Tarih, Kültür ve Doğa nın bir arada olduğu bu cezbedici şehirde Oryantiringin tadını gönlünüzce çıkarmanız dileğiyle

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Tarih, Kültür ve Doğa nın bir arada olduğu bu cezbedici şehirde Oryantiringin tadını gönlünüzce çıkarmanız dileğiyle"

Transkript

1

2

3 BÜLTEN-2- Bu yıl ikincisi düzenlenecek olan Uluslararası Bursa4Days Oryantiring Yarışları Ekim 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Doğanın tüm renklerini içinde barındıran zenginlikleri ile doğa sporlarına elverişli mekânlar ve imkânlarla dolu, tarih ve kültür kenti Bursa siz doğa ve sporseverleri Oryantiring sporuyla buluşturmaktadır. Ulu Şehir Bursa da 4 gün süresince 5 farklı Oryantiring yarışmalarının yapılacağı keyifli ve teknik parkurlardan oluşan, birçok milli sporcumuzun katılımlarıyla üst düzey rekabet ortamı sunan yarışmalarımız, siz değerli katılımcılarını beklemektedir. Tarih, Kültür ve Doğa nın bir arada olduğu bu cezbedici şehirde Oryantiringin tadını gönlünüzce çıkarmanız dileğiyle

4 Organizatör Kulüp Etkinlik Direktörü Etkinlik Koordinatörü İnternet Adresi Resmi e-posta ORGANİZATÖR KULÜP VE ORGANİZASYON KOMİTESİ Safari Doğa Sporları Kulübü Ahmet BİÇER Fatih TURGUT Telefon ETKİNLİK PROGRAMI Gelişler, Kayıtlar, SI Dağıtımı Labirent Oryantiring Spor Etkinliği-Oryantiring Eğitim Semineri (Çarşamba) ULUCAMİ - HANLAR BÖLGESİ (Perşembe) Klasik Mesafe Keles / KOCAYAYLA (*Güncel Harita) (Cuma) Uzun Mesafe, Uludağ / HÜSEYİNALAN BÖLGESİ (*Güncel Harita)- ÜP (Cumartesi) Orta Mesafe, Sarıalan / ULUDAĞ (*Güncel Harita) Gece Oryantiring Yarışı Kapalıçarşı /ULUCAMİ - HANLAR BÖLGESİ (*Güncel (Cumartesi) Harita) (Pazar) Sürat, Tophane / OSMANGAZİ (*Yeni Harita) - ÜP ÜP: Ülke Puanı Veren Yarış Statüsünde YAŞ GRUPLARINA GÖRE KATEGORİLER Not: 10 yaşından 80 yaşa kadar olan Kadın Erkek Tüm Kategoriler Belirtilmiştir. Sınıf * Doğum Yılı Sınıf * Doğum Yılı W/M W/M 21E -- W/M W/M W/M W/M W/M W/M W/M W/M Open L -- W/M W/M Open S -- W/M 21A -- Not: Uluslararası standartlara göre :W: Woman / Kadın ETKİNLİK MERKEZİ M: Man /Erkek - Hotel Gold 3 / Bussines - Adres: Demirtaşpaşa, 3. Selvili Sk. No:2, Osmangazi/Bursa - Telefon: (0224) Web Site:

5 Labirent Oryantiring Etkinliği: Sporun tabana yayılmasına katkı sağlamak,, yaşam boyu spor kültürünü yaygınlaştırmak ve etkin kılmak, farkındalığı artırmak, halkımızı Oryantiring sporuna dahil ederek tanıtımı artırmak amacıyla 03 Ekim 2018 tarihinde Ulucami önünde, saatleri arasında 10 yaşından 80 yaşına kadar herkesin katılım gösterebileceği Labirent Oryantiring Spor Etkinliği gerçekleştirilecektir. Spor ve eğlencenin muhteşem uyumu- Labirent Oryantiring (Maze Orienteering) etkinliği ile eğlenmeye ve spor yapmaya hazır mısınız? Oryantiring sınır tanımıyor ve her yaştan katılımcı ile hedef noktalarını bularak eğlenmenin keyfini çıkartıyoruz, Labirent Oryantiring eğlenerek öğrenme imkanı sunan, bireylerin yaparken keyif alacağı bir etkinliktir.

6 YARIŞMA GÜNLERİ 1. Gün Klasik Mesafe, Keles / KOCAYAYLA Tarih : 04 Ekim 2018 Yarışma Başlangıç Saati : Ölçek : 1/10000, Eşyükselti 5m Haritacı : Mehmet KÜÇÜKÇOLAK Osmanlı Devleti'nin Bursa yı fethetmeden önce ilk çadırlarını kurduğu ve Bursa'nın fetih kapısı olan Kocayayla'nın, tarihi özelliğinin yanında 1250 metre rakımda Bursa ve Türkiye'nin eşsiz bir doğal güzelliğe sahip bir bölgesidir. Arazinin koşulabilirliği çok yüksek ancak yer yer yeşillikler mevcuttur. Bu yeşillikler renk tonlarına göre haritaya işlenmiş ve münhani okumanın ön planda olduğu teknik bir haritadır.

7 2. Gün Uzun Mesafe/ Hüseyinalan Bölgesi Tarih : 05 Ekim 2018 Yarışma Başlangıç Saati : Ölçek : K/E 21E, K/E 20 Ölçek:1/15000 Diğer kategoriler 1/10000, Eşyükselti 5m Haritacı : Vıctor KRIANOV UA Uludağ ın eteklerinde bulunan Hüseyinalan köyünün eşsiz doğal güzelliklerinin yanında bol oksijen dolu ormanlarında heyecan dolu bir yarış yapılacaktır. Şehrin gürültüsünden, kalabalığından uzak, tamamen tabiatla iç içe Uludağ ın eteklerinde, muazzam ormanlarıyla türlü çeşit ağaçlarıyla, eşsiz bir Oryantiring arazisi katılımcılarını beklemektedir. Arazi koşulabilir ancak arazinin eğimi fazla, yeşillikler renk tonlarına göre haritaya işlenmiş olup münhani okumanın önemli olduğu arazi türüdür.

8 3. Gün Orta Mesafe, Sarıalan / ULUDAĞ Tarih : 06 Ekim 2018 Yarışma Başlangıç Saati : Ölçek : 1/10000, 14 yaş altı ve Open Kategorileri 1/7500 Haritacı : Michal Motala, Piotr Sierzputowski Uludağın zirvesine varmadan teleferiğin uğrak yeri Sarıalan, 1650 metrelik rakımıyla muhteşem bir Bursa manzarası sunuyor. Sarılalanda katılımcılara, yeşilin her tonunu bulunduran ağaçlarla kaplı ormanlarının tertemiz havasını solumak, ormanın içinde koşarak, rengarenk ağaçları, rengarenk çiçekli bitki örtülerini keşfetme imkanı sunmaktayız. Harita 2009 çizilmiş olup, 2011/2012, 2015 ve 2017/2018 yıllarında güncellenmiştir. Tepeler kısmen dik dik olup 250 metreye kadar çıkmaktadır. Birçok taşlı ve kayalık alanlar bulunmaktadır, bitki örtüsü ağırlıklı kayın ormanıdır fakat çam ormanı ve açık bitki örtüsü olan alanlar da vardır. Koşulabilirliği genelikle yüksektir fakat kayalı bölgelere ve sık bitki örtüsünün olduğu alanlarda koşulabilirlik düşmektedir.

9 3. Gün Süpersprint Gece Yarışı Hanlar Bölgesi Tarih : 06 Ekim 2018 Yarışma Başlangıç Saati : Ölçek : 1/2000, Haritacı : Turan KAYA Dünya çarşı kültürünün atası olarak kabul edilen ve yüzyıllardır Bursa nın kent merkezini belirleyerek 14. yüzyıldan günümüze kadar eşsiz değerleriyle korunan Hanlar Bölgesi ; hanlar, bedesten, çarşılar ticari yapıdan oluşmaktadır. UNESCO Dünya Mirası olarak uluslararası öneme sahip olan Hanlar Bölgesi 700 yıllık tarihiyle günümüze kadar ulaşan Bursa nın en önemli ticari merkezlerinden birisidir. Yarışmaya katılan sporcular Hanlar bölgesinin labirent şeklinde olan sokakları arasında koşarak tarihi Kapalı Çarşıyı, Hanları ve Ulucami bölgesini Oryantiring yaparak keşfetme imkanı elde edeceklerdir. Yarışmanın yapılacağı alanda insan kalabalıkları olma ihtimali yüksektir, her türlü kıyafet giyilebilir, sert zemin olması münasebetiyle kesinlikle çivisiz ayakkabı kullanılması önerilir.

10 4. Gün Sprint Yarışı Tophane Bölgesi Tarih : 07 Ekim 2018 Yarışma Başlangıç Saati : Ölçek : 1/3000, Haritacı : Mehmet KÜÇÜKÇOLAK Osmanlı devletine başkentlik yapmış olan Bursa nın merkezi tophane bölgesidir. Tophane bölgesinin etrafı Surlar ile çevrili olup İlk ve Ortaçağ şehir savunma mimarisinin önemli bir örneğini olarak ayakta durmaktadır. Bursa nın yüksekten en güzel izlenebildiği noktalarından biri olan Tophane de Osmanlı nın kurucusu Osman Gazi ve ikinci padişahımız Orhan Gazi nin Türbeleri, Saat Kulesi ve Ramazan Topları bulunmaktadır. Yarışmaya katılım gösteren sporcular ve halka açık kategoride yarışan katılımcılar, tarihi Bursa surları, dar ve çıkmaz sokakları arasında koşarak Bursa tarihini ve kültürünü Oryantiring yaparak tanıma imkanı bulacaklardır. Trafik kesilmeyecek olup bir noktada zabıta tarafından araç trafiği emniyet açısından kontrol altında bulundurulacaktır. Caddeler beton veya asfalt zemindir. Her türlü kıyafet giyilebilir, sert zemin olması münasebetiyle kesinlikle çivisiz ayakkabı kullanılması önerilir.

11 1-Hotel Gold 3 Konaklama Hotel Gold Business 3, merkezi konumu sayesinde misafirlerine şehrin her noktasına kolaylıkla ulaşabilme imkanı sunarken, tarihi eser, anıt ve müzelere yakınlığı ile de tercih sebebidir. Misafirlerimizin konaklamalarının " güzel bir anı " olarak hatırlarında kalması için, zarif dekorasyon ile konforu, samimiyet ile misafirperverliği aynı çatı altında buluşturan Hotel Gold Business konaklama ve yarış etkinlik merkezimiz olarak tercih edilmiştir. Günün yorgunluğunu üzerinden atabileceğiniz ferah lobisi ve odalarından, "Lobby Cafe"nin 24 saat sunduğu içecek servisinden, ayrıca otelin tamamını kapsayan sınırsız Wireless hizmetinden faydalanabilirsiniz. Konaklama tam pansiyon( sabah kahvaltısı, cookie li çay-kahve saati, akşam yemeği) olup açık büfe olarak hizmet vermektedir, öğlen yemeği kumanya olarak müsabaka alanında verilecektir. ANA RESTAURANT Kahvaltı (Açık Büfe) Cookie li Çay-Kahve Saati Akşam Yemeği (Açık Büfe) 07:00 10:00 17:00 18:00 19:00 21:30

12 2-Bursa Sporcu Kamp Eğitim Merkezi Ulaşım Yarış yerlerine organizasyon tarafından otobüs ile ücretsiz ulaşım sağlanacaktır. Ulaşımdan yararlanmak isteyen antrenör ve sporcularımız otobüs kalkış noktaları ve güzergahlarını öğrenmek için Ulaşım Koordinatörü Samet TUZCUOĞLU ( ) ile iletişime geçmeleri gerekmektedir.

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME ORYANTİRİNG YARIŞMALARI Ocak 2017-Kartepe/KOCAELİ BÜLTEN 2

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME ORYANTİRİNG YARIŞMALARI Ocak 2017-Kartepe/KOCAELİ BÜLTEN 2 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 07-08 Ocak 2017-Kartepe/KOCAELİ BÜLTEN 2 YARIŞMA TERTİP KURULU ÜST KURUL Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye

Detaylı

BÜLTEN -1- ÇUBUK/ANKARA. [Metni yazın]

BÜLTEN -1- ÇUBUK/ANKARA. [Metni yazın] BÜLTEN -1- ÇUBUK/ANKARA LL L 1. Organizatörler ALTUN HEDEF GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ İletişim: Şöhret ALTUN Mobile/WhatsApp: 0536 500 05 73 Ömer Metin AVCIOĞLU Mobile/WhatsApp : 0553 493 24 58 Web sayfası:

Detaylı

NG FEDERASYONU 2. KADEME ORYANT

NG FEDERASYONU 2. KADEME ORYANT TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 07-08 Ocak 2017-Kartepe/KOCAELİ BÜLTEN 1 YARIŞMA TERTİP KURULU BAŞKAN : Hacer AKYÜZ KURUL ÜYELERİ: Kartepe Kaymakamı Kartepe Belediye Başkanı

Detaylı

İSTANBUL BİSİKLETLE ORYANTİRİNG KUPASI DÜNYA SIRALAMASINA PUAN VEREN 2 YARIŞ BİSİKLETLE ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI. Belgrad Ormanları, İstanbul

İSTANBUL BİSİKLETLE ORYANTİRİNG KUPASI DÜNYA SIRALAMASINA PUAN VEREN 2 YARIŞ BİSİKLETLE ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI. Belgrad Ormanları, İstanbul İSTANBUL BİSİKLETLE ORYANTİRİNG KUPASI DÜNYA SIRALAMASINA PUAN VEREN 2 YARIŞ BİSİKLETLE ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI Belgrad Ormanları, İstanbul www.oryantiring.org 1 Haziran 2013 Cumartesi Sürat (WRE)

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Kasım 2016-Bergama/İZMİR BÜLTEN 1/2

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Kasım 2016-Bergama/İZMİR BÜLTEN 1/2 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 26-27 Kasım 2016-Bergama/İZMİR BÜLTEN 1/2 YARIŞMA TERTİP KURULU BAŞKAN KURUL ÜYELERİ: Bergama Kaymakamı Bergama Belediye Başkanı Bergama

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI ŞİRİNCE/İZMİR 1.KADEME YARIŞI BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI ŞİRİNCE/İZMİR 1.KADEME YARIŞI BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI ŞİRİNCE/İZMİR 1.KADEME YARIŞI BÜLTEN 3 YARIŞMA TARİHİ: 11/KASIM /2017 1. YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 4. KADEME YARIŞI 6-7 MAYIS 2017 BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 4. KADEME YARIŞI 6-7 MAYIS 2017 BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 4. KADEME YARIŞI 6-7 MAYIS 2017 BÜLTEN 3 TRABZON Tertip Kurulu: Hacer AKYÜZ Nusret ŞAHİN Av. Ahmet Metin GENÇ Birdal ÖZTÜRK Fatih BEKTAŞ Ali AYVAZOĞLU Özgür MORBEL Ömer

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI VE BALIKESİR ORYANTİRİNG FESTİVALİ 19/20/21/22 MAYIS 2016 BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI VE BALIKESİR ORYANTİRİNG FESTİVALİ 19/20/21/22 MAYIS 2016 BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI VE BALIKESİR ORYANTİRİNG FESTİVALİ 19/20/21/22 MAYIS 2016 BÜLTEN 3 YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan: Doç. Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU, Türkiye Oryantiring

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME & AKDENİZ ÜLKELERİ ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI & ANTALYA O DAYS ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 23-26 Şubat 2017 ANTALYA BÜLTEN 1&2 YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan Sportif Direktör

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ULUSLARARASI FİNİKE ORYANTİRİNG GÜNLERİ & 3.KADEME YARIŞI BÜLTEN 4-

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ULUSLARARASI FİNİKE ORYANTİRİNG GÜNLERİ & 3.KADEME YARIŞI BÜLTEN 4- TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ULUSLARARASI FİNİKE ORYANTİRİNG GÜNLERİ & 3.KADEME YARIŞI BÜLTEN 4- 1. YARIŞMA TERTİP KURULU BÜLTEN 4- Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu BaĢkanı Kurul

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU. ERGAN KAYAK ORYANTİRİNG YARIŞMALARI Şubat 2017 ERZİNCAN BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU. ERGAN KAYAK ORYANTİRİNG YARIŞMALARI Şubat 2017 ERZİNCAN BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ERGAN KAYAK ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 12-13 Şubat 2017 ERZİNCAN BÜLTEN 3 YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Erzincan İl Temsilcisi

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU BİSİKLET- O TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ 16-17 MAYIS 2015 BOLU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU BİSİKLET- O TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ 16-17 MAYIS 2015 BOLU TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU BİSİKLET- O TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ 16-17 MAYIS 2015 BOLU ORGANİZASYON: TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TERTİP KURULU: Başkan: İlker BURGAÇ - Türkiye Oryantiring

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 1 Organizasyon Yarışmalar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından 2- gün, 2-etap şeklinde 7-8 Mayıs

Detaylı

Bülten 3 İstanbul Spring 2015

Bülten 3 İstanbul Spring 2015 Bülten 3 İstanbul Spring 2015 Etkinlik Bilgisi Bu güzel bahar ayında sizi bir kez daha İstanbul da karşılamaktan mutluluk duyuyoruz. Bahar yarışmamız artık gelenekselleşmeye başladı. Avrupa hala kar etkisi

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI KIRMIZI BÖLGE 1.KADEME YARIŞI KONYA / BEYŞEHİR BÜLTEN-2. Yarışma Tarihi: 11/11/2017

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI KIRMIZI BÖLGE 1.KADEME YARIŞI KONYA / BEYŞEHİR BÜLTEN-2. Yarışma Tarihi: 11/11/2017 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI KIRMIZI BÖLGE 1.KADEME YARIŞI KONYA / BEYŞEHİR BÜLTEN-2 Yarışma Tarihi: 11/11/2017 1. YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 3. KADEME & AKDENİZ ÜLKELERİ ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI & ANTALYA O DAYS ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 23-26 Şubat 2017 ANTALYA BÜLTEN 1&2 YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan Sportif Direktör

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 3. KADEME ORYANTİRİNG YARIŞMALARI Mart 2017-Kartepe/KOCAELİ BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 3. KADEME ORYANTİRİNG YARIŞMALARI Mart 2017-Kartepe/KOCAELİ BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 3. KADEME ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 25-26 Mart 2017-Kartepe/KOCAELİ BÜLTEN 3 YARIŞMA TERTİP KURULU ÜST KURUL Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kocaeli Büyükşehir Belediye

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ Uzun mesafe yarışı, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Ülke Sıralamasına Puan Verecek Özel Yarışma olarak kabul edilmiştir. Organizasyon

Detaylı

BÜLTEN 2-3 YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği

BÜLTEN 2-3 YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği BÜLTEN 2-3 YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Proje Ortağı :Buca Belediyesi Etkinlik Direktörü: Suray DURAN Etkinlik Koordinatörü:Türker MURATDAĞ

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI KIRMIZI BÖLGE 1.KADEME YARIŞI KONYA / BEYŞEHİR BÜLTEN-3. Yarışma Tarihi: 11/11/2017

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI KIRMIZI BÖLGE 1.KADEME YARIŞI KONYA / BEYŞEHİR BÜLTEN-3. Yarışma Tarihi: 11/11/2017 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ ALTI KIRMIZI BÖLGE 1.KADEME YARIŞI KONYA / BEYŞEHİR BÜLTEN-3 Yarışma Tarihi: 11/11/2017 1. YARIġMA TERTĠP KURULU BaĢkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU GELİBOLU BARIŞ KUPASI ve TÜRKİYE ŞAMPİYONASI YARIŞMA BÜLTENİ 01-03 MAYIS 2015/ÇANAKKALE DÜZENLEME KURULU: Türkiye Oryantiring Federasyonu adına Etkinlik Direktörü: Umut

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2.KADEME ŞEHİT DİLAY&CEM KERMAN YARIŞI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2.KADEME ŞEHİT DİLAY&CEM KERMAN YARIŞI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2.KADEME ŞEHİT DİLAY&CEM KERMAN YARIŞI Bülten 4 18-19/11/ 2017 1. YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul Üyeleri : ORHAN

Detaylı

YARIŞMA TERTİP KURULU

YARIŞMA TERTİP KURULU YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan: Tekin ÇOLAKOĞLU Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul Üyeleri: Mustafa BOZBEY, Nilüfer Belediye Başkanı Süleyman ŞAHİN, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI 15. YIL ETKİNLİKLERİ Uzun mesafe yarışı, Türkiye Oryantiring Federasyonu tarafından Ülke Sıralamasına Puan Verecek Özel Yarışma olarak kabul edilmiştir. Organizasyon

Detaylı

BÜLTEN-3- TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2.KADEME HATAY ORYANTİRİNG YARIŞMASI ARALIK 2015/HATAY YARIŞMA TERTİP KURULU

BÜLTEN-3- TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2.KADEME HATAY ORYANTİRİNG YARIŞMASI ARALIK 2015/HATAY YARIŞMA TERTİP KURULU TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2.KADEME HATAY ORYANTİRİNG YARIŞMASI 26-27 ARALIK 2015/HATAY BÜLTEN-3- YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan: Tekin ÇOLAKOĞLU Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul üyeleri:

Detaylı

CAK 2018 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU KAYAKLA ORYANTİRİNG

CAK 2018 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU KAYAKLA ORYANTİRİNG 13-14 0CAK 2018 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU KAYAKLA ORYANTİRİNG TÜRKİYE ŞAMPİYONASI BÜLTEN 3- BÜLTEN 31. YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul Üyeleri

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 18 SPRINT CUP BÜLTEN 1 Organizasyon ODTÜ Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından gerçekleştirilecek olan ODTÜ OPEN 2018 SPRINT CUP, 29-30 Eylül 2018

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI VE BALIKESİR ORYANTİRİNG FESTİVALİ 19/20/21/22 MAYIS 2016 BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI VE BALIKESİR ORYANTİRİNG FESTİVALİ 19/20/21/22 MAYIS 2016 BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI VE BALIKESİR ORYANTİRİNG FESTİVALİ 19/20/21/22 MAYIS 2016 BÜLTEN 3 YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan: Doç. Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU, Türkiye Oryantiring

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME & AKDENİZ ÜLKELERİ ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI & ANTALYA O DAYS ORYANTİRİNG YARIŞMALARI ANTALYA

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME & AKDENİZ ÜLKELERİ ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI & ANTALYA O DAYS ORYANTİRİNG YARIŞMALARI ANTALYA TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2. KADEME & AKDENİZ ÜLKELERİ ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI & ANTALYA O DAYS ORYANTİRİNG YARIŞMALARI 23-26 Şubat 2017 ANTALYA BÜLTEN 3 1 YARIŞMA TERTİP KURULU Türkiye Oryantiring

Detaylı

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir

TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir TURUNÇ Ege ve Akdeniz in kucaklaştığı noktada özel bir koy olan Turunç Mavi bayraklı plajı, pırıl pırıl kumsalı, masmavi denizi ile cennetten bir köşe Çam ağaçlarıyla çevrelenmiş dağ yollarında, kıvrılarak

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME NİKSAR AYVAZSUYU ve ULUSLARARASI NİKSARCUP YARIŞMASI EKİM 2018 NİKSAR/TOKAT

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME NİKSAR AYVAZSUYU ve ULUSLARARASI NİKSARCUP YARIŞMASI EKİM 2018 NİKSAR/TOKAT DÜZENLEME KURULU HACER AKYÜZ TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ADINA BAŞKAN KURUL ÜYELERİ ÖZDİLEK ÖZCAN MAHİR IRMAK CEMİL ÇAĞLAR HAKAN ARSLAN MUZAFFER BOLAT ÖZGÜR MORBEL İLKER MELİKOĞLU KEMAL KORKMAZ ETKİNLİK

Detaylı

YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU ETKİNLİK MERKEZİ ETKİNLİK PROGRAMI. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü

YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU YARIŞMA TEKNİK KURULU ETKİNLİK MERKEZİ ETKİNLİK PROGRAMI. Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü BÜLTEN 1 YARIŞMA ORGANİZASYON KURULU Yarışmayı Düzenleyen Kurum: Yakamoz Gençlik ve Spor Kulübü Proje Ortağı :Buca Belediyesi Etkinlik Direktörü: Suray DURAN Organizasyon Sorumlusu: Göksel BİLENLER Baş

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUBU 2. GRUP (KIRMIZI) 1. BÖLGE 1.KADEME YARIŞMASI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUBU 2. GRUP (KIRMIZI) 1. BÖLGE 1.KADEME YARIŞMASI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 14 YAŞ VE ALT GRUBU 2. GRUP (KIRMIZI) 1. BÖLGE 1.KADEME YARIŞMASI 11 MART 2017 / DÜZCE (Bartın-Bolu-Çankırı-Düzce-Karabük-Kastamonu- Zonguldak) YARIŞMA BÜLTENİ - 2 YARIŞMA

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Grand Yazıcı Uludağ. Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Grand Yazıcı Uludağ - Uludağ Otel Bilgisi Grand Yazıcı Uludağ Grand Yazıcı Uludağ; Bursa Uludağ 1. Oteller Bölgesi'nde 235 odası ile hizmet vermektedir. Açık büfe olarak hizmet veren restoranında dilediğiniz

Detaylı

YARIŞMA TERTİP KURULU

YARIŞMA TERTİP KURULU YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan: Tekin ÇOLAKOĞLU Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul Üyeleri: Mustafa BOZBEY, Nilüfer Belediye Başkanı Süleyman ŞAHİN, Bursa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü

Detaylı

Neden Kampnet Organizasyon?

Neden Kampnet Organizasyon? Neden Kampnet Organizasyon? Kampnet Organizasyon konusunda uzman ve tecrübeli kadrosu ile kamp organizasyonları konusunda hizmetler vermektedir. Organizasyonumuza ait spor salonu - kondisyon merkezimiz

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE BİSİKLETLE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Haziran 2017 BOLU YARIŞMA BÜLTENİ 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE BİSİKLETLE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Haziran 2017 BOLU YARIŞMA BÜLTENİ 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE BİSİKLETLE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 03-04 Haziran 2017 BOLU YARIŞMA BÜLTENİ 3 YARIŞMA TERTİP KURULU BAŞKAN: Hacer AKYÜZ : Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı

Detaylı

BÜLTEN. : Ramazan KULAKOGLU. : Yefim SHTEMPLER ve Fırat CANİKLİ. : Yüksel KÖSEM

BÜLTEN. : Ramazan KULAKOGLU. : Yefim SHTEMPLER ve Fırat CANİKLİ. : Yüksel KÖSEM BÜLTEN TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU BAYRAK, GECE ORYANTİRİNG MÜSABAKASI VE ESKİŞEHİR ÖZEL YARIŞI ( 17-18 EKİM 2015, ESKİŞEHİR ) Etkinlik Direktörü : Fırat CANİKLİ Harita: Bayrak Yarış Haritası : Ramazan

Detaylı

SARIKAMIŞ KAYAK KEYFİ

SARIKAMIŞ KAYAK KEYFİ İZMİR DEN KARS A SUN EXPRESS HAVAYOLLARI İLE AKTARMASIZ UÇUŞ İMKANI!!!!! SARIKAMIŞ KAYAK KEYFİ 4* HABİTAT OTEL DE TAM PANSİYON KONAKLAMA SABAH KAHVALTISI - ÖĞLE YEMEĞİ- 5 ÇAYI AKŞAM YEMEĞİ KARS HAVALİMANI

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ULUSLARARASI KAPODOKYA KUPASI 4. KADEME YARIŞMA BÜLTENİ 27-28-29 MART 2015 NEVŞEHİR

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ULUSLARARASI KAPODOKYA KUPASI 4. KADEME YARIŞMA BÜLTENİ 27-28-29 MART 2015 NEVŞEHİR TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU ULUSLARARASI KAPODOKYA KUPASI 4. KADEME YARIŞMA BÜLTENİ 27-28-29 MART 2015 NEVŞEHİR DÜZENLEME KURULU:. Türkiye Oryantiring Federasyonu adına Harita : Milan BILY, Zdenek

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Mayıs 2017-DÜZCE BÜLTEN 1

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Mayıs 2017-DÜZCE BÜLTEN 1 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 19-21 Mayıs 2017-DÜZCE BÜLTEN 1 YARIŞMA TERTİP KURULU ÜST KURUL Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Belediye Başkanı Valisi ETKİNLİK

Detaylı

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü

UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü UR 2430.Bölge Ordu Rotary Kulübü Ünye Rotary Kulübü KULAKKAYA YAYLASI Zifin Otel Ağaçbaşı Tabiat Parkı 25-27 Ağustos 2017 Sevgili Babalar, UR 2430.BÖLGE ORDU ROTARY KULÜBÜ ve ÜNYE ROTARY KULÜBÜ BABA &

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 19-21 Mayıs 2017-DÜZCE BÜLTEN 2 YARIŞMA TERTİP KURULU ÜST KURUL Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Düzce Valisi Düzce Belediye Başkanı

Detaylı

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 2

ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 2 ODTÜ ORIENTEERING VE NAVİGASYON TAKIMI ODTÜ OPEN 2016 BÜLTEN 2 Organizasyon Yarışmalar, Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Orienteering ve Navigasyon Takımı tarafından 2- gün, 2-etap şeklinde7-8 Mayıs

Detaylı

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Mayıs Selçuk Üniversitesi/KONYA

TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Mayıs Selçuk Üniversitesi/KONYA TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 02-03 Mayıs 2017 Selçuk Üniversitesi/KONYA YARIŞMA BÜLTENİ 1/2 YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Nasuh Evrim ACAR (Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanını temsilen)

Detaylı

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir.

SAĞLIK KULÜBÜ. Pacific Wellness & Spa her gün saat 07:30-22:00 arası özel egzersiz hocaları ile hizmet vermektedir. LOKASYON Dünyanın en büyük otel zincirlerinden Inter Continental Hotels Group un bir üyesi olan Crowne Plaza Istanbul-Old City, tarihi yarımadanın merkezinde lüks hizmet veren 5 yıldızlı bir oteldir. Crowne

Detaylı

FETHİYE- LİKYA YOLU GEZİ PROGRAMI

FETHİYE- LİKYA YOLU GEZİ PROGRAMI FETHİYE- LİKYA YOLU GEZİ PROGRAMI 1.GÜN...Hisarönü Likya yolu başlangıcına varış ve Faralya parkuru 16.05.2017 tarihinde Antalya havalimanından 08:30 da ve Otogarından 09:00 da aracımızla sizleri alıyoruz,

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2.KADEME ŞEHİT DİLAY&CEM KERMAN YARIŞI

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2.KADEME ŞEHİT DİLAY&CEM KERMAN YARIŞI TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 2.KADEME ŞEHİT DİLAY&CEM KERMAN YARIŞI Bülten 2-3 18-19/11/ 2017 1. YARIġMA TERTĠP KURULU BaĢkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul Üyeleri : ORHAN

Detaylı

Montenegro Adriatic Open. Bülten 1-2.

Montenegro Adriatic Open. Bülten 1-2. Montenegro Adriatic Open 06-09 Haziran 2013. 07 Haziran günü IOF World Ranking Event olmak üzere 3 günlük uluslararası oryantiring etkinliği www.mao-orienteering.me Bülten 1-2. Ekim 2012. Düzenleyiciler:

Detaylı

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL

HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL 2015 FACT SHEET HERŞEY DAHİL HELAL HOTEL GENEL BİLGİLER Hotel Kategori Acente Puanlaması Pansiyon Türü Adres Telefon Websitesi E- mail Toplam Alan Oda Sayısı Yatak Sayısı Kat Sayısı Evcil Hayvan Internet

Detaylı

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı,

Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, HAYAT DE GÜZEL Alkan Yapı, 1981 yılından beri 2500 den fazla konut teslim etti. Farklı ihtiyaç ve beklentilere göre nitelikli projeler geliştiren Alkan Yapı, Doğaköy Premium ile Kerpe nin doğal güzelliklerini

Detaylı

ORGANİZASYON BİLGİLERİ:

ORGANİZASYON BİLGİLERİ: ORGANİZASYON BİLGİLERİ: SPORCU KONAKLAMALARI: 3 KİŞİLİK ODALARDA VE TEK KİŞİLİK STANDART YATAKLAR.ODALAR CLUP VE ANA BİNA BÖLÜMÜNDE OLACAKTIR. 20 KİŞİYE 1 FREE ANTRENÖR 40 KİŞİYE 2 FREE ANTRENÖR 50 KİŞİYE

Detaylı

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler

Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Yaz Kampı Organizasyonlarınız ve Sezon Hazırlık Kamplarınız İçin Kaliteli Çözümler Çocuklarımız eğitim öğretim yılı bittiğinde yorgunluklarını atabilecekleri ve eğlenebilecekleri yaz kamplarını iple çekmektedir.

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Kasım 2016-Bergama/İZMİR BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Kasım 2016-Bergama/İZMİR BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU 1. KADEME ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 26-27 Kasım 2016-Bergama/İZMİR BÜLTEN 3 YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul Üyeleri

Detaylı

14-16 Ekim 2011 Bursa. 4. Oturum Parkur Tipleri

14-16 Ekim 2011 Bursa. 4. Oturum Parkur Tipleri TOF İleri Düzey Parkur Planlayıcılar için Parkur Planlama Semineri 14-16 Ekim 2011 Bursa 4. Oturum Parkur Tipleri Program ve seminer: Zoran Milovanovic Çeviri: Nermin Fenmen Parkur Tipleri Parkur planlamanın

Detaylı

BÜLTEN 2 ISF Oryantiring 2015 Dünya Okullar Şampiyonası Antalya-Kemer TÜRKİYE

BÜLTEN 2 ISF Oryantiring 2015 Dünya Okullar Şampiyonası Antalya-Kemer TÜRKİYE BÜLTEN 2 ISF Oryantiring 2015 Dünya Okullar Şampiyonası Antalya-Kemer TÜRKİYE 18/04-24/04/2015 1 ULUSLARARASI OKUL SPORLARI FEDERASYONU & TÜRKİYE OKUL SPORLARI FEDERASYONU 18/04 24/04/2015 Antalya-Kemer-Tekirova,

Detaylı

5-9 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI

5-9 Mart Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI VII. BODRUM ULUSLARARASI OPTİMİST YARIŞI ( BIOR ) 5-9 Mart 2019 Bodrum Muğla - Türkiye YARIŞ İLANI VII. Bodrum Uluslararası Optimist Yarışı (BIOR) 5-9 Mart 2019 tarihleri arasında B.B.Bodrum Spor Kulübü

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü

Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü Ramada Plaza İzmir Oteli, şehrin merkezinde İzmir Uluslararası Fuar alanı karşısındaki konumu ile yürüme mesafesindedir. Otelimiz, yoğun iş günü sonrasında rahat edebileceğiniz modern tarzla tasarlanmış,

Detaylı

www.egirdiruygulamaoteli.com Sayfa 1

www.egirdiruygulamaoteli.com Sayfa 1 Otelimiz kendine özgü atmosferiyle okulumuzda verilen kaliteli eğitimin sonucunda oluşan ürünü, siz saygıdeğer misafirlerimize öğrencilerimiz aracılığı ile sunmaktan mutluluk duymaktayız. www.egirdiruygulamaoteli.com

Detaylı

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia

www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia www.higebzeist.com HOLIDAY INN Gebze Istanbul Asia Holiday Inn Gebze - İstanbul Asia ya Hoşgeldiniz Dünyada 4500 ün üzerinde, en fazla otel sayısına sahip, IHG Intercontinental Hotels Grubu üyesi olan

Detaylı

erzurum@barobirlik.org.tr

erzurum@barobirlik.org.tr Kime : Sn. TALAT GÖĞEBAKAN Firma : ERZURUM BAROSU Telefon : 0442 233 03 41 Faks : 0442 233 70 46 E-mail : erzurum@barobirlik.org.tr Konu : GRUP KONAKLAMA FİYAT TEKLİFİ Kimden : FATİH UÇAR / Satış ve Pazarlama

Detaylı

İçindekiler. Organizasyon Komitesi...4 Etkinlik Programı...4 Bölge Haritası...5. Etkinlik Merkezi, İletişim...5 Park Alanları, Ulaşım...

İçindekiler. Organizasyon Komitesi...4 Etkinlik Programı...4 Bölge Haritası...5. Etkinlik Merkezi, İletişim...5 Park Alanları, Ulaşım... BÜLTEN 3 1 2 İçindekiler Organizasyon Komitesi...4 Etkinlik Programı...4 Bölge Haritası...5 Etkinlik Merkezi, İletişim...5 Park Alanları, Ulaşım...6 Yarış Kuralları, Zamanlama Sistemi...7 Sportmenlik...7

Detaylı

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI

TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TAKIM RUHU VOLEYBOL TURNUVASI TURNUVAYA KATILMAK İÇİN TAKIM OLMAN YETERLİ 29 OCAK - 3 ŞUBAT 2017 www.apsportif.com TEAM SPIRIT OF VOLLEYBALL TOURNAMENT JUST BE THE TEAM TO PARTICIPATE IN TOURNAMENT! VOLEYBOL

Detaylı

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece

Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece Kazakistan Renkli Almati Turu 3 Gün / 2 Gece 1.Gün Almati havaalanına varış ile birlikte otele transfer. Check in sonrası otelde dinlendikten sonra turumuza başlıyoruz. Gezi, Almatı kentini çevreleyen

Detaylı

Çanakkale Karate İl Temsilcisi Cep Tel Dünya Kültür ve Spor Kulübü İsmail BAYAZIT

Çanakkale Karate İl Temsilcisi Cep Tel Dünya Kültür ve Spor Kulübü İsmail BAYAZIT Organizasyon Mail Dünya Kültür ve Spor Kulübü İsmail BAYAZIT Suleyman ORHAN Çanakkale Karate İl Temsilcisi Cep Tel +90 537 291 71 73 suorhan61@gmail.com Cep Tel: +90 532 212 05 13 Mail byztsml@gmail.com

Detaylı

w w w. k a h y a o t e l. c o m

w w w. k a h y a o t e l. c o m www.kahyaotel.com Elegant bir şehir oteliyiz Kahya Otel Ankara, Konforun ve şıklığın ön planda olduğu mimarisiyle, güleryüzlü hizmet anlayışıyla misafirlerin konforlu, kaliteli zamanlar geçirebilmesi

Detaylı

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN

ULUSLARARASI FOLKLOR KORO&ORKESTRA FESTİVALİ NEA KALİKRATİA- SELANİK, YUNANİSTAN MEDITERANIAN ORGANIZATION Adres: Balkanska 14, 11000 Beograd PIB: 107929227 Kayıt numarası.20899026 Lisans numarası: 37/2013 Tel: +381114076490 e-mail: mediteranian.folklor.festival@gmail.com www.mediteranian-folklore-festivals.org

Detaylı

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir.

THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. A-) KONAKLAMA: The Dhow Palace Hotel 5* THE DHOW PALACE HOTEL: 5 yıldızlı The Dhow Palace hotel Dubai International Exhibition Center a 5 dakika mesafededir. Odalarda plazma TV, interaktif eğlence kanalları,

Detaylı

8 Eylül sabahı saat 08 00 'de tüm yarışmacı arkadaşlarımızla beraber, yarışmanın başlayacağı Burgazada ya motorla hareket edeceğiz.

8 Eylül sabahı saat 08 00 'de tüm yarışmacı arkadaşlarımızla beraber, yarışmanın başlayacağı Burgazada ya motorla hareket edeceğiz. , TANITIM DOSYASI Parkurlar: Burgaz Adası ndan yüzme ile start alacak ve Heybeliada ya ulaşacak yarışmacılar önce bisiklet sonra da oryantiring ile Heybeliada meydanındaki Finish çizgisine ulaşmaya çalışacaklar.

Detaylı

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün

SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün SIRADIŞI LJUBLJANA Yıl boyunca HER PERŞEMBE / 3 Gece 4 Gün Ljubljana, ışıl ışıl sokakları, gerçekleştirilen sanatsal aktiviteler, sokak sanatçıları ve rengarenk meydanı ile Avrupa lı turistlerin en popüler

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI VE BALIKESİR ORYANTİRİNG FESTİVALİ 19/20/21/22 MAYIS 2016 BÜLTEN 2

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI VE BALIKESİR ORYANTİRİNG FESTİVALİ 19/20/21/22 MAYIS 2016 BÜLTEN 2 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI VE BALIKESİR ORYANTİRİNG FESTİVALİ 19/20/21/22 MAYIS 2016 BÜLTEN 2 YARIġMA TERTĠP KURULU BaĢkan: Doç. Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU, Türkiye Oryantiring

Detaylı

Malzeme Şenliği' Mart 2018

Malzeme Şenliği' Mart 2018 Malzeme Şenliği'18 8-9-10-11 Mart 2018 YAPIT Nedir? Kilis 7 Aralık Üniversitesi Yapı Topluluğu, kısa adıyla YAPIT, 2013 yılında kurulmuş bir öğrenci topluluğudur. Kurulduğundan bu yana seminerler, belgesel

Detaylı

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA

SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA SERDA BÜYÜKKOYUNCU İLE NORMANDİYA & BRETONYA Giverny - Saint Michel St.Malo Deauville Trouville Honfleur Rouen 26-29 Nisan 2018 3 gece 4 gün Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı

Detaylı

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ

KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ KOACELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TÜRKİYE AÇIK SU YÜZME ŞAMPİYONASI KOCAELİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin en önemli etkinliklerinden biri olan Türkiye Açık Su Yüzme Şampiyonası Gençlik Hizmetleri ve Spor

Detaylı

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ ,0 LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI BODRUM KONAKLAMALI - CRUISE & STAY Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar Milos (Yunanistan) 09:00

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU KAYAKLA ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 5 6 MART 2016/SARIKAMIŞ ...BÜLTEN

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU KAYAKLA ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 5 6 MART 2016/SARIKAMIŞ ...BÜLTEN TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU KAYAKLA ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 5 6 MART 2016/SARIKAMIŞ...BÜLTEN 1-2... TERTİP KURULU: Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı: Doç. Dr. Tekin ÇOLAKOĞLU Etkinlik Direktörü:

Detaylı

CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik

CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik CUMALIKIZIK - BURSA & ULUDAĞ Günübirlik PROGRAM 06.00 Okul önünden Cumalıkızık a hareket 09.00 Bursa ya varış ve Cumalıkızık köyü gezisi,serpme Köy Kahvaltısı 10:15 Uludağ a Hareket 12:30 Öğle Yemeği 15:00

Detaylı

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu

Amsterdam Turu 3 TUR ÖZELLİKLERİ. 1.Gün: İstanbul Amsterdam Şehir Turu 2.Gün: Amsterdam Serbest Gün veya Büyük Hollanda Ekstra Turu Amsterdam Turu 3 30.08.2017'den itibaren kalkışlı 747,00 EUR 2.955,21TL TUR ÖZELLİKLERİ 1.Gün: İstanbul Amsterdam "Şehir Turu" Tüm kenti dolaşan su kanallarıyla ve 17. yüzyıl mimarisiyle dikkat çeken Amsterdam,

Detaylı

Dünya nın Okyanus Şehri Sharm El Sheikh

Dünya nın Okyanus Şehri Sharm El Sheikh l Dünya nın Okyanus Şehri Türk Hava Yolları ile 07 13 5 gece 6 gün Dünya nın Okyanusu diye anılan, Sualtı cenneti, muazzam güzellikteki doğası, profesyonel dalış imkanları ve lüks otelleri ile dünyanın

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Mayıs 2017-DÜZCE BÜLTEN 3

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI Mayıs 2017-DÜZCE BÜLTEN 3 TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU TÜRKİYE ORYANTİRİNG ŞAMPİYONASI 19-21 Mayıs 2017-DÜZCE BÜLTEN 3 YARIŞMA TERTİP KURULU ÜST KURUL Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Düzce Valisi Düzce Belediye Başkanı

Detaylı

OKUL GEZİSİ ( 1 MAYIS - 4 MAYIS 2013)

OKUL GEZİSİ ( 1 MAYIS - 4 MAYIS 2013) OKUL GEZİSİ ( 1 MAYIS - 4 MAYIS 2013) TARİHİMİZİN YAZILDUIĞI ÇANAKKALE ye ŞEHİTLERİMİZİ ANMAYA GİDİYORUZ. (Bize Katılın) ANKARA BURSA, ÇANAKKALE Tur Programı: Araç hareket noktası ve saati; (1 Mayıs Çarşamba

Detaylı

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili

ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili ERKEN REZERVASYON Bulgaristan Bansko Kayak Merkezi nde 10 Numara Bir Kış Tatili Hotel Saint Ivan Rilski & SPA 4* Otel HB Konaklamalı Bansko Merkezi Yürüyerek Sadece 15 Dakikalık Mesafededir. (Açık Büfe

Detaylı

TATİL ALSANA DAN 4* VE 5* KERVANSARAY OTELLERİNDE 1 GECE KONAKLAMALI ULUDAĞ KAYAK TURU

TATİL ALSANA DAN 4* VE 5* KERVANSARAY OTELLERİNDE 1 GECE KONAKLAMALI ULUDAĞ KAYAK TURU TATİL ALSANA DAN 4* VE 5* KERVANSARAY OTELLERİNDE 1 GECE KONAKLAMALI ULUDAĞ KAYAK TURU TUR TARİHLERİ : 17 Aralık 2016 16 Nisan 2017 tarihleri arasında her hafta sonu hareket edecek turlarda geçerlidir.

Detaylı

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. CUMHURİYET KOŞUSU ve ÇOCUK MARATONU

KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ. CUMHURİYET KOŞUSU ve ÇOCUK MARATONU KOCAELİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ CUMHURİYET KOŞUSU ve ÇOCUK MARATONU Kocaeli Büyükşehir Belediyesi nin 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde tertiplediği ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü,

Detaylı

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu

Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Sarıçamlar Turizm'den 1 Gece 5 Yıldızlı Perissia Hotel'de Konaklamalı Kapadokya Turu Milyonlarca yıllık ihtişamlı coğrafyasıyla Kapadokya'da keyifli anlar sizi bekliyor... Konaklamalar Perissia Hotel'lerden

Detaylı

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ

3 GECE OTEL + 4 GECE GEMİ LOUIS CRISTAL ile YUNAN ADALARI ÇEŞME KONAKLAMALI - CRUISE & STAY 3 GECE GEMİ + 4 GECE OTEL Tarih Liman Varış Hareket Cumartesi Kuşadası (Türkiye) - 13:00 Cumartesi Samos (Yunanistan) 15:30 22:00 Pazar

Detaylı

TEVFİK FİKRET OKULLARI 5 YAŞ 12 YAŞ(5.SINIF) ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK KIŞ KAYAK KAMPI (Aileler ile katılım zorunludur.)

TEVFİK FİKRET OKULLARI 5 YAŞ 12 YAŞ(5.SINIF) ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK KIŞ KAYAK KAMPI (Aileler ile katılım zorunludur.) TEVFİK FİKRET OKULLARI 5 YAŞ 12 YAŞ(5.SINIF) ÖĞRENCİLERİMİZE YÖNELİK KIŞ KAYAK KAMPI (Aileler ile katılım zorunludur.) TFSK ile işbirliği yapılacak olan kış kayak kampımızın detayları aşağıdaki gibidir;

Detaylı

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI

SENTIDO BELLAZURE da HER ŞEY DAHİL FIRSATI 2016 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2016 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz SENTIDO

Detaylı

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU BİLGİ OKULLARI 1.KADEME YARIŞI. Bülten 4-

TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU BİLGİ OKULLARI 1.KADEME YARIŞI. Bülten 4- TÜRKİYE ORYANTİRİNG FEDERASYONU BİLGİ OKULLARI 1.KADEME YARIŞI Bülten 4- 1. YARIŞMA TERTİP KURULU Başkan : Hacer AKYÜZ, Türkiye Oryantiring Federasyonu Başkanı Kurul Üyeleri : Yusuf Ziya YILMAZ, Samsun

Detaylı

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 2012

TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 2012 TÜRKİYE ENDURO ŞAMPİYONASI 2012 4. AYAK YARIŞ PROGRAMI FETHİYE / MUĞLA 05 06 MAYIS 2012 YARIŞ BİLGİLERİ Bu yarış Türkiye Motosiklet Federasyonu nun 2012 Enduro Kural Kitabındaki yazılı kurallara uygun

Detaylı

Karacasöğüt Bodrum Mavi Yolculuk Turu

Karacasöğüt Bodrum Mavi Yolculuk Turu 28.02.2017 Bodrum ࠀMav Yolculuk Turu SETUR Bodrum Mavi Yolculuk Turu 03.05.2017'den itibaren kalkışlı %15 indirim 715,00TL 607,75TL TUR ÖZELLİKLERİ Vizesiz Erken Rezervasyon Türkiye Çıkışlı / Varışlı,

Detaylı

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi

Paket 2 Kapadokya Suhan Otel 1 Gece Yarım Pansiyon Konaklama Türk Gecesi Eğlencesi SUHAN OTEL KONAKLAMALI PAKETLER Fiyatlar KİŞİ BAŞIDIR Paket 1 Havalimanı Otel Havalimanı Transferleri Paket 2 Türk Gecesi Eğlencesi Paket 3 Kapadokya Bölge Turu (Öğle Yemeği Dahil İçecek Extra) Paket 4

Detaylı

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel

Otel Bilgisi. Otel Özellikleri. Marigold Thermal & Spa Otel Otel Bilgisi Marigold Thermal & Spa Otel Marigold Thermal & SPA Hotel; Çekirge mevkiinde 120 oda ve 246 yatak kapasitesi ile hizmet vermektedir. Tesiste verilen açık büfe sabah kahvaltısı ile güne güzel

Detaylı

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız.

Yılbaşı Konser Programı: NG Sapanca'nın eşsiz doğası ve Cenk Eren'in güzel sesiyle yılbaşında müziğe doyacaksınız. Otel Bilgisi NG Sapanca Wellness & Convention NG Sapanca Wellness & Convention Sakarya nın oksijeni bol tertemiz havasında, yemyeşil ağaçlarla çevrili bir bölgede hizmet vermektedir. Ağaçlar arasına kurulu

Detaylı

Turizm Seyahat Acentası

Turizm Seyahat Acentası Turizm Seyahat Acentası YERYÜZÜ VE SUALTI, TARİH VE ŞİMDİ... TÜM GÜZELLİKLER BİR ARADA! Promosyon Tur / 2 Şehir - 15 Dalış 23-30 Ocak 2015 VIPSCUBA dan tüm ailenize muhteşem bir sömestr hediyesi... Ocak

Detaylı

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI

İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI İZMİR DUATLONU YARIŞMA TALİMATI Federasyonumuzun 2015 faaliyet programında yer alan İzmir Duatlonu 07-08 Mart 2015 tarihinde İzmir ilinde İnciraltı Kent ormanı mevkiinde yapılacaktır. İZMİR DUATLONU (PUANLI)YARIŞMA

Detaylı

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE

AKYARLAR da YENİ FIRSAT SENTIDO BELLAZURE 2015 SEZONU KONAKLAMA BEDELLERİ Rezervasyon işlemi öncesinde, 2015 sezonu genel kullanma şartları dosyasındaki açıklamaları da dikkatlice okumanızı önemle rica ederiz. Her şey Dahil Paketlerimiz AKYARLAR

Detaylı

NORMANDİYA & BRETONYA

NORMANDİYA & BRETONYA NORMANDİYA & BRETONYA Rouen Deauville Trouville Hounfleur Saint Michael St.Malo - Giverny 27 Eylül 01 Ekim 2017 Normandiya Sahilleri, Fransa nın tarihine kattığı önemin yanı sıra bir birinden renkli ve

Detaylı