Kullanım Kılavuzu ECE R44/04. Çocuk araba koltuğu grubu Vücut ağırlığı 9-36kg

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kullanım Kılavuzu ECE R44/04. Çocuk araba koltuğu grubu Vücut ağırlığı 9-36kg"

Transkript

1 Kullanım Kılavuzu ECE R44/04 Çocuk araba koltuğu grubu Vücut ağırlığı 9-36kg

2 DİKKAT Lütfen bu kılavuzu saklayın ve koltuğun kullanımından önce iyice okuyun. Kılavuz size çocuk koltuğunu doğru kurmanız/monte etmenizde yardımcı olacaktır. Yanlış montaj tehlikeli sakatlanmalara yol açabilir. Kurulumdan/montajdan siz sorumlusunuz. 1. Uygunluk Bu çocuk koltuğu ECE R44/04 onaylıdır. Böylece, grup I, II, III için ''genel'' bir çocuk emniyet sistemi olarak, ağırlığı 9-36 kg arasında olan çocuklar için. Kademeli. Ağırlık grubu I = 9-18 kg Ağırlık grubu II = kg Ağırlık grubu III = kg Kalça ve Diyagonal Kemeri Doğru yönlendirme / kalça kemeri doğru Yanlış yönlendirme /kalça kemeri yanlış Yalnız 3 bağlantılı emniyet kemerli ve UN/ECE düzenlemesi no. 16 onaylı veya benzer donanımlı araçlar için uygundur. 2. ÖNCE GÜVENLİK - LÜTFEN KULLANIMDAN ÖNCE OKUYUNUZ! Lütfen kullanımdan öce bu kılavuzu ve aracınızın kitapçığını iyice okuyun ve bu kılavuzdaki talimatlara uyun.! Çocuk koltuğunun hatalı kullanımı virajda veya fren yaparken çocuğunuzun yaralanma tehlikesini artırır, bu hatta ölümcül bir yaralanma da olabilir.! Bu çocuk koltuğu yalnız arabanın ileri doğru sürülmesi için uygundur.! Yalnız 3 BAĞLANTILI KEMER ile kullanın. Kemeri ASLA tek taraflı kullanmayın. ASLA kemeri yalnız omuzdan veya yalnız belden geçirerek kullanmayın. Kapıya bağlı kemerleri kullanmayın.

3 ! Kaza istatistiklerine göre arka koltukta çocuk koltuğunda oturan çocuklar ön koltuktakilere göre daha güvende, özellikle de hava yastığı açıkken.! Çocuk koltuğu, koltuğun arkasına mümkün olduğu kadar yakın olmalıdır.! Lütfen kırmızı kemer geçiş çizgilerine ve kırmızı plastik parçalara dikkat ediniz. Bunlar doğru kurulum çizgileridir.! Sabitleme kemerlerinin hiç biri gevşek olmamalıdır. Hepsi düzgün olmalıdır. Kemerler çocuğa göre ayarlanmalıdır. Kemerlerin dönmemesi gereklidir.! Çocuklar koltuklarında gözetim altında tutulmalıdır.! Belden çıkmayacak şekilde olması için bel kemerinin iyi geçmesine dikkat ediniz.! Kaza, düşme, darbe veya benzeri şeylere maruz kalan koltuklar değiştirilmelidir. Görünmeyen hasarlar oluşmuş olabilir.! Hasar gören veya parçaları eksik olan koltukları asla kullanmayınız. Kesik, yırtık veya hasarlı kemerleri asla kullanmayınız.! Çocuk koltuğu güneş altında çok ısınabilir. Çocuğunuzu oturtmadan önce ısıyı kontrol ediniz.! Çocuk koltuğunda herhangi bir değişiklik yapmayınız. Başka üreticiler veya çocuk koltuklarından yedek parça kullanmayınız.! Çarpışma anında yaralanmalara yol açabilecek valiz veya benzeri eşyalar sabitlenmelidir.! Çocuk koltuğu kılıfı olmadan KULLANILAMAZ.! Çocuk koltuğu diğer üreticilerin kılıflarıyla kullanılamaz. Koltuk kılıfı çocuk koltuğunun önemli bir parçasıdır.! Bu talimatlar çocuk koltuğunun kullanıldığı süre boyunca geçerlidir.! Lütfen bu talimatlara düzgün şekilde uyunuz.! Çocuk koltuğunun tüm parçaları talimatlara uygun şekilde kurulmalı veya çıkarılmalıdır. Sabit olmayan koltuklar veya kapıya bağlı kemerler uygun değildir.! Öncesini bilmediğiniz koltukları asla kullanmayınız.! Çocuk koltuğunuzu bu kılavuz olmadan kimseye vermeyiniz. ÇOCUK KOLTUĞUNUN YAPISI

4 ÇOCUK KOLTUĞUNUZUN KULLANIMI Ağırlığı 9-18 kg arası olan gruplar için kullanım Omuz kemerinin ve kafalığın yüksekliğini ayarlayın Lütfen kemeri ve kafalığın çocuğa göre ayarlanmış olmasına dikkat ediniz. Omuzdan geçen kemer omuzlardan veya az üstünden geçerek takılmalıdır. Omuz kemerini aşağıdaki şekilde ayarlayabilirsiniz: Adım 1: Çocuk koltuğunu çevirin ve kemerleri metal tokadan (kemer birleştirici) çıkarın. Adım 2: Kemerleri delikten geçirin. Adım 3: Her iki kemerin de kemerden aynı yükseklikte geçmesine ve dönmemesine dikkat edin. Sonra metal tokada (kemer birleştirici) birleştirin.

5 Kafalığın yüksekliğini aşağıdaki şekilde ayarlayabilirsiniz: Adım 1: Kafalığın arka tarafındaki düğmeye basın ve istenilen yüksekliğe getirin. Adım 2. Kafalığın iyice oturmasına dikkat edin. Çocuğun çocuk koltuğunda sabitlenmesi Adım1: Çocuk koltuğunu öne doğru, koltuğun arkasına mümkün olduğu kadar yakın koyunuz. Adım 2: Araç kemerini çekin ve kolluğun altına getirin. Adım 3: Kemeri aracın kemer tokalarından geçirin. Kemer tekrar iki parça halinde olana kadar kemeri çekin. Adım 4:Metalli ucunu bir kez kolluğun altından, bir kez de grup I için olan kırmızı kemer geçişinden geçirin. Adım 5: Araç kemerini gerin. Dizinizle çocuk koltuğunu itin ve araç kemerini açıklamada gösterildiği şekilde çekin. Aracı sürerken her seferinde çocuğun güvenliğini kontrol edin. Çocuk koltuğunu ileri geri döndürürerek ve çekerek kemerin sıkı ve düzgün olduğundan emin olun. * Çocuk koltuğunu çıkartmak için işlemleri sondan başa uygulayın.

6 Kemerin sabitlenmesi Ayarlamak için koltuğun ön tarafındaki düğmeye basarak kemerleri gevşetebilirsiniz. Bu sayede kemeri gerebirilir veya gevşetebilirsiniz. Kemerin çıkarılması Kemer sisteminin ön alt tarafında, çocuk koltuğu kılıfının altında bir düğme bulunmaktadır. Düğmeye basın ve diğer elinizle omuz kemerini gevşetin. Sonra kemer kilidini açabilirsiniz. Çocuğunuzun çocuk koltuğunda sabitlenmesi Çocuğunuzu her zaman koltuğa mümkün olduğunca yaslayın. Adım 1: Çocuğunuzu çocuk koltuğuna oturtun. Adım 2: Omuz kemerini ve kafalık yüksekliğini ayarlayın. (bkz. açıklama) Adım 3: Kemerleri dönmemiş olmasına dikkat edin ve bir ''klik'' sesi duyacak şekilde kilidi kapatın. Adım 4: Kemeri, çocuğun canını acıtmadan, mümkün olduğu kadar sıkı çekin. *Kemeri tekrar açmak için adımları sondan başa uygulayın.

7 Kemer kilidinin kullanımı Adım 1: İki metal parçayı birleştirin ve kemere yakın olacak şekilde kilide sokun. Adım 2: ''Klik'' sesini duyduğunuzda metal parçalar kemer kilidine oturmuş demektir. Adım 3: Kilidi açmak için kırmızı düğmeye basın. Grup II kullanımı (arkalıklı, kg) Uyarı: Grup II ve III için, çocuk koltuğunun 5 bağlantı noktalı kemer sistemi çıkarılmalıdır. Kemer sisteminin çıkarılması. Adım 1: Kemer kilidini açın, sabitleme düğmesine basın ve göğüs kemerlerini öne çekin. Adım 2: Kemer uçlarını çocuk koltuğunun arkasındaki metal tokadan çıkarın ve kemerleri çocuk koltuğundan tamamıyla çıkarın. Adım 3: Kemer kilidini çıkarmak için kilidin metal tutacını koltuğun üzerindeki kertikten geçirerek çekin.

8 Adım 4: Bel kemerleri aynı şekilde, metal tutucular kertikten çekilerek çıkarılır. Adım 5: Göğüs kemerlerini birleşik tutun ve çocuk koltuğundan dışarı çekin. Bel kemerlerini de aynı şekide çıkarın ve kemer sistemini çıkarırken çocuk koltuğuna zarar vermediğinizden emin olun. Çocuğun çocuk koltuğuna sabitlenmesi Adım 1: Çocuk koltuğunu araç koltuğunun arkasına sabit şekilde yerleştirin. Adım 2: Çocuğunuzu koltuğa mümkün olduğunca yaslayarak oturtun. Adım 3: 3 bağlantı noktalı araç emniyet kemerini, şekildeki kırmızı kemer geçişindeki gibi kafalığın çengelinden çapraz olarak geçirerek çekin. Adım 4: Bel kemerini ve çapraz kemeri, şekilde kırmızı ile işaretlendiği şekilde kolluğun altına yerleştirin ve kemerin metal dilini kemer kilidine bir klik sesi duyarak kilitleyin.

9 Grup III kullanımı kg ağırlık, arkalık yok Koltuğun arkalığını çıkarın. Adım 1: Koltuğu sabit tutun ve arkalığı arkaya doğru itin. Adım 2: Arkalığı çekerek çıkarın. Koltuğun üst tarafını nasıl kullanırsınız. Adım 1: Üst eklentiyi araç koltuğunun arkasına sağlamca yerleştirin. Adım 2: Çocuğunuzu, sırtı araç koltuğunun arkasına sağlamca yaslayacak şekilde eklentiye oturtun. Adım 3: Araç kemerini çapraz olarak kırmızı işaret boyunca çekin. Bel kemerini iki kolluğun altında yerleştirin. Sonra kemeri kilide bağlayabilirsiniz.

10 Temizlik ve Bakım Temizlik ve bakım Adım 1: Kemer sistemini çıkarın. Adım 2: Koltuk arkalığını arkaya doğru itin ve düz durumda bırakın. Adım 3: Şimdi kılıfları çıkarabilirsiniz. Kılıfları takmak için adımları sondan başa uygulayın. Yalnız nötr temizlik maddesi ve sıcak su kullanın ve kaynatmayın, beyazlatmayın. Çamaşır makinesinde yıkamak için uygun değildir. Sürterek temizlemeyin. Kurutucuda yüksek ısıda kurutmayın ve döndürmeyin. Not: Bu, ''üniversel'' bir çocuk koltuğudur. ECE R44/04 talimatnamesi uyarınca onaylıdır ve araçlarda genel kullaım içindir, ancak bütün araç koltuklarına uygun değildir. Doğru montaj, araç üreticisi, aracın kitapçığında bu yaş grubu için ''üniversel'' çocuk koltuklarını onaylıyorsa mümkündür. Bu çocuk koltuğu, bu tanıma sahip eski koltuklara göre daha zorlu testler sonucu ''üniversel'' olarak sınıflandırılmıştır. Şüphe ve sorularınız olması durumunda çocuk koltuğu üreticisine veya satıcısına başvurunuz.

-36 kg) Araçta 3 noktada emniyet kemeri bulunması durumunda uygundur. UN/ECE 16. Yönetmeliği veya diğer eşdeğer standartlara göre onaylanmıştır.

-36 kg) Araçta 3 noktada emniyet kemeri bulunması durumunda uygundur. UN/ECE 16. Yönetmeliği veya diğer eşdeğer standartlara göre onaylanmıştır. CARDLE ULTRA PROTECT GRUP I-II-III OTO KOLTUĞU (9 KULLANIM TALİMATLARI ÇOCUK KOLTUĞU LM213 GRUP I, II, III 9 İLA 36 KG ARASI ÇOCUKLAR İÇİN UYGUNDUR ÇOCUKLARINIZI GÜVENCE ALTINA ALIN 1. 2. 3. 4. -36 kg)

Detaylı

click! a b c d e f g Kullanım kılavuzu i j > 25 cm k l Grup 0+ En fazla 13 kg a kadar. Yaş 0-12 m ECE R44-04

click! a b c d e f g Kullanım kılavuzu i j > 25 cm k l Grup 0+ En fazla 13 kg a kadar. Yaş 0-12 m ECE R44-04 1 3 click! a b c d e f g Kullanım kılavuzu 4 h i j k l > 25 cm 2 5 Grup 0+ En fazla 13 kg a kadar. Yaş 0-12 m ECE R44-04 8 9 BeSafe izi Go u seçtiğiniz için teşekkür ederiz. Koltuğu monte etmeden ÖNCE

Detaylı

GENEL TALİMATLAR. Koltuğu direk güneş ışığına maruz bırakmayınız. Çocuğunuzu, oto koltuğu içinde yalnız bırakmayınız.

GENEL TALİMATLAR. Koltuğu direk güneş ışığına maruz bırakmayınız. Çocuğunuzu, oto koltuğu içinde yalnız bırakmayınız. Kullanma Kılavuzu İÇİNDEKİLER 1 - Genel Talimatlar 2 - Parça Listesi 3 - Oto Koltuğunun Arabaya Bağlanması 5 - Güvenlik Donanımının Ayarlanması 6 - Bebeğin Oto Koltuğuna Yerleştirilmesi 7 - Taşıma Kulbunun

Detaylı

P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU

P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU P1 DINE MAMA SANDALYESİ KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KURULUM VE KULLANIMINDAN ÖNCE KULLANIM KILAVUZUNU DİKKATLE OKUYUNUZ. KULLANIM KILAVUZUNU İLERİDE KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ. PARÇALAR 1- Koltuk arkası 2-

Detaylı

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Bu Çocuk Güvenlik Koltuğunun Grup I (9-18kg), Grup II (15-25kg) ya da 9 ay ila 7 yaş arası çocuklar için uygun olduğunu unutmayınız. Kullanım kılavuzunu

Detaylı

öne bakan Kullanım kılavuzu Grup Ağırlık Yaş 1 9-18 kg 9ay-4yrl

öne bakan Kullanım kılavuzu Grup Ağırlık Yaş 1 9-18 kg 9ay-4yrl öne bakan Kullanım kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş 1 9-18 kg 9ay-4yrl 1 BeSafe izi Comfort u seçtiğiniz için teşekkür ederiz. BeSafe bu koltuğu büyük bir özen ile, hayatının gelecek aşamasında çocuğunuzu

Detaylı

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Kudofix 9-36 kg yeni nesil oto koltuğu, ECE R44/04 standardı uyarınca I, II ve III yaş grupları için oto çocuk koltuğu olarak kullanımına izin verilmiştir.

Detaylı

kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş kg 4-12 yıl

kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş kg 4-12 yıl Öne bakan Kullanım kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş 2-3 15-36 kg 4-12 yıl 1 ! BeSafe izi Up FIX koltuğunu seçtiğiniz için teşekkür ederiz BeSafe çocuğunuzu hayatının bu ilk yıllarında özenle korumak

Detaylı

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU

203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU 203 İRİS MAMA SANDALYESİ KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU TS EN 14988 Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyup muhafaza ediniz. Verilen talimatlara uymadığınız zaman çocuğunuz güvende olmayabilir. Lü en verilen

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB401. Dikkat!

KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB401. Dikkat! KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB401 Dikkat! I.Tedbirler 1. Ürünü kullanmadan önce lütfen bu kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyun ve ileride referans olması için saklayın. Kılavuzda verilen talimatlara

Detaylı

Tutma Kolunu Kullanma A C

Tutma Kolunu Kullanma A C 第3页 共9页 编号 SM-CE036-09 Tutma kolunun kullanımı Güvenlik koltuğunun ana unsurları Tutma Kolunu Kullanma B Kolun dört farklı pozisyonu A C A. Araba pozisyonu (A için) B. Taşıma pozisyonu (B için) C. Standart

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU LB-523. (Grup: 1, 2, 3) ECE R44-04 uyarınca 044422 sayılı belge ile onay

KULLANIM KILAVUZU LB-523. (Grup: 1, 2, 3) ECE R44-04 uyarınca 044422 sayılı belge ile onay 1 KULLANIM KILAVUZU LB-523 (Grup: 1, 2, 3) ECE R44-04 uyarınca 044422 sayılı belge ile onay Çocuğunuzun güvenliği için bu talimatları kullanım öncesinde dikkatle okuyunuz. Vücut Ağırlığı: 9-36 kg. 4007-298-298

Detaylı

3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. Tüm uyarıları dikkatlice okuyup, daha sonraki kullanımlar için kullanma kılavuzunu iyi bir yerde muhafaza ediniz. 3030 MİO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU Ambalaj üzerindeki görsel ile gerçek ürün arasında

Detaylı

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Yeni Nesil Oto Koltuğu Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Kudofix 9-36 kg yeni nesil oto koltuğu, ECE R44/04 standardı uyarınca I, II ve III yaş grupları için oto çocuk koltuğu olarak kullanımına izin verilmiştir.

Detaylı

kılavuzu ECE R44 04 GRUP Ağırlık Yaş kg 0-12 m

kılavuzu ECE R44 04 GRUP Ağırlık Yaş kg 0-12 m Arkaya dönük Kullanım kılavuzu ECE R44 04 GRUP Ağırlık Yaş 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 BeSafe izi Go koltuğunu seçtiğiniz için teşekkür ederiz BeSafe çocuğunuzu hayatının bu ilk yıllarında özenle korumak için

Detaylı

kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş kg 0-12 m

kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş kg 0-12 m Arkaya doğru bakan Kullanım kılavuzu ECE R44 04 Grup Ağırlık Yaş 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 BeSafe izi Go ISOfix koltuğunu seçtiğiniz için teşekkür ederiz BeSafe çocuğunuzu hayatının bu ilk yıllarında özenle

Detaylı

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9225 OCEAN KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

BASTON BEBEK ARABASI Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

BASTON BEBEK ARABASI Kurulum ve Kullanma Kılavuzu BASTON BEBEK ARABASI Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Tutma Kolu Tente Taşıma Kulpu Kilitleme Mandalı Ön bar Ayaklık Fren Mandalı Ön tekerlek sabitleme mandalı KURULUM VE KULLANMA TALİMATLARI A: Emniyet kilidini

Detaylı

4076 ROAD SAFE. Grup: I+II+II (9-36 KG) OTO GÜVENLİK KOLTUĞU

4076 ROAD SAFE. Grup: I+II+II (9-36 KG) OTO GÜVENLİK KOLTUĞU Ürünü güvenli ve uygun olarak kullanmak için, kullanmadan önce kılavuzu dikkatlice okuyunuz Ve sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz. Kılavuzda verilen talimatlara uymadı ınız takdirde Çocu unuzun güvenli

Detaylı

MİLANO. Çift Yönlü Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur.

MİLANO. Çift Yönlü Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. MİLANO Çift Yönlü Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. Çocuğunuzun güvenliği için açıklamaları dikkatlice okuyup kullanım kılavuzunu saklayınız. For the safety

Detaylı

BABY CARRIER/TAŞIMA KOLTUĞU S130

BABY CARRIER/TAŞIMA KOLTUĞU S130 SMS00078-01 BABY CARRIER/TAŞIMA KOLTUĞU S130 Bu ürün 0-13 kg arası çocukların kullanımı için uygundur Kullanmadan önce talimatları dikkatlice okuyunuz. Belgeyi ilerde kullanmak için saklayınız.talimatlara

Detaylı

Savile V7 Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz.

Savile V7 Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. Savile V7 Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma talimatını saklı

Detaylı

BS06-B3 Diadem Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma talimatını

Detaylı

Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu

Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Mercedes Benz SLS AMG 332 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

ARKAYA DÖNÜK KULLANIM KILAVUZU ECE R44 04 GRUP AĞIRLIK YAŞ. 0+ 0-13 kg 0-12 m

ARKAYA DÖNÜK KULLANIM KILAVUZU ECE R44 04 GRUP AĞIRLIK YAŞ. 0+ 0-13 kg 0-12 m ARKAYA DÖNÜK KULLANIM KILAVUZU ECE R44 04 GRUP AĞIRLIK YAŞ 0+ 0-13 kg 0-12 m 1 !! BeSafe izi Sleep koltuğunu seçtiğiniz için teşekkür ederiz BeSafe çocuğunuzu hayatının bu ilk yıllarında özenle korumak

Detaylı

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 2121 Oyuncaklı İlk Adım Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

Taşıma koltuğunu çıkarmak. Taşıma koltuğunun kurulumu. ÖNEMLİ : Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmeden önce, talimatları dikkatlice okuyunuz.

Taşıma koltuğunu çıkarmak. Taşıma koltuğunun kurulumu. ÖNEMLİ : Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmeden önce, talimatları dikkatlice okuyunuz. Taşıma koltuğunun kurulumu 1.Taşıma koltuğunu bebek arabasına monte etmek için gerekli olan adaptorleri taşıma koltuğuna sabitlemek için, klik sesi duyana kadar adaptorleri taşıma koltuğu üzerindeki uygun

Detaylı

PG07-TT Zink Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu

PG07-TT Zink Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Tanıtım: Oto güvenlik koltuğu vücut anatomisine uygun tasarımı ve fonksiyonları ile çocuğunuz içindeyken maksimum güvenlik ve konfor sağlar. Oto güvenlik koltuğunun fonksiyonlarından en iyi şekilde yararlanabilmek

Detaylı

BS06-B3 Mint Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu

BS06-B3 Mint Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu BS06-B3 Mint Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız. Tanıtım

Detaylı

ÖN TEKER HAREKET ÖZELLİĞİNİ KULLANMA 3- Puse açın. 7- Hareket sistemini kilitleme: her iki hareket kolunu yukarı kaldırın.

ÖN TEKER HAREKET ÖZELLİĞİNİ KULLANMA 3- Puse açın. 7- Hareket sistemini kilitleme: her iki hareket kolunu yukarı kaldırın. KULLANMA KILAVUZU * Daima omuz ve kasık kemerini kullanınız. * Dikkat: Puse kullanmadığınız zaman, çocuğunuzdan uzak tutunuz. * Bu ürün 6 ile 36 ay arası ve 15 kg a kadar olan çocukların kullanımı için

Detaylı

0-18 Kg 360 Dönebilen Oto Koltuğu Kullanma Kılavuzu

0-18 Kg 360 Dönebilen Oto Koltuğu Kullanma Kılavuzu 0-18 Kg 360 Dönebilen Oto Koltuğu Kullanma Kılavuzu ECE R44/04 0 kg-18 kg Grup 0+ / I ISOFIX GENEL TALİMATLAR Kullanmaya başlamadan önce bu talimatları dikkatlice okuyunuz ve bu kılavuzu daha sonraki zamanlarda

Detaylı

KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204

KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204 KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB204 0 UYARI 1.Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Bu kullanıcı klavuzundaki

Detaylı

Beichi. Kompakt Mama Sandalyesi. Kullanım Kılavuzu ÖNEMLİ! GELECEKTE BAŞVURMAK İÇİN SAKLAYIN! 1 Hoşgeldiniz

Beichi. Kompakt Mama Sandalyesi. Kullanım Kılavuzu ÖNEMLİ! GELECEKTE BAŞVURMAK İÇİN SAKLAYIN! 1 Hoşgeldiniz Beichi Kompakt Mama Sandalyesi Kullanım Kılavuzu ÖNEMLİ! GELECEKTE BAŞVURMAK İÇİN SAKLAYIN! Beichi Üretici: Ningbo Beichi Baby Products Co., Ltd İthalatcı Firma : DOGAN DIS TICARET VE MUM A.Ş. Muhittin

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 2090 KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU KULLANMA KILAVUZUNU DİKKATLİCE OKUYUP, DAHA SONRAKİ KULLANIMLAR İÇİN MUHAFAZA EDİNİZ. Ürünü kullanmadan önce bu kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve gelecekte kullanmak

Detaylı

KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB205

KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB205 KULLANMA KILAVUZU ÜRÜN KODU : SB205 UYARI : 1.Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.ileride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.bu kullanıcı kılavuzundaki

Detaylı

Çocuk koltuğunun arabaya yerleştirilmesi (devam) Çapraz kemeri çocuk araba koltuğunun arkasından geçirin ve arka koltuk emniyet kemerine (C) sabitleyiniz. Çapraz kemerin koltuk emniyet kemerinden yan gövdeden

Detaylı

ST136 Cabin. Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

ST136 Cabin. Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu ST136 Cabin Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız. Ürünün Parçaları: 1-

Detaylı

BS09-T2 Travel Fit Isofix Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu

BS09-T2 Travel Fit Isofix Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu BS09-T2 Travel Fit Isofix Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma

Detaylı

Kurulum ve Kullanım Talimatı

Kurulum ve Kullanım Talimatı BAKIM VE KORUMA Her zaman üretici talimatlarını takip ediniz. Puseti her park ettiğinizde fren sistemini çalıştırınız. Çocuğunuzu asla yalnız bırakmayınız. Puset üzerinde ilave çocuklar ve çantalar taşımayınız,

Detaylı

LD-001 UP Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.

LD-001 UP Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. LD-001 UP Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Ürünü kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Tanıtım Oto güvenlik

Detaylı

MultiFix AERO+ H-GERMANY.DE HEYNER MOBIL AUTOMOTIVE GMBH. Kulanma Kilavuzu

MultiFix AERO+ H-GERMANY.DE HEYNER MOBIL AUTOMOTIVE GMBH. Kulanma Kilavuzu H HEYNER MOBIL AUTOMOTIVE GMBH Kurzer Weg 1-5, D-15859 Storkow phone: +49 (0) 33678 687 72 fax: +49 (0) 33678 610 44 info@h-germany.de MultiFix AERO+ Kulanma Kilavuzu Kullanim Araliğı: 9-36 kg Yaş: 9 Aý

Detaylı

2078 MOMENTUM İKİZ PUSET

2078 MOMENTUM İKİZ PUSET Ürünü güvenli ve uygun olarak kullanmak için, kullanmadan önce kılavuzu dikkatlice okuyunuz Ve sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz. Kılavuzda verilen talimatlara uymadığınız takdirde Çocuğunuzun güvenli

Detaylı

CADILLAC AIR. Travel Sistem Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur.

CADILLAC AIR. Travel Sistem Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu. Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. CADILLAC AIR Travel Sistem Bebek Arabası Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Avrupa Güvenlik Standartlarına Uygundur. Çocuğunuzun güvenliği için açıklamaları dikkatlice okuyup kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

ÇOCUK OTO KOLTUĞU KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

ÇOCUK OTO KOLTUĞU KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 438 ÇOCUK OTO KOLTUĞU KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU EVET HAYIR İÇERİKLER Ürün Kodu:... (ortalama 9-25kg) Grup 1 (ortalama 9kg'dan 18kg'a kadar / 9 ay'dan 4 yaş'a kadar) Grup 2 (ortalama 15kg'dan 25kg'a

Detaylı

SB604 BÜYÜK TEHLİKE! 0-15 AYLIK BEBEKLER İÇİN KULLANIM KLAVUZU

SB604 BÜYÜK TEHLİKE! 0-15 AYLIK BEBEKLER İÇİN KULLANIM KLAVUZU PRESS SB604 Gurup 0 (13 kg dan hafif) 0-15 AYLIK BEBEKLER İÇİN KULLANIM KLAVUZU UYARI 1-Bu koltuk evrensel bir bebek ürünüdür. 44,04 standartlarına uygun olarak üretilmiştir. Otomobillerin hepsine olmasa

Detaylı

GBA Priori XP NL DEF

GBA Priori XP NL DEF 1. Kumaş kılıf 2. Araba emniyet kemeri kıskacı 3. Araba emniyet kemeri kapıcığı 4. Kırmızı araba emniyet kemeri çengelleri 5. Koltuk Kasası 6. Araba emniyet kemeri gerdirme kolu 7. Kemer yatağı 8. Taban

Detaylı

BS09-T2 Travel Fit Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu

BS09-T2 Travel Fit Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu BS09-T2 Travel Fit Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Ürünü monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma

Detaylı

ÇOCUK OTO KOLTUĞU KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

ÇOCUK OTO KOLTUĞU KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 4045 ÇOCUK OTO KOLTUĞU KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU Kullanmaya başlamadan önce Kullanma Kılavuzunu Dikkatlice okuyunuz ve verilen talimatlara riayet ediniz. Daha sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz

Detaylı

huggy SHP ÖNEMLİ: BU KULLANIM KILAVUZUNU LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ VE İLERDE KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ.

huggy SHP ÖNEMLİ: BU KULLANIM KILAVUZUNU LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ VE İLERDE KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ. huggy SHP ÖNEMLİ: BU KULLANIM KILAVUZUNU LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ VE İLERDE KULLANMAK ÜZERE SAKLAYINIZ. ECE 44/04 güvenlik standardı onaylıdır. Inglesina Travel Sistem Huggy SHP kullanım kılavuzu UYARI!

Detaylı

9001 FORZA KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU TS EN 1888:

9001 FORZA KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU TS EN 1888: 9001 FORZA KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU TS EN 1888:2012 www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanmaya başlamadan önce kılavuzu

Detaylı

BEBEK ARABASI KULLANIM KILAVUZU. Model: SB203 PUSET

BEBEK ARABASI KULLANIM KILAVUZU. Model: SB203 PUSET BEBEK ARABASI KULLANIM KILAVUZU Model: SB203 PUSET Bebek arabanızı daha iyi bir şekilde kullanabilmek için kullanımdan önce bu kılavuzu dikkatlice okuyun,ileride referans olması için saklayınız 0 1.Kilidi

Detaylı

C238 Jogger Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

C238 Jogger Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu C238 Jogger Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Bebek arabanızı monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu

Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Lüks Kanguru Kurulum ve Kullanma Kılavuzu Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır. +0m Ebeveyne dönük kullanım 3 aydan itibaren +6m Dışa doğru kullanım 6 aydan itibaren +6m Sırtta taşıma

Detaylı

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 01 MAGYAR 11 עברית 81 العربية РУССКИЙ 91

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 01 MAGYAR 11 עברית 81 العربية РУССКИЙ 91 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 01 MAGYAR 11 ČESKY 21 SLOVENSKO 31 SLOVENSKY 41 POLSKI 51 TÜRKÇE 61 71 עברית 81 العربية РУССКИЙ 91 Norm DIN EN 12790:2002 standard DIN EN 12790:2002 norme DIN EN 12790:2002 norma DIN EN 12790:2002

Detaylı

J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu

J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu J-888E Racer Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Ürün Şeması:

Detaylı

BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet

BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet YÜRÜTEÇ PARÇALARI (Ürünü koliden çıkardıktan sonra lütfen tüm parçaların tam olduğundan emin olunuz.) BEBEK YÜRÜTECİ İskelet 1adet Oturma pedi 1 adet Sağ ve sol kanat 1'er adet ÜRÜN NO : S509 Pil 2 adet

Detaylı

3042/051 Twist RLX. Travel Sistem Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu

3042/051 Twist RLX. Travel Sistem Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu 3042/051 Twist RLX Travel Sistem Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

4001W Spark Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

4001W Spark Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. 4001W Spark Yürüteç Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. PARÇALAR:

Detaylı

B8.4W/BS06. Elite Travel Sistem Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu

B8.4W/BS06. Elite Travel Sistem Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu B8.4W/BS06 Elite Travel Sistem Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 0 ile 6 ay arası için uygun, maksimum 12 kg ÜRÜN NO.:SB504 İletişim Bilgileri : Zaman Gıda Çiçekçilik Hırdavat Teks.San.ve Tic.Ltd.Sti. T.Cemal Beriker Bulv.Adana Mersin Yolu Sarıhamzalı Mh.47007 Sk.No:79/A Tel : 0322 445 23 93 Fax: 0322 445 23 94 Web : www.starbaby.com.tr

Detaylı

Çocuğunuzun emniyeti sizin elinizde!

Çocuğunuzun emniyeti sizin elinizde! Gesamtverband der Deutschen Versicherungswirtschaft e.v. Çocuğunuzun emniyeti sizin elinizde! Anne-Babalar için önemli bilgi ve tavsiyeler ISOFIX ve i-size Bu broşürde özellikle ebeveynlere Çocukların

Detaylı

עברית 81 العربية РУССКИЙ 91 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 01 MAGYAR 11 ČESKY 21 SLOVENSKO 31 SLOVENSKY 41 POLSKI 51 TÜRKÇE 61. Conforme aux exigences de sécurité.

עברית 81 العربية РУССКИЙ 91 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 01 MAGYAR 11 ČESKY 21 SLOVENSKO 31 SLOVENSKY 41 POLSKI 51 TÜRKÇE 61. Conforme aux exigences de sécurité. ΕΛΛΗΝΙΚΑ 01 MAGYAR 11 ČESKY 21 SLOVENSKO 31 SLOVENSKY 41 POLSKI 51 TÜRKÇE 61 71 עברית 81 العربية РУССКИЙ 91 Conforme aux exigences de sécurité. Norm XP S 54-041:2000 standard XP S 54-041:2000 norme XP

Detaylı

2074 MONART KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

2074 MONART KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. Ürünü güvenli ve uygun olarak kullanmak için, kullanmadan önce kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz. Kılavuzda verilen talimatlara uymadığınız takdirde çocuğunuzun güvenliği

Detaylı

B868/BC010. Fit. Travel System Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

B868/BC010. Fit. Travel System Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu B868/BC010 Fit Travel System Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

S325A/C100 Lilly Travel Sistem Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.

S325A/C100 Lilly Travel Sistem Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. S325A/C100 Lilly Travel Sistem Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

ÇOCUK OTO KOLTUĞU KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU

ÇOCUK OTO KOLTUĞU KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU 4055 ÇOCUK OTO KOLTUĞU KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU Kullanmaya başlamadan önce Kullanma Kılavuzunu Dikkatlice okuyunuz ve verilen talimatlara riayet ediniz. Daha sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz

Detaylı

URUN KODU : SB206 BEBEK ARABASI KULLANMA KILAVUZU

URUN KODU : SB206 BEBEK ARABASI KULLANMA KILAVUZU URUN KODU : SB206 BEBEK ARABASI KULLANMA KILAVUZU 3-pozisyonlu ayarlanabilir sırt Ayarlanabilir ayak koyma yeri Çıkarılabilir tepsi Darbeye mukavim,serbestçe yönlendirilebilir ön tekerlekler Arka tekerler

Detaylı

Ürünün kurulum ve kullanımdan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Ürünün kurulum ve kullanımdan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız. ST-2M Multi Fix Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımdan önce tüm kullanım kılavuzunu lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız.

Detaylı

HB5300 / FA0250. Bukle Travel Sistem Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu

HB5300 / FA0250. Bukle Travel Sistem Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu HB5300 / FA0250 Bukle Travel Sistem Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız.

Detaylı

BB010 Domino Kanguru Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

BB010 Domino Kanguru Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. BB010 Domino Kanguru Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Kangurunun

Detaylı

SW 138 Beşik Salıncak. Kullanım Kılavuzu

SW 138 Beşik Salıncak. Kullanım Kılavuzu SW 138 Beşik Salıncak Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. c Parçalar: 1- Asma

Detaylı

BS06 Isofix Taban Kullanım Kılavuzu

BS06 Isofix Taban Kullanım Kılavuzu BS06 Isofix Taban Kullanım Kılavuzu Ürünü kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma talimatını saklayınız. ÖNEMLİ NOTLAR UYARI! Kullanım

Detaylı

ST368 Leon Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

ST368 Leon Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu ST368 Leon Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. ÜRÜN PARÇALARI Tutma

Detaylı

ST-2 Techno Fix Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu

ST-2 Techno Fix Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu ST-2 Techno Fix Oto Güvenlik Koltuğu Kullanım Kılavuzu Oto Güvenlik Koltuğunu kullanmaya başlamadan önce bu kılavuzdaki talimatları mutlaka okuyunuz. İleride referans olabilmesi için kullanma talimatını

Detaylı

Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır.

Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır. Bu ürün 0 ile 12 aya kadar kullanım için tasarlanmıştır. Sırt kısmında bulunan ekstra güçlendirilmiş ped ile bel ve sırt askılıklarını kendi bedeninize göre ayarlayabilirsiniz Yastıklı, antibakteriyel,

Detaylı

S600K London XL Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz.

S600K London XL Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. S600K London XL Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. A. PARÇALAR

Detaylı

D138. Dino Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu

D138. Dino Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu D138 Dino Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Özellikler: Kullanılan

Detaylı

HY-8010A Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu

HY-8010A Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu HY-8010A Oyun Parkı Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanım kılavuzunu saklayınız. KURULUM: Açma/Kapama:

Detaylı

TS128 İkiz Jogger Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

TS128 İkiz Jogger Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu TS128 İkiz Jogger Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Bebek arabanızı monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce lütfen tüm kullanma talimatlarını dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanım

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9003 NİTRO KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Resim sadece görsel olarak sağlanmış olup, ürün içeriği ve aksesuarları farklılık gösterebilir. Kullanma kılavuzunu dikkatlice okuyunuz ve sonraki

Detaylı

KULLANMA VE BAKIM KİTABI

KULLANMA VE BAKIM KİTABI KULLANMA VE BAKIM KİTABI FRİTÖZ (GAZLI) G Ü R Ç E L İ K Profesyonellere Profesyonelce AÇIKLAMA Bu kılavuzdaki talimatlar cihazın emniyetli montajı, kullanımı, temizliği ve bakımı hakkında önemli bilgiler

Detaylı

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 17 ČESKY 31 SLOVENSKO 45 SLOVENSKY 59 POLSKI 73 TÜRKÇE 87 עברית 115 العربية РУССКИЙ 129

ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 17 ČESKY 31 SLOVENSKO 45 SLOVENSKY 59 POLSKI 73 TÜRKÇE 87 עברית 115 العربية РУССКИЙ 129 ΕΛΛΗΝΙΚΑ 03 MAGYAR 17 ČESKY 31 SLOVENSKO 45 SLOVENSKY 59 POLSKI 73 TÜRKÇE 87 101 עברית 115 العربية РУССКИЙ 129 Norm DIN EN 14988:2006+A1:2012 standard DIN EN 14988:2006+A1:2012 norme DIN EN 14988:2006+A1:2012

Detaylı

ITHALATÇI FIRMA: ATAK DIS TIC A.S. Tel : +90 (212) ARCORE - MONZA HIGH CHAIR

ITHALATÇI FIRMA: ATAK DIS TIC A.S. Tel : +90 (212) ARCORE - MONZA HIGH CHAIR ITHALATÇI FIRMA: ATAK DIS TIC A.S. Tel : +90 (212) 211 74 00 www.kraftbaby.com ARCORE - MONZA HIGH CHAIR 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 SERIAL NUMBER 2 5 10 3 1 4 6 7 8 9 1) BMPA03TR* 2) MUCI5P25GR 3) SPST7338

Detaylı

ST603 Nitro İkiz Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

ST603 Nitro İkiz Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu ST603 Nitro İkiz Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanım kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. ÜRÜNÜN

Detaylı

SH600 Polar Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

SH600 Polar Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu SH600 Polar Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız UYARILAR Uyarı! Çocuğunuzun

Detaylı

711 FORZA KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU

711 FORZA KURULUM ve KULLANMA KILAVUZU Temizlik ve Bakım Bu ürün kullanıcı tara ndan normal bir şekilde bakımı ve temizliği yapılmalıdır Puse n temizliği ve bakımı sadece ye şkin tara ndan yapılmalıdır TEMİZLİK Kumaş yerinden çıkarılamaz Kumaşı

Detaylı

BE-8115. Dondy 5 Beşik Kullanım Kılavuzu

BE-8115. Dondy 5 Beşik Kullanım Kılavuzu BE-8115 Dondy 5 Beşik Kullanım Kılavuzu Bebek arabanızı monte etmeden ve kullanmaya başlamadan önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ

FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ FRİTÖZ KULLANMA KILAVUZU FRİTÖZÜ ÇALIŞTIRMADAN ÖNCE LÜTFEN DİKKATLİCE OKUYUNUZ AEF 490 AEF 890 İÇİNDEKİLER I Fritözün Tanımı ve Kullanım Alanları 3 4 II Genel Uyarılar ve Güvenlik Önlemleri 5 III Teknik

Detaylı

www.italy-ontheroad.it Safety on the car Araba içinde emniyet Genel Açiklamalar Çocukları taşımak için emniyet kemeri ve onlar için hazırlanılan oturakların kullanımı, düzenli vaziyette kullanılması, en

Detaylı

OYUN PARKI KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN NO : SB101

OYUN PARKI KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN NO : SB101 OYUN PARKI KULLANIM KILAVUZU ÜRÜN NO : SB101 OYUN PARKINI KURULMASI 1.Oyunparkını taşıma çantasından çıkartınız. 2.Oyunparkı şiltesinin cırt bantlarını açınız, parkı şilteden çıkartınız ve diğer parçaları

Detaylı

RM117 Parma. Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu

RM117 Parma. Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu RM117 Parma Baston Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Parçalar:

Detaylı

Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU

Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU Nilfisk PS 333 A KULLANMA KILAVUZU Genel Uyarılar DİKKAT! DİKKAT EDİLECEK HUSUS: Cihazı kullanmadan önce muhtemel yangın, elektrik çarpması veya benzer kaza tehlikelerini bilmeniz ve gerekli önlemleri

Detaylı

HA1042 HAWAII BASTON BEBEK ARABASI KULLANMA KILAVUZU

HA1042 HAWAII BASTON BEBEK ARABASI KULLANMA KILAVUZU HA1042 HAWAII BASTON BEBEK ARABASI KULLANMA KILAVUZU Ü r ü n ü m o n t e e t m e d e n v e k u l l a n m a y a b a ş l a m a d a n ö n c e t ü m k u ll a n m a talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz.

Detaylı

Snowskate. Kullanıcı bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 82035AB5X6V

Snowskate. Kullanıcı bilgisi. Tchibo GmbH D Hamburg 82035AB5X6V Snowskate tr Kullanıcı bilgisi Tchibo GmbH D-22290 Hamburg 82035AB5X6V 2015-05 Değerli Müşterimiz! Yeni Snowskate 7 yaşından büyük çocuklara karda spor ve eğlence sunuyor. Snowskate, Snowboard değildir

Detaylı

Arabada güvenlik - çocuklar ve yetişkinler

Arabada güvenlik - çocuklar ve yetişkinler TYRKISK Arabada güvenlik - çocuklar ve yetişkinler 135 cm altındaki çocukların arabada kendi güvenlik donanımları olmalıdır. 135 cm Norveç te yetişkinlerin emniyet kemeri kullanması ve arabada bulunan

Detaylı

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ

VESTEL YER VANTiLATÖRÜ VESTEL YER VANTiLATÖRÜ KULLANIM KILAVUZU AIRMASTER 16 GARANTİ 2 YIL UYARI: Yangın, elektrik çarpması veya kişisel yaralanma risklerini azaltmak için: a) Bu vantilatörü herhangi bir hız kontrol cihazı ile

Detaylı

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU.

KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU. 9027 SWEETY KURULUM VE KULLANMA KILAVUZU www.sunnybaby.com.tr Kullanmaya başlamadan önce kılavuzu dikkatlice okuyunuz ve daha sonraki kullanımlar için muhafaza ediniz. Verilen talimatlara uyulmaması halinde,

Detaylı

MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU

MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU MK-200 MEKİK SEHPASI KULLANMA KILAVUZU 1 ÖNEMLİ GÜVENLİK TALİMATLARI Aleti kullanmadan önce bu kılavuzu iyice okuyunuz. UYARI: Egzersize başlamadan önce doktorunuza danışınız. Özellikle daha önce düzenli

Detaylı

S462/C100. Travel Sistem Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu

S462/C100. Travel Sistem Bebek Arabası. Kullanım Kılavuzu S462/C100 Travel Sistem Bebek Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma kılavuzunu dikkatle okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını saklayınız. Parçalar:

Detaylı

Bentley Continental GT Speed 326 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu

Bentley Continental GT Speed 326 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Bentley Continental GT Speed 326 Yürüme Arabası Kullanım Kılavuzu Ürünün kurulum ve kullanımından önce tüm kullanma talimatlarını lütfen dikkatlice okuyunuz. İleride referans olması için kullanma talimatını

Detaylı