KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ DÖNEMİ Sayı:7 Haziran Sevgili Üyeler,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:7 Haziran 2013. Sevgili Üyeler,"

Transkript

1 KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ DÖNEMİ Sayı:7 Haziran 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati Benli Faal Üyeler Havva Yetkili Dr. Fevzi Özersay Bora Tüccaroğlu Nilden Bektaş Osman Eminel Arcan Ektal Oya Fedai Biler Demircioğlu Özgün Akcan Doğan Kerimel Emir Taşcıoğlu Mustafa Görener Azmi Öge Dr. Ertan Akün Cemil Karzaoğlu Ali Kanlı Ozan Özuyanık Danışman Üye Ahmet Ö. Çağnan Yüksek Onur Kurulu Hüseyin İnan Tünay Bengüsu Mehmet Ekdal Dr. Hasan Hacışevki Halil Akansel Denetleme Kurulu Ezcan Özsoy Selcan Akyel Bülten Memnune Turkan Sevgili Üyeler, Maden, Metalurji ve Jeoloji Mühendisleri Odamızın Başkanlarından, Birliğimiz Genel Sekreterlerinden ve en önemlisi de içi dışı aynı, gerçek bir dost olan sevgili Aydın Beyitler i zamansız olarak yitirmenin acısını yaşıyoruz. Yaşadığımız bu acı ile hafızalarımızda canlanan anılar, dostumuzun arkasından söylenenler, bizlere bir kez daha KTMMOB nin bugünlere geliş sürecinde, gerek yönetim kadrolarında, gerekse diğer komite ve kurullarda görev alan büyüklerimizin, arkadaşlarımızın karşılıksız ve özverili hizmetlerini, Birliğimize katkılarını, sevgi ile saygılarını anımsatıyor, vurguluyor. Bu camiada kazandıkları saygınlık, kendileri aramızda olmasa bile Birliğimizle birlikte hep var olacak, anılarda yaşayacaktır. Sn. Beyitler e güle güle demiyorum, her zaman kalbimizde bizlerle olacaktır. Değerli arkadaşlar, daha çok yakın bir zamanda yaşadığımız Lefkoşa Türk Belediyesi yönetimi seçim süreci ile yenilenen Başkanlık ve Meclis Üyelikleri, henüz çalışmalarının başlangıcında iken, ülkemizin siyasi gündemindeki sıcak gelişmelerle yeni bir siyasi sürece girilmiştir. Yakın bir tarihte gerçekleştirilecek olan milletvekilliği seçimleri ile ortaya çıkacak yeni bir hükümet, yine yeni umutları sunacaktır. Ancak ülkemizdeki istikrarsızlıklar, kaoslar ve hep ulaşılamayan beklentiler, yeni çalışma döneminde çözüm bekleyen iç sorunlar olacaktır. Diğer yandan, ülkemiz ve bizler için her konuda kalıcı çözümler ve istikrarlar, Kıbrıs ın siyasi problemlerinin çözümü ile mümkündür. Yeni Rum lider ile çözüm görüşmelerinin devamı için yaşanan trafik, arzuladığımız seviyede olmasa da bir an önce gündeme oturması ve hızlı bir sürece girmesi kaçınılmaz gerektir. Bizler de gerek iç yönetimde kamu yararına ihtiyaç duyulacak konu ve zamanlarda, gerekse ülkemizin bir çözüm süreci ile kavuşacağı umutlu gelecek yönündeki çalışmalara katkı koymaya talipli ve hazırız. Sorunsuz ve güvenli bir gelecek, tüm Kıbrıslıların hakkıdır. Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar diler, sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Sağlıkla kalın. Dr. Zihni TURKAN KTMMOB Genel Başkanı

2 KTMMOB 1 MAYIS KORTEJİNE KATILDI Birliğimiz, her yıl olduğu gibi bu yıl da 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramında, Lefkoşa da düzenlenen etkinliklere katıldı. Üyeler, KTMMOB Lokalinde buluşarak Birlik Pankartı ile toplu halde etkinliğin başlangıç alanı olan Kuğulu Park a geçtiler. Burada toplanan katılımcılar ile birlikte, Girne Kapısı ndan Sarayönü ne kadar gerçekleştirilen 1 Mayıs Kortej Yürüyüşüne katıldılar. ACI KAYIBIMIZ Sn. AYDIN BEYİTLER Maden, Metalurji ve Jeoloji Mühendisleri Odamızın Başkanlarından, Birliğimiz Genel Sekreterlerinden, değerli dostumuz Sn. Aydın Beyitler i zamansız olarak 23 Mayıs 2013 tarihinde kaybettik. Birliğimize, gerek yönetim kadrolarında, gerekse çeşitli çalışma komitelerinde büyük hizmetleri bulunan Sn. Beyitler, meslek örgütü içerisindeki saygılı ve saygın yeri yanı sıra dostluğu ile de hep kalplerde yaşayacak bir kişiliğe sahipti tarihinde Gündoğdu / Baf ta dünyaya gelen Aydın Beyitler, 1978 yılında ODTÜ Jeoloji Mühendisliği Bölümü nden mezun olmuştur tarihinde göreve başladığı Su, Jeoloji ve Maden Dairesi nden, tarihinde I. Derece Mühendis olarak emekliye ayrılmıştır. Maden, Metalurji ve Jeoloji Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Üyelikleri sonrasında, ile yıllarında Oda Başkanlığı, yılları arasında KTMMOB Genel Sekreterliği görevlerinde bulunmuştur yılları arasında ise Birlik ÇED Çalışma Grubu Üyeliği yapmıştır. Beyitler in naaşı, 24 Mayıs 2013 tarihinde, KTMMOB Lokali nde düzenlenen kısa bir veda törenini ardından ebedi istirahatgâhına uğurlandı. Törene; ailesi, KTMMOB yöneticileri ve üyeleri, dostları, KTMMOB nin önceki başkanları ve II. Cumhurbaşkanı Sn. Mehmet Ali Talât katıldı. Mekânı Cennet olsun.

3 ZİYARETLER Geçtiğimiz Mayıs ayının ilk günlerinde arka arkaya görülen sağnak yağışlar nedeni ile yine Lefkoşa da yaşanan sel ve su baskınları, üç yılı aşkın bir sorunun, defalarca yaptığımız uyarı ve teknik çözüm katkı taleplerimize rağmen yetkililerin büyük duyarsızlığı ile halen ortada durduğunu bir kez daha göstermiştir. Birliğimizin bu konudaki teknik ekibinin yerinde incelemeleri, verilen basın bildirisi ve katılınan televizyon programları neticesinde, Lefkoşa Kaymakamı Sn. Kemal Deniz Dana, teknik işbirliği amacı ile 15 Mayıs 2013 tarihinde Birliğimizi ziyaret etmiştir. Ziyarette, özellikle Lefkoşa nın kuzeyinde Sanayi, Taşkınköy, Göçmenköy bölgelerindeki drenaj sorunları ve çözüm biçimleri üzerinde görüş alış verişi yapılarak konu değerlendirildi. Ziyaretin hemen ardından Sn. Kaymakam ın gerçekleştirmeyi planladığı toplantılar ve çözüm çalışmaları, henüz hayata geçirilmemiş; Lefkoşa ve Lefkoşalılar, yeni sellerde oluşacak maddi ve manevi zararlarla kaderine terk edilmiştir. KTMMOB Genel Başkanı ile Genel Sekreter İzzet Volkan, Genel Sayman Hayati Benli ve Yönetim Kurulu Üyesi Havva Yetkili, 5 Haziran 2013 tarihinde Dünya Çevre Gününde, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Sn. Kadri Fellahoğlu nu ziyaret ettiler. Belediyenin yeni yönetimine başarı dileyip, gerektiği zaman çalışmalara katkı sağlama arzusunu sunma ana teması ile gerçekleştirilen ziyarette; yerel yönetimlerin görevleri, kente ve kentlilere sunulan yaşam kalitesi, geçmiş bir yılda yaşanan sorunlar ve bu sorunların çözümüne yönelik alternatifler görüşülerek değerlendirildi. Sn. Fellahoğlu da Belediyenin durumu hakkında bilgi vererek, yaşanan bu zor dönemden çıkmak için yaptıkları çalışmaları anlattı.

4 KTMMOB nin GENEL BAŞKANLARINDAN LEFKOŞA TÜRK BELEDİYESİ BAŞKANI Sn. KADRİ FELLAHOĞLU KTMMOB nin Genel Başkanlarından, Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı Sn. Kadri Fellahoğlu ile 13 Haziran 2013 tarihinde KTMMOB Lokalinde gerçekleştirdiğimiz söyleşi ile Birliğimize gerek Elektrik Mühendisleri Odasında, gerekse Birlik yönetiminde yıllarca katkıları olan camiamızın değerli bir ferdini, Bültenimize konuk ediyoruz. Baf 1957 doğumlu olan Sn. Fellahoğlu, Elazığ Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi Elektrik Mühendisliği Bölümü nden 1981 yılında mezun oldu yılları arasında askerlik görevini yerine getirdi ve 1983 yılında KTMMOB Elektrik Mühendisleri Odası na kayıt olarak KTMMOB camiasına katıldı. Meslek yaşamımla birlikte Oda çalışmalarım da başladı 1983 yılında meslek yaşamına, Lefkoşa da özel proje bürosunda başlayan Sn. Fellahoğlu, bir yıl sonra çalışmalarını, halen iş ortağı olan Elektrik Mühendisi Yılmaz Öztürk ile birlikte sürdürme kararı aldı. Meslek yaşamımla birlikte EMO nda da aktif olmaya başladım ve 1985 yılında EMO Yönetim Kurulu nda görev aldım diyen Sn. Fellahoğlu, bu görevine üç yıl devam ettiğini ve çalışmalarını büyük zevkle yerine getirdiğini belirtti yılında Elektrik Mühendisleri Odası Başkanı olan Sn. Fellahoğlu, üç yıl sürdürdüğü bu görevinde; üyelerle iletişimi geliştirmek ve meslek saygınlığını artırmak hedeflerine yönelik çalışmalara ağırlık verdiklerini dile getirdi. İletişim için de Oda bünyesinde çok basit yöntemlerle bülten yayınına başladıklarını ve bugün EMO yayını olan EMO Bilim in temelini oluşturduklarını söyledi.

5 1992 yılında KTMMOB Yönetim Kurulu nda görev aldım Kadri Fellahoğlu, EMO yönetiminde edindiği deneyim ile 1992 yılında KTMMOB Yönetim Kurulu nda görev aldı ve Sn. Tamer Gazioğlu nun Genel Başkanlığında, iki yıl süreyle KTMMOB Genel Sekreteri olarak Birliğe hizmet verdi. O yıllarda daha katılımcı bir anlayışla çalışmalar yaptık; birçok komiteler kurarak Birlik bünyesindeki mesleklerle ilgili konuları, kamu yararına irdeledik. diyen Sn. Fellahoğlu, çok sınırlı olsa da güney Kıbrıs taki ve Türkiye deki muadil meslek kurululuşlarıyla temaslar yaptıklarını belirtti yılında KTMMOB Genel Başkanı olan Sn. Fellahoğlu, o dönemde bünyesinde on Oda bulunan Birlik çatısı altında, Odalar arası uyum ile eşgüdümü ve demokratik bakış açısını geliştirmeyi hedef aldıklarını anlattı. Bilimsel kongreler düzenlediklerini, farklı görüşlerden devlet yetkililerini Birliğe davet edip bilgi paylaşımı yaptıklarını ve Kıbrıs sorununun çözümü için de katkı koymaya çalıştıklarını belirtti de siyasete geçtim ve Milletvekili oldum Birliğin mesleki konular yanında ülkesel sorunlara da katkı koyduğunu, bu yolla da Oda ve Birlik yönetimlerindeki çalışmalarının kişiliğinin gelişimine çok katkı sağladığını belirten Sn. Fellahoğlu; 1998 yılında kendi siyasi görüşüme uygun olan Cumhuriyetçi Türk Partisi nde aktif siyasete geçtim ve ilk kez Milletvekili seçildim. dedi yılına kadar dört dönem Milletvekilliği yapan Sn. Fellahoğlu, bu görevi esnasında KKTC Meclisi nden çıkan birçok yasaya katkı koyduğunu, ancak daha çok yasa ve yasa değişikliği yapmayı arzu ettiğini dile getirdi. Bu yasalar arasında; KTMMOB Yasası, Müteahhitler Birliği Yasası, Çevre Yasası gibi birçok önemli yasa olduğunu belirtti. Belediye Başkanlığı, büyük sorumluluk 10 Nisan 2013 tarihinde gerçekleştirilen seçimle birlikte Lefkoşa Türk Belediyesi Başkanı olan Sn. Fellahoğlu; Belediye Başkanlığı, büyük sorumluluk dedi. Batmış, çok sorunlu bir belediyenin başına geçmenin, çok ağır bir görev olduğunu, yöneten kişi olmanın ise büyük sorumlulukları bulunduğunu vurguladı. Tüm bu olumsuzluklara rağmen, en başta KTMMOB olmak üzere birçok kuruluşun kendi yanında olduğunu bilmenin, kendisine olan güvenini artırdığını belirtti. Üyeler, Odalarına ve Birliğe sahip çıkmalı Kadri Fellahoğlu, Birliğin durumunun, Odaların faaliyetleri ile değerlendirildiğini, bunun için üyelerin, Odalarına ve Birliğe sahip çıkmaları gerektiğini söyledi. Kuruluşundan bu yana KTMMOB nin hep daha ileriye taşındığını gördüğünü belirten Sn. Fellahoğlu, Birlik yönetim kadrolarında kadın üyelerin de aktif olduğunu ve ileride Birliğimizin bir kadın başkanı olmasını arzuladığını da söyledi.

6 MEHMET ASİ Yİ ANDIK KTMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Başkanlarından Mehmet Asi Göze, 14 Haziran 2013 tarihinde, vefatının 19. yılında, Lefkoşa Türk Belediyesi Mezarlığı ndaki kabri başında anıldı. Anma törenine, Asi nin dostları, meslektaşları ve KTMMOB yöneticileri katıldı. Yeni Kıbrıs Partisi nden Murat Kanatlı, Sümer Kaya ve Kıbrıs Teknik Odası (ETEK) önceki başkanlarından Themos Dimitris in konuşmalarında; Asi nin, mesleği ve ülkesi için hassasiyetleri ile idealleri hatırlanarak, yeni nesillere örnek olması, yaşatılması arzusu dile getirildi. ARA BÖLGEDEKİ OLASI YANGINLARI ÖNLEME PROJESİ KTMMOB ile ETEK (Kıbrıs Teknik Odası) tarafından yürütülen ve UNDP- Act tarafından finanse edilen Ara Bölgedeki Olası Yangınları Önleme Projesi nin çalışma sonuçlarının sunulduğu etkinlik, 15 Haziran 2013 Cumartesi günü saat de, Pirgo köyünde gerçekleştirildi. Etkinlikte; UNDP den Nicolas Jarraud, KTMMOB Genel Başkanı, Yeşilırmak ve Pirgo Muhtarları ile Yeşilırmak ve Pirgo halkından katılımcılar yer aldı. KTMMOB adına Proje Koordinatörü Fevzi Özersay ve ETEK adına Kyriacos Themistocleous un açış konuşmaları ile başlayan etkinlikte, KTMMOB ve ETEK adına Proje Müdürleri Münevver Ebedi Çakmak ile Andreas P. Andreou proje çalışmaları ve sonuçları hakkında bilgi aktardılar ve katılımcıların sorularını cevapladılar. Etkinlik, kokteylle tamamlandı.

7 5 HAZİRAN DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ 5 Haziran 2013 Dünya Çevre Günü nde, Çevre Mühendisleri Odası, KTMMOB Konferans Salonunda Basın Toplantısı düzenledi. BASIN BİLDİRİSİ 5Haziran günleri, yüzü aşkın ülke tarafından kutlanan Dünya Çevre Günü, Birleşmiş Milletler Genel Sekreterliği tarafından 1972 yılında Stokholm da gerçekleşen konferans sonucu doğmuştur. Bu günün doğmasındaki amaç, ülkelerdeki çevre bilincini artırmak, politikacıların çevre konusuna dikkatlerini çekmek ve çevreyi de göz önünde bulundurarak, hareket etmelerini sağlamaktı.2013 yılı teması; gıda israfının, çevre üzerine olan olumsuz etkilerine odaklanmıştır. Bu yıl, Think Eat Save yani Düşün-Ye-Koru teması belirlenmiştir. Yediklerimizi israf etmenin anlamı bu yiyeceklerin üretimi aşamasındaki tüm girdilerin de israf edilmesi anlamına gelmektedir. Sürekli artan gıda talebi karşısında üretim için gerekli olan su, enerji, arazi, gübre ve ilaç kullanımı da aynı oranda artmaktadır. Böylece doğal kaynaklarımız bir yandan gereksiz yere tükenirken bir yandan da hızla kirlenmektedir. Bitkisel ve hayvansal atıklar ve organik çöplerin bozuşması ise sera gazlarından biri olan metan gazının atmosferde artmasına ve iklim değişikliği sorununa katkı yapmaktadır.ülkemizde ise çevre sorunları her geçen gün artmakta ve insan sağlığını tehdit etmektedir. Atık su kirliliği, su kaynaklarının yönetilememesi, katı atıkların kontrolsüz bertarafı, Elektrik santrallerinin yarattığı hava kirliliği, CMC Maden Atıkları, deniz kirliliği, plansız yapılaşma gibi sorunlar, çevre sorunlarımızın sadece bir kısmıdır. Üstelik mevcut olan çevre sorunlarına kalıcı çözümler getirilemeden ne yazık ki her geçen gün yenilerinin eklenerek arttığını görmekteyiz.ülkemizdeki çevre sorunlarının temel nedeni etkin ve sürdürülebilir çevre politikamızın olmamasından ileri gelmektedir. Bu nedenle Çevre, göz ardı edilerek birçok siyasi politika uygulanmakta, temel hedef olan sürdürülebilir kalkınma için sürdürülebilir çevre kavramı hiçe sayılmaktadır. Hiç şüphesiz ki; Karpaz da yaşananlar, çevre önceliksiz uygulanan siyasi politikaların neticesi olarak karşımızda durmaktadır. Birçok yasa ile korunmasına rağmen, Karpaz Mutlak Koruma Alanı içerisinde plansız projesiz, Ekolojik Etki Değerlendirme raporu olmadan yapılan yoldan ile yapılan ve yapılmakta olan kaçak yapılar özellikle bungalowlardan dolayı ciddi tahribatın olması ülkemizde çevreye verilen önemin ne ölçüde olduğunu gözler önüne sermektedir. Hiç kuşkusuz, bu günlerde yaşanan Taksim Gezi Parkı Olayları nın çıkış noktası olan park alanı bizlere Karpaz Mutlak Koruma Alanı nın da sahipsiz olduğunu bir kez daha hatırlatmıştır. Çok geç olmadan Karpaz a uzanan ellerin engellenmesi Dünya Kültür ve Doğal Mirası olan bölgenin korunması sağlanmalıdır. Uzun zamandır gündemdeki yerini koruyan ve ısrarla vazgeçilmeyen Petrol Dolum Tesisi Projesi ise halen daha üzerinde çalışmalar yürütülen bir konu olarak karşımızda durmaktadır. Ülke ekonomisi için hiçbir katkı sağlanamayacağı ekonomistler tarafından ortaya koyulan tesisin saymakla bitirilemeyecek kadar fazla çevresel risk faktörünü de bünyesinde barındırdığı gerçeği artık net olarak anlaşılmalı, Tesisten bir an önce vazgeçilmesi gerekmektedir. Kronikleşen çevre sorunlarımız çözülmemekte, çözülmesi için de çalışmalar yetersiz kalmaktadır. Yıllardır çözülmeyen atıksu sorunları çevreyi kirletmeye devam etmektedir. Denizlerimizde ise ne yazık ki durum pek de farklı değildir. Ada Ülkesi olmanın verdiği sorumluluk nezninde ülkemizde, tüm dünyada olduğu gibi, deniz kirliliği ve kıyılar ile ilgili sorunlar ayrı bir önem taşımaktadır. Katı atık olarak adlandırdığımız çöpler ise, hala daha yerel yönetimlerimiz tarafından ideal bir şekilde toplanamamakta ve bertaraf edilememektedir. Güngör Katı Atık Depolama Sahası açılmasına karşın, hala daha çöpler buraya ulaştırılamamakta, yapılması öngörülen altyapı ve üstyapı işleri tamamlanmamaktadır. Elektrik santrallerimizde kullanılan yakıtın kalitesizliği ve filtre sisteminin olmayışı ise soluduğumuz havayı her geçen gün kirletmeye devam etmektedir. Hava ve su gibi kirlenebilen bir doğal ortam olan topraklarımız her geçen gün kirlenmeye devam etmekte, Ülkemiz her geçen gün ormansızlaşmaya doğru gitmektedir. Bütün bunlar yanında bir çok çevre suçu işlenmekte, ve ne yazık ki bu suçların çoğu cezasız kalmaktadır

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:10 Aralık 2013. Sevgili Üyeler,

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:10 Aralık 2013. Sevgili Üyeler, KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:10 Aralık 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati

Detaylı

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:5 Şubat 2013. Sevgili Üyeler,

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:5 Şubat 2013. Sevgili Üyeler, KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:5 Şubat 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati

Detaylı

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012 2014 DÖNEMİ Sayı:8 Ağustos 2013. Sevgili Üyeler,

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012 2014 DÖNEMİ Sayı:8 Ağustos 2013. Sevgili Üyeler, KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ 2012 2014 DÖNEMİ Sayı:8 Ağustos 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati

Detaylı

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:6 Nisan 2013. Sevgili Üyeler,

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:6 Nisan 2013. Sevgili Üyeler, KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:6 Nisan 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati

Detaylı

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:9 Ekim 2013. Sevgili Üyeler,

KTMMOB 1960 BÜLTENİ KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ. 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:9 Ekim 2013. Sevgili Üyeler, KTMMOB KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ 1960 BÜLTENİ 2012-2014 DÖNEMİ Sayı:9 Ekim 2013 Yönetim Kurulu Üyeleri Genel Başkan Dr. Zihni Turkan Genel Sekreter İzzet Volkan Genel Sayman Hayati

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin / Mezitli Belediye Başkanı nı ziyaret ederek

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER

MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 30 MESLEK UYGULAMA ALANLARINI GELİŞTİRME VE TOPLUM YARARI DOĞRULTUSUNDA KURUM VE KURULUŞLAR İLE YÜRÜTÜLEN İLİŞKİLER 31 Kurum ve kuruluşlarla ilişkiler, Şube çalışmalarımızda önemli bir yer tutmaktadır.

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR YĠTĠRDĠKLERĠMĠZ ve ANMALAR PROF. DR. H. NUSRET YÜKSELER HOCAMIZ SONSUZLUĞA UĞURLANDI İTÜ Elektrik Fakültesi'nden 1955'de mezun olan ve çalışmalarını, Kasım 1998'de emekli oluncaya kadar, EMO çalışmalarına

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

MİMARLAR DERNEĞİ 1927

MİMARLAR DERNEĞİ 1927 MİMARLAR DERNEĞİ 1927 11.06.2006 25.05.2008 68. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU DERNEK KOD NO: 6-168298 ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANILARI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ 11 HAZİRAN 2006

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI

ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ YAPILDI ANTALYA İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI YAPILDI ANTALYA ŞUBE TMMOB İL KOORDİNASYON KURULU SEKRETARYA SEÇİMİ 3 Nisan 2014 tarihinde TMMOB Antalya İl Koordinasyon Kurulu yeni dönem Sekretarya seçimi için yapılan toplantıya Başkan Ömer Pınar Afşar katıldı.

Detaylı

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Türkiye Cumhuriyeti nin 9. Cumhurbaşkanı, 40 yılı aşkın siyasi hayatında kendi deyimiyle altı kez gittiği başbakanlığa yedi kez gelen parti lideri, Devlet Su İşleri nin

Detaylı

Şehir Planlama Dairesi 1Ocak 31 Aralık 2012 Faaliyetleri

Şehir Planlama Dairesi 1Ocak 31 Aralık 2012 Faaliyetleri Şehir Planlama Dairesi 1Ocak 31 Aralık 2012 Faaliyetleri Dairemizin görev alanlarına giren konularla ilgili, mevcut kadrolarımızdan oluşturulan ekiplerle 1Ocak 31 Aralık 2012 tarihleri arasında gerçekleştirilen

Detaylı

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr

Aile Bülteni. ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı. aile.gov.tr Aylık Süreli Elektronik Yayın ANKA Çocuk Destek Programı nın Tanıtımı Yapıldı Bakan İslam, 2015 yılı sonuna kadar, yurt ve yuvalarda şu anda kalmakta olan bin civarında çocuğumuzun da çocuk evlerine geçişini

Detaylı

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri Asansör Denetimleri EMO İzmir Şubesi 125 Şubemiz ile Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birlikteliğiyle yürütülen asansör periyodik denetim çalışmaları 27.dönemde de sürdürülmüştür. 2008-2009 yılları

Detaylı

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4- ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1- DANIŞMA KURULLARI ODAMIZ 23. DÖNEM I. DANIŞMA KURULU TOPLANTISI Odamız 23 Dönem 1. Danışma Kurulu toplantısı 17 Temmuz 2010 tarihinde Ankara da gerçekleştirildi.

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

UCLG-MEWA Akıllı Şehirler Komite Toplantısı Raporu. Konya. 8 Eylül 2015

UCLG-MEWA Akıllı Şehirler Komite Toplantısı Raporu. Konya. 8 Eylül 2015 UCLG-MEWA Akıllı Şehirler Komite Toplantısı Raporu Konya 8 Eylül 2015 UCLG-MEWA Projeler Departmanı Randa AL SABBAGH Akıllı Şehirler Komitesi Sorumlusu 30.10.2015 1 / 6 Arka plan UCLG-MEWA Akıllı Şehirler

Detaylı

Mevzuat Değişikliklerinin Meslek Alanımıza ve Odamıza Yansıması

Mevzuat Değişikliklerinin Meslek Alanımıza ve Odamıza Yansıması İçindekiler 44. Dönem Genel Kurul Gündemi... 11 43. Dönem Organları... 12 43. Dönem Şube Yönetim Kurulları... 16 44. Dönem Şube Yönetim Kurulları... 18 İnşaat Mühendisleri Odası Temsilcilikleri... 20 18

Detaylı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı

E- BÜLTEN. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi. Tarım Öğretiminin Başlangıcı nın 170. Yıldönümü Kutlandı E- BÜLTEN Sayı: 01 Ocak 2016 Telefon : 0224 4534741 Fax : 0224 4534500 E-Mail : bursagmo@gmail.com TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şube 5. Olağan Genel Kurulu Gerçekleştirildi Bursa Şube Yönetim Kurulu,

Detaylı

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem

KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem KKTC deki Türk Vatandaşları İçin Sağlık Hizmetlerinde Yeni Dönem BAŞBAKAN YARDIMCISI BEŞİR ATALAY: -TÜRKİYE SON YILLARDA SAĞLIK ALANINDA BÜYÜK REFORMLAR YAPARAK BİRÇOK UYGULAMA BAŞLATTI SOSYAL GÜVENLİK

Detaylı

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015

JCI BURSA e-bülten Mart-Haziran 2015 6 Mart 2015 Resmi Kurum Ziyaretleri 6 Mart 2015 günü, JCI olarak, JCI Türkiye Başkanımız Ahmet Erhan Tanyeri ile birlikte Vali Vekili Sn. Vedat Müftüoğlu nu ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Sn. Atilla

Detaylı

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ 20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ ADANA ŞUBE 10. GENEL KURULUMUZ Şubemiz 10. Olağan Genel Kurulu Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Toplantı Salonu nda 08-09 Şubat2014 tarihlerinde yapıldı. 13.02.2014

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI

YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN 01.01.2003 TARİHİNDEN 31,12,2003 TARİHİNE AİT ÇALIŞMALARI Belediyemiz Yazı İşleri Müdürlüğünün 01.01.2003 tarihinden 31,12,2003 tarihine kadar olan çalışmaları başlıklar halinde

Detaylı

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

OCAK 2012 FAALİYET RAPORU. Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili OCAK 2012 FAALİYET RAPORU Prof.Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Yenice Belde Belediye Başkanı Ali Kuru yu makamında ziyaret

Detaylı

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü

Şube Günlüğü. Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos TMMOB-EMO Diyarbakır Şubesi Haber Bülteni. Şube Günlüğü Şube Günlüğü Mayıs Haziran Temmuz - Ağustos 2011 1. 1 Mayıs 2011 tarihinde, İlimizde 1 Mayıs İşçi Bayramı kutlamaları çerçevesinde yapılan basın açıklaması ve etkinliklerine Şubemizce 2. 02 Mayıs 2011

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK

MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK MUĞLA BÜYÜKŞEHİR: PLANLARI TAMAMLADIK Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Gürün ve Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, Bodrum muhtarlarıyla buluştu. Bitez deki Büyükşehir Belediyesi hizmet binasında

Detaylı

BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANE

BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANE BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANE Aralık 03, 2006-12:00:00 BAŞBAKAN ERDOĞAN İRAN DA BAŞBAKAN ERDOĞAN, CUMHURBAŞKANI AHMEDİNEJAD, DİNİ LİDER HAMANEY

Detaylı

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ MAYIS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU Üye Talepleri Mayıs ayı içerisinde üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda 76 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir.

Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. cevher 2018 TEMMUZ cevher Demir Export A.Ş., Türkiye nin en büyük sanayi ve ticaret kuruluşu olan Koç Grubu nun madencilik faaliyetlerini yürüten şirketidir. Kurulduğu 1957 yılından beri demir cevheri

Detaylı

Ek 1. Raporu hazırlayanların özgeçmişleri, sertifikaları ve üyelik belgeleri

Ek 1. Raporu hazırlayanların özgeçmişleri, sertifikaları ve üyelik belgeleri Ek 1. Raporu hazırlayanların özgeçmişleri, sertifikaları ve üyelik belgeleri POSTA ADRESİ ÖZGEÇMİŞ CEMALİYE ÖZVEREL Şht. Mustafa A. Ruso Cad. Ermataş 2. Apt. No:5 K.Kaymaklı-Lefkoşa İş yeri Tel:2287778

Detaylı

Üye kartları odamızın yeni logosu ile tekrardan düzenlenmiş ve tüm yeni üyelerimize üye kartları teslim edilmiştir.

Üye kartları odamızın yeni logosu ile tekrardan düzenlenmiş ve tüm yeni üyelerimize üye kartları teslim edilmiştir. KIBRIS TÜRK MÜHENDĐS VE MĐMAR ODALARI BĐRLĐĞĐ BĐLGĐSAYAR MÜHENDĐSLERĐ ODASI (KTMMOB-BMO) 2008 2010 DÖNEMĐ FAALĐYET RAPORU Değerli Üyeler, 22 Mart 2008 tarihinde göreve gelen yönetimimiz, kurumsallaşmanın

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

Sayı: BMO-2008-01 Tarih: 29 Eylül 2008 Konu: Nisan-Mayıs 2008 Faaliyet Raporu

Sayı: BMO-2008-01 Tarih: 29 Eylül 2008 Konu: Nisan-Mayıs 2008 Faaliyet Raporu KIBRIS TÜRK MÜHENDĐS VE MĐMAR ODALARI BĐRLĐĞĐ BĐLGĐSAYAR MÜHENDĐSLERĐ ODASI (KTMMOB-BMO) Sayı: BMO-2008-01 Tarih: 29 Eylül 2008 Konu: Nisan-Mayıs 2008 Faaliyet Raporu Sayın Üyemiz, 23 Mart 2008 tarihinde

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI

EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 61 3. EMO ÜNİVERSİTE İLİŞKİSİ VE EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 22 Mart 2008 tarihinde Şubemiz EMO Genç Komisyonu tarafından Dicle Üniversitesi ve İnönü Üniversitesi

Detaylı

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili NİSAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mezitli Belediye Başkanı nı makamında ziyaret ederek

Detaylı

http://www.haber18.com

http://www.haber18.com http://www.haber18.com Haberin Ayrıntıları: 5 Haziran Dünya Çevre Günü Karatekin Parkı nda Çankırı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla kutlandı. Programa Valimiz Vahdettin

Detaylı

Ağustos 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Ağustos 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Ağustos 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Tarsus CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek,

Detaylı

DANIŞMA KURULU emo izmir şubesi 30. dönem çalışma raporu 101

DANIŞMA KURULU emo izmir şubesi 30. dönem çalışma raporu 101 DANIŞMA KURULU emo izmir şubesi 101 Danışma Kurulu I. Toplantısı 17 Mart 2014 30.Dönem Danışma Kurulu 1. Toplantısı 17 Mart 2014 tarihinde Şube Eğitim Salonunda 46 üyemizin katılımıyla gerçekleştirildi.

Detaylı

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi

TEDAŞ İl Müdürlüğü konferans salonunda yapılan toplantıya, AK Parti Ordu Milletvekilleri Eyüp Fatsa, Enver Yılmaz, İl Genel Meclisi Ordu da 2010 yılında yapılan yatırımlar ve 2011 yılı için programlanan yatırımlarla ilgili milletvekilleri, il genel meclisi üyeleri ilgili Daire müdürleri ve köy muhtarların katıldığı geniş katılımlı

Detaylı

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜRKİYE KİMYA SANAYİ MECLİSİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜRKİYE KİMYA SANAYİ MECLİSİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ TÜRKİYE KİMYA SANAYİ MECLİSİ 2015 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Kimya Sanayi Meclisi; plastik, boya, soda ve krom kimyasalları, temizlik ürünleri, akrilik ve karbon elyaf,

Detaylı

SAMSUN ŞUBE tarihinde Şube Genel Kurulu ve tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi.

SAMSUN ŞUBE tarihinde Şube Genel Kurulu ve tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi. SAMSUN ŞUBE 13.02.2016 tarihinde Şube Genel Kurulu ve 14.02.2016 tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi. 1-7 Mart 2016 Deprem haftası nedeniyle basın açıklamaları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlamalarına

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ

U.R BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ U.R 2430. BÖLGE KARADENİZ EREĞLİ ROTARACT KULÜBÜ 2015-2016 DÖNEMİ 3. MUTAT TOPLANTI BÜLTENİ Uluslararası Rotary Başkanı: K.R Ravi RAVINDRAN U.R 2430. Bölge Guvarnörü: Canan ERSÖZ U.R 2430. Bölge Rotaract

Detaylı

MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ!

MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ! MAYIS 2010 YAŞASIN 1 MAYIS ALANLARDAYIZ! İşçilerin birlik, mücadele ve dayanışma günü olan 1 Mayıs; tüm yurtta olduğu gibi İstanbul da da coşkuyla kutlandı.1978 1 Mayıs ın ardından ilk kez izin verilen

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE. FAALİYET RAPORU 2018 Ocak- Haziran

AKADEMİ ÇEVRE. FAALİYET RAPORU 2018 Ocak- Haziran AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2018 Ocak- Haziran 13 YILLIK TECRÜBE REW- 14. ULUSLARARASI GERİ DÖNÜŞÜM FUARI 15-17 Şubat 2018 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle 14. Uluslararası geri dönüşüm, çevre teknolojileri

Detaylı

4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI

4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4. ÇALIŞMA DÖNEMİNDE ÖRGÜTLENME ÇALIŞMALARI 4.1 DANIŞMA KURULLARI Danışma Kurulu Çalışma Programı nı tartıştı 23. Genel Kurul`un ardından 24. Dönem I. Danışma Kurulu Toplantısı 09 Haziran 2012 tqrihinde

Detaylı

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU

EDİRNE TABİP ODASI ÇALIŞMA RAPORU EDİRNE TABİP ODASI 2013 2014 ÇALIŞMA RAPORU Edirne Tabip Odası Yönetim Kurulu görev dağılımı ve diğer organlarda görev alan meslektaşlarımızın isimleri aşağıda ki gibi sıralanmıştır. BAŞKAN GENEL SEKRETER

Detaylı

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ

TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ TÜRKİYE FİLATELİ DERNEKLERİ FEDERASYONU İSTANBUL 14.01.2014 KONU: 2014 KIBRIS TÜRK POSTALARI 50. YILI ULUSLARARASI PUL SERGİSİ 6-11 Ocak 2014 tarihleri arasında KKTC Lefkoşa kentinde yapılmış bulunan KIBRIS

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

KKTC - AB İLİŞKİLERİ 1. SAYFADAKİ HABERİN DEVAMI. Aynı zamanda Birleşmiş Milletler gözetiminde, ara bölgede Kuzey ve Güney Kıbrıs

KKTC - AB İLİŞKİLERİ 1. SAYFADAKİ HABERİN DEVAMI. Aynı zamanda Birleşmiş Milletler gözetiminde, ara bölgede Kuzey ve Güney Kıbrıs KKTC - AB İLİŞKİLERİ 1. SAYFADAKİ HABERİN DEVAMI Aynı zamanda Birleşmiş Milletler gözetiminde, ara bölgede Kuzey ve Güney Kıbrıs veterinerleri arasında görüşmeler gerçekleştirildi. Bu görüşmeler sonucunda,

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

EDİRNE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2010 YILI FAALİYET RAPORU

EDİRNE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 2010 YILI FAALİYET RAPORU 23/05/2010 tarihinde Odamızın 20. Olağan Seçimli Genel Kurulu na göre; oluşturulan Yönetim Kurulumuz, 26/05/2010 tarihinde görev dağılımı yaparak, Enver ÇEVİK Başkan, Nuri ÖZKAN Başkan Yardımcısı, Metin

Detaylı

TURKLAB Bülten Nisan-Mayıs-Haziran

TURKLAB Bülten Nisan-Mayıs-Haziran TURKLAB Bülten 2018 Nisan-Mayıs-Haziran TURKLAB Akademi ISO/IEC 17025:2017 Revizyon Geçiş Eğitimi TURKLAB Akademi tarafından 17-18 Nisan 2018 tarihlerinde düzenlenen, ISO/IEC 17025:2017 Deney ve Kalibrasyon

Detaylı

HAZİRAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli CHP İlçe Danışma Kurulu Toplantısına

Detaylı

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014

Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Güneş (Kıbrıs) 17 11 2014 Demokrat Bakış (Kıbrıs) 17 11 2014 www.kibrisinternetgazetesi.com 17 11 2014 EROĞLU, KARTAL BELEDİYE BAŞKANI ÖZ VE TC ESKİ BAKANLARINDAN GÜREL İ KABUL ETTİ CUMHURBAŞKANI EROĞLU,

Detaylı

Çelik sektörü önümüzdeki döneme ilişkin beklentileri tartıştı

Çelik sektörü önümüzdeki döneme ilişkin beklentileri tartıştı platin sponsor gümüş sponsorlar bronz sponsor medya sponsoru Çelik sektörü önümüzdeki döneme ilişkin beklentileri tartıştı Hurda fiyatları baskı altına girebilir SteelOrbis tarafından 2011 yılından beri

Detaylı

21.05.2014 Çarşamba İzmir Gündemi

21.05.2014 Çarşamba İzmir Gündemi 21.05.2014 Çarşamba İzmir Gündemi Doğu Akdeniz de Son Gelişmeler ve Kıbrıs, İKÇÜ de Ele Alındı İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Çelebi Avrupa Birliği Merkezi nin

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

MİMARLAR DERNEĞİ DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU

MİMARLAR DERNEĞİ DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU MİMARLAR DERNEĞİ 1927 25.05.2008 30.05.2010 68. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU DERNEK KOD NO: 06.05.082 ÇALIŞMA DÖNEMİ İÇİNDE ARAMIZDAN AYRILAN MESLEKTAŞLARIMIZIN ANILARI ÖNÜNDE SAYGI İLE EĞİLİYORUZ 30 MAYIS 2010

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili ŞUBAT 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli CHP İlçe Örgütü ve Belediye Başkan

Detaylı

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTILARI Her hafta

Detaylı

EKLER. Pekalp Properties Cyprus Ltd. e Ait Turistik Tesisin Kapasite artrıımı İlave Tadilat Projesi ÇED RAPORU. Ekler/

EKLER. Pekalp Properties Cyprus Ltd. e Ait Turistik Tesisin Kapasite artrıımı İlave Tadilat Projesi ÇED RAPORU. Ekler/ EKLER Raporun Hazırlanmasında Faydalanılan Kaynaklar(EK 1) Raporu Hazırlayanların Öz Geçmişleri(EK 2) Üyelik Belgeleri (Ek 3) ÇED Sertifikaları (Ek 4) ÇKD Kapasite artırımı ÇED Araştırma Formatı (Ek 5)

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

EKİM 2014 KAHRAMANMARAŞ SELİM IŞIK

EKİM 2014 KAHRAMANMARAŞ SELİM IŞIK EKİM 2014 KAHRAMANMARAŞ SELİM IŞIK TEMEL KAVRAMLAR Kamu Kamuoyu Bir ülkedeki halkın bütünü, halk, amme. Belirli bir konu ve olay hakkında toplumun büyük bir kesimi veya belli gruplar tarafından benimsenen

Detaylı

09/TOHUM_F%C4%B0DANLIK_VE_KURAK_ALAN_A%C4%9EA%C3%87LANDIRMASI_TEKN%C 4%B0KLER%C4%B0_ULUSLARARASI_E%C4%9E%C4%B0T%C4%B0M%C4%B0_BA%C5%9EL

09/TOHUM_F%C4%B0DANLIK_VE_KURAK_ALAN_A%C4%9EA%C3%87LANDIRMASI_TEKN%C 4%B0KLER%C4%B0_ULUSLARARASI_E%C4%9E%C4%B0T%C4%B0M%C4%B0_BA%C5%9EL http://www.cem.gov.tr/erozyon/anasayfa/resimlihaber/14-04- 09/TOHUM_F%C4%B0DANLIK_VE_KURAK_ALAN_A%C4%9EA%C3%87LANDIRMASI_TEKN%C 4%B0KLER%C4%B0_ULUSLARARASI_E%C4%9E%C4%B0T%C4%B0M%C4%B0_BA%C5%9EL ADI%E2%80%A6.aspx?sflang=tr

Detaylı

KUZEY KIBRISTA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MEVZUATI

KUZEY KIBRISTA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ MEVZUATI «Öngörülen birleşik Kıbrısta işyerinde işçi sağlığı ve güvenliği» 18 Eylül 2015, MERİT Hotel Lefkoşa Halil Erdim Maden Mühendisi TAŞOVA koordinatörü Kuzey Kıbrıs ta İş Sağlığı ve Güvenliği Yasası 1 Mart

Detaylı

4. ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ

4. ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ 4. ÖRGÜTLENME FAALİYETLERİ Mevcut Üye Sayısı 13326 Yeni Kayıt 1848 Vefat 33 İstifa 456 Nakil Gelen 879 Nakil Giden 2054 EMO-Genç: 1943 61 23. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI ANKARA ŞUBESİ

Detaylı

ERZİNCAN İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ

ERZİNCAN İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ ERZİNCAN İL TEMSİLCİLİĞİ FAALİYETLERİ 2008 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Üye Profili Mevcut üye sayısı :42 Yeni kayıt üye sayısı : Vefat eden üye sayısı : Nakil gelen üye sayısı : Nakil giden üye sayısı : İstifa

Detaylı

Saygılarımızla Sempozyum Yürütme Kurulu

Saygılarımızla Sempozyum Yürütme Kurulu Madenlerin ülke kalkınmasındaki yeri ve ekonomiye yaptığı katkılar hiç bir şekilde göz ardı edilemez. Madencilik ile ilgili işlemlerden vazgeçilmesi mümkün olmadığı için, madenlerin çıkartılmasında kamu

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

Saygılarımızla Sempozyum Yürütme Kurulu

Saygılarımızla Sempozyum Yürütme Kurulu Madenlerin ülke kalkınmasındaki yeri ve ekonomiye yaptığı katkılar hiç bir şekilde göz ardı edilemez. Madencilik ile ilgili işlemlerden vazgeçilmesi mümkün olmadığı için, madenlerin çıkartılmasında kamu

Detaylı

BODRUM DA BETON SEMİNERİ DÜZENLENDİ

BODRUM DA BETON SEMİNERİ DÜZENLENDİ BODRUM DA BETON SEMİNERİ DÜZENLENDİ Bodrum da Beton teknolojileri ve doğru beton uygulamaları adlı bir seminer gerçekleştirildi. İnşaat mühendisliği öğrencilerinin de katıldığı seminerde oldukça faydalı

Detaylı

SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI MERKEZ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ SİNOP MİTİNGİ ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 1MASYIS MİTİNGİ

SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU TOPLANTISI MERKEZ GENEL KURUL VE SEÇİMLERİ SİNOP MİTİNGİ ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 1MASYIS MİTİNGİ SAMSUN ŞUBE GENEL MERKEZ BAŞKANLAR KURULU 05 Nisan 2014tarihindeGenel Merkezde düzenlenen, Başkanlar kurulu toplantısına Şube Başkanımız Gül Yüzüncü Yılmaz katıldı. ÜST KURUL DELEGELERİ İLE TOPLANTI 17

Detaylı

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı!

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! REC Türkiye tarafından, Almanya Büyükelçiliği desteğiyle düzenlenen geniş katılımlı konferansta; BM İklim Değişikliği Marakeş COP22 - Taraflar

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı!

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! REC Türkiye tarafından, Almanya Büyükelçiliği desteğiyle düzenlenen geniş katılımı konferansta; BM İklim Değişikliği Marakeş COP22 - Taraflar

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ, Dünya Meteoroloji Örgütü İcra Konseyi Üyeliğine Seçildi

Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ, Dünya Meteoroloji Örgütü İcra Konseyi Üyeliğine Seçildi Genel Müdürümüz Sayın İsmail GÜNEŞ, Dünya Meteoroloji Örgütü İcra Konseyi Üyeliğine Seçildi İsviçre nin Cenevre kentinde düzenlenen 17 nci Dünya Meteoroloji Kongresi sırasında gerçekleştirilen seçimlerde

Detaylı

2013 MALİ YILI PERFORMANS PROGRAMI

2013 MALİ YILI PERFORMANS PROGRAMI TEMİZLİK İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ [203] 203 MALİ YILI PERFORMANS PROGRAMI SUNUŞ Birimimiz Performans Programı, Kamu İdarelerince Hazırlanacak Performans Programları Hakkında Yönetmelik ile Performans Programı

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 26.01.2018-22.02.2018 Oda Meclisimizin 22 Şubat 2018 tarih ve 60 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı