Karakullukçu Danışmanlık A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Karakullukçu Danışmanlık A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası"

Transkript

1 Karakullukçu Danışmanlık A.Ş. Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENME AMACI Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVK Kanunu) 7 Nisan 2016 tarihli ve sayılı Resmî Gazetede yayımlanmıştır. KVK Kanunu, kişisel verileri işlenen gerçek kişilerin Anayasa tarafından da korunan özel hayatın gizliliği de dahil olmak üzere gerçek kişilerin temel hak ve özgürlüklerini korumak ve kişisel verileri işleyen gerçek ve tüzel kişilerin yükümlülüklerini belirlemek için düzenlenmektedir. Bu Politika nın temel amacı, Karakullukçu Danışmanlık A.Ş.(Şirket ) tarafından hukuka uygun bir biçimde yürütülen kişisel veri işleme faaliyeti ve kişisel verilerin korunmasına yönelik benimsenen sistemler konusunda açıklamalarda bulunmak, bu kapsamda müşterilerimiz, potansiyel müşterilerimiz, çalışan adaylarımız, şirket hissedarlarımız, şirket yetkililerimiz, ziyaretçilerimiz, işbirliği içinde olduğumuz kurumların çalışanları, hissedarları ve yetkilileri ve üçüncü kişiler başta olmak üzere kişisel verileri şirketimiz tarafından işlenen kişileri bilgilendirerek bir politika oluşturmaktır. 2. KAPSAM Bu Politika; müşterilerimizin, potansiyel müşterilerimizin, çalışan adaylarımızın, şirket hissedarlarının, şirket yetkililerinin, ziyaretçilerimizin, işbirliği içinde olduğumuz kurumların çalışanları, hissedarları ve yetkililerinin ve üçüncü kişilerin otomatik olan ya da herhangi bir veri kayıt sisteminin parçası olmak kaydıyla otomatik olmayan yollarla işlenen tüm kişisel verilerine ilişkindir. Yukarıda belirtilen kategorilerde yer alan kişisel veri sahipleri gruplarına ilişkin işbu Politika nın uygulama kapsamı Politika nın tamamı olabileceği gibi yalnızca bir kısım hükümleri de olabilecektir. Bu politika, KVK Kanunu ve diğer kişisel verilerin işlenmesine ve korunmasına ilişkin mevzuata dayalı olarak ele alınmış ve hazırlanmıştır. 3. HUKUKİ YÜKÜMLÜLÜKLER KVK Kanunu uyarınca Şirketin kişisel verilerin korunması ve işlenmesi kapsamında hukuki yükümlülükleri bulunmaktadır:

2 Şirket, kişisel verilerin toplanması sırasında, ilgili kişiyi aydınlatmak ve bu kapsamda ilgili kişiye aşağıdaki hususlarda bilgi vermekle yükümlüdür: Kişisel verilerin hangi amaçla işleneceği, İşlenen kişisel verilerin kimlere ve hangi amaçla aktarılabileceği, Kişisel verileri toplanmanın hukuki sebebi, İlgili kişinin hakları. 4. KİŞİSEL VERİLERİN SINIFLANDIRILMASI 4.1 Kişisel veriler KVK Kanunu kişisel verileri, kimliği belirli veya belirlenebilir gerçek kişiye ilişkin her türlü bilgi olarak tanımlamaktadır. Bu bağlamda, kişinin verilerinin belli veya belirlenebilir olması (bir başka bilgi ile bir araya getirildiğinde kişiye ulaşılması) gerekmektedir. Bir kişinin adı, soyadı, doğum tarihi ve yeri, kimlik, sosyal güvenlik numarası, telefon numarası, adresi, görüntüleri, ödeme bilgileri, sağlık bilgileri ve benzeri bilgiler kişisel veri tanımına girmektedir. Kişisel Verilerin Korunması nın konusu verisi işlenen gerçek kişiler olup, tüzel kişiler kapsam dışında bırakılmıştır. Bu nedenle, bir tüzel kişinin sicil numarası, ticaret unvanı ve sicil bilgileri gibi içerisinde gerçek kişiye ait bilgi içermeyen bilgiler, KVK Kanunu gereği kişisel veri olarak korunmamaktadır. 4.2 Özel nitelikli kişisel veriler Özel nitelikli kişisel veriler; öğrenildiği taktirde ilgili kişinin mağdur olmasına veya ayrımcılığa maruz kalmasına neden olabilecek nitelikteki bilgiler olup; KVK Kanunu 6. maddesinin 1. fıkrasında şu şekilde sayılmaktadır: Kişilerin ırkı, etnik kökeni, siyasi düşüncesi, felsefi inancı, dini, mezhebi, veya diğer inançları, kılık ve kıyafeti, dernek, vakıf yada sendika üyeliği, sağlığı, cinsel hayatı, ceza mahkumiyeti, ve güvenlik tedbirleriyle ilgili verileri ilebiyometrik ve genetik verileri kapsamaktadır. Özel nitelikli kişisel verilerin kanunda açıkça yetki verilen durumlar dışında ilgilinin açık rızası olmaksızın işlenmesi yasaktır.

3 Bu kapsamda; Şirketimiz tarafından bu tür kişisel veriler Kanun gereği işlenmesi gereken durumlar dışında işlenmez veya ilgilinin açıkça rızası alınarak KVK Kanunu 6. maddesi uyarınca belirtilen şartlara uygun olarak işlenir. 5. KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ POLİTİKASI 5.1 Kişisel verilerin işlenmesine ilişkin uyulacak ilkeler Toplanan tüm kişisel veriler, KVK Kanunu 4. maddesinde sayılan ilkelere uygun ve 5. ve 6. maddelerinde belirtilen şartlar ile uyumlu bir şekilde işlenmelidir. Şirketimiz, KVK Kanunu 4. maddesi uyarınca; kişisel verilerin işlenmesi konusunda hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun, doğru ve gerektiğinde güncel, belirli, açık ve meşru amaçlar güderek, amaçla bağlantılı, sınırlı ve ölçülü biçimde kişisel verileri işlemekle sorumludur. Söz konusu ilkeler aşağıda yer almaktadır: -Hukuka ve Dürüstlük Kurallarına Uygun Olma: Şirketimiz, Kişisel Verileri, ilgili mevzuata ve dürüstlük kuralının gereklerine uygun olarak işlenir ve bu sınırlar içerisinde kullanılır -Kişisel Verilerin Doğru ve Gerektiğinde Güncel Olmasını Sağlama: Şirketimiz, Kişisel Veri Sahiplerinin temel haklarını ve meşru menfaatlerini dikkate alarak işlediği Kişisel Verilerin doğru ve güncel olmasını sağlar. Bu kapsamda verilerin elde edildiği kaynakların belirli olması, doğruluğunun teyit edilmesi, güncellenmesi gerekip gerekmediğinin değerlendirilmesi gibi hususları özenle dikkate alır. -Belirli, Açık ve Meşru Amaçlar İçin İşlenme: KVK Kanunu veri işleme faaliyetlerinin belirli, açık ve meşru amaçlarla işlenmesini gerektirmektedir. Şirketimiz de bu ilke çerçevesinde ticari faaliyetlerinin gerektirdiği belirli,açık ve meşru amaçlarla kişisel veri işleme faaliyetleri yürütmektedir. -İşlendikleri Amaçla Bağlantılı, Sınırlı ve Ölçülü olma:

4 Şirketimiz kişisel verileri ticari faaliyetleri kapsamında belirlenen amaçları gerçekleştirmesine yetecek kadar işlemektedir. Şirketimiz yapmış olduğu iş ve vermiş olduğu hizmet dışındaki alanlar için kişisel verilerinizi işlememektedir. -İlgili Mevzuatta Öngörülen Veya İşlendikleri Amaç İçin Gerekli Olan Süre Kadar Muhafaza Edilme: Şirketimiz Kişisel Verileri, ancak işlendikleri amaç için gerekli olan süre kadar muhafaza eder. Şirketimiz tarafından bir Kişisel Verinin daha fazla saklanması için geçerli bir sebep olmaması durumunda, söz konusu veri silinir, yok edilir veya anonim hale getirilir. 5.2 Kişisel verileri işleme amaçları Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından sağlanan hizmet ve Şirketimizin ticari faaliyetlerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle birlikte; otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, Şirketimiz birimleri ve ofisler, Grup Şirketi, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilecektir. Şirketimiz ve Grup Şirketimizin sunduğu ürün ve hizmetlerden yararlandığınız müddetçe oluşturularak ve güncellenerek kişisel verileriniz işlenebilecektir. Toplanan kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini (Şirketimiz tarafından yürütülen iletişime yönelik idari operasyonlar,hukuki uyum süreci, denetim, mali işler v.b.), Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ve Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla KVK Kanunu nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir. 6.KİŞİSEL VERİLERİN AKTARILMASI 6.1 Yurtiçinde kişisel verilerin aktarımı:

5 Şirket, kişisel verilerin aktarılması konusunda KVK Kanununda öngörülen ve KVK Kurulu tarafından alınan karar ve düzenlemelere uygun bir şekilde hareket etmekle yükümlüdür. Şirketimiz tarafından ilgililere ait kişisel veriler ve özel nitelikli veriler ilgili kişinin açık rızası olmadan başka gerçek kişilere veya tüzel kişilere aktarılamaz. Şu kadar ki, KVK Kanunu ve diğer Kanunların zorunlu kıldığı durumlarda ilgilinin açık rızası olmadan da veriler mevzuatta öngörülen şekilde ve sınırlarla bağlı olarak yetkili kılınan idari veya adli kurum veya kuruluşa aktarılabilir. Ayrıca, KVK Kanunu nun 8. maddesinde öngörülen şekilde 5. maddenin 2. fırkasında veya özel nitelikli kişisel veriler için 6. maddenin 3. fıkrasında öngörülen durumlarda ilgilinin rızası olmaksızın da aktarılabilir. Şirketimiz, kişisel verileri Kanunda öngörülen şartlara uygun olarak ve gerekli tüm güvenlik önlemlerini alarak Türkiye de bulunan üçüncü kişilere aktarabilir Kişisel verilerin Yurtdışına Aktarılması Kişisel verilerin yurtdışına aktarılmasına ilişkin olarak, KVKK nın 9. maddesi doğrultusunda veri sahibinin açık rızası aranmaktadır. Ancak, özel nitelikli kişisel veriler dahil, kişisel verilerin veri sahibinin açık rızası olmaksızın işlenmesine izin verilen şartların varlığı halinde, kişisel verinin aktarılacağı yabancı ülkede, yeterli korumanın bulunması kaydıyla veri sahibinin açık rızası aranmaksızın da Şirketimiz tarafından kişisel veriler yurtdışına aktarılabilecektir. Eğer aktarım yapılacak ülke Kurul tarafından yeterli korumanın bulunduğu ülkeler arasında belirlenmemiş ise, Şirketimiz ve ilgili ülkedeki veri sorumlusu/veri işleyen yeterli korumayı yazılı olarak taahhüt edecektir. 7.KİŞİSEL VERİLERİN GÜVENLİĞİ POLİTİKASI 7.1 Şirketin Veri Güvenliğine İlişkin Yükümlülükleri KVK Kanunu nun 12. maddesi uyarınca, veri sorumlusu sıfatıyla Şirketimizin veri güvenliğine ilişkin yükümlülükleri şu şekildedir: Kişisel verilerin; -hukuka aykırı işlenmesini önlemek, -hukuka aykırı erişimi önlemek, -muhafazasını sağlamak,için her türlü teknik ve idari tedbir almak, -Kuruluşu içinde gerekli denetimleri yapmak veya yaptırmak, -Kendisi adına kişisel verileri işleyen kişilerin veya organlarında görev alan yetkililerin görevlerinden ayrılsalar dahi, görevleri sırasında öğrendikleri kişisel verileri kanun hükümlerine aykırı olarak başkasına açıklamaması ve işleme amacı dışında kullanmaması için gerekli önlemleri alır, -İşlenen kişisel verilerin hukuka aykırı olarak başkaları tarafından ele geçirilmesi halinde ilgilisine ve Kurul a bildirmektir. 7.2 Veri Güvenliğine İlişkin Alınan Tedbirler

6 Şirketimiz Kişisel verilerin güvenliğine ilişkin yükümlülüklerini yerine getirilmesi açısından ve güvenliğin risk teşkil ettiği durumlarda hızlı bir şekilde hareket edilmesi adına, aşağıda sıralanmış olan tedbirleri alır: A.Kişisel verilere hukuka aykırı erişimi engellemek için alınan teknik ve idari tedbirler. Kişisel verinin işlenmesi, aktarılması ve muhafaza edilmesine ilişkin ilgili bölümlerde ve aşağıda alınması gereken teknik ve idari tedbirler sayılmıştır. Şirketimizbu tedbirleri eksiksiz olarak almak ve hukuka aykırı erişimi engellemekle yükümlü olduğu halde; yine de üçüncü kişilerin kişisel verilere hukuka aykırı erişimi söz konusu olmuş ise; kişisel verilerin korunmasına ilişkin ilgili mevzuata ve Kurul kararlarına uygun şekilde ilgililerin zarar görmemesi için teknik ve idari tüm tedbirleri alır. Teknolojideki gelişmelere uygun teknik önlemler alınmakta, alınan önlemler periyodik olarak güncellenmekte ve yenilenmektedir. Erişim ve yetkilendirme teknik çözümleri devreye alınmaktadır. Alınan teknik önlemler periyodik olarak Şirketimiz denetlenmektedir, Virüs koruma sistemleri ve güvenlik duvarlarını içeren yazılımlar ve donanımlar kurulmaktadır. B.Kişisel verilerin işlenmesi ve korunması konusunda alınan tedbirler ve bunların denetimi. Şirketimiz bünyesinde alınan teknik tedbirler bakımından kullanılmakta olan veri kayıt sistemlerinin KVK Kanunu ve ilgili mevzuata uygun şekilde oluşturulduğu ve kullanıldığı periyodik olarak takip edilerek denetlenir ve bu konuda yetkili kılınan kişi veya kurula raporlama yapılır. Bununla birlikte alınan başlıca idari tedbirler aşağıdadır: Çalışanlar, kişisel verilerin korunması hukuku ve kişisel verilerin hukuka uygun olarak işlenmesi konusunda bilgilendirilmektedir. Şirketimizin yürütmüş olduğu tüm faaliyetler detaylı olarak tüm iş birimleri özelinde analiz edilerek, bu analiz neticesinde ilgili iş birimlerinin gerçekleştirmiş olduğu ticari faaliyetler özelinde kişisel veri işleme faaliyetleri ortaya konulmaktadır. Şirketimizin iş birimlerinin yürütmüş olduğu kişisel veri işleme faaliyetleri; bu faaliyetlerin 6698 Sayılı Kanunun aradığı kişisel veri işleme şartlarına uygunluğun sağlanması için yerine getirilecek olan gereklilikler her bir iş birimi ve yürütmüş olduğu detay faaliyet özelinde belirlenmektedir. İlgili iş birimleri özelinde farkındalık yaratılmakta ve uygulama kuralları belirlenmekte; bu hususların denetimini ve uygulamanın sürekliliğini sağlamak için gerekli idari tedbirler Şirket içi politikalar ve bilgilendirmeler yoluyla hayata geçirilmektedir.

7 C.Kişisel verilerin yetkisiz bir şekilde ifşası durumunda alınacak tedbirler. Şirketimiz, kişisel verilerin kanuni olmayan yollarla başkaları tarafından elde edilmesi halinde veri sorumlusu olarak, kişisel verileri yetkisiz bir şekilde ifşa edilen kişileri ve KVK Kurulunu bilgilendirmekle yükümlüdür. 8.KİŞİSEL VERİLERE İLİŞKİN İLGİLİ KİŞİNİN HAKLARI Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, İşlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, Yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme, Kanunun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme, Yukarıda belirtilen düzeltme, silinme ve yok edilme şeklindeki haklarınız uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, İşlenen kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi sureti ile aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararınızın giderilmesini talep etme, KVK Kanunu nun 13üncü maddesinin 1inci fıkrası gereğince yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmakla ilgili talebinizi, yazılı veya Kişisel Verilerin Korunması Kurulunun belirlediği diğer yöntemlerle Şirketimize iletmeniz gerekmektedir. Bu çerçevede Şirketimize KVK Kanunu nun 11 inci maddesi kapsamında yapacağınız başvurularda, yukarıda belirtilen haklarınızı kullanmak için kimliğinizi tespit edici gerekli bilgiler ve kullanmak istediğiniz hakkınıza yönelik açıklamalarınızla birlikte talebinizi, KVK Kanunu nun 11 inci maddesinde belirtilen hangi hakkınızın kullanımına ilişkin olduğunu da belirterek aşağıdaki şekilde iletebilirsiniz:

8 Yazılı talebinizi Nisbetiye Mah. Aytar Cad. 28/4 1. Levent, 34330, Beşiktaş İstanbuladresine kimliğinizi tespit edici belgeler ile bizzat elden iletebilir, güvenli elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz e-posta gönderebilirsiniz. Taleplerinize sağlıklı yanıt verilebilmesi açısından, talep içeriğinin açık, anlaşılabilir ve mümkünse tarih yönünden belirli olarak iletilmesi önerilmektedir. Taleplerinize ilişkin başvuru formuna da sitemizden ulaşabilirsiniz. 9. ŞİRKETİMİZİN BAŞVURULARA CEVAP VERME USULÜ VE SÜRESİ Yukarıda yer alan şekilde usule uygun olarak talebin Şirketimize iletmesi durumunda Şirketimiz talebin niteliğine göre en kısa sürede ve en geç otuz gün içinde ilgili talebi ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi hâlinde, Şirketimiz tarafından başvuru sahibinden KVK Kurulunca belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. 10.ÇEREZ POLİTİKASI Şirketimiz Internet Siteleri ve Uygulamaları, çerezleri ve diğer teknolojileri (kısaca çerezler ) kullanabilir. Çerezler bir web sunucusu tarafından sabit diskinize taşınan ve ardından bilgisayarınızda saklanan ufak metin dosyalarıdır. Çerezler, Müşteri/Kullanıcı davranışını daha iyi anlamamıza yardımcı olur; Internet Sitemizin kullanımı ve ziyaret verileri ile ilgili bilgi verir, sitemizi geliştirmemize yardımcı olur. Çerezler, Müşteriler/Kullanıcılar Internet Sitesini ya da Uygulamayı kullanırken, müşterilerin kişisel bilgilerini hatırlamak için de kullanırlar. Böylece Internet Sitemizi ve Uygulamayı kullanımınız kolaylaşır, kişiye özel hizmet sunabiliriz. Çerezleri devre dışı bırakmak istiyorsanız kullandığınız web tarayıcı ve mobil cihaz üzerinden gereken ayarları yapabilirsiniz. Bazı bilgileri otomatik olarak toplarız ve bunları günlük dosyalarında saklarız. Bu bilgiler İnternet Protokolü (IP) adreslerini, tarayıcı türünü ve dilini, İnternet servis sağlayıcısını (ISP), başvuran ve çıkış internet sitelerini ve uygulamalarını, işletim sistemini, tarih/zaman damgasını ve tıklama dizisi verilerini içerir. Bu bilgileri, eğilimleri anlamak ve analiz etmek, siteyi yönetmek, sitedeki kullanıcı davranışı hakkında

9 bilgi edinmek, ürün ve hizmetlerimizi geliştirmek ve bir bütün olarak kullanıcı tabanımız hakkında demografik bilgiler toplamak için kullanırız. 11. YÜRÜRLÜK İşbu veri politikası yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer ve internet sitesinden kaldırılana kadar yürürlükte kalmaya devam eder. Bu Politikada yer alan hükümler Şirketimiz tarafından gerek görüldüğü taktirde mevzuat hükümlerine uygun olarak Internet Sitesinde yayınlanmak suretiyle değiştirebilir. İşbu hükümlerinden herhangi birisinin değişmesi halinde ilgili değişiklikler, değişikliğin yayınlandığı tarihte yürürlüğe girer. KARAKULLUKÇU DANIŞMANLIK A.Ş. ÇALIŞAN KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİ AYDINLATMA BEYANI I. Veri Sorumlusu ve Temsilcisi: 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında II. Kanun ( KVKK ) uyarınca, KARAKULLUKÇU DANIŞMANLIK A.Ş. ( Şirket ) olarak, veri sorumlusu sıfatıyla, siz çalışanlarımızın kişisel verilerini, aşağıda belirtilen amaçlar kapsamında; hukuka ve dürüstlük kurallarına uygun bir şekilde işleyebilecek, kaydedebilecek, saklayabilecek, sınıflandırabilecek, güncelleyebilecek ve mevzuatın izin verdiği hallerde, işlendikleri amaçla sınırlı olarak 3. kişilere açıklayabilecek/aktarabileceğiz. Kişisel Verilerinizin İşlenme Amacı : Şirketimiz tarafından elde edilen kişisel verileriniz, aşağıda şekilde işlenecektir: İnsan kaynakları süreçlerinin planlanması ve icrası, Personel özlük dosyalarının oluşturulması, bordrolama, Çalışan sözleşme süreci yönetimi, Sigorta yenileme süreçlerinin yürütülmesi, Çalışanlara sağlık hizmetlerinin sağlanması, Kan grubu listelerinin tutulması, Çalışanlara iş sözleşmesinin ifası kapsamında araç, telefon ve hat tahsis edilmesi, Vekâlet ve imza sirküleri temin süreçlerinin yürütülmesi, Alt işverenlik kapsamında uygunluk değerlendirmelerinin yapılması, Acil durum hazırlıklarının yapılması ve operasyonlarının yürütülmesi,

10 İş sağlığı ve güvenliği süreçlerinin yürütülmesi, İş sağlığı ve güvenliği kapsamında kaza ve mevzuat yönetimi, Hizmet alım sözleşmeleri süreçlerinin kurgulanması, Bilgi güvenliği süreçlerinin planlanması, denetimi ve icrası Çalışanlara e-posta hesabı açılması ve yetkilendirilmesi, İnternet log kayıtlarının tutulması Kurumsal iletişim faaliyetlerinin planlanması ve icrası Personel seyahatlerinin planlanması ve avans süreçlerinin yürütülmesi, Evrak işlerinin yürütülmesi ve takibi, Personel girişleri için kart ve servis kayıtlarının yapılması, Bütçeleme süreçlerinin devamlılığı, Personel eğitimlerinin verilmesi ve yönetimi, Şirket içi eğitim ve oryantasyon programlarının planlanması ve icrası, Yönetim kurulu kararlarının yönetimi, Genel kurul toplantısı plan ve yönetimi, Dava ve hukuk işlerinin takibi, III. IV. Kişisel Verilerinizin Aktarılması: Açıklanan amaçlar kapsamında işlenen kişisel verileriniz; KVKK da öngörülen temel ilkelere uygun olarak ve KVKK nın 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dâhilinde, yukarıda sayılan süreçlerin gerçekleştirilebilmesi amacıyla; iş ortaklarımıza, hissedarlarımıza, yetkili kamu kurum ve kuruluşlarına, özel kişilere, üyesi olduğunuz işçi sendikalarına, faaliyetlerimizi yürütebilmek amacıyla, bulabileceğiniz destek hizmeti alınan firmalara ve hukuki zorunluluklar ve yasal sınırlamalar çerçevesinde bağımsız denetim şirketlerine aktarılabilecektir. Yurtdışına Veri Aktarımı:Şirketimiz tarafından kişisel verileriniz, KVKK nın 4(2) maddesindeki öngörülen ilkeler ışığında açık rıza temini suretiyle veya 5(2) ve 6(3) maddelerinde öngörülen durumların varlığı halinde, açık rıza temin edilmeksizin ve Kanunun 9. maddesindeki kurallar uyarınca, Kişisel Verileri Koruma Kurulu ( Kurul ) tarafından tespit edilecek yeterli korumaya sahip yabancı ülkeler ilan edildikten sonra, sadece bu ülkelerde yerleşik kişi ve kuruluşlara, yeterli korumanın bulunmadığı tespit ve ilan edilen ülkeler için ise, Türkiye deki ve ilgili yabancı ülkedeki veri sorumlularının yeterli bir korumayı yazılı olarak taahhüt ettiği ve ilgili aktarım açısından Kurul un izninin temin edilebildiği hallerle sınırlı olmak kaydıyla aktarılabilecektir.

11 V. Kişisel Veri Toplamanın Yöntemi ve Hukuki Sebebi: Kişisel verileriniz, faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla Şirketimiz tarafından çalışan beyanları, kartvizit, kariyer siteleri, logotiger, insan kaynakları sistemi, formlar, tedarikçiler, loglama, e- posta ve farklı kanallar vasıtasıyla ve yukarıda belirtilen hukuki sebeplere dayanarak toplanmaktadır. Bu süreçte toplanan kişisel verileriniz; yukarıda sayılan süreçleri gerçekleştirebilmek amacıyla ve ticari ve işletmesel faaliyetlerimizi yürütmek sebebiyle, iş ilişkisinin başlangıcı ve devamı süresince fiziki ve elektronik ortamda güvenli bir biçimde toplanmaktadır. Bu çerçevede kişisel verileriniz, KVKK nın 4(2) maddesindeki öngörülen ilkeler ışığında açık rıza temini suretiyle veya 5(2) ve 6(3) maddelerinde öngörülen durumların varlığı halinde, açık rıza temin edilmeksizin işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir. VI. Haklarınız: Siz değerli çalışanlarımız, haklarınıza ilişkin taleplerinizi, adresindeki başvuru formunu doldurup imzalayarak, iletebilirsiniz.şirketimiz, talebin niteliğine göre, talebi en kısa sürede ve en geç otuz (30) gün içinde ücretsiz olarak sonuçlandıracaktır. Ancak, işlemin ayrıca bir maliyeti gerektirmesi halinde, tarafımızca Kurul tarafından belirlenen tarifedeki ücret alınacaktır. KVKK nın 11. maddesi uyarınca sahip olduğunuz haklar aşağıdaki gibidir: Kişisel veri işlenip işlenmediğini öğrenme, Kişisel verileri işlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, Kişisel verilerin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, Yurt içinde veya yurt dışında kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması hâlinde bunların düzeltilmesini isteme, 7. maddede öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerin silinmesini veya yok edilmesini isteme, (d) ve (e) bentleri uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, İşlenen verilerin münhasıran otomatik sistemler vasıtasıyla analiz edilmesi suretiyle kişinin kendisi aleyhine bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, Kişisel verilerin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğraması hâlinde zararın giderilmesini talep etme.

12 VII. Bilgilerinizin Güncellenmesi Talebi: Topladığımız kişisel verilerinizin doğru ve gerektiğinde güncel olması gerekmektedir. Bu nedenle, kişisel verilerinizde herhangi bir değişiklik meydana gelmesi halinde, bu hususu Şirketimiz Yönetimine bildirebilirsiniz. Beyan metninde herhangi bir değişiklik olması durumunda, işbu Beyanın yürürlük tarihi ve içeriği güncellenecektir.

13 KARAKULLUKÇU DANIŞMANLIK A.Ş. BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ( KVK Kanunu ) ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine ( Başvuru Sahibi ), KVK Kanunu un 11 inci maddesinde kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin birtakım taleplerde bulunma hakkı tanınmıştır. KVK Kanununun 13 üncü maddesinin 1 inci fıkrası uyarınca; veri sorumlusu olan Şirketimize bu haklara ilişkin olarak yapılacak başvuruların yazılı olarak veya Kişisel Verilerin Korunması Kurulu ( Kurul ) tarafından belirlenen diğer yöntemlerle tarafımıza iletilmesi gerekmektedir. Bu çerçevede yazılı olarak Şirketimize yapılacak başvuruların, işbu form kullanılarak; İadeli taahhütlü mektupla, Noter kanalıyla, İşbu formun 5070 Sayılı Elektronik İmza Kanununda tanımlı olan güvenli elektronik imza ile imzalanarak Şirketimizin aşağıda belirtilen elektronik posta adresine iletilmesi gerekmektedir. Aşağıda, yazılı başvuruların ne şekilde tarafımıza ulaştırılacağına ilişkin yazılı başvuru kanalları özelinde bilgiler verilmektedir. BAŞVURU YÖNTEMİ BAŞVURUNUN YAPILACAĞI ADRES BAŞVURUDA BELİRTİLECEK HUSUSLAR İadeli taahhütlü mektup veya Nisbetiye Mah. Aytar Cad. Zarfın üzerine Kişisel

14 Noter Kanalıyla Elektronik Posta Yoluyla işbu formun gönderilmesi Dilek Apt 28/4 1. Levent Beşiktaş/İstanbul Verilerin Korunması Kanunu Bilgi Talebi yazılacaktır. Elektronik Posta nın Konu Bölümüne Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Bilgi Talebi yazılacaktır. Yaptığınız başvuruyu mümkün olan en kısa sürede ve en geç 30 gün içerisinde yanıtlandıracağız. Tarafımıza sunduğunuz bilgi ve belgelerin eksik olması veyahut anlaşılamaz olması halinde başvurunuzu netleştirmek amacıyla sizlerle iletişime geçeceğiz. KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN KİMLİK VE İLETİŞİM BİLGİLERİ Adı- Soyadı T.C. Kimlik No Telefon Numarası Adres E-posta Adres Başvuruda Bulunmak İstediği Şirketimizle Olan İlişkiniz (Örneği Müşteri, iş ortağı, çalışan vb..) KİŞİSEL VERİ SAHİBİNİN KULLANACAĞI HAKKIN DETAYINA İLİŞKİN BİLGİLER 2.1.Lütfen KVK Kanunu kapsamındaki talebinizi detaylı olarak belirtiniz:

15 Ekler Lütfen başvurunuza dayanak göstermek istediğiniz belge varsa belirtiniz Lütfen başvurunuza vereceğimiz yanıtın tarafınıza bildirilme yöntemini seçiniz: Adresime gönderilmesini istiyorum. E-posta adresime gönderilmesini istiyorum. (E-posta yöntemini seçmeniz hâlinde size daha hızlı yanıt verebileceğiz.) Elden teslim almak istiyorum. (Vekâleten teslim alınması durumunda noter tasdikli vekâletname veya yetki belgesi olması gerekmektedir.) BEYAN VE BİLGİLENDİRME İşbu başvuru formu, Şirketimiz ile olan ilişkinizi tespit ederek, varsa, Şirketimiz tarafından işlenen kişisel verilerinizi eksiksiz olarak belirleyerek, ilgili başvurunuza doğru ve kanuni süresinde cevap verilebilmesi için tanzim edilmiştir. Hukuka aykırı ve haksız bir şekilde veri paylaşımından kaynaklanabilecek hukuki risklerin bertaraf edilmesi ve özellikle kişisel verilerinizin güvenliğinin sağlanması amacıyla, kimlik ve yetki tespiti için Şirketimiz ek evrak ve malumat (Nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi sureti vb.) talep etme hakkını saklı

16 tutar. Form kapsamında iletmekte olduğunuz taleplerinize ilişkin bilgilerin doğru ve güncel olmaması ya da yetkisiz bir başvuru yapılması halinde Şirketimiz, söz konusu yanlış bilgi ya da yetkisiz başvuru kaynaklı taleplerden dolayı mesuliyet kabul etmemektedir. Başvuru Sahibi (Kişisel Veri Sahibi) Adı Soyadı : Başvuru Tarihi : İmza :

17 Karakullukçu Danışmanlık A.Ş. olarak kişisel verilerinizi en üst düzeyde koruyor, bu kapsamda 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu hakkında sizleri bilgilendirmek istiyoruz. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AÇIKLAMA Anayasal bir hak olarak düzenlenen kişisel verilerin korunması vehukuksal güvence altına alınması, temel hak ve özgürlükler açısındanönem taşımaktadır. Şirketimizle paylaştığınız kişisel verileriniz 6698 sayılı KişiselVerilerin Korunması Kanunu ( KVKK ) uyarınca aşağıda açıklandığıçerçevede; işlenecek, kaydedilecek, saklanacak, güncellenecek vemevzuatın izin verdiği durumlarda 3. kişilerle paylaşılabilecektir. KİŞİSEL VERİLERİN TOPLANMASI VE İŞLENMESİ AMAÇLARI Kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından sağlanan hizmet ve Şirketimizin ticari faaliyetlerine bağlı olarak değişkenlik gösterebilmekle birlikte; otomatik ya da otomatik olmayan yöntemlerle, Şirketimiz birimleri ve ofisler, Grup Şirketi, internet sitesi, sosyal medya mecraları, mobil uygulamalar ve benzeri vasıtalarla sözlü, yazılı ya da elektronik olarak toplanabilecektir. Şirketimiz ve Grup Şirketimizin sunduğu ürün ve hizmetlerden yararlandığınız müddetçe oluşturularak ve güncellenerek kişisel verileriniz işlenebilecektir. Toplanan kişisel verileriniz, Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini (Şirketimiz tarafından yürütülen iletişime yönelik idari operasyonlar,hukuki uyum süreci, denetim, mali işler v.b.), Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ve Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla KVK Kanunu nun 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları dahilinde işlenecektir.

18 VERİ SAKLAMA VE VERİ GÜVENLİĞİ Kişisel verileriniz, veri işleme amacı geçerli olduğu sürece saklanacaktır. Veriler, yasal sürelere tabi olarak ve yasal mercilerile ilgili kamu otoritelerine raporlama, bilgilendirme amaçları içintutulması gerekiyorsa bu sınırlara uyulacaktır. Saklanan, kaydedilenverilerin kaybolmaması, yetkisiz kişilerin eline geçmemesi ve hukukaaykırı kullanımların önlenmesi için gerekli güvenlik önlemleri Şirketimiz tarafından alınmaktadır. KİŞİSEL VERİLERİN PAYLAŞIMI VE AKTARILMASI Şirketimiz, kişisel verilerinizi Kanun ve sair mevzuat kapsamında, bu maddedekiler dahil ancak bunlarla sınırlı olmaksızın, yurt içi ve yurt dışındaki ilgili kişi ve kuruluşlara aktarabilecektir: Toplanan kişisel verileriniz; Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerden sizleri faydalandırmak için gerekli çalışmaların iş birimlerimiz tarafından yapılması, Şirketimiz tarafından sunulan ürün ve hizmetlerin sizlerin beğeni, kullanım alışkanlıkları ve ihtiyaçlarına göre özelleştirilerek sizlere önerilmesi, Şirketimizin ve Şirketimizle iş ilişkisi içerisinde olan kişilerin hukuki ve ticari güvenliğinin temini, Şirketimizin ticari ve iş stratejilerinin belirlenmesi ve uygulanması ile Şirketimizin insan kaynakları politikalarının yürütülmesinin temini amaçlarıyla iş ortaklarımıza, tedarikçilerimize, Grup Şirketimize, Şirket yetkililerine, hissedarlarımıza, kanunen yetkili kamu kurumları ve özel kişilere, KVK Kanunu nun 8. ve 9. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları çerçevesinde aktarılabilecektir. KİŞİSEL VERİ TOPLAMANIN YÖNTEMİ VE HUKUKİ SEBEBİ Kişisel verileriniz Şirketimiz tarafından farklı kanallarla ve farklı hukuki sebeplere dayanarak; sunduğumuz ürün ile hizmetleri geliştirmek ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek amacıyla toplanmaktadır. Bu hukuki sebeple toplanan kişisel verileriniz 6698 sayılı Kanun un 5. ve 6. maddelerinde belirtilen kişisel veri işleme şartları ve amaçları kapsamında bu Aydınlatma Metninde maddelerinde belirtilen amaçlarla da işlenebilmekte ve aktarılabilmektedir.

19 KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA YÖNELİK HAKLARINIZ Yukarıda açıklanan haklarınız kapsamında Kişisel verilerinizin işlenip işlenmediğini öğrenme, İşlenmişse buna ilişkin bilgi talep etme, Kişisel verilerinizin işlenme amacını ve bunların amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını öğrenme, Yurt içinde veya yurt dışında aktarıldığı üçüncü kişileri bilme, Kişisel verilerin eksik veya yanlış işlenmiş olması halinde bunların düzeltilmesini isteme, Kanunun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde kişisel verilerinizin silinmesini veya yok edilmesini isteme, Yukarıda belirtilen düzeltme, silinme ve yok edilme şeklindeki haklarınız uyarınca yapılan işlemlerin, kişisel verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, İşlenen kişisel verilerinizin münhasıran otomatik sistemler ile analiz edilmesi sureti ile aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme, Kişisel verilerinizin kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebiyle zarara uğramanız hâlinde zararınızın giderilmesini talep etme, haklarına sahipsiniz. Bu haklarınızı kullanmak ile ilgili talebinizi yazılı olarak veya Kişisel Verileri Koruma Kurulu tarafından ayrı bir yöntem belirlenmesi halinde bu yönteme uygun olarak bize iletebilirsiniz. Talebinize ilişkin Başvuru formunu internet sitemizden bulabilirsiniz Yazılı talebinizi Nisbetiye Mah. Aytar Cad. 28/4 1. Levent, 34330, Beşiktaş İstanbul, Türkiye adresine kimliğinizi tespit edici belgeler ile bizzat elden iletebilir, güvenli elektronik imzalı olarak iletebilirsiniz e-posta gönderebilirsiniz. Taleplerinize sağlıklı yanıt verilebilmesi açısından, talep içeriğinin açık, anlaşılabilir ve mümkünse tarih yönünden belirli olarak iletilmesi önerilmektedir.

1. Giriş. 2. Tanımlar

1. Giriş. 2. Tanımlar EKŞİOĞLU EĞİTİM KURUMLARI SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ (VE/VEYA GRUP ŞİRKETLERİ VE/VEYA BAĞLI ŞİRKETLERİ) KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE DAİR AYDINLATMA METNİ 1. Giriş İşbu aydınlatma metni, veri sorumlusu

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ I. Veri Sorumlusu ve Temsilcisi: 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( 6698 sayılı Kanun ) uyarınca, kişisel verileriniz; veri sorumlusu

Detaylı

DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ

DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ DKY İNŞAAT VE GAYRİMENKUL YATIRIM ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ İşbu Bilgilendirme ve Aydınlatma Bildirim Formu, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Detaylı

METOD ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ TİC.LTD ŞTİ ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ

METOD ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ TİC.LTD ŞTİ ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ METOD ÖZEL GÜVENLİK VE KORUMA HİZMETLERİ TİC.LTD ŞTİ ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA METNİ 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK), kişisel verilerin işlenmesi sırasında

Detaylı

LAVAZAN TURİZM ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, ACENTE HOTELYAR, VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

LAVAZAN TURİZM ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, ACENTE HOTELYAR, VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU LAVAZAN TURİZM ELEKTRONİK TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ, ACENTE HOTELYAR, VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ( KVK Kanunu ) ilgili kişi olarak tanımlanan

Detaylı

ALSİM ALARKO SANAYİ TESİSLERİ VE TİCARET A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI

ALSİM ALARKO SANAYİ TESİSLERİ VE TİCARET A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI ALSİM ALARKO SANAYİ TESİSLERİ VE TİCARET A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI 1-GİRİŞ Bu Politika nın temel amacı, Alsim Alarko Sanayi Tesisleri ve Ticaret A.Ş. ( Şirket ) tarafından

Detaylı

ALARKO HOLDİNG A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI

ALARKO HOLDİNG A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI ALARKO HOLDİNG A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI 1 - GİRİŞ... 2 2 - KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNDE UYGULANACAK PRENSİPLER... 2 2.1. Hukuka ve Dürüstlük Kuralına Uygun İşleme... 2

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI Ata Yatırım Menkul Kıymetler A.Ş. olarak siz değerli müşterilerimizin güvenliğini göz önünde bulundurarak, başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, temel hak ve özgürlüklerin

Detaylı

STELLA MOBİLYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İLE SİM MOBİLYA VE DEKORASYON SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.LERİNİN KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI

STELLA MOBİLYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İLE SİM MOBİLYA VE DEKORASYON SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.LERİNİN KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI STELLA MOBİLYA SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. İLE SİM MOBİLYA VE DEKORASYON SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ.LERİNİN KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI Sim Mobilya ve Dekorasyon San. ve Tic. Ltd. Şti. ile

Detaylı

ALTINBAŞ GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YAPI A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI 1.1. GİRİŞ

ALTINBAŞ GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YAPI A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI 1.1. GİRİŞ ALTINBAŞ GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YAPI A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI 1.1. GİRİŞ Kişisel verilerin korunması, ALTINBAŞ GAYRİMENKUL GELİŞTİRME VE YAPI A.Ş. ( Şirket ) en önemli

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU BAŞVURU FORMU

KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU BAŞVURU FORMU KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU BAŞVURU FORMU 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) ile İlgili Kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine, kanunun İlgili Kişinin Hakları başlıklı 11.

Detaylı

KEMER YAPI VE TURİZM A.Ş SAYILI KVK KANUNU HAKKINDA BİLGİLENDİRME VE ŞİRKET UYGULAMASI

KEMER YAPI VE TURİZM A.Ş SAYILI KVK KANUNU HAKKINDA BİLGİLENDİRME VE ŞİRKET UYGULAMASI KEMER YAPI VE TURİZM A.Ş. 6698 SAYILI KVK KANUNU HAKKINDA BİLGİLENDİRME VE ŞİRKET UYGULAMASI 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Kanun hakkında bilgilendirme ve kanun kapsamında şirket uygulamasının

Detaylı

MARITIMETRAINER Uzaktan Eğitim Sistemi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi

MARITIMETRAINER Uzaktan Eğitim Sistemi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Yasal Çerez Politikası MARITIMETRAINER Uzaktan Eğitim Sistemi Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Aydınlatma Metni Talep, Destek ve Şikayet Yönetimi Amacıyla Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi

Detaylı

İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU

İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR 6698 Sayılı Kişisel Verilerin ( KVKK veya Kanun ) kapsamında ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine veya bu kişilerin yasal temsilcilerine (

Detaylı

ARAS KARGO YURT İÇİ VE YURT DIŞI TAŞIMACILIK A.Ş. İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU

ARAS KARGO YURT İÇİ VE YURT DIŞI TAŞIMACILIK A.Ş. İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU ARAS KARGO YURT İÇİ VE YURT DIŞI TAŞIMACILIK A.Ş. İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ( KVKK ) ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine

Detaylı

ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. VERİ SAHİBİ KİŞİSEL BİLGİ BAŞVURU FORMU

ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. VERİ SAHİBİ KİŞİSEL BİLGİ BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR ENKA İNŞAAT VE SANAYİ A.Ş. VERİ SAHİBİ KİŞİSEL BİLGİ BAŞVURU FORMU 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ( KVK Kanunu ) ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine

Detaylı

ENKA SPOR EĞİTİM VE SOSYAL YARDIM VAKFI İŞLETMESİ VERİ SAHİBİ KİŞİSEL BİLGİ BAŞVURU FORMU

ENKA SPOR EĞİTİM VE SOSYAL YARDIM VAKFI İŞLETMESİ VERİ SAHİBİ KİŞİSEL BİLGİ BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR ENKA SPOR EĞİTİM VE SOSYAL YARDIM VAKFI İŞLETMESİ VERİ SAHİBİ KİŞİSEL BİLGİ BAŞVURU FORMU 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ( KVK Kanunu ) ilgili kişi olarak tanımlanan

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN ELDE EDİLMESİ VE İŞLENMESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME FORMU

KİŞİSEL VERİLERİN ELDE EDİLMESİ VE İŞLENMESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME FORMU KİŞİSEL VERİLERİN ELDE EDİLMESİ VE İŞLENMESİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME FORMU Savcan Grup ( Ki bu formda Savcan Tekstil A.Ş., Safran Tekstil Ltd. Şti, Savcan Pazarlama Ltd. Şti, Sadık Gündemir A.Ş., Gündemir

Detaylı

KPMG TÜRKİYE 1 KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN MÜŞTERİ AYDINLATMA METNİ. Revizyon Tarihi:

KPMG TÜRKİYE 1 KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN MÜŞTERİ AYDINLATMA METNİ. Revizyon Tarihi: KPMG TÜRKİYE 1 KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN MÜŞTERİ AYDINLATMA METNİ Revizyon Tarihi: 11.01.2019 1 KPMG Bağımsız Denetim ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik A.Ş. & KPMG Yeminli

Detaylı

Aşağıda, yazılı başvuruların ne şekilde tarafımıza ulaştırılacağına ilişkin yazılı başvuru kanalları özelinde bilgiler verilmektedir.

Aşağıda, yazılı başvuruların ne şekilde tarafımıza ulaştırılacağına ilişkin yazılı başvuru kanalları özelinde bilgiler verilmektedir. ENKA SPOR EĞİTİM VE SOSYAL YARDIM VAKFI ÖZEL ENKA FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİ ÖZEL ENKA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ VERİ SAHİBİ KİŞİSEL BİLGİ BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR 6698 Sayılı Kişisel Verilerin

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI BAŞVURU FORMU

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI BAŞVURU FORMU 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ( KVK Kanunu ) ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine ( Bundan sonra Başvuru

Detaylı

(I nternet Sitesi)

(I nternet Sitesi) T Dinamik Enerji Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Şirketi GIZLILIK POLITIKASI (Internet Sitesi) 01.01.2018 Sayfa 1 / 6 İçindekiler 1. Genel Bilgilendirme... 3 2. Hangi Kişisel Verilerinizi Topluyoruz?... 3

Detaylı

Ad-Soyad, Cinsiyet, Doğum Tarihi, GENERAL MOBILE ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA VE RIZA METNİ

Ad-Soyad, Cinsiyet, Doğum Tarihi, GENERAL MOBILE ÇALIŞAN ADAYI AYDINLATMA VE RIZA METNİ Çalışan Adayı Kimlik Bilgisi İletişim Bilgisi Özlük ve Meslek Bilgisi Özel Nitelikli Kişisel Veri Diğer Ad-Soyad, Cinsiyet, Doğum Tarihi, Adres (ev), E-posta, Telefon / Cep Telefonu Öğrenim Durumu, Mezuniyet

Detaylı

AK-TAŞ DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI

AK-TAŞ DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI AK-TAŞ DIŞ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI 01.01.2018 Sayfa: 1/7 AK-TAŞ DIŞ TİCARET A.Ş. DOKÜMAN BİLGİ FORMU Doküman İsmi: Ak-taş Dış Ticaret A.Ş. İnternet Sitesi Gizlilik Politikası

Detaylı

AYGERSAN AYDINLATMA GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI AYDINLATMA METNİ

AYGERSAN AYDINLATMA GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI AYDINLATMA METNİ AYGERSAN AYDINLATMA GEREÇLERİ SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI AYDINLATMA METNİ Kişisel verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere kişilerin temel hak ve

Detaylı

YILMAZ İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ

YILMAZ İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ YILMAZ İNŞAAT TAAHHÜT VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI HAKKINDA AYDINLATMA BİLDİRİMİ İşbu Aydınlatma Bildirimi, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( KVKK ) ile düzenlenen

Detaylı

Fresenius Medikal Hizmetler Anonim Şirketi Başvuru Formu. Fresenius Medikal Hizmetler A.Ş

Fresenius Medikal Hizmetler Anonim Şirketi Başvuru Formu. Fresenius Medikal Hizmetler A.Ş Fresenius Medikal Hizmetler Anonim Şirketi Başvuru Formu Fresenius Medikal Hizmetler A.Ş FRESENİUS MEDİKAL HİZMETLER ANONİM ŞİRKETİ BAŞVURU FORMU GENEL BİLGİLENDİRME: 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması

Detaylı

BEŞİKTAŞ SPORTİF ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI BAŞVURU FORMU

BEŞİKTAŞ SPORTİF ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI BAŞVURU FORMU BEŞİKTAŞ SPORTİF ÜRÜNLER SANAYİ VE TİCARET A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ( KVK Kanunu ) ilgili kişi olarak tanımlanan

Detaylı

ÇİMKO ÇİMENTO VE BETON SAN.TİC.A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

ÇİMKO ÇİMENTO VE BETON SAN.TİC.A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 1 ÇİMKO ÇİMENTO VE BETON SAN.TİC.A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU Veri Sahibi Başvuru Hakkı ve Başvuruların Kapsamı Veri sahipleri, KVK Kanunu nun 11. Maddesine dayanarak Şirketimize başvurarak kişisel verilerine

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi Mezunları ve Hukuk Araştırmaları Derneği İşbu Aydınlatma Metni, Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi

Detaylı

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU VERİ SAHİBİ KİŞİSEL BİLGİ BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU

TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU VERİ SAHİBİ KİŞİSEL BİLGİ BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU VERİ SAHİBİ KİŞİSEL BİLGİ BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR İşbu metinde; TÜRKİYE BİNİCİLİK FEDERASYONU bundan sonra kısaca TBF olarak anılacaktır. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin

Detaylı

VOLVO CAR TURKEY OTOMOBİL LİMİTED ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN BAŞVURU FORMU

VOLVO CAR TURKEY OTOMOBİL LİMİTED ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN BAŞVURU FORMU VOLVO CAR TURKEY OTOMOBİL LİMİTED ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN BAŞVURU FORMU 1. Genel Bilgi Türkiye Cumhuriyeti Anayasası nın 20. maddesi uyarınca, herkes kendisi ile ilgili kişisel verilerin

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası

Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası I. AMAÇ Sanko Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ( Sanko Yatırım veya Şirketimiz ) olarak, müşterilerimizin, iş ortaklarımızın, pay sahiplerimizin, çalışanlarımızın

Detaylı

Aydınlatma Yükümlülüğü ve Açık Rıza Beyanı

Aydınlatma Yükümlülüğü ve Açık Rıza Beyanı Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Yükümlülüğü Ve Açık Rıza Metni BYUAŞ Bilgi Güvenliği Yönetim Sistemi (BGYS) Çalışmamız Hakkında BYUAŞ, Veri güvenliğine büyük önem vermektedir. Kurumumuz

Detaylı

Türkiye Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Bilgi

Türkiye Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Bilgi Nisan 2016 Türkiye Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Hakkında Bilgi Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 24 Mart 2016 tarihinde yasalaşmış ve 07 Nisan 2016 tarihli Resmi Gazetede yayınlanmıştır. Bu kanundaki

Detaylı

Bu çerçevede yazılı olarak Şirketimize yapılacak başvurular, işbu formun çıktısı alınarak;

Bu çerçevede yazılı olarak Şirketimize yapılacak başvurular, işbu formun çıktısı alınarak; KILIÇBEY TURİZM İŞLETMELERİ SAN. VE TİC. A.Ş. ( ŞİRKET ) 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMNDA BİLGİ TALEP FORMU GENEL AÇIKLAMALAR 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA/BİLGİLENDİRME

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA/BİLGİLENDİRME KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA AYDINLATMA/BİLGİLENDİRME TURATEL MOBİL MEDYA İLETİŞİM VE BİLİŞİM SİSTEMLERİ ELEKTRONİK SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (Bundan sonra TURATEL MOBİL MEDYA olarak belirtilecektir)

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU UYARINCA İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU UYARINCA İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU UYARINCA İLGİLİ KİŞİ BAŞVURU FORMU 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nun ( KVKK ) 13. Maddesinde, KVKK da ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN BAŞVURU FORMU

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN BAŞVURU FORMU KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ( KVKK ) ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine ( Başvuru Sahibi

Detaylı

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Bu Kanun Kapsamındaki Haklarla İlgili Aydınlatma Formu Şirketimiz, gerek web sitemizi ve/veya mobil

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Bu Kanun Kapsamındaki Haklarla İlgili Aydınlatma Formu Şirketimiz, gerek web sitemizi ve/veya mobil 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Bu Kanun Kapsamındaki Haklarla İlgili Aydınlatma Formu Şirketimiz, gerek web sitemizi ve/veya mobil uygulamalarımızı kullanırken, gerekse herhangi başka

Detaylı

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Bu Kanun Kapsamındaki Haklarla İlgili Aydınlatma Formu Şirketimiz, gerek web sitemizi ve/veya mobil

6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Bu Kanun Kapsamındaki Haklarla İlgili Aydınlatma Formu Şirketimiz, gerek web sitemizi ve/veya mobil 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve Bu Kanun Kapsamındaki Haklarla İlgili Aydınlatma Formu Şirketimiz, gerek web sitemizi ve/veya mobil uygulamalarımızı kullanırken, gerekse herhangi başka

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI 1. Kapsam a. İşbu Kişisel Verilerin Korunması Politikasının ( Politika ) amacı, JTI Tütün Ürünleri Pazarlama A.Ş., JTI Tütün Ürünleri Sanayi A.Ş. ve JTI Yaprak Tütün

Detaylı

MAGMAWELD Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

MAGMAWELD Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası MAGMAWELD Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası İçindekiler 1. Giriş... 3 2. Tanımlar... 3 3. Amaç... 4 4. Kapsam... 4 5. Sorumluluklar... 4 6. Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Genel

Detaylı

KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU ANADOLU ISUZU İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRLÜĞÜ

KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU ANADOLU ISUZU İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRLÜĞÜ KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU ANADOLU ISUZU İNSAN KAYNAKLARI DİREKTÖRLÜĞÜ ANADOLU ISUZU OTOMOTİV SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. GENEL AÇIKLAMALAR

Detaylı

PEKER YÜZEY TASARIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 1

PEKER YÜZEY TASARIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 1 . GENEL AÇIKLAMALAR PEKER YÜZEY TASARIMLARI SANAYİ VE TİCARET A.Ş. VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ( ) ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI AYDINLATMA METNİ. TANIMLAR : 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI AYDINLATMA METNİ. TANIMLAR : 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Sayfa No: 1 / 5 TANIMLAR KVKK : 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu DyDo Grup Şirketleri : DyDo Drinco Turkey Della Gıda San. ve Tic. A.Ş. İlk Mevsim Meyve Suları Pazarlama A.Ş. Bahar Su San.

Detaylı

MTS ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE TİCARET A.Ş. (MTS) (KİŞİSEL VERİ SAHİBİ TARAFINDAN VERİ SORUMLUSUNA YAPILACAK BAŞVURULARA İLİŞKİN)

MTS ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE TİCARET A.Ş. (MTS) (KİŞİSEL VERİ SAHİBİ TARAFINDAN VERİ SORUMLUSUNA YAPILACAK BAŞVURULARA İLİŞKİN) MTS ULUSLARARASI TAŞIMACILIK VE TİCARET A.Ş. (MTS) (KİŞİSEL VERİ SAHİBİ TARAFINDAN VERİ SORUMLUSUNA YAPILACAK BAŞVURULARA İLİŞKİN) 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ilgili kişi olarak

Detaylı

Tasnif Dışı KVK BAŞVURU FORMU KENT KART ŞİRKETLER GRUBU BAŞVURU FORMU

Tasnif Dışı KVK BAŞVURU FORMU KENT KART ŞİRKETLER GRUBU BAŞVURU FORMU Sayfa No 1/2 KENT KART ŞİRKETLER GRUBU BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ( KVK Kanunu ) ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine veya bu kişilerin

Detaylı

Veri Sorumlusu: OMSAN Lojistik A.Ş. Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Caddesi No: 3/1 Ataşehir/İstanbul

Veri Sorumlusu: OMSAN Lojistik A.Ş. Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Caddesi No: 3/1 Ataşehir/İstanbul Veri Sorumlusu: OMSAN Lojistik A.Ş. Küçükbakkalköy Mah. Merdivenköy Yolu Caddesi No: 3/1 Ataşehir/İstanbul OMSAN Lojistik A.Ş. olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( KVKK ) ve ilgili mevzuat

Detaylı

T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ KVK BAŞVURU FORMU

T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ KVK BAŞVURU FORMU T.C. BİRUNİ ÜNİVERSİTESİ KVK BAŞVURU FORMU 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ( Kanun ) ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine ( Veri Sahibi ), Kanun un 11. maddesinde kişisel

Detaylı

KLÜH MULTİSERVİCES TÜRKİYE GRUBU

KLÜH MULTİSERVİCES TÜRKİYE GRUBU KLÜH MULTİSERVİCES TÜRKİYE GRUBU KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA AYDINLATMA METNİ Kişisel Verilerin işlenmesinde başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, kişilerin temel hak ve özgürlüklerini

Detaylı

ECZACIBAŞI TOPLULUĞU KURULUŞLARI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

ECZACIBAŞI TOPLULUĞU KURULUŞLARI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI ECZACIBAŞI TOPLULUĞU KURULUŞLARI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI Eczacıbaşı Holding A.Ş. ve aşağıda tanımlandığı şekliyle tüm Bağlı Şirketleri ( Eczacıbaşı Topluluğu Kuruluşları ) için kişisel verilerinizin

Detaylı

EK-2 Veri Sorumlusu: Olgun Çelik A.Ş. Keçiliköy OSB Mah. Hasan Türek Bulvarı No:14, Yunusemre / Manisa

EK-2 Veri Sorumlusu: Olgun Çelik A.Ş. Keçiliköy OSB Mah. Hasan Türek Bulvarı No:14, Yunusemre / Manisa EK-2 Veri Sorumlusu: Olgun Çelik A.Ş. Keçiliköy OSB Mah. Hasan Türek Bulvarı No:14, 45030 Yunusemre / Manisa Olgun Çelik A.Ş. olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( KVKK ) ve ilgili mevzuat

Detaylı

BAŞVURU FORMU 1. BAŞVURU HAKKININ KAPSAMI

BAŞVURU FORMU 1. BAŞVURU HAKKININ KAPSAMI BAŞVURU FORMU 1. BAŞVURU HAKKININ KAPSAMI 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ( KVKK ) ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine ( Bundan sonra Başvuru Sahibi olarak anılacaktır),

Detaylı

MT HOLDİNG A.Ş MT HOLDİNG İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI

MT HOLDİNG A.Ş MT HOLDİNG İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI MT HOLDİNG A.Ş MT HOLDİNG İNTERNET SİTESİ GİZLİLİK POLİTİKASI Muhatap: MT Holding A.Ş tarafından Kişisel Verileri işlenen MT Holding A.Ş ve ilgili tüm taraflar Hazırlayan: Hukuk Birimi Direktörlüğü BAŞAK

Detaylı

! KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

! KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ ! KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ Fenerbahçe Eğitim ve Öğretim İşletmeleri ve Ticaret A.Ş. olarak, sizlere ait elde etmiş olduğumuz kişisel verilerin özel hayatın gizliliğine

Detaylı

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU BAŞVURU FORMU

İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ KİŞİSEL VERİLERİ KORUMA KANUNU BAŞVURU FORMU A. GENEL AÇIKLAMALAR 6698 Sayılı n sı nda (KVK ) İlgili Kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine Başvuru Sahibi), KVK un 11. maddesinde kişisel verilerinin işlenmesine ilişkin birtakım taleplerde

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme Metni

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme Metni Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme Metni Elektronik haberleşme sektöründe uzun yıllardır faaliyet gösteren, yüzde yüz Türk sermayeli firmamız Eser Telekomünikasyon Sanayi ve Ticaret AŞ.

Detaylı

DORUKNET KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI

DORUKNET KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI DORUKNET KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI Yürürlük Tarihi : 6 Nisan 2018 Bu Belge, Doruk İletişim Ve Otomasyon Tic. A.Ş. nin yazılı izni olmaksızın çoğaltılıp dağıtılamaz. 1 İÇİNDEKİLER

Detaylı

DUMANKAYA İNŞAAT SANAYİ ve TİCARET A.Ş.

DUMANKAYA İNŞAAT SANAYİ ve TİCARET A.Ş. Sayfa No 1/6 DUMANKAYA İNŞAAT SANAYİ ve TİCARET A.Ş. A. KAPSAM Kişisel Verilerin Korunması ve Gizlilik Politikası Dumankaya İnşaat Sanayi ve Ticaret A.Ş. Bundan sonra kısaca Dumankaya olarak anılacaktır

Detaylı

MENAR PAZARLAMA VE DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ. ( Şirket ) BAŞVURU FORMU

MENAR PAZARLAMA VE DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ. ( Şirket ) BAŞVURU FORMU MENAR PAZARLAMA VE DANIŞMANLIK LTD.ŞTİ. ( Şirket ) BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nda ( KVK Kanunu ) ilgili kişi olarak tanımlanan kişisel veri sahiplerine

Detaylı

TUŞPA YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT TİC. SAN. A.Ş. BAŞVURU FORMU

TUŞPA YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT TİC. SAN. A.Ş. BAŞVURU FORMU TUŞPA YAPI MALZEMELERİ İNŞAAT TİC. SAN. A.Ş. BAŞVURU FORMU (6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU GEREĞİNCE) (KİŞİSEL VERİ SAHİBİ TARAFINDAN VERİ SORUMLUSUNA YAPILACAK BAŞVURULARA İLİŞKİN1 ) GENEL

Detaylı

RS CTA GIDA TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

RS CTA GIDA TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU RS CTA GIDA TEKSTİL SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR RS CTA Gıda Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi olarak tarafınıza yönlendirdiğimiz bu form, 6698

Detaylı

U.N. RO-RO İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

U.N. RO-RO İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU U.N. RO-RO İŞLETMELERİ ANONİM ŞİRKETİ VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU GENEL AÇIKLAMALAR U.N. Ro-Ro İşletmeleri Anonim Şirketi ( U.N. Ro-Ro veya Şirket ) olarak tarafınıza yönlendirdiğimiz bu form, 6698 Sayılı

Detaylı

Sanko Holding Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası

Sanko Holding Kişisel Verilerin Korunması ve İşlenmesi Politikası SAYFA NO: 1 / 6 1. Amaç Sanko Holding Veri Saklama ve KVKK uyum prosedürleri; çalışanlarımızın, müşterilerimizin, tedarikçilerimizin ve Sanko Holding ve iştirakleri ile iletişim ve işbirliği içinde olan

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI İçindekiler 1. GİRİŞ... 3 2. TANIMLAR... 3 3. KAPSAM VE AMAÇ... 3 3.a. Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri ve Hukuki Sebepleri... 3 3.b. Veri Konusu Kişi Grubu Kategorizasyonu...

Detaylı

Semerşah Turizm Anonim Şirketi Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası 1. Giriş Semerşah Turizm Anonim Şirketi özel hayatın gizliliğine

Semerşah Turizm Anonim Şirketi Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası 1. Giriş Semerşah Turizm Anonim Şirketi özel hayatın gizliliğine Semerşah Turizm Anonim Şirketi Kişisel Verilerin İşlenmesi ve Korunması Politikası 1. Giriş Semerşah Turizm Anonim Şirketi özel hayatın gizliliğine saygı duymaktadır. Bu nedenle iletişim halinde olduğu

Detaylı

! KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA VE RIZA METNİ

! KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA VE RIZA METNİ ! KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE İLİŞKİN AYDINLATMA VE RIZA METNİ Fenerbahçe Eğitim ve Öğretim İşletmeleri ve Ticaret A.Ş. olarak, sizlere ait elde etmiş olduğumuz kişisel verilerin özel hayatın

Detaylı

HALK HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

HALK HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME HALK HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME Halk Hayat ve Emeklilik A.Ş.(Halk Emeklilik) olarak Veri Sorumlusu sıfatıyla, kişisel verilerin işlenmesinde

Detaylı

TEKSAN JENERATÖR VE BAĞLI GRUP ŞİRKETLERİ ZİYARETÇİLERE YÖNELİK 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU GEREĞİNCE AYDINLATMA METNİ

TEKSAN JENERATÖR VE BAĞLI GRUP ŞİRKETLERİ ZİYARETÇİLERE YÖNELİK 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU GEREĞİNCE AYDINLATMA METNİ TEKSAN JENERATÖR VE BAĞLI GRUP ŞİRKETLERİ ZİYARETÇİLERE YÖNELİK 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU GEREĞİNCE AYDINLATMA METNİ A. Veri Sorumlusunun Kimliği 07.04.2016 tarihinde 6698 sayılı "Kişisel

Detaylı

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ AYDINLATMA METNİ

HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ AYDINLATMA METNİ HÜR VE KABUL EDİLMİŞ MASONLAR DERNEĞİ AYDINLATMA METNİ Veri Sorumlusu: Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar Derneği Tomtom Mahallesi, Nur i Ziya Sok., No: 13, 34433, Beyoğlu / İstanbul Hür ve Kabul Edilmiş Masonlar

Detaylı

TECHPOİNT SERVİS VE DESTEK HİZMETLERİ A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE DAİR POLİTİKA

TECHPOİNT SERVİS VE DESTEK HİZMETLERİ A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE DAİR POLİTİKA TECHPOİNT SERVİS VE DESTEK HİZMETLERİ A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİNE DAİR POLİTİKA Maltepe / İstanbul İÇİNDEKİLER POLİTİKAMIZA DAİR... 3 1 KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİNE DAİR PRENSİPLER...

Detaylı

KANUN KAPSAMINDAKİ HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLER

KANUN KAPSAMINDAKİ HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLER KANUN KAPSAMINDAKİ HAK VE YÜKÜMLÜLÜKLER I. Veri Sorumlusunun Yükümlülükleri Kanunun 3. maddesinde, veri sorumlusu kişisel verilerin işleme amaçlarını ve vasıtalarını belirleyen, veri kayıt sisteminin

Detaylı

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA VERİ SAHİPLERİNİN HAKLARINI KULLANMALARI İÇİN BAŞVURU FORMU

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA VERİ SAHİPLERİNİN HAKLARINI KULLANMALARI İÇİN BAŞVURU FORMU 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA VERİ SAHİPLERİNİN HAKLARINI KULLANMALARI İÇİN BAŞVURU FORMU 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu çerçevesindeki talebinizin yerine getirilebilmesi

Detaylı

MAN TÜRKİYE ANONİM ŞİRKETİ ÇALIŞAN ADAYLARININ KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN POLİTİKA Revizyon Tarihi:

MAN TÜRKİYE ANONİM ŞİRKETİ ÇALIŞAN ADAYLARININ KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN POLİTİKA Revizyon Tarihi: MAN TÜRKİYE ANONİM ŞİRKETİ ÇALIŞAN ADAYLARININ KİŞİSEL VERİLERİNİN İŞLENMESİNE İLİŞKİN POLİTİKA Revizyon Tarihi: 01.05.2018 1. Amaç MAN Türkiye Anonim Şirketi ( MAN veya Şirket ), çalışan adaylarının kişisel

Detaylı

Veri İşleyen: Veri sorumlusunun verdiği yetkiye dayanarak onun adına kişisel verileri işleyen gerçek veya tüzel kişiyi,

Veri İşleyen: Veri sorumlusunun verdiği yetkiye dayanarak onun adına kişisel verileri işleyen gerçek veya tüzel kişiyi, ADAY ÇALIŞANLAR İÇİN KIŞISEL VERILERIN KORUNMASI POLITIKASI Bu politika Zingat Gayrimenkul Bilgi Sistemleri A.Ş. nin aday çalışanlar tarafından bilinmesi gerekli olan kişisel verilerin işlenmesine yönelik

Detaylı

Veri Sorumlusu: Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş. Acıbadem Mahallesi, Alidede Sokak, No.2, Kadıköy, İstanbul

Veri Sorumlusu: Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş. Acıbadem Mahallesi, Alidede Sokak, No.2, Kadıköy, İstanbul Veri Sorumlusu: Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş. Acıbadem Mahallesi, Alidede Sokak, No.2, 34718 Kadıköy, İstanbul Suzuki Motorlu Araçlar Pazarlama A.Ş. ( Suzuki veya Şirket ) olarak 6698 sayılı Kişisel

Detaylı

Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni. Veri Sorumlusu: Adilbey Holding A.Ş. Adres: Bodrum Şubesi, Kaynar Mevkii Bodrum, Muğla, Turkey.

Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni. Veri Sorumlusu: Adilbey Holding A.Ş. Adres: Bodrum Şubesi, Kaynar Mevkii Bodrum, Muğla, Turkey. Kişisel Verilere İlişkin Aydınlatma Metni Veri Sorumlusu: Adilbey Holding A.Ş. Adres: Bodrum Şubesi, Kaynar Mevkii 48400 Bodrum, Muğla, Turkey. Adilbey Holding A.Ş. ( Nikki Beach ) olarak Şirketimiz sorumluluğunda

Detaylı

Veri Sorumlusu: Ortadoğu Otomotiv Ticaret A.Ş. Burhaniye Mah. Kısıklı Cad. No:65 Üsküdar, İstanbul

Veri Sorumlusu: Ortadoğu Otomotiv Ticaret A.Ş. Burhaniye Mah. Kısıklı Cad. No:65 Üsküdar, İstanbul Veri Sorumlusu: Burhaniye Mah. Kısıklı Cad. No:65 Üsküdar, İstanbul ( Ortadoğu Otomotiv veya Şirket ) olarak 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( KVKK ) ve ilgili mevzuat uyarınca Şirket amaçlarına

Detaylı

Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme/Aydınlatma

Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme/Aydınlatma Kişisel Verilerin İşlenmesi Hakkında Bilgilendirme/Aydınlatma Metni 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ve ilgili sair mevzuat ("KVKK") uyarınca, Sigortalab tarafından, Veri Sorumlusu sıfatıyla,

Detaylı

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU KLÜH MULTİSERVİCES GRUBU (http://www.kluhsm.com.tr) 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Hakkındaki Kanunu

Detaylı

Başvuruda Belirtilecek Bilgi

Başvuruda Belirtilecek Bilgi KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 1. GENEL BİLGİ 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ( KVK Kanunu ) kişisel veri sahiplerine kendisiyle ilgili kişisel veriler hakkında bilgilendirilme, bu verilere

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatına Kısa Bir Bakış ve Uyum Süreçlerine İlişkin Güncel Tespitler. Av. Yasemin Semiz

Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatına Kısa Bir Bakış ve Uyum Süreçlerine İlişkin Güncel Tespitler. Av. Yasemin Semiz Kişisel Verilerin Korunması Mevzuatına Kısa Bir Bakış ve Uyum Süreçlerine İlişkin Güncel Tespitler Av. Yasemin Semiz ysemiz@paksoy.av.tr Av. Begüm Nişli bnisli@paksoy.av.tr 21 Şubat 2018 1. Kişisel Verilerin

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME FORMU

KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME FORMU KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME FORMU ŞİRKETİ olarak kişisel verilerinizin güvenliği hususuna yüksek derecede hassasiyet göstermekteyiz. Bu bilinçle, DOĞA AKADEMİ EĞİTİM HİZMETLERİ VE

Detaylı

Kişisel Verilerin Korunması. Av. Dr. Barış GÜNAYDIN

Kişisel Verilerin Korunması. Av. Dr. Barış GÜNAYDIN Kişisel Verilerin Korunması Av. Dr. Barış GÜNAYDIN bgunaydin@yildirimhukuk.com.tr Gizlilik ve Kişisel Veri Gizlilik herkesi ilgilendiren en temel toplumsal değerlerden biridir. Gerek tüm ticari alışverişimiz

Detaylı

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA BİLGİ TALEP FORMU

6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA BİLGİ TALEP FORMU 6698 SAYILI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI KANUNU KAPSAMINDA BİLGİ TALEP FORMU GENEL AÇIKLAMALAR 7 Nisan 2016 tarihli ve 29677 sayılı Resmi Gazete de yayınlanarak yürürlüğe giren 6698 Sayılı Kişisel Verilerin

Detaylı

BOZLU HOLDİNG A.Ş. VE GRUP ŞİRKETLERİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE MUHAFAZA EDİLMESİ HAKKINDA POLİTİKA

BOZLU HOLDİNG A.Ş. VE GRUP ŞİRKETLERİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE MUHAFAZA EDİLMESİ HAKKINDA POLİTİKA BOZLU HOLDİNG A.Ş. VE GRUP ŞİRKETLERİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ VE MUHAFAZA EDİLMESİ HAKKINDA POLİTİKA 1- AMAÇ I. BÖLÜM AMAÇ VE TEMEL İLKELER Bu Politikanın amacı kişisel verilerin Bozlu Holding A.Ş.

Detaylı

NAKSAN HOLDİNG A.Ş. VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU

NAKSAN HOLDİNG A.Ş. VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU NAKSAN HOLDİNG A.Ş. VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU A. Genel Açıklamalar 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nun ( KVKK ) 11. maddesi kapsamında herkes, veri sorumlusu sıfatıyla NAKSAN HOLDİNG

Detaylı

NAKSAN HOLDİNG A.Ş Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni

NAKSAN HOLDİNG A.Ş Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni NAKSAN HOLDİNG A.Ş. 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Kapsamında Aydınlatma Metni Temelleri 1940 yılında atılan üretici firma sıfatı, güçlü ekonomik yapısı ile ulusal ve uluslararası alanda

Detaylı

KİŞİSEL VERİ İŞLEME ENVANTERİ VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

KİŞİSEL VERİ İŞLEME ENVANTERİ VE KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI Sayfa No Sayfa 1 / 5 1. AMAÇ İşbu İmha Politikası, SAN. Ve TİC. LTD. ŞTİ. olarak veri sorumlusu sıfatı ile elimizde bulundurduğumuz kişisel verilerin 29677 sayılı 6698 Kişisel Verilerin Korunması Kanunu

Detaylı

KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ

KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ KİŞİSEL VERİLERİN İŞLENMESİ AYDINLATMA METNİ a)veri Sorumlusu ve Temsilcisi KAFEİN YAZILIM HİZMETLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ ( Şirketimiz ) veri sorumlusu

Detaylı

EMİN EVİM ŞİRKETLER GRUBU KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU

EMİN EVİM ŞİRKETLER GRUBU KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU EMİN EVİM ŞİRKETLER GRUBU KİŞİSEL VERİ SAHİBİ BAŞVURU FORMU 1. Genel Bilgi Türkiye Cumhuriyeti Anayasası nın 20. maddesi uyarınca, herkes kendisi ile ilgili kişisel verilerin korunmasını talep etme hakkına

Detaylı

SEÇİL ETEK GİYİM SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI

SEÇİL ETEK GİYİM SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI SEÇİL ETEK GİYİM SANAYİ VE TİCARET LTD. ŞTİ KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASI 1. GİRİŞ Seçil Etek Giyim Sanayi ve Ticaret Ltd. Şti. ( Şirket ) ve bağlı şirketleri kişisel verilerin korunması

Detaylı

Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Yolu Cad. 12 Trump Towers Kule 2 Kat: Şişli, İstanbul

Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Yolu Cad. 12 Trump Towers Kule 2 Kat: Şişli, İstanbul Veri Sorumlusu: Doruk Finansman A.Ş. Kuştepe Mah. Mecidiyeköy Yolu Cad. 12 Trump Towers Kule 2 Kat:12 34387 Şişli, İstanbul Doruk Finansman A.Ş. ( Doruk Finansman veya Şirket ) olarak 6698 sayılı Kişisel

Detaylı

RSK VERİ GÜVENLİĞİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU

RSK VERİ GÜVENLİĞİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU RSK VERİ GÜVENLİĞİ VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİ ANONİM ŞİRKETİ VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU A. Genel Açıklamalar 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nun ( KVKK ) 11. maddesi kapsamında her ilgili

Detaylı

KONU: Kişisel Sağlık Verilerinin İşlenmesi ve Mahremiyetinin Sağlanması Hakkında Yönetmelik

KONU: Kişisel Sağlık Verilerinin İşlenmesi ve Mahremiyetinin Sağlanması Hakkında Yönetmelik KONU: Kişisel Sağlık Verilerinin İşlenmesi ve Mahremiyetinin Sağlanması Hakkında Yönetmelik 20.10.2016 tarih ve 29863 sayılı Resmi Gazete de Kişisel Sağlık Verilerinin İşlenmesi Ve Mahremiyetinin Sağlanması

Detaylı

BOYDAK HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU

BOYDAK HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU BOYDAK HOLDİNG ANONİM ŞİRKETİ VERİ SORUMLUSUNA BAŞVURU FORMU A. Genel Açıklamalar 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu nun ( KVKK ) 11. maddesi kapsamında herkes, veri sorumlusu sıfatıyla HES

Detaylı

Kİ Şİ SEL VERİ LERİ N KORUNMASI KANUNU HAKKINDA Bİ LGİ LENDİ RME

Kİ Şİ SEL VERİ LERİ N KORUNMASI KANUNU HAKKINDA Bİ LGİ LENDİ RME Kİ Şİ SEL VERİ LERİ N KORUNMASI KANUNU HAKKINDA Bİ LGİ LENDİ RME BELDEKIZ TUR.İNŞ.TİC VE SAN.LTD.ŞTİ Kişisel Verilerin İşlenmesine İlişkin Aydınlatma Metni A. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI VE İŞLENMESİ POLİTİKASININ

Detaylı

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI

KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASI POLİTİKASI İçindekiler 1. GİRİŞ.. 3 2. TANIMLAR... 3 3. KAPSAM VE AMAÇ... 3 3.a. Kişisel Verileri Toplama Yöntemleri ve Hukuki Sebepleri... 4 3.b. Veri Konusu Kişi Grubu Kategorizasyonu...

Detaylı

BAV AVM İnşaatları A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ

BAV AVM İnşaatları A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ BAV AVM İnşaatları A.Ş. KİŞİSEL VERİLERİN KORUNMASINA İLİŞKİN AYDINLATMA METNİ BAV AVM İnşaatları A.Ş. ( ESASBURDA veya 14 Burda AVM ) olarak kişisel verilerin güvenliği hususuna azami hassasiyet göstermekteyiz.

Detaylı