T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı"

Transkript

1 T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan V.) Prof.Dr.Celalettin BAŞYİĞİT Prof.Dr.Ata Utku AKÇİL Prof.Dr.Birol KILIÇ Doç.Dr. Sibel KAPLAN Doç.Dr.Ecir Uğur KÜÇÜKSİLLE Yrd.Doç.Dr. Şevki Yılmaz GÜVEN TOPLANTIYA KATILMAYANLAR KARARLAR 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Jeofizk Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın bila tarih ve sayılı, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Bölüm öğretim programındaki derslerini ve stajlarını başarı ile tamamladıkları anlaşılan aşağıda adı soyadı bölümü numarası belirtilen 70 (yetmiş) öğrencinin mezuniyetlerinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

2 S.No ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01 Yunus ALVER İnşaat Müh. 02 Mustafa TUNCAY İnşaat Müh. 03 Fatma Gül ÖZCAN İnşaat Müh. 04 Mükremin KARAÇOR İnşaat Müh. 05 Emre ERTÜRK İnşaat Müh. 06 Gizem ÇAY İnşaat Müh. 07 Ceren YAKA İnşaat Müh. 08 İbrahim BAYRAM İnşaat Müh. 09 Furkan ACAR İnşaat Müh. 10 Ahmet Emre YILDIZ İnşaat Müh. 11 Tuğçe HİLAL İnşaat Müh. 12 Süleyman VEREN İnşaat Müh. 13 Mutlu İrem KARTLI İnşaat Müh. 14 Veysel SASA İnşaat Müh. 15 Burak AKTAŞ İnşaat Müh. 16 Mehmet KARAHAN İnşaat Müh. 17 Deniz TOPLU İnşaat Müh. 18 Enes POLAT İnşaat Müh. 19 Adem AYDEMİR İnşaat Müh. 20 Sena Gülsüm GÜR İnşaat Müh. 21 Şaban DOĞAN İnşaat Müh. 22 Sönmez KARTAL İnşaat Müh. 23 Halim KIYAK İnşaat Müh. 24 Hacı Ahmet DEMİREL İnşaat Müh. 25 Şahin KANTAR İnşaat Müh. 26 Oğuzhan VURAL İnşaat Müh. 27 Ebu Bekir ÖRGÜ İnşaat Müh. 28 Ahmet Can SUNGUR İnşaat Müh. 29 Bekir SUCU İnşaat Müh. 30 Muhammet Enes DEMİREL İnşaat Müh. 31 Seda KARAKUŞ İnşaat Müh. 32 Burcu RÜŞVENLİ İnşaat Müh. 33 Yasin MOHAMMADY İnşaat Müh. 34 Hatice AKÇA İnşaat Müh. 35 Metin ÇELİK İnşaat Müh. 36 Halime ULUIŞIK İnşaat Müh. 37 Murat TEMEL Makine Müh. 38 Furkan YILMAZ Makine Müh. 39 Şeyma Simge TALAY Makine Müh. 40 Yiğit ERŞAHİN Makine Müh. 41 Birol SARICA Makine Müh. 42 Emrullah ÖZDEŞ Jeoloji Müh. 43 Enez SAMAN Jeoloji Müh. 44 Ahmet ÇAPKIN Jeoloji Müh. 45 Eda CINIK Jeofizik Müh. 46 Burak ÖZTÜRK Maden Müh.

3 47 Oğuzhan NAROĞLU Maden Müh. 48 Kübra AYGÜN Elek. Hab. Müh. 49 Elçin ÖZALP Kimya Müh. 50 Melike ORBAY Kimya Müh. 51 Bahar ÇAĞLAYAN Kimya Müh. 52 Ayşe ŞEN Kimya Müh. 53 Demet DEMİREL Kimya Müh. 54 Ömer MERKİT Kimya Müh. 55 Kübra ÖZGÜN Kimya Müh. 56 Ali AYAN Endüstri Müh. 57 Ferhat GÜMÜŞSOY Bilgisayar Müh. 58 Burcu TEKKAYA Bilgisayar Müh. 59 Ebru KOLAK Bilgisayar Müh. 60 Şenay ULAM Bilgisayar Müh. 61 Aslı ÇAVUŞ Bilgisayar Müh. 62 Talha BADİK Bilgisayar Müh. 63 Melis MULTU Bilgisayar Müh. 64 Münür KOÇAK Bilgisayar Müh. 65 Hesna AKAY Bilgisayar Müh. 66 Hatice Betül GÜÇLÜ Bilgisayar Müh. 67 Murat ASLAN Bilgisayar Müh. 68 Eren KILINÇARSLAN Bilgisayar Müh. 69 Handan BUDAK Bilgisayar Müh. 70 Ahmet Sait PALAMUT Bilgisayar Müh. 02- Kayıt Silme hk. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Aşağıda adı, soyadı, bölümü yazılı olan öğrencinin kendi isteği ile kaydının silinmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Adı-Soyadı Numarası Bölümü Emre Coşkun KARACA Elek. Hab. Müh.

4 03- Özel Öğrenci Maide Alev KAPLAN hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve eğitim öğretim yılında özel öğrenci olarak Uludağ Üniversitesi nde öğrenim gören Fakültemiz numaralı Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencisi Maide Alev KAPLAN ın aldığı derslere ait transkriptin bölümden geldiği şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Daha önce devam ettiği lisans Sayılacağı bölüm dersi Notu programında aldığı ders Fizik II FIZ-126 Fizik II FF Matematik II MAT-128 Matematik II FF İngilizce II ING-102 İngilizce II CC Türk Dili II TUR-270 Türk Dili II DC Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ATA-260 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II DC Kütle ve Enerji Denkliği GDM-201 Enerji ve Kütle Denkliği FD İstatiksel Yöntemler ZTB-500 İstatistik ve Deneme Metotları CC Mühendislik Matematiği MAT-217 Mühendislik Matematiği FF 04- Ekle-Sil Talepleri hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, tarih ve sayılı yazıları ve ekleri incelendi. Fakültemiz Bölümlerinde okuyan aşağıda adı, soyadı, numarası, bölümü yazılı öğrencilerin ders ekleme ve silme işlemlerinin bölümlerden geldiği aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Bölümü Numarası Adı Soyadı Silinecek Ders Eklenecek Ders İnşaat Fatih ŞAFAK INS 266 S-1 Yapı Bilgisi - Müh. İnşaat Müh Kubilay ILICA INS-433 Tünel Mühendisliği INS-433 Tünel Mühendisliği (S-2 Seçmeli Ders) (REDDİNE S2 Seçimlik Derse Etkisi Yok)

5 05- Mimarlık Fakültesi Ders Görevlendirmesi hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Mimarlık Fakültesi Mimarlık Bölümünde eğitim öğretim yılı güz yarıyılında okutulacak olan aşağıdaki dersleri vermek üzere karşılarında yazan Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinin Dersin Adı Kredi Görevlendirilen Öğretim Üyesi MİM-477 Çelik Yapılar (SI) 2+0 Yrd.Doç.Dr. İ.Devran ÇELİK MİM-351 Yapı Statiği 2+0 Yrd.Doç.Dr. Mustafa TÜRKMEN 06- Farabi Öğrencileri hk. Endüstri Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Farabi Değişim Programı kapsamında, eğitim öğretim yılı güz ve bahar yarıyılında Kocaeli Üniversitesi nde eğitim alan Fakültemiz Endüstri Mühendisliği öğrencisi nolu Merve GEDİK ve Gazi Üniversitesinde eğitim alan nolu Merve PANCAR ın alacağı dersler ile ilgili öğrenim anlaşmalarının bölümden geldiği şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

6

7 07- Öğrenci Bülent KORKMAZ ın Yaz Okulunda Ders Alma Talebi hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü nolu öğrencisi Bülent KORKMAZ ın eğitim öğretim yılı yaz okulunda ÇEV209 kodlu Statik ve Mukavemet dersini Akdeniz Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü nden alma talebinin bölüm görüşü doğrultusunda uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 08-Prof.Dr. Mustafa Nuri DOLMAZ ın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Mustafa Nuri DOLMAZ ın, SDÜ-BAP 4453-YL1-15 nolu proje ile ilgili arazi çalışması yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Temmuz 2017 tarihlerinde 4 (dört) gün yolluk ve yevmiyesi SDÜ-BAP 4453-YL1-15 nolu projeden karşılanmak üzere Sandıklı/Afyonkarahisar da 09-Prof.Dr. Mehmet Cengiz KAYACAN ın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Mehmet Cengiz KAYACAN ın, İzmir Organize Sanayisine düzenlenecek olan teknik geziye katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 20 Temmuz 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluksuz-yevmiyesiz olarak İzmir de 10-Prof.Dr. Ertuğrul DURAK ın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Ertuğrul DURAK ın, staj denetimi yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 21 Temmuz 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluk ve yevmiyesi Fakülte Bütçesinden karşılanmak üzere Antalya da

8 11-Prof.Dr. Ali BOLATTÜRK ün Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Ali BOLATTÜRK ün, staj denetimi yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 21 Temmuz 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluk ve yevmiyesi Fakülte Bütçesinden karşılanmak üzere Aydın da 12-Prof.Dr. Tuncay YİĞİT in Yurt Dışı Görevlendirmesi hk. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Tuncay YİĞİT in, 6 th International Eurosian Conference on Mathematical Sciences and Applications Kongresine bildiri sunmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Ağustos 2017 tarihlerinde yolluk, 3 (üç) gün yurt dışı yevmiyesi ve 400Euro katılım giderleri Fakülte bütçesinden karşılanmak üzere 6 (altı) gün yevmiyesiz olarak toplam 9 (dokuz) gün Budapeşte/Macaristan da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 13-Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ nin Yurt Dışı Görevlendirmesi hk. Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ nin, Washington DC, Rosslyn, VA da düzenlenecek olan Institute of Electrical and Electronics (IEEE) International Committee on Electromagnetic Safety (ICES) toplantısında çalışmalar yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Ağustos 2017 tarihlerinde yolluk, 3 (üç) gün yurt dışı yevmiyesi ve 150USD katılım giderleri ve vize işlemleri ücretinin /SDÜ numaralı Güdümlü Projeden karşılanmak üzere 4 (dört) gün yevmiyesiz olarak toplam 7 (yedi) gün Washington /Amerika Birleşik Devletleri nde görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

9 14-Doç.Dr. Gülcan ÖZKAN nın Yurt Dışı Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Gülcan ÖZKAN ın, Upsala da düzenlenecek olan 15 th Euro Fed Lipid Congress Oil, Fats and Lipids: New Technologies and Applications for a Healthier Life adlı uluslararası kongrede 5 adet poster sunumla katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Ağustos 2017 tarihlerinde yolluk, 4 (dört) gün yurt dışı yevmiyesi ve 125Euro katılım giderleri /SDÜ numaralı Güdümlü Projeden karşılanmak üzere 2 (iki) gün yevmiyesiz olarak toplam 6 (altı) gün Upsala/İsveç de görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 15-Prof.Dr. Ümran ESENDEMİR in Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Ümran ESENDEMİR in, staj denetimi yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 28 Temmuz 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluk ve yevmiyesi Fakülte Bütçesinden karşılanmak üzere Antalya da 16-Doç.Dr. Hülya GÜL ün Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Hülya GÜL ün, T.C. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü tarafından 5746 sayılı kanun kapsamında Elvan Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Ar-Ge Merkezinin 4. Yıl Faaliyetini yerinde incelemek ve hakem değerlendirmesinde bulunmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 28 Temmuz 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluksuz - yevmiyesiz olarak İstanbul da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

10 17-Doç.Dr. Nevzat Özgü YİĞİT ile Yrd.Doç.Dr. Hasan KÖSEOĞLU nun Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyeleri Doç.Dr. Nevzat Özgü YİĞİT ile Yrd.Doç.Dr. Hasan KÖSEOĞLU nun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, MEMKON projesi kapsamında Modern Karton A.Ş. ye ait Su Geri Kazanım Tesisinde pilot çalışmalar ve toplantılar geliştirmek üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 31 Temmuz 01 Ağustos 2017 tarihlerinde 5 (beş) gün yolluksuz - yevmiyesiz olarak Çorlu/Tekirdağ da görevlendirilmelerinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 18-Doç.Dr. Mustafa Reşit USAL ın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Mustafa Reşit USAL ın, staj denetimi yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 27 Temmuz 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluk ve yevmiyesi Fakülte Bütçesinden karşılanmak üzere Konya da 19- Yrd.Doç.Dr. Dinçer BURAN ın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Dinçer BURAN ın, staj denetimi yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 27 Temmuz 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluk ve yevmiyesi Fakülte Bütçesinden karşılanmak üzere Manisa da

11 20- Yrd.Doç.Dr. Mevlüt ERSOY un Yurt Dışı Görevlendirmesi hk. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Mevlüt ERSOY un, 6 th International Eurosian Conference on Mathematical Sciences and Applications Kongresine bildiri sunmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Ağustos 2017 tarihlerinde yolluk, 3 (üç) gün yurt dışı yevmiyesi ve 350Euro katılım giderleri Fakülte bütçesinden karşılanmak üzere 6 (altı) gün yevmiyesiz olarak toplam 9 (dokuz) gün Budapeşte/Macaristan da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 21- Yrd.Doç.Dr. Özlem SELÇUK KUŞÇU nun Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Özlem SELÇUK KUŞÇU nun, Pamukkale Üniversitesi nde yapılacak olan sınava jüri üyesi olarak katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 25 Temmuz 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluksuz-yevmiyesiz olarak Denizli de 22-Yrd.Doç.Dr. Erkan KARACABEY in Yurt Dışı Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Erkan KARACABEY in, Upsala da düzenlenecek olan 15 th Euro Fed Lipid Congress Oil, Fats and Lipids: New Technologies and Applications for a Healthier Life adlı uluslararası kongrede 1 adet poster sunumla katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Ağustos 2017 tarihlerinde yolluk, 4 (dört) gün yurt dışı yevmiyesi ve 125Euro katılım giderleri /SDÜ numaralı Güdümlü Projeden karşılanmak üzere 2 (iki) gün yevmiyesiz olarak toplam 6 (altı) gün Upsala/İsveç de görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

12 23-Arş.Gör. Sebahattin Serhat TURGUT un Yurt Dışı Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör. Sebahattin Serhat TURGUT un, Upsala da düzenlenecek olan 15 th Euro Fed Lipid Congress Oil, Fats and Lipids: New Technologies and Applications for a Healthier Life adlı uluslararası kongrede 1 adet poster sunumla katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Ağustos 2017 tarihlerinde yolluk, 4 (dört) gün yurt dışı yevmiyesi ve 125Euro katılım giderleri /SDÜ numaralı Güdümlü Projeden karşılanmak üzere 2 (iki) gün yevmiyesiz olarak toplam 6 (altı) gün Upsala/İsveç de 24-Arş.Gör. Salih EROĞLU nun Yurt Dışı Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör. Salih EROĞLU nun, Upsala da düzenlenecek olan 15 th Euro Fed Lipid Congress Oil, Fats and Lipids: New Technologies and Applications for a Healthier Life adlı uluslararası kongrede 1 adet poster sunumla katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Ağustos 2017 tarihlerinde yolluk, 4 (dört) gün yurt dışı yevmiyesi ve 125Euro katılım giderleri /SDÜ numaralı Güdümlü Projeden karşılanmak üzere 2 (iki) gün yevmiyesiz olarak toplam 6 (altı) gün Upsala/İsveç de görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 25-Arş.Gör.Dr. Emrah ÖZTÜRK ün Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör.Dr. Emrah ÖZTÜRK ün, Temiz Üretim Semineri vermek üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 03 Ağustos 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluksuz-yevmiyesiz olarak Lüleburgaz/Kırklareli de

13 26-Uzm.Dr. Hatice Evrim TÜTÜNSATAR ın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Jeofizik Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Uzman Dr. Hatice Evrim TÜTÜNSATAR ın, Seleukeia Sidera /Bayat antic kazı çalışmalarında Jeofizik araştırmalara katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 31 Temmuz - 31 Ağustos 2017 tarihlerinde 1 (bir) ay yolluksuz-yevmiyesiz olarak Gönen/Isparta da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 27-Arş.Gör. Melis TAŞKIN ın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör. Melis TAŞKIN ın, Akdeniz Üniversitesi nde Doktora Tez çalışması yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 20 Temmuz 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluksuz-yevmiyesiz olarak Antalya da 28- Arş.Gör. Mustafa ÜSTÜNDAĞ ın Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör. Mustafa ÜSTÜNDAĞ ın, staj denetimi yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 21 Temmuz 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluk ve yevmiyesi Fakülte Bütçesinden karşılanmak üzere Antalya da 29- Arş.Gör. Ece SÖĞÜT ün Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör. Ece SÖĞÜT ün, iki ayrı öğrencinin staj denetimi yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Temmuz 2017 tarihlerinde 2 (iki) gün yolluk ve yevmiyesi Fakülte Bütçesinden karşılanmak üzere Eskişehir de

14 30- Arş.Gör. Ece SÖĞÜT ün Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör. Ece SÖĞÜT ün, staj denetimi yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 31 Temmuz 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluk ve yevmiyesi Fakülte Bütçesinden karşılanmak üzere Denizli de 31- Arş.Gör. Salih EROĞLU nun Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim elemanı Arş.Gör. Salih EROĞLU nun, iki ayrı öğrencinin staj denetimi yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Temmuz 2017 tarihlerinde 2 (iki) gün yolluk ve yevmiyesi Fakülte Bütçesinden karşılanmak üzere Köyceğiz/Muğla da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 32- Dr. Yunardi nin Öğretim Hareketliliği Kapsamında Ders Vermesi hk. Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Syiah Kuala Üniversitesi (Endonezya) öğretim elemanlarından Dr. Yunardi nin, Mevlana Değişim Programı kapsamında eğitim öğretim yılında Kasım 2017 tarihleri arasında 14 gün süreyle Fakültemiz Kimya Mühendisliği Bölümünde seminer vermesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 33- Yrd.Doç.Dr. Gözde ÖZKAN TÜKEL in Ders Telafisi hk. Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ile ekleri incelendi. Isparta Meslek Yüksekokulu, Finas, Bankacılık ve Siğortacılık Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Gözde ÖZKAN TÜKEL, Temmuz 2017 tarihlerinde 4 (dört) gün süreyle görevli olduğundan ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

15 DersinAdı MAT-128 Matematik II H şubesi MAT-128 Matematik II J şubesi MAT-128 Matematik II H şubesi MAT-128 Matematik II J şubesi Dersin Kredisi Dersin Yapıldığı Tarih Dersin Telafi Edileceği Tarih 5 AKTS AKTS AKTS AKTS Dr. Öznur ÖLMEZ in Ders Telafisi hk. Tekstil Mühendisliği Bölümü nde ders veren Dr. Öznur ÖLMEZ in tarihli dilekçesi incelendi. Fakültemiz Tekstil Mühendisliği Bölümünde Matematik I dersini yaz okulunda veren Dr. Öznur ÖLMEZ in, ders programının geç açıklanması nedeniyle yapamadığı dersin telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. DersinAdı Dersin Dersin Telafi Edileceği Dersin Yapılacağı Yer Kredisi Tarih Matematik I (A,C ve E şubeleri) 5 AKTS (09:00-17:30) Fen Edebiyat Fakültesi 168 nolu salon 35-Yrd.Doç.Dr. Erkan KARACABEY in Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Erkan KARACABEY in, 4 öğrencinin staj denetimini yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre Temmuz 2017 tarihlerinde, 2 (iki) gün yolluk ve yevmiyesi Fakülte bütçesinden karşılanmak üzere Ankara da

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 30.05.2017 301 13 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 05.12.2017 334 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 27.02.2018 348 21 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 23.05.2017 300 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 28.11.2017 333 17 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 26.12.2017 338 06 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 09.05.2017 298 19 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 12.04.2017 294 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 22.05.2018 360 01 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 16.05.2017 299 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 30.01.2018 343 11 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 21.11.2017 332 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 07.11.2017 329 24 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

S.N. ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01 Mustafa SAĞLAM Makine Müh.

S.N. ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01 Mustafa SAĞLAM Makine Müh. 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın 10.04.2018 tarih ve 113171 Bölüm öğretim programındaki derslerini ve stajlarını başarı ile tamamladıkları anlaşılan aşağıda adı soyadı bölümü

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 25.1.219 42 13 KARARLAR 2- Mezuniyetler hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın 24.1.219 tarih

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 24.01.2017 281 16 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ(Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.11.017 330 14 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 11.07.2017 308 34 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 0.0.2018 32 01 01- Mezuniyetler hk. Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 29.05.208 36 0 0- Mezuniyetler hk. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 31.01.2017 282 13 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 04.04.2017 293 24 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ

ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01- Kayıt Sildirme Talepleri hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 28.08.2018 tarih ve 225357 sayılı, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 27.08.2018 tarih ve 224666 sayılı yazıları ile İnşaat

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 20.02.2018 346 19 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 12.09.2017 319 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 15.03.2017 289 25 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 02.05.2017 297 22 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 21 Mart 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 14.03.2018

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 06.06.2017 302 26 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 08.08.2017 313 33 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 13.03.2019 408 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 24.07.2018 371 01 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 21.03.2017 290 30 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı i Toplantı Sayısı Karar Sayısı 29.03.2017 292 27 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan V.)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 06.03.2018 350 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 04.12.2018 393 01 01- Öğrenci Doğukan ÜNAL ın Refakatçı Talebi hk.

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 05 Temmuz 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 31.07.2018 373 01 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 14 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 18 Şubat 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 14.02.2019

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 10.10.2017 635 8 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt TÜRK

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.11.2018 390 01 01-Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.12.2017 335 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 28.02.2017 287 25 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 23.01.2018 342 21 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

TOPLANTIYA KATILANLAR

TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan) Prof.Dr.Ata Utku AKÇİL Prof.Dr.Celalettin BAŞYİĞİT Prof.Dr.Birol KILIÇ Doç.Dr.Ecir Uğur KÜÇÜKSİLLE Doç.Dr. Sibel KAPLAN Yrd.Doç.Dr. Şevki Yılmaz GÜVEN

Detaylı

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu.

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 0 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03.05.2017 615 10 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi :06/02/2014 Perşembe Toplantı Sayısı :453 01-Fizik Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Erdal DİKMEN in Amerika ya 02-Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Önder ŞİMŞEK in Üniversitemize

Detaylı

kanalıyla ilgili öğrenciye bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgili öğrenciye bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1-07 Haziran 016 4 1-1 Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Nazmi OTLU nun başkanlığında 07 Haziran 016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: İnşaat Mühendisliği

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 18.12.2018 396 01 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.08.2017 628 16 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

II. Öğretim Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat KMÜ4497 Mühendislik Projeleri 14 Mayıs

II. Öğretim Dersin Adı Telafi Tarihleri Saat KMÜ4497 Mühendislik Projeleri 14 Mayıs Sayfa-- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 09 Nisan 208 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-: Kimya Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 03.04.208

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 10.01.2017 278 20 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 08 Temmuz 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 07.07.2014

Detaylı

Sonuç (Harf Olarak Karşılığı) ORM402. Arda Artuna BA. Erkan YİĞİT CC. Prof.Dr. Cahit BALABANLI Dekan (İmza)

Sonuç (Harf Olarak Karşılığı) ORM402. Arda Artuna BA. Erkan YİĞİT CC. Prof.Dr. Cahit BALABANLI Dekan (İmza) 19.06.2012 308 1 1- Doç.Dr. Süleyman GÜLCÜ, Yrd.Doç.Dr. Mehmet EKER, Yrd.Doç.Dr. İbrahim Halil ÖZDAMAR ve Yrd.Doç.Dr. Mehmet TOPAY ın Not Düzeltme İstekleri Orman Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 18.06.2012

Detaylı

ÖĞRENCİ NO ADI SOYADI BÖLÜM

ÖĞRENCİ NO ADI SOYADI BÖLÜM Fakültemiz ikinci öğretim programında okuyarak % 10 a giren öğrenci listelerinin öğrenci bilgi sisteminden çıkartıldığı gibi uygunluğuna, 2015-2016 eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında 2012/3584 sayılı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 26.04.2017 296 48 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ(Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TEKLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 17.07.2017 354 01-03 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 07.03.2017 288 24 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ : 10/01/2017 TOPLANTI SAYISI : 2017/02 T.C. DÜZCE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Enstitü Yönetim Kurulu 10/01/2017 Salı günü Enstitü Müdürü Prof.Dr. Mehmet

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 8.0.017 01-05 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan V. Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR: 01-

Detaylı

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 08 Nisan 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 05.04.2019

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır.

Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Fakülte Yönetim Kurulumuz 24/03/2015 tarihinde saat 11:00 da Dekan V. Prof. Dr. Ömer CAMCI başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. KARAR 01 Biyoloji Bölüm Başkanlığının 10/03/2015 tarih

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet GÖKCE nin başkanlığında 01 Ekim 2010 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 20.09.2010

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 05 Kasım 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 18 Kasım 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 22.03.2018 352 23 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 14.10.2014 348 14 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. Zuhal YETKİN

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 19.04.2017 20 488-516 Fakülte Yönetim Kurulu 19.04.2017 tarihinde saat 12:00'de Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU TOPLU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR NO

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU TOPLU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR NO T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU TOPLU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR NO 22.09.2016 579 1 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ Prof. Dr. Mevlüt TÜRK

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 21 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 26.04.2017 614 41 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ FEN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI D A Ğ I T I M Üyesi bulunduğunuz Fakültemiz Yönetim Kurulu 27 Eylül 2017 Çarşamba günü saat: 14.00 te aşağıda bulunan gündem maddelerini görüşmek üzere toplanacaktır. Katılımınız hususunda gereğini rica

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 1.01.2018 341 20 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KATILIM TUTANAĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KATILIM TUTANAĞI 25.09.2018 303 10 1- Özel Öğrenci Yasincan ÇELİK in kayıt sildirme talebinin 2- Erasmus Öğrencisi Büşra KOÇYİĞİT in not dönüşümünün 3- Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencisi Ünsal ALTUĞ un kaydının silinmesinin

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 29 Mart 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 13.06.2017 303 22 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 17.07.2018 369 01 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 06.03.018 65 1 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt TÜRK

Detaylı

BÖLÜM/PRORGAM ADI : MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM)

BÖLÜM/PRORGAM ADI : MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM) BÖLÜM/PRORGAM ADI : MAKİNE MÜHENDİSLİĞİ (BİRİNCİ ÖĞRETİM) ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK-MİMARLIK FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI SONUÇLARI BORA SARNIK YILDIZ TEKNİK ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI

İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI İBRAHİM ÖNAL ANADOLU ÖĞRETMEN LİSESİ 2011 LYS SONUÇLARI S. N. ADI SOYADI ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE BÖLÜM 1 OĞUZCAN EREN FATİH ÜNİVERSİTESİ Tıp Fakültesi Tıp (Burslu) 2 ÖMER ÖZ DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ Tıp

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Prof. Dr. Bekir Erol AK BAŞKAN Prof. Dr. Salih AYDEMİR Prof. Dr. Tahir POLAT Prof. Dr. İzzet AÇAR Doç. Dr. Osman ÇOPUR Doç.Dr. Sabri YURTSEVEN Fak. Sek. Servet SARI RAPORTÖR Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan

Detaylı

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ MÜLAKAT SINAVINA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAY LİSTESİ

T.C. HİTİT ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ DÖNEMİ MÜLAKAT SINAVINA KATILMAYA HAK KAZANAN ADAY LİSTESİ BİYOLOJİ ( YÜKSEK LİSANS - ALAN İÇİ) Mülakat Tarihi: 1 Kadir ULUSOY 73,052 36,526 58,750 14,688 65,000 16,250 67,463 2 Ekrem DAĞLAR 67,597 33,798 25,000 6,250 77,700 19,425 59,473 BİYOLOJİ ( YÜKSEK LİSANS

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 24.02.2014 102 01-16 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof.Dr. Menderes COŞKUN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

dişi" î $ a- ' MAM. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan v.) Prof. Dr. Ahmet UYANIK Prof. Dr.

dişi î $ a- ' MAM. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ Prof. Dr. Bekir BATI (Dekan v.) Prof. Dr. Ahmet UYANIK Prof. Dr. FAKÜLTE YÖNETİM KURULU YOKLAMA LİSTESİ TOPLANTI TARİHİ : 19042017 TOPLANTI SAYISI: 14 TOPLANTI SAATI : 11:30 ADI SOYADI imza Prof Dr Bekir BATI (Dekan v) Prof Dr Ahmet UYANIK dişi" î,,,, ;, Prof Dr İsmail

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÇMB 343 Su Temini ve Uzaklaştırma ÇEV 3021 Su Temini ( ) Güz Yarıyılı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ SİVAS CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ ÇMB 343 Su Temini ve Uzaklaştırma ÇEV 3021 Su Temini ( ) Güz Yarıyılı T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in 27 Ağustos 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 15.08.2018

Detaylı

Derslerin Kredisi. TOPLAM KREDİ 30 TOPLAM KREDİ 26,5 BAHAR YARIYILI Kabul Edilen Alınacak. Derslerin Derslerin. Kredisi Dersler

Derslerin Kredisi. TOPLAM KREDİ 30 TOPLAM KREDİ 26,5 BAHAR YARIYILI Kabul Edilen Alınacak. Derslerin Derslerin. Kredisi Dersler Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin, başkanlığında 07 Temmuz 015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 18.06.015

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Orhan TATAR ın başkanlığında 13 Temmuz 2016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi : 03.0.207 Toplantı Sayısı : 00 KARAR 207/00 0: 205-206 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez

Detaylı

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ FEN BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ YÖNETİM KURULU KARARLARI KARAR 2012/012 01: 2011-2012 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı itibariyle Tez Savunma Sınavına girecek öğrencilerin Anabilim Dalları Kurul Kararlarınca önerilen ve Enstitümüz Yönetim Kuruluna sunulan

Detaylı

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ /

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ / T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 32 2017/307-319 04.10.2017 Fakülte Yönetim Kurulumuz, Dekan Vekili Prpf.Dr. Haldun MÜDERRİSOĞLU

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı KARARLAR 22.01.2019 401 17 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği

Detaylı

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ İKTİSADİ VE İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI Fakültemiz Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof.Dr.Ahmet UZUN başkanlığında toplandı.

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1-10 Ağustos 018 8 1-19 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Dr. Öğr. Üyesi Evren GÖLGE nin başkanlığında 10 Ağustos 018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 23.10.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf)

II. ÖĞRETİM (2. Sınıf) Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 16 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: C.Ü. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığının

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 04.02.2008 341 1

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 04.02.2008 341 1 T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ KEÇİBORLU MESLEK YÜKSEKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ YÜKSEKOKUL YÖNETİM KURULU KARARLARI 04.02.2008 341 1 1 GÖREVLENDİRME Yüksekokul Yönetim Kurulumuz; Yüksekokulumuz öğretim elemanı

Detaylı