Hayattan keyif alabilmek, sihirli zamanların başarısında büyürken gizli bir hazinedir Kids için

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hayattan keyif alabilmek, sihirli zamanların başarısında büyürken gizli bir hazinedir Kids için"

Transkript

1 Çocuk Crop Balı Hayattan keyif alabilmek, sihirli zamanların başarısında büyürken gizli bir hazinedir Kids için. Günün her anında çocuklarınızın sağlıklı öğünleri için beslenme çantalarında, sizlerin çantasında tek kullanımlık sunumuyla sağlık dolu lezzete dilediğiniz her an ulaşmanızı sağlıyor. Meyve ve çiçek birlikteliğinin tatlı oyunları bu eşsiz uyumun lezzetine eğlence katıyor. Çocukların damak zevkine uygun en yumuşak tadı zengin bir dokuda birleştiriyor. Ege, Karadeniz ve Marmara Bölgesi nin doğal alanlarına aittir. Meyve ve Çiçeklerden oluşan çiçek balı çocukların damak tadına uygun en yumuşak aromasıyla balı sevdiren keyifli bir lezzettir. Bal Çocuklar için ; iştah açıcı, kemik gelişimini önemli ölçüde destekleyen,bağışıklık sistemini güçlendiren, diş gelişimini destekleyen doğal ve zengin bir besin kaynağıdır. Sarayova Kids; çocukların damak tadına uygun en yumuşak bal tadında Çocuk Balı Hayattan keyif alabilmek, sihirli zamanların başarısında büyürken gizli bir hazinedir Kids için Bal, çocukların, büyüme yolculuklarında sağlıklı gelişimleri için besin değeri yüksek, doğal bir enerji kaynağı olan sağlık dolu eşsiz bir lezzettir. Balı severek yemeleri ve sağlıklı beslenme alışkanlığını kazanmaları için çocukların damak tadına en uygun, en yumuşak tatlarda özel bir kıvamda sadece kendileri için Sarayova Kids hazırlandı. Meyve ve çiçek birlikteliğinin tatlı oyunları bu eşsiz uyumun lezzetine eğlence katıyor. Çocukların damak zevkine uygun en yumuşak tadı zengin bir dokuda birleştiriyor. Ege, Karadeniz ve Marmara Bölgesi nin doğal alanlarına aittir.

2 Meyve ve Çiçeklerden oluşan çiçek balı çocukların damak tadına uygun en yumuşak aromasıyla balı sevdiren keyifli bir lezzettir. Bal Çocuklar için ; iştah açıcı, kemik gelişimini önemli ölçüde destekleyen,bağışıklık sistemini güçlendiren, diş gelişimini destekleyen doğal ve zengin bir besin kaynağıdır. Sarayova Kids; çocukların damak tadına uygun en yumuşak bal tadında HEMDEM Ortak hedeflere ulaşmanın anahtarı bazen Hem Dem gibi tatlı bir lezzette gizlenir Gün içindeki besin ve enerji kaynağınızı sağlıklı ve dengeli şekilde sağlayacak en doğal tatlandırıcıdır bal. Üstelik gün içindeki yoğun temponuzda vücut direncinizi, performansınızı ve zindeliğini artırmak için tek kullanımlık sunumuyla çantanızda, arabanızda, masanızda dilediğiniz her an elinizin altında olacak. Sağlıklı ve doğal bir tat olan bal Hemdem öğün aralarınızın vazgeçilmezi olurken sizi daha zinde ve mutlu hissetmenizi sağlayacak. Deneyin. Hissedin Ahenkle dans eden yasemin, gül ve portakal çiçeklerinin seçkin karakterlerine ait ferahlık deneyiminin vazgeçilmez daveti. Bu birlikteliğin tadı çaylarınızla buluştuğunda gücünü ve etkisini 2 kat arttırır Ege, Karadeniz ve Marmara Bölgesi nin doğal alanlarına aittir. Yasemin, Gül ve Portakal çiçekleri ağırlıklı olan özel olarak harmanlanmış çiçek balıdır. Kana en hızlı karışan besin olan bal günlük enerji ihtiyacınızı karşılarken motivasyonuzu arttırır ve gün boyu enerjik ve mutlu kalmanızı sağlar. Bu lezzet tek kullanımlık sunumunda dilediğiniz her an yanınızda

3 AKİK KEŞFİ LEZZET Akik Doğal Bal Koleksiyonunun zengin ve ihtişamlı lezzetlerini, gününüzün en doğal tatlı kaçamağı tek kullanımlık bal paketi Hemdem Doğal Bal Koleksiyonu ile birlikte, daha kolay keşfetmeniz için küçük bir başlangıç olacak. Sihirli aromaların zenginliğinde Keşf-i Lezzet keyifleri. AKİK KEŞF-İ LEZZET DOĞAL BAL FLORA Akik Doğal Bal Koleksiyonunun 4 lezzeti olan Hazeran, Sadberg, Revahi ve Selva nın zengin flora içeriğini 160 Gr. olan 4 gerçek bal tadıyla özel ambalajında ve yanında tek kullanımlık bal paketi Hemdem Doğal Bal Koleksiyonu ile birlikte sunar. SAFİR KEŞFİ LEZZET Safir Doğal Bal Koleksiyonunun zengin ve ihtişamlı lezzetlerini, gününüzün en doğal tatlı kaçamağı tek kullanımlık bal paketi Hemdem Doğal Bal Koleksiyonu ile birlikte, daha kolay keşfetmeniz için küçük bir başlangıç olacak. Sihirli aromaların zenginliğinde Keşf-i Lezzet keyifleri. SAFİR KEŞF-İ LEZZET DOĞAL BAL FLORA Safir Doğal Bal Koleksiyonunun 4 lezzeti olan Rida, Destar, Nakip ve Muhib in zengin flora içeriğini 160 Gr. olan 4 gerçek bal tadıyla özel ambalajında ve yanında tek kullanımlık bal paketi Hemdem Doğal Bal Koleksiyonu ile birlikte sunar. Firuze Gökkuşağının yansımaları tatlı bir lezzet olur Firuze tılsımında Sanki gökkuşağının renkleriyle bezenmiştir çiçek balı. Milyonlarca çiçeğin dört mevsimine ait tılsımını taşır gibi üstelik. Arıların heyecanla buluştuğu her bir çiçek, kendine has dokusunda bir lezzet armonisi gibidir bizim için. Her bir çiçeğin kendi özel tatları benzersiz bir aromada buluşmuştur Ege, Karadeniz ve Marmara Bölge sinin özel yaylarından harmanlanmıştır.

4 Binbir çiçeğin kendine özgü zengin dokusundan oluşur. Bal sahip olduğu zengin vitamin ve mineraller ile eşsiz bir yenilenme ve enerji kaynağı olur gün boyunca. AKİK Benzersiz tatların, balın büyülü dünyasında buluşmasının yolculuğu burada başlar. Koşulsuz bir sevgi ve keyfin birleştiği izler; büyülü bir tada dönüşmektedir Akik koleksiyonunda. AKİK SADBERG Hayatta bazı tatlar vardır Akik Sadberg gibi, keşfettiğinizde mutlu olur sadece size ait olsun istersiniz. Buranın yeşili, mavisi bizi alıştırmışlar yaz kış demeden aynı renkte kalmaya. Her mevsim yeşil kalır çam ormanlarımız. Yapraklarını dökmek isteseler bile hepsi birden dökmez. Bunun içinde Çam ağaçları yapraklarını mevsimine göre nöbetleşe dökerler. Arılarda bu yeşilin dayanılmaz güzelliğinden uzaklaşmak istemezler. Çam ağaçlarının gölgesinde uçuşarak en çalışkan arılar tarafından peteklerine doldururlar çam balını. Çam ağaçlarından beslenen isli bir dokunuşun nüanslarında kaybolan reçine, misk ve amberin gökyüzündeki yıldızlardan daha parlak tütün yeşilindeki tonu onu enfes kılar. Muğla, Çanakkale ve Ege Bölgesi nin çam ormanlarının balıdır. Çam ağaçlarının gövdesine ait çam özlü reçinelerin arılar tarafından işlendiği salgı balıdır. Bal, sağlıklı kilo vermenize katkı sağlayarak sizi gün boyu zinde tutar.

5 AKİK REVAHİ Yaşamak, hep birlikte masal tadında Akik Revahi lezzetini paylaşmaktır Akdeniz yöremizin gözbebeğidir narenciye balı. Biliriz ki buradan başka hiçbir yere ait değildir bu vitamin hazinesi. Narenciyelerin, arıların en verimli olduğu zamanlarda açıyor olması sanki bal yapımında daha bir keyifli, daha coşkuyla uçuşmalarına neden olur. Rengârenk bahçelerimizin bereketli ürünlerinin tadını, kokusunu aşılarlar peteklerine. Parlak turunçgillerin kusursuz armonisine ait bu baş döndürücü ferahlığın tutkusuna kapılan; Mandalina, portakal ve limon notaları kusursuzluğa meydan okur adeta Akdeniz Bölgesi nin rengârenk bahçelerine aittir. Narenciye ağaçlarına özgü kokusu ile parlak turunçgiller, mandalina, portakal ve limon bahçelerine özgü C vitaminiyle dolu bir baldır. Bal, bol miktarda içerdiği C vitaminin yanı sıra rahatlatıcı özelliğiyle stresin olumsuz etkilerinden hızla uzaklaştırmaya yardımcıdır. AKİK SELVA Sağlıklı yaşam biçiminizin keyifli paylaşımları Akik Selva ile eşsiz bir yenilenmedir Hem bizim hem arıların sabrını sınayan nazlı bir bal derim ıhlamur balına. Bu harika tadın sahibi sadece belli bir bölgede az bir zamanda izin verir çalışmamıza. Yalnız ona ait hoş bir vanilya esintisinde bir koku, normal bala göre sahip olduğu koyu kıvamında ki tadına ulaşınca hakkındır dedirtir adeta. Kusursuzluğun ve zarafetin lezzet basamakları, düş bahçelerinin derinliklerine vanilya tohumunun gizli esanslarını bırakır sessizce. İzmir, Hatay ve Trakya Bölgesi nin doğasından gelir.

6 Ihlamur çiçeği ağırlıklı olarakorman gülü, karayemiş çiçek özleri sahiptir. Bal, Kansızlığı gidermede yardımcı, kanı temizleyen, bronşit gibi hastalıklara karşı olan gücünün yanı sıra rahatlatıcı etkisiyle sağlıklı uyku düzenini oluşturulmasına katkı sağlar. AKİK ÇEŞNİ Tatlı sürprizlerin mutlu eden formülü Akik Çeşni olmalı Akik koleksiyonun büyüleyici ve kendine has tatlarının birbirleriyle uyumu var bu çeşnide. Hazeran, Sadberg, Revahi, Selva karşı koyamayacağınız ahenkli tatlarının keyfini yaşatmak için bir araya getirildi Akik Bal Koleksiyonunu oluşturan her yörenin kendine özgü lezzetlerini sunar Akik Bal Koleksiyonunun 4 lezzeti olan Hazeran, Sadberg, Revahi ve Selva nın zengin flora içeriğini 160 Gr. olan 4 özel ambalajında sunar Hepsi birbirinden özel tatlardan oluşan Akik Çeşni nin eşsiz faydalarını keşfedeceksiniz. SAFİR Hep aynı güzellikte ve değerde kalabilmek, sihirli bir tadın eşsiz bir haz ile sadakati olabilir ancak. Farklı zevklere göre yorumlanan bu mucizevî lezzet baş döndürücü bir hazza ulaştırmaktadır Safir i keşfedenleri SAFiR-RİDA Saygınlık; bir ritüelse hayatınızda sahanın sahibi siz, doğanın ki Safir Rida olur Bizim çocuklar sorardı küçükken; Arılardan korkmuyor musun diye. Bir zamanlar benim sorduğum gibi babama. Sonra öğrendiler ki arılar benim çalışkan iş ortaklarımdır. Mesela Karakovan balını yaparken arılar bizi hiç çalıştırmazlar. Çünkü doğallıklarına laf söyletmek istemezler. Peteklerini kendileri örer, dantel gibi işler, sonrada içlerini bal ile doldurup Karakovan balını teslim ederler.

7 Doğa en saf haliyle bütün güzellikleri kendi safına çekmiş ışıltılı bir kehribar gibi hoş bir rayiha bırakmış soluğunda; Biraz gardenya, biraz nilüfer... Karadeniz in doğal ve bakir bölgelerinden derlenmiştir. Taze yayla çiçeklerinden oluşan Karakovan balı; zengin bir bitki örtüsünün tatlarını barındırır. Bal mucizenin anahtarı gibi kan dolaşımını hızlandıran etkisinin yanı sıra tansiyon dostudur. Sigara içenler için vazgeçilmez bir yenilenmedir. SAFiR-DESTAR Dengenin muhteşem gücü, Safir Destar gibi doğanın içinde eşsiz bir vahadır Geven balı, bal diyarında gizli kalmış bir cevher gibi olsa da biz balcıların reçetelerinde vazgeçilmez bir yeri vardır. Doğal olarak kendiliğinden yetişen bir bitkinin arılara armağanıdır. Arılarda bu balı yaparken çok çabuk kana karışan, kan yapıcı, enerji veren ve anti bakteriyel özelliğe sahip olmasını ister gibi çalışmışlardır sanki. Arılarının buğulu kanat çırpışları bir dokunulmazlık zırhına yerleştirmiş kendisini. Hoş edasını Geven çiçeğinin özelliğinden aldığı her halinden bellidir. Damağınızda bıraktığı tat öyle etkileyicidir ki bu mistik tadın izlerinden adım adım gideceksiniz. Van, Hakkâri, Karacadağ yörelerine özgü bitki örtüsünden gelir. Doğal olarak kendiliğinden yetişen Geven bitkisi bal diyarında çiçekten daha çok kekik ağırlıklı bir cevherdir. Geven balı kan yapıcı özelliğiyle kana hızla karışan doğal bir enerji kaynağıdır. İçerdiği vitaminlerin verdiği kuvvet ve zindelik kalbini sevenler içindir.

8 SAFiR-Nakib Farklılık, yeni başarılara doğru keyifle pupa yelken yol alabilmektir Safir Nakib lezzeti ile kimi zaman Doğanın nimeti bu güzel ormanlarda çalışırken hiçbir şey sebepsiz yaratılmamış derim. Bana göre arılar kendilerini en özgür, en renkli burada hissederek sanki daha bir tatlı yaparlar ballarını. Ormanın sessizliğini bozmadan bütün zengin kaynaklarına konacak olmanın heyecanını vızıltılarıyla fısıldarlar. Seçilmiş tatların, cesur yansımaları; damak zevkinize eşlik etmesi için orman çiçekleri, papatyalar ve ballıbabaların egzotik karışımları ile buluşturulmuş. Bursa, Kastamonu ve Karadeniz yörelerinin balıdır. Papatya, ballıbaba başta olmak üzere ormanda çiçek açan bitki ve yayla çiçeklerine özgüdür. Bal, bağışıklık sistemini güçlendirmesiyle her türlü enfeksiyona karşı güçlü bir koruyucudur. SAFiR-Muhib Kazanmak bir tavır ise Safir Muhib ile daha güçlü performanslara Eğer dikmişsen adaçayını bahçeye, ne gerek var ölmeye denilir. Bosna ya geldiğinizde bu yeşil diyarda gezerken hoş ıtırlı bir koku hissettiğiniz tam o anda adaçayı pırıldayarak göz kırpacak size. Bu bitkinin arılar için de bir ilham kaynağı olduğunu biliyorum. Sanki binbir sihirli dokunuşla farklı bir aroması olsun isterler akasya balının. Adaçayı mükemmellik arayışında ışıl ışıl parıldarken, hoş ıtırlı bir koku uzun süre damağınızdan gitmeyecek. Sanki sihirli bir dokunuşu peşinden sürükler gibi. Erzurum ve Kars yöresinin zengin doğasından gelmektedir.

9 Mavi menekşe renkli adaçayı bitkisinin aromatik kokusu adaçayı balının özüdür. Bal ile Adaçayının sayısız faydaları kalp sağlığınıza gereken özeni gösterirken, zinde bir gün geçirmenize katkı sağlar. LAL HATAİ DOĞAL KESTANE BALI YÖRE Bursa ve Karadeniz yöresinin kestane ormanlarından derlenmiş doğal kestane balıdır. HATAİ DOĞAL KESTANE BALI FLORA Kestane balı; koyu kahverengi buruk ve sert tadı ile kestane çiçeği kokusuna has hakiki kestane balıdır. HATAİ DOĞAL KESTANE BALI RAYİHA Lüks yaşamların karakterini belirleyen zevk ile harmanlanmıştır kestane balı. Kestane renginin dip notalarında ki biraz buruk, biraz sert tadına nergis çiçeğinden bir taç takmış gibi güçlü karakterini ifade eder Sarayova'nın gerçek kestane balında. RUMİ DOĞAL ÇİÇEK BALI YÖRE Karadeniz in en özel yaylalarının doğal çiçek balıdır. RUMİ DOĞAL ÇİÇEK BALI FLORA Karadeniz yaylalarının kendine has bitki örtüsünden ve çok geniş bir çiçek demetinden oluşan hakiki çiçek balıdır. RUMİ DOĞAL ÇİÇEK BALI RAYİHA Bahar aylarının tatlı meltemlerinden esinlenmiş, salkım salkım açan leylakların katmerimsi dokusu; Lavanta, biberiye ve erik ağaçlarında gizlenmiştir çiçek balı için. Sarayova'nın gerçek çiçek balında bu birlikteliğin ağzınızda bırakacağı dolgun tadını keşfedeceksiniz.

Yeni yılda size Anadolu nun sıcak selamını getirdik

Yeni yılda size Anadolu nun sıcak selamını getirdik Yeni yılda size Anadolu nun sıcak selamını getirdik NAR GOURMET, ANADOLU NUN BINLERCE YILLIK BILGELIGIYLE ÜRETILEN, NESILDEN NESILE AKTARILAN BENZERSIZ TATLARIN PESINDEKI YOLCULUGUNA YENI YILDA DA DEVAM

Detaylı

Sağlıklı, lezzetli, pratik

Sağlıklı, lezzetli, pratik Daldır ve karıştır Kalem çayınızı ambalajından çıkartıp, TEASTİR logosundan tutarak bir bardak kaynamış suya daldırıp, 1-2 dakika kaşığa gerek duymadan, dilerseniz şeker ekleyerek karıştırın. Özel dizayn

Detaylı

www.havrano.com 0 212 210 4595-0 505 147 1919 NATÜREL SIZMA ZEYTİNYAĞI Havran ın Edremit Körfezi ne bakan yamaçlarından, özenle toplanan zeytinlerden eşsiz ve enfes Havrano natürel sızma zeytinyağı üretildi.

Detaylı

Selection Bardak Poşet Çay Selection Tea Bag 9222345 2,00 9222346 2,00 1000. Traditional Bardak Poşet Çay Traditional Tea Bag 9222320 2,00 25

Selection Bardak Poşet Çay Selection Tea Bag 9222345 2,00 9222346 2,00 1000. Traditional Bardak Poşet Çay Traditional Tea Bag 9222320 2,00 25 Gıda Çözümleri Siyah Çaylar Selection Bardak Poşet Çay Selection Tea Bag Geleneksel tadıyla lezzeti, günün her saati bardak poşet rahatlığı ile içinizde hissedeceksiniz. 9222 00 9222 000 Traditional Bardak

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Yeni yılda size Anadolu nun sıcak selamını getirdik

Yeni yılda size Anadolu nun sıcak selamını getirdik Yeni yılda size Anadolu nun sıcak selamını getirdik NAR GOURMET, ANADOLU NUN BINLERCE YILLIK BILGELIGIYLE ÜRETILEN, NESILDEN NESILE AKTARILAN BENZERSIZ TATLARIN PESINDEKI YOLCULUGUNA YENI YILDA DA DEVAM

Detaylı

TRENDBOX. Parkim Fragrance Özel: Koku Kalıcılığını Arttırmak. Sayı 03 Mart 2017

TRENDBOX. Parkim Fragrance Özel: Koku Kalıcılığını Arttırmak. Sayı 03 Mart 2017 TRENDBOX Parkim Fragrance Özel: Koku Kalıcılığını Arttırmak Sayı 03 Mart 2017 www.parkimfragrance.com Yeniliklerimizden haberdar olmak için bizleri sosyal medya hesaplarımızdan takip edebilirsiniz... Parkim

Detaylı

Üzüm : %98 Sangıovese Grosso, % 2 Merlot Alkol : 13,6 Yaşlandırma süresi : 12 ay meşe fıçı Tadım Notu : Parlak kırmızı yakut renkli, kırmızı

Üzüm : %98 Sangıovese Grosso, % 2 Merlot Alkol : 13,6 Yaşlandırma süresi : 12 ay meşe fıçı Tadım Notu : Parlak kırmızı yakut renkli, kırmızı Vino Daniels Üzüm : %98 Sangıovese Grosso, % 2 Merlot Alkol : 13,6 Yaşlandırma süresi : 12 ay meşe fıçı Tadım Notu : Parlak kırmızı yakut renkli, kırmızı meyve,erik, menekşe notalarını barındırır. Ahşabıngetirdiği

Detaylı

KOZMETİK A.Ş. ÜRÜN KATALOĞU 2017

KOZMETİK A.Ş. ÜRÜN KATALOĞU 2017 KOZMETİK A.Ş. ÜRÜN KATALOĞU 2017 hakkımızda Kuruluşu 1950 yıllarına dayanan Gonca Kolonyaları markası ile koku dünyasına adım atan BRG KOZMETİK A.Ş., bugün global pazarda faaliyetlerini sürdürmektedir.

Detaylı

The Art of Swiss Ice Cream

The Art of Swiss Ice Cream collectıon 2018 Doğanın sunduğu en iyi malzemelerle kutsanmış ve gastronomi tutkusu ile beslenmiş mükemmel bir dondurma. Mövenpick dondurmanın her bir tadına, özenle seçilmiş dünyanın en kaliteli malzemeleri

Detaylı

Yeni yılda size Anadolu nun sıcak selamını getirdik

Yeni yılda size Anadolu nun sıcak selamını getirdik Yeni yılda size Anadolu nun sıcak selamını getirdik NAR GOURMET, ANADOLU NUN BİNLERCE YILLIK BİLGELİĞİYLE ÜRETİLEN, NESİLDEN NESİLE AKTARILAN BENZERSİZ TATLARIN PEŞİNDEKİ YOLCULUĞUNA YENİ YILDA DA DEVAM

Detaylı

Parkim Fragrance ile Mavi Yolculuk...

Parkim Fragrance ile Mavi Yolculuk... TEMMUZ 2017 SAYI 07 TrendBox Parkim Fragrance ile Mavi Yolculuk... www.parkimfragrance.com TRENDBOX Temmuz İçindekiler 03 Hoşgeldin Temmuz Sıcakları 04 10 Parkim Fragrance Cruise Koleksiyonu Parkim Fragrance

Detaylı

Salep. Hot Chocolate. Gold Cappuccino

Salep. Hot Chocolate. Gold Cappuccino Salep Hot Chocolate Gold Cappuccino Klasik 3 u 1 Arada gercekkahve Fiero Toz İçecekler Salep, Sıcak Çikolata, Cappuccino, 3 ü 1 Arada Fiero Kahve Espresso, Filtre Kahve, Aromalı Kahveler, Dünya Kahveleri

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

Salep. Hot Chocolate. Gold Cappuccino

Salep. Hot Chocolate. Gold Cappuccino Salep Hot Chocolate Gold Cappuccino Klasik 3 u 1 Arada gercekkahve Fiero Toz İçecekler Salep, Sıcak Çikolata, Cappuccino, 3 ü 1 Arada Milkshake, Frappe Fiero Kahve Espresso, Türk Kahvesi, Filtre Kahve,

Detaylı

AMWAY Parfümlerini Keşfedin

AMWAY Parfümlerini Keşfedin AMWAY Parfümlerini Keşfedin WISTFUL - Her günün kendine özgü bir ışıltısı vardır. Işıldayan ve tutsak eden feminen bir parfüm. Işıldama özgürlüğü. Işıltılı ve bir o kadar canlandırıcı zindelik. WISTFUL

Detaylı

Lezzettar a Hoşgeldiniz!

Lezzettar a Hoşgeldiniz! Lezzettar a Hoşgeldiniz! Osmanlı Sultanları için özenle hazırlanan şerbetli tatlılar, saray mutfağının vazgeçilmezleri arasındaydı. Lezzettar, Osmanlı mutfağının lezzet sırlarını tarihin derinliklerinden

Detaylı

Mavi Pupa Montessori Anaokulu nun Sevgili Anne ve Babaları,

Mavi Pupa Montessori Anaokulu nun Sevgili Anne ve Babaları, Mavi Pupa Montessori Anaokulu nun Sevgili Anne ve Babaları, Hep beraber başladığımız yolculuğun iki haftasını geride bırakmış bulunuyoruz. Zamanın Mavi Pupa içinde bizim için daha ayrıcalıklı aktığını

Detaylı

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü

güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü güzelliğiniz için! Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Diş macunu 100 ml % 100 Bitkisel Misvak Özlü Diş macunu 50 ml % 100 Bitkisel Reishi Özlü 3 %100 Bitkisel Krem Reishi 50 ml Total kırışıklık bakımı %100

Detaylı

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır

mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır 1 E V İ rahatlık N İ Z D E mobilya evimizin, ailemizin bir parçasıdır Bizimle aynı havayı, aynı duyguları, kısacası hayatı paylaşır. Rengi, dokusu ve her bir kıvrımıyla yaşam alanlarınıza stil katan Vanessa

Detaylı

Ç eş ni l i Sız ma Zeytiny ağl ar ı

Ç eş ni l i Sız ma Zeytiny ağl ar ı Ç eş ni l i Sız ma Zeytiny ağl ar ı L a b o ratuvarcılık deneyim i s ayes in de, meyva ve bitki özelerin in ya ğd a çözünd üğünü çok i yi b i l e n L a l e l i, ç e ş n i l i ze ytinyağlarının üretimin

Detaylı

118 YILDIR PARFÜM UZMANI!

118 YILDIR PARFÜM UZMANI! 118 YILDIR PARFÜM UZMANI! Rebul, rakipsiz kalitesi ve 118 yıllık deneyimiyle Türkiye nin seçkin ve prestijli bir parfüm üreticisidir. Rebul Eczanesi, 1895 yılında Jean Cesar Reboul tarafından İstanbul

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...4 GİRİŞ...5 BÖLÜM 1: YAŞ

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...4 GİRİŞ...5 BÖLÜM 1: YAŞ İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...4 GİRİŞ...5 BÖLÜM 1: YAŞ ve CİLT...9 Yaşlanma Süreci...10 Kırışıklıklar... 11 Cildin Başlıca Düşmanları...12 Kozmetik Çözümler...14 Ameliyat...14 Cilt Tipleri...16 Cilt Tipinizi Belirlemek...17

Detaylı

Know How. Seçkin ürün. Kaliteli Malzeme. Ustalık ve Deneyim

Know How. Seçkin ürün. Kaliteli Malzeme. Ustalık ve Deneyim Dragos Şirketi sizlere yeni doğal granit koleksiyonunu sunmaktan memnuniyet duyar., Dragos tarafından piyasaya sürülen yeni bir doğal ürün kategorisidir. Bu kategori: Seçkinlik, güç ve egzotik bir havaya

Detaylı

SONBAHAR / KIŞ KOLEKSİYONU. iconhandmade.com

SONBAHAR / KIŞ KOLEKSİYONU. iconhandmade.com SONBAHAR / KIŞ KOLEKSİYONU iconhandmade.com Ürün Kodu : SI8WN17 Ürün Kodu : SI36WN17 Adaçayı bitkisi ile boyanarak üzerine okaliptus, ceviz, kestane, meşe yaprakları kullanılarak Doğal boya ile boyandıktan

Detaylı

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında!

Kararlı Kadınlar 4 Yaşında! Her zevke hitap eden özel koleksiyonlardan dilediğinizi seçin, karar sizin... Mevsimler, doğa, hava, bitkiler ve evimizdeki menekşe bile değişiyor. Çevremizdeki her şey doğanın yenilenme hevesine ortak

Detaylı

www.sutsesut.com Sütse faaliyete başladığı günden bugüne ürünlerinin güvenle tüketilecek yüksek standartlarda olmasını hedeflemiştir. Kaliteye olan hassasiyeti ile hareket ederek çözüm ortağı olarak büyümeyi

Detaylı

w w w. l e v o m. c o m. t r

w w w. l e v o m. c o m. t r HAKKIMIZDA Katkısız, vegan, glutensiz, natürel ürün odaklı olarak üretimine başladığımız Levom un lezzeti doğallığından gelir. Ürünlerimizin hammaddesi; Ordu nun fındığından, Malatya nın kayısısından,

Detaylı

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R

+90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 V İ L L A L A R V E S U İ T L E R /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... Mükemmellik üzerine kurulu yeni bir kavramla

Detaylı

Defne ağacı, bahçeye güzellik verir. Defne yaprağı, yemeklerinize lezzet katar. Defne yağlı sabunu ise cildinizi güzelleştirir

Defne ağacı, bahçeye güzellik verir. Defne yaprağı, yemeklerinize lezzet katar. Defne yağlı sabunu ise cildinizi güzelleştirir DEFNE Latince ismi : Laurus nobilis Defne ağacı, bahçeye güzellik verir. Defne yaprağı, yemeklerinize lezzet katar. Defne yağlı sabunu ise cildinizi güzelleştirir Defne Bitkisi: Anavatanı Asya olan Defne,

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI

İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI İÇİNDEKİLER GİRİŞ... XI BÖLÜM 1: ÇAYIN HAZIRLANMASI...1 Çay Hazırlama...2 Haşlama Hazırlama...4 Koruyucu Olarak Koku...4 Kokuyu Özel Tepkiler Üretmek İçin Kullanma...5 Esans Yağları Tarafından Üretilen

Detaylı

AHMET ALİ YAĞCI VETERİNER HEKİM

AHMET ALİ YAĞCI VETERİNER HEKİM AHMET ALİ YAĞCI VETERİNER HEKİM ARILI KOVANLARININ KONULDUĞU VE ARICININ ÇALIŞTIĞI YERE ARILIK DENİR GEZGİNCİ? SABİT? Arıcılık büyük ölçüde doğa koşullarına bağlıdır! DOĞA KOŞULLARI? İKLİM BİTKİ ÖRTÜSÜ

Detaylı

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize.

Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Çikolata sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası nda. Kahve Dünyası yıllardır aşkla çikolata üretiyor. Dünyanın dört bir yanındaki seçkin üreticilerden

Detaylı

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı,

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, HAYAT DE GÜZEL Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, Doğaköy Premium ile Kerpe nin doğal güzelliklerini

Detaylı

ARICILIĞA GENEL BAKIŞ

ARICILIĞA GENEL BAKIŞ ARICILIĞA GENEL BAKIŞ TÜRKİYE VE DÜNYADA ARICILIK Dünyada 65 milyon koloni ile 1.5 milyon ton bal üretimi yapılmaktadır. Türkiye ise 5 milyon koloni ile Çin in arkasından 2.,bal üretim miktarı 94.000 ton

Detaylı

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM

KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM KONYAALTI NDA 5 YILDIZLI BİR YAŞAM Yeryüzü Cenneti ANTALYA Binlerce yıllık tarihiyle nice hikayelere konu olmuş, dillere destan güzelliğiyle yüzlerce uygarlığa ev sahipliği yapmış bir şehirdir Antalya. Toros dağlarının ihtişamı altında

Detaylı

Salep. Hot Chocolate. Gold Cappuccino

Salep. Hot Chocolate. Gold Cappuccino Salep Hot Chocolate Gold Cappuccino Klasik 3 u 1 Arada gercekkahve Fiero Toz İçecekler Salep, Sıcak Çikolata, Cappuccino, 3 ü 1 Arada Milkshake, Frappe Fiero Kahve Espresso, Türk Kahvesi, Filtre Kahve,

Detaylı

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları

Sleeping eauty. by DesleeClama Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Uyuyan Güzel - Doğanın güzellik sırlarından esinlenmiş yatak kumaşları Doğanın güzelliği bir yatakta Uyuyan güzel yatak uygulamaları koleksiyonu, sizi doğanın güzellik ürünlerini keşfederek, dünya çapında

Detaylı

MİSYON&VİZYON. Misyon

MİSYON&VİZYON. Misyon MİSYON&VİZYON Misyon Kaliteli, farklı ürünler ortaya çıkaran, Türk kahve kültürünü tüketicilerin keyifle tüketeceği ortamlarda sunarak sektöründe en beğenilen ve tercih edilen marka olmak. Vizyon Geniş

Detaylı

Süpermarket Alışverişi

Süpermarket Alışverişi EYLÜL 2017 SAYI 09 TrendBox Parkim Fragrance ile Süpermarket Alışverişi www.parkimfragrance.com TRENDBOX Eylül Sayısı İçindekiler 03 Dünya Supermarket Raflarında Neler Var? 04 Raftakiler Yumuşatıcı Yüzey

Detaylı

Kış Aylarında Nasıl Beslenmeliyiz? - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Kış Aylarında Nasıl Beslenmeliyiz? - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Kış meyve ve sebzeleri, gripten kansere kadar pek çok hastalığa karşı insanı koruyan, yaşlılık sürecini yavaşlatan, vitamin, karotenoid, flavonoid gibi maddelerce zengindir. Günde 2 porsiyonu meyve olmak

Detaylı

TISSERAND ÜRETİM TANITIMI VE BİLGİLENDİRME ROBERT TISSERAND & JENNIE HARDING

TISSERAND ÜRETİM TANITIMI VE BİLGİLENDİRME ROBERT TISSERAND & JENNIE HARDING TISSERAND ÜRETİM TANITIMI VE BİLGİLENDİRME ROBERT TISSERAND & JENNIE HARDING Tisserand, 40 yılı aşkın bir süredir Esansiyel Yağ üretmekte ve dünyanın bir çok ülkesine satış yapmaktadır. Kurucumuz Robert

Detaylı

İznikli Zeytin ve Zeytinyağı

İznikli Zeytin ve Zeytinyağı İznikli Zeytin ve Zeytinyağı Zeytinin yolculuğu Bahar ve yaz aylarında çiçeklerle süslenen zeytin ağaçlarımız bakım ve budama döneminden sonra kasım ayında hasat ile yolculuğuna başlar; Gün ağardıktan

Detaylı

Unsuz Olmaz ÜRÜN KATALOĞU

Unsuz Olmaz ÜRÜN KATALOĞU Unsuz Olmaz ÜRÜN KATALOĞU EKMEK YAPIMI İÇİN ÖZEL LEZZET KARIŞIMLARI KEPEKLİ UN 3 TAM BUĞDAY UNU 4 ORGANİK TAM BUĞDAY UNU 5 ÇAVDARLI UN 6 ALMAN ÇAVDAR EKMEĞİ UNU 7 BOL TAHILLI UN 8 AY ÇEKİRDEKLİ UN 9 RUŞEYMLİ

Detaylı

2015 2016 ÜRÜN KATALOĞU

2015 2016 ÜRÜN KATALOĞU 2015 2016 ÜRÜN KATALOĞU DE01TR01TFC Turkish Food Çivril Gıda San. Tic. Ltd. Şti. Adres: Keriman Kamer Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 20600 Çivril Denizli Türkiye 20600 İnternet Sitesi: www.turkishfoodcivril.com

Detaylı

Çikolata; sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize.

Çikolata; sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. 2 0 1 3 Ç İ K O L A T A K A T A L O Ğ U Çikolata; sadece kokusuyla bile mutluluk veren tatlı bir mucize. Onun en gerçek hali Kahve Dünyası nda. Kahve Dünyası yıllardır aşkla çikolata üretiyor. Dünyanın

Detaylı

Dantel Kataloğu. Tasarımlarınıza sihirli bir dokunuş... Dantelle ilgili aradığınız her

Dantel Kataloğu. Tasarımlarınıza sihirli bir dokunuş... Dantelle ilgili aradığınız her Dantel Kataloğu Tasarımlarınıza sihirli bir dokunuş... Dantelle ilgili aradığınız her şey Pavoni ve Silikomart ın dantel şablonlarıyla kek ve cupcakeleriniz için birbirinden güzel dekorasyonlar hazırlayabilir,

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

DESTİNASYON MARKA YÖNETİMİ

DESTİNASYON MARKA YÖNETİMİ DESTİNASYON MARKA YÖNETİMİ MUĞLA, YENİ KURUMSAL KİMLİĞİYLE DÜNYA TURİZM DESTİNASYONLARI ARASINDA DAHA DA GÜÇLENİYOR! Muğla... Türkiye nin en önemli turizm destinasyonlarından biri. Ülkemizin gözbebeği.

Detaylı

2017 / 2018 Sezonu Ürün Kataloğu 2017 CATALOGUE 2018

2017 / 2018 Sezonu Ürün Kataloğu 2017 CATALOGUE 2018 2017 / 2018 Sezonu Ürün Kataloğu 2017 CATALOGUE 2018 simavishop.com KUMAŞ Doğadan ilham alınarak, sulu boya ve lido baskı yöntemi ile tasarlanan 12 farklı desenden oluşan seri de ana renkler mavi ve yeşilin

Detaylı

www.thepearlofyalova.com Hikayenin Ardındaki Marka Türkiye nin hemen hemen her yerinde ve yurt dışında önemli inşaat projelerine imza atmış olan Ekşioğlu ailesinin bir ferdi olan Sabahattin EKŞİ,1986 dan

Detaylı

Süzme Çiçek Balı BlumenHonig Flowers Honey

Süzme Çiçek Balı BlumenHonig Flowers Honey Çevreye ve insana saygıyı ilke edinerek, güvenilir gıdanın adresi olma yolunda başladığımız üretimlerimize, Ankara-İstanbul karayolu 26.Km deki tesisimizde devam ediyoruz. Reçel, bal, helva, tahin, pekmez,

Detaylı

Doğada İngilizce Öğreniyorum. En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü. verime giden yolda. -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- Doğa.

Doğada İngilizce Öğreniyorum. En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü. verime giden yolda. -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- Doğa. Doğada İngilizce Öğreniyorum Doğa En İyi İngilizce Etkinlik Yarışması Jüri Özel Ödülü verime giden yolda -İçeride Hiç Çocuk Kalmasın- buluşmaları DOGA En acil olarak; verime giden yolda Dijital uyuşturucudan

Detaylı

9. Sigarayı bırakma zamanı

9. Sigarayı bırakma zamanı 9. Sigarayı bırakma zamanı 1 9. Sigarayı bırakma zamanı Dünyada 8 saniyede 1 can alan, yılda 4 milyon kişinin ölümüne neden olan, dünyada her 10 erişkinden birinin ölüm nedeni sayılan sigarayı bırakmak

Detaylı

era mars merba Dünyanın en yaygın ve en sevilen oyunlarından biri tavla Yüzlerce yıldır bu toprakların hem keyfi hem eğlencesi olmayı sürdürüyor.

era mars merba Dünyanın en yaygın ve en sevilen oyunlarından biri tavla Yüzlerce yıldır bu toprakların hem keyfi hem eğlencesi olmayı sürdürüyor. Sy Tavla era Dünyanın en yaygın ve en sevilen oyunlarından biri tavla Yüzlerce yıldır bu toprakların hem keyfi hem eğlencesi olmayı sürdürüyor. İki ayrı gücün savaşını temsil eden, iki rakibin, gündüzle

Detaylı

Gerçek yaşam, minik minik değişiklikleri hayata geçirmeyi başardığınızda yaşanmaya başlanır. - Leo Tolstoy

Gerçek yaşam, minik minik değişiklikleri hayata geçirmeyi başardığınızda yaşanmaya başlanır. - Leo Tolstoy Gerçek yaşam, minik minik değişiklikleri hayata geçirmeyi başardığınızda yaşanmaya başlanır. - Leo Tolstoy YENİ BİR YIL YENİ BİR SİZ Kendimizde dahil, birçok kişi, yeni bir yıla birçok yeni kararla başlar.

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com Hakkımızda Kuruluşumuz 1998 yılında Merih Gıda Süt Ürünleri Yem Hayvancılık Ltd. Şti. ünvanıyla 278 kg süt ile üretimine başlamıştır. Mutlak kalite ve lezzet prensibi ile

Detaylı

ÖLÇÜ BİRİMİ BİRİM FİYATI ÜRÜN CİNSİ NO NO Ton/Kg/Adet TL. GÖVDE DAL ve ÇALILAR 1 Çıra Ton 1,38 2 Şimşir(Odun) Ton 4,55 3 Süpürge Çalısı Ton 0,41

ÖLÇÜ BİRİMİ BİRİM FİYATI ÜRÜN CİNSİ NO NO Ton/Kg/Adet TL. GÖVDE DAL ve ÇALILAR 1 Çıra Ton 1,38 2 Şimşir(Odun) Ton 4,55 3 Süpürge Çalısı Ton 0,41 TARİFE BEDELİ CETVELLERİ-1 GÖVDE DAL ve ÇALILAR 1 Çıra Ton 1,38 2 Şimşir(Odun) Ton 4,55 3 Süpürge Çalısı Ton 0,41 A 4 Kamış Adet 0,03 5 Diğer Gövde ve Dallar Ton 0,85 6 Diğer Çalılar Ton 0,55 7 Delice(Yabani

Detaylı

On Kolay. Smoothie. Tarifi

On Kolay. Smoothie. Tarifi On Kolay Smoothie Tarifi Badem Sütü 1 Malzemeler 1 su bardağı çiğ badem 2 su bardağı içme su 2 hurma Hazırlanışı: Geceden ıslattığınız bademlerin ve hurmaların suyunu süzün. Blendırda 2 dakika karıştırın.

Detaylı

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme de eşsiz bir dünya... Ege nin incisi İzmir in üç tarafı denizle çevrili meşhur güzelliği Çeşme de Dalyanköy koyunda yer alan Valory Evleri nde, hem doğal

Detaylı

NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU

NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU NAZELİ KOZMETİK 2017 ÜRÜN KATALOĞU HAKKIMIZDA NAZELİ markasıyla; doğallığı, samimiyeti, saflığı ve zarafeti yansıtacak faydalı ürünler üreterek hikayemize başladık. Doğanın gücünü kullanarak, tamamen doğal

Detaylı

Portakal Portakal tatlı serin Başıdır yemişlerin. Onda güneşin rengi, Parlar gibidir sanki.

Portakal Portakal tatlı serin Başıdır yemişlerin. Onda güneşin rengi, Parlar gibidir sanki. Portakal Portakal tatlı serin Başıdır yemişlerin. Onda güneşin rengi, Parlar gibidir sanki. Elma Elmayı bilmeyen kim? Odur, en çok sevdiğim. Rengi alev kırmızı, Açar iştahımızı. Armut Armudu unutmayın,

Detaylı

SAĞLIKLI RENKLENİN SUNUM ÖZETİ

SAĞLIKLI RENKLENİN SUNUM ÖZETİ SAĞLIKLI RENKLENİN SAĞLIKLI RENKLENİN SUNUM ÖZETİ Carl Rehnborg ve NUTRILITE /NUTRIWAY Öyküsü Sağlıklı Beslenmenin Zorlukları Beslenmenizi renklendirin Sağlıklı Beslenme. Sağlıklı Yaşam. Müşterilerle Sağlık

Detaylı

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ BİTKİ TANIMI II

ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ BİTKİ TANIMI II ODUN DIŞI ORMAN ÜRÜNLERİ BİTKİ TANIMI II 1. Laurocerasus officinalis 2. Salvia officinalis 3. Tilia tomentosa 4. Tilia cordata 5. Tilia platyphyllos 6. Tilia rubra 7. Quercus brantii 8. Castanea sativa

Detaylı

Şubat-NİSAN 2013 HEDİYE KOLEKSİYONU. Siz ve sevdikleriniz için en iyileri BENZERSİZ HEDİYELER

Şubat-NİSAN 2013 HEDİYE KOLEKSİYONU. Siz ve sevdikleriniz için en iyileri BENZERSİZ HEDİYELER Şubat-NİSAN 2013 HEDİYE KOLEKSİYONU Siz ve sevdikleriniz için en iyileri BENZERSİZ HEDİYELER Önümüzdeki aylar her kadını memnun edecek özel fırsatlarla dolu. Anneniz, eşiniz, kız kardeşiniz, arkadaşınız

Detaylı

Elma kış dinlenmesine ihtiyaç duyan meyve türü olup, soğuklama gereksinimi diğer meyvelere göre uzundur.

Elma kış dinlenmesine ihtiyaç duyan meyve türü olup, soğuklama gereksinimi diğer meyvelere göre uzundur. Elma Tarihçe İklim İstekleri Elma ılıman, özellikle soğuk ılıman iklim bitkisidir. Akdeniz Bölgesinde 800 m. den yukarı yerlerde yetişir. Yüksek ışık yoğunluğu elmada çok iyi renk oluşumunu sağlar. Elma

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

Bırakın doğa evinize gelsin!

Bırakın doğa evinize gelsin! Unica Class Bırakın doğa evinize gelsin! Gerçek malzemeler ile doğal tasarım 444 30 30 www.schneider-electric.com.tr Doğal bir özlem Modern hayat genellikle varlığımızın orijinal, gerçek ve saf yapıtaşlarını

Detaylı

Baş döndüren bir yaşam...

Baş döndüren bir yaşam... Baş döndüren bir yaşam... Yükseklerdeki keyf in şehir hali... Yeditepe nin şehri... Asya dan Avrupa ya uzanan masal gibi bir şehirdir İstanbul. Dünyanın iki kıtayı birleştiren tek şehri, geçmişten bugüne

Detaylı

FACTSHEET 2015. Genel Bilgiler. Otelden Uzaklıklar. Konaklama. Kimera Lounge

FACTSHEET 2015. Genel Bilgiler. Otelden Uzaklıklar. Konaklama. Kimera Lounge FACTSHEET 2015 Genel Bilgiler Kimera Lounge Kusursuz bir tatilin, daha önce yașamadığınız konfor ve rahatlıkla yeni ve modern sunumu. Kimera Lounge, tüm misafirlerini Akdeniz in eșsiz güzelliklerini doyasıya

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILDIZLAR VE ŞİRİNLER NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMIMIZ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILDIZLAR VE ŞİRİNLER NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMIMIZ DERİNSU ANAOKULU 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YILDIZLAR VE ŞİRİNLER NİSAN AYI EĞİTİM PROGRAMIMIZ NİSAN AYINDA DOĞAN ÖĞRENCİLERİMİZ Hazırlayan: Sezin TOPALOĞLU AYIN PROJE KONUSU AYIN SOSYAL SORUMLULUK

Detaylı

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr

zeytinist mucahit@zeytin.org.tr www.mucahitkivrak.com.tr 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 4 YENİ

Detaylı

SAĞLIKLI BESLENME. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Sağlıklı Yaşam Merkezi Dyt. Melda KANGALGİL

SAĞLIKLI BESLENME. AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Sağlıklı Yaşam Merkezi Dyt. Melda KANGALGİL SAĞLIKLI BESLENME AVRASYA ÜNİVERSİTESİ Sağlıklı Yaşam Merkezi Dyt. Melda KANGALGİL 1 İNSANLAR NEDEN YEMEK YER 2 3 Sağlığın temeli yeterli ve dengeli (sağlıklı) beslenmedir. İnsan vücudunu bir arabaya benzetebiliriz;

Detaylı

Bebeğinizin Beslenme Sağlığı ve Zeytin Yağı

Bebeğinizin Beslenme Sağlığı ve Zeytin Yağı Bebeğinizin Beslenme Sağlığı ve Zeytin Yağı Bebek beslenmesinde 0-3 yaş arası kritik bir dönemdir. Bu dönemde annelerin her konuda olduğu gibi beslenme konusunda bebekleri için mümkün olan en 1 / 7 iyi

Detaylı

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin...

İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... İçinizdeki huzuru yeniden keşfedin... SPA Etkileyici bir atmosfer, arındırıcı masajlar, tazeleyici bir bakım Salix Spa, günün temposuna ara vermek ve iyi hissetmek istediğiniz her an küçük kaçamaklar yapıp

Detaylı

39,90TL %70 İNDİRİMLE SADECE SOFRANIZI RENKLENDİRİN! ,00TL

39,90TL %70 İNDİRİMLE SADECE SOFRANIZI RENKLENDİRİN! ,00TL SOFRANIZI RENKLENDİRİN! Mavi Kelebek 6 lı Servis Tabağı Çap: 27 cm, Yükseklik: 2 cm, Et Kalınlığı: 4 mm, Ağırlık: 580 gr 122165 120,00TL %70 İNDİRİMLE 39,90TL Mikrodalga, fırın ve derin dondurucuda kullanılabilir.

Detaylı

BAYRAM KOLEKSİYONLARI

BAYRAM KOLEKSİYONLARI yi Bayramlar GODIVA BAYRAM KOLEKSİYONLARI İlhamını Lady Godiva nın asaletinden alarak 1926 dan günümüze, dünyanın en zarif el yapımı pralin ve trüflerini sunan Godiva; bayram havası nın her anını çikolatanın

Detaylı

Trendbox. Cilt Bakımı. Yaza Özel

Trendbox. Cilt Bakımı. Yaza Özel Trendbox Yaza Özel Cilt Bakımı Cildimize iyi bakmak hem bedenimize hem de ruhumuza iyi gelir. Cildimizi bu sıcak yaz aylarında nasıl mutlu ederiz Parkim Trendbox Ağustos sayısında Ağustos 2017 Sayı 8 /

Detaylı

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar

Tek Gecelik Konaklamalı Programlar. Tek Gecelik Konaklamalı Programlar Nua da geçireceğiniz zamanı en fazla keyif alarak değerlendirebilmeniz için sizin adınıza hazırladığımız, geçmişe doğru mistik bir yolculuk vadeden, ruhunuza ve bedeninize hitap eden bu programlar en doğru

Detaylı

EKOZ KOZMETİK. Farklı ve Kaliteli Ürünler. ekozkozmetik.com facebook.com/ekozkozmetik

EKOZ KOZMETİK. Farklı ve Kaliteli Ürünler. ekozkozmetik.com facebook.com/ekozkozmetik EKOZ KOZMETİK Farklı ve Kaliteli Ürünler ekozkozmetik.com facebook.com/ekozkozmetik 2 Hakkımızda Günümüz modern tüketici ihtiyaçları doğrultusunda dünya genelindeki yeni trendleri takip etmek suretiyle

Detaylı

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE

Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir Yağı İçeren SPAKARE Kenevir, benzersiz, olağanüstü bir bitkidir. Geleneksel olarak kenevir, yelkenli gemi halatlarının imalatında kullanılır. Yakın geçmişte moda tasarımcıları,

Detaylı

Zümrütevler Mah. Hacı Bayram Veli Caddesi No: 13/1-B, Maltepe - İSTANBUL

Zümrütevler Mah. Hacı Bayram Veli Caddesi No: 13/1-B, Maltepe - İSTANBUL . Zümrütevler Mah. Hacı Bayram Veli Caddesi No: 13/1-B, 34852 Maltepe - İSTANBUL 444 9 366 . Mesa 1969 yılında, Mesa Mesken Sanayii adıyla, yaşamlara değer katmak ve sektöründe ilkleri yaratmak hedefiyle

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Mücevherin 2018 YAZ KOLEKSİYONU. Doğası. Bir yaz armonisi ve kusursuz bir yaz hikayesi...

Mücevherin 2018 YAZ KOLEKSİYONU. Doğası. Bir yaz armonisi ve kusursuz bir yaz hikayesi... 2018 YAZ KOLEKSİYONU Mücevherin Doğası Bir yaz armonisi ve kusursuz bir yaz hikayesi... Mücevherin Doğası 40 yıllık emek... Bundan yaklaşık 45 bin yıl önce insanlar doğada buldukları malzemeler ile takılar

Detaylı

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam

Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme den ilham alan benzersiz bir yaşam Çeşme de eşsiz bir dünya... Ege nin incisi İzmir in üç tarafı denizle çevrili meşhur güzelliği Çeşme de Dalyanköy koyunda yer alan Valory Evleri nde, hem doğal

Detaylı

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ

YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ YUNUS GRUBU MART AYI BÜLTENİ MART AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı bitkilerin bakımını üstlendik.

Detaylı

TEKSTİL TEKNOLOJİSİ (ksu16pf0446-betül DAL)

TEKSTİL TEKNOLOJİSİ (ksu16pf0446-betül DAL) TEKSTİL TEKNOLOJİSİ (ksu16pf0446-betül DAL) Stem ilişkilendirmesi neticesinde hazırlamış olduğumuz Bitkisel Süzme Poşet Çay Paketleme konusunun çay poşeti kısmına Doku Oluşturma dersinin İğneleme konusu

Detaylı

Hangi vitamin hangi besinlerde var?

Hangi vitamin hangi besinlerde var? On5yirmi5.com Hangi vitamin hangi besinlerde var? Pazara ya da markete giderek filenizi doldururken aldığınız sebze ve meyvelerin hangi vitaminleri içerdiğini biliyor musunuz? Yayın Tarihi : 28 Nisan 2014

Detaylı

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ

SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ Büyüme ve gelişmeyi sağlar. Özellikle çocuk ve adölesanlarda protein, kalsiyum ve fosfor alımı nedeniyle; kemiklerin ve dişlerin gelişiminde Önemlidir.

Detaylı

SOĞUK. Serinleme zamanı.

SOĞUK. Serinleme zamanı. PIZZA HUT EFSANESİ 1958 yılı Pizza Hut için doğum yılı olarak tarihe geçti. ABD Kansas ta iki kolej öğrencisi aile dostlarının tavsiyesiyle pizza işine girmeye karar verdi. Annelerinden 600 dolar alarak

Detaylı

BESİN GRUPLARININ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ

BESİN GRUPLARININ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ BESİN GRUPLARININ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ YETERLİ VE DENGELİ BESLENMEDEKİ ÖNEMİ Büyüme ve gelişmeyi sağlar. Özellikle çocuk ve adölesanlarda protein,

Detaylı

2018 İlkbahar Koleksiyonu

2018 İlkbahar Koleksiyonu 2018 İlkbahar Koleksiyonu Karmen Halıda; Hikâyesi Olan, Estetik Tasarımlar.. Yaşam alanlarınızda huzurlu ve mutlu bir atmosfer oluşturmanın peşine düşen Karmen Halı, duygularınıza hitap edecek, hikâyesi

Detaylı

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi

ActiveShine. Bitkisel Şampuan Serisi Bitkisel Şampuan Serisi Active Shine, her saç tipine özel olarak tasarlanmış, bitkisel aktiflerle zenginleştirilmiş bir seridir. Bitkisel içeriğiyle herhangi bir yan etkiye neden olamadan doğrudan saçlara

Detaylı

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ

AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ AREN KOZMETİK KOZMETİK ÜRÜNLER SERİSİ ŞAMPUANLAR İçeriğinde bulunan zeytinyağı, ısırgan özü, sarımsak özü, argan yağı ve defne özü sayesinde saçlarınızda bulunan tüm sorunları çözebilirsiniz. Saç ve saç

Detaylı

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE.

2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 KIŞ KOLEKSİYONU YUMUŞACIK BİR KIŞ, HAFİF BİR DOKUNUŞ FESTİVAL DE. 2017 / 2018 İlkbahar Koleksiyonu YEPYENİ BİR FESTİVAL, YİNE BİR FESTİVAL Yenilenen logomuz ve yepyeni koleksiyonumuzla 2017-18

Detaylı

zeytinist

zeytinist 1 T.C. BALIKESİR ÜNİVERSİTESİ EDREMİT MESLEK YÜKSEKOKULU Zeytincilik ve Zeytin İşleme Teknolojisi Programı Öğr. Gör. Mücahit KIVRAK 0 505 772 44 46 kivrak@gmail.com www.mucahitkivrak.com.tr 2 3 AROMALI

Detaylı

Aylara Göre Meyve, Sebze ve Balık Tüketimi

Aylara Göre Meyve, Sebze ve Balık Tüketimi Aylara Göre Meyve, Sebze ve Balık Tüketimi OCAK Balık: Kefal, tekir,kırlangıç, istrongilos, levrek, Sebze: Kereviz, lahana, brüksel lahanası, brokoli, havuç, pırasa, ıspanak, pazı, kara turp, kırmızı turp

Detaylı

NOCTURNE.

NOCTURNE. www.nocturne.com.tr spring/summer 17 04 18 44 Yeni feminen Güçlü, neşeli, seksi ve modern kadının modayla olan ilişkisi... Mesajımız var! Sloganlı tişörtler, spor pantolonlar ve çizgiler sokak modasında...

Detaylı

A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15

A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15 A NEW LIFE STYLE IN THE WORLD NEW S 15 index Mira Avangarde Trend Combo Angel 4-7 8-13 14-19 20-27 28-35 Nazar Eslem Ottoman 36-41 42-47 48-53 Chester Dilara Lady 54-61 62-67 68-73 4 5 Hayal kurmak önemlidir.

Detaylı