Merhaba, Sevgiler, Selin Bozkurt Chief Energy Officer, Manifesto

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Merhaba, Sevgiler, Selin Bozkurt Chief Energy Officer, Manifesto"

Transkript

1 Trend Raporu No: 18

2 Merhaba, Sonbaharı arkamızda bıraktık. Artık kışa girdik. Kışın buram buram hissedildiği en güzel zamanlarını yaşadığımız günlerdeyiz Biz sizler için durmadık çalıştık, en güzel sayımızı oluşturduk. Sizleri kışa hazırlamak için keyifle okuyabileceğiniz trend raporumuzun Ekim-Kasım sayısı ile karşınızdayız. Manifesto İletişim Grubu trend raporunun yeni sayısını renkli ve farklı içeriği ile siz değerli okuyucularımızın beğenisine sunuyoruz. Birbirinden ilginç marka ve kampanya öyküleri, sosyal medya, sanat ve moda dünyasından haberlerden derlediğimiz raporumuzun ilginizi çekeceğini düşünüyoruz. Her kesimden pek çok sanatseverin sanat paydasında buluştuğu bir köprü olan ve ülkemiz sanatçılarını uluslararası platforma taşıyacak projelerle yoluna devam eden İyilik İçin Sanat derneğimiz aracılığı ile gerçekleştirdiğimiz sanat buluşmalarını ve sanat dünyasından derlediğimiz haberleri de yeni sayımızda keyifle okumanız dileğiyle Sevgiler, Selin Bozkurt Chief Energy Officer, Manifesto

3 Vodafone 38. İstanbul Maratonu 15 Temmuz Şehitleri Anısına Yapıldı İstanbul Maratonu'nun bu yıl 38.'si 13 Kasım 2016 Pazar günü düzenlendi. Binlerce sporcu ve vatandaşın katıldığı maratonda, müsabakaların yanı sıra 15 Temmuz şehitleri için de 'Kahramanlar Koşusu' da düzenlendi. Maraton, 15 kilometre (yarı maraton) ve 10 kilometre yarışları ile 8 kilometrelik halk koşusu, Avrupa yakasında son buldu. Bu yıl, Kahramanlar Koşusu adı altında düzenlenen ve yüksek katılımla gerçekleştirilen halk koşusu, Altunizade den başladı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği 8 kilometrelik koşuda katılımcılar, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü nü geçip, Dolmabahçe de parkuru bitirdi. Maraton, köprünün ismi 15 Temmuz Şehitler Köprüsü olarak değiştirildikten sonra yapılan ilk maraton olma özelliğini de taşıyor.

4 UNICEF 20 Kasım "Dünya Çocuk Hakları Günü"nde, 7 Kıtanın Yazarlarını Çocuklar için Davet Etti 20 Kasım da tüm dünya halkları olarak "Çocuk Hakları"nı kutlandı. UNICEF 70. yılımızda çocuk haklarıyla ilgili farkındalık yaratmak üzere, 7 kıtadan yazarları çocuklar için kalemlerini kullanmaya davet etti. Aralarında romancıların, oyun yazarlarının ve şairlerin de bulunduğu dünyanın önde gelen 200 den fazla yazarı 20 Kasım haftası küresel bir hikâye kampanyasına katıldı. Kampanyaya destek veren yazarlar Dünya Çocuk Günü ne ve dünyanın en yoksul ve en dezavantajlı çocuklarının halen karşılaştıkları haksızlıklara dikkat etmek üzere her biri yaklaşık yedi satırlık küçük öyküler kaleme aldı. Bu kısa öyküler dizisi, UNICEF in her çocuğa yardım etmek ve umut aşılamak için sürdürdüğü çalışmaların 70. yılının kutlandığı etkinliklerin başlangıcını oluşturdu. Minik hikâyeler, dünyanın en ünlü bazı yazarları tarafından da sosyal medyadaki takipçileri ile paylaşılacak. Fikir ilk olarak Finlandiya Cumhurbaşkanı nın eşi Jenni Haukio tarafından ortaya atıldı, ardından da Asya, Afrika, Güney Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Avustralya dan katılan yazarlarla tüm dünyaya yayıldı.

5 Spotify Japon Pazarında Spotify dünyanın dört bir yanına yerleştirdiği açık hava ilanlarıyla 2016 ya veda etti. Ekim ayında girdiği Japon pazarında sesini duyurmak ve müzikseverlerle tanışmak için bir reklam kampanyası başlattı. W+K Tokyo imzalı kampanya, Japonya halkını yeni müzikler keşfetmeye davet ediyor. Ayrıca müziğin etrafımızdaki dünyaya bakışımızı nasıl değiştirdiğini anlatan farklı müzik türlerini fon müziği yapan farklı insanların gündelik hallerinden kesitler sunuyor.

6 Whiskas ın Yeni Kampanyası Whiskas meraklı bir kedinin iç dünyasına 20 saniyelik üç yolculuk yapıyor. Whiskas ın her seferinde bir kap Whiskas la sonlanan reklam kampanyası hakkında konuşan Whiskas İngiltere Marka Direktörü Katie Griffiths kampanyanın çıkış noktasını Whiskas olarak kedilerin dünyayı kendilerine has mükemmel bir gözle gördüğünü ve bu kampanyayı da kedileri onları özgün kılan karakteristik özelliklerini, meraklarını dile getirip kutlamak amacıyla hazırladıklarını ifade ediyor. İnternetin yanı sıra İngiltere televizyonlarında da Noel e kadar yayınlanmaya devam edecek reklamlar 2017 yılında da markanın sosyal medya iletişiminde kullanılmaya devam edecek.

7 Japonya da Vali Hamile Bir Kadın International Survey Programme (ISSP) verilerine göre Japonya, ev işi ve çocuk bakımında erkeklerin kadınların yükünü en az paylaştıkları ülkelerden biri olarak gösteriliyor. Araştırma verilerine göre özellikle Kyushu / Yamaguchi bölgelerinde yaşayan kadınların iş yükü, erkeklerinkine oranla çok fazla. Bu durumda, üç vali, hamile kadınların dünyasında olup biteni az da olsa anlayabilmek ve nihayetinde bu sorunlu bölgelerdeki insanların iş ve ev yaşamlarında cinsiyetler arası bir dengenin kurulmasına yardımcı olmak amacıyla özel bir projede yer almayı kabul etti: The Governor is a Pregnant Woman (Vali hamile bir kadın).

8 Tren beklerken kısa hikaye okumak nasıl olurdu? Treninizi beklerken kısa hikaye okumalar ne dersiniz? Fransa, hem yolcularının sıkılmasını engelleyecek, hem de tren bekledikleri vakti okuyarak geçirmelerini sağlayacak, örneğini ülkemizde de görmek istediğimiz bir proje gerçekleştirdi. Fransa da yer alan çeşitli tren istasyonlarına kısa hikayeler basan otomatlar yerleştirildi. Tren bekleyen yolcuların bir çok farklı türde 5000 anonim yazardan okuyabileceği hikayeler, bekleyişlerini ve yolculuklarını daha anlamlı kılıyor.

9 Nendo'dan 3B Baskıyla Minimalist Bir Sergi Japon tasarım stüdyosu Nendo, Un-printed Material sergisiyle kağıdın doğasını dış hatlarıyla ele alıyor. Japon tasarım stüdyosu, Tokyo'daki Creation Gallery G8'de açtığı Un-printed Material(Basıl-ma-mış Materyal) sergisi farklı konumlardaki kağıt parçalarının dış hatlarını yansıtıyor. 3B baskıyla hazırlanan eserler, hem üretim aşaması hem de çıktı açısından sergi ismiyle paralellik yaratıyor. Nendo, bu sergiyle baştan sona görsel iletişime odaklanırken grafik tasarımcıların ana mecrası olan kağıdı yorumluyor. Grafik tasarımcıların fikirlerini aktarmak için ana araçlarından biri olan kağıdı kullanmak isteyen Nendo, bunu farklı bir yolla yaparak dışavurmayı amaçlamış.

10 Nendo'dan 3B Baskıyla Minimalist Bir Sergi Yaratıcı yönetmen ve yeni medya sanatçısı Nobumichi Asai, 2014'te gerçek zamanlı yüz tarama ve projeksiyon yansıtma çalışması olan OMOTE'u yayınlamıştı Ocak'ında ise FACE HACKING i yayınladı. Şimdi ise Kagami ile 3 boyutlu ayna çalışmasıyla karşımıza çıkıyor. Kamagi Japoncada ayna anlamına geliyor. Kamagi gerçek zamanlı bir yüz üreticisi. Yerleştirme ayna karşısına geçen kişinin yüzünü 3 boyutlu tarıyor ve dijital veri setine dönüştürüyor. 3ef gif 40d gif

11 Contemporary Istanbul u 3-6 Kasım tarihleri ve 2 Kasım ön izleme günü de dâhil olmak üzere 90 binin üzerinde sanatsever ziyaret etti. Beş gün süresince İstanbul u çağdaş sanatın merkezi haline getiren Contemporary Istanbul da satışa sunulan eserlerin toplam değeri 56 milyon dolar olarak açıklandı. Bölgenin önde gelen çağdaş sanat fuarı Contemporary Istanbul 11. yılında 20 ülkeden 70 galeri ve 520 sanatçının 1500 ü aşkın eserini sanatseverlerle buluşturdu. CI bu yıl yeni bölümü CI Design kapsamında 32 tasarımcı ve Plugin bölümünde 18 yeni medya sanatçısını ağırladı. Çağdaş sanatın en iyi örneklerinin bir araya geldiği fuarı 90 bin in üzerinde yabancı ve yerli koleksiyoner, profesyonel, akademisyen, uluslararası müze grupları ve sanatseverler ziyaret etti. Contemporary Istanbul 11. Yılını 90 Binin Üzerindeki Ziyaretçi Sayısı ile Tamamladı Jaume Plensa nın White Forest aslı eseri 280 bin Euro ya, Janis Kounellis in Galeri Artist te sergilenen Untitled adlı eseri 220 bin Euro ya, Gülay Semercioğlu nun Pi Artworks te sergilenen A Sip of Water adlı eseri 50 bin Dolar a, Niloufar Banisadr ın Galerie 55 Bellechasse de sergilenen Voiles aux vents adlı eseri 25 bin Euro ya, Son Seock un Galerie Mark Hachem de sergilenen 25-RHNO eseri 38 bin Euro ya ve Stiller in Matchstickman eseri 130 bin Euro ya ve Christiaan Lieverse in Villa del Arte Galleries de sergilenen Labiatae eseri 38 bin Euro ya alıcı buldu.

12 Artbasel Miami Beach 2016 Sanatseverler ile Buluştu Art Basel in kardeşi olan Art Basel Miami Beach, 2002 den bu yana Aralık ayında çağdaş sanatın Amerika daki adresi haline geldi. Çağdaş ve modern sanatın en iyi örneklerini uluslararası platformda tek bir çatı altında toplayan Art Basel, 1-4 Aralık tarihleri arasında 15. kez Miami Beach te sanatseverlerle buluştu. Kuzey Amerika, Avrupa, Latin Amerika ve Asya dan 250 den fazla galeriye ev sahipliği yapacak fuar, 20. ve 21. yüzyılın 4000 den fazla önemli sanatçısına görünürlük imkânı verdi. Senede 70 bin ziyaretçiye ev sahipliği yapan, hem usta hem de genç yeteneklerin eserleri yer aldığı, sanat dünyasının olimpiyatları ünvanını fazlasıyla hakeden dev galeriye bu yıl 269 çağdaş sanat galerilerisi katıldı. Collins Park ve SoundScape Park gibi sahil kesimlerinde resim, heykel, enstalasyon, fotoğraf ve filmlerden oluşan çağdaş ve modern sanat ustalarından önemli eserler sergilendi.

13 İyilik İçin Sanat Akademisi nde ilk adım atıldı. İyilik İçin Sanat Derneği kuruluş felsefesi doğrultusunda bir projesini daha hayata geçirdi. Derneğin, İyilik İçin Sanat Akademisi projesi kapsamında ilk resim atölyesi Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi nden mezun 10 öğrencinin katılımıyla 21 Kasım 2016 Pazartesi günü çalışmalarına başladı. Projenin fikir babalarından ve aynı zamanda Koordinatörü Mimar Sinan Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü Öğretim Üyesi, Ressam Prof. Nedret Sekban ve Öğretim Görevlisi, Ressam Aslı Özok tarafından verilecek eğitimler 1 yıl sürecek. Atölye, Kasım 2017 de ilk mezunlarını verirken, başarılı 5 öğrenci de dünyanın en önemli sanat merkezlerini ziyaret için burs kazanacak.

14 Gelecek sayıda görüşmek üzere

e ka pa ya öyküleri, sosyal edya, sa at e oda dü yası da ha erlerde derlediği iz raporu uzu ilgi izi çeke eği i düşü üyoruz.

e ka pa ya öyküleri, sosyal edya, sa at e oda dü yası da ha erlerde derlediği iz raporu uzu ilgi izi çeke eği i düşü üyoruz. Trend Raporu No: 18 Merhaba, So aharı arka ızda ıraktık. Artık kışa girdik. Kışı ura ura hissedildiği e güzel za a ları ı yaşadığı ız gü lerdeyiz Biz sizler içi dur adık çalıştık, e güzel sayı ızı oluşturduk.

Detaylı

Birbirinden ilginç marka ve kampanya öyküleri, sanat ve moda dünyasından haberlerden derlediğimiz raporumuzun ilginizi çekeceğini düşünüyoruz.

Birbirinden ilginç marka ve kampanya öyküleri, sanat ve moda dünyasından haberlerden derlediğimiz raporumuzun ilginizi çekeceğini düşünüyoruz. Trend Raporu No: 16 Merhaba, Yaz ar2k yavaş yavaş bi8yor, şimdi kendimizi sonbahara hazırlama zamanı Sonbaharda da, Manifesto İle8şim Grubu Trend Raporu nun Ağustos sayısını dopdolu ve enerji dolu içeriği

Detaylı

06-26 EKiM 2016 YER: BARIŞ MAH. EĞİTİM VADİSİ BULV. ZABITA MD. HİZMET BİNASI YANI. Sandra Lopez. Ayla Turan Bahadır Çolak Kadriye İnal SelçukYılmaz

06-26 EKiM 2016 YER: BARIŞ MAH. EĞİTİM VADİSİ BULV. ZABITA MD. HİZMET BİNASI YANI. Sandra Lopez. Ayla Turan Bahadır Çolak Kadriye İnal SelçukYılmaz 06-26 EKiM 2016 YER: BARIŞ MAH. EĞİTİM VADİSİ BULV. ZABITA MD. HİZMET BİNASI YANI Ayla Turan Bahadır Çolak Kadriye İnal SelçukYılmaz Sandra Lopez Kolombiya Tamas Baraz Macaristan Aldo Shiroma Uza Peru

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 27 30 Kasım 2014 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 333 katılımcı

Detaylı

İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar.

İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar. İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar. Tüm bu olumlu ve kalıcı var oluşların ortak duygusu yaratıcılıktır.

Detaylı

Mustafa Kemal ATATÜRK

Mustafa Kemal ATATÜRK Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ışığısınız. Ülkemizi aydınlığa sizler kavuşturacaksınız. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek ona göre çalışınız.

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

''Hepimiz Atatürk'üz''

''Hepimiz Atatürk'üz'' ''Hepimiz Atatürk'üz'' Mustafa Kemal Atatürk tüm yurtta anıldığı gibi Beşiktaş'ta da törenlerle anıldı. Beşiktaş Belediye Başkanı İsmail Ünal Atatürk'ün 74. ölüm yıldönümünü anma gününde özel bir mesaj

Detaylı

TNB KEP R E K L A M L A R I N I Z İ Ç İ N : 0 2 1 2 2 3 6 8 0 8 1. Günlük Ulusal Gazete. www.besiktas.com.tr 8 NİSAN 2013. olarak adlandırılan

TNB KEP R E K L A M L A R I N I Z İ Ç İ N : 0 2 1 2 2 3 6 8 0 8 1. Günlük Ulusal Gazete. www.besiktas.com.tr 8 NİSAN 2013. olarak adlandırılan 8 NİSAN 2013 www.reisgida.com.tr Kayıt altında DEVLET tarafından kişi veya kuruluşlara gönderilen e-postaları kayıt altına alan Kayıtlı Elektronik Posta (KEP) için ilk lisans Bilgi Teknolojileri ve İletişim

Detaylı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı

1998 Dost FM, Program Yapımcısı. 2001-2006 ODTÜ TeknoPark Halıcı Yazılım A.Ş. ve Halıcı Bilgi İşlem A.Ş. Multimedya, Grafik Tasarımcı HAKAN DAĞ MİSAFİR ÖĞR. GÖR. 05338304372 hakan.dag@neu.edu.tr 18.02.1972 Gelibolu Öğrenim Durumu 1998 / Trakya Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü, Özgün Baskı, Serigrafi Hakkında / İş Bilgileri 1992-1993

Detaylı

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş.

SONUÇ RAPORU. CYF Fuarcılık A.Ş. SONUÇ RAPORU Bitki sektörünün dev buluşması bu yılda 28 Kasım - 01 Aralık 2013 tarihleri arasında, İstanbul Fuar Merkezi nde gerçekleşti. Kıtaların buluşma noktası İstanbul da 21 farklı ülkeden gelen 286

Detaylı

Tasarım Trendleri, Trend Olacak Tasarımlar. I stanbul da. Kültür, Sanat ve Tasarım Dünyası Design Week Turkey de

Tasarım Trendleri, Trend Olacak Tasarımlar. I stanbul da. Kültür, Sanat ve Tasarım Dünyası Design Week Turkey de Tasarım Trendleri, Trend Olacak Tasarımlar I stanbul da Kültür, Sanat ve Tasarım Dünyası Design Week Turkey de Kültürümüzün ve medeniyetimizin zengin renklerini, evrensel bir dille dünyaya anlatmaya davet

Detaylı

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT

2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT 9-13 Mart 2016 tarihlerinde uluslararası 2. ART ANKARA / ÇAĞDAŞ SANAT Fuarı ATO Congresium Kongre ve Sergi Sarayı nda Atis Fuarcılık tarafından gerçekleştirilecektir. Ankara'da bu boyutta ikinci defa düzenlenecek

Detaylı

KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU

KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU KOCAELİ 1. ÜNİVERSİTE TANITIM FUARI VE KARİYER GÜNLERİ FİNAL RAPORU Bu yıl birincisi düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarı ve Kariyer Günleri organizasyonunun katılımcılar ve ziyaretçiler gözünden etkililiğin

Detaylı

Yapi.tedarikdergisi.com / 14.05.14

Yapi.tedarikdergisi.com / 14.05.14 Yapi.tedarikdergisi.com / 14.05.14 37. Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul 106.537 ziyaretçiyi ağırladı! Yapı sektörünün zirvesi Yapı Fuarı Turkeybuild İstanbul, uluslararası etkinlikleri ve yarattığı iş fırsatları

Detaylı

G. Gizem Renklidağ. BA, Yildiz Teknik Universitesi, Sanat ve Tasarim Fakultesi, Bilesik Sanatlar Bolumu, 2011.

G. Gizem Renklidağ. BA, Yildiz Teknik Universitesi, Sanat ve Tasarim Fakultesi, Bilesik Sanatlar Bolumu, 2011. G. Gizem Renklidağ E-posta: gizem@renklidag.com Egitim Terakki Vakfi Okullari Sisli Terakki Ilkogretim Okulu, 1995. Tercuman Koleji, 2000. Bakirkoy Lisesi, 2004. Işık Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler

Detaylı

İki yaka birleşiyor. ve İstanbul'un iki yakasını birbirine. içine de ray döşendi. olan 13.5 kilometrelik. Programa göre,

İki yaka birleşiyor. ve İstanbul'un iki yakasını birbirine. içine de ray döşendi. olan 13.5 kilometrelik. Programa göre, İki yaka birleşiyor İSTANBUL UN ve dolayısıyla Beşiktaşlılarında yaşadığı trafik sıkıntısına Marmaray'la çözüm bulunması bekleniyor. İki kıtayı ve İstanbul'un iki yakasını birbirine bağlayan Marmaray'da

Detaylı

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

Marka İletişim Süreci

Marka İletişim Süreci Markalar Marka İletişim Süreci Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler, Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi

Detaylı

4.Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ. 1.İsim : Turgut. 2.Soyadı: Yüksel. 3.Ünvanı: Öğretim Görevlisi. Derece Alan Üniversite Yıl

4.Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ. 1.İsim : Turgut. 2.Soyadı: Yüksel. 3.Ünvanı: Öğretim Görevlisi. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1.İsim : Turgut 2.Soyadı: Yüksel 3.Ünvanı: Öğretim Görevlisi 4.Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 1998 Yüksek Lisans Doktora 5.Akademik Unvanlar Arts

Detaylı

Trend Raporu Ekim 2015 No: 6

Trend Raporu Ekim 2015 No: 6 Trend Raporu Ekim 2015 No: 6 Merhaba, Kış aylarına adım adım yaklaş2ğımız şu günlerde Manifesto İle>şim Grubu Trend Raporu muzun bu ayki sayısında yine dopdolu içeriklerle karşınızdayız. Yeni sayımızda

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri

İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri Basın Bülteni 18 Mayıs 2015 Give&Gain Çalışan Gönüllülüğü İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri VİKO çalışanları, bu yıl Türkiye de dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Give&Gain Çalışan Gönüllülüğü

Detaylı

18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI. 2-5 Kasım 2018

18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI. 2-5 Kasım 2018 18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI 2-5 Kasım 2018 Fuar Hakkında 2-5 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan 18. İran Uluslararası Elektrik Fuarı, yerli ve yabancı çok sayıda firmanın katılımıyla alanındaki

Detaylı

İstanbul TV Forum ve Fuarı 2016

İstanbul TV Forum ve Fuarı 2016 İstanbul TV Forum ve Fuarı 2016 2013 yılında ilki düzenlenen İstanbul TV Forum ve Fuarı (itvf), medya sektörünün Türkiye ve Avrasya bölgesinde artan önemi ve dijital yayıncılık ile birlikte değişen, hareketli

Detaylı

BRAND ENTERTAINMENT. Art Gallery and Project House

BRAND ENTERTAINMENT. Art Gallery and Project House BRAND ENTERTAINMENT Art Gallery and Project House Brand Entertainment; bir markanın pazarlama stratejisini tamamlayıcı bir eğlence tabanlı araçtır. Amacı, kitle ve marka arasında olumlu bağlantılar oluşturarak,

Detaylı

Hall 100 bin m 2 Sergileme Alanı Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi. 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı. Profesyonel Ziyaretçi

Hall 100 bin m 2 Sergileme Alanı Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi. 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı. Profesyonel Ziyaretçi 29.783 Profesyonel Ziyaretçi 11 Hall 100 bin m 2 Sergileme Alanı 4.142 Yurt Dışı Profesyonel Ziyaretçi 104 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı YURT DIŞI PROFESYONEL ZIYARETÇILERIN

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi/Assist. Prof. Dr. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi :

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi/Assist. Prof. Dr. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi : ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU 2. Doğum Tarihi :08.08.1980 3. Unvanı : Dr. Öğretim Üyesi/ Assist. Prof. Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora/ Phd. in Art Derece Alan Üniversite Yıl Lisans

Detaylı

Merken SANAT, SERGİ/FUAR/ETKİNLİK, UNCATEGORİZED

Merken SANAT, SERGİ/FUAR/ETKİNLİK, UNCATEGORİZED 1 von 6 15.11.2016 17:18 Merken SANAT, SERGİ/FUAR/ETKİNLİK, UNCATEGORİZED Contemporary İstanbul bu sene ülkenin siyasi problemlerinin yansımalarına rağmen 11. Kez düzenleniyor. Yine Asya dan Latin Amerika

Detaylı

www.spot-projects.com

www.spot-projects.com SPOT.TER Nedir? SPOT.TER Türkiye nin ilk ve tek Güncel Sanat Eğitim ve Üretim Platformu SPOT Contemporary Art Projects in üyelik platformudur. SPOT.TER üyelik platformu devamlı gelişen, büyüyen dinamik

Detaylı

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları

MARKA İLETİŞİM SÜRECİ. Brif Toplantısı. Analiz ve Araştırma Süreci. İletişim Stratejisi. Konumlandırma ve İletişim Çalışmaları Brif Toplantısı Ürün / Hizmet Tanımı, Mevcut Konum, Güçlü ve Zayıf Yönler, Hedefler,Rakipler, Fırsatlar ve Tehditler Analiz ve Araştırma Süreci Kurum İçi İletişim Analizi Hedef Kitle Analizi Rakip Analizi

Detaylı

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ 21 Mart Down Sendromlular gününde sahne alan özel çocuklar, ilgi ve sevginin gücüyle aşılamayacak hiçbir engel olmadığını kanıtlayarak, bu hayatta biz de varız mesajı

Detaylı

05-21 ARALIK DECEMBER 2015 AÇILIŞ / OPENING: 05 ARALIK DECEMBER SAAT TIME

05-21 ARALIK DECEMBER 2015 AÇILIŞ / OPENING: 05 ARALIK DECEMBER SAAT TIME Doğu Gündoğdu BİR RULO Atölye / Workshop: Özgün Fotoğraf Baskısı / 12 Aralık 2015 / Saat: 14:00 3, Van Dyke Brown, 05-21 ARALIK DECEMBER 2015 AÇILIŞ / OPENING: 05 ARALIK DECEMBER SAAT TIME 18:00 Doğu Gündoğdu

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi16 EKİM Miniklerden derece!.. dalında Selin Bayraktaroğlu,

Beşiktaş Gazetesi16 EKİM Miniklerden derece!.. dalında Selin Bayraktaroğlu, Miniklerden derece!.. SPOR JİMNASTİKÇİLER elde ettikleri başarılarla alkış topladı. 12-14 Ekim tarihleri arasında Antalya da düzenlenen Türkiye Şampiyonası nda Beşiktaş temsilcisi minikler boy gösterdi.

Detaylı

SIGN İSTANBUL 2016 SONUÇ RAPORU

SIGN İSTANBUL 2016 SONUÇ RAPORU SIGN İSTANBUL 2016 SONUÇ RAPORU 18. kez 29 Eylül- 2 Ekim 2016 tarihlerinde organize edilen SIGN İstanbul Uluslararası Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı; son 18 yılın en yoğun ziyaretçisini

Detaylı

Türkler Kendi işinin patronu olmak istiyor!

Türkler Kendi işinin patronu olmak istiyor! Amway Avrupa nın Dünya Girişimcilik Haftası na özel 16 Avrupa ülkesinde yaptırdığı Girişimcilik Anketi sonuçları açıklandı! Türkler Kendi işinin patronu olmak istiyor! Amway Avrupa tarafından yaptırılan

Detaylı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı

Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı Halkla İlişkiler, Danışmanlık, Yaratıcı Çözümler, Proje Geliştirme ve Satış Danışmanlığı BİZ KİMİZ? 20 yılı aşan halkla ilişkiler, medya, kurumsal iletişim, reklam, pazarlama ve satış sektöründeki deneyimlerini

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

hızla ilerliyor. 29 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi nde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia

hızla ilerliyor. 29 Kasım - 2 Aralık tarihleri arasında CNR Expo Fuar Merkezi nde düzenlenecek CeBIT Bilişim Eurasia 202 Fuar canlı yayınlanıyor CeBIT Bilişim Eurasia ya katılacak olan Beşiktaş Belediyesi, ilçeyi önemli bir bilişim merkezi haline getirme yolunda hızla ilerliyor. Beşiktaş Belediyesi resmi sitesinden canlı

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Pınar Partanaz 2. İletişim: partanazpinar@gmail.com 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Marmara Üniversitesi Güzel

Detaylı

ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU

ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU ÇÖP VE ATIK FAHRİ KİRT ORTAOKULU (BOR/ NİĞDE) 2014 2015 ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM RAPORU EYLÜL & EKİM Okulumuz eko tim ve sorumlu öğrencileri tespit etmek için, Pazartesi ve Cuma günü törenlerde duyurular

Detaylı

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ Klasik Türk süsleme sanatçısı Gülşah İkbal Özkeskin Cesur un, Bodrum Kalesi nde 13 üncü kişisel sergisini açtı. Sergi açılışında sanatçının 9 yaşındaki kızı Neslişah

Detaylı

Hall 100 bin m Yurt Dışı Ziyaretçi. 104 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi. 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı.

Hall 100 bin m Yurt Dışı Ziyaretçi. 104 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi. 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı. 29.783 Toplam Ziyaretçi 11 Hall 100 bin m 2 Sergileme Alanı 4.142 Yurt Dışı Ziyaretçi 104 Ülkeden Profesyonel Ziyaretçi 472 Yurt İçi ve Yurt Dışı Katılımcı YURT DIŞI ZİYARETÇİLERİN COĞRAFİ DAĞILIMI 13,91

Detaylı

1 0. G E N Ç B E Y İ N F I R T I N A S I - G Ö R S E L İ L E T İ Ş İ M T A S A R I M I G Ü N L E R İ

1 0. G E N Ç B E Y İ N F I R T I N A S I - G Ö R S E L İ L E T İ Ş İ M T A S A R I M I G Ü N L E R İ Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim kurumlarıyla sağlıktan ekonomiye, sanattan mühendisliğe geniş bir yelpazede yetiştirdiği ve yetiştireceği beyin gücünü, ülkemize kazandırarak toplumsal kalkınmaya katkıda

Detaylı

Vergide son gün yarın

Vergide son gün yarın Vergide son gün yarın BEŞİKTAŞ Belediyesi vergi öemeleri konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Son günün 30 Kasım olduğu hatırlatılan bilgilendirme notunda vergilerin nasıl ve nereye yatırılacağı konusunda

Detaylı

Doç.Dr. Abbas KETİZMEN Kazakistan milli televizyonunda

Doç.Dr. Abbas KETİZMEN Kazakistan milli televizyonunda Fakültemiz Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim-İş Eğitimi Anabilim Dalı öğretim üyesi Doç.Dr. Abbas Ketizmen "Cengiz Aytmatov'u Okumak" sanat albümünde 39 sanatçı arasında 3 adet resmiyle Türkiye den yer

Detaylı

Örneklerle, Görsel Sanatlar Dersinde Yapılandırmacı Yaklaşımın Etkileri. Şûkran Şahin

Örneklerle, Görsel Sanatlar Dersinde Yapılandırmacı Yaklaşımın Etkileri. Şûkran Şahin Örneklerle, Görsel Sanatlar Dersinde Yapılandırmacı Yaklaşımın Etkileri Şûkran Şahin sukran@bilkent.edu.tr www.bilkent.edu.tr/~sukran Yapılandırmacı Öğrenmenin Aşamaları Durumu yapılandırma Keşfetme Açıklama

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora

ÖZGEÇMİŞ. Dr. Öğretim Üyesi. 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU. 2. Doğum Tarihi : Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU 2. Doğum Tarihi :08.08.1980 3. Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Süleymen Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) İşletme Sayısı (2013) % Mikro 1 9 3.303.073 93,68% KüçükÖlç.İşl. 10 49 190.514 5,40% OrtaB.İşl. 50 249 27.330

Detaylı

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients.

3. Uluslararası Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı. fningredients. 3. Uluslararası Gıda, Beslenme Bileşenleri, Kimyasalları ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi fningredients.com Media Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE

Detaylı

www.novusens.com 2012, Novusens

www.novusens.com 2012, Novusens www.novusens.com İNOVASYON VE GİRİŞİMCİLİK ENSTİTÜSÜ Vizyon... Ulusal ve uluslararası paydaşları ile sürdürülebilir büyüme ve rekabeti amaçlayan, ekonomiye ve toplumsal kalkınmaya katma değer yaratacak

Detaylı

TEB KOBİ BANKACILIĞI

TEB KOBİ BANKACILIĞI TEB KOBİ BANKACILIĞI Türkiye de KOBİ ler İşletme Büyüklüğü İstihdam Grubu (Çalışan Sayısı) İşletme Sayısı (2013) % Mikro 1 9 3.303.073 93,68% KüçükÖlç.İşl. 10 49 190.514 5,40% OrtaB.İşl. 50 249 27.330

Detaylı

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz

Hakkımızda. Vizyonumuz. Misyonumuz Hakkımızda Yaşam alanlarını estetik ve zarafetle buluşturan Zavinna ailesi olarak 40 yıllık tecrübeyle mobilya kulpu ve aksesuarları üretiyoruz. Modern teknolojiyi ve güncel tasarım trendlerini yakından

Detaylı

34. Uluslararası İstanbul Boat Show 23-28 Eylül 2014 Fuar Sonuç Raporu

34. Uluslararası İstanbul Boat Show 23-28 Eylül 2014 Fuar Sonuç Raporu 34. Uluslararası İstanbul Boat Show 23-28 Eylül 2014 Fuar Sonuç Raporu 34. Uluslararası İstanbul Boat Show. 34. Uluslararası İstanbul Boat Show, MARINTURK İstanbul City Port ta 6 gün boyunca konuklarını

Detaylı

IDF 2014 9. İSTANBUL DERİ FUARI

IDF 2014 9. İSTANBUL DERİ FUARI IDF 2014 9. İSTANBUL DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU İSTANBUL 18-20 Kasım 2014 Paola DİSİDORO Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Uzman Yardımcısı İDF 2014

Detaylı

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ 19-22 EYLÜL 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ FUAR SONUÇ RAPORU www.istanbullight.com Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon BU FUAR

Detaylı

DERS: REKLAMDA ANLATI TÜRLERİ KONU: REKLAM KAMPANYASI SÜRECİ HAZIRLAYAN: MERYEM MERVE ÖZKAN ÖĞRENCİ NO:

DERS: REKLAMDA ANLATI TÜRLERİ KONU: REKLAM KAMPANYASI SÜRECİ HAZIRLAYAN: MERYEM MERVE ÖZKAN ÖĞRENCİ NO: DERS: REKLAMDA ANLATI TÜRLERİ KONU: REKLAM KAMPANYASI SÜRECİ HAZIRLAYAN: MERYEM MERVE ÖZKAN ÖĞRENCİ NO: 150402012 İÇİNDEKİLER -REKLAM KAMPANYASI ÖN BİLGİ -TARİHÇEMİZ -VİZYONUMUZ VE MİSYONUMUZ -İSİM HİKÂYEMİZ

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

4.Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ. 1.İsim : Turgut. 2.Soyadı: Yüksel. 3.Ünvanı: Öğretim Görevlisi. Derece Alan Üniversite Yıl

4.Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ. 1.İsim : Turgut. 2.Soyadı: Yüksel. 3.Ünvanı: Öğretim Görevlisi. Derece Alan Üniversite Yıl ÖZGEÇMİŞ 1.İsim : Turgut 2.Soyadı: Yüksel 3.Ünvanı: Öğretim Görevlisi 4.Öğrenim Durumu: Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Anadolu Üniversitesi 1998 Yüksek Lisans Doktora 5.Akademik Unvanlar İllüstrasyon

Detaylı

DEVİNİMİN GÖRSEL DİLİ SERGİSİ VE KİTABI (VISUAL LANGUAGE EXHIBITION OF MOTION AND ITS BOOK)

DEVİNİMİN GÖRSEL DİLİ SERGİSİ VE KİTABI (VISUAL LANGUAGE EXHIBITION OF MOTION AND ITS BOOK) DEVİNİMİN GÖRSEL DİLİ SERGİSİ VE KİTABI (VISUAL LANGUAGE EXHIBITION OF MOTION AND ITS BOOK) TAHSİN AYDOĞMUŞ Fotoğrafçı tahsinaydogmus@hotmail.com Her şey devinim halindedir. Tüm Toplumsal olayların belirleyicisi

Detaylı

Tarlabaşı Yaz Atölyeleri

Tarlabaşı Yaz Atölyeleri Tarlabaşı Yaz Atölyeleri Tarlabaşı Toplum Merkezi Tarlabaşı Toplum Merkezi, Tarlabaşı sakinlerinin toplum yaşamına katılımını desteklemeyi amaçlayan bir sivil toplum kuruluşudur. 2006 yılından beri düzenlediği

Detaylı

DÜNYA BARIŞI İÇİN 1000 TURNA Üsküdarlı minikler dünya barışı için Japon kızı Sadako anısına origamiden 1000 turna yaptı.

DÜNYA BARIŞI İÇİN 1000 TURNA Üsküdarlı minikler dünya barışı için Japon kızı Sadako anısına origamiden 1000 turna yaptı. sayı 09 EYLÜL 18 TASARIM PAZARI COŞKUSU Bir Üsküdar geleneği haline gelen Bağlarbaşı Tasarım Pazarı, kapılarını altıncı kez iyiliğe açtı. DÜNYA BARIŞI İÇİN 1000 TURNA Üsküdarlı minikler dünya barışı için

Detaylı

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 21-23 KASIM 2013 Erdem ALPTEKİN Araştırma ve Meslekleri Geliştirme Müdürlüğü Uzman Paola YAŞARSOY Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası

Detaylı

Asprime Event HAKKIMIZDA

Asprime Event HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Asprime Event olarak, 2014 yılında Ankara da faaliyetlerimize başladık. Alışveriş ve gösteri merkezlerinde tüm yaş gruplarına yönelik, sahne gösterileri, özel gün temaları ve workshop alanlarını

Detaylı

SANAL GERÇEKLİK. Reklamcılık için ne ifade ediyor? Kaynak: thinkwithgoogle

SANAL GERÇEKLİK. Reklamcılık için ne ifade ediyor? Kaynak: thinkwithgoogle SANAL GERÇEKLİK Reklamcılık için ne ifade ediyor? Kaynak: thinkwithgoogle Sanal gerçeklik içeren bir gelecek reklamcılık, yaratıcılık ve hikaye anlatıcılığı için ne anlama geliyor? Sanal gerçekliğe olan

Detaylı

5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık

5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık 5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık 2017 Ana Sponsor FUAR SONUÇ RAPORU Sağlık ve Sosyal Alanda Kalite

Detaylı

SIGN İSTANBUL 2015 SONUÇ RAPORU

SIGN İSTANBUL 2015 SONUÇ RAPORU SIGN İSTANBUL 2015 SONUÇ RAPORU 10-13 Eylül 2015 tarihlerinde 17.kez organize edilen Uluslararası SIGN İstanbul Endüstriyel Reklam ve Dijital Baskı Teknolojileri Fuarı; katılımcılarının ve ziyaretçilerinin

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

ANACHRONISMUS CAN BONOMO

ANACHRONISMUS CAN BONOMO ANACHRONISMUS CAN BONOMO Sade Kolektif, Türkiye de sanatın gelişimini destekleyen ve sanatçılara katkıda bulunmak isteyen, sanatçı kurum arasındaki dinamiği kolektif bir bakış açısıyla bir araya getiren,

Detaylı

1001 DİLEK FESTİVALİ 2012

1001 DİLEK FESTİVALİ 2012 1001 DİLEK FESTİVALİ 2012 B İ N B İ R D İ R E K S A R N I C I İ S TA N B U L ETKİNLİK GÜNLERİ 19-25 Kasım 2012 ETKİNLİK SAATLERİ 11.00 21.00 HEDEF KİTLE 18 65 yaş arası özellikle 25 39 arası gençler Yıllık

Detaylı

ICCI ULUSLARARASI ENERJİ VE ÇEVRE FUARI & KONFERANSI Nisan Fuar Sonuç Raporu

ICCI ULUSLARARASI ENERJİ VE ÇEVRE FUARI & KONFERANSI Nisan Fuar Sonuç Raporu ICCI 2016 22. ULUSLARARASI ENERJİ VE ÇEVRE FUARI & KONFERANSI 27-28-29 Nisan 2016 KAPANIŞ İstanbul Fuar RAPORU Merkezi Fuar Sonuç Raporu KAPANIŞ RAPORU / İÇERİK 2 ICCI 2016 KÜNYESİ 3 KATILIMCI BİLGİLERİ...

Detaylı

İLETİŞİMDE TASARIM TASARIMDA İLETİŞİM KONULU ULUSLARARASI KATILIMLI SEMPOZYUM VE SERGİ GERÇEKLEŞTİ

İLETİŞİMDE TASARIM TASARIMDA İLETİŞİM KONULU ULUSLARARASI KATILIMLI SEMPOZYUM VE SERGİ GERÇEKLEŞTİ İLETİŞİMDE TASARIM TASARIMDA İLETİŞİM KONULU ULUSLARARASI KATILIMLI SEMPOZYUM VE SERGİ GERÇEKLEŞTİ Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü, yaklaşık bir yıllık hazırlık sürecinin

Detaylı

ERBIL-IRAQ ULUSLARARASI SÜS BİTKİLERİ VE PEYZAJ FUARI 30 MAYIS02 HAZİRAN FUAR RAPORU. www.iraqflowerexpo.com info@iraqflowerexpo.

ERBIL-IRAQ ULUSLARARASI SÜS BİTKİLERİ VE PEYZAJ FUARI 30 MAYIS02 HAZİRAN FUAR RAPORU. www.iraqflowerexpo.com info@iraqflowerexpo. ERBIL-IRAQ ULUSLARARASI SÜS BİTKİLERİ VE PEYZAJ FUARI 30 MAYIS02 HAZİRAN 2013 FUAR RAPORU ULUSLARARASI FLOWEREXPO, 30 May-02 Haziran 2013 tarihleri arasında Erbil Uluslararası Fuar Alanı`nda ziyaretçileri

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Süleymen Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi, Resim Böl.

ÖZGEÇMİŞ. Derece Alan Üniversite Yıl Süleymen Demirel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakultesi, Resim Böl. ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı : Özlem TEKDEMİR DÖKEROĞLU 2. Doğum Tarihi :08.08.1980 3. Unvanı : Dr. 4. Öğrenim Durumu : Doktora Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Resim Süleymen Demirel Üniversitesi 2001 Yüksek

Detaylı

Pera Eğitim. Louis Kahn a Yeni/den Bakış Cemal Emden Fotoğraflarıyla. Pera Çocuk

Pera Eğitim. Louis Kahn a Yeni/den Bakış Cemal Emden Fotoğraflarıyla. Pera Çocuk Pera Eğitim Louis Kahn a Yeni/den Bakış Cemal Emden Fotoğraflarıyla Pera Eğitim, Louis Kahn a Yeni/den Bakış: Cemal Emden in Fotoğrafları Çizimler ve Resimler sergisi kapsamında çocuklara, gençlere, yetişkinlere

Detaylı

İSTANBUL MOBİLYA FUARI 7-12 KASIM 2017 FUAR SONUÇ RAPORU

İSTANBUL MOBİLYA FUARI 7-12 KASIM 2017 FUAR SONUÇ RAPORU İSTANBUL MOBİLYA FUARI 7-12 KASIM 2017 FUAR SONUÇ RAPORU SAYILARLA FURNITURE ISTANBUL 300 MARKA Sektörün %75 ini temsil eden firmalar Önde Gelen Markalar 59.064 ZİYARETÇİ 87 Ülkeden İtalya, Almanya, Avusturya,

Detaylı

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri:

3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi. pharmaist.net. Medya Partnerleri: 3. Uluslararası İlaç Bileşenleri, Hammaddeleri ve Teknolojileri Fuarı 24. - 26. Ekim 2019 İstanbul Fuar Merkezi pharmaist.net Medya Partnerleri: BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR

Detaylı

Mixerarts.com Sanat Platformu başarı hikayemizde Mixer Direktörü Bengü Gün konuyla ilgili sorularımızı yanıtladı:

Mixerarts.com Sanat Platformu başarı hikayemizde Mixer Direktörü Bengü Gün konuyla ilgili sorularımızı yanıtladı: 1 Mixerarts.com Sanat Platformu başarı hikayemizde Mixer Direktörü Bengü Gün konuyla ilgili sorularımızı yanıtladı: Mixer in faaliyetleri ve sektördeki konumuyla ilgili bilgi verebilir misiniz? Mixer,

Detaylı

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü

Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti. SPoD CHP Beyoğlu Belediyesi Başkan Aday Adayı Gülseren Onanç ile görüştü Trans Terapi ve Dayanışma Grubu Toplantılarının Yedincisi Gerçekleşti SPoD un ve Uzman Psikiyatrist Dr. Seven Kaptan ın gönüllü işbirliğiyle düzenlenen Trans Terapi Toplantısı nın yedincisi 4 Eylül Çarşamba

Detaylı

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur.

Çin ve çevre ülkelerden ziyaretçilere ait kartların örnekleri yazı ekinde bilgilerinize sunulmuştur. BEİJİNG INTERNATİONAL IMPORT FOOD EXPO 2015( CİPFE 2015) FUAR RAPORU Kuru Meyve Tanıtım Grubu 03-05 Temmuz 2015 tarihleri arasında Pekin Fuar merkezinde düzenlenen Beijing International Import Food Expo

Detaylı

İçindekiler DOMOTEX Turkey Katılımcı Bilgileri Katılımcı Görüşleri Start Absatz Listenebene Ziyaretçi Bilgileri Tanıtım Çalışmaları

İçindekiler DOMOTEX Turkey Katılımcı Bilgileri Katılımcı Görüşleri Start Absatz Listenebene Ziyaretçi Bilgileri Tanıtım Çalışmaları İçindekiler DOMOTEX Turkey 2016 Katılımcı Bilgileri Katılımcı Görüşleri Ziyaretçi Bilgileri Tanıtım Çalışmaları Medya da DOMOTEX Turkey 2016 Destekleyen Kuruluşlar ve Medya DOMOTEX Turkey 2016 Galeri 3

Detaylı

TEMMUZ 2017 BÜLTEN. Koçluk, Eğitim, Danışmanlık. Tel: +90(216)

TEMMUZ 2017 BÜLTEN. Koçluk, Eğitim, Danışmanlık.  Tel: +90(216) TEMMUZ 2017 BÜLTEN Koçluk, Eğitim, Danışmanlık Tel: +90(216) 337 01 64 E-mail: info@houseofhuman.com www.houseofhuman.com ileri sayfa Kurumsal Eğitimler...04 ICF Onaylı Profesyonel Koçluk Eğitimleri...1

Detaylı

İçindekiler SAYIN VELİMİZ

İçindekiler SAYIN VELİMİZ İçindekiler Sayın Velimiz... 1 Anıtkabir Ziyaretimiz... 2 Okul Aile Birliği nin Yardım Amaçlı Satışı... 3 5.Sınıflar Müze Ziyareti... 3 Eğitimde İzlerimiz... 4 Uluslararası Ib Eğitimlerimiz... 9 Konser

Detaylı

İçinde Olmaktan Keyif Alacaksınız

İçinde Olmaktan Keyif Alacaksınız YAYIN BİLGİLERİ Yayın yılı: Yayın periyodu: Tirajı: 2004 Okur Sayısı: + BABIES&KIDS Haftalık 13.000 2013 / 40 l NO 486 l 2-8 EKİM 2013 l MİNİKLERE ÖZEL SEZON TRENDLERİ VE STİL ÖNERİLERİ 6.00 TL 30.000

Detaylı

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ, BELEDİYE BAŞKANLIKLARI VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN İŞBİRLİĞİ İLE HER YIL BAŞKA BİR

Detaylı

Valeler bezdirdi!..

Valeler bezdirdi!.. 12.01.2013 Valeler bezdirdi!.. Bebek Mahallesi sakinleri eski hallerini özlediklerini, valelerin tavırlarından, araç gürültüsünden rahatsızlık duyduklarını söyledi. Bebek Mahallesi'nde yaşayan Ahmet Karalı

Detaylı

YÖK FORMATLI ÖZGEÇMİŞ

YÖK FORMATLI ÖZGEÇMİŞ YÖK FORMATLI ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Berna Kılıçoğlu 2. Doğum Tarihi: 12/07/1985 3. Ünvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans e-posta: bernakucuk@ayvansaray.edu.tr Tel: 0212 444 76 96

Detaylı

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3

KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 KİTAP GÜNCESİ VIII. GELENEKSEL KİTAP GÜNLERİ SAYI:3 Issue #: [Date] MAVİSEL YENER İLE RÖPOTAJ 1. Diş hekimliği fakültesinden mezunsunuz. Bu iş alanından sonra çocuk edebiyatına yönelmeye nasıl karar verdiniz?

Detaylı

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr

Dijital Uygulamalar Rehberi. bajsrcx. www.filliboya.com.tr Dijital Uygulamalar Rehberi bajsrcx www.filliboya.com.tr QR kodları akıllı cihazınıza okutun Filli Boya yı takip edin! Facebook Youtube Twitter Google Plus Linkedin Instagram Vimeo Bukombin Filli Boya

Detaylı

09:00 ENT206 Üretim Yöntemleri (A) Mavi Salon, ENT1

09:00 ENT206 Üretim Yöntemleri (A) Mavi Salon, ENT1 ESKİŞEHİR TEKNİK ÜNİVERSİTESİ 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ ENDÜSTRİYEL TASARIM BÖLÜMÜ FİNAL SINAV PROGRAMI 1.SINIF 2.SINIF 3.SINIF 4.SINIF 15:00 ENT228 Dijital Ortamda Görselleştirme (A) LAB2 12:00 ARK105 Anadolu

Detaylı

TELEVİZYON REKLAM FİLMİ YAPIMI. Kavramlar, Uygulamalar, Sorunlar ve Telif Hakları

TELEVİZYON REKLAM FİLMİ YAPIMI. Kavramlar, Uygulamalar, Sorunlar ve Telif Hakları TELEVİZYON REKLAM FİLMİ YAPIMI Kavramlar, Uygulamalar, Sorunlar ve Telif Hakları Nesrin Tan AKBULUT Elif Eda Balkaş ERDOĞAN 1 Yayın No : 1840 İletişim Dizisi : 39 1. Bası - Ekim 2007 - İSTANBUL ISBN 978-975

Detaylı

SELÇUK ERDOĞAN Resim Sergisi 17 Şubat - 7 Mart

SELÇUK ERDOĞAN Resim Sergisi 17 Şubat - 7 Mart SELÇUK ERDOĞAN Resim Sergisi 17 Şubat - 7 Mart 1 2 Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi 3 4 Prof. Dr. Türkan Saylan Alsancak Kültür Merkezi Kültür ve sanatın aydınlığı ile daha güzel günlere

Detaylı

Faaliyet Raporu. 23 Şubat Mart 2017

Faaliyet Raporu. 23 Şubat Mart 2017 Faaliyet Raporu 23 Şubat 2015 04 Mart 2017 İçindekiler Sayfa Sosyal Tesis Re-Organizasyon 3 Ment to Be 5 Sosyal Sorumluluk Projeleri 7 Etkinlikler 9 Spor 22 Faaliyetler 24 Mali Tablolar 27 2 Sosyal Tesisimizin

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE

MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE MAHÇİÇEK TEN ENGELLİLERE MÜJDE Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, engelli vatandaşlar için hayata geçirmeyi planladıkları bakım

Detaylı

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından "size özel" hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize medyafobi@medyafobi.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Bu deneyime sahip danışmanlar tarafından size özel hazırlanacak MEDYAFOBİ eğitimleri için bize medyafobi@medyafobi.com adresinden ulaşabilirsiniz. Bir haberci, bir köşe yazarı olaylara nasıl yaklaşır? Bir istihbaratın habere nasıl dönüştüğü, daha sonra "mutfak" olarak adlandırılan Yazı İşleri'nde nasıl ele alındığı ve nasıl "ürün" haline getirilip

Detaylı

4. ULUSLARARASI ELECTRONIST FUARINDAN 2016 YILI İÇİN ÜMİT VADEDİCİ KAPANIŞ

4. ULUSLARARASI ELECTRONIST FUARINDAN 2016 YILI İÇİN ÜMİT VADEDİCİ KAPANIŞ 4. ULUSLARARASI ELECTRONIST FUARINDAN 2016 YILI İÇİN ÜMİT VADEDİCİ KAPANIŞ Elektronik yan sanayi sektörünü bir araya getiren tek organizasyon Uluslararası Electronist Fuarı yerliyabancı birçok farklı şehir

Detaylı

ANTALYA ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI

ANTALYA ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI 1 Sıkça Sorulan Sorular KOŞARAK YANIMDA OL Antalya çağdaş eğitim ve kültür vakfı kızlarımızı destekleyerek, genç kızlarımızın gücünün topluma ve ekonomiye katılımını sağlıyor. Desteğiniz daha fazla kızımızın

Detaylı

Equipment, Coffee and Food 41 st International Hospitality Exhibition October 18_22, 2019 fieramilano

Equipment, Coffee and Food 41 st International Hospitality Exhibition October 18_22, 2019 fieramilano www.host.fieramilano.it/tr Equipment, Coffee and Food 41 st International Hospitality Exhibition October 18_22, 2019 fieramilano Dünya ile buluşma 177 Katılımcı ülke %92 %65,8 %4 %23 %3 %8,2 %0,5 %2 %0,5

Detaylı

VEGA OKULLARI 2. SINIF SANAT SORGULAMA BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA

VEGA OKULLARI 2. SINIF SANAT SORGULAMA BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA VEGA OKULLARI 2. SINIF SANAT SORGULAMA BÜLTENİ DİSİPLİNLERÜSTÜ TEMA KENDİMİZİ İFADE ETME BİÇİMİMİZ: Düşünceleri duyguları, doğayı, kültürü, inançları, değerleri keşfetme ve ifade etme yollarını sorgulama,

Detaylı