T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Yakup KAYA, Gülbin ÜNKER, Cem H. ÇELİKER, İbrahim KARSLI(izinli) KARAR

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Yakup KAYA, Gülbin ÜNKER, Cem H. ÇELİKER, İbrahim KARSLI(izinli) KARAR"

Transkript

1 MECLİS I Karar Tarihi :01/03/2017 Karar Numarası : 17 Gündem No/Sıra : 17-1 KONUSU: SPOR KULÜPLERİNE NAKDİ YARDIM İLGİ: 2017/004 Sayılı ve sayılı dilekçe. Darıca si Eğitim Spor Kulübü ilgi sayılı dilekçe ile mizden nakdi yardım ta lebinde bulunmaktadır.5393 sayılı Kanunun 14 maddesinin (b) bendi (12/11/ /17md.Ek fıkra a) de "spora teşvik amacıyla yapacakları nakdi yardım bir yıl önceki yıl genel bütçe vergi gelirlerinden belediyeleri için tahakkuk eden miktarın; "Büyükşehir leri için binde yedisini, diğer belediyeler için binde on ikisini geçemez" denilmektedir. Darıca si Eğitim Spor Kulübünün nakdi yardım talebinin görüşülmek üzere Meclise havalesini arz ederim şeklindeki Kültür ve Sosyal ve Kültür Müdürlüğünün talep yazısı okundu. Mustafa ÖZTÜRK ve Ferhat YILMAZ ın vermiş olduğu Amatör Spor Kulüplerine yapılacak yardım miktarı ile ilgili önergesi okunarak yapılan oyla ma sonunda; : 5393 sayılı Kanunun 14 maddesinin (b) bendi (12/11/ /17md.Ek fıkra a) de "spora teş vik amacıyla yapacakları nakdi yardım bir yıl önceki yıl genel bütçe vergi gelirlerinden belediye leri için tahakkuk eden miktarın; "Büyükşehir leri için binde yedisini, diğer belediyeler için binde on ikisini geçemez" hükmü gereğince; amatör spor kulüplerini geliştirmek ve desteklemek adına Darıca da bulunan; Darıca Spor Kulübü, Türkeli Spor Kulübü, Bayramoğlu Spor Kulübü, Osmangazi Marmara Spor Kulübü nün her birine 5000-tl geri kalan miktarında Darıca si Eğitim Spor Kulübüne nakdi yardım olarak verilmesinin CHP Meclis Üyesi;Şinasi SERDAR, Serap AYDIN, Musa KOVALIK, Şevki YILDIRIM, Yavuz DURSUN un ret oyları ile üyelerin oyçokluğu ile kabulüne karar verildi.

2 MECLİS I Karar Tarihi :01/03/2017 Karar Numarası : 18 Gündem No/Sıra : 18-1 KONUSU: TÜRKİYE GENÇLİK VAKFI TEMSİLCİLİĞİ İLE PROTOKOL YAPMA YETKİSİ 5216 Sayılı Büyükşehir Kanununun,Büyükşehir ve İlçe lerinin Görev ve Sorum lulukları konu başlıklı 7.maddesinin (v) bendi..her türlü sosyal kültürel hizmetleri yürütmek ile 5393 sayılı Kanununun, diğer kuruluşlarla ilişkilerini düzenleyen 75 nci maddesinin"(a) bendinde Mahalli idareler ile diğer kamu kurum ve kuruluşlarına ait yapım, bakım, onarım ve taşıma işlerini bedelli veya bedelsiz üstlenebilir veya bu kuruluşlar ile ortak hizmet projeleri gerçekleştirilebilir ve bu amaçla gerekli kaynak aktarımında bulunabilir.bu takdirde iş,işin yapımını üstlenen kuruluşun tabi olduğu mevzuat hükümlerine göre sonuçlandırılabilir."belirtilen hususlar çerçevesinde miz, Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Türkiye Gençlik Vakfı Darıca İlçe Temsilciliği arasında; ortaöğretim okulları ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak mekânsal düzenleme, eğitim ve sosyal etkinlik faaliyetleri ile ilgili hazırlanan işbirliğine ilişkin protokol yapma yetkisinin Darıca Başkanına verilmesi ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün sayılı ve 23/ 02/ 2017 tarihli talep yazısı okunarak yapılan oylama sonunda; : 5216 Sayılı Büyükşehir Kanununun, Büyükşehir ve İlçe lerinin Görev ve Sorumlulukları konu başlıklı 7. maddesinin (v) bendi ile diğer kuruluşlarla ilişkilerini düzenleyen 75 nci maddesinin"(a) bendine istinaden;miz ile Darıca İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Tür kiye Gençlik Vakfı Darıca İlçe Temsilciliği arasında; ortaöğretim okulları ve ortaokul öğrencilerine yönelik olarak mekânsal düzenleme, eğitim ve sosyal etkinlik faaliyetleri ile ilgili hazırla nan işbirliğine ilişkin protokol yapma yetkisinin Darıca Başkanı Şükrü KARABACAK a veril mesinin; CHP Meclis Üyesi;Şinasi SERDAR,Serap AYDIN, Musa KOVALIK,Şevki YILDIRIM ve Yavuz DURSUN un ret oyları ile üyelerin oyçokluğu ile kabulüne karar verildi.

3 MECLİS I Karar Tarihi :01/03/2017 Karar Numarası : 19 Gündem No/Sıra : 19-1 Mustafa ÖZTÜRK,Hülya KODEK, Köksal AKÇAY, Abdullatif ÖZKAN,İsa BAYLAN, KONUSU: SPORCULARA ÖDÜL İLGİ: 2017/13 sayılı ve tarihli dilekçe. Darıca si Eğitim Spor Kulübü ilgi sayılı dilekçe ile mizden bu yıl Bulgaris ta nın Sofya kentinde düzenlenen 21 yaş altı gençler Avrupa şampiyonasında dereceye giren sporcularımıza ödül talebinde bulunmaktadır.ödüllendirilmesi istenen liste ekte sunulmuştur şeklindeki talebi ile ilgili Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünün sayılı ve 23/ 02/ 2017 tarihli talep yazısı ve Ödül miktarları ile ilgili Mustafa İLTEKİN ve Abdullatif ÖZKAN ın vermiş olduğu önerge okunarak yapılan oylama sonunda; : 5393 Sayılı Kanunun 14.ncü maddesinin (b) bendi gereğince;darıca si Eğitim Spor Kulübü yarışmacılarından;bulgaristanın Sofya kentinde düzenlenen 21 yaş altı gençler Avrupa Şampiyonasında 1. Olan Eray ŞAMDAN a 10 Cumhuriyet altını, 2. Olan Meryem MAZLUM a ve Ayca DÜZGEL e 5 Cumhuriyet altını, Antrenörleri Ednan ŞAMDAN a 7 ve Ahmet AKÇAY a 3 Cumhuriyet altını ödül ve rilmesinin CHP Meclis Üyesi; Şinasi SERDAR,Serap AYDIN, Musa KOVALIK,Şevki YILDIRIM, Yavuz DURSUN un ret oyları ile üyelerin oy çokluğu ile kabulüne karar verildi.

4 MECLİS I Karar Tarihi :01/03/2017 Karar Numarası : 20 Gündem No/Sıra : 20-1 KONUSU: HAVUZLARI TAHSİS VE İŞLETME YETKİSİ İşletme ve İştirakler Müdürlüğünden gelen Tahsis ve İşletme Yetkisi ile ilgili yazısı okuna rak yapılan oylama sonunda; İlçemiz Darıca Nenehatun Mahallesinde Turgut Reis Caddesi Bostan Sokak No:25 de bulunan Deniz Yıldızları Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Piri Reis Mahallesi Bağdat Caddesi No:36 bulu nan Şehit Hasan Kaya Kız İmam Hatip Lisesi içerisinde bulunan kapalı yüzme havuzlarının 5393 sayı lı kanunun 15.Maddesini (h) bendine istinaden Tahsisi alınarak İşletme ve İştirakler Müdürlüğünce işletilmek üzere protokol yapılması hususunda Başkanı Şükrü KARABACAK a yetki verilmesi nin CHP Meclis Üyesi; Şinasi SERDAR, Serap AYDIN, Musa KOVALIK, Şevki YILDIRIM, Yavuz DURSUN un ret oyları ile üyelerin oyçokluğu ile kabulüne karar verildi.

5 MECLİS I Karar Tarihi :01/03/2017 Karar Numarası : 21 Gündem No/Sıra : 21-1 Birleşim : Oturum : KONUSU: PLAN REVİZYONU İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarihli ve 47 sayılı yazısı ve ekleri incelenerek düzenlenenen , , , , ve tarihli imar komisyon raporu okunarak yapılan oylama sonunda; Darıca ilçesi Bayramoğlu, Emek ve Osmangazi Mahallesi sınırları dâhilinde Plan İşlem Numaralı uygulama imar planı teklif edildiği anlaşılmış; Yapılan inceleme neticesinde teklifin da ha detaylı incelenebilmesi için SÜRE UZATIMINA karar verilmiştir şeklindeki imar komisyon raporunun CHP Meclis Üyesi; Şinasi SERDAR,Serap AYDIN, Musa KOVALIK,Şevki YILDIRIM,Yavuz DURSUN un ret oyları ile üyelerin oy çokluğu ile kabulüne karar verildi.

6 MECLİS I Karar Tarihi :01/03/2017 Karar Numarası : 22 Gündem No/Sıra : 22-1 KONUSU: 1803,49 PLAN İŞLEM NOLU REVİZYON UYGULAMASI HK. İMAR KOMİSYON RAPORU İmar ve Şehircilik Müdürlüğünün tarihli ve 809 sayılı yazısı ve ekleri incelenerek düzenlenen , , , , ve tarihli İmar Komisyon raporu okunarak yapılan oylama sonunda; Darıca ilçesi sınırları dahilinde hazırlanan 1803,49 Plan İşlem Numaralı revizyon uygulama imar planı değişikliği teklif edildiği anlaşılmıştır. Yapılan inceleme neticesinde: * Gösterimlerin "Mekânsal Planlar Yapım Yönetmeliği" ne göre güncellendiği, * Farklı planların birleştirilip, sınırlardaki sorunların düzeltilerek sınır uyumsuzluklarının gi derildiği * ve tarihleri ve sonrasında onaylanan jeolojik etüt raporları dikkate alına rak güncel zemin durumlarının plan verisi olarak işlendiği, *Mekânsal Planlama Genel Müdürlüğünün tarihli ve 3162 sayılı makam oluruyla onaylanan kıyı kenar çizgisine göre planlama yapıldığı, * Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kurulu kararlarıyla onaylanan tescilli parsellerin, tescilli yapıların ve tescilli tabiat varlıklarının plana işlendiği, *Sakarya Elektrik Dağıtım A.Ş.Kocaeli İşletme Dağıtım Şebekeleri Veri Başmühendisliğinin ve Yapım ve Emlak Kamulaştırma Müdürlüğünün tarihli yazıları eklerinde yer alan veriler dikkate alınarak Enerji Nakil Hatlarının işlendiği ve trafo alanlarının önerildiği, * Millî Savunma Bakanlığının tarihli ve 4820 sayılı yazısıyla iletilen Mânia Planının işlendiği, *Palgaz Doğalgaz Dağıtım San. Ve Tic. A.Ş.ye ait tarihli yazı ekinde yer alan veriler kullanılarak Doğalgaz iletim hatlarının güncel olarak işlendiği, *İlçe genelinde, 3194 sayılı imar kanununun 15, 16 ve/veya 18. Madde Uygulaması yapılarak son halini alan parseller üzerinde sonradan planlanan bazı imar yollarının kaldırıldığı, * Yönetmeliğe uygun imar yolu genişliklerini sağlamak ve ulaşımı daha nitelikli hale getirmek ama cıyla yol genişletmelerinin yapıldığı, *Gereksiz terk ve ihdas uygulamalarına sebep olan imar yollarındaki kaymaların parsellere göre de ğerlendirilerek parsel sınırlarına göre düzenlendiği, *Alan kullanımlarının daha düzenli ve nitelikli olması gayesiyle onaylı nazım imar planına uygun düzenlemeler yapıldığı, bunun için; - Ada/Parsel numarası 0/1986 olan parselin çevresindeki "Park Alanı" alan kullanımlarının bütünleştirildiği, - Ada/Parsel numarası 0/6277 olan parselin çevresindeki imar yollarının yeniden değerlendiril ip alan düzenlemeleri yapıldığı, - Ada/Parsel numarası 0/2077 olan parselin güneyindeki imar yolunun hâlihazır kullanımlara gö re yeniden değerlendirilip kuzeye kaydırıldığı,

7 -Ada/Parsel numarası 0/2489 olan parselin kuzeyindeki ve 2314/1 olan parsel üzerindeki "Park Alanı" alan kullanımlarının düzenlendiği, - Ada/Parsel numarası 2293/1 olan parselin kuzeybatısındaki alanın "Park Alanı" alan kullanımına, - Ada/Parsel numarası 2265/3, 4 ve 5 olan parseller arasındaki alanın "Otel Alanı" alan kulla nımına dâhil edildiği, - Ada/Parsel numarası 2213/3 olan parsel üzerindeki?park Alanı? alan kullanımının yeniden dü zenlendiği, - Ada/Parsel numarası 2253/1 olan parselin kuzeyindeki alana "Otel Alanı" alan kullanımı önerildiği, - Ada/Parsel numarası 1190/1 ve 1191/1 olan parsellerin üzerindeki "Konut Alanı" alan kullanımlarının birleştirilip çevresindeki imar yollarının genişletildiği, ada üzerindeki "Park Alanı" kullanımlarının çevresindeki imar yollarının genişletilerek alanın yeniden düzenlendiği, -İmar yolu değişiklikleri ile Abdi İpekçi Mahallesi,1012 ve 1013 ada üzerindeki "Park Alanı" kullanımlarının "Konut Alanı" kullanımlarından ayırılarak bütünleştirildiği,1016,1017 ve 1713 ada lar üzerindeki "Park Alanı" kullanımlarının "Konut Alanı" kullanımlarından ayırılarak bütünleştirildiği, - Ada/Parsel numarası 1905/1 olan parselin üzerindeki ve güneybatısındaki "Park Alanı" kulla nımlarının birleştirilip çevresindeki imar yollarının genişletildiği, - Ada/Parsel numarası 1900/1 olan parselin üzerindeki "Park Alanı"kullanımının çevresindeki imar yollarının genişletildiği, - Ada/Parsel numarası 1910/1 olan parselin batısındaki alana "Park Alanı" alan kullanımı öne rildiği, - Ada/Parsel numarası 0/6492 ve 0/7179 olan parsellerin üzerindeki kullanımların çevresindeki imar yollarının düzenlendiği, - Ada/Parsel numarası 0/5200, 0/10737, 0/6419 ve 0/5212 olan parsellerin arasındaki imar yol larının yeniden düzenlendiği, - Ada/Parsel numarası 0/5447 ve çevresindeki parseller üzerindeki "Günübirlik Tesis Alanı" kullanımının sınırlarının düzenlendiği, - Ada/Parsel numarası 0/10480 olan parselin güneydoğusundaki "Park Alanı" kullanımı ile arasındaki imar yolunun "Park Alanı" kullanımının güneydoğusuna kaydırıldığı ve genişletildiği. - İmar yolu değişiklikleri ile Ada/Parsel numarası 0/5565 ve 0/5566 olan parsellerin üzerindeki "Park Alanı" kullanımlarının bütünleştirildiği,0/10125 Ada/Parsel numaralı parsellerin kuzey doğusundaki "Park Alanı" kullanımının, 0/3517, 0/3518, 0/4594, 0/4576, 0/6851 Ada/Parsel numaralı parsellerin üzerinde ve arasındaki Alan kullanımlarının yeniden düzenlendiği, -153,154 ve 155 adalar üzerindeki Alan kullanımlarının sınırlarının yeniden düzenlendiği, ada 14 ve 15 no.lu parseller ile 1971 ada 7 ve 8 no. lu parsellerin Alan kullanım kararlarının yeniden düzenlendiği, * Küçük Sanayi Alanlarında plan değişiklikleri dikkate alınarak parsellere uygun, yapı düzenlerini korumaya yönelik ada kenarı ve form düzenlemelerinin yapıldığı, * Kent içi erişimi geliştirmek amacıyla yeni imar yollarının açıldığı, * Eksik ve/veya anlamsız yapılaşma koşulu gösterimlerinin düzenlendiği ve alanların uygulama yapılmaya hazır hale getirildiği, * Bir parsel veya birden fazla parsel üzerinde kalan kullanım kararı ve yapılaşma koşulu farkları nın uygulanabilirliğinin sağlanması için fonksiyon ayrımı sınırlarının ve ifraz hatlarının işlendiği, * Yapılaşma koşulları plan üzerinde belirtilmeyen Altyapı Alanlarına yapılaşma koşullarının "E: 1.20 Hmax: 4 Kat" olarak plan üzerine işlendiği, * tarihli ve 6046 sayılı dilekçeye istinaden 4710 no.lu parsele "Ticaret Alanı" alan kullanımı önerildiği, * tarihli ve 564 sayılı yazı dikkate alınarak 1314 ada 1 no.lu parselin yaklaşık 3547 m2lik kısmının "Ortaokul Alanı", kalan kısmının da "İlkokul Alanı" olarak düzenlendiği, * tarihli ve 6282 sayılı dilekçeye istinaden 1270, 1269 ve 648 no.lu adalar arasında bulunan ancak mevcut planda sehven kapatılan imar yollarının yeniden düzenlendiği, *1906 ada 1 no.lu parsel üzerinde "10.00 m." genişliğe sahip imar yolu eklendiği, Plan Notlarına; I. "Bahçe mesafeleri belirtilmeyen "Konut Alanı" ve "Ticaret Alanı" alan kullanımına sahip parsellerde ön bahçe mesafesi: "3.00 m.", diğer alanlarda ise en az "5.00 m." olarak uygulanacaktır. Yol tarafından "3.0 m." bahçe mesafesi bırakılan "konut alanı" e "Ticaret Alanı" alan kullan ımına sahip parsellerde "1.00 m." kapalı çıkma yapılabilir", II. "Uygulama İmar planı ile "Park Alanı" olarak planlanmış alanlarda 0.00 kotu altında oto park düzenlenebilir." ifadelerinin eklendiği,

8 * no.lu maddesindeki "Bu çıkıntıların toplam genişliği, ait olduğu cephenin 1/2 sini aşa maz." ifadesinin "Bu çıkıntıların toplam genişliği, ait olduğu cephenin 1/3" ünü aşamaz." şeklinde değiştirildiği, *Uygulama imar planı revizyonu ile planlar arası uyumun sağlandığı, bunun için tarihli ve 685 sayılı Kocaeli Büyükşehir si meclis kararıyla onaylanan 1/5000 ölçekli nazım imar planına göre: Alan Kullanımı Kararlarında; -İlçenin kuzeybatısında yer alan Balyanoz koyu ve çevresi, Bayramoğlu Yarımadası ve batısında ki Yelkenkaya Mevkiinin "Konut Alanı" olan alan kullanım kararlarının "Otel Alanı", - Ada/Parsel numaraları 0/1949,0/1950, 0/1951,0/1953, 0/1960, 0/1961, 0/2143, 0/2144,0/2145, 0/2146, 0/2147, 0/2150, 0/2151, 0/2152, 0/2153, 0/5847, 0/5957, 0/6383, 0/6384, 0/6507, 0/6719, 0 /6891, 0/10143, 0/10144, 1910/1, 1912/1, 1919/1 ve 2310/8 olan parsellerin "Günübirlik Tesis Alan ı" olan alan kullanım kararlarının "Otel Alanı", - Ada/Parsel numarası 0/7104 olan parselin "Park Alanı" olan alan kullanım kararının "Otel Alanı", -Ada/Parsel numaraları 0/2097 ve 0/7177 olan parsellerin "Günübirlik Tesis Alanı"olan alan kullanım kararının "Park Alanı", - Ada/Parsel numarası 1111/1 olan parselin "Spor Alanı" olan alan kullanım kararının "Otel Alanı", - Ada/Parsel numarası 1269/1 olan parselin "Spor Alanı" olan alan kullanım kararının güneydoğusunda 2500m2lik kısmının " Hizmet Alanı",kalan kısmının da "Park Alanı","Park Alanı" olan alan kullanımının kuzeybatısında ise 2500 m2 lik kısmının "Cami Alanı" olarak, - Atatürk Caddesine cepheli ilk parsellerin,dr. Zeki Acar caddesine cepheli parsellerin, Re şat Nuri Güntekin Caddesine cepheli Dr. Zeki Acar Caddesi ile Osman Hamdi Bey Caddesi arasında ka lan parsellerin, İstasyon Caddesine cepheli parsellerin, Eski Hükümet Caddesi ve İstasyon Caddesi nin kesiştiği bölgedeki konut parsellerinin, Tuzla Caddesine cepheli parsellerinin, 1597, 1598, 1599,1619 adaların ve 1473 ada15 no.lu parselin "Konut Alanı" olan alan kullanım kararlarının "Ti caret Alanı", - Ada/Parsel numaraları 0/5009, 0/10404, 0/10405, 0/10429 olan parsellerin ve 760 ada 13 no lu ve 19 nolu parseller arasında kalan alanın "Konut Alanı" olan alan kullanım kararlarının "Otopark Alanı", - Ada/Parsel numaraları 2142/2 ve 469/2 olan parsellerin "Konut Alanı" olan alan kullanım kararlarının "Trafo Alanı", -Ada/Parsel numaraları 0/2055, 0/2059, 0/2061, 0/2082, 0/2083,0/2087,0/2088,0/2089,0/2090, 0/2091, 0/2092, 0/2093, 0/2094, 0/5906, 0/5907, 0/5908, 0/6239,0/6360 olan parsellerin "Konut Ala nı" olan alan kullanım kararlarının "Park Alanı", - Ada/Parsel numarası 657/1 olan parselin "Konut Alanı" olan alan kullanım kararının "Kapalı Spor Tesisi Alanı", -Ada/Parsel numarası 1392/5 olan parselin "Ticaret Alanı" olan alan kullanım kararının "Tra fo Alanı", ada 8 nolu parselin kuzeybatısındaki "Yol" olan alan kullanımının "Konut Alanı" - Ada/Parsel numarası 0/5877 olan parselin "Ticaret Alanı"olan alan kullanımının "Konut Ala nı", - Ada/Parsel numarası 1015/8 olan parselin kuzeydoğusundaki alanın, 0/1985 olan parselin ku zeyindeki alanın,0/6856 olan parselin kuzeyindeki alanın,2310/7 olan parselin kuzeyindeki alanın 2215/4 olan parselin güneydoğusundaki alanın ve 2214/1 olan parselin kuzeyindeki alanın "Yol"olan alan kullanım kararlarının "Park Alanı", -Ada/Parsel numarası 1110/2 olan parselin "Konut Alanı" olan alan kullanım kararının "Bele diye Hizmet Alanı", -Ada/Parsel numarası 0/5568 ve 0/5569 olan parsellerin "İdari tesis Alanı" olan alan kulla nım kararlarının " Hizmet Alanı", -Ada/Parsel numarası 678/1 olan parselin "D.D.Y. Alanı" olan alan kullanım kararının "Kamu Hizmet Alanı", -Ada/Parsel numarası 241/11 olan parselin "Park Alanı" olan alan kullanım kararının "Yurt Alanı", - Ada/Parsel numarası 1874/1 ve 253/24 olan parsellerin "Ağaçlandırılacak Alan" olan alan kullanım kararlarının "Park Alanı", - Ada/Parsel numarası 235/2, 3, 5, 6, 10, 11, 12, 13 ve 14 olan parsellerin "Ağaçlandırılacak Alan" olan alan kullanım kararının "Mezarlık Alanı", - Ada/Parsel numarası 0/483 ve 0/481 olan parsellerin " Hizmet Alanı" olan alan kullanım kararlarının "Otopark Alanı", - Ada/Parsel numarası 478/4 olan parselin "Konut Dışı Kentsel Çalışma Alanı"olan alan kulla nım kararının "Akaryakıt Ve Servis İstasyonu",

9 - 1314/1 kuzeyindeki alanın "Otopark Alanı" olan alan kullanım kararının "Ortaokul Alanı" - Ada/Parsel numarası 0/2095 olan parselin "Plaj" olan alan kullanım kararının "Günübirlik Tesis Alanı", - Ada/Parsel numarası 269/20 olan parselin "Mezarlık Alanı" olan alan kullanım kararını "Park Alanı", - Ada/Parsel numarası 156/2, 3 ve 4 olan parselin "İdari tesis Alanı" olan alan kullanım ka rarlarının "Park Alanı" olarak değiştirildiği, Ulaşım Kararlarında; -Fatih Sultan Mehmet caddesinin, Ada/Parsel numarası 0/7798, 0/8141, 0/8142 ve 0/8139 olan parselin güneyindeki kısmının "12.00 m."; 0/10733, 0/6873, 0/6874 ve 0/2371 parselin güneyindeki kısmının "10.00 m.", - Pelin Caddesinin "10.00 m.", - Plaj Caddesinin, Ada/Parsel numarası 0/2462, 0/2463 ve 0/2464 olan parsellerin batısında kalan kısmının "10.00 m.", - Turgut Reis Caddesinin, Lokman Hekim Caddesi ile Ozan Sokak arasında kalan kısmının " m.", - Ozan Sokağın "12.00 m.", , 2207, 2208, 2211, 2212 ve 2213 adaların kuzeyindeki imar yolunun "19.00 metre"; - Battal Gazi Caddesinin,Sokullu Caddesi ile Abide Sokak arasında kalan kısmının "12.00 m." - Sokullu caddesinin, Belgin Sokak ile Anber Sokak arasında kalan kısmının?10.00 m.", -İbni Sina Caddesinin,Lokman Hekim Caddesi ile Nefiz Sokak arasında kalan kısmının"15.00m." - Tuzla Caddesinin, Battal Gazi Caddesi ile Türbe Sokak arasında kalan kısmının "24.00m." - Şenol Sokağın, 1185 adanın ve 1178 adanın güneyinde kalan kısmının "12.00 m.", - Kaplan Caddesinin, 1828 ve 1847 adaların güneyinde kalan kısmının "10.00 m.", -Karaaslan Caddesinin,Cami Yolu Caddesi ile Budak Sokak arasında kalan kısmının "12.00m" -Atatürk Caddesinin, 1357 ada 15 ve 16 nolu parsellerin güneyinde kalan kısmının "24.00 m." - Mithatpaşa Caddesinin, 1287 adanın kuzeyinde kalan kısmının "15.00 m.", - Şehit Gaffar Okkan Caddesinin, 463, 464, 466, 469 ve 470 adaların kuzeyinde kalan kısmının "16.00 m.", - Dr. Zeki Acar Caddesinin, Reşat Nuri Güntekin Caddesi ile Söğüt Sokak arasında kalan kısmının "15.00 m.", " - Reşat Nuri Güntekin Caddesinin, Dr. Zeki Acar Caddesi ile Cengiz Topel Caddesi arasında kalan kısmının "15.00 m.", ve 755 no.lu adalar ile 829 adanın arasındaki imar yolunun "15.00 m.", - Şantiye Sokağın 682,683 ve 686 adaların güneybatılarındaki kısımlarının "15.00 m." olarak değiştirildiği, - Hoşsohbet Sokak ile Haydar Sokak kesişiminin yol sınırının; -Yelkenkaya Caddesinin, 1140 adanın kuzeybatısında kalan kısmının yol sınırının; - İstasyon Caddesinin, Sokullu Caddesi ile Kavala Caddesi arasında kalan kısmının yol sınırının nazım imar planına uygun olarak işlendiği, Yapılaşma koşullarında; - Atatürk Caddesine cepheli,"/a-3/3 0.40/1.20" yapılaşma koşullarına sahip ilk parsellerin nazım imar planı yoğunluk kararlarına uygun olarak "3/A-4/3 0.40/1.60" şeklinde değiştirildiği an laşılmıştır. Söz konusu alana ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliğindeki Alan Kullanım Kararlarında: *1239, 1236, 1231, 1232, 959, 1235, 1247 ve 1248 nolu imar adalarının tek ada olarak düzenlenmesi, çevresindeki "4.00 m.", "5.00 m." ve "7.00 m."genişliğindeki imar yollarının "10.00m."olarak düzenlenmesi, 1235, 1247 ve 1248 nolu adalar üzerinde bulunan yeşil alanların bu ada üzerinde gös terilmesi ve kalan kısmının da "Bahçe mesafeleri: 10 m, E:1.20"yapılaşma koşullarına sahip "Spor Alanı" olarak düzenlenmesi, *Sırasöğütler Mahallesi 1474 ada 1 no.lu parselin "Park Alanı" alan kullanımının "Bahçe Mesafeleri: 5.00 m, E: 1.20" yapılaşma koşulları ile "Cami Alanı", 502 ada 1 ve 2 nolu parselleri "Konut Alanı" alan kullanımlarının "Park Alanı", 1490 ada 9 no.lu parselin "Sağlık Tesisi Alanı" alan ku llanımının 929 m2lik kısmının da "Park Alanı", "Ada/Parsel numarası 1269/1 olan parselin güneybatısında yaklaşık m2lik kısmın "Park Alanı" kalan kısmın ise "Bahçe Mesafeleri: 5.00 m, Hma

10 x: 4 Kat, E: 1.20" yapılaşma koşulları ile " Hizmet Alanı", *254 ada 19 no.lu parsel üzerindeki " Hizmet Alanı" kullanımının yaklaşık 8750 m2lik kısmının "Hmax: 4 Kat, E: 1.20" yapılaşma koşulları ile "Cami Alanı", *1556 ada 1 no.lu parselin "Ortaokul Alanı (Eğitim Uygulama Okulu)" olarak düzenlenmesi. * 305 ada kuzeyindeki yol alanının yaklaşık 450 m2lik kısmının "Mezarlık Alanı" na dâhil edilmesi * 4958, 7036,7037, 7131 no.lu parseller üzerinde bulunan Park Alanı" nın güneydoğusundaki imar yo lunun "5.00 m." ye çıkarılıp batısındaki imar yolunun "Konut Alanı" na dâhil edilmesi, * Otel Alanı" kullanımına sahip alanlara "TK" lejantı eklenmesi ve Plan Notlarına "TK" lejantlı alanlarda isteğe bağlı olarak Konut yapılabilir." ifadesinin eklenmesi, Yapılaşma Koşullarının: * Mevcut imar planında Kat adedi 1(bir) olan alanlara ilave 1 kat verilerek; yapılaşma koşulları "3/A-1/3, 0.25/0.25"olan yapılaşma koşullarının "3/A-2/3, E: 0.30","3/A-1/3, 0.40/0.40" olan yapılaşma koşullarının ise "3/A-2/3, E: 0.60" olarak değiştirilmesi, *Merkez bölgesinde 1983 ve 1993 yıllarında onaylanan planlarda inşaat nizamı Bitişik olan ancak 2001 yılında onaylanan plan ile Ayrık olarak değiştirilen parsellerin yapılaşma koşulları "3/A-4/3, 0.40/1.60" olan alanların "B-4" olarak, "3/A-1/3, 0.40/0.40" olan alanların "B-2", "BL- 4, 0.40/1.60" olan alanların "B-4","BL-3, 0.40/1.20" olan alanların da "B-3"olarak değiştirilmesi * Çelikoğlu Caddesi ve Ethem Bey Caddesine cepheli "Konut Alanı" ve "Ticaret Alanı" kullanımına sahip "3/A-3/3, 0.40/1.20" yapılaşma koşullarına sahip olan ilk parsellere ilave 1(bir) kat verilerek yapılaşma koşullarının "3/A-4/3, 0.40/1.60" olarak değiştirilmesi ve "Konut Alanı" kullanımına sahip parsellerin "Ticaret Alanı" olarak değiştirilmesi, * 5877 parsel, 1597 ada, 1598 ada ve 1599 adalar üzerindeki kullanımların yapılaşma koşullarının "Bahçe mesafeleri: 5.00 m, E:1.40, Hmax: 5 Kat" olarak değiştirilmesi, * Fatih Sultan Mehmet Caddesine cepheli ilk parsellerde geçerli olmak üzere, 1680 ada, 1684 ada, 1685 ada ve 1735 ada üzerinde "Ticaret Alanı" kullanımlarında "B-3" olan yapılaşma koşullarının "B-4" olarak değiştirilmesi, * Tuzla Caddesi ve İstasyon Caddesine cepheli "Ticaret Alanı" kullanıma sahip mevcut 3 kat yapılaşma koşullu ilk parsellere ilave 1(bir) kat verilerek "3/A-3/3, 0.40/1.20" olan yapılaşma koşul larının "3/A-4/3, 0.40/1.60" olarak değiştirilmesi, Ulaşım Kararlarının: * Büyüklüğü ve yapılaşma durumu yol genişletmesine müsait olan yola cepheli parsellerin hizmet al dığı; "5.00 m." altında genişliğe sahip imar yollarının genişliğinin "5.00 m."; "5.00 m." ve "7.0 0 m."arasında genişliğe sahip imar yollarının genişliğinin ise 7.00 m.olarak düzenlenmesi. * 1301,1302 ve 1303 nolu imar adalarının tek ada olarak düzenlenmesi ve bu yeni ada ile 1297 nolu adanın çevresindeki imar yollarının "10.00 m." olarak düzenlenmesi, * 1298,1299 ve 1300 no.lu imar adalarının tek ada olarak düzenlenmesi ve bu yeni adanın çevresindeki imar yollarının "10.00 m." olarak düzenlenmesi, * 1105, 1106 ve 1107 no.lu imar adaları ile "Park Alanları" arasında kalan imar yollarının " m." olarak düzenlenmesi, *Battalgazi caddesinin 576 ve 577 adadan başlayıp 304 ada ve 1546 adaya kadar olan kısmının " m." olarak düzenlenmesi ve 451 ada 16 nolu parsel üzerindeki kısmında da yol güzergâhının düzenlenmesi, * Yelkenkaya Caddesinin 953 ada ile 1239 ada arasındaki kısmının "7.00 m." ve "9.00 m." de" " m." ye, 1237 ada ile 1083 ada arasındaki kısmının ise "7.00 m." den "12.00 m." ye, * Batıpınar Sokağın 1197 adanın üzerinde kavşak düzenlenmesi ve 1198 ada kuzeyindeki "7.00 m"lik imar yollarının "12.00 m" ye çıkarılması, *Bağdat Caddesinin nolu parsel ve nolu parsel ile 1090 ada 5 nolu parsel ve 1091 ada 13 nolu parsel arasındaki kısmının "12.00 m" ye çıkarılması, * Şenol Sokağın 1204 ve 1205 ada ile 1175 ve 1178 ada arasındaki kısmının "12.00 m.", * Ahmet Rasim Caddesinin 2100 ada ve 2155 ada ile 2114 ada ve 2125 ada arasındaki kısmının "12.00 m.", *Aşık Veysel Caddesinin 557 ada ve 361 ada ile 547 ada ve 368 ada arasındaki kısmının "15.00m." *İstasyon Caddesinin 5014 no. lu ve 7112 nolu parsel ile 7294 nolu parsel ve 1950 ada 1 no.lu par sel arasındaki kısmının "15.00 m.",4147 nolu parsel ve 142 ada 13 nolu parsel ile 4119 nolu par sel ve 136 ada 13 nolu parsel arasındaki kısmının ise "16.00 m.", * Doruk Sokağın 1766 ada ile 1819 ada arasındaki kısmının 5 ve 7 nolu parseller üzerinde " Ruşen Sokağın 954 ada ve 955 adalardan başlayıp 1223 ada ve 1224 adalara kadar "6.00 m" ve "7. 00 m" lik imar yollarının "10.00 m.", * 1608 adanın batısı ve güneyindeki yolların "15.00 m." olarak düzenlenmesi ve kalan alanın refüj olarak planlanması, * 114 ada üzerindeki "Park Alanı" nın kuzeyindeki "5.00 m" lik yolun "15.00 m.", güneyindeki 10.

11 00 m.lik imar yolunun "5.00 m."olarak değiştirilip Telsiz Sokağın 104 ada ve 121 ada ile 253 ada arasındaki kısmının da "15.00 m." olarak düzenlenmesi, * 2006 adanın güneyinde bulunan mevcut imar yolunun "15.00 m.", * 743 ada 1 no.lu parsel ile 746 ada 1 no.lu parsel arasındaki yolun "7.00 m.?" * Sırasöğütler Mahallesi, 1672 ada 1 no.lu ve 15 no.lu parsel çevresindeki "5.00 m." ve altında genişliğe sahip imar yollarının "7.00 m.", * 1986 parsel üzerindeki mevcut imar yolunun "7.00 m." olarak düzenlenmesi, * Dr. Zeki Acar Caddesinin 826, 833, 827, 949 ve 832 ada arasındaki mevcut imar yolunun hattının kaydırılması ve 826 ada 4 no.lu parselin yol alanına dâhil edilmesi, * Şantiye Sokağın 682 ada ile 741 ada arasındaki imar yolunun hattının kaydırılması, * 830 adanın kuzey ucunda?10.00 m. yol düzenlenmesi, * 477 ada 2 no.lu parsel ile 1344 ada 12 no.lu parsel arasındaki imar yolunun güzergâhının düzenlenmesi, * 5267 ve 6910 no.lu parsel ile 6715 ve 6747 no.lu parsel arsındaki yolun, 6910 no.lu ve 5239 no. lu parsel arasındaki alan ile 6746 no.lu parsel üzerine kaydırılması, * 5468 ve 5469 no.lu parsel üzerindeki mevcut imar yolunun "7.00 m.", * 4737 ve 4748 no.lu parsel arasındaki mevcut imar yolunun "3.00 m.", * Sırasöğütler Mahallesi,1604 ada ve 1605 ada ile "Park Alanları" arasındaki mevcut imar yolunun 3.00 m., * 5025 ve 5027 no.lu parsel arasındaki mevcut imar yolunun, * 5019 ve 5020 no.lu parsel arasındaki mevcut imar yolunun, * Ve 483 no.lu parselin batısındaki mevcut imar yolunun yeniden eklenmesi, * 5877 no.lu parsel, 1108 ada 1 no.lu parsel, 1109 ada 19 no.lu parsel ve 1546 ada 8 no.lu parsel in köşesinin kırılması, * 1706 ada 5 no.lu parselin imar yolu köşelerinin düzenlenmesi, *4146 ve 4145 no.lu parsel önündeki alanın kavşak olarak düzenlenmesi, *10935 no.lu ve no.lu parsel ile 1866 no.lu ve 1867 no.lu parsel arasındaki imar yolunun, * 2332 no.lu ve 2333 no.lu parsel ile 2343 no.lu ve 7566 no.lu parsel arasındaki imar yolunun, * 2132 no.lu parsel üzerindeki imar yolunun kapatılması, * 465 ve 466 ada arasındaki imar yolunun yeniden açılması, Plan Notlarına; I. "YK" lejantlı alanlarda ada bazında uygulama yapılması halinde; ayrıntılı jeolojik ve je oteknik raporlarının hazırlanması ve raporlarda herhangi bir engel bulunmaması halinde yapılaşma koşulları "3/A-4/3 0.40/1.60" olarak uygulanacaktır.", II. "İlave kat hakkı verilen parsellerde mevcut yapı bulunması halinde yapılar yıkılmadan ilave kat yapılamaz.", III. "İfraz yoluyla 1000 m2 ve üzeri büyüklüğe sahip parsellerden 500 m2den daha küçük parsel oluşturulamaz. 500 m2 ve üzeri parsellerde ifraz işlemi yapılması halinde,ifraz işleminden ön ceki "Otopark Yönetmeliği" şartları uygulanır." IV. "Planda belirtilen enerji iletim hatlarının geçtiği alanlarda ve Trafo Merkezi alanında Elektrik Kuvvetli Akım Tesisleri Yönetmeliği" hükümleri geçerlidir. Enerji iletim hatlarının geçtiği alanlardaki irtifak koridoru boyunca ilgili kuruluştan (TEİAŞ) görüş alınarak uygulama yapılacaktır." ifadelerinin eklenmesi, Ayrıca, Uygulama İmar planı değişiklikleri ile onaylı nazım imar planı kararları arasındauyumsuz luk bulunan hallerde nazım imar planı değişikliği yapılması şartlarıyla teklifin TADİLEN KABULÜN E karar verilmiştir şeklindeki imar komisyon raporunun CHP Meclis Üyesi;Şinasi SERDAR, Serap AYDIN, Musa KOVALIK, Şevki YILDIRIM,Yavuz DURSUN un ret oyları ile üyelerin oy çokluğu ile kabulüne karar verildi.

12 MECLİS I Karar Tarihi :01/03/2017 Karar Numarası : 23 Gündem No/Sıra : 23-1 KONUSU: KAZIM KARABEKİR MAHALLE KONAĞINA VE PARKA ŞEHİT MURAT TEVLİM İSMİNİNİN VERİLMESİ Başkanı Şükrü KARABACAK ın sözlü önergesi ile kabul edilen ve AK Parti Meclis Üyesi; Burhanettin FIRTINA İsa BAYLAN ve Orhan KIZKUN ın vermiş olduğu;"şehit Murat TEVLİM" isminin verilmesi ile ilgili önergesi okundu. Yapılan oylama sonucunda; Kazım Karabekir Mahallesinde yapılacak olan Mahalle Konağına ve o civarda yapılacak olan parka; Elbap Operasyonunda Uzman Çavuş olarak görev yaparken şehit olan "Şehit Murat TEVLİM" ismi nin verilmesi ile ilgili önergenin oybirliği ile kabulüne karar verildi.

13 MECLİS I Karar Tarihi :01/03/2017 Karar Numarası : 24 Gündem No/Sıra : 24-1 KONUSU: BAĞLARBAŞI MAHALLE KONAĞINA VE SEMT SAHASINA ŞEHİT SALİH KAYAN İSMİNİN VERİLMESİ Başkanı Şükrü KARABACAK ın sözlü önergesi ile kabul edilen ve AK Parti Meclis Mustafa ÖZTÜRK ve Hülya KODEK in vermiş olduğu "Şehit Salih KAYAN" isminin verilmesi ile ilgili öner ge okundu. Yapılan oylama sonucunda; Bağlarbaşı Mahallesinde yapılacak olan Mahalle Konağına ve semt sahasına; "Şehit Salih KAYAN" isminin verilmesinin oybirliği ile kabulüne karar verildi.

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Abdullatif ÖZKAN, Cafer T. DEMİRDAŞ,A. Hakan HOCAOĞLU (İZİNLİ) Yakup KAYA(katılmadı)

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Abdullatif ÖZKAN, Cafer T. DEMİRDAŞ,A. Hakan HOCAOĞLU (İZİNLİ) Yakup KAYA(katılmadı) MECLİS I Karar Tarihi :06/12/2016 Karar Numarası : 58 Gündem No/Sıra : 58-1 KONUSU: ÖDENEK AKTARMASI Fen İşleri Müdürlüğünün 16.11.2016 tarih ve 122461 sayılı yazıları ile 06 05 07 01 Hizmet Binası Harcama

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1 MECLİS I Karar Tarihi :01/02/2018 Karar Numarası : 9 Gündem No/Sıra : 9-1 KONUSU: PARKA İSİM VERİLMESİ (Kore Gazisi Feti BOZKURT) Yazı İşleri Müdürlüğünün 25/01/2018 tarih ve E-8121 sayılı Park isimlendirmesi

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Cafer T. DEMİRDAŞ, Atilla KARADEMİR,A.Hakan HOCAOĞLU(katılmadı) KARAR

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Cafer T. DEMİRDAŞ, Atilla KARADEMİR,A.Hakan HOCAOĞLU(katılmadı) KARAR MECLİS I Karar Tarihi :04/10/2016 Karar Numarası : 46 Gündem No/Sıra : 46-1 KONUSU: PARK İSMİ VERİLMESİ ŞEHİT BÜLET İNAL, MEDET EKİZCİLİ MURAT ALTAY, TURGUT AKTAŞ İlgi:Ahmet AKÇAY a ait 12/ 04/ 2016 tarih

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU İNEGÖL UYGULAMA İMAR PLANI; 652 ADA, 134 NOLU PARSEL İLE 1493 ADA, 10 NOLU PARSELİN BİR KISMINA AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, Osmaniye Mahallesi, 652 Ada, 134 Nolu Parsel,

Detaylı

MECLİS KARARI. İlgi : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. İlgi : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün tarih ve sayılı yazısı. Karar No Kararın Akviran Mah. 1501 nolu parselin satın alma 2016 / 216 Özü meclis toplantısında alınan 216 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 216 : İlgi : Emlak ve İstimlak Müdürlüğünün 09.09.2016 tarih

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1 MECLİS I Karar Tarihi :04/04/2017 Karar Numarası : 29 Gündem No/Sıra : 29-1 Yakup KAYA(katılmadı) KONUSU: İMAR KOMİSYONU ÜYE SEÇİMİ "5393 Sayılı Kanununun 24. maddesi gereğince; meclisi üyeleri arasından

Detaylı

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8

BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 BURSA İLİ, İNEGÖL İLÇESİ, YENİCEKÖY MAHALLESİ 4290 NUMARALI PARSEL VE 546 ADA 5,6,7 VE 8 PARSELLERE AİT 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1.PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama

Detaylı

Plan Değişikliğine Konu Alanın Konumu. Şekil 1: Plan Değişikliğine Konu Alanın Konumu

Plan Değişikliğine Konu Alanın Konumu. Şekil 1: Plan Değişikliğine Konu Alanın Konumu GEMLİK İLÇESİ, ORHANİYE VE YENİ MAHALLELERDEKİ 3-4-5-6-8-9-17-18-19-20-21-22-23-25-26-27-28-29-30-33-34-35-36-37-38-39-40-41-42-46-47-48-49-50-51-54-60-61-62-63-245-316-317-344-345-348-373-374 VE 901 NOLU

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1

T.C. DARICA BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1 MECLİS I Karar Tarihi :04/01/2018 Karar Numarası : 1 Gündem No/Sıra : 1-1 KONUSU: GEÇİCİ İŞÇİ VİZELERİ ve Bağlı Kuruluşları ile Mahalli İdare Birlikleri Norm Kadro İlke ve Standartlarına Dair Yönetmeliğin

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 302 Kocasinan İlçesi, Şeker Mahallesinde, 4677 ada, 1 parsel, 4678 ada, 1 parsel, 4685 ada, 1 parsel, 4687 ada, 1 parsel nolu taşınmazların bulunduğu alan ve civarında yapılmış olan 1/5000 ölçekli nazım

Detaylı

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 370 Oturum : 1 Konusu : Otopark Yönetmeliği Büyükşehir Belediye Meclisi nin 18.04.2015 tarihli birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ibareli

Detaylı

Plan Değişikliğine Konu Alan

Plan Değişikliğine Konu Alan İNEGÖL REVİZYON UYGULAMA İMAR PLANI; MESUDİYE MAHALLESİ, 1372 ADA, 10-11-12-13-15-95-96-115-298-299-600-613 NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, Mesudiye Mahallesi,

Detaylı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı

MECLİS KARARI. Plan tadilatı 2013 / 100 meclis toplantısında alınan 100 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 100 : Ġlgi : a) Ġlçe Müftülüğünün 25.04.2013 tarih ve 32692150-215-390 sayılı yazısı. b) Meclisimizin 02.05.2013 tarih ve

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 336 Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri Büyükşehir Belediyesi İmar Yönetmeliğinin görüşülmesi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Belediyemiz sınırları içerisinde uygulanacak Kayseri

Detaylı

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ

Bahattin GÜMÜŞ Belediye Başkanı MENTEŞE BELEDİYESİ 03.02.2015 TARİHLİ MECLİS TOPLANTISINA AİT GÜNDEM VE KARAR ÖZETLERİ T.C. MENTEŞE BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü Sayı : 61943286-301- 09/02/2015 Konu : Meclis Karar Özetleri İlanı DUYURU Menteşe Belediye Meclisinin 03 Şubat 2015 Salı günü saat 14.00 de Konakaltı

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNİN 2.OTURUMUNA AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNİN 2.OTURUMUNA AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal Güneyi Revizyon İmar Planları ve Kartal E-5 Kuzeyi İmar Planları sınırlarında Kaptan-ı Derya Caddesi'ne cepheli parsellere ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli

Detaylı

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU

T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU T.C SARIÇAM BELEDİYESİ MECLİS KARAR DEFTERİ RAPORU KARAR NO 60 Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Değişikliği Sofulu Mah. 556 Ada 3 Parsel 1/1000 Ölçekli İmar Plan Sarıçam İlçe Belediye

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI MECLİSİ TEŞKİL EDENLER Karar Tarihi : 02.05.2017 Karar No : 56 Karar Konusu : Komisyonlara havale edilen konular. ÜYELER: Selçuk YILMAZ- Ertekin ŞAN- Fethi AVCI-İlhan ŞENER -Musa ÇAKMAK- Nuh ÖZTEPE (İzinli)-Cemalettin DEMİREL-Erhan

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 70 ÖZÜ : (Önerge) Belediyemizce Yapılacak Asfalt Yapım İşi İçin İhtiyaç Duyulan Ödeneğin; İller Bankası, Yurt İçindeki Fonlardan, Özel Veya Kamu

Detaylı

YENİ İNEGÖL REVİZYON-İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI; AKHİSAR MAHALLESİ, 1947 (E:663) ADA, NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

YENİ İNEGÖL REVİZYON-İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI; AKHİSAR MAHALLESİ, 1947 (E:663) ADA, NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU YENİ İNEGÖL REVİZYON-İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI; AKHİSAR MAHALLESİ, 1947 (E:663) ADA, 1-2-5-6-7 NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, Akhisar Mahallesi, 1947 (E:663)

Detaylı

T.C. ESENLER BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. ESENLER BELEDİYESİ MECLİS BAŞKANLIĞINA KONUNUN ÖZÜ: Esenler Menderes Mahallesinde 15 metrelik yol açılmasına ilişkin hazırlanan 1/1000 ölçekli plan değişikliği hk. TEKLİF: Esenler Belediye Meclisinin 5. Seçim Yılı 2. Dönem 2015 Senesi Mayıs

Detaylı

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13

Dönemi : 2017 Karar Tarihi : Karar No : 13 Karar No : 13 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ, YUKARIÇOBANİSAMAHALLESİ, 3582 ADA, 3 PARSELE İLİŞKİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI

Detaylı

T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. FATSA BELEDİYESİ MECLİS KARARI DÖNEMİ / TOPLANTI AYI : 2017-9/Eylül KARAR TARİHİ : 13/09/2017 BİRLEŞİM TARİHİ : 13/09/2017 KARAR NO : 2017-9/2-43 BİRLEŞİM : 2 KONUSU: 1/1000 Ölçek İlave ve Revizyon

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : : Bünyan Belediye Meclisinin tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi talebi.

Top Tarihi Karar No Konusu : : : Bünyan Belediye Meclisinin tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi talebi. 36 Bünyan Belediye Meclisinin 07.01.2019 tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Bünyan Belediye Meclisinin 07.01.2019 tarih, 5 sayılı kararının incelenmesi

Detaylı

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI

02.09.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 458 Özü : günlü meclis toplantısına katılamayan Üye İbrahim Güney, Mehmet Tosun, Bahadır Yantaç, Mustafa Küçükoğlu, Can Kasapoğlu, Ercan Merthatun un mazeretli sayılmalarına

Detaylı

YENİ İNEGÖL REVİZYON-İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI; ADA, 1-1 NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU

YENİ İNEGÖL REVİZYON-İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI; ADA, 1-1 NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU YENİ İNEGÖL REVİZYON-İLAVE UYGULAMA İMAR PLANI; 198-646 ADA, 1-1 NOLU PARSELLERE AİT PLAN DEĞİŞİKLİĞİ AÇIKLAMA RAPORU Bursa İli, İnegöl İlçesi, 198-646 Ada, 1-1 Nolu Parseller, 1/1000 Ölçekli Yeni İnegöl

Detaylı

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk.

Karar No:75 Özü: Önergenin gündemin 37. Maddesi olarak görüşülmesine oy birliği ile karar verildiği hk. 04.02.2015 TARİHLİ MECLİS KARARLARI Karar No. 68 Özü : 04.02.2015 günlü meclis toplantısına katılamayan Üye Recep Tokgöz, Nuran Yılmaz, Murat Şimşek, Can Kasapoğlu, Bahadır Yantaç, Ayhan Ateş, Ercan Merthatun

Detaylı

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları

Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları 06.06.2017 Tarihinde yapılan Belediye Meclis Toplantısı I. Oturum Kararları KARAR NO 66 TARİH VE NOSU 15.05.2017 / 4212 İMAR VE ŞEHİRCİLİK MÜDÜRLÜĞÜ DEVİR İmar ve Şehircilik Müdürlüğü ne ait 15.05.2017

Detaylı

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi.

Karar Tarihi : Karar No : Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. Karar Tarihi : 01.07.2014 Karar No : 41850698.301.05-112 Konu : Kadro İptal-İhdas Talebi. KARAR : 22.02.2007 tarihli ve 26442 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas

Karar Tarihi : Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas Karar Tarihi : 01.06.2015 Karar No : 41850698.301.05-140 Konu : Norm Kadro, İptal-İhdas KARAR : 22/02/2007 tarihli ve 26442 sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren, Norm Kadro İlke ve Standartlarına

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 153 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI NİSAN AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI NİSAN AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal Yukarı Mahalle, 2795 ada, 19-48-84-85 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği. TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 01.03.2016 tarih, 2016/6524 sayılı teklifi.

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI TOPLANTISI 04/05/2017 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI TOPLANTISI 04/05/2017 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN MAYIS AYI TOPLANTISI 04/05/2017 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 176 Özel Halk Otobüslerinde uygulanmakta olan Kent İçi Toplu Taşıma ücretlerinin aşağıdaki

Detaylı

MECLİS KARARI PARSELİN HİSSE MAHALLE PAFTA ADA PARSEL ALAN

MECLİS KARARI PARSELİN HİSSE MAHALLE PAFTA ADA PARSEL ALAN Karar No Kararın Müstakil Parsel Satışı 2017 / 105 Özü 1.ci oturumu / Perşembe günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 105 sayılı meclis karar suretidir. KARAR 105 : İlgi : Emlak ve İstimlak

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.11.2016 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2016 / 14 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Muhtarlık İşleri Müdürlüğü Çalışma Yönetmeliği. Komisyonumuza havale edilen İnsan Kaynakları

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/94 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Bedelsiz devir. Evrak No: 6649 Özet: Başkanlığımıza ait 34 ZD 200 plakalı 999 model Renault Broadway marka otomobilin Malatya ili Yeşilyurt Belediye

Detaylı

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ

T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ T.C. KAYSERİ İLİ TALAS BELEDİYESİ MECLİSİ Karar Tarihi : 03/10/2011 Toplantı Dönemi : 2011 Karar Niteliği :Olağan Meclis Toplantısı Toplantı No : 10 Birleşim No : 10 Oturum No : 1 Belediye Meclisi 2011

Detaylı

Dr.M. Fuat GÜRCÜOĞLU Ömer DURU Halil SÜMERLĐ Başkan Başkan Yardımcısı Üye. Türkan POLATOĞLU

Dr.M. Fuat GÜRCÜOĞLU Ömer DURU Halil SÜMERLĐ Başkan Başkan Yardımcısı Üye. Türkan POLATOĞLU Tarih : 05.01.2011 Sayı : 01 Belediyemiz Meclisinin 03.01.2011 tarih ve 4 sayılı kararı ile Komisyonumuza incelenmek ve tetkik edilmek üzere havale edilen aşağıda ada, parsel numaraları belirtilen Belediyemize

Detaylı

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ

N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ K A Y S E R İ B Ü Y Ü K Ş E H İ R B E L E D İ Y E S İ N A Z I M İ M A R P L A N I D E Ğ İ Ş İ K L İ Ğ İ A Ç I K L A M A R A P O R U A) PLANLAMA ALANININ TANIMI Planlama alanı; Kayseri İli, Özvatan ilçesi,

Detaylı

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU MECLİS BAŞKANLIĞINA PLAN VE BÜTÇE KOMİSYONU RAPORU RAPOR NO : 13 KONU : Mezarlıklar Dairesi Başkanlığı Yönetmeliği Belediye Meclisi nin 11.02.2019 tarihli birleşiminde Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilen Mezarlıklar Dairesi

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

MANİSA İLİ, YUNUSEMRE İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

MANİSA İLİ, YUNUSEMRE İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ, YUNUSEMRE İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU A. PLANLAMA TANIMI Planlama alanı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik

Detaylı

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama

KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama KENTTASARIM ŞEHİR PLANLAMA MÜHENDİSLİK MİMARLIK İNŞAAT TURİZM SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A Grubu Şehir Planlama 1 Adres : Sakarya Mahallesi Uluyol Caddesi Şevki İpekten Plaza No:28 Kat:3/304-305 Osmangazi/BURSA

Detaylı

İNEGÖL İLÇESİ, MAHMUDİYE MAHALLESİ, 944 ADA 1 PARSEL, 1/1.000 ÖLÇEKLİ İNEGÖL REVİZYONU UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ

İNEGÖL İLÇESİ, MAHMUDİYE MAHALLESİ, 944 ADA 1 PARSEL, 1/1.000 ÖLÇEKLİ İNEGÖL REVİZYONU UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ İNEGÖL İLÇESİ, MAHMUDİYE MAHALLESİ, 944 ADA 1 PARSEL, 1/1.000 ÖLÇEKLİ İNEGÖL REVİZYONU UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ KONUM- ULAŞIM İLİŞKİLERİ: Bursa İli, İnegöl İlçesi, Mahmudiye Mahallesi, 944 Ada,

Detaylı

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2014/11-1 (110) Karar Tarihi : 04/11/2014

T.C. TARSUS BELEDİYE MECLİSİ KARARI. Karar No : 2014/11-1 (110) Karar Tarihi : 04/11/2014 Karar No : 2014/11-1 (110) Gündem maddesi gereğince; Özel Kalem Müdürlüğü nün 31/10/2014 tarih ve 30165 sayılı yazısının incelenmesi sonucunda; Birleşmiş Kentler ve yerel Yönetimler Teşkilatı nın (UCLG)

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7. DÖNEM 5. TOPLANTI YILI ARALIK AYI TOPLANTILARININ 3. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7. DÖNEM 5. TOPLANTI YILI ARALIK AYI TOPLANTILARININ 3. BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Yakacık, 11752, 11753 Ve 11721 Adalar Arasında Parkta Kalan Yerin Batısındaki Ve Güneyindeki İmar Yolunun Kaldırılarak Park Alanına Alınması, 11753 Ada 442 Parselin Ve 11753 Ada 441,

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı.

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. T.C. Karar Tarihi : 02.09.2013 Karar No : 71 Karar Konusu : Komisyonlara Havale Yazısı. Ertekin ŞAN, Oktay BAĞCI, Yünüs GÖRGÜLÜ, Semra ULUTAŞ, Murat UĞUR(İzinli), Erdoğan Mali Hizmetler Müdürlüğü nün 26.08.2013

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI)

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ 05.05.2011 Perşembe Saat:18:00 G Ü N D E M (03/05/2011 GÜNLÜ GÜNDEMİN DEVAMI) 1. Komisyonlardan gelen raporlar. 1. (82/2011)-İzmir İli Karabağlar İlçesi, Poligon Mahallesinde

Detaylı

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye Büyükşehir Belediye Meclisinin 12.01.2016 tarihli toplantısında komisyonumuza havale edilen, İmar ve Şehircilik Dairesi Başkanlığı ibareli 12.01.2016 tarih ve 91352717-310-01/111 sayılı yazı okundu. Akçaabat

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI KASIM AYI TOPLANTILARI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI KASIM AYI TOPLANTILARI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: 9024 Ada 17 Parsel ve 12014 Ada 8 Parsel TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 26.09.2018 tarih 2018/28256 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMI'NA İlgi :a) 04/07/2018 tarih ve 34970 kayıtlı dilekçe.

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Karar No: 207/32 Evrak No: 7903 Özet: Kadro değişiklik cetveli. Dairesi: Yazı İşleri Müdürlüğü Konu: Kadro değişiklik cetveli "03/04/207 tarihli Meclis toplantısında komisyonumuza havale edilen Yazı İşleri

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI T.C. KARARI DÖNEMİ : ŞUBAT 206 BİRLEŞİM : OTURUM : GÜNDEM MADDE NO : KARAR NO : 2 : 06.0.206 TARİH VE 206/3 SAYILI MECLİS KARARIYLA İÇİŞLERİ VE HUKUK KOMİSYONUNA SEVK EDİLEN STRATEJİ GELİŞTİRME MÜDÜRLÜĞÜ

Detaylı

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. KIRŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI TARİHİ : 07/09/2017 SAATİ : 14:00 OTURUM : 1 BİRLEŞİM : 1 MECLİS BAŞKAN V. : Veli ŞAHİN 1-AÇILIŞ : Belediye Meclisi, Belediye Başkan Yardımcısı Veli ŞAHİN Başkanlığında 07/09/2017 Perşembe günü

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 05.12.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 19 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : A.S.M Yer Tahsisi. TEKLİFİN ÖZÜ : Sultanbeyli Belediye Meclisi nin 04/12/2017 tarihli

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI 01/09/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI 01/09/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN EYLÜL AYI TOPLANTISI 01/09/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 372 Tapu kayıtları belirtilen taşınmazlardaki Sivas Belediyesi ne ait mevcut payın hissesi

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI MAYIS AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Yakacık Eski:7971 Yeni: 12427 ada 2 parsele ilişkin Eski:7971 Yeni: 12427 ada 1 parsel Maliki Tarafından hazırlanan 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği. TEKLİF: Plan ve Proje

Detaylı

ISPARTA BELEDİYESİ 2017 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ

ISPARTA BELEDİYESİ 2017 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ ISPARTA BELEDİYESİ 2017 YILI EYLÜL AYI MECLİS KARARLARI ÖZETİ KARARIN KARAR ÖZETİ TARİH VE SAYISI 15.09.2017-176 MADDE- Dere ve Yenice Depoları arası içme suyu bağlantı hattı yapılması işi, ödenek miktarı

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 19 gündemin V. Bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergelerin Görüşülmesi 1inci maddesinde yer alan Encümene iki üye seçimine ilişkin 27/03/2018 tarih ve 3449 sayılı Yazı İşleri Müdürlüğü ifadeli

Detaylı

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Mustafa ÖZTÜRK, Yasin ALTAY, İbrahim KARSLI (izinli) KARAR

T.C. DARICA BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Birleşim : 1 Oturum : 1. Mustafa ÖZTÜRK, Yasin ALTAY, İbrahim KARSLI (izinli) KARAR MECLİS I Karar Tarihi :02/02/2016 Karar Numarası : 9 Gündem No/Sıra : 9-1 Şükrü KARABACAK, Mustafa İLTEKİN, Hülya KODEK,Köksal AKÇAY, Abdullatif ÖZKAN, Cafer T. DEMİRDAŞ, Yakup KAYA, Metin SÖYLEMEZ,Cem

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 02 Eylül 2016 Cuma günü saat 18.00 da Belediye Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında Kültür

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :680 KARAR 680: Gülbahçe Mahallesi ve Karapınar Mevkii 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planının daha detaylı incelenmek üzere gündemde bırakılmasına, İmar Komisyonu Raporu doğrultusunda işaret oylamayla

Detaylı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı

K A R A R A K A T I L A N L A R. K A R A R I N Ö Z Ü 2014 Yılı Gelir ve Gider Kesin Hesabı Karar No : 46 Konusu : Kesin Hesap cetveli. Karar Tarihi : 05/05/2015 Saati : 09:47 Evrak No : 1428 Dönemi : Mayıs 2015 Geliş Tarihi : 21/04/2015 Toplantı No : 1 Dairesi : Yazi İşleri Müd. Birleşim No

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 64 Ulaşım Planlama ve Raylı Sistemler Daire Başkanlığının, Erciyesevler Mahallesi, 30 Ağustos Bulvarı ile Bozantı Caddesi kesişimindeki refüjde imar planı değişikliği yapılması talebi. Meclis gündeminin

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 28 : İller Bankasından Araç Ve İş Makinesi Alımı İçin Kredi Kullanılması Hususunun Görüşülmesi Destek Hizmetleri Müdürlüğümüzün Araç ve İş Makinesi Alımı Hususunda kredi

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. GEBZE BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 153 Plan ve Bütçe Komisyonu Raporu Fen İşleri Müdürlüğü Evrak Tarih ve No 18.07.2017 2017-451223 16:00 da yaptığı toplantısında alınan 153 sayılı karardır. Yapı ve Yolların Bakım ve Onarımı Hizmet

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 07.11.2017 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2017 / 18 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Tahsis. TEKLİFİN ÖZÜ : Belediye Meclisi nin 06/11/2017 tarihli oturumunda komisyonumuza

Detaylı

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 432 SAYILI KARARI

ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN TARİH VE 432 SAYILI KARARI ANTALYA MURATPAŞA BELEDİYE MECLİSİNİN 01.11.2018 TARİH VE 432 SAYILI KARARI Gündemin 8. Maddesi Karar No. 432 Özü: Her yönden 5'er m. yapı yaklaşma mesafeli, Dİ ibareli, E=1.10, Yençok=3 kat yapılaşma

Detaylı

KONAK BELEDĐYE MECLĐSĐNĐN 01.07.2008 TARĐHLĐ TEMMUZ AYININ 1. BĐRLEŞĐMĐNE AĐT KARAR TUTANAĞIDIR

KONAK BELEDĐYE MECLĐSĐNĐN 01.07.2008 TARĐHLĐ TEMMUZ AYININ 1. BĐRLEŞĐMĐNE AĐT KARAR TUTANAĞIDIR KONAK BELEDĐYE MECLĐSĐNĐN 01.07.2008 TARĐHLĐ TEMMUZ AYININ 1. BĐRLEŞĐMĐNE AĐT KARAR TUTANAĞIDIR Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın A.Muzaffer TUNÇAĞ Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. DEFNE BELEDİYESİ MECLİS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 20 : Belediyemizin üyesi bulunduğu Hatay Belediyeler Birliği karar organlarında görev almak üzere, 1 asil, 1 yedek üye seçiminin yapılması Belediyemizin hissesi sebebiyle

Detaylı

Top Tarihi Karar No Konusu : : :

Top Tarihi Karar No Konusu : : : 182 Pınarbaşı İlçesi, K.Gümüşgün Mahallesinde bulunan 93 ada, 7, 8 parsel ve civarındaki alanda 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği yapılması talebi. Meclis gündeminin 1. maddesinde bulunan, Pınarbaşı

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 05/11/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 05/11/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN KASIM AYI TOPLANTISI 05/11/2015 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 972 Emlak ve İstimlak Müdürlüğü Görev ve Çalışma Yönetmeliği ile ilgili Meclis Hukuk ve

Detaylı

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :9 21/05/2018 Konu :Yönetmelik MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU)

T.C. SİVAS BELEDİYESİ HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU. Sayı :9 21/05/2018 Konu :Yönetmelik MECLİS BAŞKANLIĞINA (KOMİSYON RAPORU) HUKUK VE MEVZUAT KOMİSYONU RAPORU Sayı :9 21/05/2018 Yönetmelik Belediye Meclisi nin Mayıs ayı toplantısı 03/05/2018 tarihli birleşiminde Meclis Hukuk ve Mevzuat Komisyonuna havale olunan Sivas Belediyesi

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU Rapor No: 2017/033 Rapor Tarihi: 15.05.2017 KONU: Gülyalı İlçesinde hazırlanan İlave ve Revizyon Uygulama İmar Planına İtiraz.

Detaylı

finansmanı için 2016 yılı mali verileri göz önünde bulundurularak TL(Altımilyon)

finansmanı için 2016 yılı mali verileri göz önünde bulundurularak TL(Altımilyon) 417 Mülkiyeti Belediyemize ait Kayseri İli, Kocasinan İlçesi, Beyazşehir Mahallesi, 3721 ada, 4, 5 ve 6 parsel numaralı arsa vasıflı taşınmazların satışlarının yapılması talebinin görüşülmesi. Meclis gündeminin

Detaylı

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Ömer DÜZGÜN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 90 Erzurum ili Palandöken ilçesi Solakzade Mahallesi, 757 ada, 10 Parselde kayıtlı tarla vasfındaki taşınmaz İ46-B 11-D 2-B 1/1000 ölçekli uygulama imar planında ayrık nizam 2 kat TAKS: 0.20,

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :345 KARAR 345: Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ekim ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 24 Ekim 2016 Pazartesi günü

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S. Sayı: 67597785-050.01.04/183 09.06.2015 Özü: Nazım İmar Planı K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S. Sayı: 67597785-050.01.04/183 09.06.2015 Özü: Nazım İmar Planı K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04/183 09.06.2015 Özü: Nazım İmar Planı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisi nin 09.06.2015 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.06.2015

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S Sayı: 67597785-050.01.04-167 09.07.2013 Özü: Nazım imar planı K A R A R Büyükşehir Belediye Meclisinin 09.07.2013 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 09.07.2013

Detaylı

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. ANKARA İLİ AKYURT İLÇESİ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar Tarihi : 01.08.2016 Karar No : 84 Karar Konusu : Komisyonlara havale edilen konular. İsmail YAĞCI(Katılmadı)-Yavuz KÖK-Bünyamin TÜRKCAN(Katılmadı) Meclis Üyelerinin 01.08.2016 tarihli vermiş oldukları

Detaylı

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR

BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR BELEDİYE MECLİSİNİN ARALIK AYI TOPLANTISI 07/12/2016 TARİHLİ BİRLEŞİMİNDE ALDIĞI KARARLAR KARAR NO: KARAR ÖZETLERİ 528 Ek bütçe yapılması ile ilgili Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu raporunun geldiği şekliyle

Detaylı

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ

/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ TOPLANTI TARİHİ 02.05.2017 KARAR NO 57 BÜTÇE KOMİSYON BAŞKANLIĞI 19-20-27.04.2017/ 47 ARA KARAR NOLU 2016 YILI HESİN HESAB İLE İLGİLİ RAPORUN GÖRÜŞÜLMESİ 04.04.2017 tarih ve 47 nolu Meclis Kararı ile Plan

Detaylı

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Melek ATEŞ V.Karani ŞENOCAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 15 Mülkiyeti Alparslan KÜNİ ve hissedarlarına ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Hüseyin Avni Ulaş Mahallesi, Ada: 5937, Parsel:1 da kayıtlı taşınmaz 18 İ-III 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü

T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü *BD848729772* T.C. LÜLEBURGAZ BELEDİYE BAŞKANLIĞI İmar ve Şehircilik Müdürlüğü Sayı : 13019137-301.05.01-15/05/2015 Konu : Meclis Kararları İlanı (Mayıs 2015) BİLGİ İŞLEM MÜDÜRLÜĞÜNE Meclisimizin Mayıs

Detaylı

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI

T.C. DEFNE BELEDĠYESĠ MECLĠS KARARI GÜNDEM MADDE NO : 1 KARAR NO : 11 ÖZÜ : 01.12.2016 TARĠH VE 120 SAYILI KARARLA ĠMAR KOMĠSYONUNA SEVK EDĠLEN TAVLA MAHALLESĠ 1980 VE 1981 PARSEL SAYILI TAġINMAZLAR ĠLE ĠLGĠLĠ UYGULAMA ĠMAR PLANI TADĠLAT

Detaylı

MANİSA İLİ, YUNUSEMRE İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU

MANİSA İLİ, YUNUSEMRE İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU MANİSA İLİ, YUNUSEMRE İLÇESİ YENİMAHALLE MAHALLESİ 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİ PLAN AÇIKLAMA RAPORU A. TANIMI Planlama alanı, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, İmar ve Şehircilik

Detaylı

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı.

MECLİS KARARI. Ġlgi : Park ve Bahçeler Müdürlüğünün 25/ 09/ 2012 tarih ve M.41.3.GEB sayılı yazısı. Karar No Kararın Barış Mah. 1806/3 sokakta yeni yapılan parka isim 2012 / 175 Özü verilmesi talebi 1.ci oturumu / Cuma günü saat 16:00 da yapılan meclis toplantısında alınan 175 sayılı meclis karar suretidir.

Detaylı

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ=========================

======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= ======================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ========================= Toplantı Dönemi : 2018 yılı Kasım Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 05.11.2018 Karar Sayıları : 464, 465, 466, 467, 468, 469 ÖDEMİŞ

Detaylı

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ

ERENLER BELEDİYE MECLİSİNİN 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ ERENLER N 04/01/2016 TARİHİNDE YAPMIŞ OLDUĞU TOPLANTISINA AİT TUTANAK ÖZETİ G Ü N D E M : Bir evvelki Meclis Toplantısına ait Tutanağın okunarak kabulü 1- Revizyon Uygulama İmar Planına Ait Komisyon Raporu

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI Karar No: 206/57 Dairesi: Zabıta Müdürlüğü Konu: Kamera sistemi hibe edilmesi. Evrak No: 43792 Özet: Zeytinburnu Pazarcılar Dayanışma Yardımlaşma ve Koruma Derneği tarafından İlçemiz semt pazarlarında

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 4.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal E-5 Kuzeyi Uygulama İmar Planında Yapı Yasağı Getirilecek Alan Lejandında Kalan Alanlara Yönelik 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı değişikliği itirazları. TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 3.TOPLANTI YILI EKİM AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Yakacık 120 Pafta, 12626 Ada 1 parsel ile 12341 Ada 68 parsel arasında kalan tescilsiz kadastral alandaki (Eski 970 Ada 2 Parselin) Park Alanının bir kısmının Cami Alanına Alınmasına

Detaylı

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI

T.C. ÇORUM BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI TOPLANTI DÖNEMİ 2013/ KASIM - SAAT : 11.00 KARAR NO 132-133- 134-135- 136-137- 138 DİVAN TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILMAYANLAR MECLİS BAŞKANI KATİP KATİP Muzaffer KÜLCÜ Ünal KÖSE Sefa KÖSE Belediye

Detaylı

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye

Seyfullah KINALI Kenan BAĞÇİÇEK Hüsnü AKKAN Başkan Başkan Yardımcısı Katip Üye T.C TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE MECLİSİ İMAR VE BAYINDIRLIK KOMİSYONU RAPORU RAPOR NO: TARİH: DOSYA NO: İLGİ Büyükşehir Belediye Meclisinin 14.04.2016 tarihli toplantısında komisyonumuza havale edilen,

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM MAYIS AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7.DÖNEM MAYIS AYININ 1.TOPLANTISI'NIN 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R Evrak Tarih ve Sayısı: 14/05/2015-E.13356 T.C. KARARIN ÖZÜ: Kartal, Yakacık 119-2 pafta 945 ada 4 ve 13 parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli uygulama imar planı. TEKLİF: Plan ve Proje Müdürlüğü'nün 30.03.2015

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.05.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(68/16)-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 04.04.2016 tarihli

Detaylı

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ

İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ İMAR VE ŞEHİRCİLİK DAİRESİ BAŞKANLIĞI PLANLAMA ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ŞEHZADELER İLÇESİ MANİSA FARKLI SEVİYELİ OTOGAR KAVŞAĞINA İLİŞKİN ONAYLI KAVŞAK PROJESİNİN 1/5000 ÖLÇEKLİ NAZIM VE 1/1000 ÖLÇEKLİ UYGULAMA

Detaylı

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye

Orhan BULUTLAR Fisun DURGUN Esra TOPRAK Belediye Meclis Başkanı Kâtip Üye Kâtip Üye Karar No : 161 Mülkiyeti Leyla YILDIZ a ait Erzurum ili Palandöken ilçesi Abdurrahman Gazi Mahallesi, pafta: 82, ada: 1262, Parsel: 2 de kayıtlı taşınmaz 18 M-I 1/1000 ölçekli uygulama imar planlarımızda

Detaylı

MARMARACIK 1. ETAP UYGULAMA İMAR PLANI REVİZYONUNDA YAPILAN UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU

MARMARACIK 1. ETAP UYGULAMA İMAR PLANI REVİZYONUNDA YAPILAN UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU MARMARACIK 1. ETAP UYGULAMA İMAR PLANI REVİZYONUNDA YAPILAN UYGULAMA İMAR PLANI DEĞİŞİKLİĞİNE İLİŞKİN PLAN AÇIKLAMA RAPORU 1.PLANLAMA ALANININ YERİ : Planlama alanı; Tekirdağ ili, Ergene ilçesi, Marmaracık

Detaylı