72 FINTECH GIRISIMININ YER ALDIGI FINOVATE LONDRA YAPILDI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "72 FINTECH GIRISIMININ YER ALDIGI FINOVATE LONDRA YAPILDI"

Transkript

1 72 FINTECH GIRISIMININ YER ALDIGI FINOVATE LONDRA YAPILDI Portal : İçeriği : Gündem Adres : 72 FinTech girişiminin yer aldığı Finovate Londra yapıldı FinTech İstanbul uluslararası ilk adımları Londra'da Finovate'de attı Dünyanın önde gelen FinTech girişimlerini biraraya toplayan Finovate'e kısa bir süre önce kurulan FinTech İstanbul Platformu kurucuları yanı sıra BKM yönetimi ve Türkiye'nin önde gelen bankalarının Bilişim ve dijital liderleri de katıldı. Fintech İstanbul, hedefi doğrultusunda, Türkiye ve uluslararası alanda işbirliği fırsatlarının ilk adımlarını Londra'da attı. Türkiye'den uluslararası düzeyde FinTech girişimleri çıkarmak üzere yola çıkan ve alanında Türkiye'deki tek platform olan FinTech İstanbul, Finovate Londra'da yerini aldı. Her yıl Londra'da düzenlenen ve 5 kıtadan pek çok farklı FinTech girişiminin ve bankaların katılımıyla gerçekleştirilen Finovate London etkinliğinde, 72 FinTech girişimi kendisini finans dünyasına tanıtma fırsatı buldu. Etkinliğe Bankalararası Kart Merkezi ve FinTech Istanbul ekibinin yanı sıra Türkiye'den pek çok bankanın da üst düzey bilişim ve dijital liderinin katılımı da gerçekleşti. Böylece Fintech İstanbul'un kuruluşuyla Türkiye'de başlayan 'farkındalık' Londra'daki temaslarla, uluslararası networklere de taşınmaya başlandı. İlk adımlar Londra'da Bankalararası Kart Merkezi'nin desteklediği FinTech Istanbul platformu, Finovate Londra konferansında çeşitli temasların ardından uluslararası işbirliklerinin de ilk adımlarını attı. Türkiye'den çıkacak FinTech girişimlerine uluslararası sahnede network anlamında avantaj sağlayacak olan FinTech Istanbul, Türkiye Finansal Teknolojiler Girişimcilik Ekosistemi'nin sağlıklı büyümesine destek sağlayacak, hem FinTech girişimlerini hem de bankaları aynı masa etrafında bir araya getirecek. BKM ve FinTech Istanbul'un amacı, İstanbul'u da FinTech'in başkenti adaylarından biri yapmak olacak. San Francisco ve SingapurFinTech Istanbul'un kurucuları Özyeğin Üniversitesi Girişimcilik Direktörü İhsan Elgin ve İstanbul Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Selim Yazıcı, FinTech Istanbul olarak yapacakları işbirliklerine ve ziyaretlere Londra'dan başladıklarını, San Francisco ve Singapur'un da eklenmesiyle birlikte, Türkiye'den çıkan FinTech girişimlerine 3 kıtada işbirliği fırsatları geliştireceklerinin altını çizdiler.

2 KANSERDE ERKEN TANI HAYAT KURTARIYOR Portal : İçeriği : Gündem Adres : Kanserde Erken Tanı Hayat Kurtarıyor 15 Şubat Dünya da ve Türkiye de Çocuk Kanseri Günü yaş grubu arasındaki çocuklarda görülen çocukluk çağı kanserleri, tüm kanser türleri arasında sadece %1,2 dir. DÜNYA GENELİNDE ÇOCUK KANSERE KARŞI MÜCADELE VERİYOR 15 Şubat Dünyada ve Türkiyede Çocuk Kanseri Günü yaş grubu arasındaki Çocuklarda görülen Çocukluk Çağı kanserleri, tüm kanser türleri arasında sadece %1,2dir. Dünya genelinde Çocuk ilk defa kanser tanısı alırken, tedavisi devam edenler ve nüksleri de dahil ettiğimiz zaman bu rakam e yaklaşıyor. Türkiyede ise yaklaşık Çocuk kansere yakalanıyor. Çocukluk Çağı kanseri tüm dünyada erişkin vakaları kadar önemli bir sorun. Çocuklarda görülen kanser tipleri, tedaviye yanıt oranları ve uzun süreli sağ kalım açısından erişkin kanserlerinden farklılıklar gösteriyor. Günümüzde gelişmiş ülkelerde her 900 erişkinden biri Çocukluk Çağı kanser sağ kalanı (kanser geçirmiş ve kurtulmuş). Yılda Çocuk (18 yaş altı) dünyada, yaklaşık Çocuk ise Türkiyede kanser tedavisi görüyor. Dünyada her yıl oluşan kanserlerin %1,2si 19 yaş altı yaş grubunda gelişiyor. Türkiyede en Çok lösemi biliniyor. Türkiye ve Dünyada Çocukluk Çağında görülen kanserlerin % 30unu lösemiler oluşturuyor. Kanser sıklığında ülkemizde ikinci sırada lenf bezi kanserleri (Hodgkin ve Hodgkin-dışı lenfoma) yer almaktadır. Yurdumuzda halen Çocuk kanserlerinin 3/2 tamamen iyileşiyor. ERKEN TANI, DOĞRU TEDAVİ HAYAT KURTARIYOR İyileşme de ise en önemli koşul erken tanı ve uygun tedavi merkezine ulaşım. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı, 2000 yılında itibaren Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji-Onkoloji Servisinin yenilenmesi, Çocukların ilaç ve tıbbi ihtiyaçlarının karşılanması, psikolojik destek amacıyla Çocuk oyun odaları kurmaya kadar birçok alanda faaliyet gösteriyor. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı, tanı alan Çocuk ve ailenin tedavisinin sürdürebilir olması için, 2012 Mart ayında ailelerin ve Çocukların tedavi boyunca sağlıklı ve temiz koşullarda barınma ihtiyacının ücretsiz karşılandığı Aile Evini hizmete açtı. Tedavi ara dönemleri veya kontrol dönemlerinde hastanın veya ailesinin konaklamasına destek sağlayarak büyük bir gereksinimi karşılamış oluyor. Vakıf, son yıllarda İstanbul dışında birçok hastaneyi ve tedavi gören Çocuklarımızı destekleyerek yaygınlaşan bir sivil toplum örgütü olmayı amaçlıyor.?nerede yaşam varsa, orada umut vardır sözlerini ilke edinen Vakıf, Çocukların erken tanı ile doğru tedavi koşullarına sahip olabilmesinin toplumsal duyarlılığı arttırmaktan geçtiğine inanıyor. / EGE BASIN GRUBU

3 ISTANBUL'UN YENI IL MÜDÜRÜ PAZARTESI GÖREVE BASLIYOR Portal : İçeriği : Eğitim Adres : İstanbul'un Yeni İl Müdürü Pazartesi Göreve Başlıyor Bir süredir çeşitli isimler üzerinde tahmini haberlerden sonra nihayet İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atama işlemi tamamlandı. MemurPostasi.Com Özel Haber - Bir süredir çeşitli isimler üzerinde tahmini haberlerden sonra nihayet İstanbul İl Milli Eğitim Müdürlüğüne atama işlemi tamamlandı. İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü Dr. Muammer YILDIZ ın Talim Terbiye Kurulu Başkanlığına atanmasıyla ilgili haberlerden sonra yerine kimin geleceği en çok tartışılan konulardan biri olmuştu. Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürü Ömer Faruk YELKENCİ, bugün (12 Şubat Cuma Günü) mesai arkadaşlarıyla vedaştı. Yelkenci'nin 15 Şubat 2016 Pazartesi günü İstanbul'da yeni görevine başlayacağı öğrenildi. Ömer Faruk YELKENCİ kimdir? 1969 yılında Rize nin Çayeli ilçesinde doğan Ömer Faruk YELKENCİ, ilk, orta ve lise öğrenimini İstanbul da tamamladı yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümü nü bitirdi yılında Yeditepe Üniversitesi nde Eğitim Yönetimi ve Denetimi Anabilim Dalı nda yüksek lisansını 'Türk Modernleşmesinin Osmanlı Kökenleri: Sultan II. Abdülhamit Dönemi Eğitim Hamlesi' konulu tezi ile tamamladı. Yelkenci nin, Türk Modernleşmesi ve II. Abdülhamit in Eğitim Hamlesi' adıyla yayınlanmış bir kitabı bulunmaktadır. Marmara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü Tarih Öğretmenliği Anabilim Dalı nda doktora eğitimine devam etmekte olan Ömer Faruk YELKENCİ, İngilizce bilmektedir. Ömer Faruk YELKENCİ, meslek hayatına özel bir dershanede başladı. Daha sonra İstanbul da bazı devlet okullarında Tarih öğretmenliği yaptıktan sonra tekrar özel sektöre geçen YELKENCİ, özel öğretim kurumlarında sırasıyla kurum müdürlüğü, genel müdür yardımcılığı ve genel müdürlük görevlerinde bulundu. Evli ve iki çocuk babası olan Ömer Faruk YELKENCİ tarihinden itibaren Özel Öğretim Kurumları Genel Müdürlüğü görevini yürütmektedir.

4 TÜRK BÖBREK VAKFI 3. MEDYA ÖDÜLLERI IÇIN BASVURULAR BASLADI Portal : İçeriği : Haber Adres : Türk Böbrek Vakfı 3. Medya Ödülleri için başvurular başladı ntv.com.tr 12 Şubat 2016 Cuma Sağlık Türk Böbrek Vakfı tarafından geleneksel olarak gerçekleştirilen 'Türk Böbrek Vakfı Medya Ödülleri' bu yıl üçüncü kez düzenleniyor. Türk Böbrek Vakfı nın çalışma alanları içinde yer alan konularda toplumun bilinçlendirilmesi, farkındalığın arttırılması ve kamu ve özel sağlık kuruluşlarında bu alanda verilen hizmetlerin geliştirilmesine katkı sağlamak üzere düzenlenen `Türk Böbrek Vakfı 3. Medya Ödülleri ne sağlık haberleri alanında başvurular başladı. Son başvuru tarihi 29 Şubat 2016 olan organizasyonda ödüller, 26 Nisan 2016 tarihinde yapılacak tören ile sahiplerini bulacak. Türk Böbrek Vakfı Başkanı Timur Erk başkanlığındaki jüri komitesi, Türk Böbrek Vakfı Mütevelli Heyet Üyesi ve Başhekim Dr. Osman Akalın, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmet Nane, Bezmialem Vakıf Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Rümeyza Kazancıoğlu, İÜ. İstanbul Tıp Fakültesi Üroloji Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mustafa Akıncı, Bilim Üniversitesi Tıp Fakültesi İç Hastalıkları Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tevfik Ecder, İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aydın Türkmen, Memorial Grup Direktörü Dr. Tarkan Dizdar, Türkiye Organ Nakli Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Organ Nakli Koordinatörü Yrd. Doç. Dr. Cemal Ata Bozoklar, deneyimli televizyoncu Lütfiye Pekcan ve Türkiye gazeteciler Cemiyeti Genel Sekreteri Sibel Güneş olarak belirlendı. 'Türk Böbrek Vakfı 3. Medya Ödülleri' kapsamında; yazılı basın, görsel basın ve internet medyası olmak üzere toplam üç kategori ve haber- araştırma, röportaj, yazı dizisi-konu ve vaka-inceleme alanlarında başvurular kabul edilecek. 1 Şubat 2015 ile 1 Şubat 2016 tarihleri arasında yayınlanan haberleri kapsayacak olan etkinlik ayrıntıları için medyaodulleritbv.com.tr adresinden iletişime geçilebiliyor.

5 THYSSENKRUPP ASANSÖR TÜRKIYE YE YENI ISIM Portal : İçeriği : Haber Adres : Thyssenkrupp Asansör Türkiye ye yeni isim Thyssenkrupp Asansör Türkiye Pazarlama ve İletişim Müdürlüğü görevine Figen Dumlu atandı. Alanının önde gelen şirketleri arasında yer alan Thyssenkrupp Asansör Türkiye de, Pazarlama ve İletişim Müdürlüğü görevine Figen Dumlu getirildi. Dumlu, ürün portföyünde yolcu ve yük asansörlerinden yürüyen merdiven ve bantlara kadar farklı çözümlerin yer aldığı Thyssenkrupp Asansör Türkiye nin kurumsal iletişim ve pazarlama faaliyetlerinden sorumlu olarak görev yapacak. Lise eğitimini Antalya Koleji nde tamamlayan Dumlu, İstanbul Üniversitesi nde Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, Anadolu Üniversitesi nde Uluslararası İlişkiler bölümlerinde eğitim aldı yılında Kent Gıda da başlayan profesyonel kariyeri boyunca Schott Cam, Bosch ve Dedeman Holding de görev yaptı. Çok iyi derecede İngilizce ve Almanca biliyor.

6 DÜNYA GENELINDE 200 BIN ÇOCUK KANSERE KARSI MÜCADELE VERIYOR Portal : İçeriği : Haber Adres : Dünya genelinde 200 bin çocuk kansere karşı mücadele veriyor 15 Şubat Dünya da ve Türkiye de Çocuk Kanseri Günü yaş grubu arasındaki çocuklarda görülen çocukluk çağı kanserleri, tüm kanser türleri arasında sadece %1,2 dir. Dünya genelinde çocuk ilk defa kanser tanısı alırken, tedavisi devam edenler ve nüksleri de dahil ettiğimiz zaman bu rakam e yaklaşıyor. Türkiye de ise yaklaşık çocuk kansere yakalanıyor Çocukluk çağı kanseri tüm dünyada erişkin vakaları kadar önemli bir sorun. Çocuklarda görülen kanser tipleri, tedaviye yanıt oranları ve uzun süreli sağ kalım açısından erişkin kanserlerinden farklılıklar gösteriyor. Günümüzde gelişmiş ülkelerde her 900 erişkinden biri çocukluk çağı kanser sağ kalanı (kanser geçirmiş ve kurtulmuş). Yılda çocuk (18 yaş altı) dünyada, yaklaşık çocuk ise Türkiye de kanser tedavisi görüyor. Dünyada her yıl oluşan kanserlerin %1,2 si 19 yaş altı yaş grubunda gelişiyor. Türkiye de en çok lösemi biliniyor. Türkiye ve Dünyada çocukluk çağında görülen kanserlerin % 30 unu lösemiler oluşturuyor. Kanser sıklığında ülkemizde ikinci sırada lenf bezi kanserleri (Hodgkin ve Hodgkin-dışı lenfoma) yer almaktadır. Yurdumuzda halen çocuk kanserlerinin 3/2 tamamen iyileşiyor. Erken tanı, doğru tedavi hayat kurtarıyor İyileşme de ise en önemli koşul erken tanı ve uygun tedavi merkezine ulaşım. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı, 2000 yılında itibaren Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Hematoloji-Onkoloji Servisi nin yenilenmesi, çocukların ilaç ve tıbbi ihtiyaçlarının karşılanması, psikolojik destek amacıyla çocuk oyun odaları kurmaya kadar birçok alanda faaliyet gösteriyor. Kanserli Çocuklara Umut Vakfı, tanı alan çocuk ve ailenin tedavisinin sürdürebilir olması için, 2012 Mart ayında ailelerin ve çocukların tedavi boyunca sağlıklı ve temiz koşullarda barınma ihtiyacının ücretsiz karşılandığı Aile Evi ni hizmete açtı. Tedavi ara dönemleri veya kontrol dönemlerinde hastanın veya ailesinin konaklamasına destek sağlayarak büyük bir gereksinimi karşılamış oluyor. Vakıf, son yıllarda İstanbul dışında birçok hastaneyi ve tedavi gören çocuklarımızı destekleyerek yaygınlaşan bir sivil toplum örgütü olmayı amaçlıyor. 'Nerede yaşam varsa, orada umut vardır' sözlerini ilke edinen Vakıf, çocukların erken tanı ile doğru tedavi koşullarına sahip olabilmesinin toplumsal duyarlılığı arttırmaktan geçtiğine inanıyor.

HODGKIN DIŞI LENFOMA

HODGKIN DIŞI LENFOMA HODGKIN DIŞI LENFOMA HODGKIN DIŞI LENFOMA NEDİR? Hodgkin dışı lenfoma (HDL) veya Non-Hodgkin lenfoma (NHL), vücudun savunma sistemini sağlayan lenf bezlerinden kaynaklanan kötü huylu bir hastalıktır. Lenf

Detaylı

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) nedir?

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) nedir? KAÇUV DA GÖNÜLLÜLÜK Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) nedir? Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) Nerede yaşam varsa, orada umut vardır felsefesi ile, ebeveynlerinin maddi sorunları nedeniyle tedavileri

Detaylı

'TÜRK BÖBREK VAKFI 3. MEDYA ÖDÜLLERI' IÇIN BASVURULAR BASLADI!...

'TÜRK BÖBREK VAKFI 3. MEDYA ÖDÜLLERI' IÇIN BASVURULAR BASLADI!... 'TÜRK BÖBREK VAKFI 3. MEDYA ÖDÜLLERI' IÇIN BASVURULAR BASLADI!... Portal : www.f5haber.com İçeriği : Gündem Adres : http://www.f5haber.com/medyatava/-turk-bobrek-vakfi-3-medya-odulleri-icin-haberi-5709459/?utm_source=out

Detaylı

Vücutta dolaşan akkan sistemidir. Bağışıklığımızı sağlayan hücreler bu sistemle vücuda dağılır.

Vücutta dolaşan akkan sistemidir. Bağışıklığımızı sağlayan hücreler bu sistemle vücuda dağılır. HODGKIN LENFOMA HODGKIN LENFOMA NEDİR? Hodgkin lenfoma, lenf sisteminin kötü huylu bir hastalığıdır. Lenf sisteminde genç lenf hücreleri (Hodgkin ve Reed- Sternberg hücreleri) çoğalır ve vücuttaki lenf

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

SAKARYA'DA SU KUSLARININ SAYIMI YAPILDI

SAKARYA'DA SU KUSLARININ SAYIMI YAPILDI SAKARYA'DA SU KUSLARININ SAYIMI YAPILDI Portal : www.sakaryamedya.com İçeriği : Kent/Yaşam Tarih : 11.02.2016 Adres : http://www.sakaryamedya.com/haber/sakaryada-su-kuslarinin-sayimi-yapildi--40106.html

Detaylı

İNSANİ YARDIM KURULUŞLARI NA TEDARİK AMAÇLI İLK VATAN YARDIM TOPLANTI ( ) ŞUBAT 2018 ELITE WORLD EUROPE HOTEL İstanbul - Türkiye

İNSANİ YARDIM KURULUŞLARI NA TEDARİK AMAÇLI İLK VATAN YARDIM TOPLANTI ( ) ŞUBAT 2018 ELITE WORLD EUROPE HOTEL İstanbul - Türkiye İNSANİ YARDIM KURULUŞLARI NA TEDARİK AMAÇLI İLK VATAN YARDIM TOPLANTI ( 15-16-17 ) ŞUBAT 2018 ELITE WORLD EUROPE HOTEL İstanbul - Türkiye VATAN derneği tarafından, insani yardım kuruluşlarının ve sivil

Detaylı

STRATEJİK PLANI

STRATEJİK PLANI 2016-2020 STRATEJİK PLANI VİZYON Eğitim ve sağlık hizmetlerinde örnek alınan, bilime yön veren, vakıf kültürünü yaşatan öncü sağlık üniversitesi olmaktır MİSYON Modern bilim ve teknolojiyi medeniyet değerlerimiz

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

Yayına Hazırlayan Serhat YILMAZ. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi İmtiyaz Sahibi Dr. Mustafa AYDIN İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı

Yayına Hazırlayan Serhat YILMAZ. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi İmtiyaz Sahibi Dr. Mustafa AYDIN İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi İmtiyaz Sahibi Dr. Mustafa AYDIN İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Yadigar İZMİRLİ İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ÖZYILMAZ

Detaylı

DEPREMLERINI IZINI, URARTU KALESINDE SÜRÜYORLAR

DEPREMLERINI IZINI, URARTU KALESINDE SÜRÜYORLAR Portal Adres DEPREMLERINI IZINI, URARTU KALESINDE SÜRÜYORLAR : www.haberciniz.biz İçeriği : Gündem : http://www.haberciniz.biz/depremlerini-izini-urartu-kalesinde-suruyorlar-3129887h.htm 1/2 DEPREMLERINI

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.12.2011 24.01.2012 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SINIRLARININ GENİŞLETİLMESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MÜCAVİR ALANLARININ İL SINIRLARINA GENİŞLETMESİ İLE İLGİLİ YAPILMAKTA OLAN YASAL

Detaylı

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti

Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti BASIN BÜLTENİ Fintech Istanbul 5. Buluşması: Türkiye, dünyanın dijital bankacılık başkenti 2016 yılında kurulan ve Türkiye de Fintech ekosisteminin sağlam bir temel üzerine kurulması için çalışmalar yapan

Detaylı

Ak Parti 14.Dönem Siyaset Akademisi Ödül Töreni Yapıldı

Ak Parti 14.Dönem Siyaset Akademisi Ödül Töreni Yapıldı Ak Parti 14.Dönem Siyaset Akademisi Ödül Töreni Yapıldı 14. Dönem Siyaset Akademisi Lider Ülke: Türkiye Yerel Yönetimler-II programında dereceye girenler ödüllerini Sayın Başbakanımızın elinden aldı. Mart

Detaylı

Stratejik Plan 2015-2019

Stratejik Plan 2015-2019 Stratejik Plan 2015-2019 Bu Stratejik Plan önümüzdeki beş yıl Bezmiâlem in gelmesini umut ettiğimiz yeri ve buraya nasıl geleceğimizi anlatan bir Vizyon Belgesidir. 01.01.2015 Rektör Sunuşu Sevgili Bezmiâlem

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ

İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ İstanbul Aydın Üniversitesi TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA ve ARAŞTIRMA MERKEZİ E-BÜLTEN AĞUSTOS-EYLÜL 2018 / SAYI: 12 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ 2000 yılından bu yana gerçekleştirilmekte olan uluslararası Bilişim Zirvesi ICT Summit etkinliği, Türk İş Dünyası nın teknoloji ile etkileşiminin bugününü ve geleceğini konuşturan

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

THY YÖNETIMINE IKI YENI ÜYE

THY YÖNETIMINE IKI YENI ÜYE THY YÖNETIMINE IKI YENI ÜYE Portal : www.burokrathaber.com İçeriği : Gündem Tarih : 05.04.2014 Adres : http://burokrathaber.com/thy-yonetimine-iki-yeni-uye.html Thy Yönetimine İki Yeni Üye Türk Hava Yolları

Detaylı

ACIBADEM BODRUM HASTANESİ

ACIBADEM BODRUM HASTANESİ ACIBADEM BODRUM HASTANESİ KANSERE İNAT, EL ELE HAYAT DEDİ Acıbadem Bodrum Hastanesi, en sık görülen kanser türlerinin başında gelen kolon ve meme kanserine karşı farkındalık yaratmak için Kansere İnat,

Detaylı

Webrazzi Etkinlikler '19

Webrazzi Etkinlikler '19 Webrazzi Etkinlikler '19 2006 yılının Ağustos ayında Arda Kutsal tarafından kurulan Webrazzi, internet alanında Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri inceleyerek analiz eden Türkiye nin lider medyasıdır. Sektöre

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

TED Kayseri Koleji Harward ın Türkiye de Tek Liderli Okulu Olan YGA ile İşbirliği Yaparak Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor

TED Kayseri Koleji Harward ın Türkiye de Tek Liderli Okulu Olan YGA ile İşbirliği Yaparak Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor TED Kayseri Koleji Harward ın Türkiye de Tek Liderli Okulu Olan YGA ile İşbirliği Yaparak Geleceğin Liderlerini Yetiştiriyor Yıldızlar Liderlik Programı YGA Nedir? YGA Young Guru Academy kelimelerinin

Detaylı

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.04.2013 ÇARŞAMBA İZMİR GÜNDEMİ- -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı / Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü ile 'Obeziteyle Mücadele' işbirliği protokolü İzmir

Detaylı

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu. ARDEŞEN AVNI KAHYA 07.11.1962 Yılında Ardeşen de doğdu. İlk orta öğrenimi mi Ardeşen de Liseyi Rize de tamamladı. Siyasete 1978 de Milli Türk Talebe Birliği ile başladı, 1994 yılında Refah Partisinde Teşkilat

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

ETİK KURUL BAŞVURU DOSYASI

ETİK KURUL BAŞVURU DOSYASI ETİK KURUL BAŞVURU DOSYASI Ülkemizde Hematolojik Kanserlerin Yükü, Coğrafi Dağılımı, Demografik Karakteristiği, İmmünohistokimyasal Özellikleri ve Klinik Davranışı Epidemiyolog Danışman Doç. Dr. Mutlu

Detaylı

ROBOTİK BÖBREK AMELİYATI

ROBOTİK BÖBREK AMELİYATI ROBOTİK BÖBREK AMELİYATI Robotik böbrek ameliyatları hakkında merak edilen soruları Prof. Dr. Haluk Akpınar yanıtlıyor. GİRİŞ Her yıl Dünya da 190.000 kişide böbrek kanseri saptanmaktadır. Erkeklerde biraz

Detaylı

TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok

TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok TBD Antalya Şube Başkanı Akyelli: Özellikle yazılımcıların yatırımlarını Antalya da yapmamaları için hiçbir neden yok Antalya daki 4 üniversitenin sektör için gerekli eğitimleri verdiği, Akdeniz Üniversitesi

Detaylı

EGELİ TİCARET GAZETESİ EGE Türkiye de Yılın Başhekimi Seçildi Prof. Dr. Behzat ÖZKAN, Sağlık Yönetimi ve Eğitimi Derneği tarafından Türkiye de yılın başhekimi seçildi. Bu sene Antalya da dördüncüsü yapılan

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY. Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü

Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY. Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü Onur Konuğumuz Prof. Dr. Güler AKSOY Acıbadem Sağlık Grubu Hemşirelik Hizmetleri Direktörlüğü 1 Çocukluk Yılları 3 Temmuz 1942 11 Eylül 1944 Annesi, Ağabeyi ve Kız Kardeşleri 11 Eylül 1942 de Erzurum da

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

ALMAN UZMANLARDAN TÜRK DOKTORLARA BESLENME TIBBI EGITIMI

ALMAN UZMANLARDAN TÜRK DOKTORLARA BESLENME TIBBI EGITIMI Portal Adres ALMAN UZMANLARDAN TÜRK DOKTORLARA BESLENME TIBBI EGITIMI : www.bafravip.com İçeriği : Haber Tarih : 12.03.2014 : http://www.bafravip.com/alman-uzmanlardan-turk-doktorlara-beslenme-tibbi-egitimi-265477h.htm1/3

Detaylı

TÜSİAD Üyeleri Bu Gençlikte İŞ Var projesi kapsamında finale kalan 15 Genç Girişimci grubuna koçluk yapacak

TÜSİAD Üyeleri Bu Gençlikte İŞ Var projesi kapsamında finale kalan 15 Genç Girişimci grubuna koçluk yapacak 2 Temmuz 2012 TS/BAS-BÜL/12-54 TÜSİAD Üyeleri Bu Gençlikte İŞ Var projesi kapsamında finale kalan 15 Genç Girişimci grubuna koçluk yapacak TÜSİAD ın gençleri girişimcilik ve yenilikçilik konularında teşvik

Detaylı

TEGEP te Neler Oluyor?

TEGEP te Neler Oluyor? Gündem Mayıs 2013 02 TEGEP te Neler Oluyor? Eğitim ve gelişim alanında referans olabilecek çalışmalar kapıda! 07 TEGEP - ASTD İşbirliği 05 Zirvede Buluşalım! 09 Tegep Eğitim Profesyonellerini Geliştiriyor

Detaylı

HAZİRAN 2017 FAALİYETLER

HAZİRAN 2017 FAALİYETLER HAZİRAN 2017 FAALİYETLER EĞİTİM ve ETKİNLİKLER Hastanın Sesi projesi Hasta Hakları Bilgilendirme Eğitimleri devam ediyor 19-21 Haziran 2017 Evrensel Hasta Hakları Derneği nin yürütmekte olduğu Hastanın

Detaylı

w w w. b e z m i a l e m. e d u. t r

w w w. b e z m i a l e m. e d u. t r w w w. b e z m i a l e m. e d u. t r Dünden Bugüne... Yıl 1843 Osmanlı Padişahı II.Mahmut un eşi ve Padişah Abdülmecit in annesi Bezmiâlem Valide Sultan, bir rüya görecek ve bu rüyadan sonra, İncelikler

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı 19. Olağan Genel Kurul Sunumu

Kanserli Çocuklara Umut Vakfı 19. Olağan Genel Kurul Sunumu Kanserli Çocuklara Umut Vakfı 19. Olağan Genel Kurul Sunumu Kanserli Çocuklara Umut Vakfı 19.Olağan Genel Kurul Toplantısı GÜNDEM: 1- Açılış ve Yoklama, 2- Divan Heyeti nin seçimi ve saygı duruşu, 3- Divan

Detaylı

KALITSAL HASTALIKLAR ARTIK BEBEGE GEÇMEYECEK

KALITSAL HASTALIKLAR ARTIK BEBEGE GEÇMEYECEK KALITSAL HASTALIKLAR ARTIK BEBEGE GEÇMEYECEK Portal : www.hedefalanya.com İçeriği : Haber Adres : http://www.hedefalanya.com/2016/02/18/kalitsal-hastaliklar-artik-bebege-gecmeyecek/ Kalıtsal hastalıklar

Detaylı

YASADIGIMIZ EN BÜYÜK SORUN BEYIN GÖÇÜ

YASADIGIMIZ EN BÜYÜK SORUN BEYIN GÖÇÜ Portal Adres YASADIGIMIZ EN BÜYÜK SORUN BEYIN GÖÇÜ : www.akithaber.com İçeriği : Gündem Tarih : 27.04.2014 : http://www.akithaber.com/yasadigimiz-en-buyuk-sorun-beyin-gocu_h816287.html YASADIGIMIZ EN BÜYÜK

Detaylı

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com

Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Sempozyum e-gazetesi 20 Aralık 2014 Yer: Liv Hospital B1 Konferans Salonu www.livsempozyumgunleri.com Bilimsel toplantıya katılım için lütfen kayıt yaptırınız. Kayıt için : www.sempozyumgunleri.com Katılım

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ İMMÜNOLOJİ ANABİLİM DALI XXI. UYGULAMALI AKAN HÜCRE ÖLÇER EĞİTİMİ Haziran 2015

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ İMMÜNOLOJİ ANABİLİM DALI XXI. UYGULAMALI AKAN HÜCRE ÖLÇER EĞİTİMİ Haziran 2015 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ İMMÜNOLOJİ ANABİLİM DALI XXI. UYGULAMALI AKAN HÜCRE ÖLÇER EĞİTİMİ 15-19 Haziran 2015 DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ KONFERANS SALONU VE İMMÜNOLOJİ

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Rehberlik ve Özel

ÖZGEÇMİŞ. : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Rehberlik ve Özel ÖZGEÇMİŞ GENEL Adı : Ahmet İsmail ÖZÇELİK Doğum Yeri ve Tarihi : Ankara, 27.08.1954 Konumu ve Ünvanları Alanı Eğitim Medeni Hali : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007

ÖZGEÇMİŞ. İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım İstanbul Ü. 2007 ÖZGEÇMİŞ 1.Adı Soyadı : Gülnur KAPLAN ESEN 2.Doğum Tarihi : 29 Ekim 1968 3.Unvanı : Yrd. Doç. Dr. 4.Öğrenim Durumu: Derece Bölüm/Program Üniversite Yıl Lisans Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü Mimar Sinan

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

Doktorclub Awards Sponsorluk Dosyası.

Doktorclub Awards Sponsorluk Dosyası. Doktorclub Awards 2018 Sponsorluk Dosyası www.doktorclubawards.com 2 Doktorclub Awards 2018 Türkiye nin Sağlık Ödülleri Doktorclub Awards, ülkemizde sağlık sektörü profesyonelleri ve paydaşlarının çalışmalarını

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

DIGITÜRK'TE SOK ISTIFA!

DIGITÜRK'TE SOK ISTIFA! Portal Adres DIGITÜRK'TE SOK ISTIFA! : www.habertarayici.com İçeriği : Haber Tarih : 31.08.2016 : http://www.habertarayici.com/?h=806341&tt=digiturk-te-sok-istifa 1/1 ÖGRENCILER EN ÇOK ÜSKÜDAR, AVCILAR

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

KalDer Türkiye Kalite Derneği

KalDer Türkiye Kalite Derneği KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

2013 Atamalarında Bilişim Teknolojileri Öğretmenliğine Başvurabilecek Alanlar

2013 Atamalarında Bilişim Teknolojileri Öğretmenliğine Başvurabilecek Alanlar www.bte.org.tr - bilgi@bte.org.tr 2013 Atamalarında Bilişim Teknolojileri Öğretmenliğine Başvurabilecek Alanlar Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının Öğretmen Olarak Atanacakların Atamalarına Esas Olan

Detaylı

Bölüm Profili. Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ;

Bölüm Profili. Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ; Bölüm Profili Gediz Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü nde ; Lisans Programlarında hazırlık sınıfı dahil 281 öğrenci, Yüksek lisans programlarında 75 i tezli (69 u Türkçe

Detaylı

XXIII. UYGULAMALI AKAN HÜCRE ÖLÇER EĞİTİMİ Mayıs 2017

XXIII. UYGULAMALI AKAN HÜCRE ÖLÇER EĞİTİMİ Mayıs 2017 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AZİZ SANCAR DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ İMMÜNOLOJİ ANABİLİM DALI XXIII. UYGULAMALI AKAN HÜCRE ÖLÇER EĞİTİMİ 22-26 Mayıs 2017 AZİZ SANCAR DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE AKADEMİK YAZMA, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU

GAZİ ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE AKADEMİK YAZMA, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU 1 GAZİ ÜNİVERSİTESİ İNGİLİZCE AKADEMİK YAZMA, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ FAALİYET RAPORU Tarihçe Merkezimiz 15 Mart 2015 tarihinde yönetmeliğimizin 29296 sayılı resmi gazetede yayınlanmasıyla birlikte

Detaylı

XXIV. UYGULAMALI AKAN HÜCRE ÖLÇER EĞİTİMİ. 4-8 Haziran 2018

XXIV. UYGULAMALI AKAN HÜCRE ÖLÇER EĞİTİMİ. 4-8 Haziran 2018 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AZİZ SANCAR DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ İMMÜNOLOJİ ANABİLİM DALI XXIV. UYGULAMALI AKAN HÜCRE ÖLÇER EĞİTİMİ 4-8 Haziran 2018 AZİZ SANCAR DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ

Detaylı

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI

ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI ACIBADEM BODRUM A ONKOLOJİ MERKEZİ AÇTI SAĞLIK TURİZMİ İÇİN ÖNEMLİ BİR MERKEZ OLMASI BEKLENİYOR Muğla ve Ege Bölgesi için büyük önem taşıyan Onkoloji Merkezi, Acıbadem Bodrum Hastanesi bünyesinde hizmete

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

Business Network Center Turkey.

Business Network Center Turkey. 09:30-10:30 İK cılara yönelik Şirkete ve Sektöre Uygun Başarılı Sosyal Medya Politikası Nasıl Dizayn Edilebilir? Mehmet Taha DOĞRUYOL - Account Executive // LinkedIn Corporate Solutions HQ Sosyal Ağlara

Detaylı

«BEST OF ASBMT TANDEM MEETINGS» ULUSLARARASI SEMPOZYUM Mart 21-22

«BEST OF ASBMT TANDEM MEETINGS» ULUSLARARASI SEMPOZYUM Mart 21-22 2014 «BEST OF ASBMT TANDEM MEETINGS» ULUSLARARASI SEMPOZYUM Mart 21-22 Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu Sıhhıye, Ankara KONUŞMACILAR Sergio A. Giralt, MD Memorial Sloan-Kettering

Detaylı

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Eyüp Yerleşkesi Eyüp/İstanbul. Derece Alan Üniversite Yıl

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Eyüp Yerleşkesi Eyüp/İstanbul. Derece Alan Üniversite Yıl KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı Adres :Elif KOYUNCUOĞLU :Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Eyüp Yerleşkesi Eyüp/İstanbul Telefon-GSM : 0 542 435 42 00 e-mail Doğum yeri

Detaylı

ROBOTİK PROSTAT AMELİYATI

ROBOTİK PROSTAT AMELİYATI ROBOTİK PROSTAT AMELİYATI Robotik prostat ameliyatları hakkında merak edilen soruları Prof. Dr. Haluk Akpınar yanıtlıyor. GİRİŞ Organa sınırlı prostat kanserini farklı yöntemler ile tedavi etmek olasıdır.

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

Yayına Hazırlayan Serhat YILMAZ. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi İmtiyaz Sahibi Dr. Mustafa AYDIN İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı

Yayına Hazırlayan Serhat YILMAZ. T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi İmtiyaz Sahibi Dr. Mustafa AYDIN İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi İmtiyaz Sahibi Dr. Mustafa AYDIN İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Prof. Dr. Yadigar İZMİRLİ İstanbul Aydın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ömer ÖZYILMAZ

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

GençKal

GençKal KalDer Türkiye Kalite Derneği GençKal KalDer Ana Faaliyet Alanları Rekabet Gücünü Artırmada Destek Faaliyetleri Ulusal Kalite Hareketi Rehberlik Değerlendirme Hizmetleri Kıyaslama Çalışmaları Ulusal ve

Detaylı

Sayın Hocalarım, Sevgili Meslektaşlarım ve Değerli Kongre Katılımcıları, Türk Nefroloji Derneği olarak Antalya nın Belek beldesindeki Kaya Palazzo

Sayın Hocalarım, Sevgili Meslektaşlarım ve Değerli Kongre Katılımcıları, Türk Nefroloji Derneği olarak Antalya nın Belek beldesindeki Kaya Palazzo Sayın Hocalarım, Sevgili Meslektaşlarım ve Değerli Kongre Katılımcıları, Türk Nefroloji Derneği olarak Antalya nın Belek beldesindeki Kaya Palazzo Otel Kongre Merkezinde gerçekleştirdiğimiz 34. Ulusal

Detaylı

SOSYAL FOBINIZ MI VAR?

SOSYAL FOBINIZ MI VAR? Portal Adres SOSYAL FOBINIZ MI VAR? : www.rotahaber.com İçeriği : Ekonomi/Finans Tarih : 24.11.2014 : http://haber.rotahaber.com/sosyal-fobiniz-mi-var_501454.html 1/2 SOSYAL FOBINIZ MI VAR? 2/2 1. 'TÜRKIYE

Detaylı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı

Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı Doç. Dr. Tuncay ERGENE Türk PDR-DER Genel BaĢkanı 1964 yılında Ankara da doğmuştur. Lisans eğitimini 1986 yılında Hacettepe Üniversitesi, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü, Psikolojik Danışma ve

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50

HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014. Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 HABER BÜLTENİ OCAK ŞUBAT 2014 Detaylı Bilgi İçin: Mustafa YİĞİTOĞLU 0352 224 81 12 13 (131) 0534 813 93 50 Erciyes Üniversitesi Genkök Genom ve Kök Hücre Merkezi Akredite Belgesi Aldı Erciyes Teknoloji

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ONKOLOJİ ENSTİTÜSÜ Prof. Dr. Işık ASLAY 1967 yılında lise eğitimini Kadıköy Kız Lisesi nde tamamladı. 1973 yılında İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi ni bitirdi. 1982 yılında

Detaylı

TÜRK HENKEL'DE ÜST DÜZEY ATAMA

TÜRK HENKEL'DE ÜST DÜZEY ATAMA Portal Adres TÜRK HENKEL'DE ÜST DÜZEY ATAMA : www.reklamazzi.com İçeriği : Pazarlama İletişimi Tarih : 26.03.2015 : http://www.reklamazzi.com/turk-henkelde-ust-duzey-atama-145487.htm 1/2 TÜRK HENKEL'DE

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 18012011 15022011 KUZEY AFRİKA DA YAŞANAN YASEMİN VE NİL DEVRİM LERİ KUZEY AFRİKA DA YAŞANAN YASEMİN VE NİL DEVRİM LERİNDEN ETKİLENEN ÜLKELERİN DURUMU BİRÇOK AÇIDAN ÜLKEMİZİ

Detaylı

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik. Derece Alan Üniversite Yıl

:Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik. Derece Alan Üniversite Yıl KİŞİSEL BİLGİLER Adı Soyadı Unvanı Adres Bölümü İletişim :Elif KOYUNCUOĞLU :Öğretim Görevlisi :Bezmialem Vakıf Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü : Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları

Detaylı

Mayıs Ayı Bülteni MEDİPOL TTO DAN HABERLER. Birlikte Başarıyoruz İTÜNOVA TTO MEDİPOL TTO YU ZİYARET ETTİ

Mayıs Ayı Bülteni MEDİPOL TTO DAN HABERLER. Birlikte Başarıyoruz İTÜNOVA TTO MEDİPOL TTO YU ZİYARET ETTİ http://tto.medipol.edu.tr/ https://www.instagram.com/medipol.tto/ Mayıs Ayı Bülteni Sayı:5 Tarih:01.06.2017 Birlikte Başarıyoruz Öncelikle Üniversitemiz Teknoloji Transfer Ofisi buluş aşamasından itibaren

Detaylı

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ

ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM KATEGORİLER KATILIMCI KATILIM KOŞULLARI BAŞVURU FORMU VE TESLİM MATERYALİ ŞARTNAME AMAÇ VE KAPSAM Özelkalem Dergisi nce düzenlenen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri; yerel yönetim alanında yenilik getiren ve kentsel sorunların çözümüne yönelik olarak geliştirilen özgün

Detaylı

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI şubat 2017 18. SAYI TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI Trabzonspor Kulübü nün yeni stadyumunun açılışında ekibimizle görev başındaydık. Trabzon ofisimizden ekibin kurulumunun sağlandığı bu önemli

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

1. Risk Değerlendirme

1. Risk Değerlendirme İş Sağlığı ve Güvenliği 1. Risk Değerlendirme Eğitimi 02 Mayıs 2015 Cumartesi Bilimsel Danışma Kurulu : Prof. Dr. Harun MUTLUAY - Yrd. Doç. Dr. Fuat KAR Yrd. Doç. Dr. Mustafa YALÇIN - Öğr. Gör. H. Engin

Detaylı

Doç. Dr. Şahin Oruç. Doç. Dr. Halil TOKCAN. Prof. Dr. Hilmi DEMİRKAYA

Doç. Dr. Şahin Oruç. Doç. Dr. Halil TOKCAN. Prof. Dr. Hilmi DEMİRKAYA Doç. Dr. Şahin Oruç Şahin ORUÇ 1973 yılında Malatya nın Darende ilçesinde doğdu. 1997 yılında Malatya İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Tarih Öğretmenliği bölümünden lisans, 2002 Gazi Üniversitesi Eğitim

Detaylı

2009 / 2010 Yılı Özet Raporu

2009 / 2010 Yılı Özet Raporu 2009 / 2010 Yılı Özet Raporu Diyarbakır Kent Konseyi Gençlik Meclisi olarak 17 Mart 2009 tarihinde kurduğumuz Diyarbakır Habitat Bilişim Akademisinde neler yaptık? Temel Bilgisayar ve Ms Office 2007 Eğitim

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ İMMÜNOLOJİ ANABİLİM DALI XX. UYGULAMALI FLOW SİTOMETRİ EĞİTİMİ Haziran 2014

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ İMMÜNOLOJİ ANABİLİM DALI XX. UYGULAMALI FLOW SİTOMETRİ EĞİTİMİ Haziran 2014 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ İMMÜNOLOJİ ANABİLİM DALI XX. UYGULAMALI FLOW SİTOMETRİ EĞİTİMİ 16-20 Haziran 2014 DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ KONFERANS SALONU VE İMMÜNOLOJİ

Detaylı

MEME ve TİROİD HASTALIKLARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 3 EKİM 2015

MEME ve TİROİD HASTALIKLARINDA GÜNCEL YAKLAŞIMLAR 3 EKİM 2015 Değerli Meslektaşlarımız, Bu yıl Türk Cerrahi Derneği'nin Bölgesel Cerrahi Toplantısı'nın Edirne'de yapılacak olmasını sizlere bildirmekten gurur duymaktayız. Trakya Üniversitesi Genel Cerrahi Anabilim

Detaylı

KANSERLI HÜCREYE IGNE ILE TEDAVI

KANSERLI HÜCREYE IGNE ILE TEDAVI Portal Adres KANSERLI HÜCREYE IGNE ILE TEDAVI : www.ankayasam.com İçeriği : Gündem Tarih : 30.03.2015 : http://www.ankayasam.com/yasam/saglik/kanserli-hucreye-igne-ile-tedavi/ 1/6 KANSERLI HÜCREYE IGNE

Detaylı

GÖKÇEADA'DA JEOLOJIK INCELEME

GÖKÇEADA'DA JEOLOJIK INCELEME Portal Adres GÖKÇEADA'DA JEOLOJIK INCELEME : www.haberler.com İçeriği : Gündem Tarih : 22.07.2014 : http://www.haberler.com/gokceada-da-jeolojik-inceleme-6288407-haberi/ 1/2 GÖKÇEADA'DA JEOLOJIK INCELEME

Detaylı

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 23 OCAK 2017 - ANTALYA T ürkiye Hemofili Derneğinin (TRHD) düzenlediği Türkiye Bölgesel Hemofili Sempozyumlarının dördüncüsü; Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Akdeniz

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ YAŞLILIK ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (YAŞAM)

ANKARA ÜNİVERSİTESİ YAŞLILIK ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (YAŞAM) YAŞLILIK ÇALIŞMALARI UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ (YAŞAM) KURULLAR ONURSAL BAŞKANLAR Ömer ÇELİK Kültür ve Turizm Bakanı Fatma ŞAHİN Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Prof.Dr. Erkan İBİŞ Ankara Üniversitesi

Detaylı

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ

ORGANLARI 5 KİŞİYE HAYAT VERDİ Organ bağışı BODRUM BAHÇEŞEHİR KOLEJİ NDE ORGAN BAĞIŞI VE NAKLİ KONULU SEMİNER DÜZENLENDİ Bodrum Bahçeşehir Koleji Ortaokul öğrencileri, Fen ve Teknoloji dersi kapsamında Bodrum Acıbadem Hastanesi Anestezi

Detaylı

Pirat Sınıf Komitesi

Pirat Sınıf Komitesi Türkiye Yelken Federasyonu Pirat Sınıf Komitesi 2011-2012 Faaliyet Raporu 1 S a y f a , 2011-2012 döneminde aşağıdaki faaliyetleri gerçekleştirmiştir; 2011 Yılı Faaliyetleri - Uluslararası Pirat Birliği

Detaylı

DENIZCILIK ÖGRENCILERI IÇIN ÖNEMLI BIR ETKINLIK 'DENIZCILIK SE...

DENIZCILIK ÖGRENCILERI IÇIN ÖNEMLI BIR ETKINLIK 'DENIZCILIK SE... DENIZCILIK ÖGRENCILERI IÇIN ÖNEMLI BIR ETKINLIK 'DENIZCILIK SE... Portal : www.denizhaber.com.tr İçeriği : Denizcilik/Yelken Tarih : 18.12.2014 Adres : http://www.denizhaber.com.tr/denizcilik-ogrencileri-icin-onemli-bir-etkinlik-denizcilik-sektor-gunleri-14-haber-59

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ İMMÜNOLOJİ ANABİLİM DALI XX. UYGULAMALI FLOW SİTOMETRİ EĞİTİMİ Haziran 2014

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ İMMÜNOLOJİ ANABİLİM DALI XX. UYGULAMALI FLOW SİTOMETRİ EĞİTİMİ Haziran 2014 T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ İMMÜNOLOJİ ANABİLİM DALI XX. UYGULAMALI FLOW SİTOMETRİ EĞİTİMİ 16-20 Haziran 2014 DENEYSEL TIP ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ KONFERANS SALONU VE İMMÜNOLOJİ

Detaylı