Yenilikçi Düşünce. Güvenebileceğiniz teknoloji

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Yenilikçi Düşünce. Güvenebileceğiniz teknoloji"

Transkript

1 Yenilikçi Düşünce Güvenebileceğiniz teknoloji

2 El Tipi XRF Cihazlarının Gelişim Tarihi Bruker AXS el tipi cihazların gelişim hikâyesi 1980 lerin başlarına Richland Washington daki US Ulusal Laboratuarına kadar gider. Birleşik Nükleer şirketi ve US Enerji Bölümünden bir grup bilim adamı, ilk portatif XRF cihazını keşfetmişleridir. Bu da Scitec adı ile satılmıştı, bu firma daha sonra Bruker AXS e katılmıştır. Bu ilk günlerden bu güne kadar çok şey değişmiştir. El tipi XRF lerin teknolojilerinin gelişmesi, pozitif malzeme tanımlaması (PMI), sanat eserleri korunması, hurda ayrımı, petrokimyasal endüstride ve NASA nın uzay araştırmaları programında vazgeçilmez aletlerin başında gelmesini sağlamıştır. S1 TURBOSD uzun bir gelişme sürecinin sonunda, Silicon Drift Dedector (SDD) teknolojine sahip olarak sunulan ilk portatif XRF analiz cihazıdır. Bu geliştirme esnasında Bruker AXS ana işi olan OEM lerle bağlantılı olarak binlerce el tipi XRF cihazı üretmiştir.

3 S1 TURBO SD Hızlı Alaşım Analizi S1 TURBO SD cihazı Bruker patentli X-Flash Silikon Drift Dedektörle (SDD) donatılmış alaşım ve hafif elementlerin analizlerini hızlı olarak yapabilen cihazdır.

4 S1 TURBO SD S1 TURBO SD cihazının bu alanda getirdiği önemli yenilik ve gelişme nedir? Anahtar X-Flash Silikon Drift Dedektördür (SDD), bu dedektör sayma hızı ve çözünürlükte diğer alternatif SiPIN dedektör teknolojisine göre çok mükemmel sonuçlar verir. Bu daha hızlı analiz - bir saniyede kalite tanımlaması yapar, assay 1 için iki saniye de yeter. Bir önceki nesil dedektörlere göre beş kat daha hızlıdır. Sadece bu kadar değildir, çözünürlük ve sayma hızının arttırılması demek bütün elementler için daha düşük dedeksiyon limitleri demektir. Kapsamlı ve geniş kalite kütüphanesi ile şu anda pazarda yer alan el tipi cihazlar arasında en güçlü ve kullanışlı cihazdır. 1. Mg, Al ve Si gibi hafif elementlerin analizlerinde daha uzun zamana ihtiyaç vardır.

5 S1 TURBO SD Özellikleri İlk SDD dedektörlü el tipi analiz cihazıdır. Çok üstün sayma hızı ve çözünürlük. Önceki nesil dedektörlerden beş kat daha hızlı. Düşük dedeksiyon limitleri. Düşük alaşım çelikleri, takım çelikleri, paslanmaz çelik, nikel alaşımları, bakır alaşımları, kobalt alaşımları, alüminyum alaşımları, titanyum alaşımları, zirkonyum alaşımları ve tungsten alaşımlarını kapsayan kalite kütüphanesi. Vakum veya helyum atmosferi olmadan, magnezyum, alüminyum ve silikon gibi hafif elementlerin kolay analizleri. Basit ve Kullanışlı Günümüzün en iyi ve en son teknolojileri kullanılmaktadır. Parlak gösterge her türlü ışık ortamında en iyi ve kolay okunabilen görüntü sağlar. Dokunmatik ekran tek parmağınız ile cihazı rahatça kullanabilmeniz demektir, parolayı girerek analize başlayabilirsiniz. İşletim sistemi, herkes tarafından bilinen ve üniversal olan Microsoft Windows işletim sistemidir. Cihazın hafızası binlerce spektrum ve milyonlarca analiz sonuçlarını hafızada tutabilir.

6 PMI Uygulamaları Pozitif Malzeme Tanımlama (PMI) da S1 TURBO SD cihazı her metal kompozisyonunda hızlı, kolay ve tamamen tahribatsız analiz yapar. Petrokimyasal sanayisinde tek bir parçadan millerce boru hattına uygulanabilir. Endüstride üretimde kullanılan her parçanın önemi çok büyüktür, hatalı bir parça kullanıldığında, daha hızlı aşınma veya direkt olarak patlamalara neden olabilir. Üretim proseslerinde de tamamen aynı kurallar geçerlidir, kullanılan parçaların, birçok işletmede uygulanan ISO9000 içersinde, Kalite Güvence tarafından %100 doğrulanması gereklidir. Petrokimyasal uygulamalarda ve yüksek sıcaklık ve basınç gerektiren uygulamalarda kullanılan parçaların dizaynı ve sorgulanması özellikle yapılmalıdır. Doğrulama, karışıklığın maliyetini ve hurda oranını azaltmak için doğru ve erken yapılmalıdır. Bu işlemler de ürünün kalitesini arttırır.

7 Uygulama Esnek Operasyon Operasyon üniversal modda uygun alaşım sınıfı ve tip kalibrasyon seçilir doğru noktaları seçin ve analiz yapın. S1 TURBO SD cihazının standart kalibrasyonu hızlı bir şekilde analiz yapılmasını sağlar. Alaşım standart kalibrasyonun dışındaysa cihaz otomatik olarak bilinmeyen numuneler için ideal olan fundamental parameters (FP) kalibrasyonu seçerek analiz yapar. S1 TURBO SD cihazı gerçek dünya için dizayn edilmiştir. Cihaz, küçük numunelerde veya numune ile cihaz arasındaki kısa mesafelerde kesinlikle kusursuz çalışır 2. S1 TURBO SD geniş kalite kütüphanesiyle, kolayca kişisel kalitelere veya özel alaşımlara güncelleştirilebilir. Binlerce kalite daha da genişletilebilir, birçoğu alaşımlarda da bir veya iki saniyede kalite tanımlaması yapabilir Alüminyum gibi hafif alaşımları analiz yapılırken hassas analiz için numune temiz, düz ve analiz penceresini tam kapatmalıdır. 3. Mg, Al ve Si gibi hafif elementlerin analizlerinde daha uzun analiz süresi gerekebilir.

8 Hurda Uygulamaları Hurda Hurda ayrımı deneyimli metal ayırıcıların işiydi ama El Tipi XRF cihazları teknolojisi sunulduğunda bu değişmiştir. S1 TURBO SD cihazı, hurda deneyimli bir personele gerek olmadan ları ayırma işlerini kayda değer bir şekilde hızlı, kullanışlı ve hassas olarak güçlü bir şekilde yapar. Numune boyutları hiç önemli değildir, cihaz tek bir tel parçasından büyük kazanlara kadar ve diğer büyük yapılar da dâhil olmak üzere her türlü malzemenin analizlerini yapabilir 4. Günümüzde hurda ayrımı çok kolaylaşmıştır. 4. Alüminyum gibi hafif alaşımları analiz yapılırken hassas analiz için numune temiz, düz ve analiz penceresini tam kapatmalıdır.

9 Uygulamalar Çoklu Modlar S1 TURBO SD cihazının üniversal modu otomatik olarak alaşım tipini ve empirik veya FP kalibrasyonu seçebilir. Bunun anlamı hiç deneyimi olmayan bir kullanıcının bile, herhangi bir metal numunede çok hassas ve doğru analizler yapabilir demektir. Kontrolde esneklik sağlar, S1 TURBO SD yi kullanırken modları seçebilirsiniz. İlave olarak empirik ve FP kalibrasyon modları vardır, ikili modda da kullanabilirsiniz, sonuçlar hesaplanırken ikili modda en iyi dedeksiyon limitleri sağlanabilir. Otomatik modda cihaz numune için hangi kalibrasyonun daha iyi olacağına cihaz kendisi karar verir. Bir de ileriye dönük olarak numuneleri istenen kaliteye göre ayırıken kullanılan Geç/Kal opsiyonu vardır. Göstergede basitçe Geç (Yeşil) veya Kal (Kırmızı) gösterilir, bu da deneyimsiz kullanıcıya daha fazla hız kazandırır.

10 Radyasyon Emniyeti S1 TURBO SD cihazı radyoaktif malzeme içermez bu da cihazın daha kolay tescil edilmesini, emniyetle taşınmasını, satarken bir kısıtlama olmamasını ve her altı ayda bir kontrole gerek kalmamasını sağlar. Ekstra güvenlik olarak, sistem kilitli kutu ve şifre ile korunmuştur. Numune sensörü, X-ışığı yayılmadan önce numunenin tam olarak yerleşip yerleşmediğini kontrol eder ve küçük parçalar için x-ışığı minimize edilerek test yapar. Hafif Metal Analizleri Standart S1 TURBO SD cihazına, daha geliştirilmiş S1 TURBO SD LE modeli opsiyonel olarak ilave edilmiştir bu daha akıllı hafif element teknolojisine sahiptir. El tipi XRF tipi cihazlara getirdiği diğer bir yenilik ise, alüminyum, magnezyum ve silikon gibi hafif elementlerin analizleri için vakum veya helyum atmosferine gerek kalmamasıdır. Bu da alüminyum ve titanyum alaşımlarının daha kapsamlı analizlerinin yapılmasına ve çelik ile bakır alaşımlarındaki hafif elementlerin analizlerine olanak verir. Aksesuarlar 9. Radyoaktif malzeme sınırlanması düzenlemelerine gerek yoktur, bununla beraber yerel WEEE düzenlemelerine uyulmalıdır.

11 Özellikler Modül S1 TURBO SD S1 TURBO SD LD Ağırlık Boyutlar Dedektör Uyarma Kaynağı Filtre 2 kg (4.49 lbs) Pil ile birlikte; 1.77 kg (3.9 lbs) Ana ünite 30 cm (B) x 10 cm (G) x 28 cm (Y) 10 mm 2 X-Flash SDD Dedektör; Peltier soğutma, tipik çözünürlük 145 ev ta 100,000 sayma X-Işını tüpü, Ag hedefli; maksimum voltaj 40 kv Beş pozisyonlu filtre değiştirici Çevre Şartları -10 ºC ~ 50 ºC Numune Sıcaklığı 500 ºC 150 ºC Kalibrasyon Aralığı 25 element 28 element Mg, Al ve Si dâhil Standart Alaşım Kütüphanesi Takım Çelikleri, Düşük Alaşım Çelikler, Paslanmaz Çelik, Co, Ni, Cu, Ti, Al, Zr, W ve Zn Alaşımları Hafif elementler dâhil aynısı Test Modları Güç Gösterge Güvenlik Bilgi Depolama Lisanlar Sertifikalar Kalite Tanımlaması (Ampirik); PMI (FP); Üniversal; Pass/Fail 3 Li-ion Pil; her pil ile 6 saat çalışma süresi 240x320; renk; arka aydınlatma; dokunmatik ekran IR numune sensörü; şifreli koruma; numune yokken kapanma 512 MB Hafıza Kartı, binlerce spektrum ve milyonlarca sonuç depolama; daha büyük hafıza kartı kullanılabilir. İngilizce, Çince, Korece, Japonca, Rusça, Almanca, İtalyanca, Fransızca, Hollandaca, Polonyaca, İspanyolca CE; ctuvus CSA

X-MET8000. Güven kontrole engel değildir: Oxford Instruments ın portatif en yeni X-ışını Floresans analiz cihazıyla ürün kalitesinden emin olun

X-MET8000. Güven kontrole engel değildir: Oxford Instruments ın portatif en yeni X-ışını Floresans analiz cihazıyla ürün kalitesinden emin olun KALITE Güven kontrole engel değildir: Oxford Instruments ın portatif en yeni X-ışını Floresans analiz cihazıyla ürün kalitesinden emin olun Aşağıda sıralanan hususlarda hızlı ve güvenilir tespit ve alaşım

Detaylı

X-MET8000. Güven kontrole engel değildir: dünya çapında tüm tesislerin güvenlik ve uygunluğundan emin olun

X-MET8000. Güven kontrole engel değildir: dünya çapında tüm tesislerin güvenlik ve uygunluğundan emin olun PMI Güven kontrole engel değildir: dünya çapında tüm tesislerin güvenlik ve uygunluğundan emin olun Aşağıdaki hususlarda hızlı ve güvenilir, yerinde testler: Kritik proses bileşenlerinde kullanılan alaşımların

Detaylı

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr

We measure it. testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı. www.testo.com.tr İnfrared termometre testo 835 Isıtma-soğutma ve endüstri sektörleri için hızlı, güvenilir infrared ölçüm cihazı Yüksek sıcaklıklarda da güvenilir ve doğru ölçümler 4-nokta lazer işaretleme özelliği ile

Detaylı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı

Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı Hızlı, Kolay ve Ekonomik Dijital Panoramik X-ray Cihazı XMIND NOVUS Kolay görüntüleme için iyi bir seçim XMIND NOVUS Hızlı ve kullanımı kolay dijital X-ray sistemidir. Uygun fiyata, birinci sınıf panoramik

Detaylı

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi

Sentil Mastarları. Kod No. Diş Mastarları Kod No. Diş Tipi Yaprak Adedi. Radius Mastarları. Kod No. Radius (mm) Yaprak Adedi MASTARLAR Sentil Mastarları Boyutları (mm) Yaprak Uzunluğu Yaprak Adedi MC851-108 0.03 1.00 mm 100 8 MC851-113 0.05 1.00 mm 100 13 MC851-120 0.05 1.00 mm 100 20 MC851-220 0.05 1.00 mm 200 20 Diş Mastarları

Detaylı

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE-

EL300 ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- ÇOK KANALLI SU KONTROL ÜNİTESİ TETHYS INSTRUMENTS 57, CHEMIN DU VIEUX CHÊNE, 38240 MEYLAN -FRANCE- TEL : +33 4 76 41 86 39 - FAX : +33 4 76 41 92 27 MAIL : SALES@TETHYS-INSTRUMENTS.COM - WEB : WWW.TETHYS-INSTRUMENTS.COM

Detaylı

MiniTest 2500/4500. Kaplama kalınlığı ölçüm cihazı. Klasik Tasarım. Teknolojiyle ilerliyor

MiniTest 2500/4500. Kaplama kalınlığı ölçüm cihazı. Klasik Tasarım. Teknolojiyle ilerliyor Teknolojiyle ilerliyor Kaplama kalınlığı ölçüm cihazı MiniTest 2500/4500 Klasik Tasarım Bütün fonksiyonlara doğrudan erişim Değiştirilebilir sensörler için geniş seçme olanağı Yüksek kontrastlı ekran ve

Detaylı

NC SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler

NC SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler NC SERİSİ Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler NC 23B NC 23S/NC 32S MASA ÜSTÜ BUHARLI STERİLİZATÖRLER Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler, genel medikal uygulamalarda, diş hekimliğinde, kişisel hijyen ve güzellik

Detaylı

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin!

YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / E 1307 Merkezleme ünitesi, düz. Şimdi web sitemizden sipariş verin! YENİ ÜRÜNLER KALIP YAPIMI II / 2017 Şimdi web sitemizden sipariş verin! www.meusburger.com E 1307 Merkezleme ünitesi, düz KILITLER Maçaların hassas merkezlenmesi için Direkt olarak çekirdekten merkezlenmiş

Detaylı

Dolum miktarı optimizasyonu

Dolum miktarı optimizasyonu RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 kontrol ve veri toplama BAYKON,25 yıllık deneyime sahip mühendislik alt yapısı ile, Otomatik Kontrol Terazileri ve dinamik tartım çözümleri konusunda sağlıklı çözümler

Detaylı

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi

Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Kalibrasyon Gazı ve Aksesuarları Kalibrasyon ve Bump Testi Ekipmanın kalibrasyonu, ekipmanın güvenle çalıştırılmasını ve işlevselliğini sağlayacak, aynı zamanda da ilgili yasa ve yönetmelik hükümlerini

Detaylı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı

Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Dräger RZ 7000 Dalış Test Ekipmanı Kolay kullanım: Dräger RZ 7000 ile Dräger PSS BG 4 plus'ta çalışma ve sızıntı testlerini her zamankinden daha kolay ve hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Lityum ion pil

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E HW SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER

Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER 1934'ten beri Bİ-METAL ŞERİT TESTERELER Kesici takımlar üretici Hulin'de 1934 yılında başladı. Firmanın kurucusu Josef Studenik, rmasının adını Testereler ve Aletler için İlk

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217512 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217512 1217512 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır

4k ultra HD teknolojisi. Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 4k ultra HD teknolojisi Odak noktamız her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlamaktır 2 teknolojisi Her yerde her ayrıntıyı görmenizi sağlıyor Büyük bir alanı kapsamak ve uzun bir mesafeden nesneleri tanımlamak

Detaylı

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS300P HW PROSES ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS300P HW A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS300P HW Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Enerjimiz Herseye Yeter

Enerjimiz Herseye Yeter PERSONEL GEÇİŞ CİHAZI TEKNİK ŞARTNAMESİ Parmak izi onaylama hızı 0.3 saniye veya daha az olmalıdır. Hata kabul oranı 0,00001 den daha yüksek olmamalıdır. Hatalı reddetme %0,01 veya daha az olmalıdır. Cihaz

Detaylı

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa S710 E S700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa S71 E 1217513 S7 A B C D E F C US Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Stok no. S71 E 1217513 1217513 Diğer cihaz modelleri ve aksesuar www.sick.com/s7

Detaylı

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI

Online teknik sayfa. FLOWSIC150 Carflow HACIMSEL DEBI ÖLÇÜM CIHAZLARI Online teknik sayfa FLOWSIC150 Carflow A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC150 Carflow Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak

Detaylı

İNFRARED ( LAZERLİ ) ( SICAKLIK ÖLÇERLER)

İNFRARED ( LAZERLİ ) ( SICAKLIK ÖLÇERLER) İNFRARED ( LAZERLİ ) ( SICAKLIK ÖLÇERLER) IR77L CEP TİPİ INFRARED TERMOMETRE Ölçme Sahası -30 to +270 C Display 3 Digit Otomatik kapanma. IR88 CEP TİPİ INFRARED TERMOMETRE Ölçme Sahası -30 to +270 C Display

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217524 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler SIDOR E 1217524 Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

NC 100. Dik Tip Buharli Sterilizatör

NC 100. Dik Tip Buharli Sterilizatör NC 100 Dik Tip Buharli Sterilizatör NC 100 DİK TİP BUHARLI STERİLİZATÖR NC100 Dik Tip Buharlı Sterilizatör, hastanelerin ameliyathanelerinde, üniversitelerin tıp fakültesi, diş hekimliği ve veterinerlik

Detaylı

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ Busatec leri temel olarak özel alaşımlı çelikten oluşan iki bileşenli bir malzemedir. Son derece esnek, yaklaşık 50 HRC taşıyıcı malzeme ile HSS malzemenin elektro kaynak

Detaylı

JUMO BlackLine Lf-GT / -EC /- GS elektrolitik 2 elektrodlu iletkenlik hücreleri

JUMO BlackLine Lf-GT / -EC /- GS elektrolitik 2 elektrodlu iletkenlik hücreleri Vorläufig V Sayfa 1/8 JUMO BlackLine Lf-GT / -EC /- GS elektrolitik 2 elektrodlu iletkenlik hücreleri Hücre sabitleri K=0.01-1.0? 202922 Serisi? Universal uygulama için, örneğin içme ve yüzey suyu gözetimi,

Detaylı

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1

Bükme ve Düzeltme. Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tesisat 7 5. Enstrüman 8 3 Üçlü Bükme 1 1 Bükme ve Düzeltme Özel bükme ve şekillendirme ihtiyaçları için geniş geçim. Güvenebileceğiniz kalitede. Tip No inç. Sayfa Boru Bükmeler Tesisat 7 5 8-4 10-18 8.2 Enstrüman 8 16-1 2 6-12 8.2 Üçlü Bükme

Detaylı

Airbox. Klimalar için elektrik tasarruf cihazı

Airbox. Klimalar için elektrik tasarruf cihazı Klimalar için elektrik tasarruf cihazı %20 - %40 arasında enerji tasarrufu 9.000 48.000 btu duvar, pencere, dolap, tavan klimaları ve ufak güç merkezli klimalara uygun Isıtma ve soğutma konumunda etkili

Detaylı

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı]

Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] Teknik Katalog [Renk Ölçüm Cihazı] [MK350S] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon:

Detaylı

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama

RS232C. Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama RS232C Otomatik Kontrol Terazileri %100 Kontrol ve Veri Toplama Güvenilirlik İleri teknoloji ürünü BAYKON Otomatik Kontrol Terazileri, en zorlu koşullarda yıllarca sorunsuz hizmet verecek şekilde tasarlanmış,

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı

Security Geçiş Sistemleri. Döner. Kayar Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kapılar. Kapılar. Otomatik 90 Açılır Kapı Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri Otomatik 90 Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 Dışa Açılır Kapı Tek Kanatlı 90 İçe Açılır Kapı Çift Kanatlı 90 Dışa Açılır

Detaylı

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa SIDOR E SIDOR EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa SIDOR E 1217526 SIDOR A B C D E F 15267 14181 certified certified Ayrıntılı teknik bilgiler Teknik bilgiler Açıklama Sipariş bilgileri Tip Diğer cihaz modelleri ve aksesuar Ölçülen

Detaylı

Teknik Katalog [Spektrometre]

Teknik Katalog [Spektrometre] Teknik Katalog [Spektrometre] [MK350S] PCE Teknik Cihazlar Paz. Tic. Ltd.Şti. Halkalı Merkez Mah. Pehlivan Sok. No 6/C 34303 Küçükçekmece/ İstanbul Türkiye Mail: info@pce-cihazlari.com.tr Telefon: +90

Detaylı

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran

Sıfır İstemci: VMware View için Optimize Edilmiş 21,5 LED Ekran Genel Bakış SD-Z226, sıfır istemci entegreli 21,5" bir monitördür. Teradici 2321 işlemci ile donatılmıştır ve donanım hızlandırmalı PCoIP desteğine sahiptir. SD-Z226 sıfır istemci, VMware tabanlı ağlarda

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E CD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E CD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MCS100E CD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri

Detaylı

Gelecek Nesil! Profesyonel Testo dataloggerlar ile sizin için yeni bir çağ başlıyor. Datalogger serisi testo 174. Datalogger serisi testo 175

Gelecek Nesil! Profesyonel Testo dataloggerlar ile sizin için yeni bir çağ başlıyor. Datalogger serisi testo 174. Datalogger serisi testo 175 Gelecek Nesil! Profesyonel Testo dataloggerlar ile sizin için yeni bir çağ başlıyor Datalogger serisi testo 174 Datalogger serisi testo 175 Datalogger serisi testo 176 Dataloggerların yeni çağı USB bağlantı

Detaylı

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510, kanıt niteliğindeki uygulamalara yönelik gelişmiş bir nefesten alkol ölçüm cihazıdır. Ulusal ve uluslararası gerekliliklere ve yönetmeliklere

Detaylı

BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ

BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ BX6W ARAÇ TARTIM TERMİNALİ Teknik Özellikler GÜÇLÜ METAL KASA - Paslanmaz çelik ön panel ve üst kaplama, galvaniz gövde - 20mm parlak LED display, membran tuş takımı EU ONAYI - EU OIML 10000d, 2x 6000d

Detaylı

OT 100V. Dik Tip Buharli Sterilizatör

OT 100V. Dik Tip Buharli Sterilizatör OT 100V Dik Tip Buharli Sterilizatör İŞLEM DEĞERLENDİRME VE HATA UYARI SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon işleminin

Detaylı

OT 40 L / 90 L. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri

OT 40 L / 90 L. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri OT 40 L / 90 L Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri STANDARTLARIN ÜZERİNDE GÜVENLİK Şifre korumalı çalışma, servis ve kalibrasyon menüleri Kapak emniyet sistemi - Hücre basınç altındayken kapak açılamaz.

Detaylı

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI

Online teknik sayfa. Flow-X AKIŞ BILGISAYARI Online teknik sayfa A B D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu

WLAN üzerinden veri aktarımı. Sınır değeri aşımında alarm verme. testo Saveris 2-T1 ve -T2 DIN EN 12830 normuna uyumlu Kablosuz veri izleme ve kayıt sistemi Saveris 2 yeni nesil sıcaklık ve nem denetimi WLAN üzerinden veri aktarımı C Her yerde, her cihazda tüm ölçüm verileri mevcut Sınır değeri aşımında alarm verme %rh

Detaylı

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03

HT 500 HT 500 01 HT 500 02 HT 500 03 LCD li Kablosuz Ev Otomasyon Kontrolleri Sadece ısıtma ve sadece soğutma ayarı ON/OFF Kontrol Ana Ünite 0 V (AC) A (SPDT) Oda Ünitesi V (DC) (x,v AA Alkaline pil) HT 00 HT 00 0 HT 00 0 HT 00 0 Kullanım

Detaylı

Alet yaparak varolan insanlık, metallerin

Alet yaparak varolan insanlık, metallerin Bu bir reklamdır XRF Yöntemi ile Cevher Analizi Mehmet AKTÜRK Elektronik Mühendisi Repamet Elektronik Sistemler makturk@repamet.com Yeni maden sahalarının keşfi, işletilmesi, son ürünlerin testi gibi alanlarda

Detaylı

MALZEMELERİN GERİ KAZANIMI

MALZEMELERİN GERİ KAZANIMI MALZEMELERİN GERİ KAZANIMI PROF. DR. HÜSEYİN UZUN HOŞGELDİNİZ 1 DEMİR DIŞI METALLERİN GERİ DÖNÜŞÜMÜ Demir dışı metaller (non-ferrous metals) arasında temel olarak bakır, çinko, kurşun, alüminyum, nikel,

Detaylı

ALÜMİNYUM ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... DIN 53151 ... Si Fe Cu Mn Mg Zn Ti Cr 0,45 0,02 0,03 0,50

ALÜMİNYUM ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... DIN 53151 ... Si Fe Cu Mn Mg Zn Ti Cr 0,45 0,02 0,03 0,50 ALÜMİNYUM Alüminyum hafifliği ve doğa şartlarına uygunluğu ile hiçbir bakım gerektirmeksizin uzun yıllar dayanabilme özelliği ile çağımızın en önemli metalidir. Sistemimizde kullandığımız alüminyumun teknik

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

PROLOGIC L 01 EC-0601A-L01

PROLOGIC L 01 EC-0601A-L01 PROLOGIC L 01 EC-0601A-L01 ProLogic L01, birçok uygulamada kullanılabilecek oldukça güvenilir ve dirençli bir kasa kilit sistemidir. ProLogic L01 in en önemli özelliği SecuRam in sağlam paslanmaz çelik

Detaylı

Otomatik Lam Boyama ve Kapama Cihazı

Otomatik Lam Boyama ve Kapama Cihazı Hayal edin tam esnekliğin yüksek kapasiteye bağlandığını Otomatik Lam Boyama ve Kapama Cihazı Bağlanın, başlayın Şimdi sayfaları çevirmek kadar kolay Tissue-Tek FilmTM Kapama Cihazı Otomasyonun ikinci

Detaylı

Programat CS2. Çabucak ve kolayca mükemmel. IPS e.max CAD-Restorasyonlar. Glazür ve kristalizasyon fırını

Programat CS2. Çabucak ve kolayca mükemmel. IPS e.max CAD-Restorasyonlar. Glazür ve kristalizasyon fırını Programat CS2 Glazür ve kristalizasyon fırını Çabucak ve kolayca mükemmel IPS e.max CAD-Restorasyonlar Klinikte yeni dünyalar açar. Yenilikçi yeni Programat CS2 özellikle IPS e.max CAD ürününün işlenmesi

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT-C SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa A B C D E F Ayrıntılı teknik bilgiler sistemi Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

Exacta Dijital Tork Aletleri Değişken ve Ratchet Cırcır Kafalı Modeller

Exacta Dijital Tork Aletleri Değişken ve Ratchet Cırcır Kafalı Modeller Exacta Dijital Tork Aletleri Değişken ve Ratchet Cırcır Kafalı Modeller Montaj ve kalite kontrol uygulamalarında hassas, tork datası toplama, çok yönlü ve uzun ömürlü çözümler için tasarlanmış dijital

Detaylı

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER

1-)ÖZELLİKLER 2-)TEKNİK ÖZELLİKLER 1-)ÖZELLİKLER *Bu ölçüm cihazı DIN,ASTM ve BS standartlarına uyduğu gibi IOS-2178 ve ISO-2360 standartlarınında tüm koşulları sağlayarak laboratuar ve zor koşullarda kullanılabilir. *F Tipi probe manyetik

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100FT SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100FT A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100FT Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

Plastik Enjeksiyon Makinaları

Plastik Enjeksiyon Makinaları Sayfa 1 İleri teknoloji, Yüksek Kalite, Dürüst Ticaret. *** İleri teknolojileri kullanmak, CLF in her zaman en büyük hedefi olmuştur *** Ürün Grupları CLF-TX Süper Hızlı Enjeksiyon Makinaları 1966 da bir

Detaylı

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri

HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET LCD li Kablosuz Oda Termostatı Kontrolleri HT 300 SET kablosuz oda termostatıdır. Kullanıcı oda termostatını ihtiyacı doğrultusunda ayarlayıp daha konforlu ve ekonomik bir ısınma sağlar. Dokunmatik

Detaylı

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler

OT SERİSİ. Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler OT SERİSİ Masa Üstü Buharlı Sterilizatörler İŞLEM DEĞERLENDİRME VE ARIZA TESPİT SİSTEMİ Program çalışması sırasında sterilizasyon şartlarını sorgulayan proses değerlendirme sistemi sayesinde, sterilizasyon

Detaylı

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi.

Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Yeni sensörler otomatik olarak tanınır. 2 sensöre kadar SC 100 Kontrol ünitesi. Verimli sensörlerle birlikte proses masraflarının optimizasyonu SC 1000 Kontrol ünitesi aynı anda sekiz sensör ile birlikte

Detaylı

NC 40M / NC 90M. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri

NC 40M / NC 90M. Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri NC 40M / NC 90M Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri NC 40M / NC 90M LABORATUVAR BUHARLI STERİLİZATÖRLERİ NC 40M / NC 90M Dik Tip Laboratuvar Buharlı Sterilizatörleri, araştırma merkezleri ve üniversitelerin

Detaylı

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017

METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017 METAL KESİM ŞERİT TESTERELERİ 2017 Busatec leri temel olarak özel alaşımlı çelikten oluşan iki bileşenli bir malzemedir. Son derece esnek, yaklaşık 50 HRC taşıyıcı malzeme ile HSS malzemenin elektro kaynak

Detaylı

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU

K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU K-Tipi Termometre TES-1311A KULLANIM KILAVUZU MX MN AVG 1. ÖN BİLGİ Bu cihaz K-tipi termokupl ile ısı sensörü şeklinde çalışan dijital bir termometredir. Sıcaklık göstgergesi uluslararası 1990 standartlarına

Detaylı

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma

Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma Her zaman en doğrusu Bosch Compact Serisi. Sınır tanımayan pürüzsüz çalışma inanılmaz güç. Yeni, kompakt Bosch eksantrik zımpara. New Compact Generation YENİ! Yeni Compact eksantrik zımpara serisi. veya

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 10.03.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU ÜRÜN CİNSİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ÖZELLİĞİ KOLİ (AD) LİSTE FİYATI TL/Kr Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,30 Asma Kilit

Detaylı

SÜPERALA IMLAR. Yüksek sıcaklık dayanımı

SÜPERALA IMLAR. Yüksek sıcaklık dayanımı SÜPERALA IMLAR SÜPERALA IMLAR Nikel ve Kobalt alaşımları: Korozyon dayanımı ve yüksek sıcaklık dayanımı için kullanılırlar. Yüksek ergime sıcaklığına ve dayanıma sahiptirler.. Süperalaşımlar: Nikel bazlı

Detaylı

İnfrared sıcaklık ölçüm

İnfrared sıcaklık ölçüm İnfrared sıcaklık ölçüm cihazı testo 830 Hızlı, temassız yüzey sıcaklık ölçümü Maks./min. değer gösterimi, temassız yüzey sıcaklığı ölçümü C Lazer ölçüm noktası işaretleyicisi ve daha uzun mesafelerde

Detaylı

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa

PRESLEME. Model No. Kapasite mm. Tip. Sayfa Pres Makineleri Her zaman aynı güvenilir, sızdırmaz bağlantıyı sağlamak için işlem tamamlama kilidine sahiptir. Üstün kalite ve dayanıklılık için tasarlanmıştır - RIDGID Ömür Boyu Garanti ile desteklenir.

Detaylı

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ

BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ BESMAK MARKA BCO 113 SERİSİ TAM OTOMATİK BİLGİSAYAR KONTROLLÜ HİDROLİK BETON TEST PRESİ VE EĞİLME TEST SİSTEMİ Resim 1- Beton Basınç Dayanımı Test Presi Resim 2 - Eğilme Test Sistemi BETON TEST PRESİ GENEL

Detaylı

Kullanım Kılavuzu PCE-PH 22

Kullanım Kılavuzu PCE-PH 22 PCE-PH 22 Versiyon 1.1 29/06/2016 İçindekiler 1 Özellikler... 3 2 Genel açıklama / Teknik Özellikler... 3 3 Fonksiyonlar... 4 4 Kalibrasyon... 4 5 Ölçüm Yöntemi... 5 5.1 ph Ölçümü... 5 5.2 Data-Hold...

Detaylı

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü

Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510 Kanıt Özellikli Alkol Ölçümü Dräger Alcotest 9510, kanıt niteliğindeki uygulamalara yönelik gelişmiş bir nefesten alkol ölçüm cihazıdır. Ulusal ve uluslararası gerekliliklere ve yönetmeliklere

Detaylı

ultrasonik portatif debimetreler

ultrasonik portatif debimetreler ultrasonik portatif debimetreler IFX-P200 ULTRASONİK KELEPÇELİ TİP PORTATİF DEBİMETRE Grafik LCD'li çok sağlam ve hafif taşınabilir Ultrasonik Debimetre. Farklı malzemelerdeki borulara ve DN10'dan DN3000'e

Detaylı

-86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C)

-86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C) -86 Ultra Derin dondurucular Liyofilizatörler (-55 ~ -120 C) -156 C CRYO Çift kompresör teknolojisi RS232 bağlantır arayüzü 0.1 C hassasiyetinde soğutma Kullanıcı şifresi ile güvenlikli setpoint sistemi

Detaylı

OTOMATİK KARARAN KAYNAK BAŞ MASKELERİ

OTOMATİK KARARAN KAYNAK BAŞ MASKELERİ OTOMATİK KARARAN KAYNAK BAŞ MASKELERİ GÜVENLIK IÇIN KIRMIZIYI SEÇIN TR sacit.com Yeni nesil güvenlik dizaynının doğuşu Kaynak sektörünün tarihsel lideri Sacit, güvenlik ile özdeşleşen ürünleri ve bunun

Detaylı

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU

HUSQVARNA YIKIM ROBOTU HUSQVARNA YIKIM ROBOTU Anten,ikaz lambası ve kablo kolu. Dahili fişler ile ataşman ilave-çıkarma işleminde alet kulanımına gerek kalmaz. Radyo uzaktan kumanda. Standart otomatik yağ pompası. Elle kolayca

Detaylı

Mobile Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Batman

Mobile Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Batman Sorumlu Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Mahmut AYDIN İletişim:aydinm135@gmail.com, Mobile.05357236743 Batman Üniversitesi Batı Raman Kampüsü Fen Edebiyat Fakültesi Arkeoloji Bölümü Batman Taşınabilir Enerji

Detaylı

2015 Fiyat Listesi-1

2015 Fiyat Listesi-1 2015 Fiyat Listesi-1 Yeni nesil akıllı epilasyon BaByliss Homelight teknolojisi ile evde ışıklı epilasyonun yeni çağı başlıyor. Teknolojisi geliştirilen, daha kısa sürede daha etkili sonuçlar sunan BaByliss

Detaylı

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma

Yavaş Kapanma / Kolay Açılma ÇEKMECE SİSTEMLERİ Stil ve Konfor Modern mobilya dünyasının dekorasyona katacağı farklılık, yaratıcı vizyonla tasarlanmış fonksiyonlardır. SAMET, sahip olduğu tecrübe ve yüksek teknoloji olanaklarını SAMET

Detaylı

Mobil Uygulamalar İçin Hidrokarbon Analiz Cihazı SmartFID

Mobil Uygulamalar İçin Hidrokarbon Analiz Cihazı SmartFID Mobil Uygulamalar İçin Hidrokarbon Analiz Cihazı SmartFID Otomatik işlemler için mikroişlemci odaklı 5,7 "LCD dokunmatik ekran ölçüm aralığı: 0-100.000 ppm / 0-160.000 mgc, ayarlanabilir otomatik ölçüm

Detaylı

Bu model, diyafram ile bir hücre ile donatılmıştır. Bu kulorimetrik Karl Fischer nem titrasyonları ve Brom Endeksi tayini için uygundur.

Bu model, diyafram ile bir hücre ile donatılmıştır. Bu kulorimetrik Karl Fischer nem titrasyonları ve Brom Endeksi tayini için uygundur. Kulometrik Karl Fischer Titratör MKC-610 Kulometrik Karl Fischer Nem Titratör MKC-610 ideal ASTM D1533, ASTM D4928, ASTM D6304, ASTM E1064 göre, ham yağlar, izolasyon sıvıları, yağlama yağları, katkı maddeleri,

Detaylı

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control.

Tensoval duo control. Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval. duo control. Tensoval duo control Bu ölçümlere güvenebilirsiniz. Ölçüm doğruluğu tıbbi olarak kanıtlanmış tansiyon aleti: Tensoval duo control Yeni Doğru ölçüm mümkündür. Tensoval duo control sayesinde dijital ölçülere

Detaylı

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack

Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack Binicili Tip BD 50/40 RS Bp Pack 50cm'lik çalışma genişliği ve 40 litrelik tank kapasitesine sahiptir. Arkadan ittirmeli bir makinenin manevra kabiliyetine sahip ve aynı zamanda binicili tip bir makine

Detaylı

HSS alanında etkinlik

HSS alanında etkinlik New Haziran 2017 Talaşlı imalat da yenilikler HSS alanında etkinlik Yeni HSS-E-PM UNI matkabı, HSS ile VHM arasındaki boşluğu dolduruyor TOTAL TOOLING=KALITE x SERVIS 2 WNT Önasya Kesici Takımlar San.

Detaylı

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır

Security Geçiş Sistemleri. Döner Kapılar. Hastane Kapıları. 90 Derece. Kayar Kapılar. Kapılar METAXDOOR MS30. Otomatik Yana Açılır Döner Kapılar Kayar Kapılar Hastane Kapıları 90 Derece Kapılar Security Geçiş Sistemleri METAXDOOR MS30 Otomatik Yana Açılır Kayar Kapılar METAXDOOR MS30 Otomatİk Kayar Kapılar MS30/SLD Otomatik Kayar

Detaylı

PVD SPUTTERING. Cr 3+ Cr 6+ GREEN TECHNOLOGY NEW ERA OF CHROME COATING

PVD SPUTTERING. Cr 3+ Cr 6+ GREEN TECHNOLOGY NEW ERA OF CHROME COATING PVD SPUTTERING NEW ERA OF CHROME COATING GREEN TECHNOLOGY Cr 3+ Cr 6+ KOLZER PVD İŞLEMİ FİZİKSEL BUHAR BİRİKTİRME PVD Prosesi ile Krom Kaplama, uygulama yapılacak yüzeye istenen mekanik özellikleri kazandırırken,

Detaylı

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015

KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 KKDT FİYAT LİSTESİ 20.08.2015 *Hırdavat Grubu*Elektronik Grubu*Cam Aksesuar Grubu HIRDAVAT GRUBU 20.08.2015 Asma Kilit KD001/10-120 GRİ - 20 mm 600 2,65 Asma Kilit KD001/10-125 GRİ - 25 mm 360 2,90 Asma

Detaylı

Havadan Suya Isı Pompası

Havadan Suya Isı Pompası Havadan Suya Isı sı * Kurulum Esnekliği * Ayrılabilir Boyler * Yüksek Enerji Tasarruflu İnverter Teknolojisi 1. Düşük İşletim Maliyeti 4. Farklılık 2. Düşük CO2 Emisyonu 5. Kolay Kurulum 3. Temiz ve Sessiz

Detaylı

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi

Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Basit, Doğru ve Ekonomik KBB Navigasyon Sistemi Gelişmiş Verimlilik için Akıllı Çözüm Hızlı ve Kolay Kurulum NaviENT, uygun rutin kullanım için tasarlanmıştır. Bağlanacak herhangi bir kablosu, küresel

Detaylı

Programat P310. Ekonomik pişirme performansı. Çok kaliteli sonuçlar. Kullanıcı dostu fırın

Programat P310. Ekonomik pişirme performansı. Çok kaliteli sonuçlar. Kullanıcı dostu fırın Programat P310 Kullanıcı dostu fırın Ekonomik pişirme performansı. Çok kaliteli sonuçlar. Şimdiye kadar üretilen en ekonomik Programat Kanıtlanmış Ivoclar Vivadent in pişirme ve pres fırınlarının temeli

Detaylı

Dijital Panoramik Görüntülemede HD Teknolojisi. Süper Hızlı Dijital Panoramik X-ray Cihazı. Thinking ahead. Focused on life.

Dijital Panoramik Görüntülemede HD Teknolojisi. Süper Hızlı Dijital Panoramik X-ray Cihazı. Thinking ahead. Focused on life. Dijital Panoramik Görüntülemede HD Teknolojisi Süper Hızlı Dijital Panoramik X-ray Cihazı Konsept!! W E N Süper Yüksek Hız 5.5 sn & Süper Yüksek Çözünürlük 16 bit Yeni teknoloji HD tüp ve sensör Yeni nesil

Detaylı

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA

YENİ ÜRÜN YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Hava Koşullandırma Sayı 45 / Eylül 2017 Haber Aralık Bülteni 2016 // Sayı 91 42 YENİ ÜRÜN turn to the experts YÜKSEK TASARRUF ÜSTÜN KONFORLA BULUŞTU; CARRIER XPOWER FRESH DUVAR TİPİ INVERTER KLİMA Alarko

Detaylı

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI

Online teknik sayfa FLOWSIC200 AKIŞ HIZI ÖLÇÜM CIHAZI Online teknik sayfa FLOWSIC200 FLOWSIC200 A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip FLOWSIC200 Stok no. Talep üzerine Bu ürün, Madde 2 (4) uyarınca 2011/65/AB sayılı RoHS tüzüğünün geçerlilik

Detaylı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı

MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı MET ONE 6000 P Serisi Uzaktan Kumandalı Havada Partikül Sayım Cihazı Yüksek performanslı, güvenilir, 0.5 μm hassasiyetli, uzaktan kumandalı. MET ONE 6000P 0.5 μm sensörlü uzaktan kumanda hava kaynaklı

Detaylı

AX Taşlama/Fırçalama Makineleri. Modern Parlatma Hatları için Modüler Çözümler

AX Taşlama/Fırçalama Makineleri. Modern Parlatma Hatları için Modüler Çözümler AX Taşlama/Fırçalama Makineleri Modern Parlatma Hatları için Modüler Çözümler Çözümlerimiz Yeni IMEAS AX makinaları, rulolar, plakalar ve platinler gibi yassı metallerin parlatılmasında en son teknolojiyi

Detaylı

Ditroo Yoğuşmalı ve Yoğuşmasız Kombiler

Ditroo Yoğuşmalı ve Yoğuşmasız Kombiler Ditroo Yoğuşmalı ve Yoğuşmasız Kombiler Renk Seçeneği Otomatik Su Dolum Sistemi Otomatik Kontrollü Pompa %20 Modülasyon 25 yıllık Dizayn Grup tecrübesi, teknolojisi ve mühendislik gücü ile konforu ve yüksek

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

SÜPER ALAŞIMLAR Prof.Dr.Ayşegül AKDOĞAN EKER Prof.Dr.Ayşegül AKDOĞAN EKER

SÜPER ALAŞIMLAR Prof.Dr.Ayşegül AKDOĞAN EKER Prof.Dr.Ayşegül AKDOĞAN EKER Süper alaşım; ana yapısı demir, nikel yada kobalt olan nisbeten yüksek miktarlarda krom, az miktarda da yüksek sıcaklıkta ergiyen molibden, wofram, alüminyum ve titanyum içeren alaşım olarak tanımlanabilir.

Detaylı

E.C.A. Klimalarda Akıllı Klima Kiti I le Uzaktan Erişim I mkanı

E.C.A. Klimalarda Akıllı Klima Kiti I le Uzaktan Erişim I mkanı Duvar Tipi Klimalar E.C.A. Klimalarda Akıllı Klima Kiti I le Uzaktan Erişim I mkanı E.C.A. nın akıllı klima kiti, cep telefonunuz ile uzaktan evinizi istediğiniz dereceye ayarlamanıza ve bu sayede daha

Detaylı

Yeni NesilTemassız RADAR Alan/Hız Debi Ölçüm Sistemi: RAVEN-EYE. www.flow-tronic.com

Yeni NesilTemassız RADAR Alan/Hız Debi Ölçüm Sistemi: RAVEN-EYE. www.flow-tronic.com Yeni NesilTemassız RADAR Alan/Hız Debi Ölçüm Sistemi: RAVEN-EYE www.flow-tronic.com Avantajlar Ortam ile hiçbir temas olmaksızın, doğru debi ölçümü; Sensör su ile temas halinde olmadığından bakım ihtiyacı

Detaylı

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI

Online teknik sayfa. PowerCEMS50 KULLANICIYA ÖZEL TASARIMLI ANALIZ SISTEMLERI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Element Analizi Sıvı Kimyası Partikül Sayımı Viskozite. MicroLab YAĞ ANALİZ SİSTEMİ. Metodoloji ASTM D7417

Element Analizi Sıvı Kimyası Partikül Sayımı Viskozite. MicroLab YAĞ ANALİZ SİSTEMİ. Metodoloji ASTM D7417 Element Analizi Sıvı Kimyası Partikül Sayımı Viskozite YAĞ ANALİZ SİSTEMİ Metodoloji ASTM D7417 OTOMATİK YAĞ ANALİZ SİSTEMİ KAPSAMLI ve YERİNDE YAĞ ANALİZİ Yağın ne zaman değişmesi gerektiği Yıpranmanın

Detaylı

Online teknik sayfa MEAC SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MEAC SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MEAC A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip MEAC Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve

Detaylı

VT PNÖMATİK AKTÜATÖRLER

VT PNÖMATİK AKTÜATÖRLER VT100 Serisi Çift Etkili Pnömatik Aktatörler / VT101 Serisi Tek Etkili Pnömatik Aktüatörler Güvenilir, Yüksek Performans Son Uluslararası Standartlara Tam Uyum Uygun Maliyetli Geniş Teknik Özellik Yelpazesi

Detaylı