TRADITION OF QUALITY

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TRADITION OF QUALITY"

Transkript

1 TRADITION OF QUALITY

2

3 Başkan ın Mesajı Dünyanın global demir çelik gücü olmaya devam ediyoruz! Tosyalı Holding olarak bugün üç farklı kıtada, 20 yi aşan tesiste sürdürdüğümüz faaliyetlerimizle hem ülkemize hem de içinde bulunduğumuz coğrafyalara değer katan bir şirket olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Türkiye nin global demir çelik gücü olarak şimdi aynı başarı hikayesini Avrupa da da devam ettirme kararlılığımızın altını çizmek isterim. Geçtiğimiz günlerde 60 ıncı kuruluş yıldönümünü kutladığımız Tosçelik Nikšić Fabrikası, Tosyalı Holding olarak global büyüyüşümüz ve bölgede her geçen gün artan gücümüz açısından büyük önem taşıyor yılında Željezara Nikšić olarak kurulan tesis, 2012 yılından bu yana Tosçelik çatısı altında... Bu süreçte gerçekleştirdiğimiz yatırımlarımızla tesisin üretim kapasitesinin yanı sıra demir çelik sektöründeki katma değerli bilgi birikimimizi de artık Karadağ a getirmiş bulunuyoruz. Makine, savunma, enerji ve otomotiv sanayi başta olmak üzere, bölge ekonomisinin lokomotifleri arasında sayılabilecek onlarca farklı alana Nikšić tesisimizden de yüksek teknolojiye ve katma değere sahip üretim yapmaya devam edeceğiz. Bir Türk şirketi olarak, tüm dünyaya ülkemiz ekonomisinin gücünü ve Türk girişimcisinin neler yapabileceğini gösterebilmenin arzusu içindeyiz. Hedefimiz sadece ülkemizin ve bölgenin değil, aynı zamanda dünyanın en büyük üreticilerinden biri olmak... İşte bu nedenle asrın rüya projesi TANAP ın ana boru tedarikçisi olmak bizim için büyük önem taşıyor. Yine aynı sebeple, Japonya nın öncü şirketlerinden Toyo Kohan la 2012 de imzaladığımız işbirliği kapsamında bugün temelleri atılan Tosyalı-Toyo Çelik A.Ş, bizim gururumuza gurur katıyor. Ülkemize çağ atlatacak bu girişimlerle hedefimiz, ülkemizin yanı sıra Avrupa dan Kafkaslar a, Ortadoğu dan Kuzey Afrika ya uzanan geniş bir coğrafyanın ihtiyacını karşılamak... Tam bu noktada eklemek isterim ki, Tosyalı Holding olarak ana felsefemiz, içinde bulunduğumuz bölgeye değer katmaktan geçiyor. Karadağ ve özellikle Nikšić halkının bize olan güveninin ve ilgisinin farkındayız. Bu doğrultuda bölgeye istihdam sağlayan, Karadağ ekonomisine, tıpkı kendi ülke ekonomimize sağladığımız gibi değer katan bir şirket olmayı sürdürmek bizim için en öncelikli görev. Bugün yıllık 3.5 milyon ton kapasiteyi aşan üretim gücümüzün mihenk taşlarından biri de Nikšić Fabrikası olacaktır. Önümüzdeki dönemde hedefimiz üretimi 6 milyon tona ulaştırmak. Özellikle Avrupa ya ihracatımızda önemli bir kavşak olan Karadağ Fabrikası, Tosyalı Holding in hedef ve planlarında stratejik bir öneme sahip olmaya devam edecek. Fuat TOSYALI Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı

4 hakkımızda Tosyalı Holding Tosyalı Holding, Türkiye nin önde gelen çelik üreticilerindendir. Holding in merkezi Hatay İskenderun da olup; Osmaniye, İstanbul, İzmir, Cezayir ve Karadağ gibi yurtiçi ve yurtdışında pek çok üretim tesisine sahiptir. Tosyalı Holding in hedefi daima Kalite Geleneği olmuştur. Bu hedefe bağlı kalarak, 21. yüzyılın başında şirketin üretim yelpazesi önemli ölçüde genişledi ve Tosyalı Holding in ihracat değeri 800 milyon dolara ulaştı. İhracatın büyümesi ürünlerin kalitesini yükseltti ve ticaret sınırlarının genişlemesini sağladı. İlk günden itibaren özen, özveri ve kararlılıkla çalışan Tosyalı Holding, şu anda 20 den fazla tesise ve Avrupa daki en büyük kapalı fabrika kompleksine sahiptir. Tosçelik Alloyed Engineering Steel Nikšić Tosçelik Nikšić, geniş ürün yelpazesi ve teknolojileri ile çelik üretiminde 60 yıllık görkemli bir geleneğe sahiptir. Eski Željezara, 2012 yılında Tosyalı Holding bünyesindeki grup şirketlerinin arasına katıldı. O günden beri Tosyalı Holding, üretim teknolojilerini günümüzün koşullarına uygun bir şekilde geliştirmek ve yüksek kaliteli ürün elde etmek için Tosçelik Nikšić adına yatırımlar yapmaktadır. Tosçelik in en önemli yatırımları; SVC (Reaktif Enerji Dengeleme Sistemi) kurulumu, çelikhanedeki yeni vakum istasyonu, EAF (Elektrikli Ark Ocağı) ve pota ocağı, dövme haddehanesinde ingot ve blumların ısıtılmasında kullanılan yeni RHF (Rotary Fırını), barların kabuklarının soyulduğu yeni torna tezgahları ve diğer teknik iyileştirmelerden oluşmaktadır. Tosçelik Nikšić, Avrupa nın önde gelen çelik üreticilerinden ve Karadağ ın önde gelen endüstrilerinden biridir. Küçük detaylara dikkat etmemiz, çalışanlarımızın özverisi ve uzmanlığı; ürettiğimiz çeliğin kalitesinin garantisidir. Ürün yelpazemizde çeşitli kalite ve ebatlarda yüksek kaliteli ve özel çelikler bulunmaktadır. Karadağ ve Nikšić in mükemmel coğrafi ve stratejik konumu, farklı ulaşım kanallarını kullanarak dünyanın her yerinde bulunan müşterilerimize en kısa sürede, kolay ve sorunsuz ürün teslimatını mümkün kılmaktadır.

5 hakkımızda Misyonumuz Toplumsal sorumluluk ve çevre bilinciyle katma değeri yüksek çelik ürünleri üreterek, insanların yaşam kalitelerini yükselten, paydaşlarına değer sağlayan, sürekli iyileştirmeyi ilke edinen bir dünya şirketi olmak. Vizyonumuz Çelik sektöründe yenilikçi, güçlü, çevreye ve insana duyarlı lider dünya şirketi olmak. İlkelerimiz İnsan odaklı yönetim, müşteri odaklı yönetim, teknolojiye dayalı yönetim, güvenli bir işyeri, sürekli iyileştirme. Değerlerimiz Güvenilir olmak, yenilikçi olmak, duyarlı olmak, Güçlü olmak, Paylaşımcı olmak. Yönetim Kurulu Başkanı

6 Kalite Politikası Müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini karşılayacak Kalite anlayışı ile Müşteri memnuniyetini arttırmak, Öneri sistemi ve ekip çalışmaları ile birlikte, Çevre ve İSG şartlarına uyarak süreçlerimizi iyileştirmek ve uluslararası düzeyde rekabet üstünlüğü sağlayacak şekilde sürekli gelişmek, Üretim maliyetlerini minimize ederek verimliliği ve karlılığı arttırmak, Toplam kalite felsefesi doğrultusunda, kalite hedeflerini belirlemek, *Kalite politikamızın değişen şartlara sürekli uygunluğu ve çalışanlar tarafından anlaşılırlığı, üst yönetim tarafından yapılan gözden geçirme toplantıları ile güvence altına alınmaktadır. *Kalite Politikasına dayalı Tosçelik Kalite Yönetim Sistemi, organizasyonumuz içerisindeki tüm fonksiyon ve seviyelerde uygulanacaktır.bunun için kalifiye personel, üretim araçları, servis ve ilave kaynaklar sağlanacaktır. Çevre Politikamız Biz, Tosyalı Holding, gerekliliklere uygun çalışarak, Önce İnsan ve Sürdürülebilir Gelişme yaklaşımlarını benimseyerek çalışanlarımızın sağlığına, güvenliğine ve çevre yönetimine önem veririz. İş Sağlığı & Güvenliği ve Çevre Yönetiminin, öncelikle Fabrika Müdürü ve Fonksiyon Yöneticilerimizin olmak üzere tüm çalışanlarımızın sorumluluğunda olduğunu kabul ederiz. Çevre kirliliğine neden olmadan ve doğal kaynakları en uygun seviyede kullanarak faaliyetlerimizi sürdürmeye özen gösteririz. İş Sağlığı & Güvenliği ve Çevre bilinç düzeyinin yükseltilmesi için Hiçbir iş, insanın can güvenliğini tehlikeye atacak kadar acil ve önemli değildir. Prensibinden hareketle, bilim ve teknolojideki gelişmeleri izleriz. İş aktivitelerimizle bağlantılı İş Sağlığı & Güvenliği ve Çevre Risklerini, Yasal Mevzuat, OHSAS ve ISO standartları doğrultusunda sistematik olarak belirler ve kontrol ederiz. Bunu başarmak için, her yıl uygun bütçe ve gözlemlenen performans doğrultusunda sürekli gelişen hedefleri saptamayı kabul ve taahhüt ederiz.

7 ürünler Ürün ölçüleri DÖVME: YUVARLAK KARE LAMA DİSK Φ mm tornalı Φ mm tornasız mm yüzeyi işlenmiş 800 x mm 700 x mm 600 x mm 500 x mm 400 x mm mm UZUNLUK mm mm mm mm TOLERANS -0/+3 mm tornalı -2/+3 mm yüzeyi işlenmiş -2/+3 mm yüzeyi işlenmiş -0/+3 mm tornalı -0/+8 mm tornasız MN lik presimiz 9200mm ye kadar dövme işlemini gerçekleştirme kapasitesine sahiptir. *Tüm ürünler müşteri talebine bağlı olarak modern fırınlarımızda ısıl işleme tabi tutulmaktadır. *Kare/Lama ürünlerinin sadece dövülmüş şekilde teslimatı bulunmamaktadır. Yüzey işlemi uygulanmış şekilde müşterilere teslim edilmektedir.

8 KALİTELER: ÇELİK GRUPLARI: Üretim programımızda: Paslanmaz Çelik Takım Çeliği Alaşımlı Çelik Karbon Çelik Paslanmaz Çelik Martenzitik Paslanmaz Çelik X39CrMo X38CrMo X46Cr X40Cr X30Cr X105CrMo X20Cr X12Cr X90CrMoV X20CrMov11 *Listede bulunmayan kalitelerin siparişleri için mühendislerimiz teknik değerlendirme yapmaktadır.

9 Takım Çeliği Sıcak iş takım çeliği Soğuk iş takım çeliği Plastik kalıp çeliği X35CrMoV X50CrMoV X40CrMov CrMoV NiCrMoV CrSiMoV X38CrMoV X37CrMoV5/ X38CrMoV NiCrMo CrMoV X63CrMoV CrMoV NiCrMoV CrMoV X210Cr MnCrV X155CrVMo CrMnMo CrMnMo CrMnNiMo8-6 *Listede bulunmayan kalitelerin siparişleri için mühendislerimiz teknik değerlendirme yapmaktadır.

10 Alaşımlı Çelik Rulman çeliği Nitrasyon çeliği Otomat çeliği Cr NiCrMo NiCrMo CRMO CrMnSi CrMo CrMoV CrMo CrAlMo CrAlNi SMN SMn30 Sementasyon çeliği Yapı çeliği NiCr5 2 12NiCr CrNiMo NiMoCr NiCrMo NiCr CrMo Ni NiCrMo /20MnCr5 11 SAE M40 13 ASTM A182 F MnCr H CrMoV CrMoV CrMo Mo CDV16/15CrMoV MnCrB5 1 45SiCrMo MnSi STE STE690 Yay çeliği /51CrV4 Islah çeliği CrMoV NiCrMo Cr CrMo NiCrMo CrMo4 7 42CrMo CrMo4 9 SAE CrNiMo CrNiMo ASTM A182 F CrNiMo CrMoV SAE CrMo NiCrMo M40 19 SAE NiCrMo NiCrMo NiCrMo M Cr CrMO4 *Listede bulunmayan kalitelerin siparişleri için mühendislerimiz teknik değerlendirme yapmaktadır.

11 Karbon Çelik Yapı çeliği Sementasyon çeliği Karbon çeliği 1 ASTMA A S355J2 3 ASTMA 350LF2 4 S48C P250GH C C C A182F11 Otomat çeliği S C C45E C35 4 SAE 1035 *Listede bulunmayan kalitelerin siparişleri için mühendislerimiz teknik değerlendirme yapmaktadır. Isıl işlem ISIL İŞLEM TİPLERİ: QT-Su verilmiş ve Temperlenmiş N-Normalizasyon A-Tavlama SR-Gerilim giderme FP-Ferrit-perlit

12 ürünler TALAŞLI İMALAT: DELİKLİ BAR İç Φ mm Dış Φ mm UZUNLUK TOLERANS max 900 mm Dış -0/+3 mm İç + -2 mm DİĞER ÇEŞİTLER: Role Şaft Dingil Dişli Yatak Şaft Yatağı Ring Teknik çizime göre üretim *Listede bulunmayan çizimler için teknik değerlendirme yapılmaktadır.

13 ürünler BLUMİNG: YUVARLAK KARE LAMA DİKDÖRTGEN BOYUT (min-max mm) Φ x x370 60x x x x350 UZUNLUK İNGOT: YUVARLAK KARE POLİGONAL Ort BOYUT (min-max mm) AĞIRLIK (min-max kg) Φ yüz

14 Çeliğin Kullanıldığı Endüstriler Petrol ve gaz Altyapı Yol yapımı Makine Enerji Gemicilik Havacılık Sanayi Sosyal Sorumluluk Tosçelik Nikšić birçok sosyal sorumluluk projesine katkıda bulunarak, sosyal sorumluluk bilincine bağlılığını ve verdiği önemi göstermekten gurur duymaktadır. Tosçelik Nikšić in Nikšić toplumunun yaşamındaki rolünün yalnızca ekonomik açıdan değil, sosyal açıdan da son derece önemli olduğunun farkındayız. Bu nedenle Nikšić halkı için önem teşkil eden çeşitli sosyal sorumuluk projelerine imza attık. Amacımız toplumun günlük faaliyetlerinin bir parçası olmaktır. Bu düşünceyle, olimpik yüzme havuzlarının inşası ve Nikšić Devlet Hastanesi nin Neonatoloji Departmanı restorasyonu gibi genel kamuoyunda öneme sahip büyük projeler için bağış yaptık. Eğitim, kültür ve spor alanlarındaki projeler için Nikšić Belediyesi ve diğer kuruluşlarla işbirliğimizden gurur duyuyoruz. Nikšić şehri ve vatandaşları, Tosçelik Nikšić in gelecekte de onların güvenilir ortağı ve dostu olmaya devam edeceğinden emin olabilir.

15 İhracat Tosçelik Nikšić; piyasa değeri yüksek olan özel, alaşımlı ve takım çeliği üretiminde uyguladığı yeniliklerle uluslararası çelik sektöründeki trendlere uyum sağlamaktadır. Bugün, dünyadaki tüm ana çelik pazarlarına kaliteli çelik ihraç etmekteyiz. Sertif ikalar Steelmaking and Semi-Finished Products in accordance with the GL-Rules for Metallic Materials, Chapter 2. Forgings for Machine Construction and Shipbuilding n accordance with GL Rules for Metallic Materials, Chapter 2, Section 3, B Certificate of approval No. WZ 2691 HH 2 Forgings in carbon,carbon-maganese and alloy steel (maximum weight 6 tonnes). Approval is for forged bars,round to 500mm diameter and square to 470mm, in as-forged o heat treated supply condition. Certificate No: MD00 / 4508 / 0001 / 3 Steelmaking Certificate No: MD00 /4508 / 0001 / 1 Quality Assurance System in accordance with the Pressure Equipment Directive 97/23/EC, Annex I, Section 4.3 as well as AD 2000-Merkblatt W 0 as a material manufacturer for the scope of forgings and ingots of ferritic steels. Development and production of steel and steel products Certificate Registration No Certificate No.: DGR QS-W 704/2015/MUC

16 İLETİŞİM Nikšić Vuka Karadžića bb, NIKŠIĆ/KARADAĞ Posta Kodu: Telefon:

TRADITION OF QUALITY

TRADITION OF QUALITY TRADITION OF QUALITY hakkımızda Tosyalı Holding Tosyalı Holding, Türkiye nin önde gelen çelik üreticilerindendir. Holding in merkezi Hatay İskenderun da olup; Osmaniye, İstanbul, İzmir, Cezayir ve Karadağ

Detaylı

STEEL HERE SINCE 1954

STEEL HERE SINCE 1954 www.yukselen.com STEEL HERE SINCE 1954 İçindekiler Başkan ın Mesajı Tarihçe Hakkımızda Satış Merkezleri Ürünler Karbon & Alaşımlı Çelik Takım Çeliği Plastik Kalıp Çeliği Paslanmaz Çelik Distribütörlük

Detaylı

İçerik. Bünyemizde mevcut diğer hizmetler. Şirket yapısı Hakkımızda Üretim olanakları. Dövme ürünler. Isıl İşlem

İçerik. Bünyemizde mevcut diğer hizmetler. Şirket yapısı Hakkımızda Üretim olanakları. Dövme ürünler. Isıl İşlem Grup Tanıtımı İçerik Şirket yapısı Hakkımızda Üretim olanakları Bünyemizde mevcut diğer hizmetler Dövme ürünler Isıl İşlem Haddelenmiş ürünler (sac, plaka, slab) Testere kesim (büyük çap) Yuvarlak malzeme

Detaylı

Karşılaştırmalı Mekanik Özellikler Tablosu

Karşılaştırmalı Mekanik Özellikler Tablosu 1050 Alüminyum Alaşım Mekanik Özellikleri 2011 Alüminyum Alaşım Mekanik Özellikleri GPa Rm Rm GPa O 80 28 40 50 69 T3 380 298 15 211 70 H14 110 103 10 70 69 T6 395 270 17 235 70 H16 130 124 7 78 69 T8

Detaylı

Vasıflı Çelik Distribütörü. www.yukselencelik.com

Vasıflı Çelik Distribütörü. www.yukselencelik.com Vasıflı Çelik Distribütörü www.yukselencelik.com İçindekiler Başkan ın Mesajı Tarihçe Hakkımızda & Tesisler Distribütörlükler Dış Ticaret & Tedarikçiler Ürün & Hizmetler Genel Çelik Takım Çeliği DSS Toolgo

Detaylı

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir.

FİRMA TANITIM. Bünyemizde bulunan ekiplerle beraber verdiğimiz hizmet inşaat nitelikleri ve inşaat kalemleri aşağıdaki gibidir. FİRMA TANITIM Kuruluşundan itibaren doğru işi zamanında teslim etme anlayışı başarı odaklı yaklaşımıyla sektörün yetkin şirketlerinden biri haline gelmiştir. Şirket politikası gereği yalnız inşaat sektöründe

Detaylı

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Giriş Tarihçe Çevre Politikası Çevresel Etkiler Atık Yönetimi Veriler Eğitimler ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Ulus Metal çevre ile ilgili faaliyetlerini web sayfası aracılığıyla,

Detaylı

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson)

İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) İnsanın kendine güveni büyük işlere girişmenin ilk şartıdır. (Samuel Johnson) Hakkımızda 7002 yılında kurulup, yurt içi ve yurt dışı operasyonlarıyla büyümekte olan firmamız ;evsel ve endüstriyel su arıtma

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda

Kurumsal Politikamız. Hakkımızda 2014 Katalog 1 Hakkımızda Yükseller Metal, Türkiye ve uluslararası alüminyum pazarında üretim, ticaret ve satış alanlarında faaliyet göstermektedir. Firmamız ISO 9001 sertifikalı olup, alüminyum alanında

Detaylı

Baykal Makine Tanıtım Sunumu

Baykal Makine Tanıtım Sunumu Baykal Makine Tanıtım Sunumu İçindekiler Kurumsal Yapı Markalar, Global Faaliyet Ağı ve Pazar Konumu Teknoloji ve Yenilikler Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kurumsal Yapı Logo-Type Hakkımızda Misyonumuz Vizyonumuz

Detaylı

Prof. Dr. İRFAN AY / Öğr. Gör. FAHRETTİN KAPUSUZ 1

Prof. Dr. İRFAN AY / Öğr. Gör. FAHRETTİN KAPUSUZ 1 OTOMOTİV PROGRAMI MALZEME TEKNOLOJİSİ-I- (DERS NOTLARI) Prof.Dr.İrfan AY Öğr. Gör. Fahrettin Kapusuz 2008-20092009 BALIKESİR Prof. Dr. İRFAN AY / Öğr. Gör. FAHRETTİN KAPUSUZ 1 ÇELİK STANDARTLARI Prof.

Detaylı

Vizyon Faaliyette bulundugu tüm sektörlerde kalıcı markalar yaratmak. Misyon Degerlerimiz dogrultusunda paydaslarımıza katma deger saglamak

Vizyon Faaliyette bulundugu tüm sektörlerde kalıcı markalar yaratmak. Misyon Degerlerimiz dogrultusunda paydaslarımıza katma deger saglamak Vizyon Faaliyette bulundugu tüm sektörlerde kalıcı markalar yaratmak Misyon Degerlerimiz dogrultusunda paydaslarımıza katma deger saglamak Faaliyetlerimiz Hasçelik, müşterilerine vasıflı çelik alanında

Detaylı

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ.

ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. ALBA KALIP ve OTOMASYON MAKİNALARI İMALAT SANAYİ ve TİC. LTD. ŞTİ. 1992 yılında 70m2 lik bir alanda iki kardeşin girişimiyle faaliyetlerine başlayan Alba Kalıp, bugün 20,000 m2 si kapalı olmak üzere toplam

Detaylı

Gelenekler Geçmişimiz Geleceğin Teminatıdır,

Gelenekler Geçmişimiz Geleceğin Teminatıdır, 1825 Gelenekler Geçmişimiz Geleceğin Teminatıdır, İnsan etkileşimi her zaman tüm oluşumların merkezinde olmuştur. Aile şirketi Gontermann-Peipers ın uzun geçmişi de şirket başarısının devamlılığının yalnızca

Detaylı

1. GENEL YAPI ÇELiKLERi 2. ISLAH ÇELiKLERi 3. PASLANMAZ ÇELĐKLER. 1.0035 St33-1.0501 C35 1035 1.4002 X 7 CrAI 13 405

1. GENEL YAPI ÇELiKLERi 2. ISLAH ÇELiKLERi 3. PASLANMAZ ÇELĐKLER. 1.0035 St33-1.0501 C35 1035 1.4002 X 7 CrAI 13 405 1. GENEL YAPI ÇELiKLERi 2. ISLAH ÇELiKLERi 3. PASLANMAZ ÇELĐKLER 1.1. ÇEKME DAYANIMINA GÖRE ĐFADE EDĐLEN G.Y.Ç Malzeme No DIN SAE / AISI Malzeme No DIN SAE / AISI Malzeme No DIN SAE / AISI 1.0402 C22 1020

Detaylı

SOĞUK İŞ TAKIM ÇELİKLERİ SERTLERTİRME SONRASI SERTLİK

SOĞUK İŞ TAKIM ÇELİKLERİ SERTLERTİRME SONRASI SERTLİK SOĞUK İŞ TAKIM ÇELİKLERİ 1.2080 (X210CR12) 2,00 0,25 0,30 11,50 - - - - 60-64 1.2379 (X155CrVMo12-1) 1,55 0,25 11,80 0,80-0,95-63-65 1.2842 (90MnCrV8) 0,25 2,00 - - 0,10-58-62 1.2550 (60WCrV7) 0,63 0,30

Detaylı

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm.

Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. Yapısal Gelişim, Modern Dönüşüm. www.nuryap.com nur yapı biz kimiz? Başarılarını 1985 yılından bu yana sürdüren Nur Yapı, tek kişilik bir ofiste şahıs firması olarak Setdar ANAÇAL tarafından kurulup, o

Detaylı

SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ MAKİNE PARKI VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE İMALATTA KALİTENİN ÖNCÜSÜ OLMAK İÇİN VARIZ.

SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ MAKİNE PARKI VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE İMALATTA KALİTENİN ÖNCÜSÜ OLMAK İÇİN VARIZ. SON TEKNOLOJİ İLE DONATILMIŞ MAKİNE PARKI VE PROFESYONEL EKİBİMİZLE İMALATTA KALİTENİN ÖNCÜSÜ OLMAK İÇİN VARIZ. İSKENDERUN TİCARET VE SANAYİ ODASI NO: 011581 Organize Sanayi Bölgesi İş Merkezi No:13-14

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com

H A K K I M I Z D A. www.encmetal.com www.encmetal.com H A K K I M I Z D A Firmamız 1984 yılından itibaren Ankara'da Erdal Madencilik Met. San. Tic. Ltd. Şti hurda metal ve maden sektöründe faaliyetlerini sürdürmektedir. başarısını daha ileriye

Detaylı

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte;

YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; YEKTAMAK müşterilerinin ihtiyaçlarının belirlenmesinden projenin teslim edilmesine kadar olan süreçte; 1 HAKKIMIZDA YEKTAMAK Makine ve Mühendislik; 2013 yılında akademik geçmişe sahip ortaklar tarafından kurulmuş bir firmadır. Yeni kurulmuş olmasına rağmen 35 yıla varan tecrübeye sahip personellerinden

Detaylı

teknolojinin yeni adresi

teknolojinin yeni adresi teknolojinin yeni adresi ÜRÜN ve HİZMETLERİMİZ Her türlü döküm, dövme, mekanik hassas ve kaba talaşlı imalat veya kaynak ile imal edilebilecek parçaların üretilmesi, ürettirilmesi, eğer var ise ısıl işlem,

Detaylı

High Precision Parts Manufacturing

High Precision Parts Manufacturing Hakkımızda Yenilikçi ve çağdaş bir yapıyla müşteri memnuniyetini ilke edinen Artekmak, 1984 yılında İzmir de faaliyete geçmiştir. Yaklaşık 30 yıllık bilgi birikimi ve tecrübesi ile Otomotiv, Medikal, Havacılık,

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI. Sürdürülebilirlik vizyonumuz SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK POLİTİKASI Sürdürülebilirlik vizyonumuz 150 yıllık bir süreçte inşa ettiğimiz rakipsiz deneyim ve bilgi birikimimizi; ekonomiye, çevreye, topluma katkı sağlamak üzere kullanmak, paydaşlarımız

Detaylı

MAKİNA YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

MAKİNA YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. ÜRÜN KATALOĞU MAKİNA YEDEK PARÇA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Soğuk İş Takım Çelikleri Sıcak İş Takım Çelikleri Plastik Kalıp Çelikleri Islah Çelikleri Sementasyon Çelikleri İmalat Çelikleri Paslanmaz Çelikler

Detaylı

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız :

Şirket Politikamız : Kalite Politikamız : HAKKIMIZDA Ankara merkezli Barkur Enerji-Petrol, her tür ve büyüklükte yapım sözleşmelerini yürütme yeteneğine sahip dinamik ve güçlü bir kadroyla hizmet vermektedir. Gerek yurt içi ofisleri ve gerekse

Detaylı

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR

Çiğdem Dedeoğlu Design PR. www.aykakapi.com.tr. Çiğdem Dedeoğlu Design PR 2015 Ürün Kataloğu Çiğdem Dedeoğlu Design PR Çiğdem Dedeoğlu Design PR Tarihçe Kaliteli hizmet sloganını kendisine ilke edinen AY-KA KAPI 1992 yılından bu yana Malatya da çelik kapı sektöründe ciddi mesafeler

Detaylı

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.

Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com. w w w. s k - c w. c o m Fabrika: Kütahya Org. San. Böl. 6.cad. No:15 / KÜTAHYA /TÜRKİYE Tel: +90 274 266 25 72 / 79 Fax: +90 274 266 25 76 info@viggroup.com.tr VIG Metal, alüminyum ve magnezyum gibi haf

Detaylı

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com

leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com leri RAYINA koyma vakti geldi... fmdemiryolu.com Kalite Politikamız Temel ilkelerimiz; - Yapılan işi, doğru ve zamanında yapmak. - Müşterinin istekleri doğrultusunda, isteklerinin doğru analiz edilmesi

Detaylı

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI

ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI ZOSERYAPI ZOSER YAPI Çağdaş yaşam alanları sunar. GOLDENLINE KONUTLARI 4 zoser yapi GOLDENLINE ZOSER YAPI İnşaat sektörüne ilk girişimiz ilk olarak 1979 yılında taşeron firma olarak başladı. Daha sonraki

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Yüz güldüren hizmet için...

Yüz güldüren hizmet için... Yüz güldüren hizmet için... HAKKIMIZDA Şener Otomotiv olarak otomotiv, savunma sanayi ve makine sektörüne hizmet vermek amacıyla 1983 yılında İstanbul Balat da kurulmuş ve şu anda 3500m2 kapalı alana sahip

Detaylı

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. MÜKEMMEL KALİTE 1 Firma Profili KuruluşYılı : 2008 Yeri : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi BURSA Firma Türü : Anonim Şirket Ciro : 4.000.000 Euro / Yıl Toplam Alan : 5.000

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

MESA MAKINA. Since 1979 MESA MAKİNA DÖKÜM GIDA SAN.TİC.A.Ş. Since 1979

MESA MAKINA. Since 1979 MESA MAKİNA DÖKÜM GIDA SAN.TİC.A.Ş. Since 1979 MESA MAKİNA DÖKÜM GIDA SAN.TİC.A.Ş. Tarihçe KURULUŞ Mehmet Tekelioğlu KENDI BÜNYESİNDE İLK DÖKÜM ISO 9001:2000 BVQI TARAFINDAN ISO TS 16949 BVQI TARAFINDAN OTOMATİK DÖKÜM HATTI İLE ÜRETİM OHSAS 18001:

Detaylı

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir

A HOŞGELDİNİZ. Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir A HOŞGELDİNİZ Türkiye nin önde gelen Egzoz sistemleri üreticilerinden biridir Egsan Egzoz Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. Otomotiv sektörünün talebi olan egzoz sistemleri üretimini yapmak için 1989 da kuruldu.

Detaylı

MİSYON VİZYON KALİTE

MİSYON VİZYON KALİTE kaplanplastik.com HAKKIMIZDA 1979 yılında kurulmuş olan kaplan plastik, kurulduğu günden beri izlemiş olduğu yenilikçi, sürdürülebilir ve hep daha iyisini üretme politikası sayesinde Türkiye nin en büyük

Detaylı

www.evrekateknik.com.tr Mekanik Tesisat alanında sektörün önde gelen firmaları arasında yer alan Evreka Teknik; faaliyetlerine 1997 yılında, Ankara Ostim de ısıtma soğutma malzemesi satış ve servis hizmetleri

Detaylı

Tel : Web site :

Tel : Web site : E-mail : info@ahss.com.tr Tel : 0 216 527 1829 Web site : www.agaoglusilah.com.tr Ağaoğlu Havacılık ve Savunma Sanayi 2018 HAKKIMIZDA 2011 yılında silah yan sanayisine parça imalatı yapmak amacıyla kurulan,

Detaylı

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com

1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK. www.teknikcelik.com 1954 ten Bugüne TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİC. AŞ. RESİM KONULACAK TEKNİKÇELİK EŞYA SANAYİ VE TİCARET AŞ. www.teknikcelik.com *Şirket Profilimiz-Tarihçemiz Lütfü Usta tarafından 1954 yılında İstanbul

Detaylı

Merkez (Bayrampaşa) :

Merkez (Bayrampaşa) : 1963 DEN BERİ SİZLERLEYİZ... Merkez (Bayrampaşa) : 0212 576 73 30 0212 576 56 55 Şube (İkitelli) : 0212 549 11 02 0212 549 11 03 E-Posta : erdemir@erdemirmetal.com.tr Web : www.erdemirmetal.com.tr MERKEZ

Detaylı

Çelikler genel olarak aşağıdaki şekilde sınıflandırılmaktadır;

Çelikler genel olarak aşağıdaki şekilde sınıflandırılmaktadır; ÇELİK NEDİR? ÇELİK, bir Demir (Fe) Karbon (C) alaşımıdır. C dan başka farklı oranlarda alaşım elementleri ve empürite elementler bulunur. Çeliğe farklı özellikler kazandıran içerdiği elementlerin kimyasal

Detaylı

Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı.

Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı. Basın Bülteni Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı. Şişecam, Yenişehir Cam Kompleksi nde yer alan Anadolu Cam Fabrikası 4. Cam

Detaylı

Burak Boru, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti. Fatih Güneş tarafından yazıldı.

Burak Boru, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti. Fatih Güneş tarafından yazıldı. Burak Boru, ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) alanında etkin ve entegre bir iş organizasyonu sağlayan ve iş süreçlerindeki verimliliği artıran IFS Uygulamaları nı tercih etti. Burak Boru, IFS Uygulamaları

Detaylı

mayzen@mayzen.com.tr KURUMSAL Firmamız 1996 yılında Sn. ATAMAY ELLERGEZEN tarafından kurulmuştur. ATAMAY ELLERGEZEN Oyak Renault fabrikasının kuruluşunda bulunmuş, daha sonra otomotiv yan sanayinde birçok

Detaylı

Gür-Su Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. Kalite Politikam z

Gür-Su Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. Kalite Politikam z 1997 yılında kurulan firmamız Gür-Su Plastik San. ve Tic. Ltd. Şti. Adana Organize Sanayi Bölgesinde açık ve kapalı alan olmak üzere toplam 7000 metrekare üzerinde PVC Atık Su Borusu ve bunlara ait ek

Detaylı

Jon ERNST Olmuksan International Paper Yönetim Kurulu Başkanı EMEA Ambalaj Başkan Yardımcısı & Genel Müdür OLMUKSAN INTERNATIONAL PAPER

Jon ERNST Olmuksan International Paper Yönetim Kurulu Başkanı EMEA Ambalaj Başkan Yardımcısı & Genel Müdür OLMUKSAN INTERNATIONAL PAPER Jon ERNST Olmuksan International Paper Yönetim Kurulu Başkanı EMEA Ambalaj Başkan Yardımcısı & Genel Müdür International Paper olarak, Türkiye ye olan bağlılığımızı güçlendirmekten mutluluk duyuyoruz.

Detaylı

www.ozturkmakmetal.com KURUMSAL KİMLİĞİMİZ Firmamız 1989 yılında Öztürk Makina adıyla kurulmuş olup bu tarihten itibaren çeşitli sektörlerdeki firmaların ihtyaçları doğrultusun da sac parçaların Cnc Panç

Detaylı

ÜNLÜ ÖZYILMAZ DEMİR ÇELİK SAN VE TİC. LTD.ŞTİ.

ÜNLÜ ÖZYILMAZ DEMİR ÇELİK SAN VE TİC. LTD.ŞTİ. ÜNLÜ ÖZYILMAZ DEMİR ÇELİK SAN VE TİC. LTD.ŞTİ. TARİHÇEMİZ 1995 Yılında Seyfi Özyılmaz önderliğinde ÖZYILMAZ ÇELİK adı altında Bayrampaşa da kurulan firmamız başta yuvarlak çelik ve sıcak çekme lama mamullerinin

Detaylı

~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~

~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~ ~OPTİMUM ÇÖZÜMLER SUNAR~ KOCAELİ / TÜRKİYE 2013 VİZYONUMUZ YENİ ÜRETİM TEKNOLOJİLERİNİ YAKINDAN TAKİP EDEREK TAMAMLAYICI ÜRETİM YÖNTEMLERİYLE BERABER, KOMPLE VE OPTİMUM ÇÖZÜM SUNUMLARIYLA TERCİH EDİLEN,

Detaylı

Kaçarlar Makina Kaçarlar Makina Vizyonumuz; Misyonumuz; Kalite Politikamız; Hizmet Kalitesi; Değerlerimiz;

Kaçarlar Makina Kaçarlar Makina Vizyonumuz; Misyonumuz; Kalite Politikamız; Hizmet Kalitesi; Değerlerimiz; Türkiye nin gelişmekte ve hızla yükselmekte olan makine ve ekipmanları üreticilerinden olan Kaçarlar Makina 1999 yılında Teksan Sanayi Sitesinde kurulmuştur. 2007 yılından itibaren Eskişehir KOBİ Sanayi

Detaylı

PROJE KATALOĞU

PROJE KATALOĞU PROJE KATALOĞU www.promesmuhendislik.com.tr promes@promesmuhendislik.com.tr 0 212 222 0 333 Hakkımızda Promes Mühendislik, Türkiye ve Yurt dışında, elektrik taahhüt ve projelendirme konusunda, en yaygın

Detaylı

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş

HİKAYEMİZ. RobCell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş HİKAYEMİZ Robcell Robotik Mekatronik Mühendislik Teknolojileri A.Ş, 2017 yılında Bursa da robotik ve mühendislik sektöründe faaliyete başladı. Teknoloji bir fikir değil, fikri elde etme yoludur dedik ve

Detaylı

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız

Kalıp üretiminde. güvenilir ortağınız Kalıp üretiminde güvenilir ortağınız Çeliğe şekil veriyoruz Standart kalıp ürünlerinde lider konuma yükselmiş olan Meusburger, yüksek kalitede standart parça üreterek 10.000 i aşan kalıpçı ile çalışmaktadır.

Detaylı

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV...

INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... INDEX - İÇİNDEKİLER 1 - HAKKIMIZDA... 1 2 - REFERANSLAR A - ISITMA SOĞUTMA... B - ELEKTRİK ELEKTRONİK... C - BEYAZ EŞYA... D - OTOMOTİV... 2 3 4 5 3 - İZMİR KALIP FABRİKA A - KALIP İŞLETMESİ... B - PRES

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş.

ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. ERBEK KALIP PLASTİK SAN.TİC. A.Ş. MÜKEMMEL KALİTE 1 Firma Profili KuruluşYılı : 2008 Yeri : Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi BURSA Firma Türü : Anonim Şirket Ciro : 5.000.000 Euro / Yıl Toplam Alan : 5.000

Detaylı

Profil Boru Demir Çelik

Profil Boru Demir Çelik Profil Boru Demir Çelik Hakkımızda Fabrikamız; BORSAN PROFİL BORU DEMİR ÇELİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. 2007 Yılında Hatay'ın Payas İlçesinde 21.000 m2 açık, 10.000 m2 kapalı alan üzerine kurulmuştur. Bölgenin

Detaylı

Profil Kataloğu.

Profil Kataloğu. Profil Kataloğu 2017 1974 yılından itibaren Türkiye de alüminyum profil sektöründe faaliyet göstermekte olan Astaş Alüminyum San. ve Tic. AŞ sektörün öncü ve lider firmalarından birisidir. Merkez ofisi

Detaylı

1182.(Eski 12) Sk.No:15-17 Ostim / Ankara

1182.(Eski 12) Sk.No:15-17 Ostim / Ankara Merkez Adresi: 1182.(Eski 12) Sk.No:15-17 Ostim / Ankara Fabrika Adresi: Yuva yolu 3701. Sokak No:9/1-2 İvedik / Ankara Muhtelif ebatlarda basınçlı ve basınçsız hidrolik,yakıt,fren ve ekzoz boruları şekillendirme,

Detaylı

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1966 yılında, Koç Topluluğu, ilk Türk yapımı otomobil Anadol u Otosan A.Ş. fabrikalarında üretti. Büyük bir coşkuyla karşılanan ve üretildiği yıllar

Detaylı

Segmentli Daire Testereler. Segmental Circular Cold Saw Blades

Segmentli Daire Testereler. Segmental Circular Cold Saw Blades Segmentli Daire Testereler Segmental Circular Cold Saw Blades Polieren des Stammblattkörpers Polishing of the Saw Body Segmentli Daire Testereler Segmental Circular Cold Saw Blades Standart Dizayn Standard

Detaylı

GENEL OLARAK ÇELİK. Dünya da halen genel olarak çelik üretimi

GENEL OLARAK ÇELİK. Dünya da halen genel olarak çelik üretimi Dünya da halen genel olarak çelik üretimi GENEL OLARAK ÇELİK Entegre tesislerde demir cevheri ve kok kömürü ile veya Elektrik Ark Ocaklarında hurdanın ergitilmesi ile gerçekleştirilmektedir. Çelik ürünleri:

Detaylı

HANAY TARIM MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ

HANAY TARIM MİSYONUMUZ VİZYONUMUZ www.hanay.com.tr 2 HANAY TARIM 2007 yılında Malazgirt e kurulan Hanay Tarım Makinaları Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. kurulduğu günden itibaren tarım aletleri alanında etkili ve saygın bir yer edinerek Bölgenin

Detaylı

HİZMETLERİMİZ;

HİZMETLERİMİZ; 1-2- 3-4- 5-6- 7-8- 9-10- 11- HİZMETLERİMİZ; ENDÜSTRİYEL GÖZETİM VE DENETİM SİSTEM BELGELENDİRME ÜRÜN BELGELENDİRME TEKNİK DANIŞMANLIK EĞİTİM İSG VE ÇEVRESEL ÖLÇÜMLER PERİYODİK KONTROLLER TAHRİBATSIZ TESTLER

Detaylı

Hakkımızda / About us

Hakkımızda / About us Hakkımızda / About us 2003 yılında imalata başlayan Neksan ticari taşıma araçları üst yapı ekipmanları imalatı yaparak 300 çeşit ürün yelpazesi ile 2015 yılına kadar sektörde hızla büyüme katetmiştir.

Detaylı

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ

İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ İTS YAPI SANAYİ TİCARET LTD. ŞTİ GENEL MÜDÜRLÜK ADRESİMİZ: Adres : Çakmak Mh. Tavukçuyolu Cd. Saatçi Sk. No : 22/4 Tepeüstü / Ümraniye - İstanbul Tel : (0216) 540 87 00-01 Fax : (0216) 540 87 23 Web: www.itsgrup.com.tr

Detaylı

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz

Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz Taşımacılığın prestiji... Sizin Prestijiniz ...:::FİRMA ÖZGEÇMİŞİ Firmamız 1987 yılında hizmete başlamış olup, Personel, Öğrenci, Turizm taşımacılığını başarı ile sürdürmektedir. Turizm, Resmi ve Özel

Detaylı

" En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..! " Ürünlerimiz

 En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..!  Ürünlerimiz " En son teknoloji ürünlerimiz ile müşterilerimize yenilikçi çözümler sunuyoruz..! " Ürünlerimiz Hakkımızda Firmamız 2013 yılı Haziran ayında Mehmet Yeşil Greentech Kesici Takımlar Şahıs firması olarak

Detaylı

MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri

MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri ARCHITECTURAL CATALOGUE Aluminium Windows, Doors and Facade Systems Akpa Alüminyum 1987 yılında Çağlayan da kurulmuştur. Kuruluşundan

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

%72 Orhan Holding %28 Magneti Marelli (1993)

%72 Orhan Holding %28 Magneti Marelli (1993) MATAY Bursa Görükle Fabrikası 1987 Kuruluş %72 Orhan Holding %28 Magneti Marelli (1993) 2008 Karacabey Fabrikası kuruldu. MİSYON,VİZYON VE DEĞERLERİMİZ MİSYONUMUZ Paydaşlarımızın memnuniyetini sağlamak.

Detaylı

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız

HAKKIMIZDA. Karadizayn Mühendislik, Kalite politikamız HAKKIMIZDA Karadizayn Mühendislik, Sektöründe lider olabilmek için işverenlerinin ihtiyaç ve şartlarını karşılamayı ve koşulsuz işveren memnuniyetini sağlamayı taahhüt eder.bu taahhüdümüz tüm süreçlerimizde

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

304-304L - 321-316 - 316L - - 309S

304-304L - 321-316 - 316L - - 309S www.ainoks.com HAKKIMIZDA Ainoks Paslanmaz, zengin iş hacmi ve profesyonel ekibi ile paslanmaz sektörüne hızlı bir giriş yaparak, çok kısa zamanda bir çok başarıya imza atmıştır. Yaptığı ithalat ve ihracatlarla

Detaylı

Özet Tanıtım Dokümanı

Özet Tanıtım Dokümanı Özet Tanıtım Dokümanı Istanbul, 2016 UME GLOBAL, kurumsal finansman / özel girişim sermayesi alanlarında danışmanlık hizmeti veren güvenilir bir ortaktır Geçmiş Deneyimler Toplamda 80 yılı aşkın endüstri,

Detaylı

MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri. ARCHITECTURAL CATALOGUE Aluminium Windows, Doors and Facade Systems AD 40

MİMARİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri. ARCHITECTURAL CATALOGUE Aluminium Windows, Doors and Facade Systems AD 40 MİMAİ KATALOG Alüminyum Pencere, Kapı ve Giydirme Cephe Sistemleri ACHITECTUAL CATALOGUE Aluminium Windows, Doors and Facade Systems AD 40 Akpa Alüminyum 1987 yılında Çağlayan da kurulmuştur. Kuruluşundan

Detaylı

TRS METAL MAKİNA PLASTİK KALIP İMALAT SAN. TİC. LTD. ŞTİ. Kurumsal; TRS İleri Tasarım ve İmalat Teknolojileri San. Tic. Ltd. Şti., Ankara İvedik Organize Sanayi Bölgesinde tamamı kapalı olan 800m² alana

Detaylı

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini

1983 yılında kurulan firmamız, inşaat. sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini İnşaat Ltd. Şti. 1 2 1983 yılında kurulan firmamız, inşaat sektöründe seçkin bir yere sahiptir. Sektör içindeki yılların getirdiği deneyimini ve bilgi birikimini hem sektörün gelişimi için harcamakta hem

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU BM TEKNİK

ÜRÜN KATALOĞU BM TEKNİK TR ÜRÜN KATALOĞU BM TEKNİK HAKKIMIZDA Bm Lazer olarak sektörde edindiğimiz tecrübe ile siz değerli müşterilerimize daha kaliteli, güvenilir ve sürdürülebilir hizmet ulaştırmayı hedefliyoruz. 2009 yılından

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI

Online teknik sayfa FLOWSIC30 GAZ SAYACI Online teknik sayfa FLOWSIC30 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC30 Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Kauçuk ve Kauçuk Metal Bileşiminde Aradığınız Partner

Kauçuk ve Kauçuk Metal Bileşiminde Aradığınız Partner Kauçuk ve Kauçuk Metal Bileşiminde Aradığınız Partner ISKA Kauçuk Metal Plastik San. Ve Tic. A.Ş Fabrikamız Akdeniz kıyısındaki Hatay ın İskenderun ilçesinde faaliyetlerini sürdürmektedir. ISKA Kauçuk

Detaylı

Silis Kumunun Yolculuğu

Silis Kumunun Yolculuğu Güvenilir ve müşteri memnuniyeti odaklı hizmet anlayışı ile bugünlere gelen Çeliktaş gelecekte daha da ileri gitmek için çalışıyor. Kalitesinden asla ödün vermeyen Çeliktaş güçlü ve güvenilir yapısıyla

Detaylı

HAKKIMIZDA HAS- EL TEKNİK;

HAKKIMIZDA HAS- EL TEKNİK; HAKKIMIZDA HAS- EL TEKNİK; ilgili şartname veya teknik resimlere göre muhtelif imalat tezgahları, test ve ölçüm cihazlarından oluşan üre

Detaylı

HİDROLİK SİSTEM ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

HİDROLİK SİSTEM ÇÖZÜM ORTAĞINIZ KUTLU OLSUN YIL HİDROLİK SİSTEM ÇÖZÜM ORTAĞINIZ Mühendislik Tasarım İmalat Hidrolik sistem projelendirmesinden, devreye alınmasına kadar her aşamada müşterilerimize destek veriyoruz. MÜHENDİSLİK TASARIM

Detaylı

Rüzgârın elektriğe dönüşümü

Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgârın elektriğe dönüşümü Rüzgâr enerjisi sektörünü küresel ölçekte destekleyen uzmanlık ve çözümler TÜV SÜD Türkiye Daha temiz bir gelecek için rüzgâr enerjisi çözümleri Nüfus artışı, enerji güvenliği

Detaylı

E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri

E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri E.G.O. Grubu Kurumsal İlkeleri 1. Müşterimizin hizmetindeyiz! 2. Yenilikçi bir kültüre sahibiz ve gelecek için fikirlerimiz var 3. EGO nun en değerli varlığı biz çalışanlarıyız 4. Tüm iş faaliyetlerimizde

Detaylı

TALAŞLI İMALAT & OTOMAT MAKİNA ve MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ.

TALAŞLI İMALAT & OTOMAT MAKİNA ve MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. TALAŞLI İMALAT & OTOMAT MAKİNA ve MÜHENDİSLİK LTD. ŞTİ. ISO 9001:2008 ISO 9001:2008 HAKKIMIZDA KALİTE KONTROL BİZ KİMİZ? Atakan ÇAPCI - Genel Müdür Faaliyetlerine 2009 yılında başlamış olan firmamız, Talaşlı

Detaylı

AHZIRLAYANLAR. 2009463008 Cemre Benan Arslan 2008463095 Burcu Şahin 2005463066 A. Eren Öztürk

AHZIRLAYANLAR. 2009463008 Cemre Benan Arslan 2008463095 Burcu Şahin 2005463066 A. Eren Öztürk AHZIRLAYANLAR 2009463008 Cemre Benan Arslan 2008463095 Burcu Şahin 2005463066 A. Eren Öztürk Bu araştırmamızda size kurumsal ve geleneksel olarak yönetilen iki firmanın ücret, ücret belirleme ve ücretin

Detaylı

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU

LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEVENT KALIP TANITIM SUNUMU LEV-KA KURUMSAL HAKKIMIZDA 1976 yılında Bursa da kurulan Levent Kalıp (LEV-KA), profesyonel hizmet ve yönetim anlayışı ile faaliyet gösterdiği sektörün, önde gelen, örnek ve

Detaylı

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ.

CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. CERRAH İNŞAAT LTD.ŞTİ. TANITIM DOSYASI ŞİRKET PROFİLİ FAALİYET ALANLARI ÇALIŞILAN FİRMALAR TAMAMLANAN İŞLER C E R R A H İ N Ş A A T ŞİRKET PROFİLİ Cerrah İnşaat İletişim Gıda San. Tic. Ltd. Sti. Şener

Detaylı

ASİL ÇELİK SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

ASİL ÇELİK SANAYİ ve TİCARET A.Ş. ASİL ÇELİK SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Türkiye nin vasıflı çelik alanında lider kuruluşu olan Asil Çelik, kurulduğu günden bu yana bir çok sanayi kolunun gelişimine önemli katkı sağlamıştır. 35 yıllık vasıflı

Detaylı

Asil Çelik 1974 yılında otomotiv sanayi ağırlıklı olmak üzere kaliteli ve özel çelikler üretmek için kurulmuştur.

Asil Çelik 1974 yılında otomotiv sanayi ağırlıklı olmak üzere kaliteli ve özel çelikler üretmek için kurulmuştur. ŞİRKETİN TANITIMI Asil Çelik 1974 yılında otomotiv sanayi ağırlıklı olmak üzere kaliteli ve özel çelikler üretmek için kurulmuştur. Tesis, 1979 yılında hizmete alınmıştır. Temel mühendislik hizmetleri,

Detaylı

Firma Profili. Yeteneklerimiz Ankara - 2015. www.endoks.com.tr

Firma Profili. Yeteneklerimiz Ankara - 2015. www.endoks.com.tr Firma Profili Yeteneklerimiz Ankara - 2015 Yol Haritası Endoks ENDOKS Firma Profili Tarihçe Firma Yapısı İlgi Alanlarımız ENDOKS Hakkımızda FİRMA PROFİLİ Yeteneklerimiz Kadromuz Başarılarımız Ürünlerimiz

Detaylı

1 TRONA METAL Sümer Mahallesi 29/11 Sk.N.1 Zeytinburnu İstanbul/TURKEY. Her hakkı saklıdır

1 TRONA METAL Sümer Mahallesi 29/11 Sk.N.1 Zeytinburnu İstanbul/TURKEY. Her hakkı saklıdır 1 TRONA METAL Sümer Mahallesi 29/11 Sk.N.1 Zeytinburnu İstanbul/TURKEY İçindekiler A. Şirket Profili...... Sayfa 3-4 B. Kaba İşleme... Sayfa 5-6 C. Final İşleme... Sayfa 7-8 D. Kalite Kontrol... Sayfa

Detaylı

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler

Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kurumsal Mükemmellik Yolunda Deneyimler Kazananlar Konferansı 26 Şubat 2015 Seyhun Araz Üretim Müdürü Coca-Cola İçecek Bursa Fabrika Coca-Cola İçecek Coca-Cola Sistemi içinde en büyük 6. şişeleyici Faaliyet

Detaylı

Mikroyapısal Görüntüleme ve Tanı

Mikroyapısal Görüntüleme ve Tanı Mikroyapısal Görüntüleme ve Tanı -Ek Ders Notları- Yrd. Doç. Dr. Enbiya Türedi Aralık 2012 Kaynak: www.metallograph.de 2 Malzeme: 1.7131 (16MnCr5) ötektoid-altı ısıl işlemsiz Büyütme: 500 : 1 Dağlayıcı:

Detaylı