Mayıs Değerli Eğitim Dostumuz,

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Mayıs 2012. Değerli Eğitim Dostumuz,"

Transkript

1 Mayıs 2012 Değerli Eğitim Dostumuz, Ülkemizin eğitim alanında en yaygın sivil toplum kuruluşu olan Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı nın yeni Genel Müdürü olarak sizlere seslenmekten büyük mutluluk duyuyorum. Sayın Nurdan Şahin den 19 Nisan 2012 tarihinde devraldığım görevime, yüzbinlerce çocuğumuzun güzel bir çocukluk geçirmesini ve geleceğe donanımlı hazırlanmasını sağlayacak çalışmalarımızı sürdürmenin kararlılığıyla başladım. Bu vesile ile 6 yıldır Vakfımızın Genel Müdürlük görevini başarıyla yürüten Sayın Nurdan Şahin e teşekkürlerimi sunuyor, bundan sonraki yaşamında kendisine tüm TEGV çalışanları adına başarılar diliyorum. TEGV in bir gelenek haline getirdiği ve faaliyetlerimiz hakkında sizleri bilgilendirdiğimiz bu mektubumda; başarıyla sürdürdüğümüz mevcut faaliyetlerimiz ve bizlere heyecan veren yeni projelerimizden söz etmek istiyorum. Van için 23 Ekim 2011 de meydana gelen depremin ardından Van daki etkinlik noktalarımız ve bölgeye yönlendirdiğimiz Ateşböceklerimiz ile depremzede çocuklarımıza destek olmaya devam ediyoruz. Vakfımızın Van Merkez de 1 Eğitim Parkı; Erciş, Muradiye ve Çatak ta da 3 Öğrenim Birimi bulunuyor. Deprem sonrasında Eğitim Parkımızda yapısal hasar bulunmamakla birlikte, tavan, duvar ve zeminlerde kısmi onarım gerektiği ve depremin hemen ardından e yakın depremzedeye ev sahipliği yaptığı için tefriş malzemelerinin yenilenmesi ihtiyacı doğmuştu. Geçen sürede tadilat ve tefriş çalışmaları tamamlanarak ara verdiğimiz etkinliklerimize Mart ayında tekrar başladık. Van da bulunan diğer etkinlik noktalarımızdan Çatak Öğrenim Birimi taşındığı yeni mekânında; Muradiye ve Erciş Öğrenim Birimleri ise okullarda etkinliklere başladı.

2 Deprem sonrasında Van a yönlendirdiğimiz 8 Ateşböceğimiz de Van Merkez, Erciş ve Muradiye de etkinliklerini sürdürüyor. Eğitimin hiçbir şekilde kesintiye uğramaması ve çocukların en zor şartlarda bile güzel anlar yaşayabilmesi için çabalarımızı sürdürüyoruz. Depremzedelerin temel ihtiyaçları, bölgedeki Ateşböceklerimizin faaliyetleri, çocuklarla uygulanan kısa süreli eğitim etkinliklerimiz ve etkinlik noktalarımızın ihtiyaçları için gerekli olan kaynağı sağlayan Visa, Unilever, Migros, Hürriyet, Intel, Koç Holding, Şengüller, Galatasaray Eğitim Vakfı, Deutsche Bank ve Van daki faaliyetlerimizde bizi yalnız bırakmayarak destek veren tüm bağışçılarımıza teşekkür ederiz. TEGV Sınırları Aşıyor! Vakfımızın Örgütlenme Stratejisi kapsamında eğitim modelimizi sınır komşularımızdan başlamak üzere ülke dışına taşıyarak, oradaki çocuklara da ulaşmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Üsküp teki Yunus Emre Türk Kültür Merkezi nin daveti üzerine Kültür Tırımız, 5 Mart tarihinde İstanbul dan Makedonya ya doğru yola çıktı ve Üsküp te çocuklarla buluştu. Yaklaşık 3 ay süreyle Makedonya da kalarak, TEGV eğitim programlarını Üsküp ve Gostivar daki çocuklarla buluşturacak olan Kültür Tırımızın 26 Nisan Perşembe günü yapılan açılışına; T.C. Üsküp Büyükelçisi Gürol Sökmensüer, Üsküp Belediye Başkanı Kotse Traynovski, Yunus Emre Türk Kültür Merkezi Müdürü Tayfun Kalkan, Yönetim Kurulu Başkanımız Oktay Özinci, TEGV gönüllüsü ve oyuncu Cem Davran ile katıldık. Ateşböceğimizin Makedonya daki faaliyetleri kapsamında uygulanmak üzere geliştirilen ve TEGV tanıtımı, barışçılık ve çocuk hakları, değerler, sanat etkinlikleri, sosyal sorumluluk ve gönüllülük üzerine kurulu eğitim programı, Üsküp te uygulanmaya başladı. Etkinlik Noktalarımızda Değişiklikler ve Yenilikler Afyonkarahisar Öğrenim Birimi açıldı. Adım Adım Ateşböceği imalatı tamamlanarak faaliyetlerine Van da başladı. Van Çatak ve Nevşehir Hanife Tevfik Aktekin Öğrenim Birimleri yeni yerlerine taşındılar. Sakarya Nirun Şahingiray Öğrenim Birimi nin kurulumu tamamlandı.

3 Eğitim Etkinliklerimiz Çocuklarımızın güzel bir çocukluk geçirirken, yarınlara da donanımlı hazırlanmaları için birçok etkinlik ve eğitim programı gerçekleştiriyoruz. Son aylarda gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerden örnek verirsek; Genç Formalar Sporcu etiği ve fairplay anlayışına dayalı futbol bilgisi oluşturmayı hedefleyen Genç Formalar projesi kapsamında Migros ile işbirliğinin devam etmesine yönelik protokol Şubat 2012 de imzalandı. Genç Formalar Projesi 2014 yılına kadar Migros işbirliği ile Eğitim Parklarımızda uygulanmaya devam edecek. Eğlen, Öğren, Hijyen Unilever Türkiye nin öncü markaları Domestos ve Lifebuoy işbirliği ile yürütülen Eğlen, Öğren, Hijyen projesi, Nisan 2011 de yaygın uygulamaya geçişinden bu yana üç dönemdir, çocuklarımızın hijyen ve öz bakım konusunda farkındalıklarını artırmaya ve doğru temizlik alışkanlıkları geliştirmelerine yardımcı olmaya çalışıyor İlkbahar döneminde II. kademe için yaptığımız revizyon ile daha çok çocuğumuza okul ve ev gibi yaşam alanlarında hijyen koşullarını sağlamalarına yönelik bilgi veriliyor. Yurttaşız, Katılımcıyız Değerli bağışçımız Nirun Şahingiray anısına geliştirilen ve Etkinlik Yılı nda yaygın uygulamaya geçen Yurttaşız, Katılımcıyız programı, Eğitim Reformu Girişimi nin 2012 Eğitimde İyi Örnekler Konferansı nda sunulmaya hak kazandı. Sunum 31 Mart 2012 de Sabancı Üniversitesi nde gerçekleştirildi. Etkinlik Gezegeni İlk olarak Etkinlik Yılında uygulanmaya başlayan Etkinlik Gezegeni programı Benim Dünyam konsepti çevresinde revize edildi. Program, çocukların TEGV i daha yakından tanımalarını, kendilerine ve yaşadıkları topluma ilişkin çok yönlü düşünmelerini, farklı konular hakkında olumlu ve sorumlu bir bakış açısı geliştirmelerini amaçlıyor. Etkinlik Gezegeni nde çocuk haklarından farklılıklara saygıya, gönüllülükten problem çözümüne kadar farklı alanlarda etkinlikler bulunuyor. Lego Robot Proje kapsamında 9 TEGV takımı, Ankara da düzenlenen Ulusal First Lego Lig turnuvasına katıldı. Gıda Etkeni temasıyla gerçekleşen organizasyonda; Şanlıurfa Sevgi-Erdoğan Gönül Eğitim Parkı Mezopotamya takımı, Aslan Koç ve Jüri Özel Ödülü nü, Eskişehir Atatürk Eğitim Parkı Ali Numan Kıraç Etkinlik Merkezi es.o.es takımı, Programlama Ödülü nü, Antalya Suna-İnan Kıraç Eğitim Parkı Altın Portakal takımı da Jüri Özel Ödülü nü kazandı.

4 Kariyer Yolculuğuma Başlıyorum Visa Europe ve Türkiye deki üye bankalarının desteğiyle yürütülen Kariyer Yolculuğuma Başlıyorum programı kapsamında, Infakto Research Workshop tarafından bir araştırma yapıldı. Araştırma, programa katılan çocukların mesleklere yaklaşımının ve meslekleri değerlendirirken önceliklerinin olumlu yönde değiştiğini gösterdi. Kariyer Yolculuğuma Başlıyorum Programı, 9 Aralık 2011 tarihinde Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği (TKSSD) tarafından KSS Çözümleri Pazaryeri etkinliğinde çok boyutlu stratejik yönetim yaklaşımı konusundaki başarılı uygulaması ile Stratejik Kurumsal Sosyal Sorumluluk Yönetimi ödülüne layık görüldü. Bugünün Çocuğu Yarının Gönüllüsü TEGV den mezun olacak çocuklarda sivil toplum, sosyal sorumluluk ve TEGV bilincini geliştirmeye yönelik olarak hazırlanan Bugünün Çocuğu Yarının Gönüllüsü etkinliği geliştirilerek tüm etkinlik noktalarımızda uygulandı. Üsküp Ateşböceği Eğitim Programı Ateşböceğimizin Makedonya daki faaliyetleri kapsamında uygulanmak üzere bir eğitim programı geliştirildi. Türkiye ve TEGV tanıtımı, barışçılık ve çocuk hakları, değerler, sanat etkinlikleri, sosyal sorumluluk ve gönüllülük üzerine kurulu eğitim programı, Üsküp te uygulanmaya başladı. Çocukların program ile ilgili geribildirimlerini almak için ölçme-değerlendirme çalışması da gerçekleştiriliyor. En Büyük Gücümüz Gönüllülerimiz Dünya Gönüllüler Günü TEGV olarak 2006 yılında başlattığımız Dünya Gönüllüler Günü Konferanslarının altıncısı Avrupa Gönüllülük Yılı ve Birleşmiş Milletler Dünya Gönüllüler Yılı nın 10. yıldönümü çerçevesinde Gönüllü Ol! Fark Yarat! teması ile AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı ve Birleşmiş Milletler Gönüllüler Programı (UNV) işbirliğiyle İstanbul da gerçekleştirildi. UNV nin, Dünya Gönüllüler Yılı nın 10. yıldönümü vesilesiyle hazırladığı Birleşmiş Milletler Dünyada Gönüllülüğün Durumu Raporu nun ülke lansmanı, dünya ile birlikte Vakfımızın Dünya Gönüllüler Günü Konferansında yapıldı. Lansmanın ardından, Dünyada Gönüllülüğün Durumu Raporu na ilişkin bir panel ve 21 STK temsilcisinin katılımıyla bir yuvarlak masa toplantısı gerçekleştirildi.

5 Bölgesel Gönüllü Toplantıları Çocuklar Mutlu, Gelecekten Umutlu temasıyla bu yıl 6 ilde yapılan Bölgesel Gönüllü Toplantıları nı İzmir, Samsun, Ankara, Gaziantep, Batman ve İstanbul da gerçekleştirdik ve toplamda gönüllümüzle bir araya geldik. Avrupa Gönüllü Hizmeti Gönüllülerimize önemli bir olanak sağlayacak Avrupa Gönüllü Hizmeti ne (EVS) akredite olduk. Böylece, Eylül 2012 tarihinden itibaren yılda 4 Avrupa Gönüllü Hizmeti gönüllüsüne ev sahipliği yapabilecek, 15 gönüllümüzü de Avrupa nın çeşitli ülkelerine gönüllülük yapmak üzere gönderebileceğiz. Anadolu Yaz Gönüllüsü projesi ile yıllar önce başlattığımız ve farklı kültürleri, farklı yaşam biçimlerini yaşayarak keşfetmenin her türlü ötekileştirmeyi engelleyen, farklılıkları zenginlik olarak görmeyi sağlayan bu yolda önemli bir adım daha atmış olduk. Bilgi Genç Sosyal Girişimci Ödülleri İstanbul Bilgi Üniversitesi tarafından yürütülen ve Uluslararası Gençlik Vakfı (IYF), Sylvan/Laureate Vakfı ve TEGV işbirliği ile hayata geçirilen BİLGİ Genç Sosyal Girişimci Ödülleri ikinci kez sahiplerini buldu. 2 Şubat tarihinde gerçekleşen ödül töreninde ödüle layık görülen 10 finalist arasında İzmir Çiğli Eğitim Parkı gönüllülerimizden Gökhan Yüceerim de bulunuyordu. Citibank Global Gönüllüler Günü Şenliği Citibank Global Gönüllüler Günü nü, 22 Ekim 2011 tarihinde 46 Citibank çalışanı ve TEGV çocukları ile birlikte Ferit Aysan Eğitim Parkı nda kutladık. Citi gönüllüleri ve TEGV çocukları; birikim kumbarası, geri dönüşüm kutuları, atık malzemelerden yapılan kitap ayraçları ve spor aktivitelerini kapsayan altı ayrı atölyede çok çeşitli etkinlikler gerçekleştirdi. TEGV i Herkes Daha İyi Tanısın Diye Gönüllü Araştırmaları Kitabı 2008, 2009 ve 2010 yılında İnfakto Araştırma Şirketi tarafından Vakfımız adına gönüllülük üzerine yapılan üç araştırmayı bir araya getirerek TEGV Gönüllülük Araştırmaları adıyla kitaplaştırdık ve tüm paydaşlarımıza gönderdik.

6 Basında TEGV Vakfımızın etkinliklerini çeşitli mecralar kanalıyla kamuoyu ile paylaşmaya devam ediyoruz. 1 Ekim Mart 2012 döneminde yazılı basında 962 adet gazete kupürü, görsel basında ise 44 adet haber ile 6 saat, 25 dakika, 34 saniye yer aldık. Dünya Çocuk Hakları Günü, Dünya Çocuk Günü, Dünya Gönüllüler Günü ilanlarımız, tüm ulusal gazetelerde yayınlandı. 40 Yıllık Bir Gece konseri için hazırlanan duyuru ilanları tüm görsel ve yazılı basında geniş yer aldı. Çocuklarımızın eğitimine destek sağlayan herkese teşekkürler Ünlü sanatçı Feridun Düzağaç ın İyilik, Güzellik&Spor adlı albümünün satışından elde edilen gelir Vakfımıza bağışlandı ve 130 un üzerinde çocuğun eğitimine destek sağlandı. Değerli bağışcımız Türk Müziği nin yaşayan en önemli sanatçılarından Prof. Dr. Alaeddin Yavaşca nın doğum günü nedeniyle 1 Mart ta Pera Müzesi nde bir konser düzenledik. Geceye katılan İnan Kıraç, İbrahim Bodur ve Mahmut Kuşçulu nun bağışlarıyla ye yakın çocuğumuzun eğitimine destek sağlandı. Adım Adım Oluşumu nun; 2011 yılındaki Runtalya Maratonu, Boğaziçi Yüzme Yarışı ve Avrasya Maratonunda toplanan bağışları ile Adım Adım Ateşböceği nin yapımı tamamlandı. Ocak 2012 de Taksim de yapılan açılış töreninin ardından, Ateşböceği Van daki depremzede çocuklarımıza eğitim desteği vermek üzere Van a doğru yola çıktı ve halen bu bölgede faaliyetlerini sürdürüyor. Mart 2012 de düzenlenen Runtalya Maratonunda Adım Adım koşucularının sağladığı bağışlarla Adım Adım Ateşböceğinin 5 yıllık işletme giderleri karşılandı.

7 Most Production desteği ile organize ettiğimiz 40 Yıllık Bir Akşam isimli konserde, Türk Pop Müziği nin en ünlü sanatçıları çocuklarımıza destek olmak için bir araya gelerek, son 40 yıla damgasını vuran unutulmaz şarkılarını söylediler. Sunuculuğunu Ezgi Mola ve Selçuk Yöntem in üstlendiği konserde; Ali Rıza Binboğa, Bülent Ortaçgil, Candan Erçetin, Emrah Karaca, Fatih Erkoç, Gür Akad, Kenan Doğulu, Levent Yüksel, Melike Demirağ, MFÖ, Modern Folk Üçlüsü, Nükhet Duru, Sertab Erener, Sezen Aksu ve Zülfü Livaneli sahne aldı. Bu özel konserden elde edilen gelirle e yakın çocuğumuzun daha eğitimine destek sağlandı. Çağan Irmak ın son filmi Dedemin İnsanları nın galası Vakfımız yararına yapıldı. Galadan elde edilen gelir ile çocuğumuzun eğitimine destek sağlandı. Tesabant, Mutlu Makarnacılık A.Ş., Münevver Uysaler ve Şeyda Ertürk çeşitli etkinlik noktalarımızın bilişim ve teknoloji odalarını N-Computing sistemi ile yenilenmesi için gerekli kaynağı sağladılar. Ipsos KMG tarafından 9 Mayıs ta düzenlenen Araştırmada Yenilikler Konferansı na katılım ücretleri Vakfımıza bağışlandı. Toplanan bağışlarla TEGV Van Çatak Öğrenim Birimi yeni yerinde etkinliklerine başlayacak. Orkid, sadece Migros mağazalarında 15 gün süren kampanyası kapsamında Vakfımıza bağışta bulundu ve 250 çocuğun eğitimine destek oldu. Filli Boya, Elif Şafak ile yaptığı Hayatını Renklendiren Aşkını Anlat, Elif Şafak Yazsın kampanyası kapsamında Vakfımıza bağışta bulunarak 300 den fazla çocuğun eğitimine destek oldu. Hürriyet ve Intel Van depreminin ardından bölgede faaliyet gösteren 2 Ateşböceğinin 1 yıllık işletme giderlerini üstlendi. Oriflame, Ankara Mamak ve İstanbul Beykoz Öğrenim Birimlerimizin işletme giderlerini 2 yıllığına üstlendi.

8 Eren Holding, Bitlis Öğrenim Biriminin binasını tahsis etti ve işletme giderlerinin bir kısmını 5 yıl boyunca üstlendi. Cengiz Solakoğlu, Yılmaz Bulut, Orhan Öğücü ve Mehmet Gürsoy un fotoğraflarından oluşan Uzaktan-Yakından adlı fotoğraf sergisinden elde edilen gelir ile 350 den fazla çocuğun eğitimine destek sağlandı. Çağan Irmak ın son filmi Dedemin İnsanları nın galası Vakfımız yararına yapıldı. Galadan elde edilen gelir ile çocuğumuzun eğitimine destek sağlandı. Kahve Dünyası, yılbaşında 150 den fazla çocuğun eğitimine destek oldu. Lila Kağıt ile yaptığımız Ürün İşbirliği sözleşmesi 1 yıl daha yenilendi. Nahum Ailesi ve İş Bankası Ateşböcekleri nin bilişim ve teknoloji odaları yapım sponsorları tarafından yenilendi. Hakan Çanta ile yapılan Ürün İşbirliği anlaşması yenilendi. Visa sponsorluğunda 5 yıldır uygulanan Kariyer Yolculuğuma Başlıyorum Programı, ilköğretim okullarında da uygulanmak üzere, kapsamı genişletilerek 1 yıl daha uzatıldı. Citibank sponsorluğunda 7 yıldır uygulanan Birikim Programı, ilköğretim okullarında da uygulanmak üzere, kapsamı genişletilerek 1 yıl daha uzatıldı. Güçlü teknoloji, sürdürülebilir ve güvenli bir dünya 2002 yılından beri TEGV bünyesinde kullanılan Oracle uygulamaları, Vakfımızın işlerinin çok daha etkin yapılmasını sağlayacak R12 versiyonuna geçirildi. Proje kapsamında finans ve insan kaynakları işlemleri yeni sisteme taşınarak etkinlik noktalarının aktif katılımına olanak sağlandı. Yeşil BT çalışmalarmız kapsamında 49 etkinlik noktamızda daha az enerji harcayan, çevre dostu N-Computing sistemine geçtik. Bu çalışmamız ile, ABD deki N-Computing firması tarafından verilen Go Green Innovation Award a (Yeşile Doğru Yenilikçilik Ödülü) layık görüldük.

9 Kurumsal Gelişmeler Doğal Hayatı Koruma Vakfı ile Yeşil Ofis anlaşmasını imzaladık; böylece merkez binamızda çevreye verilen zararı minimize etmeyi, çalışmayı aşama aşama Vakıf bütününe yaygınlaştırmayı hedefliyoruz yılını 183 personel ile tamamladık. Çoğunluğu bağış kapsamında olmak üzere, personelimizin 2011 yılında kişi başı 29 saat eğitim almasını sağladık. Ekim 2007 de imzalanan Küresel İlkeler Sözleşmesi çerçevesinde hazırladığımız Üçüncü İlerleme Bildirimi Raporu Aralık ayında yayınlandı. Raporda, TEGV in gerçekleştirdiği faaliyetlerin Küresel İlkelere uygunluğu, Küresel İlkelerin 4 ana başlığı altında ele alındı. 1 kişinin 1 saatlik faaliyeti sonucunda ortaya çıkan karbon emisyonu 2011 yılı için hesaplandı ve 0,19 kg olarak gerçekleşti. Gelecek için, tüm Vakıf genelinde, engelli erişiminin daha kolay hale getirilmesi, çevreye duyarlı bir teknoloji olan N-computing sisteminin, mümkün olduğunca, tüm sahada yaygınlaştırılması hedeflendi. Kurumsal İşbirliklerimiz İstanbul Kültür ve Sanat Vakfı (İKSV) ile Vakfımız arasında BiTamBiÖğrenci projesi protokolü tarihinde imzalandı. 1 yıl sürecek proje kapsamında, İKSV tarafından düzenlenen dört festival (Film Festivali, Tiyatro Festivali, Müzik Festivali ve Caz Festivali), iki bienal (İstanbul Bienali ve İstanbul Tasarım Bienali) ve tüm özel etkinliklere 7-21 yaş arasındaki gençlerin katılımını sağlayabileceğiz. ÇEKÜL ile başlattığımız işbirliği kapsamında; TEGV in Çocuklar İçin Gönüllük ve Sosyal Sorumluluk etkinliğine, toplamda 120 ÇEKÜL çocuğu katıldı. ÇEKÜL ün Kültür Elçileri etkinliğine ise toplamda 91 TEGV çocuğu dahil oldu. Koç Sosyal Sorumluluk Projesi kapsamında Ekim ayında gerçekleştirilen projede, Yurttaşız Katılımcıyız destek kitapları tamamlandı ve Zeyrek Öğrenim Biriminde Çocuk Hakları konulu bir etkinlik yapıldı. Değerli Eğitim Dostumuz, Kurulduğumuz günden bugüne kadar tam çocuğumuza ulaştık. Gelecek dönemde sizin de desteğinizle daha çok çocuğa ulaşarak, onların bugünlerini mutlu geçirmeleri ve yarınlara daha umutlu bakabilmeleri için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz. Yeni görevimle TEGV ailesine katılmış olmaktan gurur duyuyor, hep birlikte Vakfımızı ileriye taşıyacak çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğimize gönülden inanıyorum. Sevgi ve saygılarımla, Berna Çağatay Genel Müdür

Bizim de çabamız tüm Türkiye gibi bu afetin en az hasarla atlatılması ve çocukların en zor şartlarda bile güzel anlar yaşayabilmesi için

Bizim de çabamız tüm Türkiye gibi bu afetin en az hasarla atlatılması ve çocukların en zor şartlarda bile güzel anlar yaşayabilmesi için Kasım 2011 Değerli Eğitim Dostumuz, Ülkemizde son aylarda maalesef üzücü olaylar yaşadık. Vakfımızın Van da 1 Eğitim Parkı, Erciş, Muradiye ve Çatak ta olmak üzere 3 Öğrenim Birimi bulunuyor. 23 Ekim günü

Detaylı

Vakfımız, Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından, Ateşböcekleri projesiyle En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülüne layık görüldü.

Vakfımız, Karadeniz Teknik Üniversitesi tarafından, Ateşböcekleri projesiyle En İyi Sosyal Sorumluluk Projesi ödülüne layık görüldü. Haziran 2013 Değerli Eğitim Dostumuz, Çocuklarımız için öğrenmeyle ve eğlenceli etkinliklerle dolu geçen bir etkinlik döneminin daha sonuna yaklaşıyoruz. 18 Şubat ta başlayan 2012-2013 İlkbahar Etkinlik

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri

İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri Basın Bülteni 18 Mayıs 2015 Give&Gain Çalışan Gönüllülüğü İyilik Elçisi Aydınlık Toplum Gönüllüleri VİKO çalışanları, bu yıl Türkiye de dördüncüsü gerçekleştirilen Uluslararası Give&Gain Çalışan Gönüllülüğü

Detaylı

Ocak-Şubat-Mart 2013 UGLA da Eğitimler ve Etkinlikler

Ocak-Şubat-Mart 2013 UGLA da Eğitimler ve Etkinlikler Ocak-Şubat-Mart 2013 UGLA da Eğitimler ve Etkinlikler 2013 yılının Ocak Şubat Mart aylarında, UGLA bünyesinde 5 farklı konuda yerel eğitimler verildi. Toplamda, akran eğitmenlerimiz ve kolaylaştırıcılarımız

Detaylı

TURMEPA Deniz Temiz Derneği/TURMEPA Deniz Temiz Turmepa

TURMEPA Deniz Temiz Derneği/TURMEPA Deniz Temiz Turmepa TURMEPA 2003-2005 yılları süresince Deniz Temiz Derneği/TURMEPA nın İstanbul Boğazı ve İzmir Körfezi nde katı ve sıvı atık temizliği için başlattığı projeye destek verdik. Deniz Temiz Turmepa işbirliğiyle

Detaylı

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl

Global Compact Türkiye Üye Etkileşim Toplantısı. 25 Ekim yıl Global Compact Türkiye 2002-2017 Üye Etkileşim Toplantısı 25 Ekim 2017 Rakamlarla Global Compact Türkiye* 151 Şirket 62 STK 22 İş Dünyası Derneği 10 Üniversite 6 Diğer Dünyada 15. Avrupa da 6. Ağ *Ekim

Detaylı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı. Faaliyet Raporu 2011

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı. Faaliyet Raporu 2011 Faaliyet Raporu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Faaliyet Raporu 2011 04 Başkan ın Mesajı 06 Genel Müdürün Mesajı 09 Yönetim 11 Varoluş Nedenimiz ve Amacımız 14 Etkinlik Noktalarımız ve Saha Çalışmalarımız

Detaylı

İçindekiler. 36 Etkin İletişim. 04 Başkan ın Mesajı. 38 İşbirlikleri ve Hibe Programları. 06 Genel Müdür ün Mesajı

İçindekiler. 36 Etkin İletişim. 04 Başkan ın Mesajı. 38 İşbirlikleri ve Hibe Programları. 06 Genel Müdür ün Mesajı İçindekiler 04 Başkan ın Mesajı 06 Genel Müdür ün Mesajı 08 Yönetim 11 Varoluş Nedenimiz ve Amacımız 12 Etkinlik Noktalarımız ve Saha Çalışmalarımız 20 Eğitim Etkinliklerimiz 28 Gönüllülerimiz 32 Kaynak

Detaylı

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2016 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı ilk defa pilot olarak 2015 yılının Haziran ayında Sakarya, Bitlis ve Adana illerinden 21 öğrencinin

Detaylı

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı. Faaliyet Raporu 2011

Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı. Faaliyet Raporu 2011 Faaliyet Raporu Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Faaliyet Raporu 2011 04 Başkan ın Mesajı 06 Genel Müdürün Mesajı 09 Yönetim 11 Varoluş Nedenimiz ve Amacımız 14 Etkinlik Noktalarımız ve Saha Çalışmalarımız

Detaylı

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2017 Etki Raporu

Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2017 Etki Raporu Türkiye Kardeşleri Yurtiçi Değişim Programı 2017 Etki Raporu «İyi ki bu programa katılmışım. Arkadaştan öte kardeş olduk!» Ceren (Eskişehir den gelen öğrenciyi Uşak ta konuk etti.) Türkiye Kardeşleri Yurtiçi

Detaylı

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI

BASIN SPONSORLUĞU DOSYASI 20-23 MAYIS 2017 DÜNYADA YANKI UYANDIRAN BİR ETKİNLİK 1998 yılından bugüne Uçan Süpürge Uluslararası Kadın Filmleri Festivali sinemanın görsel gücünden yararlanarak kadının toplumsal konumunu sorgulamayı,

Detaylı

Mayıs 2012 UGLA da Eğitimler

Mayıs 2012 UGLA da Eğitimler Mayıs 2012 UGLA da Eğitimler 10-15 Mayıs 2012 tarihleri arasında Müzakere ve Arabuluculuk 3. Eğitmen Eğitimini tamamladık. Gönüllü olarak destek veren Sabancı Üniversitesi Uyuşmazlık Analizi ve Çözümü

Detaylı

KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA AKADEMİ ÖDÜLLERİ 30 KASIM 2O17 İSTANBUL

KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA AKADEMİ ÖDÜLLERİ 30 KASIM 2O17 İSTANBUL 9. KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PAZARYERİ KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK VE SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA HEDEFLERİ SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA AKADEMİ ÖDÜLLERİ 30 KASIM 2O17 İSTANBUL Gelecek on yılda dünyayı bekleyen

Detaylı

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın...

Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... Gelin, Yarışın; Fikriniz Saklı Kalmasın... 2018 2016 2017 2014 2015 Genç Beyinlerle; Güçlü Projelere, Güçlü Yarınlara... Bilim ve Fikir Festivali gençlerin, ilginç fikirlerini ortaya çıkarmak, değerlendirmek,

Detaylı

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016

Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri. Yabancı Diller Festivali 2016 Oxford Big Read İç Anadolu Bölge Finalistleri Okulumuzun Ana-B sınıfından Ada SEZGİN, Ana-D sınıfından Nil YÜCESAN ve 2-A. sınıfından Arda Hasan ÖRGÜ Türkiye genelinde düzenlenen Oxford Big Read kitap

Detaylı

Sanatın adresi Fulya!..

Sanatın adresi Fulya!.. Sanatın adresi Fulya!.. Beşiktaş Belediyesi Fulya Sanat 2012-2013 sezonunu açtı. İstanbul Devlet Senfoni Orkestrası ile İstanbul Devlet Opera ve Balesi yine Beşiktaş'ta! Dünya kalitesinde tasarlanan Beşiktaş

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU

2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 2014 OCAK-ŞUBAT FAALİYET RAPORU 08 Ocak 2014 - (A. Murat Ersoy - Hande Tibuk) 2014 CATHIC organizasyonu PR hazırlıklarını yürüten Alkaş firmasından Esra Dalgıç ile Dernek Başkanımız Sayın Murat Ersoy ve

Detaylı

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Eylül Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Eylül 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2014 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ

KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ Kariyer Günleri kapsamında lise öğrencilerimize 14.05.2014 Salı günü tıp fakültesi tanıtımı yapıldı. Tanıtıma,TED Kayseri Koleji Vakfı yönetim kurulu üyesi Sayın Op. Dr. Suat

Detaylı

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU

ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU ÖĞRENCİLER AB'Yİ ÖĞRENİYOR PROJESİ 14 Nisan 2015 Kocaeli Tanıtım Konferansı BASIN DUYURUSU T.C. Milli Eğitim Bakanlığı AB Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü nün 2011 yılı IPA-I (IPA - Katılım Öncesi Mali Destek

Detaylı

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu

BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu BİMEKS B.B.Bodrumspor a Teknoloji Sponsoru Oldu B.B. Bodrumspor ile Ortakent Yahşi mahallesinde bulunan Bimeks Teknoloji Mağazaları arasında sponsorluk anlaşması yapıldı. B.B. Bodrumspor un Gümbet Mahallesinde

Detaylı

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası

Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Türkiye Göllerarası Basketbol Turnuvası Amaç: Turnuvanın amacı Burdur Belediyesi nin büyük önem verdiği ve sesini duyurup, bir kurtarma planı hazırlanmasını istediği Burdur Gölü nün sesini tüm Türkiye

Detaylı

Mustafa Kemal ATATÜRK

Mustafa Kemal ATATÜRK Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ışığısınız. Ülkemizi aydınlığa sizler kavuşturacaksınız. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunu düşünerek ona göre çalışınız.

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35. Toplantı No: 1099 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 29.02.2016 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 35 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

OKULLAR ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YARIŞTI, EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ VİKO DAN ALDI

OKULLAR ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YARIŞTI, EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ VİKO DAN ALDI BASIN BÜLTENİ 17 Haziran 2015 OKULLAR ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN YARIŞTI, EN İYİLER ÖDÜLLERİNİ VİKO DAN ALDI Doğal kaynaklarımız hızla tükeniyor, çevre kirliliği her geçen gün artıyor ve ülkemiz enerji için

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2015 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın 2015 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

Ocak-Mart 2012 UGLA bülteni

Ocak-Mart 2012 UGLA bülteni Ocak-Mart 2012 UGLA bülteni Ocak Mart 2012 döneminde İstanbul, Alanya, Diyarbakır, Batman, İzmir, Aydın, Erzincan, Denizli, Adıyaman ve Eskişehir kentlerinde ve Şişli Yunus Emre Lisesi nde, UGLA eğitimleri

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

Eğitim Gönüllüleri Yayın Organıdır / Üç ayda bir yayımlanır / Aralık 2011

Eğitim Gönüllüleri Yayın Organıdır / Üç ayda bir yayımlanır / Aralık 2011 Eğitim Gönüllüleri Yayın Organıdır / Üç ayda bir yayımlanır / Aralık 2011 Fotoğraf: Ayşegül Tatlıdede Herkes için güzel ve barış dolu bir yıl... Koskoca bir yılı daha geride bırakıyoruz. Yılın son çeyreğinde,23

Detaylı

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARIMIZ

SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARIMIZ SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ÇALIŞMALARIMIZ Daha iyi bir yaşam için Sürdürülebilirlik yolculuğumuzun uzun olduğunu biliyor ve biz, bu yolu paydaşlarımız ile beraber yürüyerek öncelikli alanlarımızı güçlendiriyoruz.

Detaylı

E-Devlet ve Veri Yönetiminde Kurumlararası İşbirliği

E-Devlet ve Veri Yönetiminde Kurumlararası İşbirliği 2 E-Devlet ve Veri Yönetiminde Kurumlararası İşbirliği TEKNOLOJİ Başkent te BULUŞUYOR 4 2 kamu vizyonu teknoloji geleceği içindekiler 1. Kamu Teknoloji Platformu 2. Organizasyon Hakkında 3. Organizasyon

Detaylı

Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı. Yalın Altı Sigma Konferansı-5 / 7-8 Kasım 2014

Türkiye Cumhuriyeti Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı. Yalın Altı Sigma Konferansı-5 / 7-8 Kasım 2014 Türkiye Cumhuriyeti Yalın Altı Sigma Konferansı-5 / 7-8 Kasım 2014 Sürdürülebilir Bir Üretim Altyapısı Çevreye Duyarlı VGM Güvenli Verimli BSTB İleri Teknoloji Yüksek Katma Değer 2 20 nün Kuruluşu 17 Ağustos

Detaylı

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır.

TOBB GGK nın Onursal Başkanı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve Başkanı Sayın Ali Sabancı dır. TOBB GGK, TOBB bünyesinde teşekkül ettirilen ve TOBB Yönetim Kurulu nun alacağı kararlara ışık tutan, genç girişimcilik konusunda genel politikalar geliştiren ve görüş oluşturulmasına katkıda bulunan istişari

Detaylı

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100.

İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. İstanbul Feshane de gerçekleştirilen Çanakkale Tanıtım Günlerinde, Çanakkale başarılı bir şekilde tanıtıldı. Çanakkale Savaşları nın 100. yıldönümü kapsamında Çanakkale Valiliği öncülüğünde, 2015 Koordinasyon

Detaylı

Bilim Kahramanları Buluşuyor

Bilim Kahramanları Buluşuyor Bilim Kahramanları Buluşuyor 1. 9 16 yaş arası gençler, bilimin kolay erişilebilir ve eğlenceli olduğunu keşfediyorlar; 2. her sene farklı bir konuda topluma faydası olacak çözümler üretiyorlar; 3. yaşamları

Detaylı

KÜRESEL İLKELER SÖZLEŞMESİ 4. İLERLEME BİLDİRİMİ TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERI VAKFI

KÜRESEL İLKELER SÖZLEŞMESİ 4. İLERLEME BİLDİRİMİ TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERI VAKFI KÜRESEL İLKELER SÖZLEŞMESİ 4. İLERLEME BİLDİRİMİ TÜRKİYE EĞİTİM GÖNÜLLÜLERI VAKFI KÜRESEL İLKELER SÖZLEŞMESİ 4. İLERLEME BİLDİRİMİ Kurum Adres Ülke : Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı : Acıbadem Caddesi

Detaylı

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU 18 EKiM 2014 Uluslararası Çocuk Buluşması, İHH İnsani Yardım Vakfı nın dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleştirdiği yetim çalışmalarını Türkiye halkına anlatmak

Detaylı

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR

STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR STRES ATMAYA GELDİLER, DENİZ TEMİZLİĞİ YAPTILAR Bodrum a 3 günlük şirket etkinliğine gelen çalışanlar deniz dibi temizliği gerçekleştirdi. Otomotiv sanayinin köklü firmalarından Farplas, çalışanları için

Detaylı

Yapı Kredi Play Relansman 25.12.2014

Yapı Kredi Play Relansman 25.12.2014 Yapı Kredi Play Relansman 25.12.2014 StratejikYaklaşım Challenge Gençlik markası mı? GENÇ MARKA OLMAK mı? Peki ben kimim? Beni kendinize benzetmeye kasmayın. BEN HİÇBİRİNİZE BENZEMİYORUM. Ben hiç vazgeçmiyorum!

Detaylı

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı!

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! REC Türkiye tarafından, Almanya Büyükelçiliği desteğiyle düzenlenen geniş katılımlı konferansta; BM İklim Değişikliği Marakeş COP22 - Taraflar

Detaylı

AKILLI, SÜRDÜRÜLEBİLİR VE KAPSAYICI ÇÖZÜMLER

AKILLI, SÜRDÜRÜLEBİLİR VE KAPSAYICI ÇÖZÜMLER İŞLETME 2023 AKILLI, SÜRDÜRÜLEBİLİR VE KAPSAYICI ÇÖZÜMLER KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PAZARYERİ 10 ARALIK 2O14 KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL KSS Pazaryeri Akıllı, Sürdürülebilir ve Kapsayıcı Çözümlerin

Detaylı

Küresel İlkeler Sözleşmesi 3. İlerleme Bildirimi. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı

Küresel İlkeler Sözleşmesi 3. İlerleme Bildirimi. Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Küresel İlkeler Sözleşmesi 3. İlerleme Bildirimi Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Küresel İlkeler Sözleşmesi 3. İlerleme Bildirimi 3 Kurum : Türkiye Eğitim Gönüllüleri Vakfı Adres : Acıbadem Caddesi Rauf

Detaylı

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı!

Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! Türkiye ve Dünya, Marakeş te (COP22) Beklediğini Bulamadı! REC Türkiye tarafından, Almanya Büyükelçiliği desteğiyle düzenlenen geniş katılımı konferansta; BM İklim Değişikliği Marakeş COP22 - Taraflar

Detaylı

UGLA nın AÇILIŞI Türkiye den, İstanbul dan ve 14 ülkeden gençler

UGLA nın AÇILIŞI Türkiye den, İstanbul dan ve 14 ülkeden gençler UGLA nın AÇILIŞI UGLA nın yeni dönemine Türkiye den, İstanbul dan ve 14 ülkeden gençler ile başladık. Açılışa Türkiye den ve Hollanda dan ortaklarımız ve paydaşlarımız katıldı. Corio nun CEO su Gerard

Detaylı

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi.

Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. Uluslararası İzmir Film Festivalinin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11

Detaylı

Sosyal sorumluluk koordinatörlüğü

Sosyal sorumluluk koordinatörlüğü Sosyal sorumluluk koordinatörlüğü Hakkımızda İstanbul Aydın Üniversitesi Eğitim Fakültesi tarafından kurulan koordinatörlüğümüz topluma hizmet odaklı felsefesi doğrultusunda, yaşamla ve toplumla iç içe,

Detaylı

Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU

Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU Sayı: 2000/01 FAALİYET TEKNİK RAPORU 2000 Sayfa No: İÇERİK Kapak 2 İçerik 3 1. AKEV Hakkında 4 2. Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu 5 3. Özet 6 4. Faaliyetler ve Çıktılar 8 5. Genel Başarı Göstergeleri

Detaylı

MAYIS 2013 www.tofd.org.tr

MAYIS 2013 www.tofd.org.tr E-BÜLTEN MAYIS 2013 www.tofd.org.tr FULYA FATİH TERİM ÇİFTÇİ ENGELLİLERE Adana da 6 Mayıs tarihinde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Değerli Eşi Fulya Terim, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve

Detaylı

Selçuk KARAÇAY HasanSÜEL Vodafone Türkiye

Selçuk KARAÇAY HasanSÜEL Vodafone Türkiye Selçuk KARAÇAY HasanSÜEL Vodafone Türkiye Vodafone, Dünyanın Vodafone En dünyanın Büyük en Mobil büyük mobil Şirketidir iletişim şirketidir. VODAFONE VOice + DAta + telefone 1985 te İngiltere nin ilk cep

Detaylı

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Haziran. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Haziran 2015 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın 2015 Dönemi Değerlendirmeleri ve

Detaylı

İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar.

İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar. İnsanlar yazdıkları eserler, besteledikleri müzikler, yaptıkları buluşlar ve yarattıkları sanat eserleri ile tarihe mal olur, takdirle anılırlar. Tüm bu olumlu ve kalıcı var oluşların ortak duygusu yaratıcılıktır.

Detaylı

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ

1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ 20. yıl 1995 TEN BUGÜNE STRATEJİK ORTAĞINIZ Ekin Kimya olarak Türkiye ve yakın çevresindeki ülkelere yüksek kalitede kimyasal ürünler tedarik eden öncü bir şirketiz. Dünyanın önde gelen kimyasal üreticileri

Detaylı

Festivalin Tarihçesi

Festivalin Tarihçesi Festivalin Tarihçesi Uluslararası İzmir Film Festivali ilk kez 1990 yılında düzenlenmeye başladı. 11 kez düzenlenen Festivale 2000 yılında ara verildi. İzmir Film Festivali, 11 yıl boyunca dünyadan ve

Detaylı

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MLMM PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ

2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MLMM PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ 2011-2012 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MLMM PROJE YARIŞMASI ŞARTNAMESİ Meslek Lisesi Memleket Meselesi (MLMM) Projesi Hakkında Milli Eğitim Bakanlığı ile Koç Holding arasında Mesleki Eğitimin Geliştirilmesi İşbirliği

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

Saygılarımızla, Genç Barış İnisiyatifi Derneği adına, M. Emre Akkaş Genel Başkan

Saygılarımızla, Genç Barış İnisiyatifi Derneği adına, M. Emre Akkaş Genel Başkan Genç Barış İnisiyatifi Derneği tüm insanlığın ortak gayesi olan dünya barışının temin edilmesine katkı sağlamak isteyen, insanlığa din, dil, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeksizin faydalı olmayı hedeflemiş,

Detaylı

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız

Tiyatro Gösterisi Su Damlası Sabancı Müzesi Gezimiz Öğretmenler Günü Kutlamamız Yılbaşı Kermesimiz Bahar Kermesimiz Yardım Kampanyamız Bülten Tarihi 17 Haziran 2016 Yıl boyunca öğrencilerimizin ve velilerimizin beklentilerini karşılamak ve okulumuz ile ailelerimizin arasındaki bağı daha da kuvvetlendirmek üzere çalışmalar yaptık. Okul

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çalışmaları

Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çalışmaları Kurumsal Sosyal Sorumluluk Çalışmaları ALBARAKA TÜRK KATILIM BANKASI A.Ş. ALBARAKA TÜRK PARTICIPATION BANK KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK ÇALIŞMALARI Kurumsal sosyal sorumluluk çalışmalarına 2007 yılında Çevre

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI

ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE ÖĞRENME STİLLERİ ÖLÇEĞİ UYGULANDI 9. Sınıf öğrencilerimize kendilerini daha iyi tanıyabilmeleri, verimli ders çalışma tekniklerini uygulayabilmeleri amacıyla Okul Rehber Öğretmenlerimiz

Detaylı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ın, Saray Engelsiz Yaşam, Bakım ve Rehabilitasyon Merkezini Ziyareti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan eşi Emine Erdoğan ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur

Detaylı

BİR ÇÖLLEŞME İLE MÜCADELE GİRİŞİMİ DRYNET PROJESİ

BİR ÇÖLLEŞME İLE MÜCADELE GİRİŞİMİ DRYNET PROJESİ BİR ÇÖLLEŞME İLE MÜCADELE GİRİŞİMİ DRYNET PROJESİ 11.09.2008, Kamu- STK Diyalog Toplantısı: Çölleşme ile Mücadelede Ortaklıklar AB Deneyimi ve CRIC7 için Fırsatlar ANKARA DRYNET PROJESİ Birleşmiş Milletler

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI

GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ANAOKULU LKOKUL ORTAOKUL ANADOLU L SES FEN L SES CEM L ALEVL KOLEJ GAZ ANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI ÖĞRENCİNİN Adı : Soyadı : Sınıfı : Eylül 2013 Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe 2 Eylül 2013 Pazartesi

Detaylı

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak.

FESTİVAL HAKKINDA. Magical Fest Türkiye'de en çok biletli seyircinin ağırlayacağı bir festival olacak. İÇİNDEKİLER Festival Hakkında... 3 Festival Programı... 4 Line Up (1.Gün)... 5 Line Up (2. Gün)... 6 Festival'in Tanıtımı... 7 Rakamlarla MagicalFest... 8 Festival Alanı... 9 Festivalin Mobil Uygulaması...

Detaylı

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28.

Toplantı No: Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28. Toplantı No: 1092 - Toplantı Yeri: WELLBORN OTEL - Toplantı Tarihi: 11.01.2015 Toplantı Saati: 19:30 - Dönem Toplantı No: 28 1 Kuruluş Tarihi: 19.03.1993 - Charter Tarihi: 23.04.1997 Yönetim Kurulu & Başkanın

Detaylı

Tarlabaşı Yaz Atölyeleri

Tarlabaşı Yaz Atölyeleri Tarlabaşı Yaz Atölyeleri Tarlabaşı Toplum Merkezi Tarlabaşı Toplum Merkezi, Tarlabaşı sakinlerinin toplum yaşamına katılımını desteklemeyi amaçlayan bir sivil toplum kuruluşudur. 2006 yılından beri düzenlediği

Detaylı

BOLU ÇİMENTO DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE İSG KURULLARININ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI

BOLU ÇİMENTO DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE İSG KURULLARININ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI Ç cilt: 27 sayı: 2 MART 2013 BOLU ÇİMENTO DA İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ İLE İSG KURULLARININ GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI EĞİTİMLERİ TAMAMLANDI İş Sağlığı ve Güvenliği ile İSG Kurullarının Görev, Yetki ve

Detaylı

OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU

OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU APHB AFETLERDE PSİKOSOSYAL HİZMETLER BİRLİĞİ SOMADA PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ PROJESİ OCAK-MART 2015 3 AYLIK SOMA VE DURSUNBEY PSİKOSOSYAL DESTEK MERKEZLERİ FAALİYET RAPORU YÖNETİCİ ÖZETİ SOMADA projesi

Detaylı

Give & Gain Day 2015 Çalışan Gönüllülüğü Haftası; 4-10 Mayıs 2015

Give & Gain Day 2015 Çalışan Gönüllülüğü Haftası; 4-10 Mayıs 2015 Give & Gain Day 2015 Çalışan Gönüllülüğü Haftası; 4-10 Mayıs 2015 2008 yılında başlatılan, Give&Gain Day, İngiltere de faaliyet gösteren ve Business in the Community nin birçok ülkede gerçekleştirdiği

Detaylı

Sorumluluk Çalışmalarımız

Sorumluluk Çalışmalarımız Sorumluluk Çalışmalarımız Sorumluluklarımızı alalım, hayatı ıskalamayalım. 5C En büyük sorumluluk, sorumluluk sahibi olmaktır. 5A Sorumluluklarını bil, sorumsuzluğu hayatından sil. 5B Sorunlara dur demek

Detaylı

Fark Ettikçe, Birlikte Güçleniyoruz...

Fark Ettikçe, Birlikte Güçleniyoruz... Kadın Örgütlerinin Engelli Kadınlarla İlgili Farkındalıklarının Arttırılması Projesi Fark Ettikçe, Birlikte Güçleniyoruz... Sabancı Vakfı Toplumsal Gelişme Hibe Programı kapsamında desteklenen Kadın Örgütlerinin

Detaylı

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor!

MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! BASIN BÜLTENİ MediaCat Felis 2013 Ödülleri ne Başvurular Başlıyor! MediaCat dergisi tarafından bu yıl sekizincisi düzenlenen Felis Ödülleri ne başvurular 8 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Başvuruda bulunmak

Detaylı

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü

03/03/2011. Kulübümüzün Toplantısına Hoşgeldiniz. Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 03/03/2011 Kulübümüzün 1270. Toplantısına Hoşgeldiniz Ankara Bahçelievler Rotary Kulübü 2010-2011 2010 2011 Dönemi 26. yıl 2010 2011 Dönemi 26. yıl KULÜP MARŞIMIZ Bir gönül bahçesi kulübümüz Sevgi, dostluk,

Detaylı

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN

TMMOB ELEKTRİK MÜHENDİSLERİ ODASI DİYARBAKIR ŞUBESİ 16. DÖNEM ÇALIŞMA RAPORU TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN 125 7. TEMSİLCİLİKLERİMİZDEN AĞRI İL TEMSİLCİLİĞİ 02 Temmuz 2011 tarihinde, Van da düzenlenen Van, Hakkâri, Muş, Ağrı, Bitlis İlleri Enerji Forumu na Temsilcilik heyeti ve üyelerce

Detaylı

TİSK YARIŞMA VE ÖDÜL DUYURUSU. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu nun (TİSK)

TİSK YARIŞMA VE ÖDÜL DUYURUSU. Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu nun (TİSK) TİSK YARIŞMA VE ÖDÜL DUYURUSU Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyonu nun (TİSK) Geleneksel Kurumsal Sosyal Sorumluluk Ödülleri 2018 Yarışma Süreci Başladı. Son Başvuru Tarihi: 28 Aralık 2018 Türkiye

Detaylı

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI

HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI HOLLANDALI ENGELLİ FUTBOLCULAR BODRUM DA DOSTLUK MAÇI YAPTI Engelli futbolcular ın dostluk maçı Bodrum da, Hollanda dan gelen zihinsel engelli futbolcular takımı ile Dalaman, Ortaca Bölgesi Engelliler

Detaylı

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI

BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR 2015 2019 STRATEJİK PLANI BALIKESİR BÜYÜKŞEHİR BEL E D İ Y E S İ 2015 2019 STRATEJİK PLANI 2015-2019 Stratejik Pl an ı 3.4.11 Stratejik Alan 11 : Kültür ve Sosyal İşler 70 A1 Katılımcılığı Esas Alarak Balıkesir'i Kültürel Ve Sportif

Detaylı

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN 17.04.2011 YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN ŞAMPİYONLARIN FESTİVALİ KOÇ FEST İN 2012 MARATONU BAŞLIYOR KOÇ HOLDİNG DIŞ İLİŞKİLER VE KURUMSAL

Detaylı

OKULA YÜZ VERİN KAMPANYASI

OKULA YÜZ VERİN KAMPANYASI OKULA YÜZ VERİN KAMPANYASI 1 OKULA YÜZ VERİN (100 TL ye Okul) ODTÜ öğrencileri ve mezunları olarak başlattığımız ve ODTÜ Mezun Derneklerinin desteğiyle yürütmekte olduğumuz bir ilköğretim okulu yaptırma

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları

Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları Bilgi Çağına Uyumlu, Doğru Kariyer Yolları KARİYER ZİRVESİ & FUARI MÜ Kariyer Merkezi(MARKAM); Yaşam boyu öğrenme felsefesi ışığında ve bilgi toplumu olma yolunda, öğrencilere yönelik kariyer planlama

Detaylı

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU

ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU ULUSLARARASI KUM HEYKEL FESTİVALİ 2007 - ANTALYA SPONSORLUK BİLGİ NOTU Projenin Adı: 2. ULUSLARARASI ANTALYA KUM HEYKEL FESTİVALİ, BEACHPARK 2007 Projenin Teması: 1001 gece masalları Projenin konusu: Dünyada

Detaylı

Sayı: 2008/09 FAALİYET TEKNİK RAPORU

Sayı: 2008/09 FAALİYET TEKNİK RAPORU Sayı: 2008/09 FAALİYET TEKNİK RAPORU 2008 Sayfa No: İÇERİK Kapak 2 İçerik 3 1. AKEV Hakkında 4 5 2. Mütevelli Heyeti ve Yönetim Kurulu 6 3. Özet 7 8 4. Faaliyetler ve Çıktılar 9 5. Genel Başarı Göstergeleri

Detaylı

Sivil Toplum Geliştirme Merkezi KATILIMCI DEMOKRASİDE YEREL YÖNETİM-STK İŞBİRLİĞİ 1. TOPLANTI

Sivil Toplum Geliştirme Merkezi KATILIMCI DEMOKRASİDE YEREL YÖNETİM-STK İŞBİRLİĞİ 1. TOPLANTI Sivil Toplum Geliştirme Merkezi KATILIMCI DEMOKRASİDE YEREL YÖNETİM-STK İŞBİRLİĞİ 1. TOPLANTI 25-26 Kasım 2005, İstanbul Sivil Toplumun Geliştirilmesi İçin Örgütlenme Özgürlüğünün Güçlendirilmesi Projesi,

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

4. Mavi Yakalılarda İK Yönetimi Zirvesi www.hrdergi.com

4. Mavi Yakalılarda İK Yönetimi Zirvesi www.hrdergi.com Örme, boyama, ev tekstili ve hazır giyim konularında üretim yapmaktadır. Birlikte çalıştığı fason firmalarla birlikte yaklaşık 10.000 kişiye istihdam imkanı yaratan Yeşim Tekstil, kendi alanında dünyanın

Detaylı

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU

EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU EÜ ZİRAAT FAKÜLTESİ TARIM TOPLULUĞU 2011 FAALİYET RAPORU Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi bünyesinde 2011 Şubat ayında kurulan Tarım Topluluğu, Ziraat Mühendisliği eğitimi alan öğrencilerin her alanda

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ ANKARA DEVLET KONSERVATUVARI 2012-2013 AKADEMİK YILI 15 ŞUBAT 2012 TARİHİNDEN 17 EYLÜL 2012 TARİHİNE KADAR GERÇEKLEŞTİRİLEN FAALİYETLER I. MÜZİK BÖLÜMÜ AKADEMİK TEŞKİLAT ŞEMASI A)

Detaylı

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ

ETTOM BÜLTEN TEZ NASIL YAZILIR? EĞİTİMİ M A R K A D E M İ B U L U Ş M A L A R I ETTOM İletişim Bilgileri ESOGÜ Meşelik Yerleşkesi 26040 Eskişehir ettom@ogu.edu.tr www.eskisehirttp.com 0 222 229 39 54 10 Ocak 2018 tarihinde Eskişehir Osmangazi

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

Hizmetlerimiz. Allnjoy Event Works,

Hizmetlerimiz. Allnjoy Event Works, Allnjoy Event Works, M.i.c.e. sektörüne ve ihtiyaç duyulan diğer alanlara Takım Oyunu, Atölye Çalışmaları, Sosyal Sorumluluk Projeleri, Kahve Molası Aktiviteleri, Çocuk Atölye ve Aktiviteleri, Konsept

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE. FAALİYET RAPORU 2018 Ocak- Haziran

AKADEMİ ÇEVRE. FAALİYET RAPORU 2018 Ocak- Haziran AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2018 Ocak- Haziran 13 YILLIK TECRÜBE REW- 14. ULUSLARARASI GERİ DÖNÜŞÜM FUARI 15-17 Şubat 2018 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle 14. Uluslararası geri dönüşüm, çevre teknolojileri

Detaylı