Cumartesi

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Cumartesi"

Transkript

1

2 Cumartesi Haftalardır beklediğimiz Alman meslektaş arkadaşlarımızı karşılamak amacı ile Onur Rakan ile Aysun Sadık iniş saati olan ten yarım saat önce İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı nda beklemeye başlamışlardı. Uçak indikten sonra üyelerimiz, misafirlerimizi karşıladılar ve Nilüfer Belediyesinin tahsis ettiği servis ile gece yarısında Görükle merkezine vardılar. Yolculuktan dolayı acıktıklarını belirten Alman arkadaşlarımızı Ataköy Çorbacısı isimli geleneksel Türk yemekleri lokantasına götürdük ve ilk günden Türk yemeklerini tanıma ve tatma imkanı buldular. Hepsinde Türk yemekleri üzerine beklentilerin üzerinde bir memnuniyet oluştu. Yemekler bitirilip, hesap ödentikten sonra misafirlerimiz; Dominik Lagler Akın Kılıç ta, Nico Urner Burak Türk te, Gregor Thomas Konrad Ali Murat Kaya da, Ivonne Jeanette Knorr Esra Tanrıkut ta, Corrina Lambertz Elif Üstünlüoğlu nda, Christian Baumann Onur Rakan da, Alexandra Gleim Aysun Sadık da, Christin Dannewitz ile Miriam Hildebrand Deniz Nebigil de ve Valeria Irena Patané ile Elena Christiana Hennig da Uzay Burç Dündar da kalacak şekilde evlerine yerleşmek için dağıldı ve ertesi gün için dinlenmeye çekildi.

3 Pazar Bulutlu ve hafif yağmurlu bir Pazar sabahı ile güne başladık. İlk sabah her üyemiz, evinde ağarladığı misafirleri için Türk kültürüne yakışır bir kahvaltı hazırladı ve günün ilk öğünü güzel bir şekilde tamamlanmış oldu. Kahvaltıdan sonra kararlaştırıldığı üzere her üyemiz misafirlerini alarak saat da Görükle Yerleşim Yeri nde buluştu. Önceden alınmış piknik malzemelerimiz de diğer üyelerimiz tarafından toplanma noktasında getirildi ve önceden ayarladığımız servisimiz ile yola çıktık. Üniversitemizin kampüsünde bulunan gölete varmamızla birlikte yağmur bulutlarının dağılıp güneşin açması keyfimizi iyice arttırdı. Servisten indikten sonra herkes elini uzattı ve hızlı bir şekilde masa düzeni ve malzemelerin yerleşimini tamamlamış olduk. Yanımızda getirdiğimiz tavla, okey gibi oyunları Alman arkadaşlarımıza öğretirken bir yandan da iki üyemiz servisle mangalı ve ardından Kırgızistan dan üniversitemize stajyer olarak gelen arkadaşlarımızı almaya gittiler. Kırgız arkadaşlarımızın da aramıza katılması ile yaklaşık 35 kişi olduk ve herkesin iyice kaynaşması için çok ideal bir ortam oluşmuş oldu. Tavla, dama ve top oyunlarıyla iyice kaynaştıktan sonra saat a doğru mangal yakıldı. Mangaldaki tavukların pişmesi beklenirken önceki günden üyelerimiz tarafından hazırlanan salatalar ve soğuk mezeler tabaklara alınıp tadılmaya başlandı. Hemen ardından özellikle Hasan Arda Karabarut ve Gregor Thomas Konrad ın uğraşlarıyla hazırlanmış tavukların ve köftelerin de gelmesiyle tam bir ziyafet ortamı oluşturuldu. Yemekler yendikten ve herkesin karnı doyduktan sonra toplu bir şekilde göletin etrafındaki yürüyüş parkurunda yürüme kararı alındı. 45 dakikaya yakın süren yürüyüş boyunca üyelerimiz ile Alman ve Kırgız misafirlerimiz çeşitli konularda sohbet edip eğlendiler. Yürüyüşün ardından herkesin katılımıyla çeşitli top oyunları, kağıt oyunları ve okey oynandıktan sonra toparlanıp Görükleye dönüş yaptık. Herkese dinlenmek ve duş almak için bir iki saat izin verildi. Akşam saat 20:30 da herkes yeniden bir araya geldi ve Alman misafirlerimizin de isteğiyle başka Türk yemeklerinin tadına bakmak için tekrar Ataköy Çorbacısı na gidildi. Farklı Türk yemekleri tadıp aynı memnuniyetle kalkan misafirlerimizle Records Bar a gidildi ve burada saat 02:00 ye kadar sohbet edildikten sonra herkes uyumaya evlerine dağıldı.

4 Pazartesi Bütün üyelerimiz misafirlerini alarak, fakültemiz tarafından bize tahsis edilen odada saat 8.30 te toplandı. Nilüfer Belediyesi nin yardımlarıyla hazırlanan kahvaltılıklarımız Kıvanç Kurt tarafından getirildi ve herkes servis saatine kadar kahvaltılarını yaptı. Saat 9.00 olduğunda herkes kahvaltısını bitirmiş ve serviste yerini almıştı. Günün ilk etkinliği, fakültemize ait olan Arıcılık Araştırma ve Geliştirme Enstitüsü nde gerçekleştirilecek arıcılık eğitimiydi. Burada hocalarımızdan Yard. Doç. Dr. A. Onur GİRİŞGİN yardımları ve anlatımı ile misafirlerimize arıcılık eğitimi verildi. Şans eseri Amerikalı arıcılık alanında araştırma yapan akademisyenlerin de o anda orada bulunması ve çalışmalarını misafirlerimize anlatması sayesinde misafirlerimize elimizden gelen en iyi deneyim kazandırılmış oldu. Arıcılık eğitimi tamamlandıktan sonra fakültemize geri dönüldü ve herkes fakültemizin hayvan hastanesinde toplandı. O anda hastanede bulunan üyemiz Adil Ömer Karakuş un da katılımıyla hastanemiz her türlü detayıyla misafirlerimize tanıtılmış oldu. Hastanemizin büyüklüğü, yeni ve temiz görüntüsü ile modern donanımı tüm Alman meslektaş adaylarımızı etkiledi. Öyle ki neredeyse kendi hastanelerinden daha çok beğendiler. Tanıtım tamamlanıp, misafirlerimizin hastanemiz hakkında merak ettikleri sorular cevaplandıktan ve onların düşüncelerini dinlekten sonra okulumuzun yemekhanesinde topluca yemek yenildi. Yemekten sonra hayvanat bahçesine gitmek üzere fakültemizce tahsis edilen servise binerek yola koyulduk. Saat da servisimiz fakültemizin önünden harekete geçti.yaklaşık yarım saat süren yolculuğun ardından Bursa Hayvanat Bahçesi ne varmıştık. Hayvanat bahçesi veteriner hekiminin yardımlarıyla içeri ücretsiz bir şekilde giriş yaptık. 20 kişinin üzerindeki kalabalık grubumuz nedeniyle bölünerek hayvanat bahçesini gezmeye başladık. 1 saate yakın süren turun ardından hemen hayvanat bahçesinin yanında bulunan botanik parka geçildi. Burada da bir Türk, bir Alman olacak şekilde ikili gruplara ayrılındı ve fayton tipi bisikletler kiralanarak botanik bahçesi turu yapıldı. Turdan sonra akşam yapılacak kültürel geceye yemek

5 Görükle ye vardıktan sonra hiç vakit kaybetmeden bütün Alman misafirler Uzay Burç Dündar ın evinde toplanarak kültürel gece için kendi kültürlerine ait yemek ve tatlı yapımına başladılar. Yemekler hazırlanıp, bütün hazırlıklar tamamlandıktan sonra herkes saat da kültürel geceyi yapacağımız evde toplanmış oldu. İlk önce misafirlerimiz önceden hazırladığımız Türk kültürüne ait yemek ve içecekleri tattı. Ardından misafirlerimiz yaptığı fırında pişirilmiş patates yemeği ile akşam yemeğimizi yaptıktan sonra hazırladıkları elmalı turta ile akşam yemeği tamamlamış olduk. Yemek sonrası ufak bir sohbet faslı yaptıktan sonra açılan müzik ile herkes dans etmeye ve eğlenmeye başladı. Bir ara misafirlerimiz müziğin sesini kısmamızı ve bir konuşma yapmak istediklerini, bize bir sürprizleri olduklarını söylediler. Türkiye ye gelirken elleri boş gelmek istemedikleri için projede yer alan her bir üyemize Almaya dan getirdikleri çikolatalardan oluşturumuş bir paket verip yanında da yerel içkilerini ikram ettiler. Bu hoş sürprizin ardından herkes eğlenmeye devam etti. Saatin a gelmesi ve herkesin üzerine çöken yorgunluk sebebiyle evleri dağılındı.

6 Salı Her sabah olduğu gibi bu sabah da saat da fakültemizdeki odamızda kahvaltı yaptık. Saat da kalkan servisimiz ile yola çıkmıştık. Hocalarımızdan Prof. Dr. Kadir YEŞİLBAĞ ın aracılığıyla Akel çiftliğine gidilecekti. Şehir içindeki trafikten dolayı da 1 saati bulan yolculuk sonunda çiftliğe varmış olduk. Çiftliğe geldiğimizde fakültemizden Doç. Dr. Hıdır GENÇOĞLU hocamızın da çiftlikte olduğunu gördük. Çiftlik turumuzda anlatımıyla bize eşlik eden hocamız sayesinde misafirlerimiz, büyük baş hayvan çiftlikleri konusunda Türkiye nin durumu, iş olanakları ve çalışma şartları hakkında merak ettikleri bütün sorulara cevap alma imkanı buldular. Turdan sonra hep birlikte yemek yenilecek odada toplandık ve çiftlik tarafından ikram edilen ekmek arası köfteleri yedik. Herkes karnını doyurduktan sonra yemekten de en az çiftlik kadar memnun kalan misafirlerimiz ile tekrardan servise binip fakültemize geri döndük. Sırada tırnak bakımı eğitimi vardı. Herkes önlüklerini giyip hastanede hazır olduğu zaman, tırnak bakımı eğitim odasına girildi ve herkes tırnakları önündeki standa yerleştirdi. Uygulamaya başlamadan önce danışman hocamız olan Prof. Dr. Deniz SEYREK- İNTAŞ, misafirlerimizle tanıştı ve uygulamanın ayrıntılarını anlattı. Kullanılacak aletler hocamız tarafından tanıtılıp, uygulamanın incelikleri anlatıldıktan sonra herkes üçerli gruplara ayrıldı ve tırnaklar üzerinde çalışmaya başladı. Yaklaşık bir saat süren uygulamadan sonra herkes işini başarılı bir şekilde bitirmişti. Çıkışta misafirlerimiz ile birlikte hastanemizin önünde fotoğraf çekildikten sonra herkese evine gidip akşam Arap Şükrü de Rotary kulübünün sponsorluğu ile gerçekleşecek yemeğe hazırlanması için 2 saat vakit verildi. Akşam saat olduğunda hem Alman hem de Kırgız misafirlerimizle birlikte kampüsümüzde bulunan metro durağında buluştuk. Metrodan indikten sonra toplu bir şekilde hareket edip, yemek yiyeceğimiz restauranta gittik ve herkes masalardaki yerini aldı. Aramızda hocalarımızdan Prof. Dr. Deniz SEYREK-İNTAŞ ın ve Prof. Dr. Kamil SEYREK-İNTAŞ ın katılmasıyla birlikte herkes yemeğini yemeye başladı. Saat olduğunda son metro seferine yetişebilmek için restauranttan ayrıldık ve Görükle ye vardığımızda herkes uyumak üzere evlerine çekildi.

7 Çarşamba Sabah saat da her zaman olduğu gibi fakültedeki odamızda toplanılmıştı. Kahvaltılarını bitiren misafirlerimizle birlikte saat da Osmangazi Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Doğal Yaşam ve Tedavi Merkezi ne gidecek servise bindik ve yola koyulduk. Barınağa vardığımızda orada çalışan bir grup bizi karşıladı ve seminer odasına aldı. Barınağın tanıtımı amacıyla bir video gösterimi gerçekleştirildi. Ardından barınakta gerçekleştirilen, engelli çocuklara yönelik projenin videosu gösterildi. Tanıtım tamamlandıktan sonra yetkilerle birlikte barınak gezilmeye başlandı.bütün üniteleri tek tek gezen misafirlerimiz, barınağın modernliğini ve hayvanlara gösterilen ilgiyi gördüklerinde çok şaşırdılar. Turun sonunda kameralara verdikleri röportajla da barınağın üzerlerinde bıraktığı olumlu düşünceleri paylaştılar. Soru ve cevaplarla dolu bir turun ardından grubumuz ikiye bölünerek, barınakta günlük olarak gerçekleştirilen kısırlaştırma operasyonu için hazırlandılar. Cerrahi kıyafetleri giyen üyelerimiz ve misafirlerimiz sırası ile operasyonları izleyip, merak ettikleri konular hakkında bilgi alma şansı elde etmiş oldular. Operasyondan sonra barınak tarafından ikram edilen öğle yemeklerini yiyen grubumuz, saatin de olmasıyla birlikte tekrar yola koyuldu ve Bursa merkezinin yolunu tuttu. Merkezdeki ilk durağımız Tophane oldu. Bursa ya kuş gözünden bir bakış attıktan sonra Osmangazi ve Orhangazi türbelerini gezdik. Daha sonra yürüyerek aşağı inen grubumuz, Ulu Camii ye girecekken karşılaştığı Osmanlı Şıracısı ndan, bu geleneksel lezzetin tadına bakma fırsatı buldu. Şıralar içilip, herkesin keyfi yerine geldikten sonra, Ulu Camii ye girilip Bursa nın belki de en meşhur tarihi yapısı gezilmiş ve ayrıntılarına kadar incelenmiş oldu. Camiden çıktıktan sonra sıra, çarşıyı gezmeye gelmişti. Misafirlerimiz isteklerine göre, üyelerimizle birlikte gruplara ayrıldılar. Bursa nın çarşısını ve civardaki alışveriş merkezlerini gezerek, kendilerine ve sevdiklerine hediyelik eşya ve kıyafet satın aldılar. Uzun ve yorucu alışveriş faslından sonra herkes HD İskender de buluştu. Hep birlikte Bursa nın yöresel lezzeti olan İskender i tattık ve alışveriş yorgunluğunu üstümüzden atmış olduk. Alışverişe devam etmek isteyen misafirlerimiz ile onlara eşlik edecek üyelerim tekrardan ayrıldılar. Alışverişini tamamlamış grup ile diğer üyelerimizle onları beklemek adına civardaki bir kafede oturarak çay içip tavla oynadılar. Herkes işlerini halledip tekrar bir araya geldikten sonra akşam planımız olan Karagöz-Hacivat dans grubu gösterisi için yola çıktık. Biletleri almamıza yardımcı olan Prof. Dr. Deniz SEYREK-İNTAŞ ile Prof. Dr. Kamil SEYREK-İNTAŞ ile buluşan grubumuz, saat a kadar Türkiye nin yöresel danslarını izleyip, müziklerini dinledi. Saatin geç olması ve gece çıkacağımız İzmir yolculuğu için gösteriden erken kalkan grubumuz, yolculuğa hazırlanmak için evlerine dağıldı.

8 Perşembe Saat da üyelerimiz, misafirlerini alarak Görükle Yerleşim Yeri nde, İzmir yolculuğu için buluştu. Okulumuzun da yardımıyla ayarladığımız otobüs, bulunduğumuz yere geldiğinde herkes hemen yerini aldı ve hiç beklemeden harekete geçtik. Yorucu bir gün olacağından dolayı herkes İzmir varış saatimiz olan a kadar uyudu. İlk durağımız İzmir in Seferihisar ilçesinde bulunan, Yard. Doç. Dr. Hakan ÜSTÜNEL hocamızın danışmanlık yaptığı koyun-keçi çiftliğiydi. Çiftlik çalışlanları tarafından çiftlik tanıtımı yapılıp, çiftliğin ünitelerini gezdikten sonra otobüsümüzle oradan ayrıldık. Bundan sonraki etkinliklerimiz, İzmir ve çevresindeki tarihi gezilerdi. İlk tarihi gezimiz, Efes Antik Kenti gezisiydi. Grubumuz biletlerini aldıktan sonra ilk giriş kapısından girdik. Yaklaşık 2 saat süren gezimizdi, antik tiyatroları, Celcius kütüphanesini, antik yerleşim yerlerini ve mezarları gördük. Çıkış kapısına geldiğimizde bizi orada bekleyen otobüsümüz ile sıradaki durağımız olan Meryem Ana Evi ne gittik. İçinde bulunduğu doğal alan ile görülmeye değer olan bu mekanı gezmek, misafirlerimizin inançları sebebiyle de onları fazlasıyla mutlu etti. Dualar edip mum diken misafirlerimiz, gezmeyi bitirdiklerinde tekrar otobüse yerleşip sıradaki durağımız olan Şirince Köyü ne doğru yola çıktık. Şirince ye vardığımızda aç ve yorgun olan grubumuz, ilk önce güzel bir köy lokantasında gözleme yiyip ayran içti. Karınları doymuş ve dinlenmiş olan misafirlerimizle, yemeklerimizi bitirdikten sonra iki gruba ayrıldık. Bir grup Şirince nin tarihini yapısını gezerken, diğer grup da Şirince nin meşhur şaraplarını denemek için dükkanları dolaştı. Tarihi Rum Kilisesi ve dükkanlar gezildikten sonra tekrar bir araya gelen grubumuz yola çıkmadan önce son kez ihtiyaçlarını karşıladıktan sonra otobüse binildi ve dönüş yoluna çıktık. Akşam gibi çıktığımız dönüş yolu, civarında Görükle ye dönmemizle son buldu. Yolculuktan ve İzmir in sıcağından dolayı yorulduğumuz için herkes evlerine döndü herkese iyice dinlenmesi için ertesi gün a kadar süre verildi.

9 Cuma Yolculuğun yorgunluğunu üzerlerinden atan misafirlerimiz, ev sahipleriyle birlikte evlerinde kahvaltı yaptılar. Kahvaltıdan sonra herkes fakültemizin önünde buluştu. Fakültemizin önünde bulunan Justus-Liebig tabelasının önünde toplu olarak fotoğraf çekildikten sonra herkes servisteki yerini aldı ve bugünki etkliğimiz de başlamış oldu. İlk planımız, Aral Alabalık Üretim Tesisi nde balık çiftliği hakkında bilgilendirme ve aşılama eğitimiydi. Bize eşlik eden Araştırma Görevlisi Ayşe Gül Büyükekiz ile birlikte ilk önce Türk kahvesi içtikten sonra çiftlik kısmına geçtik. Burada çiftlikte staj yapan ve çalışanlar tarafından balıkların nasıl yetiştirildiği, nasıl beslendiği, nasıl seçildiği ve nasıl aşılandığına dair bilgilendirmeler yapıldı. Sonrasında uygulamalı olan aşılama eğitimi yapıldı. Misafirlerimiz meraklarını sorularla giderdikten sonra herkes servisin önünde toplandı ve Cumalıkızık a doğru yola çıkıldı. Cumalıkızık Köyüne vardığımızda ilk işimiz geleneksel tarihi evlerden yapılmış gözleme evlerinde gözleme yemek oldu. Ev yapımı ayran ile birlikte gelen gözlemeleriyedikten sonra da ev yapımı şıra içip iyice keyiflenen grubumuz köyün sokaklarını gezmeye başladı. Henüz Unesco ya dahil edilmiş olan Cumalıkızık ı gezen Alman misafirlerimizi, köyün tarihi dokusu ve atmosferi bi hayli etkiledi. Gezme işlemi tamamlandıktan sonra metro aracılığıyla geri dönüldü. Herkese evlerde dinlenmesi için zaman verildi. Saat olduğunda herkes kendi isteklerine göre gruplara ayrıldı ve yemek yemek için çeşitli mekanlara dağılındı. Yemekten sonra buluşan grubumuz ilk önce amfide oturdu ve Alman geleneklerine göre etkinlikler yapıp sohbet etti. Ardından dans etmek isteyen misafirlerimizle birlikte Caddeüstü Üni ye gidildi ve saatlerce dans edildi. Saatin olmasıyla birlikte mekan kapandı ve dinlenmek isteyen misafirlerimle üyelerimiz evlerine giderken, biraz daha vakit geçirmek isteyenler Ahmet Batuhan Şanlı nın evine giderek geç saatlere kadar birlikte vakit geçirdi.

10 Cumartesi Koca bir haftalık eğitim çalışmaları ve bilgilendirmeler tamamlanmıştı. Bugün tatil günümüzdü. Saat gibi herkes evinde kahvaltısını yapmıştı ve Görükle Yerleşim Yeri nde buluşmuştu. Servis, danışman hocamız Prof. Dr. Deniz SEYREK-İNTAŞ ve eşi Prof. Dr. Kamil SEYREK-İNTAŞ tarafından davet edildiğimiz mudanyadaki yazlıklarına doğru harekete geçmişti.gider gitmez ilk işimiz kendimizi denize atmaktı. Hem havanın sıcaklığından kurtulmuş hem de denizle özlem gidermiş olduk. Denizden çıktıktan sonra hep birlikte havuza girdildi. Havuzda uzun saatler eğlendikten sonra kafeteryaya gidilip denizin ve havuzun getirdiği açlık bastırılmış, biraz daha eğlenmek için enerji depolanmış oldu. Tekrar havuza girmeden önce bir grup uzun sahil şeriti boyunca deniz kokusu eşliğinde yürüyüş yaptı. Güneşin altında terletici bir yürüyüşten sonra herkes kendini havuza attı ve eğlenceye kaldığı yerden devam edildi. Saatler süren deve güreşi, fotoğraf çekilme, topluca değişik şekillerde havuza atlama gibi etkinliklerden sonra hocalarımız aramıza katıldı. Hava hafif kararmaya başladıktan sonra hocalarımızın genel kültür yarışması planladıklarını ve bunun için 20 soru hazırladıklarını öğrendik. Türkler ve Almanlar olarak ayrıldıktan sonra Kırgız misafirlerimizi de iki gruba eşik şekilde böldük ve yarışma başlamış oldu. Sorular veteriner hekimliği haricinde Almanya, Türkiye ve Kırgızistan hakkında gibi başlıkları da içeriyordu. Yarışma sonunda Türklerin yenmesine ragmen, kazanana verilecek hediye olan Bursa havlusunu misafirlerimize armağan ettik ve dostluğun önemini vurgulamış olduk. Akşam yemeği için Ramazan ayının ilk günü olması nedeniyle iftara kadar bekledik. Yemekte hocalarımızın elleriyle hazırlamış olduğu soğuk mezesinden ara sıcağına, ana yemeğinden meyvesine çeşit çeşit yemek vardı. Topun patlamasıyla birlikte herkes tabağına yemeklerini almaya ve yemeğine başladı. Bütün gün yüzmekten herkes çok yorulmuş olacak ki herkes bir solukta yemeklerini bitirdi. Yemek sonrasında özellikle de hocalarımızla yapılan bir sohbet faslından sonra topluca fotoğraflar çekildik ve yavaş yavaş servise doğru yürümeye başladık. Servise vardığımızda hocalarımıza teşekkürlerimizi sunduktan ve misafirlerimiz de veda ettikten sonra Görükle ye doğru yola çıktık. Görükle ye vardığımızda herkesin çok yorgun olmasına karşın birlikte geçireceğimiz son gece olacağı için dışarıda biraz daha vakit geçirme kararı aldındı. Şarlo Bar ın arkadasındaki etkinlik kısmını açtırdıktan bir müddet dans edildi. Yorgunluğun artması ve havanın sıcaklığı nedeniyle ilerleyen saatlerde herkes dışarıda tek bir masada oturdu ve kadar sohbet edildi. Saat gece yarısına geldiğinde herkes uyumak için evlerine dağıldı.

11 Pazar Hiç gelmesini istemediğimiz o son gün gelmişti. Ayrı kalmamak için herkes sabah kalktıktan sonra Abişoğlu nda kahvaltı için toplantı. Herkes geçirdiği harika hafta nedeniyle mutluyken bir yandan da 2 saat sonra ayrılacak olmanın verdiği hüznün içindeydi. Kahvaltılar bitirilip masa temizlendikten sonra Nilüfer Belediyesi nin bize vermiş olduğu 25 adet tshirt çıkarıldı ve yanımızda getirdiğimiz kalemler ile birlikte misafirlerimize ve üyelerimize dağıtıldı. Herkes birbirinin tshirtüne geçirdiğimiz bu harika haftadan arta kalan duygu ve düşüncelerini, birbirlerine olan sevgilerini ve ayrıldıktan sonra duyacakları özlemi yazdı. Hem mutluluğun hem de hüznün bir arada olduğu bu dakikalar bize, anı niteliği taşıyacak harika birer hediye bıraktı. Herkes birbirinin tshirtüne duygularını işledikten sonra sıra kimsenin istemediği ayrılma anına gelmişti. Herkes birbiriyle sarılıp vedalaşmaya başlamıştı. Bu mükemmel haftanın bitiyor oluşu herkesi çok üzmüş hatta gözlerinin dolmasına sebep olmuştu. Herkes birbirine bunun bir son olmadığını, bir başlangıç olduğu ve Almanya da tekrar görüşeceğimizi söylerken Nilüfer Belediyesi nin misafirlerimizi İstanbul Sahiba Gökçen Havaalanı na götürmek üzere tahsis ettiği servis gelmişti. Herkes birbirine son sözlerini söyledikten sonra valizler servise yerleştirildi ve misafirlerimizin sağ salim gittiğinden emin olmak için Onur Rakan ile Fulya Şafak onlara eşlik etti. Havaalanına varıldığında üyelerimiz misafirlerimizle son kez vedalaştıktan sonra uçaklarına girdiklerini görene kadar beklediler ve sağ salim bindiklerinden emin oldular. Hepsi Almanya ya edindikleri deneyim ve yeni arkadaşlıkların vermiş olduğu mutlulukla dönmüş oldu.

12 Tesekkürler... FULYA ŞAFAK HASAN ARDA KARABARUT ONUR RAKAN BURAK TÜRK AKIN KILINÇ DENİZ NEBİGİL AYSUN SADIK UZAY BURÇ DÜNDAR ALİ MURAT KAYA ELİF ÜSTÜNLÜOĞLU ESRA TANRIKUT KIVANÇ KURT

International Experience Days for Veterinary Students

International Experience Days for Veterinary Students Bursa International Experience Days for Veterinary Students Veteriner Öğrencileri için Uluslararası Deneyim Günleri Uludağ Üniversitesi Uluslararası Veteriner Öğrencileri Topluluğu (UVÖT, IVSA-International

Detaylı

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ

22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA 23.09.2014 SALI - ALVAR AALTO SAĞLIK VE SPOR FAKÜLTESİ 22-27 EYLÜL 2014 FİNLANDİYA GEZİMİZ 22,09,2014 PAZARTESİ - BULUŞMA VE PISA Gece geç saatlerde Helsinki yolculuğumuz başlayacak. Uzun bir uçak yolculuğu yapacağız.ardından bir saatlik bir uçuş sonunda Jyvaskyla

Detaylı

ETKİNLİK RAPORU IVSA-POZNAN 19.05.2013 24.05.2013. IVSA-BURSA Yazmanı Emre KESER. International Veterinary Students Association (IVSA)-BURSA

ETKİNLİK RAPORU IVSA-POZNAN 19.05.2013 24.05.2013. IVSA-BURSA Yazmanı Emre KESER. International Veterinary Students Association (IVSA)-BURSA ETKİNLİK RAPORU International Veterinary Students Association (IVSA)-BURSA IVSA-POZNAN 19.05.2013 24.05.2013 IVSA-BURSA Yazmanı Emre KESER 19 Mayıs 2013 (1. Gün) İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı na saat

Detaylı

ÇANKIRI-ILGAZ (19-20 Şubat 2011)

ÇANKIRI-ILGAZ (19-20 Şubat 2011) ÇANKIRI-ILGAZ (19-20 Şubat 2011) 19 Şubat cumartesi sabah saat 07.30 da FSK Başkanı Ahmet Bozkurt un öncülüğünde Çankırı ve Ilgaz a gitmek için yola çıkıyoruz. Hava biraz kapalı, hafiften yağmur çiseliyor.

Detaylı

1.Gün (11.10.2014 Cumartesi)

1.Gün (11.10.2014 Cumartesi) 1.Gün (11.10.2014 Cumartesi) Altı kişi çıktığımız yolculuğun sonunda saat 06:00 civarı Selanik e varıldı. Burada kısa bir şehir turu şehrin önemli müzelerinin ziyareti ve White Tower dan şehrin manzarası

Detaylı

Projede yer alan ekip Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi binasının önünden saat: 11:00 da Atatürk Havaalanına doğru yola çıktı.

Projede yer alan ekip Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi binasının önünden saat: 11:00 da Atatürk Havaalanına doğru yola çıktı. 1.GÜN: (30.05.2006) Projede yer alan ekip Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi binasının önünden saat: 11:00 da Atatürk Havaalanına doğru yola çıktı. Saat : 16:30 da İstanbul Duseldorf seferini

Detaylı

07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya

07-17 Ağustos 2009 - Rusya  2009 - Trust The World Rusya 07-17 Ağustos 2009 - Rusya " 2009 - Trust The World" Rusya 16 Ağustos 27 Ağustos tarihleri arasında Rusya nın Karalia Bölgesinde yapılan Uluslar Arası Gençlik Ödülü kampına Türkiye den altı kişilik bir

Detaylı

RUHUN GIDASI SEYAHATLER

RUHUN GIDASI SEYAHATLER Ruhun Gıdası Seyahatler, yemek yazarı, yemek kültürü uzmanı ve müzmin gezgin Güzin Yalın tarafından geliştirilen, kültürün başta yemek ve müzik olmak üzere ruha gıda tüm boyutlarına ulaşmak amacıyla tasarlanmış

Detaylı

LEONARDO DA VİNCİ - ORTAKLIK (Partnerships) PROJESİ FRANSA TOPLANTISI 19-23 OCAK 2015 MURAT

LEONARDO DA VİNCİ - ORTAKLIK (Partnerships) PROJESİ FRANSA TOPLANTISI 19-23 OCAK 2015 MURAT LEONARDO DA VİNCİ - ORTAKLIK (Partnerships) PROJESİ FRANSA TOPLANTISI 19-23 OCAK 2015 MURAT Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonardo Da Vinci - Ortaklık (Partnerships) Projeleri Kapsamında okulumuz ortaklığında

Detaylı

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi

Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber. Genel Merkezde Çay Partisi Öğrencilerimizden Haber... Öğrencilerimizden Haber Genel Merkezde Çay Partisi GGıda Mühendisleri Odası nın Ankara üniversiteleri temsilcilikleri arasında yaptıkları çay partisi Mart ayında gerçekleşti.

Detaylı

4-11 MAYIS 2014 ALMANYA ZİYARETİ

4-11 MAYIS 2014 ALMANYA ZİYARETİ 4-11 MAYIS 2014 ALMANYA ZİYARETİ 04,05,2014 Pazar ANTALYA DAN HAREKET Sabah 7 te Antalya dış hatlar terminalinde bütün ekip toplandı. Uçuş işlemleri tamamlanarak Sun Ekspres havayolu şirketine ait uçak

Detaylı

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ

2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ 2013-2014 DÖNEMİ ETKİNLİKLERİ Farkındalık Kampı 3 Mayıs 2014 Kuşadası Arora Otel de ikincisini organize ettiğimiz bu etkinliğimizde her şeyin bir arada olduğu bir etkinlikti. Alanında uzman bir eğitmen

Detaylı

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1

Yunanistan - Mikonos. www.gazella.com 0212 233 15 98 1 Yunanistan - Mikonos Yunanistan - Mikonos Dünya nın en iyi 22 adası arasında gösterilen ve Avrupa Jet Set inin uğrak tatil yerlerinden biri, Ege nin serin, masmavi denizine sahip, sabahın ilk ışıklarına

Detaylı

DAMLA PROJESİ 29 MART 3 NİSAN 2015 HATAY PROGRAM AKIŞI. Hep birlikte Bakanlıkta yemek yenecek

DAMLA PROJESİ 29 MART 3 NİSAN 2015 HATAY PROGRAM AKIŞI. Hep birlikte Bakanlıkta yemek yenecek DAMLA PROJESİ 29 MART 3 NİSAN 2015 HATAY PROGRAM AKIŞI 1.GÜN 29 MART 2015 PAZAR... -11:00 : Bakanlıkta Toplanma Aşti ve Havaalanından misafirlerimizin, Bakanlığa ulaşımı sağlanacak. 12:15-13:00 : Öğle

Detaylı

Korkut un Hindistan Güncesi - 2 Delhi. 2 Delhi Cuma Delhi`de 2.gün

Korkut un Hindistan Güncesi - 2 Delhi. 2 Delhi Cuma Delhi`de 2.gün Korkut un Hindistan Güncesi - 2 Delhi 2 Delhi 12.11.2010 Cuma Delhi`de 2.gün Sabah 04 sıralarında çalgılar eşliğinde ayin sesleriyle uyandım. Sesler giderek uzaklaştı ve kayboldu. Kısa sürdü ama kulağa

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU

MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU MEHMET İHSAN MERMERCİ OTELCİLİK VE TURİZM MESLEK LİSESİ COMENIUS PROJESİ A TRIP ACROSS EUROPE FAALİYET RAPORU PROJE : A Trip Across Europe TOPLANTI NO : 4 TOPLANTI YERİ : Malaga,İSPANYA TOPLANTI TARİHİ

Detaylı

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ

ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ ÇARŞI ESNAFININ BODRUM YOLCU LİMANINA TEŞEKKÜR ZİYARETİ Bodrum Çarşı Esnaf temsilcileri, turizmine katkıları nedeniyle Global Port Bodrum yetkililerini ziyaret ederek teşekkür ettiler. Esnaf temsilcileri,

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR

KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI

SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI SIRADIŞI FRANSIZ ŞATOLARI 25 Mayıs 2017 itibariyle Her Perşembe / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı,

Detaylı

Brest Sainte-Anne Lisesi ve İstanbul Sainte Pulchérie Lisesi, okullararası değişim programı

Brest Sainte-Anne Lisesi ve İstanbul Sainte Pulchérie Lisesi, okullararası değişim programı Brest Sainte-Anne Lisesi ve İstanbul Sainte Pulchérie Lisesi, okullararası değişim programı L1'deki kültür alışverişinin, iletişim ve paylaşımın Brest ile ilk adımı Öğrenciler nereye gidiyor? Brest = İstanbul

Detaylı

Yazan : Osman Batuhan Pekcan. Ülke : FRANSA. Şehir: Paris. Kuruluş : Vir volt. Başlama Tarihi : Bitiş Tarihi :

Yazan : Osman Batuhan Pekcan. Ülke : FRANSA. Şehir: Paris. Kuruluş : Vir volt. Başlama Tarihi : Bitiş Tarihi : Yazan : Osman Batuhan Pekcan Ülke : FRANSA Şehir: Paris Kuruluş : Vir volt Başlama Tarihi : 4.7.2017 Bitiş Tarihi : 9.8.2017 E-posta : bat.pekcan@gmail.com Herkese Paris ten selamlar. Dün itibariyle 1

Detaylı

MARMARA ADASI KAMPLI BİSİKLET TURU TANITIM DOSYASI

MARMARA ADASI KAMPLI BİSİKLET TURU TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI İÇİNDEKİLER 01 TUR HAKKINDA 02 ETKİNLİKLER 03 ULAŞIM 04 ROTA 05 HARİTA 06 LOGO 07 FORMA TANITIM DOSYASI 01 TUR HAKKINDA TUR TARİHİ : 25 Ağustos 2017-27 Ağustos 2017 SON

Detaylı

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU

UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU UÇAKLI PROMOSYON KAPADOKYA TURU 1. GÜN (CUMARTESİ) İSTANBUL- KAYSERİ - NEVŞEHİR Sabiha Gökçen Havalimanı iç hatlar gidiş terminali havayolu kontuarı önünde saat 07:30 da buluşma. Bagaj, bilet ve biniş

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

ALMANYA KASIM 2012 SONUÇ BİLDİRGESİ RAPORU

ALMANYA KASIM 2012 SONUÇ BİLDİRGESİ RAPORU ALMANYA 7-8 TEKNiK KASIM 2012 GEZiSi SONUÇ BİLDİRGESİ RAPORU 26-30 Ekim 2013 ALMANYA TEKNiK GEZiSi RAPORU Almanya ya RES Teknik Gezisi Düzenlendi 26 Ekim 2013 de ENERCON sponsorluğunda Türkiye Rüzgar Enerjisi

Detaylı

RUHUN GIDASI SEYAHATLER

RUHUN GIDASI SEYAHATLER Ruhun Gıdası Seyahatler, yemek yazarı, yemek kültürü uzmanı ve müzmin gezgin Güzin Yalın tarafından geliştirilen, kültürün başta yemek ve müzik olmak üzere ruha gıda tüm boyutlarına ulaşmak amacıyla tasarlanmış

Detaylı

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün

Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Saffet Emre Tonguç eşliğinde Ramazan Bayramında FRANSIZ ŞATOLARI VE PARİS 25 Haziran 2017 / 4 gece-5 gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik.

İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik. Şebnem GÜZELOĞLU 21302293 TURK 102-25 İtalya nın Üç Büyüğü: Roma, Floransa, Venedik. Dünya üzerindeki insanların hepsine Yapmayı en çok istediğin şey nedir? diye sorsak, muhtemelen çoğundan alacağımız

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

UPÖY 2. YAZ KAMPI RAPORU

UPÖY 2. YAZ KAMPI RAPORU UPÖY 2. YAZ KAMPI RAPORU ANTALYA OLYMPOS AĞUSTOS 2017 YAZI İŞLERİ VE BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR BİRİMİ Meslek alanımızın değerli tüm öğrencilerine merhaba; Akdeniz Üniversitesi'nde gerçekleştirilen 14. Ulusal

Detaylı

Zeynep in Günlüğü. Hikaye Yazarı Sevinç DOĞAN ( Türkçe Öğretmeni ) Fatma BAŞA. Kapak Tasarımı ve Sayfa Tasarımı Ahmet ŞAMLI

Zeynep in Günlüğü. Hikaye Yazarı Sevinç DOĞAN ( Türkçe Öğretmeni ) Fatma BAŞA. Kapak Tasarımı ve Sayfa Tasarımı Ahmet ŞAMLI Hikaye Yazarı Sevinç DOĞAN ( Türkçe Öğretmeni ) İmtiyaz Sahibi Adına Ramazan BALCI Okul Müdürü Fatma BAŞA ( Özel Eğitim Öğretmeni ) Kapak Tasarımı ve Sayfa Tasarımı Ahmet ŞAMLI ( Görsel Sanatlar Öğretmeni

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ HAZİRAN 2015 65 YAŞ ÜSTÜ İLE ENGELLİ VATANDAŞLARA ZİYARETLERİMİZ 28 Mayıs 2015 Perşembe günü Müstecep, Vakıfiğdemir ve Deliler Mahallelerine gidip, ihtiyaç

Detaylı

Almanya Saatine göre 18:50 de Dusseldorf Havaalanına vardı. Uçuşumuz 2 saat 50 dakika sürdü.

Almanya Saatine göre 18:50 de Dusseldorf Havaalanına vardı. Uçuşumuz 2 saat 50 dakika sürdü. 1. HAFTA : (30.05 02.06.2006) Projede yer alan ekip Sakarya Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi binasının önünden saat: 11:00 da Atatürk Havaalanına doğru yola çıktı. Saat : 16:30 da İstanbul Düsseldorf

Detaylı

19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ

19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ 19-25 NİSAN 2015 İTALYA ZİYARETİMİZ 19.04.2015/Pazar NAPOLİYE UÇUŞ VE BULUŞMA Görevli öğretmenler uçuş saatinden önce havalimanında buluşarak gereken işlemleri yaptıktan sonra yolcu luğumuza başladık.

Detaylı

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT

PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 PHUKET 29 OCAK 05 ŞUBAT 2018 29 Ocak 2018 Pazartesi 13:25 Gidiş - 05 Şubat 2018 Pazartesi 17:50 İstanbul Varış QATAR HAVAYOLLARI BOEING 787 DREAMLINER ile uçuş PHUKET PATONG

Detaylı

USD

USD Patika.travel Küba Turu 22.06.2017 30.06.2017 2990 USD Havana 4 Gece Hotel SEVILLA 4* 111 YILLIK TARİHİ OTEL 1 Gece Casa Particular Gerçek Küba Deneyimi Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana THY(direkt

Detaylı

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi

Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi Rutinler temamız kapsamında sabah sporu yaptık, grup sohbetleri ile paylaşımlarda bulunduk. Sabah sporunda reçel yaptık, hayali reçellerimizi pişirdik. Topla tanışma oyunları oynadık. Heykel ol, adını

Detaylı

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün

LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Şeker Bayramında Saffet Emre Tonguç eşliğinde LOIRE VADİSİ ŞATOLARI & PARİS 25 Haziran 2017 / 4 Gece 5 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans

Detaylı

YILBAŞI TURU 2015 YAPIMI GEMİ

YILBAŞI TURU 2015 YAPIMI GEMİ 2015 YAPIMI GEMİ 5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN ile YILBAŞINDA STRAZBURG & ROMANTİK REN NEHRİ ALMANYA & FRANSA Köln - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim - Speyer(*Mannheim-Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Alsace

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

Budist Leyko dan Müslüman Leyla ya

Budist Leyko dan Müslüman Leyla ya Budist Leyko dan Müslüman Leyla ya Hiroşima da büyüdüm. Ailem ve çevrem Budist ti. Evimizde küçük bir Buda Heykeli vardı ve Buda nın önünde eğilerek ona ibadet ederdik. Bazı özel günlerde de evimizdeki

Detaylı

06 Temmuz 2014 9 Gece / 10 Gün

06 Temmuz 2014 9 Gece / 10 Gün ÖZEL SEFER 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile MOSEL NEHRİ & REN NEHRİ & 4 ÜLKE BELÇİKA ALMANYA - LÜKSEMBURG - HOLLANDA Brüksel Trier (1) Remich(1)/Lüksemburg Bernkastel Cochem Rüdesheim Koblenz Köln Düsseldorf

Detaylı

ARSUZ GÜZ KAMPI (23-30 EYLÜL) PROGRAMI

ARSUZ GÜZ KAMPI (23-30 EYLÜL) PROGRAMI ARSUZ GÜZ KAMPI (23-30 EYLÜL) PROGRAMI 23 Eylül Cumartesi (1. Gün) 08.30 Hatay Arsuz da Buluşma (Arsuz Uygulama Oteli) 09.00-10.00 Karşılama, Açılış Sohbetleri 10.30-13.00 Proje Alanı-1 (Kıyı Alanı) Yerinde

Detaylı

9-11 Aralık 2016 Erciyes Dağı Kış Tırmanışı Faaliyeti Raporu Hazırlayan: Katılımcılar: Amaç: Hava Durumu: Ay durumu: Kamp Malzemeleri:

9-11 Aralık 2016 Erciyes Dağı Kış Tırmanışı Faaliyeti Raporu Hazırlayan: Katılımcılar: Amaç: Hava Durumu: Ay durumu: Kamp Malzemeleri: 9-11 Aralık 2016 Erciyes Dağı Kış Tırmanışı Faaliyeti Raporu Hazırlayan: Berk Kamber Katılımcılar: Berk Kamber(lider), Tuba Yıldırım, Atilla Muratlı, Salih Topçu, Ferdi Sarıbal, Asude Demirci, Sema Büyük,

Detaylı

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün

VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün VAN & DOĞUBEYAZIT Tur Hakkında VAN & DOĞUBEYAZIT GEZİSİ / 10-12 Mayıs 2019 / 2 gece 3 gün Van & Nemrut Krater Gölü & Ahlat & Akdamar Adası & Van Gölü & Doğu Beyazıt & İshak Paşa Sarayı & Muradiye Şelalesi

Detaylı

Kamp Malzemeleri: Çadır, uyku tulumu, mat, ocak, yemek takımı vs.

Kamp Malzemeleri: Çadır, uyku tulumu, mat, ocak, yemek takımı vs. Etkinliğin Adı: Hasandağı (3268 m) Kış Zirve Tırmanışı Etkinliğin Bölgesi: Helvadere / AKSARAY Etkinliğin Tarih: 27/28 Şubat 2010 Etkinliğin Türü: Eğitim Etkinliğe Katılanlar: Seyhan Çolak (Lider), Nezihe

Detaylı

FAALİYET RAPORU. 2 Murat Yıldırım 6 Günay Aydos. 3 Bora Akdeniz 7 Burcu Karabulut. 4 Mehmet Karaalp 8 Turgay Türkoğlu

FAALİYET RAPORU. 2 Murat Yıldırım 6 Günay Aydos. 3 Bora Akdeniz 7 Burcu Karabulut. 4 Mehmet Karaalp 8 Turgay Türkoğlu Davlumbaz Zirve (3479 mt) Faaliyet Tarihi 8 9 Ağustos 2015 Yeri Niğde - Aladağlar Süresi 2 gün Türü Alpinizm Güzergah Çukurbağ köyü > Traktör ile arpalık mevkii > Tekepınarı > Oba yeri kamp alanı >Davlumbaz

Detaylı

Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER

Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER Bergama'dan Ayvalık'a Balıklı Lezzetler Peşinde... 19 Mayıs - 21 Mayıs 2017 Katılımcı sayısı 24 kişi ile sınırlıdır. Emre GEZER Bergama: Asırlar boyunca çağının çok önünde koşmuş bir kültür yuvası; muhteşem

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

Eğirdir-Kovada-Yazılıkanyon (21-22 Haziran 2008) Yazan ve fotoğraflayan: Hüseyin Sarı

Eğirdir-Kovada-Yazılıkanyon (21-22 Haziran 2008) Yazan ve fotoğraflayan: Hüseyin Sarı Eğirdir-Kovada-Yazılıkanyon (21-22 Haziran 2008) Yazan ve fotoğraflayan: Hüseyin Sarı 21-22 Haziran 2008 tarihleri arasında Fotoğraf Sanatı Kurumu (FSK) organizasyonunda 25 kişilik bir gurupla konaklamalı

Detaylı

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün YANI BAŞIMIZDAKİ KOMŞU BATUM Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün Neden Gitmeli? 27 30 Temmuz 2014 Şeker Bayramı Turu Karadeniz in öteki ucunda Ortaçağ hissi uyandıran heykelleri, Sovyet döneminin izlerini

Detaylı

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΤΑ (7) ΣΕΛΙΔΕΣ

ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΤΟ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΟ ΔΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΠΤΑ (7) ΣΕΛΙΔΕΣ ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΜΕΣΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΡΑΤΙΚΑ ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΕΝΙΑΙΕΣ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑ: ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: B ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ:

Detaylı

Turkiye' ye dönmeden önce üniversiteyi kazandığımı öğrenmistim. Hayatımın en mutlu haberini de orada almıştım.

Turkiye' ye dönmeden önce üniversiteyi kazandığımı öğrenmistim. Hayatımın en mutlu haberini de orada almıştım. Meraba, Ben Asena Ünğan. 19 yaşındayım. 1-22 Eylül 2016 tarihinde Güney Kore'de, Incheon, Seoul,Jeonju,Gyeonju ve Busan da bulundum. Güney Kore topraklarına sevdam 9 yaşında iken, Taekwondo ile başladı.

Detaylı

(*) İşareti ile belirtilen şehir veya kasabalara ekstra tur ile gidilebilmektedir.

(*) İşareti ile belirtilen şehir veya kasabalara ekstra tur ile gidilebilmektedir. 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Basel - Strazburg(*Colmar) - Speyer(*Mannheim-Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik

Detaylı

PAYLAŞMAK CÖMERTLİKTİR

PAYLAŞMAK CÖMERTLİKTİR PAYLAŞMAK CÖMERTLİKTİR Okulumuz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü tarafından 17 Mayıs 2016 Salı günü öğrencilerimizin katılım ve destekleriyle okul bahçemizde yardıma ihtiyaç duyan aileler yararına

Detaylı

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu

Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Ali Canip Olgunlu ile Kapadokya Tur Programı Göreme, 6-8 Eylül 2013 Tur Rehberimiz: Tur Danışmanımız: Ali Canip Olgunlu Öne Çıkanlar: Ali Canip Olgunlu nun anlatımlarıyla Kapadokya Anadolu daki ilk kiliselerden

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KIRAÇ ANAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ AİLEMİ,ARKADAŞLARIMI VE HAYVANLARI SEVMEK TEMASI FAALİYET SONU RAPORUDUR

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KIRAÇ ANAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ AİLEMİ,ARKADAŞLARIMI VE HAYVANLARI SEVMEK TEMASI FAALİYET SONU RAPORUDUR 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL KIRAÇ ANAOKULU DEĞERLER EĞİTİMİ AİLEMİ,ARKADAŞLARIMI VE HAYVANLARI SEVMEK TEMASI FAALİYET SONU RAPORUDUR 2014-2015 Eğitim-Öğretim yılı Özel Kıraç Anaokulu Değerler Eğitimi

Detaylı

Patika.travel Küba Turu USD

Patika.travel Küba Turu USD Patika.travel Küba Turu 22.01.2017 30.01.2017 2990 USD Fiyata Dahil Hizmetler İstanbulHavana AIRFRANCE gidiş dönüş havayolu ücreti Havaalanı / Otel / Havaalanı transferleri İki kişilik odalarda konaklama

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MAĞARA ARAŞTIRMA TOPLULUĞU (HÜMAK) 16 20 KASIM 2010. ANTALYA KEKOVA ÇEVRELİ KÖYÜ ve ISPARTA ÇALTEPE KÖYÜ ARAŞTIRMA FAALIYETI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MAĞARA ARAŞTIRMA TOPLULUĞU (HÜMAK) 16 20 KASIM 2010. ANTALYA KEKOVA ÇEVRELİ KÖYÜ ve ISPARTA ÇALTEPE KÖYÜ ARAŞTIRMA FAALIYETI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ MAĞARA ARAŞTIRMA TOPLULUĞU (HÜMAK) 16 20 KASIM 2010 ANTALYA KEKOVA ÇEVRELİ KÖYÜ ve ISPARTA ÇALTEPE KÖYÜ ARAŞTIRMA FAALIYETI FAALİYET RAPORU Hazırlayanlar Emrah DİRMİT Emre Cem EMİROĞLU

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA)

SABİHA GÖKÇEN KÖLN (ALMANYA) 4*(Superior Butik) SWISS RUBY ile ROMANTİK REN NEHRİ Köln - Koblenz - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim(1) - Mannheim(*Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Riquewihr-Alsace Bölgesi) - Mainz(*Frankfurt)

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 05 Nisan 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Geleneksel Çiftlik Günleri Başlıyor!

Geleneksel Çiftlik Günleri Başlıyor! Geleneksel Çiftlik Günleri Başlıyor! Baharın gelmesiyle birlikte çiftlikte heyecanlı ve coşkulu günler başladı. Sert geçen kışın ardından topraklar yeniden ekim yapılmak üzere gübrelendi ve sürüldü. Doğa

Detaylı

15 günlük kısa dönem Avrupa gönüllü hizmeti projemi bitirdikten sonra Türkiye ye döndüm ve sizinle oradaki anılarımı bir raporda paylaşmak istedim.

15 günlük kısa dönem Avrupa gönüllü hizmeti projemi bitirdikten sonra Türkiye ye döndüm ve sizinle oradaki anılarımı bir raporda paylaşmak istedim. Yazan: Ümmü Nur Günlü Ülke: SIRBİSTAN Kuruluş: Bird Protection Study Society Başlama Tarihi: 01.07.2018 Bitiş Tarihi: 15.07.2018 E-posta: mmnrgnl@yandex.com Herkese selamlar, 15 günlük kısa dönem Avrupa

Detaylı

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20

ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ ÇIKIŞ TARİHİ ODA SAYISI 20 BC SPA HOTEL 4*/ ORTACA-MUĞLA HAVALİMANINA UZAKLIK30 KM ODA +KAHVALTI GİRİŞ TARİHİ 02.04.2018 ÇIKIŞ TARİHİ 05.04.2018 ODA SAYISI 20 1.GÜN Dalaman havalimanında karşılanmanızın ardından transfer araçlarımıza

Detaylı

ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011 ΣΟ ΔΞΔΣΑΣΙΚΟ ΓΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΣΔΛΔΙΣΑΙ ΑΠΟ 8 (ΟΚΣΩ) ΔΛΙΓΔ. Τπογραφή καθηγητή:

ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ. ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011 ΣΟ ΔΞΔΣΑΣΙΚΟ ΓΟΚΙΜΙΟ ΑΠΟΣΔΛΔΙΣΑΙ ΑΠΟ 8 (ΟΚΣΩ) ΔΛΙΓΔ. Τπογραφή καθηγητή: ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΠΟΤΡΓΔΙΟ ΠΑΙΓΔΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΣΙΜΟΤ ΓΙΔΤΘΤΝΗ ΜΔΗ ΔΚΠΑΙΓΔΤΗ ΚΡΑΣΙΚΑ ΙΝΣΙΣΟΤΣΑ ΔΠΙΜΟΡΦΩΗ ΣΔΛΙΚΔ ΔΝΙΑΙΔ ΓΡΑΠΣΔ ΔΞΔΣΑΔΙ ΜΑΘΗΜΑ: ΣΟΤΡΚΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΟ: Γ ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 2 ώρες ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 24 Μαΐοσ 2011

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA SAFFET EMRE TONGUÇ İLE KUZEY MACERASI - LAPONYA A15-19 Ocak 2018 Kuzey in büyülü dünyasını Saffet Emre Tonguç danışmanlığında gezmek, dünyanın en etkileyici görsel şovu olan Aurora Borealis- Kuzey Işıkları

Detaylı

Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15

Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Turizm Seyahat Acentası Kemer-Kaş-Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Kemer-Kaş- Kemer Dalışlı Mavi Yolculuk 04-11 Temmuz 15 Akdeniz in masmavi sularıyla buluşmak, hem mavi yolculuk hem de dalış

Detaylı

(*) İşareti ile belirtilen şehir veya kasabalara ekstra tur ile gidilebilmektedir.

(*) İşareti ile belirtilen şehir veya kasabalara ekstra tur ile gidilebilmektedir. 5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN ile YILBAŞINDA STRAZBURG & ROMANTİK REN NEHRİ ALMANYA & FRANSA Köln - Romantik Ren Parkuru Geçişi - Rüdesheim - Speyer(*Mannheim-Heidelberg) - Strazburg(*Colmar-Alsace

Detaylı

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN

5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN 5*DELUX NEHİR GEMİSİ JANE AUSTEN ile YILBAŞINDA AMSTERDAM & REN NEHRİ & 3 ÜLKE HOLLANDA & BELÇİKA & ALMANYA Amsterdam - Den Haag - Delft - Rotterdam - Antwerp(1)(*Brüksel)(*Brugge) - Amsterdam(1)(*Volendam-Zaanse

Detaylı

9-15 KASIM 2014 FRANSA ZİYARETİMİZ

9-15 KASIM 2014 FRANSA ZİYARETİMİZ 9-15 KASIM 2014 FRANSA ZİYARETİMİZ 09,11,2014-PAZAR AUDINCOUT A HAREKET VE TANIŞMA Öğlen saatlerinde Basel Havalimanına indik. Ev sahibi öğretmenler bizi karşılamaya gelmişlerdi. İtalyan grup bizim hemen

Detaylı

FACT SHEET - KONSEPT

FACT SHEET - KONSEPT FACT SHEET - KONSEPT GENEL BİLGİLER Kategori :3* Toplam Alan :3.000 m2 Plaj Uzunluğu :30 m. Kapasite :86 ODA Kat Sayısı :5 kat Kredi Kartı :Visa - Mastercard Hizmet dönemi :6 AY Konsept :Herşey Dahil Adres

Detaylı

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün

KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün KURBAN BAYRAMINDA FRANSIZ ŞATOLARI 22-25 Ağustos 2018 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

EĞİTİM TATİLİ TANIŞMA. Eğitim yolculuğu. Haus Kreisau. v a r d ı ğ ı m ğ z d a h e r k e s

EĞİTİM TATİLİ TANIŞMA. Eğitim yolculuğu. Haus Kreisau. v a r d ı ğ ı m ğ z d a h e r k e s EĞİTİM TATİLİ N i h a y e t A f a c a n ' a v a r d ı ğ ı m ğ z d a h e r k e s f e r a h l a m ı ş t ı çü n k ü y a p ı h a r i k a y d ı v e e n f e s b i r m a n z a r a s ı va r d ı. B a z ı l a r

Detaylı

Adım Tomas Porec. İlk kez tek boynuzlu bir at gördüğümde sadece sekiz yaşındaydım, bu da tam yirmi yıl önceydi. Küçük bir kasaba olarak düşünmeyi

Adım Tomas Porec. İlk kez tek boynuzlu bir at gördüğümde sadece sekiz yaşındaydım, bu da tam yirmi yıl önceydi. Küçük bir kasaba olarak düşünmeyi Adım Tomas Porec. İlk kez tek boynuzlu bir at gördüğümde sadece sekiz yaşındaydım, bu da tam yirmi yıl önceydi. Küçük bir kasaba olarak düşünmeyi daha çok sevdiğimiz bir dağ köyünde doğup büyüdüm. Uzak

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

AİLEMLE BERABER ÇOK EĞLENİYORUM

AİLEMLE BERABER ÇOK EĞLENİYORUM AİLEMLE BERABER ÇOK EĞLENİYORUM 1. GÜN PAZARTESİ AİLEMİZİN BÜYÜKLERİNİ ZİYARETE GİDİYORUM. ÇOCUĞUNUZLA BİR GECE ÖNCEDEN AKRABA ZİYARETİNİN ÖNEMİ, ZİYARETE GİDİLİNCE NELER YAPILDIĞI, GİDECEĞİNİZ KİŞİLERİ

Detaylı

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt,

Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Sosyal Etkinlikler Çalışma Grubu Yürütme Kurulu Üyeleri: Cengiz Güray (Başkan), Zafer Vergili, Kemal Nalçacı, Adnan Yılmaz, Gülçin Bozkurt, Burak Özgür, Burçak Göncüler, Aşkın Keleş, Celal Gökbel Tuğbay

Detaylı

MUMBAİ GEZİSİ VE HİNT DÜĞÜNÜ

MUMBAİ GEZİSİ VE HİNT DÜĞÜNÜ MUMBAİ GEZİSİ VE HİNT DÜĞÜNÜ Uçaktan inmek üzereydik. Mumbai yi ilk defa görecek olmamın yanı sıra burada bir düğüne davetli olmak beni çok heyecanlandırıyordu. İndiğimizde saat sabah 5.30 du. Uçaktan

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI

ÖZEL OKAN İLKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖZEL OKAN İLKOKULU 2016 2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI. Sayın Velilerimiz merhabalar, Okan Koleji İlkokulu olarak; Mayıs ve Haziran aylarında planlanan konuları işldik ve belirlenen etkinlikleri gerçekleştirdik.

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ Ekim 2017 SAFFET EMRE TONGUÇ İLE NORMANDİYA SAHİLLERİ 12 15 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve süslü kasabaları ile sizi kendisine hayran bırakacak.

Detaylı

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 06 Nisan 2017 / 3 Gece 4 Gün

SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 06 Nisan 2017 / 3 Gece 4 Gün SAFFET EMRE TONGUÇ İLE FRANSIZ ŞATOLARI 06 Nisan 2017 / 3 Gece 4 Gün Loire, Fransa nın gözbebeği Şatoları, tarihsel dokusu ve şaraplarıyla ünlü bölgesi. Zamanın Rönesans döneminde donup kaldığı, verimli

Detaylı

Hava Alanına Otel Adı Uzaklığı

Hava Alanına Otel Adı Uzaklığı Değerli ÜSİMP ve MDK Katılımcıları, Ev sahibi sıfatı ile Erciyes Üniversitesi ve Erciyes TTO olarak sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyacağımızı bilmenizi isteriz. Sizlere organizasyon ile ilgili detaylı

Detaylı

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA

5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Zürih - Basel - Strazburg(*Colmar) - Speyer(*Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik Ren Parkuru Geçişi

Detaylı

Violet Otieno Catherine Groenewald Nahide Büşra Ertekin Turkish Level 4

Violet Otieno Catherine Groenewald Nahide Büşra Ertekin Turkish Level 4 Büyükanne ile Tatil Violet Otieno Catherine Groenewald Nahide Büşra Ertekin Turkish Level 4 Odongo ve Apiyo babalarıyla birlikte şehirde yaşıyorlardı. Onlar,tatili dört gözle bekliyorlardı. Sadece okul

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

Adres: Pirireis mah. Silifke Cad. Köşem apt. altı No. 204/ E MERSİN/TÜRKİYE Tel/Faks:0324 3252671 Gsm: 05322859798 E- Mail:elmas_olcaycan@hotmail.

Adres: Pirireis mah. Silifke Cad. Köşem apt. altı No. 204/ E MERSİN/TÜRKİYE Tel/Faks:0324 3252671 Gsm: 05322859798 E- Mail:elmas_olcaycan@hotmail. ÖZEL ANKARA TURU 1.Gün 24.00 de Stadyum önünden hareket. 2. Gün 07.00 de Ankara ya varış. ( Otobüste kahvaltı) 09.00 da Anıtkabir e hareket ve Anıtkabir ziyaret sonrası 12. 30 da Atatürk Orman Çiftliği

Detaylı

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI

Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI Patika.travel Cape Town Gezisi URBAN SAFARI 27.01.2017-04.02.2017 Cape Town 3 Gece Cape Town Strand Tower Hotel 4* 2 Gece Lagoon Beach Hotel 4* Elgin Valley 2 Gece Old Mac Daddy Luxury Caravan 27.01.2017

Detaylı

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece)

Türk Hava Yolları ile. Batı Amerika. Batı Amerika. San Francisco - Las Vegas - Los Angeles. 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Türk Hava Yolları ile Batı Amerika Batı Amerika San Francisco - Las Vegas - Los Angeles 07 Ekim - 14 Ekim 2017 (8 gün - 7 gece) Tur Programı 1. gün - 07 Ekim 2017, Cumartesi İSTANBUL - SAN FRANCISCO Atatürk

Detaylı

(*) İşareti ile belirtilen şehir veya kasabalara ekstra tur ile gidilebilmektedir.

(*) İşareti ile belirtilen şehir veya kasabalara ekstra tur ile gidilebilmektedir. 5*DLX NEHİR GEMİSİ SWISS TIARA ile ROMANTİK REN NEHRİ & MUHTEŞEM MOSEL NEHRİ & 4 ÜLKE İSVİÇRE - FRANSA - ALMANYA - HOLLANDA Basel - Strazburg(*Colmar) - Mannheim(*Heidelberg) - Rüdesheim(1) - Romantik

Detaylı

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15...

İçindekiler. Edinburgh da okul gezisi. 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil. 7 gün/ 6 gece 2014/15... İçindekiler Edinburgh da okul gezisi 5 gün/ 4 gece 2014/15... sayfa 2 *** Edinburgh da Eğitici Tatil 7 gün/ 6 gece 2014/15... sayfa 5 ( Kursuyla beraber) *** Edinburgh da Yaz Okulu 8 gün/ 7 gece 2014/15

Detaylı

FİZİKİ HUKUKİ MANEVİ YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIKLAR. Bedenimizi Hazırlama. Ruhumuzu Dinlendirelim. İbadet. Dua. Sabır

FİZİKİ HUKUKİ MANEVİ YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIKLAR. Bedenimizi Hazırlama. Ruhumuzu Dinlendirelim. İbadet. Dua. Sabır FİZİKİ YOLCULUK ÖNCESİ HAZIRLIKLAR Yeşil Pasaport Sahiplerinin Yapması Gerekenler Gri Pasaport Sahiplerinin Yapması Gerekenler HUKUKİ Bedenimizi Hazırlama Yürüyüş Egzersiz Yanımıza Alacaklarımız İlaçlarımız

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari

Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Süha Derbent Organizasyonu ile Kenya da Safari Nairobi (2) / Masai Mara (3) 5 Gece 6 Gün BU SEYAHATTE... Dünyanın en önemli aktivitelerinden kabul edilen vahşi yaşam safarisi deneyimini Kenya da birebir

Detaylı