Araya Geldi EN HAYIRLI HİZMETİMİZİ YAŞ PASTAYLA KUTLADIK

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Araya Geldi EN HAYIRLI HİZMETİMİZİ YAŞ PASTAYLA KUTLADIK"

Transkript

1 Yıl: 2014 Ay: 5 Sayı: 5 EN HAYIRLI HİZMETİMİZİ YAŞ PASTAYLA KUTLADIK AİLE HAFTASI ETKİNLİĞİMİZİ MUHTEŞEM BİR PROGRAMLA GERÇEKLEŞTİRDİK "AİLEM İÇİN" FARKINDALIK ÇADIRI KURDUK Araya Geldi YARIM ASIRDIR EVLİİ OLAN ÇİFTLER İLE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ONURUNA YEMEK VERDİK BENİM AİLEM BENİM DÜNYAM RESİM SERGİMİZ "Evlilikte İletişim ve Yaşam Becerileri" Eğitimi İl Müdürlüğümüze bağlı faaliyet gösteren Turhal Cumhuriyet Çocuk Yuvası ve Niksar Sevgi Evlerinde kalan çocuklarımızla pasta kestik. Önceki günlerde İl Müdürümüz Cem Gül'ün kuruluşlara hedef vererek Kur'an-ı Kerime geçenlere pasta sürprizi yaptı. Kuruluşlarımızda çalışan personellerimizin yanı sıra İl Müdürümüz Cem Gül'ün de katıldığı pasta kesme merasiminde, Kuran-ı Kerim öğrenen çocuklarımıza tek tek teşekkür ederek Kuran-ı Kerim hediye etti. Duygu dolu anların yaşandığı pasta kesim töreninde İl Müdürümüz Cem GÜL, " Öncelikle Kuruluş Müdürlerimize, sonrasında çocuklarımıza Kuran-ı Kerim okumayı öğreten bakım personelimize çok teşekkür ediyorum. Bizler yılbaşı için ayrı parti, doğum günü için ayrı bir parti her mutlu günümüz için ayrı bir parti yapıp pasta kesiyoruz. Peki, neden Kuran-ı Kerim öğrenen çocuklarımızın bu başarılarını kutlamıyoruz? Bundan sonra her Kuran'a geçen çocuğumuz için ayrı pasta keseceğiz. Bunu duyan çocuklarımız öyle motive oldular ki şu an itibariyle 47 çocuğumuz Kuran-ı Kerime geçti. Sözümüzde durduk ve pastalarını kestik. Kuran-ı Kerime geçen diğer çocuklarımıza da aynı etkinliğimiz devam edecek. Ayrıca İl Müftülüğümüz işbirliği ile 12 görme engelli vatandaşımıza kabartma harflerle yazılmış Kuran-ı Kerim Kursu açıyoruz." Programımız İl Müdürümüz Cem Gül'ün çocuklarımız için aldığı Kuran-ı Kerimleri hediye ettikten sonra pasta ikramıyla son buldu.

2 AİLE HAFTASI ETKİNLİĞİMİZİ MUHTEŞEM BİR PROGRAMLA GERÇEKLEŞTİRDİK Aile Haftası münasebetiyle Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün koordinesinde Sayın Valimiz Mustafa TAŞKESEN ve il protokolümüzün katılımıyla 26 Haziran Kültür Merkezinde muhteşem bir etkinlikle kutladık. Programımızın açılış konuşmasını yapan İl Müdürümüz Cem GÜL,"Aile insanlık tarihi boyunca var olan ve değişimler karşısında bile sürekliliğini her zaman koruyan bir kurumdur. Bugüne kadar kurulmuş bütün medeniyetlerde, bütün hukuk sistemlerinde birlik ve bütünlüğü sağlayamaya yönelik düzenlemelerin esas objesi yine aile olmuştur. Bizler Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak ailelere yönelik çalışmalarımıza devam etmekteyiz. Bugüne kadar Evlilik Öncesi ve Aile Eğitim Programları kapsamında toplam 2834 kişiye eğitim verdik. Ayrıca Okullarda ailelerimize yönelik Ergenlik Sorunları ile Baş etme Yolları konulu eğitim programları düzenleyerek 1500 öğrenci 250 veliye eğitim verildi. Ve son olarak aile haftası etkinlikleri kapsamında Çocuk Gelinler konulu tiyatro gösterisi hazırlattık ki birazdan izleyeceğiz. İlimiz genelinde Benim Ailem Benim dünyam konulu resim, şiir ve fotoğraf dallarında yarışma düzenledik. Aile Haftası etkinliklerimiz, şehit ve koruyucu ailelerimize yönelik yemek programı, 22 Mayıs Perşembe günü Cumhuriyet meydanında farkındalık çadırı ve 23 Mayıs Cuma günü Dr. Fatih KALKINÇ ın Okul Evde Başlar isimli konferansıyla sona erecektir dedi. İl Müdürümüzün konuşmalarının ardından Aile Haftası münasebetiyle Kemal ATANGÜR yönetmenliğinde "Kızın mı var Derdin var" isimli tiyatro gösteri İzleyicilerimize keyifli dakikalar yaşattı. Programımızın devamında İl Müdürlüğümüz tarafından belirlenen 50 yılı aşkın süredir evliliğini devam ettiren çiftlerimizin kısaca yıllara meydan okuyan çiftlerimizin kendi ifadeleriyle evlilik hayatları ve mutlu aile yaşantısını anlattıkları sine vizyon gösterimizle devam etti. Sinevizyon gösterisinin ardından Sayın Valimiz Mustafa TAŞKESEN ailelerimize hediyelerini takdim ederken, her bir çifti tebrik etti ve nice senelerde birlikte olmaları temennisinde bulundu. Benim Ailem Benim Dünyam sloganıyla ilimizde duyurusunu yaptığımız ve yoğun katılımın sağlandığı yarışmamıza kimi kaleminden mısralara döktü içini kimisi fırça darbeleriyle anlattı ailesini kimi de aldı fotoğraf makinesini ve çekti mutluluğun resmini... Şiir, resim ve fotoğraf yarışmasında dereceye giren çocuklarımıza hediyelerini ilçe kaymakamlarımız tarafından hediyeleri takdim edildi. Programımızın devamında İl Müdürümüz Cem GÜL yarışmalarımızda jüri olarak görev yapan hocalarımıza teşekkür belgelerini takdim etti ve programımız resim sergisinin gezilmesinden sonra son buldu.

3 "AİLEM İÇİN" FARKINDALIK ÇADIRI KURDUK İl Müdürlüğümüz tarafından Cumhuriyet Meydanı nda Aile Haftası dolayısı ile farkındalık çadırı ve İl Müdürlüğümüzün yapmış olduğu Benim Ailem Benim Dünyam isimli yarışmasında dereceye giren fotoğraf ve resim sergisi açıldı. Sergimizin ve çadırımızın açılışında İl Müdürümüz Cem GÜL, "Aileleri ilgilendiren eğitimler hakkında bilgi vermek amacı ile farkındalık çadırı oluşturduklarını ifade etti. Ailem için sloganı ile sosyal hizmet merkezimizin koordinesinde vatandaşlarımız için bir farkındalık olması amacı ile evlilik öncesi ve aile eğitim programlarımızın anlatıldığı broşürlerin yer aldığı bir çadır kurduk. Kahvehanelerde, camilerde yani insanların olduğu her yerde bizler aile eğitim programları yapıyoruz. Müdürlüğümüzün hizmetlerini tanıtıyoruz ve aile ile ilgili de kısa bir anketimiz var. Çadırımızın yanında ise Benim ailem benim dünyam sloganlı resim, şiir ve fotoğraf dallarında düzenlediğimiz yarışmamızın sergisi var. Cuma akşamı da PDR Uzmanı Dr. Fatih KALKINÇ Okul evde başlar adı altında bir konferans verecek. dedi. İl Müdürümüz Cem GÜL sözlerinin ardından ziyaretçilerle birlikte sergimizi gezerek, ziyaretçilerimizi Cuma günü saat 19.00'da yapılacak olan, Pdr. Dr. Fatih KALKINÇ'ın katılacağı Okul Evde Başlar programımıza davet etti.

4 YARIM ASIRDIR EVLİ OLAN ÇİFTLER İLE ŞEHİT VE GAZİ AİLELERİ ONURUNA YEMEK VERDİK Aile Haftası nedeniyle yarım asırdır evli olan çiftler, Koruyucu aileler, şehit ve gazi aileleri ile öğle yemeğinde bir araya geldik. Açılış konuşmasını İl Müdürümüz Cem GÜL Sözlerine "Aile haftası münasebetiyle hazırlamış olduğumuz yemeğimize hoş geldiniz. Bizler daha müreffeh bir toplum olmanın temelinin aileden geçtiğini düşünüyoruz. Bu noktada tam donanımlı, boşanma, şiddet ve diğer olumsuzlukların olmadığı ailelerin var olması adına tüm gücümüzle çalışmaktayız. Bu gün bu yemek programında sizleri ağırlamanın verdiği gurur ve mutluluğu yaşıyoruz. Koruyucu Ailelilerimiz, Değerli şehit ve gazi yakınlarımız. En azından bu organizasyonu gerçekleştirerek sizlerle bir arada olmak istedik. Bizleri kırmayıp buraya kadar gelen herkese teşekkür ediyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. diyerek sözlerine son verdi ve mikrofonu Sayın Valimiz Mustafa TAŞKESEN'e bıraktı. Sözlerinde Sayın Valimiz, "Ailenin önemini anlatmak için bu haftalar yetmez. Ama en azından bir farkındalık oluşturmak için bu günler, bu etkinliklerde yabana atılmamalı diye düşünüyorum. Valilik olarak Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü marifetiyle aileye yönelik yapılan çalışmaları değerlendiren Sayın TAŞKESEN, sağlıklı evliliğin kurulmasına katkı sağlamak amacıyla aile eğitim programları düzenlendiğini söyledi. Sayın Valimiz Mustafa TAŞKESEN, yemekte 52 yıldır evle olan çiftlerimizle sohbet etti. Daha sonra konuşan Perihan ve Uğur TURANELİ çifti ise çocukların aileden göreceği saygıyı kendi yuvasına da yansıtacağını belirterek, Genç çiftler sabırlı olsunlar. Şimdiki gençlerimiz doyumsuz. Evlendiklerinde her şeyleri oluyor ancak birbirlerine tahammülleri yok dedi. Kırgınlıkların uzatılmaması gerektiğini ifade eden TURANELİ çifti, gençlerin birbirlerinin ailelerine karşı da saygılı davranmaları gerektiğini ifade etti. Programın sonunda İl Müdürümüz Cem GÜL Sayın Valimiz Mustafa TAŞKESEN adına Tokat ın en uzun süreli evli çifti Şakire ve Mehmet Uçar a çiçek takdim ederek, nice mutlu yıllar diledi.

5 BENİM AİLEM BENİM DÜNYAM RESİM SERGİMİZ Aile haftası münasebetiyle "Benim Ailem Benim Dünyam" sloganıyla ilimizde duyurusunu yaptığımız ve yoğun katılımın sağlandığı yarışmamıza kimi kaleminden mısralara döktü içini kimisi fırça darbeleriyle anlattı ailesini kimi de aldı fotoğraf makinesini ve çekti mutluluğun resmini.. İl Müdürlüğümüzde yapılan elemeler sonucunda 6-12 yaş grubundan şiir dalında Babam sız Bir Aileye alışamadım şiiri ile Efe NAS birinci olurken yaş grubu şiir dalında 25 Beyit Ölümü Öldürmek şiiriyle birinci oldu. Şiir yarışmasında dereceye giren çocuklarımıza hediyelerini Reşadiye Kaymakamımız Sayın Turgay GÜLENÇ verdi ve başarılarının devamını diledi. Yarışmamız resim kategorisinde ise 6-12 yaş grubunda ise kurumumuza bağlı Çocuk Evlerinde kalan çocuğumuz Olgu TAŞ birinciliği alırken, 12-18yaş grubunda yapmış olduğu duygusal ve anlamlı resimle Fatma Ahsen'i GÜLDÜR birinci oldu. Resim kategorisinde dereceye giren çocuklarımıza hediyelerini Almus Kaymakamımız Sayın Fatih ÇELİKKAYA takdim etti. Programımızın devamında fotoğraf dalında yarışmamızın birincisi Muhammed Sadık Duman a ve fotoğraf kategorisinde dereceye giren çocuklarımızın hediyelerini Artova Kaymakamımız Sayın Mustafa AKIN takdim etti. Son olarak İl Müdürümüz Cem GÜL yarışmalarımızda jüri olarak görev yapan hocalarımıza teşekkür belgelerini takdim etti ve programımız resim sergisinin gezilmesinden sonra son buldu.

6 2. TÜRKİYE VOLEYBOL ŞAMPİYONASI BÖLGE ELEMELERİ İLİMİZDE YAPILDI Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü II. Türkiye Voleybol Şampiyonası Mayıs 2014 Tarihinde ilimizde yapılan bölge seçmelerine Kız takımlarından Samsun, Tokat, Giresun illeri; Erkek Takımları Amasya, Tokat ve Yozgat illerin katılımıyla Uzunburun mevkii Ali Yücel spor salonunda gerçekleştirilmiştir. Genel Müdürlüğümüze bağlı kuruluşlarda korunma altında bulunan çocuk ve gençlerimizin takım çalışması becerilerini, disiplin anlayışlarını, bir amaç uğruna çalışma algısını geliştirmek; genç bireylerin gerçek hayata atıldıklarında toplumsal yaşama dâhil olmasını kolaylaştıracak sosyal uyum becerilerini geliştirmek amacıyla çeşitli sosyal, kültürel ve sportif etkinlikler düzenlenmektedir. Bu amaçla çocuklarımızın voleybol sporuna ilgileri dikkate alınarak kuruluşlarımızda korunma altında bulunan yaş aralığındaki kız ve erkek çocukların katılımıyla ÇHGM 2. Voleybol Şampiyonası düzenlenmesi kararlaştırılmıştır. İl Müdürlüğümüzün organize ettiği, müsabakalar sonucunda Kızlarda Samsun 19 Mayıs Çocuk Yuvası ve Sevgi evleri takımı ile Erkeklerde Amasya Yetiştirme Yurdu 1.olarak Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü 2. Türkiye Voleybol şampiyonası finallerine katılmaya hak kazanmıştır. Bölge seçmelerinde birinci olan 7 si kız 7 si erkek voleybol takımları Haziran 2014 tarihleri arasında Eskişehir İlinde "Türkiye Finali ne katılacaktır. Finallere katılan takımlarımıza Tokat Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü olarak başarılar dileriz

7 SAMİMİ-YET ÇOCUKLARIMIZ GEZİYOR Samimi-yet Projesi, Sayın Valimiz Mustafa TAŞKESEN öncülüğünde İl Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen bir Koruyucu-Destek Projesidir. Projemizin amacı ilimizde babasını, yitirmiş çocuklara ve annelerine yönelik psikososyal, eğitim ve ekonomik modellerde hem toplumda dayanışmayı ve bütünleşmeyi teşvik etmek hem de o kişilere yalnız olmadıkları hissini yaşatmaktır. İlçe Kaymakamlıklarında Samimi-yet projesi kapsamında bürolar oluşturulmuş olup faaliyet göstermektedirler. Bu faaliyetler kapsamında Almus Kaymakamlığı merkez Cumhuriyet YİBO, Çevreli Abdullah EYMUR ilköğretim okulu ve Ormandibi Şehit Adem TAR İlköğretim okulunda okuyan babasını kaybetmiş 27 yetim çocuğumuz Kaymakamımız Sayın Fatih ÇELİKKAYA ile il merkezinde sinemaya giderek film izlediler, Almus Belediye Başkanı Sayın H. Hüseyin ARIKAN tarafından çocuklarımız yemeğe götürüldü. Samimi-yet projesi kapsamında Pazar ilçemizde ise 48 samimi-yet anne ve çocukları ile birlikte Amasya ilimize tarihi ve turistik mekânların görüldüğü günü birlik gezi düzenlenerek çocuklarımızın tarih bilinci uyandırmak ve güzel bir gün geçirmeleri sağlanarak yalnız olmadıkları gösterilmiştir. PAZAR İLÇESİ AMASYA GEZİSİ ALMUS İLÇESİ SİNEMA DA FİLM VE YEMEK

8 HUZUREVİNDE ANNE'LER GÜNÜ KUTLAMASI DÜZENLEDİK Huzurevinde kalan yaşlılarımızla birlikte anneler günü münasebeti nedeniyle pasta kestik ve yaşlılarımızın anneler gününü kutladık. Tokat Belediyesi, Kent Konseyi ve İl Müdürlüğümüz ortaklığıyla Anneler günü münasebetiyle Huzurevinde düzenlenen programa katılan Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, annesi ve eşi Hatice EROĞLU, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürümüz Cem GÜL, Kent Konseyi Başkanı Abdullah Gürbüz ve Kent Konseyi Üyeleri ile birlikte Huzurevinde kalan anneleri yalnız bırakmadılar. Huzurevi ziyaretlerinde Başkan EROĞLU: "Anne kavramının her zaman ve her yerde saygınlığı, güven duygusunu ifade ediyor. Çocuklarından görecekleri ilgi ve sevgiden başka hiçbir talepleri olmayan annelerimizi, mutlu etmek, yüzlerini güldürmek ve yaşamlarını güzelleştirmek için duygularımızı, hak ettikleri sevgi, ilgi ve yakınlığı her koşul altında onlara göstermeliyiz. Bütün annelerin Anneler Günü kutlu olsun. dedi. Günün anlam ve önemini anlatan konuşmasında İl Müdürümüz Cem Gül 'Tarihi uygarlığı, büyük keşifleri, buluşları daha bunlara benzer bütün önemli insanlık olaylarını, yaratanların başında büyük insanlar gelir. Ancak bu büyük insanları, insanlık âlemine hediye edenlerde annelerdir. Annenin çocuğu üzerindeki sevgisi, ilgisi, kanat gerişi, beşikten mezara kadar sürüp gider. Çocuk bir aylıkken de, bir yaşında, on yaşında, elli yaşındayken de annesinin gözünde hep çocuktur; ona göre gözetilmeye, sevilmeye muhtaçtır. Sözlerinin devamında GÜL, "Cennet annelerin ayakları altındadır Sağlıklı, mutlu, refah ve güven içinde bir toplum, vatandaşının hizmetinde bir devlet olgusuna ulaşmak için annelerimize, ailelerimize, onların doğru yönlendirmelerine büyük gereksinim vardır diyerek tüm annelerin Anneler Günü'nü kutladı ve sözlerine son verdi. Huzurevi sakinlerine çiçek ve hediye takdim edip tek tek ilgilenen İl Müdürümüz GÜL, Başkan Eroğlu ve annesi ile birlikte pasta kestikten sonra kısa bir konuşma yaparak anneler gününü kutladı. Tokat Belediyesi tarafından Tokat a davet edilen Bilal Göregen de Huzurevi sakinler küçük bir gösteri sunarak bugüne renk kattı.

9 AİLELERE YÖNELİK HAZIRLADIĞIMIZ PROGRAMDA PDR. DR. FATİH KALKINÇ BAŞARININ ANAHTARINI VERDİ Aile Haftasının son gününde, 26 Haziran Atatürk Kültür Merkezinde 'Okul Evde Başlar' semineriyle ünlü Pdr. Dr. Fatih KALKINÇ bizlerle oldu. Ailelerin ve öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programın açılış konuşmasını yapan İl Müdürümüz Cem GÜL; "Aile, talim ve terbiyede en birinci ocak, en birinci mektep, en birinci okuldur. Terbiye deyince akla ilk gelen ailedir. Terbiye yuvadan başlamalı ki kalıcı olsun. Yuva terbiye esasları üzerinde kurulmamışsa cemiyetin terbiyeli olması beklenemez. İdeal nesiller için her şeyden önce ideal bir yuvaya ihtiyaç vardır. İdeal ailede anne ve baba birer terbiye ustası olmalıdır. Çocuğun terbiyesinde gerekli olan sorumluluk duygusuna, bilgilere sahip olmalıdırlar. Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğümüzün Aile eğitim Programları kapsamında Hukuktan İktisada Medyadan Eğitime ve Sağlığa kadar 5 alanda 23 modülden oluşan çok güzel eğitimlerimiz var. Bu zamana kadar kahvelerde, okullarda, camilerde, kuran kurslarında toplam 2943 kişiye eğitim verdik. Bu konuda her ay düzenli eğitimlerimiz devam ediyor. Okullarımızdan, ailelerimizden, muhtarlarımızdan da talep gelirse eğitim vermeye hazırız. Okul Evde Başlar ve Uzman Psikolojik Danışman Fatih KALKINÇ, "Uzman Psikolojik Danışmanı Dr. Fatih KALKINÇ Seminerde Aileler arasında iletişim ve öğrencilerin başarılarını artıracak ilginç önerilerde bulundu. Uyku düzenlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Fatih KALKINÇ, öğrencilerin akşam erken yatıp erken kalkmaları ve ortalama 5-7 saat arasında uyumaları gerektiğini söyledi. Dr. KALKINÇ, Yapılan ilmi araştırmalarda cep telefonu çocuklarımızın yüzde 30 performanslarını düşürüyor. 18 yaşına kadar cep telefonlarının kullanılmaması gerekir" dedi. Kahvaltı yapılmasını başarıyı artırmada çok önemli etken olduğunu vurguladı. Programımıza katılan ailelere de tavsiyelerde bulunan Fatih KALKINÇ'ı dinleyenler büyük zevk aldıklarını ve yaptıkları hataları görmelerine vesile olduğunu dile getirdiler.. Uzmanımız Fatih KALKINÇ, eğlenceli seminerinin ardından kitaplarını imzaladı. Sonrasında İl Müdürümüz Cem GÜL, misafirimiz Sayın KALKINÇ için hazırlanan hediyeleri takdim etti ve programımıza Aile Eğitim Programı Eğitici Eğitimi alan personelimize İl Müdür Yardımcımız Hülya ÖZDEMİR tarafından katılım belgeleri verildi.

10 ŞİMDİ OKUMA VAKTİ PROJEMİZİN SINAVINI GERÇEKLEŞTİRDİK ŞİMDİ SINAV VAKTİ İl Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan Şimdi okuma Vakti isimli proje kapsamında 85 çocuğumuz sınava girdi. Şimdi okuma Vakti Projesi, kuruluşlarımızda kalan çocuklarımıza yönelik gerçekleştirilecek olan 100 Temel Eser Kitap Okuma Yarışması ile çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmayı ve çocukları teşvik etmeyi kapsayan bir projedir. Kuruluşlarımızda kalan, ilkokul, ortaokul ve liseye devam eden çocuklarımızda kitap sevgisini aşılamak, dikkatleri kitaba çekmek, okuduğu kitaba göre öğrencinin anlama seviyesini görmeyi amaçlamak, çocuklarda özgüveni arttırmak, çocuklarımızdan bilinçli bir okur kitlesi oluşturmak, okumanın bir yaşam biçimi hâline getirilmesine ve okumaya temel teşkil edecek dil becerilerinin geliştirilmesine katkıda bulunmak, çocuklarımızdan başlayarak toplumun her kesimini kapsayan bilinçli bir okur kitlesi oluşturmak, okumanın bir yaşam biçimi hâline getirilmesine, okumaya temel teşkil edecek dil becerilerinin geliştirilmesine katkı bulunmaktır. Ayrıca İlkokul, Ortaokul ve lise düzeyinde öğrenim gören çocuklarımıza kitap okuma alışkanlığı kazandırarak onları etkin okuyucular hâline getirmek ve çocuklarımızın söz dağarcıklarını zenginleştirmektir. 100 temel eserden seçmiş olduğumuz kitaplar kapsamın da Şimdi Okuma Vakti Projesi komisyonun hazırlamış olduğu sorulardan, çocuklarımız Cumartesi günü İl Merkezinde bulunan Şehit İbrahim DOĞAN ortaokulunda ter döktüler. Hayata geçirilen ve yapılan sınavla sonuna gelinen projenin değerlendirmesini yapan İl Müdürümüz Cem GÜL, "Bugün yapmış olduğumuz sınavda gördüğümüz tablo benim için dünyalara değer. Bizler OKU Emrinin okumayan ferdeleriyiz. Bu projeyi yazarken ilk hedefimiz çocuklara okuma alışkanlığı kazandırmaktı. Sınav sonucunda vereceğimiz hediyeler sadece çocuklarımızın motivasyonunu artırmak için bir araçtır. Bizler iyi sonuçlar aldığımıza inanıyoruz. diyerek sözlerine son verdi.

11 OLAĞAN KURULUŞ MÜDÜRLERİ TOPLANTISI 'MAYIS AYI DEĞERLENDİRMESİ İL MÜDÜRLÜĞÜMÜZDE GERÇEKLEŞTİRİLDİ İl Müdürümüz Cem GÜL başkanlığında, İl Müdür yardımcımız Hülya Özdemir ve Kuruluş Müdürlerimizin katılımıyla Olağan Kuruluş Müdürleri toplantısı Perşembe günü saat 13.00'da İl Müdürlüğümüzde gerçekleştirildi. Toplantı açılış konuşmalarını yapan İl Müdürümüz Cem GÜL, "Öncelikle katılımlarınız için teşekkür ediyorum. Mayıs ayınında sonuna geldik. Güzel ve hareketli bir ay geçirdik. Biliyorsunuz geçtiğimiz hafta Aile Haftasıydı. Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğümüz çok güzel bir hafta organize etti. Aile Haftası etkinliklerimiz 'Benim Ailem Benim Dünyam' adlı resim ve fotoğraf yarışmasıyla başlarken, 50 çocuğumuzun yapmış olduğu resimlerden ve 70 çocuğumuzun çekmiş olduğu fotoğraflardan birinciler seçildi. Profesyonel tiyatro ekibin tarafından İl Müdürlüğümüz için hazırlanan 'Kızın mı var Derdin var' isimli tiyatro gösterimi sunuldu. Ayrıca Cumhuriyet Meydanında 'Ailem İçin' farkındalık çadırı kurularak anket çalışması yaptık. Evlilikte 50. yılını kutlayan ailelerle birlikte Şehit ve Gazi aileleriyle yemekte buluştuk.. Aile haftasında son etkinliğimiz ise ünlü Psikolojik Danışman Fatih KALKINÇ'ı ilimize davet ettik ve ailelerimize 'Okul Evde Başlar' isimli çok güzel bir seminer verdi. Yine geçtiğimiz ay içerisinde İl Müdürlüğümüz koordinesinde hayata geçirdiğimiz 'Şimdi Okuma Vakti' projesi kapsamında çocuklarımızın seviyelerine göre 100 temel eserden seçmiş olduğumuz kitaplardan sınavımızı yaptık. Projemize yoğun katılım sağlayan ve her yaş grubunda dereceye giren çocuk evlerinde kalan çocuklarımıza, bakım personeline, Çocuk Evleri Koordinasyon Merkezi Müdürlüğümüze teşekkür ederim' diyerek başarılarının devamını diledi. Niksar Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdu Müdürümüz Adnan TANRIVERDİ ye de ayrıca teşekkür ettiğini dile getiren İl Müdürümüz Cem GÜL ; 'Kuranı Kerim okumayı öğrenen 41. çocuğumuz Niksar Sevgi Evlerinden oldu ve bizde hediyemizi takdim ettik. Ayrıca Niksar Sevgi Evleri Kız Yetiştirme Yurdunda çocuklarımızın taze yumurta tüketmeleri için Sevgi Kümesi oluşturuldu. İl Müdürümüz Cem GÜL, 21 Haziranda Kültür Köprüsü Projesinin finalinin ilimizde yapılacağının bilgisini verirken, bu hafta sonu yapılacak olan ve kurumumuz personellerinin ve kuruluşlarımızın da katılımıyla I. Bahar Şenliğinin Niksar Çamiçi yaylasında yapılacağı bilgisini ekledi ve sözlerine son verdi. Toplantı devamında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü ve bağlı kuruluşların hizmet modelleri daha kaliteli ve nitelikli hale getirmek amacıyla neler yapılabileceği konusunda görüş alışverişinde bulunurken, Kuruluş Müdürlerimizin aylık yapmış olduğu faaliyetler sunumu, istek ve önerileri dinlendi. Toplantı çay sohbetiyle devam etti ve sonlandırıldı.

12

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretim

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ

ÖZEL ANAKENT İLKOKULU. 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ ÖZEL ANAKENT İLKOKULU 2013-2014 EĞİTİM ve ÖĞRETİM DÖNEMİ DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ MART NİSAN FEDAKARLIK FEDAKARLIK BİLİNCİ FEDAKARLIK & YARDIMSEVERLİK 02.05.2014 3K Yardım Kampanyamızla Kardeş Okulumuza

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Kütüphaneler Kitapsız Kalmasın! diyerek kütüphanemizi zenginleştirdik Eğirdir MYO öğrencilerinin "Saklama, Bağışla!"

Detaylı

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız

Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız Lise Kısmı 2014-2015 Öğretim Yılı I. Dönem Sonu Sınav Takvimi için tıklayınız TED KAYSERİ KOLEJİ 2014 2015 SINAV ADI ÖĞRETİM YILI I.DÖNEM SONU BAŞARISIZ DERSİ OLAN VEYA İSTEKLİ ÖĞRENCİLER İÇİN AÇILAN SINAV

Detaylı

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ

TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ TED AİLESİ, ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMASI VE PLAKET TÖRENİ İÇİN DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ Geleceğe ışık tutan, Başöğretmen Atatürk ün emanetine sahip çıkıp, eserinin üzerine imza atan, bilgiyi öğretmekten

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 21 NİSAN 2017 Değerli Velilerimiz, 23 Nisan Pazar günü Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Törenimiz saat 10:30-11:30 arasında çok amaçlı salonda 2.ve 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

Samim-Yet Projesi kapsamında 17 samimi-yet annemize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü ortaklığında açmış olduğumuz

Samim-Yet Projesi kapsamında 17 samimi-yet annemize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü ortaklığında açmış olduğumuz Samim-Yet Projesi kapsamında 17 samimi-yet annemize Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü ve Halk Eğitim merkezi Müdürlüğü ortaklığında açmış olduğumuz "Hasta ve Yaşlı Refakatçisi" Kursu neticesi sertifika

Detaylı

2013 / 2014 SAYI: 17. Haftanın Bazı Başlıkları

2013 / 2014 SAYI: 17. Haftanın Bazı Başlıkları 2013 / 2014 SAYI: 17 Haftanın Bazı Başlıkları Çocukla İyi Zaman Geçirmenin 10 Yolu VI. Geleneksel Piyano Resitali Miniklere Anlamlı Hediye Okul Küçük Erkek Basketbol Takımı mızdan Başarı Çocukla İyi Zaman

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha

MAMMA MIA. Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha MAMMA MIA Lise İngilizce Drama Kulübü nden bir ilk daha Her yıl geleneksel olarak bir oyun çıkarmayı hedeflediğimiz kulübümüzde bu sene dünyanın en ünlü müzikali olma özelliği taşıyan MAMMA MIA yı sergiledik.

Detaylı

'Hayatı paylaşmak için engel yoktur' O nun huzurunda herkes eşittir

'Hayatı paylaşmak için engel yoktur' O nun huzurunda herkes eşittir İl Müdürlüğümüz ve İl Müftülüğümüz birlikteliğinde açtığımız Görme Engelli Kuranı Kerim Kursu sonunda Sayın Valimiz Cevdet CAN, kursiyerlerimize kabartmalı Kur'anı Kerim hediye etti. Valimiz Cevdet CAN,

Detaylı

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz.

HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. HAFTALIK VELİ BÜLTENİ 16 HAZİRAN 2017 Tüm öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla geçirecekleri mutlu bir tatil diliyoruz. Öğretmenlerimize emekleri için çok teşekkür ediyoruz. BABALARIMIZA... VELİLERİMİZE

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1 Y A K A M O Z G A Z E T E S İ HAZİRAN 2013 EĞERCİ İLKOKULU / ORTAOKULU YIL: 2 SAYI: 4 OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler

Detaylı

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ

İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ İçindekiler CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 1 CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİMİZ 10 KASIM TÖRENİMİZ... 2 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI RESİM SERGİMİZ... 2 EĞİTİMDE İZLERİMİZ... 3 DÜNYA ÇOCUK KİTAPLARI HAFTASINI KUTLUYORUZ!......

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ

ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ ŞAPHANE ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ VİZYON BELGESİ MEVCUT DURUM Öğretim Çalışmaları: Destekleme ve yetiştirme kursları düzenlendi. Pansiyon etüt ve kursları düzenlendi Deneme sınavları uygulandı. Sınavlara

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI

MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI MENEMEN HALDUN KOŞAY ANADOLU LİSESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL GELİŞİM PLANI AMAÇ VE HEDEFLER AMAÇ 1: Kaliteli bir eğitim öğretim ortamı için okulun fiziki yapısını, araç - gereç ve donanımını

Detaylı

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ

SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ ANASINIFI SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT SOSYAL VE KÜLTÜREL HAYAT ANASINIFI FAALİYET TAKVİMİ 21 Eylül Veli Toplantısı Anasınıfı Zümresi Okul İçi 10 Ekim Malatya Park AVM Anasınıfı Zümresi Okul Dışı 26 Ekim Aileler

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu 2 İÇİNDEKİLER Giriş 1-5 Sosyal Alanlar 6-16 Fakülte Dağılımları ve Tesis Çalışanları 17 Manevi Faaliyetler 18-49 Sosyal

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ MART 2015 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla gazete msjı, sms ve anons metni hazırlandı. 8 Mart Dünya Kadınlar Günü sebebiyle Türk Kadınlar Birliği tarafından

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

YAZI KÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ YAZI ÜLTÜR İŞLERİVE MÜDÜRLÜĞÜ SOSYAL FAALİYET RAPORU 2006 FAALİYET RAPORU GÖREVİ ültür hizmetlerinin y a y g ı n l a ş t ı r ı l m a s ı v e geliştirilmesi ile ilgili araştırma ve planlama yapmak, halkın

Detaylı

http://www.haber18.com

http://www.haber18.com http://www.haber18.com Haberin Ayrıntıları: 5 Haziran Dünya Çevre Günü Karatekin Parkı nda Çankırı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla kutlandı. Programa Valimiz Vahdettin

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Haftasonu Etütleri Başlıyor..

Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Haftasonu Etütleri Başlıyor.. Öğrencilerimizin okul dışında kalan zamanlarını etkinliklerle planlayarak geçirmeleri, onların bedensel ve ruhsal gelişmelerinin sağlıklı sürmesine destek olacaktır. Bu öngörüyle

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ KONFERANSI'NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI'NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI.

26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. 26.12.2014 DEĞERLER EĞİTİMİ PROJESİ ODTÜ ÜLKEM DE BAŞLADI. Manisa Milli Eğitim Müdürlüğü nün başlatmış olduğu Değerler Eğitimi Projesi ODTÜ Ülkem Koleji nde hızla uygulamaya geçti. Öğrencilere temel insanî

Detaylı

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ

YARIM ELMA ETKİNLİĞİ YARIM ELMA ETKİNLİĞİ 13.09.2014 Salı günü Erciyes Üniversitesi nin ev sahipliğinde hazırlanan Yarım Elma etkinliğine 1.sınıf öğrencilerimiz ile biz de katıldık. Sosyal sorumluluk çalışmalarını her zaman

Detaylı

NAMIK KEMAL ORTAOKULU

NAMIK KEMAL ORTAOKULU T.C. ÇİNE KAYMAKAMLIĞI NAMIK KEMAL ORTAOKULU -SOSYAL OKUL, SOSYAL İNSAN- 2014 201 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2014 201 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NAMIK KEMAL ORTAOKULU PSİKOLOJİK DANIŞMA VE REHBERLİK HİZMETLERİ ÇERÇEVE

Detaylı

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ

RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ RASİM ÖNEL MESLEKİ ve TEKNİK ANADOLU LİSESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ YALNIZ DEĞİLSİNİZ sosyal sorumluluk projesi kapsamında HALKLA İLİŞKİLER ve ORGANİZASYON ALANI öğrencilerimiz Sığacık

Detaylı

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni. Sayı:1 Nisan 2015

2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni. Sayı:1 Nisan 2015 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Kütüphane Bülteni Sayı:1 Nisan 2015 1 KİTAP VE KÜTÜPHANENİN ÖNEMİ 3 2014-2015 KÜTÜPHANE ORYANTASYONUMUZ 5 KÜTÜPHANEMİZ 8 OKUMA ŞENLİĞİMİZ 10 BRITANNICA ONLINE 12 SEVİM AK

Detaylı

Benimle Evlenir misin?

Benimle Evlenir misin? Benimle Evlenir misin? Bodrum sokakları ilginç bir evlenme teklifine daha sahne oldu. Bodrumlu genç kaptan Ali Özbaylan 9 yıl önce tanıştığı kız arkadaşı Tuba Cihat a, Milta Marina da bulunan bir kafede

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

GERİ DÖNÜŞÜM ve YENİLENEBİLİR ENERJİ

GERİ DÖNÜŞÜM ve YENİLENEBİLİR ENERJİ GERİ DÖNÜŞÜM ve YENİLENEBİLİR ENERJİ TAKDİM Bu projenin başlatılmasının gereği: Günümüzde gözlenen tüketim alışkanlıklarının doğal sonucu olarak pek çok atık madde ortaya çıkmaktadır. Gelişmiş ekonomilerde

Detaylı

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz.

1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. 1.TEOG Öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı Nasıl Değerlendirmeliyiz. Sınava sayılı günler kala heyecanı gözlerinden okunan 8.sınıf öğrencilerimize TEOG öncesi Test Çözüm Teknikleri ve Son 2 Haftayı

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU

OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU APHB AFETLERDE PSİKOSOSYAL HİZMETLER BİRLİĞİ SOMADA PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ PROJESİ OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU YÖNETİCİ ÖZETİ SOMADA projesi

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ

T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ T.C GEDİZ KAYMAKAMLIĞI ALTINKENT İLKOKULU-ORTAOKULU VİZYON BELGESİ Öğretim Çalışmaları: Öğretim Çalışmaları: 5-6-7 ve 8.sınıflarda kazanımlara ulaşma düzeyini ölçmek için 3 adet ölçme yapılarak, sonuçları

Detaylı

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul)

ODS-3 Telafi Etütleri (Ortaokul) ODS-3 Telafi (Ortaokul) Etütleri 4.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE YABANCI DİL AĞIRLIKLI 5.SINIF PROGRAMI ANLATILDI 30.03.2016 tarihinde okulumuz konferans salonunda 4.sınıf öğrencilerimize ve öğretmenlerimize Yabancı

Detaylı

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI

ÇANKIRI MÜFTÜLÜĞÜ 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI www.cankiri.diyanet.gov.tr 15 TEMMUZ 2018 PROGRAMLARI ADI SOYADI UNVANI TARİH Lokman ARSLAN Yabancı Diller ve Lehçelerde Yayınlar Daire Başkanı Davut KAYA Din İşleri Yüksek Kurulu

Detaylı

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 -

OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - OSMANGAZİ İMAM HATİP ORTAOKULU Stratejik Planı 201-201 DÖRDÜNCÜ BÖLÜM - 1 - İZLEME VE DEĞERLENDİRME Okulumuz bünyesinde hedeflerin gerçekleşmesine yönelik yürütülecek faaliyet ve projelerin izleme ve değerlendirme

Detaylı

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN

: Hasan Hüseyin ELVERİŞLİ, İbrahim Ethem ÖZKAN, Abdullah ÜNLÜ, Gökhan GÖKKAYA, Ali ÇETİN İL İLÇE PROJENİN ADI PROJEDEN SORUMLU BİRİM PROJE KOORDİNATÖRÜ PROJE YÜRÜTÜCÜSÜ PROJE EKİBİ : Tekirdağ : Şarköy : Gündem Eğitim : İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü : Zekeriya GÜNEY_Kaymakam : İrfan BALLI_İlçe

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

OKULUMUZDAN ZİYARETLER

OKULUMUZDAN ZİYARETLER OKULUMUZDAN HABERLER YAHYALI BELEDİYESİ İLE İŞBİRLİĞİ PROTOKOLÜ İMZALADIK Okulumuz sosyal, kültürel sportif ve bilimsel işbirliği gerçekleştirmek amacı ile duyarlılığından ve ilgilerinden ötürü Yahyalı

Detaylı

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI

ORTAOKUL VELİ TOPLANTISI YAPILDI ORTAOKUL YAPILDI VELİ TOPLANTISI I.Dönem Veli Toplantımız, tüm sınıflardan yoğun bir katılımla gerçekleştirildi. Velilerimiz ilk olarak sınıf öğretmenleriyle ardından branş öğretmenleriyle görüştüler.

Detaylı

CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ

CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ CAMBRİDGE SERTİFİKA TÖRENİ Cambridge ESOL (English for Speakers of Other Languages) Sınavları 7 yaş grubundaki çocuklardan başlayarak, eğitim kurumlarındaki öğrencilerin ve uluslararası şirketlerde çalışanların,

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR

SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ LI ÇOCUKLAR İŞGÜVENLİĞİ VİDEO YARIŞMASI ÖDÜLLERİNİ ALDILAR SEDAŞ ın düzenlediği ve SEDAŞ Ailelerinin desteği ile gerçekleşen SEDAŞ lı Çocuklar İş Güvenliği İçin Ebeveynlerine Sesleniyor isimli yarışma

Detaylı

HAZİRAN 2016 AYI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ-SONUÇLARI

HAZİRAN 2016 AYI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ-SONUÇLARI HAZİRAN 2016 AYI KOMİSYONLARA HAVALE EDİLEN TOPLANTI GÜNDEM MADDELERİ-SONUÇLARI 1.GÜNDEM MADDESİ: 5393 SAYILI Belediye kanununun 76.maddesi gereğince İçişleri - Darıca lı Gençlerin genç yaşta tecrübe edinmeleri

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

İlkokul Yabancı Diller Festivali

İlkokul Yabancı Diller Festivali İlkokul Festivali Yabancı Diller 50.KURULUŞ YILIMIZI RESİM SERGİMİZ İLE TAÇLANDIRDIK Milli değerlerine, kültürüne, diline sahip çıkan, kurucumuz Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk ün ilkeleri doğrultusunda

Detaylı

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da

TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da TED Kayseri Koleji Almanca Öğretmenleri Ankara da Almanca Öğretmenlerimiz Öznur Polat, Çiğdem Erdem, Onur Karga ve Pervin Doğan Moodle üzerinden aldıkları eğitimin ikinci bölümünü de tamamladılar. 21.03.-22.03.2015

Detaylı

Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır.

Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır. Medeniyetin esası, ilerlemenin ve kuvvetin temeli, aile hayatındadır. Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek; Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Müşaviri Sayın Abdullah Anaç Gaziantep

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ'NDE SATRANÇ, BALE, DRAMA, DİKSİYON VE RESİM KURSLARI BAŞLADI Malkara Belediyesi'nin İşimiz, Gücümüz Malkara sloganıyla

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık

Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık Türk Eğitim Derneği IV. Uluslararası Eğitim Forumu na Katıldık TED Kayseri Koleji yöneticileri ve öğretmenlerinden oluşan 16 kişilik ekibimizle, 2 Nisan 2016 Cumartesi günü Türk Eğitim Derneği IV. Uluslararası

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

Sorumluluk Çalışmalarımız

Sorumluluk Çalışmalarımız Sorumluluk Çalışmalarımız Sorumluluklarımızı alalım, hayatı ıskalamayalım. 5C En büyük sorumluluk, sorumluluk sahibi olmaktır. 5A Sorumluluklarını bil, sorumsuzluğu hayatından sil. 5B Sorunlara dur demek

Detaylı

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK

EĞİTİM SAATİ PROGRAMINA KONUK OLDUK EĞİTİM SAATİ KONUK OLDUK PROGRAMINA 13.11.2015 s aat:20.00 İle 21.30 arasında ulusal kanallarımızdan biri olan tv 1 de,kayseri İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Bahamettin KARAKÖSE nin hazırlayıp sunduğu

Detaylı

2013 TKY ÖDÜL TÖRENİ

2013 TKY ÖDÜL TÖRENİ 2013 TKY ÖDÜL TÖRENİ TOPLAM KALİTE YÖNETİMİNDE İL İKİNCİSİ OLAN MİMAR SİNAN LİKOKULU/ORTAOKULU ÖDÜLLENDİRİLDİ. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından düzenlenen Toplam Kalite Yönetimi Uygulamaları kapsamında

Detaylı

T.C. MUĞLA VALİLİĞİ İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü UZAKTA BİR KARDEŞİM VAR PROJESİ

T.C. MUĞLA VALİLİĞİ İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü UZAKTA BİR KARDEŞİM VAR PROJESİ T.C. MUĞLA VALİLİĞİ İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü UZAKTA BİR KARDEŞİM VAR PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ 2013 1 BİRİNCİ BÖLÜM Genel Esaslar Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak. Sorumluluk Amaç Madde 1 Giderek

Detaylı

ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL

ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL T.C. BAHÇELİEVLER KAYMAKAMLIĞI Bahçelievler Milli Eğitim Müdürlüğü ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL GAZİ İLKOKULU ETKİN OKUL, SEÇKİN OKUL PROJESİ BAHÇELİEVLER - 2014 TAKDİM Milli Eğitim Bakanlığına bağlı bir eğitim

Detaylı

ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN EĞİTİM KURUMLARI ULUSAL BİLİM KAMPI ŞARTNAMESİ

ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN EĞİTİM KURUMLARI ULUSAL BİLİM KAMPI ŞARTNAMESİ ORTAÖĞRETİM GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BAĞLI ÖZEL PROGRAM VE PROJE UYGULAYAN EĞİTİM KURUMLARI ULUSAL BİLİM KAMPI ŞARTNAMESİ Bilim Kampının Konusu Madde 1- Konu: Bilgisayar, Mekatronik ve Çevre (Temiz Ürün Çalışmaları)

Detaylı

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI EYLÜL / 2014 ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : 1 EYLÜL / 2014 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 1 EYLÜL 2014-2015 Eğitim Öğretim yılı Öğretmen Seminerlerinin Başlaması

Detaylı

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. TRABZON VALİLİĞİ EĞİTİM KURUMLARI 0 0 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ AÇIKLAMALAR : -Çalışma takviminde yapılacak olan değişiklikler, www.trabzon.meb.gov.tr adresinde ilan edilecektir. -Bu çalışma

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR

TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR TED KAYSERİ KOLEJİ İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ 3. ELT KONFERANSI NA KATILDILAR 9 Nisan 2016 tarihinde ODTÜ Koleji tarafından düzenlenen Equipping the Next Generation konulu 3. ELT Konferansı na okulumuz

Detaylı

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qwertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Çamlıhemşin Çok Programlı wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq Anadolu Lisesi

Detaylı

Kimsenin Kaybolmasına izin vermeyiz. Çünkü BiZ BÜYÜK BiR AiLEYiZ.

Kimsenin Kaybolmasına izin vermeyiz. Çünkü BiZ BÜYÜK BiR AiLEYiZ. Kimsenin Kaybolmasına izin vermeyiz. Çünkü BiZ BÜYÜK BiR AiLEYiZ. 1 Dünyada, çok yönlü alanlarda yaşanan hızlı değişimlere rağmen toplumsal yaşamın en temel kurumu olan aile, önemini ve varlığını sürdürmeye

Detaylı

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI ŞUBAT 1. Farklı Yeteneklere Sahip Öğrencilerin Tespit Edilmesi Öğrencilerin Yetenekleri keşfetmekmelerini Sağlamak Sınıf Rehber (06-10 ŞUBAT) 2. okuma saati planını hazırlamak ve her hafta planı uygulamaya

Detaylı

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR

ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR ATAKENT, MADENLER, GÜNGÖREN, PENDİK KAMPÜSÜ 1. SINIFLAR İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, İTÜ Geliştirme Vakfı Beylerbeyi Özel Anaokulu, İlkokulu ve Ortaokulu; İTÜ Rektör

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI GÖYNÜK İMAM HATİP ORTAOKULU Bolu/Göynük 2018 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. DÖNEM KTS ÇALIŞMA RAPORLARI A. EKİM AYI YAPILAN FAALİYETLER 1-

Detaylı

Şerif Kocadon için mevlit

Şerif Kocadon için mevlit Şerif Kocadon için mevlit 85 yaşında aramızdan ayrılan Bekir Şerif Kocadon için evinde mevlit okundu. Bodrum eşrafından merhum Mehmet Kocadon un oğlu, Fatma Kocadon un eşi; Bodrum Belediye Başkanı Mehmet

Detaylı

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 Ardahan da Aile İrşat ve Rehberlik Büromuz 09 Ocak 2012 tarihinde kurulmuştur. AİRB Çalışma Odası TANITIM BROŞÜRÜMÜZ Büromuzun kurulduğu

Detaylı

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE

BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE BODRUM DA SAĞLIK ÇALIŞANLARI GREVDE Bodrum da sağlık çalışanları iş bıraktı. Bodrum Devlet Hastanesi önünde buluşan sağlık meslek örgütü temsilcileri, çalışma koşullarının iyileştirilmesi, emeklilik hakları

Detaylı

/ karcicegianaokulu.com

/ karcicegianaokulu.com 0216 314 14 76-79 / karcicegianaokulu.com İlim Yayma Vakfı İrfan Okulları olarak salih ve samimi niyetlerle tohumu atılmış bir kurum olma şuuruyla bugüne ulaştığımıza inanmaktayız. 20 Yılı aşkındır heyecanımızdan

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı

1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı 1. Engelsiz Yaşam ve Dayanışma Merkezimizin Kuruluş Amacı Engelli vatandaşlarımıza kültürel ve sosyal anlamda daha iyi hizmet vermek amacı ile kurulmuş, kendileri veya yakınları ile birebir görüşerek yeterli

Detaylı