ŞOVLAR ATÖLYELER PRODÜKSİYONLAR ve ÇOK ÖZEL PROJELER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ŞOVLAR ATÖLYELER PRODÜKSİYONLAR ve ÇOK ÖZEL PROJELER"

Transkript

1 yetişkinler ve çocuklar için çok ama çok eğlenceli etkinlikler ŞOVLAR ATÖLYELER PRODÜKSİYONLAR ve ÇOK ÖZEL PROJELER hepsi ve daha fazlası için

2 AVM LER RENKLENİYOR, HERKES EĞLENİYOR VR Akademi, alış veriş merkezlerinin enerjik ve dinamik yapısını ortaya çıkarır ve her yaştan ziyaretçiye birbirinden farklı deneyimler yaşatır. VR Akademi, birbirinden farklı etkinlik konseptleri ile alış veriş merkezlerinde cazibe merkezi olarak kaliteli bir hizmet sunar. VR Akademi, uzman teknik kadrosu, üretken proje geliştiricileri ve dinamik ekibi ile ihtiyaçlarınıza hızlı ve etkili çözümler sunarak yeni projeler geliştirmek üzere işbirliği olanaklarını değerlendirir.

3 atölye Atölyemizde önce kağıt üzerinde çizimler yapıyoruz. Ardından kağıt üzerine çizdiğimiz bir objeyi bilgisayar ortamında çizerek 3 boyutlu (3D) yazıcılarla baskısını almayı öğreniyoruz. 3 Boyutlu Yazıcı nasıl çalışır, nasıl çizim yapılır ve baskı alınır sorularının cevabı burada! 3D Yazıcı ve Tasarım Atölyesiyle kendi modellerinizi üretmeye başlayın! BAYRAK, ANAHTARLIK, STRES ÇARKI... 3D YAZICI ATÖLYESİ ATÖLYE ÇIKTILARI MİNİKLERE HEDİYE KAZANIMLAR 3 Boyutlu düşünme, Matematiksel düşünme, Proje tabanlı öğrenme, Tasarım odaklı düşünme,tasarım becerilerinin geliştirilmesi, Analitik düşünme, Ürün geliştirebilme, Problem çözme yeteneğinin geliştirilmesi, Ayırt edebilme, Ekip çalışması. Etkinlik günde 3 seans olmak üzere 2 gün uygulanır, bir seans 50 dk sürer, atölyenin uygulanması için minimum 15 metre kare alan gerekir.

4 atölye İNTERAKTİF ZEKA VE BECERİ ATÖLYESİ MİNİK DAHİLER İŞ BAŞINDA İnteraktif zeka ve beceri atölyesinde; çocukların kelime dağarcığının artmasına, hızlı düşünme ve hafıza yetilerinin gelişimine, el göz koordinasyonu, dikkat, konsantrasyon ve odaklanma becerilerinin gelişmesine yardımcı oluyoruz. Zeka ve beceri aktiviteleri ile fiziksel aktiviteyi destekleyen ve dev ekran önünde gerçekleştirilen interaktif oyunlar çocukların hem eğlenerek öğrenmesini hem de hareket etmesini sağlıyor. Etkinlik günde 9 seans olmak üzere 2 gün uygulanır, bir seans 20 dk sürer, toplamda yaklaşık 300 kişinin faydalandırılması hedeflenir, atölyenin uygulanması için minimum 15 metre kare alan gerekir.

5 atölye MERAK UYANDIRAN BİR MACERA MİNİKLERİ BEKLİYOR ACAYİP MADDELER Acayip maddeler atölyesi sayesinde minikler gizemli ve merak uyandıran bir yolculuğa çıkacaklar. Daha önce hiç deneyimlenmemiş birbirinden değişik özellikler gösteren acayip maddeler ile oynarken çocuklar acayip eğlenceli vakitler geçirecek. Bu atölyede, metal cisimleri çeken, oynadıkça renk değiştiren, ışıkla üzerine yazı yazılabilen, karanlıkta parlayan oyun hamurları, batmayan ve ıslanmayan kumlar gibi hayallerin ötesinde çok acayip maddeler çocuklarımızı bekliyor. ATÖLYESİ Etkinlik günde 9 seans olmak üzere 2 gün uygulanır, bir seans 20 dk sürer, toplamda yaklaşık 300 kişinin faydalandırılması hedeflenir, atölyenin uygulanması için minimum 15 metre kare alan gerekir.

6 prodüksiyon ŞEKER GİBİ MİNİKLERE ŞEKER KÖY En şeker köy bizim köy! Hangi çocuk sevmez ki şekeri? Her yeri şekerden yapılan bir köy düşünün. İçinde birbirinden şeker aktiviteler, oyunlar, yarışmalar! 2017 nin en yeni ve en eğlenceli aktivitesi Şeker Köy sizlerle! İçerisinde dev lolipoplar, dev dondurmalar, dev cup cakeler, şekerden evler, şeker hayvancıklar olan bir etkinlik alanında birbirinden eğlenceli etkinliklerle dolu bir köy. Şeker çocuk kostümleri giyerek alana alınan miniklerimiz harika bir gün geçirecek, şekere doyacaklar. Hem de dişleri hiç çürümeden! ETKİNLİKLER Şeker Çerçeve Yapımı, Şeker Maskeler, Dondurma Başlık, Şeker Boyama, Şeker Kitap Ayracı. 80 m2 den 200m2 ye kadar farklı büyüklüklerde kurulabilir, etkinlik 14:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilir, şeker temalı pek çok dekor ve etkinlik unsuru içerir.

7 prodüksiyon DİNAZOR EĞLENCESİ! DİNO MANİA Küçükler Dino Mania ile milyonlarca yıl öncesinin canlılarıyla tanışıyor! Dino Mania hayvan sevgisini en uç boyuta taşıyor. Maket dinazorlarla süslenmiş bir jungle da, tematik dekorlar içerisinde birbirinden keyifli atölye ve oyunlar sizleri bekliyor. ETKİNLİKLER Kostüm Seramonisi, Dino Hunt, Dino Skeleton, Dinazorunu Nasıl Eğitirsin, Dinazor Yumurtası Bulma, Uno Dino, Dinoball, Dino Dance, Dinazor Boyama, Dinazor Başlığı Yapım Atölyesi, Dinazor Kukla, Dinazor Kapı Süsü Yapım Atölyesi. 80 m2 den 120 m2 ye kadar farklı büyüklüklerde kurulabilir, etkinlik 14:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilir, 7 Animatör, 2 Teknik Personel, 1 Süpervizör görev alır, orman ve dinazor temalı pek çok dekor ve etkinlik unsuru içerir.

8 prodüksiyon KÜÇÜK BİZON KIZILDERİLİ KÖYÜ Kimileri onları elinde ok ve yayla acımasız birer savaşçı olarak resmetti, kimileri ise doğaya ve tabiata saygılı ve sevgi dolu insanlar olduklarını anlattı. Peki Kızılderililer aslında kimdi? İşte bunu öğrenme, Kızılderililerle tanışma zamanı geldi. Birbirinden eğlenceli etkinlikleriyle, çadırları, atları, masalları ve danslarıyla kısacası her şeyiyle yaşayan bir Kızılderili köyü düşünün! ETKİNLİKLER Kostüm giyme ve isim koyma seremonisi, Kızılderili savaş boyası, mini at çiftliği, Kızılderili masalları, Kızılderili takı tasarım atölyesi, Kızılderili başlık yapım atölyesi, seramik hamurundan çanak çömlek yapmaca, Kızılderili boyama saati, yağmur dansı, okçuluk eğitimi. 200 m2 den 320 m2 ye kadar farklı büyüklüklerde kurulabilir, etkinlik 14:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilir, 4 Animatör, 2 Teknik Personel, 1 Süpervizör, 3 çocuk gelişim uzmanı görev alır, kızılderili köyü temalı pek çok dekor ve etkinlik unsuru içerir.

9 prodüksiyon FARKLI BİR MACERA AKDENİZ KORSANLARI Denizlerin en korkusuz insanlarıyla tanışmaya hazır mısınız? Hangi çocuk bir geminin dümenine geçip uçsuz bucaksız denizlere açılmayı hayal etmez ki? İşte biz bu hayali gerçekleştirmek için geliyoruz. Hadi bakalım küçük denizciler, iskele alabanda, yelkenler fora, açılalım dev okyanuslara. Korsan konsepti ile hazırlanmış olan etkinlik alanına çocuklar kostümlerini giyip korsan başlıklarını, kılıçlarını ve göz bantlarını takarak girerler. Korsanlık yemini eden minikler gemicilik ile ilgili korsan abi ve ablalardan ders aldıktan sonra sırayla gemi dümenine geçerek kaptanlık yaparlar. Sonrasında bir birinden eğlenceli ve eğitici atölye çalışmaları ile hem eğlenip hem de el becerilerini geliştirirler. Etkinliği başarıyla tamamlayanlara Korsan sertifikaları verilir. ETKİNLİKLER Korsan Yemini ve Kostüm Giyme Seremonisi, Gemicilik Eğitimi, Korsan Fitness, Halat Çekme, Çuval Yarışı, Korsan Kaydırak, Ritim Atölyesi Korsan Şarkımızı Söyleyelim, Korsan Dansları, Korsan Dartı, Korsan Kriket, Viking Satrancı, Korsan Hedef Oyunu, Korsan Boccia, Korsan Vurma, Korsan Cumburlop, Korsan Bowling, Origami Gemi Yapımı, Korsan Boyamaları, Korsan Şapkası Yapım Atölyesi, Maske Yapım Atölyesi, Atık Materyallerden Papağan Yapım Atölyesi, Korsan Yırt Yapıştır, Seramik Hamurundan Heykel Yapma. 100 m2-500 m2, 14:00-19:00 saatleri arası, 40 Çocuk kapasiteli, masa ve taburelerden oluşan etkinlik alanı, Şişme Korsan Gemisi, Korsan Giyinme Çadırı, 3 Adet Hazine Sandığı, 5 Adet Fıçı, 12 Adet Barut Kasası, 1 Adet Balık Livarı, 2 Adet Aslan, 4 Animatör, 3 Çocuk Gelişim Uzmanı, 2 Teknik Personel, 1 Süpervizör.

10 prodüksiyon BİR KURULUŞ ÖYKÜSÜ OTAĞ TV lerde yer alan dizilerin popülerliğinden hareketle, çok ilgi çekecek bir çocuk etkinliği olan OTAĞ BİR KURULUŞ ÖYKÜSÜ nü beğenilerinize sunuyoruz. Otağ, Osmanlı İmparatorluğunu kuruluş arifesinde bir Türkmen Obasında günlük hayatın tematik olarak işlendiği eğitici ve eğlendirici bir çocuk etkinliğidir. Bir Türkmen obası şeklinde tasarlanan alanda otağlar, ağıllar, at harası, ateş başı, dokuma tezgahı, yayık vs. gibi günlük Yörük yaşantısının unsurları bulunur. Çim halı üzerine kurulu ve ahşap çitlerle çevrili bu alanda özel dönemsel kostümler giydirilen çocuklar gönüllerince oynayıp farklı etkinliklere katılırlar. Alan Türk boylarının tamga ve bayrakları ile süslenir. ETKİNLİKLER Kostüm Giyme Seremonisi, Keçe Başlık Yapım Atölyesi, Kilim Dokuma Atölyesi, Yün Eğirme, Demir Dövme Kılıç Yapımı, Yörük Boncuğu Atölyesi, Ekmek Yapımı (Oyun Hamurundan), Sepet Örücü, Okçuluk, At Binme, Dede Korkut Masalları, Yayık Yayma, Çanak Çömlek Yapımı ( Oyun Hamurundan), Fotoğraf Çekimi. 100 m2-200 m2, 14:00-19:00 saatleri arası, 5 adet Otağ, Çim halı, 1 adet demirci dükkanı, 1 adet sepetçi dükkanı, 12 adet farklı boylarda mekanik at, 1 adet halı dokuma tezgahı, Ok talimgahı, Alan süslemesi için Türk boylarının tamga ve bayrakları ve tematik pek çok obje.

11 prodüksiyon MACERACI MİNİKLERE ESKİMO KÖYÜ Kutupların ortasında küçük bir Eskimo Köyü Bu köyde minik eskimolarımız hem öğrenecekler hem eğlenecekler hem de yepyeni dostluklara ve paylaşımlara adım atacaklar. ETKİNLİKLER Kostüm Seromonisi, Buzda Balık Avı, Neşeli Penguenler, Eskimo Takıları, Balina Avcısı, Kızak Köpekleri, Eskimo Kaydırak, Kutup Tilkisi Uno, İglo Boyama. 80 m2-120 m2, 14:00-19:00 saatleri arası, 7 Animatör, 2 Teknik Personel, 1 Süpervizör, Kutup ayıları, Kutup dekoru, Penguenler, 10 adet masa, 40 adet sandalye, Tematik alanlar, 1 adet kutup uno panosu.

12 prodüksiyon HERKES İÇİN SANAL GERÇEKLİK Sanal gerçeklik heyecanı meraklılarına inanılmaz deneyimler yaşatıyor. Birbirinden heyecanlı filmlerin içerisinde izleyicilerin heyecanları çığlıklarına karışıyor ve sanal gerçeklik coşkusu etrafa saçılıyor. Macera, gerilim, korku, adrenalin vb. temalarda pek çok 360 derece filmin izlenebileceği bu etkinlikte katılımcılar kendilerini izledikleri filmin içinde buluyor ve gerçekliğe bir süreliğine veda ediyor. İki izleyicinin aynı anda tecrübe edebileceği sanal gerçeklik simülatörü ortak bir hatırayı hafızalara kazıyacak, ne bu deneyim ne de o gün asla unutulmayacak. Bu deneyimi mutlaka yaşamalısınız. 1 adet 2 koltuklu sanal gerçeklik simülatörü (etrafı ilgili filmlere bağlı olarak dekore edilmiştir). Etkinlik için gerekli alan talebe bağlı olarak ayarlanabilir. Filmler 3-5 dk. arasında sürmektedir. Çok sayıda katılımcı sanal gerçeklik deneyiminden yararlanabilir. Arzu edilen miktarda cardboard hediye edilir.

13 şov ŞOV Yediden yetmişe her yaştan, her bilgi düzeyinden insanı bilimin eğlenceli yüzüyle tanıştırmak ve böylece onların bilime daha çok ilgi duymalarını sağlamak için, birbirinden ilginç bilimsel deneyleri birer eğlence etkinliği formatında sunuyoruz. BİLİM ŞOVLARI Sahne olarak kurulan alanda gerçekleştirilen tematik bilim şovlarında oyuncular tiyatro eğitimine sahip bilim açıklayıcıları dır. CANLI HEYKELLER Beş sanatçı tarafından sergilenen bu tiyatral gösteride, kurtuluş savaşının başlangıcından itibaren geçen süreç canlı heykel performansı şeklinde sahneleniyor. Gösterinin sonunda ise efelerin heybetli zeybek oyunu göz dolduruyor.

14 ŞOV Çocukların neşesine neşe katacak ve onları balonların renkli dünyasına alıp götürecek olan balon şov miniklerimizi bekliyor. BALON ŞOV KORTEJ Önemli günlerinizi kutlamak veya sıradan günlerinizin enerjisini yükseltmek için mükemmel bir fırsat... En eğlenceli kortej sizlerle.

15 ŞOV Her türlü eğlenceyi ve sevinci coşkuya dönüştüren bando, içinizdeki enerjinin açığa çıkmasını sağlayacak. BANDO DANS GÖSTERİLERİ Etkinliğinize uygun bir tarz her zaman vardır. Arzu ettiğiniz tür dans gösterileri ile etkinlikleriniz daha da eğlenceli olacak.

16 özel proje Sürpriz Ekranda; AVM ziyaretçilerine çok hoş sürprizler sunan, yarışmayı kazananlara hediyelerin verildiği, etkinliğin gerçekleştirildiği alana inanılmaz bir enerji yayan ve bu enerjinin etkinliğin tamamlayıcı unsurları sayesinde büyük bir çarpan etkisi olşturarak tüm AVM ye yayıldığı özel bir projedir. SÜRPRİZ EKRANDA AVM tarafından uygun görülen yere reklam panosunu andıran bir büyük ekran kurulur. Bu büyük ekrana konumlandırılmış kamera sayesinde ekranın karşındaki alanın görüntüsü sürprüz odasına aktarılır. Burada tiyatrocumuz yer almaktadır ve beyaz tahta önünde meraklı ziyaretçileri beklemektedir. Bu projeye ilişkin örnek bir uygulamayı şu linkten izleyebilirsiniz:

17 özel proje ARTTIRILMIŞ GERÇEKLİK İLE HAYVANLAR ALEMİ Büyük yada küçük ekranlarda özelleştirilebilen, etkileşimli 3D artırılmış gerçeklik teknolojisi gerçek dünya ile dijital dünya içeriklerini birleştirerek sunan benzersiz bir medya platformudur. Kullanıcılar; öğrenmek, keşfetmek ve sinema kalitesinde 3D ortamlarda gerçek zamanlı olarak realistik karakterler ile etkileşime geçip şaşırtıcı ve inanılmaz fotoğraf karelerine ve videolarına sahip olmaktan büyük zevk duyacaklar.

18 özel proje ÇANAKKALE SANAL GERÇEKLİK TIRI Sanal gerçeklik teknolojisi ile 360 derece olarak izlenebilen 10 adet film sanal gerçeklik meraklıları ile buluşuyor. Çanakkale Zaferi ni konu alan 10 farklı prodüksiyon sayesinde izleyenler kendilerini 1915 yılında savaş cephesinde bulacak ve kahraman mehmetçiklerin verdiği destansı mücadeleyi bizzat yaşayacak. YAYINLANACAK FİLMLER 57. ALAY 24 MAYIS ATEŞKES ANTLAŞMASI SEYİD ONBAŞI SOĞANLI DERE NUSRET MAYIN GEMİSİ HALİME ANA EZNELİ YAHYA ÇAVUŞ KANLI SIRT DÜŞMAN SİPERİNDE BİR DOST TAHLİYE

19 PRODÜKSİYONLAR ATÖLYELER MASKOTLAR ŞOVLAR ÇOK ÖZEL PROJELER VR Akademi sizleri sadece bünyesinde bulundurduğu projelerle sınırlandırmaz. Sizin ihtiyaçlarınıza ve taleplerinize göre projeler üretir ve en şaşırtıcı deneyimler için size danışmanlık sunar. Ve bunu en iyi kalitede yapar. EN İYİ KALİTE

20 S İ Z İ N İ Ç İ N P R O J E L E R parkvirtualtr parkvirtualtr parkvirtualtr info@parkvirtual.com Nasuh Akar Mahallesi, Ziyabey Cd. No:31/6, Çankaya/Ankara

küçük bizon kızılderili köyü

küçük bizon kızılderili köyü ETKİNLİK HAKKINDA Kimileri onları elinde ok ve yayla acımasız birer savașçı olarak resmetti, kimileri ise doğaya ve tabiata saygılı ve sevgi dolu insanlar olduklarını anlattı. Peki Kızılderililer aslında

Detaylı

Portfolyo. Sunum Dosyası

Portfolyo. Sunum Dosyası Çılgın Vikingler Dikkat edin Çılgın Vikingler size geliyor... Birbirinden farklı istasyonların olduğu, yaratıcı oyunlarla çocukların eğlenceye doyamadığı, interaktif bir etkinlik sizlerle buluşuyor. Çocuklar

Detaylı

BİLİMSEL EĞLENCE ETKİNLİKLERİ EĞLEN BİLİM BİLİM ŞOVLARI

BİLİMSEL EĞLENCE ETKİNLİKLERİ EĞLEN BİLİM BİLİM ŞOVLARI BİLİMSEL EĞLENCE ETKİNLİKLERİ EĞLEN BİLİM Eğlen Bilim ekibi olarak yediden yetmişe her yaştan, her bilgi düzeyinden insanı bilimin eğlenceli yüzüyle tanıştırmak ve böylece onların bilime daha çok ilgi

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz,

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ. Sevgili Velilerimiz, Sevgili Velilerimiz, Bizler çocuklarımızla birlikte 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nı okulumuzda coşkuyla kutladık. Onlara vatan, millet sevgisini birliği, bütünlüğü yaşlarının alabildiği ölçüde aktarmaya

Detaylı

PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI?

PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI? PARTY ROOM ANNE DOĞUM GÜNÜMÜ CAPTUNE WORLD DE KUTLAYALIM MI? DOĞUM GÜNÜ ANNE N OLUR BİR DOĞUM GÜNÜ DAHA Çocuğunuzun arkadaşlarıyla doyasıya eğleneceği doğum günü kutlamalarını Captune World Party Room

Detaylı

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00

YONCA CİMNASTİK İLE HAYATA SPORLA GÜLÜMSEYİN. Hafta içi her gün saat : 09.30-17.00 Spor ve eğlencenin bir arada olduğu, keyifli ve hijyenik bir ortamda doyasıya spor dolu bir yaz programı Çocuklarımızın çeşitli spor branşları ile gelişimlerine katkı sağlamakta,farklı program konseptiyle

Detaylı

Eğitim Dizisi. Hazırlayanlar: Dr. Seçil Yücelyiğit - Bil. Uzm. Sibel Güler

Eğitim Dizisi. Hazırlayanlar: Dr. Seçil Yücelyiğit - Bil. Uzm. Sibel Güler Oyun gemisi Eğitim Dizisi Her cilt 24 cm x 30 cm - 110 gr. 1. hamur Bu eğitim dizisinde okul öncesi dönem çocuklarının hem bilişsel gelişimlerini, hem de sosyal ve duygusal gelişimlerini destekleyen zengin

Detaylı

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12

Sorumlu Öğretmen: Amaç: En Az/En çok Öğrenci Sayısı: Sınıf Seviyesi: Kulübün Dili: 8 / 12 2018-2019 ÖZGÖRÜMÜZ Atatürk İlkeleriyle laik, demokratik cumhuriyetimizin temel değerlerini benimsemiş; bilgiye erişme becerisine sahip, verimli çalışma alışkanlığı kazanmış; yaratıcı, sorgulayıcı ve bağımsız

Detaylı

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA!

EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! EN EĞLENCELİ YAZ KAMPI KIDZANIA DA! BİRBİRİNDEN EĞLENCELİ AÇIK HAVA AKTİVİTELERİ SIRA DIŞI VE KEYİFLİ ATÖLYE ÇALIŞMALARI 18 Haziraons 31 Ağust Hafta içi: 8.15-18.30 KIDZANIA HER ÇOCUĞUN HAKKI! KidZania,

Detaylı

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ

İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ İnci Değer 2012 2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL - VEDALAŞMA Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DENİZYILDIZI GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi

Detaylı

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ

2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2012 2013 EĞİTİM VE ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ SU YEŞİL GÜNÜ DÜNYA SU GÜNÜ ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Suyun

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ FEN ETKİNLİĞİ NİSAN 2015

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ SANAT ETKİNLİĞİ TÜRKÇE DİL ETKİNLİĞİ MÜZİK-OYUN ETKİNLİĞİ FEN ETKİNLİĞİ NİSAN 2015 Sevgili Velimiz, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dünyada hiçbir ülkede bulunmayan iki farklı unsuru bir araya getiren milli bayramdır. Bu bayram bir taraftan Türkiye Cumhuriyeti nin temellerinin

Detaylı

Çok yönlü eğitim. 1

Çok yönlü eğitim.  1 Çok yönlü eğitim www.zeynepanaokulu.com 1 Bir anaokulundan fazlası 35 yıllık tecrübe Güçlü eğitim-öğretim kadrosu Sadece anaokulu eğitimi için inşa edilmiş bina Kapalı devre kamera sistemi Kontrollü giriş-çıkış

Detaylı

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ İŞİTME ENGELLİLER İLKOKULLARI VE ORTAOKULLARI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ DERSLER İLKOKUL SINIFLAR ORTAOKUL 1 2 3 4 5 6 7 8 Türkçe 10 10 8 8 7 7 7 7 Matematik 5 5 5 5 5 5 5 5 Hayat Bilgisi 4 4 3 Fen Bilimleri

Detaylı

KELEBEK GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

KELEBEK GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KELEBEK GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? Kış mevsimi ile ilgili bildiklerimizi konuya girerken ifade ettik. Neler öğrenmek istediğimizi sorguladık. Kış mevsiminde kullandığımız giysilerdeki

Detaylı

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama

Plastik Sanatlar vb.) Müzik Spor ve Fiziki Etkinlikler Drama ZORUNLU DERSLER ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ (OKUL) HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ (AĞIR VEYA ORTA DÜZEYDE ZİHİNSEL ENGELLİLER/ OTİSTİK ÇOCUKLAR) SINIFLAR DERSLER İlkokul Ortaokul 1 2 3 4 5 6 7 8 Toplumsal Uyum

Detaylı

Behiye Hanım Anaokulu - Aylık Bülten. Ocak Sayı: 4

Behiye Hanım Anaokulu - Aylık Bülten. Ocak Sayı: 4 Behiye Hanım Anaokulu - Aylık Bülten Ocak Sayı: 4 Behiye Hanım Anaokulu nun Değerli Üyeleri, Bundan böyle her ayın kısa bir panoramasını sunacağımız bültenimizde, öğrencilerimiz ile her gün yaşadığımız

Detaylı

Asprime Event HAKKIMIZDA

Asprime Event HAKKIMIZDA HAKKIMIZDA Asprime Event olarak, 2014 yılında Ankara da faaliyetlerimize başladık. Alışveriş ve gösteri merkezlerinde tüm yaş gruplarına yönelik, sahne gösterileri, özel gün temaları ve workshop alanlarını

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ CANLI-CANSIZ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar Mevsimi Canlıların

Detaylı

CarrefourSA Bahçe Park Çiçek Açıyor!

CarrefourSA Bahçe Park Çiçek Açıyor! BASIN METNİ 7.12.2011 9 Aralık ta Başlıyoruz CarrefourSA Bahçe Park Çiçek Açıyor! Bahçe Park Çocuk Kulübü 9 Aralık ta Başlıyor ECE TÜRKİYE yönetiminde faaliyete giren CarrefourSA Bahçe Park Alışveriş Merkezi,

Detaylı

FORESTCAMP YAZ KAMPI (5-11 Yaş)

FORESTCAMP YAZ KAMPI (5-11 Yaş) FORESTCAMP - 2018 YAZ KAMPI (5-11 Yaş) Turkcell Platinum Offroad Park - Ayazağa WEF* 21. Yüzyılda çocuklarda olması gereken 16 beceri dosyası yayınlamıştır. ForestCamp olarak bu becerileri dikkate alarak

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI AYLIK EĞİTİM PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU SINIFI ŞİRİNLER SINIFI MAYIS AYI DİL BECERİLERİM VE BEN AYLIK EĞİTİM PROGRAMI Hikâye / Öykü / Masal Tekerlemeler: Tümevarım tekniği ile "Arabam" ve "Trafik" tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

Conceptos aprendidos a través de experimentos con la creación de contenido de realidad virtual

Conceptos aprendidos a través de experimentos con la creación de contenido de realidad virtual Conceptos aprendidos a través de experimentos con la creación de contenido de realidad virtual Yayınlanma tarihi: Nisan 2017 Konular Video, Reklam, Mobil Sanal Gerçeklik (VR) hikâye anlatma konusunda sınırsız

Detaylı

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUENLER GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI PENGUEN DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Penguenleri tanıdık. Penguenleri gözlemledik. Penguen türlerini isimlendirdik.

Detaylı

Herkes bir yerden başlar...

Herkes bir yerden başlar... Herkes bir yerden başlar... Başlıklar 1. Robot Akademide Neler Yapıyoruz. 2. Neden Robotik! 3. Derslerimizi Nasıl Planlıyoruz. 4. Öğrencilerimizin Kazanımları Nelerdir.? 5. Her Öğrencimiz Bizim İçin Değerlidir.

Detaylı

YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI

YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI YAZ OKULU TANITIM KİTAPÇIĞI KUR AN-I KERİM Yaz okulu döneminde senenin yorgunluğundan ve yoğunluğundan sıyrılarak haftada 3 gün Kur an-ı Kerim eğitimi almanın mutluluğunu yaşayacağız. bilgicagiokullari

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER ARALIK 2014 Sevgili Veliler; Bizler Aralık ayını da dolu dolu yaşadık. Önemli gün ve haftaları büyük bir coşku, sevinçle yaşadık. Sınıf içi etkinliklerimize tüm çocuklarımız keyifle katıldılar. Etkinliklerimizle

Detaylı

YUNUS GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

YUNUS GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ YUNUS GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Kış mevsiminde kullandığımız

Detaylı

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ UĞURBÖCEĞİ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Sınıfımızda bir

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (18 Aralık Şubat 2018) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (18 Aralık 2017-09 Şubat 2018) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015

Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 Koç Topluluğu Spor Kulübü Yaz Programları 2015 BURSA: Uludağ Yaz Kampı İSTANBUL: Bağlarbaşı Yaz Okulu Beykoz Summer City Camp Koç Topluluğu şirketlerinin katılımı ile kurulan, çalışanların yanı sıra çalışan

Detaylı

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu

Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu Başarının Önsöz ü 1 2 Eğitim, sevgi Özel Önsöz Anaokulu 1200 m² kullanım alanı, oyun salonları, çalışma sınıfları, sınıfların dışında açık ve kapalı oyun bahçesi, kum havuzu, bilim atölyesi, spor salonu,

Detaylı

KELEBEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİMİZ

KELEBEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİMİZ KELEBEKLER SINIFI ARALIK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ DUVARI SİNEMA GÜNÜMÜZ YENİ YIL PARTİMİZ ARALIK AYI DOĞUM GÜNLERİMİZ

Detaylı

Sınıf Defteri Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5,

Sınıf Defteri Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5, MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay) 1. Kıpır Kıpır Kuklalar (8 kitap) (Kukla Sincap, Kukla Kirpi, Kukla Kutup Ayısı, Kukla Kaplumbağa, Kukla Pelikan, Kukla Maymun,

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ AYI BÜLTENİ Hazırlayan: İnci Değer YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde

Detaylı

MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ. ZIPZIP İLE PITPIT EĞİTİM SETİ (Öneri: 24-36 Ay) KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay)

MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ. ZIPZIP İLE PITPIT EĞİTİM SETİ (Öneri: 24-36 Ay) KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay) MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ ZIPZIP İLE PITPIT EĞİTİM SETİ (Öneri: 24-36 Ay) 1. Zıpzıp ile Pıtpıt uygulama kitapları - 5 kitap 2. Zıpzıp ile Pıtpıt Aile Katılımı 3. İlk Portfolyom 4. Kavramlarla Labirent

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU YILDIZ GRUBU MART AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU YILDIZ GRUBU MART AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU YILDIZ GRUBU MART AYI BÜLTENİ BU AY ÖĞRENDİKLERİMİZ SU- BİTKİLER Su ile ilgili bildiklerimiz kavram haritası oluşturduk. Su çeşitlerini listeledik. Suyu kullandığımız yerlere göre grupladık.

Detaylı

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

SINIF İÇİ ETKİNLİKLER OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın...

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... 2018 2016 2017 2014 2015 Genç Beyinlerle; Güçlü Projelere, Güçlü Yarınlara... Bilim ve Fikir Festivali gençlerin, ilginç fikirlerini ortaya çıkarmak, değerlendirmek,

Detaylı

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar

Ahşap Eğitici Oyuncaklar. Diz Oyna Kuleler. Şekil Bulmacalar. Bloklar Ahşap Eğitici Oyuncaklar Hem eğlenceli, hem eğitici! Yenilikçi tasarımlar, canlı renkler, eğlenceli grafikler. El göz koordinasyonu, ince motor becerileri, Görsel algılama ve sosyal beceriler, Erken dönem

Detaylı

DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ

DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ DENİZATI OKULLARI YARIYIL TATİL REHBERİ FABER-CASTELL E YETENEKLİ ELLER ATÖLYE ÇALIŞMASI Tasarım Atölyesi :Uzaya çıkmaya hazır olun! Kendi uzay araçlarımızı farklı malzemelerden tasarlıyoruz. Eğitmen :

Detaylı

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017)

ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (19 Aralık Şubat 2017) ANA SINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (19 Aralık 2016-10 Şubat 2017) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017

TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 İŞBİRLİĞİYLE Lise Hazırlık - 9 ve 10 Sınıflar 15-21 Ağustos 2017 TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Spor Sanat Doğa Sosyal Sorumluluk Liderlik TED Okulları Uludağ Yaz Kampı 2017 Lise Hazırlık - 9 ve 10

Detaylı

Bayramın ve bayramlaşmanın önemi hakkında sohbet ettik. Okul büyüklerimizle bayramlaştık.

Bayramın ve bayramlaşmanın önemi hakkında sohbet ettik. Okul büyüklerimizle bayramlaştık. Sevgili Velilerimiz, Çocuklarımızın ailelerinden uzun süre ayrı kaldıkları ilk yer, şüphesiz Anaokulu dur. Bizler Sentez Anaokulu olarak bu süreci sevgimiz ve siz değerli velilerimizin desteğiyle sağlıklı

Detaylı

EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA!

EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA! EN EĞLENCELİ YAZ OKULU KIDZANIA YAZ KAMPI NDA! iran 12 Hazylül 8E içi: Hafta 8.30 8.30-1 ırsatı! Ön kazyirıtanf a kadar 1 Ha 550 TL 470 TL World e özel 9 taksit 0 850 200 5439 kidzania.com.tr kidzaniabilet.com

Detaylı

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız.

Satış, pazarlama, iletişim ve müşteri deneyimleriniz için yaratıcı çözümler sunmaktayız. reklam& pazarlama Bizim işimiz Tasarımdan yazılıma kadar farklı disiplinlerden oluşan uzman kadromuzla, hizmet standartlarını koruyarak, yüksek kaliteli içerikler yaratmaya odaklanıyoruz. Satış, pazarlama,

Detaylı

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016)

ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ. (07 Aralık Ocak 2016) ANASINIFI PYP VELİ BÜLTENİ (07 Aralık 2015-15 Ocak 2016) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında; disiplinler üstü temalarımız ile ilgili uygulama bilgileri size tüm yıl boyunca

Detaylı

SU YEŞİL GÜNÜ DÜNYA SU GÜNÜ ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ

SU YEŞİL GÜNÜ DÜNYA SU GÜNÜ ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ 2013-2014 KELEBEK MART AYI BÜLTENİ SU YEŞİL GÜNÜ DÜNYA SU GÜNÜ ÇANAKKALE ZAFERİ DÜNYA KADINLAR GÜNÜ YAŞLILARA SAYGI HAFTASI KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Suyun canlıların üzerindeki önemi.

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ 2014 2015 ÇİÇEK GRUBU MART AYI BÜLTENİ SU DÜNYA SU GÜNÜ YAĞMUR ORMANLARI DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ÇANAKKALE DENİZ ZAFERİ KÜTÜPHANELER HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ DEPREM HAFTASI Suyun canlıların yaşamındaki

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKOKULU 1/. SINIFI GÖRSEL SANATLAR YILLIK PLANI

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKOKULU 1/. SINIFI GÖRSEL SANATLAR YILLIK PLANI EYLÜL 25 EYLÜL 29 EYLÜL (2. Hafta) EYLÜL 18 EYLÜL 22 EYLÜL (1. Hafta) 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İLKOKULU 1/. SINIFI GÖRSEL SANATLAR YILLIK PLANI ÖĞRENME ALANI: 1.1. Görsel İletişim ve Biçimlendirme

Detaylı

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU

ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU BRANŞ DERSLERİMİZ ÖZEL YUMURCAK ANAOKULU eğitiminde uygulanan programda Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim ve öğretim müfredatında yer alan çalışmalar ve bu çalışmalara ek olarak çağın gerekleri

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ SİNCAPLAR TEMASI DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Sincapları tanıdık. Sincapları gözlemledik. Hayvan türlerini isimlendirdik. Hayvanların

Detaylı

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ KELEBEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ TEMALARIMIZ KALELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI Kale

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI 3 YAŞ GRUBU HAZİRAN AYI EĞİTİM PROGRAMI KONULARIMIZ: *Babalar Gününü Niçin Kutluyoruz? Baba Sevgisi Babamızın

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ ÇİÇEK GRUBU 2016-2017 EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KaLELER Atatürk ün hayatını öğrenme Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları Cumhuriyet

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? OCAK AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ OKUMA-YAZMAYA HAZIRLIK ÇALIŞMALARIMIZ BRANŞ DERSLERİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ SINIF İÇİ ETKİNLİKLERİMİZ MASAL KAHRAMANLARI

Detaylı

Hizmetlerimiz. Allnjoy Event Works,

Hizmetlerimiz. Allnjoy Event Works, Allnjoy Event Works, M.i.c.e. sektörüne ve ihtiyaç duyulan diğer alanlara Takım Oyunu, Atölye Çalışmaları, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Kahve Molası Aktiviteleri, Çocuk Atölye ve Aktiviteleri, Konsept

Detaylı

1 SF. Kuzucuk Okul Öncesi Eğitim Seti

1 SF. Kuzucuk Okul Öncesi Eğitim Seti Kuzucuk Okul Öncesi Eğitim Seti 1 SF SF 2 Kuzucuk Okul Öncesi Eğitim Seti Eğitimin temel basamağı olan Okul Öncesi Eğitim nitelikli ve çok yönlü bir eğitim sürecini gerektirir. Çocukların keyifli zengin

Detaylı

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ

TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ 2013-2014 EĞİTİM DÖNEMİ EKİM AYI KELEBEK GRUBU BÜLTENİ TEMALARIMIZ KULELER DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ HAYVANLARI KORUMA GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KURBAN BAYRAMI KIRMIZI GÜNÜ Kule nedir? Kule resimlerini inceleme

Detaylı

OKUL ÖNCESİ YAYINLARI

OKUL ÖNCESİ YAYINLARI KARACA Eğitim Yayınları Tic. ve San. Ltd. Ş OKUL ÖNCESİ YAYINLARI TL Etkinlik Kitabım 1-10 (10 etkinlik kitabı) 57,50 Adet Tutar Portakal Çiçeği Eğlenceli Matematik (48 Ay ve Üstü) 13,50 Portakal Çiçeği

Detaylı

ESBAŞ ÇOCUK YUVASI 4 YAŞ SINIFI YAZ OKULU PROGRAMI

ESBAŞ ÇOCUK YUVASI 4 YAŞ SINIFI YAZ OKULU PROGRAMI ESBAŞ ÇOCUK YUVA 4 YAŞ NIFI YAZ OKULU PROGRAMI 08:00-8:30 08:30-09:00 09:15-09:45 10:00-10:45 10:40-11:30 11:30-12:00 12:15-13: 14:00-15:00 15:00-16:00 16:00-16:30 16:45-17:45 17:45-18:00 PAZARTES RUTNL

Detaylı

www.tekfestankara.com 1 TEKNOLOJİ TÜRKİYE NİN KALBİNDE ATACAK! İÇİNDEKİLER TEKFEST Hakkında...4 Teknoloji Fuarı...6 Festival Alanı...7 Etkinlikler...8 E-Spor ve Oyun Turnuvaları...9 Influencers...11 Drone

Detaylı

altın çocukları biraraya geliyor Altın çağın, mutlu ve eğlenceli eğitim için

altın çocukları biraraya geliyor Altın çağın, mutlu ve eğlenceli eğitim için çocuk akademisi Altın çağın, altın çocukları mutlu ve eğlenceli eğitim için biraraya geliyor Tohum için güneş, su ve toprak ne kadar önemliyse, çocuk için de eğitim o kadar önemlidir. Altınşehir Koleji

Detaylı

KELEBEK VE YILDIZ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

KELEBEK VE YILDIZ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KELEBEK VE YILDIZ GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ OCAK AYINDA NELER ÖĞRENDİK? KIŞ MEVSİMİ Kışa ait bir resmi inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik. Sınıfımızda

Detaylı

SANAL GERÇEKLİK. Reklamcılık için ne ifade ediyor? Kaynak: thinkwithgoogle

SANAL GERÇEKLİK. Reklamcılık için ne ifade ediyor? Kaynak: thinkwithgoogle SANAL GERÇEKLİK Reklamcılık için ne ifade ediyor? Kaynak: thinkwithgoogle Sanal gerçeklik içeren bir gelecek reklamcılık, yaratıcılık ve hikaye anlatıcılığı için ne anlama geliyor? Sanal gerçekliğe olan

Detaylı

2011-2012 ARI GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR

2011-2012 ARI GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR 2011-2012 ARI GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ MUTLU YILLAR NELER ÖĞRENDİK? Sınıfta Gökyüzü panosu hazırlama. Gece-gündüz panosu hazırlama, sıralama kartları ile günün bölümlerini sıralama Gökyüzü neden mavidir,

Detaylı

Okul Öncesi Devam Takip Defteri (Öğretmen - Öğrenci) Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5,

Okul Öncesi Devam Takip Defteri (Öğretmen - Öğrenci) Kavram Posterleri (Mevsimler 1-2, Atatürk Köşesi, Şekiller, Renkler, Sayılar 1-5, MAVİ YUNUS EĞİTİM SETLERİ KIPIR KIPIR KUKLALAR EĞİTİM SETİ (Öneri: 36-48 Ay) 1. Kıpır Kıpır Kuklalar (8 kitap) (Kukla Sincap, Kukla Kirpi, Kukla Kutup Ayısı, Kukla Kaplumbağa, Kukla Pelikan, Kukla Maymun,

Detaylı

BÜLTENİMİZDE NELER VAR?

BÜLTENİMİZDE NELER VAR? MART AYI BÜLTENİMİZ BÜLTENİMİZDE NELER VAR? SINIF ETKİNLİKLERİMİZ BRANŞ DERSLERİMİZ PORTFOLYO SUNUMUMUZ SİNEMA ETKİNLİĞİMİZ TİYATRO ETKİNLİĞİMİZ SOSYAL ETKİNLİKLERİMİZ DEMOKRASİ SEÇİMİMİZ MART AYI ECO

Detaylı

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ

PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ PENGUEN GRUBU MART AYI BÜLTENİ HAYVANLAR TEMASI BALIK DÜNYA SU GÜNÜ ORMAN HAFTASI YAŞLILAR HAFTASI DÜNYA TİYATROLAR GÜNÜ Balıkları tanıdık. Balıkları gözlemledik. Balık türlerini isimlendirdik. Balıkların

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİÇEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİÇEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÇİÇEK GRUBU ARALIK AYI BÜLTENİ UZAY GERİ DÖNÜŞÜM YENİ YIL TUTUM VE YATIRIM HAFTASI İNSAN HAKLARI VE DEMOKRASİ HAFTASI Tutumlu olmak nedir? Nasıl tutumlu olabiliriz? Elektrik,su

Detaylı

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ

MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ 2010-2011 MAYIS AYI VELİ BÜLTENİ İlkbaharın son ayı bize yazı hatırlatır. Mayıs bültenine çocuklar bakın neleri sığdırır. Enerji, hareket, sağlık var bu ayda, Coşkumuz hiç bitmesin, koşalım yarınlara Mayısta

Detaylı

ÖĞRETİM YILI PENGUENLER GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

ÖĞRETİM YILI PENGUENLER GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2013 2014 ÖĞRETİM YILI PENGUENLER GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik.

Detaylı

Beyaz Perde. K ı s a F i l. m çekim aktivitesi

Beyaz Perde. K ı s a F i l. m çekim aktivitesi Beyaz Perde m çekim aktivitesi K ı s a F i l Tüm yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğiniz, eğlenceli ve heyecan verici bir kısa film projesi! Keyifli bir finalle sonlandırılan müthiş bir film çekim aktivitesi

Detaylı

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ

ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 2016-2017 ÇİÇEK GRUBU NİSAN BÜLTENİ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar

Detaylı

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN

BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN 2. SINIFLAR PYP VELİ BÜLTENİ BULUNDUĞUMUZ MEKAN VE ZAMAN (28 Ekim 2013-13 Aralık 2013) Sayın Velimiz, Okulumuzda yürütülen PYP çalışmaları kapsamında 28 Ekim 2013-13 Aralık 2013 tarihleri arasında işlediğimiz

Detaylı

Yaratıcı takım çalışması inanın hiç bu kadar renkli ve eğlenceli olmamıştır!

Yaratıcı takım çalışması inanın hiç bu kadar renkli ve eğlenceli olmamıştır! Tee-Shirt Yaratıcı takım çalışması Özel olarak tedarik edilmiş Tshirtler, kumaş boyaları, fırçalar, kavanozlar, pullar, boncuklar, iğne-iplikler,önlük, eldiven, temizlik malzemeleri gibi aklınıza gelebilecek

Detaylı

İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANAOKULU OKUANAOKULU 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI VELİ BÜLTENİ

İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANAOKULU OKUANAOKULU 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI VELİ BÜLTENİ İSTEK ÖZEL ULUĞBEY ANAOKULU OKUANAOKULU 2012 2013 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI ARALIK AYI VELİ BÜLTENİ KONULAR A) KIŞ MEVSİMİ 1. Havada Meydana Gelen Değişiklikler 2. Canlılarda Meydana Gelen Değişiklikler a)

Detaylı

ÖĞRETİM YILI PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

ÖĞRETİM YILI PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ 2015 2016 ÖĞRETİM YILI PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade ettik.

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ

EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM DÖNEMİ ÇİÇEK GRUBU EKİM AYI BÜLTENİ 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI DÜNYA HAYVANLAR GÜNÜ DÜNYA ÇOCUK GÜNÜ DÜNYA EL YIKAMA GÜNÜ KALELER Atatürk ün hayatı Atatürk ün ülkemize kazandırdıkları

Detaylı

ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ

ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ ARI GRUBU HAZİRAN AYI BÜLTENİ 2015-2016 YAZ MEVSİMİ BABALAR GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TATİL - VEDALAŞMA Yaz mevsiminde havada meydana gelen değişiklikler neler? Yaz mevsiminde hayvanlarda ne gibi değişiklikler

Detaylı

OCAK AYI BÜLTENİ ŞEKİL KAVRAMI TEMA ÇALIŞMALARIMIZ KAVRAMLAR RENK KAVRAMI SAYI KAVRAMI SES KAVRAMI ÖZEL BİLGİ İLKÖĞRETİM OKULU 6 YAŞ ANASINIFI

OCAK AYI BÜLTENİ ŞEKİL KAVRAMI TEMA ÇALIŞMALARIMIZ KAVRAMLAR RENK KAVRAMI SAYI KAVRAMI SES KAVRAMI ÖZEL BİLGİ İLKÖĞRETİM OKULU 6 YAŞ ANASINIFI ÖZEL BİLGİ İLKÖĞRETİM OKULU 6 YAŞ ANASINIFI OCAK AYI BÜLTENİ 1-31 OCAK TEMA ÇALIŞMALARIMIZ Bu ay farklı duygular içindeydik. Birçok duyguyu hem hep birlikte yaşadık hem de yaşattık. Bizi en çok heyecanlandıran

Detaylı

ETKİNLİK GÜNÜ ÖĞRENCİNİN YANINDA BULUNDURMASI GEREKEN MALZEMELER

ETKİNLİK GÜNÜ ÖĞRENCİNİN YANINDA BULUNDURMASI GEREKEN MALZEMELER SERAMİK ATÖLYESİ Çocukların 3 boyut algısını geliştirmek, ince motor becerilerini desteklemek amacı ile seramik etkinliğinde kil ile 3 boyutlu baykuş çalışması yaptırılacaktır. Kontenjan Sayısı : 10 Kişi

Detaylı

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ, BELEDİYE BAŞKANLIKLARI VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN İŞBİRLİĞİ İLE HER YIL BAŞKA BİR

Detaylı

KAVRAMLARIMIZ. Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra. -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat. -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız

KAVRAMLARIMIZ. Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra. -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat. -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız MART AYI BÜLTENİ KAVRAMLARIMIZ Sayılar(10-11) -Şekiller(Daire-Üçgen-Kare) -Önce-Sonra -Renk Tonları -İnce Kalın Taze-Bayat -Canlı -Cansız -Uzun - Kısa -Duygularımız -Aynı-Farklı-Benzer -Altında-Üstünde

Detaylı

YÖRET Yaz Organizasyonu

YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Yaz Organizasyonu YÖRET Vakfı olarak her yıl, üniversitelerin PDR (Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik) bölümü öğrencilerinden oluşan Genç YÖRET li liderlerle, ilk ve ortaokul yaş grubundaki çocukları

Detaylı

ANİMASYON DERSİ ANİMASYON ÇALIŞMALARI 40/32 YÜZ VE VÜCUT BOYAMA TEKNİKLERİ 40/32 ÇOCUK KOSTÜM VE AKSESUARLARI 40/32

ANİMASYON DERSİ ANİMASYON ÇALIŞMALARI 40/32 YÜZ VE VÜCUT BOYAMA TEKNİKLERİ 40/32 ÇOCUK KOSTÜM VE AKSESUARLARI 40/32 ANİMASYON DERSİ MODÜLLER SÜRE ANİMASYON ÇALIŞMALARI 40/32 YÜZ VE VÜCUT BOYAMA TEKNİKLERİ 40/32 ÇOCUK KOSTÜM VE AKSESUARLARI 40/32 DERS BİLGİ FORMU DERSİN ADI ALAN MESLEK/DAL DERSİN OKUTULACAĞI SINIF/YIL

Detaylı

Kış mevsiminde neler yer, içeriz? Kış mevsimini geleneksel lezzeti olan Sahlep içiyoruz.

Kış mevsiminde neler yer, içeriz? Kış mevsimini geleneksel lezzeti olan Sahlep içiyoruz. 19.12.2016 20.12.2016 21.12.2016 22.12.2016 23.12.2016 AİLE PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA KATILIMI Kitap Günümüz Sürpriz Günümüz Göster- Anlat Günümüz Oyuncak Günümüz Puzzle Günümüz Cuma günü Milli

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU EYLÜL EKİM AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ Eylül Ekim ayı etkinliklerimiz Oyun teması ile başladı. TÜRKÇE DİL Türkçe Dil Etkinliklerimizde ilk bir haftalık süreçte;

Detaylı

ALKEV Ozel. Ilkokulu

ALKEV Ozel. Ilkokulu ALKEV Ozel Ilkokulu 2014-2015 AG-Broschure 1 ve 2. SINIF KULÜPLERİ ÇİZGİLERDEN RESİMLERE YOLCULUK Kulübümüzde aşamalı çizgileri kullanarak çocuklarımıza resim yapmayi öğretmek hem kolay hem de eğlenceli

Detaylı

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI

FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI FORUM EGE GÜNEŞİ ANAOKULU ŞİRİNLER SINIFI AYLIK PROGRAMI DİL BECERİLERİM VE BEN Hikaye / Öykü / Masal Tekerlemeler:. Tümdengelim tekniği ile meyveler, otomobil ve patlıcan tekerlemelerini öğreniyorum.

Detaylı

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ERENKÖY ANAOKULU PENGUEN GRUBU OCAK AYI BÜLTENİ KIŞ MEVSİMİ ENERJİ TASARRUFU HAFTASI Kış resimlerini inceleyerek mevsimler ve özellikleri hakkında konuştuk. Neler öğrenmek istediğimizi ifade

Detaylı

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ

OKUMA YAZMAYA HAZIRLIK ETKİNLİĞİ Sevgili Velimiz; Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk, Türkiye Büyük Millet Meclisi nin kapılarını ilk kez açtığı gün olan 23 Nisan ı çocuklara armağan etmiştir. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve

Detaylı

PANAYIR YİYECEKLERİ. Not: Bir stand maximum 300 kişiye hizmet verebilir. Katılımcı sayısı arttıkça stand sayısıda artırılmalıdır.

PANAYIR YİYECEKLERİ. Not: Bir stand maximum 300 kişiye hizmet verebilir. Katılımcı sayısı arttıkça stand sayısıda artırılmalıdır. PANAYIR YİYECEKLERİ Not: Bir stand maximum 300 kişiye hizmet verebilir. Katılımcı sayısı arttıkça stand sayısıda artırılmalıdır. PANAYIR YİYECEKLERİ 10 Adet Sabit 50 Kişilik Dekorasyonu ile birlikte, Not:

Detaylı

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ

23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ 23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI DÜNYA KİTAP GÜNÜ DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ Mustafa Kemal Atatürk ün Yaşamımızdaki Önemi Türk kültürü Bayrağımız Dünya çocukları İlkbahar Mevsimi Canlı-Cansız YARATICI

Detaylı

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI

ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI ÖZEL MANİSA ÜLKEM ANAOKULU ARALIK AYI BÜLTENİ 3 YAŞ SINIFI SINIF ETKİNLİKLERİ TÜRKÇE DİL Bu ay mevsimler temamızı işledik. Dört mevsime ait sunumumuzu izleyerek çeşitli paylaşımlarda bulunduk. Kıyafet

Detaylı

>> PROJE ADI PROFESYONEL KONSEPT DANS GÖSTERİSİ

>> PROJE ADI PROFESYONEL KONSEPT DANS GÖSTERİSİ >> PROJE ADI PROFESYONEL KONSEPT DANS GÖSTERİSİ >> PROJE AMACI Kurumun, genel hedefleri, tarihi, değerleri ya da kurumsal iletişim stratejisi ışığında o toplantıya ya da o döneme ait mesajları hedefleri

Detaylı

TÜRK DÜNYASI VAKFI. Bana Bir Hikaye yaz projesinin web portalına hoş geldiniz!

TÜRK DÜNYASI VAKFI. Bana Bir Hikaye yaz projesinin web portalına hoş geldiniz! 510 TÜRK DÜNYASI VAKFI HAKKIMIZDA Bana Bir Hikaye yaz projesinin web portalına hoş geldiniz! Bilginin hızla üretildiği ve tüketildiği bir çağda, çocuklarımızın okuma merakının dünya çapında hayli azaldığını

Detaylı

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ

ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ ÖZEL EFDAL ANAOKULU KELEBEK VE YILDIZ GRUPLARI MAYIS AYI BÜLTENİ MAYIS AYINDA NELER ÖĞRENDİK? * Anneler Günü Hediyelerimizi ailelerimize sunduk. Annelerimizin bizim için neler yaptığını tartıştık. Annemize

Detaylı

2014-2015 ÇİÇEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ

2014-2015 ÇİÇEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 2014-2015 ÇİÇEK GRUBU MAYIS AYI BÜLTENİ 19 MAYIS ATATÜRK Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI ANNELER GÜNÜ TRAFİK VE TAŞITLAR DÜNYA SÜT GÜNÜ MÜZELER HAFTASI Mustafa Kemal Atatürk ün hayatı ve ülkemize kazandırdıkları

Detaylı