Düzlerçamı ve Yeşilbayır a kilit taşı 5 te MAYIS 2017 BELEDİYE ÇALIŞIYOR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Düzlerçamı ve Yeşilbayır a kilit taşı 5 te MAYIS 2017 BELEDİYE ÇALIŞIYOR"

Transkript

1 19 Mayıs Atatürk ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlu olsun. Düzlerçamı ve Yeşilbayır a kilit taşı 5 te Altın Kemer Okulu nun 56 sı başpehlivan, 800 ün üzerinde güreşçinin katıldığı 12. Döşemealtı Güreşleri nde altın kemeri Orhan Okulu kazandı. 11 de MAYIS 2017 BELEDİYE ÇALIŞIYOR DÖŞEMEALTI KAZANIYOR Döşemealtı Belediyesi nin birçoğunu tamamlanma aşamasına getirdiği projeleri, ilçeyi daha modern ve yaşanabilir hale getiriyor. Belediye ürettikçe Döşemealtı kazanıyor. Hastane inşaatının yüzde 90 ı tamam 3 Gençlik Merkezi Kasım da açılacak Ekolojik Kreş te sona yaklaşıldı En güzel Trafik Eğitim Parkı bizde! Türkiye de bir ilk: Müze Cami Döşemealtı Belediyesi tarafından müze cami konseptiyle yaptırılan, ilçenin en büyük ve 4 minareli tek cami inşaatı tüm hızıyla sürüyor. 5 te Başkan Genç 7/24 vatandaşla beraber Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, hafta sonu-hafta içi, mesai saati demeden vatandaşlarla buluşuyor. Mahalle toplantılarının yanı sıra esnaf ziyaretleriyle vatandaşları dinliyor, proje ve yatırımları anlatıyor. Haberleri 2, 7, 8 ve 9 da Döşemealtı na akın ettiler! Döşemealtı, hafta sonu çeşitli etkinliklerle adeta insan seline döndü. Hıdırellez ve Yörük Şenlikleri ne ev sahipliği yapan mesire alanları dolup taştı. 2 de Genç vekiller Avrupa yolcusu DÖGEM in 3 üyesi, Avrupa Birliği Günü etkinlikleri kapsamında Brüksel e gidiyor. 6 da

2 2 Mayıs 2017 Döşemealtı na akın ettiler Antalya nın en büyük merkez ilçesi Döşemealtı, hafta sonu çeşitli etkinliklerle adeta insan seline döndü. Hıdırellez ve Yörük Şenlikleri ne ev sahipliği yapan mesire alanları dolup taştı. Turgay Genç, her platformda vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor. Hafta sonu mesaisini Başkan yardımcılarıyla birlikte mevlit, düğün, nişan, toplantı ve mesire alanındaki şenliklerde vatandaşların ziyaretlerine ayıran Genç in son durağı bu yıl üçüncüsü düzenlenen Muratpaşa Yağlı Pehlivan Güreşleri oldu. Belediye Başkanı Turgay Genç, Pazar mesaisini birçok mahallede düzenlenen düğün, mevlit, toplantılar ile mesire alanında sivil toplum örgütleri ve hemşehri derneklerinin düzenlediği şenliklere ayırdı. Zamanının büyük bölümünü Döşemealtı sakinleriyle geçiren Başkan Turgay Genç in ilk durağı CHP Döşemealtı İlçe Başkanlığı nca düzenlenen 1. Geleneksel Bahar Şenliği Pilav günü oldu. Başkan Genç, ardından yine Düzlerçamı Mesire Alanı nda Erzincanlılar Yardımlaşma Derneği nin düzenlediği geleneksel pikniğe katıldı. Bir süre vatandaşlarla sohbet eden Başkan Genç, ardından iki ayrı ailenin düğün merasimine katılarak mutluluklar diledi. Genç in son durağı Muratpaşa Belediyesi 3. Geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri oldu. Genç, burada Kırkgöz Döşemealtı Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü güreşçilerine destek verdi. Başkan Turgay Genç in Pazar mesaisi! BADEMAĞACI NDA HIDIRELLEZ Bu yıl 7 ncisi düzenlenen Bademağacı Hıdırellez Şenlikleri ne, mahalle sakinlerinin yanı sıra, Antalya dan, Burdur ve civar ilçelerden çok sayıda vatandaş katıldı. Belediye Başkan Vekili Ali Acır ın da katıldığı, Paksu piknik alanında toplanan yüzlerce vatandaş, piknik yapıp halay çekti. Çocuklar ise çeşitli aktivitelerle güzel havanın tadını çıkardı. GÜVER UÇURUMU NDA ULUSLARARASI YÖRÜK ŞÖLENİ Antalya nın en geniş piknik alanlarından birisi olan Düzlerçamı Mesire Alanı Güver Uçurumu mevkinde bu yıl 3 ncüsü düzenlenen Uluslararası Yörük Festivali ve 24 ncü Yörük Şöleni düzenlendi. Yurt içinden ve yurt dışından on binlerce insan, Yörük şenlikleri için Döşemealtı na geldi. DÜZLERÇAMI NDA HIDIRELLEZ VE PİKNİK Bir diğer piknik yeri Düzlerçamı Mesire Alanı nda ise Alevi Dernekleri nin organizasyonunda Hıdırellez kutlaması yapıldı. Aynı alan içerisinde Antalya Giritliler Derneği nin düzenlemiş olduğu geleneksel piknik ve Hıdırellez şenlikleri gerçekleşti. Her yaştan insanın katıldığı piknik ve şenliklerle Döşemealtı ilçesi en yoğun günlerinden birini yaşadı.

3 Mayıs Hastane inşaatının yüzde 90 ı tamam 700 km2 yüzölçüme sahip olmasına rağmen bir hastanesi bulunmayan Döşemealtı nın bu en önemli sorunu çözülüyor. Kaba inşaatı tamamlanma aşamasına gelen Döşemealtı Termessos Hastanesi, 2018 yılından itibaren hasta kabul edecek. Döşemealtı Belediyesi tarafından yaptırılan ilçenin ilk tam teşekküllü hastanesinde kaba inşaatın yüzde 90 ı tamamlandı. Hastane 2018 den itibaren hasta kabulüne başlayacak. Turgay Genç in en fazla önem verdiği projeler arasında yer alan ve yapılan anketlerde ilçenin en büyük eksikliği olarak gösterilen tam teşekküllü hastane için çalışmalar geçtiğimiz aylarda başlamıştı. 10 ay gibi rekor sürede bitirilmesi planlanan Döşemealtı Termessos Hastanesi nin kaba inşaatı önemli oranda tamamlandı. İnşaatın bodrum katında elektrik ve mekanik imalatlar tamamlanırken 4 ncü katın tabliyesi bitirildi ve 5 nci katın tabliyelerine başlandı. 11 bin 715 metrekare alan üzerine inşaatı devam eden ilçenin ilk ve tek hastanesi, 2018 yılı ocak ayında hizmete girecek. 27 yataklı erişkin yoğun bakım ünitesi, 17 yataklı yeni doğan yoğun bakım ünitesi, 4 yataklı izolasyon ünitesi ve 27 yataklı hasta odası olmak üzere toplam 75 yatak kapasitesi bulunan hastane inşaatında günlük 120 işçi yoğun bir tempoda çalışıyor. Zemin kat ve birinci katta duvar örme işleminin bitme noktasına geldiği suya dayanıklı izolasyon çalışmalarının tamamlandığı Döşemealtı Termessos Hastanesi nde daha önce bodrum kat için 6 metre derinliğindeki temelde geri dolgu çalışmaları da sürüyor. Önümüzdeki günlerde son kat tabliyesinin dökülmesiyle kaba inşaatı tamamen bitecek olan hastane inşaatında ince işçiliğe hız verilerek hastane vatandaşların hizmetine açılacak. Döşemealtı Termessos Hastanesi, sadece ilçeye değil yakın çevreye de hizmet verebilecek kapasitede projelendirildi.

4 4 Mayıs 2017 Türkiye nin ilk ekolojik kreşinde sona yaklaşıldı Döşemealtı Belediyesi tarafından projelendirilip inşaatına başlanan Türkiye nin ilk ekolojik kreşinde sona yaklaşıldı. 3 bin 600 m2 alan üzerine kurulan Ekolojik Kreş te çocukların doğal hayatı öğrenebilmesi için hobi bahçeleri, göletler, mini hayvanat bahçesi ve oyun alanları özel olarak tasarlandı. ÖRNEK PROJE Turgay Genç in vizyon projeleri arasında yer alan ekolojik kreşin kaba inşaatı tamamlandı. Modern mimarisiyle olduğu kadar ayrıntılarıyla da dikkat çeken Döşemealtı Ekolojik Kreşi, 2017 yılı içerisinde tamamlanıp kayıtlara başlanacak. Toplam 6 sınıftan oluşan kreşte; 3,4 ve 5 yaş grubu yaklaşık 170 çocuğa hizmet verilecek. ENERJİSİ GÜNEŞTEN Döşemealtı nın merkez mahallelerinden Çıplaklı ya yapılan kreşi benzerlerinden ayıran özellikler arasında; enerjisini binanın çatısına monte edilen güneş panellerinden elde edecek olması, ço- cuk- l a r a organik tarımın öğretileceği bahçeler, doğal hayatın vazgeçilmezi olan hayvanları tanıyacakları mini hayvanat bahçesi ve gölet bulunuyor. Ayrıca çocuklar için yürüyüş yapabilecekleri parkur ve sentetik zeminli oyun alanları da mevcut. Ekolojik Kreş, inşaatında sona yaklaşıldı. Çevre düzenlemesi ve tefrişatın tamamlanmasıyla birlikte öğrenci kabulüne başlanacak. ÇOCUKLARIMIZ İÇİN DOĞAL YAŞAM ALANI Döşemealtı Belediyesi nin ekolojik kreşi yaklaşık 2 milyon 500 bin liraya mal olacak. Kreş inşaatındaki çalışmaları yakından takip eden Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Tüm projelerde olduğu gibi Ekolojik Kreş te de nitelikli olmasına özen gösterdik. Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza doğal ortamda ev sahipliği yapmak ve onlara çevrenin, doğanın önemini hissettirmek istiyoruz dedi. Gençlik Merkezi Kasım ayında hizmete girecek Gençlik Merkezi inşaatı tüm hızıyla sürüyor. Döşemealtı Belediyesi nin gençleri kültür, sanat ve spora yönlendirmek amacıyla projelendirdiği Gençlik Merkezi inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. DÖŞEMEALTI NDA BİR İLK DAHA Döşemealtı nda bir ilk olma özelliğini taşıyan 5 bin 947 metrekare alan üzerine inşası süren tesisin A Blok birinci katın son tabliyesi döküldü. B ve C bloklarda bulunan havuzların beton dökme işlemleri devam ediyor. Merkezin Kasım ayında hizmete girmesi hedefleniyor. GENÇLERİN BULUŞMA NOKTASI OLACAK Yeşilbayır mahallesinde yapımı devam eden Gençlik Merkezi nde açık ve kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, dans ve folklor salonu, çok amaçlı konferans salonu, sergi salonu, çocuk havuzu, bay- bayan, öğretmen, engelli giyinme odaları, doktor ve hemşire odaları, bilgisayar dersliği, idari odalar, 30 ar kişilik 2 ayrı seminer odası, plastik sanatlar ve resim işliği, sergi ve dinlenme holü, gençlik lokali, drama-tiyatro salonu ve hazırlık odaları ile müzik işliği bulunuyor.

5 Mayıs Türkiye de bir ilk: Müze Cami Yeşilbayır ve Düzlerçamı na kilit taşı döşeniyor Döşemealtı Belediyesi bir taraftan yeni yollar açarken diğer taraftan da açılan yolları sıcak asfalt ve kilit taşlarıyla güzelleştiriyor. Döşemealtı Belediyesi tarafından müze cami konseptiyle yaptırılan, ilçenin en büyük ve 4 minareli tek cami inşaatı tüm hızıyla sürüyor metrekare alan üzerine yapılan ve 2 bin 500 kişi kapasiteli caminin yıl sonun da ibadete açılması hedefleniyor. KABA İNŞAATI BİTTİ Hayırseverlerin katkılarıyla inşaatına başlanan ancak maddi sorunlar nedeniyle Döşemealtı Belediyesi ne devredilen Merkez Camii, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç tarafından yeniden projelendirilerek belediye bütçesi ile yapımına başlanmıştı. Müze Cami konseptiyle ibadete açılması planlanan ve her bir ayrıntısı ince ince hesaplanan caminin giriş kapıları, minber ve süslemeleri, Türkiye nin tarihi camilerinden örnek alınarak birebir orjinaline uygun olarak inşa edilecek. MERKEZ PARK İLE BİR BÜTÜN HALİNDE İzolasyon ve yalıtım işleri devam eden cami inşaatında de 20 işçi çalışıyor. Müze Cami nin kubbesinde kompozit kaplaması yapımı sürerken bahçesinde imam lojmanı, tuvaletler, şadırvan ve abdest alma alanları inşaatları da tamamlanmak üzere. Hemen yanı başına inşa edilen merkez park ile çok daha ihtişamlı hale gelecek 4 minareli cami asma katlı olarak yapılıyor. Fen İşleri Müdürlüğü nün planlaması doğrultusunda ana caddeler ve bulvarlar sıcak asfalt ile kaplanırken ara yollara kilit taşı uygulaması yapılıyor. Döşemealtı Belediyesi nin kendi fabrikasında imalatı yapılan parke ve kilit taşları ile bugüne kadar onlarca mahalleye binlerce metrekare yol ve kaldırım çalışması yapıldı. TAŞLAR BELEDİYENİN FABRİKASINDA ÜRETİLİYOR Vatandaşların talebi doğrultusunda yatırım planına alınan Düzlerçamı ve Yeşilbayır Mahalleleri nde ara yollara kilit taşı döşenirken, yayalar için de kaldırım yapılıyor. Yeşilbayır Mahallesi ve 5104 sokaklarda başlayan çalışmalar, 12 sokağın tamamında sürdürülerek mahalle sakinlerinin hizmetine açılacak. Ekiplerin bir kısmı da Düzlerçamı Mahallesi 6527 sokakta çalışmalarını sürdürüyor. 2 MAHALLEYE 80 BİN M2 KİLİT TAŞI Yeşilbayır ve Düzlerçamı Mahalleleri nde çalışmalar tamamlandıktan sonra toplam 80 bin m2 kilit taşı ve 20 bin m2 bordür taşı döşenmiş olacak. Her iki mahalledeki çalışmaların ardından ekipler Karaman Mahallesi ne geçerek ara sokaklara kilit taşı döşemesi yapacak. En güzel Trafik Eğitim Parkı Döşemealtı na Döşemealtı Belediyesi tarafından Yeşilbayır Mahallesi nde yapımına başlanan Çocuk Trafik Eğitim Parkı nda kaba inşaat tamamlandı. Toplam 8 bin m2 alan üzerine projelendirilen trafik eğitim parkında kaba inşaat ve saha tesfiye çalışmaları biterken, aydınlatmalar için elektrik tesisatı, çok amaçlı spor kullanım alanlarının alt yapı işlemleri su tesisatlarında sona gelindi. Temmuz ayında tamamlanarak hizmete girecek olan ilçenin ilk ve tek Çocuk Trafik Eğitim Parkı, en yeni teknolojik özellikleriiyle örnek proje. ENGELLİ BİREYLER DE FAYDALANABİLECEK Engelli vatandaşların kullanımına uygun olarak projelendirilen parkta, fıskiyeli havuzun yanı sıra, meydan, çocuklar için oyun alanı, otopark, idari bina, garaj, tamirhane, tenis kortu, basketbol, voleybol ve futbol sahaları, koşu ve yürüyüş parkuru ile yeşil alanlar bulunuyor. Alt yapı çalışmaları, kafeterya, idari bina ve garaj bölümünün kaba inşaatı ile saha tesfiye işlemlerinin tamamlandığı parkta ince işçilik aşamasına geçildi.

6 6 Mayıs 2017 Genç vekiller Avrupa yolcusu Döşemealtılı gençlerin katılımıyla oluşturulan Döşemealtı Gençlik Meclisi nin 3 üyesi, Avrupa Birliği Günü etkinlikleri kapsamında Brüksel e gidiyor. Mayıs ayında Belçika nın Brüksel kentinde çeşitli temaslarda bulunacak olan Döşemealtı nın genç vekilleri, çeşitli sivil toplum kuruluşları, Avrupa Birliği kurumları ve Türkiye AB Daimi Temsilciliği ni ziyaret ederek iki ülke arasında gençlik köprüsü kuracak. Ekibe Proje Danışmanı Murat Dinç öncülük edecek. Belçika gezisi öncesi Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç i makamında ziyaret eden genç vekiller Kamile Bahşi, Atay Özden ve Rumeysa Demirel, proje içerisinde olmaktan mutluluk duyduklarını belirterek Döşemealtı nı, Antalya yı ve Türkiye yi en iyi şekilde temsil edeceklerini söylediler. DÖGEM projesini başlatırken, Döşemealtı nda yaşayan gençlere yeni ufuklar açmayı, kişisel ve mesleki deneyimler kazandırmayı ve Avrupa ile entegre bir gençlik oluşturmayı amaçladıklarını ifade eden Başkan Turgay Genç, 25 i kız, 25 i erkek toplam 50 genç vekilimizi hem yerel yönetimlere dahil ediyoruz hem de yeni imkanlar kazandırmaya çalışıyoruz. Gençlerimizin Avrupa deneyimi kazanması, Avrupa daki gençlerle ortak projelerde buluşması sadece bölgemiz için değil, ülkeler arasında da iyi bir iletişim imkanı yaratacaktır. Brüksel e gidecek olan genç vekillerimize iyi yolculuklar dilerim dedi. Yeşil pasaporta sahip birinci ve ikinci dönem genç vekillerinin müracaatları sonucu İngilizce mülakatında başarılı olan gençler arasından seçilen 3 genç vekilin Avrupa programı şöyle: Uluslararası Gençlik Organizasyonları ziyareti Avrupa Gençlik Forumu ziyareti Think Young Loby ve Girişimcilik Kuruluşu ziyareti AB Türkiye Daimi Temsilciliği nde büyükelçi ziyareti CHP Brüksel Temsilciliği ziyareti Avrupa Günü etkinliklerine katılım ve Avrupa Birliği Kurumlarına ziyaret Avrupa Parlamentosu Avrupa Birliği Komisyonu Avrupa Birliği Konseyi Avrupa Bölgeler Komitesi Avrupa Dış Eylemler Servisi Avrupa Ekonomik ve Sosyal Komitesi Avrupa Tarihi Evi Müzesi gezisi Akkaşlar Sülalesi bir arada Düzlerçamı ve Karaman Mahalleleri nin köklü ailelerinden Akkaşlar Sülalesi, aile geleneğini yeni nesillere aktarmak, birlik ve beraberliği yaşatmak amacıyla biraraya geldiler. Her yıl 1 Mayıs ta buluşan Akkaşlar Sülalesi, bu yıl 4 üncü kez biraraya geldi. Karaman ve Düzlerçamı Mahallelerinin en geniş ailesi olarak bilinen Akkaşlar, yaklaşık 800 kişiden oluşuyor. Türkiye nin farklı yerlerinde yaşayan aile bireylerinin de yer aldığı birlik ve beraberlik toplantısına büyükler kadar, gençler ve çocuklar da gönüllerince eğlendi.

7 Mayıs Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, mahalle toplantıları kapsamında Çıplaklı Mahallesi nde TOKİ halkıyla buluşup son 3 yılda yapılan çalışmaları anlattı ve vatandaşları dinledi. Başkan Genç, TOKİ sakinlerini dinledi Bahçeyaka da site sakinleriyle buluştu Başkan Turgay Genç, Bahçeyaka Mahallesi Öz Aydeniz Sitesi sakinleriyle toplantı yaptı. Seçim öncesinde vaat ettiği projelerin hemen hemen tamamını hayata geçirdiklerini söyleyen Genç, İlçemizin en büyük ihtiyacı hastaneydi. Bunun için çalmadığımız kapı kalmadı. Ama baktık ki olmuyor, bu kez kolları sıvadık ve belediye imkanlarıyla hastanemizi yapmaya başladık. 10 ayda tamamlayıp 2018 yılında açılışını yapacağız. 11 mahallemize 12 adet çok amaçlı kapalı pazar yeri yaptık. Ekolojik Kreş i bitirme aşamasındayız. 400 kilometrenin üzerinde yeni yol açtık. 2 bin kişilik, Türkiye nin ilk müze konseptli camisini yapıyoruz. Gençlerimiz için İlçemizin ilk Gençlik Merkezi nin inşaatı halen devam ediyor dedi. YENİ OTOGAR DÖŞEMEALTI NA YAPILACAK Antalya da yaşayan herkesin Döşemaltı ilçesine yatırım yapmak, ilçemizden bir ev almak istediğini anlatan Başkan Genç, Artık kentin en büyük cazibe merkezi Döşemealtı. Yeni otogar buraya geliyor. Alanını bedelsiz olarak Büyükşehir Belediyesi ne tahsis ettik. Artık kentin dağıtım noktası olacağız. Bununla birlikte ulaşım master planı değişecek. İlçeye ulaşım çok daha hale gelecek. Doğalgazın ilçemize gelebilmesi için de adeta seferber olduk. Meclisten gerekli kararları çıkardık Yeşilbayır Mahallemizde uygulama başlıyor. Kısa sürede tüm ilçe doğalgaz ile tanışacak diye konuştu. TALEPLER DEĞERLENDİRİLECEK Mahalle sakinleri, Başkan Genç ten sitelerinin yanında bulunan parkın artık yetmediğini daha büyük bir park yapılmasını istedi. Talepleri not alan Başkan Genç, gerekli çalışmanın yapılacağını söyledi. Hız kesici kasis taleplerini ise UKOME ile görüşeceğini söyledi. Halkın sorunlarını yerinde dinlemek, belediyenin yapmış olduğu çalışmalar hakkında bilgi vermek amacıyla mahalle toplantıları düzenleyen Belediye Başkanı Turgay Genç, yaklaşık 7 bin kişinin yaşadığı TOKİ de vatandaşlarla buluştu. Döşemealtı Belediyesi nin sosyal projelerinden Emekliler Kahvesi bahçesinde gerçekleştirilen toplantıya katılan TOKİ sakinlerine, tamamlanan, devam eden ve planlanan çalışmaları hakkında bilgi veren Başkan Genç, daha sonra da sorunları dinleyip not aldı. Başkan Yardımcısı Zafer Yörük, Belediye Meclis Üyeleri Ramazan Bahşi, Arzu Yıldırım, Ahmet Şimşek, Sami Altun, Ahmet Küçüktekin ve belediye bürokratlarının hazır bulunduğu toplantı yaklaşık 2 saat sürdü. Döşemealtı na kazandırılan projelerle ilçenin cazibe merkezine dönüştüğünü söyleyen Başkan Genç, Sizlerin de bildiği gibi Döşemealtı ilçemizin ilk kent meydanını yaptık ve hizmete açtık. 11 mahallemize çok amaçlı kapalı pazaryeri kazandırdık. Vatandaşımız evine, işyerine rahatlıkla ulaşsın diye 500 km ye yakın yeni yol açtık. Gençlerimiz için Döşemealtı nın ilk Gençlik Merkezi ni projelendirdik ve inşaatına başladık. Çocuklarımızın trafik kurallarını uygulamalı öğrenebilmesi için Antalya nın en iddialı Trafik Eğitim Parkı nı yapıyoruz. Halkımızın sanatsal etkinliklerden faydalanabilmesi için Döşemealtı Halk Tiyatrosu nu kurduk. Her hafta ücretsiz olarak hem çocuklarımız hem de yetişkinler için ücretsiz oyunlar sahneleniyor dedi. Çıplaklı Mahallesi nde yapımı devam eden Türkiye nin ilk ekolojik kreşinin bitme aşamasına geldiğini de sözlerine ekleyen Başkan Genç, sözlerini şöyle sürdürdü: Çıplaklı mahallemizin yolunu yeniden düzenledik, yayaların ulaşımını kolaylaştırmak için çift taraflı kaldırım yaptık. Yaklaşık 7 bin kişinin yaşadığı TOKİ de sosyal yaşama destek olmak için park, yeşil alan ve çevre düzenlemesi yaptık, Emekliler Kahvesi ni açtık. Antalya nın en fazla proje üreten belediyesi olduğumuzu sizlerle paylaşmak istiyorum.

8 8 Mayıs 2017 Esnafa sürpriz ziyaret Turgay Genç, Atatürk Caddesi üzerinde esnafın isteklerini dinledi, yatırımlar hakkında bilgiler verdi. Döşemealtı Belediye Başkanı Genç, mahalle ve site toplantılarıyla vatandaşların sorunlarını yerinde tespit edip giderilmesi için bire bir çalışma yapmaya devam ediyor. Başkan Genç, fırsat buldukça çat kapı yaparak evleri ziyaret ediyor. Atatürk Caddesi esnafıyla Bugün Yeşilbayır Mahallesi nde yaya olarak esnaf gezisine çıkan Başkan Genç, hayırlı işler temennisinde bulunduğu esnafın istek ve şikayetlerini dinledi. Ziyaretler sırasında vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Genç, tüm istekleri not aldırdırarak bir an önce hayata geçirilmesi için talimat verdi. Gezi sırasında Başkan Genç e Döşemealtılılar yoğun ilgi gösterdi. Biz bir aileyiz Gördüğü ilgiden bin hayli memnun olduğunu ifade eden Başkan Genç, Biz Döşemealtı nda bir aileyiz. Kimisi beni evladı, kimisi ağabeyi ya da arkadaşı gibi görüyor. Bu sevgiye layık olabilmek ve ilçemin sorunlarını çözebilmek adına mesai arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Ev ziyaretleri, mahalle ve site toplantılarının yanı sıra esnaf kardeşlerimizin de işyerlerinde ziyaretler yaparak çaylarını içip sorunlarını dinliyorum diye konuştu. Koltuğunu 6 yaşındaki Uygar a bıraktı Turgay Genç, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında kendisini ziyarete gelen kreş öğrencilerini ağırladı. Başkan Genç, geleneği bozmayarak koltuğunu 6 yaşındaki Uygar Büyükkara ya bıraktı. Minik başkanın ilk talimatı kreşlerinin önüne Atatürk büstü ve evlerinin yakınına park yapılması oldu. İlçede faaliyet gösteren Beşparmak Çocuk Kreşi öğrenci ve öğretmenleri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay genç i makamında ziyaret etti. Belediye Başkanı Genç ellerinde Türk bayraklarıyla kendisini ziyarete gelen minik misafirlerini ağırladı. Başkan Genç ile sohbet eden kreş öğrencileri hazırladıkları şiirleri okudu. Minik ziyaretçileriyle tek tek ilgilenen Başkan Turgay Genç koltuğunu 6 yaşındaki Uygar Büyükkara admı öğrenciye teslim etti. Büyükkara koltuğa oturur oturmaz ilk talimatını Özel Kalem Müdürlüğü ne verdi. Kreşlerinin önüne Atatürk büstü, evlerinin önüne ise çocuk parkı isteyen minik Başkan, İleride belediye başkanı olmak ister misin sorusuna, Ben büyüyünce aşçı olmak istiyorum. Hem pastaları seviyorum hem de yapması çok eğlenceli yanıtını verdi. 23 Nisan ziyaretçisi minikler, ziyaret sonunda Başkan Genç le birlikte Kent Meydanı na inerek hatıra fotoğrafı çektirdi.

9 Mayıs Fuarda yağlı güreş ve halk oyunları gösterisi Antalya Expo Center da bu yıl ilki düzenlenen Dünya Sağlık Spor Kongre ve Fuarı (HESTOUREX) sona erdi. Fuara Döşemealtı Belediyesi standı damga vurdu. 150 ülkeden 4 bin yabancı satın alma heyetinin katılımıyla düzenlenen HESTOUREX Fuarı nda, Döşemealtılı minik güreşçiler kispet giyip yağlı güreş gösterisi yaptı. Özellikle yabancı misafirlerin ilgi gösterdiği güreş sırasında katılımcılar sosyal medya hesapları üzerinden canlı yayın yaparak gösteriyi ülkelerine ulaştırdı. Kırgızistan dan gelen heyette bulunan yöresel kıyafetli sanatçılar, Döşemealtı Al Yazma folklor ekibiyle ortak gösteri yaptı. Fuarda Döşemealtı Halısı nın yanı sıra doğa sporlarının yapılabildiği alanlar, yağlı güreş ve kadın futbol takımı da ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. DÖŞEMEALTI ANLATILDI Dünya Sağlık Spor Kongre ve Fuarı HESTOUREX de, yabancı turizm ve seyahat acentesi temsilcileri katılımcı firmalarla bire bir görüşme imkanı buldu. Döşemealtı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Cevat Yanar, Çin Halk Cumhuriyeti, Avusturya, Rusya, Almanya, Yunanistan, Polonya, Ukrayna, Malezya, Danimarka, Finlandiya, Azerbaycan, Gürcistan, Hırvatistan, Kazakistan, Bulgaristan, Bosna Hersek ve Özbekistan gibi ülkelerden 42 ayrı firmanın alım heyetleriyle görüşme yaptı. Döşemealtı nın tarihi kültürel özelliklerinin yanı sıra doğal parkurlarda yapılabilecek doğa yürüyüşleri ve geleneksel olarak yapılan yağlı güreşler ile kadın futbol takımı ile birlikte bölgenin spor merkezi özellikleri tanıtıldı. Turizmciler, 2018 takviminde Döşemealtı na da yer açtı MİNİ ER MEYDANI! Dünyanın 150 ülkesinden binlerce turizm ve seyahat acentesinin alım heyetlerine ev sahipliği yapan fuarda kentin en büyük organizasyonlarından biri olan yağlı pehlivan güreşleri katılımcılara canlı olarak tanıtıldı. Döşemealtı Belediyesi standındaki yapay çime çıkan 11 yaşındaki minik-1 boy kategorisi güreşçileri, kispet giyerek yağlandıktan sonra güreş tuttu. Küçük cazgır iki güreşçiyi alkışlarla er meydanına davet edip kim olduklarını manilerle tanıttıktan sonra güreşin başlaması için start verdi. Yüzlerce kişi güreşleri sosyal medya hes a p l a r ı üzerinden canlı olarak yayınlayarak ülkelerindeki insanlara gösterdi. Büyük beğeni toplayan güreş gösterisinin ardından yabancı firma temsilcileri görüşmeler yapmak için Döşemealtı Belediyesi nden randevu aldı. KIRGIZLARLA ORTAK GÖSTERİ Döşemealtı Belediyesi standına yerli ve yabancı basın mensupları da ilgi gösterdi. Kırgızistan televizyonu, Döşemealtı standında gösteri yapanı Al Yazma folklor ekibinin gösterisini canlı yayınlarken Kırgızistan ın en büyük turizm seyahat acentesi sahibi Kubatrek Namatov, Döşemealtı Belediyesi ile büyük bir dostluk kurduk. Önümüzdeki yıldan itibaren rotamıza Döşemealtı nı dahil ettik dedi. SON ANA KADAR ZİYARET Fuarın yıldızı haline gelen Döşemealtı Belediyesi nin standına ziyaretler son ana kadar sürdü. Cumhurbaşkanlığı Baş Danışmanı Oktay Saral, Ukrayna Ekonomi Kalkınma ve Ticaret Bakan Yardımcısı Mikail Titarchuk, kaymakamlar, Antalya ve Türkiye nin dört bir yanından gelen belediye başkanları, başkan yardımcıları ve bürokratlar, Döşemealtı Belediyesi standını ziyaret etti.

10 10 Mayıs 2017 Komisyondan zam yok kararı Belediye Meclis Salonu nda bir araya gelen Arsa-Arazi Emlak Değer Komisyonu, alım satım işlemleri, emlak vergisi, veraset ve intikallerde esas alınan değerlere zam yapmama kararı aldı. Arsa-Arazi Emlak Değer Komisyonu, Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Naci Alın başkanlığında toplandı. Son olarak 2013 yılında toplanan ve 4 yılda bir araya gelen komisyona, Döşemealtı Belediye Başkan Yardımcısı Zafer Yörük, mahalle muhtarları, Antalya Vergi Dairesi Başkanlığı Mükellef Hakları ve İletişim Müdürü Orhan Zıngal ile Antalya Ticaret Odası temsilcisi katıldı. VATANDAŞ ŞİKAYETÇİ Konuyla ilgili komisyon üyelerine bilgi veren Başkan Yardımcısı Naci Alın, 2013 te yapılan fiyat artışıyla ilgili vatandaşlardan yoğun şikayetler geldiğine dikkat çekerek talepleri dinledi. Antalya Vergi Dairesi nden Orhan Zıngal da komisyon üyelerine alınacak kararın kamusal ve yasal boyutlarıyla ilgili bilgiler verdi. Bazı komisyon üyesi muhtarlardan gelen fiyatların aşağı çekilmesi yönündeki talepleri değerlendiren Zıngal, yasal olarak bunun mümkün olmadığının altını çizdi. Görüşmelerin ardından yapılan oylamada zam yapılmaması ve 4 yıl boyunca 2013 yılındaki fiyatların baz alınması kararı alındı. Belirlenen değer, alım satım işlemleri, emlak vergisi, veraset ve intikal gibi işlemlerde esas alınıyor. Personele İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi Geleceğin başpehlivanlarına başkandan ödül Başkan Turgay Genç, Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor un başarılı güreşçileri Adem Ayseli ile Murtaza Kalkan ı ödüllendirdi. Döşemealtı Belediyesi, hizmet içi eğitim seminerleri kapsamında personeline İş Sağlığı ve İş Güvenliği semineri verdi. Belediye Meclis salonunda düzenlenen eğitim seminerinde işyeri hekimi Dr. Selçuk Küçük, Döşemealtı Belediyesi İş Güvenliği uzmanları Nuri Avcı ve Derya Akın tarafından personele meslek hastalıkları, iş kazaları ve ilkyardım konusunda bilgiler verildi. Seminerin ilk etabına 300 personel katıldı. İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ ÖNEMLİ 6331 Sayılı İş Sağlığı ve İş Güvenliği ile ilgili kanunun işverene ve çalışana getirdiği hak ve yükümlülükleri kapsayan bilgilendirme eğitiminde küçük ve orta çaplı iş kazalarının önlenmesi, personelin bilinçlendirilmesi, acil durumlarda yapılması gereken işler, iş kazalarında personelin alabileceği önlemler anlatıldı. VİDEOLARLA ANLATILDI Eğitime katılan personele meslek hastalıklarından korunma ve iş sağlığı ve güvenliğiyle ilgili bilinçlendirme amacıyla video ve kısa filmler izletildi. Görüntüleri izleyen belediye personeli, tehlikeli olabilecek çalışma ortamları ile karşılaştıkları zamanlarda ne yapmaları yaşanan iş kazaları sırasında nasıl hareket etmeleri konusunda uygulamalı olarak eğitildi. Seminerlerin belediye personelinin tamamına belirli aralıklarla verileceği bildirildi. SORUNLAR OLMASIN Turgay Genç, Halkımıza hizmet götürürken mesai arkadaşlarımın ne kadar özenle ve titiz çalıştıklarını biliyorum. İşlerini yaparlarken herhangi bir sorun ile karşılaşmamaları için İş Sağlığı ve İş Güvenliği konusuna da azami dikkat etmeleri gerekiyor dedi. 12. Döşemealtı Güreşleri nde birincilik kürsüsüne çıktıktan sonra Kumluca güreşlerini 3. kez kazanarak altın kemerin ebedi sahibi olan Orhan Okulu, Antrenör Kemal Yılmaz, diğer boylarda güreşen Murtaza Kalkan, Adem Ayseli ve büyükannesi Zeynep Ayseli, Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç i makamında ziyaret etti. Başkan Genç, Döşemealtı yağlı pehlivan güreşlerinde ayak boyunda birinci, Kumluca güreşlerinde ise üçüncü olan Adem Ayseli ile Döşemealtı güreşlerinde teşvik-2 boyunda ikinci olan Murtaza Kalkan ı saat ve altınla ödüllendirdi. Başkan Turgay Genç, geleceğin başpehlivanlarını başarılarından dolayı tebrik ederek, Spora ve sporcuya verdiğimiz önemin meyvelerini alıyoruz. Genç güreşçilerimiz, Antalya nın gururu başpehlivan Orhan Okulu yu örnek alarak azimli bir şekilde çalışıyorlar. Döşemealtı güreş ekibinin müsabakalardan derece ve altın kemerlerle dönmesi bizi gururlandırıyor dedi.

11 Mayıs Güreşler nefes kesti Antalya nın 2017 yılı yağlı güreş sezonu, Döşemealtı ndan start aldı. Bu yıl 12 ncisi düzenlenen Döşemealtı Güreşleri ne 56 sı Başpehlivan, 800 ün üzerinde güreşçi katıldı. Kıran kırana geçen müsabakalar sonunda altın kemeri Orhan Okulu kazandı. Şiddetli fırtına ve soğuk havaya rağmen Döşemealtı Güreşleri ne ilgi büyüktü. Türkiye nin birçok yerinden güreşseverler Döşemealtı na geldi. Sabah da başlayan müsabakalar akşam a kadar devam etti. Finalde İsmail Balaban ı yenen Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor güreşçisi Orhan Okulu, Döşemealtı Güreşleri nin başpehlivanı oldu. Üçüncülüğü Hamza Köseoğlu ile Serhat Gökmen paylaştı. Başpehlivan Orhan Okulu nun altın kemerini Belediye Başkanı Turgay Genç ile İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya taktı. Döşemealtı Güreşleri nin ağalık ihalesini 307 bin lira ile kazanan son 2 yılın Güreş Ağası Osman Ali Avcı, ebedi ağalık unvanı da elde etmiş oldu. Bu yıl 12 ncisi gerçekleştirilen Geleneksel Döşemealtı Yağlı Pehlivan Güreşlerine 56 sı başpehlivan yaklaşık 800 pehlivan katıldı. Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç in ev sahipliğinde Yeniköy Stadı nda düzenlenen müsabakalara, Türkiye nin dört bir yanından 7 binin üzerinde güreşsever geldi. Turgay Genç in ev sahipliğini yaptığı Döşemealtı Güreşleri ni çok sayıda milletvekili, kaymakam, belediye başkanları, siyasi partilerin yöneticileri, oda başkanları, iş adamları, kamu kurum temsilcileri, muhtarlar, meclis üyeleri ile Antalya İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya ve Döşemealtı İlçe Emniyet Müdürü Hasan Arınç da izledi. ATA SPORUMUZA SAHİP ÇIKIYORUZ Döşemealtı güreşlerinin her yıl daha büyük ilgi gördüğünü belirten Başkan Turgay Genç, Ata sporumuzu yaşatmak, gelecek nesillere aktarmak ve güreşseverlere er meydanı heyecanını yaşatmak üzere bu yıl 12 ncisini düzenlediğimiz Döşemealtı Güreşleri, zor hava şartlarına rağmen sporcu, seyirci ve protokol katılımı bakımından başarılı geçti. Başpehlivanlığı kulübümüz sporcusu Orhan Okulu nun kazanması, ayrıca alt boylardaki güreşçilerimizin gelecek vaat eden performansları göğsümüzü kabarttı. Bu güzel organizasyonu hazırlayan tüm mesai arkadaşlarıma teşekkür ederim dedi. Bütün rakiplerini yenen Kırkgöz Döşemealtı Belediyespor güreşçisi Orhan Okulu, Döşemealtı Güreşleri nin başpehlivanı oldu.

12 SAYI 22 SAHİBİ Turgay GENÇ HABER MERKEZİ Ali GÜLER Soner KOCAER Hasan SERBEST Ezgi ÇOT İLETİŞİM Döşemealtı Belediyesi ANTALYA MAYIS 2017 YAZI İŞLERİ MÜDÜRÜ Bahtiyar SİDEL YAYIN KOORDİNATÖRÜ Ali KÖSE GRAFİK TASARIM Sefa SEYİTOĞLU BASKI Döşemealtı Matbaası / ANTALYA Tel: Faks: bilgi@dosemealti.bel.tr

TOKİ Perkı Parkı. denilen çalışmaları bölgeye kazandırdı ve ilçeyi adeta cazibe merkezine dönüştürdü.

TOKİ Perkı Parkı. denilen çalışmaları bölgeye kazandırdı ve ilçeyi adeta cazibe merkezine dönüştürdü. 850 bin m² sıcak asfalt 150 bin m² parke yol TOKİ Perkı Parkı Şht.M.Gürcan Cad. Döşemealtı Hastanesi Trafik Eğitim Parkı Ekolojik Kreş Parke Tesisi ve Atölyeler Düne kadar Antalya nın kırsal bölgesi olarak

Detaylı

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYE BAŞKANLIĞI 2016 YILI ARALIK AYI FAALİYET RAPORU A- YAPIM İŞLERİ: 1- İlçemize bağlı Tekke Mahallesi Tekke Cami yanı Çevre duvar, Abdestlik, Bay Bayan WC, Bahçe karo taş döşeme çalışmaları

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI AĞUSTOSAYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİVE ÇOÇUK OYUN PARKLARI YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemiz YeniMahalle 80.Sokak yolu çevre düzenlemesi

Detaylı

Zeytinburnu Belediyesi

Zeytinburnu Belediyesi Zeytinburnu Belediyesi Açılış ve Temel Atma Töreni Yapılacak Hizmetlerimiz Toplam 748.151.280 TL Yatırım zeytinburnu.istanbul 444 1984 Sayın Abdulkerim TAŞ T.C. Başbakanlık Özel Kalem Müdürü Projelerimizin

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı.

29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Yıl:2016 Sayı:2 29 Ekim Cumhuriyet bayramı okulumuzun bahçesinde coşkuyla kutlandı. Saygı duruşu ve ardından istiklal marşımızın okunmasıyla başlayan törenin ardından beden eğitimi öğretmenimiz Levent

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI TEMMUZAYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- İlçemize bağlı Çamdibi mahallesi meydanı çevre düzenlemesi

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ

GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ GELİBOLU TİCARET VE SANAYİ ODASI OCAK-ŞUBAT-MART 2015 BÜLTENİ Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde başlayan "Çanakkale Tanıtım Günleri"nde Gelibolu standı ilgi odağı oldu. Kazan başına

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2015 YILI OCAK AYI FAALİYET RAPORU A- KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİHİZMETLERİ : 1- İlçemiz Temaşalık Mahallesi İlçe Jandarma binası yanı Çamdibi Mahallesi yolu

Detaylı

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638

BAKIRÇA MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ. Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 Mahalle Muhtarı MEHMET AÇIKGÖZ Cadde Sayısı: 4 Sokak Sayısı: 9 Nüfus: 638 TARİHÇE: Bakırca Mahallemiz 18. Yy.dan günümüze değin iskan gören ve tipik Trakya Köy özelliklerini BAKIRÇA MAHALLESİ bünyesinde

Detaylı

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu Bilge kentin yeni sesi SAYI: 17 MAYIS 2013 Etkinlik ÖZEL SAYI BEYOĞLU BELEDİYESİ NİN AYLIK ÜCRETSİZ YAYINIDIR www.beyoglu.bel.tr 444 0 160 Önemli icraat ve etkinliklerimiz ilçemizin dört bir yanında start

Detaylı

OTOPARK POLİTİKALARI

OTOPARK POLİTİKALARI TÜRKİYE SAĞLIKLI KENTLER BİRLİĞİ DENİZLİ BULUŞMASI OTURUM: SAĞLIKLI KENTLERDE ULAŞIM POLİTİKALARI OTOPARK POLİTİKALARI Konuşmacı: Mustafa DÜNDAR OSMANGAZİ BELEDİYE BAŞKANI OTOPARK POLİTİKALARI Sağlık,

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu

NİSAN AYI BÜLTENİ 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı göz doldurdu Teke Yöresi 3. Tarım ve Hayvancılık Fuarı, 27-30 Nisan tarihleri arasında kapılarını ziyaretçilere açtı. Üreticinin yeni teknolojilerle buluştuğu fuarı ilk gün

Detaylı

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI

GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI 29 EYLÜL 2014 HABERLER HABERLER Gül-Ay - Sayfa 4 GÜLNAR BELEDİYE BAŞKANI AHMET GÜNEL, 6 AYIN DEĞERLENDİRMESİNİ YAPTI Gülnar Belediye Başkanı Ahmet Günel, 30 Mart 2014'den bugüne kadar geçen 6 ayın Gülnar

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI KASIMAYIFAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- lçemize bağlı Eğmir Mahallesi girişi 4-7 Kapı no arası yola

Detaylı

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851

ESENLER MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ. Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 Mahalle Muhtarı AHMET KARAGÖZ Cadde Sayısı: 1 Sokak Sayısı: 15 Nüfus: 851 TARİHÇE:Ergene nin köylerindendir. Tipik Trakya köy yerleşimi özellikleri göstermektedir. 19. Yy sonu 20. Yy başından itibaren

Detaylı

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Eylül 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Eylül 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Yenişehir İlçesi CHP Belediye Başkanı aday

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması )

1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) Yeni Projelerimiz 1. Kanalizasyon Altyapı Çalışmalarından Bozulan yolların Onarım ve yenileme çalışmalarının ikmali ( Yaklaşık 20.000 m2 Kilit Parke çalışması ) 2. Taş duvar ve yol genişleme işlerinin

Detaylı

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI

ALTINDAĞ A ALTIN PROJELER ANKARA NIN KALBİ ALTINDAĞ. Doç. Dr. ASIM BALCI ALTINDAĞ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALTINDAĞ IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI IN SOSYAL VE SPOR ÇAĞI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI A ALTIN PROJELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI İnsan ve kalkınma odaklı projelerimizle Altındağ ın geleceğini de inşa edeceğiz ŞİARIMIZ; Milletimizin

Detaylı

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU 18 EKiM 2014 Uluslararası Çocuk Buluşması, İHH İnsani Yardım Vakfı nın dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleştirdiği yetim çalışmalarını Türkiye halkına anlatmak

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591

AHİMEHMET MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ. Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 Mahalle Muhtarı MEHMET ERTAŞ Cadde Sayısı: 9 Sokak Sayısı: 54 Nüfus: 591 TARİHÇE: 1820 yıllara ait haritada Büyükkarıştıran Merkez konumda olup, daha büyük yazılmıştır. Hemen yakınında Misinli (Missinli),

Detaylı

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor

ADA DA ŞENLİK VARDI. tatlandırdı. Etkinlik piknik havasında geçiyor ADA DA ŞENLİK VARDI Bu yıl 6 ncısı düzenlenen Karaada Şenlikleri nde Bodrum un eski gelenekleri canlandırıldı. Şenliklerde, yelken, oltayla balık avlama ve çocuk oyunları gibi pek çok etkinlikte dereceye

Detaylı

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti

Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Bodrum Sutopu Takımı, Başkan Kocadon u ziyaret etti Türkiye Sutopu Federasyonu na bağlı Bodrum Yarımada Su Sporları Kulübü sporcuları, elde ettikleri başarının ardından Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU

HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU HAVRAN BELEDİYEBAŞKANLIĞI 2016 YILI EYLÜL AYI FAALİYET RAPORU A-KİLİT PARKE TAŞI İLE YOL YAPIM-ÇEVRE DÜZENLEMESİ VE PARK YAPIMI HİZMETLERİ : 1- Ġlçemize bağlı Kalabak mahallesi 61.65.71.117.125.136.140

Detaylı

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI

TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI TED KAYSERİ KOLEJİ VAKFI OKULLARINDA KARNE HEYECANI 2016-2017 Öğretim Yılı Birinci Dönem Karne ve Ödül Töreni, 20 Ocak 2017 Cuma günü, okul yöneticilerimizin, öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin ve velilerimizin

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi

Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Kuzey Hendeği nden Türk Sanat Müziği ezgileri yükseldi Bodrum Belediyesi Türk Musikisi Derneği Klasik Müzik Korosu tarafından Bodrum Kalesi Kuzey Hendeği nde Bestekar Erol Sayan Özel Konseri düzenlendi.

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü

2013 Yılı Devam Eden Projeler. Eğitim Yükseköğretim Sektörü 2013 Yılı Devam Eden Projeler Eğitim Yükseköğretim Sektörü YAKLAŞIK 400 YATAKLI ARAŞTIRMA VE UYGULAMA HASTANESİ HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASI İLE MEVCUT HASTA BAKIM ÜNİTESİ BİNASININ POLİKLİNİK BİNASI OLARAK

Detaylı

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ.

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ. Faaliyet Raporu Ocak 2016 FAALİYETLER AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. TEKNE İMALATINDAN KAYNAKLANAN ÖTV SORUNUNA ÇÖZÜM ARANDI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ODAMIZDA

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

.~ ". EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C.

.~ . EXPO . \J. f ~ ~ ~ c... ~ ı5-2 ı Mayıs 2015 tarihleri arasında kutlanacak olan programı ekte sunulmuştur. .:~. :... T.C. r: ~ c... ~ f ~ ~ \i it " TC Vii '1. GENeLıI( VE ~POR };tl ~AKA"LlG'LP '-?~ T.C. MANAVGAT KAYMAKAMLIGI Gençlik Hizmetleri ve Spor ilçe Müdürlüğü :....:~.. \J..~ ". EXPO Sayı: 190613431 146 Konu: Gençlik

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

3 Mayıs 2010, Pazartesi

3 Mayıs 2010, Pazartesi Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık, 23-30 Temmuz 2011 tarihlerinde Trabzon da yapılacak Avrupa Gençlik Olimpik Oyunları hazırlıklarının planlanan şekilde yürüdüğünü belirterek organizasyona en güzel şekilde

Detaylı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı

GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI. (14 Aralık 2013) 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı. 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı. 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı GEMEREK TOPLU AÇILIŞ PROGRAMI 1) 10 Adet Sosyal Konut Açılışı 2) Gemerek Futbol Sahası Açılışı 3) Yeniçubuk Anaokulu Açılışı (14 Aralık 2013) 4) Yeniçubuk Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonu Açılışı 5) Gemerek

Detaylı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı

Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Gümüşlükspor Futbol Okulu açıldı Nejat İşler in başkanı olduğu Gümüşlükspor Kulübü Futbol Yaz Okulu nun açılışına, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon yanı sıra ünlü teknik direktör Aykut Kocaman da

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 16.03.2010 20.04.2010 BAŞIMIZ SAĞ OLSUN.. 1 46.CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURU YÜZAKIMIZ OLDU 46. CUMHURBAŞKANLIĞI BİSİKLET TURNUVASI FİNALLERİNE ALANYA OLARAK YİNE BAŞARI

Detaylı

Takımımız Namağlup Şampiyon

Takımımız Namağlup Şampiyon Ortaokul Yıldız Erkek Takımımız Namağlup Şampiyon 2016-2017 Öğretim yılı okullar arası basketbol maçlarında mücadele eden ortaokul yıldız erkek takımımız oynadığı maçları namağlup kazanarak şampiyon oldu.

Detaylı

ALİ ŞEVKİ EREK YERLEŞKESİ ISI MERKEZİ BİNASI

ALİ ŞEVKİ EREK YERLEŞKESİ ISI MERKEZİ BİNASI AÇIK SPOR TESİSLERİ Yapımına 1999 yılında başlanan Açık Spor Tesisleri İnşaatında 2004 yılında açık alan spor tesisleri (tenis kortu, basketbol sahası) ile Tribün Binası kaba inşaatı tamamlanmıştır. Futbol

Detaylı

VAKIFLAR MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN. Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304

VAKIFLAR MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN. Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304 Mahalle Muhtarı VAHDET AKSAN Cadde Sayısı: 6 Sokak Sayısı: 19 Nüfus: 2304 TARİHÇE: Vakıflar köyü 1900 yılında Bulgaristan Hasköy'den gelen Mümin Ağa tarafından kurulmuştur. Tipik Trakya köy yerleşimi özelliklerini

Detaylı

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ

MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ MAHÇİÇEK TEN 2015 MÜJDELERİ Onikişubat Belediye Başkanı Hanefi Mahçiçek, ilçede görev yapan 128 mahalle muhtarıyla bir araya gelerek 2014 ün değerlendirmesini yaptı. Geride kalan yılı birbirinden güzel

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI

MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI MODERN DANS FESTİVALİ 150 DANSÇININ KATILIMIYLA YAPILDI 15 18 Haziran tarihleri arasında düzenlenen Uluslararası Bodrum Modern Dans Festivali yapılan final yarışmaları ile sona erdi. Bodrum Dans Kulübü

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR

HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR Sultangazi de 36 Altın Ay Altyapı ve Üstyapı HiZMETLERiMiZ HIZ KESMEDEN DEVAM EDiYOR www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 www.sultangazi.bel.tr 444 23 32 SULTANGAZİ NİN GELECEĞİNE YATIRIM YAPIYORUZ Sultangazi

Detaylı

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630

YULAFLI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ. Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 Mahalle Muhtarı HÜSAMETTİN BİNNAZ Cadde Sayısı: 7 Sokak Sayısı35 Nüfus: 630 TARİHÇE: 20. Yy da iskan görmüş bir mahalledir. 06.12.2012 tarih ve 28489 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan 6360 Sayılı kanun

Detaylı

E-BÜLTEN (2016 EYLÜL EKİM KASIM ARALIK) SAYI:2016-3

E-BÜLTEN (2016 EYLÜL EKİM KASIM ARALIK) SAYI:2016-3 Camikebir Mah.Mefkure Sokak No:2 Silifke TSO Hizmet Binası Kat.1 Silifke E-BÜLTEN (2016 EYLÜL EKİM KASIM ARALIK) SAYI:2016-3 ODAMIZDAN KOSGEB UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ Silifke Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI

YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI YELKEN YARIŞLARINDA KAZA İKİ AHŞAP TEKNE ÇARPIŞTI Bodrum da bu yıl ilk kez düzenlenen tirhandil tipi ahşap yelken yarışlarında iki tekne çarpıştı. Yarışın ikinci etabında şamandırayı erken dönme çabası

Detaylı

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW

CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW CRAZY DESIGNED CLOTHES SHOW Okul Öncesi öğrencilerimiz, velileriyle birlikte tasarladıkları birbirinden çılgın giysileri sergiledikleri defilede hem çok eğlendiler hem de öğrendikleri İngilizce yapıları

Detaylı

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI

İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İSTANBUL CNR EMLAK FUARINDA YALI EMLAK LA BODRUM RÜZGARI İstanbul CNR Expo da düzenlenen CNR EMLAK Konut, İşyeri, Satınalma, Kiralama ve Finansman Fuarı na katılan Yalı Emlak, fuarda Bodrum u temsil eden

Detaylı

Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz

Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz Gaziler ve Şehitler Derneği Ziyaretimiz 31.05.2016 tarihinde gerçekleştirmiş olduğumuz Yabancı Dil Festivali nde elde ettiğimiz geliri Gaziler ve Şehitler Derneği Kayseri şubesine bağışlamak üzere ziyarette

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ TOPLANDI Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Meclisi Mayıs ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi. Açılış ve yoklamanın ardından gündem maddelerinin görüşülmeye geçildiği Meclis

Detaylı

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1

ÇOK AMAÇLI SALONUMUZA KAVUŞTUK OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ. Hazırlayan: MÜCAHİT KARAKUŞ Sayfa: 1 Y A K A M O Z G A Z E T E S İ HAZİRAN 2013 EĞERCİ İLKOKULU / ORTAOKULU YIL: 2 SAYI: 4 OKUL MÜDÜRÜMÜZ TURGAY YOLCU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINI DEĞERLENDİRDİ Saygıdeğer öğretmenlerimiz, sevgili öğrenciler

Detaylı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı

Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Torba Cafe Plaj hizmete açıldı Bodrum yarımadası genelinde hizmet veren Bodrum Belediye A.Ş. kafelerine bir yenisi daha eklendi. Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un da katılımıyla kafelerin 17 ncisi

Detaylı

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi

Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Kumbahçe de otel inşaatında göçük meydana geldi Bodrum Belediyesi önlemler alınıncaya kadar inşaatı durdurdu Bodrum un en işlek yerleşim yerlerinden biri olan Kumbahçe Plajı yakınında Cumhuriyet Caddesi

Detaylı

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum.

İktidarıyla, muhalefetiyle bütün Belediye Meclis Üyesi arkadaşlarımın da aynı bilinçle görev yaptığına inanıyorum. Belediye Meclisimizin Değerli Üyeleri Bandırmalıların güveni ve desteği ile göreve gelen bu yüce meclis, halkımıza ve bu güzel kente hizmet yolunda bir yılı geride bıraktı. Geçen bir yıllık sürede, kentimizin

Detaylı

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun!

Haftalı NİSAN Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! K A Y I O K U L L A R I Haftalı 17-21 NİSAN 2017 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız Kutlu Olsun! 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı coşkuyla kutladık. Yarının aydınlık geleceği olan

Detaylı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı

Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı Söz verdiğimiz gibi... Alper TAŞDELEN Çankaya Belediye Başkanı GENÇ BAŞKAN ÇALIŞIYOR ÇANKAYA KAZANIYOR TED ÜNİVERSİTESİ-ÇANKAYA BELEDİYESİ ÖĞRENCİ YURDU AÇILIŞI - 1 EKİM Açılış Tarihi ve Saati: 1 EKİM

Detaylı

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836

PINARBAŞI MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN. Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 Mahalle Muhtarı FİKRİ GÖKDUMAN Sokak Sayısı: 11 Nüfus: 836 TARİHÇE: PINARBAŞI MAHALLESİ Pınarbaşı Köyünü Kırcaali ve Harmanlı yöresinden göç eden aileler kurmuştur. Burası daha önce çiftlik arazisidir.

Detaylı

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161

PAŞAKÖY MAHALLESİ. Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ. Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 Mahalle Muhtarı REMZİ KILIÇ Cadde Sayısı: 3 Sokak Sayısı: 3 Nüfus:161 TARİHÇE: PAŞAKÖY MAHALLESİ Osmanlı döneminde doğrudan Paşa ya tahsis edilmiş olan bir alandır. Burada Paşa nın çitliği yer almaktaydı.

Detaylı

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EYLÜL AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.09.2015 Eylül ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 25 üyeye Kapasite Raporu, 5 üyemize Ekspertiz Raporu ve

Detaylı

KÜTAHYA. Dr. Kamil TÜRKMEN- Kütahya İl Sağlık Müdürü drkamilturkmen@gmail.com

KÜTAHYA. Dr. Kamil TÜRKMEN- Kütahya İl Sağlık Müdürü drkamilturkmen@gmail.com KÜTAHYA Dr. Kamil TÜRKMEN- Kütahya İl Sağlık Müdürü drkamilturkmen@gmail.com 3.Uluslararası Sağlık Turizmi Kongresi nde Alternatif Turizm de Alternatif İl Kütahya sloganıyla başlattığımız çalışma Kütahya

Detaylı

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor

Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon un davetiyle Bodrum a gelen Vanlı futbolcu kızlar Bodrum da kamp yapıyor. Van Mustafa Cengiz Ortaokulu Mor Menekşeler

Detaylı

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ

BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ BASIN YAYIN BİRLİĞİ OCAK-ŞUBAT 2015 ETKİNLİK BÜLTENİ 1. 2014 Türkiye Kitap Pazarı İstatistikleri Açıklandı. Kültür ve Turizm Bakanlığı ISBN Ajansı, Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü ve Yayımcı Meslek

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.10.2016 29.11.2016 HAL PROJESİ TOPLANTILARI YENİ HAL PROJESİ İLE İLGİLİ 31 EKİM 2016 TARİHİNDE HAL DERNEK TEMSİLCİLERİ İLE ODAMIZDA BİR TOPLANTI GERÇEKLEŞTİRİLDİ. HAL

Detaylı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı

Şerafettin TUĞ Kaymakamı T.C. GAZİEMİR KAYMAKAMLIĞI İLÇE YAZI İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ SAYI :BO54VLK4354802.880,01/ 1462 08.09.2010 KONU :19 Eylül 2010 Gaziler günü... GAZİEMİR Gaziemir İlçesi 19 Eylül 2010 Gaziler Günü Anma Tören Programı

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi16 EKİM Miniklerden derece!.. dalında Selin Bayraktaroğlu,

Beşiktaş Gazetesi16 EKİM Miniklerden derece!.. dalında Selin Bayraktaroğlu, Miniklerden derece!.. SPOR JİMNASTİKÇİLER elde ettikleri başarılarla alkış topladı. 12-14 Ekim tarihleri arasında Antalya da düzenlenen Türkiye Şampiyonası nda Beşiktaş temsilcisi minikler boy gösterdi.

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU

TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU 23.10.2010 05.10.2012 DÖNEMİ YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuz tarafından daha önce belirlenmiş olan program çerçevesinde 2010 2011 ve 2011 2012 yılı

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 4 HAZİRAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Gece boyu sürdü DOLMABAHÇE tarafından gelen 100 kişilik bir gruptan yüzleri maskeli bazı kişiler, Beşiktaş'ta Başbakanlık Çalışma

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

OKUL ÖNCESİ ÇOCUK EĞİTİM SANAT MERKEZİ VE PARKI PROJESİ İHTİYAÇ PROGRAMI Gaziantep te çocukların güvenli ve öğrenme süreçlerini destekleyici zengin uyarıcıların olduğu çevre koşulları ile yaşam deneyimlerini

Detaylı

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili HAZİRAN 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin CHP İl Kongresine katılarak bir konuşma

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 22.07.2014 26.08.2014 DOĞALGAZ KAMPANYASI İLE TOPLANAN İMZALARIN ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANI TANER YILDIZ A TESLİM EDİLMESİ-13.08.2014 DOĞALGAZIN ALANYA YA GELMESİ

Detaylı

Koşuyolu Mahallesi Proje Sınırları

Koşuyolu Mahallesi Proje Sınırları Vizyon Sağlıklı Kent Planlaması kapsamında, Mahalle planlaması yaparak mahalleye yönelik eğitim, konut,yeşil alanlar,ticari alanlar ve toplum güvenliği gibi yaşam kalitesini etkileyen konularda sağlıklı

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti Okulumuzda Ziyafeti Klasik Müzik Lise Müzik Kulübü öğrencilerimiz, 13 Haziran 2016 Pazartesi saat 14.15 te okulumuz konferans salonunda müzik ziyafeti verdi. Öğretim yılının başından beri Müzik Öğretmenimiz

Detaylı

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU

ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI TARİH KONU SORUMLU ÖZEL ANTALYA ENVAR ORTAOKULU 2015-2016 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA PLANI AY TARİH KONU SORUMLU EKİM EYLÜL AĞUSTOS 01.07.2015 14.08.2015 Okulda çalışan veya çalışacak personelden görevden ayrılan ya da

Detaylı

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014

YENİŞEHİR BELEDİYESİ ENGELLİLER RAPORU - 2014 1. ENGELLİLER PARKI : 2007 yılından; buyana Engellilere Yönelik Psikolojik Destek ve Yaşam Kalitesinin Artırılması Projesi kapsamında; Menteş Mahallesi, Engellilere tahsisli, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti

Başkan Atabay, Bayramda huzurevlerini ziyaret etti Kurban Bayramında Didim Protokolü bayramlaştı sayfa 3 Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz Yıl : 1 Sayı : 47 10/Eylül/2016 DIDIM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi

Detaylı

Adana Çimento 8. Açık Kapı Şenliği yapıldı

Adana Çimento 8. Açık Kapı Şenliği yapıldı Adana Çimento 8. Açık Kapı Şenliği yapıldı Adana Çimento tarafından çalışanlarının aidiyet duygusunu yükseltmek, bir aile ortamı yaratarak kaynaşmalarını sağlamak, eş ve çocuklarına baba ya da annelerinin

Detaylı

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor

Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum yeni parklar ve sosyal alanlar kazanıyor Bodrum Belediyesi, yarımada genelinde çocuk oyun gruplarının da yer aldığı; dinlenme, yürüyüş, bisiklet ve spor alanlarından oluşan yeşilliklerle kaplı park

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası

Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum da Şenlik gibi golf turnuvası Bodrum Golf ve Tenis Kulübü tarafından düzenlenen Ulusal egemenlik ve Çocuk Tenis Turnuvası, çok renkli görüntülere sahne oldu. Turnuvaya 60 çocuk katıldı. Bodrum Golf

Detaylı

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar

ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI. 10.Kurum Kültürünün Geliştirilmesi ile İlgili Çalışmalar İ İ İ Ğİ İ Ğ ğ ş ğ ÇALIŞMALARIN DEĞERLENDİRİLECEĞİ FAALİYET ALANLARI Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğü Ar-Ge Birimi 1.Eğitim Öğretim Faaliyetleri 2.Sosyal-Kültürel Sportif Faaliyetler 3.Sosyal Okul Proje

Detaylı

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI

ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ORDU SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI 1 40. KARADENİZ ODA BAŞKANLARI TOPLANTISI ORDU MALİ MÜŞAVİRLER ODASI EV SAHİPLİĞİNDE 29-30 HAZİRAN TARİHLERİNDE ORDU DA YAPILDI. Ordu'da düzenlenen ve mesleki

Detaylı

TOEFL Primary ve TOEFL Junior

TOEFL Primary ve TOEFL Junior TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirildi 11.06.2016 tarihinde 5. Ve 8. Sınıflarımız için yapılan TOEFL Primary ve TOEFL Junior sınavları okulumuzda gerçekleştirilmiştir. Listening,

Detaylı