LİBYA BUİLD MAYIS 2012 TRİPOLİ/LİBYA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "LİBYA BUİLD 2012 20-24 MAYIS 2012 TRİPOLİ/LİBYA"

Transkript

1 LİBYA BUİLD MAYIS 2012 TRİPOLİ/LİBYA Afrikan nın en önemli inşaat fuarlarından birisi olan LİBYA BUILD 2012 Libya Uluslararası Yapı Fuarı Mayıs 2012 tarihleri arasında ATEX International Exhibitions Organisation tarafından Libya nın Tripoli şehrinde gerçekleşmiştir. LİBYA BUILD 2012 Libya Uluslararası Yapı Fuarı ATEX tarafından Tripoli Uluslar arası Fuar Alanında düzenlenmiştir. Tripoli Uluslararası Fuar Alanı şehir merkezinde bulunan, birbirinden ayrı birçok farklı küçük holün bulunduğu yaklaşık m 2 bir alanı kaplamaktadır yılından beri organize edilen fuar, UFI(Uluslararası Fuarlar Birliği) yetki belgelerine sahip olup, 2011 yılında iç savaş ve çatışmalar sebebiyle düzenlenmemiş, iptal edilmiştir.

2 Afrika nın en önemli inşaat fuarları arasında yer alan LIBYA BUILD 2012 ye bu sene 20 den fazla farklı ülke ve bölgeden 700 ü aşkın firma katılmıştır. Fuara katılan ülkeler arasında Türkiye en fazla katılımcı sayısı ile başta olmak üzere İspanya, Güney Afrika, Almanya, Fransa, İtalya, Mısır, İngiltere ve Afrika nın belli başlı ülkeleri sayılabilir. Fuar 20 Mayıs günü saat de açılmış, de kapanmıştır. Diğer günler ise da açılmış, de kapanmış, de tekrar açılmış, da kapanmıştır. Fuar Libya da yollara, havaalanına asılan afişler ve her yerde yapılan reklamlar aracılığıyla tüm Libya ya duyurulmuştur. Fuarın ilk iki günü normalin üzerinde olan ziyaretçi sayısı, fuarın diğer günlerinde azalmıştır. Bu sene fuarı in üzerinde kişi ziyaret etmiş, ziyaretçilerin büyük çoğunluğunun profesyonel olduğu ve inşaat sektöründe yer alan bir firmanın sahibi veya çalışanı olduğu gözlemlenmiştir.

3 Ürünlere göre belirlenen katılımcı grupları aşağıdaki gibidir. İnşaat ve Konstrüksiyon Mimarlık ve Mühendislik Danışmanlık Firmaları Elektrik ve Mekanik Sistemleri Dekorasyon ve İç Dizayn Firmaları Entegre Yapı Sistemleri Su Teknolojisi ve Çevre Isıtma Soğutma Teknolojileri Cam, Ahşap, Metal Mermer, Taş ve Makineleri Banyo ve Seramik Planlama, Çevre Düzenleme ve Peyzaj Fuara katılan ülkeler ve firmalar özel dekorasyonlu standlar yerine klasik paket standlar ile fuara katılmışlar, bu da fuarın görsel cazibesini düşürmüştür. Fuarın mekansal tasarımında büyük eksikliklerin olduğu gözlemlenmiştir. LİBYA BUILD gibi bir fuarın girişi ve çıkışı bir kişinin geçebileceği kapılardan yapılmakta, bu da sabah fuara giriş esnasında, akşam ise çıkış esnasında kapılarda büyük bir yığılmaya sebep olmaktadır.

4 Bunun dışında birbirlerinden bağımsız olarak yer alan küçük hollerde herhangi bir danışma masasının bulunmaması da büyük bir handikaptır. Fuar içerisinde herhangi bir yönlendirmenin olmaması, hollerin ve tuvaletlerin eski ve kullanışsız olması, fuar alanı olarak kullanılan bazı yerlerin çadır olarak inşa edilmiş olması fuarın kalitesini oldukça düşürmektedir. Fuarı ziyaret eden profesyonellerin temsil ettiği meslek grupları aşağıdaki gibidir Mimarlar ve Mühendisler Mülk sahipleri, geliştiricileri ve müdürleri İnşaat malzemecileri, distribütörleri ve tacirleri Müteahhitler Yapı malzemeleri üreticileri ve makineleri Kamu bina yöneticileri Hükümet ajansları Libya Build İstatistikleri FUAR Katılan Firma Ziyaretçi Alan(m 2 ) LIBYA BUILD LIBYA BUILD LIBYA BUILD LIBYA BUILD LIBYA BUILD , LIBYA BUILD ,800 14,200 LIBYA BUILD ,881 17,645

5 ODAMIZ GENİŞLETİLMİŞ İNFO STANDI Troy Expo Fuarcılık, 2007 yılından beri LİBYA BUILD Fuarına düzenli olarak Türkiye Bireysel Katılım Organizasyonu düzenlemektedir. Türkiye den fuara katılan firmalar 80 ve 85 no lu hollerde yer almışlardır. Bu sene Türkiye den fuara 87 firma katılmıştır. Net 1550 m 2 lik bir alanda yer alan Türk firmaları, biri çadır stand şeklinde olan 2 holde konumlanmıştır. Altyapı olanaklarının oldukça kısıtlı olduğu söz konusu hollerde, özellikle çadır holde klima konusunda oldukça sıkıntı yaşanmıştır. Hava sıcaklığının 35 dereceye çıktığı günlerde, katılımcı firmalar standlarda iş görüşmesi yapmakta zorlanmışlardır. Bunun dışında mevcut tuvaletlerin yetersizliği ve hijyen kurallarına hiçbir şekilde uyulmaması tüm katılımcıları zorlamıştır. Hollerde çağımızın ihtiyacı olan internet ulaşımının da bulunmaması başka bir eksiklik olarak saptanmıştır. Türkiye, 'katılım alanı' olarak 1. sırada, 'katılımcı sayısı' olarak da İtalya'nın ardından 2.sırada yer almıştır. Libya-Çin ilişkileri nedeniyle Çin'den katılımın olmadığı fuar, ziyaretçi yoğunluğu sebebiyle, önceden belirlenen kapanış saatini aşmak zorunda kalmıştır.

6 Aşağıda fuara katılan Türk firmaların listesi yer almaktadır. FİRMA ADI HALL Katılım Alanı(m²) STAND NO 1 AKKİM YAPI KİMYASALLARI SAN. TİC. A.Ş AK-PLAST PLASTİK AMB.SAN.VE TİC. LTD.ŞTİ AKSU ARMATÜR SAN. TİC. LTD. ŞTİ AKŞAN ETÜD MÜŞAVİRLİK VE MÜHENDİSLİK A.Ş ALKAN ASYA AFRİKA ÜR. VE ELEK. MLZ. SAN. TİC. A.Ş ANADOLU MOTOR ÜRETİM VE PAZ.A.Ş ARMADA PVC AKS. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ASKAYNAK KAYNAK TEKNİĞİ SAN. TİC. A.Ş ASPEN YAPI VE ZEMİN SİS. SAN. VE TİC. A.Ş ATAK DAMPER ÇELİK KAPI SAN. VE TİC. A.Ş AYTEKİN FERFORJE PROFİL SAN. TİC. LTD. ŞTİ BİNA YAPI SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ BMS ÇELİK HASIR SAN. TİC. A.Ş CESAN ELEKTRİKLİ VİNÇ SAN. VE TİC. A.Ş ÇANAKÇILAR SERAMİK SAN. TİC. A.Ş ÇELİK MAKİNA BANYO AKSESUARLARI İML. PAZ. SAN. T. L. Ş ÇİLİNGİROĞLU ALM.PAZ.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ DELTA İNŞ. MALZ.GIDA TEKS.OTOM.TURZ.SAN.VE DIŞ.T.L.ŞTİ DEMAŞ KABLO SAN. VE TİC. A.Ş DENİZLİ KABLO SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ DİZAYN TEKNİK PLS. BORU VE ELEM. A.Ş DOĞAN KİLİT VE MADENİ EŞYA SAN. VE TİC. A.Ş DOĞU ISITMA SOĞUTMA SİS.SAN.TİC.LTD.ŞTİ DTS TRANS. ELEK.ELEKTROMEK.SAN.TİC.LTD.ŞTİ DUYAR VANA MAK.SAN.VE TİC. A.Ş DÜZCE DORUK AĞAÇ İNŞ. NAK.TİC. A.Ş EGE PLASTİK SAN. VE TİC. A.Ş ELKON ELEVATÖR KONV.VE MAK.SAN. VE TİC. A.Ş EMA MAK.VE YAPI MEKANİK SİS.SAN.TİC.LTD.ŞTİ EREN PVC KAPI VE PENCERE AKS.SAN.DIŞ TİC.LTD.ŞTİ ERSOYLAR İNŞ. VE SAN.VE TİC. LTD. ŞTİ ESEN PLASTIK SAN. VE TIC. A.S FLASHPEN PLASTİK A.Ş FORMÜL KALIP PLS.SAN.TİC.LTD.ŞTİ GÇS METAL A.Ş GEDİK KAYNAK SAN. VE TİC. A.Ş GÖÇMAKSAN MAK. VE TİC. LTD. ŞTİ. dış alan 36 C9 37 GÜLSAN PROFİL BORU VE CAM İŞLEME SAN.TİC.LTD.ŞTİ HACI AYVAZ END. MAM. SAN. TİC. A.Ş HAKAN PLS. BORU VE PROFİL SAN. TİC. A.Ş İKİZLER AYDINLATMA SAN. VE TİC. A.Ş İSHAKOĞLU BOYA KİMYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ

7 43 İZMİR TİC. ODASI KABAN MAK. SAN. VE. TİC. LTD. ŞTİ KALE KİLİT VE KALIP SAN. A.Ş KARPEN PLS. SAN. TİC. LTD. ŞTİ KENTSEL GRUP MAK. İML. SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ KOMPEN PVC YAPI VE İNŞ. MALZ. SAN. VE TİC. A.Ş MEKA BETON SANT. İML. SAN. VE TİC. A.Ş MESA İNŞ. İZOLASYON TUR. VE ELEK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ MESKAV MAK. İTH. İHR. İNŞ. NAK. BİLG. SAN. TİC. LTD. ŞTİ MTC METAL DIŞ TİC. LTD. ŞTİ MUSTAFA YONTAR İNŞ.MAK.VE KALIP SAN.TİC.A.Ş NURKAY MAKİNA VE ELEKTRONİK SAN.TİC. A.Ş NURMET ÇELİK SAN. VE TİC. A.Ş OĞUZ GRUP MAK. ÜR.İML.SAN.TİC.LTD.ŞTİ OĞUZ METAL OTOMASYON SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ ORKİM ORTAKLAR BOYA SAN. VE PAZ. A.Ş OSCAR MAKİNA İNŞ. SAN. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ dış alan 25 A12b 60 ÖNER ÇELİK KAPI SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ ÖZÇELİK MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ ÖZENTAŞ MAKİNA MUSTAFA ÜNLÜ PAKPEN PLASTİK BORU VE YAPI ELEM. SAN. VE TİC. A.Ş PİMAŞ PLS. İNŞAAT MALZ. A.Ş PREFABRİK YAPI İNŞ. SAN.VE TİC.A.Ş PROPLAS PROFİL PLAS. VE ELEK. SAN. TİC. LTD. ŞTİ RİTİM YAPI İNŞ. VE DIŞ TİC. LTD. ŞTİ SEDA İNŞ. TAAH. VE TİC. LTD. ŞTİ SEDEF AHŞAP ORM.ÜR.TİC. LTD.ŞTİ SENTEZ MAKİNA VE END. TAS. PRO. İML. İTH.İHR SRC YAPI MALZ.SAN.TİC.LTD.ŞTİ SİLKO İNŞ.VE END. KİMY. SAN. TİC. A.Ş SOYTAŞ ALÜMİNYUM AKS. SAN. TİC. LTD. ŞTİ SÖNMEZ PVC KAPI VE PENC. MAK. SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ STİL ELEK. VE HIRDAVAT TİC. KOLL. ŞTİ TEPE BETOPAN YAPI MALZ. SAN. VE TİC. A.Ş TEZELLER SIHHİ TES.MALZ.İTH.İHR.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ TREYSAN PREFABRİK ÇELİK YAPI A.Ş TURAN MAK. METAL İNŞ. SAN.TİC.LTD.ŞTİ UĞUR MAKİNA TAAH. SAN.TİC. LTD. ŞTİ UMUT DEKORATİF CAM MALZ.İML.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ ÜLKÜMEN ARDİLA DIŞ TİC. VE PAZ. LTD. ŞTİ VEFA PREFABRİK YAPILAR SAN. TİC. A.Ş , VİKO ELEKTRİK VE ELEKTRONİK END.SAN.VE TİC. A.Ş YATAY KAPI PEN.&SİNEKLİKLERİ İTH.İM.İÇ&DIŞ TİC. LTD. ŞTİ YILBOR BORU PLS. SAN. TİC. A.Ş YONTAR KALIP MAK. İNŞ. SAN. TİC. LTD. ŞTİ TOPLAM m² 1550,5

8 Odamızın İzmirli sektör firmalarını tanıtmak amacıyla katıldığı genişletilmiş info stand gerek yeri gerek ise içeriğindeki zenginlik ile yoğun bir ziyaretçi akınına uğramıştır. Ziyaretçilerin büyük bir kısmı profesyonel ziyaretçi olarak inşaat ve yapı sektöründe yer alan firmaların temsilcilerinden oluşmuştur. Tüm ilgili ziyaretçilere mevcut katalog ve broşürlerden sunulmuştur. Genişletilmiş info standımızda Odamıza üye ve inşaat sektörlerinde faaliyet gösteren 8 firma yer almıştır. 36 m 2 olan standımızda, tüm üye firmalarımıza birer info desk verilmiş, orta alan ikili iş görüşmelerinin yapılabilmesi için toplantı düzeninde organize edilmiştir.

9 Standımızda, Arkas Denizcilik AKG Gazbeton Keçeci Plastik Profil Gürmen PVC Seos Mermer Fatih Polyester Öznur Turgut Elektrik Ni-Ka Yapı Malzemeleri Firmaları yer almıştır. Firmalarımız fuar boyunca yoğun temaslarda bulunmuş, sektör yetkilileri ile birebir iş görüşmeleri yapmış, kendi sektörlerinde Libya da yerleşik alıcılar ile potansiyel iş olanaklarını tartışmış, firmalara distribütörlüklerini vermişlerdir. 85Nolu holün ana giriş kapısına bakan kısmında yer alan Odamız standı, Libya lı potansiyel alıcıların Türkiye ye ve özellikle Ege Bölgesine olan ilgisinden dolayı çok yoğun bir ziyaretçi akınına uğramıştır ve yaklaşık 500 firma ile görüşülmüştür. Standımızı Libya Ticaret Bakanı, Trablus Belediye Başkanı, Değişim Partisi Genel Başkanı, T.C.Trablus Büyükelçisi ve T.C.Trablus Ticaret Müşaviri de ziyaret etmiştir.

10 SONUÇ Kültürel ve tarihi bağların yanı sıra, kaliteli ve uygun fiyatları sebebiyle, Türk ürünleri Libya'da yoğun talep görmektedir. Gümrük vergilerindeki cazip oranlar taşımacılık koşullarının uygunluğu, Türk üreticileri için büyük avantajlar sağlamaktadır. Bu uygun koşullar iki ülke arasındaki ticaretin her geçen gün daha da büyümesini sağlamaktadır. Ülkede yürütülen yapı faaliyetlerin %70'i Türk Müteahhit firmaları tarafından gerçekleştirilmektedir. Bu durum Türk Yapı Ürünlerine talebin artışında büyük rol oynamaktadır. Yaşanan gelişmeler, Libya alt ve üst yapısında ciddi yıkıma sebep olsa da, ülkenin sahip olduğu doğal kaynaklar ile, finansman sıkıntısı yaşamadan kısa sürede "yeniden-inşaa" sürecinin başlaması beklenmektedir. Irak'ta yaşanan sürecin bir benzerinin de Libya yaşanacağına kesin gözüyle bakılmaktadır. Dolayısıyla bu pazarda erkenden yerini alan firmalar, büyük bir avantaj sağlayacaklardır. Halk ayaklanması öncesinde Libya, Türkiye nin dış ticaretinde en önemli 5 ülke arasında yer almaktaydı. Oluşan yeni koşullar, önceden bu pazarda rahat hareket edemeyen yeni oyuncuları da ticarete dahil etmiş bulunmaktadır. Fransa ve ABD oldukça agresif bir ticarete halihazırda başlamış pozisyondadır. Libya artık eskisinde daha büyük bir pazar; ama rekabet koşulları da daha farklı olacaktır. Bu pazarda yer almak ve firmaların konumunu sağlamlaştırmak için ürünlerin, son tüketicilere çok iyi tanıtılması, kalite-fiyat avantajlarınızın çok net gösterilmesi gerekmektedir. Bu noktada, ülkenin en köklü ve gerçek anlamda tek uluslararası yapı fuarı olan Libya Build'te yer almak oldukça önemlidir.

14 19 OCAK 2016 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

14 19 OCAK 2016 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 14 19 OCAK 2016 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI BAU MUNIH 2015 ULUSLARARASI YAPI FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI BAU MUNIH 2015 ULUSLARARASI YAPI FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI BAU MUNIH 2015 ULUSLARARASI YAPI FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü 21-24 OCAK 2015 BAU MUNIH 2015 ULUSLARARASI

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI 2017 AVRASYA CAM 2017 VE AVRASYA PENCERE 2017 FUARLARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

İZMİR TİCARET ODASI 2017 AVRASYA CAM 2017 VE AVRASYA PENCERE 2017 FUARLARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI İZMİR TİCARET ODASI 2017 AVRASYA CAM 2017 VE AVRASYA PENCERE 2017 FUARLARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI İstanbul 10.03.2017 İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi nde, Reed Tüyap Fuarcılık A.Ş. tarafından,

Detaylı

12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 12 19 OCAK 2017 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

11 16 OCAK 2013 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

11 16 OCAK 2013 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 11 16 OCAK 2013 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016

20.SANTEK Yapı Dekorasyon ve Mobilya Fuarı / 05-08 Mayıs 2016 Detay Fuarcılık Organizasyon ve Tanıtım Hizmetleri Ltd. Şti HAKKIMIZDA Detay Fuarcılık Organizasyon & Tanıtım Hizmetleri Limited Şirketi TOBB- Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin Y-276 numaralı Yurtiçinde

Detaylı

Türkiye 2009 2010 2011 2012 2013 Pazar Payı % 3,7 % 4,4 % 4,5 % 4,25 % 4,1

Türkiye 2009 2010 2011 2012 2013 Pazar Payı % 3,7 % 4,4 % 4,5 % 4,25 % 4,1 TÜRKİYE NİN HOLLANDA TURİZM PAZAR PAYI 16.8 milyon kişilik bir nüfusa sahip olan Hollanda, nüfusuna oranla en çok tatile çıkan Avrupa ülkeleri arasında yer almaktadır. Avrupa Konseyi Resmi İstatistik Dairesi

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ 2018 Aralık Ayı Değerlendirmesi YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ Aralık 2017 Aralık 2018 DEĞİŞİM % (FOB USD) (KG) BİRİM FİYAT (FOB USD) (KG) BİRİM FİYAT 1.733.764.046

Detaylı

TÜRK İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

TÜRK İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ TÜRK İNŞAAT VE YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ İnşaat ve Yapı Malzemeleri Dünya Ticareti 2010 yılında yapı malzemelerinin dünyadaki toplam ithalatı, 2009 yılına göre %14 oranında artarak 648 milyar dolar seviyesine

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ 2018 Ekim Ayı Değerlendirmesi YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ Ekim 2017 Ekim 2018 DEĞİŞİM % (FOB USD) (KG) BİRİM FİYAT (FOB USD) (KG) BİRİM FİYAT 1.760.625.024

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ 04-07

YAPI MALZEMELERİ 04-07 İNŞAAT, DEKORASYON M AY I S ve EMLAK GÜNLERİ 2 0 1 7 Yer: TÜRK BEYLERİ KENT MEYDANI / ETİMESGUT ANA SPONSORLAR İLETİŞİM SPONSORU BİRLEŞİK İNŞAAT MÜTEAHHİTLERİ FEDERASYONU YAPI MALZEMELERİ 04-07 Türkiye'nin

Detaylı

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları

ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı. 7 11 Aralık 2005. Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları ELECO 2005 3. Uluslar arası Elektrik, Elektronik, Aydınlatma, Otomasyon ve İletişim Fuarı 7 11 Aralık 2005 Ziyaretçi Araştırması Özet Sonuçları TÜYAP BURSA FUARCILIK A.Ş. TÜYAP Bursa Uluslararası Fuar

Detaylı

31 MART 3 NİSAN 2015 RUSYA - MOSKOVA

31 MART 3 NİSAN 2015 RUSYA - MOSKOVA BATIMAT RUSSIA YAPI VE İÇ DEKORASYON FUARI ZİYARET RAPORU 31 MART 3 NİSAN 2015 RUSYA - MOSKOVA Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Şefi 1 BATIMAT

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ 2018 Eylül Ayı Değerlendirmesi YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ Eylül 2017 Eylül 2018 DEĞİŞİM % (FOB USD) (KG) BİRİM FİYAT (FOB USD) (KG) BİRİM FİYAT 1.376.443.474

Detaylı

DÜNYA-TÜRKİYE İNŞAAT SEKTÖRÜ VE İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ GELİŞMELER-BEKLENTİLER

DÜNYA-TÜRKİYE İNŞAAT SEKTÖRÜ VE İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ GELİŞMELER-BEKLENTİLER DÜNYA-TÜRKİYE İNŞAAT SEKTÖRÜ VE İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ GELİŞMELER-BEKLENTİLER EKONOMİ VE STRATEJİ DANIŞMANLIK HİZMETLERİ 19 NİSAN 2018 DÜNYA İNŞAAT SEKTÖRÜ VE İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DÜNYA EKONOMİSİNDE

Detaylı

ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU

ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU expomed EURASIA 22.Uluslararası İstanbul Tıbbi Analiz, Teşhis, Tedavi, Koruma ve Rehabilitasyon Ürün, Cihaz, Sistem, Teknoloji, Donanım ve Hastaneler Fuarı ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU İSTANBUL

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ 2018 Kasım Ayı Değerlendirmesi YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ Kasım 2017 Kasım 2018 DEĞİŞİM % (FOB USD) (KG) BİRİM FİYAT (FOB USD) (KG) BİRİM FİYAT 1.826.505.690

Detaylı

ITB BERLİN TURİZM FUARI 6-10 MART 2013 BERLİN / ALMANYA

ITB BERLİN TURİZM FUARI 6-10 MART 2013 BERLİN / ALMANYA ITB BERLİN TURİZM FUARI 6-10 MART 2013 BERLİN / ALMANYA Hazırlayan: Ahmet Sabuncu Almanya nın ve Dünyanın en önemli turizm fuarı olan ITB Berlin Turizm Fuarı 6-10 Mart 2013 tarihleri arasında, Almanya

Detaylı

ELECTRICX 2012 FUAR KATILIMI DEĞERLENDİRME RAPORU

ELECTRICX 2012 FUAR KATILIMI DEĞERLENDİRME RAPORU ELECTRICX 2012 FUAR KATILIMI DEĞERLENDİRME RAPORU Egytec tarafından 22. si gerçekleştirilen The 22nd Power, Energy & Security Forum 2012, 1 4 Aralık 2012 tarihleri arasında Mısır'ın Kahire şehrinde düzenlenmiştir.

Detaylı

IDF 2014 9. İSTANBUL DERİ FUARI

IDF 2014 9. İSTANBUL DERİ FUARI IDF 2014 9. İSTANBUL DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU İSTANBUL 18-20 Kasım 2014 Paola DİSİDORO Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Uzman Yardımcısı İDF 2014

Detaylı

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA

15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA VE İŞLEME SANAYİ FUARI ZİYARET RAPORU 15 18 HAZİRAN 2015 FRANKFURT - ALMANYA Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 ACHEMA 2015 ULUSLARARASI KİMYA

Detaylı

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 8. İSTANBUL İDF DERİ FUARI ŞEMSİYE STAND VE ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 21-23 KASIM 2013 Erdem ALPTEKİN Araştırma ve Meslekleri Geliştirme Müdürlüğü Uzman Paola YAŞARSOY Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI IDS 2015 KÖLN ULUSLARARASI DİŞÇİLİK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü 10-14 MART 2015 IDS KÖLN 2015 ULUSLARARASI

Detaylı

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI

YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI YAPI FUARI TURKEYBUILD İSTANBUL FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI Övgü PINAR-Nurel KILIÇ Yapı fuarları; mal ve hizmet üreten kuruluşlar ile yine bu sektörde çalışan yöneticiler, mimarlar, mühendisler,

Detaylı

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA

25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 25 28 ŞUBAT 2015 ANTALYA Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı 1 22.ULUSLARARASI ANFAŞ FOOD PRODUCT

Detaylı

10 15 OCAK 2018 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

10 15 OCAK 2018 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 10 15 OCAK 2018 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi

Detaylı

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH

15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 15 22 OCAK 2015 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER / MÜNİH Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık

Detaylı

TÜRK İNŞAAT MALZEMELERİ. Tahsin ÖZTİRYAKİ Yönetim Kurulu Başkanı İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği

TÜRK İNŞAAT MALZEMELERİ. Tahsin ÖZTİRYAKİ Yönetim Kurulu Başkanı İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği TÜRK İNŞAAT MALZEMELERİ TANITIM STRATEJİSİ Tahsin ÖZTİRYAKİ Yönetim Kurulu Başkanı İstanbul Demir ve Demirdışı Metaller İhracatçıları Birliği 2009-2010 İNŞAAT MALZEMELERİ TANITIM STRATEJİSİ PROJE AMACI

Detaylı

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ

2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ 2A ENERJİ SİSTEMLERİ 100 DE 100 GÜBRE ABACI TARIM ABM HIRDAVAT İNŞAAT TARIM OTOMOBİL MOBİLYA DAY.TÜK.MAD.SAN.TİC.LTD.ŞTİ. AKDENİZ HARNUP AKDENİZ İHRACATÇI BİRLİKLERİ GENEL SEKRETERLİĞİ AKSAN TARIM MAKİNALARI-

Detaylı

IFDTEX 2010 23.ULUSLARARASI GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI

IFDTEX 2010 23.ULUSLARARASI GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI IFDTEX 2010 23.ULUSLARARASI GIDA VE GIDA TEKNOLOJİLERİ FUARI IFDTEX 2010 23.Uluslararası Atina Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı, 5 8 Şubat 2010 tarihleri arasında Yunanistan ın başkenti Atina daki Metropolitan

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ 2017 Kasım Ayı Değerlendirmesi YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ Kasım 2016 Kasım 2017 DEĞİŞİM % BİRİM FİYAT BİRİM FİYAT 2.916.482 1.515.909.373 0,52 3.271.820

Detaylı

AŞKABAT EXPOBUILD 2016 FUARI SONUÇ RAPORU AŞKABAT/TÜRKMENİSTAN

AŞKABAT EXPOBUILD 2016 FUARI SONUÇ RAPORU AŞKABAT/TÜRKMENİSTAN AŞKABAT EXPOBUILD 2016 FUARI SONUÇ RAPORU AŞKABAT/TÜRKMENİSTAN GENEL BİLGİLER ÜLKEYE İLİŞKİN BİLGİLER: GSYİH ( Milyon $ ): 36.573 (2016 tahmini, IMF) KBGSYİH ( $ ): 6.694 (2016 tahmini, IMF) Büyüme Oranı

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ 2018 Nisan Ayı Değerlendirmesi YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ Nisan 2017 Nisan 2018 DEĞİŞİM % BİRİM FİYAT BİRİM FİYAT 3.329.314 1.583.409.695 0,47 3.279.850

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ 2018 Temmuz Ayı Değerlendirmesi YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ Temmuz 2017 Temmuz 2018 DEĞİŞİM % DEĞER (FOB USD) MİKTAR (KG) BİRİM FİYAT MİKTAR (FOB USD) DEĞER

Detaylı

19 24 KASIM 2013 ALMANYA - DÜSSELDORF

19 24 KASIM 2013 ALMANYA - DÜSSELDORF MEDICA 2013 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ZİYARET RAPORU 19 24 KASIM 2013 ALMANYA - DÜSSELDORF Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi.

BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. OG-AG elektrik tesisatı uygulama projelerinin hazırlanması, Elektrik tesislerinin anahtar teslimi yapım işi. BÜLBÜLOĞLU Vinç Sanayi ve Ticaret A.Ş. ÜNAL PASLANMAZ Çelik Ltd. Şti. ALFER MÜHENDİSLİK Ltd. Şti. ÇEPAŞ GALVANİZ Demir Çelik A.Ş. MEDAŞ +1x2350kVA SERDAR PLASTİK San. ve Tic. Ltd. Şti. +1x1250kVA TERMİKEL

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ 2017 Aralık Ayı Değerlendirmesi YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ Aralık 2016 Aralık 2017 DEĞİŞİM % BİRİM FİYAT BİRİM FİYAT 2.806.696 1.535.606.281 0,54 3.053.845

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI SALONE DEL MOBILE MILANO ULUSLARARASI MİLANO MOBİLYA FUARI 2017 ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI SALONE DEL MOBILE MILANO ULUSLARARASI MİLANO MOBİLYA FUARI 2017 ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI SALONE DEL MOBILE MILANO ULUSLARARASI MİLANO MOBİLYA FUARI 2017 ZİYARET ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü 7 11 NİSAN 2017

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ 2017 Ekim Ayı Değerlendirmesi YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ Ekim 2016 Ekim 2017 DEĞİŞİM % BİRİM FİYAT BİRİM FİYAT 2.686.805 1.499.381.265 0,56 3.144.303 1.833.382.383

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ 2018 Şubat Ayı Değerlendirmesi YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ Şubat 2017 Şubat 2018 DEĞİŞİM % BİRİM FİYAT BİRİM FİYAT 3.051.023 1.473.016.796 0,48 3.110.653

Detaylı

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL

01-05 KASIM 2016 İSTANBUL AVRASYA AMBALAJ FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 01-05 KASIM 2016 İSTANBUL Ahmet SABUNCU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefliği Uzmanı 1 AVRASYA AMBALAJ 22. ULUSLARARASI AMBALAJ ENDÜSTRİSİ

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ Ø 2016 Ekim Ayı Değerlendirmesi YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ Eylül 2016 Ekim 2016 DEĞİŞİM 3.272,722,772 1.608,446,733 0,50 3.012,1363,31 1.139,336,062 0,32

Detaylı

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER

8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER HEIMTEXTIL EV TEKSTİLİ VE DEKORASYON & DOMOTEX HALI VE ZEMİN KAPLAMALARI FUARI ZİYARET RAPORU 8 15 OCAK 2014 ALMANYA - FRANKFURT / HANNOVER Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar

Detaylı

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ

D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ 1 D OĞU MARMARA KALKINMA AJANSI 2010 YILI KOBİ LERİN REKABET GÜCÜNÜN ARTIRILMASI MALİ DESTEK PROGRAMI DESTEK ALMAYA HAK KAZANAN PROJE NİHAİ LİSTESİ (ASİL ve YEDEK) ASİL LİSTE S.No. Proje Referans No Başvuru

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ 2017 Eylül Ayı Değerlendirmesi YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ Eylül 2016 Eylül 2017 DEĞİŞİM % BİRİM FİYAT BİRİM FİYAT 3.012.900 1.427.003.768 0,47 2.561.302

Detaylı

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA

ÇEŞİTLİ İLÂNLAR TS 11936 06-HYB-1395 12.10.2015 FİRMA İSTEĞİ AKARYAKIT ŞUBESİ / ANKARA TÜRKER MED İTH. İHR. SAN. TİC. LTD. ŞTİ.- ANKARA ŞUBESİ ANKARA 30 Aralık 2015 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29578 ÇEŞİTLİ İLÂNLAR Türk Standardları Enstitüsünden: Aşağıda ünvanı, belge no su ve belge kapsamı belirtilen firmaların mevcut sözleşmeleri fesh edildiğinden

Detaylı

TÜRKİYE - ORTADOĞU TİCARET KÖPRÜSÜ

TÜRKİYE - ORTADOĞU TİCARET KÖPRÜSÜ TÜRKİYE - ORTADOĞU TİCARET KÖPRÜSÜ TÜRKİYE LÜBNAN IRAK ÜRDÜN YEMEN 19-20 Haziran 2014 Van IRAK - ÜRDÜN - YEMEN - LÜBNAN Doğu Anadolu Sanayici ve İşadamları Dernekleri Federasyonu Türkiye İşadamları ve

Detaylı

Meslek / Tecrübe Bilgisi

Meslek / Tecrübe Bilgisi Birim İşyeri Adı BABACANPEN PLASTİK İNŞ.METAL ELEK.NAK.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Meslek / Tecrübe Bilgisi Açık İş Sayısı Alüminyum Doğramacı Çalışma Periyodu EMAS KRİYOJENİK VE ENDÜSTRİYEL TANK SANAYİ VE TİCARET

Detaylı

21-28 Eylül 2014 PARAGUAY-URUGUAY SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

21-28 Eylül 2014 PARAGUAY-URUGUAY SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU 21-28 Eylül 2014 PARAGUAY-URUGUAY SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU TET (Elektrik Elektronik ve Hizmet İhracatçıları Birliği) tarafından 2011/1 sayılı Pazar Araştırması ve Pazara Giriş Desteği

Detaylı

2015 FUAR SONUÇ RAPORU

2015 FUAR SONUÇ RAPORU 2015 FUAR SONUÇ RAPORU Aydınlatma Sektörü ISTANBULLIGHT ta biraraya geldi İstanbulLight 9. Uluslararası Aydınlatma Teknolojileri Fuarı ve Kongresi UBM NTSR Fuarcılık organizatörlüğünde, AGİD (Aydınlatma

Detaylı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı

ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU. İSTANBUL Nisan Paola DURUK Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Uzman Yardımcısı ANUFOOD EURASIA ANUFOOD EURASIA - powered by ANUGA 8. Uluslararası Gıda ve İçecek Ürünleri, Soğutma Teknolojileri, Mağaza Donanımıi Servis ve İkram Hizmetleri Fuarı ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU

Detaylı

İNŞAAT MALZEMELERİ SEKTÖRÜ. Hazırlayan İhracat Genel Müdürlüğü Maden, Metal ve Orman Ürünleri Daire Başkanlığı 1 / 16

İNŞAAT MALZEMELERİ SEKTÖRÜ. Hazırlayan İhracat Genel Müdürlüğü Maden, Metal ve Orman Ürünleri Daire Başkanlığı 1 / 16 İNŞAAT SEKTÖRÜ Hazırlayan İhracat Genel Müdürlüğü Maden, Metal ve Orman Ürünleri Daire Başkanlığı 2016 1 / 16 İNŞAAT 1990 ların başında ekonomideki gelişmeye paralel olarak inşaat malzemeleri sanayisi

Detaylı

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027

Yenilikçilik Odaklı İktisadi Kalkınma Mali Destek Programı. (Kar Amacı Güden İşletmeler) 3 AKTİF FARMA KİMYA TİC. LTD. ŞTİ TR61/14/ARGEİ/0027 Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı 2014 Yılı Mali Destek Programı Teklif Çağrısı kapsamında değerlendirme aşaması tamamlanan ve desteklenmeye hak kazanan proje başvurularının listesidir: Yenilikçilik Odaklı

Detaylı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı

12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı www.adiguzelgrup.com 12. Uluslararası Yapı Ürünlerİ ve Teknolojİlerİ Fuarı 16 19 Mayıs 2013 Trabzon Dünya Tİcaret Merkezİ BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) İZNİ

Detaylı

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org

TARIM MAKİNALARI FİRMALARI. http://www.tarmakbir.org TARIM MAKİNALARI FİRMALARI http://www.tarmakbir.org Firma:ÖZALSAN PÜLVERİZATÖR SANAYİ- ÖZCAN ÖZAL Şehir :ADANA Faaliyet Alanı:İMALATÇI Telefon - 1 :(0090) 322. 611 20 34 (2 H) e-mail :ozalsantarmak@hotmail.com

Detaylı

2011 YILI İSO SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 BÜYÜK FİRMA İÇİNDE YER ALAN PLASTİK FİRMALARININ VE BU FİRMALAR İÇİNDE PAGEV ÜYESİ FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ

2011 YILI İSO SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 BÜYÜK FİRMA İÇİNDE YER ALAN PLASTİK FİRMALARININ VE BU FİRMALAR İÇİNDE PAGEV ÜYESİ FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ 2011 YILI İSO SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 BÜYÜK FİRMA İÇİNDE YER ALAN PLASTİK FİRMALARININ VE BU FİRMALAR İÇİNDE PAGEV ÜYESİ FİRMALARIN DEĞERLENDİRMESİ Hazırlayan : Kimya Müh. Neslihan Ergün Teknik Uzman

Detaylı

Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu..

Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu.. Yapex 2014 Yapı ve Restorasyon Fuarı Sonuç Raporu.. Yapex 2014, 22 nci Uluslararası Yapı ve Restorasyon Fuarı, 13-16 Kasım 2014 tarihlerinde Antalya Expo Center Salonlarında büyük bir ticari başarıyla

Detaylı

ANUFOOD EURASIA. ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU

ANUFOOD EURASIA. ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇ RAPORU ANUFOOD EURASIA ANUFOOD EURASIA - powered by ANUGA 8. Uluslararası Gıda ve İçecek Ürünleri, Soğutma Teknolojileri, Mağaza Donanımıi Servis ve İkram Hizmetleri Fuarı ŞEMSİYE STAND ve ZİYARET ORGANİZASYONU

Detaylı

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN

18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN BIHE 21.ULUSLARARASI AZERBAYCAN SAĞLIK FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 18 20 EYLÜL 2015 BAKÜ / AZERBAYCAN Aykut TERZİOĞLU Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefi 1 BIHE 21.ULUSLARARASI

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI BEAUTY EURASIA ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK KUAFÖR FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU

İZMİR TİCARET ODASI BEAUTY EURASIA ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK KUAFÖR FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU İZMİR TİCARET ODASI BEAUTY EURASIA 2016 2.ULUSLARARASI KOZMETİK, GÜZELLİK KUAFÖR FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: Görkem Şavluğ Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü 21-23

Detaylı

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ

Referans Listesi AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI ALTINYAYLA BELEDİYESİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI TAPU KADASTRO GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ ÇORLU BELEDİYESİ DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR

Detaylı

ARABHEALTH Dubai Tıbbi Malzeme ve Ekipmanları Fuarı Ziyareti. Dubai BAE 25 29 OCAK 2015

ARABHEALTH Dubai Tıbbi Malzeme ve Ekipmanları Fuarı Ziyareti. Dubai BAE 25 29 OCAK 2015 ARABHEALTH Dubai Tıbbi Malzeme ve Ekipmanları Fuarı Ziyareti Dubai BAE 25 29 OCAK 2015 Ahmet Sabuncu ARAB HEALTH Medikal Ürün ve Teknolojileri Fuarı 26 29 Ocak 2015 tarihleri arasında Birleşik Arap Emirlikleri

Detaylı

İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI. 11 Mart 2016, İstanbul

İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI. 11 Mart 2016, İstanbul İZMİR TİCARET ODASI 17. ULUSLARARASI İSTANBUL PENCERE FUARI ZİYARET ORGANİZASYONU SONUÇLARI 11 Mart 2016, İstanbul 17. Uluslararası İstanbul Pencere Fuarı, 9-12 Mart 2016 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP

Detaylı

SI SPOSAITALIA Gelinlik, Damatlık, Abiye ve Aksesuar Fuarı Ziyareti. Milano İtalya MAYIS 2014

SI SPOSAITALIA Gelinlik, Damatlık, Abiye ve Aksesuar Fuarı Ziyareti. Milano İtalya MAYIS 2014 SI SPOSAITALIA Gelinlik, Damatlık, Abiye ve Aksesuar Fuarı Ziyareti Milano İtalya 22 26 MAYIS 2014 Ahmet Sabuncu SI SPOSAITALIA Gelinlik, Damatlık, Abiye ve Aksesuar Fuarı 23-26 Mayıs 2014 tarihleri arasında

Detaylı

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ YILLIK KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ

2014 VERGİLENDİRME DÖNEMİ YILLIK KURUMLAR VERGİSİ REKORTMENLERİ 1 EREĞLİ DEMİR VE ÇELİK FAB. T.A.Ş. Ham Çelik Üretilmesi 163.963.684,27 2 ÇANAKCILAR SERAMİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Seramik İmalatı 3.771.636,13 3 OYKA KAĞIT AMBALAJ SANAYİİ VE TİCARET A.Ş. Kağıt İmalatı

Detaylı

11-16 KASIM 2014 ALMANYA - DÜSSELDORF

11-16 KASIM 2014 ALMANYA - DÜSSELDORF MEDICA 2014 MEDİKAL ÜRÜN VE TEKNOLOJİLERİ FUARI ZİYARET RAPORU 11-16 KASIM 2014 ALMANYA - DÜSSELDORF Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Şefi

Detaylı

Merhaba. Benim Adım. Özgür Özcan L/O/G/O. Mayıs -2013

Merhaba. Benim Adım. Özgür Özcan L/O/G/O. Mayıs -2013 Merhaba Benim Adım Özgür Özcan L/O/G/O Mayıs -2013 Hakkımda İsim,Soyisim: ÖZGÜR ÖZCAN GSM 0531 642 46 81 EMAIL info@kariyermuhendislik.net WEB www.kariyermuhendislik.net WEB www.cevregorevlileri.org ADRES

Detaylı

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-11 HAZİRAN 2018

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-11 HAZİRAN 2018 İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI- HAZİRAN 0 ENDEKSLERİN TANIMI İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi inşaat malzemeleri sanayinde yer alan ürünlerin dış ticaretini ölçen endekslerdir.

Detaylı

ARKUR ELEKTRONİK OTOMASYON SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ.

ARKUR ELEKTRONİK OTOMASYON SİSTEMLERİ SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. Değerli müşterimiz... Firmamızın felsefesi, müşterilerimizin ihtiyaçlarını tam olarak analiz ederek, isteğinden fazlasını sağlayabilecek proje çalışmalarını yapmak ve uygulamaktır. Proje çalışmaları sırasında

Detaylı

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL

03 3 - PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 03 3 PLASTİK VE KAUÇUK ÜRÜNLER, KİMYASAL ÜRÜNLER, KAĞIT ÜRÜNLER, METAL ÜRÜNLER VE DİĞER ÜRÜNLERİN İMALATI VE KİMYASAL 1 4143 4852 KARADENİZ PLASTİK ALİ RIZA ÇAKMAK 14.07.1975 Karadeniz V.D. 2230032331

Detaylı

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ 19-22 EYLÜL 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ FUAR SONUÇ RAPORU www.istanbullight.com Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon BU FUAR

Detaylı

VİNÇ TİPİ KAPASİTE ŞAHİNCE ÇELİK END.SAN.VE TİC.A.Ş.

VİNÇ TİPİ KAPASİTE ŞAHİNCE ÇELİK END.SAN.VE TİC.A.Ş. REFERANSLARIMIZ MÜŞTERİ FİRMA TELEFON NO VİNÇ TİPİ KAPASİTE ŞAHİNCE ÇELİK END.SAN.VE TİC.A.Ş. 0224 443 37 12 5.Ton OTOSİMA PLASTİK SANAYİ VE TİCARET A.Ş. (224) 493 2616 pbx 3,2 Ton TASARIM MAKİNA 0532

Detaylı

SEKTÖR TOPLAM TESİS SAYISI 26. Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi 10. Makine, Metal ve Diğer Üretim Tesisleri 9. Tekstil, Mobilya ve Dekorasyon 5

SEKTÖR TOPLAM TESİS SAYISI 26. Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi 10. Makine, Metal ve Diğer Üretim Tesisleri 9. Tekstil, Mobilya ve Dekorasyon 5 SEKTÖR ÜRETİM DESTEK Otomotiv ve Otomotiv Yan Sanayi 10 Makine, Metal ve Diğer Üretim Tesisleri 9 Tekstil, Mobilya ve Dekorasyon 5 Kurum, Sağlık, Turizm, Pazarlama ve Diğer Tesisler 2 TOPLAM TESİS SAYISI

Detaylı

ACHEMA 2018 ULUSLARARASI KİMYA VE İŞLEME SANAYİ FUARI ZİYARET RAPORU

ACHEMA 2018 ULUSLARARASI KİMYA VE İŞLEME SANAYİ FUARI ZİYARET RAPORU ACHEMA 2018 ULUSLARARASI KİMYA VE İŞLEME SANAYİ FUARI ZİYARET RAPORU 11 15 HAZİRAN 2018 FRANKFURT - ALMANYA Ahmet Toprak Uluslararası İlişkiler Müdürlüğü Fuarcılık Şefliği Uzman Yardımcısı 1 ACHEMA 2018

Detaylı

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR MİKTAR (Ton / İç) DEĞER ($) 1978-79 14.785 235.84.754 1979-8 126.482 459.682.216 198-81 89.957 359.828. 1981-82 123.543 3.82.5 1982-83 117.617 1983-84

Detaylı

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-7 ŞUBAT 2018

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-7 ŞUBAT 2018 İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI- ŞUBAT 0 ENDEKSLERİN TANIMI İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi inşaat malzemeleri sanayinde yer alan ürünlerin dış ticaretini ölçen endekslerdir.

Detaylı

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ

YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ YAPI MALZEMELERİ SEKTÖRÜ 2017 Mayıs Ayı Değerlendirmesi YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ YAPI MALZEMELERİ Mayıs 2016 Mayıs 2017 DEĞİŞİM % BİRİM FİYAT BİRİM FİYAT 3.226.803,50 1.576.403.711 0,48 3.519.841,98

Detaylı

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-10 MAYIS 2018

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-10 MAYIS 2018 İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-0 MAYIS 0 ENDEKSLERİN TANIMI İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi inşaat malzemeleri sanayinde yer alan ürünlerin dış ticaretini ölçen endekslerdir.

Detaylı

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE.

Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE. Alüminyum San. İnş. İth. İhr. ve Tic. Ltd. Şti. ALUMINIUM CATALOGUE www.alprofaluminyum.com.tr Alüminyum Profil Hakkımızda Firmamız, bünyesinde bulundurduğu aylık 2000 ust Extrizyon Pres ve 8 mt uzunluğa

Detaylı

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-13 AĞUSTOS 2018

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-13 AĞUSTOS 2018 İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI- AĞUSTOS 0 ENDEKSLERİN TANIMI İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi inşaat malzemeleri sanayinde yer alan ürünlerin dış ticaretini ölçen endekslerdir.

Detaylı

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-9 NİSAN 2018

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-9 NİSAN 2018 İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI- NİSAN 0 ENDEKSLERİN TANIMI İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi inşaat malzemeleri sanayinde yer alan ürünlerin dış ticaretini ölçen endekslerdir.

Detaylı

Barbaros Demirci Genel Müdür

Barbaros Demirci Genel Müdür 2010 YILI ISO ISTANBUL SANAYİ ODASI SIRALAMASINDA İKİNCİ 500 FİRMA İÇİNE GİREN PLASTİK FİRMALARININ DEĞERLENDİRMESİ Barbaros Demirci Genel Müdür DEĞERLENDİRME KRİTERİ Rapor, ISO - Türkiye nin İkinci 500

Detaylı

Technology. and. Machine

Technology. and. Machine Technology and Machine Cezayir Teknoloji İthal Etmek İSTİYOR Kuzey Afrika nın en geniş yüzölçümüne, 35 milyona yakın nüfusa ve büyük petrol ve doğal gaz rezervlerine sahip olan Cezayir, ekonomik veriler

Detaylı

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-14 EYLÜL 2018

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-14 EYLÜL 2018 İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI- EYLÜL 0 ENDEKSLERİN TANIMI İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi inşaat malzemeleri sanayinde yer alan ürünlerin dış ticaretini ölçen endekslerdir.

Detaylı

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-16 KASIM 2018

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-16 KASIM 2018 İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI- KASIM 0 ENDEKSLERİN TANIMI İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi inşaat malzemeleri sanayinde yer alan ürünlerin dış ticaretini ölçen endekslerdir.

Detaylı

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ

TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ TÜRKİYE DE DÜZENLENEN FUARLARA DAİR BİLGİ Tarih Fuar Link IFEXPO 4 6 Şubat 4 6 Şubat 13. Uluslararası İstanbul İç Giyim, Çorap İSTANBUL İPLİK http://www.tuyap.com.tr/fuarlar/ifexpo-13- uluslararasi-istanbul-ic-giyim-corap-fuari#fuar-profili

Detaylı

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-18 OCAK 2019

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-18 OCAK 2019 İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI- OCAK 0 ENDEKSLERİN TANIMI İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi inşaat malzemeleri sanayinde yer alan ürünlerin dış ticaretini ölçen endekslerdir.

Detaylı

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI

SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR İTİBARİYLE TÜRKİYE NİN FINDIK İHRACATI SEZONLAR MİKTAR (Ton / İç) DEĞER ($) 1978-79 104.785 235.804.754 1979-80 126.482 459.682.216 1980-81 89.957 359.828.000 1981-82 123.543 300.082.500 1982-83

Detaylı

ORGANİZASYON HİZMETLERİ;

ORGANİZASYON HİZMETLERİ; ORGANİZASYON HİZMETLERİ; TANITIM FAALİYETLERİ Fuar öncesi sektörle ilgili tüm kuruluşlara fuar broşürü gönderilecek, sektör dergilerinde ve bölgesel gazetelerde fuar reklamları yayınlanacak, ilgililere

Detaylı

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015

ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI KONYA KENT 2015 KONYA DEKOR 2015 KONYA İDEAL EV 2015 ARAŞTIRMA ÖZET SONUÇLARI 21 24 Mayıs 2015 KONYA İNŞAAT FUARI 12. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı Hırdavat ve Nalburiye

Detaylı

ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq İZMİR TİCARET ODASI UR-GE PLASTİK PROJESİ ARABPLAST 2015/DUBAİ FUAR ORGANİZASYONU RAPORU 09-14 OCAK 2015 PLASTİK PROJESİ UZMAN YARDIMCISI: ZEYNEP HAS DUBAI ARABPLAST 2015

Detaylı

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-15 EKİM 2018

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-15 EKİM 2018 İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI- EKİM 0 ENDEKSLERİN TANIMI İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi inşaat malzemeleri sanayinde yer alan ürünlerin dış ticaretini ölçen endekslerdir.

Detaylı

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-19 ŞUBAT 2019

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-19 ŞUBAT 2019 İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI- ŞUBAT 0 ENDEKSLERİN TANIMI İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi inşaat malzemeleri sanayinde yer alan ürünlerin dış ticaretini ölçen endekslerdir.

Detaylı

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA

19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA ANFAŞ FOOD PRODUCT GIDA İHTİSAS FUARI ŞEMSİYE STAND ORGANİZASYONU RAPORU 19 22 ŞUBAT 2014 ANTALYA Ahmet SABUNCU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı

Detaylı

İMALAT ENDÜSTRİSİNİN BULUŞMA NOKTASI WIN FUARI 2.FAZ OTOMASYON, ENERJİ, ELEKTRİK, ELEKTRONİK FUARI ZİYARET SONUÇLARI

İMALAT ENDÜSTRİSİNİN BULUŞMA NOKTASI WIN FUARI 2.FAZ OTOMASYON, ENERJİ, ELEKTRİK, ELEKTRONİK FUARI ZİYARET SONUÇLARI İMALAT ENDÜSTRİSİNİN BULUŞMA NOKTASI WIN FUARI 2.FAZ OTOMASYON, ENERJİ, ELEKTRİK, ELEKTRONİK FUARI ZİYARET SONUÇLARI Nurel KILIÇ 29 Mart - 01 Nisan 2012 tarihlerinde İstanbul da; WIN 2. Faz, OTOMASYON

Detaylı

7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI

7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 7. ULUSLARARASI LED SİSTEMLERİ, TEKNOLOJİLERİ, UYGULAMALARI VE AYDINLATMA FUARI 29 Eylül-2 Ekim tarihleri arasında organize edilen ve T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı tarafından desteklenen Türkiye

Detaylı

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-6 OCAK 2018

İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI-6 OCAK 2018 İNŞAAT MALZEMELERİ SANAYİ DIŞ TİCARET ENDEKSLERİ SAYI- OCAK 0 ENDEKSLERİN TANIMI İnşaat Malzemeleri Sanayi Dış Ticaret Endeksi inşaat malzemeleri sanayinde yer alan ürünlerin dış ticaretini ölçen endekslerdir.

Detaylı

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq İZMİR TİCARET ODASI UR-GE KUYUMCULUK PROJESİ ST.PETERSBURG JUNWEX FUAR ZİYARETİ VE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORGANİZASYONU RAPORU 5-8 ŞUBAT 2014 PROJE KOORDİNATÖRÜ: PINAR

Detaylı

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI KALIP AVRASYA 2014 BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI BURSA SAC İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI 2014 BELEX 2014 BURSA 5. HIRDAVAT VE İŞ GÜVENLİĞİ FUARI 2014 4 7 Aralık 2014 ZİYARETÇİ ARAŞTIRMASI ÖZET SONUÇLARI

Detaylı