/pirireisokullari EYLÜL-EKİM Bu ay veli etkinliğimizde Ayşe hanım ve çocuklarımızla ressam Miro nun bir eserini çalıştık.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "/pirireisokullari EYLÜL-EKİM Bu ay veli etkinliğimizde Ayşe hanım ve çocuklarımızla ressam Miro nun bir eserini çalıştık."

Transkript

1 EYLÜL-EKİM 2016 Aralık ayında Türkçe dil etkinliği derslerimizde kış mevsimini, pandaları, ayıları, portakal meyvesini, brokoli sebzesini tanıdık.meyve sebzelerin faydalarını öğrendik. Kapaklar ve Çoraplarla farklı olarak başka neler yapabiliriz sohbet ettik. Sanat çalışmalarımızda yeni yıl ile ilgili sohbet ettik. Kesme yapıştırma çalışmalarımızla kış ve yeni yıl temalı faaliyetler yaptık. Her ay olduğu gibi aralık ayında da kavram çalışmalarımızı yaptık. Gece-gündüz, altında-üstünde, içinde-dışında, eski-yeni kavramlarını öğrendik. Farklı olanı bulma çalışmaları yaptık. Bu ay veli etkinliğimizde Ayşe hanım ve çocuklarımızla ressam Miro nun bir eserini çalıştık. Aralık ayı matematik çalışmalarımızda 3 rakamını ve daire şeklini öğrendik. Eşleştirme ve gruplama, öğrendiğimiz rakamları eşleştirme, ritmik sayma çalışmaları yaptık. Bu ay ressam Kandisnky 'yi tanıdık. Daireleri kullanarak çok güzel resimler yaptığını gördük. Eserlerini inceledik. Biz de Kandinsky daireleri ile çalıştık.

2 Beden eğitimi dersimizde büyük kaslarımızı geliştirici tırmanma çalışmaları yaptık. Taytaylarımıza binerek dengede durmaya çalıştık. Müzik dersimizde Fransızca şarkılar öğrendik. Piyano ile farklı sesleri ayırt etmeye çalıştık. Tutum Yatırım ve Türk Malları haftasını kutladık. Tutumlu olmak kavramını öğrendik. Evlerimizden getirdiğimiz yiyeceklerle ve sanat etkinliği dersimizde hazırladığımız meyve taçlarımızla ikindi kahvaltısında keyifli anlar yaşadık. Noel kahvaltımızı yaptık. Noel baba ile tanıştık ve hediyelerimizi aldık. Her cuma olduğu gibi, dersimiz bitmeden önce, Madame Şeyma ile Fransızca hikaye okuduk. Tous les vendredis, avant la fin des cours, Madame Şeyma nous lit des histoires en français. Aralık ayında Noel konusu üzerinde çalıştık. Bazı kelimeler öğrendik; bir Noel Baba, bir hediye, bir yıldız, vs. Hediyeleri küçükten büyüğe sıraladık. Au mois de décembre, nous avons travaillé sur le thème de Noël. Nous avons appris certains mots, comme par exemple, Le Père Noël, un cadeau, une étoile, etc. Ici, nous classons les cadeaux du plus petit au plus grand.

3 EYLÜL-EKİM 2016 Her yıl geleneksel olarak okulumuzda gerçekleştirilen Noel kahvaltısı etkinliğimizi tüm sınıfların katılımı ile kuruvasan ve sıcak çikolata eşliğinde gerçekleştirdik. Noel babadan mandalina ve çikolatalarımızı aldık. Aralık ayında uzay ve güneş sistemini öğrendik. Gezegenlerin isimlerini, gece gündüzün oluşumunu, mevsimlerin oluşumunu, yıldızları ve yerçekimini öğrendik. Bu ay Vincent Van Gogh ile tanıştık. Van Gogh un resimlerini tanıdık. Çalışmalarında hangi renkleri kullandığını resimlerini yaparken nelerden etkilendiğini, onun hayatını öğrendik. Müzik dersinde uzay konusunu işledik. Uzaylılar şarkısını öğrenmeden önce oynadığımız oyunu canlandırmak için maskeler yaptık. Atık materyaller ile kazuu çalgısı yaptık. Mondrian ile tanıştık. Ressam Mondrian ın çalıştığı renkleri, hayatını, ne zaman resim yapmaya başladığını öğrendik ve biz de onun gibi bir çalışma yaptık. Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını anaokulu orta alanda tüm sınıflar bir araya gelerek kutladık. Yerli malı kullanmanın önemini öğrendik ve tutumlu olmak için neler yapabileceğimizi konuştuk.

4 Bu ay matematik çalışmalarımızda üçgen şeklini tanıdık. Farklı çalışmalar ile pekiştirdik. Örüntü çalışmaları yaptık. 4 rakamını tanıdık. Bu ay aile sanat günlerimizde ressam Kandinsky ve Van Gogh ile ilgili çalışmalar gerçekleştirdik. Kandinsky Çiçek bahçesi ve Van Gogh Yıldızlı Gece tablolarını çalıştık. Sanat çalışmalarında uzay ve kış mevsimi temalarını çalıştık. Uzay aracı yaptık.kış temalı çalışmamızda ise penguenleri tanıdık. Kış mevsiminin aylarını ve özelliklerini öğrendik.. Kavram çalışmalarında eski-yeni, ıslak-kuru,önce-sonra kavramlarını öğrendik. Sınıflarımızda yeni yıl ile ilgili hazırlıklar yaptık. Zaman kavramını öğrenmeye başladık. Bir yılda dört mevsim olduğunu öğrendik. Yeni yıl ağacımızı süsledik. Madame Şeyma ile 15'e kadar saymayı öğrendik. Nous avons appris à compter jusqu'à 15 avec Madame Şeyma. Nous utilisons nos mains pour compter.

5 EYLÜL-EKİM 2016 Aralık ayında proje konumuz Uzay olduğu için güneş sistemi, yerçekimi ve gezegen kavramlarını öğrendik. Çocuklarımız görsel materyalleri inceleyerek öğrendikleri kavramları pekiştirme fırsatı buldular. Aralık ayında Noel konusu üzerinde çalıştık. Şarkılar dinledik, kelimeler öğrendik ve etkinlikler yaptık. Noel Baba'yı giydirdikten sonra, onu boyadık. Au mois de décembre, nous avons travaillé sur le thème de Noël. Nous avons écouté des chansons, nous avons appris des mots et nous avons fait des activités. Ici, après avoir habillé le Père Noël, nous le colorions. Ayın enleri kapsamında VAN GOGH ile tanıştık onun eserlerini inceledik. Van Gogh un en çok Ayçiçekleri adlı tablosunu beğendik. Yaklaşan yeni yıl bizleri çok heyecanlandırdı. Evden getirdiğimiz süsler ile yeni yıl ağacımızı süsledik. Uzayda neler oluyor? Neler yaşanıyor? Uzaya nasıl gidilir? Sorularına cevap aradık.kendi uzay aracımızı tasarladık. Okuma yazma ve matematik çalışmaları kapsamında, 4 rakamı tanıma ve çizgi üzerinden giderek yazma, 3 lü örüntü yapabilme, başlangıç-bitiş, eski-yeni kavramları ile ilgili çalışmalar yaptık.

6 Mösyö Tino ile masada nasıl oturulması gerektiğini öğrendik. Tüm anaokulu olarak,tutum ve Türk Malları Haftası nı kutladık. Noell, noelll en güzel kahvaltı noel kahvaltısı. Heyecanla beklediğimiz Noel Baba ile buluştuk ve hediyelere kavuştuk. Kenny ve en yakın arkadaşlarından Danny ile pikniğe gittik. En sevdiğimiz yiyecekler hakkında konuştuk. I like apples! Beden eğitimi derlerimizde büyük kas gelişimlerini destekleyen çalışmalar yaptık. Madam Rein ile Piet Mondrean öğrendik. Mondrean tarzında kendi portrelerimizi yaptık.

7 ARALIK 2016 Aralık ayı çalışmalarımızda vücudumuz ve sağlığımız ile ilgili önemli bilgiler öğrendik. Sağlıklı bir bedene sahip olmak için neler yapmalıyız? Dengeli beslenmek için hangi besin guruplarını tüketmeliyiz.? İskelet sistemi nedir? Ne işe yarar? Tüm bu soruların yanıtlarını aradık. Hazırlık sınıfları olarak aralık ayında yaşadığımız evreni sorguladık ve araştırdık. Yıldızlar ve gezegenler arasındaki fark nedir? Araştırdık. Gece gündüz ve mevsimler nasıl oluşur? Hoş geldin yeni yıl! Bir yılı daha geride bırakırken gelen yeni yılı heyecanla karşılıyoruz. Okulumuzu ve sınıfımızı yeni yıl için dekore ettik. Ağaçlarımızı süsledik ve yaptığımız çalışmalarla okulumuzu renklendirdik. Okuma ve yazmaya hazırlanıyoruz. Aralık ayı okuma yazmaya hazırlık ve matematik çalışmalarında 6 ve 7 sayılarının yazımını öğrendik. Doğru şekilde kalem tutmayı öğrenerek ilkokula hazırlık çalışmaları yaptık. Aralık ayı gezilerimizde bu ay Fransız Kültür Merkezinde gerçekleşen yeni yıl kermesini ziyaret ettik. Fransızca kitaplar okunup sanat çalışmaları yapıldıktan sonra Fransızca şarkılar eşliğinde Noel Babayı çağırdık. Ayın enleri çalışmalarımız kapsamında ünlü ressam Vincent Van Gogh u tanıdık. Sanatçının hayatını ve ünlü tablolarını tanıdık. Biz de Van Gogh tan esinlenerek Dinlenme Vakti isimli eserini çalıştık.

8 Aralık ayı Türkçe müzik derslerinde Ekim Öğretmenimizle birlikte atık materyallerden üflemeli çalgılarımızı yaptık. Kendi ürettiğimiz enstrümanlarla öğrendiğimiz Uzaylılar şarkısını söyledik. Anasınıfları olarak Tutum Yatırım ve Türk Malları Haftasını kutladık. Evlerimizden getirdiğimiz ev yapımı ve yerli yiyeceklerle kutlama yaptık. La classe de grande section A a ouvert le calendrier de l'avant pour manger les chocolats. Noel öncesi takvimini takip ettik,her gün farklı farklı süprizlerle karşılaştık. Les explorateurs ont fait plusieurs travaux manuels pour Nöel. Yine Noel öncesi birsürü hazırlık çalışması yaptık. Les classes de grande section ont appris la chanson "clic clac dans les mains" pour Noël. Clic clac dans les mains şarkısını öğrendik. Ce mois-ci, les classes de grande section ont appris les différentes parties du corps humain. Vücudumuzun bölümlerini fransızca söyleyebiliyoruz.

9 EYLÜL-EKİM 2016 Bu ay kendi ismimizi oluşturan harfleri öğrendik. İsmimizin çok farklı yazılış şekilleri var. Sadece kendi ismimizi yazmayı değil, okuma yazmaya hazırlık çalışmaları kapsamında bir şeklin çevresini oluşturan çizginin üzerinden geçebilmeyi,sıralama yapabilmeyi uzay konumuz kapsamında gece ve gündüz deneyi yaptık ve kavramları öğrendik yılı biterken büyük bir coşkuyla 2017 yılını bekledik. Okulumuzu ve sınıfımızı kırmızı yeşil ve beyaz renk tonlarıyla süsledik. Küçük kaslarımızı geliştirecek çalışmalarımızla kardan adamlar,yeni yıl ağaçları ve geyikler yaptık. Sınıf içi veli etkinliklerimiz Aralık ayında da devam etti. Velimiz Aslı Birinci Arkeoloji konusu kapsamında mumyalar yaptırdı,burcu Kılıç Van Gogh ve Yıldızlı Gece yi tanıttı,deniz Karabıyık Gezegenlerin dünyasına yolculuğuna çıkarttı,özlem İlgazi Gezegenler maketi ile bizleri şaşırttı. Aralık ayı aile katılımı çalışmamamız belirlenen ölçülerde bir yeni yıl ağacı yapmaktı. Ağaçlarımızı ailelerimizle yaptık ve sınıflarımızda nasıl yaptığımızı anlattık. Bahçe oyunlarımız devam ediyor. Bahçe de serbest zamanda öğretmenlerimizin hazırladığı parkurlarda çok eğlendik. Bu ay Yerli Malı Yurdun Malı dedik ve tutum,yatırım,tasarruf,israf kelimelerini öğrendik. Hep beraber çok güzel bir ikindi kahvaltısı gerçekleştirdik.

10 Artık satranç taşlarının hareketlerini iyice öğrendik. Karşılıklı centilmence yarışmalar yapıyoruz. Kazanmak da güzel kaybetmek de NOUS AVONS FAİT UN PERE NOEL Bu ay Fransızca derslerimizin kazanımlarına bağlı olarak çok çeşitli etkinlikler yaptık. En önemli konumuz Noel ve yılbaşı idi. Kendimizi Noel baba olarak düşündük ve atık malzemelerle Noel baba yaptık. NOUS AVONS APPRİS LES VETEMENTS DE L'HİVER Kışın çok kalın giyiniyormuşuz. Kış kıyafetlerini öğrendik. NOUS AVONS FAİT UN MASQUE DE RENNE Geyik fransızca ne demektir? Artık biliyoruz. Kendi geyik maskelerimizi yaptık. NOUS AVONS FAİT UN BONHOMME DE NEİGE Kardan adamlarımızı yaptık. Atkılarını boynuna taktık. Kardan adam Fransızca nasıl söylenir öğrendik. NOUS AVONS FAİT DES GATEAUX DE NOEL Kendi açtığımız ve şekil verdiğimiz hamurlarımızla kalıplar kullanarak ikindi kahvaltımız için Noel kurabiyelerimizi yaptık.afiyetle yedik.

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN!

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN! YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN! ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ ARALIK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Besin nedir? Sağlıklı beslenme nedir? Sağlıklı beslenmenin

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

ÖZEL KARŞIYAKA PİRİ REİS ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANAOKULU BÜLTENİ

ÖZEL KARŞIYAKA PİRİ REİS ANAOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANAOKULU BÜLTENİ ÖZEL KARŞIYAKA PİRİ REİS ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANAOKULU BÜLTENİ Sevgili Annelerimiz ve Babalarımız, Dolu dolu geçen bir ayın ardından Aralık ayı bültenimizle tekrar karģınızdayız! Neler

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN.

YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN. YENİ YILINIZ KUTLU OLSUN. ÖZEL EFDAL ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU ARALIK AYI ARALIK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Gökyüzünde neler gördüğümüzü ifade ettik. Gökyüzünde gördüklerimizi resimledik. Havada duran nesneleri

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

Büyüteç ile tanıştık. Patates ve elmayı büyüteç ile çalışmaları yaptık. Çizgilerle bebek dinozorları

Büyüteç ile tanıştık. Patates ve elmayı büyüteç ile çalışmaları yaptık. Çizgilerle bebek dinozorları EYLÜL-EKİM 2016 Bizler Piri Reis in en küçükleriyiz. Çalışmayı çok BİZİ KİMSE TANIYAMAZ! severiz. Bu ay okulumuzda 1 rakamını öğrendik. Ve 5 e kadar saymayı öğrendik. Doğru şekilde kalem tutmayı öğrendik.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ARALIK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ ARALIK AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ARALIK

Detaylı

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDAN HERKESE MERHABA;

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDAN HERKESE MERHABA; 04.12.2015 KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDAN HERKESE MERHABA; Bu haftaya Uzay ve Gökyüzü konumuza giriş yaparak başladık. Konularımız ve eğitim hedeflerimiz doğrultusunda çeşitli aktiviteler yaptık, oyunlar

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU EYLÜL - EKİM AYLARI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Sayma, rakam-nesne eşleştirme, gruplama çalışmalarına yer verdik. Dikkat ve ayırt etme

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EYLÜL AYI BÜLTENİ OKULUM VE ARKADAŞLARIM BEN KİMİM? Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme Sınıfını

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ Ocak Ayında Temamız MASALLAR Şubat Ayında Temamız TAŞITLAR Ocak ayında masallar, Şubat ayında taşıtlar temalarımızı işledik. Çeşitli masallar sunumlarımızı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ PORTFOLYO SUNUMUMUZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ MART AYI ECO

Detaylı

ODTÜ GV. DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ KASIM AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GV. DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ KASIM AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GV. DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ KASIM AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şeklini ve 4,5,6 rakamını öğrendik. Dinlediğimiz müzikte önceden belirlenen kelimeyi her duyduğumuzda,

Detaylı

YILMAZ HAYAT BİLGİSİ:

YILMAZ HAYAT BİLGİSİ: Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz Mercanlar Sınıfı olarak Aralık ayında Duyu organlarımız, vücut organlarımız ve sevgi konusu üzerine ağırlık verdik. Bu konularla ilgili bol bol çalışmalar yaptık. Sevginin hayatımızda çok

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mayıs ayında Duyularımla Hissediyorum, Haziran ayında Açık Hava Oyunları temalarımızı işledik.elif Öğreniyor

Detaylı

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA

/pirireisokullari MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA MAYIS 2017 MİNİK RESSAMLAR SİHİRLİ BOYA 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz mum tekniği ile sihirli boya yaparak çiçek oluşturdular. Devamı.. 3 yaş sınıfı öğrencilerimiz bu ay ressam Van Gogh u tanıdılar ve ayçiçeği

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU 4 YAŞ GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ Üçgen şekli ile oyun etkinliklerine yer verdik. 1-10 arası rakamları tanıma ve 1-5 arası sayıları

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. ANA SINIFI A AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 29 Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. Cumhuriyet yıldızı hazırladık. Kesme yapıştırma tekniği ile kurbağa yaptık. Makarnalarımızı

Detaylı

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ ARILAR ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık.

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık. Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Kış mevsimine ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nı kutladık. Halk ekmek fabrikası gezisine katıldık. TÜRKÇE * Dilbilgisi:

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası nı kutladık. Halk ekmek fabrikası gezisine katıldık. TÜRKÇE * Dilbilgisi: Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

lkokul Eğitim Koordinatörü

lkokul Eğitim Koordinatörü Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ MASAL KAHRAMANLARI

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİÇEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİÇEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİÇEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ UZAY GERİ DÖNÜŞÜM YENİ YIL TUTUM VE YATIRIM HAFTASI İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI Tutumlu olmak nedir? Nasıl tutumlu olabiliriz? Elektrik,su

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 6. VELİ BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR 5 ve 6 sayıları ile tanışıp, çizgi çalışmalarımızı yaptık. Sayılarla ilgili

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Çubukların ucuna

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Kaynaklarımız Üç Kumbara Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE * KÜTÜPHANE MATEMATİK

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ TÜRKÇE * KÜTÜPHANE MATEMATİK Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 2014-2015 DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velilerimiz, Bizler Aralık ayında kış mevsiminin özelliklerini öğrendik. Bu mevsimde yağmur ve karın oluşumunu, soğuk havalardan nasıl korunduğumuzu ( kaban, bere, eldiven, atkı) öğrendik. Vücudumuz

Detaylı

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okul bahçemizde yürüyüş yaptık. Hayvanlar sergisini oluşturduk ve inceledik.

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU ŞUBAT AYI BÜLTENİ 1 BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Okulumuzun 100. Günü için ailemizle 100 parçalı ürünler hazırladık. Okulumuzda 100.gün sergimizi hazırladık. Okulumuzda

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu desenli yapraklarımı

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO TEA TIME BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ ECO SCHOOLS ÇALIŞMALARIMIZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ YUNUS GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç ve gereçleri kullanıldığını

Detaylı

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü HAYAT BİLGİSİ:

Değerli Velilerimiz, İlkokul Eğitim Koordinatörü HAYAT BİLGİSİ: Değerli Velilerimiz, Güzel dilekler ve hayallerle girilen yeni yılın ilk haftasında derslerin yanı sıra etkinlikler, sınavlar ve uygulamalarımız vardı. Yetenekler Sahnede performans gösterisi için hazırlıklar

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ DOĞUM GÜNÜ ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015-2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL - VEDALAŞMA Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler

Detaylı

MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ

MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ MUTLU YILLAR KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI 2010 ARALIK BÜLTENİ BU AY NELER ÖĞRENDİK? GECE- GÜNDÜZ Günün bölümlerini öğrendik. Gündüz neler yaptığımızı konuştuk. Gece neler yaptığımızı konuştuk. Gece ve gündüz

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade ettik. Atatürk ün 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ATAM SENİ ÖZLÜYORUZ. BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ÖZEL KARŞIYAKA PİRİ REİS ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANAOKULU BÜLTENİ

ÖZEL KARŞIYAKA PİRİ REİS ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANAOKULU BÜLTENİ ÖZEL KARŞIYAKA PİRİ REİS ANAOKULU 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ANAOKULU BÜLTENİ YAŞ SINIFIMIZ VE Saat dokuzu beş geçe Atam Dolmabahçe de Gözlerini kapattı Bütün dünya ağladı. Matematik Çalı malarımız

Detaylı

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN

MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN MAYIS AYI AYLIK BÜLTEN TEMA: TRAFİK HAFTASI-ANNELER GÜNÜ-19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI-MÜZELER HAFTASI ÖĞRENME TAKVİMİ 02.05.2017 -Helikopter resmi sulu boya ile boyanır. -Trafik haftası hakkında sohbet

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik. Rüzgâr

Detaylı

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 Anahtarların kenarından kalemle çizdik ve anahtarların şeklini çıkardık. Her anahtarın girinti ve çıkıntılarının farklı olduğunu gördük. Aile bireylerimizi

Detaylı

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ HAYAT BİLGİSİ Evimiz Yuvamızdır Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası TÜRKÇE Tutum, Yatırım ve Türk Malları haftası 5N 1K KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mart ayına Hayvanlar teması ile giriş yaptık. Hayvanlar ile ilgili çeşitli sunumlar izleyerek, videolarla hayvanların

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU MAYIS AYI EĞİTİM PROGRAMI Beni de bir ana doğurmadı mı? Türk anaları daha nice Mustafa Kemal'ler doğurur. TÜM ANNELERİMİZİN ANNELER GÜNÜ KUTLU OLSUN 2016-2017

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar

Detaylı

16 KASIM Ekim 2018

16 KASIM Ekim 2018 16 KASIM 2018 05 Ekim 2018 Merhaba Sevgili velilerimiz, Kasım ayının ortalarına geldik, kış varlığını iyice hissettiriyor artık. Çocuklarımız sabahın erken saatlerinde evden çıktıkları için mutlaka palto

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI HAZİRAN AYI BÜLTENİ HAZİRAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Babalar günü hediyelerimizi ailelerimize sunduk. Babalarımızın bizim için neler yaptığını tartıştık.

Detaylı

ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ

ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ ÖZEL FATOŞ NURCAN ABLA KOLEJİ ARALIK AYI BÜLTENİ -Sayılar (4-5-6) KAVRAMLARIMIZ -Sıcak-Soğuk -Şekiller: Üçgen -Önce-Sonra -Sıcak-Soğuk-Ilık -Sabah-Öğle-Akşam -Gece-Gündüz -Karanlık-Aydınlık -İç-Dış -Uzak-Yakın

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu boyutlu el

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ETKİNLİKLERİMİZ GEMS ETKİNLİĞİMİZ: FİLLER TUTUM-YATIRIM VE TÜRK MALLARI HAFTASI OTANTİK EŞYA SERGİMİZ ETİ PETİTO ETKİNLİĞİMİZ DÜZENLİ ODA ETKİNLİĞİMİZ

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar Gününü Niçin Kutluyoruz? Baba Sevgisi Babamızın

Detaylı

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz

Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda de güzel günler yaşamayı planlıyoruz Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2017 2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI Sayın Velilerimiz, Bu hafta da yeni konular ve etkinliklerle zamanın nasıl geçtiğini fark etmedik. Yönetici, öğretmen ve öğrencilerimizle oldukça yoğun

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI AYLIK BÜLTEN OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI 1 rakamı ile büyük ve küçük A harflerini boyadık ve yazdık. Doğru kalem tutma alıştırmaları, serbest ve yönergeye uygun çizgi çalışmaları yaptık. Satır ve

Detaylı

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ARALIK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATROMUZ GEZİLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ ECO SCHOOLS ETKİNLİKLERİMİZ PARTİMİZ

Detaylı

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ

Detaylı

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK?

ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK? ÖZEL ÜSKÜDAR SEV İLKÖĞRETİM OKULU ANASINIFLARI AYLIK BÜLTEN KASIM DA NELER YAPTIK? TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ Atatürk, Sonbahar, Dünya Çocuk Kitapları Haftası ve Sağlıklı Beslenme konularıyla ilgili sohbet ettik.

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KELEBEK GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ,neleri edemez KIZILAY HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ ÖĞRETMENLER GÜNÜ 10 KASIM ATATÜRKÜ ANMA HAFTASI SONBAHAR-RÜZGÂR-ŞEMSİYE

Detaylı

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ

İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ İSTEK ÖZEL ACIBADEM ANAOKULU ŞUBAT AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? KARNE TÖRENİ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ FEN ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ İLKÖĞRETİM ORYANTASYON ECO SCHOOL OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK

Detaylı

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2013 2014

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2013 2014 ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2013 2014 BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK ÇOCUKLAR YARININ BÜYÜKLERİDİR. GELECEĞİN YÖNETİCİSİ VE GÜVENCESİDİRLER. 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE En Büyük Takım Bizim Takım Konu ve Ana fikir Basit Türemiş ve Birleşik Kelimeler KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE En Büyük Takım Bizim Takım Konu ve Ana fikir Basit Türemiş ve Birleşik Kelimeler KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, 2017 yılının son ayında, güneşin hafifçe ısıttığı günlerdeyiz. Havalar hala, öğrencilerimizin bahçede neşeyle oynamalarına müsait. Palto giyme koşuluyla teneffüslerde temiz havada

Detaylı

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ EKİM AYINDA ÖĞRENDİKLERİMİZ Hayvanları Koruma Günü nedeniyle okul bahçemizde yürüyüş yaptık. Hayvanlar sergisini inceledik. Hayvanlar için evler

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi

Detaylı

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDANHERKESE MERHABA;

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDANHERKESE MERHABA; 08.01.2016 KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDANHERKESE MERHABA; Haftaya kar oynayarak başladık. Bahçemize bir kardan adam yaptık ve çook eğlendik. Tasarruf ve Geri Dönüşüm konumuz ve eğitim hedeflerimiz doğrultusunda

Detaylı

PROJE TABANLI EĞİTİM

PROJE TABANLI EĞİTİM PROJE TABANLI EĞİTİM PROJE YAKLAŞIMI NEDİR? Çocukların ilgi ve merak duydukları konuların öğretmen önderliğinde ve grup çalışmasıyla projenin tüm evrelerine uyularak çalışmanın derinlemesine incelenmesidir.

Detaylı

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ

ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ ARILAR OCAK AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu bülteni her ay için

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde

Detaylı

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

ARALIK AYI BÜLTENİMİZ ARALIK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ İSTANBUL MODERN SANAT GALERİSİ GEZİMİZ YENİ YIL PARTİMİZ YERLİ MALI KUTLAMAMIZ TİYATRO GÜNÜMÜZ

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 )

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (13 Şubat-24 Mart 2017 ) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (13 Şubat-24 Mart 2017 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016

ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ARI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 2015-2016 ÇOCUKLAR YARININ BÜYÜKLERİDİR. GELECEĞİN YÖNETİCİSİ VE GÜVENCESİDİRLER. BAŞÖĞRETMEN ATATÜRK 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI, KIZILAY HAFTASI, DÜNYA ÇOCUK HAKLARI GÜNÜ,

Detaylı

Bir milletin muvaffakiyeti, mutlaka ulusal güç birliğinin tek yönde güçlendirilip yoğunlaştırılması ile mümkündür. K. ATATÜRK

Bir milletin muvaffakiyeti, mutlaka ulusal güç birliğinin tek yönde güçlendirilip yoğunlaştırılması ile mümkündür. K. ATATÜRK VALİ M.ORHAN TAŞANLAR ORTAOKULU 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MİNİK YILDIZLAR ANASINIFI I.DÖNEM BÜLTENİ Bir milletin muvaffakiyeti, mutlaka ulusal güç birliğinin tek yönde güçlendirilip yoğunlaştırılması

Detaylı

UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ

UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ UZAY VE GÖKYÜZÜ ZAMAN DİLİMLERİ VE ZAMANI GÖSTEREN ARAÇLAR TUTUM VE YATIRIM HAFTASI YENİ YIL KIŞ MEVSİMİ Eski yılda neler yaptık? Yeni yılda neler yapacağız? Zaman bildiren araçlar (Saat-takvim) Zaman

Detaylı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı

Yaşamımızı sürdürebilmemiz için kullanıp attığımız bazı ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (11 Mayıs -19 Haziran 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

DUYURULAR VE AİLEYE ÖNERİLER

DUYURULAR VE AİLEYE ÖNERİLER Sevgili Velimiz Denizatı Sınıfı olarak Aralık ayında duyu organlarımız, vücut organlarımız ve sevgi konusu üzerine ağırlık verdik. Bu konularla ilgili bol bol çalışmalar yaptık. Sevginin hayatımızda çok

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord.

HAYAT BİLGİSİ. Nükhet YILMAZ İlkokul Akademik Koord. Değerli Velilerimiz, Bu hafta, Dünya Çocuk Hakları gününü ve Öğretmenler Gününü kutladık. Bu günlerin anlam ve önemi için farklı etkinlikler yaptık. Pankartlarımızla okul turu yaparak ortaokul ve Liseli

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Nisan 2016 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 de BEDEN EĞİTİMİ sayfa 14 de MÜZİK sayfa 16 da PDR Öğrencilerimizle birlikte güzel bir bahar ayını tamamladık. Pek çok çalışmayı

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı