Neden Modüler Su Deposu? Uygulamalarımız ; 1 tondan ton kapasiteye kadar... 0 Kaynak Teknolojisi...

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Neden Modüler Su Deposu? Uygulamalarımız ; 1 tondan 10.000 ton kapasiteye kadar... 0 Kaynak Teknolojisi..."

Transkript

1

2 Anahtar Teslimi Kaskad Kazan Sistemleri ve Uygulamaları Anahtar Teslimi Yertipi Çelik Kazan Sistemleri ve Uygulamaları Anahtar Teslimi Başkent Doğalgaz Proje ve Uygulamaları Anahtar Teslimi Modüler Su Depoları Sistemleri ve Uygulamaları tondan ton kapasiteye kadar... 0 Kaynak Teknolojisi... Neden Modüler Su Deposu? Uygulamalarımız ; En dar yerlerden parçalar halinde geçirilerek istenilen yere rahatlıkla monte edilebilir. Tüm parçaları fabrika şartlarında üretildiğinden çok uzun yıllar bakım, gerektirmez, temiz ve hijyeniktir. Çok uzun ömürlüdür. Arzu edildiği takdirde rahatlıkla demonte edilerek (parçalanarak) başka yere taşınabilir. Tüm parçaları birbiri ile değiştirilebilir şekilde dizayn edilmiş, üretilen tüm parçalar standart olduğundan istenildiğinde fabrikadan temin edilerek rahatlıkla değiştirilebilir. Depolar yere, yüksek platformlar üzerine, çatıya, kulelere ve mevcut binalar içerisinde rahatlıkla monte edilebilir. Depolanan sıvının özelliklerine veya istenilen depolama kalitesine göre değişik malzemeden imal edilebilir veya kaplanabilir. Şantiye veya montaj mahallinde kaynak veya boya gerektirmez. Emsallerine göre hafif ve daha sağlamdır. Montaj süresi kısadır. Zedelenen veya bozulan parçaları istenildiğindekolaylıkla değişebilir. Depolama kapasitesi esnektir, çevresel veya boyuna ilave yapılarak kapasitesi arttırılabilir. Tüm parçaları üst üste ve iç içe konulabildiğinden nakliyesi esnasında çok az yer kaplar. Çok büyük kapasitelerde ve değişik ölçülerde üretilebilir. Anahtar Teslimi Mekanik - Taahhüt İşleri Kaskad Kazan Sistemleri ve Uygulamaları Yer Tipi Çelik Kazan Sistemleri ve Uygulamaları Modüler Su Depoları Sistemleri ve Uygulamaları Başkent Doğalgaz Projeleri ve Uygulamaları Kalorimetre ve Isı Pay Ölçer Sistemleri ve Uygulamaları Paslanmaz Baca Sistemleri ve Uygulamaları (Projeli) Su Arıtma Sistemleri ve Uygulamaları Kalorifer, Buhar Kazan Sistemleri ve Uygulamaları Buhar Jeneratör Sistemleri ve Uygulamaları Maximod Prizmatik Modüler Su Depoları Yıldız Prizmatik Modüler Su Depoları Bombeli Prizmatik Modüler Su Depoları Cıvatalı Silindirik Modüler Su Depoları Silindirik Domestik Modüler Su Depoları Petek Prizmatik Modüler Su Depoları Sıfır Montaj Prizmatik Modüler Su Depoları GRP Modüler Su Depoları

3 Anahtar Teslimi Kaskad Kazan Sistemleri ve Uygulamaları Anahtar teslimi Kaskad sistem iki veya daha fazla cihazın tesisata bağlanarak daha yüksek ısıl güçlerin elde edilmesini sağlayan sistemlerdir. Kaskad sistemlerde kaskad kontrol panosu ile kazanlar modülasyonlu çalışarak ihtiyaç kadar sisteme ısıl güç verir.kaskad sistemler enerji tüketiminde yakıt tasarrufu sağlayarak kazanları eş yaşlandırır. Bu sayede kazanlara servis ve bakım kolaylığı sağlanır. İki ila onbeş kazanın özel kumanda paneli ile tek bir kazan gibi kontrolü ile oluşur. Yoğuşmalı kazanın tüm avantajlarından daha yüksek kapasitelerde de yararlanılmasını sağlar. %0 - %00 aralığında kapasite kontrolü sağlar. Binanın ihtiyacını tam olarak karşılayacak kapasitede çalışarak yüksek yakıt tasarrufu sağlar. Düşük su hacmi ile durma kaybı ve ısınım kaybı yok denebilecek kadar azdır. İhtiyaca göre sırayla devreye girerek kazanlar kapasitenin ihtiyaç kadarının kullanılmasını sağlar, gereksiz yakıt tüketimini önler. Yedekleme imkanı sağlar. Herhangi bir nedenlerle kazanlardan biri devre dışı kalsa bile diğerleri binanın soğukta kalmasına olanak vermeyecektir. Tek bir kazana göre daha az yer kaplar (duvara asılır). Taşınması ve montajı çok kolaydır.

4 Anahtar Teslimi Yer Tipi Çelik Kazan Sistemleri ve Uygulamaları Anahtar teslimi İgtes Mekanik Sistemler olarak işimiz gerek bireysel gerekse merkezi kazan dairelerinin borulama, montaj ve devreye alımlarını gerçekleştirmektir. Üç geçişli veya karşı basınçlı kazanlar standart çalışma basıncı bar olup, istenildiği taktirde daha yüksek işletme basıncında imal edilebilir. Doğalgaz kullanımında merkezi ısıtma kalorifer kazanı, brülör, otomatik kontrol sistemi, sirkülasyon pompası, emniyet donanımları, vana, pompa, doğalgaz sayacı, izolasyon, borulama, baca, tesisat armatürleri, gibi temel unsurlardan oluşan bir sistemdir. Kazan kumanda panelinde standart olarak termometre,termostat ve açma kapama butonu olmalıdır. Kompanzasyon paneli alınması durumunda, kazan ihtiyaca göre dış hava sıcaklığına bağlı olarak çalıştırılacak ve yüksek yakıt tasarrufu elde edilecektir. İstenildiği taktirde yüksek kapasitelere ulaşılmak için kazanlar kaskad olarak bağlanabilinir. Alüminyum folyo kaplı cam yünüyle kazanın üst, arka ve yan kısımları ısı kayıplarına karşı yalıtılarak ısı kaybı en aza indirilmiştir. 2

5 Başkentdoğalgaz a ait tüm uygulamalı projeleriniz tüm taahüüt işleriniz tamamını firmamız tarafından yapabilirsiniz. Sanayi`nin maliyet açısından can damarı olan enerji, değişik kaynaklardan sağlanmaktadır. Enerjinin elde edilmesinde kullanılan bir yakıtın, hem ucuz hem de temiz olması gerekir. Fakat hava kirliliği modern yaşamın getirdiği en önemli problemdir. Bunun asıl nedeni, gerekli enerji için kullanılan yakıtların yanma olayıdır. Yanı sıra hatalı yakıt şeçimi ve kullanımı, yanlış ekipman seçimleri ve uygulamalar çevre kirliliğini artıran unsurlardır. Doğalgaz Doğalgaz günümüzde en ekonomik ve en temiz enerji olma özelliğini korumaktadır. Sanayi doğalgaz dönüşümünde gaz dağıtım firmalarında Sanayi Doğalgazı Yetkili firma olma zorunluluğu vardır. İgtes mekanik sistemler bu yetkiye sahip olması bakımından önem kazanmaktadır. Başkent doğalgaz ın talimatnamesine uygun olarak doğalgaz tesisatı ve projeleri uygulamaları Tüm doğalgaz projelerinizi, profosyonel ekiplerimiz ile projelendirip onaylatıyoruz. Doğalgaz tesisatına ait tüm detaylar ve problemleriniz için uzman mühendis ve kadromuzla çözüm bulabilirsiniz.

6 Paslanmaz Çelik Baca Ekipmanları ve Kurulumları Çelik Bacalar Malzeme Seçimi AISI L Yüksek Isı ve Korozyon Dayanımı Düşük karbon oranı sayesinde kolay ve güvenli kaynak Çelik baca Çelik Bacalar Malzeme Seçimi AISI 0L Korozyon Dayanımı Düşük karbon oranı sayesinde kolay ve güvenli kaynak Cidar Kalınlığı Cidar kalınlığının, bacanın performansına etkisi çok düşüktür! İnce cidar daha az ısınacak kütle demektir. Sistem daha kısa sürede rejime geçer. Kolay ve hızlı montaj olanağı sağlar. Bacanın statik dayanımı gerekli destek elemanları sayesinde sağlanmalı ve imalatçı tarafından beyan edilmelidir.

7 Ekonomizer Ve Yoğuşturucu Uygulamaları Sıcak su kazanı Meksis kazanları için ekonomizer kullanılmasına gerek yoktur, zaten baca gazı içersindeki enerji tümüyle kullanılmaktadır. Ekonomizer uygulaması başka firma kazanları için önerilebilir. Eğer baca gazı içersindeki su buharındaki enerjiyi de kullanmak kazan verimlerinizi ilave olarak % ile % oranında arttırarak, ilave yakıt tasarrufu sağlamak isterseniz; Meksis kazanına yoğuşturucu ilave edebilirsiniz. Böylece kazanınızı basit bir operasyon ile yoğuşmalı kazan a dönüştürebilir, büyük tasarrufları çok ucuz maliyet ile sağlayabilirsiniz. Baca Termometreli Kalorifer Kazanları tip kapasite kcal/l boy mm en mm yükseklik h baca çapı mm su bağlantı çapı NW karşı basınç mbar su hacmi m MBSK-0 MBSK-00 MBSK-2 MBSK-0 MBSK-200 MBSK-20 MBSK-00 MBSK-0 MBSK-00 MBSK-00 MBSK-00 MBSK-00 MBSK-00 MBSK-900 MBSK-000 MBSK NW 0 NW NW NW NW 0 NW 0 NW 00 NW 00 NW 2 NW 2 NW 2 NW 2 NW 2 NW 0 NW 0 NW 0 0, 0, 0, 0,9,0,0,0,,,,,2,2 0, 0, 0,9 0,2 0,9,9,,,, 2, 2,,,0,, Yüksek verim Yakıt tasarrufu Ekonomik Çevreci Size; max 20 C baca gazı sıcaklığını garanti ediyoruz! Enerji israfına ve yüksek yakıt maliyetlerine son veriyoruz!

8 Buhar Jeneratörü ÜÇ GEÇİŞLİ, DİK ve YATIK TİP MOTORİN, FUELOIL, DOĞALGAZ, LPG ve BİOGAZ YAKABİLEN BUHAR JENERATÖRLERİ Üç geçişli sistem ile EKONOMİK... Ekonomizer ilavesi ile ÇOK DAHA EKONOMİK... ayrı emniyet sistemi ile EMNİYETLİ... Mükemmel Kumanda sistemi ile OTOMATİK BUHAR HİZMETİNİZDE... YÜKSEK TERMİK VERİM %90 "EKONOMİZERSİZ" %9 "EKONOMİZERLİ"

9 Kalorimetre Sistemleri Satış ve Uygulamaları Yüksek Ölçüm Hassasiyeti ULTRASONİK Isı sayaçları gidiş ve dönüş hattına takılan 2 adet sensör sayesinde gönderdikleri Ultrasal sinyalleri ile suyun ne kadar zamanda hangi miktarda geçtiğini görmemizi Sağlar. Aşınma Sorunu Olmayan Ultrasal sinyalli ölçme tekniğinde hiçbir hareketli mekanik parçaya ihtiyaç duyulmaz. Suyun geçtiği gövdenin tamamı tek parça halinde dayanıklı metalden yapılmıştır. Buda size şu avantajı Sağlar: Uzun ömürlü, Ekonomik, basit bakım ve yeniden ayarlama. Montaj Rahatlığı ULTRASONİK ısı sayacını akış hattı prensiplerine bağımlı olmadan değişik montaj imkanlarını sunar. Montajın yeri sayacın hassas ölçme görevini etkilemez. Diğer avantajları ise sıcak suyun içindeki yabancı maddelere karşı duyarlı değildir. ULTRASONİK ısı sayaçları tamamen sessiz çalışır. Hafızadan Sayaç Ölçüm Değerleri Tüketici ve ücretlendirici bireyler rahatlıkla yıllık veya aylık aya kadar Isı Debi ve arıza günlerini hatasız olarak okunaklı dijital göstergeden ayrı ayrı anlık ve geriye dönük görüp hesaplayabilirler. Kalori metre Termostatik radyatör vanasının manuel vanaya göre üstünlükleri -Her bir oda için ayrı sıcaklık kontrolü. -Sabit oda sıcaklığı.konforlu bir ortam. -Radyatör gereksiz yere fazla ısınmayacağı için perde ve duvarlarda islenme en aza inmiş olacaktır. -Merkezi sistemlerde her kat gerektiği kadar ısınacak, katlar arasındaki dengesiz ısı dağılımı önlenecektir. TERMOSTATİK VANA - RADYATÖR - KOMBİ VE ŞOFBEN SİSTEM UYGULAMALARI Termostat vanayı kısınca yada kapatınca, tesisat suyu ısısını fazla kaybetmeden geri döneceği için kombi veya kazan gereksiz yere çalışmayacağından tasarruf sağlanacaktır. Bunun dışında termostad güneş ve oda içindeki diğer ısı kaynaklarının ( ütü, lamba, bilgisayar v.b. ) yaydığı ısıyı hissederek, bu ısı kaynaklarından da yararlanılmasını ve tasarruf edilmesini sağlayacaktır.ayrıca oda sıcaklığı da istenilen sıcaklıkta sabit tutulacağı için konforlu bir ortam

10 Maximod Büyük Modüllü Prizmatik Modüler Su Deposu En son geliştirilmiş son teknoloji bir depo tipidir. Büyük plaka ebatlarından dolayı büyük hacimli depoların imalı mümkündür. Maximod Dıştan montajlı bir depodur. Büyük modüllerinden dolayı maliyeti düşüktür. Plaka ebatları x mm.'dir. ebatlar ebatlar ebatlar ebatlar tip kapasite en boy yükseklik tip kapasite en boy yükseklik tip kapasite en boy yükseklik tip kapasite en boy yükseklik BMD BMD BMD BMD BMD.2.2 BMD BMD BMD BMD BMD BMD BMD 22 BMD 2 BMD 2 BMD BMD 2 BMD BMD BMD BMD BMD 2 BMD BMD BMD BMD 22 BMD 2 BMD 2 BMD 2 BMD 2 BMD BMD 2 BMD 2 BMD 2 BMD 2 BMD 92 BMD.0.2 BMD..2 BMD.2.2 BMD 2 BMD 2 BMD BMD BMD 9 BMD.0. BMD.. BMD.2. BMD.. BMD.. BMD.. BMD BMD BMD BMD BMD BMD 2 BMD BMD 2 BMD BMD 9 BMD BMD BMD BMD BMD BMD 2 BMD BMD BMD 2.0. BMD..2 BMD BMD.2. BMD BMD 2 BMD 222 BMD 22 BMD 22 BMD BMD BMD BMD BMD BMD BMD 2 BMD 2 BMD 2 BMD 92 BMD BMD.. BMD.. BMD BMD BMD BMD 22 BMD 22 BMD BMD BMD BMD BMD..2 BMD.2.2 BMD BMD.0. BMD.. BMD BMD BMD. BMD BMD BMD BMD 9.2 BMD BMD BMD 2 BMD 2 BMD BMD BMD BMD BMD.0.2 BMD..2 BMD BMD.0. BMD.. BMD BMD 2. BMD BMD BMD BMD BMD BMD BMD BMD 2 BMD BMD BMD BMD.0.2 BMD BMD BMD BMD BMD BMD.. 2. BMD BMD.2.2 BMD BMD BMD Ebatlar milimetre, kapasiteler litre'dir. BMD BMD

11 Bombeli Prizmatik Paslanmaz Modüler Su Deposu Bombeli tip kapasite en boy yükseklik tip kapasite en boy yükseklik BPD BPD 2 BPD BPD BPD BPD 22 BPD 2 BPD 2 BPD 2 BPD 2 BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD 9 BPD BPD BPD BPD 9 BPD 2 BPD 22 BPD 2 BPD 2 BPD 2 BPD 222 BPD 22 BPD 22 BPD 22 BPD 22 BPD 2 BPD Ebatlar milimetre, kapasiteler litre'dir. BPD 2 BPD 2 BPD 2 BPD 2 BPD 2 BPD 2 BPD 2 BPD 2 BPD 2 BPD 2 BPD 2 BPD 2 BPD 92 BPD 2 BPD2 BPD 2 BPD 92 BPD BPD 2 BPD BPD BPD BPD 22 BPD 2 BPD 2 BPD 2 BPD 2 BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD BPD Mükemmel mukavim bir yapıya sahiptir. Daha ziyade küçük kapasitelerde kullanılır. Dıştan montajlı bir depo tipidir. Plaka ebatları x mm'dir. 9

12 GRP Cam Takviyeli Polyester Modüler Su Deposu Özel GRP modüllerden üretilmiştir. Korozyon duyanımı çok yüksektir, içerisinde her cins su depolanabilir. İçme suyu depolamaya uygundur. Grp Isı izolasyon özelliği vardır. Plaka ebatları.000 x.000,,000 x,00, 00 x.000 mm.'dir. yükseklik (m) / kapasite (m ) yükseklik (m) / kapasite (m ) tip en m boy m m, m 2 m 2, m m, m m, m tip en m boy m m, m 2 m 2, m m, m m, m GRP 0.0.x GRP 0.20.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP x GRP 20.0.x GRP 20.0.x GRP 20.0.x GRP 20.0.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x ,,, 9 2, 22, 2, ,, 0 2, , 0, 2, , 0,, 2 2 2, 2 2,, , 9, 22, 2 0,, 9, GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.90.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.90.x GRP 0.00.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.90.x GRP 0.00.x GRP 0.0.x GRP 0.0.x GRP 0.90.x GRP 0.00.x GRP 0.0.x GRP 0.20.x , 2, 0, 2 90, 9, 0, ,, 00 2, , 0, 92, , 0 22, 0, , 9 220, 2 29, ,, 0 202, , 22 2,,

13 Petek Modüler Su Deposu Petek Meksis A.Ş. tarafından geliştirilmiş ve üretilmiştir. İçten montajlı bir depo tipidir. Maksimum m olmak kaydı ile istenilen yüksekliklerde imal edilebilir. tip en m PMD 22, PMD 2, PMD 2, PMD 2, PMD 2, PMD 2, PMD 2, PMD 29, PMD 0, PMD, PMD 2, PMD, PMD, PMD, PMD, PMD, PMD, PMD 9, PMD 0, PMD, PMD 2, PMD, PMD 2, PMD 2, PMD 2, PMD 2, PMD 2, PMD 9 2, PMD 0 2, PMD 2, PMD 2 2, PMD 2, PMD 2, PMD 2,9 PMD 2,9 PMD 2,9 PMD 2,9 PMD 9 2,9 boy m,, 2, 2,9,,2,9,9,0, 2, 2,9,,2,90,9,0, 2, 2,9,,2,90,9,0,,2 2,9,,2,2, 2,,,2,9,,,, 2,,,,,,, 9, 0,, 2,,, 9 0,, 2,9,2,,9,2 9,,, Ebatlar milimetre, kapasiteler litre'dir. h=000 mm h=00 mm h=2000 mm h=000 mm h=00 mm h=2000 mm kap. v m kap. v m kap. v m tip en m boy m kap. v m kap. v m kap. v m, 2,,,,,,,2 9, 0,,,, 9,9, 2,,2,,,, 9,,,,, 9, 2, 2, 2, 2, 2, 9, 22 2,,,,2, 9, 0,9 2,2,,,, 9,,,2,, 9 20,9 22,9 2, 0 2,,,9 20, 2,2 2, 2,,,, 9, 22, 2 29, PMD 0 PMD PMD 2 PMD PMD PMD PMD PMD PMD PMD 9 PMD 0 PMD PMD 2 PMD PMD PMD PMD PMD PMD PMD 9 PMD 0 PMD PMD 2 PMD PMD PMD PMD PMD PMD PMD 9 PMD 90 PMD 9 PMD 92 PMD 9 PMD 9 PMD 9 PMD 9 PMD 9 PMD 9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9 2,9,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,0,90,9,0,,2,,,2,90,9,0,,, 9,9,,2,90,9,0,,2, 9,9 0,0,2,90,9,0,,2, 9,9 0,0 0,, 9, 2, 2 2,,,,, 9, 2, 2, 2, 2, 29,,,, 20, 2, 2, 2, 0,2 2,, 9, 2, 2, 2, 29, 2,, 0, 2,,, 2, 2 29, 2,, 20, 2, 2, 29, 2,,,,,, 2, 2,,2,,,,,9 2, 9,,, 9,,9 2, 0,2,2, 2, 2, 9, 2, 9, 2, 2,,, 9,,,,, 9,, 2,,,,, 0,,2 9,9, 9, 2,,,, 9,, 2,2, 9, 9,

14 Yıldız Prizmatik Modüler Su Deposu Yıldız Modüler depoların ilk uygulamalarındandır. Plaka ebatları x mm'dir. Dıştan montajlı bir depo tipidir. tip kapasite en boy yükseklik tip kapasite en boy yükseklik tip kapasite en boy yükseklik YMD YMD 2 YMD YMD YMD YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD YMD YMD YMD YMD 2 YMD 22 YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD 222 YMD 22 YMD 22 YMD 22 YMD 22 YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD 2,20 2,9,9,09,299 2,9, 0,0 2,9,,,,9 20, 2,9,09, 0,0 2,9 0,0, 20, 2,9 0,2 22, 0,2,9,0 Ebatlar milimetre, kapasiteler litre'dir. YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD 2 YMD 92 YMD 2 YMD 2 YMD 92 YMD.0.2 YMD YMD YMD YMD 2 YMD YMD YMD YMD 22 YMD 22 YMD 2 2,90 0, 0, 0, 0, 0,22 2,9,,0 00, 90,99 0, 20,92,09,0,2,99 20, 22, 2,92,9,,,,9,, 0, YMD 2 YMD 2 YMD YMD YMD YMD YMD YMD YMD YMD YMD YMD YMD YMD YMD YMD 9 YMD YMD YMD YMD 9 YMD YMD YMD..,9,0,02,0,,02 9,2 0,, 90,99 0, 20,92 9,,, 0,0,09,2,99 20,0 2,2 2, 2, YMD 0.0., YMD 2.2., YMD.. 0,.20 YMD.. 90, YMD...020,

15 Anahtar Teslimi Moduler Su Depoları Sistemleri Paket Sistem Modüler su depolarımızda hiçbir şekilde kaynak işlemi uygulanmaz. Sistemde kullanılan tüm vanalar kürsel vana olarak kullanılmaktadır. Sistemde kullanılan mekanik şamandıra ECA marka olarak kullanılmaktadır. Depolarımızın daha uzun ömürlü kullanılabilmesi için depo dolum hattına temizlenebilir mekanik kartuşlu filtre kullanılmaktadır. Sistemde kullanılan tüm bağlantı elemanları PPRC olarak kullanılmaktadır. Depo kurulacak zeminin kötü olması halinde zeminin düzlenmesi için kalıp çakılarak beton kaidenin atılması ve tüm inşaat işlerinin yapılması. Mevcut sistemlere uygun tesisat işlerinin yapılması ve sistemlerin tamamen çalışır halde teslim edilmesi.

16 Silindirik Yeraltı Su Deposu Yeraltı su deposu Bilindiği gibi işyerlerinde ve evlerimizde kullandığımız suyun bedeli yapılan işin niteliğine, kullanım gayesine göre zaman zaman büyük miktarlara ulaşmaktadır. Özellikle elemanların işyerinde yıkandığı veya prosesinde su kullanan fabrika türü yerlerde veya suyun sulama gayesi için de kullanıldığı ev ve toplu konut sitelerinde su bedelleri artmakta ve bütçelerimize büyük yükler getirmektedir. Artık depolarınızı yeraltına gömebiliyorsunuz. Dünyadaki kullanılabilir su kaynaklarının dünya su rezervinin %2 si mertebesinde olduğunu vede her geçen gün azaldığı göz önüne alınırsa YAĞMUR SUYUNUN DEPOLANMASININ ÖNEMLİ BİR İNSANLIK ve TOPLUMSAL SORUNA da yardımcı olacağıda çok aşikardır. İstenilen ebat ve kapasitelerde; 'Paket Yangın Söndürme ve Yağmur Suyu Depolama Sistemleri' Yağmur Suyunun Kaynakları ve Toplanması Yağmur suyunun toplanacağı önemli alanlar; Bina çatıları Toprak yüzeyleri (Park, bahçe, yollar v.s.) Bina çatılarına yağan yağmur çatılardaki yağmur tahliye hatları ile, bahçe, park ve yollara yağan yağmurda drenaj hatları ile su depolarına aktarılabilir. Yağmur Suyu Depoları Yerüstü depoları ve yeraltı depoları olmak üzere iki katagoride toplanabilir. Çatılardan toplanan su direk her iki tip depoya aktarılabilir ancak yüzey sathından toplanan su, ya direk yer altı deposuna ya da bir direnaj çukurunda toplanarak pompa vasıtası ile yerüstü deposuna aktarılabilir. Yerüstü Depoları: Yerüstü depoları genellikle Metal veya GRP (Glass Rainforced Polyester) modüler olarak yapılır. Soğuk yörelerde mutlaka izole edilip, donmaya karşı önlem alınmalıdır. Yer Altı Depoları: Yer altı depoları korozyona karşı özel boyalarla boyanmış metal depolardan veya polietilen depolardan oluşur. Su Depolama Teknikleri ve Islah Yöntemleri Yağmur suyunu depolamada genelde iki yöntem kullanılır. Tek Tanklı Sistem: Bu sistemde yağmur suyu tek tankta toplanır, istendiğinde direk islah istasyonundan geçirilerek kullanıma sunulur. Çift Tanklı Sistem: Yağmur suyu önce ham su tankı dediğimiz bir tankta toplanır ve bu tanktan alınan su ıslah istasyonundan geçirilerek 2. bir tankda kullanıma hazır bir vaziyetde depolanır. Yağmur suyunun islahı için istenilen su niteliğine bağlı olarak çok değişik SU ARITMA ve ISLAH SİSTEMLERİ kullanılmaktadır. Sistemler Kaba Islah Sistemleri ve Hassas Islah Sistemleri olmak üzere iki guruba ayrılabilir. Unutmayınız! Tüm Dünyadaki su kaynaklarının yalnız %2 si kullanılabilir niteliktedir. Nitelikli Su çok yakında petrolden daha fazla önem kazanacaktır. LÜTFEN SUYUNUZU GEREKSİZ YERE HEBA ETMEYİNİZ!

17 Anahtar Teslim Projeler Paket Projeler

18 REFERANSLARIMIZDAN BAZILARI... Referanslar Konya Şeker A.Ş., Teiaş Genel Müdürlüğü - Ankara, Belconti Resort Hotel - Antalya Savunma Sanayi Müsteşarlığı - Ankara, TCDD YHT 2.Bölge Müdürlüğü, Vali Galip Demirel Ankara Vilayetler Evi - Gölbaşı, Ege Grup Yapı Endüstrisi A.Ş. - Ege Plaza, Ankara Üniversitesi - Elmadağ Meslek Yüksek Okulu Zırhlı Birlikler Komutanlığı - Etimesgut, Polatlı Topçu Okulu Komutanlığı, Kiler Ankara Mağazacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş., Karaca İnşaat, FC Yapı İnşaat, Uzaltaş İnşaat A.Ş., Toker İnşaat Ltd. Şti., MCN Grup İnşaat, Favori Mühendislik, Mutlu İnşaat - Çayyolu Şantiyesi, Düzey Isı Sistemleri, Sandalcı İnşaat, SFS Mekanik Sistemleri Simge Isı Sistemleri, Furkan Enes İnşaat, Sümbül İnşaat, İlkiz Mühendislik, Özkır İnşaat, Mavigök İnşaat - Karadeniz Ereğli Ziraat Bankası Şantiyesi, Kırcami İnşaat LTD.ŞTİ. - Yaşamkent Troyapark Gold Evleri, Kerimler Havalandırma - Enerji SA Şantiyesi, Çiftçioğlu Grup İnşaat, Taşdemir İnşaat, Derin Mühendislik, Özdemirler Mekanik Tesisat, Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Evi, Güven Buyruk İnşaat, Ak Yapı İnşaat, Buraktaş İnşaat, Dursun Karadeniz İnşaat, Em-En İnşaat, İntim İnşaat, Fuga Mekanik Sistemler, Genç ve Bilge LTD.ŞTİ., Akkoyunlu Sondaj Makina, Alfa Grup Koleji, Lotus Enerji - Ankara, Gülcans İnşaat, Açıksöz İnşaat, İlim Teknik İnşaat, Doğuş Teknik Ltd Şti., TBMM Eski Lojmanları Yönetimi, Ankuva Park Evleri, Sarıkent Sitesi Yönetimi, Gülbeng Sitesi Yönetimi, Tunahan Sitesi Yönetimi, Maviçam Sitesi Yönetimi, Tarık Apartman Yönetimi, Ayser Konut Yapı Kooperatifi, Yamaç Apartman Yönetimi, Büçge Apartmanı Yönetimi, Nolu Apartman Yönetimi, 9 Nolu Apartman Yönetimi, Vadi Apartman Yönetimi, Kardelen Apartman Yönetimi, Bağdaş Apartman Yönetimi, Radar Apartman Yönetimi, Ocak Apartman Yönetimi, Me-ko 0 Daire Sitesi Yönetimi, Park Vadi Terasevler, Güneş Sitesi Yönetimi, Şelale Sitesi Yönetimi, Gurup Apartman Yönetimi, Fırat Apartman Yönetimi, Koyunlu Sitesi Güneş Apartman Yönetimi, *Referanslar için lütfen iletişime geçiniz.

19 Referanslar

20

Modüler. Su Depoları. Neden Modüler Depo

Modüler. Su Depoları. Neden Modüler Depo Su Depoları Neden Depo Çağımızın en modern su depolama tekniği MODÜLER SU DEPOLARINDA MEKSİS DÜNYA LİDERİ... 1 tondan 10.000 ton kapasiteye kadar... En dar yerlerden parçalar halinde geçirilerek istenilen

Detaylı

Modüler. Su Depoları. Neden Modüler Depo

Modüler. Su Depoları. Neden Modüler Depo Su Depoları Neden Depo Çağımızın en modern su depolama tekniği MODÜLER SU DEPOLARINDA MEKSİS DÜNYA LİDERİ... 1 tondan.000 ton kapasiteye kadar... En dar yerlerden parçalar halinde geçirilerek istenilen

Detaylı

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu

meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu meksis.com.tr 35. YIL Genel Ürün Kataloğu ÜRÜN PORTFÖYÜ ISI CİHAZLARI Gaz, Sıvı, Katı Yakıtlı ve Elektrikli Sıcak Su Kazanları Kalorifer Kazanları Buhar Jeneratörleri ve Buhar Kazanları Mobil Buhar ve

Detaylı

Kaliteli ve Hızlı Çözüm Arayanlar

Kaliteli ve Hızlı Çözüm Arayanlar Kaliteli ve Hızlı Çözüm Arayanlar Sizin İçin Membranlı Modüler Su Depolarını Ürettik... Galvaniz veya özel kaplamalı sac gövdesi, özel dizayn edilmiş hijyenik membranı ile Membranlı Modüler Depo sunun

Detaylı

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI. kayraenerji.com YANGIN SUYU DEPOLARI İÇME VE KULLANMA SUYU DEPOLARI kayraenerji.com Modüler depo, demonte parçalar halinde imal edilmiș ürünün hiçbir kaynak ya da bașka imalat yöntemi gerektirmeden montaj mahallinde cıvatalar

Detaylı

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI

AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI AKÜMÜLASYON TANKI SICAK SU DEPOLAMA TANKI 71AT Serisi Ürün No: 71 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI. 0,5 m³ den 3.000 m³ e kadar SU DEPOLAMA İMKANI.

MODÜLER SU DEPOLARI MODÜLER SU DEPOLARI. 0,5 m³ den 3.000 m³ e kadar SU DEPOLAMA İMKANI. Meksis; 30 Yıllık tecrübesi ile sanayimizin ve halkımızın hizmetinde. RUSYA İSVEÇ KAZAKİSTAN BEYAZ RUSYA ALMANYA KIRGIZİSTAN UKRAYNA ROMANYA BULGARİSTAN YUNANİSTAN ÖZBEKİSTAN AZERBAYCAN TÜRKMENİSTAN TÜRKİYE

Detaylı

İçindekiler. Kombilerin Artısı Çok! Kombi Faydalı Bilgiler Premix Yoğuşmalı Kombiler Konvansiyonel Kombiler Kombi Teknik Bilgiler

İçindekiler. Kombilerin Artısı Çok! Kombi Faydalı Bilgiler Premix Yoğuşmalı Kombiler Konvansiyonel Kombiler Kombi Teknik Bilgiler Kombi Kataloğu 1 İçindekiler Kombilerin Artısı Çok! Kombi Faydalı Bilgiler Premix Yoğuşmalı Kombiler Konvansiyonel Kombiler Kombi Teknik Bilgiler 4 5 7 9 10 3 Arçelik Kombilerin Artısı Çok 3 Yıldızlı

Detaylı

Döküm Kazanlar. G115-21 kw BE MAVİ ALEV BRÜLÖRLÜ KAZAN

Döküm Kazanlar. G115-21 kw BE MAVİ ALEV BRÜLÖRLÜ KAZAN Döküm Kazanlar Modern, Yüksek Kaliteli ve İşletme Emniyetli Kazan Dizaynı: EN 303' e uygun test edilmiş, Thermostream Tekniği sayesinde yüksek işletme emniyetine sahip,lpg,sıvıyakıt veya doğalgaza uygun,

Detaylı

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu

Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Isı İstasyonu Ürün Kataloğu Nisan 2014 1 2 DAF Enerji 2007 yılında çıkan Enerji Verimliği Kanunu sonrasında, MASDAF Grup un yöneticileri tarafından yarım asırlık sektör tecrübesi ile 2009 yılından tamamen

Detaylı

Enerji Verimlilik Kanunu

Enerji Verimlilik Kanunu Enerji Verimlilik Kanunu 2007 yılı itibariyle yürürlükte olan Enerji Verimliliği Kanunu sonucu, toplam inşaat alanı 2000 m 2 ve üzeri olan binalarda merkezi ısıtma sistemi kullanımı zorunlu hale gelmiştir.

Detaylı

Meksu Mekanik Çözümler olarak standardı yüksek üretim, ilkemiz ile sizlere en iyi hizmeti verebilmek için her geçen gün daha dinamik çalışıyor..

Meksu Mekanik Çözümler olarak standardı yüksek üretim, ilkemiz ile sizlere en iyi hizmeti verebilmek için her geçen gün daha dinamik çalışıyor.. Meksu Mekanik Çözümler olarak standardı yüksek üretim, ilkemiz ile sizlere en iyi hizmeti verebilmek için her geçen gün daha dinamik çalışıyor.. MEKSU MEKANİK ÇÖZÜMLER Modüler su depoları, Yakıt Tankları,

Detaylı

CİMRİ MODÜL EKONOMİZER ve YOĞUŞTURUCULAR

CİMRİ MODÜL EKONOMİZER ve YOĞUŞTURUCULAR EKONOMİZER ve YOĞUŞTURUCULAR ENERJİ TASARRUFUNDA DEVRİM! MEKSİS EKONOMİZER ve YOĞUŞTURUCULARI MEKSİS A.Ş. SON YENİLİĞİ İLE; KAYIP ENERJİ KAYNAKLARINIZI DEĞERLENDİRİYOR!.. Kazan ve Tesislerinizdeki ATIK

Detaylı

SİLİNDİRİK KÜLHANLI ÜÇ GEÇİŞLİ SIVI / DOĞALGAZ YAKII

SİLİNDİRİK KÜLHANLI ÜÇ GEÇİŞLİ SIVI / DOĞALGAZ YAKII SİLİNDİRİK KÜLHANLI ÜÇ GEÇİŞLİ SIVI / DOĞALGAZ YAKII Sıvı ve Gaz yakıtı yüksek verimde yakar. %95 ve daha üzerinde yanma verimine sahiptir. Düşük yakıt tüketimi ile yakıt tasarrufu sağlar. 3 tam geçişli

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ idee Yoğuşmalı Kombiler %109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4

Detaylı

DERS BİLGİ FORMU. Merkezi Isıtma Gaz ve Tesisat Teknolojisi Alan Ortak

DERS BİLGİ FORMU. Merkezi Isıtma Gaz ve Tesisat Teknolojisi Alan Ortak BİLGİ FORMU Dersin Adı Alan Meslek/Dal Dersin Okutulacağı Dönem/Sınıf/Yıl Süre Dersin Amacı Dersin Tanımı Dersin Ön Koşulları Ders İle Kazandırılacak Yeterlikler Dersin İçeriği Yöntem ve Teknikler Eğitim

Detaylı

İçindekiler. Kombiler

İçindekiler. Kombiler Kombi Kataloğu 1 İçindekiler Kombiler Kombilerin Artısı Çok! Kombi Faydalı Bilgiler Premix Yoğuşmalı Kombiler Yoğuşmalı Elektronik Kombiler Konvansiyonel Kombiler Şofben 3 Arçelik Kombilerin Artısı Çok

Detaylı

KSÜ - MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ

KSÜ - MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DENEY FÖYLERİ KSÜ - MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ - 2017 1. H-960 DEVRE ŞEMASI -1- 2. KOMBİ CİHAZININ ÇALIŞMASI Kalorifer Suyu Akış Diyagramı Kullanım Suyu Akış Diyagramı -2- 3. TERMOSTATİK RADYATÖR VANASI

Detaylı

doğru ısınmak için...

doğru ısınmak için... T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Tarafından Yetkilendirilmiş Isınma ve Sıhhi Sıcak Su Giderlerinin Paylaştırılmasına Yönelik Ölçüm Şirketi doğru ısınmak için... ULTRA KALORİMETRELER SONiK Ultrasonik

Detaylı

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ.

K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k M E K A N O R M M Ü H E N D İ S L İ K S A N. T İ C. L T D. Ş T İ. K u r a l ı n a G ö r e M e k a n i k Faaliyet Konularımız Soğutma tesisatları Isıtma tesisatları Sıhhi tesisat Yangından Korunma tesisatları Havalandırma tesisatları Enerji verimliliği Buhar tesisatları

Detaylı

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır.

% l l l. 3 Verim* * DiN Normuna göre; 40/30 C norm sıcaklıklarında, kısmi yükte G20 gazı ile test sonuçlarıdır. % l l l. 3 Verim* Yeterli kapasitede seçen yoğuşmalı kazan, her boyuttaki yapıyı rahatlıkla ve yüksek verimle ısıtabmektedir. ( Ev, bina, site, fabrika vs. ) Cihazlar; hafif, kompakt ve küçük olması sayesinde

Detaylı

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas

Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas Yer Tipi Kendinden Yoğuşmalı Kazan UltraGas 15-2000 kw Kapasite Aralığı 1 Neden UltraGas? Patentli Alufer ısı eşanjörü teknolojisi ile UltraGas yoğuşmalı kazanlar, yüksek verimlilik ve uygun maliyetli

Detaylı

SIVI VE GAZ YAKITLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI KULLANMA KLAVUZU

SIVI VE GAZ YAKITLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI KULLANMA KLAVUZU SIVI VE GAZ YAKITLI MERKEZİ SİSTEM KALORİFER KAZANI KULLANMA KLAVUZU GİRİŞ ÜNMAK ÜGS/ÜSG tip kazanlar, silindirik gövde ve yanma hazneli, sıvı ve/veya gaz yakıtlı çelik kazanlardır. Standart işletme sıcaklığı

Detaylı

Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com

Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com Yenilikçi ve Güvenilir... Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri www.cukurovaisi.com Gaz Yakıtlı Sıcak Hava Üreteçleri Çukurova Isı nın kendi markası olan ve son teknolojiyle üretilen Silversun Hot Air Gaz

Detaylı

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR. 60/80/100/120/150/180 kw

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR. 60/80/100/120/150/180 kw Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR 60/80/100/1/1/180 kw Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR Airfel Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan Üstün Özellikleri 6 farklı kapasite ile geniş ürün gamı (60 kw, 80 kw,

Detaylı

PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ

PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ PASLANMAZ ÇELİK EŞANJÖR & GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİ Duvar Tipi Yer Tipi Sessiz çalışma (25 db) sınıf 5 D 95 n C KASKAD İLE 2640kW a KADAR GÜÇ Merkezi sistem için üretilmiş olan akte.mix serisi kazanlar binaların

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. idee Yoğuşmalı Kombi idee Yoğuşmalı Kombi Brülör Kompakt Gaz Hava Sistemi Eşanjör Ateşleme Elektrodu 109.2 verim değeri* Kompakt ebatları sayesinde (yükseklik x genişlik x derinlik 4,1 cm x 6, cm x 6,4 cm) mekandan tasarruf

Detaylı

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus 24-28 kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus LawaPlus Çift Eşanjörlü Konvansiyonel Kombiler 288 mm derinliği ile kompakt boyutlara sahip Lawa ve LawaPlus; kısıtlı alanlara dahi kolayca monte edilebilir

Detaylı

Kadar artar. Artan bu hacmi depolayacak açık genleşme deposunun hacmi ise;

Kadar artar. Artan bu hacmi depolayacak açık genleşme deposunun hacmi ise; 7. GENLEŞME DEPOLARI Genleşme depoları sistemdeki basıncın kontrolü ve sisteme gerekli su desteğinin sağlanması bakımından çok önemlidir. Genleşme depoları açık ve kapalı olmak üzere iki tiptedir. 7.1

Detaylı

Home Station. Isı İstasyonu Çözümleri

Home Station. Isı İstasyonu Çözümleri Home Station Isı İstasyonu Çözümleri Merkezi ısıtma sistemlerinde, daire ısıtma ve termostatik kontrollü sıcak su için ALNA HOME STATION su ısıtıcısı ve fark basınç kontrolü ile tam bir çözümdür. Özellikler

Detaylı

24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler

24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler 24/30-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler Yoğuşmalı Premix Sistem Kombiler 24/30-28/35-32/40 kw Parametre ayarları Priwa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE

Detaylı

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. BAYMAK IDEE / Yoğuşmalı Kombi

BİREYSEL ISITMA SİSTEMLERİ. BAYMAK IDEE / Yoğuşmalı Kombi BİREYSEL ISITM SİSTEMLERİ BYMK IDEE / Yoğuşmalı Kombi BYMK IDEE Premix Teknolojili Yoğuşmalı Kombi (IDEE 24-2--9) 20 ile 4,9 kw arasında ısıtma kapasiteleri Premix tam yoğuşma teknolojisi ile tam tasarruf

Detaylı

www.deltaenerjisistemleri.com.tr

www.deltaenerjisistemleri.com.tr www.deltaenerjisistemleri.com.tr Türkiye Merkezi: Güneş Enerji Sistemleri Güneş Enerji Sistemleri Kaynak: YEGM Bölge Topl. Gün Enerji (kwhm²-yıl) Güneşl. Süresi (saat/yıl) G.Doğu Anadolu 1460 2993 Akdeniz

Detaylı

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr

TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr TEKNOLOJİDE ÖNDE www.rifade.com.tr RİFADE ısı sistemleri her türlü ısınma ve ısıtma ihtiyacınızı karşılayacak çözümler üretmektedir. Eğer siz özel bir çözüm ve size özel bir hizmeti istiyorsanız doğru

Detaylı

Bosch Termosifon Tip Paket Güneş Enerji Sistemi: Müstakil evler ve apartmanlar için uygun fiyatlı, hijyenik ve çevre dostu sıcak su.

Bosch Termosifon Tip Paket Güneş Enerji Sistemi: Müstakil evler ve apartmanlar için uygun fiyatlı, hijyenik ve çevre dostu sıcak su. Bosch Termosifon Tip Paket Güneş Enerji Sistemi: Müstakil evler ve apartmanlar için uygun fiyatlı, hijyenik ve çevre dostu sıcak su. Güneş enerjisinden yararlanmak artık çok kolay. Termosifon Tip Paket

Detaylı

ATLAS ISI İSTASYONU ( IST )

ATLAS ISI İSTASYONU ( IST ) ATLAS ISI İSTASYONU ( IST ) MODELLER : - IST-30 ( 30 Kw ) - IST-45 ( 45 Kw ) - IST-60 ( 60 Kw ) - IST-80 ( 85 Kw ) Atlas Sayaç ve Ölçü Aletleri AŞ. 2012 yılında IST model numaralı kat istasyonları üretimine

Detaylı

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler

kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Konvansiyonel Hermetik Kombiler Konvansiyonel Hermetik Kombiler 24-28-31 kw Parametre ayarları Lawa Beyaz dijitli koyu mavi aydınlatmalı LCD ekran Basma butonlu MODE ve RESET Çevirme düğmeli

Detaylı

DOĞRUDAN TEMİN İLANI HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ

DOĞRUDAN TEMİN İLANI HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ DOĞRUDAN TEMİN İLANI HARPUT KURS VE OKUL ÖĞRENCİLERİNE YARDIM DERNEĞİ Elazığ ili SODES Başarıya Koşuyorum Projesi kapsamında kitap ve test alımına ilişkin SODES 2011 Uygulama Esas ve Usullerinin Madde

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 53EWH Serisi Ürün No: 53 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

2015 FİYAT LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER

2015 FİYAT LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER 2015 LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER Versiyon: 2015 - I Güncelleme: 01.01.2015 BUDERUS GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMİ KOLEKTÖRLER VE KUMANDA PANELLERİ GÜNEŞ ENERJİSİ BOYLERLERİ MONTAJ SETLERİ VE AKSESUARLAR

Detaylı

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri

Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri [ Hava ] Şema Sayfaları Başlık şablonu Folio Medium [ Su ] [ Toprak ] [ Buderus ] Yüksek verimli ve ekonomik merkezi sistem çözümleri Isıtma Bizim İşimiz Üflemeli Brülörlü Çelik Kazanlar Merkezi ısıtmada

Detaylı

2014 FİYAT LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER

2014 FİYAT LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER 2014 LİSTESİ - YENİLENEBİLİR ENERJİLER Versiyon: 2014 - I Güncelleme: 03.02.2014 BUDERUS GÜNEŞ ENERJİSİ SİSTEMİ KOLEKTÖRLER VE KUMANDA PANELLERİ GÜNEŞ ENERJİSİ BOYLERLERİ MONTAJ SETLERİ VE AKSESUARLAR

Detaylı

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2

BOYLERLER. Paslanmaz Çelik Boyler PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 UB INOX SOLAR 200-2 BOYLERLER PASLANMAZ ÇELİK BOYLERLER Paslanmaz Çelik Boyler UB INOX SERİSİ UB INOX 80-2 UB INOX 120-2 UB INOX 200-2 80, 120 ve 200 Litre Kapasiteli Paslanmaz Çelik Boylerler Genel Özellikler İmmergas ın

Detaylı

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h 2.10.2017 FİKS YKS AKS ANK Katı Yakıtlı, Alev-Duman Katı Yakıtlı, Yarım Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Kat Kaloriferi, Borulu Üç Geçişli Fanlı Geçişli Sıcaksu Kazanı. Geçişli Sıcaksu

Detaylı

Bölüm IV KAZANLAR, KAZAN DAİRESİ VE GENLEŞME DEPOLARI

Bölüm IV KAZANLAR, KAZAN DAİRESİ VE GENLEŞME DEPOLARI Bölüm IV KAZANLAR, KAZAN DAİRESİ VE GENLEŞME DEPOLARI Kazanların Sınıflandırılması 1.Kazan İmalatında Kullanılan Malzemeye Göre a) Dökme dilimli kazanlar b) Çelik kazanlar 2. Kazan Ocak Tipi, Tasarım Şekli

Detaylı

Paslanmaz (Cr-Ni) çelikten, galvanizli sacdan veya istenilen renkte boyalı olarak imalatı yapılabilir.

Paslanmaz (Cr-Ni) çelikten, galvanizli sacdan veya istenilen renkte boyalı olarak imalatı yapılabilir. MODÜLER DEPO Kullanım şekline göre depo malzeme seçimi ve imalatı yapılır. Paslanmaz (Cr-Ni) çelikten, galvanizli sacdan veya istenilen renkte boyalı olarak imalatı yapılabilir. Contalı ve civatalı olarak,

Detaylı

Naviels. DAXOM / Navidens. Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven. Avrupa Birliği EEC 92/42 Standartlarına Göre

Naviels. DAXOM / Navidens. Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan. Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven. Avrupa Birliği EEC 92/42 Standartlarına Göre Naviels DAXOM / Navidens Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan Yaşamınıza Yakışan Konfor ve Güven VERİMLİLİK ««««Avrupa Birliği EEC 92/42 Standartlarına Göre Yoğuşmalı Duvar Tipi Kazan DAXOM / Navidens GENEL ÖZELLİKLER

Detaylı

Gelecek için hazırız.

Gelecek için hazırız. Gelecek için hazırız. Genel Bakış Buderus uzmanlığının yepyeni ürünü: Logamax plus GB172i Yoğuşmalı Kombi ve Kazan Logamax plus GB172i yeni nesil duvar tipi yoğuşmalı kombi ve kazan: Yenilikçi tasarım,

Detaylı

SICAK SU GRUBU ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR / ŞOFBEN / ANİ SU ISITICISI

SICAK SU GRUBU ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR / ŞOFBEN / ANİ SU ISITICISI SICAK SU GRUBU ELEKTRİKLİ TERMOSİFONLAR / ŞOFBEN / ANİ SU ISITICISI AQUA PRISMATIC JET TERMOSİFONLAR Çift kat hızı sayesinde (2 x W ısıtıcı) zamandan tasarruf sağlar İster çift ister tek ısıtıcı ile kullanım

Detaylı

MEKSİS KAZAN KONTROL PANELLERİ

MEKSİS KAZAN KONTROL PANELLERİ MEKSİS KAZAN KONTROL PANELLERİ 1-ÇİFT TERMOSTATLI KAZAN PANELİ Brülör 1. ve 2. kademeye kumanda eder. Kazan suyu sıcaklığını gösterir. Kazan basıncını gösterir. Ayarlanan limit sıcaklıkta sistemi kitler.

Detaylı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı

KOMPLE ÇÖZÜM ÇEVRE DOSTU ESNEK ÇÖZÜM. Tekli Uygulama. İkili Uygulama. Montaj Kolaylığı KOMPLE ÇÖZÜM Isıtma Soğutma Sıhhi Sıcak Su ÇEVRE DOSTU Dünyanın en yüksek COP=4,5 değerine sahip ekonomik sistemlerdir. Yenilenebilir enerji olan Hava ve Güneşten faydalanma Gaz veya yakıt ile ısıtmaya

Detaylı

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h 2.10.2017 FİKS YKS AKS ANK Katı Yakıtlı, Alev-Duman Katı Yakıtlı, Yarım Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Kat Kaloriferi, Borulu Üç Geçişli Fanlı Geçişli Sıcaksu Kazanı. Geçişli Sıcaksu

Detaylı

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi

HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi HERCULES Condensing 32 2 I Yer tipi Paslanmaz Çelik Boylerli Güneþ Enerjisi Baðlanabilen Paslanmaz Çelik Eþanjörlü Premix Sistem Yoðuþmalý Kombi GENEL ÖZELLÝKLER HERCULES Condensing 32 2 I Yer Tipi Boylerli

Detaylı

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi

Gaz INOA GREEN EU. ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Gaz ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi PREMIX YOĞUŞMALI KOMBİ ErP uyumlu premix yoğuşma teknolojisi Yüksek alaşımlı döküm alüminyumdan imal edilmiş, premix ısı eşanjörü ile donatılmış yeni nesil yoğuşmalı

Detaylı

PLAKALI ISI EŞANJÖRÜ SEÇĐMĐ: [1)YÜZME HAVUZLARININ ISITILMASINDA ÇAĞDAŞ ÇÖZÜM. Semih Ferit Emekli

PLAKALI ISI EŞANJÖRÜ SEÇĐMĐ: [1)YÜZME HAVUZLARININ ISITILMASINDA ÇAĞDAŞ ÇÖZÜM. Semih Ferit Emekli [1)YÜZME HAVUZLARININ ISITILMASINDA ÇAĞDAŞ ÇÖZÜM Semih Ferit Emekli 1960 Đstanbul'da doğdu. Pertevniyal Lisesi'nden sonra ĐDMMA Yıldız Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden 1980 81 döneminde mezun

Detaylı

Kalorifer Tesisatı Proje Hazırlama Esasları. Niğde Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü

Kalorifer Tesisatı Proje Hazırlama Esasları. Niğde Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Kalorifer Tesisatı Proje Hazırlama Esasları Niğde Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü ISITMA TEKNİĞİ 1.Tarihsel gelişim 2.Günümüz ısıtma teknikleri Bir ısıtma tesisatının uygun olabilmesi için gerekli

Detaylı

GAZ YAKITLI ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI

GAZ YAKITLI ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI GAZ YAKII ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI KAPASİTE PEŞİN 90 GÜN Kcal/h kw MSG 80 80.000 93 3.500 3.700 MSG 100 100.000 116 4.000 4.240 MSG 125 125.000 145 4.350 4.600 MSG 150 150.000 174 5.400 5.750 MSG 175

Detaylı

RENCO Modüler Su Depoları

RENCO Modüler Su Depoları İçilebilir su veya niteliksiz su rahatlıkla depolanabilir. Yeraltına, açık alana ve bina içine, montajı yapılabilir. UZUN ÖMÜRLÜ, TEMİZLİĞİ KOLAY. Estetik bir görünüme sahiptir, yerleşim alanlarında bile

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SICAK SU KAZANI 55EWH-B Serisi Ürün No: 55 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

RMS İSTASYONLARI NEDİR?

RMS İSTASYONLARI NEDİR? KERİM ÖZBEYAZ RMS İSTASYONLARI NEDİR? O Basınç düşürme ve ölçüm istasyonu bölgesel istasyonlardan orta basınçta gelen gazı müşterinin ihtiyaç duyduğu basınca düşürme ve faturalamaya baz alacak ölçümü yapmak

Detaylı

Kalorifer Tesisatı Proje Hazırlama Esasları. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Doç. Dr.

Kalorifer Tesisatı Proje Hazırlama Esasları. Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Doç. Dr. Kalorifer Tesisatı Proje Hazırlama Esasları Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü Doç. Dr. Selahattin ÇELİK KALORİFER TESİSATI PROJESİ Öneri projesi ve raporu Ön (Avan) proje ve

Detaylı

R3400 & R3600. Yüksek kapasiteli, yer tipi yoğuşmalı kazanlar

R3400 & R3600. Yüksek kapasiteli, yer tipi yoğuşmalı kazanlar R3400 & R30 Yüksek kapasiteli, yer tipi yoğuşmalı kazanlar ELCO R3400 R3401 - R3402 - R3403 - R3404 R3405 - R3406 - R3407 - R3408 R3409 - R3410 Yoğuşmalı yer tipi kazan R3401 - R3410 PREMIX SU SOĞUTMALI

Detaylı

6. GENLEŞME DEPOLARI 6.1 AÇIK GENLEŞME DEPOSU

6. GENLEŞME DEPOLARI 6.1 AÇIK GENLEŞME DEPOSU 6. GENLEŞME DEPOLARI Genleşme depoları sistemdeki basıncın kontrolü ve sisteme gerekli su desteğinin sağlanması bakımından çok önemlidir. Genleşme depoları açık ve kapalı olmak üzere iki tiptedir. 6.1

Detaylı

DOĞAL GAZ YAKITLI KALORİFER KAZANI KULLANMA TALİMATI

DOĞAL GAZ YAKITLI KALORİFER KAZANI KULLANMA TALİMATI DOĞAL GAZ YAKITLI KALORİFER KAZANI KULLANMA TALİMATI Doğal gaz yakıtlı kazanlarda her bölgenin ana yetkili doğal gaz dağıtım müdürlüklerinin talimatları alınmalı ve kazancıya eğitimi verilmelidir. Kazan

Detaylı

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus

24-28 kw Konvansiyonel Kombi. Lawa / LawaPlus 24-28 kw Konvansiyonel Kombi Lawa / LawaPlus LawaPlus Çift Eşanjörlü Konvansiyonel Kombiler 288 mm derinliği ile kompakt boyutlara sahip Lawa ve LawaPlus; kısıtlı alanlara dahi kolayca monte edilebilir

Detaylı

Bauer Güneş Enerji Kollektörleri nin tercih edilmesine sebep olacak özelliklerinden bazıları ;

Bauer Güneş Enerji Kollektörleri nin tercih edilmesine sebep olacak özelliklerinden bazıları ; Bauer Güneş Enerji Kollektörleri nin tercih edilmesine sebep olacak özelliklerinden bazıları ; Isı izolasyon katsayısı yüksektir ; Isı izolasyonu, dünya çapındaki ilk beş güneş kollektörü arasındadır.

Detaylı

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus

Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Yüksek kapasiteli boyler Modul-plus Temiz kullanım sıcak suyu için doğru seçim 1 Neden Modul-plus? Modul Plus, tüm dünyada otel renovasyonları için temiz sıcak su üretiminde ilk tercihtir. Spor tesislerinde,

Detaylı

ATROMİX Yoğuşmalı Kombi

ATROMİX Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm ATROMİX Yoğuşmalı Kombi Kullanıcı Dostu ve Kompakt Boyut DemirDöküm Kombi Tabii ki! Tasarruf Güvenlik / Bakım Yoğuşma Teknolojisi Nedir? 20 kw 24 Farklı Kapasite Seçenekleri 20/24/28 kw kapasite

Detaylı

KMPT-Montaj-Bakım Kılavuzu

KMPT-Montaj-Bakım Kılavuzu KMPT-Montaj-Bakım Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1. Genel Bilgi 2. Çalışma Prensibi 3. Sistem Bileşenleri 4. Montaj 5. Resimlerle Kolektör Montajı 6. Teknik Detaylar 7. Teknik Bilgi 8. Bakım 9. Tesisat Şeması Genel

Detaylı

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi

NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi DemirDöküm NİTRON CONDENSE Yoğuşmalı Kombi Şık ve Fonksiyonel Tasarım DemirDöküm Nitron Condense Tabii ki! Üstün Özellikler Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24 ve 28 kw kapasite seçenekleri ile hem

Detaylı

GARANTİ 3YIL. KUPALA Premix Yoğuşmalı Kombi

GARANTİ 3YIL. KUPALA Premix Yoğuşmalı Kombi GARANTİ 3YIL KUPALA Premix Yoğuşmalı Kombi GENEL ÖZELLİKLER 24kW, 28kW ve 35kW lık üç farklı kapasite seçeneği, 2009/142/EC gaz yakan cihazlar direktiflerine uygun, 92/42/EC verim direktiflerine göre 4

Detaylı

Fabrika Adres : Organize San.Bölgesi 1.Kısım No:7 SIVAS Tel : Faks : web : FİKS YKS AKS ANK.

Fabrika Adres : Organize San.Bölgesi 1.Kısım No:7 SIVAS Tel : Faks : web :   FİKS YKS AKS ANK. FİKS YKS AKS ANK 29.06.2018 Katı Yakıtlı, Alev-Duman Borulu Üç Geçişli Fanlı Sıcaksu Kazanı. Katı Yakıtlı, Yarım Silindirik Üç Geçişli Sıcaksu Kazanı. Katı Yakıtlı, Silindirik Üç Geçişli Sıcaksu Kazanı.

Detaylı

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans

Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: kw TRIGON XL. Kompakt tasarım, yüksek performans Yoğuşmalı gaz yakıtlı kazan Kapasite: 15-57 kw TRIGON XL Kompakt tasarım, yüksek performans TRIGON XL İhtiyaçlarınıza özel esnek tasarımlar Yeni nesil çözümler TRIGON XL üstün teknolojiyi yenilikçi tasarımla

Detaylı

TESĐSATTA KOMPANSATOR ve ESNEK BAĞLANTI ELEMANLARI*

TESĐSATTA KOMPANSATOR ve ESNEK BAĞLANTI ELEMANLARI* TESĐSAT KONGRESĐNDEN TESĐSATTA KOMPANSATOR ve ESNEK BAĞLANTI ELEMANLARI* *Bu yazı J. Tesisat Mühendisliği Kongresi bildidiler kitabından alınmıştır. Tesisat Mühendisliği Dergisi, Kasım Davut BOLU Yıldız

Detaylı

EN 15154-1 EN 15154-2

EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 EN 15154-2 EN 15154-1 ACİL DUŞ Minimum Su Akışı: 60 lt / dak Yerden yükseklik: 2200 mm ± 100 mm Çekme kolu : Max.1750mm yukarıda Su Isısı: 15-37 o C arasında olmalıdır EN 15154-2 ACİL GÖZ YIKAMA

Detaylı

NİTROMİX Yoğuşmalı Kombi

NİTROMİX Yoğuşmalı Kombi NİTROMİX Yoğuşmalı Kombi Dünyadan Ödüllü ve Yüksek Verimli Nitromix Tabii ki! Üstün Özellikler 24 Tasarruf Farklı Kapasite Seçenekleri 24/28/35 kw kapasite seçenekleri ile hem düşük hem yüksek metrekareli

Detaylı

MARINE SU ISITICILARI MARINE & TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

MARINE SU ISITICILARI MARINE & TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI MARINE SU ISITICILARI MARINE & TİCARİ TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 62EWH-M Serisi Ürün No: 62 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr

Detaylı

Isıtma tesisatında yıllık yakıt miktarı hesaplanarak, yakıt deposu tesisin en az 20 günlük yakıt gereksinimini karşılayacak büyüklükte olmalıdır.

Isıtma tesisatında yıllık yakıt miktarı hesaplanarak, yakıt deposu tesisin en az 20 günlük yakıt gereksinimini karşılayacak büyüklükte olmalıdır. 7. YILLIK YAKIT MĐKTARI HESABI VE YAKIT DEPOLARI Isıtma tesisatında yıllık yakıt miktarı hesaplanarak, yakıt deposu tesisin en az 20 günlük yakıt gereksinimini karşılayacak büyüklükte olmalıdır. 7.1 Yıllık

Detaylı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı

Gazlı devrilir kaynatma kazanı Electrolux THERMETIC Line; otel, hastane, merkez mutfağı, havaalanı mutfağı gibi kurumsal mutfakların ağır iş yükleri için tasarlanmıştır. Ekipman serisi geniş seçenekler sunar; tek tek ekipmanların yanı

Detaylı

TAMGA ENDÜSTRİYEL KONTROL SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ., ENERJİ YÖNETİMİNDE SINIRSIZ ÇÖZÜMLER SUNAR. HOŞGELDİNİZ

TAMGA ENDÜSTRİYEL KONTROL SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ., ENERJİ YÖNETİMİNDE SINIRSIZ ÇÖZÜMLER SUNAR. HOŞGELDİNİZ TAMGA ENDÜSTRİYEL KONTROL SİSTEMLERİ LTD.ŞTİ., ENERJİ YÖNETİMİNDE SINIRSIZ ÇÖZÜMLER SUNAR. HOŞGELDİNİZ TAMGA TRİO YANMA VERİMİ Yakma ekipmanları tarafından yakıtın içerdiği enerjinin, ısı enerjisine dönüştürülme

Detaylı

2017 FİYAT LİSTESİ - DUVAR TİPİ CİHAZLAR

2017 FİYAT LİSTESİ - DUVAR TİPİ CİHAZLAR 2017 FİYAT LİSTESİ - DUVAR TİPİ CİHAZLAR Versiyon: 2017 - I Güncelleme: 01.02.2017 BUDERUS KOMBİLER YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB012-GB062-GB072) YOĞUŞMALI KOMBİLER (GB172) KONVANSİYONEL KOMBİLER (U022-U072)

Detaylı

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI

ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI ELEKTRİKLİ SU ISITICILARI ENDÜSTRİYEL TİP ELEKTRİKLİ SU ISITICISI 54EWH Serisi Ürün No: 54 İSTANBUL KAZAN İmalat Makina İnşaat San. ve Tic. Ltd Şti. www.istanbulkazan.com.tr info@istanbulkazan.com.tr www.eastanbulwaterheater.com.tr

Detaylı

Konveyörlü Tip WTM140

Konveyörlü Tip WTM140 serisi, bulaşık yıkama işleminde yüksek verimlilik, tasarruf ve ergonomi konularında yüksek beklentileri bulunan profesyoneller için üretilir. Ürün serisi bardak yıkama, tezgahaltı, giyotin tip, konveyörlü,

Detaylı

Proteus Premix

Proteus Premix www.eca.com.tr PROTEUS PREMİX, yoğuşma teknolojisiyle yüksek enerji tasarrufu sağlamakta aynı zamanda küçük boyutları, zarif görünümü ve ergonomik tasarımlı kumanda paneli ile göze de hitap eden bir ürün

Detaylı

Gazlı Kaynatma Kazanları

Gazlı Kaynatma Kazanları Krom Mutfak San. Tic. Ltd. Sti. 700XP 700XP serisi, en üst düzeyde performans, güvenilirlik, enerji tasarrufu, güvenlik standartları ve ergonomik operasyonu garantilemek üzere tasarlanmış 100'den fazla

Detaylı

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h

Kapasite. Kapasite Fiyat (TL) Fiyat (TL) kcal/h FİKS YKS AKS ANK Katı Yakıtlı, Alev-Duman Katı Yakıtlı, Yarım Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Silindirik Üç Katı Yakıtlı, Kat Kaloriferi, Borulu Üç Geçişli Fanlı Geçişli Sıcaksu Kazanı. Geçişli Sıcaksu Kazanı.

Detaylı

24/31-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombi. Priwa / PriwaPlus

24/31-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombi. Priwa / PriwaPlus 24/31-28/35-32/40 kw Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombi Priwa / PriwaPlus 1 PriwaPlus Premix Sistemli Yoğuşmalı Kombiler Gaz adaptif sistemi ve ileri teknoloji donanımı ile Priwa ve PriwaPlus kombiler; evinizin

Detaylı

1 Direkt Isıtma Devresi, Boyler ve Sıcak Su Resirkülasyon Pompası (Z-Pompa) Kontrolü

1 Direkt Isıtma Devresi, Boyler ve Sıcak Su Resirkülasyon Pompası (Z-Pompa) Kontrolü viesmann Sistem Kapasitesi Ürün Tanımı Basınç Sınıfı Kazanlar Pompa Setleri Toplam kw Sip. No. Sip. No. kcal/h bar Liste Fiyatı Liste Fiyatı Liste Fiyatı 98 84.300 120 103.200 160 137.600 198 170.300 240

Detaylı

E.C.A. konvansiyonel kombilerde fark yaratan yeni dekoratif tasarım...

E.C.A. konvansiyonel kombilerde fark yaratan yeni dekoratif tasarım... E.C.A. konvansiyonel kombilerde fark yaratan yeni dekoratif tasarım... 100 YERLİ % www.eca.com.tr PROTEUS PLUS BLUE 14 FARKLI EMNİYET SİSTEMİ 3 YIL GARANTİ Teknik Özellikler 23.3 kw Hermetik monotermik

Detaylı

Başta, Metan (CH4) ve Etan (C2H) olmak üzere çeşitli hidrokarbonlardan oluşan yanıcı bir gazdır.

Başta, Metan (CH4) ve Etan (C2H) olmak üzere çeşitli hidrokarbonlardan oluşan yanıcı bir gazdır. DOĞALGAZ KOMBİ TÜKETİCİ EL KİTABI Soru 1-) Doğalgaz nedir? Başta, Metan (CH4) ve Etan (C2H) olmak üzere çeşitli hidrokarbonlardan oluşan yanıcı bir gazdır. Soru 2-) Doğalgazın özellikleri nelerdir? - Yandığı

Detaylı

MÜHENDİSLİK İNŞAAT SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. TEKNİK DOSYASI

MÜHENDİSLİK İNŞAAT SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. TEKNİK DOSYASI MÜHENDİSLİK İNŞAAT SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. TEKNİK DOSYASI Eğitim Mah. Kasap İsmail Sok. Aydın İş Merkezi No: 6/6 34722 Kadıköy/İSTANBUL info@arda.gen.tr, www.ardamekanik.com Tel: + 90 216 550 37 16 Pbx,

Detaylı

Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi.

Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi. Özellikler: Vakum tüpü ve ısıtma borusunun mükemmel bileşimi. 1) Daha yüksek ısı verimliliği: Isı borusunun ileri ısı iletme tarzı, mükemmel seçici, emici kaplama ve yüksek vakumlu ısı korunması ile eksiksiz

Detaylı

SIVI - GAZ YAKITLI ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI GAZ YAKITLI İKİ GEÇİŞLİ (KARŞI BASINÇLI) SICAK SU KAZANI FİYAT LİSTESİ

SIVI - GAZ YAKITLI ÜÇ GEÇİŞLİ SICAK SU KAZANI GAZ YAKITLI İKİ GEÇİŞLİ (KARŞI BASINÇLI) SICAK SU KAZANI FİYAT LİSTESİ SIVI - GAZ YAKII ÜÇ GEÇİŞLİ SIVI - GAZ YAKII ÜÇ GEÇİŞLİ MSG 80 MSG 100 MSG 125 MSG 150 MSG 175 MSG 200 MSG 250 MSG 300 MSG 350 MG 400 MG 450 MG MG 600 MG 700 MG 800 MG 900 MG 1000 MG 1250 MG 1 MG 1750

Detaylı

www.termopan.com.tr ısı sistemleri 2015 ÜRÜN & FİYAT KATALOĞU 1

www.termopan.com.tr ısı sistemleri 2015 ÜRÜN & FİYAT KATALOĞU 1 ısı sistemleri 2015 ÜRÜN & FİYAT KATALOĞU 1 / İçindekiler / 1 Katı Yakıtlı Mekanik Kat Kaloriferleri Merkezi Sistem Otomatik Stokerli ve Ateşlemeli Pelet Kalorifer Kazanları 18-19 2-3 Katı Yakıtlı Elle

Detaylı

BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR

BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR BAYMAK STAR PANEL RADYATÖR STAR PANEL RADYATÖR Test basıncı 13 bar Maksimum çalışma basıncı 1 bar Maksimum su çalışma sıcaklığı 11 o C 1 yıl garanti 33,3 mm hatveli su kanalları Pratik montaj kolaylığı

Detaylı

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas

Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Yüksek verimli gaz yakıtlı çelik kazan CompactGas Patentli alufer teknolojisi ile yüksek verim, düşük emisyon 1 CompactGas ın (1000-2800) avantajları Hoval CompactGas; konfor,ekonomi, güvenilirlik ve teknik

Detaylı

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR Q

Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR Q Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR Q Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan AMBASSADOR Q Airfel Duvar Tipi Yoğuşmalı Kazan Üstün Özellikleri Premix yoğuşma teknolojisi ile 110 a varan yüksek verim Entegre kaskad

Detaylı

Paket Tip Isı Pompaları

Paket Tip Isı Pompaları Paket Tip Isı Pompaları Daire, villa, yazlık, ofis, mağaza gibi bireysel kullanımlar için Tesisat ekipmanları aynı gövdenin içine yerleştirilmiş Yüksek verim değerleri ile elektrik tüketimi düşük Isıtma,

Detaylı

KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri ve bu gibi kapalı alanlar.

KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri ve bu gibi kapalı alanlar. GAZ YAKITLI SICAK HAVA ÜRETİCİLERİ MINIJET SERİLERİ ULTRA-KOMPAKT GAZ YAKITLI HAVA ISITICISI KULLANIM ALANLARI: Kafeler, Restaurantlar, Fabrikalar, Atölyeler, Seralar, Spor Salonları, Tavuk Çiftlikleri

Detaylı

5 YIL. Hijyenik Sıcak Su. Friwa Ürün Ailesi. Teknik Bilgiler ve Kullanım

5 YIL. Hijyenik Sıcak Su. Friwa Ürün Ailesi. Teknik Bilgiler ve Kullanım Friwa Ürün Ailesi Teknik Bilgiler ve Kullanım 5 YIL Hijyenik Sıcak Su Friwa Ürün Ailesi Friwa Ürün Ailesi Friwa-Modullleri, hijyenik sıcak suların hazırlanması amacı ile kullanılır. Bu sistemde ısıtılan

Detaylı