MANAGEMENT SERVICE PİSTONLU VANA YVN - YVNB YVMN - YVSN Tel: Fax:

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "MANAGEMENT SERVICE PİSTONLU VANA YVN - YVNB YVMN - YVSN Tel: Fax:"

Transkript

1 MANAGEMENT SERVICE 00 W 0 / TRD 0 PİSTONLU VANA YVN - YVNB YVMN - YVSN TSE Te: Fax:

2 Yakacık Pistonu Vanaar Pistonu vanaar; konvansiyone gobe vanaardaki sit ve sübabın yerine, eastiki sızdırmazık ringeri ve siindirik piston yereştirme düşüncesini tatbik ettiğinden beri dünyada ve Türkiye de miyonarca Pistonu Vana, buhar, su, ısı transfer yağarı, kızgın su, kızgın yağ, kimya sanayiinde korozif akışkanarda ve gıda sanayiinde her türü devrede, kuanımış ve haen kuanımaktadır. Amacımız uusararası standartara ve yasa düzenemeere uygun değişen müşteri ihtiyaçarını karşıayan vanaar üreterek koşusuz müşteri memnuniyetini sağamaktır. Uyguama örnekeri Yakacık Pistonu Vanaarı tüm akışkanarda kuanıabimektedir. Devrenin karakterine göre demir döküm, sfero döküm, çeik döküm ve pasanmaz çeik dökümden ima edimiş gövdeer yine devrenin karakterine uygun sızdırmazık ringeri ie donatıarak o probem için en iyi çözümü gerçekeştirmektir. Te: Fax:

3 Yakacık Pistonu Vanaar Pistonu vanaar, siindir şekindeki piston (hassas taşanm ış, düzgün yüzeyi pasanmaz çeik) ve eastiki vana ringerinden (her cins akışkana uygun çeşiti mazemeerden yap ım ış) ouşan iki k ıs ımdan meydana geir. Eastiki üst ve at ringer, pistonu beiri bir s ııı k k ie sarmaktad ır. Üst kapağın kapak somunar ıı n n at ındaki yay ırondeaar yard ımı ie meydana getirdiği düzgün bask ı kuvveti, eastiki ringeri pistonun siindirik yüzeyine doğru iter böyece piston ie ring aras ında büyük bir s ızd ırmaz ık temin ediir. At ring devreye, üst ring ise atmosfere kaçağı öner. Ayr ıca vana tam aç ık veya kapa ı iken pistonun siindirik yüzeyi akışkan ie temas hainde buunmadığından bir aşınma söz konusu değidir. YVN Avantajar Asbest içermez Enerji tasarrufu sağar Devam ı bak ım gerektirmez Atmosfere s ızd ırmaz, çevreyi kiretmez YVMN 1/''-'' ve YVSN 1/''-'' Aşınmayan s ızd ırmaz ık yüzeyine sahiptir Ringer, vana tesisata bağı iken değş i tiriebiir Mükemme kontro karakteristikeri vard ır API 07'ye uygun yang ın emniyetidir TUV onay ıd ır İstenidiğinde oksijen devresine uygun üretiebiir Ekonomik, servisi koayd ır Aman TA Luft ve Amerikan EPA şartar ına uygundur YVNB 5-00 Te: Fax:

4 Sızdırmazık Sistemi Pistonu Vana Çaışma Prensibi Pistonu vanaarda s ızd ırmaz ık sistemi, pasanmaz çeik bir piston ve bu pistonu s ık ıca saran bir çift öze eastiki s ızd ırmaz ık ringinden meydana geir. S ızd ırmaz ık yüzeyi pistonun yan yüzeyidir. Üst ring atmosfere (d ış) s ızd ırmaz ık, at ring ise devreye (iç) s ızd ırmaz ık temin eder. Kapak somunarı geen aksiya s ık ıdığı zaman üst ringe kuvvet, ara parça vas ıtas ıya at ringe etki yapmaktad ır. Öze eastiki s ızd ırmaz ık ringeri de bu aksiya kuvveti radya kuvvete dönüştürmektedir ve pistona bast ırmaktad ır Üst ring. At ring. Disk biçimi yay Eastiki ringin tabakaar ı radya oarak pistonun s ızd ırmaz ık yüzeyine bast ır ır. Disk biçimi yayar, bas ınç ve s ıcak ık değş i imerini kompanse eder. Yani kendi kendine daimi s ızd ırmaz ık temin ediir. Vana gövdesinin iç yüzeyine dayanan s ızd ır- maz ık ringeri, pistonun siindirik yüzeyini sarmakta ve s ızd ırmazığı temin etmektedir. Pisikten Etkienmez, Sızdırmazık Yüzeyinde Aşınma Omaz Pistonun yan yüzeyeri direkt oarak akışkana temasta değidir. a nma tehikesi Bu nedene s ızd ırmaz ık y üzeyinin şı yoktur. Pistonun akış ie temas eden yüzeyi at yüzeyidir ki bu da s ızd ırmaz ık unsuru değidir. Vanan ın kapat ıması esnas ında, piston, at ringe giderken akışkan ın içinde mevcut oabiecek kum, pisik, kaynak çapağı vs. gibi yabancı maddeeri aşağı doğru itmektedir. Bask ıı (siti) vanaarda s ızd ırmaz ık yüzeyeri aras ında s ıkışıp kaarak veya bu yüzeyeri zedeeyerek kaçak meydana getirebiecek bu yabanc ı maddeer, pistonu vanaarda s ızd ırmaz ık yüzey erinde topanmadı ğı için bir probem yaratmaz. Yani pistonu vanaar, pisikten etkienmez. YVN aras ı pistonu vanaarın sızdır - maz ık sistem eri ayn ıdır ve bu vanaarda samastra kutusu ringi yoktur. YVNB 5-00 aras ı denge pistonu vanaar da ise ringi samastra kutusu mevcuttur. Koay aç ı ıp kapan sayesinde sağanmaktad ır. ma bas ınç dengei pistonar Yakacık Pistonu vanaarda; zahmeti, zaman aan sit taşaması vb. gibi mekanik işemer yoktur. Sızdırmazık ringerinin değiştirimesi ie yeni bir vana kazanımış our. Ringer pasanmaz çeik evha takviyei oduğundan uzun ömürüdür. Çevreyi Kiretmez, Enerji Tasarrufudur Gerek devreye, gerekse atmosfere mükemme s ızd ırmaz ık temin eden Yakac ık Pistonu Vanaarı çevrenin kirenmesini öner. Tehikei ve agresif akışkanar borunun içinde ka ır, atmosfere yay ımaz. Buhar veya başka güç transferi akış- kanarı atmosfere kaçamayacağı için pistonu vanaar enerji tasarrufu sağar. Te: Fax:

5 Pistonu Vana YVN T ırt ık ı Kiiteme Puu Kapak Somunu Kapak Voan Somunu Voan Disk Biçimi Yay Vana Mii Çift Parça ı Somun Vana Ringi (üst) Piston Rondeası Piston Vana Ara Parçası Sapama Vana Ringi (at) Gövde Te: Fax:

6 Pistonu Vana DN Tip: YVN Fanşı Mazeme Türü Pik Sfero Çeik Pasanmaz Öçüer Bas ınç Kademesi Boyutar Bağant ıar S ıcak ık Mazeme kodu Sipariş kodu DN15-50 PN1 DIN EN 55/1.seri DIN EN 9-' ye göre fanşı - C +00 C II YPG.F..00 DN15-50 PN5 DIN EN 55/1.seri DIN EN 9-' ye göre fanşı - C +50 C III YPG.F..00 DN15-50 PN0 DIN EN 55/1.seri DIN EN 9-1' ye göre fanşı -0 C * +00 C VII YPG.7F..00 DN15-50 PN0 DIN EN 55/1.seri DIN EN 9-1' ye göre fanşı -0 C * +00 C Xb YPG.9F..00 Kuan ıdığı Akışkanar: Buhar, k ızg ın su, s ıcak su, su, k ızg ın ya ğ, LPG, akaryak ıt, bas ınçı hava vb. tüm akış kanarda (G ıda maddeeri, şeker, şurup, içme suyu vb. devreerde ise 150 C'yekadarat ve üst ring oarak tefon ring kuan ıma ıd ır.) P.No Parça adı Pik Sfero Çeik Pasanmaz Pasanmaz Gövde Üst kapak Voan Piston Vana ara parçası Hareket mii İki parça ı somun Vana ringi Somun Somun Sapama T ırt ık ı kiiteme puu Disk biçimi yay Piston rondeası GJL 50 GJL 50 *** GJL GJL 00 + Fosfat Ms-5 50CrV Ms *** GJL GJL 00 + Fosfat Ms-5 50CrV Ms *** GJL GJL 00 + Fosfat Ms-5 50CrV Ms GJL ** GJL ** mm DN inch Tip 1/'' YVN 15 /'' YVN 0 1'' YVN 5 1 1/'' YVN 1 1/'' YVN 0 '' YVN 50 Boyut Bağant ı Öçüeri Deik PN1 PN5 PN0 L H A D g ad. k b f b f b f * - C at ındaki s ıcak ık sapama ve somunar pasanmaz çeik kuan ıma ıd ır ** DN15 ve DN 0 için *** DN15 ve DN0 için Ck Te: Fax:

7 Pistonu Vana DN 1/ ''-'' Tip: YVMN Dişi YVSN Soketi Dişi Tip - YVMN Soketi Tip - YVSN (çeik ve pasanmaz çeik için) Mazeme Türü Öçüer Bas ınç Kademesi Boyutar Bağant ıar (dişi) Bağant ıar (soketi) S ıcak ık Mazeme kodu Sipariş kodu (dişi) Sipariş kodu (soketi) Pik DN1/''-'' DN1/''-'' DN1/''-'' PN1 DIN EN 0-/M9 (DN 1/'' hariç) DIN EN ISO -1 'e göre dişi Çeik PN0 DN 1 1/''-'' PN DN 1/''-1'' DIN EN 0-/M9 (DN 1/'' hariç) DIN EN ISO -1 'e göre dişi DIN EN 170 'a uygun soketi**** Pasanmaz PN0 DN 1 1/''-'' PN DN 1/''-1'' DIN EN 0-/M9 (DN 1/'' hariç) DIN EN ISO -1 'e göre dişi DIN EN 170 'a uygun soketi**** - C +00 C -0 C * +00 C -0 C * +00 C II VII Xb YPG.M..00 YPG.7M..00 YPG.9M..00 YPG.7S..00 YPG.9S..00 mm DN inch 15 1/'' 0 /'' 5 1'' 11/'' 0 11/'' 50 '' Boyut Tip L H A YVMN 1/'' YVSN 1/'' YVMN /'' YVSN /'' YVMN 1'' YVSN 1'' YVMN 1 1/'' YVSN 1 1/'' YVMN 1 1/'' YVSN 1 1/'' YVMN '' YVSN '' Dişi d1 Soketi R 1/'' R /'' R 1'' R 11/'' 15 1 R 11/'' R '' 1.5 Bağantı t1 Dişi Soketi AA P.No Parça adı Pik Çeik Pasanmaz Pasanmaz 1 Gövde GJL Üst kapak GJL 50 *** 1.0 *** Voan GJL 00 GJL 00 GJL 00 GJL Piston Vana ara parçası Hareket mii İki parça ı somun Vana ringi Somun Somun 1.01 GJL 00 + Fosfat Ms GJL 00 + Fosfat Ms-5 1.0** ** Kuan ıdığı Akışkanar: Buhar, k ızg ın su, s ıcak su, su, k ızg ın ya ğ, LPG, akaryak ıt, bas ınçı hava vb. tüm akış kanarda (G ıda maddeeri, şeker, şurup, içme suyu vb. devreerde ise 150 C'yekadarat ve üst ring oarak tefon ring kuan ıma ıd ır.) 11 Sapama 1 T ırt ık ı kiiteme puu 1 Disk biçimi yay 50CrV 50CrV 1 Piston rondeası Ms-5 Ms-5 * - C at ındaki s ıcak ık sapama ve somunar pasanmaz çeik kuan ıma ıd ır ** DN15 ve DN 0 için *** DN15 ve DN0 için Ck **** İstenirse ANSI.1 0'a göre NPT dişi üretimi mevcuttur. Te: Fax:

8 Denge Pistonu Vana Koay Açıı r Kapanır Denge Pistonu Vanaarda pistonun at ve üst yüzeyi akışkana temas haindedir. Bu nedene piston bas ınç yönünden dengededir. Böyece açma-kapama esnas ında karşı bas ınç söz konusu değidir. Sadece hareketi parçaar ın sürtünme kuvveteri açma-kapama momentine tesir eder. Sızdırmazık Sistemi 1 Mi Sızdırmazığı Miden atmosfere oan s ızd ırmaz ık, adet ringden ouşan samastra kutusu ie sağan ır. 1 Gövde Sızdırmazığı Gövdeden atmosfere oan s ızd ırmaz ık, gövde ve kapak aras ında yereştirimiş 1 adet ringi ie sağan ır. İç Sızdırmazık İç s ızd ırmaz ık, pistonu eastiki oarak saran ve öze geiştirimiş adet ringi taraf ından sağan ır. Süreki Bakım Gerektirmez Gerek kapak, gerekse samastra kutusu somunar ın ın at ına yereştirien yüksek ıs ıya mukavim ''Disk Biçimi Yayar'', vana s ızd ır- maz ık ringerinin üzererine daima sabit kuvvet uyguanmas ını sağar. Bas ınç ve s ıcak ık değişikikeri ie aşınmadan doayı oabiecek gevşemeyi de kompanse eder. Böyece tesisattaki vana, süreki bak ıma ihtiyaç duymadan, uzun süre mükemme s ızd ırmaz ık temin eder. Te: Fax:

9 Denge Pistonu Vana VNB 5-00 Disk Biçimi Yay Samastra Ringi Kapak Ringi Vana Ringi Te: Fax:

10 Denge Pistonu Vana DN 5-00 Tip: YVNB Fanşı Mazeme Türü Pik Sfero Çeik Pasanmaz Öçüer Bas ınç Kademesi Boyutar Bağant ıar S ıcak ık Mazeme kodu Sipariş kodu DN5-00 PN1 DIN EN 55/1.seri DIN EN 9-' ye göre fanşı - C +00 C II YPG.F..00 DN5-00 PN5 DIN EN 55/1.seri DIN EN 9-' ye göre fanşı - C +50 C III YPG.F..00 DN5-00 PN0 DIN EN 55/1.seri DIN EN 9-1' ye göre fanşı -0 C* +00 C VII YPG.7F..00 DN5-00 PN0 DIN EN 55/1.seri DIN EN 9-1' ye göre fanşı -0 C* +00 C Xb YPG.9F..00 Kuan ıdığı Akışkanar: Buhar, k ızg ın su, s ıcak su, su, k ızg ın ya ğ, LPG, akaryak ıt, bas ınçı hava vb. tüm akış kanarda (G ıda maddeeri, şeker, şurup, içme suyu vb. devreerde ise 150 C'yekadarat ve üst ring oarak tefon ring kuan ıma ıd ır.) o Parça adı Pik Sfero Çeik Pasanmaz Pasanmaz P.No Parça adı Pik Sfero Çeik Pasanmaz Pasanm Gövde GJL 50 Üst kapak GJL 50 Voan GJL 00 Piston 1.01 Vana ara parçası GJL 00+F Hareket mii Piston mii 1.01 Samastra bask ı kapağı Piston mii rondeası Piston kapağı T ırt ık ı kiiteme puu 55Si7 55Si7 Vana ringi Kapak ringi Samastra ringi Bask ı ringi Piston mi burcu GJL 00+F GJL GJL 00+F GJL 00+F GJL GJL 00+F Si7 GJL 00+F GJL GJL Vida ı burç Çift parça ı somun Samastra rondeası Piston rondeası Çata civata Sapama Piston segmanı Somun So diş somun Somun Somun Pim Yar ık ı pim Disk biçimi yay 1 Disk biçimi yay Ms-5 Ms-5 St-7+Ga. +Ga. 50CrV 50CrV Ms-5 Ms-5 St-7+Ga. +Ga. 50CrV 50CrV Ms-5 Ms-5 St-7+Ga. +Ga. 50CrV 50CrV Ms-5 Ms DN Boyut PN1 mm inch Tip L H A D b g Deik ad. k 5 1/'' YVNB '' '' 5'' '' YVNB 0 YVNB 0 YVNB 15 YVNB '' YVNB f Bağant ı Öçüeri PN5 D b g Deik ad. k f PN0 D b g Deik ad. k f * - C at ındaki s ıcak ık sapama ve somunar pasanmaz çeik kuan ıma ıd ır Te: Fax:

11 H Pistonu Vana Ringeri Pistonu Vana Ringeri Ve Samastra Kutusu Ringi Öçüeri YVN Öçüer Mode Kuan ıdığı Yer D ( Dış Çap) D 1 ( İç Çap) H (Yüksekik) YVN 15 YVMN 1/'', YVSN 1/'' İç S ızd ırmaz ık Ringi ( ad.).5 15 YVN 0 YVMN /'', YVSN /'' İç S ızd ırmaz ık Ringi ( ad.) YVN 5 YVMN 1'', YVSN 1'' İç S ızd ırmaz ık Ringi ( ad.) 5. YVN YVMN 1 1/'', YVSN 1 1/'' İç S ızd ırmaz ık Ringi ( ad.) YVN 0 YVMN 1 1/'', YVSN 1 1/'' İç S ızd ırmaz ık Ringi ( ad.) 5 0 1, YVN 50 YVMN '', YVSN '' İç S ızd ırmaz ık Ringi ( ad.) Denge Pistonu Vana Ringeri Ve Samastra Kutusu Ringi Öçüeri D YVNB 5-00 Öçüer Mode YVNB 5 YVNB 0 YVNB 0 YVNB 15 YVNB 150 YVNB 00 Kuan ıdığı Yer Kapak Ringi (1 ad.) İç S ızd ırmaz ık Ringi ( ad.) Samastra Kutusu Ringi ( ad.) Kapak Ringi (1 ad.) İç S ızd ırmaz ık Ringi ( ad.) Samastra Kutusu Ringi ( ad.) Kapak Ringi (1 ad.) İç S ızd ırmaz ık Ringi ( ad.) Samastra Kutusu Ringi ( ad.) Kapak Ringi (1 ad.) İç S ızd ırmaz ık Ringi ( ad.) Samastra Kutusu Ringi ( ad.) Kapak Ringi (1 ad.) İç S ızd ırmaz ık Ringi ( ad.) Samastra Kutusu Ringi ( ad.) Kapak Ringi (1 ad.) İç S ızd ırmaz ık Ringi ( ad.) Samastra Kutusu Ringi ( ad.) D ( Dış Çap) D 1 ( İç Çap) H (Yüksekik) 1, , D1 Te: Fax:

12 Basınç / Sıcakık Diyagramarı (bar) YVN (bar) YVNB PN0, 1.0 PN0, EN JS PN0, 1.51 PN1, EN GJL 50 PN, EN GJL 50 PN0, EN JS 9 PN0, PN1, EN GJL 50 PN, EN GJL C C 0 (bar) PN, 1.0 YVMN 1/'' - '' 0 (bar) PN, 1.0 YVSN C C Pistonu Vanaarda Basınç Kaybı Hesabı DN K v, ,5 0, , 7, 7, W (m/s) Bas ınç kayb ı formüü: p= g W (mmss) p= ( Q )x Kv 00 p= Bas ınç kayb ı (mmss) = Direnç Katsay ıı s W= Akışkan ın h ız ı (/sn) g= 0 m/s² = 00 kg/m³ K v= Vana debisi (m³ /h).(p= mss) bas ınç fark ı ie vanan ın debisi Q = Akış miktar ı (m³ /h) p (mmss) Te: Fax:

13 Bakım Onarım Taimatı Yakacık Pistonu Vanaarının Bakımı ve Ringerinin Değiştirimesi Yakac ık Pistonu Vanaar ı devre üzerinde herhangi bir nedene kaçak yaptığında önce vanay ı tam kapa ı konuma getiriniz. Daha sonra kapağın üzerindeki somunar ı karşıı k ı oarak s ık ın ız. Ancak bu s ıkma işemini, vana miinin rahat hareket etmesine mani omayacak şekide yap ın ız. Böyece küçük bir ayar ie kaçak önenmiş oacakt ır. Bu şekide s ızd ırmaz ık temini üst kapağın gövdeye oturmas ına kadar devam eder. Eğer tekrar kaçak meydana geirse, yap ıacak işem s ızd ırmaz ık ringerinin değş i tirimesidir. Bu işem devre üzerinde çok koay ve k ısa sürede yap ıı r. Ring değş i tirmek için vanay ıdevreden sökmeye gerek yoktur. Çünkü söküecek hiç bir sit veya taşanacak parça yoktur. Yakac ık Pistonu Vanaar ın da, mekanik aşınma omadığı için gövde her zaman ik gün ki gibi kamaktad ır. Böyece her ring değiştiridiğinde yeni bir vana kazan ımış our. Devreye tekrar a ınan yeni ringi vana kapa ı konuma getirierek devre s ıcakığına uaşana kadar bekedikten sonra, kapak somunar ın ın boşukar ı a ınma ıd ır. Yakacık Pistonu Vanaarının Montaj Demontaj ve Bakım Taimatı Vanay ı aç ık konuma getirin, (9) üst kapak somunar ın ı sökün. () Voan ı, saat yönünde çevirin, () kapağın yükseerek sapamaardan kurtumas ın ı sağay ın. Kapağın dou k ıs ımar ı sapamaar ın üzerine geecek şekide kapağı çevirin, voan ı saat yönünün tersine döndürün. () piston, ()üst ringten kurtuacakt ır. Üst ringi yerinden ç ıkar ın. (5) Ara parçay ı yerinden ç ıkar ın. At ringi de yerinden ç ıkar ın. Vanan ın içini ve ringerin temas ettiği yüzeyi temizeyin. () Voan ın üzerindeki (15) somunu, vanay ı kapa ı duruma getirdikten sonra sökün. Voan ı ç ıkart ın, e ie () vana miini çevirin. Üst kapaktan, vana mii ie pistonu beraberce ç ıkart ın. Piston ve mii birbirine bağayan (7) çift parça ı somunu sökerek piston ve mii birbirinden ay ır ın. Yeni at ringi yerine oturtun. (Ring ebatar ına uygun bir çakma aparat ıya) Ara parçay ı yerine oturtun. Yeni üst ringi de yerine oturtun. Vanan ın üst kapağın ı, piston üst ringini ağazayacak şekide yerine oturtun. Somunar ı, sapamaar ı birkaç diştutacak kadar, üst kapağı vana gövdesine doğru düzgün bir şekide bast ır ın ve somunar ı tutturun. Vanay ı kapa ı konuma getirin, tekrar aç ık konuma getirerek üst kapağın yerine oturmas ın ı sağay ın. Somunar ın boşukar ın ı a ın. Vanan ın bağandığı devre çaışmaya başad ıktan sonra vanay ı kapat ın ve üst kapak somunar ın ı biraz daha s ık ın. Te: Fax:

14 Yangında Güveniir YVN - YVNB Serisi Vanaar Yangına Dayanıkı YVN ve YVNB serisi çeik döküm pistonu vanaarımız, Ekim 01'de API FA:00 ve ISO 97:0 standartarına uygun oarak, onayanmış kuruuş oan TÜV SÜD gözetiminde aeve dayanıkıık testine tabii tutumuştur. anaarımız testten odukça iyi sonuçara geçmiş oup "fire safe" begesini amıştır. Te: Fax:

15 Vana Siparişinde Beirtimesi Gereken Hususar Vana istek ve siparişerinde aşağıdaki hususar ın detay ı beirtimesi, uygun vana seçimi bak ım ından önemidir. Anaşımayan hususarda ütfen bizi aray ın ız 1- Vana tipi...: - Miktar...: - Anma çap ı...: - Max. İşetme Bas ınc ı...: 5- Max. ve Min. İşetme S ıcak ığı...: - Bağantı şeki ve normu...: (Fanşı, Dişi, Soketi veya A ın Kaynak ı) 7- Akışkan...: Su, S ıcak Su, Hava, Gaz, Buhar, LPG, Ya ğ, K ızg ın Ya ğ, Asit, Baz, vs. (Konsantrasyon ve diğer özeiker) - Kumanda şeki...: 9- Kuanma amac ı...: Tam aç ık veya kapa ı, Ayar organ ı oarak, soğutma şebekesi, Emme veya Basma borusunda - Öze isteker...: (Mazeme, kontro vs. gibi) VANA S İPARİŞİ Siparişerinizi verirken aşağıdaki kodama sistemini kuanabiirsiniz. YPG.F.0.00 (DN0 Fanşı Pik Döküm Pistonu Vana) YPG F 0 00 Ürün Kodu Pistonu Vana YPG Mazeme Kodu Pik Döküm Sfero Döküm 7 Çeik Döküm 9 Pasanmaz Çeik Döküm Bağant ı Tipi F Fanşı M Dişi S Soketi Boyutar DN DN 0-0 DN 5-5 DN - DN 0-0 DN DN 5-5 DN 0-0 DN 0-1 DN 15 - DN DN 00 - Normar 00 DIN 01 ASA ASA 00 Te: Fax:

16 Yakacık Ürün Gamı Pistonu Vanaar DN15 - DN50 Denge Pistonu Vanaar DN5 - DN00 Eastiki Ring Tak ımarı DN15 - DN00 Meta Körükü Gobe VanaarDN15 - DN00 Bask ıı Gobe VanaarDN15 - DN00 Kazan Böf Vanası DN - DN50 Kürese VanaarDN15 - DN00 T Tipi Pisik TutucuarDN15 - DN00 Y Tipi Pisik Tutucuar DN15 - DN500 KompansatörerDN5 - DN500 Kriyojenik Vanaar DN15 - DN50 Manometre Musukarı 1/'' Doğagaz Kürese VanaarıDN15 - DN00 Monoba Kürese Vanaar DN15 - DN0 Çek Vanaar DN15 - DN00 Disco Çek Vanaar DN5 - DN0 Çift Kapei Çek Vanaar DN0 - DN00 Keebek Vanaar DN - DN500 Seviye Göstergeeri YPBR - YUPR - YUPT Seviye ve Akış Gözeteme Camı VYC Emniyet Vanaarı DN 0X - DN 0X150 Yang ın Hidrantarı DN0 - DN150 ISO AD W 0 KALİTE YÖNETİM SİSTEMİ İMALAT YETERLİLİK BELGESİ CE 5 PED 97/ EC / KATEGORİ III FIRE SAFE KÜRESEL VANALAR-ÇELİK FIRE SAFE PİSTONLU VANALAR-ÇELİK TPED 99 TAŞINABİLİR BAS. KAPLAR GOST BÜTÜN ÜRÜNLER YAKACIK VALF SAN. ve TİC. A. Ş. İstanbu Deri Organize Sanayi Bögesi Tabak Sk. No: N7- Öze Parse 95 Tuza / istanbul / TÜRKİYE Te: (Pbx) Faks: info@yakacikvaf.com.tr Te: Fax: Ankara Gsm : Kocaei Gsm : İzmir Gsm : Trakya Gsm :

MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 ÇEK VANA YCVN T E Tel: Fax:

MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 ÇEK VANA YCVN T E Tel: Fax: MANAGEMENT SERVICE 006 W 0 / TRD 100 ÇEK VANA YCVN S T E 016 11 Te: 016 09 7 50 Fax: 016 77 98 01 Yakacık Çek Vana Çek Vana Çek vanaar; içinden geçen akışkan ın geriye dönmesini engeemek amac ıya üretien

Detaylı

MANAGEMENT SERVICE PİSLİK TUTUCU YST Tel: Fax:

MANAGEMENT SERVICE PİSLİK TUTUCU YST Tel: Fax: MANAGEMENT SERVICE 006 W 0 / TRD PİSLİK TUTUCU TSE 0-11 Te: 0 09 7 50 Fax: 0 77 9 01 1 T Tipi Pisik Tutucu 15-00 Tip: Fanşı Mazeme Türü Pik Sero Çeik Pasanmaz Öçüer Bas ınç Kademesi ar Bağant ıar S ıcak

Detaylı

METAL KÖRÜKLÜ GLOBE VANA YBS

METAL KÖRÜKLÜ GLOBE VANA YBS MANAGEMENT SERVICE 00 W 0 / TRD 00 METAL KÖRÜKLÜ GLOBE VANA YBS S T E 0 - Te: 0 0 0 Fax: 0 0 Meta Körükü Gobe Vana Yakacık Meta Körükü Gobe Vana Standart gobe vanaar ın meta körük vas ıtas ıie güçendirimesiye

Detaylı

www.yakacikvalf.com.tr MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 ÇEK VANA T E YCVN Tel: 0216 309 72 50 Fax: 0216 377 98 01 info@yakacikvalf.com.

www.yakacikvalf.com.tr MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 ÇEK VANA T E YCVN Tel: 0216 309 72 50 Fax: 0216 377 98 01 info@yakacikvalf.com. www.yakacikvaf.com.tr MANAGEMENT SERVICE 006 W 0 / TRD 100 ÇEK VANA YCVN S T E Te: 016 09 7 50 Fax: 016 77 98 01 info@yakacikvaf.com.tr www.yakacikvaf.com.tr Yakacık Çek vanaar; içinden geçen akışkan ın

Detaylı

MANAGEMENT SERVICE METAL KÖRÜKLÜ GLOBE VANA YBS T E

MANAGEMENT SERVICE METAL KÖRÜKLÜ GLOBE VANA YBS T E MANAGEMENT SERVICE 00 W 0 / TRD 00 METAL KÖRÜKLÜ GLOBE VANA YBS S T E Meta Körükü Gobe Vana Yakacık Meta Körükü Gobe Vana Standart gobe vanaar ın meta körük vas ıtas ıie güçendirimesiye dış s ızd ırmaz

Detaylı

MANAGEMENT SERVICE GLOBE VANA T E YGV - YGVM - YGVS Tel: Fax:

MANAGEMENT SERVICE GLOBE VANA T E YGV - YGVM - YGVS Tel: Fax: MANAGEMENT SERVICE 00 W 0 / TRD 0 GLOBE VANA S T E YGV - YGVM - YGVS - Te: 0 09 7 0 Fax: 0 77 9 0 Yakacık Baskıı Gobe Vanaar Baskı ı gobe vanaar; vana miinin ucuna bağı subapın akışkanın geçiş kesitinin

Detaylı

MANAGEMENT SERVICE GLOBE VANA T E YGV - YGVM - YGVS

MANAGEMENT SERVICE GLOBE VANA T E YGV - YGVM - YGVS MANAGEMENT SERVICE 006 W 0 / TRD 100 GLOBE VANA S T E YGV - YGVM - YGVS Yakacık BaskııGobe Vanaar Baskı ı gobe vanaar; vana miinin ucuna bağı subapın akışkanın geçiş kesitinin üstüne oturtuması ve kad

Detaylı

MANAGEMENT SERVICE KÜRESEL VANA YHSİ YHİ -YHMİ - YHSVİ T E Tel: Fax:

MANAGEMENT SERVICE KÜRESEL VANA YHSİ YHİ -YHMİ - YHSVİ T E Tel: Fax: MANAGEMENT SERVICE 00 W 0 / TRD 00 KÜRESEL VANA YHİ -YHMİ - YHSVİ YHSİ S T E 0-0 Te: 0 0 0 Fax: 0 8 0 Yakacık Kürese Vanaar Yakac ık Kürese Vanaar, üniversa oarak bütün akışkanarda; su, s ıcak su, bas

Detaylı

www.yakacikvalf.com.tr MANAGEMENT SERVICE KÜRESEL VANA YHİ YHSİ T E Tel: 0216 309 72 50 Fax: 0216 377 98 01 info@yakacikvalf.com.

www.yakacikvalf.com.tr MANAGEMENT SERVICE KÜRESEL VANA YHİ YHSİ T E Tel: 0216 309 72 50 Fax: 0216 377 98 01 info@yakacikvalf.com. www.yakacikvaf.com.tr MANAGEMENT SERVICE 006 W 0 / TRD 00 KÜRESEL VANA YHİ -YHMİ - YHSVİ YHSİ S T E Te: 06 09 7 50 Fax: 06 77 98 0 info@yakacikvaf.com.tr www.yakacikvaf.com.tr Yakacık Kürese Vanaar Yakac

Detaylı

MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 PİSTONLU VANA YVN - YVNB YVMN - YVSN T E Tel: Fax:

MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 PİSTONLU VANA YVN - YVNB YVMN - YVSN T E Tel: Fax: MANAGEMENT SERVICE 00 W 0 / TRD 0 PİSTONLU VANA YVN - YVNB YVMN - YVSN S T E 0-0 Tel: 0 0 7 50 Fax: 0 77 0 Yakacık Pistonlu Vanalar Pistonlu vanalar; konvansiyonel globe vanalardaki sit ve sübabın yerine,

Detaylı

MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 ÇEK VANA YCVN T E. Tel: 0216 309 72 50 Fax: 0216 377 98 01

MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 ÇEK VANA YCVN T E. Tel: 0216 309 72 50 Fax: 0216 377 98 01 MANAGEMENT SERVICE 00 W 0 / TRD 00 ÇEK VANA YCVN S T E Tel: 0 09 7 0 Fax: 0 77 98 0 Yakacık Çek Vana Çek Vana Çek vanalar; içinden geçen akışkanın geriye dönmesini engellemek amacıyla üretilen emniyet

Detaylı

MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 YANGIN HİDRANTI YYH T E Tel: Fax:

MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 YANGIN HİDRANTI YYH T E Tel: Fax: MANAGEMENT SERVICE 0036 W 0 / TRD 100 YANGIN HİDRANTI YYH S T E 2016-11 1 Yakacık Yerüstü Yangın Hidrantları Kullanıldığı Yerler Fabrikalar, depolar, binalar ve endüstriyel tesislerin su ile söndürme sistemlerinde,

Detaylı

MANAGEMENT SERVICE CRYOGENIC (KRIYOJENIK) VANA T E

MANAGEMENT SERVICE CRYOGENIC (KRIYOJENIK) VANA T E MANAGEMENT SERVICE 0036 W 0 / TRD 100 CRYOGENIC (KRIYOJENIK) VANA S T E Yakacık Kriyojenik Vana Uygulama örnekleri : 1 Yakacık Kriyojenik Vana Teknik özellikler: Soket kaynaklı Çalışma Sıcaklığı: -196

Detaylı

www.yakacikvalf.com.tr MANAGEMENT SERVICE VANA CEKETİ S T E Tel: 0216 309 72 50 Fax: 0216 377 98 01 info@yakacikvalf.com.tr

www.yakacikvalf.com.tr MANAGEMENT SERVICE VANA CEKETİ S T E Tel: 0216 309 72 50 Fax: 0216 377 98 01 info@yakacikvalf.com.tr MANAGEMENT SERVICE 0036 W 0 / TRD 100 VANA CEKETİ S T E Yakacık Vana & Armatür Ceketleri, armatürlerin (vana, pislik tutucu, çek valf, kompansatör, eşanjör, su tankı vb.) sıcak hatlarda ısı kaybını en

Detaylı

www.yakacikvalf.com.tr MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 YANGIN HİDRANTI YYH T E Tel: 0216 309 72 50 Fax: 0216 377 98 01 info@yakacikvalf.com.

www.yakacikvalf.com.tr MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 YANGIN HİDRANTI YYH T E Tel: 0216 309 72 50 Fax: 0216 377 98 01 info@yakacikvalf.com. MANAGEMENT SERVICE 0036 W 0 / TRD 100 YANGIN HİDRANTI YYH S T E Yakacık Yerüstü Yangın Hidrantları www.yakacikvalf.com.tr Kullanıldığı Yerler Fabrikalar, depolar, binalar ve endüstriyel tesislerin su

Detaylı

MANAGEMENT SERVICE CRYOGENIC (KRIYOJENIK) VANA T E

MANAGEMENT SERVICE CRYOGENIC (KRIYOJENIK) VANA T E MANAGEMENT SERVICE 0036 W 0 / TRD 100 CRYOGENIC (KRIYOJENIK) VANA S T E Yakacık Kriyojenik Vana Uygulama örnekleri : 1 Yakacık Kriyojenik Vana Teknik özellikler: Soket kaynaklı Çalışma Sıcaklığı: -196

Detaylı

CRYOGENIC (KRIYOJENIK) VANA

CRYOGENIC (KRIYOJENIK) VANA MANAGEMENT SERVICE 0036 W 0 / TRD 100 CRYOGENIC (KRIYOJENIK) VANA S T E Kriyojenik Vana Uygulama örnekleri : Kriyojenik Vana Teknik özellikler: Soket kaynaklı Çalışma Sıcaklığı: -196 C, +200 C Çalışma

Detaylı

MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 SEVİYE GÖSTERGESİ T E YPBR - YUPR - YMPT - YUPT Tel: Fax:

MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 SEVİYE GÖSTERGESİ T E YPBR - YUPR - YMPT - YUPT Tel: Fax: MANAGEMENT SERVICE 00 W 0 / TRD 00 SEVİYE GÖSTERGESİ YPBR - YUPR - YMPT - YUPT S T E 0 - Yakacık Seviye Göstergesi Seviye Göstergeleri YPBR - YUPR - YUPT - YMPT Seviye göstergelerindeki en önemli unsur,

Detaylı

VALFTEK BONETTI. Dövme Çelik Küresel Vanalar SFA-SFS

VALFTEK BONETTI. Dövme Çelik Küresel Vanalar SFA-SFS VALFTEK BONETTI Dövme Çelik Küresel Vanalar SFA-SFS ASME 800 lb 1/2-2 ½ (15 65) İç Dişli (BSP,NPT), Soketli PN40, ASME 150/300 lb 15-65 Flanşlı Özellikleri : SFA tip küresel vanalar standart olarak yüzer

Detaylı

Yakacık. seviye göstergesinin. Seviye Göstergeleri YPBR - YUPR - YUPT - YMPT. Uygulama Alanları. Petrol rafinerileri. Petro-kimya tesisleri

Yakacık. seviye göstergesinin. Seviye Göstergeleri YPBR - YUPR - YUPT - YMPT. Uygulama Alanları. Petrol rafinerileri. Petro-kimya tesisleri MANAGEMENT SERVICE 0036 W 0 / TRD 100 SEVİYE GÖSTERGESİ YPBR - YUPR - YMPT - YUPT 2016-11 TSE Yakacık Seviye Göstergesi Seviye Göstergeleri YPBR - YUPR - YUPT - YMPT Seviye göstergelerindeki en önemli

Detaylı

Yakacık. seviye göstergesinin. Seviye Göstergeleri YPBR - YUPR - YUPT - YMPT. Uygulama Alanları. Petrol rafinerileri. Petro-kimya tesisleri

Yakacık. seviye göstergesinin. Seviye Göstergeleri YPBR - YUPR - YUPT - YMPT. Uygulama Alanları. Petrol rafinerileri. Petro-kimya tesisleri MANAGEMENT SERVICE 0036 W 0 / TRD 100 SEVİYE GÖSTERGESİ YPBR - YUPR - YMPT - YUPT TSE Yakacık Seviye Göstergesi Seviye Göstergeleri YPBR - YUPR - YUPT - YMPT Seviye göstergelerindeki en önemli unsur, gösterge

Detaylı

R YAKACIK VALF 1966' dan bugüne

R YAKACIK VALF 1966' dan bugüne R YAKACIK VALF 1966' dan bugüne FİYAT LİSTESİ 11.11.16 W 0 / TRD KALİTE POLİTİKAMIZ VİZYONUMUZ Mamullerimiz, ürün tasarımlarımız, çözümlerimiz ve satış sonrası servis hizmetlerimizle sağladığımız güvenilirlik

Detaylı

Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program

Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program Tip Kitapçõğõ./- G HPK Sõcak su sirkülasyon pompalarõ Standart Program Kullanõm Alanlarõ Standart dizayn HPK pompalarõ, sõcak su veya kõzgõn õsõ transfer yağlarõnõn boru veya tank sistemleri ile transferinin

Detaylı

10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA

10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA ÜRÜN KATALOĞU 10.836 m2 toplam alana kurulu FAF Vana Sanayi Fabrikası Kazan / ANKARA www.fafvana.com.tr satis@fafvana.com.tr CE BELGESİ ISO 9001 : 2000 KALİTE BELGESİ GOST RUSYA KALİTE BELGESİ UKR SEPRO

Detaylı

3.2 YÜKSEK PERFORMANS KELEBEK VANA HP 114 HP 114

3.2 YÜKSEK PERFORMANS KELEBEK VANA HP 114 HP 114 YÜSE PERFORMANS EEBE VANA P 11 Çift eksantrik dizaynlı lug tip yüksek performans kelebek vanası. Aşırı yüksek sıcaklık ve basınçlarda dahi tam sızdırmazlık! TENİ VERİER Anma çapı : 0-00 (daha yüksek ölçüler

Detaylı

3.1 YÜKSEK PERFORMANS KELEBEK VANA HP 111 HP 111

3.1 YÜKSEK PERFORMANS KELEBEK VANA HP 111 HP 111 YÜSE PERFORMANS EEBE VANA P 111 Çift eksantrik dizaynlı vafer tip yüksek performans kelebek vanası. Aşırı yüksek sıcaklık ve basınçlarda dahi tam sızdırmazlık! TENİ VERİER Anma ı : 0-00 (daha yüksek ölçüler

Detaylı

KV-13 KELEBEK VANA/WAFER TİP GENEL ÖZELLİKLER

KV-13 KELEBEK VANA/WAFER TİP GENEL ÖZELLİKLER KV-13 KELEBEK VANA/WAFER TİP GENEL ÖZELLİKLER Kelebek vanalarda kapama elemanı, düşey eksende yerleştirilmiş bir mil etrafında dönen disktir. Monte edilmiş halde kendi ekseni etrafında dönmek suretiyle

Detaylı

KV-3 KELEBEK VANA/WAFER TİP GENEL ÖZELLİKLER

KV-3 KELEBEK VANA/WAFER TİP GENEL ÖZELLİKLER KV-3 KELEBEK VANA/WAFER TİP GENEL ÖZELLİKLER Kelebek vanalarda kapama elemanı, düşey eksende yerleştirilmiş bir mil etrafında dönen disktir. Monte edilmiş halde kendi ekseni etrafında dönmek suretiyle

Detaylı

Yardýmcý Enerjisiz Basýnç Regülatörleri Basýnç düþürücü vana Tip 41-23 ve Tip 2114/2415 Basýnç Tahliye Vanasý Tip 41-73 ve Tip 2114/2418

Yardýmcý Enerjisiz Basýnç Regülatörleri Basýnç düþürücü vana Tip 41-23 ve Tip 2114/2415 Basýnç Tahliye Vanasý Tip 41-73 ve Tip 2114/2418 Yardýmcý Enerjisiz Basýnç Regülatörleri Basýnç düþürücü vana 1-3 ve 11/ Basýnç Tahliye Vanasý 1-73 ve 11/1 Uygulama Basýnç düþürücülerin ayar sahalarý 0.0 bar ile bar arasýnda, vana anma çaplarý den 0

Detaylı

MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 KÜRESEL VANA YHİ -YHMİ - YHSİ YHSVİ Tel: Fax:

MANAGEMENT SERVICE W 0 / TRD 100 KÜRESEL VANA YHİ -YHMİ - YHSİ YHSVİ Tel: Fax: MANAEMENT SERVICE 00 W 0 / TR 0 KÜRESE VANA Yİ -YMİ - YSİ YSVİ TSE 0-0 Te: 0 0 0 Fax: 0 0 Yaacı se Vanaar Yaacı se Vanaar, üniversa oara ütün aışanara; su, sıca su, asınçı hava, P, N, az vs. ii uanıaiir.

Detaylı

2.1 PTFE-CONTALI KELEBEK VANALAR T 211 T211 TEKNİK VERİLER

2.1 PTFE-CONTALI KELEBEK VANALAR T 211 T211 TEKNİK VERİLER -CONTAI EEBE VANAAR T Aşırı korozif ve agresif akışkanlar için dizayn edilmiş, tamamen (bakir Teflon) kaplı vafer tip kelebek vana. Patentli şaft contalama ve sızdırmazlık dizaynı, aşırı korozif uygulamalarda

Detaylı

R YAKACIK VALF 1966' dan bugüne

R YAKACIK VALF 1966' dan bugüne R YAKACIK VALF 1966' dan bugüne FİYAT LİSTESİ 02.02.14 W 0 / TRD KALİTE POLİTİKAMIZ VİZYONUMUZ Mamullerimiz, ürün tasarımlarımız, çözümlerimiz ve satış sonrası servis hizmetlerimizle sağladığımız güvenilirlik

Detaylı

S.D.E. KELEBEK VANA DONANIMLARI. www.sde.com.tr. Ürün Kodu : BV

S.D.E. KELEBEK VANA DONANIMLARI. www.sde.com.tr. Ürün Kodu : BV Ürün Kodu : BV KELEBEK VANA Kelebek Vana, silindirik bir gövde, içinde disk şeklinde bir klepe, klepeyi vana içinde tutan ve taşıyan bir milden oluşan, az yer kaplayan, bir vana türüdür. Vana açıkken,

Detaylı

MANAGEMENT SERVICE PİSTONLU VANA YVN - YVNB YVMN - YVSN T E

MANAGEMENT SERVICE PİSTONLU VANA YVN - YVNB YVMN - YVSN T E MANAGEMENT SERVICE W / TRD PİSTONLU VANA YVN YVNB YVMN YVSN S T E Yakacık Pistonlu Vanalar Pistonlu vanalar; konvansiyonel globe vanalardaki sit ve sübabın yerine, elastiki sızdırmazlık ringleri ve silindirik

Detaylı

Dalgıç Pompa. 4 DMD Serisi

Dalgıç Pompa. 4 DMD Serisi Dagıç Pompa DMD Serisi Aarko dagıç pompaarı, kuanım ve içme suyu aanında her an kuanıma hazır, dertsiz, yatırımı kısa sürede geri ödeyen KESİNTİSİZ, KİŞİSEL TEK SU KAYNAĞIDIR. Endüstriye tesis ve işetmeerde

Detaylı

VANA ve ARMATÜRLERİ. www.gedikdokum.com

VANA ve ARMATÜRLERİ. www.gedikdokum.com VANA ve ARMATÜRLERİ Gedik Döküm ve Vana, bir Gedik Holding kuruluşu olarak, 1967 yılından bu yana endüstrinin ihtiyaç duyduğu orta ve yüksek basınç sınıfı vana ve armatürler üretmektedir. Genel merkezi

Detaylı

NEDEN KELEBEK VANALAR

NEDEN KELEBEK VANALAR KELEBEK VANALAR Tüm hakları Özkan Makina da saklıdır. Sürekli iyileștirme ve geliștirme programlarımız nedeniyle, temin edilen ürünler bu katalogta gösterilen ürünlerden farklı özellikler tașıyabilir.

Detaylı

MERKEZİ ISITMA SİSTEMLERİ KAZANLAR

MERKEZİ ISITMA SİSTEMLERİ KAZANLAR KAZANLAR MULTIBLOC Serisi Tam Geçişi Düşük sıcak su teknoojisi ie yüksek verim verim sınıfı: Düşük su teknoojisi ie 0 çaışmada yüksek ısı verim tam geçiş ie düşük emisyon değereri, çevre dostu Termomix

Detaylı

V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi. Kelebek Vanalar

V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi. Kelebek Vanalar V101 (Wafer) / V102 (ug) Serisi Keleek Vanalar V101 (Wafer) / V102 (ug) Serisi Keleek Vanalar Keleek vanalar, mükemmel sızdırmazlık minde çok değişik malzeme kullanılailmesi özelliği, oru hattında az yer

Detaylı

ARALIK 2014 FİYAT LİSTESİ

ARALIK 2014 FİYAT LİSTESİ ARALIK 2014 FİYAT LİSTESİ CE ISO 9001:2008 TSE Hizmet Yeterlilik TS EN 1171 Sürgülü Vana TS 3148 Küresel Vana TS 11494 Pislik Tutucu TSEK Çalpara Çekvalf Garanti Belgesi Yerli Malı Belgesi Zirai Kredilendirme

Detaylı

VANA ve ARMATÜRLERİ.

VANA ve ARMATÜRLERİ. VANA ve ARMATÜRLERİ www.gedikdokum.com 1967 den beri Gedik Döküm ve Vana, bir Gedik Holding kuruluşu olarak, 1967 yılından bu yana endüstrinin ihtiyaç duyduğu orta ve yüksek basınç sınıfı vana ve armatürler

Detaylı

Dalgıç Pompa. 4 DMD-P Serisi

Dalgıç Pompa. 4 DMD-P Serisi Dagıç DMDP Serisi Aarko dagıç pompaarı, kuanım ve içme suyu aanında her an kuanıma hazır, dertsiz, yatırımı kısa sürede geri ödeyen KESİNTİSİZ, KİŞİSEL TEK SU KAYNAĞIDIR. Endüstriye tesis ve işetmeerde

Detaylı

valve & automation AĞIR HİZMET AKTÜATÖRÜ

valve & automation AĞIR HİZMET AKTÜATÖRÜ AĞIR HİZMET AKTÜATÖRÜ 11 www.smstork.com THDA- ET SERİSİ Ağır Hizmet Pnömatik Aktüatör Özellikler Dayanıklı ve kompakt tasarım Çeyrek dönüş uygulaması ve geniş tork çıkışı Üstün su girişi ve korozyona

Detaylı

STATİK BALANS VANASI / FLANŞLI

STATİK BALANS VANASI / FLANŞLI STATİK BALANS VANASI / FLANŞLI STATİK BALANS VANASI Balans vanası ısı transferi istenen cihaz ve üniteler için tasarlanmış malzemelerdir. Isı transferi için debinin üstünde bir akışı engelleyerek sistemin

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. Kombiler

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. Kombiler Kombier BAYMAK Serisi Premix Teknoojii Yoğuşmaı Kombier (Duo Tec 242424) CBD (Cod Burner Door) Sistemi ie kapağın ısınması engeenerek ısı kayıparı azatıır. Hava gaz karışımı ön ısıtmasını yaparak daha

Detaylı

S.D.E. ÇALPARA ÇEKVALF

S.D.E. ÇALPARA ÇEKVALF Çalpara Çekvalf, büyük bir gövde, içinde disk şeklinde bir klepe, klepeyi vana içinde tutan ve taşıyan bir mil ve klepe kolu, ağırlık kolu ve ağırlıktan oluşan bir çekvalftir. Kullanım yeri, pis su hatlarında

Detaylı

NEDEN İÇİNDEKİLER KELEBEK VANALAR 02 KULLANIM ALANLARI 03-04 DİZAYN ÖZELLİKLERİ MALZEME ÖZELLİKLERİ 06-09 TEKNİK DETAYLAR TAHRİK ŞEKİLLERİ 11-13

NEDEN İÇİNDEKİLER KELEBEK VANALAR 02 KULLANIM ALANLARI 03-04 DİZAYN ÖZELLİKLERİ MALZEME ÖZELLİKLERİ 06-09 TEKNİK DETAYLAR TAHRİK ŞEKİLLERİ 11-13 www.ozkan.com.tr İÇİNDEKİLER 01 NEDEN KELEBEK VANALAR? 02 KULLANIM ALANLARI NEDEN KELEBEK VANALAR Düşük ağırlık Küçük hacim gereksinimi Montaj kolaylığı Düşük çalışma torku gereksinimi 0304 05 0609 1113

Detaylı

SANTRİFÜJ KIZGIN YAĞ POMPALARI

SANTRİFÜJ KIZGIN YAĞ POMPALARI SANTRİFÜJ KIZGIN YAĞ POMPALARI KYP SERİSİ MAS Pompa Sanayi A.S Merkez Ofis: Atasehir Bulvarı ATA Çarsı.K.No:9 İSTANBUL TÜRKİYE Tel: +9 () (Pbx)- Fax:+9 () E-Mail: masgrup@superonline.com http: // www.masgrup.com

Detaylı

S.D.E. İĞNE VANA. Akış yönlendiriciler, Düz kanat, helis kanat, kanallı ve delikli olmak üzere çeşitli yönlendiriciler, ihtiyaca göre kullanılır.

S.D.E. İĞNE VANA. Akış yönlendiriciler, Düz kanat, helis kanat, kanallı ve delikli olmak üzere çeşitli yönlendiriciler, ihtiyaca göre kullanılır. İĞNE VANA İğne vana, gövde, silindir, piston, akış yönlendirici, mil ve dişlilerden oluşan yüksek basınç vanasıdır. Atık sularda kullanılmaz, temiz sularda olmak şartı ile herhangi bir vana olarak da kullanılabilir.

Detaylı

S.D.E. ÇALPARA ÇEKVALF

S.D.E. ÇALPARA ÇEKVALF Çalpara Çekvalf, büyük bir gövde, içinde disk şeklinde bir klepe, klepeyi vana içinde tutan ve taşıyan bir mil ve klepe kolu, ağırlık kolu ve ağırlıktan oluşan bir çekvalftir. Kullanım yeri, pis su hatlarında

Detaylı

S.D.E. İĞNE VANA. Akış yönlendiriciler, Düz kanat, helis kanat, kanallı ve delikli olmak üzere çeşitli yönlendiriciler, ihtiyaca göre kullanılır.

S.D.E. İĞNE VANA. Akış yönlendiriciler, Düz kanat, helis kanat, kanallı ve delikli olmak üzere çeşitli yönlendiriciler, ihtiyaca göre kullanılır. İĞNE VANA İğne vana, gövde, silindir, piston, akış yönlendirici, mil ve dişlilerden oluşan yüksek basınç vanasıdır. Atık sularda kullanılmaz, temiz sularda olmak şartı ile herhangi bir vana olarak da kullanılabilir.

Detaylı

1. (10) Makine Elemanlarının zamana göre değişen zorlamalara maruz kalması durumunda, sürekli mukavemet ve zaman mukavemeti nedir? Açıklayınız.

1. (10) Makine Elemanlarının zamana göre değişen zorlamalara maruz kalması durumunda, sürekli mukavemet ve zaman mukavemeti nedir? Açıklayınız. MAK341 MAKİNA ELEMANLARI I 1. Yarıyıiçi imtihanı 7/03/01 İmtihan müddeti: 90 dakika Ögretim Üyesi: Prof. Dr. Hikmet Kocabaş, Doç. Dr. Cema Baykara 1. (10) Makine Eemanarının zamana göre değişen zoramaara

Detaylı

Katalog V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi Kelebek Vanalar. Proval Kelebek Vanaların Teknik Üstünlükleri

Katalog V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi Kelebek Vanalar. Proval Kelebek Vanaların Teknik Üstünlükleri V101 (Wafer) / V102 (ug) Serisi Keleek Vanalar Keleek vanalar, mükemmel sızdırmazlık özelliği, Gelişen teknolojiler, keleek vanaların oru hattında az yer kaplaması, otomasyona üretiminde çok değişik malzeme

Detaylı

Katalog V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi Kelebek Vanalar. Proval Kelebek Vanaların Teknik Üstünlükleri

Katalog V101 (Wafer) / V102 (Lug) Serisi Kelebek Vanalar. Proval Kelebek Vanaların Teknik Üstünlükleri V101 (Wafer) / V102 (ug) Serisi Keleek Vanalar Keleek vanalar, mükemmel sızdırmazlık özelliği, Gelişen teknolojiler, keleek vanaların oru hattında az yer kaplaması, otomasyona üretiminde çok değişik malzeme

Detaylı

DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR)

DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR) DİYAFRAMLI SU BASINÇ REGÜLATÖRÜ (DSBR) DEĞİŞTİRİLEBİLİR KARTUŞ VE FİLTRELİ Aralık 2016 Ürün Kodu 341915 342015 342115 342215 341920 342020 342120 342220 341925 342025 342125 342225 Bağlantı Ölçüsü Ürün

Detaylı

S.D.E. KELEBEK VANA DONANIMLARI. Ürün Kodu : BV

S.D.E. KELEBEK VANA DONANIMLARI.   Ürün Kodu : BV KELEBEK VANA Kelebek Vana, silindirik bir gövde, içinde disk şeklinde bir klepe, klepeyi vana içinde tutan ve taşıyan bir milden oluşan, az yer kaplayan, bir vana türüdür. Vana açıkken, içinde klepe olduğu

Detaylı

S.D.E. KELEBEKK VANA. Pompa çıkışlarında kelebek vana veya hidrolik frenli çekvalf. hız ayar vanaları ile

S.D.E. KELEBEKK VANA. Pompa çıkışlarında kelebek vana veya hidrolik frenli çekvalf. hız ayar vanaları ile Ürün Kodu : HC - BV ÇEK - KELEBEKK VANA Vanaya ait bilgileri, Kelebek Vana sayfamızda bulabilirsiniz. Çek-kelebek vana, kelebek vananın, tahrik kutusu yerine, hidrolik güç ünitesi takılan ve bu ünite yardımı

Detaylı

S.D.E. KELEBEK VANA DONANIMLARI. Ürün Kodu : BV

S.D.E. KELEBEK VANA DONANIMLARI.  Ürün Kodu : BV Ürün Kodu : BV KELEBEK VANA Kelebek Vana, silindirik bir gövde, içinde disk şeklinde bir klepe, klepeyi vana içinde tutan ve taşıyan bir milden oluşan, az yer kaplayan, bir vana türüdür. Vana açıkken,

Detaylı

S.D.E. HİDROLİK FRENLİ TİLTİNG ÇEKVALF

S.D.E. HİDROLİK FRENLİ TİLTİNG ÇEKVALF Ürün Kodu : HDC S.D.E. HİDROLİK FRENLİ TİLTİNG ÇEKVALF Hidrolik Frenli Tilting Çekvalf, silindirik bir gövde, içinde disk şeklinde bir klepe, klepeyi vana içinde tutan ve taşıyan bir mil, ağılık kolu ve

Detaylı

, m2 kapalı fabrika alanıyla, çalışmalarını sürdüren SAY VANA üretimde kullandığı ileri teknoloji sonucu

, m2 kapalı fabrika alanıyla, çalışmalarını sürdüren SAY VANA üretimde kullandığı ileri teknoloji sonucu HAKKIMIZDA 1993 Yılında Kurulan ve bügün itibariyle gelinen noktada Konya Organize Sanayi bölgesinde.500 m2 açık, 4.300 m2 kapalı fabrika alanıyla, çalışmalarını sürdüren SAY VANA üretimde kullandığı ileri

Detaylı

Hassasiyet, Sağlamlık ve Balans - Tümü bir arada

Hassasiyet, Sağlamlık ve Balans - Tümü bir arada Super Tite-ock Rumanı Tutucu CT-SA Hassasiyet, Sağamık ve Baans - Tümü bir araa Yüksek hızara çaışmak için öze baansı izayn Saece takımı sıkarak yüksek rijitik ve hassasiyet sağar Patenti "T-Sit" izayn

Detaylı

SATIŞ FİYAT LİSTESİ 18 ARALIK 2014

SATIŞ FİYAT LİSTESİ 18 ARALIK 2014 SATIŞ FİYAT LİSTESİ 18 ARALIK 2014 İçindekiler Duyar Yangın...2 Balans Vanaları...18 Küresel Vanalar...26 Sürgülü Vanalar...34 Kelebek Vanalar...41 Aktüatörler...45 Buhar Vanaları...46 Emniyet Ventilleri...49

Detaylı

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar

Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar TA-COMPACT-T Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Soğutma sistemleri için geri dönüş suyu sıcaklık kontrollü kontrol vanası IMI TA / Kontrol vanaları / TA-COMPACT-T

Detaylı

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI DEMONTAJ PARÇALARI Boru hatları ağır ve sabittir. Bir vana ya da benzeri bir donanımın montaj veya demontajı için, yerlerinden hareket ettirilemezler. Bu nedenle sökme takma parçası (demontaj parçası)

Detaylı

30 MART 2018 FİYAT LİSTESİ AŞMAN DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

30 MART 2018 FİYAT LİSTESİ AŞMAN DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. FİYAT LİSTESİ DÖKÜM SANAYİ VE TİCARET A.Ş. DİRSEK 1 1 1/4 1 1/2 2 2 1/2 3 4 14,00 17,00 55,00 140,00 180,00 Kod No.1 DÖKÜM VE VANA SANAYİ EKONOMİK SFERO FİTTİNGS 17,00 20,00 36,00 41,00 65,00 165,00 210,00

Detaylı

KOMPANSATÖRLER X YÖNÜNDE 100 MM (-50, +50) Y YÖNÜNDE 100 MM (-50, +50) Z YÖNÜNDE 100 MM (-50, +50) BİRİM FİYAT X YÖNÜNDE 100 MM (-50, +50)

KOMPANSATÖRLER X YÖNÜNDE 100 MM (-50, +50) Y YÖNÜNDE 100 MM (-50, +50) Z YÖNÜNDE 100 MM (-50, +50) BİRİM FİYAT X YÖNÜNDE 100 MM (-50, +50) 1 2 KOMPANSATÖRLER 3 4 KOMPANSATÖRLER KOMPANSATÖRLER X YÖNÜNDE 100 MM (-50, +50) Y YÖNÜNDE 100 MM (-50, +50) Z YÖNÜNDE 100 MM (-50, +50) BİRİM FİYAT X YÖNÜNDE 100 MM (-50, +50) Y YÖNÜNDE 150 MM (-75, +75)

Detaylı

VALFTEK. Kelebek Vanalar. Tip: W14 DN40 400 PN10/16, ANSI 150 (A) Tip: W14 DN450 600 PN10/16,ANSI 150 (B) Tip:W14 DN700 1000 PN10/16,ANSI 150 (C)

VALFTEK. Kelebek Vanalar. Tip: W14 DN40 400 PN10/16, ANSI 150 (A) Tip: W14 DN450 600 PN10/16,ANSI 150 (B) Tip:W14 DN700 1000 PN10/16,ANSI 150 (C) Wafer Kelebek Vana Tip: W14 DN40 400 PN10/16, ANSI 150 (A) Tip: W14 DN450 600 PN10/16,ANSI 150 (B) Tip:W14 DN700 1000 PN10/16,ANSI 150 (C) Wafer Kelebek Vana (A) DN A B C D E H I SW Üst FlanĢ (2) Ağırlık

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. Brötje Kombiler

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. Brötje Kombiler Brötje Kombier BRÖTJE EXTRA Serisi Premix Teknoojii Yoğuşmaı Kombier (Novadens Extra ) Teknik eri Tabosu Modeer EXTRA EXTRA 2 EXTRA EXTRA 42 EXTRA 4 Maksimum verim / (/0) 106.4 106. 106. 10. 10. Kısmi

Detaylı

Doğal Gaz ve LPG'li Kombi. Serena TEKNOLOJİNİN İKİ HARİKASI SR 27 SR 20

Doğal Gaz ve LPG'li Kombi. Serena TEKNOLOJİNİN İKİ HARİKASI SR 27 SR 20 Doğa Gaz ve LPG'i Kombi Serena TEKNOLOJİNİN İKİ HARİKASI Üstün Özeiker TAMAMEN YENİ! Aarko Kombi satışarı içinde %60 ık paya ve 100.000 adete varan satışıya önemi bir yere sahip oan SERENA KOMBİ, en üstün

Detaylı

KV-1 KELEBEK VANA/WAFER TİP GENEL ÖZELLİKLER

KV-1 KELEBEK VANA/WAFER TİP GENEL ÖZELLİKLER KV-1 KELEBEK VANA/WAFER TİP GENEL ÖZELLİKLER Kelebek vanalarda kapama elemanı, düşey eksende yerleştirilmiş bir mil etrafında dönen disktir. Monte edilmiş halde kendi ekseni etrafında dönmek suretiyle

Detaylı

STAF, STAF-SG. Balans vanaları DN , PN 16 ve PN 25

STAF, STAF-SG. Balans vanaları DN , PN 16 ve PN 25 STAF, STAF-SG Balans vanaları DN 20-400, PN 16 ve PN 25 IMI TA / Balans vanaları / STAF, STAF-SG STAF, STAF-SG Flanşlı, dökme demir (STAF) ve düktil demir (STAF-SG) balans vanaları geniş bir uygulama alanında

Detaylı

İĞNE VANALAR İĞNE VANALAR

İĞNE VANALAR İĞNE VANALAR İĞNE VANALAR İĞNE VANALAR Tüm hakları Özkan Makina da saklıdır. Sürekli iyileștirme ve geliștirme programlarımız nedeniyle, temin edilen ürünler bu katalogta gösterilen ürünlerden farklı özellikler tașıyabilir.

Detaylı

OLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİ FİYAT LİSTESİ

OLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİ FİYAT LİSTESİ OLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİ ÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİT TAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL

Detaylı

TS EN ISO. Düz Boruya Monte Edilen SNL. Santrifüj Pompalar ATEX SNL 02 04-10

TS EN ISO. Düz Boruya Monte Edilen SNL. Santrifüj Pompalar ATEX SNL 02 04-10 TS EN ISO 9905 Düz Boruya Monte Edilen Santrifüj Pompalar ATEX 02 0-10 Genel Bilgiler Basılabilen Sıvılar pompalar temiz veya çok hafif kirli düşük viskoziteli sıvıları basmaya uygundur. Teknik Bilgiler

Detaylı

S.D.E. HİDROLİK FRENLİ EĞİK AÇILI TİLTİNG TİP ÇEKVALF

S.D.E. HİDROLİK FRENLİ EĞİK AÇILI TİLTİNG TİP ÇEKVALF Ürün Kodu : HDC-E S.D.E. Hidrolik Frenli Eğik Açılı Tilting Çekvalf, silindirik bir gövde, içinde disk şeklinde bir klepe, klepeyi vana içinde tutan ve taşıyan bir mil, ağılık kolu ve ağırlık, kapanmayı

Detaylı

Malzeme Yapısı: Gövde: GG25 Pik Döküm Disk: AISI 316 Paslanmaz Çelik (ÇV-20) GGG 40 Nikel Kaplı (ÇV-25) Nominal Çap: DN50 (2 ) DN600 (24 )

Malzeme Yapısı: Gövde: GG25 Pik Döküm Disk: AISI 316 Paslanmaz Çelik (ÇV-20) GGG 40 Nikel Kaplı (ÇV-25) Nominal Çap: DN50 (2 ) DN600 (24 ) GENEL ÖZELLİKLER ÇV-20/25 ÇEKVALF / ÇİFT PLAKALI Ayvaz ÇV20-25 Çift Plakalı Çek Valfler, minimum akış sınırlaması ile çalışmaya uygun olarak dizayn edilmişlerdir. Çift yaylı yarım disklerin boru hattında

Detaylı

PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ VANALAR PN16 / PN25 / PN40 / ANSI 150 / ANSI 300

PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ VANALAR PN16 / PN25 / PN40 / ANSI 150 / ANSI 300 PNÖMATİK VE ELEKTRİKLİ VANALAR PN16 / PN25 / PN40 / ANSI 150 / ANSI 300 ecoflo-as serisi pnömatik ve elektrikli vanalar, DN15 (1/2 ) ile DN80 (3 ) arası 8 değişik çapta sıvılar, gazlar ve buhar için tasarlanmış

Detaylı

S.D.E. RECOIL ÇEKVALF

S.D.E. RECOIL ÇEKVALF Ürün Kodu: RC RECOIL ÇEKVALF Recoil çekvalfler özel bir tasarıma sahiptir. Büyük bir gövde, içinde disk şeklinde bir klepe, klepeyi vana içinde tutan ve taşıyan milden oluşan bir çekvalftir. Pompa çıkışlarında,

Detaylı

F012-K1AĞIR ŞART ÇİFT FLANŞLI KELEBEK VANALAR

F012-K1AĞIR ŞART ÇİFT FLANŞLI KELEBEK VANALAR F0-1AĞIR ŞART ÇİFT FANŞI EEBE VANAAR Ağır şartlardaki akışkanlar için imal edilmiş yüksek performanslı, üstün konsantrik dizaynlı, çift flanşlı ağır şart kelebek vanaları. TENİ VERİER Anma ı : - 1 daha

Detaylı

AU-22 ROTLU SEVİYE ŞALTERİ GENEL ÖZELLİKLER. Maks. Switch Gerilimi Maks. Çalışma Basıncı Bağlantı

AU-22 ROTLU SEVİYE ŞALTERİ GENEL ÖZELLİKLER. Maks. Switch Gerilimi Maks. Çalışma Basıncı Bağlantı AU-22 ROTU SEVİYE ŞATERİ GENE ÖZEİKER Ayvaz AU-22 Seviye Kontrol Cihazı, basınçlı ya da basınçsız tüm kaplardaki sıvı seviyesinin kontrolü amacıyla tasarlanmıştır. Sezgi elemanı olarak paslanmaz çelik

Detaylı

DİYAFRAMLI EMNİYET VENTİLİ (DEV)

DİYAFRAMLI EMNİYET VENTİLİ (DEV) DİYAFRAMLI EMNİYET VENTİLİ (DEV) SABİT AYARLI Aralık 01 TANITIM Diyaframlı emniyet ventilleri kapalı devre ısıtma sistemlerinde oluşan basıncı tahliye ederek, önceden belirlenmiş bir değere sınırlamak

Detaylı

HDA-ET SERİSİ. Ağır Hizmet Pnömatik Aktüatör. Özellikler. Kullanım Alanları

HDA-ET SERİSİ. Ağır Hizmet Pnömatik Aktüatör. Özellikler. Kullanım Alanları HDA-ET SERİSİ Ağır Hizmet Pnömatik Aktüatör Özellikler Dayanıklı ve kompakt tasarım Çeyrek dönüş uygulaması ve geniş tork çıkışı Üstün su girişi ve korozyona karşı dayanım Simetrik kam mili tasarımı (istek

Detaylı

TBV-CM. Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Modülasyon kontrollü

TBV-CM. Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Modülasyon kontrollü TBV-CM Küçük terminal ünitelerin kontrolü ve balanslanması için kombine vanalar Modülasyon kontrollü IMI TA / Kontrol vanaları / TBV-CM TBV-CM Isıtma ve soğutma sistemlerindeki terminal üniteleri için

Detaylı

OLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİ

OLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİK METAL KÖRÜK POLİTEKNİ - 2014 1 SABİT FLANŞLI KOMPANSATÖRLER Dizayn Değeri : 10/16 bar, 450, 1000 cycle. Ondülasyon Malz. : AISI 304 Flanş Malzemesi : TS EN 1092-1, PN10/16 Standart Karbon Çelik 200,00 TL 225,00 TL 215,00 TL

Detaylı

Basınç Düşürücü Vanalar

Basınç Düşürücü Vanalar Basınç Düşürücü Vana Tipleri : Buhar, gazlar ve sıvılar son kullanım noktalarına genellikle yüksek basınçlarda iletilirler. Bu noktalarda, bir basınç düşürücü vana, emniyet ve verimlilik açısından ve uygulamanın

Detaylı

EMNİYET VENTİLİ (EV)

EMNİYET VENTİLİ (EV) EMNİYET VENTİLİ (EV) SABİT AYARLI Ağustos 018 TANITIM Sabit ayarlı emniyet ventilleri kapalı devre ısıtma sistemlerinde oluşan basıncı tahliye ederek, önceden belirlenmiş bir değere sınırlamak amacıyla

Detaylı

SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (DK-SBD)

SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (DK-SBD) SU BASINÇ DÜŞÜRÜCÜ (DK-SBD) DİYAFRAMLI, DEĞİŞTİRİLEBİLİR KARTUŞ VE FİLTRELİ Ağustos 2018 Ürün Kodu 1915 2015 2115 2215 1920 2020 2120 2220 1925 2025 2125 2225 ÜRÜNLER Bağlantı Ölçüsü Ürün Çeşitleri Maks.

Detaylı

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40)

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Teknik föy Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Açıklama ve artan fark basınç karşısında açılır. Kontrolör bir kontrol vanasına, bir kontrol diyaframlı aktüatöre ve

Detaylı

Balans vanası PN 16 ve PN 25 DN

Balans vanası PN 16 ve PN 25 DN Balans vanaları STAF, STAF-SG Balans vanası PN ve PN DN 0-00 Basınçlandırma & Su kalitesi Balanslama & Kontrol Termostatik kontrol ENGINEERING ADVANTAGE Flanşlı, dökme demir (STAF) ve düktil demir (STAF-SG)

Detaylı

Gaz Ekipmanları Regülatörler/Contalar

Gaz Ekipmanları Regülatörler/Contalar regulator brosuru_nihai.fh11 4/2/10 1:53 PM Page 1 Gaz Ekipmanları Regülatörler/Contalar regulator brosuru_nihai.fh11 4/2/10 1:53 PM Page 2 02 İçindekiler Gaz Ekipmanları Regülatörler/Contalar 3 7 8 9

Detaylı

SDS / SDS-V ÇİFT EMİŞLİ POMPALAR

SDS / SDS-V ÇİFT EMİŞLİ POMPALAR ÇİFT EMİŞLİ POMPALAR Basılabilen Sıvılar serisi pompalar temiz veya çok hafif kirli, düşük viskoziteli sıvıları basmaya uygundur. Teknik Bilgiler Basma Flanşı Debi Basma Yüksekliği Hız Çalışma sıcaklığı

Detaylı

GBI46.20 GBI46.25 GBI46.32 GBI46.40. Üç Yollu Vana PN10, (dişi-dişli)

GBI46.20 GBI46.25 GBI46.32 GBI46.40. Üç Yollu Vana PN10, (dişi-dişli) Üç Yollu Vana PN0, (dişi-dişli) Üç yollu vana PN0, dişi-dişli Gri döküm demir EN-GLJ-250 DN... 40 kvs 6.3... 25 m3/h Açı 90o Dişi diş bağlantılı Rp 3/4... Rp /2 Manuel düzeltmeli GRA ya uygun... elektro

Detaylı

S.D.E. EĞİK AÇILI TİLTİNG TİP ÇEKVALF

S.D.E. EĞİK AÇILI TİLTİNG TİP ÇEKVALF Ürün Kodu : TLCE EĞİK AÇILI TİLTİNG TİP ÇEKVALF Eğik Açılı tip Tilting Çekvalf, silindirik bir gövde, içinde disk şeklinde bir klepe, klepeyi vana içinde tutan ve taşıyan bir mil, ağılık kolu ve ağırlıktan

Detaylı

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40)

Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Teknik föy Fark basınç tahliye kontrolörü (PN 16,25,40) AFPA / VFG 2(1) (PN 16,25,40) Açıklama Kontrolör bir kontrol vanasına, bir kontrol diyaframlı aktüatöre ve fark basınç ayarı için yaya sahiptir.

Detaylı

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI DEMONTAJ PARÇALARI Boru hatları ağır ve sabittir. Bir vana ya da benzeri bir donanımın montaj veya demontajı için, yerlerinden hareket ettirilemezler. Bu nedenle sökme takma parçası (demontaj parçası)

Detaylı

SNL HAT TİPİ (IN-LINE) POMPALAR

SNL HAT TİPİ (IN-LINE) POMPALAR HAT TİPİ (IN-LINE) POMPALAR Basılabilen Sıvılar pompalar temiz veya çok hafif kirli düşük viskoziteli sıvıları basmaya uygundur. Teknik Bilgiler Basma Flanşı Debi Basma Yüksekliği Hız Motor Gücü Çalışma

Detaylı

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI

S.D.E. DEMONTAJ PARÇALARI DEMONTAJ PARÇALARI Boru hatları ağır ve sabittir. Bir vana ya da benzeri bir donanımın montaj veya demontajı için, yerlerinden hareket ettirilemezler. Bu nedenle sökme takma parçası (demontaj parçası)

Detaylı

Dalg ç Pompalar AL 6-7 -8-10 -14

Dalg ç Pompalar AL 6-7 -8-10 -14 Dag ç ar AL 6-7 -8-1 -14 SU KADAR DE ERL ALARKO, DALGIÇ POMPADA HER ZAMAN 1 NUMARA Aarko dag ç pompaar kuan m ve içme suyu aan nda Her an kuan ma haz r Dertsiz Yat r m k sa sürede geri ödeyen KES NT S

Detaylı

V101 (Wafer) / V102 (Lug) Proval Kelebek Vanalar

V101 (Wafer) / V102 (Lug) Proval Kelebek Vanalar V101 (Wafer) / V10 (Lug) Proval Kelebek Vanalar Kelebek vanalar, mükemmel sızdırmazlık özelliği, boru hattında az yer kaplaması, kolay ve ekonomik otomasyona uyarlanabilmeleri, düşük basınç kayıpları ve

Detaylı

PN 16 FLANŞLI KÜRESEL VANA (FAF 1200 & 1250)

PN 16 FLANŞLI KÜRESEL VANA (FAF 1200 & 1250) PN 16 FLANŞLI KÜRESEL VANA (FAF 1200 & 1250) ÖZELLİKLERİ Flanşlar ve gövde GG 25 pik dökümdür. Paslanmaz çelik kürelidir. Paslanmaz çelik tabak yay takviyelidir. Küre sızdırmazlık ringi, dış sızdırmazlık

Detaylı