TREDER ÜYELERİNİN GÜNCEL FAALİYETLERİYLE İLGİLİ BASIN BÜLTENİ

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "TREDER ÜYELERİNİN GÜNCEL FAALİYETLERİYLE İLGİLİ BASIN BÜLTENİ"

Transkript

1 TREDER ÜYELERİNİN GÜNCEL FAALİYETLERİYLE İLGİLİ BASIN BÜLTENİ KOLUMAN KÖGEL TREYLER SANAYİ İHRACAT FAALİYETLERİ KOLUMAN KÖGEL, 2007 yılında yapılan anlaşma gereği iş partneri KÖGEL ile birlikte Rusya ya treyler ihraç etmektedir. Teslimatı gerçekleştirilmekte olan araçlar KOLUMAN KÖGEL in Tarsus taki tesislerinde üretilip gönderilmekte olup bu proje hem ülkemiz hem de KOLUMAN için önemli bir adımdır. Koluman Grubu sadece Türk pazarını hedeflemediği için Romanya-Bükreş te 200 dönümü aşkın bir alanda ticari araç satışı ve KOLUMAN KÖGEL ürünlerinin satışı ve satış sonrası hizmetlerinin verilmesi amacıyla önemli bir tesis yatırımı gerçekleştirilmektedir yılında tamamlanması beklenen bu proje ile Türkiye de üretilen ürünlerin Romanya daki tesis ve bunu izleyecek partner tesisler ile oluşacak dağıtım ağı sayesinde kademeli olarak yurtdışına satışının gerçekleştirilmesi hedeflenmektedir. KOCA YUSUF ARAÇ TESLİMATI Koca Yusuf Nakliyat, araç alımlarındaki tercihini yine treyler pazarının öncü üreticisi KOLUMAN KÖGEL den yana kullandı ve 20 adet tenteli semi-treyleri araç filosuna dahil ederek filosundaki KOLUMAN KÖGEL araç sayısını 40 a yükseltti. Cargo Maxx Plus araç tipini tercih eden Kocayusuf Nakliyat ın araçlarının ilk partisi olan 7 aracın teslimatı Koluman Kögel in Tarsus taki fabrikasında yapıldı. MALEZYA DSA FUARI Tarsus taki fabrikası ile hizmet veren Koluman Kögel Treyler Sanayi, Malezya nın başkenti Kuala Lumpur da düzenlenen Savunma Sanayi Fuarı DSA 2008 e (Defence Services Asia) Savunma Sanayi Müsteşarlığı çatısı altında ve Efe Endüstri ile birlikte katılım gösterdi. Low bed semi treyler ürünü ile gerçekleşen katılımda Koluman Efe nin stand ı büyük ilgi gördü. Savunma Sanayi Müsteşarı Sayın Murat Bayar da stand ı ziyaret ederek savunma sanayi alanındaki başarılı çalışmaların devamını diledi. Oldukça üstün bir manevra kabiliyetine sahip olan 6 akslı 70 ton kapasiteli low bed semi treyler Koluman Efe tarafından Türk Silahlı Kuvvetleri nin beğenisine sunulmuştur.

2 Üretim amacı tank, zırhlı personel taşıyıcı, iş makineleri, 20 Ft konteyner ile ağırlık ve hacim yönünden araç spesifikasyonları ile uyumlu tüm yüklerin taşınması olan low bed semi treyler gerek savunma sanayinde gerekse inşaat ve ağır taşımacılık alanında, kullanıcılara zaman ve emek tasarrufu sağlayacaktır. ROSENBAUER ARAÇ TESLİMATI Dünyanın en büyük itfaiye aracı üreticilerinden birisi olan Rosenbauer ve Koluman Kögel arasında yapılan anlaşma kapsamındaki 48 itfaiye aracından 25 i Irak a gönderilmek üzere Koluman Kögel in Tarsus taki fabrikasında teslim edildi. Ağırlıklı olarak treyler üretimi yapan Koluman Kögel bunun yanında yangın söndürme üst yapıları, tanker, beton pompası, damper, konteyner taşıyıcı, askeri araçlar, tuzserici, vakumlu süpürge, ön süpürge ve kar bıçağı ekipmanlarını güvenle müşterilerinin hizmetine sunmaktadır. SAĞLIK TRANSPORT ARAÇ TESLİMATI Uluslararası taşımacılık alanının öncü şirketlerinden Sağlık Transport, araç filosuna dahil ettiği 10 adet Cargo Maxx Plus araç ile KOLUMAN KÖGEL den aldığı araç sayısını 92 ye çıkardı. KOLUMAN KÖGEL, HASTALYA OTOMOTİV ile BAYİLİK ANLAŞMASI İMZALADI 2008 yılı için hem iç pazar hem de yurt dışı pazarlar konusunda yeni projeler geliştiren KOLUMAN KÖGEL TREYLER SANAYİ, bu projeler dahilinde bulunan Bayi Ağı Geliştirme Programı kapsamında, HASTALYA OTOMOTİV ile bayilik protokolü imzaladı. İmzalanan bayilik protokolü ile HASTALYA OTOMOTİV, KOLUMAN KÖGEL ürünlerinin satışını, satış sonrası hizmetlerinin verilmesini ve yedek parça satışını kapsayacak şekilde KOLUMAN KÖGEL Antalya Bayisi olarak faaliyet göstermeye başladı. Koluman Holding Yönetim Kurulu Üyesi Kaan Saltık, tören esnasında yaptığı açıklamada bayilik sisteminin ilk aşamada Türkiye nin yedi bölgesinde oluşacağını, ihtiyaçlar

3 doğrultusunda Türkiye çapına yayılacağını belirtti. Saltık, 2009 yılında bayilik sistemi nedeniyle yurtiçi satış adetlerinde de yüzde 50 lik bir artış olmasını beklediklerini ifade etti. Tören, firma yetkililerinin iki köklü şirket arasındaki işbirliği sonucu başarılı çalışmalara imza atılacağının vurgulanmasıyla son buldu. KOLUMAN KÖGEL DEN YURTDIŞI YATIRIM ATAĞI Türkiye nin önde gelen treyler üreticilerinden Koluman Kögel Treyler San. A.Ş Romanya nın başkenti Bükreş te tesis yatırımına başladı. Projenin 2009 da tamamlanmasını beklediklerini anlatan Koluman Kögel İcra Kurulu Başkanı Doğan Yüncüoğlu, 200 dönümü aşkın bir alan üzerine kurulacak tesiste ticari araç satışı, Koluman Kögel ürünlerinin satışı ve satış sonrası hizmet vermeyi planladıklarını söyledi. Bu proje ile Türkiye de üretilen ürünlerin Romanya daki tesis ve bunu izleyen tesisler ile bir dağıtım ağı oluşturma hedefinde olduklarını kaydeden Yüncüoğlu, böylece kademeli olarak yurtdışına satış gerçekleştireceklerini dile getirdi. Bugüne kadar en kapsamlı satışa geçen yılın sonlarına doğru Rusya ya bin adet araç satışı gerçekleştirerek ulaştıklarını kaydeden Doğan Yüncüoğlu, bu araçların Koluman Kögel in Tarsus tesislerinde üretildiğini ifade etti. EYÜP LOJİSTİK, OTOKAR ile DALYA DEDİ Türkiye nin en köklü lojistik şirketlerinden Eyüp Lojistik, filosuna 100 adet Otokar Fruehauf treyler daha ekledi. Bu yıl 45 inci yılını kutlayan ve ticari araçta Türkiye nin öncü şirketlerinden Otokar, Eyüp Lojistik in yeni treylerlerini, Adapazarı Arifiye deki fabrikasında teslim etti. Bu teslimatla birlikte Eyüp Lojistik, filosundaki 239 adet Otokar Freuhauf markalı semi treyler ile birlikte müşterilerine hizmet verecek. Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar ın Adapazarı ndaki fabrikasında yapılan teslimat törenine Eyüp Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Bartık ve Otokar İç Pazar Ticari Araçlar Satış Müdürü Murat Tokatlı katıldı. Murat Tokatlı teslimatta yaptığı konuşmada Otokar ın tasarımda, teknolojide ve üretimde ticari araçların öncü markası olması nedeniyle lojistik şirketlerinin tercihi olmaya devam ettiğini söyledi. Murat Tokatlı, Eyüp Lojistik Uluslararası Kara ve Deniz Nakliyat A.Ş. ye 100 adet daha Fruehauf treyler teslim ettiklerini, bu teslimatın ardından Eyüp Lojistik e toplamda 239 adet semi-treyleri filosuna eklediğini belirterek, Türkiye nin en deneyimli ve büyük lojistik firmalarından biri olan Eyüp Lojistik in tercihi yine Otokar oldu. Filosunu Otokar-Fruehauf ile genişleten Eyüp Lojistik in kararı bizleri gururlandırıyor diye konuştu. Satış, servis ve bayi avantajı Otokar ın mevcut müşterilerinin yeni araç tercihlerinde Otokar ı seçmelerinde satış, servis hizmetlerinin yanı sıra satış ve bayi ekibinin sıcak müşteri ilişkileri yönetiminin de etkili olduğuna dikkat çeken Tokatlı sözlerine şöyle devam etti: Otokar-Fruehauf ürünleriyle ilk hedefimiz müşteri memnuniyetini en yüksek seviyeye çıkarmak ve sürekli kılmak.

4 Araçlarımızda ise müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda en uygun donanımı sunmak. Bunun için sadece kaliteli ve güvenilir araçları üretmekle kalmıyor, satış koşullarında ve satış sonrası hizmetlerde de büyük avantajlar sağlamaya devam ediyoruz. Otokar-Fruehauf özellikleri Eyüp Lojistik e teslim edilen 100 adet Otokar-Fruehauf semi-treyler araçlarında 2,85 metre iç net yüksekliğinin yanısıra ilave tavan yükseltme sistemleri ile maksimum hacim sağlanıyor. Bölge müşterilerinin talepleri ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak dizayn edilen semitreyler araçlarında kullanım kolaylığını ve güvenliğini ön plana çıkaran 5 sıra alüminyum kapak, 6 sıra tente altı profili, paslanmaz malzemeden imal edilen kilit mekanizmalarına sahip arka kapı gibi geliştirilmiş üst yapı özellikleri yer alıyor. Ayrıca yürüme grubunda disk frenli dingiller, frenleme kabiliyetini bir kat daha artıran EBS sistemi, devrilmeye karşı yol emniyeti sağlayan RSS ve ön kalkar dingili otomatik kullanım kolaylığı sağlayan Traction Help gibi sistemler standart olarak araçlarda sunuluyor. Kullanıcı kolaylığı ve ihtiyaçlarını ön planda tutan aksesuarlar da sürücülerine rahat bir kullanım imkanı veriyor. ENERJİ OFİSİNE, OKKARDEŞLERDEN ADR li TANKER TESLİMATI tarihinde, Enerji Ofisine yeni 10 adet ADR sertifikalı Tanker teslim edildi. HAZIR BETON FUARINA KATILIM tarihlerinde İDTM de (İstanbul Dünya Ticaret Merkezi) gerçekleştirilmiş olan uluslar arası Hazır Beton Kongresi ve Fuar ında Okkardeşler standı ziyaretçiler tarafından ziyaret edilmiş ve büyük ilgi görmüştür. ALPET BAYİİ AKGÜL PETROL A ADR Lİ ALÜMİNYUM TANKER TESLİMATI de, İstanbul Büyükçekmece de ALPET Bayii olarak Akgül Petrol için Okkardeşler tarafından üretilen ADR Sertifikalı Alttan Dolum Sistemli Araçüstü Alüminyum Tanker, ALPET ALTINBAŞ PLAZA da Cem SAKARYA Başkanlığı nda düzenlenen bir organizasyonla ALPET Çalışanlarına ve Akgül Petrol Bayii yetkililerine tanıtıldı. Tankerin sağladığı avantajlar ve kullanım kolaylığı davetlilerin bir hayli ilgisini çekti. OK KARDEŞLER MAN ANTALYA FUARINDA 19 Nisan 2008 günü Antalya da ve Otobüs Ticaret A.Ş tarafından düzenlenen İnşaat Grubu araçlarının tanıtım organizasyonu Ok Kardeşler Treyler A.Ş nin de ortak katılımıyla gerçekleştirildi.

5 GUVENmix BETON FUARI NDA Türkiye Hazır Beton Birliği tarafından düzenlenen Beton Fuarı na katılan GUVEN Makine, GUVENmix markalı mikserini sergiledi. Silobasta yakaladığı kalite ve başarıyı miksere de yansıtmayı amaçlayan GUVEN, bu üründe de iddialı olduğunu gösterdi. Ağırlıklı olarak Hazır Beton sektörüne yönelik imalatlar yapan GUVEN, küvet tipi damperden sonra mikseri de imalatlarına eklemiş oldu. GUVEN DEN DOMEX YENILIGI Silobas sektörünün öncü firması GUVEN bir yeniliğe daha imza attı. İsveç ten ithal DOMEX sacını Damperli silobasa uyarlayan GUVEN, faydalı yükünü 1.5 ton artırmayı başardı. Güven, sektördeki öncü rolüne uygun olarak silobaslarında DOMEX çelik sacını kullanmaya başladı. DOMEX, İsveç li çelik devi SSAB tarafından üretilen yüksek teknoloji ürünü bir malzeme. Silobasların gövde ve şaselerinde kullanılan DOMEX sayesinde 36 m3 luk silobasta 1.5 tona yakin hafiflik sağlandı. GUVEN IAA HANNOVER DE Almanya nın fuar şehri Hannover de 2 yılda bir düzenlenen IAA Ticari Araçlar Fuarı nda bu yıl GUVEN de var. 240 bin m2 lik alanda 2000 i aşkın firmanın ürünlerini sergileyeceği fuarda GUVEN, DOMEX sacdan imal ettiği silobasını sergileyecek. Bu yıl 62.si düzenlenen IAA Fuarı, 25 Eylül 2 Kasım tarihleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

İçindekiler. TIRSAN Hakkında. TIRSAN Üretim Gücü Ve Ürün Gamı. Kässbohrer. Talson

İçindekiler. TIRSAN Hakkında. TIRSAN Üretim Gücü Ve Ürün Gamı. Kässbohrer. Talson İçindekiler 1 2 3 4 TIRSAN Hakkında TIRSAN Üretim Gücü Ve Ürün Gamı Kässbohrer Talson TIRSAN Hakkında 1977 yılında kuruldu %100 Türk sermayesi Türkiye de pazar lideri Türkiye nin en büyük treyler fabrikası

Detaylı

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ

TRANSMİKSER İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ www.kardemmakine.com İMALATI MAKİNA ve İNŞAAT SAN.TİC.LTD.ŞTİ 2005 yılında Ankara nın önemli sanayi bölgelerinden biri olan Sarayköy de kurulan Kardem Makine transmikser

Detaylı

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol

1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1960 lardan... 1966: İlk Türk yapımı otomobil; Anadol 1966 yılında, Koç Topluluğu, ilk Türk yapımı otomobil Anadol u Otosan A.Ş. fabrikalarında üretti. Büyük bir coşkuyla karşılanan ve üretildiği yıllar

Detaylı

AKSA JENERİK MAYIS - HAZİRAN / 2014 AKSA JENERATÖR BAĞCILAR OFİSİ AÇILDI ANKOMAK 2014 FUARI AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ

AKSA JENERİK MAYIS - HAZİRAN / 2014 AKSA JENERATÖR BAĞCILAR OFİSİ AÇILDI ANKOMAK 2014 FUARI AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ AKSA JENERİK MAYIS - HAZİRAN / 2014 AKSA JENERATÖR SAN. A.Ş. RESMİ HABER BÜLTENİ AKSA JENERATÖR BAĞCILAR OFİSİ AÇILDI ANKOMAK 2014 FUARI KAMPANYA TÜRK LİRASI FİYAT, TÜRK LİRASI VADE! 1 PEŞİN 6 TAKSİT SEÇENEĞİYLE

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ

ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ ACP Yapı Elemanları Şirket Müdürü Erhan Karabağ dan, Röportaj Konumuz Olan 2014 Yılı Değerlendirmeleri ve 2015 Yılı Hedefleriyle İlgili Bilgiler Aldık. Firmanız

Detaylı

ABİGEM B2FAIR İLE HANNOVER-MESSE 2010 SANAYİ VE ENDÜSTRİ FUARI

ABİGEM B2FAIR İLE HANNOVER-MESSE 2010 SANAYİ VE ENDÜSTRİ FUARI ABİGEM B2FAIR İLE HANNOVER-MESSE 2010 SANAYİ VE ENDÜSTRİ FUARI Dünya nın en önemli genel sanayi fuarı konumunda olan Hannover Messe, katılımcılar için Avrupa pazarında yer alma ve güçlü dağıtım ağı temsilcileri

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir.

1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. 1935'den beri... Bir Ersan Grup iştirakidir. Kurumsal 1935 yılında İşyurdu Nakliyat Ambarı olarak Devlet Demir Yolları tarafından Malatya ya taşınan ve üçüncü şahıslara ait parsiyel ticari emtiayı yük

Detaylı

Sunum. produces quality

Sunum. produces quality Sunum Sürgülü Kapı ve Kapak Sistemleri Kapı Donanımları Dekoratif Menfezler 1978 yılında Bursa da otomotiv sektörüne yedek parça üretimine başladık. 1985 yılında üretimlerimize motorsiklet kaskı ve yedek

Detaylı

Ürün Kodu : S21 Genişlik : 2.550 mm Yükseklik : 3.550 mm Dingil Mesafesi : 1.310 mm Boş Ağırlık : 5.250 ~ 5.800 kg ± %5 (Seçilen donanıma göre farklılık gösterir) King-Pin Yüksekliği : 1.220 mm (Yüksüz)

Detaylı

Hidrolik silindir uzmanı.

Hidrolik silindir uzmanı. Hidrolik silindir uzmanı www.kocalift.com Yüksek Kalite, Profesyonel Çözüm... www.kocalift.com Hakkımızda Biz kimiz? 2007 yılında kurularak sektöre hizmet vermeye başlayan KOCALİFT, sektördeki 25 yıllık

Detaylı

Burak Boru, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti. Fatih Güneş tarafından yazıldı.

Burak Boru, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti. Fatih Güneş tarafından yazıldı. Burak Boru, ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) alanında etkin ve entegre bir iş organizasyonu sağlayan ve iş süreçlerindeki verimliliği artıran IFS Uygulamaları nı tercih etti. Burak Boru, IFS Uygulamaları

Detaylı

MİDES FUAR ALANI ZİYARETİ

MİDES FUAR ALANI ZİYARETİ ÇERKEZKÖY TİCARET VE SANAYİ ODASI MİDEST FUAR ve İŞ GEZİSİ ORGANİZASYONU 04-07 KASIM 2014 MİDEST 2014 FUARI Değişik iş kolları yan sanayilerine yönelik olarak 21.000 m2 alanda kurulu, iki bine yakın firmanın

Detaylı

www.can-grup.net Doğalgaz Toptan Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. www.or-can.com Doğalgaz İletim Ltd. Şti. www.ak-can.com

www.can-grup.net Doğalgaz Toptan Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. www.or-can.com Doğalgaz İletim Ltd. Şti. www.ak-can.com www.can-grup.net Doğalgaz Toptan Satış ve Dağıtım Ltd. Şti. www.or-can.com Doğalgaz İletim Ltd. Şti. www.ak-can.com Cryocan Basınçlı Kaplar, Endüstriyel Tesisler Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. www.cryocan.com

Detaylı

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ Ülkemizde kurumsallaşmış bazı fuar ve sergilere Şubemizce her yıl düzenli olarak katılım ve destek sağlanmaktadır. Fuarların yanısıra, Şubemiz tarafından organize edilen teknik

Detaylı

GREENEKS New Horizons in Transportation

GREENEKS New Horizons in Transportation GREENEKS New Horizons in Transportation GREENEKS Kilometre taşları - İlk On Yıl 1994 Filo operatörümüz GREENEKS Kuruldu.. 1994 15 Adet Araç alınarak 15 Araçlık Tır Filosu oluşturuldu. 1994 Almanya ve Hollanda

Detaylı

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE.

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE. Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE www.alprofaluminyum.com.tr Alüminyum Profil Hakkımızda Firmamız, bünyesinde bulundurduğu aylık 2000 ust Extrizyon Pres ve 8 mt uzunluğa

Detaylı

Total logistics under one roof. Tanıtım Sunumu

Total logistics under one roof. Tanıtım Sunumu Total logistics under one roof Tanıtım Sunumu 2015 SERTEL; Şirketimiz 1993 yılında kurulmuş olup, yurt içi lojistik taşımacılık sektöründe faaliyet göstermektedir. Sertel Lojistik çeşitli illerde toplam

Detaylı

12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

UGD Kilometre taşları

UGD Kilometre taşları UGD Kilometre taşları 1994 Filo operatörümüz GREENEKS Kuruldu. 1994 15 Adet Araç alınarak 15 Araçlık Tır Filosu oluşturuldu. 1994 Almanya ve Hollanda Acentelik anlaşmaları yapıldı. 1995 İtalya ve Avusturya

Detaylı

18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI. 2-5 Kasım 2018

18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI. 2-5 Kasım 2018 18. İRAN ULUSLARARASI ELEKTRİK FUARI 2-5 Kasım 2018 Fuar Hakkında 2-5 Kasım 2018 tarihlerinde gerçekleşecek olan 18. İran Uluslararası Elektrik Fuarı, yerli ve yabancı çok sayıda firmanın katılımıyla alanındaki

Detaylı

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ

ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ İSTANBUL FUAR MERKEZİ Türk aydınlatma ürünleri kalite, fiyat ve teslim sürelerindeki avantajından dolayı çevre coğrafyada tercih ediliyor.

Detaylı

Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı.

Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı. Basın Bülteni Şişecam, Yenişehir de dünya genelinde tek lokasyonda kurulu en büyük Cam Kompleksi nin yeni yatırımlarını açtı. Şişecam, Yenişehir Cam Kompleksi nde yer alan Anadolu Cam Fabrikası 4. Cam

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24 27 Nisan 2014 KONMAK 2014 KONELEX 2014 İSKON 2014

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24 27 Nisan 2014 KONMAK 2014 KONELEX 2014 İSKON 2014 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 24 27 Nisan 2014 KONMAK 2014 Konya 11. Uluslararası Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Delme, Kesme, Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri, Hidrolik ve Pnömatik Fuarı KONELEX 2014

Detaylı

ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD50 F CEPHE SİSTEMİ

ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD50 F CEPHE SİSTEMİ ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD50 F CEPHE SİSTEMİ Ado Grup un yeni üyesi Ado Alüminyum! Ado Grup olarak şimdi de dört dörtlük alüminyum üretiyoruz. Ado Alüminyum fabrikamızın temelleri 2013 yılının Ekim ayında

Detaylı

KURUMSAL TANITIM Ekim 2011

KURUMSAL TANITIM Ekim 2011 KURUMSAL TANITIM Ekim 2011 KATMERCİLER Daha Temiz, Sağlıklı ve Yaşanabilir Bir Dünya İçin İÇİNDEKİLER Temel Değerlerimiz Tarihçe ve Kilometre Taşları Organizasyon Yapısı Üretim Süreci Ürün Yelpazesi Kurumsal

Detaylı

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Firma Tanıtımı BOZDAĞ ENDÜSTRİYEL ÜRÜNLER VE DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. Adres: Telefon: 0232 479 58 10 Faks: 0232 479 25 85 E-Posta: info@bozdagendustri.com Otomotiv sektöründeki güçlü tedarikçiniz. Bozdağ

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A25 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 10 16 18 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu : LGBF

Detaylı

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır.

TSE ve RAL-GZ 607/03 belgeleri alınmış olan ürünlerin ISO 9001 ve ISO 9000 kalite yönetim sistemi üzerinde çalışmalar başlatılmıştır. ACCADO, 2009 yılında Türkiye deki PVC Pencere ve Kapı sektöründeki kuruluşların koşulsuz müşteri memnuniyetlerini ve beklentilerini karşılayabilmek üzere 8000 m² kapalı alanda Antalya da kuruldu. Teknoloji

Detaylı

İlk ihracat Japonya ile başladı. İtfaiye araçları tasarım ve üretimi başladı.

İlk ihracat Japonya ile başladı. İtfaiye araçları tasarım ve üretimi başladı. KURUMSAL TANITIM KİLOMETRE TAŞLARI 1985 Katmerciler Araç Üstü Ekipman A.Ş. kuruldu. 1987 İtfaiye araçları tasarım ve üretimi başladı. 1998 İlk ihracat Japonya ile başladı. 1999 TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

TÜDEMSAŞ. Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayii A.Ş. İSTANBUL (10 Eylül2015)

TÜDEMSAŞ. Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayii A.Ş. İSTANBUL (10 Eylül2015) TÜDEMSAŞ Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayii A.Ş. İSTANBUL (10 Eylül2015) 1 2 TARİHÇE Atatürk ün Fabrika İnşaatını Ziyareti 1937 İlk Yük Vagonu Üretimi 1953 İsim ve Statü Değişikliği TÜDEMSAŞ 1986 1934

Detaylı

TÜRKİYE TREYLER SEKTÖR PROFİLİ

TÜRKİYE TREYLER SEKTÖR PROFİLİ TÜRKİYE TREYLER SEKTÖR PROFİLİ Treyler Sanayicileri Derneği Temmuz 2008 İÇİNDEKİLER A. Giriş B. Tarihçe C. Treyler Pazarı 1. Avrupa 2. Türkiye D. Türkiye Treyler Sanayi E. Ürünler F. Mevzuat G. Türkiye

Detaylı

KİLOMETRE TAŞLARI. İlk ihracat Japonya ile başladı. TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem belgesi alındı. Katmerciler Araç Üstü Ekipman A.Ş. kuruldu.

KİLOMETRE TAŞLARI. İlk ihracat Japonya ile başladı. TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem belgesi alındı. Katmerciler Araç Üstü Ekipman A.Ş. kuruldu. KURUMSAL TANITIM KİLOMETRE TAŞLARI 1985 Katmerciler Araç Üstü Ekipman A.Ş. kuruldu. 1998 İlk ihracat Japonya ile başladı. 1999 TSE EN ISO 9001 Kalite Yönetim Sistem belgesi alındı. 2004 Ege Bölgesi Sanayi

Detaylı

10 15 OCAK 2018 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

10 15 OCAK 2018 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 10 15 OCAK 2018 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi

Detaylı

Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor.

Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor. 106 İŞADAMI ITMA da Türk tekstil sektörünün en büyük üreticisi Kahramanmaraş, Milano da düzenlenen ITMA Fuarında 106 kişilik bir heyetle Türkiye yi temsil ediyor. Türkiye de yapılan tekstil yatırımlarının

Detaylı

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar

Detaylı

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL AVRASYA AMBALAJ FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 01-05 KASIM 2016 İSTANBUL Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefliği Uzmanı 1 AVRASYA AMBALAJ 22. ULUSLARARASI AMBALAJ ENDÜSTRİSİ

Detaylı

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD

Kalite kimse bakmadığında da doğru olanı yapmaktır. Henry FORD 1 Hakkımızda STARMET YAPI SAN. VE TİC. A.Ş. ; Uzman ve güçlü insan kaynağı ile Yassı Çelik Sektöründe çözüm ortağı ve tedarik merkezi olabilmek adına, özellikle İhracat ve imalata dayalı sanayi kuruluşlarına

Detaylı

ANTALYA İMBAT SOĞUTMA FRESH ANTALYA 2008 FUARINDAYDI

ANTALYA İMBAT SOĞUTMA FRESH ANTALYA 2008 FUARINDAYDI Sayfa 1 12.05. ANTALYA İMBAT SOĞUTMA FRESH ANTALYA FUARINDAYDI Bu yıl Antalya'da düzenlenen footech fuarına katıldık. Yeni çok kompresörlü cihazımızı yurt içi pazarında ilk kez sergiledik. Fuarda yeni

Detaylı

YENİ UFUKLARIN FUARI

YENİ UFUKLARIN FUARI YENİ UFUKLARIN FUARI GEMİ İNŞA VE YAN SANAYİ GEMİ BAKIM VE ONARIM GEMİ EKİPMAN VE TEKNOLOJİLERİ LOJİSTİK VE TEKNOLOJİLERİ LİMAN LETMECİLİĞİ VE TEKNOLOJİLERİ MEGA YAT EKİPMAN VE TEKNOLOJİLERİ GEMİ GERİ

Detaylı

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017

ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Giriş Tarihçe Çevre Politikası Çevresel Etkiler Atık Yönetimi Veriler Eğitimler ULUS METAL ÇEVRE RAPORU 2017 Ulus Metal çevre ile ilgili faaliyetlerini web sayfası aracılığıyla,

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ 2015 YILI KATALOĞU 1 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile şantiye taleplerinizi

Detaylı

OTO PORYA ÜRÜN KATALOĞU

OTO PORYA ÜRÜN KATALOĞU Kaliteden ödün vermeyen, yedek parça çözüm ortağınız. OTO PORYA ÜRÜN KATALOĞU ŞİRKET PROFİLİ OTO 1977 yılında İzmir de kurulan Kam Otomotiv, 40 yılı aşkın tecrübenin kazandırdığı bilgi birikimi ile müşteri

Detaylı

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU

DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU DÜZEY İNŞAAT ENDÜSTRİ FİRMA TANITIM KATALOĞU FİRMA TANITIMI HAKKIMIZDA Düzey İnşaat, mimari tasarım ve projelendirme, genel müteahhitlik, proje ve tesis yönetimi, üst yapı, çevre düzenlemesi vb. alanlarda

Detaylı

1 PETROTURK SUNUM 2 PETROTURK N-Pet Petrol Ürünleri Pazarlama Nakliye Sanayi Ticaret ve Dağıtım Limited Şirketi, 1991 yılında Mersin de kurulan Ağaoğlu Akaryakıt Sanayi Ticaret ve Limited Şirketi nin sektördeki

Detaylı

BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ

BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ BODRUM MANDALİNASI ÜRÜNLERİ, ANTALYADA BEĞENİLDİ Bu yıl 26 30 ekim tarihleri arasında 7. Kez düzenlenen Yörex Yöresel Ürünler Fuarı Antalya Expo Center Fuar ve Kongre Merkezinde yapıldı. Türkiye nin birçok

Detaylı

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA

GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA GÜRÇAY MAKİNE HAKKINDA 1994 yılında Şerafettin Gürçay tarafından kurulan Gürçay Makine, tecrübeli kadrosu ve ileri teknoloji üretim donanımıyla kısa bir süre içerisinde sektörünün önde firmalarından biri

Detaylı

MOTORLU KARA TAŞITLARI SEKTÖRÜ

MOTORLU KARA TAŞITLARI SEKTÖRÜ MOTORLU KARA TAŞITLARI SEKTÖRÜ T.C. GÜMRÜK VE TİCARET BAKANLIĞI RİSK YÖNETİMİ VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ EKONOMİK ANALİZ VE DEĞERLENDİRME DAİRESİ 31.12.2013 ANKARA 1 İÇİNDEKİLER GİRİŞ... 3 MOTORLU KARA

Detaylı

İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER

İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER İHTİYACINIZA ÇÖZÜMLER Akaryakıt sektörünün parlayan yıldızı ALPET in işinize özel yarattığı çözümleri keşfetme sırası sizde! Altınbaş Holding; Dünya Devi Bir Türk Markası! ALPET; akaryakıt sektörünün enerji

Detaylı

1. 10 06930 - / ANKARA

1. 10 06930 - / ANKARA PLUSDOOR TANITIM 1976 yılında büyük ağabeylerden birinin öncülüğünde 7 kardeşin bir aile şirketi olarak kurduğu firma Ankara da 70 metrekarelik bir atölyede metal işleri yapmak üzere faaliyete başlamıştır.

Detaylı

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD

47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 47 yıllık güvence.. www.wagger.com.tr THINK BIG HOLD THE WORLD 1 Think Big Hold The World Wagger Attachmens LİDER ATAŞMAN ÜRETİCİSİ Gülmak İstif Makinaları, forklift ve iş makinalarına yönelik bakım ve

Detaylı

1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI

1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI 1. ELEKTRONİK KOMPONENT, GÜÇ KAYNAKLARI VE GÖMÜLÜ SİSTEMLER FUARI 27-30 Eylül 2012 tarihleri arasında ilk defa bu yıl organize edilen ELECTRONIST Fuarı bölgede önemli bir fuar olma yolunda ilk adımını

Detaylı

ALMANYA KUZEY REN VESTFALYA BÖLGE RAPORU

ALMANYA KUZEY REN VESTFALYA BÖLGE RAPORU İZMİR TİCARET ODASI ALMANYA KUZEY REN VESTFALYA BÖLGE RAPORU Gürhan DEMİREL Dış Ekonomik İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı Kasım 2008 Kuzey Ren Vestfalya (Nord Rhein Westfalen) Almanya nın kuzey batısında,

Detaylı

Ürün Kodu Genişlik Yükseklik Boş Ağırlık : A22 : 2.550 mm : 3.550 mm : 2.100 ~ 2.500 kg Geometrik Hacim : 8 10-12 16 20 26.000 l. (Kamyon tipine göre) Bölme Sayısı : 1 ~ 5 (Kamyon tipine göre) Tank Kodu

Detaylı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı

Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı Karadeniz in Öncüsü Hakkımızda Korkmaz İskele, 2005 yılında iskele-kalıp sektöründe ticari faaliyetine başlayarak, üretimini yaptığı sistemlerin satış ve kiralamasını yapmaktadır. Korkmaz İskele, Kaliteli

Detaylı

Baykal Makine Tanıtım Sunumu

Baykal Makine Tanıtım Sunumu Baykal Makine Tanıtım Sunumu İçindekiler Kurumsal Yapı Markalar, Global Faaliyet Ağı ve Pazar Konumu Teknoloji ve Yenilikler Kurumsal Sosyal Sorumluluk Kurumsal Yapı Logo-Type Hakkımızda Misyonumuz Vizyonumuz

Detaylı

KOÇ SAVUNMA SANAYİ GRUBU ŞİRKETLERİ IDEF 2011 DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK

KOÇ SAVUNMA SANAYİ GRUBU ŞİRKETLERİ IDEF 2011 DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK KOÇ SAVUNMA SANAYİ GRUBU ŞİRKETLERİ IDEF 2011 DE GÖVDE GÖSTERİSİ YAPACAK Koç Savunma Sanayii Grubu şirketleri Otokar, RMK Marine, Koç Bilgi ve Savunma Teknolojileri ve KaTron; İstanbul'da düzenlenecek

Detaylı

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı.

Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi Bölgesinde imalatına başladı. Serüven Eski Sanayi de alınan bir dükkan ile başladı. 1965 İlk fuara katılımımızı gerçekleştirdik. İlk yurtdışı ihracatımızı gerçekleştirdik. 1980 1983 1979 1982 Yeni gömlek fabrikamız 1.Organize Sanayi

Detaylı

... Ağustos 2009, İstanbul - MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK. Ekmeğini taştan çıkartan Mikron S, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti

... Ağustos 2009, İstanbul - MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK. Ekmeğini taştan çıkartan Mikron S, IFS in ERP Uygulamaları nı tercih etti MİKRON S, IFS ile DAHA DİNAMİK Mikron S, ERP (Kurumsal Kaynak Planlaması) alanında etkin ve entegre bir iş organizasyonu sağlayan ve iş süreçlerindeki verimliliği artıran IFS Uygulamaları nı tercih etti.

Detaylı

Azerbaycan parsiyel nakliye

Azerbaycan parsiyel nakliye Azerbaycan'a lojistik taşı m alarınızın güvenli, zamanında ve daha minimum sürede ekonomik olarak müşterilerimize ulaşmasını ilke edinmiş ŞAH LOJİSTİK müşterilerimizin her türlü memnuniyeti odaklı hizmet

Detaylı

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz!

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! a) Dağıtım Güvencesi b) Tank Temizliği c) Gezici Kalite Kontrol Laboratuvarları d) Shell Kalite Kontrol Merkezleri e) Bilgisayar-Pompa

Detaylı

CAM SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi

CAM SANAYİİ. Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006. T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi CAM SANAYİİ Hazırlayan Birsen YILMAZ 2006 T.C. Başbakanlık Dış Ticaret Müsteşarlığı İhracatı Geliştirme Etüd Merkezi TÜRKİYE'DE ÜRETİM Cam sanayii, inşaat, otomotiv, meşrubat, gıda, beyaz eşya, mobilya,

Detaylı

Technology. and. Machine

Technology. and. Machine Technology and Machine Cezayir Teknoloji İthal Etmek İSTİYOR Kuzey Afrika nın en geniş yüzölçümüne, 35 milyona yakın nüfusa ve büyük petrol ve doğal gaz rezervlerine sahip olan Cezayir, ekonomik veriler

Detaylı

TÜDEMSAŞ. Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayii A.Ş. ESKİŞEHİR (8 Mayıs 2015)

TÜDEMSAŞ. Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayii A.Ş. ESKİŞEHİR (8 Mayıs 2015) TÜDEMSAŞ Türkiye Demiryolu Makineleri Sanayii A.Ş. ESKİŞEHİR (8 Mayıs 2015) 1 MİLLİ TREN PROJESİ ve ARGE ÇALIŞMALARIMIZ 2 3 MİLLİ TREN PROJESİ Ülkemizi önümüzdeki yıllarda, demiryolu teknolojisini üreten

Detaylı

ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD55 T YALITIMLI DOĞRAMA SİSTEMİ

ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD55 T YALITIMLI DOĞRAMA SİSTEMİ ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD55 T YALITIMLI DOĞRAMA SİSTEMİ Ado Grup un yeni üyesi Ado Alüminyum! Ado Grup olarak şimdi de dört dörtlük alüminyum üretiyoruz. Ado Alüminyum fabrikamızın temelleri 2013 yılının

Detaylı

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr

Doğru Çözüm. www.ozgurdokum.com.tr Doğru Çözüm MADEN MAKİNE İNŞAAT TAAHHÜT MÜMESSİLLİK SAN. TİC. İTHALAT VE İHRACAT LTD. ŞTİ. Adres: ASO 2. ve 3. OSB Alcı Mah. 2000. Cad. No: 8 Sincan / ANKARA Tel: 0312 267 12 10-641 40 10 Faks: 0312 267

Detaylı

Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu..

Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu.. Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu.. Yapex 2014, 22 nci Uluslararası Yapı ve Restorasyon Fuarı, 13-16 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya Expo Center Salonlarında büyük bir ticari başarıyla

Detaylı

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir.

Hakkımızda. www.kita.com.tr. KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. İstanbul, 2013 Hakkımızda KITA, 1995 te kurulmuş entegre bir lojistik hizmet üreticisidir. KITA, taşıma ve lojistik hizmetlerinde mükemmelliği hedef alarak ve kalifiye insan kaynağını en etkin şekilde

Detaylı

ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD55 YALITIMSIZ DOĞRAMA SİSTEMİ

ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD55 YALITIMSIZ DOĞRAMA SİSTEMİ ADO ALÜMİNYUM SİSTEMLERİ AD55 YALITIMSIZ DOĞRAMA SİSTEMİ Ado Grup un yeni üyesi Ado Alüminyum! Ado Grup olarak şimdi de dört dörtlük alüminyum üretiyoruz. Ado Alüminyum fabrikamızın temelleri 2013 yılının

Detaylı

1984 ten bugüne; Daima en iyiye...

1984 ten bugüne; Daima en iyiye... 1984 ten bugüne; Alınteri Bulvarı No:100 PK 06370 Ostim / Ankara Tel: +90 (312) 385 30 30 Fax: +90 (312) 385 44 00 info@copuroglu.com.tr http://www.facebook.com/copurogluas @copuroglu_as Daima en iyiye...

Detaylı

KALKINMA HABERLERİ 30 EYLÜL 2010 ZAMAN KOBİ'LERE 100 MİLYON DOLARLIK DESTEK DenizBank, Garanti Bankası ve Türkiye Kalkınma Bankası, KOBİ'lerin orta ve uzun vadeli finansmana erişim imkanlarını artırmak

Detaylı

2-3 EKİM 2018, ANKARA

2-3 EKİM 2018, ANKARA DESTEKLERİYLE ORGANİZATÖR 2-3 EKİM 2018, ANKARA S O N U Ç R A P O R U OPERASYON ve İÇERİK PARTNERİ www.inpps.com ZİRVE HAKKINDA Terörle mücadele, malların dolaşımının kontrolü ve uluslararası sınırlardaki

Detaylı

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro!

Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Lojistikte yeni bir düşünce biçimi. Quattro! Quattro Hakkında Müşterilerimizin ihtiyaçlarını anlayarak, onlara beklentilerinin ötesinde bir hizmet sunmaktayız. Quattro Lojistik; 2012 yılında %100 Türk

Detaylı

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar.

İçindekiler. 1 Tarihçe. Neden Kneer-Südfenster. Dağıtım Kanalları. Üretim Tesisleri. Referanslar. Ürünler. Pencereler. Kapılar. Kneer-Südfenster... İçindekiler 1 Tarihçe 3 2 3 4 5 6 7 8 9 Neden Kneer-Südfenster Dağıtım Kanalları Üretim Tesisleri Referanslar Ürünler Pencereler Kapılar Aksesuarlar 4 5 6 9 15 16 31 35 2 Kneer-Südfenster

Detaylı

Yasam, alanlarına a çılan detaylar...

Yasam, alanlarına a çılan detaylar... Yasam, alanlarına a çılan detaylar... 18. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler

Detaylı

İSTANBUL 2016 PENCERE PENCERE

İSTANBUL 2016 PENCERE PENCERE İSTANBUL 2016 PENCERE PENCERE 17. Uluslararası Pencere, Panjur, Cephe Sistemleri ve Aksesuarları, Profil, Üretim Teknolojileri ve Makineleri, Yalıtım Malzemeleri, Hammadde ve Tamamlayıcı Ürünler Fuarı

Detaylı

193 ülkeye ihracat. Hurdadan çelik üretimi oranı % yılında 37,3 milyon ton ham çelik üretimi

193 ülkeye ihracat. Hurdadan çelik üretimi oranı % yılında 37,3 milyon ton ham çelik üretimi 2019 Dünyanın altıncı büyük çelik ihracatçısı 193 ülkeye ihracat Hurdadan çelik üretimi oranı % 69 2018 yılında 37,3 milyon ton ham çelik üretimi 2018 İhracat Değeri 31,6 milyar USD Toplam İhracattaki

Detaylı

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz!

Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! Sizlere daima daha iyisini, daha kalitelisini sunmak için çalışıyoruz! a) Shell Akaryakıt Ürünleri Kalite Zinciri b) Tank Temizliği c) Gezici Kalite Kontrol Laboratuvarları d) Shell Kalite Kontrol Merkezleri

Detaylı

İDMA 2015 SONUÇ RAPORU. www.idma.com.tr. Parantez Fuarcılık / Fair

İDMA 2015 SONUÇ RAPORU. www.idma.com.tr. Parantez Fuarcılık / Fair İDMA 2015 SONUÇ RAPORU 6. Uluslararası Un, İrmik, Pirinç, Mısır, Bulgur, Yem Değirmen Makineleri ve Bakliyat, Makarna, Bisküvi Teknolojileri Fuarı 23-26 Nisan 2015 İstanbul Fuar Merkezi Salon 1-2-3 Yeşilköy

Detaylı

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı 7 11 Aralık 2005 Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları TÜYAP BURSA FUARCILIK A.Ş. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar

Detaylı

1982 yılında kurulan Hong Kong Merkezli bir firmadır. 1988 yılında Hong Kong Borsası nda halka arz edilmiştir.

1982 yılında kurulan Hong Kong Merkezli bir firmadır. 1988 yılında Hong Kong Borsası nda halka arz edilmiştir. Welltec Kimdir? 1982 yılında kurulan Hong Kong Merkezli bir firmadır. 1988 yılında Hong Kong Borsası nda halka arz edilmiştir. 50 nin üzerindeki şirketler grubundan oluşan COSMOS Machinery nin plastik

Detaylı

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım

YATIRIMLARI BÜLTENİ. Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları SAYI. Araştırma ve Tasarım T U R İ Z M YATIRIMLARI BÜLTENİ Grup ve Şirketlerin Yatırım Planları 14 SAYI Araştırma ve Tasarım erol KaRaBuLuT PROJELER Dilek Holding Öztürk Grubu Accor Hotels Sheraton Hotels Akfen GYO Rixos Hotels

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA

DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA AVRASKA İŞ GELİŞTİRME ve YÖNETİM DANIŞMANLIĞI LTD.ŞTİ. HAKKIMIZDA İstanbul, 2017 «Farklı olmak iş hayatınızın en önemli felsefesi olmalıdır. Bunun için de müşterilerinizi çok iyi tanımanız gerekir. Amacınız,

Detaylı

HAKKIMIZDA.

HAKKIMIZDA. HAKKIMIZDA Yekaş&Fides Global Logistics olarak, yola çıktığımız 1998 yılından bu yana, hizmet çeşitliliğimizi her geçen gün artırarak şeffaf, güvenilir ve müşteri odaklı lojistik hizmetleri sunuyoruz.

Detaylı

ÖZMAK GEM GEMİ ve MAK. SAN SAN. Tİ T C. LTD LT. ŞTİ T. www.ozmakgemi.com MİLGEM İ PROJESİ PROJES

ÖZMAK GEM GEMİ ve MAK. SAN SAN. Tİ T C. LTD LT. ŞTİ T. www.ozmakgemi.com MİLGEM İ PROJESİ PROJES ÖZMAK GEMİ ve MAK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ. www.ozmakgemi.com MİLGEM PROJESİ ÖZMAK Hakkında Özmak Gemi Mak. San. Ve Tic. Ltd. Şti. 1979 yılında Gemi Makinaları İşletme Mühendisi Sayın Rahmi Kanbay tarafından

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI 12. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı Hırdavat ve Nalburiye

Detaylı

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015

İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu. Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İnci Akü A.Ş. Kurumsal Tanıtım Sunumu Değişimde çevik olan, başarıda öncü olur 2015 İndeks I. İnci Holding ve Grup Şirketleri II. Vizyon-Misyon III. Organizasyon Şeması IV. Tarihçe V. Operasyonlar VI.

Detaylı

11.GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ULUSLARARASI İHTİSAS FUARI (FOTEG İSTANBUL 2013)

11.GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ULUSLARARASI İHTİSAS FUARI (FOTEG İSTANBUL 2013) 11.GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ ULUSLARARASI İHTİSAS FUARI (FOTEG İSTANBUL 2013) Yunus ÇOLAK, Koordinatör Hasan AKDOĞAN, Uzman Baver AYDIN, Uzman Diyarbakır Yatırım Destek Ofisi MART 2013 11.GIDA İŞLEME TEKNOLOJİLERİ

Detaylı

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU

PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 1 PREFABRİK YAPI ÇÖZÜMLERİ PREFABRİK YAPI ŞANTİYE KATALOĞU 2 HAKKIMIZDA AR-GE ve ÜR-GE çalışmaları ile geliştirdiği yeni teknoloji ve farklı tasarımlarının sağladığı avantajlarla donatılan ürünleri ile

Detaylı

Otokar OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU

Otokar OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 ARA HESAP DÖNEMİ NE AİT FAALİYET RAPORU OTOKAR OTOMOTİV VE SAVUNMA SANAYİ A.Ş. 31.03.2014 FAALİYET RAPORU Şirketimizin, 2014 yılının ilk çeyreğini

Detaylı

Üretimde kalite, satışta güven...

Üretimde kalite, satışta güven... Üretimde kalite, satışta güven... ÜSTÜN KALİTE HIZLI SEVKİYAT TOPTAN SATIŞ İstanbul Karabük Samsun İzmir Ankara Hatay Sivas 7 Merkezden Tüm Türkiye'ye Dağıtım Ağımızla Çözüm Ortağınız Olabiliriz. Demko

Detaylı

Fuar süresince katılımcılar ve organizatör firma olan Hannover Messe tarafından birçok seminer ve basın toplantısı düzenlenmiştir.

Fuar süresince katılımcılar ve organizatör firma olan Hannover Messe tarafından birçok seminer ve basın toplantısı düzenlenmiştir. DOMOTEX 2012 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI DOMOTEX Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 14 17 Ocak 2012 tarihleri arasında Almanya nın Hannover kentinde düzenlenmiştir. Söz konusu fuar dünyanın en büyük

Detaylı

Sizi geleceğe taşır...

Sizi geleceğe taşır... Sizi geleceğe taşır... HAKKIMIZDA Elizi Reklam İnşaat Turizm Tarım Gıda ve Hayv. San. Tic.Ltd.Şti. firması olarak 2001 yılında Antalya da faaliyetine başlamıştır. Şirketimizin ana faaliyet konusu sera

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU. nurolmakina.com.tr

ÜRÜN KATALOĞU. nurolmakina.com.tr ÜRÜN KATALOĞU nurolmakina.com.tr NURETTİN ÇARMIKLI Nurol Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurol Şirketler Topluluğu ülkemizin kalkınmasına, etik değerlere, insana ve çevreye önem veren evrensel ilkelerinden

Detaylı

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz

Sizin Seçiminiz HAKKIMIZDA. Bizim İşimiz. Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız. Kalite Politikamız. Yenilikçi ve Üretkeniz Bizim İşimiz Sizin Seçiminiz Neden Bizi Tercih Etmelisiniz? İşimizde Uzmanız Mesleki yeterliliğini sağlamış insan kaynağına, teknik bilgiye ve donanıma sahibiz. HAKKIMIZDA Fonte Group 2016'da kurulmuş

Detaylı