Bodrum Chill-out Festivali

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bodrum Chill-out Festivali"

Transkript

1 15. Uluslararası Bodrum Bale Festivali Bodrum Chill-out Festivali Farklı bir mavi yolculuk Yaman Olgaç 2017 TEMMUZ NO. 50

2 50. sayı Toplumsal çözüm odaklı, işlevsel bir sosyal sorumluluk projesi Necmi Cavlı Birinci sayımız Nisan 2013 te kültür/sanat habercisi olarak 8 sayfa çıkmıştı. 50 aydır yaklaşık 500 bin adet dergiyi başta Bodrum olmak üzere İstanbul da da bazı alışveriş merkezlerinde, medya ortağı olduğumuz fuarlarda, İzmir, İstanbul, Ankara havaalanlarında ücretsiz olarak dağıttık ve dağıtmaya devam ediyoruz. Bu süre içinde Bodrum yarımadasında yapılan toplam 2000 civarında etkinliği ücretsiz olarak duyurduk. Bodrum u kaliteli tanıtma çabamızda 50 civarında ulusal ve yerel özel kuruluş bizi maddi olarak destekledi. Onlara ve bizden manevi destek ve ilgilerini esirgemeyen okuyucularımıza teşekkür ediyoruz. Çıkış ilkelerimizden ödün vermeden, bağımsız, kendi ayakları üzerinde duran bir yayın olarak geldik bugünlere. Olanaklarımız ölçüsünde, hem görsel hem de içerik olarak sürekli daha iyi bir yayın olmayı hedefledik ve hedefliyoruz. Birçok zorluğa rağmen ilerisi için umutluyuz. Derginin sürmesi ve bu umudun sizlerle paylaşılması bizim tek motivasyonumuz. Geleneksel tanıma uyan bir yayın değiliz. Ana akım medyanın parçası olmadık, olmak da istemiyoruz. Biz hizmet veren işlevsel bir sosyal sorumluluk projesiyiz. İhtiyaç olduğu sürece, bu duruşumuzu anlayan, bunun doğruluğunu gören ve bizi destekleyenler var olduğu sürece bu projeyi sürdüreceğiz. Bodrum a bir bütün olarak bakıyoruz. Eğer bütünün diğer parçaları sağlıklı değil ise şimdi sağlıklı olan parçalar da uzun vadede olumsuz olarak etkilenecektir. Bireysel çıkarları önde tutan ve kısa vâdeli planlar doğrultusunda hareket eden, ağaçlardan ormanı göremeyen yaklaşımdan kurtulma çabasına katkıda bulunmaya çabalıyoruz. Toplumsal katkıyı hedefleyen projeleri diğerlerinden ayırmak için seçimlerimizi daha hassas, duyarlı yapmayı öğrenmemiz gerekiyor. Maalesef hatalarımızı telafi edebilecek bir lüksümüz, zamanımız ve manevra alanımız kalmadı artık. Bireysel değil toplumsal çözüm odaklı düşünüp, adımlarımızı öyle atmamız gerekiyor. Biz, Bodrum un kimliği ile uyuşmayan, ekonomisi, mantığı, fonksiyonu olmayan, sosyal sorumluluk gibi görünen ama aslında kişisel hedefleri olan projeleri destekleyerek olumsuzlukların parçası olmuyoruz. Hepimiz, en azından bunu yapabiliriz! Yüreğini yüreklerimizin yanına at! Yayın Yönetmeni Necmi Cavlı necmi@bodrumbkst.com Redaksiyon Füsun Özlen Katkıda Bulunanlar Erhan Yürüt Orhan Dumanlı Türkan Demiröz Sabri Aktar Salih Kalyon Grafik Tasarım Burak Yamanlıca Dağıtım Baybars Dağıtım Oksijen Basım 100. Yıl Mah. Matbaacılar Sit. 2. Cad. No: 202/A Gezegen Binası - Bağcılar / İSTANBUL Ücretsiz dağıtılır. artajanda T Yangı Sokak No: 8/4 Bodrum info@artajanda.com.tr

3 p r e s e n t s Chill-Out Festival B O D R U M JULY XUMA YALIKAVAK DJ SET DJ CHILLOUTFEST.COM LOUNGEFM.NET

4 BALE 15. Uluslararası Bodrum Bale Festivali Bu yıl 24 Temmuz - 12 Ağustos tarihleri arasında on beşincisi gerçekleştirilecek olan Uluslararası Bodrum Bale Festivali, Ankara ve İstanbul Devlet Opera ve Balesinin yanı sıra Küba, Kazakistan, Rusya ve İspanya dan da dans topluluklarını ağırlıyor. Her zamanki gibi Bodrum Kalesi nde yer alacak olan gösterilerin başlama saati Festivalin açılışını, Ankara Devlet Opera ve Balesi, Temmuz da müziği Mikis Theodorakis e ait olan ve koreografisini Leonid Massine nin üstlendiği iki perdelik Zorba balesiyle yapacak. İkinci gösteri, festivalin Kübalı konuğu Lizt Alfonso Dance Cuba dans topluluğu tarafından, Cuba Vibra! başlığını taşıyan modern dans ile 28 ve 29 Temmuz geceleri gerçekleşecek. İstanbul Devler Opera ve Balesi, Tchaikovsky nin iki perdelik Uyuyan Güzel balesini 1 Ağustos gecesi sahneleyecek. Kazakistan dan Astana Bale Topluluğu, Gaia ve A Fuego Lento adlı bale gösterilerini 4 Ağustos gecesi sergileyecek. Amore başlıklı bale gösterisi, 7 Ağustos akşamı Svetlana Zakharova Solo Proje tarafından sahnelenecek.

5 Festivalin son etkinliği, artık Bodrumluların aşina olduğu İspanya dan bir topluluk, Los Vivancos tarafından sahneleniyor olacak; Born to Dance adlı flamenko gösterisi festivali hareketli biçimde noktalayacak.

6 Lizt Alfonso Dance Cuba dan Cuba Vibra Henüz küçük bir kızken kendi dans topluluğunu kurmanın ve onu dünya sahnelerine taşımanın hayalini kuran Lizt Alfonso nun 23 yaşında hayata geçirdiği Lizt Alfonso Dance Cuba bugün dünyanın en seçkin dans ve müzik topluluklarından biri haline geldi. Azmi, sadeliği ve dans stillerini özgün bir şekilde harmanlamasıyla tanınan Lizt Alfonso, özgün koreografileriyle aralarında Küba Ulusal Kültür Nişanı, 2008 Dora Birincilik ödülü, 2006 ve 2008 yıllarında Küba Ulusal Yazarlar ve Sanatçılar Birliği Birincilik ödülü ve 2001 New York un Kübalı Sanatçıları Vakfı Ödülü nün bulunduğu çok sayıda ödüle layık görüldü. Sahnelenen tüm gösterilerin yaratıcısı, koreografı ve direktörü olan Alfonso nun başarıları topluluğu Broadway de sahne alan ilk Kübalı dans grubu olma yolunu açtı. ABD, Kanada ve lspanya başta olmak üzere pek çok ülkede danslarıyla seyircileri büyüleyen ve eleştirmenler tarafından yoğun övgü alan Lizt Alfonso Dance Cuba büyük ses getiren gösterileri Cuba Vibra nın rengârenk Küba müziği tınıları ve cha-cha, mambo, rumba, conga, bolero ritimleriyle dolu danslarıyla Temmuz da 15.Uluslararası Bodrum Bale Festivali kapsamında Bodrum da dans severlere muhteşem bir gece yaşatacak. İspanyol ve Afro-Küba ritimleriyle flamenko, bale ve modern dansı bir araya getiren topluluğun ayrıca orijinal soundtrackler besteleyen ve şovlarında da eşlik eden kendi müzik topluluğu da bulunuyor. Her yıl çocuk/genç, bale alanında binlerce öğrenci mezun eden ve Küba Ulusal Sanat Okulu Dans Akademisi tarafından da tanınan kendine ait bir dans okulu da bulunmakta.

7

8 Atölye Sanart ta Seramik ve Heykel Dersleri Heykeltıraş ve seramik sanatçısı Aytekin Kılıç, 9 Eylül Üniversitesi ndeki eğitimini tamamladıktan sonra atölyesini, Atölye Sanart adıyla, yaklaşık 20 yıl önce İzmir de kurdu. Atölye Sanart, kuruluşundan itibaren uzun yıllar dekoratif amaçlı seramik objeler üreterek, birçok mekânın dekorasyonuna katkıda bulundu. Yaklaşık on yıl önce Bodrum a yerleşme kararı alan sanatçı, çalışmalarına önce Gümüşlük te daha sonra da Bitez de kurduğu atölyelerinde devam etti. Sanatçı halen Bitez deki atölyesinde, hem kendi kişisel sanat çalışmalarını sürdürüyor, hem dekoratif amaçlı seramik objeler ve heykeller üreterek sergiliyor, hem de seramik ve heykel alanında eğitim veriyor. Kılıç, bu eğitimlerin sadece hobi amaçlı değil, aynı zamanda profesyonel anlamda hedefleri olduğunu belirtiyor. Aytekin Kılıç, verdiği sanat eğitiminin temel hedeflerini özgüveni yüksek, estetik bilinç kazanmış, plastik sanatları daha iyi anlayıp yorumlayabilen bireyler yetiştirmek olarak tanımlıyor. Sanat çalışmaları ve faaliyetleri, Bitez deki atölyede yaz-kış devam etmektedir.

9

10 Farklı Bir Mavi Yolculuk Yaman Olgaç neredeyse 40 senedir Bodrum da yaşıyor. Altı metre boyunda ve 80 cm genişliğindeki kanosu ile 18 yıldır her gün Bodrum Yarımadası etrafında kürek çekerken görebilirsiniz onu. 56 kilo ağırlığındaki kano ile saatte 3-4 mil hızla, hava şartlarına bağlı olarak günde mil yol kat edebiliyor. Yaman, basit ve olabildiğince kendi kontrolündeki hayatını tüketim toplumunun kurbanı olmadan mutlu bir şekilde sürdürebilen, kendisi ile barışık biri. Bazen tek başına alır başını gider günlerce Gökova da dolaşır tek kuruş harcamadan dünyanın en güzel tatilini yapar. Hepimizin çocukluktan beri yapmak isteyip de yapamadığı hayaller, Yaman için yaşam biçimidir. Karaada nın arkasındaki Poyraz koyunda, Mazı, Çökertme, Ören, Akyaka ve Sedir adası kıyılarında çadır kurup dalga sesleri eşliğinde gökyüzünde kayan yıldızları seyrederek sürdürür Gökova macerasını. Bitez yalısı ile Sedir adası arasındaki bir haftalık Mavi Yolculuğunu çöp üretmeden, atık üretmeden, var olan aşırı tüketim temelli tatil anlayışının tam tersine bir şekilde gerçekleştirir Yaman. Eskiden balıkçıların yaptığı gibi yanına su, peynir zeytin ve peksimet alarak denize açılır. Eski balıkçılar gibi dedik ama önemli fark Yaman vejetaryen olduğu için denizin sunduğu hiçbir yiyeceği de tüketemez. Bu durum elbette koşulları daha da zorlaştırıyor onun için, ama o bundan şikâyetçi olmaz. Yaman, annesinden gelen Alman genleri ile de her işi son derece disiplinli bir şekilde, yüzde yüz odaklanarak yapar. Dediğimi yap, yaptığımı yapma! kültürü ile büyüdük hepimiz, hem evde hem okulda Dolayısıyla söylediğin ile yaptığının farklı olması kültürümüzde kabul edilen bir genel kural olmuştur. Oysa söylemi ve düşünceleri ile yaptıkları aynı olan nadir insanlardan biri olan Yaman, sürdürdüğü yaşam tarzı ile kafasındaki dünya görüşünü uyumlandırabilmiş ender rastlanan kişilerden biri olma özelliği ile pek çoğumuza güzel bir örnek teşkil ediyor.

11

12 Orhan Dumanlı Yerelin Kerameti kendinden menkuldür demeyeceğim. Çünkü yerel değerlerimizin üstünlüğünü, güzelliğini, değerini anlatmak için abartmaya gerek yoktur. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı da bunu görmüş olmalı ki, çıkardığı yasayla, bütün Büyük Marketlerden raf alanlarının yüzde birini, bir yıl sonra, yerel ürünlere ayırmalarını istemiş. Kutlarım. YERELİN KERAMETİ Muğla il genelinde raflarda yerini almak için müracaat eden on yedi ürünün, sadece ikisi Bodrum Mandalinası ve Mandalinanın yan ürünleridir. Halbuki Bodrum un, kendilerini artık dünyaya tanıtan, korunması ve gelecek kuşaklara da aktarılması gereken, Slow Food gibi kuruluşların da desteklediği muhteşem yerel ürünleri vardır. Bodrum gemici peksimeti, Bodrum gambilya baklası, Bodrum ısırgan otlu eriştesi, Bodrum lokum pilavı ve dahası. Bodrum dan para kazanan büyük marketlerin yasayı beklemeden uygulamaya geçmelerini, Bodrum da yaşayanlar olarak bekliyor ve takip ediyor olacağız. Umarım bunları aynı anda bütün oteller ve tatil köyleri de takip eder, bu ürünleri menülerine koyarak misafirlerine sunarlar. Biz de onları alkışlarız. Ülkemizin ve Bodrum un yerel ürünleri için atılacak hiçbir adım için geç değildir. Ve olumlu olarak karşılıksız kalmaz. Bodrum da ister küçük bir büfe, çay bahçesi, kahvaltı mekânı, lokanta, pansiyon, ister çok yıldızlı bir otel çalıştırın, isterseniz hala ayakta kalabilmiş bir mahalle bakkalı veya büyük bir market işletin, asla Yerelin Kerametini unutmayın. Çünkü sizin burada, Bodrum da bulunma ve yaşama nedeniniz Bodrum un yerel kerametidir. Ona kanun zoruyla değil, gönül sevgisiyle sahip çıkın.

13 ESKİÇEŞME MAH. POYRAZ SOK. NO:15 BODRUM / MUĞLA info@hotelno20.com hotelno20.com BODRUM DAKİ EVİNİZ

14 1-8 Temmuz 2 Temmuz Resim ve Mandala Sergisi M. Deniz Atamdemir D -Marin Turgutreis, Yacht Club 1-15 Temmuz Konser Aşkın Arsunan Orkestrası feat Fatih Erkoç Her Pazar - Pazartesi Marina Yacht Club Temmuz Resim Sergisi Hikmet Çetinkaya Bodrum Oasis Nurol Sanat Galerisi 1 Temmuz Konser Ozan Doğulu & Suat Ateşdağlı Posh, Gümbet 4 Temmuz Club Drop Out Orchestra Eva Klein, Bardakçı Piyanist Salı - Pazar 12:00-16:00 Tableau Lounge The Bodrum by Paramount

15 5 Temmuz 5 Temmuz Tiyatro Mahşer-i Çümbüş Bodrum Kalesi 5-31 Temmuz Konser Gülsin Onay Orhan Kemal Meydanı, Dibeklihan Temmuz Resim & Heykel Sergisi Hanefi Yeter Şevket Sabancı Kültür ve Sanat Merkezi Turgutreis, Bodrum Temmuz Resim Sergisi Yusuf Taktak Zamane Mine Sanat Galerisi, Palmarina 6 Temmuz Club DJ Lum Eva Klein, Bardakçı DJ Moophy ve Berfu Her Perşembe 19:00-23:00 Tora Restaurant The Bodrum by Paramount

16 6 Temmuz 8 Temmuz Club DJ Rainer Truby Eva Klein, Bardakçı Temmuz Konser Volkan Konak Bodrum Kalesi 9-15 Temmuz Club DJ Oliver Dollar Eva Klein, Bardakçı Temmuz Handworks Sergisi Lale Çağlar, Yün ve İpliğin Dansı D-Marin Turgutreis, Yacht Club 10 Temmuz Sergi Belkıs Balbınar Olası Doku-n-malar Casa Dell Arte, Torba DJ Moophy ve Berfu Her gün 13:00-18:00 Malibu Deck The Bodrum by Paramount

17 11 Temmuz 13 Temmuz Club DJ Mehmet Garan Eva Klein, Bardakçı Italian Trio Her gün 19:00-23:00 VITO S Restaurant The Bodrum by Paramount Temmuz 12 Temmuz Festival Chill Out Festival Xuma, Yalıkavak 15 Temmuz Club DJ Nico Stojan Eva Klein, Bardakçı Club ChillOut Festival After Party DJ Eduardo Castillo Eva Klein, Bardakçı

18 16-22 Temmuz 19 Temmuz Club DJ Atish Eva Klein, Bardakçı Temmuz Resim Sergisi Tayfun Demircan D-Marin Turgutreis, Yacht Club 17 Temmuz Sinema Maşa ile Koca Ayı Bodrum Belediyesi Nurol Kültür Merkezi Resim Sergisi Cevdet Kocaman Oasis Bodrum Nurol Sanat Galerisi 21 Temmuz 18 Temmuz Sinema Çöl Kraliçesi Dibeklihan Club Round Table Nights Eva Klein, Bardakçı

19 22 Temmuz 25 Temmuz Stand Up Ata Demirer Gazinosu Bodrum Antik Tiyatro Temmuz Konser Duygu Soylu Her Salı - Perşembe Marina Yacht Club Temmuz Resim Sergisi İsmail Utku, Tutkum D-Marin Turgutreis, Yacht Club Temmuz Bale Zorba, Ankara Devlet Opera ve Balesi Bodrum Kalesi Club DJ Ocean VS Orientalis Eva Klein, Bardakçı Temmuz Konser Ferhat Göçer Bodrum Marina Yacht Club

20 27 Temmuz 29 Temmuz Club DJ Ron Basejam Eva Klein, Bardakçı Temmuz Konser Kardeş Türküler Bodrum Antik Tiyatro 29 Temmuz Club DJ Mele Eva Klein, Bardakçı Temmuz Club DJ Orkun Bozdemir Eva Klein, Bardakçı Temmuz Modern Dans Cuba Vibra, Lizt Alfonso Dans Topluluğu Bodrum Kalesi Club DJ Emre Garan Eva Klein, Bardakçı

21 Menokg app i indir, detoksunu seç, adrese teslim hazır paketlerle hızlı kilo vermenin keyfini sen de yasa!

22

23

24 DATÇALI OLIVE FARM ARTIK BODRUM DA Akyaka ve Göcek ten sonra Olive Farm Mağazası Bodrum da, Acıbadem Hastanesi nin karşısında açıldı. Organik Tarım, Organik Ürünler Organik Tarım sertifikalı Olive Farm da üretimden tüketime her türlü kimyasaldan uzak ve tamamen doğal bir sistem esas alınıyor. Dolayısıyla, elde edilen hasat göreceli düşük olmakla birlikte, zeytinyağı ve diğer ürünler içinde zararlı kimyasal ilaçlar, pestisit kalıntıları bulunmuyor. Soğuk Sıkım Zeytinyağı Soğuk sıkımda maksimum derece kabul edilen norm olmakla birlikte, normalde üreticiler yağ miktarının daha fazla düşmemesi için bu derecelerin altında sıkım yapmazlar. Olive Farm da ise yağın miktarına değil niteliğine önem verildiği için, zeytinler Datça Mağazasının hemen arkasındaki yağhanede ısı verilmeden oda sıcaklığında sıkılıyor; malaksör içi ısısı derecelerde tutuluyor. Bu sayede 30 derecenin üzerinde yok olmaya başlayan vitamin, mineral ve poliphonel antioxidanlar tamamen muhafaza edilmiş oluyor. Zeytinyağından Cilt Bakım Ürünleri ve Bebeklere Özel Ürünler Sadece organik ve natürel sertifikalı bitkisel içerik kullanılarak üretilen cilt bakim ve bebek ürünlerinde kimyasal koruyucu, parfüm veya boya bulunmuyor. Reçeller Olive Farm ın kendi çiftlik arazisi içinde geleneksel yöntemlerle yetiştirilen organik meyvelerle yapılan reçeller sofralara lezzet katıyor. Ahşap Tasarım Kutsal bir ağaç olan zeytin ağacının muhteşem dokusundan, Olive Farm çiftliği içindeki marangozhanede her türlü kimyasallardan uzak, organik ahşap oyuncaklar ve hepsi birer tasarım ürünü olan mutfak malzemeleri yapılıyor. Ahşap ürünler tamamen organik. Vernik, boya gibi sağlık için zararlı hiçbir malzeme içermeyen bu ürünlerde koruyucu olarak sadece zeytinin kendi yağı kullanılıyor.

25

26 Zevkli, konforlu ve kendinizi evinizde hissedeceğiniz dekorasyonu ile Bodrum un keyfini çıkarabileceğiniz bir mekana konuk oluyoruz bu sayımızda. Bitez deki adliye kavşağında bulunan Maride Cafe, müdavimlerinde alışkanlık yaratan, enerjisi çok yüksek ve sıcacık bir yer. Akın ve Sevil Erol çiftinin işlettiği mekan; taze ve sağlıklı ürünlerle hazırlanan lezzetleriyle öne çıkıyor Konseptinin en önemli özelliği ise tümüyle doğal malzemeler kullanılarak yapılan, Akın Erol un özgün tarifleriyle hazırladığı cheese cake leri ÖZEL GÜNLER, GECELER İÇİN LEZİZ TADIMLIKLAR Bodrum da doğum günlerinden tutun da diş buğdayı kutlamasına, düğüne, nişana, sevgiliye sürprize, özel gecelere ve günlere kadar hemen her türden olay için bir tatlı ya da atıştırmalık var Maride Cafe de. Ev partileri ve kokteyller için özel tadım lıklar sipariş edebilirsiniz SABAHTAN AKŞAMA LEZZET YOLCULUĞU Maride Cafe nin burger müdavimleri de var Mekan, hem pizza hem de burger çeşitlerinde klasik tatların ötesine geçmiş Hele bir Hawaiian Burger ve Hawaiian Pizza efsanesi var ki, şöhreti almış başını gidiyor. Ananaslı, çedar peynirli, teriyaki soslu burgere, blue cheese yakıştırıp Blue Cheeseburger olarak sofranıza getiriyorlar Tam bir şölen havası! Pizzalar kıtır kıtır ve incecik hamurlu KAHVEDE ÜÇ BOYUTLU LEZZETİN ADRESİ Üçüncü nesil kahveler, gurmelere ve kahve müptelalarına şölen yaşatıyor şu günlerde Burada her kahve ayrı bir lezzete sahip. Kış aylarında Maride de kahve ve tatlı deneyimleyenlerin yaz sıcağında tercihi soğuk kahve çeşitleri... Biraz geleneksel, çokça modern ve anne sıcaklığını yaşatan mutfağıyla Maride Cafe ye uğramadan Bodrum ziyaretinizi sonlandırmayın, bizden söylemesi

27 Maride Cafe Adliye Caddesi Adalet İş Merkezi C Blok 17/6 Bitez Bodrum Tel:

28

29 Herkesin bir La Pasion hikayesi vardır. Herkesin bir La Pasion hikayesi vardır Bodrum da gizli kalmış, kaliteli ve Bodrum da gizli kalmış, kaliteli ve şık bir atmosfer. İspanyol mutfağının tek adresi La Pasion İspanyol mutfağının tek adresi La Pasion Atatürk Cad. Uslu Sok. Bodrum 97 Yıl Yıl üst üst üste Trip Advisor Ödüllü T M Atatürk Cad. Uslu Sok. Bodrum

30 Bayram Kılınç Exclusive Chef Izgara Kuzu Sırtı (Beğendi ile) 4 kişilik Malzeme Her bir porsiyon için yaklaşık 220 gr. kuzu sırt Beğendi için; 5 adet bostan patlıcan 1 su bardağı süt 1 su bardağı krema 100 gr. eski kaşar 4 diş sarımsak 80 gr. tereyağ 1 yemek kaşığı un Tuz, karabiber Yapılışı Kuzu sırtlarını her iki yüzü yaklaşık 5 er dakika ızgarada pişirip dinlenmeye bırakıyoruz. Beğendi için; tereyağını eritip önce unumuzu biraz kavuruyoruz. Süt, krema, sarımsak, tuz ve karabiberi ilave edip bir müddet daha pişirdikten sonra önceden közleyip hazırladığımız patlıcanları da tavaya alarak karıştırıyoruz, eski kaşarı da ilave ettikten sonra ocaktan alıyoruz. Her tabağa 2 yemek kaşığı beğendi üzeri dilimlenmiş kuzu sırtı konulur, isteğe göre ızgara domates ile süslenerek servis edilir. Eski Çeşme Mah., Neyzen Tevfik Cad., No: 130 Bodrum T mustobistro

31 Alışveriş ve eğlence için D-Marin Turgutreis e gelin! Her mevsim keyifli vakit geçirebileceğiniz etkinlikler için D-Marin Turgutreis Yacht Club Dinlenmek, eğlenmek ve keşfetmek için D-Marin Turgutreis AVM

32

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

Lezzet. Keyif. /emretbursa Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park

Lezzet. Keyif. /emretbursa  Mudanya Yolu, Bademli Girişi, Trend Park Lezzet Emr-et te usta eller tarafından özel yöntemlerle hazırlanan klasik ve modern sunumlu etlerimiz ağzınıza lezzet katacak. Etin en güzel hali! Keyif Aileniz ve sevdiklerinizle beraber neşe içinde yemeğinizi

Detaylı

"Nereden başlasam, nasıl anlatsam..."

Nereden başlasam, nasıl anlatsam... Bu yaz Bodrum'suz geçmez! Turgutreis Lagina Bodrum Boutique Hotel'de bir gece çift kişilik konaklama, açık büfe kahvaltı ve akşam yemeği 240 TL yerine 119 TL! (15 Haziran - 27 Ağustos arasında geçerlidir.)

Detaylı

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz...

tüm toplantı ve buluşmalarınız için hizmetinizdeyiz... www.tekocafe.com.tr Biz Kimiz? Etimesgut ta Etimed Hastanesi karşısında konumlanan Tek o Cafe Bistro, ev sıcaklığını hissettiren iç dekoru, lezzetli menüleri ve zengin içecek çeşitleri ile size eşsiz

Detaylı

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek...

The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle Evet demek... The Marmara Collection otellerinde kusursuz bir düğünle "Evet" demek... Hayalinizdeki düğün ister bir kır düğünü olsun, ister ihtişamlı bir balo... The Marmara Collection, en mutlu gününüzü benzersiz

Detaylı

Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali

Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali 5-8 Mart 2015 tarihleri arasında düzenlenen Slow Cheese Bodrum Peynir Festivali, çeşitli etkinliklerle devam etti. Peynir sergisi ve peynir stantlarının kurulduğu festival

Detaylı

Ustalar Eşliğinde Mavi Tur Gelişim ve Sanat Atölyeleri 2013 BODRUM

Ustalar Eşliğinde Mavi Tur Gelişim ve Sanat Atölyeleri 2013 BODRUM BODRUM Güvertede Atölye Türkiye de ilk defa gerçekleşecek olan deniz üstü gelişim ve sanat etkinliğidir. Sanat yolcularımız, Ege nin eşsiz koylarında ilgi duydukları sanat dallarına ve hobilerine vakit

Detaylı

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ

TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ TARİHİN IŞIĞINDA SANATSAL BİR DOKUNUŞ Klasik Türk süsleme sanatçısı Gülşah İkbal Özkeskin Cesur un, Bodrum Kalesi nde 13 üncü kişisel sergisini açtı. Sergi açılışında sanatçının 9 yaşındaki kızı Neslişah

Detaylı

Rtc. Alp ÖZDEMİR UR Bölge Rotaract Temsilciliği Kültür Sanat Projeleri ve Hobi Grupları Koordinatörü Rotary İnsanlığa Hizmet Eder

Rtc. Alp ÖZDEMİR UR Bölge Rotaract Temsilciliği Kültür Sanat Projeleri ve Hobi Grupları Koordinatörü Rotary İnsanlığa Hizmet Eder Değerli Rotaract Ailem, 01 Temmuz itibariyle Rotary İnsanlığa Hizmet Eder sloganı ile başladığımız bu yeni dönemde tüm kulüplerimize başarılar diliyoruz. 2016-2017 Dönemi nin ilk aylık kültür & sanat bülteni

Detaylı

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi ARMADA TERAS Çıkın Armada Terasa, yüzyıllar öncesinde görünen manzara ne ise göreceğiniz odur diyor güncel bir köşe yazarımız... Bu özelliğiyle İstanbul âşıklarının ve

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07-09 Kasım KONGRE 1. Uluslararası Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme Kongresi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ebelik Bölümü ve Ebelikte Eğitim Araştırma Geliştirme

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 03 Aralık, Pazartesi, 13:30 TÖREN Minik Sporcular Projesi Ödül Töreni ve Dünya Engelliler Günü Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu 06 Aralık, Perşembe,

Detaylı

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi

Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi Bodrum'u 12 ay yaşamanın adresi 4.500 m2 arazi üzerine kurulu, 20 adet flat daire ve 20 adet bahçe dubleksinden oluşan sosyal aktiviteli Mirage Marina Bodrum; Bardakçı Koyu nda, sırtını ormana dayamış,

Detaylı

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi ARMADA SALON İstanbul usulü yaşam tarzını yeniden yaşatan etkinlik, davet ve eğlenceler; ve yüzlerce çiftin dünya evine attığı ilk adımın kayda geçtiği düğünler İşte

Detaylı

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor

Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrumlu Sanatçılar Bodrum a Sahip Çıkıyor Bodrum Kent Konseyi Başkanı Hamdi Topçuoğlu bir açıklama yaparak, 28 Mayıs Cumartesi günü 10.00-17.00 saatleri arasında Bodrum Belediye Meydanı nda, Bodrumlu

Detaylı

Riva s Club Anadolu dan malzemeler ile sizlere klasik Ramazan Sofralarını hatırlatan bir menü hazırladı.

Riva s Club Anadolu dan malzemeler ile sizlere klasik Ramazan Sofralarını hatırlatan bir menü hazırladı. Ramazan ayı; sadece Müslüman toplulukların uyduğu bir ibadet yada yüzyıllardır sürdürülen bir geleneğin nostaljik yansıması değildir. Ramazan ayı; israf etmemeyi, açı, toku, hastayı, yaşlıyı düşünerek

Detaylı

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz

Stillistanbul. Sabiha gökçen Hava Limanı. Neomarin AVM. Pendik Marina. Divan Otel. Modern istanbul un Kalbindeyiz Stillistanbul Sabiha gökçen Hava Limanı Neomarin AVM Pendik Marina Divan Otel Modern istanbul un Kalbindeyiz Okan üniversitesi Via Port Alışveriş Merkezi istanbul Park F1 Pisti Koç Lisesi Teknopark Sabancı

Detaylı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı

Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı Gümüşlük Klasik Müzik Festivali Antik Tiyatro da başladı 12. Uluslararası Gümüşlük Klasik Müzik Festivali, Bodrum Antik Tiyatro da sanatseverlerle buluştu. 12 yıldır Bodrum un Gümüşlük beldesinde gerçekleştirilen

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Kasım-08 Aralık SERGİ Renklerin Hikayesi Resim Sergisi Necla Coşkun Sergi Açılışı: 07 Kasım, Salı, 17:30 Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Necla Çoşkun

Detaylı

Cihangir Sosyal Tesisi

Cihangir Sosyal Tesisi Cihangir Sosyal Tesisi İstanbul un Prestij Mekanları Arnavutköy Avcılar Avcılar Deniz Köşk Beykoz Koru Beykoz Sahil Büyükçekmece Cihangir Çamlıca Dragos Fethipaşa Florya Gözdağı Haliç İstinye Kasımpaşa

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal

Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2 üç kişilik oda ve 3 bungalowdan oluşuyor. Bungalowlarda 2 yatak odası ve 4 yatak var.çocuklu Aileler için çok ideal Adres : Çıralı - Olimpos - Kemer - Antalya - Türkiye Tel : 0090 242 825 73 27-825 73 28 Fax : 0090 242 825 71 28 Web : www.orangemotel.net E-mail : info@orangemotel.net Motelimiz, 7 iki kişilik oda, 2

Detaylı

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise

Sonrası. Jewett, Keman. Özcan Ulucan, Keman. Tuba Özkan, Viyola. Ozan Tunca, Cello. Program ile ilgili detaylar ise Işık Tünelinin Sonrası Fulya SanatMerkezinde birbirinden güzel etkinlikler sanatseverler ile buluşuyor. Aralıkayının ilk haftası yine yoğun programlarıyla FulyaSanat Merkezi odak noktasıydı. Bu etkinliklerden

Detaylı

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir.

ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. ALPEK İNŞAAT AŞ.; Haziran 1987 tarihinde PEÇEN, ERKILAVUZ ve KURT ailelerinin işbirliği ile kurulmuş bir aile şirketidir. Gerek fonksiyonel ve modern mimari çözümleri, gerekse estetik ve kaliteye vermiş

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort

www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort +90 444 1 352 /elaresort +90 444 1 352 www.elaresort.com www.elavillas.com /elaresort /elaresort Zarafet ve kaliteyle zenginleşen kusursuz bir dünya... L U X U R I S M Luxurism, sadece bir kelime değil; mükemmelliğin heyecan

Detaylı

Mutluluğa ilk adımı burada atın..

Mutluluğa ilk adımı burada atın.. Mutluluğa ilk adımı burada atın.. İstanbul un kalbinin attığı noktada hizmete açılan beş yıldızlı Clarion Hotel İSTANBUL MAHMUTBEY, göz kamaştırıcı dekorasyonu, her biri 300 kişilik, 463 m² kullanım alanına

Detaylı

İÇİNDEKİLER. Sayfa. ÖNSÖZ... v GİRİŞ... 1

İÇİNDEKİLER. Sayfa. ÖNSÖZ... v GİRİŞ... 1 İÇİNDEKİLER Sayfa ÖNSÖZ...... v GİRİŞ... 1 I. BÖLÜM SOSYAL DAVRANIŞ KURALLARI A. Hitap... 10 B. Selamlama... 14 C. Tanıtma ve Tanıştırma... 19 D. El Sıkma (Tokalaşma)... 24 E. El Öpme ve Öpüşme... 26 F.

Detaylı

24-25 MAYIS 2014 GORDİON ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ ZEYTİNDOSTU DERNEĞİ

24-25 MAYIS 2014 GORDİON ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ ZEYTİNDOSTU DERNEĞİ 24-25 MAYIS 2014 GORDİON ZEYTİNYAĞI GÜNLERİ ZEYTİNDOSTU DERNEĞİ Projenin Amacı: Türkiye nin önemli değerlerinden biri olan zeytin ve zeytinyağı ne yazık ki hak ettiği itibarı görememektedir. Ülkemiz Dünya

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 07 Ocak, Pazartesi, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 30 Ocak, Çarşamba, 19:00

Detaylı

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur.

Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 17.07.2012 Değerli Site Sakinleri; Hazırladığımız yaz etkinlikleri çerçevesinde Temmuz ve Ağustos ayı içinde kesinleşen programlar aşağıda sunulmuştur. 1-15 Temmuz 2012 Pazar ÇOCUKLAR ARASI YETENEK YARIŞMASI

Detaylı

Bodrum da Japon Kültürü Festivali

Bodrum da Japon Kültürü Festivali Bodrum da Japon Kültürü Festivali Japonya ile Türkiye arasında diplomatik ilişki kurulmasının 90. yıl dönümü, Bodrum da da düzenlenen etkinliklerle kutlanıyor. Bodrum Belediyesi ve Japon Türk Kültür Değişim

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 01 Nisan, Pazartesi, 10:00 SUNUM Topluma Hizmet Uygulamaları Kapsamında Gerçekleştirilmiş Sosyal Sorumluluk Projeleri Atatürk Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu

Detaylı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı

Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Yenilenen Geçici Hayvan Bakım Merkezi açıldı Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, bakım ve rehabilitasyon çalışmaları tamamlanarak dünya standartlarında bir tesis haline getirilen Bodrum Belediyesi

Detaylı

15. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, Los Vivancos isimli grubun gösterisiyle sona erdi

15. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, Los Vivancos isimli grubun gösterisiyle sona erdi 15. Uluslararası Bodrum Bale Festivali, Los Vivancos isimli grubun gösterisiyle sona erdi Devlet Opera ve Balesi Genel Müdürlüğünce Bodrum da düzenlenen etkinlik kapsamında, İspanyol dans topluluğu Los

Detaylı

İÇİNDEKİLER Sayfa ÖNSÖZ... V. I. BÖLÜM İNSAN DAVRANIŞLARI VE ANLAMLARI A. İnsan Davranışları... 1 B. Davranışların Anlamları... 11

İÇİNDEKİLER Sayfa ÖNSÖZ... V. I. BÖLÜM İNSAN DAVRANIŞLARI VE ANLAMLARI A. İnsan Davranışları... 1 B. Davranışların Anlamları... 11 İÇİNDEKİLER Sayfa ÖNSÖZ... V I. BÖLÜM İNSAN DAVRANIŞLARI VE ANLAMLARI A. İnsan Davranışları... 1 B. Davranışların Anlamları... 11 1. Beden Dili... 11 2. Bedensel Davranışlar ve Anlamları... 13 3. Beden

Detaylı

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com

Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Pheri Pheri Yatçılık Turizm Ltd. Şti. www.pheriyatcilik.com Marmara da ay ışığında dans Pheri Yatçılık adından sıkça söz ettirmiş ve dizayn ödülü almış tekneleriyle, İstanbul Boğaz'ının eşsiz güzelliğini

Detaylı

Süt Ürünleri ve Kremalar Dairy Products and Creams

Süt Ürünleri ve Kremalar Dairy Products and Creams Süt Ürünleri ve Kremalar Dairy Products and Creams Süt ve Süt Ürünleri Milk and Dairy Products 04128-04 Süt Milk 1 lt Koli barkodu / Carton barcode 68692971421843 04128-03 Yarım Yağlı Süt Semi Skimmed

Detaylı

Wineport Lodge Ağva olarak size unutamayacağınız, Şeker gibi bir Bayram programı teklif ediyoruz

Wineport Lodge Ağva olarak size unutamayacağınız, Şeker gibi bir Bayram programı teklif ediyoruz Değerli Misafirimiz, Wineport Lodge Ağva olarak size unutamayacağınız, Şeker gibi bir Bayram programı teklif ediyoruz Her gününüz Bayram olsun, Bayramınız Wineport ta olsun Wineport Lodge Ağva Ph.D.Haşim

Detaylı

www.kullanattahta.com Küçük Dokunuş Büyük Etki Oldukça özenle huş agacından yapılmış tek kullanımlık ahşap sofra ve sunum ürünleri, restaurant café sunumları ve paket servisi, ofis ya da yemekli partiler,

Detaylı

Çorbalar. Tavuk uyu Çorba ı. Mercimek Çorba ı * Domate Çorba ı * Usta dokunuşlarla hazırlanan enfes mercimek çorbası. 6,00

Çorbalar. Tavuk uyu Çorba ı. Mercimek Çorba ı * Domate Çorba ı * Usta dokunuşlarla hazırlanan enfes mercimek çorbası. 6,00 Çorbalar Mercimek Çorba ı * Usta dokunuşlarla hazırlanan enfes mercimek çorbası. Domate Çorba ı * Mis gibi domates çorbası ve kaşar peyniri. * Günün çorbasını sorunuz. Tavuk uyu Çorba ı Leziz tavuklarımızla

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK REHBERİ TARİH ETKİNLİK UYUM HAFTASI ETKİNLİK YERİ 12 15 EYLÜL 2017 Fen SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL!

Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! Bianca beach+ Bodrum Arena'da 2 Temmuz Serdar Ortaç Konseri'ne giriş bileti 90 TL yerine 45 TL! (2 Temmuz konseri için geçerlidir.) Bodrum'un yaz konserlerinde yerinizi alın! BODRUM ARENA'nın bu yaz unutulmaz

Detaylı

14-16 NİSAN 2016 BİR BAKIŞTA ANUFOOD

14-16 NİSAN 2016 BİR BAKIŞTA ANUFOOD 14-16 NİSAN 2016 BİR BAKIŞTA ANUFOOD İSTANBUL da ANUFOOD Eurasia Fuarı nı KEŞFEDİN Hoşgeldiniz Avrasya gıda & içecek sektörünün buluşma noktası olan ANUFOOD Eurasia Fuarı, 14-16 Nisan 2016 tarihlerinde

Detaylı

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi

İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi İngiliz gazeteciler Bodrum u doyasıya gezdi Bodrum Belediyesi ve Tav Havalimanları Holding in işbirliğiyle başlatılan tanıtım çalışmaları kapsamında Bodrum a gelen İngiliz misafirler, Bodrum a hayran kaldılar.

Detaylı

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI

ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI ÖZEL ETKİNLİKLER DOSYASI Tamirane, açık ve kapalı alan alternatifleri ile şirket yemeklerine, lansmanlara, özel ve kurumsal etkinliklere, toplantı, panel ve kişisel organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.

Detaylı

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com

Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com Armada Teras Yaz Düğünleri Teklifi ARMADA TERAS Çıkın Armada Terasa, yüzyıllar öncesinde görünen manzara ne ise göreceğiniz odur diyor güncel bir köşe yazarımız... Bu özelliğiyle İstanbul âşıklarının ve

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ

ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ ANKARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK, KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI KÜLTÜR SANAT ETKİNLİK PROGRAMI TARİH ETKİNLİK ETKİNLİK YERİ UYUM HAFTASI 12 15 EYLÜL 2017 SKS Hizmet ve Destekleri

Detaylı

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali

Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Karnaval Havasında Uçurtma Festivali Bodrum da bu yıl 6 ıncısı gerçekleştirilen Ver elini Bodrum, Çocuklar Ölmesin Uçurtma Uçursun festivali renkli görüntülere sahne oldu. Sabah erken saatlerden akşama

Detaylı

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ

NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ NORMLARI SİZ BELİRLEDİNİZ MSY Yapı olarak 12 yıl önce kurduğumuz hayallerin, attığımız adımların gururunu; ellinin üzerinde projemiz, bini aşkın konut satışımızla yaşıyoruz. Kaliteli ve modern yaşamı evlerimize,

Detaylı

ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ.

ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. ŞEFİN MUTFAĞI CATERING YEMEK ÜRETİM VE DAĞITIM HİZMETLERİ LTD. ŞTİ. Altıntepe Mahallesi Bahar Sokağı No:12 Maltepe / İSTANBUL 0532 158 73 22 www.sefinmutfagi.com.tr HAKKIMIZDA Gerçek tatlar korumamız altında,

Detaylı

SOKAKLARIN ESSİZ - LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN - SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ

SOKAKLARIN ESSİZ - LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN - SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ SOKAKLARIN ESSİZ LEZZETLERİ, SOKAK SANATÇILARININ MÜZİK ZİYAFETİ VE ÜNLÜ SEFLERİN SUNUMLARIYLA BEEF&FISH SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ BEEF&FISH DERGİSİ TARAFINDAN DÜZENLENEN SOKAK LEZZETLERİ FESTİVALİ, TÜRK

Detaylı

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR

YAŞAM. yeniden. `de TANIMLANIYOR YAŞAM yeniden `de TANIMLANIYOR Dağ Mühendislik Ltd. Şti., mekan alan ölçülerinde değişiklik yapma hakkına sahiptir. Bu katalogda kullanılan tüm dekorasyon görselleri temsili olarak konmuş olup, tutar satış

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 06-28 Şubat SERGİ Ege Üniversitesi Levanten Köşkleri Fotoğraf Sergisi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Levanten evleri İzmir in mimarlık tarihinin önemli

Detaylı

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü

Anne Blume Ey saymakla bitmeyen kadın, Kimsin sen? Sen sanatsın. Istanbul Lisesi Resim Bölümü 01.06.2014 Pazar 10.00 130. yıl Geleneksel Aşure Günü Kutlamaları Istanbul Lisesi 02.06.2014 Pazartesi 9.30 Istanbul Lisesi 23. Kültür Etkinlikleri Haftası Bahçe Açılışı Açılış Konuşmaları Gösteriler Istanbul

Detaylı

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz.

Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Hayatınıza değer katarak, ev sahibi olmaktan öte yeni bir deneyim sunan Seyir Konutları ile sizleri ayrıcalıklı bir yaşama davet ediyoruz. Estetik değerlere bağlı ve kullanımı kolay mekanları yaratırken

Detaylı

HEGSAGONE MARINE ASIA HOTEL

HEGSAGONE MARINE ASIA HOTEL Merhabalar, Öncelikle HEGSAGONE MARINE ASIA HOTEL e göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder, bu mutlu gününüzde yanınızda olacağımız için duyacağımız memnuniyeti ifade etmek isteriz. Sünnet düğünü organizasyonları,

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

SOĞUK. Serinleme zamanı.

SOĞUK. Serinleme zamanı. PIZZA HUT EFSANESİ 1958 yılı Pizza Hut için doğum yılı olarak tarihe geçti. ABD Kansas ta iki kolej öğrencisi aile dostlarının tavsiyesiyle pizza işine girmeye karar verdi. Annelerinden 600 dolar alarak

Detaylı

sağlıklı nesiller için

sağlıklı nesiller için sağlıklı nesiller için Peynir Çeşitleri TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR TAM YAĞLI BEYAZ PEYNİR Lokum Kıvamında 17 kg 4,5 kg 17 kg 4,5 kg - 2 kg (Tava) Paketleme : Tavada 4 adet Paketleme 1kg: Tavada 12 adet Paketleme

Detaylı

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception

Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Lobi ve Resepsiyon / Lobby & Reception Denize sıfır konumlanan Sahil Martı Otel, konforlu odaları ve deneyimli kadrosu ile 30 yıldan bu yana konuklarını ağırlıyor. Eşsiz kumsalı ve deniz manzarası ile

Detaylı

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00

Keyifli Kahvaltılar. Omlet. Serpme Kahvaltı (En Az 2 Kişilik) 1 Kişi: 24,00. Hafif Kahvaltı Tek Kişilik: 18,00 ME MENՄ NU Bazen saatlerce süren bir kahvaltıdır mutluluk, keyif kahvesini yudumlarken bir başka gün devam etmek üzere bitirilen Bazen küçük bir tatlı kaçamağı, yoğun iş temposunda sıcak bir kahve, keyifli

Detaylı

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün

AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün AFRİKA DAKİ AKDENİZLİ TUNUS Türk Hava Yolları ile - 3 Gece 4 Gün 04 07 Ekim 2014 Kurban Bayramı Turu Neden Gitmeli? Hem Afrika hem de Akdeniz in havasını teneffüs edebileceğiniz, kendine has kültürü ile

Detaylı

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz.

Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Dünya üzümden sadece şarap yaparken, biz ise üzümden sadece şarap değil, başka neler yapacağımızı göstermeye devam edeceğiz. Festivalin Amacı Gaziantep, yeryüzünde, derin tarihi, çok sesli, çok renkli

Detaylı

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları

Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları 01 02 03 04 05 Önsöz Chios 360 İç Mekan Lokasyon Kat Planları Bazen hayatımıza yeni bir yön vermek, yaşamımızı yeniden inşa etmek isteriz. Yeni ufuklara doğru yol alırken en güçlü destekçimiz her zaman

Detaylı

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR

YAZ KONSEPTİ. SP P03A Rev00 CLR_Yaz Konsepti_2019_TR YAZ KONSEPTİ 2 0 1 9 LUXURY HERŞEY DAHİL HİZMETLER / YAZ ODALAR Minibar (Su, Soda, Alkolsüz İçecekler ve Bira) Su ısıtıcı ve çay & kahve seti Kasa Oda Servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Detaylı

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE!

İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! İZMİR İN EN HUZURLU SEMTİNDE BUTİK BİR PROJE! Alışveriş, sanat ve eğlence merkezleri, kıyı şeridi, tramvayı, geniş parkları, sıcak ve samimi insanları, sosyal hayatı, huzuru, refahı ve çoşkusu ile İzmir

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com

ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com ÜRÜN KATALOĞU www.meritsut.com Hakkımızda Kuruluşumuz 1998 yılında Merih Gıda Süt Ürünleri Yem Hayvancılık Ltd. Şti. ünvanıyla 278 kg süt ile üretimine başlamıştır. Mutlak kalite ve lezzet prensibi ile

Detaylı

cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler

cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler cafe Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler www.fanfancafe.com Hakkımızda Aktif yaşayanlara sağlıklı lezzetler.. Fanfan Cafe, genç ve hızlı yaşayanlar için, kaliteli ve besin değeri yüksek malzemelerle hazırlanmış

Detaylı

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz

DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar. Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz DoubleTree by Hilton İstanbul Avcılar Where the little things mean everything. Hoş Geldiniz 14 Aralık 2012 de Kapılarını Hizmete Açtı... DoubleTree by Hilton 5 farklı kıtada, 15 ülkede ve 200'den fazla

Detaylı

Son 40 yıl için teşekkür ederiz

Son 40 yıl için teşekkür ederiz Son 40 yıl için teşekkür ederiz Mövenpick Salata Büfesi Leziz yeşillikler ve çiğ sebze çeşitlerinden oluşan, Rose Island, Fransız veya İtalyan soslarının eşlik ettiği salata büfemizden seçiminizi yapabilirsiniz.

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 20 Şubat, Çarşamba, 19:00 MÖTBE Konseri İzmir Devlet Opera ve Balesi Müdürlüğü * Etkinlik ücretlidir. Biletler için www.biletiva.com 23 Şubat, Cumartesi, 09:30-18:00

Detaylı

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın

Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın Basın bülteni Ekim 2013 Yeni yıl keyfini IKEA ile yaşayın IKEA, her zevke ve her bütçeye uygun yeni yıl ürün gamıyla 2014 yılına girerken keyifli bir başlangıç yapmanız için hazır. 9.000 çeşidi aşkın ürün

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMAMIZ

Detaylı

Her güne bir tematik parti

Her güne bir tematik parti CLUB DIAMOND AÇILDI! Bodrum eğlence hayatının yeni cazibe merkezi Club Diamond, 18 Haziran gecesi düzenlenen büyük bir partiyle yaza merhaba dedi. Partiye, Miss & Mr Fashion TV 2014 finalistleriyle birlikte

Detaylı

1. Uluslararası. 1 International Turkcell Bodrum. Caz Festivali

1. Uluslararası. 1 International Turkcell Bodrum. Caz Festivali 1. Uluslararası st 1 International Turkcell Bodrum Caz Festivali 01-17 EYLÜL/SEPTEMBER 2017 BASKILI İŞLER POSTER FLYER POSTER ve ETKİNLİK PROGRAMI UYARLAMALARI DAVETİYE ve ZARF YAKA KARTI PLAKET TAV DİJİTAL

Detaylı

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ

PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ PROF. DR. YUSUF VARDAR -MÖTBE- KÜLTÜR MERKEZİ 02 Ekim, Pazartesi, 10:00 TÖREN Ege Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Açılış Töreni Ege Üniversitesi Rektörlüğü 03-15 Ekim İpek Yolu Sakinleri Fotoğraf

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi

MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi MUSKİ Araç Filosuna Yeni Kamyonlar Ekledi Muğla Su ve Kanalizasyon İdaresi (MUSKİ) Genel Müdürlüğü, Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yaptığı 1 milyon liralık araç yatırımı kapsamında 10 adet damperli

Detaylı

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi.

Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon geçirdi. Aylık Elektronik Haber Servisi Ocak 2012 Sanatla dolu geçen bir dönem daha: Sevgi Gönül Kültür Merkezi Geçtiğimiz dönemlerde olduğu gibi bu dönem de Sevgi Gönül Kültür Merkezimiz sanatla dolu bir sezon

Detaylı

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ

D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ D-MARİN DE, 3 TENOR U 3 BİN KİŞİ İZLEDİ Kurucu destekçiliğini Doğuş Grubu nun, Sanat Yönetmenliğini Yücel Canyaran ın üstlendiği D-Marin Turgutreis Uluslararası Klasik Müzik Festivali, 31 Temmuz/ 1-2-3

Detaylı

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini

Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini Serüvenimiz 1919 yılında Bayan Maruşya ile kurukahvecilikle başladı. 1929 yılında Burhanettin Koçer ve 1949 yılında Nurettin Tunçay ile gelişimini sürdürdü. 1987 de şirketleşti. 1996 da hem Türk kahvesini

Detaylı

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır.

TERMAL SU NEDİR? Termal sular, sıcaklıkları 20 C nin üzerinde ve mineral yönünden zengin olan doğal kaynak sularıdır. Su olmadan medeniyet olmaz. Tarih boyu kurulan bütün medeniyetler su etrafında şekillenmiştir. Su kemerleri, sarnıçlar, çeşmeler ve hamamlar medeniyetin olmazsa olmaz unsurları haline gelmiştir. Özellikle

Detaylı

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık

FURYA hakkında. geleceğinize DEĞECEK. Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın çalışıyoruz.

Detaylı

geleceğinize DEĞECEK

geleceğinize DEĞECEK geleceğinize DEĞECEK FURYA hakkında Biz bu yola eşsiz olmak için çıktık İnsanların hayatına nasıl daha fazla dokunabiliriz düşüncesiyle, markamızı sevilen ve sayılan ulusal bir konuma getirmek için durmaksızın

Detaylı

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014

17. UÇAN SÜPÜRGE ULUSLARARASI KADIN FİLMLERİ FESTİVALİ 8-15 Mayıs 2014 A- FESTİVAL ANA SPONSORLUĞU Kapsam: Uçan Süpürge Kadın Filmleri Festivali sosyal sorumluluk projelerine önem veren kurum ve kuruluşların desteğiyle 17. yaşına geldi. Festivalimizin ismiyle birlikte anılacak

Detaylı

BİR ARTİN İNŞAAT PROJESİDİR.

BİR ARTİN İNŞAAT PROJESİDİR. BİR ARTİN İNŞAAT PROJESİDİR. Size MARKANIZ İÇİN YEPYENİ BİR ALAN Öneriyoruz 01 İzmir in nefes alış verişi 02 03 İzmir Terrase ı sever... İzmir de hayat terasda geçer. Teras; İzmirli için yaşam alanlarının

Detaylı

Çorbalar. Tavuk uyu Çorba ı * 6,50 7,50. Mercimek Çorba ı* Domate Çorba ı * Usta dokunuşlarla hazırlanan enfes mercimek çorbası.

Çorbalar. Tavuk uyu Çorba ı * 6,50 7,50. Mercimek Çorba ı* Domate Çorba ı * Usta dokunuşlarla hazırlanan enfes mercimek çorbası. Çorbalar Mercimek Çorba ı* Usta dokunuşlarla hazırlanan enfes mercimek çorbası. 6,50 Domate Çorba ı * Mis gibi domates çorbası ve kaşar peyniri. 6,50 * Günün çorbasını sorunuz. Tavuk uyu Çorba ı * Leziz

Detaylı

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com

Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi. www.armadadugun.com Armada Salon Kış Düğünleri Teklifi ARMADA SALON İstanbul usulü yaşam tarzını yeniden yaşatan etkinlik, davet ve eğlenceler; ve yüzlerce çiftin dünya evine attığı ilk adımın kayda geçtiği düğünler İşte

Detaylı

Yeni yılda size Anadolu nun sıcak selamını getirdik

Yeni yılda size Anadolu nun sıcak selamını getirdik Yeni yılda size Anadolu nun sıcak selamını getirdik NAR GOURMET, ANADOLU NUN BINLERCE YILLIK BILGELIGIYLE ÜRETILEN, NESILDEN NESILE AKTARILAN BENZERSIZ TATLARIN PESINDEKI YOLCULUGUNA YENI YILDA DA DEVAM

Detaylı

Denize En Çok Mavi Yakışır

Denize En Çok Mavi Yakışır Denize En Çok Mavi Yakışır Belediyesi tarafından bu Bodrum Deniz Dibi Temizlik çalışmalarla bu yıl için İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından Yılın En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülünü de alan yakışır

Detaylı

Büyük Güne Hazırmısınız..?

Büyük Güne Hazırmısınız..? Büyük Güne Hazırmısınız..? Biz Hazırız... Biz Kimiz? Biz Kimiz? İSEM, 1986 senesinde kurulmuş bir sanat ve organizasyon kurumudur. Her zaman farklı etkinliklere, yeniliklere ve ilkelere imza atmayı benimsemiş

Detaylı

CHILL-OUT FESTIVAL BODRUM 2018

CHILL-OUT FESTIVAL BODRUM 2018 CHILL-OUT FESTIVAL BODRUM 2018 Xuma Yalıkavak 20-21 Temmuz, 2018 12:00 00:00 Chill-Out Festival, 20-21 Temmuz da Xuma Yalıkavak ev sahipliğinde 4. kez Bodrum da! Lounge FM in muhteşem dünyasını gerçek

Detaylı

KO-CA-TE-PE TABLDOT EV YEMEKLERİ. İş yerlerine anlaşmalı yemek servisi. Sulu yemekte paket servis.

KO-CA-TE-PE TABLDOT EV YEMEKLERİ. İş yerlerine anlaşmalı yemek servisi. Sulu yemekte paket servis. meşhur KO-CA-TE-PE TABLDOT EV YEMEKLERİ İş yerlerine anlaşmalı yemek servisi Sulu yemekte paket servis www.kocatepelokantasi.com Bizi kimseyle kıyaslamayın, Farkımız Tarzımızdır... Sizin Farkınız, Bizim

Detaylı

2 3 4 5 6 7 8 Künye Zeytin Memecik / 1123 Zeytin Ayvalık / 7643 Defne / 12 Erik / 23 Badem / 38 Limon / 60 Nar / 137 Guava / 16 Bergamut / 200 Keçi Boynuzu / 15 Trabzon Hurma / 13 Muz / 24 Armut / 20 Dut

Detaylı