Kliniğinizi Yenilemek İçin Büyük Fırsat. Kliniğinizi Yenilemek İçin Büyük Fırsat KURU SABİTLEDİK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kliniğinizi Yenilemek İçin Büyük Fırsat. Kliniğinizi Yenilemek İçin Büyük Fırsat KURU SABİTLEDİK"

Transkript

1 Kliniğinizi Yenilemek İçin Büyük Fırsat Kliniğinizi Yenilemek İçin Büyük Fırsat KURU SABİTLEDİK Dünya Markaları 60 Aya Varan Vadeler 996,65 TL den Başlayan Taksitlerle

2 SPIRIT 3000 ÜNİT, 3300 KOLTUK 60 Aya Varan Vade ve 1655,99 TL den Başlayan Taksitlerle Ünit tamamı metalden üretilmiş, Pnömatik, askılı sistemdir. Antiretraction sistemi. Koltuğun ayağı çevresinde sağa ve sola kolayca dönen ünit tableti ve re ektör, koltuğun sırt kısmından sağa veya sola dönebilen kreşuvar sistemi sayesinde sağ veya sol el ile çalışma imkanı. Hareketli kreşuvar gövdesi üzerinde otomatik bardak doldurma, kreşuvar yıkama. Asistan tarafında, 1 adet otoklavlanabilen 3 fonksiyonlu şırınga, ucu değiştirilebilir. Asistan tarafında, 2 Adet Havalı Cerrahi aspiratör hortumu biri ince, diğeri kalın tip, 1 adet tükürük emici sakşın, ayrıca 1 adet boş modül, 1 adet Plastik yedek su deposu. Hava kontrolü ve chip blower özellikli ayak pedalı (sulu,susuz çalışabilme imkanı). Sırt ve yükseklik ayarlı 1 Adet Doktor taburesi 2003, 1 Adet Asistan taburesi *Yukarıdaki fiyatlar Ziraat Leasing anlaşması için geçerlidir. Fiyatlara KDV dahil değildir. Paşa Dental A.Ş. fiyatları değiştirme hakkını saklı tutar. Fiyatlar 28 Mayıs - 30 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Diğer ödeme seçenekleri ve ayrıntılı ödeme planı için bilgi alınız.

3 Spirit 3000 tablet Spirit 3000 tablet sistemi Dişhekimine geliştirilmiş. Pelton & Crane teknolojisiyle gereksinimi duyulan işlevselliği, güveni ve verimi sağlar. 6 Modüllü, ergonomik elips askılı tablet, pnömatik havalı fren tertibatlı. 1 Adet Kavo TLC Elektrikli Işıklı Endodontik mikromotor, 45 veya 90 derece eğime ayarlanabilir çalışma imkanı. 1 Adet ışıklı, 2 adeti Işıksız 45 veya 90 derece eğime ayarlanabilir midwest türbin çıkışı. 2 Adet isteğe bağlı boş modül, 1 Ad Otoklavlanabilen 3 fonksiyonlu şırınga, ucu değiştirilebilir. Tablet üzeri, yatay hareketli, kolay temizlenen ve otoklavlanan paslanmaz çelik alet tepsisi. Tablette başlık basınç gösterge ve ayar düğmesi, cihazı kolay açıp kapatma on-of svici. Tablet üzerindeki dokunmatik touchpad üzerinde koltuk hareketleri ve 4 hafıza programı, dijital ekran üzerinden mikromotorun devir, yön ve mod ayarı. SPIRIT 3304 Aseptik Döşemeli Dar Sırt Tasarımı SPIRIT 3302 Aseptik Döşemeli Geleneksel Sırt Tasarımı Ergonomik dizayna sahip Spirit 3000 elektro hidrolik koltuk. Sıkışmalara karşı koltuk altında emniyet - stop svici. Yırtılmayan ve iz bırakmayan konforlu ultra deri döşeme. Koltuğun sağ ve sol tarfında bulunan dokunmatik touchpad üzerinde gerilim açmalı döner kilitleme sistemi, hastanın hızlıca döndürülmesine izin verir.herhangi bir işlem sırasında hastayı her iki yöne 30 derece döndürebilirsiniz. Koltuğun sağ ve sol tarafında bulunan dokunmatik touchpad üzerinde, 4 hafıza programı, ve re ektör kumandası. Koltuğun sağ alt tarafında bulunan açma, kapama sviçleri sayesinde sırt ve bel olmak üzere iki bölgeden masaj yapabilme özelliği bu sayede hastaya stressiz ve rahat bir tedavi olanağı sağlar. Engelli, yetişkin ve çocuk hastalar için ayarlanabilen double tetiyer. Hastanın koltuğa geçişini kolaylaştıran sürgülü sistem sağ ve sol kolçak.

4 Helios 3000 Reflektör Helios 3000 otomatik 3 kademeli ışık şiddetine sahip, yükseklik sensörlü LED re ektör. Helios 3000 re ektör LED teknolojisi sayesinde saat ampul ve yıl kullanım ömrüne sahip, halojen tip re ektörlere göre % 70 enerji tasarrufu sağlar. Helios 3000 re ektörde ısı yaymayan iki farklı ışık seçeneği ( gün ışığı, beyaz ışık ), ve kelvin ışık ayar modları sayesinde hastayı koltuktan kaldırmadan renk seçme kolaylığı. Helios 3000 re ektörün kompozit ışık ayar modu sayesinde adhesive ve kompozitlerin polimerize olmasını engelleme özelliği. NO CURE 5000 K 4200 K Yatay Dikey 3D Dikey Ayarlama VERİMLİ VE GÜVENİLİR Helios 3000 standart halojen re ektörlerden yaklaşık %70 daha az enerji tüketir. En az saatlik ortalama ömrüyle yaptığınız enerji tasarrufunu ve yeniden bir halojen ampul değiştirmeye gerek duymayacağınızı düşünerek rahatlayın. SERİN ÇALIŞMA Helios 3000 LED teknolojisi sayesinde her zaman serin bir his verir. Helios ta kullanılan LEDler doğası gereği halojenden daha serin olduğundan sizi ve personelinizi yanma riskinden korur ve rahatsız edici ısı yaymaz.

5 SPIRIT 1500 ÜNIT, 1800 KOLTUK 36 Aya Varan Vade ve 1899,98 TL den Başlayan Taksitlerle Ünitin tamamı metalden üretilmiştir. Anti-retraction sistemi. Tablet tutma kolundan, basma düğmeli pnömatik havalı fren tertibatı. Koltuğun ayağı çevresinde sağa ve sola kolayca dönebilen ünit tableti, sayesinde hem sağ hem de sol el ile çalışma imkanı sağlar. Asistan tarafında,hareketli kreşuvar üzerinde, bardak doldurucu, kreşuvar yıkayıcı. Asistan tarafında, otoklavlanabilir 3 fonksiyonlu şırınga. Asistan tarafında, havalı tükürük emici, havalı cerrahi aspiratör, yedek plastik su deposu. *Yukarıdaki fiyatlar Ziraat Leasing anlaşması için geçerlidir. Fiyatlara KDV dahil değildir. Paşa Dental A.Ş. fiyatları değiştirme hakkını saklı tutar. Fiyatlar 28 Mayıs - 30 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Diğer ödeme seçenekleri ve ayrıntılı ödeme planı için bilgi alınız.

6 Spirit 1800 Koltuk Spirit 1800 koltuk, oral kaviteye erişimi kolaylaştıran ve hasta konforunu sağlayan temel özelliklere sahiptir. Çabuk ayarlanabilen, çok fonksiyonlu, çift eklemli tetiyer, Döner kilitleme sistemi, hastanın 30 sağa veya sola hızlıca döndürülmesini sağlar Dar sırt desteği, hekimin hastaya maksimum erişimine izin veren dar bir sırta sahiptir. Fotöyün geniş ayaklığı ve biçimlendirilmiş koltuk süngeri uzun işlemlerde bile hasta desteği ve konforu sağlar. Kolaylaştırılmış enfeksiyon kontrolü için aseptik döşeme ile kaplıdır. Yükseklik ve Sırt ayarlı, 1 Ad Doktor taburesi 2003, 1 Ad Asistan Taburesi 2004 Aseptik döşemeli dar ve geleneksel sırt tasarımı seçenekleri ile. Spirit 1500 Tablet Spirit 1500 tablet sistemi Dişhekimine, geliştirilmiş teknolojisiyle gereksinimi duyulan işlevselliği, güveni ve verimi sağlar. 5 Modül kapasiteli, 4 Modüllü, ( 1 Adet 3 fonksiyonlu şırınga). Tablette, başlık basınçlarının ayarlanması için ayar düğmesi. Helios 1800 Reflektör Helios 1800 Özel olarak tasarlanan Patentli Helios 1800 LED re ektör. Helios 1800 re ektör istenilen yere odaklanan ve hastanın gözlerini rahatsız etmeyen 7,6 * 15,2 cm. boyutlu, gölgesiz, yoğun bir ışık yapısına sahiptir. Işığın yoğunluğu oral kavitenin tüm alanlarında yeterli aydınlatma sağlar. Yüksek, orta ya da düşük yoğunluk ayarları göz yorulmasını en aza indirmeye yardımcı olur. Helios 1800 re ektörün LED ömrü ortalama olarak en az yıl (~ saat tir.). Std. Halojen Re ektör

7 SPIRIT 1700 ÜNİT, 1700 KOLTUK 36 Aya Varan Vade ve 1299,98 TL den Başlayan Taksitlerle Spirit 1700 tablet sistemi Dişhekimine geliştirilmiş teknolojisiyle gereksinimi duyulan işlevselliği, güveni ve verimi sağlar. Ünitin tamamı metalden üretilmiştir. 5 Modüllü ( 2 Adet Işıklı, 2 adet Işıksız Midwest, 1 Adeti 3 Fonksiyonlu şırınga ). Anti-retraction sistemi. Tablet tutma kolundan basma düğmeli pnömatik havalı fren tertibatı. Koltuğun ayağı çevresinde sağa ve sola kolayca dönebilen ünit tableti sayesinde hem sağ hem de sol el ile çalışma imkanı sağlar. Tablete bağlı touchpad den, koltuk ve re ektör kumandası Tablette, başlık basınçlarının ayarlanması için ayar düğmesi Asistan tarafında hareketli kreşuvar üzerinde, bardak doldurucu, kreşuvar yıkayıcı. Asistan tarafından, otoklavlanabilir 3 Fonksiyonlu şırınga. Asistan tarafında, tükürük emici, 2 Adet havalı cerrahi aspiratör, yedek plastik su deposu. *Yukarıdaki fiyatlar Ziraat Leasing anlaşması için geçerlidir. Fiyatlara KDV dahil değildir. Paşa Dental A.Ş. fiyatları değiştirme hakkını saklı tutar. Fiyatlar 28 Mayıs - 30 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Diğer ödeme seçenekleri ve ayrıntılı ödeme planı için bilgi alınız. Özel olarak tasarlanan 1700 re ektör gölgesiz, yoğun bir ışık yapısına sahiptir lüx arasında ayarlanabilen ışık yoğunluğu, kelvin ısı rengi. Spirit 1700 koltuk, oral kaviteye erişimi kolaylaştıran ve hasta konforunu sağlayan temel özelliklere sahiptir. Hekimin hastaya maksimum erişimine izin veren dar bir sırt desteğine sahiptir. Asistan ve hekim tarafından kolayca ulaşılabilen, Koltuk sırtlığında sağ ve sol tarafında bulunan touchpad üzerinden koltuk harketleri kontrolü, ayrıca 2 adet hafıza programı mevcuttur. Çabuk ayarlanabilen, çok fonksiyonlu, çift eklemli tetiyer. Fotöyün geniş ayaklığı ve biçimlendirilmiş koltuk süngeri uzun işlemlerde bile hasta desteği ve konforu sağlar. Doktor taburesi 5040NS hidrolik sistem.

8 PRO 30 ÜNİT, DC 1235 KOLTUK 36 Aya Varan Vade ve 966,65 TL den Başlayan Taksitlerle Askılı tablet sistemi. 4 Modüllü ( 3 Adet Midwest hortum, 1 Adet Otoklavlanabilir 3 fonksiyonlu şırınga ). Ünit pnömatik sistemi. Tablette, otoklavlanabilen paslanmaz çelik alet tepsisi. Tablet altında Dişhekimin kolayca ulaşılabileceği, kreşuvar yıkama, bardak doldurucu kumanda düğmeleri ve modüllerin su ayar düğmeleri. Tablet altında Dişhekiminin kolayca ulaşılabileceği pnömatik sistem on / of düğmesi. Başlıklara kumanda eden ayak pedalından sulu, susuz çalışma imkanı. Koltuk hareketlerini kumanda eden ayak pedalı Asistan tarafında, hareketli kreşuvar üzerinde bardak doldurucu, kreşuvar yıkayıcı. Asistan tarafında, teleskopik kol üzerinde tükürük emici, 2 Adet havalı cerrahi aspiratör hortumu ve otoklavlanabilir 3 fonksiyonlu şırınga. En yüksek lüx, ve en düşük lüx olarak iki kademede ayarlanabilen 1244 PC re ektör kelvin renk sıcaklığı. Hidrolik çalışma sistemli DC 1235 koltuk. Ayak pedalından 5 ayrı pozisyon ayarlama programı. Yüksekliği ayarlanabilen, çift eklemli tetiyer. Koltuğun Döner kilitleme sistemi, hastanın 30 sağa veya sola hızlıca döndürülmesini sağlar. Hastanın koltuğa rahatça oturup kalkmasını sağlayan döner sağ ve sol kolçak. Hidrolik sistem DC 5040 Hekim Taburesi. *Yukarıdaki fiyatlar Ziraat Leasing anlaşması için geçerlidir. Fiyatlara KDV dahil değildir. Paşa Dental A.Ş. fiyatları değiştirme hakkını saklı tutar. Fiyatlar 28 Mayıs - 30 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerlidir. Diğer ödeme seçenekleri ve ayrıntılı ödeme planı için bilgi alınız.

9 FUARA ÖZEL KAVO FİYAT LİSTESİ KaVo MASTER Torque M 9000 L Işıklı Türbin Direk stop Teknoloji,Seramik rulman, Press Button, 4 Sprey soğutma, 23 W çıkış gücü, Sessiz ve titreşimsiz çalışma, ( 57 db.) Değiştirilebilir mikro su litresi. Multi ex bağlantı sistemi. 135 C Otoklav sterilizasyon, Termal dezenfektörde yıkanabilir ,00 TL KaVo EXPERT Torque E 680 L, Büyük Kafa Işıklı Türbin Büyük Kafa, Seramik rulman, Press Button, 4 Sprey soğutma, 18 W çıkış gücü, Sessiz ve titreşimsiz çalışma ( 62 db ), Değiştirilebilir su litresi, Kompakt kafa gövdesi ( H: 13,6 mm., Ø 12,5 mm.), Multi ex bağlantı sistemi, 135 C Otoklav sterilizasyon, Termal dezenfektörde yıkanabilir, KaVo SMART Torque S 619 L, Midi Kafa Işıklı Türbin Push Button, Seramik rulman, 4 sprey soğutma, 15 W çıkış gücü, Kompakt cam çubuk aydınlatma sistemi ( lüx ), d/dk. maksimum hız, 135 C Otoklav sterilizasyon, Termal dezenfektörde yıkanabilir, KaVo SMART Torque S 609 C, Midi Kafa Türbin Push Button, Çelik rulman, Tek sprey soğutma, 15 W çıkış gücü, d/dk. maksimum hız, 135 C Otoklav sterilizasyon, Termal dezenfektörde yıkanabilir. 2 delikli Borden bağlantı sistem. KaVo SONIFLEX 2003 Havalı Kavitron 3 ayrı güç seviyesinde çalışma imkanı, Pro laktik ve Periodontal uygulamalar haricinde, özel uçları sayesinde Retrograd kanal dolgusu, Mikro invasiv çürük tedavisi, Laboratuvar ve CAD/CAM dizayn inleyler içindoğru açılarla kavite hazırlama imkanı, Otomatik hava regülatörlü. KaVo PROPHYFLEX Pro laksi Cihazı 360 C dönebilen kıvrımlı uç parçası sayesinde Palatinal ve lingual yüzeylerde hekime kolaylık sağlar, Yeni kalsiyum karbonat tozu sayesinde diş yüzeylerindeki lekeleri çıkartmada etkilidir ,00 TL 1.240,00 TL 740,00 TL 2.790,00 TL 2.500,00 TL KaVo MULTIFLEX 460 LED Işıklı Bağlantı Adaptörü 4 Delikli Midwest ışıklı bağlantı, 485,00 TL EXPERT Matic E 25 L Işıklı Angldruva, Kırmızı kuşak Mikromotor devrini 1:5 oranında arttırır.içten sulu sitem, Seramik rulman, Press Button, 3 Sprey soğutma, Kompakt cam çubuk aydınlatma sistemi ( lüx ), 135 C Otoklav sterilizasyon, Termal dezenfektörde yıkanabilir, EXPERT Matic E 20 L Işıklı Angldruva, Mavi kuşak Mikromotor devrini 1:1 oranında aynen aktarır.içten sulu sistem, Press Button, İçten sulu sistem, Kompakt cam çubuk aydınlatma sistemi ( lüx ), 135 C Otoklav sterilizasyon, Termal dezenfektörde yıkanabilir, 2.625,00 TL 1.700,00 TL KAVO Extra Torque 505 C Türbin Press Button, seramik rulman, 3 sprey soğutma, d/dk. 2 delikli Borden bağlantı. 135 C otoklav sterilizasyon,termal dezenfektörde yıkanabilir. 540,00 TL Kavo 181 DBN Havalı Mikromotor İçten sulu,devir ayarlı,iki delikli Borden bağlantı, d/dk. 135 C otoklav sterilizasyon,termal dezenfektörde yıkanabilir. 540,00 TL Kavo 2068 FGBN Angldruva, Mavi kuşak Mikromotor devrini 1:1 oranında aynen aktarır. Dıştan sulu sistem, d/dk. 135 C otoklav sterilizasyon, termal dezenfektörde yıkanabilir. 405,00 TL Kavo 2112 A Türbin Yağlama Spreyi 500 ml. 85,00 TL Kavo sprey yağlama aparatı 15,00 TL * Fiyatlarımıza KDV dahil değildir. TDB Fuar Kampanyası süresince satışlarımız TL, bazında 6 ay Kredi kartı ile taksitlidir. Paşa Dental A.Ş. fiyatları değiştirme hakkını saklı tutar. Fiyatlar 28 Mayıs - 30 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerlidir.

10 FUARA ÖZEL DÜRR Tornado 1 Kompresör -Tek ünitlik -Yağsız tip, Kuru hava, -Güç ; 1 Kw, -Tank Kapasitesi ; 20 lt., -Ses seviye ; 64 db -Hava akışı ; 5 barda,67 lt/dk. -Basınç aralığı 3 barda ; 6-7,8 -Ölçüler ; 64*48*37 cm.( Y, G, D ) -Ağırlığı ; 32 Kg Hava Kurutucusuz Hava Kurutuculu 3, TL 5, TL Tornado 2 Kompresör -2 Ünitlik -Yağsız tip, Kuru hava, -Güç ; 2 Kw, -Tank Kapasitesi ; 20 lt. -Ses seviye ; 68 db -Hava akışı ; 5 barda,125 lt/dk. -Basınç aralığı 3 barda ; 6-7,8 -Ölçüler ; 64*48*37 cm.( Y, G, D ) -Ağırlığı ; 28 Kg. Hava Kurutucusuz 5, TL Hava Kurutuculu 9, TL Tornado 4 Kompresör -4 Ünitlik, -Yağsız tip, Kuru hava, -Güç ; 4 Kw, -Tank Kapasitesi ; 50 lt. -Ses seviye ; 70 db -Hava akışı ; 5 barda,220 lt/dk. -Basınç aralığı 3 barda ; 6-7,8 -Ölçüler ; 72*76*60 cm.( Y, G, D ) -Ağırlığı ; 90 Kg. Hava Kurutucusuz 10, TL Hava Kurutuculu 12, TL QUATTARO Kompresör Drayerli - 4 Ünitlik - Yağsız tip kuru hava, - Güç ; 4 Kw, - Tank kapasitesi ; 50 lt. - Ses seviyesi ; 70 / 75 db. - Basınç aralığı 5 barda ; 6-7,8 bar, - Ölçüler ; 76*74*52 cm. - Ağırlığı; 82 Kg Hava Kurutuculu 17, TL

11 DENTAL FİYAT LİSTESİ QUATTARO-TANDEM Kompresör Drayerli Ünitlik -2 kafa, 4'er silindirli( 8 silindir) - Yağsız tip kuru hava, - Güç ; 4 Kw, - Tank kapasitesi ; 90 lt. - Ses seviyesi ; Tek kafa,70 / 73 db., İki kafa,74 / 77 db - Basınç aralığı ; 6,5-8,5 bar, - Ölçüler ; 76*102*62 cm. - Ağırlığı; 143 Kg. Hava Kurutuculu 27, TL VS 300 S Cerrahi Aspiratör - Tek ünite yeterli 4, TL VS 600 S Cerrahi Aspiratör -Merkezi Sistem -2-3 Ünite yeterli 7, TL VS 900 S Cerrahi Aspiratör -Merkezi Sistem -3-5 ünite yeterli 10, TL VS 1200 S Cerrahi Aspiratör -Merkezi Sistem -4-6 Ünite yeterli 11, TL Tyscor VS 2 Cerrahi Aspiratör -Merkezi Sistem -3-5 ünite yeterli 8, TL Kompresör Kabini Tornado 1 ve Tornado 2 Kompresörler için 1, TL * Fiyatlarımıza KDV dahil değildir. TDB Fuar Kampanyası süresince satışlarımız TL, bazında 12 ay Kredi kartı ile taksitlidir. Paşa Dental A.Ş. fiyatları değiştirme hakkını saklı tutar. Fiyatlar 28 Mayıs - 30 Haziran 2015 tarihleri arasında geçerlidir.

12 Sizin İçin Ergonomi Hastanız İçin Konfor *Katalogta kullanılan ürün resimleri temsilidir. Marka ve modellere göre farklılık gösterebilir.

Diş Üniti & Koltuk Sistemi www.guloguz.com.tr

Diş Üniti & Koltuk Sistemi www.guloguz.com.tr A2-A ve A3-A Diş Üniti & Koltuk Sistemi www.guloguz.com.tr A3 - A Korodent; üstün ergonomi, esneklik ve estetiği ile tüm ihtiyaçlarınızı en ekonomik yoldan karşılayan geniş seçenekleri ile hizmetinizde

Detaylı

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır.

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. www.guloguz.com.tr DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ 0120 Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. www.korodent.com A3-A A3-A MONİTÖR (OPSİYONEL) Ağız içi kamera ve Radyovizyografi cihazları

Detaylı

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır.

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. www.guloguz.com.tr DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ 0120 Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. www.korodent.com FLEX FLEX MONİTÖR (OPSİYONEL) Ağız içi kamera ve Radyovizyografi cihazları

Detaylı

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır.

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. www.guloguz.com.tr DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ 0120 Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. www.korodent.com COMFORT COMFORT MONİTÖR (OPSİYONEL) Ağız içi kamera ve Radyovizyografi

Detaylı

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ

DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ www.guloguz.com.tr DİŞ ÜNİTİ VE KOLTUK SİSTEMLERİ 0120 Güloğuz Diş Deposu Tic. Ltd. Şti. nin Tescilli Markasıdır. Koro sayfa iso degisti.indd 1 25/01/16 17:53 COMFORT Koro sayfa iso degisti.indd 2 25/01/16

Detaylı

Ankastre Kış Fırsatları

Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Kış Fırsatları Ankastre Setler 3.769 7060 Multi Turbo Fırın 1.361 3904 Vitroseramik Ocak 972 8743 Davlumbaz 1.436 0+15 Fonksiyon Dijital programlanabilir dokunmatik kontrol paneli Fırın içi sökülebilir

Detaylı

Diş üniti aşağıda belirtilen 12 ana bölümden meydana gelecek ve pnömatik sistem olacaktır.

Diş üniti aşağıda belirtilen 12 ana bölümden meydana gelecek ve pnömatik sistem olacaktır. DİŞ ÜNİTİ VE HASTA KOLUĞU Diş üniti aşağıda belirtilen 12 ana bölümden meydana gelecek ve pnömatik sistem olacaktır. 1) Hasta Koltuğu 2) Ünit Gövdesi - Greşuar - Aspiratör 3) Tedavi Tablası 4) Reflektör

Detaylı

LABORATUVAR MİKROMOTORU

LABORATUVAR MİKROMOTORU 3.000-35.000 LABORATUVAR MİKROMOTORU 1. Mikromotor çekirdeksiz yapıda olmalıdır. 2. Piyasemen dönme hızı 3.000-35.000 devir/dakika olmalıdır 3. Mikromotor sessiz çalışmalı ve düşük vibrasyonlu olmalıdır.

Detaylı

KARTAL DENTAL 2014 KARTAL DENTAL 2014 SERIES 1 KLİNİK SİSTEMLERİ ÜRÜNLER SAYFA NO. CKD SERİSİ 5 MD SERİSİ 13 GCC SERİSİ 18 GCD SERİSİ 24 LGCC SERİSİ 29 LGCD SERİSİ 34 MPE DİSPANSER 40 2 LABORATUVAR SİSTEMLERİ

Detaylı

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01

DÖKÜM FIRINI (22 Lt.) ERC-01 Döküm Fırını Tamir ve İmalatı Sağlık Bakanlığı Onaylı Toz Maskeleri Toz ve Çapak Gözlükleri İş Güvenliği Malzemeleri Santrifüj Bakın ve Onarımı Her Türlü Kumlama Bakım ve Onarımı www.sertekniklab.com DÖKÜM

Detaylı

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR

MEDİKAL LAMBALAR. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. Birlikte daha iyiyiz. MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR MEDİKAL LAMBALAR Birlikte daha iyiyiz. En zorlu tedavilere ışık tutuyoruz. AMELİYATHANE TAVAN LAMBALARI IP 5 4 < DUO LED CC DUO LED X1 DUO LED X2 DUO LED X3 S.K.: 22.1001 S.K.: 22.1002

Detaylı

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26

www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları 1-4 Ateş Ölçerler 5-14 15-19 Bebek Tesizleri 20-23 Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler 24-26 2014 www.loobex.com www.loobex.com İÇİNDEKİLER Buhar Makinaları Ateş Ölçerler Bebek Tesizleri Kameralı Bebek Telsizleri Sterilizatörler Mama Isıtıcılar 1-4 5-14 15-19 20-23 24-26 27-29 buhar makinaları

Detaylı

Mobİl Dİş Polİklİnİğİ

Mobİl Dİş Polİklİnİğİ Mobİl Dİş Polİklİnİğİ Mobil Diş Polikliniği İçerik 1.1 Diş Hekimi Ünitesi 2.1 Kompresör 3.1 Panoramik X-ray cihazı 4.1 Otoklav Makinesi 5.1 Klima 6.1 Jeneratör 7.1 Işınlı dolgu cihazı 8.1 Ultrasonik Scalar

Detaylı

Yıkayıcılar. Medikal Işık Sistemleri. Tedavi Arabaları I. Anestezi Arabası II. İlaç Arabası III. Acil Arabası IV. Pansuman Arabası 1/96

Yıkayıcılar. Medikal Işık Sistemleri. Tedavi Arabaları I. Anestezi Arabası II. İlaç Arabası III. Acil Arabası IV. Pansuman Arabası 1/96 Yıkayıcılar I. Dezenfeksiyon ve Yıkama Cihazı II. Küçük Kapasiteli Yıkayıcı III. Orta Kapasiteli Yıkayıcı Sarf Malzemeler Sterilizasyon ve Tyvek Ruloları.I.IIDezenfektan ve Yıkama Cihazı Solüsyonları.II

Detaylı

A-dec Farkı Efsanevi Güvenilirlik

A-dec Farkı Efsanevi Güvenilirlik PERFORMER A-dec Farkı Efsanevi Güvenilirlik A-dec, efsanevi güvenilirliğe ve kaliteye sahip ekipmanlar yaratma konusunda bir üne sahiptir. Bu haklı ün, mükemmelliğe olan bağlılık ve basit ancak yenilikçi

Detaylı

UNITE U-600 SÖKME TAKMA MAKİNASI

UNITE U-600 SÖKME TAKMA MAKİNASI UNITE U-600 SÖKME TAKMA MAKİNASI Manuel yana açılır sökme takma kafası 12-22 jant içten tutma kapasitesi 10-19 jant dıştan tutma kapasitesi 220v/380V çalışma gerilimi 0,75Kw/1.1Kw motor gücü 8-10 Bar çalışma

Detaylı

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş.

TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. TOPTAN FİYAT LİSTESİ / 2015-1 İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. İç Ticaret ve Pazarlama A.Ş. 2015-1 TOPTAN FiYAT LiSTESi TAMBOY FIRIN SERİSİ (60*60) 6010 Tamboy Elk. Fırın (Beyaz) * Düğmeden Ateşlemeli * Gizli

Detaylı

46 power tools

46 power tools 46 power tools www.rtrmax.com Kompresörler RTM796 Çalışma Voltajı : 230 V Frekans : 50 Hz Güç : 3Hp / 2.2 KW Tank Kapasitesi : 200 Lt Basınç : 8 Bar Hız : 200 L/Dk. Ağırlık : 155 KG Koli Adeti : 1 Kasnaklı

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ÖZELLİĞİ KOLİ (AD) LİSTE FİYATI TL/Kr Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,30 Asma Kilit

Detaylı

Diş Üniti & Koltuk Sistemi www.guloguz.com.tr

Diş Üniti & Koltuk Sistemi www.guloguz.com.tr A2-A ve A3-A Diş Üniti & Koltuk Sistemi www.guloguz.com.tr A3 - A Korodent; üstün ergonomi, esneklik ve estetiği ile tüm ihtiyaçlarınızı en ekonomik yoldan karşılayan geniş seçenekleri ile hizmetinizde

Detaylı

İçerik. Ateş Ölçerler BEBEK BAKIMI... 9

İçerik. Ateş Ölçerler BEBEK BAKIMI... 9 1 2 İçerik Ateş Ölçerler... 4-5 TANSİYON ALETLERİ... 6 NEBULİZATÖRLER... 7 YAŞAM TARZI... 8-9 BEBEK BAKIMI... 9 3 Ateş Ölçerler SPEEDY Dijital Termometre - Kızılötesi Temassız Vücuda temas etmeden şakaktan

Detaylı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı

Güçlü cerrahi aspiratör cihazı Güçlü cerrahi aspiratör cihazı ATMOS Record 55 ATMOS Record 55 DDS DAYANIKLI KULLANIMI KOLAY SESSİZ 2 ATMOS Record 55 Çok yönlü ve güçlü! Yüksek emiş gücü ve güçlü vakumu sayesinde ATMOS Record 55 çok

Detaylı

Keşke Kelimesini Unutun!

Keşke Kelimesini Unutun! OPTUM CVX Serisi Keşke Kelimesini Unutun! Yeni Case IH Optum CVX Serisi; yeni, sınıfında fark oluşturan kaporta dizaynı, farklı tasarımı, güçlü ve ekonomik motor gücü seçenekleri, her türlü koşulda etkin

Detaylı

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox

LX Restaurant. YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları. Full Inox LX-13690 Restaurant YENİ TASARIM - A13 Güvenlik Standartları Full Inox Fırın gücü; 2100 W Kolay temizlenebilen hareketli alt rezistans Çift cam ve yalıtım sistemi ile A13 güvenlik standartları İç aydınlatma

Detaylı

A-dec Farkı. 5 YEAR WARRANTY

A-dec Farkı. 5 YEAR WARRANTY A-dec 200 A-dec Farkı. Diş hekimlerinin bir dental koltuktan ve tablet sisteminden beklentilerini öğrenmenin en iyi yolu onlara sormaktır. Biz de bunu yaptık. A-dec 200 tasarımı dental ekiplerin çalışma

Detaylı

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık

DETAYLAR TEKNİK BİLGİLER. Motor sistemi Motor Hacmi Şanzuman Yakıt Tankı Maksimum Güç Fren Sistemi Ağırlık 5 8 HP SU SOĞUTMALI MOTOR ÖN VE ARKA PAPATYA DİSK FREN DİJİTAL GÖSTERGE SAATİ AYARLANABİLİR AMORTİSÖR GÜÇLÜ ŞASE : Su soğutmalı, zamanlı, tek silindirli : 9 cc : 5 vites : 7 LT : 8 HP : Hidrolik tek papatya

Detaylı

KOMPRESÖR ŞARTNAMESİ. 1. Kompresör yağlı sistemde çalışabilir özellikte olmalıdır.

KOMPRESÖR ŞARTNAMESİ. 1. Kompresör yağlı sistemde çalışabilir özellikte olmalıdır. Marka : JUN-AIR Geçerlilik Tarih : Model : 6-25 YAĞLI KOMPRESÖR Toplam Sayfa : 1 1. Kompresör yağlı sistemde çalışabilir özellikte olmalıdır. 2. 220 V / 50 Hz şebeke cereyanı ile çalışabilmeli ve maksimum

Detaylı

Ankastre 2015 Fırsatları

Ankastre 2015 Fırsatları Ankastre 2015 Fırsatları Tezhip Desen Ankastre 7063 Multi Turbo Fırın 927 3518 Siyah Cam Ocak 598 8655 Davlumbaz 793 0+6 Fonksiyon Low-e iç cam sayesinde el yakmayan ön cam ısısı Siyah cam özelliği 60

Detaylı

GÜÇ MODU F (Hassas Mod) E (Ekonomik Mod) P (Güç modu) HP (Yüksek Güç Modu) Hassas haraket gerektiren hafif çalıșmalar içindir Düșük yakıt tüketimi istenen çalıșmalar içindir Genel kazı ve yükleme çalıșmaları

Detaylı

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ ÜNİTİ TEKNİK ŞARTNAMESİ

NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ ÜNİTİ TEKNİK ŞARTNAMESİ NUH NACİ YAZGAN ÜNİVERSİTESİ DİŞ ÜNİTİ TEKNİK ŞARTNAMESİ Diş üniti aşağıda belirtilen bölümlerden oluşmalıdır. A. Hasta Koltuğu (Fotöy) B. Tedavi Ünitesi C. Kreşuar D. Asistan Tableti E. Reflektör F. Ayak

Detaylı

Teknoloji ve sevgi ile ürettiği birbirinden özel ürünlerle İtimat a evlerinizde yer açın.

Teknoloji ve sevgi ile ürettiği birbirinden özel ürünlerle İtimat a evlerinizde yer açın. Teknoloji ve sevgi ile ürettiği birbirinden özel ürünlerle İtimat a evlerinizde yer açın. İtimat, mutfaklarınızda son teknoloji ile ürettiği birbirinden kaliteli ankastre ürünlerle sizlere profesyonelliği

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

Evde Sağlık Çözümleri. Ürün Kataloğu

Evde Sağlık Çözümleri. Ürün Kataloğu Evde Sağlık Çözümleri Ürün Kataloğu Icerik Tansiyon Aletleri 4-5 Nebulizatörler 6-7 Ateş Ölçerler 8 Yaşam Tarzı 9 Bebek Bakımı 10 Tansiyon Aletleri CHECKY Koldan Ölçen Tansiyon Aleti - OTOMATİK Checky

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU 20.08.2015 Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,65 Asma Kilit KD001/10-125 GRİ - 25 mm 360 2,90 Asma

Detaylı

I. Buharlı Sterilizatörler

I. Buharlı Sterilizatörler I. Buharlı Sterilizatörler ERYİĞİT buharlı sterilizatörleri; tekstil malzemelerin, cerrahi ve pansuman aletlerin, plastik ve cam malzemelerin, şişelenmiş sıvıların, sterilizasyonunu gerçekleştirmek amacıyla

Detaylı

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016

www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 www.tamsan.com.tr Genel Ürün Kataloğu 2016 Küresel Türk Markası Memnuniyet Üretiyoruz Vidalı Hava Kompresörleri Düşük Ses Seviyesi Tamsan, vidalı kompresörlerinin tasarımını yaparken, dikkate aldığı

Detaylı

TEKNİK DEĞERLER. Derinlik (mm) Genişlik (mm) Yükseklik (mm) 485 mm 485 mm 870 mm AÇIKLAMA. Renkler

TEKNİK DEĞERLER. Derinlik (mm) Genişlik (mm) Yükseklik (mm) 485 mm 485 mm 870 mm AÇIKLAMA. Renkler www.hosseven.com.tr 2 www.hosseven.com.tr TEKNİK DEĞERLER Nominal Isı Güç KW_N 2,2-6,5 Saatlik Tüketim Kg/h 0,6-1,8 Verim % 92-88,5 Maksimum Isıtma Hacmi M3 185 Net Kg kg 82 Baca Çapı mm 80 Besleme Haznesi

Detaylı

36 Evye. Ocak. Mikrodalga Fırın. Fırın. Bulașık Makinesi. Davlumbaz

36 Evye. Ocak. Mikrodalga Fırın. Fırın. Bulașık Makinesi. Davlumbaz 2014 Fiyat Listesi Ocak 04 16 Fırın Mikrodalga Fırın 23 25 Bulașık Makinesi Davlumbaz 27 36 Evye Fiyatlarımız TL cinsinden olup KDV ve ÖTV dahildir. Listedeki fiyatlar tavsiye edilen perakende satış fiyatlarıdır.

Detaylı

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir.

MALTECH. İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. M5 EVOLUTION - GÜÇLÜ SUPERMIX - İDEAL İç ve dış cephe sıva uygulamalarında kullanılan, yenilikçi ve güçlü bir modeldir. Turbomix özellikli sıva makinesi Kolay müdahale edilebilen su armatürü D ve R tipi

Detaylı

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr

İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10. www.biglift.gen.tr İSTİFLEME VE KALDIRMA EKİPMANLARI YENİ ÜRÜNLER RM-ECL1029 I RM-PS1550 I RM-EPT15 I RM-ESE20 I RM-TE10 I RM-T10 www.biglift.gen.tr 1 RM-ECL1029 EKONOMİK TAM AKÜLÜ İSTİF MAKİNASI Kompak ve hafif tasarımı

Detaylı

Ankastre Ürünler.

Ankastre Ürünler. Ankastre Ürünler www.kumtel.com 2018 / 1 Ürün Kataloğu İçerik Ankastre Fırınlar & Setler A6SF2 (DDT) Serisi A6SF2 (DT) Serisi A6SF2 (MT) Serisi A6S2 Serisi 3-8 9-12 13-22 23-28 Ankastre Ocaklar 0 4 OAVC

Detaylı

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150

TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 TR6 Serisi TR6.120 TR6.130 TR6.140 TR6.135 TR6.150 Yerli Devler Gücüne Güç Katıyor... En güçlü yerli traktörler olarak bilinen New Holland TR6 serisi, performans ve yüksek teknolojinin yanı sıra üstün

Detaylı

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler

EW 100. EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun. Tekerlekli Ekskavatörler EW 100 Tekerlekli Ekskavatörler EW100 mobil ekskavatör ile hızla yola koyulun 10 tonluk mobil ekskavatör EW100, güçlü bir çıkış, düşük yakıt tüketimi ve özellikle kullanıcı dostu özellikleriyle göz doldurur.

Detaylı

HOSBYNEB Mobil Aspiratör Cihazı

HOSBYNEB Mobil Aspiratör Cihazı 1 2 İçerik ASPİRATÖR CİHAZLARI... 4 OKSİJEN TERAPİ CİHAZI... 5 HASTABAŞI MONİTÖRLERİ... 6-7 EKG CİHAZLARI... 8-9 HOLTERLER... 10 KÜVÖZLER... 11 RADYANT ISITICI... 12 FOTOTERAPİ CİHAZI... 12 FETAL DOPLERLER...

Detaylı

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları

Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları Sirkülasyon Pompaları Domestik Hidroforlar Drenaj Pompaları ecocirc BASIC / BASIC N / PREMIUM SERİSİ Anti-Blok teknolojisine sahip yeni nesil sirkülasyon pompaları Verimliliği en üst noktaya taşımak için

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS. Hidrolik Devirmeli Makas HGS Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Makas Serisi HGS Hidrolik Devirmeli Makas HGS Hidrolik Devirmeli Makas Dünyada ispatlamış olduğu tecrübesiyle ERMAKSAN, yüksek teknoloji kullanarak 19 den beri

Detaylı

MİKRODALGA FIRIN 20 BULAŞIK MAKİNESİ 21

MİKRODALGA FIRIN 20 BULAŞIK MAKİNESİ 21 2012 Fiyat Listesi MİKRODALGA FIRIN 20 OCAK 02-12 EVYE 29 FIRIN 13-19 BULAŞIK MAKİNESİ 21 DAVLUMBAZ 22-28 Fiyatlarımız TL cinsinden olup KDV ve ÖTV dahildir. Listedeki fiyatlar tavsiye edilen perakende

Detaylı

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri

5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profil i Bağ-Bahçe Traktörleri 5GL Serisi 57 kw (75 HP) 65 kw (85 HP) (97/68 EC) Düşük Profilli Bağ-Bahçe Traktörleri 2 5GL Serisi Traktörler Genel Bakış 5GL Düşük Profil, Alçak Bağ-Bahçe Uygulamaları için Yeni Çözüm Yeni John Deere

Detaylı

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01

Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. /TccTurkiye /02 R 01 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic.Ltd.Şti. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye trevo trevo 1 Trevo 8 MFA Trevo 7 MFA Trevo 9 MFA 2 Trevo 6 MFA Trevo 5 MFA

Detaylı

BÖLÜM 11. Dental Malzemeler. MVM Medikal Veteriner Malzemeleri. www.mvm.com.tr. l BÖLÜM 11 SAYFA 319

BÖLÜM 11. Dental Malzemeler. MVM Medikal Veteriner Malzemeleri. www.mvm.com.tr. l BÖLÜM 11 SAYFA 319 BÖLÜM 11 Dental Malzemeler MVM Medikal Veteriner Malzemeleri l BÖLÜM 11 SAYFA 319 Ultrascaler Kavitron M1 R1394 Kavitron uçları 25 Khz uyumlu Su sızdırmaz el aleti Endo fonksiyonlu (endo uçları opsiyonludur)

Detaylı

Beko Inverter klimalarda. 7 yıl garanti ve bakım hediye!

Beko Inverter klimalarda. 7 yıl garanti ve bakım hediye! Beko Inverter klimalarda Nisan 2016 7 yıl garanti ve bakım hediye! YIL GARANTİ Bakım* Hediye *Klimanın garanti süresi olan 3 üncü yılın sonunda bir bakım hizmeti verilir. Sıcaklar sizi bunaltmadan klima

Detaylı

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ

STERİLİZASYON SİSTEMLERİ STERİLİZASYON SİSTEMLERİ Ürün kodu için seçeneklerine bakınız. 110 LT TEK KAPILI PLAZMA STERiLiZASYON CiHAZI Düşük ışılı hidrojen peroksit (H2O2) plazma sterilizasyon cihazı Diğer düşük ısılı cihazlara

Detaylı

Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere...

Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere... Yeni PUMA Serisi Yeni Puma Tier 4B Serisi. Ne İstediğini Bilenlere... Yeni Case IH Puma Serisi traktörlerde kullanılan yeni nesil common rail motorlar, gücü ve ekonomiyi bu güne kadar üretilmiş olan en

Detaylı

2014 Fiyat Listesi 1

2014 Fiyat Listesi 1 214 Fiyat Listesi 1 Sirkülasyon Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Serileri... 22 Calio, Calio S, Rio-Eco N, Rio-Eco Z N Performans Eğrileri... 26 Calio-Therm S, Rio-Eco Therm N, Rio-Therm N Serileri...

Detaylı

KBB MUAYENE KOLTUKLARI

KBB MUAYENE KOLTUKLARI KBB MUAYENE KOLTUKLARI Ürün Kodu: 10010299 SUPREMA KBB MUAYENE KOLTUĞU 4 MOTORLU Muayene ve basit cerrahi müdahale koltuğu 4 adet bağımsız motor sistemi (yükselme/alçalma, sırt, ayak ve oturma kısmı) Toplam

Detaylı

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi

M320D2. Caterpillar M320D2 Lastik Tekerlekli Ekskavatör. Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü. Motor kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi Motor Cat C7.1 ACERT Net Beygir Gücü 123.5 kw / 168 hp Kepçe Kapasitesi 0.35-1.18 m 3 M320D2 Çalısma Ağırlığı * 18 850-19 800 kg * Çalısma ağırlığı ve kepçe makine konfigürasyonuna göre değisebilir. Caterpillar

Detaylı

OptiFlood LED alan aydınlatma için ihtiyaç duyduğunuz her şey

OptiFlood LED alan aydınlatma için ihtiyaç duyduğunuz her şey Lighting OptiFlood LED alan aydınlatma için ihtiyaç duyduğunuz her şey OptiFlood LED BVP506 OptiFlood LED, büyük alanların ışıkla aydınlatılması için kullanılabilen, şık ve oldukça etkili asimetrik aydınlatmalardan

Detaylı

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75

TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 TT4 Serisi TT4.50 TT4.55 TT4.65 TT4.75 Gelişmiş Özellikler ve Seçkin Konforun Yeni Temsilcisi TT4 Serisi Geniş ve klimalı kabini, modern görünümü, güçlü transmisyonu, powershuttle opsiyonu, sürüngen vitesi

Detaylı

Ankastre Ürünler 2017 /2

Ankastre Ürünler 2017 /2 www.luxell.com.tr Ankastre Ürünler 2017 /2 Ankastre Ürünler 2017/2 İçerik Sf. 3-18 Ankastre Setler Set 17/9 735 Siyah Davlumbaz, 40 TAHDF Siyah Ocak, 4207 Siyah Fırın Set 17/8 735 Siyah Davlumbaz, 40 TAHDF

Detaylı

GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI

GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI GRUNDFOS SİRKÜLASYON POMPALARI MAGNA3 Comfort PM be think innovate ALPHA2 AUTOADAPT AUTOADAPT fabrika ayarı en iyi ayar noktasını otomatik olarak seçecektir. Autoadapt tarafından bir kez ayarlandıktan

Detaylı

DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU

DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU DIŞTAN SULU HAVALI KLİNİK MİKROMOTORU 1. Dayanıklı, hafif ve kaliteli malzemeden yapılmış olmalıdır. 2. Cihaz en az 25,000 devir/dak. çalışabilmelidir.bu durum kullanım kılavuzunda belirtilmelidir. 3.

Detaylı

Ocaklar Fırınlar Davlumbazlar Setler Aksesuar Evyeler Teknik Çizimler

Ocaklar Fırınlar Davlumbazlar Setler Aksesuar Evyeler Teknik Çizimler Ocaklar Fırınlar Davlumbazlar Setler Aksesuar Evyeler Teknik Çizimler 2 16 24 32 42 44 48 ANKASTRE OCAKLAR DELTA 60 A6400 CS DELTA 60 GAZ KESME EMNİYETLİ 654,00 - Estetik kare döküm ızgara - Estetik inox

Detaylı

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014

MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 MIDEA TRİ-THERMAL ISI POMPASI TEKNİK KILAVUZ- 2014 Modern Klima Isı Pompası Teknik Yayınlar 2014/5 MCAC-RTSM-2014-1 Tri-Thermal İçindekiler 1. Bölüm Genel Bilgiler... 1 2. Bölüm Teknik Özellikler ve Performans...

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü

Ekonomik, modern, çok amaçlı. Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Ekonomik, modern, çok amaçlı Her çeşit tarımsal faaliyete uygun 3 silindirli, yerli yeni turbo motor Modern çizgilere sahip yeni kaporta görünümü T480s Geçmişinden gelen gücün modern teknoloji ile

Detaylı

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti

* Güvenilir Dişli Grubu. * Islak Disk Fren. Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans. Daha küçük direksiyon. *Yüksek Manevra Kabiliyeti Yüksek Verimlilik ve Güçlü Performans Hidrolik pompa motoru Düşük hıza ayarlanabilen Motorlu hidrolik pompa çıkış gücü, yüksek performans ve uzun kullanım ömrü sağlar. Forkliftin operatör tarafından değiştirilebilen

Detaylı

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV

NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV NEM ALMA CİHAZI TTK 100 E 1500 TL + %16 KDV Nem alma kapasitesi, 30 C / %80 bağıl nemde: 30 litre / 24saat Uygun olduğu maks. oda büyüklüğü: 90 m² / 225 m³ Çalışma aralığı, sıcaklık: 5 ila 35 C Çalışma

Detaylı

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven DAXOM Elektrikli Şofben Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven Elektrikli Şofben DAXOM 10~24 kw Elektrikli Şofben (1~220 V veya 3~400 V) Model Güç (kw) Sıcak Su Miktarı (lt/dak.) t=25 C UKDAX-10ES 10 5,8 UKDAX-12ES

Detaylı

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven

DAXOM. Elektrikli Şofben. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven DAXOM Elektrikli Şofben Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven Elektrikli Şofben DAXOM 10~24 kw Elektrikli Şofben (1~220 V veya 3~400 V) Model Güç (kw) Sıcak Su Miktarı (lt/dak.) t=25 C UKDAX-10ES 10 5,8 UKDAX-12ES

Detaylı

LED IŞIK 300 A-DEC 1

LED IŞIK 300 A-DEC 1 A-DEC 300 IŞIK LED 1 Salt parlaklık. A-dec LED dental ışıklara baktığınızda fark edeceğiniz ilk şey ışığın saf, nötr ve beyaz oluşu olacaktır. Buna dokunmatik panelimizi ve tek bir yerden kumanda edilen

Detaylı

yıl 2012 ÜRÜN KATALOĞU FIRIN OCAK DAVLUMBAZ BULAŞIK MAKİNESİ EVYE BATARYA

yıl 2012 ÜRÜN KATALOĞU FIRIN OCAK DAVLUMBAZ BULAŞIK MAKİNESİ EVYE BATARYA yıl. 2012 ÜRÜN KATALOĞU FIRIN OCAK DAVLUMBAZ BULAŞIK MAKİNESİ EVYE BATARYA Hayatınızı ko yıl. olaylaştırır... FIRINLAR 2 OCAKLAR 6 DAVLUMBAZLAR 10 BULAŞIK MAKİNESİ 12 EVYELER 13 BATARYALAR 16 2012 ÜRÜNLER

Detaylı

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ŞARTNAMESİ

DİŞ RÖNTGEN CİHAZI ŞARTNAMESİ Marka : TAKARA BELMONT Geçerlilik Tarih : 20/06/2008 Model : BELRAY RÖNTGEN CIHAZI Toplam Sayfa : 1 1. Cihaz diş hekimliğinde kullanılmak üzere tasarlanmış olmalıdır. 2. Mobil veya duvara monte edilebilir

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; bu yelpazede tek tek ekipmanların

Detaylı

PPP Ürün Kodu Ürün Açıklaması. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. Kutu 20 Adet. Kutu 15 Adet. Kutu 20 Adet. Kutu 10 Adet.

PPP Ürün Kodu Ürün Açıklaması. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. Kutu 20 Adet. Kutu 15 Adet. Kutu 20 Adet. Kutu 10 Adet. Sabit Duvar Montaj Aparatları SUREFIX230 Sabit Sistem, Önerilen 32" - 50", Özel Alyan Kilitli Sistem Taşıma Kapasitesi 50kg, vesa ölçüleri 200x200-400x200-400x400 42,5 TL SUREFIX235 Sabit Sistem, Önerilen

Detaylı

PROFİLAXİ ANGULDURVASI

PROFİLAXİ ANGULDURVASI PROFİLAXİ ANGULDURVASI 1. Anguldurva başlığı rulmanlı sistem olmalıdır. 2. Dakikadaki dönme hızı 5.000 devir/dakika olmalıdır. 3. Kartuş sistemi rulmanlı olmalıdır. 4. Mikromotor devrini 4:1 oranında iletmelidir.

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070

NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 NEW HOLLAND BC 5000 Serisi Balya Makineleri bc 5040 bc 5040 Hb bc 5050 Hb bc 5060 bc 5070 BC Serisi Haşbaysız Balya Makineleri BC 5060 BC 5070 Çeki okunun doğrudan aksa bağlanması ile daima güvenli çalışabilme

Detaylı

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi

YARI OTOMATiK PELET KAZANI. Yeni Nesil Eco Mini Serisi YARI OTOMATiK PELET KAZANI Yeni Nesil Eco Mini Serisi Özellikler Geri Yanma Kontrolü: Gelişmiş Yanma Sistemi: Çok Yönlü Kontrol Sistemi: Dijital Kontrol Paneli: Kompakt Brülör Ünitesi: Manuel Türbülatör

Detaylı

KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR

KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR KABLOLU ADAPTÖRLÜ ELEKTRİKLİ ENDODONTİK MİKROMOTOR 1. Cihaz ünitden bağımsız çalışabilen tipte olmalıdır. Yalnızca elektrikle çalışılabilmelidir. Başlık bağlantısı cihaz ön tarafından yapılmalıdır. 2.

Detaylı

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Gaz ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Yüksek alaşımlı döküm alüminyumdan imal edilmiş, premix ısı eşanjörü ile donatılmış yeni nesil yoğuşmalı

Detaylı

B12 B 30. B 45 B45CLH Hastane Otomatı B 65

B12 B 30. B 45 B45CLH Hastane Otomatı B 65 temizlik otomatları B10 E10 B12 B 30 B 45 B45CLH Hastane Otomatı B 65 B70CLH Hastane Otomatı B 70 B 90 HAKOMATIC : B10 E10 B12 B30 B45 B65 B70/B70 CLH B90 Performans /m² saat : 1400 1400 1500 1950 2300

Detaylı

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK

MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK MUTFAK KEYFİNİZ MÜKEMMEL OLSUN İSTEDİK FİYAT LİSTESİ 2014/2 HAYATINIZA DEĞER KATAR ESTY 2014 www.esty.com.tr www.esty.com.tr ESTY ile gelen MUTLULUKLAR... İÇİNDEKİLER DAVLUMBAZLAR 06 ASPİRATÖRLER 09 FIRINLAR

Detaylı

IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN TEKNĐK ŞARTNAME

IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN TEKNĐK ŞARTNAME BTD.07.(DIŞ).2010/110 IŞIK PROJEKTÖRLERĐ ve LED li IŞIK BOYAMA PROJEKTÖRLERĐ ĐÇĐN 1. AMAÇ: TEKNĐK ŞARTNAME Bu şartnamenin amacı Kurumumuz stüdyolarında kullanılmak üzere satın alınacak ışık projektörleri

Detaylı

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi

YUTAKI YUTAKI. Eviniz için konforlu ısıtma sistemi YUTAKI Eviniz için konforlu ısıtma sistemi SICAKLIK Isı pompası TÜKETİM GAZLI ISITMA YAKITLI ISITMA ELEKTRİKLİ ISITMA YUTAKI Bilinmesi gerekenler Bir ısı pompası nasıl çalışır? Bir ısıtma pompası, enerjiyi

Detaylı

ANGULDURVA MOTORLARI

ANGULDURVA MOTORLARI ANGULDUVA ANGULDUVA BAŞLIKLAI 127 SL2028 SL2026 SL2044 SL2207 SL2245 SL2010 SL2010 SL2008 MANDALLI KAFA SİSTEMİ 25.000 PM HIZ PUSH BUTON FEZ DEĞİŞTİME 40.000 PM HIZ ANGULDUVA GÖVDELEİ SL2001 SL2002 MANDALLI

Detaylı

A-dec Farkı Yaşam İçin Üretildi

A-dec Farkı Yaşam İçin Üretildi A-dec 300 A-dec Farkı Yaşam İçin Üretildi A-dec'te, ürünlerimizde kullanılan cıvatalara varıncaya kadar, hiçbir ayrıntı çok küçük değildir. Bu nedenle, kalitemizi garantilemek için, tamamlanmış dental

Detaylı

galileo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye 2015/02 R 01

galileo Mobil cihazınızdan okutunuz. TCC-The Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. /TccTurkiye  2015/02 R 01 galileo 2015/02 R 01 TCCThe Chair Company Büro Koltuk Sanayi ve Tic. A.Ş. www.tcc.com.tr Mobil cihazınızdan okutunuz. /TccTurkiye galileo galileo 1 tasarım Françoise Héléne Jourda Galileo 8 MFA Galileo

Detaylı

Boru Bükme Makinaları

Boru Bükme Makinaları boru bükme makinası boru bükebilme sıkma makarası motor tahrikli motor ile hassas büküm fren balatası soğutma fanı Motor ile The Precision of Degree With Brake Motor büküm Motor Max.gücü 190 bending kw

Detaylı

Sonorous Sabit Duvar Montaj Aparatları ve Aksesuar. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. 200x200, duvardan uzaklık 25mm. Kutu 20 Adet.

Sonorous Sabit Duvar Montaj Aparatları ve Aksesuar. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. Kutu 5 Adet. 200x200, duvardan uzaklık 25mm. Kutu 20 Adet. Sonorous Sabit Duvar Montaj Aparatları ve Aksesuar SUREFIX230 Sabit Sistem, Önerilen 32" - 50", Özel Alyan Kilitli Sistem Taşıma Kapasitesi 50kg, vesa ölçüleri 200x200-400x200-400x400 65,0 TL SUREFIX235

Detaylı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı

Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Sizi en son anneniz bu kadar şımartmıştı Konforlu Kullanım Kapak Sıcaklık Ayarı Su Sıcaklık Ayarı Yıkama Ayarları Kötü Koku Emme Kurutma Sıcaklık Ayarı Enerji Koruma Seçenekleri Hijyen Ustası El Değmeden

Detaylı

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power...

Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: kg ~ kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3. The global power... Motor Gücü (Net): 202 kw ( 271 Hp) Çalışma Ağırlığı: 34.000 kg ~ 36.500 kg Kova ISO/SAE: 1.55 ~ 2.20 m3 The global power... Yeni motor, Avrupa Birliği III A standartlarına uygun olmakla birlikte, EPA Tier

Detaylı

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi GENEL ÖZELLÝKLER HERCULES Condensing 32 2 I Yer Tipi Boylerli

Detaylı

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli

Konveyörlü Tip WTCS90 - elektrikli Electrolux Bulaşık Yıkama Sistemleri serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama,

Detaylı

Eolo MYTHOS 24 2E Duvar-tipi Hermetik Kombi

Eolo MYTHOS 24 2E Duvar-tipi Hermetik Kombi 1998 den beri İtalya Kombi Pazar Lideri Eolo MYTHOS 24 2E Duvar-tipi Hermetik Kombi HER YIL BAKIM YAPTIRAN KULLANICILARA HEDİYE! Genel Özellikler Açıklamalar 1 - Reset düğmesi 2 - Stand-by / Yaz / Kış

Detaylı

DİNAMİK EL ALETLERİ GENEL ŞARTLAR

DİNAMİK EL ALETLERİ GENEL ŞARTLAR DİNAMİK EL ALETLERİ GENEL ŞARTLAR 1. Aeratör başlıklarıyla birlikte bir adet rulman presi, en az bir adet basınç regulatörü ve markaya uygun söküp takma aparatları bedelsiz verilecektir. 2. Her beş adet

Detaylı

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos

Ürün serisi tanımı: Wilo-Stratos Ürün serisi tanımı: Wilo- Benzer resim Yapı türü Islak rotorlu sirkülasyon pompası, rakor veya flanş bağlantılı, otomatik güç uyarlamalı EC motoru Uygulama alanı Tüm sistemlerin sıcak sulu ısıtma tesisatları,

Detaylı

Vaillant Merkezi İklimlendirme Sistemleri ile standartlarınızı yükseltin!

Vaillant Merkezi İklimlendirme Sistemleri ile standartlarınızı yükseltin! Vaillant Merkezi İklimlendirme Sistemleri ile standartlarınızı yükseltin! Vaillant, VVS5 VRF Merkezi İklimlendirme Sistemleri ile 43 yıllık Alman teknoloji geleneğini yüksek performans, enerji tasarrufu

Detaylı

Elektrikli kaynatma kazanı

Elektrikli kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

1309 Serisi 1354 Serisi

1309 Serisi 1354 Serisi 1309 Serisi 1354 Serisi Ekonomik Seri Arka Park Sensörü 1309 1354 Sensör Tip 09 Sensör Tip 54 Ø 18 mm Ø 18.5 mm Engele olan mesafeyi 1.7 metreden itibaren sesli olarak bildirir. 4 kademeli sesli uyarı

Detaylı