Bu ayki temalarımız: - Benzerliklerim- Farklılıklarım Ekim Cumhuriyet Bayramı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Bu ayki temalarımız: - Benzerliklerim- Farklılıklarım. - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı"

Transkript

1 Hazırlık sınıfları, Ekim ayı bülteni ile yeniden MERHABA! Anasınıfımızdaki yolculuk başlıyor. Bu ayki temalarımız: - Sınıfım - Fiziksel Özelliklerim - Benzerliklerim- Farklılıklarım - 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Benim güzel sınıfım, benim sınıfım. Sınıfımızın kurallarını çocuklarımızla beraber sohbet ederek oluşturduk. Sınıfımız da mutlu ve huzurlu olmak için kurallarımızı davranışlarımızla çok güzel yansıttık. Ev ödevlerimiz olan sınıfım resimlerini birlikte inceleyerek, eğlenceli dakikalar geçirdik. Hikâyelerle birbirimize günaydın, iyi dersler denilmesi gerektiğini öğrendik.

2 Fiziksel özelliklerim konusuna evden getirdiğimiz kendi resimlerimizi inceleyerek başladık. Saç renklerimizi, göz renklerimizin özelliklerinden bahsettik. Sınıfta kız ve erkek öğrencilerimizin kaç kişi olduğunu saydık. Kız öğrencilerimiz için kız figürünü, erkek öğrencilerimizin erkek figürünü kendi özelliklerine göre boyamalarını sağladık. Çalışmalarımızı portfolyolarımıza kapak olarak yerleştirdik. Sınıfımızdan bir erkek bir kız öğrencimizi seçerek kraft kâğıdına kalıplarını çizerek artık materyallerle süsledik ve boyadık. Sınıf panomuz da sergiledik. Benzerliklerim-farklılıklarım konusuna çocuklarımıza sarı yuvarlaklar vererek kâğıtlara yapıştırmalarını, sarı yuvarlağın başımız olduğunu varsayarak resmi tamamlamalarını istedik. Birbirimizin farklılıklarını ve benzerliklerini resimlerimize bakarak belirledik. Ben Özelim hikaye kitabını okuyarak her çocuğun özel olduğu mesajını çocuklarımıza vermeye çalıştık.

3 Okulumuz bahçesinde sonbahar yürüyüşü yaptık. Sonbahar yürüyüş ünde topladığımız yapraklarla sonbahar ağacı çalışması oluşturduk. Sonbahar mevsimiyle ilgili sunum izleyerek bilgilerimizi tazeledik, sonbahar mevsimiyle ilgili bilmediklerimizi öğrendik. Hamsiyi Koydum Tavaya isimli şarkıyı neşeyle söyledik. Mutfak etkinliği olarak bu ay öğrencilerimizle turşu yapımını gerçekleştirdik. Mevsim sebzeleri ile turşu kurmak için hazırladığımız malzemeleri birleştirip kışa hazırlık yaptık. Eğlenirken öğrenmenin keyfini yaşadık. 29 Ekim Cumhuriyet bayramı etkinliklerimiz Cumhuriyet ve Atatürk sunumunu izleyerek başladık. Cumhuriyet şarkısını söyledik. Atatürk Kimdir? Sorusunu cevapladık, Atatürk ün ülkemiz için öneminden bahsettik. Atatürk ve Çocuk Sevgisi hikâyesini dinledik. Atatürk portresini çaylarla süsleyerek çok güzel bir çalışma oluşturduk.

4 Evden getirdiğimiz Atatürk resimleri ile Atatürk Albümü oluşturduk. 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için okulumuzda düzenlenen törene katıldık. Anasınıfında demokrasi çalışması ile oy kullanarak seçmen olduk. Okulumuzun favori rengini seçmek için çocuklarımızın seçtiği renkli kartları sandıklara attık. Okulumuzun rengi, oy birliği ile KIRMIZI oldu. Bizde kırmızı kalemlerimizle kırmızı resimler oluşturduk. 1 den 10 a kadar ritmik sayabiliyoruz. Sayma etkinliğimizi pekiştirmek için 10 tane makarnayı suluboyalar ile boyadık. Sihirli kolyeler oluşturup kolyelerimizi istediğimiz kişilere armağan ettik.

5 Ay içinde öğrendiğimiz kavramları çalışma sayfaları ve oyunlarla pekiştirdik. Büyü büyü, küçül oyunu, sıcak-soğuk oyunu, daire kapmaca oyunu ve evimiz köyümüz okulumuz oyunlarını oynadık. Bir ayı dopdolu, neşe dolu geçirdik. Verdiğiniz destek için siz velilerimize teşekkür ediyoruz. BİR DAHA Kİ AYA GÖRÜŞMEK ÜZERE!

6 MÜZİK Bu ay müzik dersinde orff çalışmaları yaptık. Bunu destekleyici eğitsel oyunlar oynadık. Çocuk şarkıları söyledik. Bu şarkıları oyunlaştırarak öğrendik. 29 Ekimle ilgili cumhuriyet marşı öğrendik. Vücudumuzla ilgili okul şarkısı öğrendik. SERAMİK Bu ayki seramik dersimizde önce oyun hamurlarıyla üç boyutlu tasarımlar yapmaya çalıştık. Daha sonra seramik hamurunu tanıdık ve seramik hamuruyla çiçek çalışması yaptık. Çiçeklerimizi kurutup, istediğimiz renklerde boyadık. Yaptığımız kelebek çalışmasını da kurutup boyadık. Çalışmalarımızı yaparken eğlenceli dakikalar geçirdik. YOGA Ekim ayında hikâyelerle birlikte çocuk yogası işledik. Öğrencilerimizin aklında kalması için hayvan figürleri kullandık. Hikâyelerde taklit edilen hayvan duruşları, objeler ve doğal çevre ile çocuklarda doğa bilincinin gelişmesine katkıda bulunuldu. Yogada Güneş e selam duruşlarını öğrendik. Bu duruşlar vücutta esnekliği, gevşemeyi ve kasların güçlenmesini sağlıyor. SATRANÇ Ekim ayı derslerinde satranç taşları ve satranç tahtası hakkında detaylı çalışma yapıldı. Bol uygulama ve karşılıklı taşların tahtaya aktarılmasıyla konu işlendi BİLİME YOLCULUK Bu ay derimizin altında kasların olduğunu ve kaslarımızın hareket etmemize yardımcı olduklarını öğrendik. BEDEN EĞİTİMİ Bu ay Beden Eğitimi dersinde düzgün yürüme, koşma çalışmaları yaptık. Eğitsel oyunlarla koşu çalışmaları, taklidi koşular ve düzgün koşu tekniğini öğrendik. Stafet yarışması, atlama, sıçrama çalışması yaptık. Bunu destekleyici çekirge oyunu oynadık.

7 REHBERLİKLE ELELE ÇOCUKLARDA ÖZ DENETİMİ SAĞLAYABİLME YOLLARI Birçok anne- babanın şikâyetçi olduğu konu; defalarca söylenmesine veya uyarılmasına karşın çocuğun kendi bildiğini yapmaya devam etmesi sonucunda ne tepki vereceklerini tam olarak bilememeleridir. Nasıl her aile yapısı farklı ise, her çocuk da yetenekleri, karakter yapısı, gelişimi ile diğerlerinden farklıdır. Bu sebeple de her birine kendini kontrol etmeyi öğretmenin yolu farklı yöntemler içermektedir. Genelde benimsenen yol, hoşa gitmeyen davranışları engellenmeye, istenilen davranışların da çocuklarda yerleştirilmeye çalışılmasıdır. Çocukların yeni bir davranışı öğrenmeleri öncelikle ebeveynlerini gözlemleyerek oluştuğu unutulmamalıdır. Onların sizin birer aynanız olduklarını varsayarsak, öğretmek istediğiniz davranışları siz onlara örnek olarak gösterebilirsiniz. Çocukların algıları sizin düşündüğünüzden çok daha yüksektir ve anne-babasının olaylara verdikleri tepkileri kendi yaşam olaylarına çok kolay adapte edebilirler. Hedefimiz çocuğun düzenli yaşamasını sağlamak, belli kuralları benimseyerek kendi davranışlarını kontrol edebilmesini sağlamaktır. Her insan yeni bir şeyler öğrenirken deneme yanılma yöntemini kullanır. Çocuklarınızda yeni kurallar öğrenirken deneyecek, hata yapacak ve birkaç denemeden sonra olayın sonuçlarını görerek öğrenecektir. Aşağıdaki temel bilgiler çocuklara ebeveynlerinin desteği olmadan pozitif ve yapıcı bir yaklaşımla kendilerini disipline etmelerini öğretmekte yardımcı olacaktır. Sevgiyi ifade etme ve koşulsuz sevme; sıcak bir ses tonuyla çocuğa yaklaşma ve onu kucaklama bir sevgi ifadesidir ve çocukların istenmeyen davranışları göstermesini önler. Eğer bir çocuk sevildiğini hissederse, ebeveynini memnun etmek için istendik yönde davranacaktır. Çocukla iletişim içindeyken çocuğa sevgi, koşullu sunulmamalı, sevginin öze ait bir duygu olduğu ve koşulsuz olduğu hissettirilmelidir. Tutarlı olmak; görüş birliğinde olan tutarlı ebeveynlerin açık bir şekilde belirlenmiş süreklilik gösteren kuralları ve sınırları vardır. Bir gün izin verilen bir

8 davranışa diğer bir gün izin vermemek, çocuğu şaşırtacak ve konulan sınırlara tepkide bulunarak olumsuz davranışlar göstermelerini sağlayacaktır. İletişimde açık olmak; kullanılan kelimelerin ve hareketlerin çocuğa da aynı mesajı verdiğinden emin olunmalıdır. Paylaşma gibi soyut kavramları çocuğa öğretirken bu davranışların bir çok örneğini çocuğa sunmanız ve göstermeniz gerekmektedir. Ayrıca yanlış davranışa onun dikkatini çekerek, göz kontağı kurarak sert fakat sinirli olmayan bir ses tonuyla "Kardeşini rahatsız etmemeni istiyorum. Görüyorsun ki, çok üzülüyor" diye açıklamak da yerinde bir davranış olacaktır. Problem davranışı anlamak; yapılan iyi bir gözlemle ebeveynler, çocuklarının problem davranışlarının neyi ifade ettiğini anlayabilirler. Yapılan bir kaç günlük gözlemde, davranış ortaya çıkmadan önce ne olduğu, ne zaman, nerede ve kiminle gerçekleştiği gibi bilgiler yardımıyla olumsuz davranışlar hakkında ipucu alınabilir. Ayrıca olumsuz davranışın arkasında açlık, yorgunluk, uykusuzluk gibi fiziksel etkenlerin olup olmadığı, ya da çocuğun olumlu davranışlarının dikkate alınmadığını, önemsenmediğini veya umursanmadığını düşünüp düşünmediği araştırılmalıdır. Unutulmamalıdır ki problemin kaynağını bulmak problemi çözmekten çok daha zordur. Çocukların kendilerini iyi hissetmelerini sağlamak; Ebeveynler genellikle çocuklarının iyi davranışlarından dolayı onları övmeyi, değer verdiklerini hissettirmeyi ihmal ederler. Bu da çocukların dikkat çekmek için olumsuz davranışlara yönelmelerine neden olmaktadır. Olumlu davranışlar karşısında teşekkür etmek, gülümsemek, ne kadar iyi bir iş yaptığını anlatarak ona zaman ayırmak olumlu davranışın tekrar edilmesini ve çocuğun kendini iyi hissetmesini sağlayacaktır. Güvenilir bir çevre hazırlamak; doğasında hareket olan çocuğun araştırmaya, karıştırmaya, eşyaların yerlerini değiştirmeye çalışması hiç de şaşırtıcı değildir. Çocukların eşyaların nasıl hareket ettikleri, nasıl ses çıkardıkları hakkındaki meraklarını tatmin etmek için fırsatlara ihtiyaçları vardır. Ebeveynlere düşen görev ise çocukların çevrelerini tehlikeli materyalleri kaldırarak düzenlemek olmalıdır. Çocuklar keşfettikçe daha az istenmeyen davranışları sergilemeye başlayacaklardır. Ayrıca ortamda çocuğu kışkırtan, sınırların dışına iten faktörler olup olmadığı araştırılmalıdır. Zaman zaman oynanan oyuncakları kısa süreli olarak ortadan kaldırmak, tekrar sunulduğunda sanki yeniymiş gibi ilgi çekmesine neden olacaktır. Sınırlar koymak; kurallar bir kaç kelimeyle ifade edilebilecek kadar basit olmalı, çocuğa yapılmasını istemediği şeyleri belirtmekle beraber yapılması istenenleri de açıklamalıdır.

9 Çocukların, fiziksel olarak zarar verici davranışlarında hareketleri değil kelimeleri kullanmaları yönünde bir rehberliğe ihtiyaçları vardır. Tutarlı ve uygun sınırlamalar, çocukların kendi davranışlarını kontrol etmelerine yardımcı olacaktır. Yetişkinler, koydukları sınırlamaların uygun olup olmadığını, çocukların ihtiyaçlarını yansıtıp yansıtmadığını, gerçekten gerekli olup olmadığını bir kez daha düşünüp karar vermelidirler. Olayları önceden kontrol etmek; büyükler, olayları daha başlamadan önlemek ve kötü sonuçlar doğurmasına fırsat vermemek için aktif birer denetleyici olmalıdırlar. Çocuklarda öz denetimin kazanılması ve belirli bir olgunluk seviyesine ulaşabilmeleri için ebeveynlerinin uygun çözümler önermelerine ve onların rehberliğine ihtiyaçları vardır. Problem çözme becerisi kazandırmak; problemlerin iyi çözümleri ve kötü çözümleri vardır. Fakat bu farklılığı çocuklar nasıl ayırt edecekler? Eğer bir çocuk kabul edilemez bir çözüm önerirse ona açıkça davranışın kabul edilemezliği açıklanmalı ve nedenleri anlatılmalıdır. O çözüm uygulandığında sonucun ne olacağı tartışılmalıdır. Ayrıca her durum için birden çok çözüm olduğu ve her çözümün de sonucu olduğu açıklanmalıdır. Daha sonra denemesi için olumlu çözümler önerilmelidir. Fazla müdahale etmemek; çocukların yanlış ve zarar verici bir davranışı gözlendiğinde, azarlamak veya cezalandırmak yerine, olumsuz davranışından dolayı onu oyun alanından uzaklaştırmak ya da kısa bir ara verip onu oyundan alıp sessizce oturup bekleyeceği bir yere koymak daha etkili olabilmektedir. "istenilmeyen davranışa bir süre için ara verme" yaklaşımı, çok basit olarak "senin davranışın kabul edilmeyen bir davranış ve bunu değiştirmedikçe bu etkinliğe katılmana izin verilmeyecek" mesajını vermektedir. Bu süre öncelikle çocukların yanlış davranışların uygun olmadığını anlamaları, neden böyle bir davranışla karşılaştığı ve aynı durumla gelecek sefer karşılaştığında farklı olarak ne yapabileceğini düşündüğü bir zamandır. Hayır diyebilmek; sadece belirlenen bir davranışı yasaklamak veya durdurmak istediğinizde hayır deyin. Hayır ı kullandıktan sonra da geri dönmeyin.

10 Çocuğa ve kendinize karşı sabırlı olmak; tüm bunları uyguladıktan sonra yapılması gereken yeni iletişim yolları denerken kendinize ve çocuğunuza karşı sabırlı olmaktır. Unutulmamalıdır ki hâlâ bazı yanlış davranışlar ortaya çıkabilir. Ebeveynler ve çocuklar için disiplin, etkili ve doğru temeller yaratarak devam edip giden bir öğrenme sürecidir. Bu öğrenme sürecinde ebeveynler sürekli olarak çocuklarına yapmaları ve yapmamaları gerekenleri söylediklerinde hem çocuklarının özdenetimlerini kazanmalarını engelleyecek hem de onların gerçek yaşama hazırlanmalarını zorlaştırmış olacaklardır. Davranışlarının sonuçlarını gördüklerinde, alternatif davranışlar önerildiğinde çocuklar kendilerini kontrol etmeyi de öğrenmiş olacaklardır. Böylece çocuklar diğer insanlarla uyumlu ilişkiler kuran, ihtiyaçlarını dengeleyen, kendileri hakkında iyi düşünen bağımsız bireyler hâline geleceklerdir. Çocuklarımıza olan sevgimiz, saygımız, güvenimiz ve hoşgörümüz onların zamanla öz denetimli bir kişi olmalarını sağlayarak yaşama kolay uyum yapmalarını ve yaşamdan zevk almalarını kolaylaştıracaktır.

11

12 Sayın Velimiz, Hazırlık sınıfı 5 yaş grubumuzun Ekim ayı boyunca İngilizce dersinde yaptıkları etkinlikleri, öğrendikleri kelime ve cümle kalıplarını sizlere sunumak istiyoruz: Ögrencilerimiz, ilk temamız olan My Classroom ( sınıfım) temasını Ekim ayı boyunca hem Main Course hem de Skills derslerinde işlemişlerdir.ekim ayı boyunca tüm derslerde geçiş şarkılarımız (Transition songs) devamlı olarak tekrar edilmiş ve hedef kelimelerimiz tüm derslerde kullanılmaya çalışılmıştır. Games Day (Oyun) günlerinde öğrencilerimiz Crayon, scissors, pencil, play dough, glue kelimelerini pekiştirecek eğlenceli oyunlar oynamışlardır. Story (Hikaye) günlerinde Max s Magic Book ve The Painting adlı iki hikaye dinlenilmiş, powerpoint sunumları ile çalışılmış ayrıca Drama günlerinde bu hikayelerin canlandırılması yapılmıştır. Pen & Paper ve Arts and Craft derslerinde ise öğrenilen kelimeler ile ilgili proje çalışmaları ve yaratıcı etkinlikler yapılmıştır. Digital ( teknoloji) günümüzde ise öğrendiğimiz kelimeler ve cümle kalıpları ile ilgili powerpoint sunumları,online etkinlikler,videolar ile çalışılmıştır. Öğrencilerimizin tümü İngilizce dersini çok sevmekte,derslerde yapılan etkinliklere büyük bir hevesle katılmaktadırlar. Max s Magic Book hikayesinin ardından her öğrenci kendi Magic Wand ını yaparak hikayeyi canlandırmıştır.

13 Eğlenceli oyunlar sırasındaki görüntülerden birkaçı...

Pozitif disiplin nedir?

Pozitif disiplin nedir? SAYI : 3 AYLIK BÜLTENLER SERİSİ KONU : POZİTİF DİSİPLİN TEKNİĞİ VE KASIM, 2006 ÇOCUKLARDA ÖZ DENETİMİ SAĞLAMA YOLLARI Bir yetişkin ya da bir eğitimci olarak çocukların yanlış davranışlarıyla karşılaştığınız

Detaylı

ETKİNLİKLERİMİZ. GÖKYÜZÜ: 4 yaş grubunda hava olayları, gök cisimleri( güneş, bulut vb.) ile ilgili çalışmalar yapacağız.

ETKİNLİKLERİMİZ. GÖKYÜZÜ: 4 yaş grubunda hava olayları, gök cisimleri( güneş, bulut vb.) ile ilgili çalışmalar yapacağız. SAYI:3 ETKİNLİKLERİMİZ SOHBET SAATLERİ GÖKYÜZÜ: 4 yaş grubunda hava olayları, gök cisimleri( güneş, bulut vb.) ile ilgili çalışmalar yapacağız. ORMAN HAYVANLARI: 4 yaş grubunda Gems aktivitelerinde hayvanları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Öğrencilerimizin bireysel ve akademik özelliklerini tanımaya yönelik uygulama ve gözlemler

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaşımlarda bulunarak sunumlar izledik. Aynadan ilk önce kendimizi daha sonra arkadaşlarımızı

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEKLER TEMASI 23NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI Bitkileri tanıdık. Bitkileri gözlemledik. Bitki türlerini isimlendirdik. Bitkilerin

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU NİSAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Nisan ayına Tohumlar teması ile giriş yaptık. Birçok bitkinin tohumunu inceledik. Tohumunu yediğimiz bitkileri öğrendik.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU KASIM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Öğrencilerimiz kendilerini tanıtan oyuncaklar, giysiler, sevdiği eşyalarını anlatarak paylaşımlarda bulundular. Öğrenciler

Detaylı

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT

ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI B AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 Anahtarların kenarından kalemle çizdik ve anahtarların şeklini çıkardık. Her anahtarın girinti ve çıkıntılarının farklı olduğunu gördük. Aile bireylerimizi

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ANNELER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN. MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Gösterimizi ailelerimize sunduk. *Gösteri sonrasında harika çocuklar Partisi

Detaylı

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ

KASIM AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 KASIM AYI VELİ BÜLTENİ Sevgili ATAM; Minik kalplerimizde çoşku, Gözlerimizde ışıltı, dilimizde verilen içten bir söz; GELECEK BANA EMANET, ATAM SEN RAHAT UYU!... Ekim Ayı nı geride bıraktık.

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Öğretmenlerimizin hazırlamış olduğu boyutlu el

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1. VELİ BÜLTENİ ARILAR OKULDA! REHBERLİK Oryantasyon haftasında anaokulu Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Bölümü olarak:

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ PORTFOLYO SUNUMUMUZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ MART AYI ECO

Detaylı

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ ODTÜ GVO DANIŞMANLIĞINDA ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAŞ B SINIFI EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde

Detaylı

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ

DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 DÖNEMİ DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2014 2015 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ

ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ ÖZEL ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ Ocak Ayında Temamız MASALLAR Şubat Ayında Temamız TAŞITLAR Ocak ayında masallar, Şubat ayında taşıtlar temalarımızı işledik. Çeşitli masallar sunumlarımızı

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Kış mevsimine ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ

NİSAN AYI BÜLTENİMİZ NİSAN AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ ETKİNLİKLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ AİLE KATILIMI ETKİNLİKLERİMİZ ECO ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ Çubukların ucuna

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015 2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler olur?

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Okula Uyum ve Oyun teması ile başladı. Türkçe Dil Etkinliklerimizde uyum haftası

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 7. Sayı 2016 Nisan 2017 UZAY SINIFI İsim tanıma çalışmaları yaptık. İsimlerimizdeki harf sayısını öğrendik, artırma çalışması gerçekleştirdik.

Detaylı

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015

DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 DENİZYILDIZI GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ 2015 NİSAN AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Çiçekleri tanıdık. Çiçekleri gözlemledik. Çiçek türlerini isimlendirdik. Çiçeklerin birer canlı olduğunu öğrendik. Farklı çiçeklerin

Detaylı

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ

UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ UĞUR BÖCEKLERİ ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan

Detaylı

ARI- ÇİÇEK- TAVŞAN GRUPLARI 2011 MAYIS AYI BÜLTENİ 2010

ARI- ÇİÇEK- TAVŞAN GRUPLARI 2011 MAYIS AYI BÜLTENİ 2010 ARI- ÇİÇEK- TAVŞAN GRUPLARI 2011 MAYIS AYI BÜLTENİ 2010 NELER ÖĞRENDİK? Anne Sevgisi Anneler gününün önemi. Mustafa Kemal ATATÜRK ÜN devrimleri Kurtuluş Savaşından sonra ülkemizde neler değişti? Taşıt

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU UĞURBÖCEĞİ GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatına ait resimleri inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini ifade

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ANAOKULLARI BÜLTENİ Sayı : 1 Yaş Grubu : 5-6 EYLÜL 2014 İÇİNDEKİLER Merhaba, KGP etkinlikleri YGP Etkinlikleri Düşünme Becerileri Etkinlikleri 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel

Detaylı

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık.

AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT ANA SINIFI A. Ekim Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. ANA SINIFI A AYLIK BÜLTEN - 1 SANAT Ekim 2016 29 Ekim tacı yaptık. Renkli maskelerimizi yaptık. 29 Ekim kravatı yaptık. Cumhuriyet yıldızı hazırladık. Kesme yapıştırma tekniği ile kurbağa yaptık. Makarnalarımızı

Detaylı

5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ

5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ 5 YAŞ ANASINIFI ARALIK AYI BÜLTENİ FEN VE DOĞA ETKİNLİĞİ DRAMA Araştırma ve problem çözme becerilerini Arkadaş ilişkilerini geliştirmek,akıcı geliştirmek konuşmalarını kendine güvenmelerini - Öğrenmeyi

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ REHBERLİK POSTASI 1

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ REHBERLİK POSTASI 1 ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ REHBERLİK POSTASI 1 15 Kasım 2013 Sayın Velimiz, Anabilim Anaokulları Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik Hizmetleri kapsamında, öğretim

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında, disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ EYLÜL AYI HAZIRLIK-ARI GRUBU BÜLTENİ OKULA UYUM OKULUM, BEN VE ARKADAŞLARIM Okulunu tanıma Okulunun ismini söyleme Öğretmen ve arkadaşlarını tanıma Okulda çalışanları gözlemleme

Detaylı

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ BAHÇE ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MATEMATİK ETKİNLİKLERİMİZ FEN

Detaylı

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ

İLKOKUL BÜLTENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ İLKOKUL BÜLTENİ İL Yıl: 7 Hafta:16 Sayı :15 Bülten Tarihi: 23 Aralık 2016 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI TED İSTANBUL KOLEJİ İLKOKUL BÜLTENİ Aralık ayı ara tatilimiz 23 Aralık 2016 Cuma

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (20 Ekim 2014 05 Aralık 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ FEN ETKİNLİĞİ NİSAN 2015

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ FEN ETKİNLİĞİ NİSAN 2015 Sevgili Velimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada hiçbir ülkede bulunmayan iki farklı unsuru bir araya getiren milli bayramdır. Bu bayram bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti nin temellerinin

Detaylı

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ

KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ KELEBEKLER ANAOKULU EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİ GİRİŞ Sayın Velimiz, Sizlere öğrenci ve öğretmenlerimiz tarafından yapılan ve yapılacak olan çalışmalar / etkinlikler hakkında bilgi vermek üzere hazırlanan bu

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 3. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (19 Ekim - 04 Aralık 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 )

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Eylül 2014 17 Ekim 2014 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MART AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mart ayına Hayvanlar teması ile giriş yaptık. Hayvanlar ile ilgili çeşitli sunumlar izleyerek, videolarla hayvanların

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (10 Eylül-19 Ekim 2018) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (10 Eylül-19 Ekim 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI İZMİR OKULLARI 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 1.VELİ BÜLTENİ ANAOKULU SINIF ETKİNLİKLERİ MERKÜR Fen ve Doğa Etkinliği dersinde büyüteçlerle bire bir gözlem yaparak etkinliği tamamladılar.

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ KALELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Kale

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 15.12.2014-19.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN ve ZAMAN 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (28 EKİM -13 ARALIK 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz ikinci temamıza ait bilgiler,

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI YÜZME ETKİNLİĞİMİZ SİNEMA GÜNÜMÜZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ EKİM

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Eylül-27 Ekim 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Eylül-27 Ekim 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her altı

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK?

DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU. NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER YAPTIK? DENİZ YILDIZLARI ANAOKULU NİSAN AYI 1. ve 2. HAFTASINDA NELER SERBEST ZAMAN YAPTIK? Çocuklara sporun önemi anlatıldı ve her sabah spor yaptırıldı. Çocuklar ilgi köşelerinde öğretmen rehberliğinde serbest

Detaylı

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDAN HERKESE MERHABA;

KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDAN HERKESE MERHABA; 04.12.2015 KIRMIZI YENGEÇLER SINIFINDAN HERKESE MERHABA; Bu haftaya Uzay ve Gökyüzü konumuza giriş yaparak başladık. Konularımız ve eğitim hedeflerimiz doğrultusunda çeşitli aktiviteler yaptık, oyunlar

Detaylı

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ

BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ YUNUS GRUBU NİSAN AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Bildiğimiz meslekleri ifade ederek akıl haritası oluşturduk. Meslekleri görevlerine göre grupladık. Hangi mesleklerde hangi araç ve gereçleri kullanıldığını

Detaylı

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır.

Dünyanın hareketlerinin yaşam üzerine etkisi vardır. 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ (12 Şubat - 23 Mart 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 1 SONBAHAR VE YAPRAKLAR Sonbahar Mevsimin de gözlemlediğimiz hava olaylarını isimlendirdik. Sonbahar mevsimine ait giysileri ayırt ettik. Rüzgâr

Detaylı

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz.

Düşüncelerimizi, duygularımızı ve kültürümüzü oyunlar aracılığı ile ifade ederiz. ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (8 Aralık 2014-23 Ocak 2015 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL

TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL 2013-2014 EĞİTİM YILI KELEBEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ UZAY VE GEZEGENLER DÜNYA GÖKYÜZÜ İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI YERLİ MALLARI VE TUTUM HAFTASI YENİ YIL Uzay ve gökyüzü panosu hazırlama

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

SANAT ATÖLYEMİZ ATÖLYEDE NELER OLUYOR? Renk çalışmaları, Üç Boyutlu Çalışmalar ve Otoportre Çalışmaları

SANAT ATÖLYEMİZ ATÖLYEDE NELER OLUYOR? Renk çalışmaları, Üç Boyutlu Çalışmalar ve Otoportre Çalışmaları SANAT ATÖLYEMİZ ATÖLYEDE NELER OLUYOR? Renk çalışmaları, Üç Boyutlu Çalışmalar ve Otoportre Çalışmaları Yapıldı. Renk çalışmalarında; çocukların renk algısını geliştirmek amacıyla üç ana renk vererek ara

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU MAYIS-HAZİRAN AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Mayıs ayında Duyularımla Hissediyorum, Haziran ayında Açık Hava Oyunları temalarımızı işledik.elif Öğreniyor

Detaylı

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUENLER GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ 10 KASIM ATATÜRK Ü ANMA HAFTASI DÜNYA ÇOCUK HAKLARI HAFTASI DÜNYA SİNEMA GÜNÜ SONBAHAR MEVSİMİ YAPRAKLAR Atatürk ün kim olduğunu hatırladık. Atatürk

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (30 Ekim - 15 Aralık 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:17.10.2016-21.10.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENİZYILDIZI GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2015 MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Taşıtlar konusunda neler bildiğimizi akıl haritasında resimledik. Trafik kurallarını ve işaretlerini öğrendik.

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI TÖRENİ PARTİ TİYATRO GEZİ SİNEMA SINIF ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 3. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu. 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Nisan sayfa. sayfa. sayfa. 15 de. 16 da. 14 de BEDEN EĞİTİMİ MÜZİK PDR ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu Nisan 2016 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni sayfa 15 de BEDEN EĞİTİMİ sayfa 14 de MÜZİK sayfa 16 da PDR Öğrencilerimizle birlikte güzel bir bahar ayını tamamladık. Pek çok çalışmayı

Detaylı

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? ANNELER GÜNÜ TRAFİK VE TAŞITLAR DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI 19 MAYIS GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI Taşıtların özelliklerini, benzerlik ve farklılıklarını

Detaylı

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ EKİM AYI KELEBEK GRUBU BÜLTENİ TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ Kule nedir? Kule resimlerini inceleme

Detaylı

YILMAZ HAYAT BİLGİSİ:

YILMAZ HAYAT BİLGİSİ: Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla,

OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların okula geldikleri ilk saatlerde ve günün farklı saatlerinde sınıflarda bulunan öğrenme merkezlerinde (evcilik, kitap, kukla, blok, fen-doğa, yapılandırılmamış oyuncak, müzik, sanat)

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 4 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliği dersimizde Yumoş Ayı ile tanıştık. Tali eğitim setinden seçtiğimiz hikayeleri ve öğrencilerimizin

Detaylı

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE

Nükhet YILMAZ TÜRKÇE Ayın Kitabı: KÜTÜPHANE Değerli Velilerimiz, Yılın son haftasını geride bırakarak yeni yıla merhaba diyeceğiz bu hafta sonunda. 2018 de güzel günler yaşamayı planlıyoruz hepimiz. Bakalım yeni yıl neler getirecek bize, ailemize

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI OKULLARI İZMİR NESAN YERLEŞKESİ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 2. VELİ BÜLTENİ REHBERLİK Uyum programı tamamlandıktan sonra öğrencilerimizin kendilerini ifade etme becerilerini geliştirmek

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI

OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI AYLIK BÜLTEN OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARI 1 rakamı ile büyük ve küçük A harflerini boyadık ve yazdık. Doğru kalem tutma alıştırmaları, serbest ve yönergeye uygun çizgi çalışmaları yaptık. Satır ve

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN 1. SINIF PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim- 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ

OYUN ETKİNLİĞİ TÜRKÇE ETKİNLİĞİ OYUN ETKİNLİĞİ Çocukların kendilerini, duygu ve düşüncelerini rahatça ifade edebildikleri serbest zaman etkinliklerine yer verildi. Öğrenme merkezlerinde eğitici oyuncak, evcilik, blok, müzik, sanat, kitap,

Detaylı

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI

ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI İLKOKUL ANABİLİM EĞİTİM KURUMLARI ÇOCUKLARDA İSTENMEYEN DAVRANIŞLARIN YÖNTEMİ PSİKOLOJİK DANIŞMANLIK VE REHBERLİK BİRİMİ - ŞUBAT 2017 ÇOCUKLARDA İSTENMEYEN DAVRANIŞLARIN YÖNETİMİ Çocuklar dünyaya gelirler

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ ECO SCHOOLS ETKİNLİKLERİMİZ PARTİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ Tahmin oyunu

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:02.01.2017-06.01.2017 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL GÖZTEPE ANAOKULU 2014-2015 2014-2015 DENIZYILDIZI GRUBU KASIM AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ ATATÜRK Atatürk kim olduğunu hatırladık. Atatürk ün hayatını inceledik. Atatürk ün kişisel özelliklerini

Detaylı

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ B SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ SINIF ETKĠNLĠKLERĠ TÜRKÇE DĠL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaģımlarda bulunarak sunumlar izledik.ġlk önce kendi fotoğrafımızı,

Detaylı

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ

ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ ODTÜ GVO DANIġMANLIĞINDA ÖZEL MANĠSA ÜLKEM ANAOKULU 3 YAġ A SINIFI KASIM AYI BÜLTENĠ SINIF ETKĠNLĠKLERĠ TÜRKÇE DĠL Sonbahar mevsimi ile ilgili paylaģımlarda bulunarak sunumlar izledik.ġlk önce kendi fotoğrafımızı,

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA 25.05.2015-29.05.2015 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde ilk bir haftalık süreçte;

Detaylı

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık.

Bu hafta Aile İçi İletişimde Nezaket konusuna değindik. Aile yaşantılarımıza ilişkin nezaket örneklerini, drama yöntemi ile uyguladık. Değerli Velilerimiz, Yılın sonuna yaklaştığımız günlerdeyiz. Bu hafta, her sınıf düzeyinde planlarımıza yer alan göre konuları kaynak kitaplardan, dijital içeriklerden, Fen laboratuvarımızdan, bahçemizdeki

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU OCAK-ŞUBAT AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Ocak ayında kış mevsimi, Şubat ayında taşıtlar temalarımızı işledik.hava, deniz ve kara taşıtlarıyla ilgili

Detaylı

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN

Yaşam alanları ihtiyaca ve koşullara göre değişiklik. gösterir. BULUNDUĞUMUZ MEKÂN VE ZAMAN ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (31 Ekim - 16 Aralık 2016 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca her

Detaylı

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2014 2015 ARI GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ DÜNYA HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ ARKADAŞLIK HAFTASI CUMHURİYET BAYRAMI BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ Kale nedir? Kaleler ne için yapılır?

Detaylı

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ

EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ EYLÜL-EKİM AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? ORYANTASYON ETKİNLİKLERİMİZ SINIF ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI EĞİTİMİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ MUTFAK ETKİNLİKLERİMİZ

Detaylı

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

BİLMEMİZ GEREKENLER SINIF İÇİ ETKİNLİKLER Sevgili Velimiz; Okul öncesi eğitimin bir boyutu olan sanat eğitimi içerisinde müzik, çok önemli bir yere sahiptir. Okul öncesi eğitimde müzik eğitiminin amaçları, çocukların bilişsel,duyuşsal, devinişsel

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:24.10.2016-28.10.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 )

1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ. ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) 1.SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ ( 04 Mayıs - 13 Haziran 2018 ) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Sınıfımızda bir

Detaylı

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU DENİZ YILDIZLARI SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan:TUĞBA BAŞER AVCI ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA; 22.12.2014-26.12.2014 tarihleri arasında uygulanan etkinlikleri sizlere sunmaktayım.

Detaylı

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Mart 3. Sayı 2016 Aralık 2016

ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni. Mart 3. Sayı 2016 Aralık 2016 ODTÜ Geliştirme Vakfı Özel İlkokulu 5 Yaş Ana Sınıfı Bülteni Mart 3. Sayı 2016 Aralık 2016 UZAY SINIFI Hayatımızı kolaylaştıran nesnelerle ilgili tema çalışmasına öncelikle İcatlar sunumunu izledik. Birer

Detaylı

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık.

HAYAT BİLGİSİ Sağlıkla ilgili hizmet veren kurumları ve meslekleri konuştuk. Koku alma deneyi yaptık. Değerli velilerimiz, Bu hafta her dersin planlamasında yer alan konuları ele aldık, işledik ve etkinliklerle pekiştirdik. Takvimimizde yer alan, Oyuncak Yap, Mutluluk Kap adlı atık malzemelerle oyuncak

Detaylı

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ

ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ ÖZEL ASÇAY ANAOKULU SİHİRLİ ELLER SINIFI HAFTALIK BÜLTENİ Hazırlayan: Zeynep TEKİN ÖĞRETMENİN MESAJI: MERHABA:14.10.2016-18.11.2016 tarihleri arasında uygulanan etkinliklerin özetini sizlere sunmaktayım.

Detaylı