DOĞUM TARİHİ : Taner ve Ferda Denizcioğlu 1970 yılında evlenmişler ve 1980 yılında Ingiltere ye yerleşmişlerdir.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "DOĞUM TARİHİ : 1946. Taner ve Ferda Denizcioğlu 1970 yılında evlenmişler ve 1980 yılında Ingiltere ye yerleşmişlerdir."

Transkript

1 22 TANER DENİZCİOĞLU DOĞUM YERİ : İSTANBUL DOĞUM TARİHİ : 1946 M. OLDUĞU LİSE : GALATASARAY LİSESİ 1968 Galatasary Lisesi - İstanbul İ.U. İşletme Fakültesi İstanbul İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı ilk düzenleyicilerinden. 7 sene Genel Müdür Yardımcısı olarak bulundu UKExpress Travel Services Ltd. London firmasını kurmak ve yürütmek üzere Ingiltere ye geldi ve 8 yıl Genel Müdür olarak görev yaptı University of London da Business Department Consultant olarak görevde bulundu Halen UGL - Ulusoy Global Ltd Project Consultancy firmasında Genel Müdür olarak bulunuyor. Taner ve Ferda Denizcioğlu 1970 yılında evlenmişler ve 1980 yılında Ingiltere ye yerleşmişlerdir. Çocukları: Alper (22) Timur (16) University College London (London University) dan Hukuk mezunu ve halen aynı üniversitede Hukuk Master Degree sini yapmakta. Halen Lise eğitimini sürdürmekte.

2 24 LEVENT ÇULLU DOĞUM YERİ : İZMİR DOĞUM TARİHİ : 1948 M. OLDUĞU LİSE : ÖZEL TÜRK KOLEJİ yılı İzmir de doğdum İzmir Ozel Türk Koleji nden mezun oldum O.D.T.U. İngilizce Lisan Okulu İ.Ü.İ.F Ege Bölgesi Sanayi Odası Ekonomist Askerlik Eşim Oya ile evlendim Yonsan Ege Yonga Levha San ve Tic. A.Ş. Kurucu Ortak ve Ticaret Müdürü olarak Kula Mensucat Fabrikası A.Ş. İdare Müdürü Çeşme Turizm Sanayi ve Ticaret A.Ş. (Kurucu Ortak ve Yönetim Kurulu Başkanı) Evis Menkul Değerler A.Ş. İzmir Koordinatörü Selolit Uf Levha Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Uyesi Aynı zamanda Bağ-Kur emeklisiyim. Artık aktif çalışmıyorum, sadece iki şırkette yönetim kurulu üyesi olarak bulunuyorum. Eş ve Aile hakkında bilgi: Eşim Oya, Boğaziçi Universitesi Kimya Fakültesi Mezunu. 0 da emekli ancak, benim kadar tembel değil, aynı zamanda Ege Universitesinde ders veriyor. Hayır Onunla Boğaziçi Universitesinde yaptığımız futbol maçı dolayısıyla tanışmadık. Öyle olsaydı, ikimizde okulumuzu zor bitirirdik herhalde. 17 Haziran 1976 da evlendik. 23 güzel yıl geçti. Allah bize Çağrı (1977) ve Arda (1981) yı verdi. Büyük oğlum baba mesleğini seçti. Başkent Universitesi Işletme Fakültesi 3. sınıf öğrencisi. Küçük oğlum ise bu yıl Bornova Anadolu Lisesini bitiriyor. Adres: 1391 Sokak No: 14/ Alsancak İZMİR Tel :

3 26 BEHİCE SARISALTIK DOĞUM YERİ : İSTANBUL DOĞUM TARİHİ : 1951 M. OLDUĞU LİSE : İSTANBUL KIZ LİSESİ Merhaba, Ben İstanbul'da doğup İstanbul Kız Lisesi'ni bitirdikten sonra 26 okul numarası ile İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi'ne kayıt yaptıran ilk öğrencilerinden N. Behice SARISALTIK'ım. Hızımı alamamış olmalıyım ki mezuniyetten sonra İ.Ü. Edebiyat Fakültesi Türk Dili ve Edebiyatına kayıt oldum. Buraya girmemdeki amaç eski yazı öğrenmekti. Bu arada o günler için yeni sayılabilen Bilgisayar Programcılığı ve Sistem Analistliği üzerinde çalışıyordum. Daha sonraları 'lerde -öğretmenlik sevgimden- gündüz kendi işimde çalışıp akşamları Akşam Ticaret Lisesinde Öğretmenlik yaptım. Benden yaşça büyük insanlara öğretmenlik yapmak çok değişik bir duyguydu. O günlerin anarşik ortamı bile beni fazla etkilemedi. Gene bu sevgi ile Ankara Üniversitesi Eğitim Fakültesinden Öğretmenlik Sertifikası alıp öğretmenliğe başladım. Şu anda tatlı bir kız çocuğu annesiyim ve kızımla yaşıyorum. Adres: Basındoğa Sitesi Deniz Apt.B Blok D.100 Beylikdüzü Büyükçekmece / İstanbul Tel :

4 29 ESEN RONA DOĞUM YERİ : ZONGULDAK DOĞUM TARİHİ : 1947 M. OLDUĞU LİSE : M. ÇELİKER LİSESİ 1972 DEN SONRA NELER OLDU? Temmuz ayı ortalarında Zonguldak a döndüm. Aynı ay eşimle tanıştım. Eylül ayı içinde girdiğim iki bütünleme sınavı sonunda İşletme Politikaları teksirlerinden mezuniyetimi Şubata ertelemek zorunda kaldım yılı Ocak ayında Ereğli Kömürleri İşletmesi Müessesesi Zonguldak Lavuarında işe başladım. Şubat ayında girdiğim sınavla İşletme Politikaları teksirlerinden Pekiyi alarak Zonguldak a döndüm. İlk işim, bu teksirleri termosifonda yakmak oldu. 12 Mayısta nişanlandım. Temmuz ayında da Muhasebe Müdürlüğü ne geçtim. Kıbrıs Barış Harekatından sonra 17 Ağustos 1974 te evlendim. Eylül ayında fakültemin Zonguldak ta düzenlemiş olduğu Yöneylem Araştırması ve Sistem Analizi seminerlerine katıldım Temmuzunda İskenderun da kısa dönem askerlik görevimi deniz piyade olarak yaptıktan sonra Ekim ayından itibaren Yöneylem Araştırması ve Otomasyon Grup Müdürlüğü nün kuruluş çalışmalarında bulundum Ekim ayından itibaren ise bu müdürlüğe araştırmacı göreviyle atandım Nisanında kızım dünyaya geldi. 1978, 1979, 1980 ve 1982 yılları içinde müdürlüğümüzle fakültem arasında yürütülen seminer, proje gibi ortak çalışmalarda aktif görev aldım yılından itibaren çalıştığım müessese, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürlüğü ne; Grup Müdürlüğü de Yönetim Bilişim Daire Başkanlığı na dönüştü. Ben de Bilgi İşlem Şube Müdürü görevine atandım yılı Nisanında da oğlum dünyaya geldi. Aile bireylerine gelince; Eşim Ayşe RONA 1953 doğumlu, Açıköğretim Fakültesi İş İdaresi mezunu olup 24 yıldır SSK Zonguldak Müdürlüğünde çalışmaktadır. Kızım Ansı Deniz RONA halen Bağaziçi Üniversitesi Uluslararası Ticaret Bölümü 6 ncı sömestre öğrencisidir. Oğlum Bağış Can RONA ise, Zonguldak TED Koleji Vakfı İlköğretim okulu 6 ncı sınıfta öğrenim görmeye devam ediyor. Tel ev : Tel iş:

5 33 ŞULE BOLAK DOĞUM YERİ : İSTANBUL DOĞUM TARİHİ : 1948 M. OLDUĞU LİSE : AMERİKAN KIZ KOLEJİ 21 Nisan 1948 de İstanbul da doğmuşum. İlkokul eğitimimi Koca Ragıp Paşa İlkokulu nda ( 1959 mezunu ); Orta okul eğitimimi İngiliz Kız Orta Okulu nda ( 1964 mezunu ); Lise eğitimimi Arnavutköy Amerikan Kız Koleji nde ( şimdiki Robert Kolej; 1968 mezunu ) tamamladım. Lise eğitimimin bir yılını ( ), Londra daki Kidbrook Comprehensive School da yaptım. İşletme Fakültesi nin ilk gönüllü öğrencilerinden biri olarak başladığım fakültemden, Haziran 1972 de mezun oldum. Ocak 1973-Nisan 1974 te İşletme Fakültesi nde uzman olarak çalıştım.bu arada, daha önce başlamış olduğum doktora seminer ve derslerimi tamamladım. Eylül 1975 te, A.B.D. Kaliforniya Üniversitesi nden ( University of California at Los Angeles, Graduate School of Management ) M.B.A. derecesi aldım. Master eğitimim sırasında, okulda asistanlık yaptım yıllarında, çeşitli araştırma projelerinde çalıştım, bazı makaleler yazdım, tercümeler yaptım yıllarında, eşim ve birkaç arkadaşımla kurduğumuz danışmanlık şirketinde çalıştım yıllarında, Amerikan Fortune dergisi nin Türkiye temsilciliğini yaptım. Bu sırada, Türkiye ve ekonomisini dünyaya doğru şekilde tanıtabilmek amacıyca, özel Türkiye ekleri çıkarttım den sonra, bir yandan, özel ilgi duyduğum sağlık kuruluşlarının yönetimi konusunda çalışmalar yapıp, bu konu ile ilgili tezimi yazarak İstanbul Üniversitesi nden doktoramı aldım; diğer yandan, eşimle kurduğumuz Ultima Ltd. danışmanlık şirketinde çalıştım ve çalışmaktayım. Bu çalışmalar, son yıllarda, hizmet sektöründe toplam kalite yönetimi üzerinde yoğunlaştı. AİLE İLE İLGİLİ BİLGİLER 1947 doğumlu, Tarsus Amerikan Koleji ve İ.Ü. İktisat Fakültesi mezunu olan eşim Dr. Sera Özbaşar ile, İşletme Fakültesi nde çalışırken tanışıp, Temmuz 1974 te, Los Angeles te birlikte master yaparken evlendik. İpek adlı bir kızımız, Ömer adlı bir oğlumuz var. 4 Mayıs 1978 doğumlu olan İpek, İtalyan Lisesi mezunu olup, halen İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü ikinci sınıf öğrencisidir. 24 Mayıs 1985 doğumlu olan Ömer, Özel Yüzyıl Işıl Lisesi Orta 2 öğrencisidir. ADRES Adnan Saygun Caddesi 35, Ulus Sitesi, 1, Blok Daire 22, Levent - İstanbul Tel : , ; Fax:

6 35 EMRE YAZMAN DOĞUM YERİ : İSTANBUL DOĞUM TARİHİ : 1949 M. OLDUĞU LİSE : İSTANBUL ERKEK LİSESİ 2 Şubat 1949 da İstanbul da doğdu. Mahmutpaşa İlkokulu nu 1960 ta, İstanbul (Erkek) Lisesi ni 1968 de bitirdi. İşletme Fakültesi nin finans disiplininden 1974 te mezun oldu den başlayarak İktisadi Yürüyüş adlı aylık ekonomi dergisinde çalıştı. Üniversite yılları süresince İzmir de yayımlanan Yeni Asır gazetesinin İstanbul spor muhabirliğini yaptı da yurt hizmetini Eskişehir de Hava İkmal Bakım Komutanlığı nda Almanca mütercim olarak yaptı. Askerlik dönüşü, bugün 40. yılını sürmekte olan Sigorta Dünyası dergisinin imtiyaz sahipliğini üstlenerek dergiyi yönetmeye başladı. Halen aynı görevdedir de İstanbulspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu na seçilerek 1 yıl süreyle kulübün genel kaptanlığını yaptı. Halen kulübün divan kurulu üyesidir. Spor, özellikle basketbol özel ilgi alanında olup Internet teki Türkiye Basketbol Sitesi nin köşe yazarıdır. Eş ve çocuklarla ilgili bilgiler 2 Ocak 1974 te Fevziye Karagözoğlu yla evlendi. İki çocuğu var. Onursal Yazman 28 Ocak 1976 da doğdu. Halen Dokuz Eylül Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü nde 4. sınıf öğrencisi. 13 Şubat 1977 de doğan Dünya Yazman ise İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Felsefe Bölümü nün 4. sınıfında okumakta. Adresler Ev: Tarabya Bayırı Cad. Polat Koru Sitesi 5/ Tarabya - İstanbul İş: Yazman Yayımcılık San. ve Tic. Ltd. Şti. Abide-i Hürriyet Cad. 210/ Şişli - İstanbul Telefonlar, fakslar, e-posta adresleri Ev telefonu: İş telefonları: Faks: E-posta adresleri: sigortad@prizma.net.tr emre@turkishbasketball.com

7 37 GÜLPERİ ZARPLI DOĞUM YERİ : AYVALIK DOĞUM TARİHİ : 1950 M. OLDUĞU LİSE : ÜSKÜDAR AMERİKAN KIZ LİSESİ 30 Aralık 1972 de sınıf arkadaşım Yaşar Özcan la evlendim. 1.Ocak.1973 de eşimle beraber yanımızda birer bavulla Turkiye'den trenle ayrılıp Almanya ve Luxemburg üzerinden A.B.D. ye geldik. Yaşar'ın dediği gibi bitmeyen balayımıza ve hayat maceramiza başladık. İlk önce Baton Rouge, Louisiana da yaşadık. Yaşar önce Ingilizce okuluna başladı. Ben ise A.B.D. ye varışımızın ilk ayında bir Türk arkadaşımızın yardımıyla Pizza Hut'da iş buldum. Önce garson sonra da yardımcı menajer olarak çalıştım. İşletme Fakültesi'nden mezun olduğum için çok gururluydum ama burada anlatamacağım cok çeşitli sebeplerden dolayı o zamanlarda I.U.I.F. diploması işletmeci olarak bir iş bulmama yaramadı. Fakat benim için iş işdi. Kimseye muhtaç değildik. A.B.D. ye gelişimizden 3 ay sonra 50 dolar peşin gerisi taksitle sıfır kilometrede yepyeni 1973 model kirmizi VW bug aldık. O VW nin görmediği yer kalmadı. Pizza Hut tan sonra 7-Eleven da yardımcı menajer olarak çalıştım. 1975'de 6 aylığına askerlik icin Türkiye'ye geldik Ağustosunda Yaşar'ın okulu dolayısıyla Austin Texas a taşındık. Şubat 1977 de ise ilk kızımız Güneş doğdu Ağustosunda ise Richmond, Virginia ya (simdi bulundugumuz sehir) taşındık Ağustosunda Virginia Commonwealth University (VCU) School of Business de master programına başladım. Yaşar akşam üstü eve gelir, ben ise Güneş'i babasına bırakır okula giderdim. Sabah 3'de 4'de eve dönerdim, dersden sonra okulun bilgisayar laboratuvarında programlarımı yapardim. İlk kızım 5 yaşında, ikincisi ise yolda iken 1982 de Master of Information Systems derecesini aldım. Önce VCU School of Nursing de öğretim üyesi olarak çalıştım. Bu arada Ekim 1982 de ikinci kizimiz Nilufer dogdu da VCU School of Medicine nin OB/GYN bölümüne geçtim de ise VCU nin Medical College of Virginia Hospitals Information Systems Department inda computer analyst olarak çalışmaya başladım de ikinci ağabeyimi de cok genc yaşta kaybettikten sonra 1995 de 13 seneden sonra VCU dan ayrılmaya karar verdim. Hayatın cok kısa, her günün ne kadar kıymetli olduğunu tekrar anladım. Şimdi en kiymetli varliklarım iki kızım, Güneş ve Nilufer ve cok sevgili eşim Yaşar. Her türlü ev ve bahçe çiçeklerini yetiştirmeyi çok seviyorum, Bahçemdeki her şeyi (ağac,gül,çiçek,v.s) kendim ekerim ve bakımını yaparım. Ücüncü tutkum ise seyahat etmek bilhassa cruise a çıkmaktır. Bir cruise bitmeden diğerini hayal ederim. Hastalık gibi bir sey bu bende. Yaşar da benimle aynı fikirdedir. Sağlığımız yerindeyken gezelim diyoruz. Yaşlıyken para olabilir ama hal olmayabilir, veya bizler olmayabiliriz. Yukarda da bahsettigim gibi iki kızımız var. Güneş Özcan 18 Subat 1977 de Austin, Texas da doğdu. 20 yaşında (3 senede, HEY HEY koltuklarımı kabartıyorum!!!) University of Virginia dan mezun oldu. Government ve Women s Studies de major yaptı. Bir sene çalıştıkdan sonra 1998 sonbaharında University of Virginia School of Law a başladı (A.B.D. hukuk 4 senelik bir universite diplomasindan sonra 3 senelik lisans ustu bir programdir). Ikinci kızımız Nilufer Ozcan ise 28 Ekim 1982 de Richmond, Virginia da doğdu. Nilüfer senesinde onuncu sınıfa gidiyor. Nilüfer birinci sınıfdan beri bale dersleri alıyor. Dolayısıyla dans ve tiyatroyu cok seviyor. Nilüfer politikaya da çok meraklıdır. Çocuklarımızın ikisi de işletme, uretim yönetimi, bilgi işlem gibi konulara enterese değiller. Ama onemli olan sevdikleri konularda çalışıp mutlu olmaları. Tel : (001) (001) ozcan@hsc.vcu.edu

8 38 AHMET KILINÇ DOĞUM YERİ : ADANA DOĞUM TARİHİ : 1949 M. OLDUĞU LİSE : ADANA ERKEK LİSESİ 15 mayıs 1949 da Adana da. Doğdum İsmet lnönü İlkokulundan sonra, İşletme Fakültesi gibi yeni kurulmuş olan Milli Mensucat ortaokulunu da 66 numara ile ilk mezun olarak bitirdim. liseyi Adana Erkek Lisesinde okudum dc İşletme Fakültesinc girdim ve 1972 de ınezun oldum.bu dört yılın yarısı okul, yarısı da çalışma ile geçti yılında sınıf arkadaşım Nermin Taşdelen ile evlendim de kızım Yasemin, 1981 de oğlum Erdem dünyaya gcldi.yasemin Boğaziçi Üniversitesi Uluslararası ilişkiler bölümünde okuyor. Erdem Alman lisesi son sınıfa geçecek. Şu anda. Okurken de çalıştığım çanta üretim ve pazarlama işini sürdürmekteyim. Adres: 2. Ulus Gözde Sok. No:12 D.8 Etiler Tel :

9 40 GÜLİN GÜREL DOĞUM YERİ : VİZE DOĞUM TARİHİ : 1948 M. OLDUĞU LİSE : AMERİKAN KIZ LİSESİ Arkadaşlar Merhaba, Fakülteden mezun olduktan sonra bir buçuk yıl Akbank planlamada çalıştım yılında Sermet Arkadaş ile evlendim yılında oğlum Ömer doğdu. Oğlum bu yıl Amerika'da Bentley University, Business Management bölümünden mezun olacak Aralıkta Kızım Defne doğdu. Ekim ayında Nice Üniversitesinde Medya Kültürü ve Komünikasyon okumaya başladı. Ben sürekli çalışamıyorum. Dönem, dönem eşime yardımcı olmaya çalışıyorum. Bu sene ikinci çocuğumu da yurt dışına gönderdikten sonra biraz daha fazla yolculuk edip, geri kalan zamanlarda da işe daha fazla gitmeyi planlıyorum. Herkese çok selâm ve sevgiler. Tel: Gülin GÜREL ARKADAŞ

10 42 ORHAN SARAN DOĞUM YERİ : HAVZA / EDİRNE DOĞUM TARİHİ : 1948 M. OLDUĞU LİSE : BAKIRKÖY LİSESİ 1948 nevruzunda Havsa-Edirne de doğdu. İlk ve orta tahsilini Çorlu da tamamladı yılında İstanbul Bakırköy Lisesinden mezun oldu döneminde İ.Ü.İşletme Fakültesi ne girdi yılında fakültenin Üretım Yönetmi disiplininden mezun oldu. SSK bursu geri odemesi nedeniyle yılları arasında SSK Unkapanı merkezinde memurlukla çalışma hayatına atıldı yılları arasında T.Ş.C.F.A.Ş. de başlatılan iş degerlendırme ve organizasyon projesinde uzman olarak çalıştı de kısa dönem askerliğini Antalyada yapan Orhan Saran arası Merbolin boya sanayii A.Ş. de Üretım Planlama Müdürü olarak görev yaptı yılları arası Şişe Cam Cam Elyaf Şirketinde Üretim Planlama Yöneticisi oldu yıllarında Şahlan Elektrikli Ev Aletleri Fabrika Müdürlüğü ve satış ile üretım şirketlerinin koordinatörlüğünde bulundu arası özel iş kurdu de Şalteks Tekstil Sanayii İhracat Müdürü, da Epan Tekstil Üretim Planlama Müdürlüğünden sonra 1991 de Profilo Holding de Satış Planlama Müdürü olarak görevine devam etti. Profilonun Bosch a geçmesi ile halen BSG Grunberg A.Ş. de Planlama Müdürlüğüne devam etmektedir. Aynı fakülteden Lemis Angı ile 1973 yılında evlenen Orhan Saran ın Okan adında 18 yaşında bir oglu vardır. Adres:Atatürk Cad. Kireçhaneler Sok. Güçlen Apt. No4/59 Kozyatağı / İst. Tel :

11 43 MELİH ETİZ DOĞUM YERİ : AKÇAKOCA DOĞUM TARİHİ : 1950 M. OLDUĞU LİSE : ADAPAZARI LİSESİ tarihinde Akçakoca da doğdum. İlk ve orta tahsiliım Bolu - Ordu -Adapazarı İllerinde tamamlayarak 1968 yılmda İşletme Fakültesine kaydoldum yılı Haziran ayında mezuniyetimi müteakip Kasım ayında askerliğe başladım. Tuzla Piyade Okulu ndaki Eğitim Dönemini Antalya Karpuzkaldıran Askeri Kampı ndaki hizmet dönemi takip etti. Terhis olduktan sonra Haziran 1976 aymda Profilo Holding e bağlı EVAL A.Ş. ne muhasebeci olarak girdim. 3,5 yı1 çalıştıktan sonra Aralık 1979 da halen çahşmakta olduğum Entes Endüstri Tesisleri Imalat ve Montaj Taahhüt A.Ş. ne geçtim. Önce Muhasebe Müdürlüğü, şimdilerde Mali İşler Müdürlüğü yapmaktayım yılında emekli olmama rağmen bu şirketteki çalışmam devam etmektedir. Aile Bireyleri; Eşim Ayşe Tümay Etiz: Üniversite yıllarında tamşarak evlendiğim eşim İ.Ü.Edebiyat Fakültesi Sosyoloji mezunu olup çalışmaınaktadır. Kızım Defne Etiz: 1978 doğumlu olup, Üniversite smavlarma hazırlannıaktadır. Oğlum llgaz Etiz: 1979 doğumlu olup, Kıbns Doğu Akdeniz Üniversitesi, İşletme Fakültesi 1.smıfma devam etmektedir. Adres: Hakkak Yümmi Sok. No: 33/3 Emirgan / İSTANBUL Tel: Ev İş Fax: Ev İş

12 46 AHMET BALİOĞLU DOĞUM YERİ : İSTANBUL DOĞUM TARİHİ : 1947 M. OLDUĞU LİSE : ÖZEL YENİ KOLEJİ Orta öğrenimini Avusturya Lisesi nde yaptı de girdiği İ.Ü. İşletme Fakültesi Pazarlama Bölümü nden şubat 1973 de mezun oldu. (son iki sene Rahmetli Prof. Dr. Kenan GÜRTAN dan çok çekti! Nur içinde yatsın..) İş hayatına yapı ve Kredi Bankasında İştirakler Müdürlüğü bünyesinde başladı yılında yeni kurulan Menkul Değerler Müdürlüğü görevine atandı da Y:K:B: den ayrılarak Mehmet Şükrü Tekbaş ve Tuncay Artun la birlikte Değer Menkul Değerler i kurdu yılında on ay süre ile Egebank ta sermaye piyasalarından sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı görevini yaptı. Aynı yılın sonunda Değer Menkul Değerlere geri döndü de Değerden ayrılıp Tezel Menkul Değerler in ortakları arasına girdi yılına kadar Yönetim Kurulu Başkanlığını üstlendi. Aynı yıl İstanbul Menkul Kıymetler Borsası Başkan Danışmanlığı Görevine getirildi. Halen bu görevini sürdürmektedir yılından beri Fatoş BALİOĞLU ile evli olup çocuğu bulunmamaktadır. Adres: 2.Levent Mor Karanfil sok. No:5 İş :İMK Borsası İstinye Tel ev: Tel İş : E-posta:ahbalioglu@superonline.com

13 47 CENGİZ MENGÜ DOĞUM YERİ : BURSA DOĞUM TARİHİ : 1947 M. OLDUĞU LİSE : BAKIRKÖY LİSESİ 17.O1.l947 BURSA doğumluyum. ilk ve Ortaokulu Bursa da, Liseyi Istanbul da (Bakırköy Lisesi) ve en son olarak da Fakültemizi bitirdim. Fakülte öğrenimi ve sonrası iki yıl çeşitli müzik gruplarında(son beş yıl KARE AS) profesyonel olarak çalıştım sonbaharında,sümerbank Istanbul şubesinde ithalat servisi elemanı olarak ilk işime başladım yılında askerlik (kısa dönem) görevimin bitiminden sonra DEVA HOLDİNG A.Ş. İlaç Bölümünde Pazarlama Uzmanı ve Istihsal ve Envanter Planlama Şefliği görevlerinde bulundum. 1 yıl kadar Almanya da kaldım, Dönüşümde ARSAL CAM SANAYİİ A.Ş. de Satış ve Pazarlama departmanında çalıştım yılında tekstil kimyasalları konusunda faaliyet gösteren kendi pazarlama firmamı kurdum yılında ağbeyimin tekstil kimyasalları ve mümessillik konususunda çalışan firmasını kurup, muhasebe, ithalat, ve pazarlama departrrıanlarını yönettim yılında evlendim. Biri erkek diğeri kız iki evladım var yılında emekli oldum. İşlerimi tasfiye edip Izmir e yerleştim yılı Mart ayında İzmirin Balçova ilçesinde Eczane açarak kendime yeni bir iş kurdum. Bundan sonrasını yaşıyarak görecegiz. Aileme gelince; Eşim Belgin Fen Bilgisi Oğretmenidir. 11 yaşındaki oğlum Cenk Ilköğretim 6. sınıf öğrencisidir ve oldukça sportmendir. 4 yaşından itibaren yüzme ve müzik (Org), ilave olarak da 7 yaşından sonra karete ve kayak sporuna devam etti yılında basketbola başladı ve ağırlığı oraya kaydırdı. Kızım Burcu 4 yaşındadır. Yüzmeyle 1998, kayakla da 1999 yılında tanıştı. Siz sevgili arkadaşlarımla yeniden sağlıklı günlerde buluşabilmek dileklerimle, hepinizi sevgiyle öperim. Adresim: 0l.Sokak. No:l3/7 Göztepe İZMİR Tel: İş Tel : Termal Eczanesi. Korutürk Mah.İmbat 8k. No:39/A Balçova İZMİR İş Tel:: Cep Tel :

14 50 FÜSUN ARAT DOĞUM YERİ : İSTANBUL DOĞUM TARİHİ : 1949 M. OLDUĞU LİSE : ÜSKÜDAR AMERİKAN LİSESİ 1949 İstanbul doğumluyum. İngiliz Kız Ortaokulu ve Üsküdar Amerikan Kolejinden mezun olduktan sonra 1968 de açılan İ.Ü.İşletme Fakültesine girdim de THY Genel Müdürlüğü nde görev aldım da ayrıldım de eşim Tevhit ile evlendim da oğlum Cem dünyaya geldi. Eşim Tekstil ve GSM sektöründe çalışmaktadır. Oğlum Koç Lisesi nden sonra ABD de Duke Üniversitesi Makina Mühendisliği son sınıfında okumaktadır. Adres : Dönüm Sok. No 34 Emirgan Tel Ev :

15 52 SELÇUK ARSLAN DOĞUM YERİ : SÜRMENE DOĞUM TARİHİ : 1950 M. OLDUĞU LİSE : TRABZON LİSESİ 1950 yılında Sürmene de doğıııuşum.mercan İikokulu (Erziııcan),Sürmene Ortaokulu ve Trabzon Lisesini bitirdikten sonra 1968 yılında I.U. İşletme Fakültesi'ne girdim yılı haziran ayında mezun olup,aynı yıl sonu Almanya ya gittim.lisan eğitimi aldıktan sonra Mannheime Universitesine kayıt yaptırdım.dört veya beş yıl gibi bir zaman uzmanlık eğitimi için kalmam gerektiğinden geriye dönüş yaptım yılı Nisan ayında Tuzla piyade okulunda askerlik görevime başladım.aynı dönem Münip Oztürk, Turhan Baybora ile beraber kuraları çektik.torbadan bana Balıkesir Burhaniye çıktı.oradaki 12 aylık görev süresi içinde sevgili eşimle tanıştım.askerlik bitiminden sonra 11.Şubat tarihinde Istanbul da eviendim. Hayatımın tatil devresi okul,askerlik gibi bitmişti.şimdi iş yaşamı başlamıştı.ilk işim altı ay bir fabrikada yönetici olarak başlamıştı.okul da disiplin dalım pazarlama idi.ama o işi yürütebilmek için finans,personel,üretim ve muhasebe konularında tam bilgili olmam gerektiğinden mesai sonlarında arkadaşlarımdan bilgi edinirdim.6 ay sonra kendi aile işime dönmem gerektiği kararını aidım.böylece serbest ticaret hayatıma inşaat malzemeleri satışı işiyle başladım.bu konuda toptan ve parekende olarak halen sürdürmekteyim.ticarete ek olarak inşaat yapma ışını devam ettiriyorum Altı yıl süren bir çiftlik evleri projesini bitirdim.bundan sonra bu konuda yoğunlaşacağım.otuz yıllık kısa yaşam öykümü 30 satıra sığdırmaya çalıştırn.yıl Emekli olacağım belirli bir tarih yok.çüııkü biz kendi adına çalışan insanların emekliliği;artık yeter diyene dek, sağlığımız elverdiği sürece,olmayacak gibi geliyor bana.kısaca iş bizi bırakmayacak. Askerlik dönemimde Burhaniye de tanıştığım Perihan Akçay la 11.Şubat tarihinde evlendim. 27.Şubat tarihinde oğlum Gökçe dünyaya geldi. 10 yıl aradan sonra 6.Haziran tarihinde 2. Oğlum Göker dünyaya geldiler.halen Gökçe İ.U İktisat Fakültesi 3. Sınıf öğrencisi,diğer oğlum Göker Tarabya Cent koleji 6. Sınıf öğrencisi.bir ailede bir işletmeci birde iktisatçı yeter mi bilmiyorum. Ev adresim: Tarabya Aydınevler 2.Bostan sok. No: 7/3 SARİYER/İSTANBUL İş adresim.asian yapı malzeme Tic.ltd.Şti Bakırköy cad. No: 104/a parseller/bagcilar İSTANBUL Yaziık Adresi: Doğanay sitesi 62 noiu villa yeniçiftiik/tekirdag Çiftlik. Çamlıtepe çiftlik evleri sitesi değirmenköy / SİLİVRİ TELEFON.Cep Ev İş Yazlık Fax

16 55 KAYHAN ARSOY DOĞUM YERİ : İSTANBUL DOĞUM TARİHİ : 1951 M. OLDUĞU LİSE : VEFA LİSESİ Doğum Tarihi ve Yeri : İstanbul Baba adı : M. Cemalettin Askerlik Yeri ve Tarihi :Kütahya 1976 Evlenme Tarihi : () Eşinin Adı Soyadı :Gülsün Arsoy (Tübingen Üni. Ekonomi Bölümü mezunu) Çocuğunun Adı Soyadı: Eren Arsoy İlkokul Orta Okul Lise Üniversite : Vezneciler /İstanbul : Vefa Lisesi : Vefa Lisesi : İ.Ü. İşletme Fakültesi (Finans Bölümü) Mesleki Deneyimleri İ İberotel İnternational A.Ş. Director Finance of Group Gezi Otelcilik A.Ş. Financial Controller Uran Turizm ve Yatırımları Financial Controller Natura Turizm ve Seyahat A.Ş.Tourism & Admin.Mgr Doğuş Constr.~ Trad.İnc. Budget & Contr.Mgr Milliyet Gazetec.A.Ş. Budget & Contr.Mgr T.Demir Döküm Fabr.A.Ş. Cost Acc & Budget.chief İst.Hilton Hotel Service Dept-Night Audit. İş Adresİ: İberotel İnternational A.Ş. İsmet Gökşen Cad. No:325 D: Antalya Tel : (0242) Fax: E-posta : Kayhana@aidata.com.tr Ev Adresİ: Meltem mahallesi 3808 Sok. Asya Sitesi D1 Bl.D:8 ANTALYA Tel: (0242)

17 58 FERAMUZ GÜLERYÜZ DOĞUM YERİ : KARADENİZ EREĞLİSİ DOĞUM TARİHİ : 1951 M. OLDUĞU LİSE : EREĞLİ LİSESİ Fakülte bitince doğup büyüdüğüm yer olan Karadeniz Ereğli ye döndüm. Burada, burs aldığım ve yaz aylarında staj yaptığım Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları - Erdemir e girip çalışmayı hedeflemiştim. Ancak hiçbir şey göründüğü kadar kolay olmadı. Hangi kapıyı çalsam bir sürü olumsuzluk karşıma çıkıyordu. Gazetelerdeki iş ilanlarına başvurmaya başladım. Onlardan da bir yanıt alamıyordum. Sonuçta Erdemir e fakat çok düşük bir derece ile girebildim. Fakültede hocalarımızın bizlere anlattıkları aklıma geldikçe, bizi nasıl boş hayallerle doldurduklarını düşünüyordum. Hiç unutmuyorum. İlk kayıt için İstanbul Üniversitesi Merkez binaya geldiğimizde elimize küçük bir kağıt tutuşturmuşlardı. Bu kağıtta Mühendisi,Avukatı,Doktoru emrinizde çalıştırmak istiyorsanız İşletme Fakültesini seçin gibi bir ifade vardı. Aslında kayıt için gelirken, tercihlerim arasında İşletme Fakültesi zaten vardı. Ancak ne olduğu konusunda bir fikrim yoktu. Sonra, kayıt aşamasında Sn. Kamuran Pekiner in bizlere güven veren açıklamaları oldu. Ne olduğunu bilemediğimiz bir Fakülteye kayıt konusunda endişelerimizi dile getirdiğimizde, Sn Pekiner bizlere, İşletme Fakültesinden kaydımızı sildirmeden,dilersek başka yerlere de kayıt yaptırabileceğimiz güvencesini verdi. Sonunda İşletmeli olmuştuk. Mezun da olduk. Ancak, bırakın doktoru mühendisi avukatı emrimizde çalıştırmayı, mühendislerin üçte bir ücretiyle, o da zar zor, işe girebilmiştim. Çalışma yaşamımın ilk yılları diyebileceğim bir dönemde Ankara da Sn. Mehmet Oluç la karşılaşmıştık. Selam verip kendimi tanıttım. Bana ilk sorduğu Nasıl, Mühendislerden fazla alıyorsunuz değil mi? olmuştu.ben de Nerdeee hocam, onların yarısını bile alamıyoruz deyince Ama işçilerden fazla alıyorsunuzdur demişti. Erdemir de çalışmaya 1973 Ocak ayında başlamıştım. İlk işim Yatırım bölümünde puantörlüktü. O yılın Mayıs ayında Üretim Planlama bölümüne geçtim. Bu bölümde 5 yıl çalıştım. Bu arada, 1975 Mart ında evlendim. Aynı yıl Temmuz ayında kısa dönem yedek subay öğrencisi olarak askerlik görevimi yapmak için Antalya ya gittim. Ne güzel rastlantıdır ki orada çok sevdiğim sınıf arkadaşlarımla buluştum:kutsi, Birol, Orhan, Cahit. Askerlik dönüşü, Erdemir de Finans bölümüne transfer oldum yılından bu yana aynı bölümde farklı görevler üstlendim. Şu anda bu bölümün yöneticiliğini yapmaktayım (Buradaki ünvanım Finansman Müdürü) Yıllar ne çabuk akıp gidiyor. İşe girişimi yarım sayfada anlattım, sonraki 26 yılı üç satırda. 29 Mart1999,evliliğimizin 24.yıldönümü. Eşimin adı Zeliha, İki çocuğumuz var. Oğlumuz Bora 1976 doğumlu. Ereğli Anadolu Lisesinden sonra Marmara Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümüne girdi. Bu yaz (1999 Haziranı) mezun olacak. Kızımız Işık, Ereğli TED Kolejini bitirdi, şu anda Ankara Üniversitesi DTC Fakültesi Rus Dili ve Edebiyatı birinci sınıf öğrencisi. Meslek yaşamımın başlangıcında yaşadığım sıkıntılara karşın,zamanla gördüm ki İ.Ü. İşletme Fakültesinde değerli hocalarımızın bizlere kazandırdıkları gerçekten diğerlerine göre farklı olmamızı sağlamıştı. Zaman zaman bazı eksiklikleri duyumsamış olsam bile ; tekrar yüksek öğrenim yapmak durumunda kalsam yine İŞLETME FAKÜLTESİNİ seçeceğimi de her fırsatta duraksamadan dile getirdim. Bir İşletmeci olmaktan ve Fakültemizin ilk mezunlardan biri olmaktan her zaman övünç duydum, Tel : Adres:Ereğli Demir ve Çelik Fab. A.Ş. Erdemir Lojmanları 120 Evler No : 10/4 Kdz. Ereğli

18 62 SÜVEYDA GÖKPINAR DOĞUM YERİ : İSTANBUL DOĞUM TARİHİ : 1947 M. OLDUĞU LİSE : AVUSTURYA LİSESİ Eşi: Berç Kızı Zeynep Türk Sigorta Enstitüsü Vakfı - Uzman Sigorta sektöründe bir sertifika programını yönetmekteyim şu anda. Mezun olduktan sonra ilk işim Reklam Moran da finans ve organizasyon sorumluluğu idi. 2 yıl sonra AIESEC imtahanı ile bir uzun dönem stajı kazanarak Almanya ya gittim. PİAR türünde bir pazar araştırması şirketinde 6 aylık staj dönemi 4 yıla uzadı. Tam döneyim mi, dönmeyeyim mi artık derken, annem geldi yanıma bir ay ve o gittikten sonra kitaplarımı ve bir kaç parça eşyamı Türkiye ye göndererek, Almanya ve Orta Avrupa daki 4 yıllık gezmem sanki yetmemiş gibi sırtıma çantayı geçirip 6 ay İngiltere de dolaştım ve nihayet kürkçü dükkanına döndüm. Tam iş ararken ilk eşimle tanıştım ve 1 yıl sonra Libya ya gittim. Eşim diplomattı. Bir kızımız oldu ve eşim bir süre sonra hariciyeden ayrıldı. Türkiye ye döndük ve evlendikten 9 yıl sonra ayrıidık. Hayatla boğuşarak, özellikle yabancı dilde özel ders vererek, beceremediğim bir kaç mümessillikle geçen bir 10 yıl, sonra 2. evlilik. Yeni iş, yeni eş ve 18 yaşında tepemden bakan bu sene liseyi biteren bir kız. Şimdi mutluyum ve sihhatli olarak bunun tadını çıkarmak istiyorum Eşimle okuldaşız. Aslen finans kökenli ve Atlas Copco dan emekli. Sigorta sektöründe finansal koordinatör olarak görev yaptı bir süre. Şimdi parayla pulla ilgilenmemek için ailenin finans problemlerini bile bana yüklüyor.its isimli İlgiliz kökenli uluslararası bir test ve kalite labaratuvarında Türkiye den ihraç edilen tekstil ürünlerinin kalitelerini kontrol ediyor. Kızım Beşiktaş Atatürk Anadolu Lisesi ni bu yıl bitiriyor ve hukukçu olmak istiyor. Türkiye de çöken sistemi kurtaracakmış. Adresim, her zaman olduğu gibi: Feneryolu Bağdat cad. 143 / Kadıköy EvTel:0216/ İşTel::0212/ /58 faxo2l2/

19 64 MESUT TAŞKIN DOĞUM YERİ :FETHİYE / ANTALYA DOĞUM TARİHİ :1949 M. OLDUĞU LİSE :AKŞEHİR LİSESİ 1949 Ağustos unda öğretmen ana babanın çocuğu olarak doğdum. Fethiye ye bağlı Faralya köyü nüfusuna kaydedildim da Uluborlu'da, okula başladım. İlkokulu 1961 de, ortaokulu 1964 de, liseyi 1967 de Akşehir de bitirdim yılma gelince, önce Gazetecilik Enstitüsü ne, çok kısa bir zaman sonra da oradan ayrılıp lisede de aynı olan öğrenci numarasıyla İşletme Fakültesine yazıldım Şubat aymda Uretim Yönetimi Disiplininden mezun oldum de pek istekli olmasam da ailemle birlikte Izmir e yerleştim yılına kadar orada bir özel kesim sanayi kuruluşunda planlamacı olarak çalıştım. Bu arada 1976 da Tuzla da kısa dönem yedeksubay olarak askerlik hizmetimi tamamladım. Daha sonraları kendi adıma küçük ölçekli inşaat, imalat, ticaret işleriyle uğraştım. Turizmin ivme kazanmasıyla Fethiye ye yerleşerek 1985 ile 1990 yılları arasmda kamp işletmeciliği yaptım e kadar kırsal - köy yaşamınm gerekleri dışmda önemli bir faaliyetim olmadı. Hemen hemen beş yıldır hediyelik türü çini ve seramik eşya ticareti yapıyorum. Adres Dispanser Yanı Deniz Yolu Güven Apt. altı No:1/ FETHIYE Tel: (252) İş Ev :

20 68 FÜSUN TÜFEKÇİ DOĞUM YERİ : ANKARA DOĞUM TARİHİ : 1951 M. OLDUĞU LİSE : ÇANAKKALE LİSESİ Yirmialtı senedir neler oldu? 1973 Şubat döneminde mezun olduktan sonra bir yıl İngiltere de, Bath ve Cambridge şehirlerinde kalarak lisan geliştirme ve pazar araştırması seminerleri yaptım. Istanbul a döndükten sonra Türkiye Sınai Kalkınma Bankası nın açtığı sınavlarda başarılı olarak Kıdemsiz Ekonomist olarak 1974 Temmuz ayından itibaren çalışmaya başladım. Kıdemli Uzman sıfatıyla devam ettiğim bu çalışma 1982 Temmuz ayına kadar sürdü. Bu tarihte Bankadan ayrılarak dünyanın değişik bölgelerini görmek amacıyla çeşitli seyahatler yaptım. Özellikle Uzak Doğu ülkelerinin hemen tümünü içeren bu çok ilginç gezilerim bir yıl kadar sürdü. Bu dönemin sonunda Paris teki O.E.C.D. teşkilatının Development Centre bölümünde Müşavir sıfatıyla çalışmaya başlayarak Türkiye konulu iki ekonomik etüdün gerçekleştirilmesini üstlendim. Türkiye de kalarak sürdürdüğüm bu çalışmanın sekiz aylık son dönemini Paris te tamamladım. Dönüşte değişik bir alanda çalışma arzum beni denizcilik sektörüyle tanıştırdı. Sönmez Denizcilik şirketinde iki yıla yakın çalışarak, o sırada Türkiye nin en büyük OBO gemisi olan İnci~S in satın alınması için gereken dış finansmanın sorumluluğunu taşıdım. Denizcilik sektörünün cazibesi beni Paris ten ve oradayken tanıdığım Cengiz Tarhan dan uzakta tutmaya yetmediğinden 1988 yılı Mart ayında evlenerek yine bu güzel şehre geri döndüm. Eşim Cengiz Tarhan Galatasaray Lisesini bitirdikten sonra eğitimine devam etmek için gittiği Fransa da neredeyse otuz yıldır yaşamakta ve O.E.C.D. teşkilatında üst düzey yönetici olarak çalışmakta. Paris teki çalışma hayatım consultant~müşavir olarak başlamıştı, hep öyle gitti. Cengiz in diplomatik statüsü nedeniyle çalışma kartı sahibi olamadığım için sadece uluslararası kurum ve şirketlerde bu sıfatla görev yapabildim. En çok da büyük bir Japon şirketi olan IRM International la çalışarak Japon sanayicileri ve bakanlıklarının Avrupa da ilgilendikleri ekonomik konularda araştırmalar yaptım. Ancak, genelde müşavirlik, meslek hayatının sonuna doğru azalan enerjileri tatmin edecek bir çalışma şekli değil midir? İşte ben bu duruma henüz pek çok çalışma gücüm ve isteğim varken mahkum olmaktan son derece sıkılarak yeni bir yaşama şekli geliştirmek ihtiyacını duydum. Bunun için Paris Rene Descartes Üniversitesinde, banka ve finans konulu lisans üstü çalışmayı tamamlamak da dahil olmak üzere, kimsesiz hasta çoçuklarla ılgılenmek, Türkiye ile ilgili radyo-televizyon programları yapan yabancılara yardım etmek, Türk ressamlarının tanıtımına katkıda bulunmak gibi gönüllü bir çok faaliyette bulundum. Bütün bunlar da yeterli olmayınca, 1998 yılı başından beri daha radikal bir çözüm geliştirdim. Aile hayatımı bir ülkede, iş hayatımı başka bir ülkede yaşıyorum. Yani hayatımı Paris le İstanbul arasında gidip gelerek sürdürmekteyim. İstanbul da işim Soyak Holding de. Bu şirkette Proje Geliştirme Koordinatörü olarak çalışmaktayım. Şimdilik bu iki ülkeli yaşantıdan yorulmuyorum ve mutluyum. 26 seneyi bir çırpıda özetlemek kolay değil, ama ana hatlar bunlar. Detayları merak eden arkadaşlarım eminim ki bu geç yıllık sayesinde beni bulacaklar ve onlara başka şeyler de anlatabileceğim. Böyle kavuşmalara vesile olacağı için geç yıllığımız aslında zamanında çıkmış olmaktan daha da değerli ve ben onu heyecanla bekliyorum. Bu arada bu zor işin altına özveriyle giren ama başarıyla çıkan Oner ve Münire ye sonsuz teşekkürler. İstanbul adresim: Cevdet Paşa caddesi no 107/2 Bebek İstanbul Tel.: Paris adresim : 14, Boulevard Saint - Germain Paris Tel.:

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ Prof. Dr. Aydın PAŞAOĞLU 1948 yılında doğdu. 1973 de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun oldu. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında asistanlığa başladı.

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ

GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYESĐ YÖNETĐM KURULU ÜYELERĐ RIDVAN ÇELĐKEL MUKADDES ÇELĐKEL SUAT BAYSAN ATĐLLA ATAMAN TURGUT ALP ÇOLAKOĞLU MAHĐR KEREM ÇELĐKEL AHMET BÜLENT BATUKAN HÜSEYĐN ORUÇ GÖREVLERĐ YÖNETĐM KURULU BAŞKANI DENETÇĐ ANEL

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi.

Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. Prof. Dr. Mustafa Taşlıyan (BA., MBA., PhD.) 2 Temmuz 1970 tarihinde Karabük te dünyaya geldi. İlkokulu 1976-81 yılları ve ortaokulu 1981-1984 yılları arasında Karabük te tamamladı. İstanbul Maliye Meslek

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

Önce evimizin önünü süpürüyoruz

Önce evimizin önünü süpürüyoruz işbirliğiyle 2018 Nitelikli Dıs Ticaret Personeli Sertifika Programı Önce evimizin önünü süpürüyoruz Eğitimin Amacı Gümrük Müşavirliği, Lojistik, Taşımacılık şirketleri ve Dış Ticarete ilişkin işlemler

Detaylı

KURUCULARIMIZDAN SAYIN CEMİL PARMAN ANISINA

KURUCULARIMIZDAN SAYIN CEMİL PARMAN ANISINA KURUCULARIMIZDAN SAYIN CEMİL PARMAN ANISINA TÜRKİYE MUHASEBE UZMANLARI DERNEĞİ EXPERT ACCOUNTANTS ASSOCIATION OF TURKEY (15.10.1909 İnegöl -06.11.1987 istanbul) Meslek çalışmalarımızda siz ve eserleriniz

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı

Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015

Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015 Duyurunun başlangıç tarihi: 25 Ağustos 2015 Son Başvuru Tarihi: 08 Eylül 2015 T.C. BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ NDEN Üniversitemiz aşağıda belirtilen birimlerine 2547 Sayılı Kanun ile Öğretim Üyeliğine

Detaylı

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ

PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ PROF. DR. CENGİZ ALYILMAZ Adı ve Soyadı : Cengiz ALYILMAZ : Prof. Dr. Bölüm/ Anabilim Dalı : Türkçe Eğitimi Bölümü Doğum Tarihi : 11.4.1966 Doğum Yeri : Kars Çalışma Konusu : Eski Türk Dili, Türkçe Eğitimi,

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI ŞUBE BAŞKANI 1955 yılında İstanbul Fatih de doğdum. İlk öğrenimimi Levent, orta öğrenimimi Gültepe de tamamladıktan sonra Gültepe Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü 1973-1974 yılında bitirdim. İki

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ :

ŞĐRKET VE ŞĐRKETĐN ĐLĐŞKĐLĐ TARAFLARI ĐLE ĐLĐŞKĐSĐNĐN NĐTELĐĞĐ VE ÖNEMLĐLĐK DÜZEYĐ : ADI SOYADI : YAŞAR KÜÇÜKÇALIK DOĞUM TARĐHĐ : 29.11.1960 ÖĞRENĐM DURUMU : PAZARLAMA ĐŞ VE YÖNETĐMĐ (ĐNGĐLTERE) Birlik Mensucat A.Ş., Lüks Kadife A.Ş., Emintaş A.Ş. nin Yönetim Kurulu Başkanı, Birlik Denim

Detaylı

Yönetim Kurulu Adayları

Yönetim Kurulu Adayları Yönetim Kurulu Adayları Can Çelebioğlu Doğum Tarihi 1963 Çelebi Hava Servisi - Yönetim Kurulu Başkanı Çelebi Havacılık Holding Yönetim Kurulu Başkanı : Boğaziçi Üniversitesi / İşletme 1982- Çelebi Hava

Detaylı

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000)

Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) Türkçe Ulusal Derlemi Sözcük Sıklıkları (ilk 1000) 14.08.2014 SIRA SIKLIK SÖZCÜK TÜR AÇIKLAMA 1 1209785 bir DT Belirleyici 2 1004455 ve CJ Bağlaç 3 625335 bu PN Adıl 4 361061 da AV Belirteç 5 352249 de

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

zaferin ve başarının getirdiği güzel bir tebessüm dışında, takdir belgesini kaçırmış olmanın verdiği üzüntü. Yanımda disiplinli bir öğretmen olarak bilinen ama aslında melek olan Evin Hocam gözüküyor,

Detaylı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı 1974 Amasya Taşova da doğdu. İlköğrenimini Şeyhli köyünde, ortaöğrenimimi Samsun Ladik İlçesi Şıhlı nahiyesinde,

Detaylı

Ücret Ödeyecek Sıra. Taban Toplam Ücret Ödemeyecek Fakülte / Yüksekokul

Ücret Ödeyecek Sıra. Taban Toplam Ücret Ödemeyecek Fakülte / Yüksekokul Ücret Ödeyecek Sıra Taban Toplam Ücret Ödemeyecek Fakülte / Yüksekokul Program Olanların No Puan Kontenjan Olanların Kontenjanı Kontenjanı 1 ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU BAHÇE TARIMI 50,00 10 3 7 2 ANAMUR

Detaylı

PRIVATE GAYRIMENKUL. Biz Kimiz?

PRIVATE GAYRIMENKUL. Biz Kimiz? PRIVATE GAYRIMENKUL C Biz Kimiz? Kuruluş ve Geçmiş Private Gayrimenkul 2001 yılında Şenol Tınaz tarafından Bebek te müşterilerine hizmet vermek üzere kurulmuştur. Uzmanlaştığımız bölgede seçkin müşteri

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

2013-2015 Dönemi Yönetim Kurulu Üyeleri Ali İlker Elçi 1979 yılında Malatya da doğdu, ilk ve orta öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2003 yılında İnönü Üniversitesi Kimya Bölümünden mezun oldu ve 2005 Yılında

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

NEDEN? Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini. Seçmeliyim

NEDEN? Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini. Seçmeliyim NEDEN? Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerini Seçmeliyim 1. İŞ İMKANI Üniversite Mezunu İŞSİZ sayısı? 828 BİN 1. İŞ İMKANI Meslek lisesi mezunu olarak, üniversiteye gidemesen bile, aldığın eğitimle iş bulma

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YURT DIŞINDAN KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERDEN ALINACAK ÖĞRENİM ÜCRETLERİ MİKTARLARI 2017 YILI GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDA YURT DIŞINDAN KABUL EDİLEN ÖĞRENCİLERDEN ALINACAK ÖĞRENİM ÜCRETLERİ MİKTARLARI 2017 YILI GİRİŞLİ ÖĞRENCİLER ALT ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU BAHÇE TARIMI 600,00 ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU BÜRO YÖNETİMİ VE YÖNETİCİ ASİSTANLIĞI 600,00 ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU İŞLETME YÖNETİMİ 600,00 ANAMUR MESLEK YÜKSEKOKULU PAZARLAMA

Detaylı

CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik

CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik CARROLL ÜNİVERSİTESİNİ KEŞFEDİN 1846 dan beri akademisyenlerde mükemmellik ABD NİN TAM MERKEZİNDE EĞİTİM ALIN ABD nin merkezinde, Wisconsin in ilk üniversitesinde global eğitim alın. 1846 dan beri, Carroll

Detaylı

Prof. Dr. Cengiz Çokluk

Prof. Dr. Cengiz Çokluk Prof. Dr. Cengiz Çokluk (Anabilim Dalı Başkanı) 23 Nisan 1968 yılında Sinop ilinin Ayancık ilçesinde doğdu. İlk, orta ve liseyi Samsun da bitirdi. 1984-1990 tarihleri arasında Ondokuz Mayıs Üniversitesi

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ. : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Rehberlik ve Özel

ÖZGEÇMİŞ. : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Rehberlik ve Özel ÖZGEÇMİŞ GENEL Adı : Ahmet İsmail ÖZÇELİK Doğum Yeri ve Tarihi : Ankara, 27.08.1954 Konumu ve Ünvanları Alanı Eğitim Medeni Hali : Psikoloji,Psikolojik Danışma, Özel Eğitim Uzmanı, : Psikoloji,Psikolojik

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ)

AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) İstanbul Gelişim Üniversitesi Rektörlüğünden; AKADEMİK PERSONEL ALIM İLANI (PROFESÖR, DOÇENT, DOKTOR ÖĞRETİM ÜYESİ) Üniversitemize; 2547 Sayılı Yüksek Kanunu " Üyeliğine Yükseltilme ve Atanma Yönetmelik

Detaylı

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE

YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE 7. PEDAGOJİK FORMASYON EĞİTİMİ KAPSAMINDA YETERLİ BAŞVURU OLDUĞU TAKDİRDE AÇILMASI PLANLANAN PROGRAMLAR HANGİ YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMI / FAKÜLTESİNDEN MEZUN OLANLAR VEYA OLACAKLARIN HANGİ PEDAGOJİK FORMASYON

Detaylı

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana

KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK , Adana KUZEY YILDIZI: AİLE ŞİRKETLERİNDE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK 21.09.2018, Adana TOPLANTI KURALLARIMIZ Güven ve Şeffaflık: İlişkilerimiz, güven ve iletişimde şeffaflık ilkelerine dayanmaktadır. Katılımcılık: Üyelerimizin

Detaylı

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi

EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi 80 EK-2: İnşaat Mühendisliği Öğrenci Anketi Sayın İnşaat Mühendisi Adayı, İnşaat Mühendisliği Eğitimi Kurulu, İMO 40. Dönem Çalışma Programı çerçevesinde İMO Yönetim Kurulu nca İnşaat Mühendisliği Eğitimi

Detaylı

EUROSTUDENT ULUSAL ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE SONUÇLARI

EUROSTUDENT ULUSAL ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE SONUÇLARI EUROSTUDENT ULUSAL ARAŞTIRMASI: TÜRKİYE SONUÇLARI Prof. Dr. Nezih Güven (ODTÜ, Rektör Danışmanı) Doç. Dr. Ayşe Gündüz Hoşgör (ODTÜ,Sosyoloji Blm.) Y. Doç. Dr. Mustafa Şen (ODTÜ, Sosyoloji Bölümü) Bağlantı

Detaylı

ANKET SONUÇLARI. Anket -1 Lise Öğrencileri anketi.

ANKET SONUÇLARI. Anket -1 Lise Öğrencileri anketi. ANKET SONUÇLARI Anket -1 Lise Öğrencileri anketi. Bu anket, çoğunluğu Ankara Kemal Yurtbilir İşitme Engelliler Meslek Lisesi öğrencisi olmak üzere toplam 130 öğrenci üzerinde gerçekleştirilmiştir. Araştırmaya

Detaylı

Kişisel Bilgiler. Sefa Murat Ersoy Adres

Kişisel Bilgiler. Sefa Murat Ersoy Adres Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres : KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye Telefonlar : Ev Telefonu 0(216) 488 39 01 E-Posta Cep Telefonu

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA 2012 YILI FAALİYET DÖNEMİ İLGİLİ EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun Seri:IV, No: 56 Sayılı Kurumsal Yönetim İlkelerinin Belirlenmesine ve Uygulanmasına İlişkin

Detaylı

Ek-1. İktisat Doktora BANKACILIK VE FİNANS / BANKACILIK VE FİNANSMAN Lisans Doğrudan Başvurabilir.

Ek-1. İktisat Doktora BANKACILIK VE FİNANS / BANKACILIK VE FİNANSMAN Lisans Doğrudan Başvurabilir. Ek-1 İktisat Doktora BANKACILIK İktisat Doktora BANKACILIK VE SİGORTACILIK İktisat Doktora EKONOMETRİ İktisat Doktora EKONOMİ İktisat Doktora İKTİSAT İktisat Doktora EKONOMİ VE FİNANS İktisat Doktora BANKACILIK

Detaylı

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ

: Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER. : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Ender CENGİZ KİŞİSEL BİLGİLER İsim Adres : Ender CENGİZ : Şehit Recep Güngör Cad. Bergule Sitesi 1 Kısım D Blok No:5 Lüleburgaz / KIRKLARELİ Doğum Tarihi : 21.04.1975 Doğum Yeri : Lüleburgaz / KIRKLARELİ

Detaylı

2015-2016 AKADEMİK YILI

2015-2016 AKADEMİK YILI T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 201 2016 AKADEMİK YILI TEZLİ YÜKSEK LİSANS PROGRAMLARI KONTENJANLARI HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM Kurumsal İletişim İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler, Reklamcılık,

Detaylı

Giovanni dışında bütün örenciler çok çalışıyor. O hiç çalışmıyor ama sınıfın en başarılı öğrencisi. Çok iyi Türkçe konuşuyor.

Giovanni dışında bütün örenciler çok çalışıyor. O hiç çalışmıyor ama sınıfın en başarılı öğrencisi. Çok iyi Türkçe konuşuyor. OKUMA - ANLAMA: ÖĞRENCİLER HER GÜN NELER YAPIYORLAR? 1 Türkçe dersleri başladı. Öğrenciler her gün okula gidiyorlar, yeni şeyler öğreniyorlar. Öğretmenleri, Nazlı Hanım, her Salı ve her Cuma günü sınav

Detaylı

Çevre 2 Tıbbı Doküman ve Sekreterlik 2 Tıbbi Laboratuvar 2 Antrenörlük Eğitimi 2

Çevre 2 Tıbbı Doküman ve Sekreterlik 2 Tıbbi Laboratuvar 2 Antrenörlük Eğitimi 2 Üniversite Önlisans/Lisans Y. Lisans Doktora Anlaşma Yapılan Üniversiteler ve Bölümleri Öğrenci Sayısı Öğretim Üyesi Sayısı Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm Makine Mobilya Dekorasyon Teknik Bilimler Meslek

Detaylı

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 1954 yılında Denizli-Acıpayam'da doğdu, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünü bitirdi. 1987 yılı HKMO İzmir Şubesi kurucu üyesi,

Detaylı

1 Prof. Dr. Dr. Öğretim Üyesi. Üyesi. Üyesi. 1 Prof. Dr. Eski Türk Edebiyatı. Üyesi. Üyesi. 1 Prof.Dr. 1 Doç. Dr. 1 Üyesi. 1 Doç.Dr.

1 Prof. Dr. Dr. Öğretim Üyesi. Üyesi. Üyesi. 1 Prof. Dr. Eski Türk Edebiyatı. Üyesi. Üyesi. 1 Prof.Dr. 1 Doç. Dr. 1 Üyesi. 1 Doç.Dr. Haliç Üniversitesi Rektörlüğünden: Üniversitemizin aşağıda belirtilen mevcut bölüm/programlarına öğretim üyesi kadrolarına 2547 sayılı Kanunun ilgili hükümleri dahilinde tam zamanlı statüde öğretim üyeleri

Detaylı

ŞİRKET YETKİLİSİ Cenk CANKURTARAN

ŞİRKET YETKİLİSİ Cenk CANKURTARAN Cenk CANKURTARAN Kemeraltı Cad.No:13 Karaköy _ İST Tel : 0 212 251 62 00 Doğum Tarihi : 30 /03/1975 Medeni Hali : Evli, 1 Çocuklu Yabancı Dil : İngilizce-Almanca-İtalya Lise Avusturya Lisesi 86-94 Lisans

Detaylı

ÖZEL ŞARTLAR. Antrenörlük Eğitimi bölümü mezunu. olup, Jimnastik ve Fitness 2. Kademe. Antrenörlük belgesine sahip olmak.

ÖZEL ŞARTLAR. Antrenörlük Eğitimi bölümü mezunu. olup, Jimnastik ve Fitness 2. Kademe. Antrenörlük belgesine sahip olmak. İSTANBUL GELİŞİM ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN: Duyuru Başlama Tarihi :8..05 Son Başvuru Tarihi :04.0.06 Ön Değerlendirme Tarihi :07.0.06 Sınav Giriş Tarihi :.0.06 Sonuç Açıklama Tarihi :4.0.06 MESLEK YÜKSEKOKULU

Detaylı

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK İşletmeleri A.Ş., Ares Çimento A.Ş., Tunçkül Çimento A.Ş. ve Bursa Beton A.Ş. nde Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 03/10/2016-E.188631 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BEL53CHBE* Sayı : 83289901-304.01 Konu : Burslar BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili

Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Ön Lisans Mezuniyet Alanı Tercih Yapılabilecek Lisans Programları Eğitim Dili Banka ve Sigorta Yönetimi Bankacılık Borsa ve Finans Dış Ticaret Dış Ticaret ve Avrupa Birliği e-ticaret Emlak ve Emlak Yönetimi

Detaylı

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ANADOLUYÖS KONTENJANI PROGRAM SÜRESİ

ANADOLU ÜNİVERSİTESİ ÖĞRETİM YILI YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI ANADOLUYÖS KONTENJANI PROGRAM SÜRESİ ANADOLU ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 ÖĞRETİM YILI YURTDIŞINDAN KABUL EDİLECEK ÖĞRENCİ KONTENJANLARI BİRİM ID BİRİM PROGRAM SÜRESİ ANADOLUYÖS KONTENJANI ULUSLARARASI SINAV VE DİPLOMA PUANI KONTENJANI ÖZEL KOŞUL

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ LES DECISIONS D INVESTISSEMENT DES ENTREPRISES 1973 INDUSTRIELLES EN TURQUIE

ÖZGEÇMİŞ LES DECISIONS D INVESTISSEMENT DES ENTREPRISES 1973 INDUSTRIELLES EN TURQUIE 1. Adı Soyadı : Ramazan ABAY 2. Doğum Tarihi : 24.11.1949 3. Unvanı : Doç. Dr. 4. Öğrenim Durumu: ÖZGEÇMİŞ Derece Alan Üniversite Yıl Lisans İşletme Adana İktisadi ve Ticari İlimler 1971 Akademisi Yüksek

Detaylı

beykent.edu.tr Beykent Üniversitesi

beykent.edu.tr Beykent Üniversitesi %100 B urs %40 İvned ir İmk an im ı yurt dışı imkanları dikey geçiş sınavı ERASMUS çözüm merkezi 1997 2018 09 TEMMUZ Taksim Yerleşkesi YÜKSEK LİSANS DOKTORA SANATTA YETERLİK kesintisiz burs HEDEF GENÇ

Detaylı

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KAYIT YERİ ADRESLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ

İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KAYIT YERİ ADRESLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ KAYIT YERİ ADRESLERİ VE İLETİŞİM BİLGİLERİ ÖSYM KODU Kod Fakülte Adı / Yüksekokul Adı Program Adı Kayıt Tarihi Kayıt Adresi Öğrenci İşleri(Santral 0212 440 00 00) Sekreterlik Faks

Detaylı

YÜKSEK LİSANS KONTENJAN 1/8 İŞLETME

YÜKSEK LİSANS KONTENJAN 1/8 İŞLETME KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2009-2010 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI YÜKSEK LİSANS İŞLETME KONTENJAN TEZLİ TEZSİZ

Detaylı

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel

BT Yönetim Sistemleri. Nil Neli Bestel & Burak Bestel BT Yönetim Sistemleri Nil Neli Bestel & Burak Bestel Nil Neli Bestel Kurucu Ortak İstanbul Üniversitesi Fizik Bölümü mezunu İstanbul Kültür Üniversitesi Kalite ve Üretim Yönetimi Yüksek Lisans 8 senelik

Detaylı

AHMETLER İLKOKULU. Okul Binası

AHMETLER İLKOKULU. Okul Binası AHMETLER İLKOKULU Ahmetler Köyü İlkokulu 1947 yılında köylüler tarafından imece yöntemiyle yapıldı. Bundan önce köy odasının alt katında hazırlanan yer, "Mektep" olarak kullanılıyordu. Mektep'te ilkokul

Detaylı

0(216) (507)

0(216) (507) Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye Telefonlar Ev Telefonu Cep Telefonu (1) E-Posta 0(216) 488

Detaylı

OKUL MÜDÜRÜMÜZLE RÖPORTAJ

OKUL MÜDÜRÜMÜZLE RÖPORTAJ OKUL MÜDÜRÜMÜZLE RÖPORTAJ Kendinizden biraz bahseder misiniz? -1969 yılında Elazığ'da dünyaya geldim. İlk orta ve liseyi orada okudum. Daha sonra üniversiteyi Van 100.yıl Üniversitesi'nde okudum. Liseyi

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Bilecik Üniversitesi 29 Mayıs 2007 de kurulan ve Aralık 2007 de eğitim öğretim faaliyetlerine başlamış olan bir devlet üniversitesidir.üniversitenin merkez yerleşkesi, Marmara bölgesinde

Detaylı

Ek 2 BİRİMLERDE KAYITLI ÖĞRENCİ SAYILARI

Ek 2 BİRİMLERDE KAYITLI ÖĞRENCİ SAYILARI Ek 2 BİRİMLERDE KAYITLI ÖĞRENCİ SAYILARI Birimler / Bölümler Kadın Erkek Toplam Altıntaş Meslek Yüksekokulu 323 172 495 Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi 82 24 106 Gıda Kalite Kontrolü ve Analizi (İÖ) 46

Detaylı

EFDAL ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU

EFDAL ÖZEL İLKÖĞRETİM OKULU EFDAL İLKÖĞRETİM OKULU 2006 2007 Mezunlarımız Kazandıkları Okullar Tablosu ÖĞRENCİNİN ADI SOYADI Ö.OKUL PUAN EGE CEM KIRCI 780,362 KAAN İLHAN 773,236 N.ANIL ÖZDER 753,557 KAZANDIĞI OKULLAR OKS TM PUAN

Detaylı

: KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye 0(216) (507)

: KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye 0(216) (507) Kişisel Bilgiler Sefa Murat Ersoy Adres Telefonlar E-Posta : KARLIKTEPE MAH. SOGANLIK CAD. SUTCULER SOK. NO:2/9 KARTAL/İSTANBUL Kartal / İstanbul Anadolu / Türkiye : Ev Telefonu Cep Telefonu (1) 0(216)

Detaylı

Test Ağırlıkları: GY:0,2, GK:0,1, HU:0,1, İK:0,1, KY:0,1, MA:0,1, Uİ:0,1, YD:0,2

Test Ağırlıkları: GY:0,2, GK:0,1, HU:0,1, İK:0,1, KY:0,1, MA:0,1, Uİ:0,1, YD:0,2 KPSS A Grubu Kadroların Tam Listesi Başbakanlık KPSSP86 Atama Yapılacak Kadro Unvanı: Başbakanlık Uzman Yardımcısı Test Ağırlıkları: GY:0,2, GK:0,1, HU:0,1, İK:0,1, KY:0,1, MA:0,1, Uİ:0,1, YD:0,2 Kurumca

Detaylı

Dumlupınar Üniversitesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci İstatistikleri * 06.10.2015 tarihinde düzenlenmiştir Birimler / Programlar Haz.

Dumlupınar Üniversitesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci İstatistikleri * 06.10.2015 tarihinde düzenlenmiştir Birimler / Programlar Haz. Dumlupınar Üniversitesi 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı Öğrenci İstatistikleri * 06.10.2015 tarihinde düzenlenmiştir. Birimler / Programlar Haz. 1 2 3 4 5 6 Genel Toplam Altıntaş Meslek Yüksekokulu 1 166

Detaylı

YÜKSEK LİSANS 1/8 İŞLETME

YÜKSEK LİSANS 1/8 İŞLETME KOCAELİ ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI YÜKSEK LİSANS VE DOKTORA PROGRAMLARI ÖĞRENCİ KONTENJANLARI VE BAŞVURU ŞARTLARI YÜKSEK LİSANS İŞLETME TEZLİ KONTENJAN TEZSİZ

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR Fakülte / Yüksekokullar / Meslek Yüksekokulları En Küçük En Küçük Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği MF-3 475,84818 MF-3 451,90389 MF-3 449,49584 Diş

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ. Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ PROGRAM VE MEZUNİYET BİLGİLERİ Aralık 2017 MEZUNİYET SAYILARI BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENLİĞİ N YÜKSEK LİSANS DOKTORA ÇALIŞAN SAYISI 2012-2013 30 1 1 2 2014-2015 40 2015-2016

Detaylı

Mühendislik Fakültesi

Mühendislik Fakültesi BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ ELEKTRİK - ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ ENDÜSTRİ MÜHENDİSLİĞİ ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ HALİÇ SENİ BEKLİYOR BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar Bilimleri

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR

2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR 2019 İLK YARISINDA AÇILIYOR TEKİRDAĞ ın, Otel, Rezidans, Ofis ve AVM den oluşan ilk karma projesi CADDE YAŞAM, şehre yeni bir hava katacak. CADDE YAŞAM, Çebi Ailesi ve ADM İnşaat ortak yatırımı olup, şehrin

Detaylı

4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın

4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın 4 Nisan 2014, Fantasia De Luxe Hotel, Kuşadası, Aydın Prof. Dr. Hasan Işın DENER 1942 yılında Ankara da doğdu. Babası, Mustafa Kemal Atatürk ün eğitimle ilgili konularda danışmanlarından biri, aynı zamanda

Detaylı

2014-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

2014-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar Üniversite Fakülte / Yüksekokul Adı 100110115 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Fen-Edebiyat Fakültesi Biyoloji (İngilizce) SAY 2 2 253,13368 261,96973 100110124 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU)

Detaylı

Özel Durum Açıklaması (Genel)

Özel Durum Açıklaması (Genel) AKÇANSA ÇİMENTO SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / AKCNS [] 23.03.2012 17:23:59 Özel Durum Açıklaması (Genel) Ortaklığın Adresi Telefon ve Faks No. : 0216 571 30 00-0216 571 30 30 Ortaklığın Yatırımcı/Pay Sahipleri

Detaylı

Edebiyat Fakültesi Alman Dili Ve Edebiyatı Ales Puan Türü : Sözel. TC Yabancı Yatay Özel TC Yabancı Yatay Özel 10 2 - - 5 2 - -

Edebiyat Fakültesi Alman Dili Ve Edebiyatı Ales Puan Türü : Sözel. TC Yabancı Yatay Özel TC Yabancı Yatay Özel 10 2 - - 5 2 - - Edebiyat Fakültesi Alman Dili Ve Edebiyatı 10 2 - - 5 2 - - Lisans Mezunlarında Aranacak Şartlar : Aşağıdaki Programlardan Mezun Olanlar Kabul Edilecektir : Aşağıdaki Programlardan Mezun Olanlar Kabul

Detaylı

Business Network Center Turkey

Business Network Center Turkey Alt İşverenler ve Asıl İşverenler 4857 Sayılı İş Kanunu, 5510 Sayılı Sosyal Güvenlik Kanunu, Borçlar Kanunu ve ilgili kanunlarda yer alan bazı sorumluluklarını bilmedikleri ya da yerine getirmedikleri

Detaylı

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ

GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ GENEL KURULUN ONAYINA SUNULACAK BAĞIMSIZ YÖNETİM KURULU ADAY LİSTESİ Hasan SEZER Prof. Dr. Nuh BOYRAZ Av. Dr. Cahit SULUK HASAN SEZER (Bağımsız Üye Adayı) Özgeçmiş Lisans eğitimini A.İ.T.İ.A. (Gazi Üniversitesi

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO

DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO DALYAN INNER WHEEL KULÜBÜ 2014-2015 BÜLTEN TARIHI: 27.01.2015 TOPLANTI NO: 5 BÜLTEN NO : 5 2014-2015 Dönemi Uluslararası Teması ; Light The Path Yolu Aydınlat International Inner Wheel Başkan Abha Gupta

Detaylı

Kriz Ortamında Üniversite Gençlerinin İstihdama Bakışı

Kriz Ortamında Üniversite Gençlerinin İstihdama Bakışı FORUM İSTANBUL GENÇLİK PLATFORMU ARAŞTIRMASI Kriz Ortamında Üniversite Gençlerinin İstihdama Bakışı 2009 GfK Türkiye Güvenilir Araştırma Belgesi (GAB) olan bir araştırma şirketidir ve tüm araştırmalarında

Detaylı

ALBERT EİNSTEİN HAYATI

ALBERT EİNSTEİN HAYATI ALBERT EİNSTEİN HAYATI Albert Einstein!"#$ Albert Einstein 14 Mart 1879 da Almanya nın Ulm kasabasında dünyaya geldi. Babası Hermann Einstein ve amcası Jakob bir elektrik şirketi kurdular. Annesi Pauline

Detaylı

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO:

A1 DÜZEYİ B KİTAPÇIĞI NOT ADI SOYADI: OKUL NO: A1 DÜZEYİ ADI SOYADI: OKUL NO: NOT OKUMA 1. Aşağıdaki metni -(y/n)a, -(n)da, -(n)dan, -(y/n)i ve -(I)yor ekleriyle tamamlayınız. (10 puan) Sevgili Ayşe, Nasılsın? Sana bu mektubu İstanbul dan yazıyorum.

Detaylı

TÜRK DÜNYASI ANABİLİM DALLARI. Türk Tarihi. ALES Puan Türü:SÖZEL. Lisans Derecesi ile Doktora. Yabancı Uyruklu

TÜRK DÜNYASI ANABİLİM DALLARI. Türk Tarihi. ALES Puan Türü:SÖZEL. Lisans Derecesi ile Doktora. Yabancı Uyruklu E.Ü.SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ 2015-2016 AKADEMİK YILI DOKTORA PROGRAMLARI I TÜRK DÜNYASI ANABİLİM DALLARI Türk Tarihi T.C T.C 1-2 1 Lisans mezunlarında aranacak şartlar : Üniversitelerin Tarih,Tarih Eğitimi

Detaylı

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/09/2017-E

Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/09/2017-E Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 28/09/2017-E.243934 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Öğrenci İşleri *BE6EBYEU 9* Sayı : 83289901-304.01 Konu : Burslar BİLGİSAYAR MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

Yüzyüze Dersler Video Konferans Danışmanlık E - Öğrenme Sanal Sınıf E - Öğrenme İçeriği Doğru Meslek Seçimine Destek Bursu Tüm programlarda, Plato MYO tarafından hazırlanan Mesleki Eğilim Testi ni uygulayan

Detaylı

DGS-2012/1 DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

DGS-2012/1 DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar PROGRAM PUAN En Küçük En Büyük KODU P R O G R A M A D I TÜRÜ KONT. YER. Puan Puan ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Eğitim Fakültesi 1011359 Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği SAY 4

Detaylı

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ

GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ DOĞUŞ ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN BUGÜNE DOĞUŞ Doğuş markası, eğitime adanmış yarım asra yaklaşan bir anlam ifade etmektedir. Doğuş Üniversitesi eğitimde ilklerin sahibi, yeniliklerin öncüsü olarak, geçmişinden

Detaylı

Kulüp sayesinde tanınan, bilinen bir insan oldum - Genç Gelişim Kişisel Gelişim

Kulüp sayesinde tanınan, bilinen bir insan oldum - Genç Gelişim Kişisel Gelişim Cumhuriyet Üniversitesi Genç Akademi Kulübü Başkanı Çağrı Aktaş Kulüp sayesinde tanınan, bilinen bir insan oldum. Üniversite öğrencileri kulüplere üye olarak kulüplerden faydalansınlar SORU-Bize kısaca

Detaylı

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA

T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞINA Ege Ünv. Evrak Tarih ve Sayısı: 26/09/2017-E.241465 T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Spor Hizmetleri Şube Müdürlüğü *BE5NB9FDF* Sayı : 42100850-304.01 Konu : Elginkan

Detaylı

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU

VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU VERUSATURK GİRİŞİM SERMAYESİ YATIRIM ORTAKLIĞI A.Ş. 1 OCAK 31 MART 2014 HESAP DÖNEMİNE AİT FAALİYET RAPORU İÇİNDEKİLER I. Genel Bilgiler a) Rapor Dönemi b) Şirket Bilgileri c) Şirketin Sermaye ve Ortaklık

Detaylı

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi

PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi 15 EKİM 2016 PANELİST: Prof. Dr. Gündüz ULUSOY Sabancı Üniversitesi Prof. Dr. Gündüz Ulusoy halen Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi öğretim üyesidir. 1970 yılında Robert Kolej

Detaylı

Öğrenci Memnuniyet Anketi

Öğrenci Memnuniyet Anketi 1 / 13 15.12.2018 13:20 Sevgili Öğrenciler; Bu çalışmanın amacı, Kalite Değerlendirme Raporu kapsamında, meslek yüksek okulumuzda öğrenim gören öğrencilerin genel memnuniyet düzeylerinin belirlenmesidir.

Detaylı

2014-DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

2014-DGS Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar Üniversite Fakülte / Yüksekokul Adı 100110266 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Bolu Sağlık Yüksekokulu Hemşirelik SAY 6 6 277,83369 311,06335 100110018 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Eğitim

Detaylı

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ

Detaylı