EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR"

Transkript

1 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR İ.Ü. Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi öğrencileri Fakülte Kodlu (ULFA) dersleri, İ.Ü. Ulaştırma ve Lojisitk Yüksekokulu öğrencileri Yüksekokul Kodlu (ULLO) dersleri seçecektir Güz Yarıyılı Ders Seçim Esasları 2. Devamsızlık I. Sınıf: Yabancı Dil I, Atatürk İlke ve İnkılap Tarihi I ve Türk Dili I dersleri Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi kapsamında yürütülecektir. IV. Sınıf: (S) ile gösterilen dersler seçmeli derslerdir. 4. Sınıftan ilk kez ders alacak öğrencilerin 3 adet zorunlu 3 adet seçimlik ders almaları gerekmektedir. Çince Dil Bilgisi dersi için kontenjan 15, diğer seçimlik dersler için ise 35 tir. Öğrenci ilk kez aldığı teorik derslerin en az % 70 ine ve varsa teorik ders dışındaki her türlü uygulama çalışmasının en az % 80 ine devam etmek zorundadır. Öğrenci devamsızlığı nedeniyle (FD) tekrarlayacağı teorik derslerin en az % 70 ine ve varsa teorik ders dışındaki her türlü uygulama çalışmasının en az % 80 ine devam etmek zorundadır. Devamsızlık nedeniyle (FD) tekrar alınan derslerde devam zorunluluğu arandığı için ilk kez alınıyormuş gibi düşünülerek başka bir ders ile çakışıp çakışmadığına bakılmalıdır. 3. Güzel Sanatlar, Beden Eğitimi, Türk Dili, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi dersleri Açık ve Uzaktan Eğitim kapsamında verildiği için başka bir ders ile çakışmama şartı aranmamaktadır Yarıyıldan ilk kez ders alacak öğrenciler 3 zorunlu 3 seçimlik ders alabilirler. 5. FF olan bir seçimlik ders yerine başka bir seçimlik ders alınabilir. 6. II. Sınıf öğrencileri için, III. Yarıyılda, Beden Eğitimi I ve Güzel Sanatlar I dersinden yalnızca bir tanesi seçilmelidir. Güz yarıyılında Beden Eğitimi I dersini alan öğrenci Bahar Yarıyılında Beden Eğitim II ya da Güzel Sanatlar II dersini seçmekte serbesttir. Aynı şekilde Güz yarıyılında Güzel Sanatlar I dersini alan öğrenci Bahar Yarıyılında Beden Eğitim II ya da Güzel Sanatlar II dersini seçmekte serbesttir.

2 7. AGNO su birbirini takip eden iki yarıyıl 1.80 in altında kalan öğrenciler, AGNO su birbirini takip eden iki yarıyıl 1.80 in altında kalan öğrenciler başarısız duruma düşerler. Başarısız öğrenciler yeni zorunlu ders alamaz, ancak bir üst dönemden seçmeli ders alabilirler. Daha önce başarısız ya da koşullu başarılı oldukları derslerden, içinde bulundukları dönemde açılanlardan (FF) ve (FD) harf notu aldıkları dersleri zorunlu olarak, (DD) ve (DC) harf notu aldıkları dersleri isterlerse tekrarlarlar. Bu durumda tekrarlanan dersten alınan son başarı notu, önceki nota bakılmadan AGNO hesaplamasında not durum belgesine (transktript) yansır. 8. Ders tekrarı ile AGNO sunu 1.80 in üzerine çıkaran öğrenciler, Ders tekrarı ile AGNO sunu 1.80 in üzerine çıkaran öğrenciler, en son okudukları yarıyıldan sonra gelen yarıyıldan da bulundukları dönemin kredi üst limitini geçmemek şartıyla ders alarak öğrenimlerine devam ederler. Bu durumda olan öğrenciler öncelikle (FF) ve (FD) olan başarısız derslerini, sonra alt yarıyıllarda daha önce hiç almadığı derslerini alırlar. İlk defa alınan derslerin saatlerinin çakışması halinde, öğrenciler öncelikle alt yarıyıllardaki dersleri alırlar. 9. AGNO su 1.80 in üstünde olan öğrenciler AGNO su 1.80 in üstünde olan öğrenciler; bir üst dönemden ders alırken alt yarıyıllardan, başarısız oldukları (FF) ve (FD) harf notu aldığı zorunlu dersleri almakla yükümlüdür. Ayrıca alt yarıyıllardan, koşullu başarılı (DD) ve (DC) harf notu aldığı dersleri tekrar alabilir. Bu durumda tekrarlanan dersten alınan son başarı notu, önceki nota bakılmadan AGNO hesaplamasında not durum belgesine (transktript) yansır. 10. En az iki yarıyıl, sonunda AGNO su 3.50 ve üstünde olan öğrenciler, Geçtikleri sınıfın derslerinin yanında ön şartlı veya bağlantılı şartlı olmayan bir üst sınıf ders/derslerini de alabilir. Bunun için öğrencinin gelmiş olduğu sınıfa kadar olan bütün derslerini almış ve başarısız dersi olmaması gerekir. Üstten alınan dersler ile beraber alınan toplam kredi miktarı, öğrenci için o dönem tanımlanmış olan kredi üst limitinden fazla olamaz. Bir üst sınıf dersleri ile çakışmama koşulu aranacaktır.

3 11. Yatay Geçiş öğrencileri, Ders seçimlerini ders muafiyetleri sonuçlarına göre yapacaklardır. 12. Dikey Geçiş öğrencileri, Ders seçimlerini ders muafiyetleri sonuçlarına göre yapacaklardır. 13. Çift Anadal ve Yandal Programı öğrencileri, Ders seçimlerini danışman hocaları ile birlikte yapmaları gerekmektedir. Ders seçimlerini ders muafiyetleri sonuçlarına göre yapacaklardır. ÖNEMLİ NOT: Öğrencilerin ders seçim föylerini imzalı olarak (danışman ve kendi imzaları) en geç 13 Ekim 2017 Cuma günü mesai bitimine kadar öğrenci bürosuna teslim etmeleri gerekmektedir.

4 1. SINIF GÜZ YARIYILI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Ders Saatleri Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma TÜRK DİLİ I* (08:00 09:50) Okt. Melek ELMAS TEMEL HUKUK Turkay ÖZDEMİR TEMEL MATEMATİK Burcu İLETİŞİM TEKNİKLERİ Onur YABANCI DİL I* (10:30-11:50 arası) Okt. Nedim TAŞ TEMEL HUKUK Turkay ÖZDEMİR TEMEL MATEMATİK Burcu İLETİŞİM TEKNİKLERİ Onur YABANCI DİL I* (10:30-11:50 arası) Okt. Nedim TAŞ TEMEL HUKUK Turkay ÖZDEMİR TEMEL MATEMATİK Burcu İLETİŞİM TEKNİKLERİ Onur İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ A. Özgür Karagülle İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ A. Özgür Karagülle MİKRO EKONOMİ Ebru BİLGİSAYAR UYGULAMALARI Burcu İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ A. Özgür Karagülle MİKRO EKONOMİ Ebru BİLGİSAYAR UYGULAMALARI Burcu ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ I* Okt. Aydın ÇAKMAK MİKRO EKONOMİ Ebru BİLGİSAYAR UYGULAMALARI Burcu * Türk Dili I, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I ve Yabancı Dil I dersleri uzaktan eğitim kapsamında gerçekleştirilecektir.

5 2. SINIF GÜZ YARIYILI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Ders Saatleri Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma YÖNETİM MUHASEBESİ İSTATİSTİK Mustafa CAN YÖNETİM MUHASEBESİ İSTATİSTİK Mustafa CAN YÖNETİM MUHASEBESİ İSTATİSTİK Mustafa CAN İNSAN KAYNAKLARI Burcu Özge TOPLAM KALİTE Serap İNSAN KAYNAKLARI Burcu Özge İŞLETME FİNANSI TOPLAM KALİTE Serap MESLEKİ YABANCI DİL I Okt. Belma GÖRÜR İNSAN KAYNAKLARI Burcu Özge İŞLETME FİNANSI ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ Yrd. Doç. Dr Burcu Özge ÖZASLAN ÇALIŞKAN MESLEKİ YABANCI DİL I Okt. Belma GÖRÜR LOJİSTİK NE GİRİŞ Ebru İŞLETME FİNANSI ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ Yrd. Doç. Dr Burcu Özge ÖZASLAN ÇALIŞKAN MESLEKİ YABANCI DİL I Okt. Belma GÖRÜR LOJİSTİK NE GİRİŞ Ebru * ÖRGÜTSEL DAVRANIŞ Yrd. Doç. Dr Burcu Özge ÖZASLAN ÇALIŞKAN LOJİSTİK NE GİRİŞ Ebru (S) ile belirtilen dersler seçimlik ders olup; yalnızca bir tanesi seçilecektir. Güzel Sanatlar I dersi Salı günü saat 16:00-17:00 arasında Okt. Tufan Sağnak tarafından; Beden Eğitimi I dersi ise Perşembe günü 10:00-10:50 arasında Okt. Orgun Güngör tarafından uzaktan eğitim kapsamında gerçekleştirilecektir.

6 3. SINIF GÜZ YARIYILI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Ders Saatleri Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma DENİZ TAŞIMACILIĞI VE İŞLETMECİLİĞİ Serap TERMİNAL PLANLAMASI VE A. Özgür TERMİNAL PLANLAMASI VE A. Özgür DENİZ TAŞIMACILIĞI VE İŞLETMECİLİĞİ Serap DENİZ TAŞIMACILIĞI VE İŞLETMECİLİĞİ Serap ŞEBEKE OLUŞTURMA VE FİZİKSEL DAĞITIM Onur KARA TAŞIMACILIĞI OPERASYON Öğr. Grv. Ali ÇİÇEKLİ KARA TAŞIMACILIĞI OPERASYON Öğr. Grv. Ali ÇİÇEKLİ KARA TAŞIMACILIĞI OPERASYON Öğr. Grv. Ali ÇİÇEKLİ LOJİSTİK HUKUKU (2) Turkay ÖZDEMİR LOJİSTİK HUKUKU (2) Turkay ÖZDEMİR LOJİSTİK HUKUKU (2) Turkay ÖZDEMİR HAVA KARGO Abit HAVA KARGO Abit HAVA KARGO Abit DEMİRYOLU TAŞIMACILIĞI Öğr. Grv. Hasan YETİM ŞEBEKE OLUŞTURMA VE FİZİKSEL DAĞITIM Onur DEMİRYOLU TAŞIMACILIĞI Öğr. Grv. Hasan YETİM ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ ULUSLARARASI PAZARLAMA Prof. Dr. Sahavet GÜRDAL MESLEKİ YABANCI DİL III Okt. Mustafa ERTÜRK DEMİRYOLU TAŞIMACILIĞI Öğr. Grv. Hasan YETİM ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ ULUSLARARASI PAZARLAMA Prof. Dr. Sahavet GÜRDAL MESLEKİ YABANCI DİL III Okt. Mustafa ERTÜRK ARAŞTIRMA YÖNTEMLERİ ULUSLARARASI PAZARLAMA Prof. Dr. Sahavet GÜRDAL MESLEKİ YABANCI DİL III Okt. Mustafa ERTÜRK

7 4. SINIF BAHAR YARIYILI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ Ders Sa. Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma TEDARİK ZİNCİRİ (Z) Abit TEDARİK ZİNCİRİ (Z) Abit ÜRETIM YÖNETIMI(Z) Serap KIREMITCI TEDARİK ZİNCİRİ (Z) Abit ÜRETIM YÖNETIMI(Z) Serap KIREMITCI ÜRETIM YÖNETIMI(Z) Serap KIREMITCI STRATEJİK YÖNETİM(Z) Gültekin ALTUNTAŞ STRATEJİK YÖNETİM(Z) Gültekin ALTUNTAŞ SÜRDÜRÜLEBİLİR VE YEŞİL LOJİSTİK (S) Ebru ADR (S) Onur SÜRDÜRÜLEBİLİR VE YEŞİL LOJİSTİK (S) Ebru ADR (S) Onur ( Derslik 1) HAVALİMANI VE TRAFİK (S) A. Özgür LOJİSTİKTE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (S) Burcu Özge HAVALİMANI VE TRAFİK (S) A. Özgür LOJİSTİKTE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (S) Burcu Özge TEMEL ÇİNCE GRAMER (S) Doç. Dr. Eyüp Sarıtaş (14:30-17:20) TEMEL ÇİNCE GRAMER (S) Doç. Dr. Eyüp Sarıtaş (14:30-17:20) STRATEJİK YÖNETİM(Z) Gültekin ALTUNTAŞ SÜRDÜRÜLEBİLİR VE YEŞİL LOJİSTİK (S) Ebru ADR (S) Onur ( Derslik 1) HAVALİMANI VE TRAFİK (S) A. Özgür LOJİSTİKTE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ (S) Burcu Özge TEMEL ÇİNCE GRAMER (S) Doç. Dr. Eyüp Sarıtaş (14:30-17:20) NOT: Dördüncü sınıftan ilk kes ders alacak öğrencilerin 3 zorunlu derse ek olarak (S) ile belirtilen seçimlik derslerden 3 adet seçmeleri gerekmektedir. (S) ile belirtilen dersler seçimlik dersler olup; aynı saatte olan derslerden sadece bir tanesi seçilecektir. Temel Çince Gramer seçimlik dersi için kontenjan 15, diğer seçimlik dersler için ise 35 tir.

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon : 19.09.2016 İ.Ü. Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi öğrencileri Fakülte Kodlu (ULFA) dersleri, İ.Ü. Ulaştırma ve Lojisitk Yüksekokulu öğrencileri Yüksekokul

Detaylı

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon : 10.09.2018 2018-2019 GÜZ DÖNEMİ LİSANS DERS ALMA VE DANIŞMAN ONAYLAMA İŞLEMİ BAŞLAMA TARİHİ 10 Eylül 2018 LİSANS DERS ALMA İŞLEMİ BİTİŞ TARİHİ 16 Eylül

Detaylı

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon : 28.08.2015 İ.Ü. Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi öğrencileri Fakülte Kodlu (ULFA) dersleri, İ.Ü. Ulaştırma ve Lojisitk Yüksekokulu öğrencileri Yüksekokul

Detaylı

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon :

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon : DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon : 28.08.2015 İ.Ü. Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi öğrencileri Fakülte Kodlu (ULFA) dersleri, İ.Ü. Ulaştırma ve Lojisitk Yüksekokulu öğrencileri Yüksekokul

Detaylı

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon :

DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon : DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon : 28.08.2015 İ.Ü. Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi öğrencileri Fakülte Kodlu (ULFA) dersleri, İ.Ü. Ulaştırma ve Lojisitk Yüksekokulu öğrencileri Yüksekokul

Detaylı

EGİTİM-ÖGRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR

EGİTİM-ÖGRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR 2016-2017 EGİTİM-ÖGRETİM YILI BAHAR YARIYILI DERS SEÇİMİNDE DİKKAT EDİLECEK HUSUSLAR Revizyon: 06.02.2017 i.ü. Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi öğrencileri Fakülte Kodlu (ULFA) dersleri, i.ü. Ulaştırma

Detaylı

İ. Ü. ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ 1. SINIF BAHAR YARIYILI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ

İ. Ü. ULAŞTIRMA VE LOJİSTİK FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM DÖNEMİ 1. SINIF BAHAR YARIYILI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ 1. SINIF BAHAR YARIYILI HAFTALIK DERS ÇİZELGESİ TÜM DERSLER AMFİ 4 TE YAPILACAKTIR. Yönetim Organizasyon Onur Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II* Okt. Aydın Çakmak Yabancı Dil II* Okt. Nedim Taş Yönetim

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2017-2018 BAHAR YARIYILI KAYIT YENİLEME TARİHLERİ Ders Seçme İşlemleri Başlangıç

Detaylı

İ.Ü.SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ ÖRGÜN EĞİTİM ROGRAMI 1. SINIF 2. YARIYIL 2014-2015 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI

İ.Ü.SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ ÖRGÜN EĞİTİM ROGRAMI 1. SINIF 2. YARIYIL 2014-2015 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI İ.Ü.SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU DIŞ TİCARET BÖLÜMÜ ÖRGÜN EĞİTİM ROGRAMI 1. SINIF 2. YARIYIL 2014-2015 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 8.30-9.15 MAKRO EKONOMİ

Detaylı

Form No: FR.03

Form No: FR.03 I. SINIF GÜN SAAT DERS KODU DERS ADI ŞUBE ELEMANIN ADI SOYADI DERSLİK PAZARTESİ ATA 102 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II (Z) ŞUBE 25 Okt. Murat BOZ - 09:30 ATA 102 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İŞLETME BÖLÜMÜ 1.ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I. SINIF

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İŞLETME BÖLÜMÜ 1.ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I. SINIF PERŞE MBE ÇARŞAMBA SALI PAZARTESİ GÜN SAAT DERS KODU I. SINIF DERS ADI ŞUBE ÖĞRETİM ELEMANIN ADI SOYADI DERSLİK 08:30 ATA 102 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II (Z) Şube B Okt. Murat BOZ 09:30 ATA 102

Detaylı

Form No: FR.03

Form No: FR.03 GÜN SAAT I. SINIF ADI ŞUBE ÖĞRETİM ELEMANIN ADI SOYADI LİK 17:30 ATA 102 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II (Z) ŞUBE 35 Okt. Koray ERGİN 18:30 ATA 102 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ II (Z) ŞUBE

Detaylı

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM LİSANS DERSLERİ

T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM LİSANS DERSLERİ T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM LİSANS DERSLERİ 1. YARIYIL (GÜZ DÖNEMİ) 1004101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ I 2 2+0 2 ZORUNLU 1004102 TÜRK

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İŞLETME BÖLÜMÜ 2. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I. SINIF

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI İŞLETME BÖLÜMÜ 2. ÖĞRETİM DERS PROGRAMI I. SINIF 7-8 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR YARIYILI I. SINIF 17:30 ATA 102 18:30 ATA 102 17:30 ATA 102 18:30 ATA 102 ADI ŞUBE ÖĞRETİM ELEMANIN ADI SOYADI LİK Şube A Şube A Şube B Şube B Okt. Koray ERGİN Okt. Koray

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI 1. YIL GÜZ YARIYILI 1203101 Endüstri Mühendisliğine Giriş 2 0 0 2 4 1203102 Matematik-1

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SAĞLIK YÖNETİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2017 /2018 DERS YILI GÜZ YARIYILI HAFTALIK DERS PROGRAMI

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ SAĞLIK YÖNETİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS 2017 /2018 DERS YILI GÜZ YARIYILI HAFTALIK DERS PROGRAMI İLAN TARİHİ 26.09.2017 T.C. SAĞLIK YÖNETİMİ TEZLİ YÜKSEK LİSANS SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 08.30-09.20 13.30-14.20 Politikaları SABİF 14.30-15.20 15.30-16.20 Politikaları SABİF Derslik

Detaylı

GELDİĞİ KURUM: YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU LOJİSTİK PROGRAMI

GELDİĞİ KURUM: YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU LOJİSTİK PROGRAMI YAŞAR ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ ULUSLARARASI LOJİSTİK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ DİKEY GEÇİŞ İNTİBAK ÇİZELGESİ 20 20 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GELDİĞİ KURUM: YAŞAR ÜNİVERSİTESİ MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

BİGADİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV TAKVİMİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI I SINIF

BİGADİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV TAKVİMİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI I SINIF MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI 11 Nisan 2016 Pazartesi 09:00 İstatistik 11 Nisan 2016 Pazartesi 14:30 Dış Ticaret İşl.Muh. 12 Nisan 2016 Salı 09:30 Kamu Maliyesi 12 Nisan 2016 Salı 13:00 Araştırma

Detaylı

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ I. YARIYIL I. YIL 0 4 0 2 1 0 1 MATEMATİK I Z 4 0 4 5 0 4 0 2 1 0 3 İKTİSADA GİRİŞ I Z 3 0 3 4 0 4 0 2 1 0 5 İŞLETME YÖNETİMİNE GİRİŞ Z 3 0 3 4 0 4 0 2 1 1 3 INTRODUCTION TO BUSINESS (Z) 3 0 3 4 0 4 0

Detaylı

BİGADİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI ARA SINAV TAKVİMİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI I SINIF

BİGADİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI ARA SINAV TAKVİMİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI I SINIF MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI 16 Kasım 2015 Pazartesi 09:30 Genel Muhasebe I 16 Kasım 2015 Pazartesi 13:00 Meslek Etiği / Sermaye Piyasası 17 Kasım 2015 Salı 09:30 Türk Dili I 17 Kasım 2015 Salı

Detaylı

KBÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV TAKVİMİ TATATAKVİMİ 25 MAYIS 2015 PAZARTESİ

KBÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL SINAV TAKVİMİ TATATAKVİMİ 25 MAYIS 2015 PAZARTESİ KBÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ FİNAL TAKVİMİ TATATAKVİMİ 25 MAYIS 2015 PAZARTESİ YAPILACAK DERS ÖĞRETİM ÜYESİ SALONU VE ÖĞRENİM TÜRÜ 10.00 YDL184 YABANCI

Detaylı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2014 2015 BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI FİNANS BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2014 2015 BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI FİNANS BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ :00 : :00 : :00 : :00 : :00 : 0:00 0: 09: 0:00 0: KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 0 0 BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI FİNANS BANKACILIK VE SİGORTACILIK BÖLÜMÜ BANKACILIK

Detaylı

MKÜ REYHANLI SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV TARİHİ SNV_Adı SNV_Tarihi SNV_Saati DH_Kodu DH_Adı DH_Bölümü Final

MKÜ REYHANLI SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZ DÖNEMİ FİNAL SINAV TARİHİ SNV_Adı SNV_Tarihi SNV_Saati DH_Kodu DH_Adı DH_Bölümü Final Final 09.01.2017 10:00 7502307 DIŞ TİCARET İŞLEMLERİ YÖNETİMİ Bankacılık ve Sigortacılık Final 09.01.2017 10:00 7502311 BANKACILIK VE SİGORTACILIK HUKUKU Bankacılık ve Sigortacılık Final 09.01.2017 13:30

Detaylı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 2016 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 2015 2016 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ :00 : :00 : :00 : :00 : :00 : 0:00 0: 09: 0:00 0: KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU 0 0 GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ AŞÇILIK PROGRAMI

Detaylı

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI

T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI T.C. SELÇUK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI YABANCI DİL HAZIRLIK SINIFI GÜZ YARIYILI BAHAR YARIYILI 30 30 1. YIL GÜZ YARIYILI 1203110

Detaylı

Zorunlu (Z) Bu Derslerden Toplam 30 Akts Kredilik Ders Seçilecektir.

Zorunlu (Z) Bu Derslerden Toplam 30 Akts Kredilik Ders Seçilecektir. I.SINIF GÜZ YARIYILI NORMAL ÖĞRETİM ENF1 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ I Z 2 2 3 4 YBS103 MATEMATİK I Z 3 0 3 5 YBS105 EKONOMİ I Z 3 0 3 5 YBS107 GENEL MUHASEBE I Z 3 0 3 5 YBS109 TEMEL HUKUK Z 3 0 3 4 TD

Detaylı

BİGADİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI

BİGADİÇ MESLEK YÜKSEKOKULU AKADEMİK YILI BÜTÜNLEME SINAV TAKVİMİ MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PROGRAMI 02 Şubat 2016 Salı 09:30 Bilgi ve İletişim Tek./Bilgisayar 02 Şubat 2016 Salı 11:00 Meslek Etiği / Sermaye Piyasası/Dış Tic.İşlm. 02 Şubat 2016 Salı 13:00 Genel

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI. Kredi

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI. Kredi 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI Program Sınıfı Öğretimi Ders Kodu DERSLER Kredi ECTS Öğretim Elemanı Derslik Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Dış Ticaret Dış/1.S NÖ 405211001 Atatürk

Detaylı

İ.Ü.SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU DIŞ TİCARET PROGRAMI ÖRGÜN EĞİTİM 1. SINIF 2. YARIYIL 2013-2014 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI

İ.Ü.SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU DIŞ TİCARET PROGRAMI ÖRGÜN EĞİTİM 1. SINIF 2. YARIYIL 2013-2014 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI İ.Ü.SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEK OKULU DIŞ TİCARET PROGRAMI ÖRGÜN EĞİTİM 1. SINIF 2. YARIYIL 2013-2014 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA 8.30-9.15 9.20-10.05 10.10-10.55

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ ÖĞRENCİ DERS ALMA / KAYIT YENİLEME KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ ÖĞRENCİ DERS ALMA / KAYIT YENİLEME KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ ÖĞRENCİ DERS ALMA / KAYIT YENİLEME KILAVUZU Sevgili Öğrencilerimiz, 2011 2012 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ders alma / kayıt yenileme işleminiz 01

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZ AK TAN EĞİTİM FAKÜLTESİ DEK ANLIĞI EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU 2017-2018 GÜZ YARIYILI KAYIT YENİLEME TARİHLERİ Ders Seçme İşlemleri Başlangıç

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ GÜZ-BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ GÜZ-BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ BESLENME VE DİYETETİK BÖLÜMÜ 2007-2008 GÜZ-BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI 1 I. Yarıyıl (Güz) Dersin Kodu Optik Kod Şubesi Dersin Adı T U K 1. BES 105 361105 001 Mesleki Oryantasyon 0

Detaylı

DERS SEÇİM REHBERİ (21-24 EYLÜL 2018)

DERS SEÇİM REHBERİ (21-24 EYLÜL 2018) DERS SEÇİM REHBERİ (21-24 EYLÜL 2018) 2018-2019 Eğitim Öğretim Güz Yarıyılında Öğrencilerimiz Ders Seçimi Yaparken Aşağıdaki Hususlara Dikkat Etmelidir. 1. İlk olarak hazırlık sınıfı okumayacak birinci

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI 1. YIL GÜZ YARIYILI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI 1. YIL GÜZ YARIYILI 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI DERS PLANI 1. YIL GÜZ YARIYILI Adı Teorik Uyg Lab Ön Şart (ler) ve Notu 1203101 14 Endüstri Mühendisliğine Giriş 2 0 0 2 4 1203102 Matematik-1 4 2 0 5 8 1203103 Fizik-1 2

Detaylı

2010/2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İKTİSAT BÖLÜMÜ NORMAL ÖĞRETİM 1. SINIF HAFTALIK DERS PROGRAMI DERS SAATLERİ IV.DERS VI.DERS I.DERS II.

2010/2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İKTİSAT BÖLÜMÜ NORMAL ÖĞRETİM 1. SINIF HAFTALIK DERS PROGRAMI DERS SAATLERİ IV.DERS VI.DERS I.DERS II. 2010/2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ İKTİSAT BÖLÜMÜ NORMAL ÖĞRETİM 1. SINIF HAFTALIK PROGRAMI I. II. III. I VI. VII. VIII. GÜNLER 08.30-09.15 09.30-10.15 10.30-11.15 11.30-12.15 13.00-13.45 14.00-14.45

Detaylı

SINAV PROGRAMI DIŞ TİCARET 1.SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1.SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2.SINIF DIŞ TİCARET 2.SINIF

SINAV PROGRAMI DIŞ TİCARET 1.SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1.SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2.SINIF DIŞ TİCARET 2.SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2SINIF BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASISTANLIĞI 1SINIF BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASISTANLIĞI 2SINIF DIŞ TİCARET 1SINIF DIŞ TİCARET 2SINIF İŞLETME

Detaylı

Öğr. Sayısı BESLENME İLKELERİ 16.11.2015 09:00 D201- Öğr. Gör. M. 81 TARİHİ I

Öğr. Sayısı BESLENME İLKELERİ 16.11.2015 09:00 D201- Öğr. Gör. M. 81 TARİHİ I OTEL LOKANTA VE İKRAM HİZMETLERİ BÖLÜMÜ AŞÇILIK PROGRAMI (NORMAL VE II. ÖĞRETİM) ARA TARİHLERİ BESLENME İLKELERİ 16.11.2015 09:00 D201- Gör. M. 81 ÖZBAY TÜRK DİLİ I 17.11.2015 09:00 D201- Gör. M. 81 KARABACAK

Detaylı

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Bahar Ders Programı. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi

Hisarcık Meslek Yüksekokulu Bahar Ders Programı. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi Hisarcık Meslek Yüksekokulu 2017-2018 Bahar Ders Programı Program Sınıfı Öğretimi DERSLER Kredi ECTS Öğretim Elemanı Derslik Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Bankacılık ve Sigortacılık 1 NÖ Atatürk

Detaylı

RTEÜ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1.SINIF 2014-2015 BAHAR YARIYILI 1.ARASINAV PROGRAMI

RTEÜ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1.SINIF 2014-2015 BAHAR YARIYILI 1.ARASINAV PROGRAMI BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1SINIF 2014-2015 BAHAR YARIYILI 1ARASINAV PROGRAMI 30 Mart 2015 Pazartesi 09:00 Bilgisayarlı büro programları 303 30 Mart 2015 Pazartesi 11:00 İngilizce ıı 303 31 Mart 2015 Salı

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ AÇIK VE UZAKTAN EĞİTİM FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ KAYITLI ÖĞRENCİLER İÇİN KAYIT YENİLEME KILAVUZU Bu kılavuz Coğrafya, Felsefe, Endüstri Mühendisliği, Halkla

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI. Kredi

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI. Kredi 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI Program Sınıfı Öğretimi Ders Kodu DERSLER Kredi ECTS Öğretim Elemanı Derslik Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Dış Ticaret Dış/1.S NÖ 405211001 Atatürk

Detaylı

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ BOLVADİN UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU LOJİSTİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI

AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ BOLVADİN UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU LOJİSTİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ BOLVADİN UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU LOJİSTİK BÖLÜMÜ DERS PROGRAMI FAKÜLTESİ UYGULAMALI BİLİMLER BÖLÜMÜ PROGRAMI BOLVADİN UYGULAMALI BİLİMLER Y.O. LOJİSTİK BİRİNCİ YIL 1

Detaylı

13:25-14:10 14:20-15:05 15:15-16:00 D204 TRAFO VE DOĞRU AKIM MAKİNALARI ÖĞR. GÖR. ENVER ERKAN BİL. LAB. ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP TARİHİ II

13:25-14:10 14:20-15:05 15:15-16:00 D204 TRAFO VE DOĞRU AKIM MAKİNALARI ÖĞR. GÖR. ENVER ERKAN BİL. LAB. ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP TARİHİ II ELEKTRİK I (N.Ö.) 0 :0 - : : - 0:0 0:0 - :0 ALTERNATİF AKIM DEVRELERİ TRAFO VE DOĞRU AKIM MAKİNALARI ÖĞR. GÖR. ENVER ERKAN ÖĞR. GÖR. ENVER ERKAN BİLGİSAYAR DESTEKLİ PROJE-I ATATÜRK İLKELERİ VE İNKİLAP

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ FİNAL PROGRAMI Program Sınıfı Öğretimi Ders Kodu DERSLER Kredi ECTS Öğretim Elemanı 9 Ocak 2017 Pazartesi 10 Ocak 2017 Salı 11 Ocak 2017 Çarşamba 12 Ocak 2017 Perşembe

Detaylı

T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK YÖNERGESİ

T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK YÖNERGESİ T.C. MUŞ ALPARSLAN ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK YÖNERGESİ Amaç Madde 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, Muş Alparslan Üniversitesi ne yeni kayıt yaptıran öğrencilerin daha önce, Muş Alparslan Üniversitesi

Detaylı

03-07 Eylül 2012 Kayıtları Uzaktan Kayıt Yenileme ve Kayıtlı Öğrenci Ders Eylül 2012

03-07 Eylül 2012 Kayıtları Uzaktan Kayıt Yenileme ve Kayıtlı Öğrenci Ders Eylül 2012 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI Yatay Geçiş Başvuruları 06-24 Ağustos 2012 Tek Ders Sınav Başvurusu 10-24 Ağustos 2012 Tek Ders Sınavı 29 Ağustos 2012 Tek Ders Sınav Notlarının

Detaylı

Çift Anadal, Yandal, Kurum İçi Yatay Geçiş ve Kurum Dışı Yatay Geçiş Başvurularının

Çift Anadal, Yandal, Kurum İçi Yatay Geçiş ve Kurum Dışı Yatay Geçiş Başvurularının 22 Haziran 03 Temmuz 2015 Lisansüstü Programlara Giriş için Başvuru 10 Temmuz 2015 Lisansüstü Programlara Kabullerin İlanı 20-24 Temmuz 2015 Lisansüstü Programlara Kayıt 27 31 Temmuz 2015 03 07 Ağustos

Detaylı

ULUSLARARASI LOJİSTİK LİSANS PROGRAMI

ULUSLARARASI LOJİSTİK LİSANS PROGRAMI ULUSLARARASI LOJİSTİK LİSANS PROGRAMI Programı Sunan Akademik Birim Uluslararası Lojistik Bölümü Program Direktörü Duygu Sav Programın Türü Lisans Programı Derecenin Seviyesi Bu program, Lisans seviyesinde

Detaylı

DERS KAYIT KILAVUZU. I. Eski ve Yeni Yönetmelik Öğrencileri için ORTAK Kurallar

DERS KAYIT KILAVUZU. I. Eski ve Yeni Yönetmelik Öğrencileri için ORTAK Kurallar DERS KAYIT KILAVUZU Maltepe Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim ve Öğretim ve Sınav Yönetmelikleri ile ilgili Senato Kararları bu kılavuzda özetlenmiştir. I. Eski ve Yeni Yönetmelik Öğrencileri için

Detaylı

ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZYARIYILI I.ÖĞRETİM HAFTALIK DERS PROGRAMI

ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU GÜZYARIYILI I.ÖĞRETİM HAFTALIK DERS PROGRAMI G SAAT Lojistik A 09.15-10.00 Genel Muhasebe (9) 102 Depolama Yönetimi (5) 202 10.15-11.00 Genel Muhasebe (9) 102 Depolama Yönetimi (5) 202 Z 11.15-12.00 Genel Muhasebe (9) 102 Depolama Yönetimi (5) 202

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ DERS EŞDEĞERLİLİK, İNTİBAK VE MUAFİYET UYGULAMA ESASLARI

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ DERS EŞDEĞERLİLİK, İNTİBAK VE MUAFİYET UYGULAMA ESASLARI İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ-CERRAHPAŞA HASAN ALİ YÜCEL EĞİTİM FAKÜLTESİ DERS EŞDEĞERLİLİK, İNTİBAK VE MUAFİYET UYGULAMA ESASLARI İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa, Hasan Ali Yücel Eğitim Fakültesinin tüm Anabilim

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZ OKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZ OKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar GAZİ ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ YAZ OKULU YÖNERGESİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1 (1) Bu Yönerge; Gazi Üniversitesine bağlı Tıp Fakültesi, Diş Hekimliği Fakültesi ve bir eğitim-öğretim

Detaylı

ESOGÜ MMF ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtlarına İlişkin Hususlar

ESOGÜ MMF ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtlarına İlişkin Hususlar ESOGÜ MMF ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 2015-2016 Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ders Kayıtlarına İlişkin Hususlar Ders Kayıtları 10 Eylül 2015 8:30-13:00, 17:30-23:00 (kayıt onayı 8:30-23:00) 11 Eylül 2015

Detaylı

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YENİÇAĞA YAŞAR ÇELİK MESLEK YÜKSEKOKULU

ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ YENİÇAĞA YAŞAR ÇELİK MESLEK YÜKSEKOKULU DIŞ TİCARET PROGRAMI I. SINIF HAFTALIK DERS PROGRAMI D. Saati Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma 9.00-09.50 10.00-10.50 11.00-11.50 Dış Ticaret İşlemleri I (A3) Dış Ticaret İşlemleri I (A3) Dış Ticaret

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi Eğitim Öğretim Dönemi Başlangıç Bitiş 2016-2017 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı 01.09.2016 30.08.2017 2016-2017 Eğitim Öğretim Akademik

Detaylı

SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ ÖN LİSANS PROGRAMI

SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ ÖN LİSANS PROGRAMI SİVİL HAVACILIK KABİN HİZMETLERİ ÖN LİSANS PROGRAMI Programı Sunan Akademik Birim Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri Bölümü Program Direktörü Hasan USLU Programın Türü Önlisans Programı Derecenin Seviyesi

Detaylı

1. Ders Seçme Ekranının Kullanımı ile İlgili Bilgiler:

1. Ders Seçme Ekranının Kullanımı ile İlgili Bilgiler: 1 1. Ders Seçme Ekranının Kullanımı ile İlgili Bilgiler: Öğrenci Bilgi Sistemine http://obs.ankara.edu.tr:90 adresinden kullanıcı adı ve şifre ile giriş yapılır. Kullanıcı adı okul numarasıdır. 2 Sistemde,

Detaylı

NACİ TOPÇUOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI BAHAR DÖNEMİ 1. SINIF HAFTALIK DERS PROGRAMI

NACİ TOPÇUOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI BAHAR DÖNEMİ 1. SINIF HAFTALIK DERS PROGRAMI NACİ TOPÇUOĞLU MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME YÖNETİMİ PROGRAMI 09:25-10:10 NTİP 104 DÖNEM SONU MUHASEBE NTİP 110 ŞİRKETLER MUHASEBESİ NTİP 118 YÖNETİM VE ORGANİZASYON NTİP 102 İSTATİSTİK 10:20-11:05 NTİP

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi Eğitim Öğretim Dönemi Başlangıç Bitiş 2016-2017 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı 01.09.2016 30.08.2017 2017-2018 Eğitim-Öğretim Akademik

Detaylı

ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA

ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA DERS KAYIT HAFTASI (19-23 EYLÜL 2018) DERSLERİN İLK HAFTASI (24-28 EYLÜL 2018 DERSLERİN İKİNCİ HAFTASI (1-3 EKİM 2018) ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ PAZAR PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA CUMARTESİ

Detaylı

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAAT OTURUM NO 09/01/

İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAAT OTURUM NO 09/01/ İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ SENATO TOPLANTISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAAT OTURUM NO 09/01/2019 10.00 01 İSTİNYE ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET (EŞDEĞERLİLİK) VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ Amaç BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam,

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DERS PROGRAMI Program Sınıfı Öğretimi DERSLER Kredi ECTS Öğretim Elemanı Derslik Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Dış Ticaret Dış/1.S NÖ Atatürk İlke ve

Detaylı

T.C. KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI (İKİNCİ ÖĞRETİM)

T.C. KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ ÖĞRETİM PLANI (İKİNCİ ÖĞRETİM) T.C. KONYA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK VE DOĞA BİLİMLERİ FAKÜLTESİ İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 8-9 ÖĞRETİM PLANI (İKİNCİ ÖĞRETİM). SINIF. YARIYIL (GÜZ YARIYILI) 4 5 Fen Fakültesi Matematik 4++ 7 - Fen

Detaylı

DERS NOTLARI VE AKADEMİK DURUM Buradaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Transkriptinizin son haline AÖF Bürolarından ulaşabilirsiniz.

DERS NOTLARI VE AKADEMİK DURUM Buradaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Transkriptinizin son haline AÖF Bürolarından ulaşabilirsiniz. Sayfa : 1 YILLIK SİSTEMDE ALINAN DERSLER Kodu Ders Adı Not Yerine -------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------- -------------- ------------------------------------------------

Detaylı

KUYUCAK MESLEK YÜKSEKOKULU

KUYUCAK MESLEK YÜKSEKOKULU Adnan Menderes Üniversitesi KUYUCAK MESLEK YÜKSEKOKULU I- PROGRAMLAR İŞLETME YÖNETİMİ İŞLETME YÖNETİMİ (İkinci Öğretim) KOOPERATİFÇİLİK KOOPERATİFÇİLİK (İkinci Öğretim) MUHASEBE VE VERGİ UYGULAMALARI PAZARLAMA

Detaylı

HİSARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU BAHAR DÖNEMİ YARIYIL İÇİ SINAV PROGRAMI. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi

HİSARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU BAHAR DÖNEMİ YARIYIL İÇİ SINAV PROGRAMI. ECTS Öğretim Elemanı. Kredi HİSARCIK MESLEK YÜKSEKOKULU 2017-2018 BAHAR DÖNEMİ YARIYIL İÇİ SINAV PROGRAMI Program Sınıfı Öğretimi DERSLER Kredi ECTS Öğretim Elemanı 26 Mart Pazartesi 27 Mart Salı 28 Mart Çarşamba 29 Mart Perşembe

Detaylı

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi

T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi T.C. MERSİN ÜNİVERSİTESİ 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Takvimi Eğitim Öğretim Dönemi Başlangıç Bitiş 2017-2018 Eğitim-Öğretim Akademik Yılı 01.09.2017 30.08.2018 2017-2018 Eğitim Öğretim Akademik

Detaylı

2015-2016 YILI GÜZ DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI

2015-2016 YILI GÜZ DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI 2015-2016 YILI GÜZ DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1SINIF BANKACILIK VE SİGORTACILIK 2SINIF BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASISTANLIĞI 1SINIF BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASISTANLIĞI

Detaylı

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR

1.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 2.SINAVLAR 3.SINAVLAR SINIF DÜZEYİ DERS ADI TARİH 4.Sınıf 4.GENEL DEĞERLENDİRME 5 Mart Perşembe 4.Sınıf İNGİLİZCE 6 Mart Cuma 4.Sınıf SOSYAL BİLGİLER 9 Mart Pazartesi 4.Sınıf TÜRKÇE 11 Mart Çarşamba 4.Sınıf MATEMATİK 13 Mart

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YARIYIL SONU SINAV PROGRAMI. Ders Kodu Öğretim Elemanı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YARIYIL SONU SINAV PROGRAMI. Ders Kodu Öğretim Elemanı 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ YARIYIL SONU SINAV PROGRAMI Program Sınıfı Öğretimi Ders Kodu DERSLER Öğretim Elemanı 25 Aralık 2017 Pazartesi 26 Aralık 2017 Salı 27 Aralık 2017 Çarşamba 28 Aralık2017

Detaylı

2015-2016 GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI

2015-2016 GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI İŞLETME - 1 MUHASEBE - 1 İŞLETME - 2 MUHASEBE - 2 HALKLA İLİŞKİLER BÜRO YÖNETİMİ - 1 BÜRO YÖNETİMİ - 2 2015-2016 GÜZ DÖNEMİ VİZE PROGRAMI BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1SINIF 16 Kasım 2015 Pazartesi 13:00

Detaylı

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ÖRGÜN ÖĞRETİM I.ŞUBE 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ÖRGÜN ÖĞRETİM I.ŞUBE 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ÖRGÜN ÖĞRETİM I.ŞUBE 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI Pazartesi / I. Sınıf Pazartesi / II. Sınıf Pazartesi / III. Sınıf Pazartesi / IV. Sınıf İnsan Fizyolojisi

Detaylı

DERS NOTLARI VE AKADEMİK DURUM Buradaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Transkriptinizin son haline AÖF Bürolarından ulaşabilirsiniz.

DERS NOTLARI VE AKADEMİK DURUM Buradaki bilgiler sadece bilgilendirme amaçlıdır. Transkriptinizin son haline AÖF Bürolarından ulaşabilirsiniz. Sayfa : 1 YILLIK SİSTEMDE ALINAN DERSLER Kodu Ders Adı Not Yerine -------------------------- ----------------------------------------------------------------------------------- -------------- ------------------------------------------------

Detaylı

Bucak İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Yılından İtibaren Uygulanacak Yeni Öğretim Planı

Bucak İşletme Fakültesi İşletme Bölümü Öğretim Yılından İtibaren Uygulanacak Yeni Öğretim Planı Bucak İşletme Fakültesi İşletme Bölümü 2018-2019 Öğretim Yılından İtibaren Uygulanacak Yeni Öğretim Planı 1. YARIYIL 18101 Genel İşletme Z Girer 3+0 3,0 5 18103 Genel Muhasebe Z Girer 3+0 3,0 5 18105 Genel

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ ÖĞRENCİ DERS ALMA / KAYIT YENİLEME KILAVUZU

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ ÖĞRENCİ DERS ALMA / KAYIT YENİLEME KILAVUZU İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ OTOMASYON SİSTEMİ ÖĞRENCİ DERS ALMA / KAYIT YENİLEME KILAVUZU Sevgili Öğrencilerimiz, 2012 2013 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılı ders alma / kayıt yenileme işleminiz Akademik

Detaylı

OKÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI I. SINIF I. YARIYIL

OKÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI I. SINIF I. YARIYIL OKÜ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI I. SINIF I. YARIYIL ISL 101 İKTİSADA GİRİŞ 1 2 0 2 4 ISL 103 İŞLETME BİLİMİNE GİRİŞ 1 3 0 3 4 ISL 105 GENEL MUHASEBE 1 3 0 3 5 ISL

Detaylı

sistemine giriş yapıp sol menüdeki UYARI: Ders seçiminizi yaptıktan sonra ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.

sistemine giriş yapıp sol menüdeki UYARI: Ders seçiminizi yaptıktan sonra ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. sistemine giriş yapıp sol menüdeki UYARI: Ders seçiminizi yaptıktan sonra ödeme işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Grup Kuralı: Seçmeli derslerin bulunduğu ders gruplarında belirtilen sayıda ders alınmalıdır.ilgili

Detaylı

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA 27-28 Eğitim-Öğretim yılında ÖSYM tarafından yapılan DGS sınavı sonucunda Yüksekokulumuz Muhasebe ve Finansal

Detaylı

1. YARIYIL (GÜZ) 2. YARIYIL (BAHAR)

1. YARIYIL (GÜZ) 2. YARIYIL (BAHAR) T.C. HARRAN ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ İŞLETME BÖLÜMÜ ÖRGÜN ÖĞRETİM LİSANS DERS LİSTESİ 1. YARIYIL (GÜZ) 1004101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ I ZORUNLU 2 2 1004102 TÜRK DİLİ

Detaylı

SINAV SALONLARI. BÖLÜM BAŞKANI Öğr. Gör. Halil İbrahim ŞEKER SINAV SALONLARI. BÖLÜM BAŞKANI Öğr. Gör. Halil İbrahim ŞEKER

SINAV SALONLARI. BÖLÜM BAŞKANI Öğr. Gör. Halil İbrahim ŞEKER SINAV SALONLARI. BÖLÜM BAŞKANI Öğr. Gör. Halil İbrahim ŞEKER BANKACILIK VE SİGORTACILIK 1 28 Ocak 2019 Pazartesi 13:00 TDL101 Türk Dili-I Arzu KAN 28 Ocak 2019 Pazartesi 14:00 ATA101 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi-I Arzu KAN 29 Ocak 2019 Salı 13:00 ISY103 Temel

Detaylı

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ (1), (2), (3)

ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ (1), (2), (3) ALANYA ALAADDİN KEYKUBAT ÜNİVERSİTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ (1), (2), (3) BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç MADDE 1 - (1) Bu Yönergenin amacı, Alanya Alaaddin Keykubat

Detaylı

İLAHİYAT FAKÜLTESİ DERS KAYIT KURALLARI

İLAHİYAT FAKÜLTESİ DERS KAYIT KURALLARI İLAHİYAT FAKÜLTESİ DERS KAYIT KURALLARI 1. I. ve II. öğretim öğrencileri yalnızca kendi birimlerinden ders seçmek zorundadır. Farklı öğretimlerden ders seçimi yapan öğrencilerin kayıtları Danışman tarafından

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI. Kredi

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI. Kredi 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ DERS PROGRAMI Program Sınıfı Öğretimi Ders Kodu DERSLER Kredi ECTS Öğretim Elemanı Derslik Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Bankacılık ve Sigort Bank ve Sig1.S

Detaylı

BANKACILIK VE FİNANS BÖLÜMÜ DERS PLANI

BANKACILIK VE FİNANS BÖLÜMÜ DERS PLANI BANKACLK VE FİNANS BÖLÜMÜ DERS PLAN İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Bankacılık ve Finans Yeni Ders Programı 1.Sınıf / Güz Dönemi BAF-121 Finansal Muhasebe 4,0 0,0 0,0 5,0 4,0 4,0 Zorunlu BAF-123 Finansın

Detaylı

Ders Kodu Dersin Adı Dersin Đntibak Durumu

Ders Kodu Dersin Adı Dersin Đntibak Durumu LOJĐSTĐK YÖNETĐMĐ BÖLÜMÜ ĐNTĐBAK ÇĐZELGESĐ 2010-2011 1. SINIF / GÜZ DÖNEMĐ LOG 101 BA 101 Lojistik Đlkeleri I Đşletmeye Giriş HUM 103 Sosyal Bilimin Đlkeleri I MATH 101 Genel Matematik I Dersin haftalık

Detaylı

ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 GÜZ YARIYILI LOJİSTİK PROGRAMI I.ÖĞRETİM HAFTALIK DERS PROGRAMI

ALAÇAM MESLEK YÜKSEKOKULU 2015-2016 GÜZ YARIYILI LOJİSTİK PROGRAMI I.ÖĞRETİM HAFTALIK DERS PROGRAMI 2015-2016 GÜZ YARIYILI LOJİSTİK PROGRAMI G SAAT LOJİSTİK A Genel İşletme (5) 102 10.15-11.00 Genel İşletme (5) 102 Z 11.15-12.00 Genel İşletme (5) 102 R 13.00-13.45 Matematik (10) 102 Girişimcilik (Seç)

Detaylı

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA 27-28 Eğitim-Öğretim yılında ÖSYM tarafından yapılan DGS sınavı sonucunda Yüksekokulumuz Muhasebe ve Finansal

Detaylı

KAYIT YENİLEME KILAVUZU

KAYIT YENİLEME KILAVUZU T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ KAYIT YENİLEME KILAVUZU Turizm Fakültesi Dekanlığı Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Yerleşkesi 48000- Kötekli / Muğla Telefon 0252 211 1858-211 1865-211

Detaylı

TARİH SINAV SAATİ DERSİN ADI BÖLÜM SINIF ÖĞRETİM ÜYESİ. Genel Muhasebe I Maliye 1 Yrd.Doç.Dr.S.Kara. Genel Muhasebe I UTL 1 Yrd.Doç.Dr.S.

TARİH SINAV SAATİ DERSİN ADI BÖLÜM SINIF ÖĞRETİM ÜYESİ. Genel Muhasebe I Maliye 1 Yrd.Doç.Dr.S.Kara. Genel Muhasebe I UTL 1 Yrd.Doç.Dr.S. 31.10.2017 - SALI 30.10.2017 - PAZARTESİ TARİH SINAV SAATİ DERSİN ADI BÖLÜM SINIF ÖĞRETİM ÜYESİ Genel Muhasebe I Maliye 1 Yrd.Doç.Dr.S.Kara Genel Muhasebe I UTL 1 Yrd.Doç.Dr.S.Kara Genel Muhasebe I İşletme

Detaylı

İ.Ü. İKTİSAT FAKÜLTESİ ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ÖĞRETİM 2. YARIYIL DERS PROGRAMI

İ.Ü. İKTİSAT FAKÜLTESİ ÇALIŞMA EKONOMİSİ VE ENDÜSTRİ İLİŞKİLERİ BÖLÜMÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÖRGÜN ÖĞRETİM 2. YARIYIL DERS PROGRAMI Saat Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Cuma Yabancı Öğrenciler İçin Türk Dili II Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II 08.00-08.50 Okt. Asuman Reyhan KURT Okt. AYDIN ÇAKMAK Yabancı Öğrenciler İçin Atatürk

Detaylı

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI

NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AKADEMİK TAKVİMİ GÜZ YARIYILI NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ Yeni Kayıt Elektronik Kayıt 03 Eylül 2018-05 Eylül 2018 Yeni Kayıt 03 Eylül 2018-07 Eylül 2018 İlahiyat Fakültesi Hazırlık Sınıflarının Yabancı Dil Yeterlilik Sınavı, DGS

Detaylı

SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. İyileştirme ve Akr. (Hoca Odası) Sağlık İşl. Kalite

SAAT PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA. İyileştirme ve Akr. (Hoca Odası) Sağlık İşl. Kalite SON GÜNCELLENME TARİHİ 20 ŞUBAT 2017 T.C. SAĞLIK YÖNETİMİ DOKTORA 1. GRUP 08.30-09.20 09.30-10.20 10.30-11.20 11.30-12.20 12.30-13.20 İyileştirme ve Akr. (Hoca İyileştirme ve Akr. (Hoca Saha Araştırmaları

Detaylı

Bu işlemler ŞUBAT 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.önemli [2017]

Bu işlemler ŞUBAT 2017 tarihleri arasında yapılacaktır.önemli [2017] http://obs.kirklareli.edu.tr/oibs/ogrenci/login.aspx Şekil 1: Kırklareli Üniversitesi ana sayfası üzerinde bilgi yönetim sistemi üzerindeki ilgili alan tıklanır.öğrenci numaranızla sisteme giriş yaptıktan

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 . Müfredat Toplam Kredi Programdan mezun olabilmek için Yükseköğretim

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı Karar Sayısı Karar Tarihi 2014/ /05/2014

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ ENSTİTÜ KURULU KARARLARI Toplantı Sayısı Karar Sayısı Karar Tarihi 2014/ /05/2014 İŞLETME (ALANYA İŞLETME FAKÜLTESİ) ANA BİLİM DALI YÖNETİM VE ORGANİZASYON YÜKSEK LİSANS PROGRAMI KURAMSAL UYGULAMA TOPLAM ULUSAL KREDİ DERS YENİ KODU ESKİ ADI SAATİ SAATİ SAAT KREDİ (AKTS) DURUMU KODU

Detaylı

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ÖRGÜN ÖĞRETİM I.ŞUBE 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI

OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ÖRGÜN ÖĞRETİM I.ŞUBE 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ ÖRGÜN ÖĞRETİM I.ŞUBE 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI Pazartesi / I. Sınıf Pazartesi / II. Sınıf Pazartesi / III. Sınıf Pazartesi / IV. Sınıf 08:30-09:20

Detaylı

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA

YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA YALVAÇ BÜYÜKKUTLU UYGULAMALI BİLİMLER YÜKSEKOKULU MUAFİYET ve İNTİBAK KOMİSYONU MÜDÜRLÜK MAKAMINA 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında ÖSYM tarafından yapılan DGS sınavı sonucunda Yüksekokulumuz Muhasebe ve

Detaylı

LOJİSTİK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ

LOJİSTİK YÖNETİMİ BÖLÜMÜ BAHAR DÖNEMİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 06-07 BAHAR DÖNEMİ YÖNETİMİ BÖLÜMÜ 06-07 BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI NÖ. Gün Sınıf 08:0 09:0 09:0 0:0 HUKUKU-Öğr. Gör. Ecenur 0:0 :0 HUKUKU-Öğr. Gör. Ecenur :0 :0 HUKUKU-Öğr. Gör. Ecenur

Detaylı

ÖĞRENCİ KAYIT İŞLEMLERİ

ÖĞRENCİ KAYIT İŞLEMLERİ ÖĞRENCİ KAYIT İŞLEMLERİ Açıklamalar Bu sistem, ders kesin kayıt ve ekle/sil işlemleri için kullanılmaktadır. Kesin kayıt dönemi sonuna kadar öğrenciler geçerli bir ders programı oluşturup kayıt onayı vermekle

Detaylı

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI (2 EKİM 2017) hali

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU EĞİTİM ÖĞRETİM GÜZ DÖNEMİ HAFTALIK DERS PROGRAMI (2 EKİM 2017) hali KONAKLAMA 2 SINIF GÜNDÜZ ÖĞRENCİLERİ A GRUBU SALI-ÇARŞAMBA-PERŞEMBE GÜNLERİ OTELDE OLACAKLAR KONAKLAMA 2 SINIF GÜNDÜZ ÖĞRENCİLERİ B GRUBU CUMA-CUMARTESİ-PAZAR GÜNLERİ OTELDE OLACAKLAR KONAKLAMA 3 SINIF

Detaylı