,KULLANICI EL KİTAPÇIĞI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download ",KULLANICI EL KİTAPÇIĞI"

Transkript

1 ,KULLANICI EL KİTAPÇIĞI

2 7/24 SÜRÜCÜ HİZMET VE DESTEK HATTI

3 Kaza Durumunda Yapılması Gerekenler ; Çift taraflı maddi hasarlı trafik kazası yaşanması durumunda ; Kazanın hemen ardından en kısa sürede Rent Go Filo nun Destek Hattı olan numaralı telefonu aranarak bilgi verilmesi ve trafik kazasına ait aşağıdaki bilgi, belge ve raporların eksiksiz bir biçimde temin edilmesi gerekmektedir. 1) Olay yeri fotoğrafları 2) Kazaya karışan tüm araçların bilgilerinin eksiksiz doldurulmuş ve imzalanmış kaza raporu/kaza tespit tutanağı 3) Kazaya karışan tüm araç ve sürücülere ait ehliyetler 4) Kazaya karışan tüm araçların ruhsat ve trafik poliçesi fotokopileri Önemli : Kazanın ve hasarın oluşumunun yanlış ya da eksik beyan edilmesi, hiç beyan edilmemesi, resmi raporların Rent Go Filo ya veya yetkili kılınan kuruluşa ulaştırılmamasından kaynaklanan masraflardan Rent Go Filo sorumlu olmayacaktır.

4 Tek taraflı maddi hasarlı trafik kazası yaşanması durumunda ; Sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybettiği anlarda aracın kaldırıma, duvara, ağaca vb. yerlere çarptığı ve sadece kazaya karışan araçta hasarın meydana geldiği ve yaralanmanın yaşanmadığı bu kazalarda öncelikle; 1) 155 Polis İmdat aranarak kazanın yeri (açık adres) verilerek görevli ekibin gelmesi beklenir. 2) Olay yerinden ayrılmadan önce hasarın numaralı telefon aranarak Rent Go Filo yetkililerine bildirilmesi ve olay yeri fotoğraflarının çekilmesi gerekmektedir. Aksi halde hasar tazmini yapılamamaktadır. Tazmin edilemeyen hasarlardan Rent Go Filo sorumlu olmayacaktır. Tek taraflı maddi hasarlı trafik kazasında yapılan bu işlemlerin amacı, araçta meydana gelen hasarın Kasko Sigortası tarafından karşılanabilmesidir. Olay Yeri Fotoğrafları Nasıl Çekilmelidir? Hasarın nasıl meydana geldiğinin anlaşılabileceği, çeşitli açılardan araçtaki hasarı gösterir, kazaya karışan araçların plakalarının görünebildiği, geniş açılı fotoğrafların çekilmesi gerekmektedir. Çok yakından çekilmiş fotoğraflar hasarı gösterebilir fakat olay yeri ve hasarın nasıl gerçekleştiği hakkında yeterli bilgi sağlamaz.

5 Anlaşmalı kaza tespit tutanağı/hasar tutanağı doldurulmaması gereken durumlar ; - Trafik kazası ölüm ve/veya yaralı sonuçlanmışsa, - Sürücü belgesiz veya yetersiz sürücü belgesiyle motorlu araç kullanılıyorsa, - Sürücü 18 yaşından küçükse, - Sürücüde alkol ve akıl sağlığı şüphesi varsa, - Kazaya karışan araçlardan en az biri kamu kurumlarına ait ise, - Kamu kurumlarına ait eşyada zarar meydana gelirse, - Trafik kazasında sadece üçüncü kişilere ait eşyalara zarar gelirse, - Kazaya karışan araçlardan en az birinin trafik sigortası yok ise, (Yurt dışından gelen araçlar için, Yeşil Kart (Green Card) belgesi de trafik sigortası yerine geçmektedir.) Önemli : Hasar tutanağı doldurulmayan durumlarda kazanın/hasarın olay yeri fotoğrafları Rent Go Filo ile paylaşılmalıdır. Bu durumlarda polis için, 155 veya kaza mahalli jandarma bölgesi ise 156 numaralı telefondan trafik zabıtasına haber verilmesi gerekmektedir. Bahsedilen durumlardan biri veya birkaçının geçerli olmasına rağmen Polis veya Jandarma ekiplerinin çağırılmayıp, anlaşmalı Kaza Tespit Tutanağı düzenlenmesi halinde bu tutanak geçersiz sayılmaktadır. Bu gibi durumda ilgili hasara ilişkin tüm onarım bedelleri müşteriye fatura edilmektedir.

6 Çalınma-Gasp Durumunda Yapılması Gerekenler ; 1) Aracın çalındığı fark edildiği anda, derhal en yakın polis ve jandarma karakoluna başvurarak çalıntı tutanağı tutturulmalıdır. 2) Olayın en kısa zamanda Rent Go Filo nun 7/24 Hizmet Destek Hattı olan numaralı telefona bildirilmesi gerekmektedir. 3) Çalıntı esnasında araçta bulunan, araca ait eşyalar, mutlak suretle tutanağa yazdırılmalıdır (ruhsat, anahtar vb.). 4) Karakol tarafından düzenlenmiş olan tutanağın aslı, aracın tüm anahtarları ve ruhsat aslı ile birlikte Rent Go Filo ya gönderilmelidir. Önemli : Aracın anahtarı üzerindeyken çalınması durumunda, Sigorta Şirketleri bu durumu çalıntı olarak değerlendirmez. Bu nedenle aracın anahtarını içerisinde bırakmamanız gerektiği gibi, ilgili durumda söz konusu araç bedelinin müşteriye fatura edileceği unutulmamalıdır.

7 Periyodik Bakım Dönemi Geldiğinde Yapılması Gerekenler ; Rent Go Filo olarak aracınızı sorunsuz ve güvenle kullanmanız için araçlarınızın rutin bakımlarının, üreticilerin belirlediği periyodik bakım planı çerçevesinde yetkili servislerde yapılması ve en kaliteli hizmeti almanız için çalışıyoruz. Size sunmakla sorumlu olduğumuz bu hizmetin en verimli şekilde sağlanabilmesi için periyodik bakım zamanlarınızı takip etmenizi rica ediyoruz. Bakım zamanınız geldiğinde lütfen i arayarak size en uygun yetkili servisten randevu alınması için Rent Go Filo yetkililerini bilgilendiriniz ve bakım randevusu talep ediniz. Pek Yakında Bakım randevusu için numaralı telefonu arayabileceğiniz gibi çok yakın bir zamanda telefon ile arama yapmadan adresinden Servis Bakım Randevusu linkinde yer alan formu doldurarak çok kısa süre içerisinde bakım randevusu alabileceksiniz.

8 Araç Arızası Durumunda Yapılması Gerekenler ; Aracınızda normal koşullardan farklı bir koku, ses, duman fark ettiğinizde aracınızı kullanmaya devam etmemenizi ve hemen numaralı telefonu arayarak Rent Go Filo yetkililerine ulaşmanızı rica ederiz. Sözleşmenize istinaden aracınızın arızalanması ya da yolda kalmanız durumunda, iş devamlılığınızı sağlamak üzere en kısa zamanda bulunduğunuz noktaya Yol Yardım ekibi gönderecektir. Aracınızdaki arızanın durumuna göre Yol Yardım, yerinde onarım gerçekleştirecek ya da aracınızın en yakın yetkili servise ulaştırılmasını sağlayacaktır. Aracınızın serviste göreceği onarım işleminin uzunluğuna bağlı olarak şirketiniz ile Rent Go Filo arasında imzalanan sözleşmeye istinaden muadil araç verilecektir. Önemli : Arızanın geç bildiriminden kaynaklı ya da kullanıcı hatası sonucu meydana gelen arızalarda oluşabilecek maliyetler kullanıcıya fatura edilmektedir.

9 Araç Kullanıcısı ve Kiracı Firmanın Sorumlu Olduğu Durumlar ; - Yanlış yakıt kullanımı durumunda meydana gelecek hasar maliyetleri, - Hatalı lastik zinciri kullanımından kaynaklı hasar maliyetleri, - Periyodik bakımların, üretici marka tarafından belirtilen km ve/veya sürelerde yapılmamasından ya da geç yapılmasından dolayı garanti kapsamında değiştirilemeyen tüm yedek parça ve işçilik maliyetleri, - Aracın kullanım amacı dışında ( yarış, off-road vb. ) kullanılması durumunda oluşacak hasar maliyetleri, - Herhangi bir şekilde resmi tutanak ya da rapor ile belgelendirilmeyen hasar maliyetleri, - Kontak ya da yedek anahtarın kaybolması durumunda yeniden çıkarılmasında oluşacak maliyetler, - Lastik değişim zamanlarına uyulmamasından kaynaklı hasar maliyetleri, - Koltuk, tavan vb. gibi aracın döşemelerinde oluşacak leke, yırtık ve sigara yanığı vb. hasar maliyetleri, - araçla birlikte teslim edilen ancak aracın iadesi sırasında geri verilmeyen trafik seti, reflektör vb. gibi her türlü ve aksesuarın maliyetleri, müşteriye fatura edileceğini unutmayınız!

10 Lastik Değişim Zamanlarında Yapılması Gerekenler ; Aracınızla güvenli yolculuk edebilmeniz için şirketiniz ile Rent Go Filo arasında imzalanan sözleşmeye istinaden lastiklerinizin mevsime uygun olarak değiştirilmesi gerekmektedir. Kış lastiği için kar yağışını beklememenizi ve ülkemiz iklim şartlarına uygun olarak kış lastik taleplerinizi en geç Eylül ayı içerisinde numaralı telefonu arayarak Rent Go Filo yetkililerine iletmenizi rica ederiz. Kar yağışı başladığında gelen lastik taleplerine karşın lastik tedarikçilerinin yoğunlukları sebebiyle hizmet süresinin uzayabildiğini önemle vurgulamak isteriz. Aynı şekilde mevsimlik lastiğe geçişlerde de en geç Nisan ayında talebinizi iletmenizi öneririz. Kış lastikleri sonbahar döneminde takılarak kış sezonu boyunca araçta tutulmalı, ilkbaharda ise değiştirilmelidir. Pek Yakında Lastik değişimi için numaralı telefonu arayabileceğiniz gibi çok yakın bir zamanda telefon ile arama yapmadan adresinden Lastik Talebi linkinde yer alan formu doldurarak çok kısa süre içerisinde lastik değişimi talebinde bulunabileceksiniz.

11 Trafik Para Cezaları Hakkında ; Trafik cezaları ile ilgili aşağıdaki yollar izlenmektedir ; 1) İlgili ceza Rent Go Filo nun şirket adresine tebliğ edildi ise ( araç kullanıcısı durdurulmadan kesilen cezalardır ) söz konusu bedel Rent Go Filo tarafından ödenmekte ve müşteriye rücu edilmektedir. 2) ilgili ceza trafik polisinin araç kullanıcısını durdurup da ceza tutanağını kendisine vermesi durumunda söz konusu faturayı müşteri kendisi ödemek durumundadır. Tutar ödendiğinde ileriki tarihlerde meydana gelebilecek olası mükerrer ödemelerin önüne geçmek amacıyla ödeme dekontu Rent Go Filo yetkilileri ile paylaşılmalıdır.

12 Araç İadesi ; Aracınızı iade ederken aşağıdaki koşulların yerine getirilmesi gerekmektedir. - İade aşamasında aracın içinde veya dışında hasar olmaması, - Yedek anahtar, stepne, kriko, ruhsat gibi evrak ve ekipmanlarının eksiksiz olması, - Sözleşme dahilinde verilmiş ise Rent Go Filo ya ait olan OGS / HGS nin araçla beraber iade edilmesi - Aracın üzerinde müşteri tarafından ekstra takılmış cihaz (parrot vb.) var ise ilgili cihazın sökülmesi, - Araç üzerinde cam filmi varsa, cam filminin sökülmesi, - Aracın iade edileceği noktalardan temin edebileceğiniz araç iade formunun mutlaka doldurulması

13 Genel Müdürlük Tunalar Plaza Orta Mahalle Ankara Caddesi No:2/1 Pendik / İSTANBUL

KULLANICI BİLGİ KİTAPÇIĞI

KULLANICI BİLGİ KİTAPÇIĞI KULLANICI BİLGİ KİTAPÇIĞI HOŞ GELDİNİZ KAZA DURUMUNDA KAZA/HASAR YAPILMASI GEREKENLER ÇALINMA/GASP DURUMUNDA ÇALINMA/GASP YAPILMASI GEREKENLER PERİYODİK BAKIM EGZOZ MUAYENE ARAÇ ARIZASI YOL YARDIM MUADİL

Detaylı

Kullanıcı Bilgi Kitapçığı

Kullanıcı Bilgi Kitapçığı Kullanıcı Bilgi Kitapçığı HOŞ GELDİNİZ KAZA/HASAR ÇALINMA/GASP PERİYODİK BAKIM EGZOZ MUAYENE ARAÇ ARIZASI YOL YARDIM MUADİL ARAÇ LASTİK OTOYOL GEÇİŞ SİSTEMLERİ TRAFİK CEZALARI YURT DIŞI ÇIKIŞ ARAÇ İADESİ

Detaylı

İçindekiler. Kullanıcı El Kitabı. 1. Partner Web Sitesi Online İşlemler ve Partner Mobil uygulama. 2. Periyodik bakım. 3.

İçindekiler. Kullanıcı El Kitabı. 1. Partner Web Sitesi Online İşlemler ve Partner Mobil uygulama. 2. Periyodik bakım. 3. İçindekiler 1. Partner Web Sitesi Online İşlemler ve Partner Mobil uygulama 2. Periyodik bakım 3. Arıza durumunda 4. Yedek araç temini ve kullanım esasları 5. Lastik talebi 6. OGS HGS talebi 7. Kaza halinde

Detaylı

7/24 ACİL YARDIM HATTI

7/24 ACİL YARDIM HATTI Aracınızın Periyodik Bakımı Kaza Halinde Ne Yapılmalı? Aracınızın garantisinin devam edebilmesi için aracınızın periyodik bakımlarının, araç kullanma kılavuzunda belirtilen kilometre aralıklarında ve markanın

Detaylı

Araç İade Kılavuzu. TerakkiFilo

Araç İade Kılavuzu. TerakkiFilo Araç İade Kılavuzu Teşekkür 2 Değerli Dostumuz, Sözleşmeniz sona erdiğinde, aracınızı olağan kullanımdan kaynaklanan yıpranmaların dışında herhangi bir hasar ya da arıza olmadan, size teslim ettiğimiz

Detaylı

YENİ ARAÇ TESLİMATI Aracınızı teslim alırken: Teslim edilecek aracın kontratta belirtilen araç ile uygunluğunu, Talep edilen aksesuarların kontratta y

YENİ ARAÇ TESLİMATI Aracınızı teslim alırken: Teslim edilecek aracın kontratta belirtilen araç ile uygunluğunu, Talep edilen aksesuarların kontratta y Kullanıcı Kılavuzu YENİ ARAÇ TESLİMATI Aracınızı teslim alırken: Teslim edilecek aracın kontratta belirtilen araç ile uygunluğunu, Talep edilen aksesuarların kontratta yazılı olan aksesuarlarla aynı olup

Detaylı

KONU : 1 NİSAN 2008 TARİHİNDE YÜRÜRLÜĞÜ GİRECEK YENİ TRAFİK KAZA TESPİT TUTANAĞI UYGULAMALARI HAKKINDA

KONU : 1 NİSAN 2008 TARİHİNDE YÜRÜRLÜĞÜ GİRECEK YENİ TRAFİK KAZA TESPİT TUTANAĞI UYGULAMALARI HAKKINDA SAYIN SİGORTALIMIZ 20 Mart 2008 KONU : 1 NİSAN 2008 TARİHİNDE YÜRÜRLÜĞÜ GİRECEK YENİ TRAFİK KAZA TESPİT TUTANAĞI UYGULAMALARI HAKKINDA Bilindiği üzere, Hazine Müsteşarlığı tarafından yalnız maddi hasarla

Detaylı

EN BAŞINDAN BİRLİKTE BAŞLAYALIM!

EN BAŞINDAN BİRLİKTE BAŞLAYALIM! KULLANICI KILAVUZU EN BAŞINDAN BİRLİKTE BAŞLAYALIM! ALD Automotive olarak, bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Bu Kullanıcı Kılavuzu, ALD Automotive in sunduğu hizmetleri geniş kapsamlı olarak

Detaylı

Değerli Müşterimiz, Kamer Otomotiv Filo Kiralama olarak iyi yolculuklar dileriz.

Değerli Müşterimiz, Kamer Otomotiv Filo Kiralama olarak iyi yolculuklar dileriz. Değerli Müşterimiz, Öncelikle Kamer Otomotiv Filo Kiralama yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Birlikte başladığımız bu yolculuğun rahat ve sorunsuz geçmesi için ihtiyaç duyduğunuz her an yanınızda

Detaylı

KAZA TESPİT TUTANAĞI İÇİN TIKLAYINIZ.

KAZA TESPİT TUTANAĞI İÇİN TIKLAYINIZ. KAZA TESPİT TUTANAĞI İÇİN TIKLAYINIZ. Hasar Anında Yapılması Gerekenler Bir hasar durumuyla karşılaştığınızda, acenteliğimize 7 gün 24 saat 0352 222 62 52 veya 0 533 347 81 32 ve 0533 554 91 18 numaralı

Detaylı

Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı Ekonomi Konfor Premium Asgari Ehliyet yılı. Sürücü Yaşı

Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı Ekonomi Konfor Premium Asgari Ehliyet yılı. Sürücü Yaşı ARAÇ KİRALAMA KOŞULLARI Araç gruplarına bağlı minimum yaş ve ehliyet yılı bilgileri aşağıdaki tabloda verilmiştir. Asgari Yaş Asgari Ehliyet yılı Asgari Genç Sürücü Yaşı Asgari Genç Sürücü Ehliyet Yılı

Detaylı

Müşteri Bilgi Kitapçığı

Müşteri Bilgi Kitapçığı Müşteri Bilgi Kitapçığı www.ozdiclefilo.com Always One Step Ahead www.ozdiclefilo.com Değerli Müşterimiz, Öncelikle Özdicle Filo Kiralama yı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Birlikte başladığımız

Detaylı

Kullanıcı Kılavuzu. Ayşegül CMY

Kullanıcı Kılavuzu. Ayşegül CMY ullanıcı ılavuzu Ayşegül Teslimat sürecinden %98 memnuniyet oranı ENİ ARAÇ TESLİATI Aracınızı teslim alırken: Teslim edilecek aracın siparişiniz ile uygunluğunu, Talep etmiş olduğunuz aksesuarları taşıyıp

Detaylı

KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI

KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI KARMA KASKO SİGORTASI ASISTANS HİZMETİ ÖZEL ŞARTLARI Hususi ve Kamyonet Kullanım Tarzları İçin Geçerli Yardım Hizmeti Özel Şartları A)Yardım Hizmeti Özel Şartları A. 1. Lehtar /lar Sigorta poliçesinde

Detaylı

Araç İade Kılavuzunun Amacı

Araç İade Kılavuzunun Amacı ARAÇ İADE KILAVUZU Araç İade Kılavuzunun Amacı Bu kılavuz ile; Şirketimiz ile yaptığınız sözleşme şartlarında detayları ile belirtilen eskime&aşınma politikalarının özetlenmesi. Hasarların değerlendirilmesinin

Detaylı

Power of Partnership ARAÇ İADE KILAVUZU

Power of Partnership ARAÇ İADE KILAVUZU Power of Partnership ARAÇ İADE KILAVUZU Power of Partnership İLETİŞİM BİLGİLERİ Filozone Filo Kiralama 7/24 Destek Hattı : 0850 480 77 66 Filozone Filo Kiralama 7/24 Acil GSM Hattı : 0546 449 98 00 2 Filozone

Detaylı

Toplam 3 saati aşan gecikmelerde CDW (Kasko) dahil tüm gün ücreti alınır.

Toplam 3 saati aşan gecikmelerde CDW (Kasko) dahil tüm gün ücreti alınır. Kiralama Koşulları Dizel Araçlara %10 Fiyat Farkı Uygulanır. Fiyatlara %18 KDV Dahil değildir. Fiyatlar Yeni Türk Lirasıdır. Kiralama Süresi En kısa kiralama süresi 24 saattir. Teslim gecikmelerinde her

Detaylı

HASAR SÜRECİ NEDİR? Aynı zamanda kazaların, çalınan araçların, pert araçların ve cam değişimleri ile onarımının yönetimi sürecidir.

HASAR SÜRECİ NEDİR? Aynı zamanda kazaların, çalınan araçların, pert araçların ve cam değişimleri ile onarımının yönetimi sürecidir. HASAR SÜRECİ 2 HASAR SÜRECİ NEDİR? Sürücünün hasar yaptığı andan başlayarak, araç onarımının tamamlanıp aracın kullanıcıya teslim edilmesini ve hasar tutarının ödenmesi sürecinin tamamlanmasını kapsar.

Detaylı

: İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRLÜĞÜ

: İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRLÜĞÜ P.B.HR.004 01.01.2010 1 01.10.2013 1 5 NUTRICIA ANNE BEBEK PROSEDÜR : YÜRÜRLÜK TARİHİ : 01.01.2010 SAYFA SAYISI HAZIRLAYAN ONAYLAYAN : 4 + 1 kapak : İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRLÜĞÜ : GENEL MÜDÜR Bu kitapçık

Detaylı

Hasar Durumunda Gerekli Evraklar

Hasar Durumunda Gerekli Evraklar Hasar Belgeleri Hasar Durumunda Gerekli Evraklar Kasko Hasarları Trafik Sigortası (Zorunlu Mali Mesuliyet) Hasarları Ölüm veya Yaralanma Hasarları Yangın Hasarları Dahili Su Ve Sel-Su Baskını Hasarları

Detaylı

f) Kaza ile ilgili tüm evrakların kazanın gerçekleşmesinden itibaren yirmi dört saat içinde Kiraya Verene ulaştırmak.

f) Kaza ile ilgili tüm evrakların kazanın gerçekleşmesinden itibaren yirmi dört saat içinde Kiraya Verene ulaştırmak. İşbu Araç Kira Sözleşmesi (Kısaca Sözleşme ) taraflar arasında imzalanan ARAÇ TESLİM FORMU nun (Kısaca Form ) eki ve ayrılmaz bir parçasıdır. İşbu sözleşme ile Teknik Rent a Car (Kısaca Kiraya Veren )

Detaylı

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO

OTO SİGORTALARI BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO OTO SİGORTALARI KAZA SONUCU KAN PARASI OLARAK ADLANDIRILAN MADDİ VE MANEVİ TAZMİNAT TALEPLERİ SINIRSIZ teminat verilebilir. BİRLEŞİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO Birleşik Kasko Sigortası Genişletilmiş

Detaylı

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/

YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri. http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ YEŞİL FİLO Filo Yönetim Sistemleri http://www.yesilfilo.com/ http://www.yesilgps.com/ http://www.8gdop.com/ HAKKIMIZDA; Araç Filo Yönetim sektöründe hizmet veren Yeşil Filo Yönetim Hizmetleri,eşsiz filo

Detaylı

Kullanıcı Ve Yol Yardım Kitapçığı

Kullanıcı Ve Yol Yardım Kitapçığı Kullanıcı Ve Yol Yardım Kitapçığı 1 İçindekiler 1) Trafik kazası, çalınma, gasp ve art niyetli halk hareketleri 1 5 6 7 7 8 8 9 10 10 11 11 12 Trafik kazası, çalınma, gasp ve art niyetli halk hareketleri

Detaylı

NOT: TİCARİ RİZİKOLARDA yukarıdaki belgelere ek olarak;

NOT: TİCARİ RİZİKOLARDA yukarıdaki belgelere ek olarak; SİVİL - TİCARİ RİZİKOLAR YANGIN HASARLARINDA İtfaiye raporu (Onaylı). İtfaiye müdahale etmemişse detaylı beyan, Yangın Polis veya Jandarmaya bildirilmişse tanzim ettikleri başvuru ve görgü tespit tutanakları

Detaylı

ARAÇ TAHSİS VE KULLANIM PROSEDÜRÜ

ARAÇ TAHSİS VE KULLANIM PROSEDÜRÜ Sayfa No : 1/6 ARAÇ TAHSİS VE KULLANIM DEĞİŞİKLİK KAYDI REV TARIH SAYFA DEĞİŞİKLİK TANIMI 00 - Sayfa No : 2/6 1- AMAÇ Bu prosedürün amacı, Emek Boru (prosedürde Şirket olarak anılacaktır) bünyesinde çalışan

Detaylı

ARAÇ KİRALAMA SÖZLEŞMESİ FORMU KART TİPİ KART SAHİBİ BANKA ADI KART NUMARASI SON K. TAR. G KODU. ...l...l...l...l...l... İLAVE SÜRÜCÜ BİLGİLERİ

ARAÇ KİRALAMA SÖZLEŞMESİ FORMU KART TİPİ KART SAHİBİ BANKA ADI KART NUMARASI SON K. TAR. G KODU. ...l...l...l...l...l... İLAVE SÜRÜCÜ BİLGİLERİ KİRACI BİLGİLERİ ADI SOYADI : DOĞUM TAR. ve YERİ : EHLİYET SINIFI ve NO : EHL.VER. YER ve TAR : EV ADRESİ : İŞ ADRESİ : KREDİ KARTI BİLGİLERİ ARAÇ KİRALAMA SÖZLEŞMESİ FORMU KEFİL BİLGİLERİ ADI SOYADI :

Detaylı

Sanal Cüzdanım: Ruhsat, ehliyet, Sigorta poliçeniz gibi tüm dokümanlarınızı her an yanınızda taşıyabilirsiniz.

Sanal Cüzdanım: Ruhsat, ehliyet, Sigorta poliçeniz gibi tüm dokümanlarınızı her an yanınızda taşıyabilirsiniz. Kullanıcı Kılavuzu YENİ ARAÇ TESLİMATI Aracınızı teslim alırken: Teslim edilecek aracın kontratta belirtilen araç ile uygunluğunu, Talep edilen aksesuarların kontratta yazılı olan aksesuarlarla aynı olup

Detaylı

SİGORTALIMIZ ANADOLU SİGORTA İLE ANLAŞMALI OLAN SAĞLIK KURULUŞUNA GİDER

SİGORTALIMIZ ANADOLU SİGORTA İLE ANLAŞMALI OLAN SAĞLIK KURULUŞUNA GİDER SAĞLIK ANLAŞMALI KURUMLAR YATIŞSIZ TEDAVİ SÜRECİ SİGORTALIMIZ ANADOLU SİGORTA İLE ANLAŞMALI OLAN SAĞLIK KURULUŞUNA GİDER ANLAŞMALI KURUMLAR BANKOSUNA GİDEREK ANADOLU SİGORTA LI OLDUĞUNU BEYAN EDER. (SAĞLIK

Detaylı

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş.

ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. ATAK FİLO ARAÇ KİRALAMA A.Ş. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla hizmet verdiği alanlarda ilklerin de uygulayıcısı

Detaylı

İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN

İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN İSG Sürücü El Kitabı KALİTELİ VE GÜVENLİ ULAŞIM HİZMETLERİ İÇİN Bu kitapçıkta neler var? Hazırlamış olduğumuz bu kitapçıkta müşterilerimize daha iyi ve kaliteli hizmet verebilmek amacıyla sizler için hazırlamış

Detaylı

ANKARA İL AMBULANS SERVİSİ BAŞHEKİMLİĞİ ARAÇ BAKIM, ONARIM VE TAKİP ÇALIŞANI GÖREV TANIMI. İŞİN ADI: Araç Bakım, Onarım ve Takip Çalışan Personeli

ANKARA İL AMBULANS SERVİSİ BAŞHEKİMLİĞİ ARAÇ BAKIM, ONARIM VE TAKİP ÇALIŞANI GÖREV TANIMI. İŞİN ADI: Araç Bakım, Onarım ve Takip Çalışan Personeli No:04 Sayfa No: 1 / 5 BİRİM ADI: Teknik Destek ve Ambulans Lojistik Birimi İŞİN ADI: Araç Bakım, Onarım ve Takip Çalışan Personeli BAĞLI OLDUĞU BİRİM: İl Ambulans Servisi Başhekimliği SORUMLU OLDUĞU KİŞİ:

Detaylı

OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO

OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO OTO SİGORTALARI MEHMETÇİK KASKO SİGORTASI GENİŞLETİLMİŞ KASKO Türk Silahlı Kuvvetleri Mensupları (subay, astsubay, istisnai memur, sivil memur, jandarma uzman, uzman erbaş, işçi ve bunların emeklileri)

Detaylı

ÇAYIRLI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ÇAYIRLI TRAFİK TESCİL VE DENETLEME BÜRO AMİRLİĞİ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 01 YENİ KAYIT TESCİL 1-Araç Gümrük şahadetnameli ise aslı, fatura veya satış belgesi gibi diğer sahiplik belgeleri ise aslı görülmek suretiyle fotokopileri ( Not : Fatura kesim tarihinden 3 ay içerisinde

Detaylı

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU

MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU MESAFELİ SÖZLEŞMELERE DAİR YÖNETMELİK UYARINCA HAZIRLANAN ÖN BİLGİLENDİRME FORMU 1. TANIMLAR KİRAYA VEREN: Ticaret Unvanı: Mobicar Araç Paylaşım Hizmetleri A.Ş. Adresi: Eski Büyükdere Cad. Ayazağa Yolu

Detaylı

*İkamet Adresi fotoğraf

*İkamet Adresi fotoğraf Abone No *TC Kimlik No *Adı - Soyadı BİSİKLET ABONE BİLGİ FORMU ÇABİS. *İkamet Adresi fotoğraf İş Adresi Ev Telefonu İş Telefonu *GSM E Mail *Doğum Yeri ve Tarihi İş bu sözleşme ABONE tarafından doldurulmuş,

Detaylı

S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ

S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ T.C. HANÖNÜ KAYMAKAMLIĞI İLÇE EMNİYET AMİRLİĞİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU S.N Hizmetin Adı İstenen Belgeler Hizmetin Tamamlanma Süresi GİRİŞ ÇIKIŞ 1-Nüfus cüzdan aslı ve fotokopisi BELGESİ 15 DAKİKA 2-Dilekçe

Detaylı

Rp. Statü : KESİN RAPOR Y.P. Statü : Tedarik VAR Mağdur Plaka :

Rp. Statü : KESİN RAPOR Y.P. Statü : Tedarik VAR Mağdur Plaka : SÜREÇ VE OPERASYONLARA İLİŞKİN RAPOR ÖZETİ Sigorta Şirketi : MAPFRE GENEL SİGORTA A.Ş. Dosya Sorumlusu : ERCAN ÖGREDİCİ Dosya No : 4100243313/1 Tramer No : 6361173 Poliçe Tür : TRAFİK Poliçe No : 1-4101403816746-0-0-

Detaylı

5 Yıl Garantili Ultra Servis. Blue Card. Kapınızdaki Servis. Havalimanındaki Servis. Ücretsiz Check-up Before Service. Ön Muayene

5 Yıl Garantili Ultra Servis. Blue Card. Kapınızdaki Servis. Havalimanındaki Servis. Ücretsiz Check-up Before Service. Ön Muayene 5 Yıl Garantili Ultra Servis Blue Card Kapınızdaki Servis Havalimanındaki Servis HAVALİMANINDAKİ SERVİS Ücretsiz Check-up Before Service Hyundai nizi güvenliğiniz ve konforunuz için her türlü detayı düşünerek

Detaylı

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV

Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Televizyon Kullanma Kılavuzu F 49-209 LED TV Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilen ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilen üründen en iyi verimi almanızı

Detaylı

Oto Kaza Branşı Kasko Sigortası Hasarları İçin Gerekli Belgeler

Oto Kaza Branşı Kasko Sigortası Hasarları İçin Gerekli Belgeler Oto Kaza Branşı Kasko Sigortası Hasarları İçin Gerekli Belgeler Kısmi Hasarlar Poliçe fotokopisi Kaza tutanağı (Yeni tip tutanak düzenlenmesi halinde mümkünse olay yeri fotoğraflarının çekilmesi gerekmektedir.)

Detaylı

Kiralamanızın alış saatine 24 saatten fazla zaman var ise, 50 TL tutarında kesinti yapıldıktan sonra iade yapılmaktadır.

Kiralamanızın alış saatine 24 saatten fazla zaman var ise, 50 TL tutarında kesinti yapıldıktan sonra iade yapılmaktadır. 1. Araç vites ve yakıt özellikleri,yaş ve ehliyet yaşı sınırı, provizyon bedeli ve km sınırları aşağıda belirtilmiştir. Fered Rent A Car örnek olarak gösterdiği aracın aynısını ya da yakıt, vites ve segment

Detaylı

Yetkili servislerimizin güncel listesine yukarıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz.

Yetkili servislerimizin güncel listesine yukarıdaki internet adresinden ulaşabilirsiniz. MERKEZ SERVİS FİDELTUS İLERİ TEKNOLOJİ ÜRÜNLERİ SAN.TİC.A.Ş. AKMERKEZ TİCARET MERKEZİ NİSPETİYE CADDESİ E3 BLOK KAT:16 ETİLER 34337 İSTANBUL TEL : +90 (212) 317 60 00 FAX : +90 (212) 317 60 49 ONLINE SERVİS

Detaylı

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ.

EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. EDRİNE ENERJİ İNŞ. TAHH. MÜH. TUR. TEM. REST. SAN. ve TİC. LTD. ŞTİ. 25 yıllık ticari deneyimi ile Araç Kiralama sektöründe saygın firmalarından biridir. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışma anlayışıyla

Detaylı

10 15 dakika 4. Askeri Personel İçin sevk kağıdı 5. Banka Çalışları İçin Sevk Kağıdı

10 15 dakika 4. Askeri Personel İçin sevk kağıdı 5. Banka Çalışları İçin Sevk Kağıdı 1 Yatış İşlemleri 1. Yatış kararı/dr. tarafından verilen yatış kağıdı 2.TC Numaralı Nüfus Kağıdı 3. Yeşil Kartlı Hastalar İçin Sevk Kağıdı 10 15 dakika 4. Askeri Personel İçin sevk kağıdı 5. Banka Çalışları

Detaylı

ARAÇ İADE ALIM KILAVUZU

ARAÇ İADE ALIM KILAVUZU ARAÇ İADE ALIM KILAVUZU 1 2 Değerli müşterimiz, Kira süresi sonunda iade edilen araçların ekspertiz kontrolleri yapılmaktadır.ekspertizde; araçların görselliğini ve teknik işleyişlerini etkileyen, onarım

Detaylı

TOSFED ONLİNE LİSANS SİSTEMİ KAYIT PROSEDÜRÜ LÜTFEN DİKKAT!!!

TOSFED ONLİNE LİSANS SİSTEMİ KAYIT PROSEDÜRÜ LÜTFEN DİKKAT!!! LİSANS TİPLERİ VE TESCİL ÜCRETLERİ Daha önceki uygulamalardan farklı olarak; 1. Lisans tipleri A, B ve C olarak ayrılmamaktadır. 2. Sürücülerimiz Ulusal Ralli Lisansı ile Tırmanma ve Otokrosa katılabilirler

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ARAÇ KİRALAMA TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ni : Madde 2 de tanımı ve kapsamı verilen

Detaylı

İster tek, ister toplu olarak İkinci el araç satın almanın hızlı, kolay ve güvenilir yolu. g a r a n t i f i l o i k i n c i e l.

İster tek, ister toplu olarak İkinci el araç satın almanın hızlı, kolay ve güvenilir yolu. g a r a n t i f i l o i k i n c i e l. İster tek, ister toplu olarak İkinci el araç satın almanın hızlı, kolay ve güvenilir yolu g a r a n t i f i l o i k i n c i e l. c o m İkinci El Araçlar Garanti den Garanti Filo İkinci El, yerinizden bile

Detaylı

KİRALIK ARAÇ KULLANIM KILAVUZU

KİRALIK ARAÇ KULLANIM KILAVUZU KİRALIK ARAÇ KULLANIM KILAVUZU İÇİNDEKİLER Aracı Teslim Alma... 02 Çalınma Durumu... 05 Kaza Halinde... 07 Olağanüstü Durumlar... 12 Arıza ve Onarım... 14 Periyodik Bakımlar... 16 Plaka, Ruhsat veya Anahtarın

Detaylı

Şirketiniz için özel olarak hazırlanan teklifimizi bilgilerinize arz ederiz.

Şirketiniz için özel olarak hazırlanan teklifimizi bilgilerinize arz ederiz. İstanbul, 2016 Şirketiniz için özel olarak hazırlanan teklifimizi bilgilerinize arz ederiz. Anadolu Grubu nun 1960 yılından beri sadece otomotiv sektöründe faaliyet gösteren şirketi Çelik Motor; eşsiz

Detaylı

Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu. BS-820 Smart CI

Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu. BS-820 Smart CI Uydu Alıcısı Kullanma Kılavuzu BS-820 Smart CI Lütfen önce bu kılavuzu okuyun! Değerli Müşterimiz, Modern tesislerde üretilmiş ve titiz kalite kontrol işlemlerinden geçirilmiş olan ürününüzün size en iyi

Detaylı

HASARLI ARAÇ İŞLEMLERİ DERSİ

HASARLI ARAÇ İŞLEMLERİ DERSİ HASARLI ARAÇ İŞLEMLERİ DERSİ Dersin Modülleri Hasar Tespiti Sigorta ve Müşteri İşlemleri Kazandırılan Yeterlikler Hasar tespit yöntemlerini kullanarak belirlediği hasara göre onarım yöntemine karar verebilecektir.

Detaylı

Öncelikle geçmiş olsun. Bu süreç boyunca Allianz Sigorta A.Ş. olarak size en yüksek kalitede hasar hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz.

Öncelikle geçmiş olsun. Bu süreç boyunca Allianz Sigorta A.Ş. olarak size en yüksek kalitede hasar hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Öncelikle geçmiş olsun. Bu süreç boyunca Allianz Sigorta A.Ş. olarak size en yüksek kalitede hasar hizmeti sunacağımızdan emin olabilirsiniz. Hasar sürecinizi hızlandırabilmemiz adına sizin için özetlediğimiz

Detaylı

Mercedes inizi uzun yıllar koruma altına alın!

Mercedes inizi uzun yıllar koruma altına alın! Mercedes inizi uzun yıllar koruma altına alın! 2 yıllık yasal garanti süresince, Mercedes-Benz yetkili servislerine gelenlere 3. yıl garantimiz hediye. Üstelik Advantageplus 4. yıl garanti paketi ile korumanızı

Detaylı

TOKKDER TÜM OTO KİRALAMA KURULUŞLARI DERNEĞİ. Eskime Aşınma Kılavuzu

TOKKDER TÜM OTO KİRALAMA KURULUŞLARI DERNEĞİ. Eskime Aşınma Kılavuzu Eskime Aşınma Kılavuzu 2 Eskime Aşınma Kılavuzunun Amacı Kiralama süresi sonunda iade edilen araçlar kiralama şirketi veya temsilcisi tarafından tetkik ettirilmektedir. Bu tetkiklerde normal kullanım dışında

Detaylı

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI S. 1 Yeni Sürücü Belgesi verme işlemi 2 Fark Sürücü Belgesi verme işlemi 1 - M.T.S. Kursu'na Müracaat Formu (Ek-2 ) 2 - Sürücü Olur Raporu (Son 1 yıl içerisinde Aksaray'dan alınmış ve sınıfına uygun olmalı.)

Detaylı

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın.

Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. ulticar ulticar Multicar ile şirketinize hız ve avantaj katın. Kurumsal araç ve filo kiralama hizmetlerinde anahtar teslim rahatlık sunan Multicar ile detaylarla yorulmayın, finansal ve operasyonel avantajlardan

Detaylı

Uz. Nuri ŞAŞMAZ Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü Maliyet Şube Müdür V.

Uz. Nuri ŞAŞMAZ Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü Maliyet Şube Müdür V. Uz. Nuri ŞAŞMAZ Sağlık Bakanlığı Tedavi Hizmetleri Genel Müdürlüğü Maliyet Şube Müdür V. 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu 18.10.1983 tarihli ve 18195 sayılı Resmi Gazete de yayımlanarak yürürlüğe

Detaylı

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL VE DENETLEME ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI 1 Yeni Sürücü Belgesi verme işlemi 2 Fark Sürücü Belgesi verme işlemi 1 - Öğrenim Belgesi (Belgenin aslı veya sürücü kursu veya okulundan tasdikli fotokopisi) 2 - M.T.S. Kursu'na Müracaat Formu (Ek-2 )

Detaylı

YASAL SORUMLULUKLAR VE SİGORTA

YASAL SORUMLULUKLAR VE SİGORTA YASAL SORUMLULUKLAR VE SİGORTA 1. Motorlu bir aracın işletilmesi için yaptırılacak zorunlu sigorta hangisidir? a) Mali sorumluluk sigortası b) Kasko sigortası c) Yangın sigortası d) Hayat sigortası 2.

Detaylı

HOŞ GELDİNİZ KAZA/HASAR ÇALINMA/GASP PERİYODİK BAKIM ARAÇ ARIZASI YOL YARDIM İKAME ARAÇ KÖTÜ YAKIT LASTİK TRAFİK CEZALARI SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ ARAÇ İADESİ

HOŞ GELDİNİZ KAZA/HASAR ÇALINMA/GASP PERİYODİK BAKIM ARAÇ ARIZASI YOL YARDIM İKAME ARAÇ KÖTÜ YAKIT LASTİK TRAFİK CEZALARI SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ ARAÇ İADESİ HOŞ GELDİNİZ KAZA/HASAR ÇALINMA/GASP PERİYODİK BAKIM ARAÇ ARIZASI YOL YARDIM İKAME ARAÇ KÖTÜ YAKIT LASTİK OTOYOL GEÇİŞ SİSTEMLERİ TRAFİK CEZALARI SÜRÜŞ GÜVENLİĞİ ARAÇ İADESİ Firmamız, 1980 yılında Sn.

Detaylı

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...1 I. KONUNUN ÖNEMİ...1 II. KONUNUN SEÇİLİŞ AMACI...2 III. KONU SINIRLANDIRMASI VE İNCELEME PLANI...8

İÇİNDEKİLER GİRİŞ...1 I. KONUNUN ÖNEMİ...1 II. KONUNUN SEÇİLİŞ AMACI...2 III. KONU SINIRLANDIRMASI VE İNCELEME PLANI...8 XIV İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...VII ÖZET...XI ABSTRACT...XII İÇİNDEKİLER...XIII KISALTMALAR...XXIII GİRİŞ...1 I. KONUNUN ÖNEMİ...1 II. KONUNUN SEÇİLİŞ AMACI...2 III. KONU SINIRLANDIRMASI VE İNCELEME PLANI...8

Detaylı

Erka Ankara Teknoloji Biyomedikal, Tıb elektroniği, elektronik labaratuvar, hastane medikal alt yapı, tıbbı cihaz bakım ve onarımı, elektronik kart

Erka Ankara Teknoloji Biyomedikal, Tıb elektroniği, elektronik labaratuvar, hastane medikal alt yapı, tıbbı cihaz bakım ve onarımı, elektronik kart Erka Ankara Teknoloji Biyomedikal, Tıb elektroniği, elektronik labaratuvar, hastane medikal alt yapı, tıbbı cihaz bakım ve onarımı, elektronik kart tamiratları, yıllık bakım anlaşmaları, yedek parça ve

Detaylı

İSPANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR

İSPANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR İSPANYA VİZE BAŞVURUSU İÇİN GEREKLİ EVRAKLAR ÖĞRENCİNİN EVRAKLARI Pasaport Planlanan seyahat tarihinden itibaren en az 6 ay daha gecerlilik süresi olmalı, pasaportun içerisinde en az 2 adet boş vize sayfası

Detaylı

Sürücü Belgesi Sınıfı :.. Tanzim eden makam:..

Sürücü Belgesi Sınıfı :.. Tanzim eden makam:.. Ferco Motor ve Müzik Sistemleri A.Ş. Taşıt Kullanma Sözleşmesi Bay/Bayan/Firma TC Kimlik No / V.D. No E-mail Sürücü Belgesine Ait Bilgi Sürücü Belgesi Sınıfı :.. Numarası :.. Tanzim eden makam:.. Tarih

Detaylı

KASTAMONU VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü KAMU HİZMET STANDARTLARI

KASTAMONU VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü KAMU HİZMET STANDARTLARI KASTAMONU VALİLİĞİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü KAMU HİZMET STANDARTLARI S.NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRASİ (EN GEÇ) 1 2-) Teknik

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Samsung Galaxy S3 Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım Samsung Galaxy S3 Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Samsung Galaxy S III Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [ ] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

1) Teminat Kapsamı tl satış bedeli arasındaki muhtelif marka ve modeldeki elektronik cihazlar için;

1) Teminat Kapsamı tl satış bedeli arasındaki muhtelif marka ve modeldeki elektronik cihazlar için; 1) Teminat Kapsamı 0-4000 tl satış bedeli arasındaki muhtelif marka ve modeldeki elektronik cihazlar için; 1.1. Sıvı teması sonucu doğan korozyon hasarları, 1.2. Çarpma, Düşme sonucu oluşacak kırılmalar,

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*):

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI (*): MASRAFIN ADI Faiz Oranı

Detaylı

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş.

TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. TÜRK TELEKOMÜNİKASYON A.Ş. ARAÇ/ İŞ MAKİNASI SATIŞI TEKNİK ŞARTNAMESİ İK, DESTEK VE REGÜLASYON BAŞKANLIĞI, TESİS YÖNETİMİ VE LOJİSTİK HİZMETLERİ DİREKTÖRLÜĞÜ KONU: Bu Teknik Şartname; Türk Telekom tarafından

Detaylı

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ

C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ C5 ELECTRONICS B2B SİTESİ ÜZERİNDEN SANAL POS KULLANIM SÖZLEŞMESİ MADDE 1- SÖZLEŞMENİN TARAFLARI İş bu sözleşme; Akaretler, Süleyman Seba Cad. Bjk Plaza B Blok K:1 34357, Beşiktaş/İstanbul adresinde yerleşik

Detaylı

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI

TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI TEKNOKOM Araç Kiralama Takip Sistemi SİSTEMİN YAPISI Araç kiralama takip sistemi, aşağıda listelenen modüllerden bir araya gelmek üzere, web tabanlı uygulama olarak programlanmıştır. Web tabanlı uygulamalar,

Detaylı

VODAFONE SMART TAB 10 TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ

VODAFONE SMART TAB 10 TABLET KAMPANYASI TAAHHÜTNAMESİ ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone Smart Tab 10 Tablet Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istemem sebebiyle.../.../... tarihli, [...] numaralı GSM hattı için imzaladığım Vodafone Tip

Detaylı

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * :

İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU TAHSİL EDİLECEK FAİZ, ÜCRET, MASRAF VE KOMİSYON TUTARLARI * : İŞYERİ KREDİSİ / KONUT FİNANSMANI HARİCİNDEKİ KONUT KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İŞYERİ KREDİSİ / KONUT KREDİSİ (Konut Finansmanı Harici) Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı

Detaylı

KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI KAYSERİ İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 2 3 4 Sürücü belgesi işlemleri (sertifika karşılığı ilk kez sürücü belgesi verilmesi) Yabancı ülke sürücü

Detaylı

KORU SİGORTA KORU MİNİ ONARIM HİZMETİ

KORU SİGORTA KORU MİNİ ONARIM HİZMETİ KORU SİGORTA KORU MİNİ ONARIM HİZMETİ KORU MİNİ ONARIM HİZMETİ NEDİR? KORU Mini Onarım hizmeti, KORU Sigorta kasko veya trafik poliçesi kapsamındaki aracınızın ( özel otomobil, SUV,.5 ton Brüt Ağırlığa

Detaylı

T.C. OTLUKBELİ KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği. Belgelendirme Büro Amirliği Hizmet Standartları

T.C. OTLUKBELİ KAYMAKAMLIĞI İlçe Emniyet Amirliği. Belgelendirme Büro Amirliği Hizmet Standartları Belgelendirme Büro Amirliği Hizmet Standartları HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ ENGEÇ 1- lık Makamı'na dilekçe 1 YİVSİZ TÜFEK RUHSATNAMESİ İŞLEMLERİ ( İlk müracaat ) 2- İki adet renkli vesikalık fotoğraf, (Son

Detaylı

BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ

BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ BAKIM / ONARIM SÖZLEŞMESİ İş bu sözleşme ekte belirtilen 10 Bölüm ve bu bölümler içerisinde yer alan maddelerden oluşmaktadır. Tarafların aralarında karşılıklı okunup anlaşılarak her sayfasının ayrı ayrı

Detaylı

ARAÇ KİRALAMA SÖZLEŞMESİ

ARAÇ KİRALAMA SÖZLEŞMESİ ARAÇ KİRALAMA SÖZLEŞMESİ İşbu "Araç Kira Sözleşmesi" (Kısaca "Sözleşme") taraflar arasında imzalanan ARAÇ TESLİM FORMU'nun (Kısaca "Form") eki ve ayrılmaz bir parçasıdır. İşbu sözleşme ile Özsümer Turizm

Detaylı

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU

İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU İHTİYAÇ KREDİSİ BİLGİ ve TALEP FORMU ÜRÜNE AİT BİLGİLER: Ürünün Adı İHTİYAÇ KREDİSİ Süresi (Vadesi) Kredinin Tutarı TAHSİL EDİLECEK FAİZ ÜCRET ve MASRAF TUTARLARI (*): FAİZİN/MASRAFIN/ÜCRETİN FAİZ MASRAF

Detaylı

KİRALAMA HAKKINDA BİLGİLER ( UZUN DÖNEM 12 AY - 24 AY - 36 AY - 48 AY ) KİRALAMA HAKKINDA BİLGİLER ( KISA DÖNEM 1 AY - 3 AY - 6 AY )

KİRALAMA HAKKINDA BİLGİLER ( UZUN DÖNEM 12 AY - 24 AY - 36 AY - 48 AY ) KİRALAMA HAKKINDA BİLGİLER ( KISA DÖNEM 1 AY - 3 AY - 6 AY ) PROTON Türkiye Genel distribütörü ULU MOTOR Sanayi ve Tic A.Ş. GEREKLİ EVRAKLAR ( UZUN VADE 12 AY- 24 AY- 36 AY- 48 AY) GEREKLİ EVRAKLAR ( KISA VADE 1 AY- 3 AY 6 AY) 1- Eksiksiz doldurulmuş ve bayi kaşesi

Detaylı

ATS Pro. Araç Filo Yönetimi Yazılımı. www.orjin.net

ATS Pro. Araç Filo Yönetimi Yazılımı. www.orjin.net ATS Pro Araç Filo Yönetimi Yazılımı www.orjin.net Orjin Yazılım Hakkında Orjin Yazılım Hakkında ORJIN Yazılım 10 Yıllık Tecrübemize Ortak Olun... 1998 yılında, bilişim sektöründe tecrübeli ve dinamik bir

Detaylı

Asansör Kazalarında Üçüncü Kişilere Karşı Sorumluluk Sigortası

Asansör Kazalarında Üçüncü Kişilere Karşı Sorumluluk Sigortası Asansör Kazalarında Üçüncü Kişilere Karşı Sorumluluk Sigortası Sigortalının konuyla ilgili görüş ve bilgileri, Zararın tespitine yönelik belge (Eksper raporu, mahkeme bilirkişi raporu vs.), Tarafların

Detaylı

ServicePlus: 3. yıl için uzatılmış garanti

ServicePlus: 3. yıl için uzatılmış garanti ServicePlus: 3. yıl için uzatılmış garanti Yetkili servise 2 yıl düzenli gelenlere, 3. yıl ServicePlus hediye! İlk 2 yıl boyunca bakım, onarım, kaporta ve boya işlemlerini düzenli olarak Mercedes-Benz

Detaylı

8 MART EHLİYET SINAVI Trafik ve Çevre Soruları

8 MART EHLİYET SINAVI Trafik ve Çevre Soruları - 1-1. Aşağıdakilerden hangisi, yaya ve sürücülerin trafikteki davranışlarının altında yatan psikolojik süreçleri inceler? A) Adli tıp B) Kazazede C) Trafik psikolojisi D) İlk yardımcı 2. I- Araçların

Detaylı

İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜN TANITIM...2 2. UYARILAR...2 3. GİRİŞ...3 4. FID BAĞLANTININ YAPILMASI...3 5. ÜRETİCİ FİRMA BİLGİLERİ...4 6. GARANTİ ŞARTLARI...

İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜN TANITIM...2 2. UYARILAR...2 3. GİRİŞ...3 4. FID BAĞLANTININ YAPILMASI...3 5. ÜRETİCİ FİRMA BİLGİLERİ...4 6. GARANTİ ŞARTLARI... İÇİNDEKİLER 1. ÜRÜN TANITIM...2 2. UYARILAR...2 3. GİRİŞ...3 4. FID BAĞLANTININ YAPILMASI...3 5. ÜRETİCİ FİRMA BİLGİLERİ...4 6. GARANTİ ŞARTLARI...7 7. GARANTİ KAPSAMI DIŞINDA KALAN DURUMLAR...7 Değerli

Detaylı

ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

ISPARTA EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ TRAFİK TESCİL ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU 1 2 SUNULAN Yeni Kayıt Araç Tescil Trafik şahadetnameli Araç Tescil 1- Fatura 2- Uygunluk Belgesi 3- Özel tüketim Vergisi Makbuzu (Aslı) 4- Trafik Sigortası 5- Şoförler Odasından Yeni Kayıt dosyası 6-

Detaylı

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE

ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE ANKARA ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL ARAŞTIRMA PROJELERİ KOORDİNATÖRLÜĞÜ'NE 2006K-120470 No lu YUUP Projesi Kapsamında temin edilecek olan TARLA-2014TSHZ001 teknik sartname dökünanı numarası ile verilen ARAÇ KİRALAMA

Detaylı

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz!

Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Toyota Ayrıcalıklar Dünyasına Hoş Geldiniz! Müşteri Memnuniyeti Toyota dünyanın en çok tercih edilen otomotiv markası çünkü tüketicisini en çok memnun eden marka. Bunun kanıtı ortada: Toyota, Ulusal Kalite

Detaylı

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU

T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU T.C. TRAKYA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK ARAŞTIRMA VE UYGULAMA MERKEZİ HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Yatış İşlemleri Hasta Kabul

Detaylı

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU

SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU SEYAHAT SAĞLIK SİGORTASI TAZMİNAT TALEP FORMU * Lütfen, tüm soruları yanıtlayınız Gerekli durumda ek kağıt kullanabilirsiniz * Tüm fatura asılları ve medikal belgeleri forma ekleyiniz Poliçe No: Başlangıç

Detaylı

MADDE 2 SÖZLEŞME KONUSU

MADDE 2 SÖZLEŞME KONUSU SERVİS SÖZLEŞMESİ MADDE 1 TARAFLAR A- Kapanlar Otomotiv Ltd.Şti. Ozan Abay Cd.No:38 Salhane Bayraklı-İZMİR B- Müşteri MADDE 2 SÖZLEŞME KONUSU Müşterinin iş bu sözleşmede öngörülen ve tanımlanan şekilde

Detaylı

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi

Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanya Taahhütnamesi ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım ipad Retina ve ipad Mini Kampanyaları ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

n SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ALTINOVA MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI

n SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ALTINOVA MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ALTINOVA MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO HİZMET ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ) 1 Banka/Ptt Şube Değişikliği SİGORTALILIK DURUMU

Detaylı

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası

Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 Ve Yeni ipad Kampanyası ye, (kısaca Vodafone) tarafından yürütülen Vodafone İş Ortağım Smart Tab 10 ve Yeni ipad Kampanyası ndan (Kampanya) yararlanmak istememiz sebebiyle.../.../... tarihli, Ek te belirtilen hatlarımız için

Detaylı

Asansör Kazalarında Üçüncü Kişilere Karşı Sorumluluk Sigortası

Asansör Kazalarında Üçüncü Kişilere Karşı Sorumluluk Sigortası Asansör Kazalarında Üçüncü Kişilere Karşı Sorumluluk Sigortası Zararın tespitine yönelik belge (Eksper raporu, mahkeme bilirkişi raporu vs.), Asansörün bakım anlaşması kopyası İşletme ve Ürün Sorumluluk

Detaylı

Yol Yardım Kitapçığı

Yol Yardım Kitapçığı Yol Yardım Kitapçığı Fleetcorp Operasyonel Taşıt Kiralama ve Turizm A.Ş. Büyük Mükellefler V.D: 3060061341 Tamburi Ali Efendi Sok. No.13 34337 Giriş Kat Doğuş Center Etiler - Beşiktaş / İstanbul Tel: +90

Detaylı

STANDART KALİBRASYON HİZMET VE KALİBRASYON TAKİP DESTEK ŞARTLARI SÖZLEŞMESİ

STANDART KALİBRASYON HİZMET VE KALİBRASYON TAKİP DESTEK ŞARTLARI SÖZLEŞMESİ 1. Tanımlamalar ve Genel Şartlar 1.1 Bu dokümanda Türk Hava Yolları Teknik A. Ş. Kalibrasyon Laboratuvarı Kalibrasyon Laboratuvarı olarak, hizmet talebinde bulunan firma, kurum ve şahıslar ise MÜŞTERİ

Detaylı