BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU"

Transkript

1 Sayfası :2. Syf

2 Sayfası :5. Syf

3 Sayfası :4. Syf

4 Sayfası :4. Syf

5 Sayfası :11. Syf

6 Sayfası :4. Syf

7 Sayfası :4. Syf

8 Sayfası :2. Syf

9 Sayfası :7. Syf

10 Sayfası :6. Syf

11 Sayfası :15. Syf

12 Sayfası :14. Syf SON DAKİKA GAZETESİ

13 Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu ndan tiyatroya davet var Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü ilçede yaģayan çocuk ve gençleri tiyatronun büyülü dünyasıyla tanıģtırıyor. 20 kiģilik sınıflarda drama eğitimi alan tiyatro kursiyerleri öykü, Ģiir, masal ve resimden drama yaratmanın yanı sıra sahne tekniklerini de öğreniyor. Ġlçede yaģayan gençleri ve çocukları tiyatro kurslarına davet eden BaĢkan Selvitopu tiyatronun önemine değindi ve tiyatronun bireysel, sosyal geliģimi olumlu yönde etkilediğini söyledi. Karabağlar Belediyesi gençlere ve çocuklara yönelik kurslara devam ediyor. Kültür Müdürlüğü çocukların ve gençlerin bu yaz tatillerini verimli geçirmeleri için tiyatro kursu düzenledi yaş arasındaki çocuk ve gençlere yönelik düzenlenen kurslarda kursiyerler hem kişisel özellilerini geliştiriyor hem de tiyatronun incelikleriyle ilgili eğitim görüyor. Ücretsiz olarak verilen ve sekiz hafta sürecek kurslarda kursiyerlere, öykü, şiir, masal ve resimden drama yaratma, genel sahne bilgisi, rol ve mimik eğitimleri veriliyor. Eğitimler Karabağlar Belediyesi ne ait Üçkuyular, Limontepe semt merkezleri ile Bozyaka Kültür Merkezi ve Reşat Nuri Güntekin Çocuk Kitaplığı nda yirmişer kişilik gruplar halinde veriliyor. BAġKAN DAN TĠYATRO KURSLARINA DAVET Sosyal belediyecilik anlayışıyla Karabağlar da sosyal ve kültürel etkinliklere de önem vermeyi sürdürdüklerini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu çocuklara ve gençlere yönelik gerçekleştirilecek etkinlikleri artıracaklarını söyledi. İlçede yaşayan gençleri ve çocukları tiyatro kurslarına davet eden Başkan Selvitopu tiyatronun önemine değindi ve tiyatronun bireysel, sosyal gelişimi olumlu yönde etkilediğini söyledi. Selvitopu, Tiyatro bireylerin sosyal ve kültürel gelişimleri için çok önemli. Biz de Karabağlar Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan çocukların bu sanatı öğrenmeleri için çeşitli kurslar düzenliyoruz. Ücretsiz olarak semt merkezleri ve kültür merkezlerimizde düzenlediğimiz kurslara ilçemizdeki gençlerin ve çocukların katılmalarını istiyoruz. Aileler de bu konuda yetenekli olan çocuklarını kurslara göndermeliler dedi.

14 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da çocuklar ve gençler tiyatro öğreniyor Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü ilçede yaşayan çocuk ve gençleri tiyatronun büyülü dünyasıyla tanıştırıyor. 20 kişilik sınıflarda drama eğitimi alan tiyatro kursiyerleri öykü, şiir, masal ve resimden drama yaratmanın yanı sıra sahne tekniklerini de öğreniyor. İlçede yaşayan gençleri ve çocukları tiyatro kurslarına davet eden Başkan Selvitopu tiyatronun önemine değindi ve tiyatronun bireysel, sosyal gelişimi olumlu yönde etkilediğini söyledi. Karabağlar Belediyesi gençlere ve çocuklara yönelik kurslara devam ediyor. Kültür Müdürlüğü çocukların ve gençlerin bu yaz tatillerini verimli geçirmeleri için tiyatro kursu düzenledi yaş arasındaki çocuk ve gençlere yönelik düzenlenen kurslarda kursiyerler hem kişisel özellilerini geliştiriyor hem de tiyatronun incelikleriyle ilgili eğitim görüyor. Ücretsiz olarak verilen ve sekiz hafta sürecek kurslarda kursiyerlere, öykü, şiir, masal ve resimden drama yaratma, genel sahne bilgisi, rol ve mimik eğitimleri veriliyor. Eğitimler Karabağlar Belediyesi ne ait Üçkuyular, Limontepe semt merkezleri ile Bozyaka Kültür Merkezi ve Reşat Nuri Güntekin Çocuk Kitaplığı nda yirmişer kişilik gruplar halinde veriliyor. BAŞKAN DAN TİYATRO KURSLARINA DAVET Sosyal belediyecilik anlayışıyla Karabağlar da sosyal ve kültürel etkinliklere de önem vermeyi sürdürdüklerini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu çocuklara ve gençlere yönelik gerçekleştirilecek etkinlikleri artıracaklarını söyledi. İlçede yaşayan gençleri ve çocukları tiyatro kurslarına davet eden Başkan Selvitopu tiyatronun önemine değindi ve tiyatronun bireysel, sosyal gelişimi olumlu yönde etkilediğini söyledi. Selvitopu, Tiyatro bireylerin sosyal ve kültürel gelişimleri için çok önemli. Biz de Karabağlar Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan çocukların bu sanatı öğrenmeleri için çeşitli kurslar düzenliyoruz. Ücretsiz olarak semt merkezleri ve kültür merkezlerimizde düzenlediğimiz kurslara ilçemizdeki gençlerin ve çocukların katılmalarını istiyoruz. Aileler de bu konuda yetenekli olan çocuklarını kurslara göndermeliler. Dedi.

15 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da tiyatro kursu Karabağlar Belediyesi gençlere ve çocuklara yönelik kurslara devam ediyor. Kültür Müdürlüğü çocukların ve gençlerin bu yaz tatillerini verimli geçirmeleri için tiyatro kursu düzenledi yaş arasındaki çocuk ve gençlere yönelik düzenlenen kurslarda kursiyerler hem kişisel özellilerini geliştiriyor hem de tiyatronun incelikleriyle ilgili eğitim görüyor. Ücretsiz olarak verilen ve sekiz hafta sürecek kurslarda kursiyerlere, öykü, şiir, masal ve resimden drama yaratma, genel sahne bilgisi, rol ve mimik eğitimleri veriliyor. Eğitimler Karabağlar Belediyesi'ne ait Üçkuyular, Limontepe semt merkezleri ile Bozyaka Kültür Merkezi ve Reşat Nuri Güntekin Çocuk Kitaplığı'nda yirmişer kişilik gruplar halinde veriliyor. BAŞKAN'DAN DAVET Sosyal belediyecilik anlayışıyla Karabağlar'da sosyal ve kültürel etkinliklere de önem vermeyi sürdürdüklerini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu çocuklara ve gençlere yönelik gerçekleştirilecek etkinlikleri artıracaklarını söyledi. İlçede yaşayan gençleri ve çocukları tiyatro kurslarına davet eden Başkan Selvitopu tiyatronun önemine değindi, "Kurslara ilçemizdeki gençlerin ve çocukların katılmalarını istiyoruz. Aileler de bu konuda yetenekli olan çocuklarını kurslara göndermeliler" dedi.

16 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da çocuklar ve gençler tiyatro öğreniyor Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü ilçede yaģayan çocuk ve gençleri tiyatronun büyülü dünyasıyla tanıģtırıyor. 20 kiģilik sınıflarda drama eğitimi alan tiyatro kursiyerleri öykü, Ģiir, masal ve resimden drama yaratmanın yanı sıra sahne tekniklerini de öğreniyor.ġlçede yaģayan gençleri ve çocukları tiyatro kurslarına davet eden BaĢkan Selvitopu tiyatronun önemine değindi ve tiyatronun bireysel, sosyal geliģimi olumlu yönde etkilediğini söyledi. Karabağlar Belediyesi gençlere ve çocuklara yönelik kurslara devam ediyor. Kültür Müdürlüğü çocukların ve gençlerin bu yaz tatillerini verimli geçirmeleri için tiyatro kursu düzenledi yaş arasındaki çocuk ve gençlere yönelik düzenlenen kurslarda kursiyerler hem kişisel özellilerini geliştiriyor hem de tiyatronun incelikleriyle ilgili eğitim görüyor. Ücretsiz olarak verilen ve sekiz hafta sürecek kurslarda kursiyerlere, öykü, şiir, masal ve resimden drama yaratma, genel sahne bilgisi, rol ve mimik eğitimleri veriliyor. Eğitimler Karabağlar Belediyesi ne ait Üçkuyular, Limontepe semt merkezleri ile Bozyaka Kültür Merkezi ve Reşat Nuri Güntekin Çocuk Kitaplığı nda yirmişer kişilik gruplar halinde veriliyor. BAġKAN DAN TĠYATRO KURSLARINA DAVET Sosyal belediyecilik anlayışıyla Karabağlar da sosyal ve kültürel etkinliklere de önem vermeyi sürdürdüklerini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu çocuklara ve gençlere yönelik gerçekleştirilecek etkinlikleri artıracaklarını söyledi. İlçede yaşayan gençleri ve çocukları tiyatro kurslarına davet eden Başkan Selvitopu tiyatronun önemine değindi ve tiyatronun bireysel, sosyal gelişimi olumlu yönde etkilediğini söyledi. Selvitopu, Tiyatro bireylerin sosyal ve kültürel geliģimleri için çok önemli. Biz de Karabağlar Belediyesi olarak ilçemizde yaģayan çocukların bu sanatı öğrenmeleri için çeģitli kurslar düzenliyoruz. Ücretsiz olarak semt merkezleri ve kültür merkezlerimizde düzenlediğimiz kurslara ilçemizdeki gençlerin ve çocukların katılmalarını istiyoruz. Aileler de bu konuda yetenekli olan çocuklarını kurslara göndermeliler. Dedi.

17 Sayfası :İnternet Sitesi KARABAĞLARLAR'DA ÇOCUKLARA TĠYATRO EĞĠTĠMĠ Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü çocukların ve gençlerin bu yaz tatillerini verimli geçirmeleri için tiyatro kursu düzenledi. Karabağlar Belediyesi Kültür Müdürlüğü ilçede yaşayan çocuk ve gençleri tiyatronun büyülü dünyasıyla tanıştırıyor yaş arasındaki çocuk ve gençlere yönelik düzenlenen kurslarda kursiyerler hem kişisel özellilerini geliştiriyor hem de tiyatronun incelikleriyle ilgili eğitim görüyor. Ücretsiz olarak verilen ve sekiz hafta sürecek kurslarda kursiyerlere, öykü, şiir, masal ve resimden drama yaratma, genel sahne bilgisi, rol ve mimik eğitimleri veriliyor. Eğitimler Karabağlar Belediyesi ne ait Üçkuyular, Limontepe semt merkezleri ile Bozyaka Kültür Merkezi ve Reşat Nuri Güntekin Çocuk Kitaplığı nda yirmişer kişilik gruplar halinde veriliyor. Sosyal belediyecilik anlayışıyla Karabağlar da sosyal ve kültürel etkinliklere de önem vermeyi sürdürdüklerini belirten Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu çocuklara ve gençlere yönelik gerçekleştirilecek etkinlikleri artıracaklarını söyledi. İlçede yaşayan gençleri ve çocukları tiyatro kurslarına davet eden Başkan Selvitopu tiyatronun önemine değindi ve tiyatronun bireysel, sosyal gelişimi olumlu yönde etkilediğini söyledi. Selvitopu, Tiyatro bireylerin sosyal ve kültürel gelişimleri için çok önemli. Biz de Karabağlar Belediyesi olarak ilçemizde yaşayan çocukların bu sanatı öğrenmeleri için çeşitli kurslar düzenliyoruz. Ücretsiz olarak semt merkezleri ve kültür merkezlerimizde düzenlediğimiz kurslara ilçemizdeki gençlerin ve çocukların katılmalarını istiyoruz. Aileler de bu konuda yetenekli olan çocuklarını kurslara göndermeliler. dedi.

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası : 12. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8.syf Sayfası :7.syf Sayfası :7.syf Sayfası :9.syf Sayfası : 7.syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1.syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi'nden okullara destek Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Son Dakika Gazetesi Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu ndan 'kent kimliği'

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :1-9. Syf SON DAKİKA GAZETESİ BALKAN GÜNLÜĞÜ GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :11.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Son Dakika KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU: Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :12. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da yüzlerce işçi nefes aldı: Temizlik ihalesi Karabağlar ilçesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZKAB, 2. yılını Selvitopu yla kutladı Merkezi Karabağlar'da bulunan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Karabağlar'da imece usulü iftar Arap Hasan Mahallesi sakinleri esnaf ile ele ele vererek iftar yemeği düzenledi. Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar halkı Kültür Merkezi istedi Karabağlar Belediyesi nin halkın istekleri doğrultusunda bölgeye kazandıracağı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :22. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Engelli ressam, resim sevgisini köylülere aşılıyor Karabağlar'a

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Kentsel Dönüşümde Ortak Adım Atacaklar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Sosyal projelerde sivil toplum kuruluşlarına

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :1-14. Syf Sayfası :16. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da dönüşüm başlıyor

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :16. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Haklarını öğrenen kadınlar sertifika

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :17. Syf Sayfası :1-9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :24. Syf. (Sosyal Demokrat Belediyecilik Eki) Karabağlar da asansörler mercek altında Ġlçedeki bin 800 civarındaki

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi KARABAĞLAR'DA "STRATEJİK PLAN MUTLULUĞU Karabağlar Belediyesi stratejik

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :30.052014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da bir ilk

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 7.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 6.syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 9.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 5.syf BASIN

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da aşı zamanı Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ilçe sınırları

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :31.056.2014 Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf. Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :19. Syf Sayfası :2. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :2. Syf Sayfası :16.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da miniklere okul seti Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası : 3. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :13. Syf ANAYURT GAZETESİ EGE TELGRAF GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf HÜRSES

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-5 Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar 5 Yılda Modern Hale Dönüşecek Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu hedefinin Karabağlar ı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da her gün 800 kişiye iftar Karabağlar Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün 4 noktada,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Meslekdaşlardan Selvitopu na Ziyaret Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU : 1-8.syf : 1-9.syf : 1-9.syf : 1-5.syf : 7.syf : 9.syf : 1-9.syf : 7.syf : 1-9.syf : 9.syf : 1-5.syf : 1-5.syf : 5.syf Selvitopu ndan dönüşümde sosyal patlama uyarısı! İzmir de kentsel dönüşüme en çok

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :24. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Meclisi Sivas şehitlerin unutmadı Karabağlar Belediye

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Selvitopu ndan Gazze mesajı: Dünyanın kardeşliğe ihtiyacı var Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Yayın Tarihi :23.05.2014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :17. Syf. Sayfası :16. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası

Detaylı

Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi nde verilen ücretsiz bağlama kursu ile gençlere hizmet vermeye devam ediyor.

Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi nde verilen ücretsiz bağlama kursu ile gençlere hizmet vermeye devam ediyor. Antakya Belediyesi Gençlik Merkezi nde verilen ücretsiz bağlama kursu ile gençlere hizmet vermeye devam ediyor. Antakya Belediyesi nden konuyla ilgili yapılan açıklamada şunlara yer verildi; Antakya Belediyesi

Detaylı

TÜRKİYE İŞ KURUMU TARAFINDAN İZMİR İLİNDE VERİLECEK GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ

TÜRKİYE İŞ KURUMU TARAFINDAN İZMİR İLİNDE VERİLECEK GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ TÜRKİYE İŞ KURUMU TARAFINDAN İZMİR İLİNDE VERİLECEK GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMLERİ İşinizin Patronu Olmak İster Misiniz? İŞKUR, Kuruma kayıtlı kişilere yönelik olarak kendi işlerini kurmalarına ve geliştirmelerine

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu

Beyoğlu'nda Mayıs coşkusu Bilge kentin yeni sesi SAYI: 17 MAYIS 2013 Etkinlik ÖZEL SAYI BEYOĞLU BELEDİYESİ NİN AYLIK ÜCRETSİZ YAYINIDIR www.beyoglu.bel.tr 444 0 160 Önemli icraat ve etkinliklerimiz ilçemizin dört bir yanında start

Detaylı

DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER. PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER. PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü DARENDE KAYMAKAMLIĞI NCA2012 YILINDA GERÇEKLEŞTİRİLEN PROJELER Hibe Kaynağı Uygulama Yeri Proje Ortakları Yararlanıcı Sayısı PROJENİN Bir Öğün Sıcak Yemek, Geleceğimiz Demek Sosyal Yardımlar Genel Müdürlüğü

Detaylı

TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET

TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET TARSUS BELEDİYESİ NE ZİYARET Toplum Projesi etkinliği olarak İngilizce öğretmenimiz, rehberlik öğretmenimiz ve biz, yani beş Tarsus lu öğrenci, belediyenin Tarsus ta yürüttüğü sosyal hizmetlerin neler

Detaylı

'Yaz Okulu'na Ne Dersiniz?

'Yaz Okulu'na Ne Dersiniz? On5yirmi5.com 'Yaz Okulu'na Ne Dersiniz? Sınavların ve okulların bitmesine sayılı günler kaldı. Peki çocuğunuz tatilde ne yapacak? Belki de yaz okulu ona vereceğiniz en güzel hediye olabilir... Yayın Tarihi

Detaylı

BASIN BĠRĠMĠ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BĠRĠMĠ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1-7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :9. Syf SON DAKĠKA

Detaylı

Kentliye seslendi. ye nin örnek ilçesi haline getirmek. Ünal, Kentlileri; bir yelpazede devam ediyor. Hizmetlerimizin. hizmetlerin en etkin

Kentliye seslendi. ye nin örnek ilçesi haline getirmek. Ünal, Kentlileri; bir yelpazede devam ediyor. Hizmetlerimizin. hizmetlerin en etkin Kentliye seslendi Başkan Ünal, Kentlileri; Kentleşme düzeyiyle, alt yapısıyla, sınırları içinde yaşayanların eğitim ve kültür seviyesiyle İstanbul un modern ve aydınlık yüzü olan Beşiktaş ı Türki- BEŞİKTAŞ

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015

KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 KÜLTÜR VE SOSYAL IŞLER MÜDÜRLÜĞÜ FAALİYETLERİ EKİM 2015 MALKARA BELEDİYE AKADEMİSİ'NDE SATRANÇ, BALE, DRAMA, DİKSİYON VE RESİM KURSLARI BAŞLADI Malkara Belediyesi'nin İşimiz, Gücümüz Malkara sloganıyla

Detaylı

Türk filmleri günü!..

Türk filmleri günü!.. Neşeyle kutladılar Beşiktaş Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi ile birlikte ortaklaşa düzenlenen Meslek Edindirme Kursları'ndan Bilgisayar Kursu öğrencileri 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü neşeyle kutladı,

Detaylı

Ülkemizde Tehlikenin yeni adı sentetik uyuşturucular

Ülkemizde Tehlikenin yeni adı sentetik uyuşturucular SAĞLIKLI YAŞAM Ülkemizde Tehlikenin yeni adı sentetik uyuşturucular NELER YAPTIK METRUK BİNALAR Kötü alışkanlıklara eğilimi olan kişilerin barınmasına müsait, harabe halindeki metruk binalar tespit edilip

Detaylı

T.C. MANĠSA BELEDĠYESĠ Kültür ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü

T.C. MANĠSA BELEDĠYESĠ Kültür ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü T.C. MANĠSA BELEDĠYESĠ Kültür ve Sosyal ĠĢler Müdürlüğü MANĠSA BELEDĠYESĠ KONSERVATUVARI 2011-2012 EĞĠTĠM ÖĞRETĠM YILI ÖZEL YETENEK SINAV KILAVUZU Sevgili Manisalılar; Günümüzde, toplumumuzun daha ileri

Detaylı

BEYAZ PUSULA 4+ YAŞ MASAL ORMANI MİNİ EĞİTİM SETİ ( 8 Dergi ) 100,00 70,00

BEYAZ PUSULA 4+ YAŞ MASAL ORMANI MİNİ EĞİTİM SETİ ( 8 Dergi ) 100,00 70,00 2016-2017 BEYAZ PUSULA YAYINLARI SETLER BEYAZ PUSULA 5+ YAŞ İLERİ EĞİTİM MAXİ SET - ÇANTALI ( 10 Dergi + 5 Kitap ) 190,00 130,00 BEYAZ PUSULA 5+ YAŞ İLERİ EĞİTİM MAXİ SET ( 10 Dergi + 5 Kitap ) 180,00

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU Belediye Meclisimiz 01/07/2015 Çarşamba Günü Saat 18.00 da Yeşillik Caddesi No:232 adresindeki Karabağlar Belediyesi bünyesinde bulunan Meclis Toplantı Salonunda aşağıdaki

Detaylı

Çipli Kimlik Kartı İçin İlk Başvuru Vali Çiçek ten

Çipli Kimlik Kartı İçin İlk Başvuru Vali Çiçek ten Çipli Kimlik Kartı İçin İlk Başvuru Vali Çiçek ten Muğla Valisi Amir Çiçek, İçişleri Bakanlığı Nüfus ve Vatandaşlık İşleri Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı projesi

Detaylı

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU

KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU KARABAĞLAR BELEDİYE MECLİSİ DUYURU Belediye Meclisimiz 01/07/2016 Cuma Günü Saat 18.00 da Yeşillik Caddesi No:232 adresindeki Karabağlar Belediyesi bünyesinde bulunan Meclis Toplantı Salonunda aşağıdaki

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi üzere ayrılan Bilim iddiaya göre, aniden dengesini kaybederek üzeri eksik ve telle kapatılan mazgaldan

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi üzere ayrılan Bilim iddiaya göre, aniden dengesini kaybederek üzeri eksik ve telle kapatılan mazgaldan 6-7 NİSAN 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Mazgal faciası KABATAŞ Metro İstasyonu nun havalandırma boşluğuna düşen 16 yaşındaki Mahsun Bilim olay yerinde hayatını kaybetti.

Detaylı

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç

Beşiktaş Gazetesi. Günlük web Gazetesi 03.11.2012. Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Gazetesi Günlük web Gazetesi 03.11.2012 Salkım Söğüt Saç Beşiktaş Belediyesi'nde belgesel film gösterimleri tüm hızıyla devam ediyor. Levent Kültür Merkezi'nde sinema gösterimleri için de Salkım

Detaylı

Samandağ da İpekböcekçiliğinin Canlandırılması Projesi Sertifika T öreni

Samandağ da İpekböcekçiliğinin Canlandırılması Projesi Sertifika T öreni Samandağ da İpekböcekçiliğinin Canlandırılması Projesi Sertifika T öreni Doğu Akdeniz Kalkınma Ajansı'nın desteklediği Samandağ Kaymakamlığı, Antakya Belediyesi, üniversitemiz Ziraat Fakültesi nin ve Samandağ

Detaylı

AKDEM 2009 AĠLE EĞĠTĠM VE DANIġMANLIK BĠRĠMĠ. 1 OCAK- 30 Haziran FAALĠYETLERĠ

AKDEM 2009 AĠLE EĞĠTĠM VE DANIġMANLIK BĠRĠMĠ. 1 OCAK- 30 Haziran FAALĠYETLERĠ AKDEM 2009 AĠLE EĞĠTĠM VE DANIġMANLIK BĠRĠMĠ 1 OCAK- 30 Haziran FAALĠYETLERĠ 2009 1 Ocak-30 Haziran BAġVURU Başvuru Psikolog 1060 Hukuk 234 Eğitim 433 Psikiyatri 129 Toplam (BaĢvuru formu dolduran ) 1329

Detaylı

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ

YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇOCUKLAR VE KENTLER ETKİNLİĞİ YARATICI ÇOCUKLAR DERNEĞİ, BELEDİYE BAŞKANLIKLARI VE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜKLERİNİN İŞBİRLİĞİ İLE HER YIL BAŞKA BİR

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :25. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi nde bayram hazırlığı tamam Karabağlar Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri

Detaylı

İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına Hoş Geldiniz. 24 Eylül 2012

İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına Hoş Geldiniz. 24 Eylül 2012 İlçe Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İş Birliği Komisyonu Toplantısına Hoş Geldiniz. 24 Eylül 2012 1) Açılış. 2) Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünün 2011 2012 Öğretim Yılı faaliyetleri ile

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

OSMAN ADĠL DEMĠRCĠOĞLU ĠLE DETAYLI BĠR RÖPORTAJ YAPTIK. BU RÖPORTAJLA ĠLGĠLĠ

OSMAN ADĠL DEMĠRCĠOĞLU ĠLE DETAYLI BĠR RÖPORTAJ YAPTIK. BU RÖPORTAJLA ĠLGĠLĠ HAFTANIN RÖPORTAJI ÇALIġMALARI BAġLATILAN ÖZEL HABERCĠLĠK EKSENLĠ CLUB ÇALIġMALARI HAKKINDA DEMĠRCĠOĞLU MEDYA GRUBU BAġKANI SAYIN OSMAN ADĠL DEMĠRCĠOĞLU ĠLE DETAYLI BĠR RÖPORTAJ YAPTIK. BU RÖPORTAJLA ĠLGĠLĠ

Detaylı

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ

KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM VE BİLGİ EVLERİ BİRİM FAALİYETLERİ 1. Bilgi Evlerinin Kuruluş amacı; 2014 ve 2015 Eğitim Öğretim yılı Çocukların kendilerini tanımalarını, bilgi ve becerilerini

Detaylı

Bilgilendirmenin Tarafımdan Güncellendirme Tarihi:11.08.2015 08:04

Bilgilendirmenin Tarafımdan Güncellendirme Tarihi:11.08.2015 08:04 14.03.1972 yılında Antalya da doğdum. İlk ve orta öğrenimi Antalya da tamamladıktan sonra, 1990-1991 öğretim yılında Uludağ Üniversitesi, Necatibey Eğitim Fakültesi Matematik öğretmenliğini 16. sırada

Detaylı

AKDEM 2008. YAġAM BOYU EĞĠTĠM. PSĠKOLOJĠK DANIġMANLIK. HUKUKĠ DANIġMANLIK EVDE BAKIM SOSYAL FAALĠYETLER

AKDEM 2008. YAġAM BOYU EĞĠTĠM. PSĠKOLOJĠK DANIġMANLIK. HUKUKĠ DANIġMANLIK EVDE BAKIM SOSYAL FAALĠYETLER AKDEM 2008 YAġAM BOYU EĞĠTĠM PSĠKOLOJĠK DANIġMANLIK HUKUKĠ DANIġMANLIK EVDE BAKIM SOSYAL FAALĠYETLER AKDEM 2008 BAġVURULARI Başvuru Psikolog 505 Hukuk 112 Evde Bakım 91 Toplam 591 Not:1) Erkek baģvuru

Detaylı

UYGULAMALI TĐYATRO KURSU MODÜL PROGRAMI

UYGULAMALI TĐYATRO KURSU MODÜL PROGRAMI T.C MĐLLĐ EĞĐTĐM BAKANLIĞI ÇIRAKLIK VE YAYGIN EĞĐTĐM GENEL MÜDÜRLÜĞÜ UYGULAMALI TĐYATRO KURSU MODÜL PROGRAMI [HALK EĞĐTĐM MERKEZĐ] PROGRAMLA ĐLGĐLĐ TEMEL BĐLGĐLER: ALAN I : SAHNE SANATLARI KURS SÜRESĐ:

Detaylı

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ DÖNEMİ YAŞAM BOYU ÖĞRENME KURS PROGRAMI

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ DÖNEMİ YAŞAM BOYU ÖĞRENME KURS PROGRAMI 1 İNGİLİZCE A I. (BAŞLANGIÇ SEVİYESİ) 09.00-12.00 09.00-12.00 AKATLAR KÜLTÜR MERKEZİ 2 İNGİLİZCE A 2. ORTA SEVİYE 13.00-16.00 13.00-16.00 AKATLAR KÜLTÜR MERKEZİ 3 İNGİLİZCE B1.(A1ve A2 SERTİFİKASI ALMIŞ

Detaylı

ANABİLİM İÇİN GOOGLE DESTEĞİ GELDİ

ANABİLİM İÇİN GOOGLE DESTEĞİ GELDİ Google tarafından Avrupa Kod haftası kapsamında düzenlenen programa ilk defa başvuran Anabilim Eğitim Kurumları, Code Forest projesi ile destek almaya hak kazandı. Avrupa Komisyonu tarafından 2013 den

Detaylı

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 )

oranında arttırmak Diploma notu ortalamasını her yıl % 2 oranında arttırmak (76.069 ) EĞİTİME DESTEK HİZMETLERİ KURUMSAL YAPININ İYİLEŞTİRİLMESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM EĞİTİM-ÖĞRETİM 1 ÖĞRENCİLERİN AKADEMİK BAŞARILARINI ARTTIRMAK DUMLUPINAR İLKÖĞRETİM OKULU PLAN- HEDEF LUK TABLOSU TEMA AMAÇ HEDEFLER

Detaylı

- (Karar No: 113/2015) 1 / 6

- (Karar No: 113/2015) 1 / 6 Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın Muhittin SELVİTOPU'nun Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştı 1 2 3 4 5 - (Karar No: 109/2015) - (Karar No: 110/2015) - (Karar No: 111/2015) - (Karar

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

Ve Perde... Tiyatro Afişleri Sergisi, DEÜ GSF 33.Dekor Maket Eskiz Sergisi Açılışı ve 17. Muhsin ERTUĞRUL Tiyatoro Emek Ödül Töreni

Ve Perde... Tiyatro Afişleri Sergisi, DEÜ GSF 33.Dekor Maket Eskiz Sergisi Açılışı ve 17. Muhsin ERTUĞRUL Tiyatoro Emek Ödül Töreni 27 Mart -5 Nisan 2015 TİYATRO GÖSTERİM PROGRAMI Büyük Salon Ve Perde... Tiyatro Afişleri Sergisi, DEÜ GSF 33.Dekor Maket Eskiz Sergisi Açılışı ve 17. Muhsin ERTUĞRUL Tiyatoro Emek Ödül Töreni 27 Mart 2015

Detaylı

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti.

Yalıkavak Spor İlk Maçını Kaybetti. Yalıkavak Spor Kaybetti. İlk Maçını Türkiye Hentbol Federasyonu Bayanlar Birinci Ligi nde mücadele eden Bodrum Yalıkavak Spor Kulübü ligin ilk maçında Polatlı Belediyesi Spor Kulübü ne mağlup oldu. Gümbet

Detaylı

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi

Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum da bir ilk, kapalı kort hizmete girdi Bodrum Golf Tenis A.Ş. tarafından Bodrum Golf ve Tenis Kulübü nde yapılan ve Bodrum da bir ilk olan kapalı kort, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından

Detaylı

ÖYKÜ ANLATI ETKİNLİĞİ AMAÇLARI VE KATILIM KOŞULLARI

ÖYKÜ ANLATI ETKİNLİĞİ AMAÇLARI VE KATILIM KOŞULLARI ÖYKÜ ANLATI ETKİNLİĞİ AMAÇLARI VE KATILIM KOŞULLARI KONU : Öykü Anlatı AMAÇLAR: lerin; Dilsel, duygusal ve sosyal yönden gelişmelerini, Özgüven kazanmalarını, Türkçeyi güzel ve etkili kullanabilme yetisi

Detaylı

ĠSTWEST GENÇ SPOR OKULLARI PROJESİ

ĠSTWEST GENÇ SPOR OKULLARI PROJESİ ĠSTWEST GENÇ SPOR OKULLARI PROJESİ PROJENĠN AMAÇLARI ĠSTWEST Sitesinde ikamet eden sakinlerin çocuklarının, konusunda uzman antrenör ve eğiticiler nezaretinde, bilinçli bir Ģekilde spor yapmalarını sağlayarak,

Detaylı

Sanatın adresi Fulya!..

Sanatın adresi Fulya!.. Sanatın adresi Fulya!.. Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat 2012-2013 sezonunu açtı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi yine Beşiktaş'ta! Dünya kalitesinde tasarlanan Beşiktaş

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI

BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI BODRUM BELEDİYESİ NDE GÖREVLENDİRMELER YAPILDI Başkan Kocadon Muğla genelinde müdürlüklerini oluşturmuş, bütçelerini ilçe ve büyükşehir belediye meclisinden geçirebilmiş tek belediyeyiz Kocadon: Özlenen

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 2 TEMMUZ 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Beşiktaş'ta kutlandı 1 TEMMUZ Kabotaj Bayramı kapsamında İstanbul Boğazı nda gerçekleştirilen gösteriler, renkli görüntülere sahne

Detaylı

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri Asansör Denetimleri EMO İzmir Şubesi 125 Şubemiz ile Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birlikteliğiyle yürütülen asansör periyodik denetim çalışmaları 27.dönemde de sürdürülmüştür. 2008-2009 yılları

Detaylı

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA

BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA BODRUM BELEDİYESİNDEN ZEKİ MÜREN E BÜYÜK VEFA Türk Sanat müziğinin unutulmaz sesi, sanat güneşimiz Zeki Müren anısına Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon tarafından düzenlenen ses yarışmasını Berna

Detaylı

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ DÖNEMİ YAŞAM BOYU ÖĞRENME KURS PROGRAMI

BEŞİKTAŞ BELEDİYESİ DÖNEMİ YAŞAM BOYU ÖĞRENME KURS PROGRAMI 1 İNGİLİZCE A I. (BAŞLANGIÇ SEVİYESİ) 09.00-12.00 09.00-12.00 AKATLAR KÜLTÜR MERKEZİ 2 İNGİLİZCE A 2. ORTA SEVİYE 13.00-16.00 13.00-16.00 AKATLAR KÜLTÜR MERKEZİ 3 İNGİLİZCE B1.(A1ve A2 SERTİFİKASI ALMIŞ

Detaylı

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU

129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU 129 KADINI TEMSİLEN 129 KADIN MHP YE ÜYE OLDU Kadınlar Günü MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde Coşkuyla Kutlandı MHP Bodrum Seçim İletişim Merkezi nde düzenlenen 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü etkinliğine,

Detaylı

Film gösterileri. Gelecek. Uzun Sürer'

Film gösterileri. Gelecek. Uzun Sürer' 'Gelecek Uzun Sürer' Film gösterileri olukça konuşuluyor. 2011 ve 2012 yılları içinde, pek çok uluslararası ve ulusal film festivalinde gösterilen Gelecek Uzun Sürer, aralarında Avrasya Film Festivali

Detaylı

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği

Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği 2015-2016 Bodrum Yıldırım Satranç Birinciliği Bodrum Harvard Özel Eğitim Hizmetlerinin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Turnuvada dereceye giren sporcular;

Detaylı

YENI KARAMANA DA HALK ÜNIVERSITESI

YENI KARAMANA DA HALK ÜNIVERSITESI YENI KARAMANA DA HALK ÜNIVERSITESI Yayın Adı : A Gazete (Bursa) Periyod : Günlük Sayfa : 4 Tiraj : 3.000 1/1 BURSA HER SEYIN EN GÜZELINE LAYIK Yayın Adı : A Gazete (Bursa) Periyod : Günlük Sayfa : 7 Tiraj

Detaylı

Yaygın Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü TÜRKİYE DE YAYGIN EĞİTİM

Yaygın Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü TÜRKİYE DE YAYGIN EĞİTİM Yaygın Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü TÜRKİYE DE YAYGIN EĞİTİM HAZIRLAYANLAR: Md. Yrd. Şinasi BAYRAKTAR Baş Öğretmen Dr. Ayşegül GÜLTEKİN TOROSLU Uzman Öğretmen Menevşe SARAÇOĞLU Öğretmen Sevgi SÜREK 15 Kasım

Detaylı