T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı"

Transkript

1 T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan V.) Prof.Dr.Ata Utku AKÇİL Prof.Dr.Birol KILIÇ Prof.Dr.Celalettin BAŞYİĞİT Doç.Dr. Sibel KAPLAN Doç.Dr.Ecir Uğur KÜÇÜKSİLLE Yrd.Doç.Dr. Şevki Yılmaz GÜVEN TOPLANTIYA KATILMAYANLAR KARARLAR 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazıları ve ekleri incelendi. Bölüm öğretim programındaki derslerini ve stajlarını başarı ile tamamladıkları anlaşılan aşağıda adı soyadı bölümü numarası belirtilen 09 (dokuz) öğrencinin mezuniyetlerinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. S.No ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01 Nevzat YAMANSOY İnşaat Müh. 02 Ahmet SAMANLI İnşaat Müh. 03 Zekeriya ALTUN İnşaat Müh. 04 Kemal ÖZKURT İnşaat Müh. 05 Ahmet ÖZGÜR İnşaat Müh. 06 Mehmet Mustafa ÖZCAN Makine Müh. 07 Alper Burak BAYRAM Makine Müh. 08 Tolga TÜRKOĞLU Maden Müh. 09 Burak YAZ Tekstil Müh.

2 02- Prof.Dr. M.Cengiz KAYACAN ın Yurt Dışı Görevlendirme Değişikliği hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. M.Cengiz KAYACAN ın, International Conference on Engineering Technology and Innovation (ICETI) adlı sempozyumda bildiri sunmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, Mart 2017 tarihlerindeki görevlendirmesinin; Mart 2017 tarihlerinde yolluk, 4 günlük yurt dışı yevmiyesi ve 150,00 Euro katılım giderinin /SDÜ nolu Güdümlü Projeden karşılanmak üzere 4 (dört) gün şeklinde değiştirilerek Bosna Hersek de görevlendirilmesinin ve ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Kodu-Adı T U K Ders Tarihi Telafi Tarihi İmal Usulleri (NÖ) (07:55) İmal Usulleri (İÖ) (09:35) 03- Prof.Dr. Remzi VAROL un Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Makine Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Remzi VAROL un, Proje Önerilerini Değerlendirme Paneli ne katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, Mart 2017 tarihlerinde yolluksuz ve yevmiyesiz olarak 2 (iki) gün Ankara da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 04- Prof.Dr. Emin Cafer ÇİLEK in Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Maden Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Maden Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Emin Cafer ÇİLEK in, BİDEB 2214 A VE 2219 Maden Paneli ne katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, 16 Mart 2017 tarihinde yolluksuz ve yevmiyesiz olarak 1 (bir) gün Ankara da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

3 05- Prof.Dr. Atıf Can SEYDİM in Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Atıf Can SEYDİM in, 2017 yılı 1. Dönem Araştırma Proje Önerilerini Değerlendirme Paneli ne katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, 24 Mart 2017 tarihinde yolluksuz ve yevmiyesiz olarak 1 (bir) gün Ankara da görevlendirilmesinin ve ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Kodu-Adı T U K Ders Tarihi Telafi Tarihi Mezuniyet Tez Çalışması 4 (U) Prof.Dr. Mahmut MUTLUTÜRK ün Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Jeoloji Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr.Mahmut MUTLUTÜRK ün tarih ve sayılı Görevlendirme Talep Formu ve ekleri incelendi. Fakültemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Mahmut MUTLUTÜRK ün, 4. Uluslararası Taş Kongresi nde sözlü bildiri sunmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, Mart 2017 tarihlerinde yolluksuz ve yevmiyesiz olarak 3 (üç) gün İzmir de görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 07- Yrd.Doç.Dr. Kemal SAPLIOĞLU nun Yurt İçi Görevlendirmesi hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz İnşaat Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Kemal SAPLIOĞLU nun, Kocatepe Üniversitesi nde jüri üyeliği yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, 13 Mart 2017 tarihinde yolluksuz ve yevmiyesiz olarak 1 (bir) gün Afyon da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 08- Yrd.Doç.Dr. Sennur ALAY AKSOY un Yurt İçi Görevlendirmesi hk.

4 Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Tekstil Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Sennur ALAY AKSOY un, Innovative Thermal Energy Storage Materials Symposium and Workshop adlı sempozyumda sözlü bildiri sunmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, Mart 2017 tarihinde yolluksuz ve yevmiyesiz olarak 3 (üç) gün Tokat da görevlendirilmesinin ve ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Kodu-Adı T U K Ders Tarihi Telafi Tarihi Tekstilde Bitim İşlemleri (09:35-12:10) Yeni Nesil Bitim İşlemleri (13:15-14:50) Koruyucu Tekstiller (15:00-16:40) 09- Yrd.Doç.Dr. Sennur ALAY AKSOY un Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Tekstil Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Sennur ALAY AKSOY un, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Bilim ve Teknoloji Genel Müdürlüğü Tasarım Merkezi Değerlendirme Hakemliğine katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, 20 Mart 2017 tarihinde yolluksuz ve yevmiyesiz olarak 1 (bir) gün Denizli de görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 10- Yrd.Doç.Dr. Sema YURDAKUL un Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Sema YURDAKUL un, ODTÜ Çevre Mühendisliği Bölümü nde analizler yapmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, Mart 2017 tarihinde yolluksuz ve yevmiyesiz olarak 3 (üç) gün Ankara da görevlendirilmesinin ve ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Kodu-Adı T U K Ders Tarihi Telafi Tarihi Hava Kirliliği Ölçüm Yöntemleri

5 11- Arş.Gör. Nazife KORKMAZ MEMİŞ in Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Tekstil Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Arş.Gör. Nazife KORKMAZ MEMİŞ in, INITES (Innovative Thermal Energy Storage Materials) SYMPOSIUM&WORKSHOP INVITATION eğitimine katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre, Mart 2017 tarihinde yolluksuz ve yevmiyesiz olarak 3 (üç) gün Tokat da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 12- Teknik Rapor hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ile ekleri incelendi. Serik Belediye Başkanlığı adına Agrega taşı fiziksel özelliklerinin belirlenmesi işi, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 37. Maddesi gereğince Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü ne 2010,72 TL (KDV Dahil) yatırılması kaydıyla Prof.Dr. Serdal TERZİ, Prof.Dr. Mehmet SALTAN, Arş.Gör. Şebnem KARAHANCER ve Arş.Gör. Ekinhan ERİŞKİN tarafından yapılmasının uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 13- Teknik Rapor hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ile ekleri incelendi. Mehmet Akif Üniversitesi Eski Rektörlük Binası ile Burdur Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Bucak Kapalı Spor Salonu binalarının performans analizleri ve güçlendirme projelerinin hazırlanması işi, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 37. Maddesi gereğince Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü ne 1062 TL (KDV Dahil) yatırılması kaydıyla Yrd.Doç.Dr. Mustafa TÜRKMEN tarafından yapılmasının uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 14- Yrd.Doç.Dr. Hasan KÖSEOĞLU nun Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve 48417

6 Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Hasan KÖSEOĞLU nun, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 4. Çağrı toplantısına katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 17 Mart 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluklusuz ve yevmiyesiz olarak Ankara da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 15- Öğr.Gör. Dr. Emrah ÖZTÜRK ün Yurt İçi Görevlendirmesi hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim görevlisi Dr. Emrah ÖZTÜRK ün, Çevre ve Şehircilik Bakanlığının 4. Çağrı toplantısına katılmak üzere, 2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununun 39. Maddesine göre 17 Mart 2017 tarihinde 1 (bir) gün yolluklusuz ve yevmiyesiz olarak Ankara da görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 16- Yrd.Doç.Dr. Sema YURDAKUL un Ders Telafisi hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Sema YURDAKUL un, DTP projesi kapsamında 15 Mart 2017 tarihinde Ankara da görevli olduğundan ders telafisinin aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Dersin Kodu-Adı Kredisi Ders Tarihi Telafi Tarihi Cev-474 Hava Kirliliği Ölçüm Yöntemleri 17- Ekle-Siller ve Çakışan Dersler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, tarih ve sayılı, sayılı, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazıları ve ekleri incelendi. Mazeretleri nedeniyle ekle sil işlemi yapamayan aşağıda adı soyadı yazılı öğrencilerin ekle sil işlemlerinin yapılmasının, çakışan derslerin aşağıdaki şekilde düzenlenmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. ÖĞRENCİ NO: ADI SOYADI: SİLİNECEK/EKLENECEK DERSLER:

7 Silinecek Ders Eklenecek Ders: Coşkun AVCI INS-324 Hasar Gören Yapıların Onarım ve Güçlendirilmesi - INS 419 Beton Yolları Burcu TİRELİ TKS-460 Yeni Nesil Bitim İşlemleri TKS-470 Tekstil Makinalarında Sistem Dinamiği ÖĞRENCİ NO ADI SOYADI DERSİN ADI ALACAĞI AÇIKLAMA ÖĞR./ŞUBE Zeynep ASATEKİN Yapılarda Güvenlik II.öğr. B şubesi REDDİNE İncelemesi Muhammet ASLAN Zemin Mekaniği 2 I.öğr. A şubesi REDDİNE 18- Muafiyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazıları ve ekleri incelendi. Fakültemize yatay geçiş, dikey geçiş ve lys ile kayıt yaptıran öğrencilerin aldıkları derslerin muafiyet notlarının bölüm intibak komisyonu görüşü doğrultusunda aşağıdaki şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. İNŞAAT MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI NA 2016 yılında MF4 Puanına göre Yatay Geçiş hakkı kazanan ve Bölümümüze kayıt yaptıran numaralı öğrencisi Ayhan ALKAN ve numaralı Osman Zinnur PEKER in dilekçeleri incelenmiş olup, 2016 nın Ekim ayında yapılan muafiyet başvurularına itiraz süresinin geçmiş olmasından dolayı, ismi geçen her iki öğrenci için 4. Sınıfa muafiyet söz konusu değildir nolu Işıl Gamze GEZER Ders Kodu ve Adı Harf notu ATA 160 Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi I CC ING 111 İngilizce I (Hazırlık eğitimine tabi olan öğrenciler için) CC TUR 170 Türk Dili I CC ING 112 İngilizce II CC 19- Mazeretli Kayıt hk. Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve sayılı yazısı ve ekleri incelendi. Gıda Mühendisliği Bölümü nolu öğrencisi Ayınver Yakeya XIAOKATI nın mazeretli ders kaydı talebinin, süresi geçtiğinden reddine oy birliği ile karar verildi.

8 20- Hidrolik Dersi Sınav Görevlendirmesi hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve İnşaat Mühendisliği Bölümü eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında INS304 Hidrolik dersinin açılarak arasınav, yarıyılsonu ve bütünleme sınavlarını yapmak üzere Prof.Dr. Mustafa Erol KESKİN in görevlendirilmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 21-Mevlana Değişim Öğrencisi Mustafa ÖKSÜZ ün Ders Tanınırlık Belgesi hk. İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanlığı nın tarih ve E eğitim-öğretim yılı Bahar yarıyılında Mevlana Değişim öğrencisi olarak Malezya Putra Üniversitesi nde öğrenim görmüş olan nolu İnşaat Mühendisliği öğrencisi Mustafa ÖKSÜZ ün aldığı derlerle ilgili yeniden düzenlenen not dönüşümünü gösteren ders tanınırlık belgesinin bölümden geldiği şekilde uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 22- Teknik Gezi Görevlendirmesi hk. Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Jeoloji Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof.Dr. Mahmut MUTLUTÜRK ün, İzmir Uluslararası Doğal Taş ve Teknolojileri Fuarına 22 Mart 2017 tarihinde ekli listedeki bölüm öğrencilerini teknik geziye götürmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

9 23- Teknik Gezi Görevlendirmesi hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve Fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Ayla UYSAL ın, Burdur Belediyesi Atıksu Arıtma Tesisine Arıtma Tesisi İşletimi dersi kapsamında 15 Mart 2017 tarihinde bölüm öğrencilerini (45 kişi) teknik geziye götürmesinin uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. 24- İnşaat, Makine ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin Farabi Öğrenim Anlaşmaları ve Ders Tanınırlık Belgeleri hk. İnşaat Mühendisliği Bölümü Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Makine Mühendisliği Bölümü Başkanlığı nın tarih ve sayılı, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Başkanlığı nın tarih ve 48928,48924,48926 sayılı yazıları ve ekleri incelendi eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında İstanbul Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde öğrenim gören Adem USTA, Dicle AKYİĞİT in, Yıldız Teknik Üniversitesinde öğrenim gören Mustafa ÖKSÜZ ün, eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Uludağ Üniversitesi Otomotiv Mühendisliği Bölümünde eğitim gören Gürcan Ahmet ÖZCAN ın, eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Yıldız Teknik Üniversitesinde eğitim gören Ebru KOLAK ın (daha önce sehven dersleri ve AKTS leri hatalı yazılan ve düzeltilen), aldığı derslerle ilgili not dönüşümünü gösteren ders tanınırlık belgelerinin, Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ahmet Ökkeş ÖZKARSLIGİL in eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında Yıldız Teknik Üniversitesinde alacağı derslerle ilgili ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü öğrencisi Melis MUTLU nun eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında Hacettepe Üniversitesinde alacağı derslerle ilgili öğrenim protokolünün bölümden geldiği şekilde uygunluğuna oy birliği ile karar verildi.

10

11 Farabi Öğrencisi Ahmet Ökkeş ÖZKARSLIGİL in Öğrenim Protokolü: Alınacak Dersler Yıldız Teknik Üniversitesi BAHAR DÖNEMİ Sayılacak Dersler Süleyman Demirel Üniversitesi Kodu Dersin Adı ACTS Kodu Dersin Adı ACTS BLM4862 Bilgisayar Ağ Teknolojileri 5 BIL-302 Bilgisayar Ağları 4 BLM4610 Bilgisayar Mimarisi 5 BIL-304 Bilgisayar Mimarisi 4 BLM4920 Gerçek Zaman Sistemleri 5 BIL-312 Mikroişlemci Tabanlı Denetleyiciler 4 MTM3622 ASP.NET ile İnternet Programlama 6 BIL-306 Web Teknolojileri ve Programlama (Güz Dönemi) 4 MTM4632 Bilgisayar tabanlı Öğrenen Sistemler 6 BIL-318 Karar Destek Sistemleri 4 ITB3020 Felsefeye Giriş 3 UOS-802 Üniversite Oratak Seçmeli II 3 Toplam Kredi 30 Toplam Kredi 23 Farabi Öğrencisi Melis MUTLU nun Öğrenim Protokolü: Alınacak Dersler Hacettepe Üniversitesi BAHAR DÖNEMİ Sayılacak Dersler Süleyman Demirel Üniversitesi Kodu Dersin Adı ACTS Kodu Dersin Adı ACTS BBM-430 Proje 2 6 BIL-406 Bitirme Ödevi 2 4 BBM-408 Algoritma Analizi 6 BIL-402 Algoritmaların Analizi 5 BBM-402 Hesaplama Kuramı (bahar) 6 BIL-419 Biçimsel Diller ve Otamatlar (güz) 6 BBM461 Güvenli Programlama 6 BIL-434 Kriptoloji 4 BBM-410 Dinamik Sistemler 6 BIL-422 Bilgisayarlı Destek Kontrol Sistemleri 4 Toplam Kredi 30 Toplam Kredi 23 EBRU KOLAK

12 25-İnşaat Mühendisliği Bölümü, Makine Mühendisliği Bölümü ve Bilgisayar Mühendisliği Bölümü Öğrencilerinin Ders Tanınırlıkları ve Ders Değişiklikleri hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve E.48596, E.48604, tarih ve E.44905, Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve E.48692, Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın tarih ve E sayılı yazıları ile ekleri incelendi. Erasmus programı kapsamında eğitim-öğretim yılı bahar yarıyılında Litvanya Vilnius Gediminas Technical University de eğitim gören İnşaat Mühendisliği Bölümü öğrencileri nolu Shir Shah HASMİMİ, nolu Mehmet TAPAN, nolu Mehmet Zeki YAĞMAHAN, nolu Melih UYSAL ın ders değişikliklerinin, İnşaat Mühendisliği Bölüm öğrencileri nolu Ahmet Alper BEKİR, nolu Halim KIYAK ın, nolu Furkan UÇAR, nolu Erkan YAYLA, nolu Ziauddin ZYA nın yeni AKTS leri dikkate alınarak düzenlenen almış oldukları dersler ile ilgili kredi ve not dönüşümünü gösteren ders tanınırlık belgesinin, eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Polonya Lublin University of Technology de eğitim gören Makine Mühendisliği Bölümü öğrencisi Taylan ÖZDOĞAN ın almış olduğu dersler ile ilgili kredi ve not dönüşümünü gösteren ders tanınırlık belgesinin, eğitim-öğretim yılı güz yarıyılında Polonya Lodz University of Technology de eğitim gören Burak KIYMAZ ın almış olduğu dersler ile ilgili kredi ve not dönüşümünü gösteren ders tanınırlık belgesinin, bölümden geldiği şekliyle uygunluğuna oy birliği ile karar verildi. Shir Shah HASHIMI

13 Mehmet Zeki YAĞMAHAN Mehmet TAPAN

14 Melih UYSAL

15

16

17

18

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 30.05.2017 301 13 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 16.05.2017 299 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 26.12.2017 338 06 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 23.05.2017 300 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 05.12.2017 334 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.11.017 330 14 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 27.02.2018 348 21 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 09.05.2017 298 19 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 21.11.2017 332 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 04.04.2017 293 24 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 12.04.2017 294 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 28.11.2017 333 17 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 30.01.2018 343 11 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 02.05.2017 297 22 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 25.1.219 42 13 KARARLAR 2- Mezuniyetler hk. Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın 24.1.219 tarih

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 07.11.2017 329 24 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 22.05.2018 360 01 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 20.02.2018 346 19 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.11.2018 390 01 01-Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 13.03.2019 408 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

S.N. ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01 Mustafa SAĞLAM Makine Müh.

S.N. ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01 Mustafa SAĞLAM Makine Müh. 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı nın 10.04.2018 tarih ve 113171 Bölüm öğretim programındaki derslerini ve stajlarını başarı ile tamamladıkları anlaşılan aşağıda adı soyadı bölümü

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 24.01.2017 281 16 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ(Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 12.09.2017 319 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 07.03.2017 288 24 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 11.07.2017 308 34 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 24.07.2018 371 01 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 29.05.208 36 0 0- Mezuniyetler hk. Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 21.03.2017 290 30 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı i Toplantı Sayısı Karar Sayısı 29.03.2017 292 27 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan V.)

Detaylı

TOPLANTIYA KATILANLAR

TOPLANTIYA KATILANLAR TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan) Prof.Dr.Ata Utku AKÇİL Prof.Dr.Celalettin BAŞYİĞİT Prof.Dr.Birol KILIÇ Doç.Dr.Ecir Uğur KÜÇÜKSİLLE Doç.Dr. Sibel KAPLAN Yrd.Doç.Dr. Şevki Yılmaz GÜVEN

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 04.12.2018 393 01 01- Öğrenci Doğukan ÜNAL ın Refakatçı Talebi hk.

Detaylı

ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ

ADISOYADI NUMARASI BÖLÜMÜ 01- Kayıt Sildirme Talepleri hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 28.08.2018 tarih ve 225357 sayılı, Tekstil Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 27.08.2018 tarih ve 224666 sayılı yazıları ile İnşaat

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 28.02.2017 287 25 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 06.03.2018 350 18 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 0.0.2018 32 01 01- Mezuniyetler hk. Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 31.01.2017 282 13 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 31.07.2018 373 01 01- Mezuniyetler hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.12.2017 335 15 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 08.08.2017 313 33 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 22.03.2018 352 23 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 18.07.2017 310 35 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 06.06.2017 302 26 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 05 Temmuz 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü

Detaylı

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ /

T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ / T.C. ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI KARAR TARİHİ 32 2017/307-319 04.10.2017 Fakülte Yönetim Kurulumuz, Dekan Vekili Prpf.Dr. Haldun MÜDERRİSOĞLU

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının tarihli ve sayılı Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 05 Kasım 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

Sonuç (Harf Olarak Karşılığı) ORM402. Arda Artuna BA. Erkan YİĞİT CC. Prof.Dr. Cahit BALABANLI Dekan (İmza)

Sonuç (Harf Olarak Karşılığı) ORM402. Arda Artuna BA. Erkan YİĞİT CC. Prof.Dr. Cahit BALABANLI Dekan (İmza) 19.06.2012 308 1 1- Doç.Dr. Süleyman GÜLCÜ, Yrd.Doç.Dr. Mehmet EKER, Yrd.Doç.Dr. İbrahim Halil ÖZDAMAR ve Yrd.Doç.Dr. Mehmet TOPAY ın Not Düzeltme İstekleri Orman Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 18.06.2012

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi :06/02/2014 Perşembe Toplantı Sayısı :453 01-Fizik Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Erdal DİKMEN in Amerika ya 02-Atatürk Üniversitesi öğretim üyesi Prof.Dr. Önder ŞİMŞEK in Üniversitemize

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 25 Temmuz 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 14.03.2018 351 31 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 8.0.017 01-05 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan V. Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR: 01-

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 18.12.2018 396 01 01- Mezuniyetler hk. İnşaat Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 14 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KATILIM TUTANAĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MİMARLIK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KATILIM TUTANAĞI 25.09.2018 303 10 1- Özel Öğrenci Yasincan ÇELİK in kayıt sildirme talebinin 2- Erasmus Öğrencisi Büşra KOÇYİĞİT in not dönüşümünün 3- Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencisi Ünsal ALTUĞ un kaydının silinmesinin

Detaylı

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI

ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI ÜNİVERSİTESİ HUKUK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI TOPLANTI TARİHİ : 21.11.2012 TOPLANTI NO : 17 Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Halil KALABALIK başkanlığında toplanarak gündemdeki

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 10.01.2017 278 20 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 10 Kasım 2015 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 23.01.2018 342 21 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 11.10.2017 373 01-15 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 21 Mart 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 14.03.2018

Detaylı

Enformatik Bölümü Öğretim Elemanları 2 ENF1012 Tem. Bilgisayar Bilimleri 3

Enformatik Bölümü Öğretim Elemanları 2 ENF1012 Tem. Bilgisayar Bilimleri 3 Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 09 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Fakültemizde 2016-2017 Eğitim-Öğretim

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 24.02.2014 102 01-16 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof.Dr. Menderes COŞKUN başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 16.08.2017 628 16 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

Tarih Yöre Gün 15-16-17-18 Ekim 2015 Fethiye-Muğla 4 23-24-25 Ekim 2015 Fethiye-Muğla 3 TOPLAM 7

Tarih Yöre Gün 15-16-17-18 Ekim 2015 Fethiye-Muğla 4 23-24-25 Ekim 2015 Fethiye-Muğla 3 TOPLAM 7 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ:06.10.2015 TOPLANTI SAYISI:446 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdar CARUS Prof.Dr. H.Turgut ŞAHİN Prof.Dr. Mustafa AVCI Prof.Dr. Nebi BİLİR Doç.Dr. Hasan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 08.07.2015 Toplantı Sayısı : 204 01. Fakültemizden Kayıt Sildirmek İsteyen Öğrenci. 02. Başka Üniversitelerde Yaz Okuluna Katılacak Öğrenciler. 03. 2014-2015 Eğitim-Öğretim Bahar Yarıyılı

Detaylı

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN

ONDOKUZMAYIS ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ SAMSUN Fakülte Yönetim Kurulumuz 23.10.2018 Salı günü saat 15.00 de Dekan Prof.Dr.Birol ELEVLİ başkanlığında toplandı. Yeterli çoğunluğun hazır bulunduğu tespit edildi ve gündemdeki konuların görüşülmesine geçildi.

Detaylı

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu.

Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı. yazısı ekindeki bölüm kurulunun 2 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 0 Mayıs 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 26.04.2017 296 48 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ(Dekan

Detaylı

FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ:10.01.2012 TOPLANTI SAYISI:285 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr.Cahit BALABANLI Prof.Dr.İdris OĞURLU Prof.Dr.Mustafa AVCI Doç.Dr.Atila GÜL Doç.Dr. Halil Turgut ŞAHİN Yrd.Doç.Dr.İsmail DUTKUNER

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 16.08.2017 315 20 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI S.D.Ü. DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 14.10.2014 348 14 FAKÜLTE YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1. Prof.Dr.M.Hakan TÜRKKAHRAMAN 5. Doç.Dr. Zuhal YETKİN

Detaylı

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER

BURSA TEKNİK ÜNİVERSİTESİ ORMAN FAKÜLTESİ DEKANLIĞI KAMU HİZMET STANDARTLARI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER S NO HİZMETİN ADI ÖĞRENCİLERE SUNULAN HİZMETLER BAŞVURUDA İSTENEN BELGELER 1 Ders Kaydı ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. 2 Ders Ekle sil Danışmanı ile ÖBİSİS üzerinden ders seçimi yapılır. Ders Muafiyetleri

Detaylı

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu.

Karar No-2: Nanoteknoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının tarihli ve sayılı yazısı ekindeki bölüm kurulunun 1 nolu kararı okundu. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 21 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Çevre Mühendisliği Bölümü Başkanlığının

Detaylı

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı.

ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI tarihinde yapılan Fakülte Yönetim Kurulu Kararları onaylandı. Fakültemiz Yönetim Kurulu 14.02.2017 tarihinde Saat 12:00 de Dekan V. Prof. Dr. Niyazi USTA başkanlığında İletişim Fakültesi toplantı salonunda toplandı. Yeterli çoğunluğun olduğu anlaşıldı. Gündem onaylanarak

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 13.06.2017 303 22 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 23.02.2018 33 1-1 Fakültemiz Dekan V. Yrd. Doç. Dr. Abdurrahman KAVASOĞLU başkanlığında Fakülte Yönetim Kurulumuz aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 1.01.2018 341 20 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan

Detaylı

kanalıyla ilgili öğrenciye bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgili öğrenciye bildirilmesine ve Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1-07 Haziran 016 4 1-1 Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Nazmi OTLU nun başkanlığında 07 Haziran 016 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: İnşaat Mühendisliği

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 24.02.2016 275 01-13 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR:

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 14.08.2014 124 01-19 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan Vekili Prof.Dr. Süleyman SEYDİ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI NA

PAMUKKALE ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ DEKANLIĞI GIDA MÜHENDİSLİĞİ BÖLÜM BAŞKANLIĞI NA Mezuniyet Dilekçesi Bölümünüz. no lu öğrencisiyim. Mezun olabilmek için bütün derslerimi tamamladım. Durumumun incelenerek mezuniyet işlemlerinin yapılması için gereğini arz ederim.... EKLER : 1- Nüfus

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 16.1.218 386 1 1- Kayıt Silme hk. Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ TEKNOLOJİ FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 05.0.206 308 0-8 Fakülte Yönetim Kurulumuz Dekan V. Prof. Dr. Reşat SELBAŞ başkanlığında aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır. KARARLAR:

Detaylı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı

T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi. Fakülte Yönetim Kurulu Kararı. Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı T.C. ONDOKUZ MAYIS ÜNİVERSİTESİ Eğitim Fakülesi Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 31.01.2018 6 68-87 Fakülte Yönetim Kurulu 31.01.2018 tarihinde saat 13:00'da Dekan

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 05.03.2019 407 01- Her Dönem Açılan ler hk. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Prof. Dr. Mehmet ŞİMŞİR in başkanlığında 13 Kasım 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Makine Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 10.10.2017 635 8 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt TÜRK

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ ZĠRAAT FAKÜLTESĠ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETĠM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARĠHĠ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 26.09.2017 632 14 YÖNETĠM KURULU ÜYELERĠ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 30 Temmuz 2018 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölümü Başkanlığının 26.07.2018

Detaylı

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine,

kanalıyla ilgiliye bildirilmesine ve konunun Rektörlük Makamına arz edilmesine, Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 08 Nisan 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Jeoloji Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 05.04.2019

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 22.02.2017 286 30 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Selçuk ÇÖMLEKÇİ (Dekan

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Prof. Dr. Bülent ERDEM in başkanlığında 20 Mart 2019 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Gıda Mühendisliği Bölüm Başkanlığının 13.03.2019

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI T.C. Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu, Dekan Prof. Dr. Ahmet DEMİRCİ nin başkanlığında 18 Kasım 2014 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Kimya Mühendisliği Bölüm Başkanlığının

Detaylı

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI

TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI ALINAN KARAR SAYISI 04.04.2018 357 Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Haluk SONGUR başkanlığında Fakülte Yönetim Kurulumuz aşağıdaki gündem maddelerini görüşmek üzere toplanmıştır.

Detaylı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı

Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Fakülte Yönetim Kurulu Kararı Karar Tarihi Oturum Sayısı Karar Sayısı 07.02.2018 4 20-32 2018/20 Gündem onaylandı. 2018/21 Üniversitemiz Rektörlüğünün 28.12.2017tarih ve 90212838-929-E.132082 sayılı yazısı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ MÜHENDİSLİK FAKÜLTESİ FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI Toplantı Tarihi Toplantı Sayısı Karar Sayısı 31.1.217 328 32 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof.Dr. Serdal TERZİ (Dekan)

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ TOPLANTI SAYISI KARAR SAYISI 03.05.2017 615 10 YÖNETİM KURULU ÜYELERİ 1- Prof. Dr. Mevlüt

Detaylı

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI

HARRAN ÜNİVERSİTESİ ZİRAAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI YÖNETİM KURULU KARARLARI Prof. Dr. Bekir Erol AK BAŞKAN Prof. Dr. Salih AYDEMİR Prof. Dr. Tahir POLAT Prof. Dr. İzzet AÇAR Doç. Dr. Osman ÇOPUR Doç.Dr. Sabri YURTSEVEN Fak. Sek. Servet SARI RAPORTÖR Fakültemiz Yönetim Kurulu Dekan

Detaylı

S.No Fakülte No Öğrencinin Adı Soyadı Bölümü Ali İhsan ŞAHİN Orman Mühendisliği

S.No Fakülte No Öğrencinin Adı Soyadı Bölümü Ali İhsan ŞAHİN Orman Mühendisliği FAKÜLTE YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTI TARİHİ:02.10.2012 TOPLANTI SAYISI:324 TOPLANTIYA KATILANLAR Prof Dr. Cahit BALABANLI Prof.Dr. Musa GENÇ Prof.Dr. Serdar CARUS Doç.Dr. Atila GÜL Doç.Dr. Halil Turgut

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI

T.C. SÜLEYMAN DEMİREL ÜNİVERSİTESİ FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİ DEKANLIĞI Toplantı Tarihi : 22/01/2015 Perşembe Toplantı Sayısı : 515 01-Sema ÇETİNKAYA nın Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı kapsamında Coğrafya Bölümü Beşeri ve İktisadi Coğrafya Anabilim Dalı Araştırma Görevlisi

Detaylı

YÖNETİM KURULU KARARLARI

YÖNETİM KURULU KARARLARI Sayfa-1- Fakülte Yönetim Kurulu Dekan Vekili Yrd. Doç. Dr. Evren GÖLGE nin başkanlığında 28 Mart 2017 tarihinde toplanarak aşağıdaki kararları almıştır. Karar No-1: Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü

Detaylı