ANTALYA ECZACI ODASI OLAĞAN SEÇİMSİZ MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI MURATPAŞA (MELTEM) TEMSİLCİLİĞİ TOPLANTI SALONU 29/09/2012

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ANTALYA ECZACI ODASI OLAĞAN SEÇİMSİZ MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI MURATPAŞA (MELTEM) TEMSİLCİLİĞİ TOPLANTI SALONU 29/09/2012"

Transkript

1 2012 ANTALYA ECZACI ODASI OLAĞAN SEÇİMSİZ MALİ GENEL KURUL TOPLANTISI MURATPAŞA (MELTEM) TEMSİLCİLİĞİ TOPLANTI SALONU 29/09/2012

2 FAALİYET RAPORU 25 Eylül 2011 tarihinde yapılan Seçimli Genel Kuruldan sonra Yönetim Kurulumuzun yaptığı çalışmaları ana başlıklar halinde sizlere sunmak istiyoruz. Antalya Eczacı Odası Bünyesinde; Merkez büromuzda 2 sekreter, 2 görevli, Muratpaşa Temsilciliği nde 1 eczacı, 1 sekreter, 1 görevli Alanya Temsilciliği büromuzda 2 sekreter, Manavgat Temsilciliği büromuzda 2 sekreter, Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Medikal Park Hastanesi bürolarımızda 2 eczacı ve 2 personelle hizmet vermekteyiz. Antalya Duacı Köyü nde eğitim veren Antalya Eczacılar İlköğretim Okulu, Antalya Eczacı Odası Tıbbi Bitkiler Parkı, Antalya Eczacı Odası Sosyal Tesisimiz mevcuttur. KURULLARIN ÇALIŞMASI Yönetim Kurulu; 25 Eylül Ağustos 2012 tarihleri arasında 98 adet toplantı yapmıştır. 54 eczane açılışı, 102 eczane nakli, 19 eczane kapanış kararı almıştır. İnternet sitemiz aracılığı ile toplam 640 adet bilgi ve haber duyurusu yapılmış, kısa mesaj aracılığı ile 545 adet haberin meslektaşlarımıza iletimi sağlanmıştır DÖNEMİNDE DÜZENLEDİĞİMİZ EĞİTİM PROGRAMLARIMIZ; 10 Mart 2012, Hacettepe Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Farmasötik Teknoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Ecz. Kutay DEMİRKAN "ASTIM" eğitimi 14 Nisan 2012, Yönetim, Satış ve Eğitim Danışmanı Bahadır BÜLGİN "ECZANE YÖNETİMİ" eğitimi. 15 Nisan 2012, Yönetim, Satış ve Eğitim Danışmanı Bahadır BÜLGİN "DANIŞMAN ECZACI" eğitimi. 18 Mayıs 2012, Kişisel Gelişim Uzmanı ve Yazar AHMET ŞERİF İZGÖREN "SİZİN DÜKKAN TORUNLARA KALIR MI?" konulu Eczane Yönetimi semineri.

3 TOPLANTILAR KKİ VE İFK HAKKINDA GELİNEN DURUM, İTS FAZ2 HAKKINDA BİLGİLENDİRME, SUT DEĞİŞİKLİĞİ KONULU TOPLANTI (02-06 ARALIK 2011) 2 Aralık 2011 SMMM Odası konferans salonu 3 Aralık 2011 Manavgat- Alanya Bölge toplantıları 5 Aralık 2011 Finike-Kumluca-Demre-Kaş- Kemer Bölge toplantıları 6 Aralık 2011 Korkuteli- Elmalı Bölge toplantıları İLAÇ TAKİP SİSTEMİ FAZ 2 UYGULAMASI (02-10 OCAK 2012) 2-5 Ocak 2012 Muratpaşa Bürosunda Merkez İlçe toplantıları 5 Ocak 2012 Serik Bölge toplantısı 6 Ocak 2012 Korkuteli-Elmalı Bölge toplantıları 7 Ocak 2012 Alanya-Manavgat Bölge toplantıları 9 Ocak 2012 Finike-Kumluca-Kaş-Demre-Kemer Bölge toplantıları 10 Ocak 2012 Gazipaşa Bölge toplantısı İŞ BANKASI AKDENİZ BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İLE YAPILAN TOPLANTI (24 OCAK 2012) Yönetim Kurulumuz ve Akdeniz Bölge Müdürü F.Cem Eyüpoğlu nun katılımıyla gerçekleştirilen toplantıda; meslektaşlarımızın, İş Bankası tarafından sunulan hizmetlere daha hızlı ve sorunsuz bir biçimde ulaşabilmesi, özellikle TEB Yardımlaşma Sandığı kredilerinin kullandırılması işlemlerinin kolaylaştırılması konularında mutabakat sağlandı. Ayrıca TEB ile Anadolu Hayat Emeklilik arasında imzalanan protokol neticesinde meslektaşlarımızın SGK alacaklarını İş Bankası aracılığıyla tahsil etmesi ve emeklilik birikimlerine olan katkının üst düzeylere çıkarılması konusunda görüş alışverişinde bulunuldu. YIKIMA DUR DE! MİTİNGİ (29 OCAK 2012) Antalya Eczacı Odası Yönetim Kurulu nun aktif katılımıyla gerçekleştirilen, hava şartlarının olumsuzluğu sebebiyle ertelenmesi düşünülen, 31 Ocak 2012 tarihinde sona erecek olan 3 yıllık SGK Protokolünün, görüşmelerinin çıkmaza girdiği dönemde örgütlü gücümüzü bir kez daha gösterebilmek için Kadıköy İskele Meydanında yapılan mitinge katılım sağlandı.

4 E-REÇETE BİLGİLENDİRME TOPLANTISI (26 HAZİRAN 2012) 01 Temmuz 2012 tarihinde SGK tarafından hayata geçirilen, E-reçete uygulaması ile ilgili toplantı yapıldı. E-reçete uygulaması için pilot il olarak seçilen Eskişehir ilimizin Eczacı Odası Başkanı Yücel Yenilmez in konuşmacı olarak katıldığı toplantıda; uygulamada yaşanan sıkıntılar, çözüm önerileri anlatılarak, meslektaşlarımızdan gelen sorular cevaplarını buldu. E-REÇETE, 6197 SAYILI KANUN, KKİ VE İFK FATURALARI, REÇETE TEVZİ BİLGİLENDİRME TOPLANTILARI (26-30 HAZİRAN 2012) 26 Haziran 2012 SMMM Odası konferans salonu toplantısı 28 Haziran 2012 Kumluca-Finike-Demre-Kaş Bölge Toplantıları 29 Haziran 2012 Korkuteli-Elmalı Bölge toplantıları 30 Haziran 2012 Manavgat-Alanya Bölge toplantıları KKİ VE İFK DAN KAYNAKLANAN ZARAR FATURALARININ DEPOLARA TESLİMİ (07-10 AĞUSTOS 2012) 07 Ağustos 2012 Serik-Manavgat Bölge toplantıları 08 Ağustos 2012 Alanya Bölge toplantısı 09 Ağustos 2012 Finike-Kumluca-Kaş-Demre Bölge toplantıları 10 Ağustos 2012 Elmalı-Korkuteli Bölge toplantıları ETKİNLİKLER; "Bilimsel Eczacılık Eğitimi"nin başlangıcının 173. yıldönümü kapsamında aşağıdaki etkinlikler gerçekleştirilmiştir: 13 Mayıs 2012 Pazar "Geleneksel Bahar Pikniği" 14 Mayıs 2012 Pazartesi Cumhuriyet Meydanı'nda Atatürk Anıtı'na Çelenk Koyma töreni ve Antalya Valisi Sn. Dr. Ahmet Altıparmak ın Yönetim Kurulumuzu kabulü. 15 Mayıs 2012 Salı Odamız Türk Halk Müziği korosu tarafından düzenlenen konser. 19 Mayıs 2012 Cumartesi "Geleneksel Eczacılık Balosu" 28 Mayıs 2012 Pazartesi Sevgili Doktor" isimli tiyatro oyunu.

5 38.DÖNEM TEB MERKEZ HEYETİ KOMİSYONLARINDA YER ALAN ÜYELERİMİZ 1) İlaçta Durum Komisyonu : Kerem Zabun 2) İlaç Dışı Ürünler Komisyonu : Mustafa Asım Türker 3) Bilişim Komisyonu : Ali Cem Çakıl 4) 6197 sayılı Kanun : Kerem Zabun 5) Mevzuat Komisyonu : İnan Cem Cengiz 6) Kamu Eczacıları Komisyonu : Tüliz Baysal 7) SUT komisyonu : İsmail Erçin, Çağlar Kalkan 8) Kooperatifler Komisyonu : Havva Meşhur 9) Eczane Standardı Geliştirme Komisyonu : Emine Akgün 10) Hastane Eczacıları Komisyonu : Ayşegül Gümüş ANTALYA ECZACI ODASI KOMİSYON TOPLANTILARI: İLAÇ DIŞI ECZANE ÜRÜNLERİ KOMİSYONU ÇALIŞMALARI; 45 üyesi bulunan İlaç Dışı Eczane Ürünleri Komisyonu 4 Kasım 2011 tarihinden itibaren 10 toplantı yapmıştır. Komisyon toplantılarımıza katılmak ve bilgi alışverişinde bulunmak isteyen çeşitli ilaç ve ilaç dışı ürün firmalarıyla görüşmeler yapıldı, meslektaşlarımızdan gelen öneriler ve yaşadıkları sorunlar iletildi, çözüm önerileri değerlendirildi. Firmalar tarafından yapılan bilgilendirme toplantılarına koordinasyon desteği verildi. Yapılan toplantıların tüm oda üyelerinin katılımıyla gerçekleşmesi için firmalarla ortak çalışmalar devam etmektedir. Mamsel İlaç Firması ile ortaklaşa düzenlediğimiz toplantıda, The Marmara Otelinde tarihinde meslektaşlarımıza, Humana Tıbbi ve Bilimsel ilişkiler Başkanı Dr. Richard ZELENKA tarafından mama eğitimi verildi. Antalya Eczacı Odası, Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Mamsel İlaç Firması ile ortaklaşa halkın bilinçlenmesi amacı ile Anne ve Bebek konulu afişler için Antalya Büyükşehir Belediyesi billboardları, reklam panoları ve alt geçit afiş alanları kullanıldı.

6 SOSYAL ve KÜLTÜREL ETKİNLİKLER KOMİSYONU ÇALIŞMALARI; 42 üyesi bulunan Sosyal ve Kültürel Etkinlikler Komisyonu 15 Aralık 2011 tarihinden itibaren 7 toplantı yapmıştır. 1- Spor Kulübü; 21. meslek odaları arası bahar futbol turnuvasına Antalya Eczacı Odası 1 Master, 1 Genç takımı olmak üzere 2 takımla katıldı. Genç Takımımız turnuvada final oynadı ve ikincilik kupasını kaldırdı. Master Takımımız turnuvada ilk kez yarı final oynadı ve turnuva komitesi tarafından "En Centilmen Takım" kupasına layık görüldü. 2- Koro Kulübü; Odamız Türk Halk Müziği Korosu tarafından "173. Yıl Konseri" Sevilay GÖK şefliğinde 15 Mayıs 2012 Salı AKM Aspendos salonunda meslektaşlarımız ve paydaşlarımızın katılımıyla coşkuyla seslendirildi. 3- Tiyatro ve Dans Kulübü; Odamız Tiyatro Topluluğu tarafından "Sevgili Doktor" adlı oyun Hüseyin YORGANCI yönetmenliğinde 28 Mayıs 2012 Pazartesi AKM Aspendos salonunda sahnelenmiştir. Tiyatro oyununa meslektaşlarımız ve paydaşlarımız yoğun ilgi gösterdi. 4- Gezi ve Fotoğrafçılık Kulübü; Nisan 2012 tarihinde meslektaşlarımıza Prag gezisi düzenlendi. Geziye 38 meslektaşımız katıldı. Yurtdışında gerçekleştirilecek olan Eczacılık Fuarları ile ilgili çalışmalara devam edilmektedir. BASIN-YAYIN KOMİSYONU ÇALIŞMALARI; Yönetim Kurulu kararıyla 2011 yılı kasım ayında teşekkül eden Basın-Yayın Komisyonumuz, Aralık 2011 Ağustos 2012 arasını kapsayan dönemde aşağıdaki faaliyetlerde bulunmuştur; Haftada en az bir gün olmak üzere 32 kez toplantı yapmıştır. Kuruluş felsefesi doğrultusunda; teşekkül ettiği andan itibaren yerel ve ulusal alandaki yazılı ve görsel medya enstrümanlarının düzenli bir şekilde takibi ve taramasını yaparak ilgili haberlerin arşivlenmesini sağlamıştır. Eczacı odamızın ve ilgili organlarının gerekli zamanlarda, uzmanı ve söz sahibi olduğu konularda yazılı ve görsel basında yer almasında koordinatörlük yapmıştır. Güncel konular başta olmak üzere eczacılık mesleğini, sektörü ve özellikle de halk sağlığını ilgilendiren konularda basın açıklamaları yaparak, eczacı odamızın gündemi takip eden değil gündem oluşturan misyonuna katkı sağlamıştır. Yine geçen bu süre zarfında, ilgili kuruluşların yaptığı ve yapacağı uygulamaları meslektaşlara ve halka daha iyi anlatmak, ortaya çıkabilecek kavram kargaşalarına ve yanlış anlaşılmalara mahal vermemek adına çeşitli afiş çalışmalarında bulunmuştur.

7 Komisyonumuz yine bu süreçte, yönetim kurulumuzun aldığı karar doğrultusunda odamızın basılı yayın organı olan ve üçer aylık dönemlerle meslektaşların ve sektör bileşenlerinin hizmetine sunulan "DOZAJ" adlı dergimizin, ilk anından okuyucuya ulaşmasına kadar ki çalışmalarını da bizzat yürütmüştür. Halkın bilinçlendirilmesi amacı ile Oda Başkanımız Ecz. Kerem Zabun tarafından aşağıda listelendiği şekilde çeşitli medya kuruluşlarında açıklamalarda bulunulmuştur; 24 Kasım ART AKDENİZ TV - "Kamu Kurum Iskonto oranlarının artması ve fiyat düşüşleri nedeniyle yaşanacak sıkıntılar" hakkında bilgilendirme. 01 Şubat ART AKDENİZ TV - "SGK Protokolü" hakkında bilgilendirme. 02 Şubat Radyo Umut - "Ulusal Sağlık Politikaları ve SGK Protokolü" hakkında bilgilendirme. 16 Nisan 2012 ULUSAL HTV KANALI - "Piyasada bulunmayan organ nakli ilaçları" hakkında bilgilendirme. 24 Nisan TRT Antalya Radyosu - "İhtiyacı Olanlara İlaç Olun" projesi hakkında bilgilendirme. 30 Nisan ART AKDENİZ TV - "6197 Sayılı Kanun ve Eczacılık gündemine ilişkin konular" hakkında bilgilendirme. 18 Haziran ART AKDENİZ TV - "Bitki koruma ürünleri ve zirai ilaçların eczanelerden satılması " hakkında bilgilendirme. 20 Haziran VIP Televizyonu - "Bitki koruma ürünleri ve zirai ilaçların eczanelerden satılması" hakkında bilgilendirme. 04 Temmuz ART AKDENİZ TV - "E-Reçete" hakkında bilgilendirme. 09 Temmuz TRT Antalya Radyosu "E-Reçete ve hastaların eczanelere ödemek zorunda olduğu katılım payları" hakkında bilgilendirme. NÖBET KOMİSYONU ÇALIŞMALARI; Tarihleri arasında komisyonumuz 24 kez toplantı yapmıştır. Bu toplantılar içerisinde 216 adet eczane dilekçesi değerlendirilmeye tabi tutulmuş ve karar alınarak işlem yapılmıştır. Antalya merkezde 9 bölgede, il sınırları dahilinde toplamda 25 bölgede nöbet hizmeti verilmektedir. Nöbet ile ilgili mazereti olan meslektaşlarımız bir önceki ayın 10'una kadar Oda sekretaryamıza ilgili dilekçelerini ulaştırabilmektedirler. Meslektaşlarımızın tutacakları nöbet hakkındaki talepleri Odamıza bildirilen dilekçe tarihlerine göre nöbet komisyonumuzca karara bağlanmaktadır. Açılış ve kapanış saatlerine uyulması hakkında kontroller gerçekleştirilmiş, konu ile ilgili sözlü ve yazılı uyarılar ilgili eczacılara bildirilmiştir. Problem yaşanan nöbet bölgeleri hakkında İl Merkez ve İlçe Temsilcileri ile görüşmeler ve toplantılar yapılmış, sorunlar yerinde çözüme ulaştırılmıştır.

8 S.U.T KOMİSYONU ÇALIŞMALARI; Tarihleri arasında komisyonumuz 41 kez toplantı yapmıştır. Bu toplantılara S.U.T Komisyonu üyelerinin yanı sıra reçetesi ile ilgili sorusu olan eczacılarımız da katılmış, sorularına cevap bulmaya çalışılmıştır. Bunun yanında SGK da görevli eczacılarla mevzuat konusunda fikir birliğine varılmasıyla ilgili toplantılar/görüşmeler yapılmıştır. SUT Komisyonu çalışmaları Antalya Eczacı Odası nın web sayfasındaki SUT Komisyonu çalışmaları bölümünden sürekli güncellenerek meslektaşlarımızın tebliğ ile ilgili sorunları ve çözümlerini içeren bilgilendirmeler yapılmış olup SUT değişiklikleri, eşleştirilmiş ICD 10 kodları tabloları ile reçete karşılamadaki süreç kolaylaştırılmıştır. SGK Antalya Sağlık İşleri İl Müdürlüğü nde eczacılarımızın kesintilerini görüşmek üzere, komisyon 91 adet itiraz dosyası toplantısına katılmıştır. 35 adet kesinti dosyası bu komisyonca ödenmiş, 47 adet itiraz dosyası üst komisyona gönderilmiştir, 4 itiraz dosyası düzeltilmek üzere iade edilmiş, 5 itiraz dosyası da itiraz eden eczacı toplantıya katılmadığı için kesinti olmuştur. Ankara da SGK yetkilileri ve TEB den yetkili kişinin katılımıyla oluşan itiraz üst komisyonuyla görüşülen 15 itiraz dosyasından 4 dosya ödenmemiş, 8 dosya ödenmiş, 3 dosya düzeltilmek üzere iade edilmiştir. DENETLEME KOMİSYONU ÇALIŞMALARI Denetleme komisyonu çalışmaları sürecinde bugüne kadar 62 eczane denetlenmiş, gerekli uyarı ve tespitler yapılmıştır. Muayene ücreti, katılım payı, fiyat farkı alınmaması, Mesai saatlerine uymayanlar ve çalışma saatleri dışında satış yapılması, İl Sağlık Müdürlüğü'ne müracaat edilmeden yer değiştirilmesi, Perakende satış fiyatı üzerinden indirim yapılması, Eczane dışında ürün tanıtım standı açılması, Mesul müdür ve ruhsat adresi tespiti, Hasta yönlendirme tespiti, Eczanede, hasta muayene edilmesi tespiti,

9 DENETLEME KURULU ÇALIŞMALARI; Denetleme Kurulu, Yönetim Kurulu toplantılarının tamamına katılarak çalışmaların denetlenmesi ve çalışmalara katkı açısından yararlı olmuştur. 29 Şubat 2012 ve 31 Ağustos 2012 tarihlerinde Denetleme Kurulunun yapmış olduğu denetlemelerde nakit para ve banka hesaplarının dökümü istenmiş, diğer defterlerin incelenmesi sonucunda usulüne uygun günlük tutulduğu tespit edilmiştir. HAYSİYET DİVANI KARARLARI; 1-) Bir Eczacımız; toplu ilaç satışı ile ilgili olarak,15 gün meslekten men cezası almıştır. 2-) Bir Eczacımız; karşıladığı Majistral reçete ve ürün hakkında, oda aidatının 15 katı para cezası almıştır. 3-) Üç Eczacımız eczane mesai saati dışında satış yaptığından dolayı, oda aidatının 15 katı para cezası almıştır. 4-) Bir Eczacımız buzdolabında satışa hazır miadı geçmiş soğuk zincir ilaç bulundurduğu, eczane ruhsat ve eczacı diploması ve fotoğrafının asılı olmamasından ve 15 günden fazla eczanesinde bulunmamaktan dolayı 3 gün meslekten men cezası almıştır. 5-) Bir Eczacımız yazarkasa Z raporu ile reçete katılım payı fark toplamlarının birbirini tutmamasından dolayı oda aidatının 15 katı para cezası almıştır. 6-) Bir Eczacımız eczaneyi kapanış saatinde önce kapattığı ve hastayı mağdur ettiği için oda aidatının 15 katı para cezası almıştır. 7-) Bir Eczacımız Pazar günü nöbetçi olmadığı halde eczaneyi açıp satış yaptığından dolayı 3 gün meslekten men cezası almıştır. 8-) Bir Eczacımız ve çalışanları hastalara etik dışı davranışları sebebiyle 3 gün meslekten men cezası almıştır. MUVAZAAYI ÖNLEME ÇALIŞMALARI; 2011 yılı Eylül ayı sonunda gerçekleştirilen seçimli olağan genel kurul sonrası oluşturulan muvazaa komisyonu, sevk edilen toplam 9 dosya hakkında yaptığı değerlendirme ve eldeki belgelerin eşliğinde 5 eczane başvurusu konusunda muvazaa kanaatine varmıştır. Dosyaların İl Sağlık Müdürlüğü ne ulaştırılmasını müteakip idare ile iki farklı tarihte yapılan toplantıda eczane dosyaları üzerinde her hangi bir anlaşma sağlanamadığı için söz konusu başvuruların Sağlık Bakanlığı na gönderilmesine karar verilmiştir. Türk Eczacıları Birliği tarafından dosyalar ile ilgili yapılacak iki ayrı toplantıya katılım çağrısına iştirak edilerek bu toplantılarda 5 dosya hakkında da eczanelerin muvazaalı olarak açılmak/nakledilmek istendiği Sağlık Bakanlığı İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu yetkilileri, Türk Eczacıları Birliği yöneticileri ve her iki kurumun hukuk müşavirleri ile birlikte karara bağlanmıştır.

10 TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ 1.BÖLGELER ARASI TOPLANTI Türk Eczacıları Birliği 38. Dönem Merkez Heyeti 1.Bölgelerarası Toplantısı Mayıs 2012 Tarihinde Sueno Beach Hotel Side/Antalya da gerçekleştirdi. Bölgelerarası toplantısında, Bölge Eczacı Oda Başkanları konuşmaların yoğunluğu Türkiye Büyük Millet Meclisi nde yeni kabul edilmiş olan, 6197 sayılı Eczaneler ve Eczacılık Hakkındaki Kanunumuzun eczacılık mesleğinin gelmiş olduğu konumu itibarı ile günün şartlarına uygun ve özellikle de eczane enflasyonunu önümüzdeki yıllarda engelleyecek düzenlemelerin hayata geçirilmesi oldu. Bölgelerarası toplantısının en önemli konularından diğeri de E-Reçete Uygulamaları Paneli, Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası İzleme ve Değerlendirme Dairesi Başkan V. Sayın Mehmet Özdemir, Sosyal Güvenlik Kurumu Genel Sağlık Sigortası İzleme Ve Değerlendirme Dairesi E-Reçete Sistemi Uygulamaları Sorumlusu Sayın Refik Altın, Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü İstatistik Daire Başkanı E-Reçete Yöneticisi sayın Mervan Rahmanalı, TEB Genel Sekreteri Sayın Harun Kızılay tarafından TEB II. Başkanı Sayın Arman Üney moderatörlüğünde gerçekleştirildi. TEVZİ REÇETELER; 01 Şubat 2012 tarihinde imzalanan SGK protokolünün 3.7 maddesi gereği, SGK tarafından 13 reçete grubu, sıralı veya üst kotalı dağıtım yapılmasına karar verilmiştir. Bunun için Medula Provizyon Sistemi tarafından yeni bir fatura grubu oluşturulmuş ve C grubu olarak adlandırılmıştır. Türk Eczacıları Birliği Merkez Heyetinin vermiş olduğu talimatlar doğrultusunda, 02 Nisan 2012 tarihi itibariyle Reçete Tevzi Sistemine Antalya genelinde uygulanmaya başlamıştır. Medikal Park Hastanesi ve Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi içerisine bürolar açılmıştır. Sıralı veya Üst Kotalı Dağıtılan Reçete Grupları; a-) Mor ve turuncu reçeteye yazılması zorunlu olan ilaçların yer aldığı reçeteler: Toplam karşılayan eczane sayısı: 441 Toplam reçete sayısı: 1495 Toplam karşılanan reçete tutarı: ,62 TL b-) İşyeri hekimi tarafından yazılan reçeteler: Toplam karşılayan eczane sayısı: 677 Toplam reçete sayısı: Toplam karşılanan reçete tutarı: ,98 TL c-) Eritropoietin ve darbopoietin preparatlarını ihtiva eden reçeteler: Toplam karşılayan eczane sayısı: 509 Toplam reçete sayısı: 4987 Toplam karşılanan reçete tutarı: ,49 TL

11 d-) Diyaliz solüsyonlarını ihtiva eden reçeteler: Toplam karşılayan eczane sayısı: 320 Toplam reçete sayısı: 828 Toplam karşılanan reçete tutarı: ,36 TL e-) Eczacı Odalarınca dağıtım protokolü yapılan ünitelerdeki yatan hasta reçeteleri: Toplam karşılayan eczane sayısı: 74 Toplam reçete sayısı: 480 Toplam karşılanan reçete tutarı: ,69 TL f-) 2828 sayılı Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Kanunu hükümlerine göre korunma, bakım ve rehabilitasyon hizmetlerinden ücretsiz faydalanan kişilere ait reçeteler ile özel ve kamu huzurevlerinde kalan kişilere ait reçeteler ile 5378 sayılı Özürlüler Ve Bazı Kanun Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılması Hakkında Kanuna göre özel rehabilitasyon merkezlerinde kalan kişilere ait reçeteler: Toplam karşılayan eczane sayısı: 272 Toplam reçete sayısı: 4496 Toplam karşılanan reçete tutarı: ,89 TL g-) Eczane olmayan yerleşim bölgelerindeki sigortalı ve hak sahiplerine ait reçeteler: Toplam karşılayan eczane sayısı: 13 Toplam reçete sayısı: 21 Toplam karşılanan reçete tutarı: 2.563,78 TL h-) Organ nakli sonrasında kullanılan ilaçlar: Toplam karşılayan eczane sayısı: 603 Toplam reçete sayısı: 4950 Toplam karşılanan reçete tutarı: ,75 TL ı-) Tüp bebek ve tüp bebek öncesi tedavisinde kullanılan ilaçları içeren reçeteler: Toplam karşılayan eczane sayısı: 194 Toplam reçete sayısı: 696 Toplam karşılanan reçete tutarı: ,67 TL i-) Oral beslenme solüsyonlarını ihtiva eden reçeteler: Toplam karşılayan eczane sayısı: 712 Toplam reçete sayısı: 7800 Toplam karşılanan reçete tutarı: ,17 TL

12 j-) Harp Okulları, Askeri Liseler, Polis Meslek Yüksek Okulları, Fakülte ve Yüksek Okullarda TSK namına okuyanlar ve Astsubay Yüksek Okullarında okuyan öğrencilerin reçeteleri: Toplam karşılayan eczane sayısı: 16 Toplam reçete sayısı: 51 Toplam karşılanan reçete tutarı: 1.098,65 TL k-) Yurt dışı sigortalılarına ait reçeteler: Toplam karşılayan eczane sayısı: 313 Toplam reçete sayısı: 9406 Toplam karşılanan reçete tutarı: ,44 TL l-) Evde bakım hizmetleri çerçevesinde düzenlenen reçeteler: Toplam karşılayan eczane sayısı: 15 Toplam reçete sayısı: 40 Toplam karşılanan reçete tutarı: 8.569,77 TL İLÇE TEMSİLCİLİKLERİ: Yönetim anlayışımız gereği ilçelerdeki meslektaşlarımız kendi temsilcilerini seçimle tespit etmekte, Eczacı Odası Yönetimi seçilen İlçe Temsilcilerini atamaktadır yılında açılan Alanya İlçe Temsilciliği modernize edilen yeni binasında Alanyalı eczacılarımıza hizmet vermeye devam etmektedir. Alanya Temsilciliğinde 2 personel çalışmaktadır yılında açılan Manavgat İlçe Temsilciliği Manavgatlı eczacılarımıza 2 personel ile hizmet vermektedir.

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı.

1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Eczacıların dilekçelerinin değerlendirildiği Nöbet Komisyonu ön toplantısı yapıldı. 1 Mart 2018 Tıbbi Cihaz Satış, Reklam ve Tanıtım Yönetmeliği'nde yer alan tıbbi cihazların da satış ve tanıtımlarının

Detaylı

1 Nisan 2018 BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Uzm.Ecz. Mustafa Karademir tarafından meslek tanıtımı yapıldı.

1 Nisan 2018 BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Uzm.Ecz. Mustafa Karademir tarafından meslek tanıtımı yapıldı. 1 Nisan 2018 BTSO Hüseyin Sungur Anadolu Lisesi son sınıf öğrencilerine Uzm.Ecz. Mustafa Karademir tarafından meslek tanıtımı yapıldı. 3 Nisan 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 3

Detaylı

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN ACIYA, HÜZNE DAİR TÜM OLUMSUZLUKLARIN

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Diş Hekimleri Oda Başkanlığına seçilen Dt.Fatih GÜLER i ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

Yönetim Kurulumuz Diş Hekimleri Oda Başkanlığına seçilen Dt.Fatih GÜLER i ve Diş Hekimleri Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti. 2 ŞUBAT 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Valimiz Sayın Mustafa BÜYÜK ü ziyaret etti.ziyarette; son günlerde nöbetçi eczanelerimizde yaşanan soygun olayları hakkında Sayın Valimize bilgi verilerek, gerek eczanelerde

Detaylı

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir.

20 MAYIS 2013 Yönetim Kurulumuzca, 20 Mayıs 2013 Pazartesi gününden itibaren eczanelerimizin kapanış saati saat 19.00 olarak belirlenmiştir. 1 MAYIS 2013 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü nde Adana Eczacı Odası olarak meslektaşlarımızla birlikte 1 Mayıs ta alanlarda buluştuk, Uğur Mumcu Meydanı nda yapılan yürüyüşe katıldık. 9

Detaylı

NİSAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU

NİSAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU NİSAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN MİADI GEÇEN İLAÇLARIN İL SAĞLIK

Detaylı

TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI 16.AĞUSTOS AĞUSTOS.2015 TARİHLERİ ARASI HESAP RAPORU DEĞERLENDİRMESİ GİDERLER

TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI 16.AĞUSTOS AĞUSTOS.2015 TARİHLERİ ARASI HESAP RAPORU DEĞERLENDİRMESİ GİDERLER TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI 16.AĞUSTOS.2014-31.AĞUSTOS.2015 TARİHLERİ ARASI HESAP RAPORU DEĞERLENDİRMESİ GİDERLER A-) ODA GENEL YÖNETİM GİDERLERİ: 960.904,03.TL Oda genel giderlerini aşağıda dökümü

Detaylı

3 Temmuz 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

3 Temmuz 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. TEMMUZ 2018 ÇALIŞMA RAPORU 3 Temmuz 2018 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 4 Temmuz 2018 Genç eczacılarla toplantı düzenlendi. 4 Temmuz 2018 T.E.B. Merkez Heyeti tarafından düzenlenen

Detaylı

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU

AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU AĞUSTOS 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN TEB 41. DÖNEM DENETLEME KURULU

Detaylı

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı.

5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. ÇALIŞMA RAPORU 5 Aralık 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve kesinti kararı alındı. 5 Aralık 2016 Odamız ve Marmara Ün. Sürekli Eğitim Mrk (MÜSEM) işbirliği ile eczacılarımıza

Detaylı

SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1

SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 4 Ocak 2018 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 2 dosya görüşüldü, 2 ödeme kararı alındı. 5 Ocak 2018 TEB Merkez Heyeti tarafından Ankara'da yapılan Reçetesiz ilaç uygulaması hakkında

Detaylı

1 Mart 2017 Gençlik Komisyon Toplantısı BAOB 2.kat toplantı salonunda yapıldı. 14 Mayıs Eczacılık Etkinlik Programı görüşüldü.

1 Mart 2017 Gençlik Komisyon Toplantısı BAOB 2.kat toplantı salonunda yapıldı. 14 Mayıs Eczacılık Etkinlik Programı görüşüldü. ÇALIŞMA RAPORU 1 Mart 2017 Gençlik Komisyon Toplantısı BAOB 2.kat toplantı salonunda yapıldı. 14 Mayıs Eczacılık Etkinlik Programı görüşüldü. 1 Mart 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Detaylı

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU

KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU KASIM 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN 14. TÜRKİYE ECZACILIK KONGRESİ

Detaylı

5 MAYIS 2014 Yönetim Kurulumuz, Son günlerde yoğun şekilde tartışılan ve eczane ekonomilerini yakından ilgilendiren İlaç Fiyat Kararnamesinde

5 MAYIS 2014 Yönetim Kurulumuz, Son günlerde yoğun şekilde tartışılan ve eczane ekonomilerini yakından ilgilendiren İlaç Fiyat Kararnamesinde 1 MAYIS 2014 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta Adana Eczacı Odası ve Adana Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleriyle birlikte alanlardaydık. 5 MAYIS 2014 Yönetim Kurulu Üyelerimiz

Detaylı

ŞUBAT 2013 TEB

ŞUBAT 2013 TEB 1 ŞUBAT 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN SGK İl Müdür Yardımcısı Sayın Dr. Lütfullah DÜZYOL u ziyaret etti. 6 ŞUBAT 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Sağlık Müdürlüğü Eczacılık ve Tıbbi Cihaz Şube

Detaylı

4 ARALIK 2013 Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu 2014 yılı aidiyet uygulamaları ile ilgili Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek bilgi verdi.

4 ARALIK 2013 Güney Ecza Kooperatifi Yönetim Kurulu 2014 yılı aidiyet uygulamaları ile ilgili Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek bilgi verdi. 2 ARALIK 2013 Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi nde görevli meslektaşlarımız Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek, hayırlı olsun Eczacıları Odamıza nezaket ziyaretinde bulundular. 3 ARALIK 2013 Adana Eczacı

Detaylı

ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU ŞUBAT 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN LİDERLİK VE SİYASET AKADEMİSİ EĞİTİMİ

Detaylı

EKİM 2018 ÇALIŞMA RAPORU

EKİM 2018 ÇALIŞMA RAPORU EKİM 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN İLÇE TOPLANTILARI Mut, Gülnar,

Detaylı

Gaziler Derneği, Başkanımız Ecz. Okan Şahin'i ve Saymanımız Ecz. Melis Ezer Us u ziyaret etti.

Gaziler Derneği, Başkanımız Ecz. Okan Şahin'i ve Saymanımız Ecz. Melis Ezer Us u ziyaret etti. 1 Kasım 2017 Suriyeli hastaların kesintiye uğrayan reçeteleri ile ilgili Ankara'da yapılan İtiraz Komisyonu toplantısına Odamızı temsilen Ecz. Ümit Cömert katılım sağladı. Tek dosyanın görüşüldüğü toplantıda

Detaylı

2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı.

2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı. ÇALIŞMA RAPORU 2 Eylül 2016 İtiraz Komisyonu Toplantısına katılım sağlandı. 2 dosya görüşüldü. 1 kesinti, 1 ödeme kararı alındı. 2 Eylül 2016 Ankara'da yapılan Smart Eczane Programına katılan Ecz.Gürkan

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı.

Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı. 03 EKİM 2012 Yönetim Kurulumuz Ceyhan Temsilcilik Binasında eczacılarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda yaşanan son gelişmeler meslektaşlarımıza aktarıldı. 04 EKİM 2012 Yönetim Kurulumuz bölgemizde Edak

Detaylı

1 Aralık 2017 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve ödeme kararı alındı.

1 Aralık 2017 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve ödeme kararı alındı. 1 Aralık 2017 SGK'da İtiraz Komisyonu Toplantısı gerçekleştirildi. 1 dosya görüşüldü ve ödeme kararı alındı. 1 Aralık 2017 Kimya Mühendisleri Odası'nın düzenlediği etkinliğe Oda'mız adına Merkez Heyeti

Detaylı

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

24 MAYIS 2015 DEMOKRATİK SOL PARTİ Adana Milletvekili adayları yaklaşan genel seçimler öncesi Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. 1 MAYIS 2015 Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma günü olan 1 Mayıs'ta Adana Eczacı Odası olarak Adana Eczane Teknisyenleri Derneği üyeleriyle birlikte alanlardaydık. 4 MAYIS 2015 Oda Başkanımız

Detaylı

1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar.

1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar. 1 KASIM 2014 Yönetim Kurulumuz, Mersin Eczacı Odası tarafından REFERANS AVRUPA ÜLKELERİNDE ECZACILIK UYGULAMALARI konulu panele katıldılar. 1 KASIM 2014 Kozan İlçesinde Eczane Çalışanlarımıza yönelik İş

Detaylı

KAPSAM: Mor ve turuncu reçeteye yazılması zorunlu ilaçları ihtiva eden reçetelerin eşit ve sıralı dağıtımı

KAPSAM: Mor ve turuncu reçeteye yazılması zorunlu ilaçları ihtiva eden reçetelerin eşit ve sıralı dağıtımı MOR VE TURUNCU REÇETEYE YAZILMASI ZORUNLU İLAÇLARI İHTİVA EDEN REÇETELERİN SIRALI VE ÜST LİMİT DAHİLİNDE DAĞITIMINA İLİŞKİN BALIKESİR ECZACI ODASI VE ECZANELER ARASINDAKİ PROTOKOL. TARAFLAR: Balıkesir

Detaylı

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012

1 HAZİRAN 2012 5 HAZİRAN 2012 7 HAZİRAN 2012 1 HAZİRAN 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Yönetim Kurulumuz ve Denetleme Kurulu Üyemiz Ecz. Ömer Faruk DOĞAN Valilikte Eczanelerin çalışma gün ve saatleri ile ilgili olarak Sağlıktan Sorumlu Sayın

Detaylı

07 ŞUBAT ŞUBAT 2017

07 ŞUBAT ŞUBAT 2017 07 ŞUBAT 2017 SGK İlaç Alım Protokolü revizyon konularının değerlendirilmesi amacıyla SGK Protokol Komisyonu 07.02.2017 tarihinde Türk Eczacıları Birliğinde bir araya gelmiştir. Toplantıya Oda Başkanımız

Detaylı

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU ARALIK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/B Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTILARI Her hafta

Detaylı

ÇALIŞMA RAPORU EKİM 2017

ÇALIŞMA RAPORU EKİM 2017 2 Ekim 2017 Yönetim Kurulumuz İznik İlçesi ziyareti gerçekleştirdi. Bölgesel sorunların da görüşüldüğü toplantıda Ecz. Emel Bektaş'ın İlçe Temsilciliği görevine devam etmesine karar verildi. 2 Ekim 2017

Detaylı

1 Haziran 2016 Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez sağlık hizmetleriyle ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü.

1 Haziran 2016 Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez sağlık hizmetleriyle ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü. ÇALIŞMA RAPORU HAZİRAN 2016 1 Haziran 2016 Hayat Hastanesi Halkla İlişkiler Müdürü Mihriban Ürkmez sağlık hizmetleriyle ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü. 2 Haziran 2016 Digiturk ile ortaklaşa

Detaylı

3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. ÇALIŞMA RAPORU 3 Ocak 2017 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. 3 Ocak 2017 Yönder Okulları yetkilileri okul tanıtımları ile ilgili Başkanımız Ecz. İ.Yalın Ökmen ile görüştü. 3 Ocak 2017

Detaylı

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ

KOOPERATİFÇİLİĞİN 25.YIL BULUŞMASI GECESİ 08 ARALIK 2012 Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE, 11 Bölge Eczacı Odası Başkan ve Yöneticilerinin (8. Bölge Gaziantep Eczacı Odası,14. Bölge Kahramanmaraş Eczacı

Detaylı

3 OCAK 2013 10 OCAK 2013 14 OCAK 2013 15 OCAK 2013 16 OCAK 2013

3 OCAK 2013 10 OCAK 2013 14 OCAK 2013 15 OCAK 2013 16 OCAK 2013 3 OCAK 2013 Yönetim Kurulumuz Komisyon Başkanlarımız ile toplantı yaptı. Toplantıda önümüzdeki aylarda yapılacak etkinlik ve eğitimlerle ilgili komisyon çalışmaları hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Detaylı

06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı.

06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı. 06 NİSAN 2011 Yönetim Kurulumuz; Bölgemizde bulunan dağıtım kanalı/kooperatif şube yetkilileri ile fiyat farkı faturaları hakkında görüşme yaptı. 07 NİSAN 2011 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun Özkan ve Yönetim

Detaylı

MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU

MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU MART 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN MESAP TOPLANTISI 1/22 Mart Yapılan

Detaylı

Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ Radyo Başkent e muayene ücretleri ile ilgili canlı yayına bağlandı.

Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ Radyo Başkent e muayene ücretleri ile ilgili canlı yayına bağlandı. 2 EKİM 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, 2010 yılında sahte Glıvec raporu karşılayan meslektaşlarımıza SGK Protokolün 6.3 maddesi gereği reçete tutarının 5 katı tutarında cezai işlem uygulanması ile

Detaylı

03 MART 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin SÖZLÜ yü ziyaret etti.

03 MART 2015 Yönetim Kurulumuz, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hüseyin SÖZLÜ yü ziyaret etti. 03 MART 2015 CHP Adana İl Başkanlığı görevine atanan Oda Eski Başkanımız Sayın Ecz. Burhanettin BULUT ve CHP Adana İl Yönetimi, Odamızı ziyaret etti. Yapılan ziyarette; yaklaşan genel seçimlerle ilgili

Detaylı

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık 5 AĞUSTOS 2010 Genel Sekreterimiz Ecz. Ersun ÖZKAN ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Hakan ÇELİK; Ceyhan ilçesinde bulunan Temsilcilerimizle toplantı yaptılar. Toplantıda; Türk Eczacıları Birliği ve Sağlık

Detaylı

TOPLUMSAL ETKİNLİKLER MESLEKTE BİRLİK GRUBUNUN ODAMIZI ZİYARETİ

TOPLUMSAL ETKİNLİKLER MESLEKTE BİRLİK GRUBUNUN ODAMIZI ZİYARETİ MESLEKTE BİRLİK GRUBUNUN ODAMIZI ZİYARETİ 05.01.2016 ODA YÖNETİM KURULU ÜYELERİMİZİN TİCARET İL MÜDÜRLÜĞÜNÜ ZİYARETİ 22.02.2016 TOPLUMSAL ETKİNLİKLER VERGİ HAFTASI NEDENİYLE VERGİ DAİRESİ BAŞKANI HALİL

Detaylı

Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti.

Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti. 02 MART 2017 Odamız Eğitim Komisyonu ve Pfizer İlaç Firması ile birlikte düzenlenen AÇIK ECZANE konulu eğitim toplantısı Adana Sheraton Otelde gerçekleşti. 4 MART 2017 Odamız üyelerinden Ecz. Raziye KÖKSAL

Detaylı

3 NİSAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ahmet ÖZER i ziyaret etti.

3 NİSAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ahmet ÖZER i ziyaret etti. 3 NİSAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Adana İl Sağlık Müdürü Sayın Dr. Ahmet ÖZER i ziyaret etti. 3 NİSAN 2013 Yönetim Kurulumuz, Kozan Temsilcilik Binasında Kozanlı meslektaşlarımızla toplantı

Detaylı

BERKTAŞ, SSGÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİF

BERKTAŞ, SSGÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİF 1 HAZİRAN 2013 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN, Yönetim Kurulu Üyemiz Ecz. Fatih BERKTAŞ, SSGÜNEY ECZACILARI ÜRETİM TEMİN VE DAĞITIM KOOPERATİF Güney Ecza Koop 26.Olağan Genel Kurulu na katıldılar. 5 HAZİRAN

Detaylı

14 OCAK 2014 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Ecz. Serdar ÜNSAL, Danıştay ı ziyaret etti. Danıştay da bulunan dava dosyası hakkında bilgi alındı.

14 OCAK 2014 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN ve Ecz. Serdar ÜNSAL, Danıştay ı ziyaret etti. Danıştay da bulunan dava dosyası hakkında bilgi alındı. 06 OCAK 2014 2008 Yılı ve sonrası Adana İli Merkez İlçelerine ait Yeşil Kart Reçete kontrollerinin Eczacı Odamızda yapılması ile ilgili işlemlerin bir eczacı tarafından devlet kurumlarına şikâyet etmesi

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

HAZİRAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU

HAZİRAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU HAZİRAN 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN MERSİN ÜNİVERSİTESİ ECZACILIK

Detaylı

02 KASIM 2016 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı.

02 KASIM 2016 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı. 02 Yöneticilerimizden Ecz. F. Tuğçe DALKIR Türk Eczacıları Birliği Akılcı İlaç Kullanımı ve Farmakovijilans Komisyonu Toplantısına katıldı. 03 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN Ankara da düzenlenen Türk

Detaylı

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar.

2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 2 MART 2013 Yönetim Kurulumuz ve Gençlik Komisyonumuz İZGÖREN Akademi eğitmenleri tarafından verilen Takım Çalışması konulu eğitime katıldılar. 5 MART 2013 Yönetim Kurulumuz Halk Sağlığı Müdürü Sayın Dr.

Detaylı

ARALIK 2017 ÇALIŞMA RAPORU

ARALIK 2017 ÇALIŞMA RAPORU ARALIK 2017 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No: 39/Kat:3 MERSİN KENT KONSEYİ GENEL KURULU NA

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık.

1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık. 01 MAYIS 2017 1 Mayıs Emek ve Dayanışma günü etkinliklerinde düzenlenen 1 Mayıs yürüyüşüne Adana Eczacı Odası olarak katıldık. 03 MAYIS 2017 Denetleme Kurulu Başkanları toplantısı 3 Mayıs 2017 Çarşamba

Detaylı

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı.

3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 3 MART 2014 Odamızda Sosyal Faaliyetler Komisyonu tarafından Ritim ve Perküsyon kursu başladı. 4 MART 2014 Çukurova Üniversitesi Dekan Yardımcısı Ecz. Eda KUMCU ve Yardımcı Doç.Dr. Sinem BÜYÜKNACAR Yönetim

Detaylı

Yeni Seçilen TMMOB a bağlı GIDA Mühendisleri Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri; Yönetim Kurulumuzu ziyaret ettiler.

Yeni Seçilen TMMOB a bağlı GIDA Mühendisleri Adana Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri; Yönetim Kurulumuzu ziyaret ettiler. 03 ŞUBAT 2012 Sosyal Faaliyetler Komisyonumuz tarafından Adana Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezinde Karımla Evleniyorum adlı tiyatro oyunu için organizasyon yapıldı. 200 meslektaşımızın katıldığı tiyatro

Detaylı

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB

2014 2. 5 NİSAN 2014 TEB 3 NİSAN 2014 Oda Başkanımız Ecz.Ersun ÖZKAN, Genel Sekreterimiz Ecz. Ö.Mürsel YALBUZDAĞ ve Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE; Bolu da yapılan 2. Eczacı Odası Yönetici Eğitimi Seminerlerine katıldı.3

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

TEB ECZACILIK AKADEMİSİ

TEB ECZACILIK AKADEMİSİ 9 Kurumsal Gelişim TEB ECZACILIK AKADEMİSİ TEB Akademi TV'ye, Türk Eczacıları Birliği (www.teb.org.tr) ve TEB Eczacılık Akademisi (www.eczakademi.org) web adreslerinden ulaşılabilmektedir. Diğer yandan

Detaylı

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti

Sayı: 16 MAYIS 2013. (21 Mayıs 2013 Salı) İspanyol Ar-Ge Firması Odamızı Ziyaret Etti 21 Mayıs Dünya Süt Günümüzü Mecidiyeköy Meydanında Kutladık TMMOB Gıda Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi Üyeleri, Dünya Süt Günü etkinlikleri çerçevesinde süt ile alakalı yaşanan bilgi kirliliğini ortadan

Detaylı

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz.

BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. BURSA ECZA KOOPERATİFİ ODAMIZI ZİYARETİ 17 Eylül 2015 tarihinde Bursa Ecza Kooperatifi Konya Şubesi Müdürü Vedat GÖKDEMİR ve Mesul Müdür Ecz. Oğuz Raşit KARAKULAK odamızı ziyaret etmiş. Oda Başkanımız

Detaylı

Yönetim Kurulumuz, internet ve mağazalarda satışı yapılan eczane sağlık ürünleri ile ilgili meslektaşlarımızla toplantı yapıldı.

Yönetim Kurulumuz, internet ve mağazalarda satışı yapılan eczane sağlık ürünleri ile ilgili meslektaşlarımızla toplantı yapıldı. 06 Haziran 2018 Yönetim Kurulumuz, internet ve mağazalarda satışı yapılan eczane sağlık ürünleri ile ilgili meslektaşlarımızla toplantı yapıldı. 06 Haziran 2018 Odamız Ecz. Ali Aysan toplantı salonunda

Detaylı

14 OCAK OCAK OCAK 2011

14 OCAK OCAK OCAK 2011 4 OCAK 2011 Yönetim Kurulumuz, SGK Adana Sağlık ve Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürü Ecz.Fatih KAYACI ile birlikte SGK Adana Sağlık ve Sosyal Güvenlik Merkezi nin Çukobirlik evrak arşivi gezildi. 14 OCAK

Detaylı

TEMMUZ 2018 ÇALIŞMA RAPORU

TEMMUZ 2018 ÇALIŞMA RAPORU TEMMUZ 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN BASIN AÇIKLAMASI SAĞLIKTA ŞİDDETE

Detaylı

ECZANE BULUNMAYAN YERLEŞİM BÖLGELERİNDE YAŞAYAN HALKA YERİNDE İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL

ECZANE BULUNMAYAN YERLEŞİM BÖLGELERİNDE YAŞAYAN HALKA YERİNDE İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL ECZANE BULUNMAYAN YERLEŞİM BÖLGELERİNDE YAŞAYAN HALKA YERİNDE İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL 1. TARAFLAR, KONU, DAYANAK, AMAÇ VE TANIMLAR 1.1. TARAFLAR Bu protokolün tarafları T.C Sağlık Bakanlığı ve Türk

Detaylı

BURSA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU KARARLARI

BURSA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU KARARLARI Oturum Tarihi : 20 Eylül 2012 Oturum No : 20 BURSA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU KARARLARI 1- Dr. hakkında Tıbbi Deontoloji Tüzüğü nün 7.maddesi ve 12.maddesinin a bendi, TTB Disiplin Yönetmeliğinin 5.maddesi

Detaylı

Resepsiyonda 60 yılını dolduran Eczacılarımız ve Eczacı Odalarına 60.yıl plaketi verildi.

Resepsiyonda 60 yılını dolduran Eczacılarımız ve Eczacı Odalarına 60.yıl plaketi verildi. 1 ŞUBAT 2016 Geçici Koruma Statüsü altındaki kişilerin ilaçlarının Medula Sistemi üzerinden karşılanmasıyla beraber TEB ile AFAD arasında bir ilaç alım protokolü olmaması nedeniyle yaşanan sorunlar ve

Detaylı

TEB Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak ve 2. Başkan Uzm. nek ve sendikalar, ecza depoları ve kooperatifle-

TEB Başkanı Ecz.Erdoğan Çolak ve 2. Başkan Uzm. nek ve sendikalar, ecza depoları ve kooperatifle- Ecz.Meriç KALAYCIOĞLU 2 Şubat 2010 - Salı 9 Şubat 2010-Salı TEB Merkez Heyeti, ilaç firmalarını temsil eden der- nek ve sendikalar, ecza depoları ve kooperatifle- Ecz.Harun Kızılay, Maliye Bakanlığı Müsteşarı

Detaylı

5 ŞUBAT 2014 Gençlik Komisyonumuz tarafından mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarımız ile tanışma yemeği düzenlenmiştir.

5 ŞUBAT 2014 Gençlik Komisyonumuz tarafından mesleğe yeni başlayan genç meslektaşlarımız ile tanışma yemeği düzenlenmiştir. 1 ŞUBAT 2014 Güney Bölgesi Eczacı Odaları Toplantısı Odamız ev sahipliğinde Adana da gerçekleşmiştir. Toplantıya Adana, Gaziantep, Kahramanmaraş, Mersin, Hatay, Aksaray, Osmaniye, Karaman, Nevşehir ve

Detaylı

SGK Protokolü Çalıştayı Başladı

SGK Protokolü Çalıştayı Başladı SGK Protokolü Çalıştayı Başladı DOMPDF_ENABLE_REMOTE is set to FALSE http://teb.org.tr/uploads/protokol1.jpg 3-4 Nisan 2015 tarihlerinde Ankara Plaza Otel ᤀ 搀 攀 gerçekleşen ᰀ 匀 䜀 䬀 Protokolü Çalışta Çalıştay

Detaylı

08 HAZİRAN 2016 Yönetim Kurulumuz yeni göreve gelen Adana Tabip Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti.

08 HAZİRAN 2016 Yönetim Kurulumuz yeni göreve gelen Adana Tabip Odası Yönetim Kurulunu ziyaret etti. 02 HAZİRAN 2016 Çalışma Bakanlığı tarafından yapılacak İş Teftişleri, personel puantaj defteri ve bulunması zorunlu evraklar, özlük dosyasında bulunması gerekli evraklar ile ilgili bilgilendirme toplantısı

Detaylı

5 Nisan 2016 Medicabil Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Özcan Morkan Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek Hastane hakkında bilgi aktardı.

5 Nisan 2016 Medicabil Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Özcan Morkan Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek Hastane hakkında bilgi aktardı. ÇALIŞMA RAPORU 5 Nisan 2016 Medicabil Hastanesi Kurumsal Pazarlama Sorumlusu Özcan Morkan Yönetim Kurulumuzu ziyaret ederek Hastane hakkında bilgi aktardı. 5 Nisan 2016 Olağan Yönetim Kurulu Toplantısı

Detaylı

03 Şubat 2009 tarihinde Meslek Odaları tanışma kokteyline katılınmış tanışma ve kaynaşmanın sağlanması amaçlanmıştır.

03 Şubat 2009 tarihinde Meslek Odaları tanışma kokteyline katılınmış tanışma ve kaynaşmanın sağlanması amaçlanmıştır. Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Alanya Đlçe Temsilciliği olarak 2009 yılında; 2008 yılında yapıcı eleştirilerine, yardımlarına ve desteklerine sık sık başvurduğumuz meslektaşlarımızın

Detaylı

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.)

MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) MANİSA VERGİ DAİRESİ BAŞKANLIĞI 24 ÜNCÜ VERGİ HAFTASI KUTLAMA PROGRAMI (Resimler için lütfen ilgili etkinliğe tıklayınız.) 25 ŞUBAT 2013 Pazartesi 09.00 Atatürk Anıtına Çelenk konulması 09.30 Valilik Makamını

Detaylı

11-12 Ekim 2018 Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE nin katıldığı TÜSKA Sağlık Hizmetleri Akreditasyonu Tanıtımı Toplantısı ve Adana Sağlık

11-12 Ekim 2018 Yönetim Kurulu üyemiz Ecz. Erdem KIZILTEPE nin katıldığı TÜSKA Sağlık Hizmetleri Akreditasyonu Tanıtımı Toplantısı ve Adana Sağlık 02 Ekim 2018 Türk Eczacıları Birliği tarafından Ankara da düzenlenen Eczacıların temel görev, yetki ve sorumluluk alanına giren akılcı ilaç kullanımı ve farmakovijilans alanında eczacı yetkinliğinin ve

Detaylı

ÇALIŞMA RAPORU İstanbul Eczacı Odası

ÇALIŞMA RAPORU İstanbul Eczacı Odası 2018 NİSAN ÇALIŞMA RAPORU İstanbul Eczacı Odası Çalışanlarımızın sertifikalandırılması hakkında 2 NİSAN 2018 Değerli Meslektaşlarımız; 12 Temmuz 2012 tarih ve 6354 sayılı Sağlık Bakanlığı ve Bağlı Kuruluşlarının

Detaylı

ECZANE BULUNMAYAN YERLEŞİM BÖLGELERİNDE YAŞAYAN HALKA YERİNDE İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL İMZALANDI!

ECZANE BULUNMAYAN YERLEŞİM BÖLGELERİNDE YAŞAYAN HALKA YERİNDE İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL İMZALANDI! ECZANE BULUNMAYAN YERLEŞİM BÖLGELERİNDE YAŞAYAN HALKA YERİNDE İLAÇ TEMİNİNE İLİŞKİN PROTOKOL İMZALANDI! 36.A.00.7129 25.09.2009, Ankara BÖLGE ECZACI ODASI YÖNETİM KURULU BAŞKANLIĞI NA, T.C. Sağlık Bakanlığı

Detaylı

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI

TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi 37. Dönem Çalışma Raporu. TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI TEMSĠLCĠLĠK ve ÜYE TOPLANTILARI ENEL ELEKTRONİK İŞ YERİNDE ÜYE TOPLANTISI YAPILDI ENEL Elektronik iş yerinde meslektaşlarımızla 7 Temmuz 2010 tarihinde oda çalışmalarını değerlendirmek ve İşyeri temsilcisini

Detaylı

TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI TARİHLERİ ARASI GELİRLER. Sayfa 1

TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI TARİHLERİ ARASI GELİRLER. Sayfa 1 TEB 3. BÖLGE İZMİR ECZACI ODASI 16.08.2014-31.08.2015 TARİHLERİ ARASI GELİRLER GEÇMİŞ DÖNEM TL CARİ DÖNEM TL 01.09.2013-15.08.2014 TOPLAM TL 16.08.2014-31.08.2015 TOPLAM TL A TEB ÜYE GELİRLERİ 501.927,21

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

SAMSUN ŞUBE tarihinde Şube Genel Kurulu ve tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi.

SAMSUN ŞUBE tarihinde Şube Genel Kurulu ve tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi. SAMSUN ŞUBE 13.02.2016 tarihinde Şube Genel Kurulu ve 14.02.2016 tarihinde de seçimlerimiz gerçekleştirildi. 1-7 Mart 2016 Deprem haftası nedeniyle basın açıklamaları 8 Mart Dünya Kadınlar Günü Kutlamalarına

Detaylı

REÇETESİZ İLAÇLAR : STRATEJİK YÖNELİM ÇALIŞTAYI - II

REÇETESİZ İLAÇLAR : STRATEJİK YÖNELİM ÇALIŞTAYI - II REÇETESİZ İLAÇLAR : STRATEJİK YÖNELİM ÇALIŞTAYI - II REÇETESİZ İLAÇLAR : STRATEJİK YÖNELİM ÇALIŞTAYI - II İlki 26 Eylül 2016 tarihinde Ankara ᤀ 搀愀 yapılan Reçetesiz İlaçlar: Stratejik Yönelim Çalıştayı

Detaylı

Yönetim Kurulumuz Adana SGK İl Müdürlüğü Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ecz. Fatih KAYACI yı ziyaret etti.

Yönetim Kurulumuz Adana SGK İl Müdürlüğü Sağlık Sosyal Güvenlik Merkez Müdürü Ecz. Fatih KAYACI yı ziyaret etti. 02 NİSAN 2012 Oda Başkanımız Ecz. Ersun ÖZKAN; Türk Eczacıları Birliği tarafından Ankara Dore Otel de düzenlenen 38.Dönem 4.Başkanlar Danışma Kurulu Toplantısına katıldı. 03 NİSAN 2012 Yönetim Kurulumuz

Detaylı

16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI

16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI 16.ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI SPONSOR DOSYASI ANKARA-2019 ULUSAL HASTA BİLGİLENDİRME YARIŞMASI NEDİR? Hasta bilgilendirme yarışması, Ankara Eczacı Odası Gençlik Komisyonu tarafından her yıl

Detaylı

29 Ocak İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün

29 Ocak İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün 29 Ocak1993 - İlaç Araştırmaları Hakkında Yönetmelik 23 Aralık 2008 - Klinik Araştırmalar Hakkında Yönetmelik İlaç ve Eczacılık Genel Müdürlüğü nün 29 Aralık 1995 gün ve 51748 sayılı Genelgesi İlaç ve

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik.

Sayı: 15 NİSAN 2013. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar Günü Mesleğimiz İçin Taksim deydik. 14 Nisan 2013 Pazar günü saat:12.00 de Galatasaray Lisesi önünde meslektaşlarımızla toplanarak, balonlar pankartlar eşliğinde İstiklal Caddesi boyunca

Detaylı

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ SGK İLAÇ ALIM PROTOKOLÜ

TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ SGK İLAÇ ALIM PROTOKOLÜ TÜRK ECZACILARI BİRLİĞİ SGK İLAÇ ALIM PROTOKOLÜ ECZANELERDE CİRO KAYIPLARI 2004 İlaç Fiyat Kararnamesi ve 2009 Global Bütçe uygulaması ile; Referans fiyat uygulamasına bağlı olarak yaşanan ilaç fiyat düşüşleri

Detaylı

TEB Merkez Heyeti Çalışma Raporu 27 Kasım 1976-1 Aralık 1978 17 1 18. Büyük Kongre gündemi ( 2 / 1 ) Türk Eczacıları Birliği Kuruluş 2 17

TEB Merkez Heyeti Çalışma Raporu 27 Kasım 1976-1 Aralık 1978 17 1 18. Büyük Kongre gündemi ( 2 / 1 ) Türk Eczacıları Birliği Kuruluş 2 17 TEB Merkez Heyeti Çalışma Raporu 27 Kasım 1976-1 Aralık 1978 17 1 18. Büyük Kongre gündemi ( 2 / 1 ) Türk Eczacıları Birliği Kuruluş 2 17 şeması ( 2 / 2 ) Merkez Heyeti ve diğer 3 17 organlardaki görevliler

Detaylı

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri

oda etkinlikleri 2014 oda etkinlikleri 2014 1 ORDU ODÜ Rektörü Prof.Dr. Tarık Yarılgaç tan OO Ziyareti Ordu Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Tarık Yarılgaç, Ordu Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odasını ziyaret etti. Ziyarette Ordu Mali Müşavirler

Detaylı

Oda başkanımız Ecz. Ahmet Han Alpman İstanbul Dedeman Otelde Türk Eczacıları Birliğinin düzenlediği İlaçta Durum Komisyonu toplantısına katıldı.

Oda başkanımız Ecz. Ahmet Han Alpman İstanbul Dedeman Otelde Türk Eczacıları Birliğinin düzenlediği İlaçta Durum Komisyonu toplantısına katıldı. 02 HAZİRAN 2011 Abdi İbrahim İlaç Sanayi Yönetim Kurulu Başkanı ve İlaç Endüstrisi İşverenleri Sendikası (İEİS) Başkanı Nezih Barut odamıza nezaket ziyaretinde bulunmuştur. 04 HAZİRAN 2011 Oda Başkanımız

Detaylı

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR

ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR ETB 2016 OCAK- ŞUBAT AYLARINA AİT FAALİYETLER VE KATILIMLAR İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK YENİ ŞUBE MÜDÜRÜ CANSEL ÇAĞLAR'DAN BORSAMIZA ZİYARET (05.01.2016) İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Yeni Şube Müdürü

Detaylı

İ.Ü. ECZACILIK FAKÜLTESİ SERBEST ECZANE STAJI STAJ DEĞERLENDİRME RAPORU

İ.Ü. ECZACILIK FAKÜLTESİ SERBEST ECZANE STAJI STAJ DEĞERLENDİRME RAPORU İ.Ü. ECZACILIK FAKÜLTESİ SERBEST ECZANE STAJI STAJ DEĞERLENDİRME RAPORU DERECELENDİRMESİ ÇOK İYİ 5 İYİ 4 ORTA 3 ZAYIF 2 YETERSİZ 1 İKİNCİ DÖNEM 1 Staj yapılan eczane hakkında genel bilgileri bilir: Eczacının

Detaylı

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA Sigorta Acentelerinin Türkiye Geneline Göre Dağılım Oranı (%) Sigorta Acentelerine İlişkin Bazı Veriler 7.794 Gerçek kişi acente sayısı

Detaylı

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği

DENİZLİ ŞUBE. 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği DENİZLİ ŞUBE 28 Şubat 2014 tarihinde ilk yönetim kurulu toplantısında görev dağılımı yapıldı. 20 Mart 2014 te PAYEK, Jeoloi Mühendisliği Bölümü ve şubemizce üniversitede Mermer Sektöründe Jeoloji Mühendisinin

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

ANTALYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ODA İÇ YÖNETMELİĞİ

ANTALYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ODA İÇ YÖNETMELİĞİ Amaç ANTALYA SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI ODA İÇ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ VE KAVRAMLAR Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı; Antalya Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası nın, Yönetim Kuruluna

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI

ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI ADANA SANAYİ ODASI MECLİS TOPLANTISI 25.08.2016 2016 Ağustos Ayı Faaliyet Raporu 25 Temmuz 25 Ağustos 2016 Tarihleri Arasında Odamızca Gerçekleştirilen Faaliyetler 15 Temmuz da milli iradeye yönelik yapılan

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

BURSA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU KARARLARI

BURSA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU KARARLARI Oturum Tarihi : 02 Ocak 2014 Oturum No : 76 BURSA TABİP ODASI YÖNETİM KURULU KARARLARI 1-... hakkında şikayetçi olan... adlı hasta yakınının dilekçesi ilgili görüşüne başvurduğumuz,...derneğinin 26.12.2013

Detaylı

04 EKİM 2011 Güney Ecza Koop Yöneticileri Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti.

04 EKİM 2011 Güney Ecza Koop Yöneticileri Yönetim Kurulumuzu ziyaret etti. Genel Kurul Divan Başkanlığı tarafından Seçim Kurulu ndan mazbatalar alınıp, en yaşlı üye sıfatıyla üye olan Ecz. Sühendan TÖKSÖZ e teslim edilmiştir. Ecz. Sühendan TOKSÖZ Başkanlığında yapılan Yönetim

Detaylı

GÜZ DÖNEMİ

GÜZ DÖNEMİ ECZ 501- ARAŞTIRMA DERSİ PROJESİ DERSİ I PERŞEMBE 09.00-12.00, DERSLİK: BİLGİSAYAR LABORATUVARI Öğretim Üyesi: Yrd. Doç. Dr. Sümeyra TUNA YILDIRIM 1. Hafta Mezuniyet Projesi Konusunun Alınması, Çalışma

Detaylı