ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AYLIK HABER BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AYLIK HABER BÜLTENİ"

Transkript

1 YIL. ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AYLIK HABER BÜLTENİ 38. Sayı ÜCRETSİZDİR Ü sküdar ın nüfus bakımından en büyük mahallesi olan Yavuztürk te yaşanan okul sıkıntısına Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara el koydu. İl Özel İdaresinde mülkiyet sorunu nedeniyle yapımı 20 yıldır sürüncemede kalan Ortaokul binasının inşaatına belediye imkânlarıyla başlanması talimatı veren Başkan Kara, temel atma töreninde yaptığı konuşmada; Boğaz bölgemizde en büyük sıkıntı mülkiyet sıkıntısı, bu kadar yoğun bir nüfusa hizmet verecek bina yapmaya arsa bulamıyoruz. Çocuklarımız günlerini yolda geçiriyor, buna son vermek için 3 yıldır hukuki ihtilafları çözmeye çalışıyoruz. Bu ortaokulu biz yapıyoruz, diğer 2 arsayı il özel idaremize verdik 1 lise ve 2 ilkokul da onlar yapacak böylece bu mahallemizde artık okul sorunu kalmayacak, Üsküdar ımıza hayırlı olsun dedi. 2. sayfa Üsküdar İHL Yeni Binasına Kavuşuyor 04. sayfa Özel Sporcuların Büyüleyen Azmi 10. sayfa Sezai Karakoç a Üsküdar Vefası 20. sayfa Üsküdar ın sosyal paylaşım adresi: facebook.com/uskudarbld Başkan her an karşınızda: twitter.com/mustafakara

2 -2- SOSYAL BELEDİYECİLİK HAZİRAN SOSYAL BELEDİYECİLİK Üsküdar Belediyesi, eğitime yönelik yatırımlara devam ediyor. 2 4 derslikten oluşan, toplam 3 bin 220 metrekare büyüklüğünde ve 720 öğrenci kapasiteli Yavuztürk İlköğretim Okulu nun temel atma töreni 11 Mayıs Cumartesi günü gerçekleştirildi. Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler, AK Parti İlçe Başkanı Sinan Aktaş, İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Tekin, muhtarlar, Sivil Toplum Örgütleri temsilcileri ve vatandaşların katıldığı temel atma töreninde Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, Yavuztürk sakinlerine bir de müjde verdi. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara yaptığı açılış konuşmasında, 12 yıl önce ar- Yavuztürk e Ortaokul Müjdesi sası bağışlanmış olan ancak bu süreçte bir türlü yapımına başlanamayan Yavuztürk İlköğretim Okulu nun yapımına başlanmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Yavuztürk e imar müjdesi Belediye Başkanı Mustafa Kara, konuşmasında Yavuztürk sakinlerine bir de müjde verdi. Yavuztürk ün en büyük sorunun imar sorunu olduğunu dile getiren Mustafa Kara, 2960 nolu Boğaziçi Kanunu nedeniyle sıkıntıları olduğunu ancak yapılan düzenlemeler neticesinde artık Boğaziçi Kanunu nun geçerliliğinin kalmadığını söyledi. Yavuztürk sakinlerinin ada bazında 2/3 çoğunluğu oluşturmaları durumunda binalarının durumu ne olursa olsun yıkılıp yeniden yapma imkânı tanıdıklarını ifade eden Kara, Çoğunluğu sağlayıp bize gelin. Biz Kentsel Dönüşüme katılmak istiyoruz deyin. İnşallah el ele vererek yeni alanlara ve yeni binalara kavuşacağız dedi. Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler ve AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ın konuşmaları sonrası protokol davetlileri yapımına daha önce başlanan ve bir hayli ilerleme kaydedilen Yavuztürk İlköğretim Okulu nun temel atma töreni için butona hep birlikte bastılar.

3 -4- SOSYAL BELEDİYECİLİK HAZİRAN SOSYAL BELEDİYECİLİK Üsküdar İHL nin Yeni Binası Kandilli de Yükseliyor Eski bir cezaevi binasında eğitime başlayan, ardından 28 Şubat sürecinde buradan kovularak binlerce öğrencisiyle bahçesiz dere kenarında bir yurt binasında hizmet vermeye zorlanan Üsküdar İmam Hatip Lisesi nin sürgünü sona eriyor. G öreve geldiği ilk günden itibaren Üsküdar İHL yi eğitime elverişsiz binasından kurtarıp fiziki donanımı uygun ferah bir mekâna taşımayı hedefleyen Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, 4 yılın sonunda gelinen noktadan duyduğu memnuniyeti Üsküdarlılarla paylaştı. Temel atma töreninde konuşan Kara Önce ulaşımı kolay bir arsa oluşturulması, daha sonra da talebe cevap verebilecek sosyal ve sportif alanlarıyla büyük bir projenin hazırlanması için gayret gösterdik. Bunları kendi imkânlarımızla sağladıktan sonra inşası için Sayın Başbakanımızın desteğiyle Milli Eğitim Bakanlığı, Özel İdare arasında mekik dokuduk. Nihayet, işte hem öğrencilerimizi hem hocalarımızı hem de velileri memnun edecek bu eseri meydan getirdik. Zor olan bu süreci aşmaktı, inşaatı da kısa sürede tamamlanacak ve 80 derslikli bu bi- nada Üsküdar İmam Hatip Lisesi eğitim öğretime başlayacak, Üsküdar ımıza hayırlı olsun dedi. Törene katılan Ak Parti İstanbul Milletvekili İsmet Uçma, Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Aktaş ve Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler de birer konuşma yaparak duygularını ifade ettiler.

4 -6- SOSYAL BELEDİYECİLİK HAZİRAN SOSYAL BELEDİYECİLİK Fatma Şahin: Aile bizi ayakta tutan en güçlü değerimizdir İslam öncesi ve sonrasında Türk geleneğinde ailenin önemine dikkat çekmek amacıyla, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, Üsküdar Belediyesi, Marmara Üniversitesi ve Külünk Aile Derneği işbirliğinde düzenlenen Türk-İslam Geleneğinde Aile başlıklı Sempozyum, Mayıs tarihlerinde Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin in katılımıyla Bağlarbaşı Kültür Merkezi nde yapıldı. S empozyumun açılışına; Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Metin Külünk ve Belma Satır, Marmara Üniversitesi Rektörü Zafer Gül, AK Parti Üsküdar İlçe Başkanı Sinan Ak- taş, Üsküdar Kaymakamı Mustafa Güler e vekâleten Kadıköy Kaymakamı Birol Kurubal, Üniversite Dekanı Ali Köse, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ya vekâleten Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen ile Külün Aile Derneği Başkanı Abdurrahman Külünk katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, aile kurumunun önemine dikkat çekerken aile kurumunun insanlık tarihi kadar eski olduğunu belirterek, ailenin eskiyen dünyada sürekli yenilenmesi gerektiğini ifade etti. Marmara Üniversitesi Rektörü Zafer Gül Sempozyum konuşmasında, ailenin toplumun yapı taşını oluş- turduğunu ifade ederken insanın en küçük parçasını oluşturan hücrelerin zarar görmesi halinde nasıl hastalanıyorsak toplumun yapı taşı olan ailenin de bozulması durumunda toplumların çökeceğini ifade etti. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ya vekâleten Sempozyuma katılan Başkan Yardımcısı Hilmi Türkmen ise bu Sempozyumun toplumun her kesimini ilgilendirmesi itibariyle Üsküdar Belediyesi nin bugüne kadar düzenlemiş olduğu en önemli etkinliklerden biri olduğunu belirtti. Aile kavramının hem gelenek hem de yaşam tarzımız açısından kutsal bir kavram olduğunun altını çizen Türkmen, Türk ve İslam âlemi olarak her konuda taviz verdiğimizi ancak aile değerlerinden taviz vermediğimizi söyledi. Hilmi Türkmen sözlerini, bu dinin, bu memleketin geleceği aile olgusunu sahiplenmemizle mümkündür dedi. Ulusal Sempozyumda; İslam Geleneğinde İdeal ve Mutlu Aile, İslam Öncesinde ve İslami Dönemde Türk Ailesi, Aileyi Yeni Bir Dil ile Anlatmak, Türk-İslam Tarihinde Siyasi Evlilikler, Türk ve İslam Toplumlarında Ailenin Kurucu ve Sürdürücü Değerleri, Ailenin Kuruluşu ve Tarihimizde Etkili Aileler, Osmanlı da Aile Yapıları, Batılılaşma ve Modernleşme Karşısında Müslüman-Türk Ailesine Yönelik Meydan Okumalar ve Çözüm Önerileri konu başlıkları işlendi.

5 -8- SOSYAL BELEDİYECİLİK HAZİRAN SOSYAL BELEDİYECİLİK İlahi Okumada Engel Tanımadılar Kara: Sizden Umutluyuz İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Engelliler Müdürlüğü (İSEM), Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul Müftülüğü, Üsküdar Belediyesi ve Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi nin ortaklaşa olarak düzenlediği Engelliler Arası İlahi Okuma Yarışmasının Ödül Töreni, Üsküdar Belediyesi Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi nde yapılan muhteşem törenle sahiplerini buldu. İ SEM Engelliler Merkezi öğrencilerinin sunduğu ilahi dinletisi ile başlayan Engelliler Arası İlahi Okuma Yarışmasının Ödül Töreni, Üsküdar Müftülüğü Şakirin Camii İmam Hatibi Nurullah Çelebi, Üsküdar Müftülüğü Valide-i Cedid Camii İmam Hatibi Kerim Öztürk ve Kadıköy Müftülüğü İbrahimağa Camii İmam Hatibi Rıdvan Göçen in okudukları Kuran-ı Kerim Tilaveti ile devam etti. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanı Dr. Muzaffer Saraç, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Önal Ünaltekin ve İstanbul İl Müftüsü Doç. Dr. Rahmi Yaran ın yaptığı protokol konuşmalarının ardından görme, ortopedik, zihinsel ve işitme olmak üzere dört kategoride 7 grupta yarışan engelli öğrenciler ödüllerine kavuştu. Engelliler Arası İlahi Okuma Yarışması Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri kapsamında Üsküdar Belediyesi Gençlik Merkezi nde 160 engellinin katılımı ile gerçekleştirilmişti. Engelliler Arası İlahi Okuma Yarışması Ödül Töreni Programı, Diyanet İşleri Başkanlığı İstanbul İl Müftülüğü görevlisi olan ilçe müftülerine teşekkür belgesi verilmesi ve toplu fotoğraf çektirilmesi ile son buldu. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara Marmara Üniversitesi Community Kulübü tarafından 26 yıldır yapılan Kariyer Günleri ne katıldı. M armara Üniversitesi öğrencilerini, kendilerini bekleyen kariyer alternatifleri hakkında bilgilendirmek ve onlara, iş dünyasının önde gelen şirketlerini tanıma fırsatı sağlayan organizasyon şirketlere de potansiyel iş gücüne ulaşabilme olanağı veriyor. Marmara Üniversitesi Göztepe Kampüsü İbrahim Üzümcü Konferans Salonunda sektörün önde gelen 10 firmasının 2 gün boyunca sunum yaptığı etkinlikte Kara öğrencilere sizlerden umutluyuz, kariyer planlamalarınızı en iyi şekilde yapacağınıza inanıyoruz. Sizler yeni nesil olarak bu konuda vizyon sahibi ve daha bilinçlisiniz, yeteneklerinizin farkındasınız diye konuştu. Program sonunda Kara ya teşekkür plaketi takdim edildi.

6 -10- SOSYAL BELEDİYECİLİK HAZİRAN SOSYAL BELEDİYECİLİK Azminizi Alkışlıyoruz Üsküdar Belediyesi nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Gençlik Spor Müdürlüğü ile işbirliği halinde bu yıl yedincisini düzenlediği Özel Sporcular Atletizm Şenlikleri sıcak havaya rağmen büyük ilgi gördü. B urhan Felek Spor Kompleksi Ekrem Koçak Atletizm Sahası nda düzenlenen ve Otistik, zihinsel, işitme ve görme engelli sporcuların katıldığı atletizm şenliklerine, Marmara bölgesinden 6 il ve İstanbul un 24 ilçesinden 113 okuldan toplam engelli sporcu katıldı. Gülümse Hayata sloganıyla düzenlenen atletizm şenlikleri, sıcak havaya rağmen büyük çekişmeye sahne oldu. Yarışmalara özel sporcuların azmi ayakta alkışlanırken; 50, 100 ve 200 metrede düzenlenen ya- rışmalar sonucu madalya alan sporculara ödülleri, Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, İl Milli Eğitim Müdürü Muammer Yıldız ve Türkiye Özel Sporcular Derneği Onursal Başkanı Dilek Sabancı tarafından verildi. Sevgi her engeli aşar Yarışmaların açılış konuşmasını yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, özel sporcuların ailelerine seslenirken iyi günde, kötü günde birlikte olduklarını ifade ederken sevginin her engeli aşacağına inandığını belirtti. Belediye olarak gerçekleştirdikleri her etkinliğe engelli vatandaşları nasıl dahil edebileceklerini düşündüklerinin altını çizen Mustafa Kara konuşmasında ayrıca Haziran ayında Türkiye Özel Sporcular Derneği ile birlikte Uluslararası Özel Sporcular Olimpiyatı düzenleyeceklerinin müjdesini verdi. Bu yıl yedincisi gerçekleştirilen yarışmalara ilk yılında 344, ikinci yılında 472, üçüncü yılında 766, dördüncü yılında 888, beşinci yıl 910 ve geçtiğimiz yıl da özel sporcu katılmıştı.

7 FEN İŞLERİ FEN İŞLERİ İcadiye Davutoğlu Sokak Kısıklı AbdulBaki Gölpınarlı Sk. Altyapı Zeynep Kamil Nalçacı Hasan Sokak Metin Sokak Çengelköy Beyaz Köşk Validebağ Sağlık Meslek Lisesi Altunizade Veysipaşa Sokak Kültür Sokak Küfeci Sokak İcadiye Yapma Bebek Sokak Üsküdar ın Sokakları Sanat Eserine Dönüşüyor Üsküdar Belediyesi Üsküdar ın çehresini değiştirmeye devam ediyor. Yapılan çalışmalarla Üsküdar da yenilenmeyen cadde ve sokak kalmayacak. Bordür tretuar, duvar, parke kaplama, asfalt yapımı gibi birçok işle Üsküdar adeta bir tabloya dönüştürülüyor. BİTEN ÇALIŞMALAR BURHANİYE AKŞEMSETTNİ SK TRETUAR YAPIMI-PARK ENGGELEYİCİ BURHANİYE YILDIRIM BEYAZIT SK TRETUAR YAPIMI-PARK ENGGELEYİCİ BURHANİYE 1. ARA-2.ARA-3.ARA PARKE KAPLAMA BURHANİYE 3. ARA-5.ARA SK PARKE KAPLAMA BURHANİYE AHMET UYGUNER SK PARKE KAPLAMA BULGURLU KISACIK SK BORDÜR TRETUAR BULGURLU HACILAR SK BORDÜR TRETUAR+FUG. BRİKET DUV. BULGURLU ŞURA SK BORDÜR TRETUAR+FUG. BRİKET DUV. BULGURLU CAHİT ZARİFOĞLUSK BORDÜR TRETUAR+FUG. BRİKET DUV BULGURLU KIZILOT SK BORDÜR TRETUAR BULGURLU PELİTÖZÜ SK BORDÜR TRETUAR BULGURLU AKDENİZ SK BORDÜR TRETUAR BULGURLU ÇAKIRLAR SK BORDÜR TRETUAR BULGURLU CAMİ SK BORDÜR TRETUAR BULGURLU YERLİOĞLU SK BORDÜR TRETUAR+FUG. BRİKET DUV ÇENGELKÖY LEKECİ NURİ SK PARKE KAPLAMA ÇENGELKÖY LEKECİ NURİ ÇIK PARKE KAPLAMA ÇENGELKÖY PELESENK SK PARKE KAPLAMA ÇENGELKÖY BEYAZ KÖŞKLER SK PARKE KAPLAMA ÇENGELKÖY BAHÇELİ SK PARKE KAPLAMA YAVUZTÜRK EGEMENLİ SK PARKE KAPLAMA YAVUZTÜRK ULUHAN SK PARKE KAPLAMA YAVUZTÜRK ALTUNCU SK PARKE KAPLAMA YAVUZTÜRK ERZİNCANLI SK PARKE KAPLAMA YAVUZTÜRK SİNAN SK PARKE KAPLAMA YAVUZTÜRK DAĞDELEN SK PARKE KAPLAMA KISIKLI YILDIRAN SK PARKE KAPLAMA KİRAZLITEPE KADER SK TAŞ DUVAR+FUG.BRİKET DUV. M.AKİF ERSOY ÇİMENLİ SK PARKE KAPLAMA+MERDİVEN GÜZELTEPE DEFTER. CAMİ KARŞISI PARKE KAPLAMA ZEYNEP KAMİL HÜNNAP SK PARKE KAPLAMA ZEYNEP KAMİL NALÇACI HASAN SK PARKE KAPLAMA ZEYNEP KAMİL DİVİTÇİLER SK PARKE KAPLAMA ZEYNEP KAMİL HASANBEY SK PARKE KAPLAMA ALTUNİZADE AKSOY SK PRESTİJ YOL YAPIMI ALTUNİZADE VEYSİPAŞA SK PRESTİJ YOL YAPIMI ALTUNİZADE UĞUR SK BORDÜR TRETUAR KÜPLÜCE ÇAYBAŞI SK PARKE KAPLAMA BARBAROS VALİDEBAĞ SAĞ.MES.LİSE VOLEYBOL+BASKET SAHASI YAPIMI ZEYNEP KAMİL F.ATABEY CAD ASFALT YAMA YAPIMI ZEYNEP KAMİL BUR. ÜSTÜNEL SK ASFALT YAMA YAPIMI MURAT REİS ALLAME CAD ASFALT YAMA YAPIMI KISIKLI YILDIRAN M. AKİF ERSOY DEFDERDAROĞLU YAVUZTÜRK EGEMENLİ DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR BURHANİYE OSMANGAZİ SK HAVAİ HAT. YER ALTINA ALINMASI BURHANİYE OSMANGAZİ SK TRETUAR YAPIMI VALİDE-İ ATİK MİROĞLU SK TRETUAR VALİDE-İ ATİK PAZARBAŞI SK PARKE KAPLAMA KISIKLI KAPALI SPOR SALONU TAŞ+BETONARME PERDE DUVAR İCADİYE SÜBYECİ SK PERDE DUVAR+MERDİVEN M.AKİF ERSOY ANTALYA CAD TAŞ+BETONARME PERDE DUVAR ACIBADEM ÇINAR ÇIK TRETUAR ACIBADEM BAYIR SK PARKE KAPLAMA+TRETUAR ACIBADEM GENÇ SK TRETUAR FERAH A.BAKİ GÖLPINARLI SK YAĞMURSUYU KANAL YAPIMI KISIKLI GÜLEN SK PARKE KAPLAMA KÜÇÜKSU MİLLET CAD BORDÜR TRETUAR+FUG. BRİKET DUV. ÜNALAN SOYAK SİTE İÇİ FUG. BRİKET DUVAR SELAMİALİ KÜLTÜR MRK TAŞ DUVAR M.AKİF ERSOY KÜLTÜR-AĞASAR SK TAŞ DUVAR+FUG.BRİKET DUVAR KÜÇÜKSU METİN SK TAŞ DUVAR+FUG.BRİKET DUVAR YAVUZTÜRK SİNAN

8 -14- TEMİZLİK&GERİ DÖNÜŞÜM TEMİZLİK&GERİ DÖNÜŞÜM -15- Dünya Çevre Gönüllüleri Üsküdar da Bir Araya Geldi Dünyanın her yerinden gönüllü grupları ve çeşitli kuruluşların katılımıyla ülkelerinin katı atık ve çöplerini temizlemek ve toplumun farkındalığını arttırmak amacıyla gerçekleştirilen ve Let s Do It! (Haydi Yapalım) sloganıyla düzenlenen Dünya Temizliği (World Cleanup), Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara ile Musevi cemaatinin önde gelen isimlerinin de katılımıyla Üsküdar Kuzguncuk Bostanında yapıldı. L et s Do It Türkiye Platformu, TOG Vakfı, Birleşmiş Milletler Türkiye Gönüllüleri, Özel Sektör Gönüllüleri Derneği, Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği, Give&Gain Günü işbirliği ile hayata geçen Türkiye Temizliği, İstanbul da Üsküdar Belediyesi nin desteğiyle Kuzguncuk Bostanında 300 den fazla aktivistin katılımıyla gerçekleştirildi. Temizlik çalışmasında yaklaşık 3 ton moloz ve çöp toplandı. 16 dönüm büyüklüğündeki Kuzguncuk Bostanında yapılan temizlik öncesi bir konuşma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara, bu temizlik çalışmasının, yeşil alan konusunda dünya standartlarına sahip Üsküdar da çevreyi ve yeşili korumak maksadıyla yapıldığını söyledi. Temizlik çalışmasının yılda sadece bir gün değil ilçedeki öğrencilere çevre ve yeşili konuma konusunda bilinçlendirme yapılarak tüm yıl süresince yapıldığını ifade eden Mustafa Kara, 300 den fazla aktivistin katılımıyla yapılmasının etkinliğe ayrı bir anlam kattığını belirtti. Belediye Başkanı Mustafa Kara, 16 dönüm büyüklüğündeki Kuzguncuk Bostanının Organik Park yapılması konusunda Vakıflar Bölge Müdürlüğü ve Bakanlıkla yazışmalar yaptıklarını belirterek olumlu cevap gelmesi durumunda Kuzguncuklular açısından büyük önem taşıyan Bostanın, Boğaziçinin en büyük organik parkı haline dönüştürüleceğini ifade etti. Yaklaşık 100 milyon ton katı atık bulunduğu düşünülen dünyada bugüne kadar 96 ülkede 7 milyon gönüllünün katılımıyla temizlik hareketi gerçekleştirildi yılı boyunca Dünya Temizliği (World Cleanup) kampanyasıyla aralarında Türkiye nin de bulunduğu çok sayıda ülkede yapılan etkinliklerde toplam ton atık toplandı. İlk kez 2012 yılında Türkiye de Dünya Temizliği kampanyasında bir Türkiye Temizliği düzenlendi. Üsküdar, Adalar, Burdur, Mudurnu ve Amasya olmak üzere beş noktada yapılan temizliklere yaklaşık 1300 kişi katıldı. 1 tonu geri dönüştürülebilir olmak üzere 13 ton atık toplandı. Üsküdar Belediyesi tüm mahallelerde ambalaj atıklarını toplama kampanyasına başladı. Çevre Bilincine Üniversiteli Desteği P ilot uygulama olarak 6 mahallede günlük olarak anonslu araçlarla ve belediye ekiplerince toplanan ambalaj atıkları (kağıt, karton, metal, plastik) tüm mahallelerde toplanmaya başlandı. Bu amaçla Acıbadem Mahallesi nde tüm ev ve işyerlerine Marmara Üniversitesi öğrencileri ve Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencileri ile birlikte Ambalaj Atıkları Bilgilendirme Çalışmaları Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Ekmen tarafından başlatıldı. Bu çalışma kapsamında tüm vatandaşlara ambalaj atıklarının neler olduğu, hangi gün ve saatte nasıl toplanacağı hakkında bilgilendirme yapılarak mavi poşet ve broşürler dağıtılıyor ve dağıtılan poşetler her hafta düzenli bir şekilde toplanıyor. Kuran Kurslarında Sürdürülebilir Çevre Bilinci Eğitimleri Üsküdar Belediyesi ve Üsküdar Müftülüğü arasında imzalanan ortak hizmet protokolü kapsamında müftülüğe bağlı kuran kurslarında kursiyerlere yönelik Sürdürülebilir Çevre Bilinci Eğitim çalışmaları yapıldı. B u kapsamda 38 adet kuran kursunda, 1686 kursiyere eğitim ve bilgilendirme çalışmaları gerçekleşti. Genel Koordinatör Hasan EKMEN Üsküdar Belediye Başkanlığı adına İmtiyaz Sahibi Belediye Başkanı İletişim: 0(216) ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AYLIK HABER BÜLTENİ Mustafa KARA Sorumlu Yazıişleri Müdürü İsmihan ŞİMŞEK HAZİRAN / 2013 ÜCRETSİZDİR Grafik-Tasarım: Hatice ÇEVİK Baskı: İhlas Gazetecilik A.Ş. Merkez Mah. 29 Ekim Cd. İhlas Plaza No: 11 A/41 Yenibosna-Bahçelievler/İSTANBUL Tel: (212) Fotoğraflar İsa TERLİ - Kenan KOCA Birol KAVDIR Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yaptırılmıştır Sayı

9 PARK VE BAHÇELER PARK VE BAHÇELER Antikacılar Çarşısı Bulgurlu Parkı İlaçlama çalışmaları Çiçeklendirme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Barbaros Mh. Veysipaşa Sk. Çiçeklendirme ve Ağaçlandırma Çalışmaları Ünalan Seyran Sk. Fahrettin Kerim Gökay Cd. Üsküdar da Çiçekler Açmış Gördün Mü? Y azın gelmesiyle birlikte Üsküdar canlandı. Üsküdar Belediyesi güneşin ve toprağın bereketini Üsküdarlılarla buluşturmaya devam ediyor. Yapılan park, şehir mimarisi gibi çalışmaların yanı sıra dikilen çiçekler, çim kaplamalar, ağaçlandırmalar da devam ediyor. ÇALIŞMA YAPILAN ALANLAR Ünalan-Çocuk Üniversitesi Bahçesi Selamiali-Secaat Parkı Selamiali-Kültür Merkezi Bahçesi Selamiali-Bağlarbaşı Parkı Selimiye-Selimiye Parkı Sultantepe-Sultantepe Parkı Zeynep Kamil-Cahit Zarifoğlu Parkı Ünalan-Ünalan Parkı Bulgurlu-Çamlık Parkı Bulgurlu-Söğütlüçayır Parkı M.Akif Ersoy-M.Akif Ersoy Parkı Ferah Irmak 2 Parkı Çengelköy-İmam-ı Azam Camii Bahçesi Bulgurlu-Gaziler Parkı Yavuztürk-Kubbe Sokak Sultantepe Parkı Sultantepe Parkı Bulgurlu Dostluk Park açılışı M. A. Ersoy park yapım çalışmaları Çocuk Üniversitesi bahçesi Validebağ Sağlık Meslek Lisesi BAĞLARBAŞI PARKI

10 -18- ÜSKÜDAR GENÇLİK HAZİRAN BİLGİ EVLERİ Üsküdarlı Veliler Saliha Erdim Seminerinde Buluştu Üsküdar ı Voleybol Heyecanı Sardı Üsküdar Çocuk Akademileri ve Bilgi Evleri Rehberlik Servisi, Üsküdarlı velilerle Psikolog&Danışman Saliha Erdim i Çocukluk Döneminde Yaşanan Problemler ve Çözüm Yolları konulu seminerde buluşturdu. Ü Üsküdar Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri 2 sküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezinde gerçekleştirilen seminere Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri üyelerinin velileri ile çok sayıda Üsküdarlı veli katıldı. Çocukluk dönemi problemleri ve çözüm yolları hakkında velileri bilgilendirmeye yönelik düzenlenen seminerde katılımcılar Saliha Erdim i can kulağı ile dinledi. kız öğrencileri arasında düzenlenen Kızlar Voleybol Turnuvası 21 Mayıs Salı günü gerçekleştirilen eleme maçlarıyla başladı Mayıs tarihlerinde tamamlanacak olan grup maçları sonucunda galip gelen takımlar 28 Mayıs ta yarı finalde karşılaşacak. Toplam 14 takımın mücadele edeceği turnuvanın finali ise 30 Mayıs tarihinde gerçekleşecek. Turnuvanın galibi olan takımın öğrencileri ise Ada Gezisi ödülü ile ödüllendirilecek. Tüm Yılın Yorgunluğunu Attılar Bilgi Yarışmasında Büyük Final Coşkusu Üsküdar Gençlik Merkezi geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da Üsküdar daki lise öğrencilerine boğaz turları düzenledi. T üm yılın yorgunluğunu atan öğrencilere gençlik merkezi kadrosu da eşlik etti. Artık geleneksel hale gelen boğaz turlarından oldukça memnun kalan öğrenciler yaza merhaba demenin keyfini yaşadı. Üsküdar Belediyesi Bilgi Evleri ve Çocuk Akademileri Arasında gerçekleştirilen bilgi yarışmasında büyük final heyecanı yaşandı. Ü sküdar Bağlarbaşı Kültür Merkezinde düzenlenen yarışmada final maratonu Cahit Zarifoğlu, Yavuztürk, Güzeltepe, Kirazlıtepe Bilgi Evleri ve Üsküdar Çocuk Eğitim Merkezi öğrencileri arasında gerçekleşti. Üsküdar Belediye Başkan Yardımcısı Ali Rıza Şenbabaoğlu, Kütüphane Müdürü Ali Çelik ve Başkan Danışmanı Ali Çiçek in konuk olduğu yarışmada Bilgi Evleri, Çocuk Akademileri ve Çocuk Eğitim Merkezleri öğrencileri de coşkulu alkış ve tezahüratlarıyla arkadaşlarına destek oldu. Beş gün boyunca devam eden eleme turlarından başarıyla çıkarak finale kalan bilgi evleri arasında yaşanan kıyasıya mücadele sonunda birincilik Güzeltepe Bilgi Evinin oldu. Yavuz Kuruçay, Muhammed Kökden ve Yusuf Buğdaycı adlı öğrencilerden oluşan grupla birinciliği kazanan Güzeltepe Bilgi Evinin tüm üyeleri de arkadaşlarının heyecanına ortak oldu. Yarışmada birincilere Mp4 çalar ve günün anısına hazırlanan kaligrafi yazılı tabak hediye edilirken final heyecanını yaşayan tüm öğrencilere de uçurtma ve kalem seti takdim edildi.

11 -20- KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ KÜLTÜR ETKİNLİKLERİ -21- Sezai Karakoç İçin Şairler Geçidi Üsküdar Belediyesi Sezai Karakoç un 80 inci yaşı vesilesiyle bir vefa programı düzenledi. B ağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi nde gerçekleşen programa birçok şair ve Karakoç severler katıldı. Yoğun ilginin yaşandığı gece Bir Gülan Ayında Doğdun Sen başlığı altında adeta bir şairler geçidine sahne oldu. Etkinlik Karakoç u gelecek nesillere anlatabilmek, Karakoç düşüncesini ve şiirlerini yeni nesillerin gündemine yerleştirmek amacıyla yapıldı. Üsküdar Belediye Başkanı Mustafa Kara nın açılış konuşması ile başlayan programda Kara: birçok şairin yetiştiği, ikamet ettiği, birçok edebiyat dergisinin neşredildiği Üsküdar da Karakoç için böyle bir gece yapmak boynumuzun borcuydu. Elbette yeterli değil ama dilerim başlangıç olur dedi. Şairlerin birçoğu ise Karakoç un efsaneleştirilmesinden yakındı. Program hatıra fotoğrafı çekimi ve şairlere hediyelerin takdimi ile son buldu. Gelen herkese Karakoç un Yitik Cennet, Diriliş Neslinin Amentüsü ve Hızırla Kırk Saat kitapları hediye edildi. Fotoğraflarla Suriye, Savaş ve Çocuklar Fotoğraf sanatçısı Yunus Emre Çaylak ın Savaşın Gölgesinde, Kamplarda Günlük Yaşam adlı fotoğraf sergisi Üsküdar da açıldı. sküdar Belediyesi nin Ü açtığı Savaşın Gölgesinde, Kamplarda Günlük Yaşam fotoğraf sergisi Mayıs tarihleri arasında Üsküdar Belediye binasının önündeki meydanda Üsküdarlılarla buluştu. Sanatçının 16 gün süren Suriye seyahatinde edindiği izlenimleri aktardığı bu foto-belgesel çalışması, yaşam mücadelesine mülteci kamplarında devam eden Suriyeli ailelerin günlük hayatını anlatıyor. Serginin ana temasını Suriye iç savaşının olumsuz etkilerini en çok hisseden çocuklar ve kadınlar oluşturuyor.

12

13

Sevimli Bulut. Prensesin Rüyası. Hoş geldin Öğretmenim. Yaramaz Geyikler. Tiyatro Bizbize. Özüm Çocuk Tiyatrosu. Koza Tiyatrosu

Sevimli Bulut. Prensesin Rüyası. Hoş geldin Öğretmenim. Yaramaz Geyikler. Tiyatro Bizbize. Özüm Çocuk Tiyatrosu. Koza Tiyatrosu ÇOCUK TİYATROLARI Prensesin Rüyası Özüm Çocuk Tiyatrosu 03 HAZİRAN PAZARTESİ / 11.00-14.00 Sevimli Bulut Tiyatro Bizbize 03 HAZİRAN PAZARTESİ / 11.00-14.00 BURHANİYE MÜNEVVER AYAŞLI KÜLTÜR MERKEZİ 04 HAZİRAN

Detaylı

ÇINARALTI SOHBETLERİ. Dursun GÜRLEK. Hattat Hasan ÇELEBİ İslam Sanatları 19 HAZİRAN CUMA 20 HAZİRAN CUMARTESİ

ÇINARALTI SOHBETLERİ. Dursun GÜRLEK. Hattat Hasan ÇELEBİ İslam Sanatları 19 HAZİRAN CUMA 20 HAZİRAN CUMARTESİ 1 Aziz Üsküdarlılar; Hayatımızda müstesna bir yeri olan mübarek Şehr-i Ramazan a bir kere daha kavuşmanın heyecanı içerisindeyiz. Ramazan, gönüllerin ilahi bir hikmetle inceldiği, manevi his, duygu, düşüncelerin

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

MERKEZ/İÇ BİRİMLER MİSAFİRHANELER/SOSYAL TESİSLER ÖZEL EĞİTİM OKULLARI. ÜSKÜDAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İdari Birim Kimlik Kodu: 75287629 Adresi:

MERKEZ/İÇ BİRİMLER MİSAFİRHANELER/SOSYAL TESİSLER ÖZEL EĞİTİM OKULLARI. ÜSKÜDAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İdari Birim Kimlik Kodu: 75287629 Adresi: ÜSKÜDAR İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İdari Birim Kimlik Kodu: 75287629 Adresi: İnternet Adresi: Telefonu: eposta Adresi: Faksı: MERKEZ/İÇ BİRİMLER 15005995 - HUKUK ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ 26557737 - İNŞAAT EMLAK

Detaylı

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU

AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU AYVALI ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2015-2016 EĞTİM ÖĞRETİM YILI FAALİYET RAPORU ANKARA 20 EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZ EĞİTİM ÖĞRETİM KADROMUZLA KAHVALTIMIZ 1- TÜBİTAK 4006 2. BİLİM ŞENLİĞİ YAPILDI Okulumuzda

Detaylı

2013 Kış Etkinlikleri

2013 Kış Etkinlikleri KARTAL ANADOLU İMAM-HATİP LİSESİ Kartal Anadolu İmam Hatip Lisesi 2013 Kış Etkinlikleri İlk Dönem Sonu Eğitim sistemimizde seçkin bir yere sahip olan İmam Hatip Liseleri içerisinde ayrı bir konumda bulunan

Detaylı

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI

OKUL/KURUM ÇALIŞMA PLANI ŞUBAT 1. Farklı Yeteneklere Sahip Öğrencilerin Tespit Edilmesi Öğrencilerin Yetenekleri keşfetmekmelerini Sağlamak Sınıf Rehber (06-10 ŞUBAT) 2. okuma saati planını hazırlamak ve her hafta planı uygulamaya

Detaylı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı

Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Başkan Kocadon, Fen İşleri Müdürü ile toplantı yaptı Yaz sezonunun son günlerinde Belediye Fen İşleri Müdürü ile görüşen Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon, yeni dönemde yapılacak işler ve projelerle

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

Tartışmalı İlmî Toplantı PROGRAM - DAVETİYE ARALIK 2013

Tartışmalı İlmî Toplantı PROGRAM - DAVETİYE ARALIK 2013 Kur ân ve Sünnete Göre TEMEL İNSAN HAKLARI Tartışmalı İlmî Toplantı PROGRAM - DAVETİYE 22-23 ARALIK 2013 BAĞLARBAŞI KONGRE VE KÜLTÜR MERKEZİ Tertip Heyeti: Prof. Dr. Ali ÖZEK Prof. Dr. Salih TUĞ Prof.

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 15. VELİ BÜLTENİ Değerli Velimiz, Bir haftayı daha geride bıraktık. Öğrencilerimiz hafta boyunca sınıf çalışmalarının

Detaylı

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR

2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR 2014 YILI AİLE VE DİNİ REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ ELAZIĞ KADIN KONUK EVLERİ VE SEVGİ EVLERİNDE AİLE SEMİNERLERİ DEVAM EDİYOR Elazığ İl Müftülüğü Aile İrşat ve Dinî Rehberlik Bürosu görevlilerinden İl

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok

Gezimiz, meslekler ve bölümler ile ilgili olarak birçok Ankara Üniversite Oryantasyon Gezisi Mesleki rehberlik çalışmaları çerçevesinde 9. sınıf öğrencilerimize Ankara gezisi düzenlendi. Öğrencilerimizin, birçok üniversite ve bölüm hakkında bilgi sahibi olmalarını

Detaylı

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ

5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 5. KARİYER GÜNLERİ GERÇEKLEŞTİ 14.05.2014 Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu ile Çalışma ve İş Kurumu Ordu İl Müdürlüğü işbirliğinde alternatif iş fırsatları yaratmak, öğrenciler ile

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE Başarıyı, Başarının Kahramanları Anlattı İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Başarıyı, başarının kahramanları anlatıyor. konulu söyleşiye TED Kayseri Koleji Vakfı Özel Ortaokulundan 13 öğrencimiz

Detaylı

http://www.haber18.com

http://www.haber18.com http://www.haber18.com Haberin Ayrıntıları: 5 Haziran Dünya Çevre Günü Karatekin Parkı nda Çankırı Valiliği Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen programla kutlandı. Programa Valimiz Vahdettin

Detaylı

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri

Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED-MEB İngilizce Öğretmenleri Bilgi Paylaşım Seminerleri TED Genel Merkezimiz ve MEB Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü tarafından 21 Ekim 2014 tarafından imzalanan protokol kapsamında,

Detaylı

OKULLAR ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YARIŞTI, EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ VİKO DAN ALDI

OKULLAR ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YARIŞTI, EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ VİKO DAN ALDI BASIN BÜLTENİ 17 Haziran 2015 OKULLAR ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YARIŞTI, EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ VİKO DAN ALDI Doğal kaynaklarımız hızla tükeniyor, çevre kirliliği her geçen gün artıyor ve ülkemiz enerji için

Detaylı

ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI MEVLİDİ NEBİ PROGRAMLARI

ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI MEVLİDİ NEBİ PROGRAMLARI 1 ESKİŞEHİR İL MÜFTÜLÜĞÜ 2018 YILI MEVLİDİ NEBİ PROGRAMLARI 16 KASIM 2018 CUMA 1. Valilik Ziyareti, Tarih : 16 Kasım 2018 Cuma Saat : 10:00 2. Diyanet Yayınları Kitap Sergisi: : 16 Kasım 2018 Cuma : Anadolu

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 1 ( 05 Eylül 24 Ekim 2016 ) Sayfa 1 GENEL BİLGİLENDİRME 2016-2017 eğitim öğretim yılında okulumuzda faaliyet gösterecek okul takımlarımızın seçmeleri yapıldı. Takım listeleri, beden eğitimi

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

İL PROJE YÖNETİM KURULU

İL PROJE YÖNETİM KURULU İL PROJE YÖNETİM KURULU -Hayat Boyu Öğrenme Faaliyetlerinden Sorumlu Şube Müdürü: Mustafa ÇAĞLAYAN, -Trabzon Belediyesi temsilcisi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Murat YETER -İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız...

İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985. Proje Resim Galerisi için Tıklayınız... İller Bankası Genel Müdürlüğü Erzurum Köyleri Deprem Binaları İnşaatı-1985 İller Bankası Genel Müdürlüğü İçme Suyu İnşaatı Ereğli/Konya-1985 Türkiye Elektrik Kurumu TEÜİAŞ Çevre Aydınlatma Çevre İhata

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

BAHÇELİEVLER SPOR SALONU HİZMETE GİRDİ

BAHÇELİEVLER SPOR SALONU HİZMETE GİRDİ YIL. ÜSKÜDAR BELEDİYESİ AYLIK HABER BÜLTENİ 39. Sayı TEMMUZ 2013 ÜCRETSİZDİR BAHÇELİEVLER SPOR SALONU HİZMETE GİRDİ S poru Tabana Yayma Projesi kapsamında önemli yatırımlara imza atan Üsküdar Belediyesi

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi

Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi Kayıt Dışı İstihdamla İlgili Proje Ödülleri Sahiplerine Verildi SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -KAYIT DIŞI İSTİHDAMLA İLGİLİ HER BİREYİN VE TOPLUMUN BİR TAKIM ÇALIŞMALARDA BULUNMASI

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI VELİ VE ÖĞRETMENLERİNDEN SOMA YA EL VER KAMPANYASINA BÜYÜK DESTEK Türk Eğitim Derneği Genel Merkezi nin Soma nın Evlatları Artık Hepimizin Evladı başlığı ile başlatılan Soma ya

Detaylı

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI

2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI 2. ROBOT YARIŞMASI VE ÖDÜL TÖRENİ YOĞUN KATILIMLA BESYO SPOR SALONUNDA YAPILDI Ordu Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulunun organize ettiği, bu yıl Çizgi İzleyen Robot ve Sumo Robot olmak üzere

Detaylı

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN

ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN ŞUBAT 2018 AYLIK BÜLTEN 06.02.2018 BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMLARI ALL STARS SPORTS CAMP TA 2018 sömestr tatilinde Kuşadası'nda düzenlenen kış kampına Ülkem Koleji basketbol ve voleybol takımları katıldı.

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN

ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN ÇANTA VE KIRTASİYELER ONİKİŞUBAT TAN Kahramanmaraş Merkez İlçe Onikişubat Belediyesi, 124 okulda 6 bin ilkokul birinci sınıf öğrencisine çanta ve kırtasiye malzemesi dağıttı. Başkan Mahçiçek, Çocuklar,

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ

2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI LİSE TANITIM VE BİLGİLENDİRME KİTAPÇIĞI 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI SOSYAL FAALİYET VE ÇALIŞMA TAKVİMİ EYLÜL 2013 Sene Başı Öğrenci Bilgilendirme Programı YGS - LYS

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Kasım 2014 KSÜ 2014-2015 Akademik Yılı Açılış Töreni Yapıldı. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi 2014-2015 Akademik

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

Cemil Meriç Yılı Muhteşem Bir T örenle Tamamlandı

Cemil Meriç Yılı Muhteşem Bir T örenle Tamamlandı Cemil Meriç Yılı Muhteşem Bir T örenle Tamamlandı Mustafa Kemal Üniversitesi ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen 2012-2013 Cemil Meriç Yılı etkinlikleri kapanış töreni Hatay Kültür Merkezi nde geniş

Detaylı

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI

ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI ESENYURT BELEDİYESİ ERİŞİLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARI Türkiye İstatistik Kurumu ve Özürlüler İdaresi Başkanlığı tarafından yapılan Türkiye Özürlüler Araştırması sonuçlarına göre, ülkemizde yaklaşık 8,4 milyon

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında

Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Yayın Organı Mart 2014 Yıl: 1 Sayı: 10 Bakanımız, Çocuk Bakım Kuruluşları Öz Değerlendirme Toplantısında Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Çocuk Hizmetleri

Detaylı

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE

BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE BASKETBOL GENÇ ERKEKLERDE ADIM ADIM FİNALE 2015-2016 Öğretim yılı Basketbol Liseli Genç Erkekler B Ligi müsabakaları 08.02.2016 Pazartesi günü başladı. Müsabakalara fırtına gibi başlayan takımımız namağlup

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN

ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN ÖZEL ÜLKEM KOLEJİ EYLÜL EKİM 2017 AYLIK BÜLTEN KURA ÇEKİLİŞLERİ YAPILDI 2017-2018 eğitim - öğretim yılı için,anaokulu 4 yaş gruplarının kura çekilişleri yapıldı. Aylık gruplara göre kız-erkek olarak ayrılan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Tuzla. 225 Milyon YTL. (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Tuzla Toplam Yatırım 225 Milyon YTL (İkiyüz Yirmi Beş Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 13 (12 Mayıs 25 Mayıs 2014) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Küçük basketbol takımımız başarılı maçlar çıkarmaya devam ediyor. Gelişim ligi maçında rakibi Fenerbahçe Ataşehir basketbol takımını

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ

2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ETKİNLİK TAKVİMİ SIRATARİH KONU SAAT-SÜRE YER UYGULAYICI KİME UYGULANACAĞI 1 17 Eylül 2013 Salı Okulun Açılış Günü İzlencesi 09:30-10:30 Okul Bahçesi Türkçe Bölümü Tüm Sınıflar 2 17 Eylül 2012 Pazartesi 'İlköğretim Haftası'

Detaylı

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası

Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Şehit yakınları ve gaziler için iş kurası Temmuz 15, 2015-4:50:00 Başbakan Ahmet Davutoğlu, salonda bulunanlara, "Bayrama ulaşmadan önce bir bayramı daha sizlerle yapabilmek için bu atama merasimi gerçekleştirme

Detaylı

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER

TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER TOPLUMSAL ARAŞTIRMALAR UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ - TARMER Aralık 2017 Bülteni - SAYI: 5 YAYIN KURULU T.C. İstanbul Aydın Üniversitesi Adına Sahibi Dr. Mustafa AYDIN Mütevellî Heyet Başkanı Prof. Dr.

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

BURSA YA BATI TRAKYA EVİ MÜJDESİ VERDİLER Pazar, 30 Aralık :51

BURSA YA BATI TRAKYA EVİ MÜJDESİ VERDİLER Pazar, 30 Aralık :51 Türkleri Dayanışma Derneği () Şubesi tarafından da yaşayan lılar tarafından uzun zamandır beklenen A Gecesi 22 Aralık Cumartesi Aksamı Tac Mahal Balo Sarayı n da yaklaşık 850 kişi katılımı gerçekleşti.

Detaylı

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN

HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN HAZİRAN 2015 AYLIK BÜLTEN ODTÜ ÜLKEMLİ MATEMATİKÇİ ÖDÜLÜNÜ MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜNÜN ELİNDEN ALDI 21 Mart 2015 tarihinde ODTÜ Ülkem Koleji nin ev sahipliğinde Kanguru Matematik Sınavı yapıldı. Sınavda ilk

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 8 ( 27 Şubat 13 Mart 2017 ) Sayfa 1 BASKETBOL LİSE BASKETBOL İlçe ve Özyeğin turnuvalarına hazırlanan basketbol takımımız Cent Koleji ile hazırlık maçı yaptı. KÜÇÜK BASKETBOL ENKA SPOR 56 CENT

Detaylı

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet

Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet 1 Güzel sanatlarda muvaffak olmak, Bütün inkılaplarda başarıya ulaşmak demektir. Güzel sanatlarda muvaffak olamayan milletler ne yazık ki, medeniyet alanında yüksek insanlık sıfatıyla yer almaktan ilelebet

Detaylı

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi

Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi Öğrencilerimize Muhtarın Görev Ve Yetkileri Semineri Düzenlendi 10. 04. 2014 Perşembe günü Fevzi Çakmak Mah. muhtarı Sn. Mehmet ÜNLÜ okulumuza davet edildi. 4.sınıf öğrencilerine İnsanlar ve Yönetim ünitesi

Detaylı

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce düzenlenen Sosyal Güvenlik Reformunun

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 6 (08 Aralık 21 Aralık 2014 ) Sayfa 1 BASKETBOL KÜÇÜK BASKETBOL Gelişim liginde mücadele veren küçük basketbol takımımız maçlarına galibiyetle başladı. Paşabahçe takımını güzel bir mücadelenin

Detaylı

e-bülten 1 Mayıs ta Meydanlardaydık MMO Antalya Şube olarak 1 Mayıs ta meydanlardaydık. Şubemizde Köpüklü Söndürme Sistemleri Eğitimi gerçekleştirildi

e-bülten 1 Mayıs ta Meydanlardaydık MMO Antalya Şube olarak 1 Mayıs ta meydanlardaydık. Şubemizde Köpüklü Söndürme Sistemleri Eğitimi gerçekleştirildi TSM Koromuzdan Yaza Merhaba Konseri Meslek Odaları Futbol Turnuvası nda Genç Takımımız 2. oldu SDÜ lü Makine Mühendisi Adaylarına Baretli Mezuniyet e-bülten 1-15 Mayıs 2018 / Sayı 3 1 Mayıs ta Meydanlardaydık

Detaylı

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU 18 EKiM 2014 Uluslararası Çocuk Buluşması, İHH İnsani Yardım Vakfı nın dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleştirdiği yetim çalışmalarını Türkiye halkına anlatmak

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü MAVİ GÖK, YEŞİL YAPRAK Projesi Uygulama Klavuzu 2009 Ç NDEK LER çindekiler Mavi Gök, Yeşil Yaprak Projesi Takvimi 1 Mavi Gök, Yeşil Yaprak Projesi

Detaylı

MURATPAŞA BELEDİYESİ 2015 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM ve BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ

MURATPAŞA BELEDİYESİ 2015 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM ve BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ MURATPAŞA BELEDİYESİ 2015 YILI MAVİ BAYRAK ÇEVRE EĞİTİM ve BİLİNÇLENDİRME ETKİNLİKLERİ BELEDİYEMİZ HAKINDA GENEL BİLGİLER Belediye Nüfusu : 465.927 Toplam Turistik otel, pansiyon vb. Sayısı : 265 Turistik

Detaylı

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı!

İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! İSTE (Barbaros Hayrettin Gemi İnşaatı ve Denizcilik Fakültesi), DENİZCİLİK EĞİTİM KONSEYİ ile demir aldı! Türkiye ve Kıbrıs'ta lisans düzeyinde denizcilik eğitimi veren 20 Üniversitenin yanı sıra Ulaştırma,

Detaylı

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ ATAŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI İLKOKUL VE ORTAOKULLAR ARASI 8. GELENEKSEL MAKET YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 9 Mart - 15 Mayıs 2017 1. ADI: 8. Geleneksel Maket Yarışması 2. KONUSU Çevre Haftası kapsamında Başkanlığımızca

Detaylı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı (14 Aralık 2013) 4) Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu Açılışı 5) Gemerek

Detaylı

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.

TOBB İLKOKULU E-BÜLTEN. Mart 2015. TOBB ilkokulu SAYI 3. Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12. TOBB İLKOKULU SAYI 3 Mart 2015 Telefon: 0 (464) 213 05 46 Faks: 0 (464) 213 05 46 E-posta: 703285@meb.k12.tr TOBB ilkokulu Hanımefendilerden Anlamlı Ziyaret Sayın Valimizin eşi Hanife YAZICI ve beraberinde

Detaylı

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 Ardahan da Aile İrşat ve Rehberlik Büromuz 09 Ocak 2012 tarihinde kurulmuştur. AİRB Çalışma Odası TANITIM BROŞÜRÜMÜZ Büromuzun kurulduğu

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ'NDE SATRANÇ, BALE, DRAMA, DİKSİYON VE RESİM KURSLARI BAŞLADI Malkara Belediyesi'nin İşimiz, Gücümüz Malkara sloganıyla

Detaylı

Okulumuz 1976-77 eğitim-öğretim yılında 2 derslik, 117 ögrenci ile Kartal İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılmıştır. Kadıköy ve Üsküdar Imam Hatip

Okulumuz 1976-77 eğitim-öğretim yılında 2 derslik, 117 ögrenci ile Kartal İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılmıştır. Kadıköy ve Üsküdar Imam Hatip Okulumuz 1976-77 eğitim-öğretim yılında 2 derslik, 117 ögrenci ile Kartal İmam Hatip Lisesi olarak hizmete açılmıştır. Kadıköy ve Üsküdar Imam Hatip Liselerinden sonra Anadolu yakasında açılan okulumuza

Detaylı

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ

BEDEN EĞİTİMİ BÖLÜM BÜLTENİ Bülten No: 3 ( 02 Kasım 16 Kasım 2015 ) Sayfa 1 ATLETİZM 06 Kasım Cuma günü, Enka Okulları 12. Cumhuriyet Koşusu nu gerçekleştirdik. 4. ve 5. sınıf öğrencilerinden 134 öğrencinin katıldığı yarışımız zevkli

Detaylı

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ

TED OKULLARI İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİ BÖLGESEL EĞİTİMLERİ TED OKULLARI ÖĞRETMENLERİ EĞİTİMLERİ İNGİLİZCE BÖLGESEL 10.01.2015 tarihinde TED okullarında görev yapan İngilizce öğretmenlerimizin mesleki yeterliliklerini arttırmak amacıyla TED Samsun Koleji nde Bölgesel

Detaylı

AB Erasmus Projesi kapsamında hazırlanan Işık ve Sağlık Bilim Şenliği Etkinlikleri Tamamlandı

AB Erasmus Projesi kapsamında hazırlanan Işık ve Sağlık Bilim Şenliği Etkinlikleri Tamamlandı AB Erasmus Projesi kapsamında hazırlanan Işık ve Sağlık Bilim Şenliği Etkinlikleri Tamamlandı Fakültemizin, Mustafa Saffet Anadolu Lisesi ile yaptığı protokol çerçevesinde hazırlanan Işık ve Sağlık adlı

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLER

2014 YILI FAALİYETLER 2014 YILI FAALİYETLER 11 Ocak tarihinde Öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr. Harun SAVUT İstanbul Şehzade Camii nde Mevlid Kandili Programına 11 Ocak 2014 tarihinde öğretim üyelerimizden Yrd. Doç. Dr Zeki

Detaylı

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ÇEVRE KULÜBÜ YEŞİL SEKTÖR TANITIM DOSYASI HAKKIMIZDA Yıldız Teknik Üniversitesi Çevre Kulübü (YTÜÇEV); sürdürülebilir gelişim sürecinde sanayi, sosyal yaşam ve çevre boyutlarının

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI

TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI GELENEKSEL MÜNAZARA TURNUVAMIZIN FİNALİ YAPILDI Sosyal etkinliklerine devam eden okulumuz, 27 03.2015 Cuma günü konferans salonunda, edebiyat öğretmenimiz Gülgün KALPAKÇI rehberliğinde 10. Sınıflar arası

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI

OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI OKULUMUZUN SPORTİF BAŞARILARI Okulumuz sportif anlamda 2000 yılında okulumuza beden eğitimi öğretmeni olarak atanan Kubilay KIZILBUĞA ile başlamaktadır. Beden eğitimi öğretmenimizin üstün gayretleriyle

Detaylı

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM

İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI. Esenler. 317.000 Milyon YTL. (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ YATIRIMLARI Esenler Toplam Yatırım 317.000 Milyon YTL (Üçyüz On Yedi Milyon YTL) İLÇELERİMİZE HİZMETE 4 YILDIR HIZ KESMEDEN DEVAM 04 05 06 07 08 Mahalle mahalle sokak sokak

Detaylı