Meslek Komitesi Toplantıları Yapıldı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Meslek Komitesi Toplantıları Yapıldı"

Transkript

1 Meslek Komitesi Toplantıları Yapıldı Her ayın ilk haftasında yapılan Meslek Komitesi toplantıları gerçekleştirilmiş olup Meslek Komitelerinin sorunları ve teklifleri görüşülmüştür. Web sayfamızda yayınladığımız hafta tatili ruhsatı hakkında bütün meslek komitelerine bilgilendirmede bulunulmuştur. 1 Nolu Meslek Komitesi; lagos ve orfoz balıklarının korunması ve dalış yapılan yerlerde balıkçılığın korunması ile ilgili TV programı çalışması yapılmasına karar vermiştir. 3 Nolu Meslek Komitesi; petrol istasyonlarındaki araç yıkama bölümünün ilçemiz genelinde iptal edilebilmesi için konunun meclise sevk edilmesine karar vermiştir. 4 Nolu Meslek Komitesi; ekmek fiyatları azami fiyatlarının belirlenmesi amacıyla gıda mühendisi Serpil İkiz ile çalışma yapmıştır. 5 Nolu Meslek Komitesi; Dispanser sokaktaki yapılan çalışmalar ve Dispanser sokağın geleceği hakkında öngörümlemeler yapmış ve komite üyeleri konu hakkında değerlendirmelerde bulunmuştur. 6 Nolu Meslek Komitesi; Ziraat Mühendisleri Odası nın ilçemizde şubesi bulunmamasından dolayı yaşadıkları sıkıntıları belirtmiş ve tarımsal kredileri, çiftçilerin daha rahat şartlarda alabilmesini sağlamak amacıyla tarım bankacılığı yapan bankalar ile görüşme yapılmasını oybirliği ile kabul etmiştir. 12 Nolu Meslek Komitesi; kızartma yağlarının toplanması hakkındaki yazıyı görüşmüş ve komite, kızartma yağlarını bedelsiz toplayan firmaların, atıkları topladığı otel, motel, restoran ve pansiyonlara, teşvik olunması amacıyla çevreye duyarlılığı artıracak promosyonlar ile katkıda bulunması gerektiği konusunda önerilerde bulunmuştur. 12 Nolu Meslek Komitesi ne Yönetim Kurulu Başkanı Akif Arıcan tarafından, Babadağ mesire yeri ihalesi hakkında bilgilendirme yapılmıştır. FETAB ın üstlendiği Çalış ve Karaot Plajı projeleri hakkında, Meslek Komitesi Başkanı Muzaffer Konakçı tarafından bilgi verilmiş ve komite üyeleri konu hakkında değerlendirmelerde bulunmuşlardır. Ayrıca 12 Nolu Meslek Komitesi Otel, Motel, Pansiyon, Kamp Yeri İşletmeleri nin azami fiyat tarifesi çalışmasını yapmıştır. 13 Nolu Meslek Komitesi; Yiyecek ve İçecek Hizmetleri Faaliyetleri Grubu yılı Azami Fiyat Tarifeleri ni belirlemiştir.

2 14 Nolu Meslek Komitesi; 14 Nolu Meslek Komitesi üyesi Fatma Özrendeci Sigorta Acenteleri Yönetmeliği taslağı hakkında bilgilendirmede bulunmuş, komite üyeleri, aldıkları, 2010 Yılı En iyi Outdoor İletişim Reklam Ödülü nün kutlama törenini yapmak üzere girişimlerde bulunmuşlardır. 15 Nolu Meslek Komitesi; yaz aylarında vergi denetçilerinin denetimlerinin sıklığı ve çokluğu konusunu görüşmüş ve bu denetimlerin yıl boyu devam etmesi konusundaki görüşlerini bildirmiştir. 16 Nolu Meslek Komitesi; 16 Nolu Meslek Komitesi Başkanı Çiğdem Fidan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası nda gerçekleştirilen Turizmde İnovasyon Toplantısı ile ilgili Meslek Komitesi üyelerine bilgilendirmede bulunmuştur. Kurum Kavram Sözlüğü Toplantısı Yapıldı FTSO Stratejik Planı nda yılı Eylem Planı içinde yer alan hedefi kapsamında; 6 Temmuz tarihinde "Kurum - Kavram Sözlüğü" toplantısı yapıldı. Kurum kültürünün geliştirilerek, FTSO da aynı dili konuşmak üzere, FTSO personeli kavramları masaya yatırdı. Kurum kültürünü olumlu ya da olumsuz etkileyen kavramlar tartışılarak tanımlandı. Taslak tanımlar önümüzdeki günlerde Yönetim Kurulunun ve Oda Meclisinin onayına sunulacaktır.

3 Babadağ Mesire Yeri ve Hava Sporları Merkezi nin ĠĢletmesi Ġçin PerĢembe Günü Ankara da SözleĢme Ġmzalandı tarihinde, Ankara da, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası nın iştiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Ticaret Ltd. Şti. ile Özel Çevre Koruma Kurumu Başkanlığı arasında Babadağ Mesire Yeri ve Hava Sporları Merkezi nin işletilmesi işi için sözleşme imzalandı tarihinde yapılan Babadağ Mesire Yeri nin ve Hava Sporları Merkezi nin işletmesi ihalesine %99 u Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası na, %1 i Ölüdeniz Turizm Geliştirme Kooperatifi ne ait Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Ticaret Ltd. Şti. tarafından en uygun teklif verilmişti. Bu kapsamda Özel Çevre Koruma Kurulu Başkanlığı nın tarihli yazısı ile İhale Komisyonu Kararı onaylanmış ve Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Ticaret Ltd. Şti.ne bildirilmişti tarihinde Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Ticaret Ltd. Şti. yetkilisi Akif ARICAN ile Özel Çevre Kurumu Başkanlığı arasında Babadağ Mesire Yeri nin ve Hava Sporları Merkezi nin işletmesi için noter huzurunda 5 yıllığına bir sözleşme imzalandı. 12 Temmuz Salı günü, ÖÇKK tarafından Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Ticaret Ltd. Şti.ne yapılması planlanan yer tesliminden sonra, Babadağ Mesire Yerini %99 u Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası na ait Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Ticaret Ltd. Şti. işletecektir. Sözleşmeye göre 5 yıl içerisinde teleferik projesi ve projenin ön gördüğü mesire yerindeki diğer tesislerin inşasının gerçekleştirilmesi halinde, 5 yılın sonunda yatırımın büyüklüğüne bağlı olarak ek sözleşme yapılarak işletme süresi 29 yıla kadar uzatılabilecektir. Teleferik Projesi için şimdiden çalışmalara başlayan Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Ticaret Ltd. Şti.nin öncelikli amacı; dünya turizminde önemli bir yeri olan yamaç paraşütünün Babadağ da en etkin bir biçimde yapılabilmesi için koşulları en uygun hale getirerek bölge ekonomisine katkı sağlayabilmek ve turizm getirilerini arttırabilmek olacaktır.

4 Hanutçuluk Denetim Komisyonu na Odamız da Davet Edildi Sezonun başından beri denetimlerini devam ettiren Hanutçuluk Denetim Komisyonu na Odamızı temsilen bir kişinin görevlendirilmesi hakkında Kaymakamlık Makamı ndan yazı gönderilmiştir. Söz konusu komisyon için 8, 10, 11, 12, 13, 16 Nolu Meslek Komitelerinin meclis üyesi temsilcilerinin görevlendirilmesine karar verilmiş olup denetimlere, müsait olan üyeler sırasıyla katılacaklardır. FTSO ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Ltd. ġti. Babadağ Mesire Yeri ve Hava Sporları Merkezi ni Teslim Aldı 12 Temmuz tarihinde Babadağ da Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası iştiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım Ticaret Ltd. Şirketi, Babadağ Mesire Yeri ve Hava Sporları Merkezi işletmesini devir teslim aldı.

5 Devir teslim belgesini Fethiye Güç Birliği Turizm Tan. Tic. Ltd. Şirketi adına Akif Arıcan, MELSA adına MELSA Genel Koordinatörü İbrahim Akoğlu ve ÖÇKK adına ÖÇKK İl Müdür Yardımcısı Bedir Tuğan imzaladılar. Fethiye Güç Birliği Ltd. Şti. yetkilisi Akif Arıcan, Melsa adına İbrahim Akoğlu na bugüne kadar Babadağ da yaptıkları çalışmalar için teşekkür edip, bundan böyle Fethiye Güç Birliği olarak bölge turizminin canlanması ve gelişmesi için ellerinden geleni yapacaklarını ifade etti. Yılın Ġlk Yönetimi Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı FTSO Stratejik Plan kapsamında belirlenmiş olan stratejik hedefler, ISO 9001 standartları uyarınca hazırlanmış prosedürler, talimatlar, iş akışları ve müşteri beklentileri doğrultusunda devamlılığı sağlamak, uygulamalardaki zayıflıkları saptamak amacıyla tarihinde bu yılın ilk Yönetimin Gözden Geçirme Toplantısı gerçekleştirilmiştir. Söz konusu toplantıda: Kalite Yönetim Temsilcisi tarafından dönem içerisinde yapılan iç tetkik sonuçları rapor halinde gözden geçirilmiştir. Birimler tarafından dönem içerisinde alınan kalite yönetim sisteminin geliştirilmesi hususunda doküman değişiklik talepleri ve düzeltici önleyici faaliyetler gözden geçirilmiş olup, birim ve üyeler tarafından dönem içerisinde alınan öneri, dilek ve şikâyetler hakkındaki veriler incelenmiştir. (Ocak-Haziran) stratejik plan hedeflerinin gerçekleşme oranlarını gösteren rapor, gözden geçirilmiştir.

6 Muğla Ticaret ve Sanayi Odaları BaĢkanları Kanal F Televizyonunda Yayımlanan Pozitif DüĢünce Programına Katıldılar 13 Temmuz Çarşamba günü Odamız Başkanı Akif Arıcan, Muğla Ticaret Odası Başkanı Bülent Karakuş ve Milas Ticaret Odası Başkanı Enver Tuna Kanal F de yayımlanan Pozitif Düşünce programına katıldılar. Programda odaların müşterek toplantılarda ele aldıkları sorunların çözümlenmesi konusunda nasıl bir çalışma yaptıkları değerlendirilirken oda başkanları, yörelerine ilişkin sorunları masaya yatırdılar. ĠNOTURĠZM PROJESĠ PAZAR ARAġTIRMASI ODAK GRUP GÖRÜġMELERĠ 14 Temmuz tarihinde Odamızda 8 seyahat acentesinin katılımıyla düzenlenen toplantıda turizmde yenilikçilik kavramı ve buna ilişkin olarak yenilikçiliğin turizm açısından faydaları konusunda fikir alışverişi yapıldı. Katılımcılara yöneltilen; doğa, kültür ve deniz temelli veya başka alanlarda Fethiye de yapılabilecek yeni projeler neler olabilir sorusuna aşağıdaki öneriler dile getirildi: Kayaköy de nikah töreni düzenlenmesi Seaworld, deniz altı gezisi yapılması Türk örf, adet ve geleneklerini kapsayan bir Türk Köyü kurgulanması Türk yemeklerinin pişirilmesini öğreten bir yer açılması ve Türk lokantası olması Ölüdeniz in yanısıra Kayaköy ün de ön plana çıkartılması Uluslararası yarışların ve/veya spor organizasyonlarının ilçemizde düzenlenmesi için projeler yapılması Sinema, film vb. çekim projelerinin ilçemizde yapılmasının sağlanması Fethiye de yabancı yayın yapan turizm radyosu kurulması Fethiye nin İngiltere yi taklit etmekten öte Türkiye olması

7 Destinasyonu tamamlayıcı yenilikçi ürünler olarak ifade edilen yenilikçi adımların; konaklama sayısında artış, tanınırlık, bilinirlik ve markalaşma konularında fayda sağlayacak yansımalar yaratacağı belirtildi. Öte yandan Türkiye nin turizm politikasına ihtiyacı olduğu ve bunun içinde öncelikle Fethiye nin ne yapmak istediğine karar vererek projeler geliştirmesi gerektiği ve yenilikçi bir adım için öncelikle turizmcilerin dünyayı gezip görmeleri gerektiği vurgulandı. TERÖR ĠNSANLIK SUÇUDUR Odamız Başkanı Akif ARICAN, Diyarbakır da 13 askerimizin şehit edilmesi, 7 askerimizin de yaralanmasına neden olan, birlik ve beraberliğimizi hedef alan bu menfur saldırının bir insanlık suçu olduğunu ifade etti. Odamız Başkanı Akif Arıcan, mesajında aşağıdaki ifadelere yer verdi: Toplumsal sorunların başında gelen ve ülkemizde yıllardır yaşanan terör saldırılarının son bulması ve çözümü konusunda başta siyaset kurumu olmak üzere devletin bütün kurumlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ne ve sivil toplum kuruluşlarına büyük görev düşmektedir. Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu hain saldırıyı ve terörü nefretle ve şiddetle kınıyor, olayı gerçekleştirenlerin en kısa sürede yakalanarak hak ettikleri cezayı alacaklarına inanıyoruz. Yaşanan bu acı olayın son yaşadığımız acı olmasını temenni eder, Şehitlerimize Allah tan rahmet, ailelerine ve milletimize sabır ve başsağlığı, yaralılara da acil şifalar dilerim 4 15 TEMMUZ YILI TĠCARET SĠCĠL MEMURLUĞU ĠġLEMLERĠ 10 YENİ KAYIT 5 TERK 55 TESCİL İŞLEMİ 59 BELGE 37 GELEN YAZI 59 CEVAPLANAN YAZI

8 4 15 TEMMUZ ODA SĠCĠL FAALĠYET RAPORU 7 ADET RAYİÇ FİYAT TESPİTİ YAPILMIŞTIR. 7 ADET YENİ KAYIT GERÇEKLEŞTİRİLMİŞTİR. SIRA NO 1 2 ODA MESLEK UNVAN DURUM SİCİL NO GRUBU 7896 ŞEVİKOĞLU PAZ.GIDA TEKSTİL VE TİC.LTD.ŞTİ..FET.ŞB. A-8 YENİ KAYIT URANTAŞ İNŞAAT A.Ş. FET KORU KÖYÜ ŞB A-1 YENİ KAYIT GÜLHİSAR TUR.İNŞ.GIDA TEKSTİL TEM.HİZ.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. A-12 YENİ KAYIT ÖZKOÇ YATIRIM TURİZM İNŞAAT TAAHHÜT MİMARLIK MÜHENDİSLİK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ A-12 YENİ KAYIT İLAN İLETİŞİM TURİZM İNŞAAT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ A-15 YENİ KAYIT YENİ SEÇKİN OPTİK RAZİYE SATIRLI A-10 YENİ KAYIT 7902 NCS TURİZM İNŞAAT VE TİCARET A.Ş. A-2 YENİ KAYIT

9 4 ADET İŞLETME TERK OLMUŞTUR. SIRA NO ODA MESLEK UNVAN SİCİL NO GRUBU DURUM 4300 TAS. HAL CALLA TOPRAK TURİZM TİC LTD ŞTİ A-6 TERK 5727 EGE İZMİR H-VAN A.Ş. FET ŞB A-6 TERK 3789 BLUE TESCO İBRAHİM KORKMAZ A-8 TERK 6577 TURUNÇ PINAR RESTAURANT LTD.ŞTİ.FETHİYE ŞB. A-13 TERK

Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır

Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır -36 Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası & Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Fethiye Temsilciliği iş birliği ile yabancı dil kursları

Detaylı

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti. Odamız tarafından Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu na Fethiye sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili; Fethiye Körfezi nin Temizlenmesi,

Detaylı

Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi

Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi Odamız ĠĢtiraki Fethiye Güç Birliği Turizm Tanıtım ve Tic. Ltd. ġti. Babadağ Zirvesinde Kokteyl Düzenledi 19 Temmuz tarihinde Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası iştiraki olan Babadağ Teleferik Projesi yapımı

Detaylı

Önerilerinize Açığız.

Önerilerinize Açığız. Önerilerinize Açığız. Odamız tarafından Fethiye de sürdürülebilir iģ yaģamı ve giriģimcilik ortamı oluģturmak amacıyla 14.06. tarihinde Üye Öneri Sistemi kurulmuģtur. Üye öneri sisteminin uygulanacağı

Detaylı

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Dalaman Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Fırat, Muğla Ticaret

Detaylı

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI TEMMUZ AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2014 ARALIK AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2014 ARALIK AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2014 ARALIK AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ 1 no.lu Meslek Komitesi'nin 01/10/2014 tarih ve 18 no.lu toplantısında, ilçemizde kullanılan suyun metreküp

Detaylı

27 Eylül 2011 Tarihinde Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi

27 Eylül 2011 Tarihinde Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi 27 Eylül 2011 Tarihinde Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı Gerçekleştirildi Oda Muamelat Yönetmeliği nin 26. maddesi uyarınca her yıl Mart ve Eylül aylarında yapılan Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısının

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 ŞUBAT AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ silinmesi hususunu düzenleyen 15. Maddesi 3. ve 4. Fıkrasına göre ; ndeki kaydı 1 8013 8360 Unvanı FETHİYE

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

INOTURİZM PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN LOGO- MASKOT VE SLOGAN YARIŞMASI SONUÇLANDI

INOTURİZM PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN LOGO- MASKOT VE SLOGAN YARIŞMASI SONUÇLANDI INOTURİZM PROJESİ KAPSAMINDA YAPILAN LOGO- MASKOT VE SLOGAN YARIŞMASI SONUÇLANDI Farklı, sıra dışı ve özgün turizm hizmetleri ile Fethiye nin markalaşmasını sağlamak amacıyla yürütülen INOTURİZM Projesi

Detaylı

HAZİRAN AYI MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTI GÜNDEMLERİ

HAZİRAN AYI MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTI GÜNDEMLERİ HAZİRAN AYI MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTI GÜNDEMLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU 3081 3133 4009 4116 5115 5347 6634 6927 7119 7420 7840 8176 Unvan Durumu Katrancı Un Tarım Gıda Orman Ürünleri İnşaat Turizm İthalat

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ 03.06.2015 tarih ve 27 sayılı olağan Haziran ayı toplantısındaki tekliflerle ilgili 09.06.2015 tarih ve

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mart 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ Seydikemer Bölgesinde Balıkçılık Faaliyetinde Bulunan Firmalar Ziyaret Edildi Fethiye ve Seydikemer Meslek Kuruluşları

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2016 NİSAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 2 NOLU TARIM, HAYVANCILIK, SU ÜRÜNLERİ TİCARETİ İLE ZİRAİ İLAÇ GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2016 NİSAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 2 NOLU TARIM, HAYVANCILIK, SU ÜRÜNLERİ TİCARETİ İLE ZİRAİ İLAÇ GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2016 NİSAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 2 NOLU TARIM, HAYVANCILIK, SU ÜRÜNLERİ TİCARETİ İLE ZİRAİ İLAÇ GRUBU MESLEK KOMİTESİ 5174 sayılı kanuna istinaden çıkarılan Oda Muamelat Yönetmeliği

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2014 EKİM AYI GÜNDEM MADDELERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ GÜNDEM:

MESLEK KOMİTELERİ 2014 EKİM AYI GÜNDEM MADDELERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ GÜNDEM: MESLEK KOMİTELERİ 2014 EKİM AYI GÜNDEM MADDELERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ komite üyelerine bilgi verilmesi, aşağıdaki bilgiler komite üyelerine verilmiştir. Aşağıda oda sicil numarası,

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

Toplantı Katılım Sonuç Raporu*

Toplantı Katılım Sonuç Raporu* Sayfa : 1 / 5 Konu: Yer/ Tarih: Sayı : Türü: Toplantı Organizasyonu Adı/Kapsamı: Görevli Personel: Katılımcılar: Adı/Soyadı ŞENEL TUNCER (MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI) 4 NOLU MESLEK KOMİTESİ OLAĞAN TOPLANTISI

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

FETHİYE TİCARET ve SANAYİ ODASI

FETHİYE TİCARET ve SANAYİ ODASI FETHİYE TİCARET ve SANAYİ ODASI FETHİYE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY 13. Uluslar arası Ölüdeniz Hava Oyunları Festivali Organizasyon Toplantısı Y a p ı l d ı 12.07.2012 Saat 15:00'te Ölüdeniz Belediyesi

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2018 HAZİRAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ TEKLİFLERİ

MESLEK KOMİTELERİ 2018 HAZİRAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ TEKLİFLERİ MESLEK KOMİTELERİ 2018 HAZİRAN AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ TEKLİFLERİ İlkyardım eğitimlerinin oda tarafından düzenlenmesi hususunun görüşülmesi, İlkyardım Yönetmeliği çerçevesince

Detaylı

Faaliyet Raporu 2015

Faaliyet Raporu 2015 Faaliyet Raporu 2015 İç Yazışma Kime: Yönetim Kurulu, Genel Sekreter Bilgi: Meclis Başkanı Kimden: Semra Ispartaloğlu Tarih: 28.01.2015 Konu: 27.01.2015 tarihli memnuniyet anketine ilişkin değerlendirme

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 NİSAN AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU

MESLEK KOMİTELERİ 2015 NİSAN AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTELERİ 2015 NİSAN AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU, 1. Zeytin karasuyunun atılması, 2. Yat çekek yeri, 3. Seydikemer Organize Sanayi Bölgesi kurulması, 4. Yabancılara villa

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİ TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU KOMİTE ÜYELERİ SEKTÖREL

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 MARTAYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 MARTAYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 MARTAYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ silinmesi hususunu düzenleyen 15. Maddesi 3. ve 4. Fıkrasına göre ; Ticaret ndeki kaydı terkin edilmiş olup

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 EKİM AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 EKİM AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 EKİM AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ silinmesi hususunu düzenleyen 15. Maddesi 3. ve 4. Fıkrasına göre ; ndeki kaydı 4802 5001 7968 8312 Unvanı

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri 2017

Detaylı

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MAYIS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI HAZİRAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2014 HAZİRAN KARAR VE TEKLİFLERİ

MESLEK KOMİTELERİ 2014 HAZİRAN KARAR VE TEKLİFLERİ MESLEK KOMİTELERİ 2014 HAZİRAN KARAR VE TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ Mobilya ve pimapen sektöründe faaliyet gösteren üyelerle sektörel ve güncel sorunların görüşülmesi, KARAR Komite

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MART AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 13-16 NİSAN

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Nisan 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ DENİZCİLİK KOORDİNASYON KURULU DENİZ TURİZMİ ALT KOMİSYON TOPLANTISI ANKARA DA GERÇEKLEŞTİRİLDİ İLÇE SPORTİF TURİZM

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH

FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH FAALİYET BÜLTENİ Ocak 2017 FETHİYE ŞUBESİ / FETHİYE BRANCH 2017 Duvar Takvimlerimiz Dağıtıldı Mavi Kart Toplantısı Ankara da Yapıldı. FAALİYETLERİMİZ Meslek Kuruluşları Güç Birliği Platformu Toplantısı

Detaylı

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ.

AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. YÖN. KUR. BŞK. Ş. ARIKAN VE MEC. ÜYESİ İ. Faaliyet Raporu Ocak 2016 FAALİYETLER AYLIK ŞUNE MECLİSİ VE HAFTALIK YÖNETİM KURULU TOPLANTILARI YAPILDI. TEKNE İMALATINDAN KAYNAKLANAN ÖTV SORUNUNA ÇÖZÜM ARANDI UYGULAMALI GİRİŞİMCİLİK EĞİTİMİ ODAMIZDA

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MAYIS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MAYIS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN MAYIS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULMUŞTUR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN OCAK AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 24 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda,

www.fto.org.tr Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, EYLÜL 2014 SAYI:36 GÜÇBİRLİĞİ`NİN GÜNDEMİ ÖLÜDENİZ`Dİ. Fethiye Meslek Kuruluşları Güçbirliği Eylül ayı toplantısı 4 Eylül Perşembe günü yapıldı. Toplantıda, Ölüdeniz in sorunlarının çözümü için belirlenecek

Detaylı

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL

Sayı: 68 Kasım Mecidiyeköy Mah. Mecidiye Cad. No:14 Adıgüzel Çarşısı K:1 D:1 Şişli/İSTANBUL Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 68 Kasım 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

Çalış Bölgesel Toplantısı Raporu

Çalış Bölgesel Toplantısı Raporu Çalış Bölgesel Toplantısı Raporu 02 Aralık 2011 Cuma Çalış / Harem Restoran 02.12.2011 tarihinde, Çalış bölgesinde bulunan, Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası (FTSO) üyelerinin katılımı ile Çalış Dayanışma

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN TEMMUZ AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN TEMMUZ AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN TEMMUZ AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 14 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULMUŞTUR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :300 KARAR 300 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ağustos ayı meclis toplantısının birinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 5 Ağustos 2016 Cuma

Detaylı

FTSO Başkanı Akif Arıcan 2011 Yılını Değerlendirmesini Yaptı

FTSO Başkanı Akif Arıcan 2011 Yılını Değerlendirmesini Yaptı FTSO Başkanı Akif Arıcan 2011 Yılını Değerlendirmesini Yaptı ihalesini yapacağız. Ocak ayı sonuna kadar da ihale şartnameleri hazır olacaktır. İhaleden sonraki 1 yıllık süreç içerisinde de yani 2013 yılının

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ŞUBAT 2012 ADANA SAĞLIK TURĠZMĠ DERNEĞĠ ġubat AYI FAALĠYET RAPORU 1. Sektörel Brifingler, GerçekleĢtirilen Toplantılar ve Bilgilendirmeler Göreve yeni gelmiş olan Çukurova

Detaylı

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 09 10 Şubat 2008 tarihlerinde yapılan EMO D.Bakır Şubesi 15. Olağan Genel Kurulu toplantı ve seçimlerine BATMAN İL TEMSİLCİLİĞİ 11 Ocak 2009 tarihinde, İl

Detaylı

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015

BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 BACADER e-bülten HAZİRAN 2015 DTK DERGİSİ HAZİRAN AYI SAYISINDA YAYINLANAN YAZILARIMIZ.. DTK Dergisi Haziran sayısının BACADER DEN köşesinde İSİB ÇALIŞTAYI VE SODEX ANKARA FUARI İZLENİMLERİ konulu yazımız

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ ARALIK AYI KARARLARI/TEKLİFLERİ

MESLEK KOMİTELERİ ARALIK AYI KARARLARI/TEKLİFLERİ MESLEK KOMİTELERİ ARALIK AYI KARARLARI/TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ (İMALATÇILAR GRUBU) 06.11.2013 tarih ve 7 sayılı olağan Kasım ayı toplantısındaki tekliflerle ilgili 12.11.2013 tarih ve 26 sayılı

Detaylı

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU

OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU OCAK 2018 ÇALIŞMA RAPORU Adres Telefon Elektronik Posta Web Mesudiye mah. 112. cad. 0 324 336 20 30 (PBX) yonetim@mersineo.org.tr www.mersineo.org.tr No:39/Kat:3 MERSİN ACIYA, HÜZNE DAİR TÜM OLUMSUZLUKLARIN

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU

2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU İŞ GELİŞTİRME ÇALIŞMALARI Başkanlardan Birlik Mesajı. 2017 YILI AĞUSTOS AYI FAALİYET RAPORU 02.08.2017 tarihinde Antalya Ticaret ve Sanayi Odası(ATSO), Antalya Ticaret Borsası(ATB), Alanya Ticaret ve Sanayi

Detaylı

Oda Sicil İstatistikleri Yıllara Göre Karşılaştırma Tabloları

Oda Sicil İstatistikleri Yıllara Göre Karşılaştırma Tabloları A) Fethiye Ticaret ve Sanayi Odasındaki Meslek Grupları 1. İMALATÇILAR GRUBU 2. TARIM, HAYVANCILIK, SU ÜRÜNLERİ TİCARETİ İLE ZİRAİ İLAÇ GRUBU 3. İNŞAAT TAAHHÜT GRUBU 4. ELEKTRİK ELEKTRONİK VE DAYANIKLI

Detaylı

FETHİYE TİCARET ve SANAYİ ODASI

FETHİYE TİCARET ve SANAYİ ODASI FETHİYE TİCARET ve SANAYİ ODASI FETHİYE CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY Babadağ ın Güzelliklerine Hayran Kaldılar FTSO tarafından Babadağ da kurulacak teleferik projesine dikkat çekmek amacıyla Babadağ

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek komite üyeleri kırmızı

Detaylı

2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni

2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni 2015 Yılı Mayıs Ayı Bülteni Katılım Yapılan Toplantılar, Ziyaretler ve Etkinlikler: 01.05.2015 tarihinde düzenlenen TOBB 71. Genel Kuruluna Meclis Başkanımız Fahrettin ZOBALI, Yönetim Kurulu Başkanımız

Detaylı

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ FİNANS SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI

ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ FİNANS SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI ULUSAL İSTİHDAM STRATEJİSİ FİNANS SEKTÖRÜ TEKNİK KOMİTE TOPLANTISI TOPLANTI TUTANAĞI 2015 yılının Aralık ayı içerisinde yapılması planlanan 3. İzleme ve Değerlendirme Kurulu toplantısına hazırlık teşkil

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 19.01.2009 16.02.2010 TOBB BAŞKANIMIZIN ASILSIZ İDDALARA YANITI TOBB BAŞKANI M. RİFAT HİSARCIKLIOĞLU, BİR BASIN ORGANINDA YAYIMLANAN HAKKINDAKİ İDDİALARA DÜZENLEDİĞİ BASIN

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 17 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri sektörel

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2016-2017 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 2 Halk Eğitim Merkezlerinde Görevli Öğretmenlerin

Detaylı

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU)

EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) EK C-9 (SEKTÖREL TİCARET HEYETİ PROGRAMI SONUÇ RAPORU) İşbirliği Kuruluşu Tarafından Hazırlanacak) İşbirliği Kuruluşu Adı Programın Adı UŞAK TİCARET VE SANAYİ ODASI İRAN STH İŞ GEZİSİ RAPOR ŞABLONU: GİRİŞ:

Detaylı

Toplantı Katılım Sonuç Raporu*

Toplantı Katılım Sonuç Raporu* Sayfa : 1 / 5 Konu: Yer : Tarih: Saat: Sayı : Türü: Görevli Personel: Katılımcılar: Adı/Soyadı AHMET MERT GÜNGÖR (MESLEK KOMİTESİ BAŞKANI) 5 NOLU MESLEK KOMİTESİ OLAĞAN TOPLANTISI BODTO TOPLANTI SALONU

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2010 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2010 Yılı Faaliyet Raporu Mart - Nisan 2010 tarihlerinde Çekerek te 30 kişiye iye Girişimcilik imcilik Eğitimi ve Sertifika Töreni T Gerçekle ekleştirildi. Eylül l 2010 tarihinde

Detaylı

01-31 Ağustos Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Sene başı Mesleki Çalışmalar Eylül 2014

01-31 Ağustos Örgün ve Yaygın Eğitim Kurumlarında Sene başı Mesleki Çalışmalar Eylül 2014 1 T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 27 Temmuz 2014 Pazar saat13:00 de başlar, 30 Ramazan Bayramı Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer. Mesleki

Detaylı

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA

SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA SİGORTA ACENTELERİ İL DELEGELERİ TOPLANTISI 26 HAZİRAN 2014 ANKARA Sigorta Acentelerinin Türkiye Geneline Göre Dağılım Oranı (%) Sigorta Acentelerine İlişkin Bazı Veriler 7.794 Gerçek kişi acente sayısı

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ OCAK AYI KARARLARI/TEKLİFLERİ

MESLEK KOMİTELERİ OCAK AYI KARARLARI/TEKLİFLERİ MESLEK KOMİTELERİ OCAK AYI KARARLARI/TEKLİFLERİ 1 NOLU MESLEK KOMİTESİ (İMALATÇILAR GRUBU) 04.12.2013 tarih ve 8 sayılı olağan Aralık ayı toplantısındaki tekliflerle ilgili 10.12.2013 tarih ve 30 sayılı

Detaylı

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN

Karar Tarihi : / Karar No: 2015 / Meclis Başkanı : Halil Dilek ÖZCAN Karar Tarihi : 01.05.2015 24344638-301.05/ Karar No: 2015 / : 1. birleşim Türkeli Belediye Meclisi, 5393 Sayılı Belediye Kanunun 20.nci maddesi gereğince 01.05.2015 Cuma günü saat 15:00 da Belediye Başkanlığı

Detaylı

Sayı: 69 Aralık 2017

Sayı: 69 Aralık 2017 Anayasanın 135. maddesinde tanımlanan 66 ve 85 sayılı KHK ve 7303 sayılı yasa ile değişik 6235 sayılı yasaya göre kurulmuş kamu kurumu niteliğinde bir meslek kuruluşudur. Sayı: 69 Aralık 2017 Sosyal Medyada

Detaylı

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11

2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 2018 YILI İŞ EYLEM PLANI Sayfa 1 / 11 Hedef STRATEJİK HEDEF 1.1 YÖNETİM ODA/BORSA MEVZUATI PROSESİNİ İYİLEŞTİRMEK F. 1.1.1 Yönetici Eğitimleri Düzenlemek Eğitim 2 eğitim F. 1.1.2 Müşterek Meslek Komitesi

Detaylı

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ

İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi FAALİYETLERİMİZ FAALİYET BÜLTENİ Mayıs 2017 İMEAK Deniz Ticaret Odası Fethiye Şubesi TÜRK P&I BİLGİLENDİRME TOPLANTISI FAALİYETLERİMİZ DENİZ TURİZM ÇALIŞMA GRUBU TOPLANTISI ATIK SU OTOMASYON SİSTEMLERİ YENİLEREK HİZMETE

Detaylı

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI MART AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NİSAN AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN NİSAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:31 (06.09.2017) "ÖZEL MİNİK ELLER ANAOKULU AÇILDI" UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Detaylı

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. KARABÜK VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 2015-2016 EĞITIM ÖĞRETIM YILI ÖĞRETMENLERIN GÖREVE BAŞLAMASI 01 Eylül 2015 Salı 2 Örgün Eğitim Kurumlarındaki

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (26.07.2018-16.08.2018) Oda Meclisimizin 16 Ağustos 2018 tarih ve 06 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 26.07.2018-16.08.2018 tarihleri arasındaki

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (25.05.2018-28.06.2018) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 28 Haziran 2018 tarih ve 04 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 25.05.2018-28.06.2018

Detaylı

2017 YILLIK İŞ PLANI

2017 YILLIK İŞ PLANI 2017 YILLIK İŞ PLANI İLGİLİ/PERSONEL BİRİM OCAK ŞUBAT MART NİSAN MAYIS HAZİRAN TEMMUZ AĞUSTOS EYLÜL EKİM KASIM ARALIK BÜTÇE FAALİYET 1.1.1.1 ISO 2-6 Ocak 2017 9001/2008 KYS Revizyonuna ilişkin her yıl

Detaylı

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü

T.C. ZEYTİNBURNU BELEDİYE BAŞKANLIĞI MECLİS KARARI. Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Karar No: 206/40 Dairesi: Destek Hizmetleri Müdürlüğü Konu: Kapalı Kasa Evrak No: 8057 Özet: Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü hizmetlerinde kullanılan araçlara kapalı kasa yapılması. "04/04/206 tarihli Meclis

Detaylı

KKTC - AB İLİŞKİLERİ 1. SAYFADAKİ HABERİN DEVAMI. Aynı zamanda Birleşmiş Milletler gözetiminde, ara bölgede Kuzey ve Güney Kıbrıs

KKTC - AB İLİŞKİLERİ 1. SAYFADAKİ HABERİN DEVAMI. Aynı zamanda Birleşmiş Milletler gözetiminde, ara bölgede Kuzey ve Güney Kıbrıs KKTC - AB İLİŞKİLERİ 1. SAYFADAKİ HABERİN DEVAMI Aynı zamanda Birleşmiş Milletler gözetiminde, ara bölgede Kuzey ve Güney Kıbrıs veterinerleri arasında görüşmeler gerçekleştirildi. Bu görüşmeler sonucunda,

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Eylül 2015 Salı günü saat 18.00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi Kruvaziyer Liman Çalıştayı 30 Nisan 2014 Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi

Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi Kruvaziyer Liman Çalıştayı 30 Nisan 2014 Fethiye Kruvaziyer Limanı Fırsat Analizi Projesi Sayın Vali Yardımcısı, Sayın Belediye Başkanları, Deniz Ticaret Odalarının Sayın Temsilcileri; Değerli Konuklar, Kıymetli Basın mensupları, Güney Ege Kalkınma Ajansı tarafından desteklenen Fethiye Kruvaziyer

Detaylı

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ

FİRMA SİCİL BİLGİLERİ FİRMA SİCİL BİLGİLERİ İSTANBUL TİCARET ODASI BİLGİ BANKASI 10/5/2014 Sicil No 872091/0 Takyidat bulunmamaktadır! Ünvan ALPHA ROGER PROJE İNŞAAT VE GAYRIMENKUL DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

ÜLKEMİZDE HUZURU BOZMAK İSTİYORLAR

ÜLKEMİZDE HUZURU BOZMAK İSTİYORLAR Meslek odaları ve bazı sivil toplum kuruluşları, son günlerde yaşanan iç kargaşalarda meydana gelen ölümler, Türk Bayrağına ve Atatürk heykellerine yapılan saldırılar üzerine sağduyu çağrısında bulundu.

Detaylı

Pazartesi İzmir Basın Gündemi

Pazartesi İzmir Basın Gündemi 12.12.2016 Pazartesi İzmir Basın Gündemi İKÇÜ'DEN Teröre Lanet! Hafta sonunda İstanbul'da gerçekleştirilen hain terör saldırısında hayatını kaybedenlerin anısına, İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi çalışanları

Detaylı

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU

BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU BİNGÖL ÜNİVERSİTESİ ÖĞRENCİ KONSEYİ FAALİYET RAPORU Bingöl Üniversitesi Öğrenci Konseyi üniversite genelinde yapılan öğrenci konseyi seçimleri sonucunda 25.11.2009 tarihinde kurulmuştur. Konsey; Ayşe Aras

Detaylı

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00

Tarih : 16 Şubat 2014, Pazar Yer : İMO Trabzon Şubesi Saat: 09.00 17.00 İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI Trabzon Şubesi ELEKTRONİK BİLGİ FÖYÜ ADRES: Cumhuriyet Mah. Nemlioğlu Cemal Sok. No:13 TRABZON TEL : 0 (462) 326 73 99 TEL&FAX : 0 (462) 321 59 38 E-POSTA : imotrabzon@imo.org.tr

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No : 147 KARAR 147 - Meclis Üyesi, Çağlagül ÖZÇELİK in mazeretinin kabulüne işaret oylamayla oy birliği ile karar verildi. Karar No : 148 KARAR 148 Urla Belediye Meclisi nin 13.11.1986 tarih ve 1986/5

Detaylı

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay)

KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ. KUZEYDOĞU ANADOLU KALKINMA AJANSI 2012 YILI FAALİYETLERİ Takvim (Ay) KUDAKA 2012 YILI FAALİYET TAKVİMİ Faaliyet 3.1. KURUMSAL GELİŞİM VE YÖNETİM 3.1.1. Alt Faaliyetler 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 Sorumlu Uygulama İnsan Kaynakları ve Kurumsallaşmaya İlişkin Faaliyetler Uzman

Detaylı

23 OCAK 2014 TARİHİNDE TOPLANAN BELEDİYE MECLİSİNİN ALDIĞI KARARLAR

23 OCAK 2014 TARİHİNDE TOPLANAN BELEDİYE MECLİSİNİN ALDIĞI KARARLAR 23 OCAK 2014 TARİHİNDE TOPLANAN BELEDİYE MECLİSİNİN ALDIĞI KARARLAR Toplantıya Katılanlar: 1. Kadri Fellahoğlu (Başkan) 2. Ahmet Bağzıbağlı (Üye ) 3. Akın Aktunç 4. Ali Çınar 5. Ali Kansu 6. Boysan Boyra

Detaylı

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu

Sosyal Faaliyetler. Ankara Sanayi Odası. 2008 Yılı Faaliyet Raporu Sosyal Faaliyetler 29 Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği tarafından Türkiye deki oda ve borsalar arasında düzenlenen futbol turnuvası nın Ankara bölgesi grup maçları Odamızın ev sahipliğinde 15 Mart 2008

Detaylı

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI KOORDİNATÖR KURULUŞ : Başbakanlığın 20.04.1963 tarih ve DPT Müst.nıın 3031-3-63/1972, Sayılı Genelgeleri. 18.10.2008 gün ve 27028 Sayılı Resmi

Detaylı

TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM FUARI RAPORU 21 24 MART 2013 GÖTEBORG - İSVEÇ

TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM FUARI RAPORU 21 24 MART 2013 GÖTEBORG - İSVEÇ TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM FUARI RAPORU 21 24 MART 2013 GÖTEBORG - İSVEÇ Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM

Detaylı

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ

T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ T.C. ESKİPAZAR KAYMAKAMLIĞI İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÇALIŞMA TAKVİMİ 1 Ramazan Bayramı 27 Temmuz 2014 Pazar saat 13:00 de başlar, 30 Temmuz 2014 Çarşamba akşamı sona erer.

Detaylı

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET S. ESKİCİ GÖREVİNDEN AYRILDI. ÜYELERİMİZİ İLGİLENDİREN MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLEİNİN DUYURULARI YAPILDI

YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET S. ESKİCİ GÖREVİNDEN AYRILDI. ÜYELERİMİZİ İLGİLENDİREN MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLEİNİN DUYURULARI YAPILDI Faaliyet Bülteni Nisan 2016 FAALİYETLER YÖNETİM KURULU BAŞKAN YARDIMCISI MEHMET S. ESKİCİ GÖREVİNDEN AYRILDI. ÜYELERİMİZİ İLGİLENDİREN MEVZUAT DEĞİŞİKLİKLEİNİN DUYURULARI YAPILDI. TURİZM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Detaylı

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU

2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 2016 YILI MAYIS-HAZĠRAN-TEMMUZ-AĞUSTOS-EYLÜL-EKĠM FAALĠYET RAPORU 05 Mayıs 2016 26-29 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul TÜYAP Beylikdüzü Fuar alanında Başta T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, İstanbul Büyükşehir

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ.

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İLÇEMİZ KAYMAKAMI ODAMIZI ZİYARET ETTİ. İlçemiz Kaymakamı sayın Ali SIRMALI odamızı ziyaret e. Ziyaret sırasında kurumların ortak düzenlediği faaliyetler değerlendirilerek,edremit Güç Ortaklığı (EGO) pla

Detaylı

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim

KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU. SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim KAMUYU AYDINLATMA PLATFORMU SAN-EL MÜHENDİSLİK ELEKTRİK TAAHHÜT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim Özet Bilgi Yapılan Açıklama Güncelleme

Detaylı