İŞ BİRLİĞİ TEKLİFLERİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İŞ BİRLİĞİ TEKLİFLERİ"

Transkript

1 İŞ BİRLİĞİ TEKLİFLERİ İsrail İlaç Şirketinden Distribütörlük Teklifi İsrail den tıbbi ürünler, besin takviyeleri ve dermo-kozmetik üretiminde uzmanlaşmış bir şirket distribütörler aramaktadır. Şirketin üretim yaptığı alanlarla ilişkili taşeron firmalar tercih edilecektir. Şirket özel marka üretiminde uzmanlaşmıştır. Kalite kontrol belgeleri ve sertifikalar; ISO9001; 2008, ISO22000, Ministry of Health GMP. Kosher Tanı Kitleri İçin Ticari Aracılar Aranmaktadır Tıbbi analiz tanı kitleri üretimi konusunda uzmanlaşmış bir İtalyan şirketi, tüm Avrupa'da ticari aracılık hizmeti aramaktadır. Kitler moleküler biyoloji metoduna dayalıdır. Kitlerin kullanım alanları; genetik hastalıklar (erkek infertilitesi, koagülasyon faktörleri, frajil-x, kromozom anöploidileri, çölyak hastalığı, hemokromatozis ve nadir genetik hastalıklar), onkoloji (lenfoma B&T, mikrosatellit instabilitesi, kromozom translokasyonları), mikrobiyoloji ve viroloji (enterovirüs, Legionella, HPV, HSV) Tuz Kabinleri İçin Ticari Aracılar Aranmaktadır SPA ve özel amaçlı kullanım için tuz terapisi ekipmanları (tuz kabinleri,tuz terapileri için koza) üreten, satan ve geliştiren Estonyalı bir firma temsilciler veya ticari aracılar aramaktadır. Tuz terapisi solunum problemleri (astım), alerji, cilt sorunları ve stres için etkili non-invaziv ve alternatif yoldur Macar firma medikal ekipmanlar için distribütörler aramaktadır Tıbbi cihaz imalatçısı bir Macar şirket aktif olarak ticaret yapmak için aracı ortaklar aramakta ve ortak girişim talep etmektedir. Şirket total kalça sistemleri, omurga implantları gibi setler imal etmektedir. ISO 9001:2001 ISO 13485:2003 belgeleri bulunmaktadır Romen şirket ortak girişim aramaktadır Tıbbi cihaz, sarf malzemeleri ve tıbbi mobilya üretimi ve satışı konusunda uzman Romen şirket dış tedarik/taşeronluk faaliyeti sunabilecek firmalar ile ortak girişim aramaktadır. Şirketin ürünleri ISO9000 kalite belgesine sahiptir Düşük maliyetli tıbbi cihazlar için temsilciler ve distribütörler aranmaktadır Yüksek kaliteli ve hastaneler ve diğer sağlık kuruluşlarında sağlık profesyonelleri tarafından kullanılabilir. Düşük maliyetli tıbbi cihazlar konusunda uzmanlaşmış bir İngiliz şirketi, acente / temsilciler veya distribütör aramaktadır. Şirketin kalite kontrol belgeleri ISO9001, ISO13485 ve Medikal Cihaz Direktifi 93/42/EEC dir Medikal tüp üreticisi distribütör aramaktadır Serada sulama amaçlı kullanılan mikro tüp sistemleri ve tıbbi uygulamalarda kullanılan tüp üretiminde uzmanlaşmış bir İsrail şirketi, Avrupa için distribütör veya ortak girişim, karşılıklı üretim ve taşeronluk için partner aramaktadır. Şirket ISO9001:2008 kalite belgesine sahiptir.

2 X-Ray cihazları için temsilciler aranmaktadır X-Ray cihazları üreten bir Polonyalı firma distribütör aramaktadır. Firmanın ürün grupları stomatoloji, radyografi, floroskopi, mamografi ve bilgisayarlı tomografi alanlarındadır. Firmanın kalite kontrol olarak ISO 9001 belgesi mevcuttur Hammadde Tedarikçisi Aranmaktadır Antioksidan ve kozmetik üreticisi bir İspanyol firma, antioksidan üretimi için hammadde tedarikçisi aramaktadır Tıp ve eczacılık alanında kimyasal ürünler ile ilgili ticari aracılar aranmaktadır Kimyasal ürünler sektöründe hizmet veren İtalyan şirket, tıp ve eczacılık alanında (plastik filmler, hammadde, floresan boyalar) alanında geniş bir ürün çeşitliliğine sahiptir. Şirket ticari ortaklığın yanında karşılıklı üretim ile de ilgilenmektedir. Şirket ürünleri ISO9000 kalite belgesine sahiptir Medikal estetik akanında üretim ortaklığı aranmaktadır Medikal estetik alanında tıbbi cihaz ve profesyonel araçlar tasarlayan ve üreten İtalyan şirket distribütör ve/veya karşılıklı üretim ortakları aramaktadır. Firmanın ürünleri ISO9000 ISO 9001, ISO kalite belgelerine sahiptir Romanyalı tıbbi ürünler üreticisi ticari ortaklar aramaktadır Tıbbi aletler, kimyasal reaktifler, laboratuvar aletleri ve mikrobiyoloji ürünleri üreticisi ve yatırımcısı Romanyalı bir şirket ticari ortaklıklar aramaktadır. Firmanın ürünleri ISO 9001, ISO kalite kontrol belgelerine sahiptir Kozmetik ve cilt bakım ürünleri ile ilgili distribütörler aranmaktadır. Bir İsrail şirketi Ölü Deniz de bulunan mineral katkılı kozmetik ve cilt bakım ürünleri üretmektedir. Şirket distribütör, temsilci ve üreticiler ile ilgilenmektedir Laboratuvar malzemeleri ve tıbbi cihaz temsilcileri aranmaktadır Laboratuvar ve tıbbi ekipman sağlayan bir Yunan şirketi temsilci ve distribütör aramaktadır. Şirket yüksek kalitedeki ekipmanların imalatının yanı sıra müşteri isteğine ve teknik şartnameye göre cihaz tasarımı ve laboratuvar malzemeleri üretebilmektedir Tıbbi mobilya ve malzemeler için ticari aracılar aranmaktadır Tıbbi malzeme ve mobilya üreten Romanyalı bir firma ticari aracılık ve medikal mobilya üretimi için taşeron faaliyet teklifi sunmaktadır Biyouyumlu kumaş üreticisi aranmaktadır Araştırma, tasarım, üretim ve medikal ürünlerin satışı ile uğraşan İrlandalı Bio-Medikal Araştırma Şirketi tıp ve estetik alanında kullanılmak üzere; düşük maliyetli ve biyouyumlu kumaş üreticisi aramaktadır. Fason olarak çalışma ile ilgilenmektedir.

3 Ortopedik ve anatomik ürün üreticisi temsilcilik anlaşması için firmalar aramaktadır Ortopedik ve anatomik ürün üretiminde uzman bir Yunan şirketi temsilcili ve franchise anlaşması yapabileceği firmalar aramaktadır. Şirket ürünleri ISO9000 kalite-kontrol belgesine sahiptir Aktif rehabilitasyon ekipmanları için distribütörler aranmaktadır Avrupa piyasasında faaliyet gösteren bir Polonya firması, orta ölçekli tıp ekipmanları üretmektedir. Firma çocuklar ve yetişkinlere hitap eden aktif rehabilitasyon için kullanılabilecek tekerlekli sandalye üretmektedir. Şirket iyi bir dağıtım ağına sahip firmalar ile ilgilenmektedir. Şirket konu ile ilgili pazarlama ve finans desteği sunmaktadır Helicobacter Pylori tanı testi için karşılıklı üretim yapabilecek firmalar aranmaktadır. Rusya dan bir üretici firma Helicobacter Pylori tanısında kullanılabilecek yenilikçi bir test geliştirmiştir. Şirket ticari aracılık ve karşılıklı üretim yapabileceği firmalar ile ilgilenmektedir Tıbbi atık konusunda temsilciler aranmaktadır Tıbbi ve klinik atıklar konusunda uzmanlaşmış bir İsveç firması temsilciler veya distribütörler aramaktadır. Firmanın kullandığı konteynerler yüksek kalitede ve düşük maliyetli olup UN3291 gerekliliğine uygundur Ortopedik ürünler ile ilgilenen firmalar aranmaktadır Ortopedik ve anatomik ürünlerde uzman bir yunan firması franchice anlaşması aramaktadır. Firmanın ürünleri ISO9000 kalite kontrol belgesine sahiptir Medikal cihaz üreticisi iş birliği için partner aramaktadır Polonya dan küçük çaplı bir medikal cihaz üreticisi iş birliği yapabileceği partnerler aramaktadır. Şirket kurumsal olarak iyi bir dağıtım ağına sahip firmalarla ile ilgilenmektedir. Anlaşma yapıldığı takdirde finansal ve pazarlama konusunda firma destek vermeye hazırdır Tıbbi görüntüleme yazılım şirketi ortaklar aramaktadır Tıbbi görüntülemeler için yazılım geliştiren Fransız şirket ticari ortaklar aramaktadır Estetik ve fizyoterapi alanında kullanılan aletlerin tasarımı ve üretimi konusunda uzmanlaşmış bir İtalyan firma üretim ve satış ile ilgilenen ortaklar aramaktadır. Firmanın ürünleri Avrupa üst güvenlik standartlarına göre üretilmektedir. Firma ürünleri ISO9001, UNI EN ISO kalite kontrol belgelerine sahiptir. Şirket fason üretim ile de ilgilenmektedir Cilt ve Saç Ürünleri için Ortaklar Aranmaktadır. Ermeni bir firma cilt ve saç ürünleri alanında hizmet vermektedir. Firmanın ürün portföyü; kına bazlı saç boyaları, aloevera içerikli saç şekillendiricilerin dışında ve cilt nemlendiricileri, saç tedavi seti ve organik sabun gibi ürünlerden oluşmaktadır. Şirket franchise ve ortak girişim kurulması ile ilgilenmektedir.

4 Omega-3 bazlı gıda takviyeleri için distribütör aranmaktadır Cilt, eklem ve genel sağlık problemlerinde yardımcı olarak kullanılan doğal Omega-3 bazlı bir dizi gıda takviyesi üreten İngiliz şirket distribütör aramaktadır Medikal ürünler için distribütörler aranmaktadır Polonyalı medikal ürün (tıbbi cihaz ve ürünler) üreticisi bir firma distribütör aramaktadır. İlgilenen firmalar tıbbi malzeme distribütörü de olabilirler Medikal alanda karşılıklı üretim için firmalar aranmaktadır Rusya dan bir ilaç şirketi, tıbbi cihaz, aşı, tıbbi malzeme ve kan bazlı ürünlerin aktif olarak dağıtımını yapmaktadır. Firma karşılıklı üretim ve franchise faaliyetleri ile ilgilenmektedir Tıbbi malzeme, mekanik ve elektronik cihazların üretiminde deneyimli Polonyalı bir firma ticari aracılar aramaktadır. Şirket satış konusunda da deneyimlidir. Firma özellikle mekanik ve elektronik cihazların karşılıklı üretim düşüncesindeki firmalar ile ilgilenmektedir. Firmanın ürünleri ISO9001 ISO13485 kalite güvencesine sahiptir Tıbbi malzeme üretimi konusunda uzmanlaşmış Rusya dan bir firma xenon terapisi için taşınabilir inhaler geliştirmiştir. Firma cihaz üretimi için ortaklar aramaktadır İngiltere den bir firma akredite ve kalite standartlarına uygun bir şekilde ürettiği mineral, vitamin ve gıda takviyesi gibi ürünleri için distribütörler aramaktadır. Firma Uluslararası piyasalar, Avrupa, Asya, Afrika ve Orta Doğu ya dağıtım yapmak istemektedir. Firma ürünleri; BRC - British Retail Consortium, CRN - Council Responsible Nutrition, GMP - Good Manufacuring Practice (NB Certified), IFS kalite kontrol belgelerine sahiptir Orta ölçekli Almanya dan bir ilaç firması homeopatik türde doğal ilaçların üretimini yapmaktadır. Soğuk algınlığı ve sinirlilik gibi endikasyonlar için 20 OTC ürünlerini sunmaktadırlar. Firma ürünlerin dağıtımı ve pazarlaması için ortaklar aramaktadır. Firmanın ürünleri EG,GMP kalite kontrol sertifikalarına sahiptir Yüksek kalitede paslanmaz çelik kabin ve medikal ekipman üretimi konusunda uzmanlaşmış bir İngiliz şirket endoskop temizleme ve saklama ekipmanları, paslanmaz çelik laboratuvar arabaları ve kabinlerini içeren ürün yelpazesi için distribütörler aramaktadır İşitme cihazı, Timpanometre ve Medikal cihazlar için distribütörler aranmaktadır. İşitme cihazı, timpanometre ve medikal cihaz üreten bir Macaristan firması distribütör aramaktadır. Firma ayrıca karşılıklı üretim anlaşması ile de ilgilenmektedir. Firmanın ürünleri CE, ISO 9001, EN kalite kontrol belgelerine sahiptir Medikal cihazlar için franchise hizmeti verebilecek ortaklar aranmaktadır.

5 Medikal cihaz üretiminde uzmanlaşmış Sırbistan dan bir firma franchise hizmeti verebilecek ortaklar aranmaktadır. Firmanın ürünleri ISO9000, CE kalite kontrol belgelerine sahiptir Fungal ekfeksiyonların diagnostik tanısı için ortaklar aranmaktadır. Macaristan dan insan vücudundaki çeşitli sistemik fungal enfeksiyonların teşhisinde uzmanlaşmış bir firma ortak girişim anlaşmaları ile ilgilenmektedir. Testler öncelikle sekiz patojenik Candida suşu (C. albicans, C. glabrata, C. guillermondii, C. kruzei, C. parapsilosis, C. tropicalis, C. kefir, C. lusitaniae) için yapılmakta gerektiğinde diğer Candida ya da mikroorganik suşlara iki farklı yöntem kullanılarak bakılmaktadır Horlamayı engelleyen cihaz için distribütörler aranmaktadır. Almanya dan bir KOBİ horlamayı engelleyen cihaz için distribütörler aramaktadır. Cihaz uyumadan önce dişlerin arasına sıkıştırılarak kullanılmaktadır. Termoplastik maddeden yapılan cihaz diş hekimleri, eczacılar ve uzman sağlık görevlileri tarafından da önerilmektedir Orta şiddetli anksiyete sorunları için besin takviyesine distribütör aranmaktadır. Macaristan dan bir firma orta anksiyete sorunları için tablet şeklinde besin takviyesi üretiminde uzmanlaşmıştır. Tabletlerde etkinliği bilimsel olarak kanıtlanmış bitkisel ekstrakt bulunmaktadır. Ürünün başlıca avantajı; aşırı iş yükü ve stres nedeniyle ortaya çıkan anksiyete belirtilerinde azalma ve buna karşın hiçbir yan etkisinin olmamasıdır. Firma distribütörler aramaktadır İnoküler lens üreticisi distribütör aranmaktadır. İngiltere den inoküler lens üreten bir firma distribütör aramaktadır. Firma katarakt ameliyatlarında kullanılmak üzere yüksek kalitede düşük fiyatta lens üretmektedir Almanya dan Ultrason Cihaz üreticisi Ortak Aramaktadır. Orta ölçekli bir Alman şirketi ultrason cihazları ve dezenfektan üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Firma yeni uygulama alanları için ultrasonik cihaz geliştirmede uzman bir firma olup medikal teknoloji ve laboratuvar ürünleri ile ilgili firmalar ile ortaklık ile ilgilenmektedir Doğal ve Biyo-Kozmetik Ürünler için Distribütör Aranmaktadır. Hırvatistan dan bir firma, aromatik ve medikal bitkiler üreterek, doğal ve biyo- kozmetik ürünler imal etmektedir. Firma ürünleri ISO9000 sertifikasına sahiptir. Firma distribütör aramaktadır Ortopedik ve Tıbbi Ürünler için Distribütör Aranmaktadır. İspanya dan bir şirket ortopedik ve tıbbi ürünlerin satışı konusunda uzmanlaşmıştır. Firma uluslararası bir markanın tedarikçisi olup piyasaya ürünün tanıtılması ile ilgili distribütör partner aramaktadır. Firmanın ürünleri uygun fiyatta ve kalitelidir Ambulans Ve İzleme Cihazları İle İlgili Distribütör Aranmaktadır. Almanya dan bir KOBİ ambulans için EKG ve vital bulgular izleme cihazları üretiminde piyasada 20 seneden beri üretim yapmakta ve Avrupa da lider konumundadır. Firma ürünleri ISO9000 kalite kontrol belgesine sahiptir. Firma izleme ve teletıp projeleri ile ilgili distribütör aramaktadır.

6 Medikal vücut şekillendirici için distribütör aranmaktadır. Lüksemburg dan bir şirket medikal anlamda kullanılan bir vücut şekillendirici aparat için distribütör aramaktadır. Firma medikal sektörden ortaklar ile ilgilenmektedir Minimal ameliyat aletleri için temsilciler aranmaktadır. Rusya dan bir şirket minimal invaziv ameliyat aletleri üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmıştır. Firma ürünleri için satış temsilcisi aramaktadır İşitme Cihazları ile ilgili distribütörler aranmaktadır. Fransa dan bir şirket otoloji (kulak ve hastalıkları ile ilgilenen bilim dalı) için işitme değerlendirmesi aletleri konusunda uzmanlaşmıştır. Şirket distribütör olarak KBB konusunda uzman bir firma aramakta ayrıca karşılıklı üretim ile de ilgilenmektedir. Şirket ürünleri ISO kalite kontrol belgesine sahiptir Medikal cihazlar için distribütör aranmaktadır. Tıbbi cihazların üretimi konusunda uzmanlaşmış Polonyalı bir şirket distribütör aramaktadır. Firma fetal dopler ve monitörler, ultrason cihazları, fetal nabız ölçmek için cihazlar üretmektedir. Firma ürünleri ISO13485 kalite kontrol belgesine sahiptir Tıbbi mobilya üretimi için ortaklar aranmaktadır. Tıbbi malzeme ve mobilya alanında 18 yılı aşkın süredir üretim yapan özel bir Romen şirket; tıbbi mobilya üretimi için ticari aracılık ve taşeronluk etkinlikleri ile ilgilenmektedir. Firma ürünleri ISO9000 kalite kontrol belgesine sahiptir Moleküler Testler için Distribütör Aranmaktadır. Kanser alanında erken teşhis, prognoz ve kişiselleştirilmiş moleküler tanı testlerine odaklanan bir Alman şirketi distribütör firmalar aramaktadır. Şirket Kolorektal kanserinin erken teşhisi için numune olarak periferal kanın kullanıldığı moleküler tabanlı bir test geliştirmişlerdir. Test hastalara erken teşhis koymak adına uygun ve güvenilir bir alternatif sunmaktadır. Test kolorektal kanser riskinin arttığına dair pozitif olarak sonuçlanmışsa doktor tanıyı doğrulamak için kolonoskopi yapabilmektedir. Böylece kesin tanı alternatif ve daha kolay bir yoldan desteklenerek konulmuş olacaktır Kore den Rehabilitasyon Ekipmanları Üreten Bir Firma Fason Üretim Yapabileceği Şirketler Aramaktadır Rehabilitasyon ekipmanları üretiminde uzmanlaşmış Kore den bir firma ticari hizmet aracılığı ve fason üretim yapmak için firmalar aramaktadır. Firma ameliyat sonrası iyileşmeye yardımcı pasif hareket makineleri, cilt nemlendirilmesinde kullanılan parafin banyosu gibi ekipmanları CE ISO kalitesinde üretebilmektedir Medikal Işık Sistemleri ile İlgilenen Ticari Ortaklar Aranmaktadır. Fransız şirket, yenilikçi darbeli ışık medikal sistemler üreticisi ticari ortaklar aramaktadır. Firma ürünleri ISO9000, ISO 13485, Medical CE, Health Canada, FDA, AFSSAPS kalite kontrol belgelerine sahiptir.

7 Sırt Ağrısı Tedavi Cihazları ile İlgili Distribütörler Aranmaktadır. İngiltere den bir şirket sırt ağrısı tedavisinde kullanılan ekipmanların üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Firma ürünleri pazarda benzeri olmayan ve satış potansiyeli oldukça yüksek ürünlerdir. Firma distribütör ve ortak girişimlerle ilgilenmektedir Tıbbi Malzeme Üreticisi Distribütör Aramaktadır. Tıbbi mobilya, hastabakıcılık aletleri, rehabilitasyon ekipmanı, engelli aletleri, bariatrik aletler gibi tıbbi cihaz distribütörü Belçikalı firma, yeni ve yeniliğe açık ürünler ile mevcut yelpazesini genişletmek için distribütör olarak hizmetlerini sunmaktadır. Bu Belçikalı firma için, komşu ülkeler daha uygun olabilir fakat firma hastaneler ve bakımevlerinde kullanılmak üzere dayanıklı sermaye malları ile işe başlamalıdır Estonyalı Firma Ticari Ortak Aramaktadır. Hastaneler, dişçilik büroları, gıda endüstrisi, çocuk yuvaları için dezenfektan ve temizleme maddeleri, özel bakım ürünleri üreten Estonyalı bir firma ara ticaret ortağı aramaktadır. Ana ilgi, sağlık koruması, tıbbi personel ve hastaların kalkınmasına verilmelidir Biyo-Arıtma ile İlgili Distribütör Aranmaktadır. İlaç endüstrisi için kuru duman biyo- arıtma sistemleri konusunda uzmanlaşmış Belçikalı firma distribütör aramaktadır. Eczacılığa ilişkin firmalar, kanun tarafından dayatılan katı kurallara uyumlu tıbbi ilaçlar ve aşılar üretmek için odaların ve araştırma geliştirme laboratuarlarının mikrobiyolojik temizliğini garanti etmelidirler. Belçikalı firma, ilaç endüstrisi kapsamında çeşitli alanlarda etkin arıtma çözümleri sağlamaktadır Tıbbi Mühendislik Firması Ortak Aramaktadır. Tıbbi mühendislik alanında uzmanlaşmış Polonyalı firma, uluslararası tıbbi standartlara göre üretim hatları ve makineleri için endüstri binaları önermektedir. Firma, ilaç endüstrisi ve elektronik alanlarında ortaklar aramaktadır. Bunun yanı sıra, temiz odaları bulunmayan firmalar toplu hizmet önerebilir ve sağlayabilirler. Polonyalı firma, alt yüklenici olarak iş yapmak istemektedir Bosna Hersek Firması Ortak Aranmaktadır. İlaç bitkisi, bitkisel ürün üretimi, doğal kozmetikler, besinsel ve aroma terapi tamamlayıcılar üzerine uzmanlaşmış Bosnalı firma, ara ticaret ortaklığı hizmetleri talep etmekte ve ortak girişim işbirliği önermekte ve talep etmektedir Kore den X-Ray Sistemleri ile İlgili Ortak Aranmaktadır. X- ray sistemleri ve tıbbi cihaz üretimi üzerine uzmanlaşmış Koreli firma, ticari ortaklık aramaktadır. Firma, yüksek performans detektör ve radyografi sistemleri üzerine uzmanlaşmış, teknoloji ile ilerleyen Koreli bir üretici ve ihracatçıdır. Firma ürünleri SO9000 ISO 9001 ISO CE0434 Certificate of GMP kalite kontrol belgelerine sahiptir.

8 İngiltere den Kulaklık Üreticisi Aranmaktadır. Güney batı İngiltere den bir Kobi, çeşitli sağlık yardımlarının alıcıya ulaşması için kulaklık içeren teröpatik bir cihaz geliştirmiştir. Kobi, taşeronluk altyapısı ile kulaklıkları üretip temin edecek, aynı zamanda gerektiğinde baskı devre kartı (PCB) teknolojisini sağlayacak bir kulaklık üreticisi aramaktadır Medikal Kullanım için Elektrik Motorları Üreten Firma Ortaklar Aramaktadır. Aletler, havalandırmalar, vakumlar, hava işleme ve yerel için başlıklar, endüstriyel ve elektromedikal kullanımlar için küçük elektrik motorları alanında faaliyet gösteren İtalyan firma, karşılıklı üretim, ticari ortaklık ve iş ortaklığı aramaktadır Ambulans ve Tıbbi Araç Üreten Fransız Firma Distribütör Aramaktadır. Ambulans ve tıbbi araç üretimi konusunda uzmanlaşmış Fransız bir firma (büyük Avrupa grubuna bağlı), tüm Avrupa Birliği ülkelerinden distribütör aramaktadır İspanya dan Bir Firma Distribütör Aramaktadır yılında İspanya da kurulan bir Katalan firmasının, tasarım, üretim, ambalajlama, sterilize etme, teknik danışma ve tıbbi cihazların CE belgelemesi konusunda 10 yıldan fazla deneyimi bulunmakta ve İngiltere, Almanya, Türkiye ve Japonya dan ürünleri için distribütör aramaktadır. Firma aynı zamanda, İspanya piyasası için diğer firmaların ürünlerini üretmek ve belgelemek amacı ile üretim ve ürün CE belgelemesi konusunda taşeronluk önermektedir. Firma, ticari ortaklık ve bir diğer firmanın satın alımı konusunda müzakerede bulunmak istemektedir Bulgaristan dan Bir Firma Çeşitli Ürünler İçin Tedarikçiler Ve Üreticiler Aramaktadır. Besinsel, diyabet ve sağlıklı gıda ürünleri ticari faaliyetleri konusunda uzmanlaşmış, 1990 yılında kurulan Bulgar firması, AB ülkeleri, Türkiye ve FYROM dan üretici ve sağlayıcılara hizmetlerini sunmaktadır. Firma kurutulmuş meyveler, esmer şeker, ham fındık, kuru üzüm, yulaf ezmesi ve soğuk pres yağlar (ayçiçeği yağı ve keten tohumu yağı) üreticileri ve tedarikçileri ile ilgilenmektedir Kanser Teşhisinde Yeni Bir Cihaz İçin Taşeron Firmalar Aranmaktadır. Kanserin daha hızlı ve ucuza teşhis edilmesini sağlayan, anormal hücre çoğalması ölçümü konusunda yeni ve duyarlı bir teknik geliştiren, 2009 yılında kurulan, bir İsveç biyoteknoloji firması Avrupa dan taşeronlar aramaktadır Rusya dan Tıbbi Cihaz Üreticisi Bir Firma Ortaklık Aramaktadır yılında kurulan, yeni bir tür, tıbbi, taşınabilir darbeli x-ray cihazı ve immünokimya çözümleyicisi konularında uzmanlaşmış Rus bir firma, medikal cihaz satışı konusunda uzmanlaşmış ticari ortaklar ve firmanın ürünleri ile ilgilenen ortaklar aramaktadır.

9 Romanya dan Medikal Ürünler Üreten Firma Ortaklar Aramaktadır yılında kurulan, medikal sektöründe faaliyet gösteren, dental ve cerrahi amaçlı ekipman ithal eden Timis bölgesinden Romanyalı bir firma, dental/ cerrahi ürünler, üroloji/ proktoloji için jinekolojik sandalye, kan alma yatakları/ diyaliz ve tıbbi mobilya üretimi yapmaktadır. Firma, yeni işbirlikleri için ortaklar aramakta ve ticari ortaklık servisi sunmaktadır Sırbistan dan Medikal Rehabilitasyon Hizmeti Tıbbi rehabilitasyon hizmetleri ve barındırma konusunda uzmanlaşmış orta ölçekli, Sırp bir firma, Avrupa Birliği ülkelerinden temsilciler aramaktadır yılında kurulmuş olan firma, doktorlar ve uzmanlar grubu denetimi ve doğal faktörler yardımı ile tıbbi doktrinler altında yürütülen medikal rehabilitasyon peloyiddir. Firma aynı zamanda sağlık hizmetleri, otel ve restoran hizmetleri, spor ve dinlenme tesisi hizmetleri ve kongre turizmi önermektedir İngiliz Firma Medikal Cihazlar için Distribütör Aramaktadır. Medikal cihazlar gelişimi ( denge ve duyu sezinlenmesi ile işleyen kulak içi cihaz) konusunda uzmanlaşmış İngiliz bir firma, Avrupa çapında ticari işbirlikleri( temsilci ve distribütörler) ve iş ortaklığı aramaktadır. Bu yöntem, eşsiz, yenilikçi ve hassas, denge ve duyu konusundaki insan sezileri ile işleyen bir kulak içi cihazıdır Fransa dan bir Firma Distribütörler Aramaktadır yılında kurulmuş olan Fransız bir firma, ürününü tanıtmaları için Avrupa dan uzmanlaşmış distribütörler aramaktadır. Ortakların, Solunum/oksijen terapi alanında deneyimi ve bilgisi olmalıdır. Cihaz, oksijen kaynağı ile nazal kanül arasına bağlanmaktadır. Hastanın faaliyetleri ve oksijen ilavesi ile bağlantılı olarak parametrelerin kaydını ve ölçümünü sağlamaktadır Polonya dan Medikal Firma Ortaklıklar aramaktadır. Polonya dan orta ölçekli bir firma, tıbbi ekipman üretici olarak Avrupa piyasasında çalışmaktadır. Firma, göğüs protezleri konusunda ticari ortaklık aramaktadır. Ortakların, toptancı ve iyi bir dağıtım ağı olması beklenmektedir yılında kurulmuş olan firma, pazarlama, teknik ve finansal destek önermektedir Dişçilik Alanında Distribütörler Aranmaktadır. Dişçilik alanında öğütme teknolojisi üzerine uzmanlaşmış, Alman bir firma, Avrupa da ticari ortaklıklar aramaktadır (temsilciler, distribütörler). Firma, CAD/CAM- üretilmiş takma dişler önermektedir. Seramiğin seçkin özelliklerinden dolayı, firma zirkon ve zirkonoksit adlı materyalleri kullanmaktadır Araçlar için Medikal Cihaz Üreten Firma Ticari Ortaklar Aramaktadır Rusya dan bir firma arabalar, uçaklar ve demir yolu araçları için ultrason sistemleri ve medikal cihaz üretmektedir. Firma yeni teknolojilerle etkili ve güvenilir cihazlar sunmaktadır bunun yanında satış sonrası servis hizmeti verebilmektedir. Firma Ticari ortaklar aramaktadır.

10 Medikal ve In-Vitro Diagnostik Cihaz Üreten Fransız Firma Distribütör Aramaktadır Fransa dan bir şirket çeşitli medikal ve in-vitro diagnostik cihazlar üretmektedir. Firma ürünleri arasında hamilelik testleri, yumurtlama testleri ve elektronik termometreler bulunmaktadır. Firma distribütör aramaktadır Slovenya dan İmplant Firması Ticari Aracı ve Taşeronlar Aramaktadır Slovenya dan bir firma aktif olarak spinal, dental ve diğer implantların üretimi ve satışı konusunda uzmanlaşmıştır. Firma ticari aracılık ve taşeron ortaklıkları aramaktadır Alerjik rinitlerin non-invaziz tedavisi için photothreapic cihazda uzman Macar şirket Alerjik rinitlerin non-invaziv tedavisi için benzersiz bir phototherapic cihazda uzmanlaşmış Macar şirketi, dünya çapında yerel distribütörler (Türkiye, Japonya ve Çin haricinde) arıyor. Macar KOBİ dermatoloji, allerji ve KBB alanlarında tıbbi cihazlar geliştiriyor. Uluslararası patent verilir. Bu tıbbi cihaz, seri üretim altındadır Hyaluronan tabanlı spor üzürnleri için distribütörler aranıyor yılında kurulan bir İngiliz şirketi Hyaluronan tabanlı spor ürünleri yelpazesi için distribütör ortakları aramaktadır. Şirket bay ve bayan sporculara daha fazla konfor ile birlikte daha fazla emniyet sağlayan yenilikçi ürün yelpazesini için uluslararası distribütörler arıyor Cilt kremi üreten Alman firma ortaklık arıyor İçeriğinde gümüş parçacıları bulunan özel bir cilt kremi satışı alanında faaliyet gösteren bir Alman şirketi ;ticari arıcılık hizmetleri, birleşme ya da hisselerin değişiminin yanı sıra şirketin bir kısmının satışı için teklif de bulunuyor Kadın hijyen ürünleri üreten İngiliz şirket Macaristan,ÇEK Cumhuriyeti ve Slovakya dan distribütörler arıyor. İngiltere de lider bir marka olan İngiliz şirketi, arasında tamponunda bulunduğu bir dizi kadınsı hijyen ürünleri üretmektedir. Macaristan, Çek Cumhuriyeti ve Slovakya için ticaret aracısı (distribütörler) aranıyor Anti-bakteriyel ürünler üreten İngiliz şirket Avrupa dan taşeron firmalar arıyor Sağlık sektörü için anti-bakteriyel ürünler ve spreyler tedarik etme de uzmanlaşmış İngiliz şirketi, şişeleme fasonluğu ve paketleme fonksiyonları için Avrupa dan taşeron arıyor. Özellikle Orta ve Doğu Avrupa ya da Estonya / Baltıklardan Geniş Ürün Yelpazesine Sahip Almanya dan KOBİ Medikal Ürünler İçin Distribütör Aramaktadır. Eczane, klinik ve benzer hedef gruplarına yüksek kalitede ve yenilikçi medikal ve laboratuvar ürünleri dağıtımı konusunda uzmanlaşmış Almanya dan bir KOBİ dağıtım ortakları aramaktadır. Firma ürünleri; tıbbi cihaz ve malzeme, maliyeti düşük alternatif ürünler, laboratuvar ekipmanları, ilaç, kimyasal ürünler ve test cihazlarından oluşmaktadır. Firma tek bir kaynaktan geniş bir ürün yelpazesi sunmaktadır.

11 Diş Hekimliği Aletleri Üreten İtalyan Firma Distribütör Aramaktadır. Yüksek kaliteli diş hekimliği aletleri üreten bir İtalyan şirketi, distribütör aramaktadır. Firma neşter, kemik kazıyıcılar, ekskavatör, implantoloji, kök asansörleri, dolgu aletleri, spatula ve diğer yardımcı araçları üretmekte. Firma ürünleri ISO9000 Kalite kontrol belgelidir Fransa dan Organik Kozmetik Ürün Üreticisi Firma Distribütör Aramaktadır. Fransa dan bir firma organik Anti-Aging cilt bakım ürünleri üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Firma ürünleri Ecocert sertifikalıdır. Firma distribütörler aramaktadır Sağlık Alanında Paslanmaz Çelik Mobilya Üreten Polonyalı Firma Distribütör Aramaktadır. Polonya dan bir firma sağlık alanında kullanılan paslanmaz çelik ürünlerin tasarımı ve üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Firma ameliyathane ve hastane malzemeleri, endoskopi laboratuvarları, sterilizasyon odaları ve X-Ray laboratuvarları ekipmanları üretmektedir ve distribütör aramaktadır. Firma ürünleri ISO9000, ISO13485 kalite kontrol belgelerine sahiptir Diş Ürünleri ile İlgilenen Firmalar Aranmaktadır. Almanya dan bir şirket diş macunu ve diğer diş hijyen ürünlerinin satışı konusunda uzmanlaşmıştır. Firma ticari aracılık, birleşme ve şirketin bir kısmının satışı ile ilgilenen firmalar aramaktadır Gıda Takviyesi ile İlgili Distribütörler Aranmaktadır. % 100 doğal besin takviyesi üreticisi Slovak KOBİ, Avrupa, Orta Doğu ve Kuzey Afrika distribütörler ve ticari aracı aramaktadır. Firma ürünleri ağır metal ile çalışanlarda görülen karaciğer ve böbrek zehirlenmelerinde detoksifikasyona yardımcı olmakla birlikte insan bağışıklık sisteminin verimliliği arttırmaktadır Işık Terapi Cihazları için Distribütörler Aranmaktadır. Tüketici sağlığı için İngiltere den bir firma ışık terapi cihazları üretmektedir. Işık tedavisi Mevsimsel Duygu Durum Bozukluğu Sendromlarında, Sirkadiyen ve Uyku Sorunlarında ve Akne Tedavisinde kullanılmaktadır. Firma ürünleri SO9000 EN ISO 13485:2003, CMD CAS kalite kontrol sertifikalarına sahiptir. Firma distribütör firmalar aramaktadır Diyet Takviyeleri ile İlgili Distribütörler Aranmaktadır. Diyet takviyeleri ve ilaç üretimi konusunda uzmanlaşmış küçük bir Polonyalı şirket ticaret ortakları aramaktadır. Ürünler Hydroxypropionate dihidrat Mg (C3 H5 O3) 2 * 2 - diyet takviyeleri ve magnezyum laktat dihidrat Magnezyum L (+) -2 dir. Ürünler HACCP kalite kontrol belgesine sahiptir Farmasötik İlaçlar Konusunda Taşeron Hizmet Aranmaktadır. Almanya dan bir şirket farmasötik ilaçların ithalatı ve ihracatı konusunda aracı kurum olarak uzmanlaşmıştır. Firma taşeronluk hizmetleri sunmakla birlikte taşeron firmalar da aramaktadır Terapötik Çoraplar için Ticari Aracılar Aranmaktadır. Litvanya dan bir firma bitki özleri ve esansiyel yağ içeren terapötik çoraplar üretmektedir. Çorap ayağın iç ve dış kısmındaki elliden fazla siniri uyararak, sinir sitemi, kan dolaşımı,

12 akciğerler, kalp, beyin, böbrekler, karaciğer ve diğer organların fonksiyonlarının iyileştirilmesine yaramaktadır. Ürünün ISO9000, bitki özleri ve esansiyel yağların ECOCert, CERES, ISO kalite kontrol belgesi bulunmaktadır. Şirket ticari aracılar aramaktadır Diş Teknolojisi Endüstrisi için Satış Temsilcileri Aranmaktadır. Diş teknolojisi endüstrisinden İsveçli bir firma satış temsilcileri aramaktadır. Firma İsveç, Danimarka ve Norveç te aktif olmakla birlikte İsveç ve Çin de kendi laboratuvarlarına sahiptir. Yüksek standart üretim olarak kron, implant, köprü ve protez vb. ürünleri üretebilmektedir. Firma ürünleri ISO9001, ISO14001 kalite kontrol belgeleridir Hidrasyon Ürünleri İçin Distribütörler Aranmaktadır. İngiltere den bir firma medikal sektörde kullanılan hidrasyon ürünleri konusunda uzmanlaşmıştır. Firma ürünleri; mobillite güçlüğü olan hastaların sıvı ihtiyaçlarını sağlamak adına hands-free kişisel içme sistemlerini içermektedir. Firma ürünleri için distribütörler aramaktadır Balneoterapi ve Doğal Çamur ile İlgilenen Ticari Aracılar Aranmaktadır. İspanya dan bir şirket doğal çamur ve balneoterapi uygulaması ile SPA konusunda uzmanlaşmıştır. Firmanın esansiyel yağ üretimi ve piyasa hakkında yüksek tecrübelere sahiptir. Firma ticari aracılar aramaktadır Yaşlılar İçin Tıbbi Ürün Üretici Distribütör Aramaktadır. Yaşlı insanların rahatı ve güvenliği için tıbbi ürünler üreten Hollandalı bir firma distribütörler aramaktadır. Firma ADL ürünleri, düşmeden koruyan ürünler, tansiyon ürünleri ve cilt koruma ürünleri üretmektedir Gıda Takviyeleri ve Medikal Cihaz Üretimi Yapan Sırbistan dan Bir Firma Distribütörler Aramaktadır. Sırbistan dan bir şirket gıda takviyeleri ve tıbbi cihaz üretimi yapmaktadır. Firma ürünleri ISO 9001, ISO 22000, HACCP kalite kontrol belgelerine sahiptir. Firma distribütörler aramaktadır Selülit Tedavisinde Kullanılan Çorap ve Vücut Giysileri Üreten Polonyalı Firma Ticari Aracılar Aramaktadır. Küçük bir Polonya firması selülit tedavisinde kullanılan vücut giysileri ve çoraplarının (çorap ürünleri: kadınlar ve çocuklar için spa giysileri, tıbbi tayt, dizlik ve çorap) üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Firma ürünleri ile ilgili ticari ortaklar aramaktadır Estonya dan Bir Firma Medikal Fizyoterapi ve Sterilizasyon Aletleri İle İlgili Ticari Ortaklar Aramaktadır. Estonya dan bir şirket dezenfeksiyon ve medikal fizyoterapi aletlerinin satışında uzmanlaşmıştır. Firma ürünleri EC-Certificate 0044 kalite kontrol belgesine sahip ürünleri için ticari aracılar aramaktadır.

13 İskoçya da Üretilen İnovatif Elektroretinografi Cihazı İçin Distribütörler Aranmaktadır. İskoçya dan bir teknoloji ticarileştirme grubu inovatif multifokal bir elektroretinografi cihazı geliştirmişlerdir. Multifokal Imager Sistem yazılımı ve donanımı ile zamansal ve mekânsal bilgi üretir ve bunları kombine ederek görme fonksiyonu hakkında bilgi verir. Firma oftalmoloji piyasasına yenilik getirecek olan bu ürün için distribütörler aramaktadır Konuşma Güçlüğü Çeken Kişiler İçin Düşük Maliyetli Cihaza Ticari Ortaklar Aranmaktadır. Konuşma güçlüğü olan kişilere basit ve düşük maliyetli iletişim yardımı sunan cihaz üretimi yapan İrlandalı şirket özellikle, felç ve konuşma terapisi ile ilgilenen ve sağlık sektöründe çalışan ticari ortaklar aramaktadır Tıbbi Cihaz Üreten Sırp Firma Distribütörler Aramaktadır. Projelendirme ve yüz estetiği, vücut estetiği, epilasyon aletleri, sterilizatörler ve tıbbi cihazların ekipmanlarının üretiminde uzmanlaşmış bir Sırp şirketi distribütörler aramaktadır. Tüm ürünler kalite standartları ISO 9000 ve CE ile uyumludur In Situ Hibridizasyon ve Moleküler Biyoloji, İmmünohistokimya Çözümleri İçin Ticari Aracılar Aranmaktadır. Alman bir şirket, araştırma uygulamaları için yenilikçi reaktifleri geliştirme ve üretme konusunda ve aynı zamanda in situ hibridizasyon ve immünohistrokimya dahil olmak üzere geniş bir alan için moleküler patoloji konusunda uzmanlaşmıştır. Şirket in situ hibridizasyon ve moleküler biyoloji, immünohistokimya temel çözümleri (boyalar, tampon, stabilizatörler) için ticari aracılık hizmetleri aramaktadır İtalyan Şirketten Ticari Aracılık Teklifi Bir İtalyan şirketi, analiz-araştırma laboratuvarları ve sağlık klinikleri, laboratuvarlar ve tıbbi kliniklerin tasarımında ve gerçekleştirilmesinde kullanılacak ürünlerin ticarileştirilmesinde uzmanlaşmıştır. Şirket hem ticari aracılar aramaktadır İngiltere den Ergonomik Yardım Desteği İçin Ticari Hizmetler Aranmaktadır. İngiltere den bir kuruluş hassas midelere sahip olan ve hamile kadınlar için kendi önlerine uzanabilmelerini sağlayan şişme ergonomik yardım desteği geliştirdi. Bu kuruluş, ticari hizmetler ve / veya ortak girişim ile ilgilenmektedir Damar Hastalıklarının Teşhis Eden Cihazlar için Distribütörler Aranmaktadır. Damar hastalıklarının teşhis eden cihazları geliştirme ve pazarlama konusunda uzmanlaşmış bir Alman şirketi distribütör aramaktadır Yenilikçi Tele-Tıp Cihazları İçin Distribütörler Aranmaktadır. Hollanda'dan gelen Tıbbi cihaz üreticisi yenilikçi tele-tıp cihazları konusunda uzmanlaşmıştır ve yazılım distribütörleri aramaktadır.

14 Gıda Takviyeleri Alanında Uzmanlaşmış Fransız Şirket Distribütörler Aramaktadır. Fransa dan bir şirket gıda takviyelerinin ticarileştirilmesi alanında uzmanlaşmıştır. Şirket; saç dökülmesi, anti-stres, cilt lekeleri ile ilgili gıda takviyelerinin yanında zayıflama çayları gibi ürünleri geliştirilmesinden sorumludur. Şirket yurtdışı faaliyetlerini geliştirmek için distribütörler aramaktadır Sırbistan dan Bir Firma İçin Bambu Tedarikçisi Aranmaktadır. Sırbistan dan bir firma bambudan çocuk bezi üretimi yapmaktadır. Firma hammadde tedarikçisi ve distribütörler aramaktadır Kozmetikte Kullanılan Pudra İçin Distribütörler Aranmaktadır. Toz pudra hamuru ve preslenmiş pudra tozu hamuru üreten Polonyalı bir firma distribütörle aramaktadır. Polonyalı şirket 1994 te kurulmuş olup kozmetik sektöründe taşeron olarak pudra üretimi yapmaktadır Antiseptik ve Dezenfektan Üreticisi bir firma Distribütörler Aramaktadır. Romanya dan bir firma medikal kullanıma uygun antiseptik ve dezenfektan üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Firma distribütörlük, temsilcilik gibi ticari aracılık hizmetleri ile ilgilenmektedir. Firma ürünleri SR EN ISO9001:2008; SR EN ISO 14001:2005 kalite kontrol belgelerine sahip olup firmanın yurtdışı aktivitesi %10-49 arasındadır Çeşitli Alanlardaki Tedavi Ekipmanları İçin Distribütör Aranmaktadır. İngiltere den bir şirket yaraların iyileşmesinde, ortopedik ve spor incinmelerinin tedavisinde ve güzellik ile ilgili (selülit kaldırılması ) tedaviler için ekipmanlar üretmektedirler. Firma ürünleri ISO9000, ISO 13485, CE mark kalite kontrol belgelerine sahip olup düşük fiyattadır. Firma ürünleri için distribütör firma aramaktadır Mide Problemi olan Kişiler için Doğal, İnovatif ve aktif Ürün için Distribütörler aranmaktadır. Litvanya da 1992 yılından bu yana medikal ve biyoteknoloji alanında hizmet veren şirket mide problemleri olan hastalar için yeni, inovatif ve doğal bir ürün geliştirmiştir. Şirket ürünün distribütörlüğünü üstlenebilecek firmalar aramaktadır Hollandalı Firma Gıda Takviyesi Üretimi İçin Ortaklar Aramaktadır. Hollandalı bir gıda takviyeleri üreticisi firma dünya çapında tek ve spesifik probiyotik takviyelerinin iş birliği içinde formülasyonu için medikal veya ortomoleküler araştırma ve ticaret ortakları aramaktadır. Firma ürünleri HACCP kalite kontrol belgesine sahiptir Elektro Medikal Cihazlar İçin Ticari Ortaklar Aranmaktadır. Almanya dan bir KOBİ elektronik tıbbi cihazların geliştirilmesi ve pazarlaması konusunda özelleşmiştir. Firmanın ürün profili; nöronal algı bozukluğu, kulak çınlaması, dikkat eksikliği, hiperaktivite, kulak çınlaması tedavileri ile ilgili elektro medikal cihazları içermektedir. Firma İsviçre ve Polonya ile iş birliği içerisindedir ve yeni ticari ortaklar aramaktadır. Firma ürünleri ISO9000, ISO kalite kontrol belgesine sahiptir.

15 Fransız KOBİ Parafarmasötik Alanda Distribütör Firma Aramaktadır. Fransa dan bir KOBİ uluslararası pazarlarda parafarmasötik (gıda takviyeleri, tıbbi cihazlar ve OTC) ürünlerin dağıtım hakkını elinde tutmaktadır. Firma Avrupa da ürünlerin dağılımı için distribütörler aramaktadır. Parafarmasötik ürünlerden biri horlamayı ve uyku apnesini önleyen patentli bir cihaz olup medikal doktorlar tarafından klinik çalışmalar sonrası geliştirilmiştir. Ürünler şu anda Fransa ve İngiltere de başarı ile satılmaktadır Litvanya dan İnovatif ve Doğal Ürünler İçin Distribütör Aranmaktadır. Litvanya da 1992 den beri faaliyet gösteren biyoteknoloji firması inovatif ve doğal ürünler için distribütörler aramaktadır. Ürünler mide problemleri olan hastalar içindir Romanya dan Laboratuvar Ekipman ve Ürünlerin Dağıtımı ile İlgili Güvenilir Tedarikçi Aramaktadır. Romanya dan bir şirket laboratuvar ekipman ve ürünlerin dağıtımı ile ilgili güvenilir tedarikçi aramaktadır. Şirket tıbbi atıkların yönetimi, medikal laboratuvarlar ve analitik laboratuvarlar için medikal ürünlerin ithalatı ve distribütörlüğü ile ilgilenmektedir Macar Firma Medikal Ekipmanlar İçin Distribütörler Aramaktadır. Tıbbi cihaz imalatçısı bir Macar şirket aktif olarak ticaret yapmak için aracı ortaklar aramakta ve ortak girişim talep etmektedir. Şirket total kalça sistemleri, omurga implantları gibi setler imal etmektedir. ISO 9001:2001 ISO 13485:2003 belgeleri bulunmaktadır Medikal ve Dental Ürün Üreticisi Sırp Firma Ortak Aramaktadır. Sırbistan dan bir şirket dental ve medikal cihaz üretiminde uzmanlaşmıştır. Firmanın ürün portföyü; Cone Beam CT Tarayıcı, diş hekimliği, çene ve ORL cerrahi ve nöroloji kullanılan bilgisayar tomografi cihazlarından oluşmaktadır. Firma ürünleri ISO 9001 ISO CE (Declaration of Conformity)kalite kontrol sertifikalarına sahiptir. Firma ticari aracılar ile birlikte ortak girişim anlaşmaları ile de ilgilenmektedir. EBIC-610 Intrakraniyal Kanamayı Tespit edebilen Taşınabilir Cihaz İçin Distribitör Aranmaktadır. Amerika dan bir firma Near-Infrared (NIR) teknolojisini kullanarak hastalarda intrakranial kanama olup olmadığını gösteren taşınabilir bir cihaz geliştirmişlerdir. Kafa travması geçirmiş veya intrakraniyal kanama olasılığı yüksek hastaların acilen tespit edilmesini sağlamaktadır. Ürün Avrupa ve Amerika da piyasadadır ve kullanılmaktadır. Ürün hastanelerin acil servisleri, ilk yardım ekipleri, veya CT si olmayan hastanelerde, spor merkezlerinde kullanılabilir. Firma Türkiye de distribütör firmalar aramaktadır Sırbistan dan Kozmetik Ürün Üreticisi Distribütör Aramaktadır. Sırbistan dan bir firma kozmetik ürünlerinin üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Firma; kişisel kullanım ürünleri (multiaktif kozmetik ve prive label ürünler), ev temizlik ürünleri (deterjanlar ve

16 likid fertilizerler)ve endüstriyel ürünler (antibakteriyel ürünler, asepsol, dezenfektan ürünler) üretmektedir. Ürünler ISO9000 kalite kontrol belgesine sahiptir. Firma distribütör aramaktadır ayrıca fason üretim hizmeti de sunmaktadır Disposable Plastik Ürünler İçin Distribütör Aranmaktadır. İsrail den bir şirket laboratuvarda kullanılan disposable plastik ürünlerin üretiminde uzmanlaşmıştır. Şirket; santrifüj test tüpleri, petri kapları, serolojik pipetler ve steril kaplar üretmektedir ve ürünler ISO9000 kalite kontrol belgesine sahiptir. Şirket ürün yelpazesini tamamlamak isteyen firmalara distribütörlük hizmeti sunmaktadır. Şirket kendi ürün portföyünü de genişletmek adına disposable ürün üreticileri ile de ilgilenmektedir Çek Firma Bitkisel Kozmetik Ürünleri İçin Distribütör Aramaktadır. Bitkisel kozmetik ürünleri (saç ürünleri, vücut losyonları, el, vücut ve ayak kremleri, meyveli ve bitkisel dudak bakım ürünleri, sıvı sabunlar, dezenfektan sıvı sabunlar ve deterjanlar) üreten Çek firma distribütörler aramaktadır. Firma ürünlerini private label olarak da üretebilme hizmeti sunmaktadır İsrail den Medikal Cihaz Üreticisi Firma Distribütör Aramaktadır. Tıbbi cihaz üretiminde uzmanlaşmış İsrailli bir şirket ağrı yatıştırıcı bir aplikatör geliştirmiştir. Firma ürünleri ile ilgili distribütörler aramaktadır. Bunun yanı sıra firma; bir şirketin parçasının veya tamamının satın alınması, karşılıklı üretim ve ürünlerinin üretimi için dış kaynak aktivitesinin sağlanması gibi iş ortaklıkları ile ilgilenmektedir Hollandalı Medikal Firma Distribütör Aramaktadır. Hollandalı bir firma yeni geliştirmiş olduğu medikal cihazı hastanelere ve kalp ile ilgili kliniklere satabilecek distribütörler aramaktadır. Cihaz sternum operasyonu geçirmiş hastalara aktif bir destek sağlamaktadır. Ürün yumuşak, antibakteriyel ve hava alan kumaştan üretilmiştir Ergonomik Medikal Koltuk Üreticisi Distribütör Aramaktadır. Çekostovakya dan bir firma yüksek teknolojide sağlıklı oturma ve sırt hastalıklarını tedavi edici ergonomik medikal koltuk üretmektedir. Firma her ülkede bir dağıtıcı firma ortağı aramaktadır. Firma Koltuk için faydalı model. EU trade mark ve lisans sahibidir. Firma büyük ölçüde ofis, hastane, ameliyat koltukları üretmektedir Bilgi Teknolojileri Konusunda Uzman İrlandalı firma Satış Temsilcileri Aramaktadır. İrlanda merkezli bir firma ilaç ve tıbbi cihazlar sektöründe Bilgi Teknolojileri çözümleri konusunda uzmanlaşmıştır. Firma satış temsilcileri aramaktadır Danimarkalı Medikal Sektöründe Faaliyet Gösteren Firma Ticari Ortaklar Aramaktadır. Danimarka dan bir firma medikal sektörü için otomatik poşet makineleri, montaj makineleri gibi makine imalatı alanında tecrübelidir. Firma Avrupa da ticari ortaklar (distribütör, temsilci, acenta)aramaktadır. Devam eden yapımların otomasyonu ve yapılması planlanan bir makinenin daha ucuz ve daha hızlı yapılması konusunda kendilerine güvenmektedirler.

17 IVD test kitleri ve Cerrahi Sütur Materyalleri için distribütörler Aranmaktadır. İngiltere den bir firma in vitro diagnostik test kitleri ve cerrahi sütur materyalleri gibi medikal ürünler üretmektedir. Firma iki alanda ürünler üretmektedir. Bunlar; kendi markaları ile IVD test kitleri (hızlı Kanser Marker Testleri, Kardiyak Marker Testleri, Uyuşturucu Testleri, Fertilizasyon ve Enfeksiyon Hastalıkları Testleri) ve absorbbable ve non-absorbable cerrahi sutürlar. Firma ürünleri ile ilgili distribütör aramaktadır Belçikalı Şirket Tıbbi ve Cerrahi Aletler Üreticisi veya Tedarikçisi Aramaktadır. Belçikalı bir şirket, Belçika ve yurt dışında dağıtım için tıbbi ve cerrahi alet üreticileri veya tedarikçileri aramaktadır. Şirket ayrıca kendi ürettiği ürünleri için de distribütör aramaktadır. Şirket cerrahi aletler, medikal aparatlar, diagnostik ekipmanları, hastaneler için mobilyalar ve laboratuvar aletleri üretmektedir Rusya dan Tıbbi Cihazlar ile İlgili Ortaklar Aranmaktadır. Rusya dan bir firma tıbbi cihazların (Hasta izleme Monitörleri: Merkezi izleme sistemleri, EKG makineleri, stress test sistemleri ve spirometler) üretiminde uzmanlaşmıştır. Firma uluslararası iş birliğini istikrarlı bir şekilde yürütebileceği firmalar ile iş birliği kurmayı istemektedir Almanya dan Bir KOBİ Distribütör Partner Aramaktadır. Almanya dan bir KOBİ ilaç, yüksek kalitede ve inovatif tıbbi ürünlerin distribütörlüğünü yapmaktadır. Firma Almanya da satış ve pazarlama hizmetlerinin yanında lisanslama hizmeti de sunmaktadır. Firma Avrupa dan distribütör partnerler aramaktadır Koklear İmplantlar Konusunda Ortaklar Aranmaktadır. Almanya dan bir şirket aktif implant cihazlar üretmektedir. Şirket koklear implantların üretimi konusunda uzmanlaşmıştır. Firma otoloji, koklear ve Cl implantlar konusunda iyi bir iletişim ağına sahip ticari ortaklar aramaktadır Tıbbi Seramik Konusunda Uzman Rus Şirket Distribütör Aramaktadır. Rusya dan bir şirket nano yapıda teknik seramik geliştirme ve üretimi konusunda aktif olarak çalışmaktadır. Firma tıbbi seramik olarak travmatoloji, ortopedi ve stomatolojide kullanılan implantlar üretmektedir. Şirket ürünleri; ISO9000, TUV Cert kalite kontrol sertifikasına sahiptir. Firma distribütör firmalar aramaktadır Tıbbi Plastik ve Metal Parça Üreten Çek Firma Taşeron Hizmet Sunmaktadır. Kalıp ve alet yapımında uzmanlaşmış Çek şirket; otomotiv, elektrik, tüketim malları ve tıbbi malzeme sanayinde kullanılan plastik ve metal parça üretiminde taşeron hizmet sunmaktadır Termal Kağıt Üreticisi Firma Distribütör Aramaktadır. İtalya dan bir şirket; EKG, CTG ve EEG cihazlarında tanı amaçlı kullanılan rulo veya z-katlanmış termal kâğıt üretiminde uzmanlaşmıştır. Firma distribütör veya karşılıklı üretim için ortaklar aramaktadır.

18 İngiliz Firma Medikal Ürünleri için Distribütör Aramaktadır Yüksek kalitede paslanmaz çelik kabin ve medikal ekipman üretimi konusunda uzmanlaşmış bir İngiliz şirket endoskop temizleme ve saklama ekipmanları, paslanmaz çelik laboratuvar arabaları ve kabinlerini içeren ürün yelpazesi için distribütörler aramaktadır İrlandalı bir üretici özellikle sporcular ve aktif insanlar için vücut bakım ürünleri üretmiştir. Firma distribütör aramaktadır. Firma ürünleri banyo tuzları, sabunları, kas gevşetici yağlar ve spor balsamından oluşmaktadır Rusya dan bir şirket bakteriyoloji, viroloji, klinik tanı ve pathomorfoloji laboratuvar ürünlerinin üretiminde uzmanlaşmıştır. Firma distribütör olabilecek firmalar işe ilgilenmektedir Türkiye den tedarikçi aranıyor. İngiltere den bir firma laboratuvar ve tıbbi malzeme üretimi ve dağıtımı konusunda uzmanlaşmıştır. Firma basınçlı kap temini için taşeron firma aramaktadır. İŞBİRLİĞİ TEKLİF DUYURULARI Rusya dan Robotik Mikroskopi Sistemleri için Distribütör Aranmaktadır. Rusya dan bir şirket medikal araştırma ve biyomateryallerin test edilmesi için robotik mikroskopi sistemlerinin üretiminde uzmanlaşmıştır. Şirket uç kuşaktır robotik mikroskopi kompleksleri üretimi yapmaktadır. Şirketin 150 den fazla ekipmanı sağlık, bilimsel, eğitim tesislerinde kullanılmaktadır. Firma distribütör aramaktadır Danimarkalı İnovatif Makine Üreticisi Distribütör Aramaktadır. Danimarkadalı bir şirket sağlık endüstrisi için inovatif makineler üretimi ve geliştirilmesi konusunda uzmanlaşmıştır. Şirket; gıda makineleri, medikal makineler, tıbbi üretim makineleri, otomatik doğrulama makineleri ve robotik görüntüleme sistemleri üretimi bakımından tecrübeye sahiptir. Firma distribütör ve acente olabilecek firmalar aramaktadır Lazer ve Optoelektronik Tıbbi Cihaz Geliştiren Firma Güvenilir Ve İstikrarlı Bir Ortaklık Aramaktadır. Tıbbi cihazların üretimi konusunda uzmanlaşmış gelişmekte olan Rus şirketi ticari aracılar aramaktadır. Şirket lazer ve optoelektronik tıbbi cihazların geliştirilmesi ve üretimi konusunda uzmanlaşmış küçük bir işletmedir. Şirket çalışan profili tıbbi cihazların seri üretimi, satış ve promosyonu, yeni ekipman geliştirme ve belgelendirme organizasyonu gibi bir cihazın yaratılmasından satılmasına kadar gereken tam döngüyü gerçekleştirmektedir. Şirket; güvenilir ve istikrarlı bir şirket ile uzun vadeli işbirliği ilgilenmektedir.

19 AVRUPA'NIN SİZE SUNDUĞU TEKNOLOJİLER Yeni Trakeostomi Tüpleri Referans Numarası: 10 PL 61AJ 3K1M Tek kullanımlık tıbbi malzeme üretiminin önde gelen Polonyalı bir kobi çok çeşitli trakeostomi tüpleri sunmaktadır. Trakeostomi tüpleri sabit bir dış kanül ve çıkarılabilir iç kanülden oluşmaktadır. İç kanül temizlik için kısa süreliğine geri çekilebilmektedir. Şirket yenilik olarak üç iç kanül ve bir dış kanülden oluşan trakeostomi seti sunmaktadır. Bu set çok kolay temizlenebilir ve uzun kullanım süresi sağlar. Ayrıca stoma açılım yaralanmaları minimuma inmektedir. Şirket teknik destek ile ticari anlaşma ile ilgilenen tıbbi malzeme sektöründen ortaklar arıyor. Yeni Benzokinon Tabanlı Antioksidanlar Referans Numarası: 11 DE K8T Almaya nın Saarland eyaletindeki bir enstitüde sudaki çözünürlüğü arttırılımış ubikinon tabanlı antioksidanlar geliştirmiştir. Q10 koenzimi kolay bir reaksiyonla doğal koenzim Q0 dan elde edilmiştir. Ubikinonlar polar moleküllere dönüşmüş ve yüksek çözünürlük göstermişlerdir. Yeni bileşiklerin sulu çözeltileri yüksek oranda stabildir. Lisans ve buluşun satın alınması ile ilgilenen ortaklar aranmaktadır. Böbrek Hasarında Biyomarker Olarak Aminopepdidazlar Referans Numarası: 10 ES 27F3 3JU9 İki İspanyol üniversitesi ve kamusal sağlık hizmeti işbirliği ile ürin içerisindeki aminopepdidaz aktivitesinin fluometrik olarak belirlenmesini sağlayan bir teknik geliştirilmiştir. Bu teknik; böbrek hasarlarının; hızlı, non-invaziv ve düşük maliyet ile tespit edilmesine olanak sağlamaktadır. Erken safhadaki böbrek hasarları da teknikle tespit edilebilmektedir. Geliştirilen bu yöntem böbrek yetmezliği tanısında ve prognozunda ya da ilaç araştırmalarında kullanılabilir. Gelişim ortaklığı ve tanı kiti lisans anlaşması için ortaklar aranmaktadır. Kalça protezi için yeni bir çözüm Referans Numarası: 10 HU 50S5 3K0X Macaristan dan tıbbi bir araştırma enstitüsü ortopedi alanında aktif ortaklar aramaktadır. Enstitü kemik çimentosu bakımından kısıtlı çözüm sunan kalça protezi için uygun ve implantasyon sonrası absorbe edilebilen biyo-uyumlu bir bone plug geliştirmiştir. Bu bone plug ; kalıcı plugların değiştirilmesi sırasında ortaya çıkan risk faktörlerinin düşmesi bakımından bir yenilik içermektedir. Enstitü ürünün daha da geliştirilmesi, lisans sözleşmesi veya ortak girişim kurulması gibi işbirlikleri aranmaktadır. Gıda alımını azaltan gastrointestinal implant

20 Referans Numarası: 11 BE K91 Brüksel'den bir üniversite fazla kilolu kişilerin tedavisine yönelik, gıda alımını azaltmayı amaçlayan gastrointestinal bir implant geliştirmiştir. Araştırma grubu prototip geliştirmek ve yeni implantı üretmek için ortaklar aramaktadır. Teknik bilgi ve iş uzmanlığı konusuna önem vermektedirler. Üniversite teknik işbirliği aramaktadır. Avantajları: Herhangi bir cerrahi girişim gerek kalmadan endoskopik implante edilebilir. Tedavi bittikten sonra cihaz endoskopik olarak ayrılabilir Perforasyon riski azdır ve enfeksiyon riski minimumdur. Infantlar için tarakeal tüp intoducerlar Referans Numarası: 10 PL 61AJ 3K1N Tek kullanımlık medikal ekipmanlar üretiminde lider bir Polonyolı kobi infantlar için tarakeal tüp intoducerlara yenilikçi bir çözüm sunuyor. Bu introducerın en önemli özelliği, hassas doku hasarı riskini ortadan kaldıran yumuşak ve çok elastik malzemeden yapılmış düz bir distal ucu sahip olmasıdır. Şirket tıbbı malzeme sektöründen teknik destek sağlayabilecek bir firma ile ticari işbirliği aramaktadır. Anti Mikrobiyal Peptidler ve Suşlar Referans Numarası: 11 ES 252K 3KD9 Girona merkezli İspanyol bir kobi yüksek verimlilikte ve güvenlikte yeni anti-mikrobiyal peptidler ve mikrobiyal suşlar geliştirmiştir. Geliştirilen ürünlerin yenilikçi, güvenli, verimli, stabil ve çok yönlü kombinasyonu, bu ürünlerin ticarileştirilmeye elverişli olduğu anlamı taşımaktadır. Şirket bu teknolojiyi daha da geliştirmek için işbirliği ortakları aramaktadır. Biyoloji laboratuvarları odaklı ve sentez birimlerinde kullanılmak için otomatik masa üstü peptid sentezleyici Referans Numarası: 11 DE KBI Bir Alman şirketi tam otomatik masa üstü peptid sentez cihazı geliştirmiştir. Cihazın değiştirilebilir modülleri sayesinde yüzlerce peptidin paralel olarak incelenmesi mümkündür. Araştırma tesisleri, ilaç, sağlık, kimya ve biyoteknoloji endüstrisi ile ticari destek ile teknik iş birliğ aramaktadır. Cihaz sayesinde özel proteinlerin üretimi, mikro kolonlarda veya plate üzerinde 100 mg a kadar ya da daha fazla olarak düşük maliyetle gerçekleşir. Uzun süre analjezik etkiye sahip yeni bir opioid bileşik Referans Numarası: 10 FR 35k9 3HQX Fransa da bir laboratuvar nörotoksisite etkisi olmadan uzun süre analjezik etkiye sahip yeni bir opioid bileşik geliştirmiştir. Pratik olarak hiçbir yan etkisi bulunmayan bu yeni bileşik, ağrı kesici olarak yüksek derecede tedavi kabiliyeti taşımaktadır. Laboratuvar Avrupa daki ilaç firmaları ile lisans için ortaklık aramaktadır.

Engelsiz Yaşam, Sağlık, Medikal, Hastane Ekipmanları ve Tıbbi Cihazlar Fuarı Ankara da açılıyor.

Engelsiz Yaşam, Sağlık, Medikal, Hastane Ekipmanları ve Tıbbi Cihazlar Fuarı Ankara da açılıyor. Engelsiz Yaşam, Sağlık, Medikal, Hastane Ekipmanları ve Tıbbi Cihazlar Fuarı Ankara da açılıyor. 04 07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ankara Altınpark Fuar Alanı nda Engelsiz Yaşam, Hastane Ekipmanları,

Detaylı

Teklif-1: Danimarkali Lamba Tasarimcisi Yüksek Kaliteli Karton Ambalaj Aramaktadır

Teklif-1: Danimarkali Lamba Tasarimcisi Yüksek Kaliteli Karton Ambalaj Aramaktadır Teklif-1: Danimarkali Lamba Tasarimcisi Yüksek Kaliteli Karton Ambalaj Aramaktadır Avrupa, Kuzey Amerika ve Asya da 250 den fazla satış mağazasına olan, tanınmış bir Danimarka firması firma metal, cam

Detaylı

5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık

5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık 5. Hastane Donanımları, Medikal Cihaz ve Sağlık Hizmetleri Fuarı 3. Uluslararası Bütünleşik Sağlık ve Bakım Kongresi 29 Kasım 02 Aralık 2017 Ana Sponsor FUAR SONUÇ RAPORU Sağlık ve Sosyal Alanda Kalite

Detaylı

MOBIAK'ın faaliyetleri 40 yıldan uzun bir süredir 3 ana alanın gelişimi ile sürdürülmektedir.

MOBIAK'ın faaliyetleri 40 yıldan uzun bir süredir 3 ana alanın gelişimi ile sürdürülmektedir. ŞİRKET PROFILI MOBIAK S.A 1997 yılında kurulmuş olup, Avrupa ve Balkan ülkelerinde medikal sektörde ticareti ve inşası ile Yunanistan da hızla büyüyen şirketler arasındadır. MOBIAK'ın faaliyetleri 40 yıldan

Detaylı

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM

KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM DOKU YENİLENMESİNDE OTOLOG ÇÖZÜM TÜRKİYEDE TEK DENTAL PRP KİTİ KEMİK VE DİŞ ETİ SORUNLARI İÇİN EN GÜVENİLİR VE EN ETKİLİ ÇÖZÜM YENİLENMEK KENDİ İÇİMİZDE ONARICI DOKU YENİLENMESİNİ HIZLANDIRAN YENİLİKÇİ

Detaylı

SEKTÖRÜN TANIMI TÜRKİYE TEMİZLİK MADDELERİ SEKTÖRÜ

SEKTÖRÜN TANIMI TÜRKİYE TEMİZLİK MADDELERİ SEKTÖRÜ SEKTÖRÜN TANIMI Tablo-1: Temizlik Maddeleri Sektöründe Yer Alan Ürünler GTİP Ürün Adı 3401 Sabunlar, Yüzey Aktif Organik Maddeler 3402 Yıkama, Temizleme Müstahzarları-Sabunlar Hariç 3403 Yağlama Müstahzarları,

Detaylı

2013/ 2014 (%) 3301 Uçucu Yağlar 3.727.592 4.017.602 4.524.926 12,63 3,97

2013/ 2014 (%) 3301 Uçucu Yağlar 3.727.592 4.017.602 4.524.926 12,63 3,97 KOZMETİK SEKTÖRÜ HS No: 3301,3302, 3303, 3304, 3305, 3306, 3307 DÜNYA TİCARETİ Dünya kozmetik ürünler ihracatında ilk sırada güzellik/makyaj ve cilt bakımı için müstahzarları oluşturmaktadır. Bu ürün grubunun

Detaylı

SEKTÖRÜN TANIMI TÜRKİYE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ

SEKTÖRÜN TANIMI TÜRKİYE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ SEKTÖRÜN TANIMI Gümrük Tarife İstatistik Pozisyon Kodları (G.T.İ.P) esas alınarak oluşturulan Kozmetik ve Kişisel Bakım Ürünleri Gümrük Tarife İstatistik Pozisyon Kodları (G.T.İ.P) ve ürün tanımları aşağıda

Detaylı

CAM SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi

CAM SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi CAM SANAYİİ Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006 T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi TÜRKİYE'DE ÜRETİM Cam sanayii, inşaat, otomotiv, meşrubat, gıda, beyaz eşya, mobilya,

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ

AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ AVUSTURYA ÜLKE RAPORU Şubat 2009 B.Ö. AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ 1 I. GENEL BİLGİLER Resmi Adı : Avusturya Cumhuriyeti Yönetim Şekli

Detaylı

FEN FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

FEN FAKÜLTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ BİRİM ADI YÖK TARAFINDAN BELİRLENEN ASGARİ KADRO SAYISI NORM HESABI NEYE GÖRE YAPILABİLİR? EDEBİYAT FAKÜLTESİ 3 Bölüm düzeyinde (4/2) EĞİTİM FAKÜLTESİ 3 Anabilim Dalı düzeyinde (4/2) FEN FAKÜLTESİ İKTİSADİ

Detaylı

Yrd. Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY Dokuz Eylül Üniversitesi

Yrd. Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY Dokuz Eylül Üniversitesi AVRUPA BİRLİĞİ NDE SAĞLIK TURİZMİ Yrd. Doç. Dr. İlkay TAŞ GÜRSOY Dokuz Eylül Üniversitesi Sağlık turizmi nedir? hastaların ihraç edilmesi? tıbbi hizmetlerin ithal edilmesi? sağlığın/sağlık hizmetlerinin

Detaylı

TÜRKĐYE DE DÖKÜM SEKTÖRÜ 23.02.2007

TÜRKĐYE DE DÖKÜM SEKTÖRÜ 23.02.2007 TÜRKĐYE DE DÖKÜM SEKTÖRÜ 1 23.02.2007 Demir ve Çelik Döküm Sanayi sektörü; endüksiyon, ark veya kupol ocaklarında, çeşitli pik demiri, çelik hurdaları ve ferro alaşımların ergitilerek, kalıplama tesislerinde

Detaylı

SAĞLIK TURİZMİNİN YENİ YILDIZI; TÜRKİYE. Dünyada sağlık turizminin gelişmesine sebep olan faktörler şu şekilde sıralanabilir;

SAĞLIK TURİZMİNİN YENİ YILDIZI; TÜRKİYE. Dünyada sağlık turizminin gelişmesine sebep olan faktörler şu şekilde sıralanabilir; Yrd. Doç Dr. Gonca Güzel Şahin SAĞLIK TURİZMİNİN YENİ YILDIZI; TÜRKİYE Sağlık Turizmi; insanların tedavi olmak amacıyla yaşadıkları ülkeden, kaliteli ve görece daha ucuz hizmet alabilecekleri başka ülkelere

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMI (2014 Girişli öğrenciler için)

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMI (2014 Girişli öğrenciler için) BİRİNCİ YIL 1. Yarıyıl (Güz Dönemi) Dersin Dersin Adı T U AKTS kodu 113 Eczacılık Tarihi 1 0 2 Eczacılığa Giriş 1 0 2 107 Genel Kimya I 2 0 4 125 Matematik 2 0 3 129 Fizik 2 0 3 103 Tıbbi Biyoloji 2 0

Detaylı

BATMAN TİCARET BORSASI

BATMAN TİCARET BORSASI BATMAN TİCARET BORSASI 10-14 KASIM 2014 EURO TIER 2014 TARIM VE HAYVANCILIK FUARI & HANNOVER/ALMANYA İŞ SEYAHATİ RAPORU 1.EURO TIER 2014 TARIM VE HAYVANCILIK FUARI 1.1. FUAR İLE İLGİLİ GENEL BİLGİLER Euro

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMI (2015 Girişli öğrenciler için)

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMI (2015 Girişli öğrenciler için) BİRİNCİ YIL 1. Yarıyıl (Güz Dönemi) Dersin Dersin Adı T U AKTS kodu 113 Eczacılık Tarihi 1 0 2 Eczacılığa Giriş 1 0 2 107 Genel Kimya I 2 0 4 125 Matematik 2 0 3 129 Fizik 2 0 3 103 Tıbbi Biyoloji 2 0

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ

AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ BULGARİSTAN ÜLKE RAPORU Şubat 2009 B.Ö. 2 I. GENEL BİLGİLER Resmi Adı : Bulgaristan Cumhuriyeti Yönetim Şekli : Parlamenter Cumhuriyet Coğrafi Konumu : Avrupa

Detaylı

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi

ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi ORGANİZASYON Yer, Tarih İlgili Kişi www.rehau.com Yapı Otomotiv Endüstri REHAU KİMDİR? UNLIMITED POLYMER SOLUTIONS Polimer bazlı çözümlerle, mümkün olanın sınırlarını hergün yeniden tanımlıyoruz. Jobst

Detaylı

TEMİZLİK MADDELERİ SEKTÖRÜ

TEMİZLİK MADDELERİ SEKTÖRÜ TEMİZLİK MADDELERİ SEKTÖRÜ HS No: 34.01, 34.02, 34.03, 34.04, 34.05, 34.06, 34.07 DÜNYA TEMİZİLİK ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ Temizlik maddeleri deterjanlar ve sabunlardan oluşmaktadır. Bu sektörün üretmekte olduğu

Detaylı

TIBBİ CİHAZLAR SEKTÖR ANALİZİ

TIBBİ CİHAZLAR SEKTÖR ANALİZİ TIBBİ CİHAZLAR SEKTÖR ANALİZİ 1. Tıbbi cihazlar sektörü dünyada çok hızla büyüyen, dinamizmi yüksek ve temel özellikleri zamanla gelişmiş ülkeler/dev firmalar lehine oluşmuş bir yapıya sahiptir. Dünya

Detaylı

KÜRESEL OTOMOTİV OEM BOYALARI PAZARI. Bosad Genel Sekreterliği

KÜRESEL OTOMOTİV OEM BOYALARI PAZARI. Bosad Genel Sekreterliği KÜRESEL OTOMOTİV OEM BOYALARI PAZARI Bosad Genel Sekreterliği SEKTÖR ANALİZİ Otomotiv OEM boyaları dünyanın en büyük boya segmentlerinden biridir. Otomotiv OEM boyaları, 2011 yılında toplam küresel boya

Detaylı

SAĞLIK SEKTÖRÜ RAPORU

SAĞLIK SEKTÖRÜ RAPORU SAĞLIK SEKTÖRÜ RAPORU İçindekiler DÜNYA ÜRETİMİ... 3 DÜNYA TİCARETİ... 4 TÜRKİYE DE İLAÇ ve ECZACILIK ÜRÜNLERİ SEKTÖRÜ... 5 Türkiye de Sağlık Harcamaları... 5 TÜRKİYE DE DIŞ TİCARET... 6 İhracat... 7 İthalat...

Detaylı

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 27 Şubat 2018

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 27 Şubat 2018 AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 27 Şubat 2018 Pazar 2017 yılı Aralık ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 4,2 azalarak 213 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI

ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI ÇANKAYA BELEDİYESİNİN ÖZEL HASTANELERLE YAPMIŞ OLDUĞU PROTOKOLLERLE ALINAN İNDİRİM ORANLARI ÖZEL ÇANKAYA YAŞAM HASTANESİ Ayaktan Tedavi: %15 Yatarak Tedavi: %15 Diyet: %10 Lazer epilasyon: %10 Check-up:

Detaylı

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 14 Temmuz 2017

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 14 Temmuz 2017 AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 14 Temmuz 2017 Pazar 2017 yılı Mayıs ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 9,4 artış göstererek 213 bin adet seviyesinde

Detaylı

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri

Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri Araç Gövdesi İmalatına Yönelik Sert Lehimleme Çözümleri voestalpine Böhler Welding www.voestalpine.com/welding voestalpine Böhler Welding En İyi Kaynak Sonuçları için Metalürjik Uzmanlık voestalpine Böhler

Detaylı

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 21 Mayıs 2018

Pazar AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 21 Mayıs 2018 AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 21 Mayıs 2018 Pazar 2018 yılı Mart ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2017 yılı aynı ayına göre yüzde 2,8 azalarak 268 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu

Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu Plast Eurasia İstanbul 2015 Fuar Sonuç Raporu 2 BAŞARI GÜVEN TECRÜBE BİLGİ TEKNOLOJİ Plast Eurasia İstanbul Avrasya Plastik Sektörünün Buluşma Noktası T 10 Salon 98.000 m2 S Avrasya nın En Büyüğü SAYISAL

Detaylı

Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü. Biyomedikal Anabilim Dalı

Mühendislik Fakültesi Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümü. Biyomedikal Anabilim Dalı Biyomedikal Anabilim Dalı Biyomedikal Mühendislik Nedir? Biyomedikal Mühendislik Nedir? Mühendislik ilkelerinin ve problem çözme tekniklerinin biyoloji ve tıp problemlerini analizine ve sağlık hizmetlerinin

Detaylı

1. İnsan vücudunun ölçülerini konu edinen bilim dalı aşağıdakilerden hangisidir?

1. İnsan vücudunun ölçülerini konu edinen bilim dalı aşağıdakilerden hangisidir? VÜCUT BAKIMI 1. İnsan vücudunun ölçülerini konu edinen bilim dalı aşağıdakilerden hangisidir? A) Anatomi B) Fizyoloji C) Antropometri D) Antropoloji 2. Kemik, diş, kas, organlar, sıvılar ve adipoz dokunun

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMI ( AKADEMİK YILINDAN İTİBAREN)

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMI ( AKADEMİK YILINDAN İTİBAREN) İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMI (2017-2018 AKADEMİK YILINDAN İTİBAREN) BİRİNCİ YIL 1. YARIYIL (GÜZ DÖNEMİ) Dersin kodu Dersin Adı T P K AKTS 2100001012017 Eczacılık Tarihi 1 0 1

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMI ( AKADEMİK YILINDAN İTİBAREN)

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMI ( AKADEMİK YILINDAN İTİBAREN) İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMI (2017-2018 AKADEMİK YILINDAN İTİBAREN) BİRİNCİ YIL 1. YARIYIL (GÜZ DÖNEMİ) 2100001012017 Eczacılık Tarihi 1 0 2 2100001032017 Eczacılığa Giriş 1 0

Detaylı

EK-2: FİİLİ HİZMET KAPSAMINDAKİ MESLEK KODLARI

EK-2: FİİLİ HİZMET KAPSAMINDAKİ MESLEK KODLARI EK-2: FİİLİ HİZMET KAPSAMINDAKİ MESLEK KODLARI SAĞLIK MESLEK MENSUPLARININ MESLEK KODLARINA GÖRE SAYILARI S.N. MESLEK KODU MESLEK AÇIKLMA 1 2111.1 1 Radyasyon (Sağlık) Fizikçisi 2 2131.01 Biyokimyager

Detaylı

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 16 Ekim 2016 Pazar 2016 yılı Ağustos ayında AB ve EFTA ülkeleri toplamına göre ticari araç pazarı 2015 yılı aynı ayına göre yüzde 31,2 artış göstererek 157 bin adet seviyesinde

Detaylı

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 3 Ocak 2017 Pazar 2016 yılı Kasım ayında AB ve EFTA ülkeleri toplamına göre ticari araç pazarı 2015 yılı aynı ayına göre yüzde 12,8 artış göstererek 211 bin adet seviyesinde

Detaylı

Firma Ülke Talep Adresi Yetkili Telefon Faks E Mail. www.turkishsea food.com - www.seafoodtur kish.com. Muhittin Bağrıyanık

Firma Ülke Talep Adresi Yetkili Telefon Faks E Mail. www.turkishsea food.com - www.seafoodtur kish.com. Muhittin Bağrıyanık Firma Ülke Talep Adresi Yetkili Telefon Faks E Mail Black Sea Fisheries Yenilik AMERİKA BİRLEŞİK DEVLETLERİ İNGİLTERE Türk Deniz ürünleri ile ilgili Yurt disi U.S.A da Markalaşma ve Türk imaji ile çalışma

Detaylı

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 2 Ekim 2017 Pazar 2017 yılı Ağustos ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında ticari araç pazarı 2016 yılı aynı ayına göre yüzde 0,3 artarak 159 bin adet seviyesinde gerçekleşti.

Detaylı

KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş.

KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. KİŞİSEL BAKIM VE KOZMETİK ÜRÜNLERİ SAN. TİC. A.Ş. GİRİŞ HAKKIMIZDA MARKALAR ve ÜRÜN GRUPLARI GLOBAL FAALİYET AĞI VE PAZAR KONUMU ÖDÜLLER SERTİFİKALAR KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK GİRİŞ Sora Grup firmalarından

Detaylı

KİMYEVİ MADDELER, PLASTİKLER VE MAMULLERİ

KİMYEVİ MADDELER, PLASTİKLER VE MAMULLERİ KİMYEVİ MADDELER, PLASTİKLER VE MAMULLERİ SEKTÖR RAPORU EYLÜL 2015 TÜRKİYE DE KİMYA VE PLASTİK SEKTÖRÜ Türk kimya endüstrisi, ağırlıklı olarak petrokimya, sabun, deterjan, gübre, ilaç, boya-vernik, sentetik

Detaylı

DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMETLER

DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMETLER DÖVİZ KAZANDIRICI HİZMETLER Ali DİKİLİ Devlet Yardımları ve Ar-ge Dairesi Başkanı Serbest Bölgeler, Yurtdışı Yatırım ve Hizmetler G.M. 2. DÜNYA TİCARET MÜŞAVİRLERİ KONFERANSI Ankara 5 Haziran 2012 1 DÖVİZ

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMI (2016 Girişli öğrenciler için)

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMI (2016 Girişli öğrenciler için) BİRİNCİ YIL 1. Yarıyıl (Güz Dönemi) Dersin Dersin Adı T U AKTS kodu 113 Eczacılık Tarihi 1 0 2 Eczacılığa Giriş 1 0 2 107 Genel Kimya I 2 0 4 125 Matematik 2 0 3 129 Fizik 2 0 3 103 Tıbbi Biyoloji 2 0

Detaylı

Hibe ve Destek Programları

Hibe ve Destek Programları Hibe ve Destek Programları Süreçler ve Fırsatlar Ocak, 2011 HİBE VE DESTEK PROGRAMLARI Hibe ve destek programları büyük, orta, küçük; tüm ölçekteki işletmelerin işlerini geliştirmesi için fırsattır. HİBE

Detaylı

19-21 NİSAN ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL. API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM ORGANİZASYON

19-21 NİSAN ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL.  API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM ORGANİZASYON API ÜRÜN TEKNOLOJİ ÜRETİM 19-21 NİSAN 2018 ICEC Lütfi Kırdar Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı İSTANBUL www.exponutrivision.com ORGANİZASYON MEDYA SPONSORLARI 2 NUTRASÖTİK ENDÜSTRİSİ FUARI VE KONFERANSI

Detaylı

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMI (2013 Girişli öğrenciler için)

İNÖNÜ ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK FAKÜLTESİ EĞİTİM PROGRAMI (2013 Girişli öğrenciler için) BİRİNCİ YIL 1. Yarıyıl (Güz Dönemi) Dersin Dersin Adı T U AKTS 113 Eczacılık Tarihi 1 0 2 Eczacılığa Giriş 1 0 2 107 Genel Kimya I 2 0 4 125 Matematik 2 0 3 129 Fizik 2 0 3 103 Tıbbi Biyoloji 2 0 4 191

Detaylı

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com

20. yıl. 20. yıl. info@ekinkimya.com www.ekinkimya.com 20. yıl Merkez Sarıgazi Cad. Bulgurlu Mah. No: 39 34696 Çamlıca - Üsküdar İstanbul / TÜRKİYE Tel: +90 (216) 524 12 24 Fax: + 90 (216) 524 12 80-81 Depolama ve Laboratuvar Tesisleri GEBKİM İhtisas Organize

Detaylı

GÜZEL SANATLAR (Resim, Müzik vb) 2 0 S

GÜZEL SANATLAR (Resim, Müzik vb) 2 0 S TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI DERS PLANI ANATOMİ 6703101 2 0 Z 3 TÜRK DİLİ I 6703109 2 0 Z 2 YABANCI DİL I 6703110 2 0 Z 2 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 6703114 2 0 Z 2 GENEL BİYOLOJİ 6703121

Detaylı

YURTDIŞI MARKA TESCİL MALİYETLERİ

YURTDIŞI MARKA TESCİL MALİYETLERİ YURTDIŞI MARKA TESCİL MALİYETLERİ Uluslar arası marka tescil maliyetleri şu şekilde hesaplanır: 1) WIPO ücreti: Uluslar arası Fikri Mülkiyet Örgütü merkezi İsviçre'de bulunan, uluslararası marka başvurularının

Detaylı

7-10 MART 30. İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR RUMELİ SALONU.

7-10 MART 30. İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR RUMELİ SALONU. 30. İstanbul Uluslararası Güzellik & Bakım, Profesyonel Kozmetik ve Saç, Spa & Wellness Fuarı 7-10 MART İSTANBUL LÜTFİ KIRDAR RUMELİ SALONU www.guzellikvebakim.com Organizatör BU FUAR 5174 SAYILI KANUN

Detaylı

TİCARİ İŞBİRLİKLERİ & TEKNOLOJİ TRANSFERLERİ & FUARLAR

TİCARİ İŞBİRLİKLERİ & TEKNOLOJİ TRANSFERLERİ & FUARLAR Dünya nın 51 ülkesinde yayınlanan, haftanın güncel ticari işbirliği ve teknoloji transferi duyurularından sizin için seçtiklerimiz aşağıdadır. İlgilendiğiniz ilanın üzerine tıklayarak web adresimiz (www.ebicege.org.tr)

Detaylı

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 22 Aralık 2015

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ. 22 Aralık 2015 AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 22 Aralık 2015 Pazar 2015 yılı Ocak-Kasım döneminde AB ve EFTA ülkeleri toplamına göre ticari araç pazarı yüzde 12 artış göstererek 1 milyon 956 bin adet seviyesine ulaştı.

Detaylı

KALİTE YÖNETİM BİRİM ÇALIŞMA TALİMATI

KALİTE YÖNETİM BİRİM ÇALIŞMA TALİMATI Sayfa No 1 / 7 AMAÇ : SKS ve SAS çerçevesinde yürütülen çalışmaların koordinasyonu sağlamak. KAPSAM: Tüm Hastane KISALTMALAR: SKS: Sağlıkta Kalite Standartları SAS: Sağlıkta Akreditasyon Standartları DÖF:

Detaylı

Eczacılıkta Bilimsel Çalışma İlkeleri II (4 1 5)

Eczacılıkta Bilimsel Çalışma İlkeleri II (4 1 5) Eczacılıkta Bilimsel Çalışma İlkeleri II (4 1 5) 1 Çalışmanın organizasyonu 2 Çalışmanın organizasyonu 3 Ön çalışmaların yapılması 4 Ön çalışmaların yapılması 5 Ön çalışmaların yapılması 6 Çalışma ile

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2013/2014 Şubat)

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2013/2014 Şubat) Rapor No: 1/ Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (13/1 Şubat) Şubat 1 OSD OICA Üyesidir OSD is a Member of OICA 1. Otomobil Pazarı AB (7) ve EFTA ülkelerinde otomobil pazarı 13 yılı Şubat ayında

Detaylı

Bölge Müdürlükleri. Personel Profili. Sertifikalar

Bölge Müdürlükleri. Personel Profili. Sertifikalar www.yukseles.com t e k n o l o j İ n İ n m e d İ k a l b İ Bölge Müdürlükleri Eskişehir İstanbul Çanakkale Bursa Kütahya Antalya Bilecik Ankara Kayseri Kastamonu Giresun Malatya 2015 yılında kurulan Yüksel

Detaylı

Kaynak : CIA World Factbook

Kaynak : CIA World Factbook Türk Plastik ve Mamulleri, Ambalaj Sektörü ve Plastik İşleme Makine Üreticileri İçin SIRBİSTAN Pazarının Değerlendirmesi GENEL BİLGİLER : Barbaros Demirci Genel Müdür PAGEV EIU tahminine göre Sırbistan

Detaylı

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI

MMM ERBA MAKİNA A.Ş. TANITIM DOSYASI TANITIM DOSYASI 1 HAKKIMIZDA Firmamız 2001 yılında ERBA MAKİNA LTD. ŞTİ olarak kurulmuş olup firma adı 2007 yılında MMMERBA MAKİNA A.Ş. olarak değişmiştir. Firmamız Yenikent Sanayi Sitesinde 60 m2 lik

Detaylı

01/05/ /05/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ

01/05/ /05/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ 01/05/2016 31/05/2016 TARİHLERİ ARASINDAKİ EŞYA TAŞIMA GEÇİŞLERİ Geçici Plaka İzni Geçiş Abd Minor Outlying Adaları 03 08 03 Almanya 03 03 02 18 26 93 50 53 89 Arnavutluk 02 Avusturya 02 03 01 02 Belçika

Detaylı

Sağlıkta Maliyet. B.Burcu TANER Mayıs.2015

Sağlıkta Maliyet. B.Burcu TANER Mayıs.2015 Sağlıkta Maliyet B.Burcu TANER Mayıs.2015 14 Mayıs 2015 tarihinde Acıbadem Üniversitesi nde yapılan ASG XV. Hemşirelik Haftası Etkinliklerinde sunulmuştur. Hedef Daha geniş kitleler için daha iyi sağlık

Detaylı

SN. YETKİLİ DİKKATİNE 25.08.2015 KONU: 2016 YILI YAPI-İNŞAAT VE ELEKTRİK FUARLARI SİRKÜ BİLGİLENDİRMESİ

SN. YETKİLİ DİKKATİNE 25.08.2015 KONU: 2016 YILI YAPI-İNŞAAT VE ELEKTRİK FUARLARI SİRKÜ BİLGİLENDİRMESİ SN. YETKİLİ DİKKATİNE 25.08.2015 KONU: 2016 YILI YAPI-İNŞAAT VE ELEKTRİK FUARLARI SİRKÜ BİLGİLENDİRMESİ Türkiye milli katılım organizasyonunun, T.C. Ekonomi Bakanlığı'na izin başvurusu yapılmış olup, Türkel

Detaylı

Kozmetik Sektöründe Ambalaj METİN ÇOBANLIOĞLU

Kozmetik Sektöründe Ambalaj METİN ÇOBANLIOĞLU METİN ÇOBANLIOĞLU Kozmetik Sektörü ve Türkiye TÜRKİYE NİN YILLAR İTİBARIYLA KOZMETİK ÜRÜNLERİ İHRACATI GELİŞİMİ (1.000$) 1.400.000 $ 1.266.322 $ 1.200.000 $ 1.075.067 $ 1.162.362 $ 1.085.030 $ 1.000.000

Detaylı

DÜNYA VE TÜRKİYE PLASTİK MEDİKAL MALZEMELER SEKTÖR RAPORU PAGEV

DÜNYA VE TÜRKİYE PLASTİK MEDİKAL MALZEMELER SEKTÖR RAPORU PAGEV DÜNYA VE TÜRKİYE PLASTİK MEDİKAL MALZEMELER SEKTÖR RAPORU PAGEV 1. MEDİKAL PLASTİK MALZEME TANIMI Medikal malzemelerin içinde plastik olanların GTİP numaralarını tam olarak ayırt etmek güçtür. Çünkü birçok

Detaylı

SERAMİK SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi

SERAMİK SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi SERAMİK SANAYİİ Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006 T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi TÜRKİYE DE ÜRETİM Türkiye'de seramik ve çini yapımı, kökleri 8000 yıl öncesine uzanan

Detaylı

İSEK GENEL KURUL TOPLANTISI

İSEK GENEL KURUL TOPLANTISI İSEK GENEL KURUL TOPLANTISI 7 Şubat 2017 1- Neden Kümeleniyoruz? 2- Neden İstanbul? 3- İSEK Hakkında 4- İSEK İş Paketleri & 5 Yıllık Planlar 1 Sektörün Geleceği Parlak Çünkü Yaşlanıyoruz! 6 5 4 3 2 1 0

Detaylı

MOBIAK 40 yılı aşkın bir süredir 3 önemli alanda faaliyetlerini sürdürmektedir: a) Gazlar b) Yangın Söndürme Ekipmanı c) Tıbbi Ekipman - Evde Bakım

MOBIAK 40 yılı aşkın bir süredir 3 önemli alanda faaliyetlerini sürdürmektedir: a) Gazlar b) Yangın Söndürme Ekipmanı c) Tıbbi Ekipman - Evde Bakım ŞİRKET PROFILI MOBIAK SA 1977 yılında kurulmuş olup Yunanistan nın hızla büyüyen şirketler arasındadır. İtfaiye Ekipmanları sektöründe Balkanlar, Avrupa ve Orta Doğu'nun en büyük şirketlerinden biridir.

Detaylı

TÜRKİYEDE KİMYA ENDÜSTRİSİ

TÜRKİYEDE KİMYA ENDÜSTRİSİ ALİ UZUN FEN BİLİMLERİ ÖĞRETMENİ TÜRKİYEDE KİMYA ENDÜSTRİSİ Yaşadığınız ortamı incelediğinizde kullandığınız pek çok malzemenin kimya endüstrisi sayesinde üretildiğini görürsünüz. Duvarlarda, kapılarda

Detaylı

Türkiye Bilişim Sektörü:

Türkiye Bilişim Sektörü: TÜBİSAD Raporu Tanı1m Toplan1sı TÜRKİYE NİN DİJİTAL EKONOMİYE DÖNÜŞÜMÜ Türkiye Bilişim Sektörü: Yeri, Önemi, Evrimi ve Yetenekleri Yılmaz Kılıçaslan Anadolu Üniversitesi İktisat Bölümü Eskişehir 14 Şubat

Detaylı

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ

OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ OTOMASYONDA ÇÖZÜM ORTAĞINIZ NGT ENDÜSTRİYEL OTOMASYON PROJE VE TAAHHÜT NGT mühendislik olarak uzun yıllar otomasyon sektörüne hizmet eden deneyimli ve uzman kadromuzla, sahip olduğumuz bilgi birikim, uzmanlık

Detaylı

HAKKINDA. Teknolojik araştırma ve yenilik Servizi OSPEDALIERI nin en çok önem verdiği özelliklerinden bir tanesidir.

HAKKINDA. Teknolojik araştırma ve yenilik Servizi OSPEDALIERI nin en çok önem verdiği özelliklerinden bir tanesidir. EOS, dünyaca ünlü İtalyan hijyen ve sağlık şirketi Servizi OSPEDALIERI (SO) ve üretim, ihracat, ithalat gibi konularda Türkiye nin öncü medikal firması Ertunç Özcan ın ortak girişimidir. EOS hastanelere

Detaylı

Hoşgeldiniz. Yön.Krl.Bşk. Dr.Ahmet Aydemir 7 Aralık 2012

Hoşgeldiniz. Yön.Krl.Bşk. Dr.Ahmet Aydemir 7 Aralık 2012 Hoşgeldiniz Yön.Krl.Bşk. Dr.Ahmet Aydemir 7 Aralık 2012 Tarihçe Samsun Sağlık sektöründe 40 yıllık bir üretim tecrübesine sahiptir. Özellikle silah yapım ustalarının cerrahi alet üretimine yönlendirilmesiyle

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI 9 12 Ocak 2013 TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece İstanbul 1 İÇİNDEKİLER SAYFA 1. ARAŞTIRMA KONUSU 3 1.1. FUAR KÜNYESİ 3 1.2. ARAŞTIRMANIN AMACI 3 1.3. ARAŞTIRMANIN

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/1) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/1) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon No: ISO 22000:2005 Gıda Güvenliği Yönetimi Sistemi Belgelendirmesi Sınıf-Kategori Açıklama Tel : 0 216 469 46 66 Faks : 0 216 469 46 67 : kys@szutest.com.tr : www.szutest.com.tr Gıda ve Yem

Detaylı

Anket`e katılan KOBİ lerin ait olduğu branş 10,02% 9,07% 5,25% 3,10% Enerji sanayi. Oto sanayi. Gıda sanayi. Ağaç sanayi. İnformasyon teknolojisi

Anket`e katılan KOBİ lerin ait olduğu branş 10,02% 9,07% 5,25% 3,10% Enerji sanayi. Oto sanayi. Gıda sanayi. Ağaç sanayi. İnformasyon teknolojisi Metodoloji Anket`e katılan KOBİ lerin ait olduğu branş 25,0% 2 17,42% Birden fazla cevap 22,20% 15,0% 1 5,0% 12,89% 10,02% 9,07% 7,88% 8,11% 6,21% 5,97% 5,25% 5,49% 5,25% 3,10% 12,17% 10,26% 2,86% 3,58%

Detaylı

AB NİN EKONOMİK YAPISIYLA İLGİLİ TEMEL BİLGİLER 1. Ülkelerin Yüz Ölçümü 2. Ülkelerin Nüfusu 3. Ülkelerin Gayri Safi Yurtiçi Hâsıla 4.

AB NİN EKONOMİK YAPISIYLA İLGİLİ TEMEL BİLGİLER 1. Ülkelerin Yüz Ölçümü 2. Ülkelerin Nüfusu 3. Ülkelerin Gayri Safi Yurtiçi Hâsıla 4. AB NİN EKONOMİK YAPISIYLA İLGİLİ TEMEL BİLGİLER 1. Ülkelerin Yüz Ölçümü 2. Ülkelerin Nüfusu 3. Ülkelerin Gayri Safi Yurtiçi Hâsıla 4. Ülkelerin Büyüme Oranı 5. Ülkelerin Kişi Başına Gayri Safi Yurtiçi

Detaylı

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK MERMER TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ

2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK MERMER TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ 2017 YILI İLK İKİ ÇEYREK BLOK MERMER TRAVERTEN DIŞ TİCARET VERİLERİ TUTAR 1000$ 'NİN DAKİ 1.203.101 466.269 38,756% YE 'NİN TUTAR BİRİM TUTAR 1 1 Çin 755.033 399.367 62,7572% Dünya 755.033 3.857.570 196

Detaylı

Neden Çankaya Ortopedi?

Neden Çankaya Ortopedi? Neden Çankaya Ortopedi? www.cankayaortopedi.com Tedaviniz ortopedinin alt dallarında uzmanlaşmış bir ekip tarafından bilimselliği kanıtlanmış yöntemlerle yapılır Artroskopi ve Spor Yaralanmaları Artroplasti

Detaylı

aquagroup Mühendislik Ltd. hayatın bütün alanlarında hijyeni optimize etmek amacı ile merkezi Almanya Weiden şehrinde bulunan aquagroup AŞ ortaklığı i

aquagroup Mühendislik Ltd. hayatın bütün alanlarında hijyeni optimize etmek amacı ile merkezi Almanya Weiden şehrinde bulunan aquagroup AŞ ortaklığı i aquagroup Mühendislik Ltd. hayatın bütün alanlarında hijyeni optimize etmek amacı ile merkezi Almanya Weiden şehrinde bulunan aquagroup AŞ ortaklığı ile 2017 yılında kurulmuş teknoloji tabanlı bir şirkettir.

Detaylı

PERSONEL TEMİN PLANI

PERSONEL TEMİN PLANI BÖLÜMLER Özellikler Mevcut Personel Sayısı Asgari Nöbet Tutan Personel Sayısı İç Kaynaklardan Transfer Dış Kaynaklardan İstem Beyin Cerrahi - KBB- Cildiye Kliniği Yatak sayısı: 40 Branş Sayısı: 3 1 Sorumlu

Detaylı

Pazar AVRUPA TOPLAM OTOMOTİV SEKTÖR ANALİZİ. Ekim 2018

Pazar AVRUPA TOPLAM OTOMOTİV SEKTÖR ANALİZİ. Ekim 2018 AVRUPA TOPLAM OTOMOTİV SEKTÖR ANALİZİ Ekim 2018 Pazar 2018 yılı Ağustos ayında, AB ve EFTA ülkeleri toplamında toplam otomotiv pazarı geçen yılın aynı ayına göre yüzde 26,4 artarak 1 milyon 342 bin adet

Detaylı

ATIK ENVANTERİ DOKÜMAN KOD:YÖN.LS.18 YAYIN TARİHİ:MAYIS 2013 REVİZYON TARİHİ: 00 REVİZYON NO:0 SAYFA NO: 3

ATIK ENVANTERİ DOKÜMAN KOD:YÖN.LS.18 YAYIN TARİHİ:MAYIS 2013 REVİZYON TARİHİ: 00 REVİZYON NO:0 SAYFA NO: 3 P ATIK ENVANTERİ DOKÜMAN KOD:YÖN.LS.18 YAYIN TARİHİ:MAYIS 2013 REVİZYON TARİHİ: 00 REVİZYON NO:0 SAYFA NO: 3 TIBBİ ATIK ve KODU (18 01/1802) TEHLİKELİ ATIK ve KODU (18 01 01 ve20 01 21) EVSEL ATIK ve KODU

Detaylı

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ

AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ AVRUPA TİCARİ ARAÇ SEKTÖR ANALİZİ 30 Mart 2016 Pazar 2016 yılı Ocak-Şubat döneminde AB ve EFTA ülkeleri toplamına göre ticari araç pazarı, 2015 yılındaki pozitif performansını sürdürdü ve yüzde 15 artış

Detaylı

KABLO VE TELLER. Hazırlayan Tolga TAYLAN 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi

KABLO VE TELLER. Hazırlayan Tolga TAYLAN 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi KABLO VE TELLER Hazırlayan Tolga TAYLAN 2006 T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi KABLO ve TELLER GTİP:8544 TÜRKİYE DE ÜRETIM VE DIŞ TİCARET Üretim Kablo ve teller

Detaylı

KARŞILIKLI TANIMA ANLAŞMALARI OCAK 2014 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI AB VE DIŞİLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÜCEL KARADİŞ/DAİRE BAŞKANI

KARŞILIKLI TANIMA ANLAŞMALARI OCAK 2014 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI AB VE DIŞİLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÜCEL KARADİŞ/DAİRE BAŞKANI KARŞILIKLI TANIMA ANLAŞMALARI OCAK 2014 GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI AB VE DIŞİLİŞKİLER GENEL MÜDÜRLÜĞÜ YÜCEL KARADİŞ/DAİRE BAŞKANI İÇERİK -Karşılıklı Tanıma Anlaşması (MRA) Nedir? -Karşılıklı Tanıma Anlaşmaları

Detaylı

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI DERS PLANI DÖNEM KOD DERSİN ADI TEORİK UYG. AKTS

TIBBİ HİZMETLER VE TEKNİKLER BÖLÜMÜ TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI DERS PLANI DÖNEM KOD DERSİN ADI TEORİK UYG. AKTS TIBBİ LABORATUVAR TEKNİKLERİ PROGRAMI DERS PLANI 6703101 ANATOMİ 2 0 3 6703109 TÜRK DİLİ I 2 0 2 6703110 YABANCI DİL I 2 0 2 6703114 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I 2 0 2 6703121 GENEL BİYOLOJİ 3

Detaylı

Alper ERKEN Metalurji Mühendisi, MBA

Alper ERKEN Metalurji Mühendisi, MBA Hastanın Anatomik Yapısı ile tam uyumlu, Temporomandibular eklem (TMJ-Alt çene eklemi) Protezi Geliştirme, Tasarım ve Üretimi 40 Biyo/Agroteknoloji 14 Tıp Teknolojisi Alper ERKEN Metalurji Mühendisi, MBA

Detaylı

Mustafa DAŞCI Yönetim Kurulu Başkanı Tüm Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği

Mustafa DAŞCI Yönetim Kurulu Başkanı Tüm Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği Mustafa DAŞCI Yönetim Kurulu Başkanı baskan@tuder.org.tr Tüm Tıbbi Cihaz Üreticileri Derneği ÖZET PAZAR VE MEVCUT EKONOMİK DURUM TIBBİ CİHAZ SEKTÖRÜ Sorunlar / Çözüm Önerileri ÜRETİM VE AR-GE TEŞVİKLERİ

Detaylı

HASTANE ENFEKSİYONLARI KAÇINILMAZDIR. SADECE BİR KISMI ÖNLENEBİLİR.

HASTANE ENFEKSİYONLARI KAÇINILMAZDIR. SADECE BİR KISMI ÖNLENEBİLİR. Hastalar hastaneye başvurduktan sonra gelişen ve başvuru anında inkübasyon döneminde olmayan veya hastanede gelişmesine rağmen bazen taburcu olduktan sonra ortaya çıkabilen infeksiyonlar Genellikle hastaneye

Detaylı

İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ HAFTA

İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ HAFTA İLAÇ, KOZMETİK ÜRÜNLER İLE TIBBİ CİHAZLARDA RUHSATLANDIRMA İŞLEMLERİ ECZ 961 1. HAFTA İLAÇ Hastalıkların teşhisi, tedavisi, profilaksisi (hastalıktan korunma) cerrahi girişimlerin kolaylaştırılması ve

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ OTOMOTİV SEKTÖRÜ

AVRUPA BİRLİĞİ OTOMOTİV SEKTÖRÜ İZMİR TİCARET ODASI AVRUPA BİRLİĞİ OTOMOTİV SEKTÖRÜ Dilara SÜLÜN DIŞ EKONOMİK İLİŞKİLER MÜDÜRLÜĞÜ AB MASASI ŞEFİ (TD) Mayıs 2006 AB OTOMOTİV SEKTÖRÜ AB, dünya otomotiv pazarının %35'ine sahiptir. Otomobil

Detaylı

SANATORYUM ATATÜRK ÜN HAYALİNDEKİ HASTANE: Hastanemizin kuruluş düşüncesi 1930 lu yıllara dayanmaktadır. Toraks Bülteni 33

SANATORYUM ATATÜRK ÜN HAYALİNDEKİ HASTANE: Hastanemizin kuruluş düşüncesi 1930 lu yıllara dayanmaktadır. Toraks Bülteni 33 ATATÜRK ÜN HAYALİNDEKİ HASTANE: SANATORYUM Vefatından birkaç sene öncesinde Atatürk, yaverlerinden Cevat Abbas Bey in köşküne sık sık gelir ve hastanemizin şu an bulunduğu tepeden Ankara yı seyredermiş.

Detaylı

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2012/2013 Ağustos)

Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (2012/2013 Ağustos) Rapor No: 213/18 Avrupa Ve Türkiye Araç Pazarı Değerlendirmesi (212/213 Ağustos) Ağustos 213 OSD OICA Üyesidir OSD is a Member of OICA 1. Otomobil Pazarı AB () ve EFTA ülkelerinde otomobil pazarı 212 yılı

Detaylı

AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ

AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ İSTANBUL TİCARET ODASI AVRUPA BİRLİĞİ VE ULUSLARARASI İŞBİRLİĞİ ŞUBESİ FRANSA ÜLKE RAPORU Şubat 2009 Hazırlayan: Özlem Kılıç 1 I. GENEL BİLGİLER Resmi Adı Yönetim Şekli Coğrafi Konumu : Fransa Cumhuriyeti

Detaylı

SAĞLIK TURİZMİN DE HASTALAR A YAKLAŞIM VE SATIŞ YÖNETİMİ

SAĞLIK TURİZMİN DE HASTALAR A YAKLAŞIM VE SATIŞ YÖNETİMİ SAĞLIK TURİZMİN DE HASTALAR A YAKLAŞIM VE SATIŞ YÖNETİMİ Sağlık Turİzmİ ve Sağlık Turİstİ Nedİr? Sağlık turizmi sağlığın korunması, geliştirilmesi ve hastalıkların tedavi edilmesi amacıyla ikâmet edilen

Detaylı

Firma Profili celano GmbH

Firma Profili celano GmbH Profili celano GmbH celano GmbH Klaus Hermsen (Satış) Im Blankenfeld 6-8, D-46238 Bottrop Almanya Telefon +49 2041 77901112 Faks +49 2041 7790110 k.hermsen@celano.de www.celano.de Kuruluş yılı 2006 Çalışan

Detaylı

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES.

ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES. ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES www.entes.com.tr ENERJİ KALİTESİ İÇİN DOĞRU ADRES ENTES, 1980 yılından bu yana enerjinin verimliliği ve kalitesi alanlarında çözümler sunan lider teknoloji şirketidir.

Detaylı

ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos İstatistik Genel Müdürlüğü Ödemeler Dengesi Müdürlüğü

ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos İstatistik Genel Müdürlüğü Ödemeler Dengesi Müdürlüğü ÖZEL SEKTÖRÜN YURTDIŞINDAN SAĞLADIĞI KISA VADELİ KREDİ BORCU İSTATİSTİKLERİ Ağustos 2017 1 Özel Sektörün Yurtdışından Sağladığı Kısa Vadeli Kredi Borcu (2004-2017 Ağustos) 2 Özel Sektörün Yurtdışından

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Yekaş&Fides Global Logistics olarak, yola çıktığımız 1998 yılından bu yana, hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırarak şeffaf, güvenilir ve müşteri odaklı lojistik hizmetleri sunuyoruz.

Detaylı

AB (27) ÜLKELERİ & MAKİNE VE AKSAMLARI DIŞ TİCARETİ

AB (27) ÜLKELERİ & MAKİNE VE AKSAMLARI DIŞ TİCARETİ AB (27) ÜLKELERİ & MAKİNE VE AKSAMLARI DIŞ TİCARETİ AB Ülkelerinin Fasıllar Bazında İhracatı (bin $) GTIP GTIP TANIMI 2009 2010 2011 11/10 84 MAKİNE VE AKSAMLARI 680.508.049 735.445.549 859.562.932 16,9

Detaylı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/1) Akreditasyon Kapsamı

Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa 1/1) Akreditasyon Kapsamı Akreditasyon Sertifikası Eki (Sayfa /) ISO 900:2008 Kalite Yönetim Sistemi Belgelendirmesi Adresi : Mutlukent Mahallesi 2073 Sokak No:0 Tel : 0 32 443 03 77 Faks : 0 32 44 87 72 0 03 04 07 09 2 4 5 6 7

Detaylı