T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı"

Transkript

1 T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan) Prof.Dr.Celalettin BAŞYİĞİT Prof.Dr.Birol KILIÇ Doç.Dr.Ecir Uğur KÜÇÜKSİLLE Doç.Dr. Sibel KAPLAN Yrd.Doç.Dr. Şevki Yılmaz GÜVEN TOPLANTIYA KATILMAYANLAR Prof.Dr.Ata Utku AKÇİL (GÖREVLİ) KARARLAR 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, tarih ve sayılı, Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazıları ve ekleri incelendi. Bölüm öğretim programındaki derslerini ve stajlarını başarı ile tamamladıkları anlaşılan aşağıda adı soyadı bölümü numarası belirtilen 13 (onüç) öğrencinin mezuniyetinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. S.No ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01 Selahattin Özgür ÖZER Makine Müh. 02 Turgay UYSAL Makine Müh. 03 Umut Muhammet ÇİÇEK Makine Müh. 04 Büşra Gözde BARUT Makine Müh. 0 Mustafa ENGEL Makine Müh. 06 Şahin TEKÇE Elek. Hab. Müh. 07 Abdurrahman GÖKTEKİN Elek. Hab. Müh. 08 Ayşenur YILDIZ Elek. Hab. Müh.

2 09 Muhammet İkbal YILDIZ Elek. Hab. Müh. 10 Ahmet SAR Elek. Hab. Müh. 11 Serhan USTALAR Gıda Müh. 12 Can TÜRKSEVER Gıda Müh. 13 Fatma Ceren ASLAN Gıda Müh. 1- Mühendislik Tamamlama Dersleri hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve 314 sayılı, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazıları ve ekleri incelendi. İnşaat Mühendisliği ile Makine Mühendisliği Bölümü, Otomotiv Mühendisliği programına eğitim-öğretim yılında Teknik Öğretmenler için Mühendislik Tamamlama Programına kayıt yaptıran öğrencilerinin alacağı derslerin bölümlerden geldiği ekteki şekilde uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

3 MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI NA Yükseköğretim Kurulu tarafından üniversitemize gönderilen E sayılı yazıda, 2017 yılında Teknik Öğretmenler için düzenlenecek Mühendislik Programlarının Uygulanmasına dair açıklamalar Ek 2- Mühendislik Tamamlama Programında Verilecek Dersler bölümünde 18. Otomotiv Mühendisliği Tamamlama Programı çizelgesinde Mühendislik Matematiği, Bilgisayar Destekli Tasarım, Termodinamik, Dinamik, Otomotiv Tasarımı, İmal Usulleri, Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar, Makine Elemanları, Sistem Dinamiği ve Kontrolü, Mekanik Titreşimler isimli dersler yer almaktadır. Bu derslerden Bilgisayar Destekli Tasarım, Otomotiv Tasarımı dersleri bölümümüz Otomotiv Mühendisliği Programı ders planında sırasıyla Bilgisayar Destekli Teknik Resim ve Bilgisayar Destekli Taşıt Tasarımı şeklinde yer almaktadır. Hibrit ve Elektrikli Taşıtlar, Sistem Dinamiği ve Kontrolü, Mekanik Titreşimler dersleri ise ders planında mevcut değildir. Aynı ilgi yazının 1. maddesinde b bendinde Tamamlama için belirlenen derslerde üniversite senatosu tarafından en fazla %30 oranında değişiklik yapılabilir ile c bendinde Üniversite senatoları tarafından Mühendislik Tamamlama müfredatındaki dersler en fazla %0 oranında artırılabilir. şeklinde ibareler bulunmaktadır. Bu değerlendirmeler ışığında, 1) İlgili yazı gereği Teknik Öğretmenler için Makine Mühendisliği Bölümü Otomotiv Mühendisliği Programı nda uygulanacak olan Mühendislik Tamamlama ders planının aşağıdaki çizelgede belirtildiği şekliyle uygulanmasını, Çizelge: Makina Mühendisliği Bölümü Otomotiv Mühendisliği Programı, Mühendislik Tamamlama Ders Planı 1 Mühendislik Matematiği I 2 Bilgisayar Destekli Teknik Resim 3 Termodinamik 4 Dinamik Bilgisayar Destekli Taşıt Tasarımı 6 İmal Usulleri 7 Makina Elemanları 8 Akışkanlar Mekaniği 9 Isı Transferi 10 Gaz Türbinleri 11 Taşıt Güç İletim Sistemleri 12 Otomotiv Elektrik ve Elektroniği 13 Yakıtlar ve Yanma 14 İçten Yanmalı Motorlar 1 Taşıt Emisyonları ve Kontrolü 16- Muafiyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, tarih ve sayılı yazıları ve ekleri incelendi. Fakültemize yatay geçiş, dikey geçiş ve lys ile kayıt yaptıran öğrencilerin daha önce başka üniversitelerde aldıkları dersler ile ilgili muafiyetlerinin bölüm intibak komisyonu görüşü doğrultusunda ekteki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

4 İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ Fatih ALTUNDAĞ Dersin Kodu Dersin Adı SDÜ Başarı/Hard notu INS-308 Staj-I BAŞARILI MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ güz döneminde bölümümüze yatay geçiş yapan nolu Emre TEPER isimli öğrenci 01/11/2017 tarihli dilekçesinde; Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler MYO ndan almış olduğu MKN-203 Bilgisayar Destekli Çizim dersini bölümümüzdeki MAK-102 Bilgisayar Destekli Teknik Resim dersine muafiyet için eşleştirdiğini, muafiyetinin uygun görülmediğini ancak kendisiyle aynı bölümden gelerek dikey geçişle bölümümüze kayıt yaptıran Emre ÜNLÜ isimli öğrencinin bu dersten muaf olduğunu belirterek bu dersin yeniden incelenmesini talep etmiştir. Ayrıca aynı dilekçesinde, Süleyman Demirel Üniversitesi Teknik Bilimler MYO ndan almış olduğu MKN- 109 Teknolojinin Bilimsel İlkeleri dersine karşılık FIZ-137 Fizik I dersinden muaf olmak istediğini belirtmiştir. Öğrencinin MAK-102 Bilgisayar Destekli Teknik Resim dersinin tekrar incelenmesi talebi komisyonumuzca uygun görülerek, bu ders hakkında yeniden öğretim üyesi görüşü istenmiştir. İlgili dersin öğretim üyesi ders içeriklerini tekrar gözden geçirmiş ve öğrencinin MAK-102 Bilgisayar Destekli Teknik Resim dersinden muaf olabileceğini belirtmiştir. Ancak öğrencinin muafiyet prosedürünün başlatıldığı ilk dilekçesinde MKN-109 Teknolojinin Bilimsel İlkeleri dersine karşılık FIZ-137 Fizik I dersinden muafiyet talebinin olmaması ve muafiyet talebi prosedürünün bir kereye mahsus uygulanmasından dolayı FIZ-137 Fizik I dersi için muafiyet talebinin uygun olmadığına komisyonumuz tarafından karar verilmiştir. Öğrenci Adı ve Soyadı / Numarası: Emre TEPER / Sınıf İntibakı: 2 Sıra No Diğer Yükseköğretim Kurumundan Aldığı Ders SDÜ de Muaf Olduğu Dersin Kodu ve Adı Yarıyılı 1 MKN-203 Bilgisayar Destekli Çizim MAK-102 Bilgisayar Destekli Teknik Resim AKTS Kredisi Harf Notu 2 AA Bölümümüz öğrencisi nolu Mert Can EMRE nin Staj-I dersinden muaf edilme isteği ile ilgili dilekçesi ve ekleri incelenmiş. Makine Mühendisliği Bölümü Staj uygulama Esasları bölümünde belirtilen kurallara göre, öğrencinin Staj-I dersinin 24 gün talaşlı imalat stajından, muaf tutulmasının uygun olacağı kanaatine varılmıştır. Adı geçen öğrenci staj yönergesine göre 30 iş günlük atölye stajının 24 iş günlük kısmından muaf tutularak geriye kalan 6 iş günü talaşlı staj yapması uygun görülmüştür.

5 17- Ekle-Siller hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, tarih ve sayılı, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazı ile ekleri incelendi. Fakültemiz Bölümlerinde okuyan aşağıda adı, soyadı, numarası, bölümü yazılı öğrencilerin ders ekleme ve silme işlemlerinin bölümlerden geldiği aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Numarası Adı-Soyadı Silinecek Ders Eklenecek Ders Enes YÜKSEL BES-803 Sağlık Bilimlerinde -- Bilimsel Proje Hazırlama Teknikleri Kaan Cuma CİĞAL BES-803 Sağlık Bilimlerinde - Bilimsel Proje Hazırlama Teknikleri Feyzullah YAĞCIOĞLU BES-803 Sağlık Bilimlerinde - Bilimsel Proje Hazırlama Teknikleri Halil Burak TOKLU BES-803 Sağlık Bilimlerinde - Bilimsel Proje Hazırlama Teknikleri Serhat KARAMAN INS-207 İnşaat Mühendisleri - İçin İş ve İnşaat Hukuku Yakup BAYSAL BIL-317 Optimizasyon Teorisi ve Teknikleri BIL-421 İnternet Programlama (RED) 18- Kayıt Silme hk. Fakültemiz Öğrenci İşleri Biriminin tarih ve sayılı, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazı ile ekleri incelendi. Aşağıda adı, soyadı, bölümü yazılı olan öğrencilerin kayıtlarının silinmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Adı-Soyadı Numarası Bölümü Açıklama Bayram KARTAL Makine Müh. Vefat Furkan Cem ÇINAR Makine Müh. Vefat Kübra ÇELİK Endüstri Müh. Kendi isteği ile 19- Erasmus Öğrencileri hk. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazıları ile ekleri incelendi. Erasmus programı kapsamında eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında, Lublin University of Technology-Polonya da öğrenim gören nolu Efe ÖZSOY, nolu Hamza Güvenç ALKAN ile nolu Hakan ERKAN ın alacağı derslerle ilgili ders değişikliğinin bölümden geldiği şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

6 ELEKTRONİK ve HABERLEŞME MÜHENDİSLİĞ BÖLÜM BAŞKANLIĞI: Name of student: Efe ÖZSOY Sending institution: Süleyman Demirel Üniversitesi Country: Turkey Course unit code and page no of the course catalogue CHANGES TO ORIGINAL LEARNING AGREEMENT (to be filled in ONLY if appropriate) Course unit (as indicated in the course catalogue) Deleted course unit Added course unit Number of ECTS credits E037 Microprocessor Technology Fundamentals Hamza Güvenç ALKAN

7 Hakan ERKAN

8 20- Farabi Öğrencileri hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ile ekleri incelendi. Farabi programı kapsamında eğitim-öğretim yılı güz-bahar yarıyıllarında başka üniversitelerde eğitim görecek olan Fakültemiz öğrencileri Ahmet Furkan POLAT, Oğuzhan SARIATA ile Muhammed Hamidullah NACAR ın alacağı dersler ile ilgili ders değişikliklerinin bölümlerden geldiği şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

9 22- Kimya Mühendisliği Başarı Notu Değerlendirme Çizelgesi hk. Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve 197 sayılı yazısı ve ekleri incelendi eğitim öğretim yılı güz yarıyılında, Fakültemiz Kimya Mühendisliği Bölümünde okutulan bazı derslerin başarı notu değerlendirme çizelgesinin bölümden geldiği ekteki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

10 KMM 103 KİMYA MÜHENDİSLİĞİNE GİRİŞ DERSİ Ders Değerlendirme Kriterleri KİMYA MÜHENDİSLİĞİ TASARIM I Ders Değerlendirme Kriterleri Metot Sayısı Etkisi (%) Vize (ler) 1 %60 Ödevler 4 %40 Toplam 0 Metot Sayısı Etkisi (%) Vize (ler) 1 %60 Ödevler %30 Projeler 1 Toplam 0 KİMYA MÜHENDİSLİĞİ LABORATUVARI II Ders Değerlendirme Kriterleri Metot Sayısı Etkisi (%) Vize (ler) 1 %20 Kısa Sınav %40 Rapor %40 Toplam 0 Dersin Kodu ve Adı Metot Sayısı Etkisi Mühendislikte Madde ve Enerji Denklikleri Material and Energy Balances in Engineering Vize Ödev Aktif Ders (Proje)1 1 %60 Diferansiyel Denklemler Termodinamik Thermodynamics Vize Ödev Aktif Ders (Proje) Vize Ödev Aktif Ders (Proje) 1 1 %60 %60 Prof.Dr. Serdal TERZİ Dekan (GÖREVLİ) Prof.Dr.Ata Utku AKÇİL Prof.Dr.Celalettin BAŞYİĞİT Prof.Dr.Birol KILIÇ Doç.Dr.Sibel KAPLAN Doç.Dr.Ecir Uğur KÜÇÜKSİLLE Yrd.Doç.Dr.Şevki Yılmaz GÜVEN Raportör Sadi DURMAZ Fakülte Sekreteri

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 05.12.2017 334 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 26.12.2017 338 06 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 27.02.2018 348 21 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 21.11.2017 332 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 28.11.2017 333 17 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 30.05.2017 301 13 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.11.017 330 14 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 30.01.2018 343 11 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 23.05.2017 300 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 20.02.2018 346 19 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 06.03.2018 350 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 04.12.2018 393 01 01- Öğrenci Doğukan ÜNAL ın Refakatçı Talebi hk.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 22.05.2018 360 01 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 16.05.2017 299 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 12.04.2017 294 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

S.N. ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01 Mustafa SAĞLAM Makine Müh.

S.N. ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01 Mustafa SAĞLAM Makine Müh. 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın 10.04.2018 tarih ve 113171 Bölüm öğretim programındaki derslerini ve stajlarını başarı ile tamamladıkları anlaşılan aşağıda adı soyadı bölümü

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.12.2017 335 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 22.03.2018 352 23 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 0.0.2018 32 01 01- Mezuniyetler hk. Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 25.1.219 42 13 KARARLAR 2- Mezuniyetler hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın 24.1.219 tarih

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 31.07.2018 373 01 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 09.05.2017 298 19 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 29.05.208 36 0 0- Mezuniyetler hk. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 8.0.017 01-05 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan V. Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR: 01-

Detaylı

ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ

ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01- Kayıt Sildirme Talepleri hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 28.08.2018 tarih ve 225357 sayılı, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 27.08.2018 tarih ve 224666 sayılı yazıları ile İnşaat

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 24.01.2017 281 16 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ(Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 18.12.2018 396 01 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.03.2018 351 31 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 24.07.2018 371 01 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.11.2018 390 01 01-Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 31.01.2017 282 13 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan

Detaylı

TOPLANTIYA KATILANLAR

TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan) Prof.Dr.Ata Utku AKÇİL Prof.Dr.Celalettin BAŞYİĞİT Prof.Dr.Birol KILIÇ Doç.Dr.Ecir Uğur KÜÇÜKSİLLE Doç.Dr. Sibel KAPLAN Yrd.Doç.Dr. Şevki Yılmaz GÜVEN

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 23.01.2018 342 21 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 13.03.2019 408 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı i Toplantı Sayısı Karar Sayısı 29.03.2017 292 27 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan V.)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 1.01.2018 341 20 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 31.1.217 328 32 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 12.09.2017 319 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 26.03.2019 410 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 02.05.2017 297 22 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 04.04.2017 293 24 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

Öğretim Dili (2) Temel Bilim Eğitimi (4) 1. Yarıyıl (30 AKTS)

Öğretim Dili (2) Temel Bilim Eğitimi (4) 1. Yarıyıl (30 AKTS) Ek 4: Tam Müfredat Formu (1) (Değişik: G.Ü. Senatosunun 21/3/2018 tarihli, 03 sayılı toplantısı, 2018/31 sayılı karar) Ders kategorisi için kısaltmaları kullanınız: Ders adı, kredisi, önkoşulları, seçmeli

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 6.11.218 389 1 1- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 23.10.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 08.08.2017 313 33 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 15.03.2017 289 25 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

1.Sınıf / Güz Dönemi

1.Sınıf / Güz Dönemi SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PLANI (BİRİNCİ VE İKİNCİ ÖĞRETİM) 2015 %25 V1 DERS PLANI (2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI 1. SINIFTAN İTİBAREN) Açıklama:

Detaylı

kanalıyla ilgili öğrenciye bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgili öğrenciye bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1-07 Haziran 016 4 1-1 Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Nazmi OTLU nun başkanlığında 07 Haziran 016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: İnşaat Mühendisliği

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 05 Kasım 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Kazım GÖRGÜLÜ nün başkanlığında 12 Ağustos 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Bilgisayar Mühendisliği Bölüm

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 10.01.2017 278 20 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

2009 MÜFREDATI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİM PLANI SINIF: 1 DÖNEM: GÜZ. Ders Kodu Dersin Adı T P K ECTS Ders Tipi

2009 MÜFREDATI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİM PLANI SINIF: 1 DÖNEM: GÜZ. Ders Kodu Dersin Adı T P K ECTS Ders Tipi 2009 MÜFREDATI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ EĞİTİM PLANI SINIF: 1 DÖNEM: GÜZ Aİ 101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I 2 0 2 2 ZORUNLU MM 101 GENEL MATEMATİK-I 3 0 3 5 ZORUNLU MM 103 LİNEER

Detaylı

EŞDEĞER KABUL EDİLEN DERSLER LİSTESİ (Son Güncellenme Tarihi: ) AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (Makine Mühendisliği Bölümü)

EŞDEĞER KABUL EDİLEN DERSLER LİSTESİ (Son Güncellenme Tarihi: ) AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (Makine Mühendisliği Bölümü) 2014-2015 ve 2015-2016 Yaz Okulu verilerine göre başka üniversitelerden alınmış ve ce eşdeğer kabul edilmiş derslerin listesi aşağıya çıkarılmıştır. Öğrencilerimizin 2016-2017 Yaz Döneminde bu listede

Detaylı

I. YARIYIL (1. SINIF GÜZ DÖNEMİ) 2012 %25 DERS PLANI. Ders Saati İle İlgili Komisyon Görüşü Uygun Uygun Değil

I. YARIYIL (1. SINIF GÜZ DÖNEMİ) 2012 %25 DERS PLANI. Ders Saati İle İlgili Komisyon Görüşü Uygun Uygun Değil EK-1 Muafiyet Formu Açıklama: un ders saatini muafiyet için uygun görmemesi durumunda dersin içeriğinin uygunluk kontrolüne gerek bulunmamaktadır. Öğrenci No: Sayfa 1/4 I. YARIYIL (1. SINIF GÜZ DÖNEMİ)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 16.08.2017 315 20 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (Makine Mühendisliği Bölümü)

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ (Makine Mühendisliği Bölümü) 2014-2015, 2015-2016 ve 2016-2017 Yaz Okulu verilerine göre başka üniversitelerden alınmış ve ce eşdeğer kabul edilmiş derslerin listesi aşağıya çıkarılmıştır. Öğrencilerimizin 2017-2018 Yaz Döneminde

Detaylı

Makine Mühendisliği Bölümü

Makine Mühendisliği Bölümü BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ Makine Mühendisliği Bölümü Tanıtım Bülent Ecevit Üniversitesi, Makina Mühendisliği Bölümü lisans programı, 1 yıl isteğe bağlı hazırlık sınıfı eğitiminden

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.08.2018 375 01 01- Kayıt Sildirme Talepleri hk. Endüstri Mühendisliği

Detaylı

SEYDİŞEHİR AHMET CENGİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI VE AKTS (ECTS) KREDİLERİ

SEYDİŞEHİR AHMET CENGİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI VE AKTS (ECTS) KREDİLERİ SEYDİŞEHİR AHMET CENGİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI VE KREDİLERİ NORMAL ÖĞRETİM 1. SINIF 1.YARIYIL 0370020008 Bilgisayar Destekli Teknik

Detaylı

Ders Planı (2013) FIZ1001 Fizik MDB1031 İleri İngilizce I MAT1071 Matematik KIM1170 Genel Kimya GIM1011

Ders Planı (2013) FIZ1001 Fizik MDB1031 İleri İngilizce I MAT1071 Matematik KIM1170 Genel Kimya GIM1011 1.Yıl - Güz Yarıyılı Ders Planı (2013) FIZ1001 Fizik 1 3 0 2 4 5 MDB1031 İleri İngilizce I 3 0 0 3 3 MAT1071 Matematik 1 3 2 0 4 6 KIM1170 Genel Kimya 3 0 2 4 5 GIM1011 Gemi İnşaatı ve Gemi Makineleri

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 21.03.2017 290 30 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 16.1.218 386 1 1- Kayıt Silme hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 01 Ekim 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 20.09.2010

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 11.07.2017 308 34 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı KARARLAR 22.01.2019 401 17 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği

Detaylı

DERS KODU DERS ADI T U K AKTS

DERS KODU DERS ADI T U K AKTS 1. SINIF GÜZ YARIYILI (1. YY) MAT110 Matematik I 3 2 4 5 FIZ110 Fizik I 3 2 4 5 KIM110 Kimya 3 0 3 5 MAK110 Makine Mühendisliğine Giriş 2 0 2 3 MAK111 Teknik Resim 2 2 3 6 TUR101 Türk Dili I 2 0 2 2 ATA101

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 07.03.2017 288 24 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TEKLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17.07.2017 354 01-03 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 11.10.2017 373 01-15 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR

Detaylı

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI. Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97

T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI. Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97 T.C. MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ MUĞLA SAĞLIK YÜKSEKOKULU YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi: 04.03.2014 Toplantı No: 97 Yüksekokulumuz Yönetim Kurulu aşağıda belirtilen gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 18.07.2017 310 35 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

1. SINIF 1.YARIYIL DERSİN AKTS KODU ÖN ŞARTLAR 1,2. (ECTS) 0370020008 Bilgisayar Destekli Teknik Resim I 4 4+1+0 4,5 5 TOPLAM KREDİ 20,5 30. Ek-3.

1. SINIF 1.YARIYIL DERSİN AKTS KODU ÖN ŞARTLAR 1,2. (ECTS) 0370020008 Bilgisayar Destekli Teknik Resim I 4 4+1+0 4,5 5 TOPLAM KREDİ 20,5 30. Ek-3. Ek-3.a T.C. NECMETTİN ERBAKAN ÜNİVERSİTESİ SEYDİŞEHİR AHMET CENGİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI NORMAL ÖĞRETİM MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI VE KREDİLERİ 1. SINIF 1.YARIYIL

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 18 Şubat 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 14.02.2019

Detaylı

2016 MÜFREDATI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ (İÖ) EĞİTİM PLANI

2016 MÜFREDATI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ (İÖ) EĞİTİM PLANI 2016 MÜFREDATI MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ / ENERJİ SİSTEMLERİ MÜHENDİSLİĞİ (İÖ) EĞİTİM PLANI SINIF: 1 DÖNEM: GÜZ ESAI 101 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I 2016 2 0 2 2 Z ESM 101 GENEL MATEMATİK-I 2016 3

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 13.02.2018 345 19 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

1.Sınıf / Güz Dönemi

1.Sınıf / Güz Dönemi SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PLANI (BİRİNCİ VE İKİNCİ ÖĞRETİM) 2012 %25 V5 DERS PLANI (2017-2018 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI İKİNCİ ve ÜST SINIFLAR) Açıklama:

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 18 Kasım 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI Karar Tarihi Toplantı Sayısı Karar Numarası 3.08.200 25 28-32 İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Yönetim

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 26.09.2017 322 41 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ :03/05/2017 TOPLANTI SAYISI :2017/17 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 03/05/2017 Çarşamba günü Enstitü Müdürü Prof.Dr. Mehmet

Detaylı

Hazırlık Sınıfı. 1.Sınıf / Güz Dönemi

Hazırlık Sınıfı. 1.Sınıf / Güz Dönemi SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PLANI (BİRİNCİ VE İKİNCİ ÖĞRETİM) 2012 %25 V2 DERS PLANI (2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN) Hazırlık Sınıfı

Detaylı

1.Sınıf / Güz Dönemi

1.Sınıf / Güz Dönemi SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PLANI (BİRİNCİ VE İKİNCİ ÖĞRETİM) 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NDAN İTİBAREN 1.Sınıf / Güz Dönemi FIZ-137 KIM-607 Fizik

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2018/005-01: Kimya Anabilim Dalı 140707504 numaralı Yüksek Lisans öğrencisi İsmail GÜZEY in Yüksek Lisans Tez Savunmasını 07.12.2017 tarihinde yapılarak Enstitümüze sunulmuştur. Yönetim Kurulunda

Detaylı

Hazırlık Sınıfı. 1.Sınıf / Güz Dönemi

Hazırlık Sınıfı. 1.Sınıf / Güz Dönemi SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PLANI (BİRİNCİ VE İKİNCİ ÖĞRETİM) 2012 %25 V3 DERS PLANI (2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINDAN İTİBAREN) Hazırlık Sınıfı

Detaylı

II. Öğretim Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat KMÜ4497 Mühendislik Projeleri 14 Mayıs

II. Öğretim Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat KMÜ4497 Mühendislik Projeleri 14 Mayıs Sayfa-- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 09 Nisan 208 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-: Kimya Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 03.04.208

Detaylı

Sonuç (Harf Olarak Karşılığı) ORM402. Arda Artuna BA. Erkan YİĞİT CC. Prof.Dr. Cahit BALABANLI Dekan (İmza)

Sonuç (Harf Olarak Karşılığı) ORM402. Arda Artuna BA. Erkan YİĞİT CC. Prof.Dr. Cahit BALABANLI Dekan (İmza) 19.06.2012 308 1 1- Doç.Dr. Süleyman GÜLCÜ, Yrd.Doç.Dr. Mehmet EKER, Yrd.Doç.Dr. İbrahim Halil ÖZDAMAR ve Yrd.Doç.Dr. Mehmet TOPAY ın Not Düzeltme İstekleri Orman Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 18.06.2012

Detaylı

1.Yarıyıl. 2.Yarıyıl

1.Yarıyıl. 2.Yarıyıl 1.Yarıyıl 1 ENG 101 YABANCI DİL 1 4 0 0 2 Zorunlu 2 FİZ-103 FİZİK-I 4 0 0 6 Zorunlu 3 FİZ-156 FİZİK LABORATUVARI 0 0 2 2 Zorunlu 4 İMM-151 BİLGİSAYAR DESTEKLİ TEKNİK RESİM 3 1 0 4 Zorunlu 5 İMM-153 ÖLÇME

Detaylı

UNV13101 TÜRK DİLİ-I Z UNV13103 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I Z UNV13105 İNGİLİZCE-I Z

UNV13101 TÜRK DİLİ-I Z UNV13103 ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ-I Z UNV13105 İNGİLİZCE-I Z II.YARI I.YARI (20 Nisan 2016 tarihli ve 74 sayılı Senato toplantısının 8 nolu karar ekidir.) EK: 3 KIRKLARELĠ ÜNĠVERSĠTESĠ MÜHENDĠSLĠK FAKÜLTESĠ MAKĠNE MÜHENDĠSLĠĞĠ PROGRAMI EĞĠTĠM PLANI (2016-2017 eğitim-öğretim

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 21 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 23.02.2018 33 1-1 Fakültemiz Dekan V. Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman KAVASOĞLU başkanlığında Fakülte Yönetim Kurulumuz aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 04.10.2017 324 38 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 05.03.2019 407 01- Her Dönem Açılan ler hk. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 18.10.2017 326 39 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİRİNCİ VE İKİNCİ EĞİTİM PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİRİNCİ VE İKİNCİ EĞİTİM PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİRİNCİ VE İKİNCİ EĞİTİM PROGRAMI 1-11 EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI I. YARIYIL MM 11 GENEL MATEMATİK-I- 3 3 MM 13 LİNEER CEBİR MM 15 FİZİK-I

Detaylı

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİRİNCİ VE İKİNCİ EĞİTİM PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI

T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİRİNCİ VE İKİNCİ EĞİTİM PROGRAMI EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI T.C. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ BİRİNCİ VE İKİNCİ EĞİTİM PROGRAMI 011-01 EĞİTİM-ÖĞRETİM PLANI I. YARIYIL MM 101 GENEL MATEMATİK-I- 3 0 3 3 MM 103 LİNEER CEBİR

Detaylı

1. SINIF 1.YARIYIL DERSİN ADI T+U+L KREDİ

1. SINIF 1.YARIYIL DERSİN ADI T+U+L KREDİ SEYDİŞEHİR AHMET CENGİZ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ 2017-2018 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS MÜFREDATI VE KREDİLERİ NORMAL ÖĞRETİM 1. SINIF 1.YARIYIL 0370020008 Bilgisayar Destekli Teknik

Detaylı

1.Sınıf / Güz Dönemi

1.Sınıf / Güz Dönemi SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ DERS PLANI (BİRİNCİ VE İKİNCİ ÖĞRETİM) 2012 %25 V4 DERS PLANI (2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI NDAN İTİBAREN) 1.Sınıf / Güz

Detaylı

Tablo 5.1. Sekiz Yarıyıllık Lisans Eğitim-Öğretim Planı

Tablo 5.1. Sekiz Yarıyıllık Lisans Eğitim-Öğretim Planı Tablo 5.1. Sekiz Yarıyıllık Lisans Eğitim-Öğretim Planı HİTİT ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ MAKİNA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜMÜ 8 YARIYILLIK LİSANS EĞİTİM-ÖĞRETİM PROGRAMI BİRİNCİ YIL BİRİNCİ YARIYIL Ders

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Prof. Dr. Bekir Erol AK BAŞKAN Prof. Dr. Salih AYDEMİR Prof. Dr. Tahir POLAT Prof. Dr. İzzet AÇAR Doç. Dr. Osman ÇOPUR Doç.Dr. Sabri YURTSEVEN Fak. Sek. Servet SARI RAPORTÖR Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan

Detaylı

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ. Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ MUAFİYET VE İNTİBAK İŞLEMLERİ YÖNERGESİ Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: Bu Yönergenin amacı, Selçuk Üniversitesi Teknoloji Fakültesi'ne yeni kayıt

Detaylı