T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİKLER

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİKLER"

Transkript

1 T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 26 Kasım 2015 PERŞEMBE YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Türk Patent Enstitüsünden: YÖNETMELİKLER Sayı : SAYILI MARKALARIN KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULAMASINA DAİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 9/4/2005 tarihli ve sayılı Resmî Gazete de yayımlanan 556 Sayılı Markaların Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Uygulamasına Dair Yönetmeliğin 7 nci maddesinin üçüncü fıkrasının (a) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. a) Başvuru sahibi gerçek kişi ise adı-soyadı ve T.C. uyruğundaysa T.C. kimlik numarası, tüzel kişi ise ticaret unvanı ve T.C. uyruğundaysa vergi kimlik numarası bilgilerini içerir kimlik bilgileri ile başvuru sahibinin adresi ve diğer iletişim bilgileri. MADDE 2 Aynı Yönetmeliğin 8 inci maddesinin birinci fıkrasının (a), (b) ve (c) bentlerinde yer alan veya belge ibareleri yürürlükten kaldırılmıştır. MADDE 3 Aynı Yönetmeliğin 9 uncu maddesine altıncı fıkradan sonra gelmek üzere aşağıdaki fıkra eklenmiştir. Vekil aracılığıyla yapılan işlemlerde, birinci ve beşinci fıkralarda belirtilen şartları taşıyan bir vekaletnamenin Enstitüye daha önce sunulmuş olması ve talep edilen işlemi kapsaması durumunda, Enstitünün gerekli göreceği haller saklı kalmak kaydıyla, vekaletnamenin yeniden sunulması gerekmez. Önceki tarihli vekaletnameye ilişkin bilgi verilmesi yeterlidir. Kuruluşu : 7 Ekim İçindekiler 136. Sayfadadır. e-posta: resmigazete@basbakanlik.gov.tr

2 Sayfa : 2 RESMÎ GAZETE 26 Kasım 2015 Sayı : MADDE 4 Aynı Yönetmeliğin 10 uncu maddesinin ikinci fıkrası aşağıdaki şekilde ve dördüncü fıkrasının son cümlesinde yer alan bilgi veya belgenin ibaresi bilginin şeklinde değiştirilmiştir. Başvuru tarihi, 7 nci maddenin üçüncü fıkrasının (a) bendinde belirtilen kimlik bilgilerini içeren imzalı başvuru dilekçesinin, markanın baskı yoluyla çoğaltmaya, yayıma elverişli örneğinin, başvuruya konu malların veya hizmetlerin listesinin ve başvuru ücretinin ödendiğini gösterir bilginin Enstitüye verildiği tarih, saat ve dakika itibarıyla kesinleşir. MADDE 5 Aynı Yönetmeliğin 11 inci maddesinin dördüncü fıkrasının son cümlesinde ve beşinci fıkrasında yer alan bilgi veya belgenin ibareleri bilginin şeklinde değiştirilmiştir. MADDE 6 Aynı Yönetmeliğin 12 nci maddesinin ikinci fıkrasında yer alan bilgi veya belgenin ibaresi bilginin şeklinde ve bilgi veya belgeyi ibaresi bilgiyi şeklinde değiştirilmiştir. MADDE 7 Aynı Yönetmeliğin 15 inci maddesinin ikinci fıkrasının (b) bendinde yer alan veya belge ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır. MADDE 8 Aynı Yönetmeliğin 17 nci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendinde yer alan veya belge ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır. MADDE 9 Aynı Yönetmeliğin 18 inci maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve (c) bendinde yer alan veya belge ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır. b) Unvan veya nev i değişikliğini gösterir Ticaret Sicil Gazetesi bilgisi veya belgesi veyahut yetkili mercilerce onaylanmış belge ile unvan veya nev i değişikliğini gösterir belgenin yabancı dilde olması halinde yeminli tercüman tarafından onaylanmış Türkçe tercümesi. MADDE 10 Aynı Yönetmeliğin 19 uncu maddesinin birinci fıkrasının (a), (b) ve (c) bentleri aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. a) Devir veya kısmi devrin sicile kaydı için aşağıdaki belgelerin verilmesi zorunludur: 1) Talep dilekçesi. 2) Ücretin ödendiğini gösterir bilgi. 3) Devre konu marka tescil numarası ile marka adının yer aldığı, kısmi devirler için devredilen mal veya hizmetlerin belirtildiği noter tasdikli devir sözleşmesi. 4) Talep vekil aracılığıyla yapılmışsa 9 uncu maddeye uygun olarak düzenlenmiş vekaletname.

3 26 Kasım 2015 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 3 b) Ticaret şirketlerindeki birleşme, bölünme gibi yapısal değişiklik işlemleri ile ayni sermaye konulması veya ticari işletmelerin devralınması sonucunda markanın mülkiyetinde meydana gelecek değişikliklerin Sicile kaydedilebilmesi için aşağıda sayılan belgelerle birlikte başvuruda bulunulması zorunludur: 1) Talep edilen işleme ilişkin talep dilekçesi. 2) Talep konusu işlemin yayımlandığı Ticaret Sicil Gazetesi bilgisi veya belgesi veyahut yetkili mercilerce onaylanmış belge. 3) Ücretin ödendiğini gösterir bilgi. 4) Talep vekil aracılığıyla yapılmışsa 9 uncu maddeye uygun olarak düzenlenmiş vekaletname. c) Miras yolu ile intikal halinin sicile kaydı ve yayımlanması için aşağıdaki belgelerin verilmesi zorunludur: 1) Miras yolu ile intikale konu marka tescil numarası ile marka adının yer aldığı talep dilekçesi. 2) Mirasçılık Belgesi ya da atanmış mirasçı veya vasiyet alacaklısı olduğunu gösterir belge ya da noter tasdikli örneği. 3) Ücretin ödendiğini gösterir bilgi. 4) Talep vekil aracılığıyla yapılmışsa 9 uncu maddeye uygun olarak düzenlenmiş vekaletname. MADDE 11 Aynı Yönetmeliğin 20 nci maddesinin ikinci fıkrasının (c) bendinde yer alan veya belge ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır. MADDE 12 Aynı Yönetmeliğin 22 nci maddesinin ikinci fıkrasının (c) bendinde yer alan veya belge ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır. MADDE 13 Aynı Yönetmeliğin 28 inci maddesinin ikinci fıkrasının (b) bendinde yer alan veya belge ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır. MADDE 14 Aynı Yönetmeliğin 31 inci maddesinin ikinci fıkrasında yer alan bilgi veya belgenin ibaresi bilginin şeklinde değiştirilmiştir. MADDE 15 Aynı Yönetmeliğin 33 üncü maddesinin birinci fıkrasının (c) bendinde yer alan veya belge ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır. MADDE 16 Aynı Yönetmeliğin 36 ncı maddesinin ikinci fıkrası aşağıdaki şekilde ve üçüncü fıkrasının son cümlesinde yer alan bilgi veya belgenin ibaresi bilginin şeklinde değiştirilmiştir. Bu dilekçeye, itiraz ücretinin tam olarak ödendiğine ilişkin bilgi ile vekil tarafından yapılan itirazlarda 9 uncu maddeye uygun olarak düzenlenmiş vekaletname eklenir.

4 Sayfa : 4 RESMÎ GAZETE 26 Kasım 2015 Sayı : MADDE 17 Aynı Yönetmeliğe 38 inci maddesinden sonra gelmek üzere aşağıdaki madde eklenmiştir. İtirazın geri çekilmesi Madde 38/A - Enstitü kararlarına karşı yapılan itirazlar ve Bültende yayımlanan markalara karşı yapılan itirazlar geri çekilebilir. Enstitü kararlarına karşı yapılmış olan itirazlar Yeniden İnceleme ve Değerlendirme Kurulu tarafından karara bağlandıktan sonra geri çekilemez. Bültende yayımlanan markalara karşı yapılan itirazın reddedilmesi durumunda söz konusu itiraz geri çekilemez. Yayımlanan markalara karşı yapılan itirazın kısmen veya tamamen kabul edilmesi durumunda itiraz; ancak başvuru sahibi tarafından bu karara itiraz edilmesi durumunda geri çekilebilir. Bu durumda geri çekme talebini Yeniden İnceleme ve Değerlendirme Kurulu değerlendirir ve karara bağlar. İtiraza ilişkin karar verilmeden önce itirazın geri çekilmesi halinde Enstitüye ödenmiş olan itiraz ücretinin yarısı talep üzerine iade edilir. İtirazın geri çekilebilmesi için aşağıdaki belgelerin Enstitüye sunulması zorunludur. a) İtiraz geri çekilmesi talebini içeren dilekçe, b) Talep vekil tarafından yapılmış ise geri çekme yetkisini kapsayan noter tasdikli vekaletname veya söz konusu vekaletnamenin noter tasdikli örneği, c) Talep eden itiraz sahibi tüzel kişi ise noter tasdikli imza sirküleri veya söz konusu sirkülerin noter tasdikli örneği, ç) Talep eden itiraz sahibi gerçek kişi ise noter tasdikli imza beyannamesi veya söz konusu beyannamenin noter tasdikli örneği. MADDE 18 Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer. MADDE 19 Bu Yönetmelik hükümlerini Türk Patent Enstitüsü Başkanı yürütür. Türk Patent Enstitüsünden: AVRUPA PATENTLERİNİN VERİLMESİ İLE İLGİLİ AVRUPA PATENT SÖZLEŞMESİNİN TÜRKİYE'DE UYGULAMA ŞEKLİNİ GÖSTERİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 9/1/2001 tarihli ve sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Avrupa Patentlerinin Verilmesi ile İlgili Avrupa Patent Sözleşmesinin Türkiye'de Uygulama Şeklini Gösterir Yönetmeliğin 9 uncu maddesinin birinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.

5 26 Kasım 2015 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 5 Bu Yönetmeliğin 8 inci maddesindeki çeviri, başvuru sahibi veya vekili tarafından aşağıdaki unsurları içeren başvuru formu ile birlikte Enstitüye sunulur: a) Avrupa patenti başvuru numarası, b) Türkçe buluş başlığı ve özet, c) Varsa vekilin bilgileri, d) Türkçe çevirinin, Avrupa patenti başvurusu istemlerinin orijinal metni ile aynı olduğuna dair beyan. MADDE 2 Aynı Yönetmeliğin 12 nci maddesinin ikinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Avrupa patenti fasikülünün çevirisi ile birlikte; a) Avrupa patenti başvuru numarası ve Avrupa patenti numarası, b) Türkçe buluş başlığı ve özet, c) Varsa vekilin bilgileri, d) Türkçe çevirinin, Avrupa patentinin orijinal metni ile aynı olduğuna dair beyanı içeren dilekçe ve ekinde Avrupa Patent Ofisi tarafından yayımlanan Avrupa patentinin verildiğine ilişkin yayın sayfası, verilir. MADDE 3 Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer. MADDE 4 Bu Yönetmelik hükümlerini Türk Patent Enstitüsü Başkanı yürütür. Türk Patent Enstitüsünden: PATENT HAKLARININ KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULAMA ŞEKLİNİ GÖSTERİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 5/11/1995 tarihli ve sayılı Resmî Gazete de yayımlanan Patent Haklarının Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnamenin Uygulama Şeklini Gösterir Yönetmeliğin 5 inci maddesinin birinci fıkrasının (f) bendinde yer alan veya belge ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır. MADDE 2 Aynı Yönetmeliğin 9 uncu maddesinin üçüncü fıkrasının son cümlesinde yer alan ve ibaresi veya şeklinde değiştirilmiş, dördüncü fıkrasının ikinci cümlesi ile aynı maddenin son fıkrası yürürlükten kaldırılmıştır.

6 Sayfa : 6 RESMÎ GAZETE 26 Kasım 2015 Sayı : MADDE 3 Aynı Yönetmeliğin 35 inci maddesinin ikinci fıkrasının (c) bendinde yer alan veya belge ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır. MADDE 4 Aynı Yönetmeliğin 37 nci maddesinin birinci ve ikinci fıkralarının (c) bentlerinde yer alan veya belge ibareleri yürürlükten kaldırılmış ve ikinci fıkrasının (b) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. b) Talep konusu işlemin yayımlandığı Ticaret Sicili Gazetesi bilgisi veya belgesi veyahut yetkili mercilerce onaylanmış belge ile bu belgenin yabancı dilde olması halinde yeminli tercüman tarafından onaylanmış Türkçe tercümesi. MADDE 5 Aynı Yönetmeliğin 38 inci maddesinin ikinci, dördüncü ve beşinci fıkralarının (c) bentlerinde yer alan veya belge ibareleri yürürlükten kaldırılmıştır. MADDE 6 Aynı Yönetmeliğin 39 uncu maddesinin ikinci fıkrasının son cümlesi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Patentin kullanılamamasının haklı sebeplerine ilişkin bilgi ve belgelerle birlikte gerekli ücretin ödendiğini gösterir bilgi, sahibi tarafından patentin verildiğine ilişkin ilanın ilgili bültende yayımlandığı tarihten itibaren üç yıl içinde Enstitüye verilir ve kullanmama Patent Siciline kaydedilir. MADDE 7 Aynı Yönetmeliğin 40 ıncı maddesinin son fıkrasında yer alan veya belge ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır. MADDE 8 Aynı Yönetmeliğin 44 üncü maddesinin birinci fıkrasının (b) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve (c) bendinde yer alan veya belge ibaresi yürürlükten kaldırılmıştır. b) Unvan veya nev i değişikliğini gösterir Ticaret Sicili Gazetesi bilgisi veya belgesi veyahut yetkili mercilerce onaylanmış belge ile bu belgenin yabancı dilde olması halinde yeminli tercüman tarafından onaylanmış Türkçe tercümesi. MADDE 9 Aynı Yönetmeliğin 48/C maddesinin ikinci fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. Enstitü nezdinde patent başvurusunun geri çekilmesi veya patent hakkından vazgeçilmesi işlemlerinin vekil tarafından yapılabilmesi için, bu yetkileri açıkça belirten vekaletnamenin sunulması gerekir. MADDE 10 Bu Yönetmelik yayımı tarihinde yürürlüğe girer. MADDE 11 Bu Yönetmelik hükümlerini Türk Patent Enstitüsü Başkanı yürütür.

7 T.C. Resmî Gazete Ġlânlarla ilgili müracaatlar BaĢbakanlık Basımevi Döner Sermaye ĠĢletmesi Müdürlüğüne yapılır. 26 Kasım 2015 PERġEMBE İLÂN BÖLÜMÜ YARGI İLÂNLARI Sayı : Ankara 33. Asliye Ceza Mahkemesinden: (Kapatılan Ankara 7. Sulh Ceza Mahkemesi) Esas No : 2011/9 Karar No : 2014/1 Sanık : VINCENT BERNARD JEAN FRANCOIS LEBAS: Bennand ve Morigue Oğlu 25/01/1967 Parame/Fransa D.lu KırĢehir merkez Medrese nüfusunda kayıtlı ST LORANT Fransa adresinde oturur. Suç : Çocuğun kaçırılması ve alıkonulması Suç Tarihi : 31/07/2011 Sanık hakkında mahkememizce 04/02/2014 tarih ve 2011/9 esas, 2014/1 karar sayılı ilamı ile yokluğunda TCK. 234/1, 2, 62, 50/1, 52/2, 4 maddeleri gereğince 3,000 TL Adli para cezasına mahkum edildiği, karar sanığa Adalet Bakanlığı Uluslar arası Hukuk ve DıĢ iliģkiler Genel Müdürlüğünün doğrultusunda tebliğ gönderilmiģ ancak karar adı geçen sanığa tebliğ edilememiģtir. Tebligat kanunun ilgili maddesi gereğince kararın Resmi Gazete de ilanen tebliğ ile tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içerisinde kararın tebliğ edilmiģ sayılacağı, tebliğ tarihinden itibaren de 7 gün içerisinde yasa yollarına baģvurulmadığı takdirde hükmün kesinleģmiģ sayılacağı ilanen tebliğ olunur Karaman 2. Asliye Ceza Mahkemesi: Esas No: 2011/115 Karar No: 2015/15 Yaralama, tehdit, Mala Zarar Verme suçlarından Mahkememizin yukarıda esas ve karar numarası yazılı 15/01/2015 tarihli ilamı ile sanıkların mahkumiyetine karar verildiği ve verilen mahkumiyet hükümlerinin ertelenmesine karar verildiği, dosyanın mağduru Ömer ve Alime oğlu, 01/07/1986 doğumlu Charleroi/Belçika doğumlu, Karaman Kazımkarabekir Oba mah/köy nüfusuna kayıtlı ÖMER SAYĠM tüm aramalara rağmen bulunamamıģ, gerekçeli karar tebliğ edilememiģtir sayılı Tebligat Kanununun 29. maddesi gereğince hüküm özetinin RESMĠ GAZETE DE ĠLANEN TEBLĠĞĠNE, 2 - Hüküm fıkrasının ilan tarihinden itibaren 1 ay sonra muhataba tebliğ edilmiģ sayılacağına karar verilmiģ olup, ilan olunur

8 Sayfa : 8 RESMÎ GAZETE 26 Kasım 2015 Sayı : Kara Kuvvetleri Komutanlığı 7 nci Kolordu Komutanlığı Askeri Mahkemesinden: DİYARBAKIR Esas No : 2014/420 Karar No : 2015/612 Suç : Üste Fiilen Taarruz Suç Tarihi : Sanık Kimliği : Emin DEMĠR - Fettah ve Hacer oğlu, Gerger doğumlu, Bursa, Osmangazi, SırameĢeler Köyü nüfusuna kayıtlı. Suç tarihinde Diyarbakır/Lice Ġlçe Jandarma Komutanlığı emrinde görevliyken terhisli 1988/1 Tertip J. Er T.C. Kimlik No: Yukarıda açık kimliği yazılı sanık hakkında tarihli duruģmada; Sanık (Ter) J. Er Emin DEMĠR (1988/1)'in tarihinde saat 18:30 sıralarında, üstü konumundaki mağdur P. Onb. Metin AKGÜL'ün gözüne yumruk atmak suretiyle "Üst'e Fiilen Taarruz Etmek" suçunu iģlediği dosyada mevcut tüm delillerle sübuta erdiğinden, sanığın eylemine uyan 1632 sayılı Askeri Ceza, Kanununun 91/1'inci maddesi "Az vahim hal" cümlesi uyarınca takdiren ALTI AY SUREYLE HAPĠS CEZASI ĠLE CEZALANDIRILMASINA; Sanığın duruģmadaki iyi hali, samimi ikrarı ve piģmanlığı lehine takdiri hafifletici sebep olarak kabul edildiğinden cezasından 5237 Sayılı T.C.K.nun 62/1 nci maddesi uyarınca takdiren 1/6 oranında indirim yapılarak NETICETEN BEġ AY HAPĠS CEZASI ĠLE CEZALANDIRILMASINA sayılı CMK'nun 231/6 ncı fıkrasındaki Ģartların gerçekleģmiģ olması, kiģilik özellikleri duruģma tutanaklarına yansıyan olumsuz bir tutum ve davranıģına da rastlanmadığından sanığın yeniden suç iģlemeyeceği kanaatine varılmıģ olması nedeniyle sanık hakkında tesis edilen HÜKMÜN AÇIKLANMASININ GERĠ BIRAKILMASINA: 5271 sayılı CMK'nun 231/8 nci fıkrası uyarınca SANIĞIN 5 (BEġ) YIL SÜREYLE DENETĠM SÜRESĠNE TÂBĠ TUTULMASINA; TAKDĠREN HERHANGĠ BĠR DENETĠMLĠ SERBESTLĠK TEDBĠRĠ UYGULANMAMASINA; 5271 sayılı CMK'nun 231/10 ncu fıkrası uyarınca sanık denetim süresi içinde kasten yeni bir suç iģlemediği takdirde AÇIKLANMASI GERĠ BIRAKILAN HÜKMÜN ORTADAN KALDIRILARAK, DAVANIN DÜġMESĠNE KARAR VERĠLECEĞĠNĠN SANIĞA ĠHTARINA (Huzurda bulunmayan sanığa ihtarat yapılamadı); 5271 sayılı CMK'nun 231/11'inci fıkrası uyarınca denetim süresi içinde kasten yeni bir suç iģlemesi halinde, mahkemece hükmün açıklanacağı (mahkemece kendisine yüklenen yükümlülükleri yerine getiremeyen sanığın durumunu değerlendirilerek; cezanın yarısına kadar belirleyeceği bir kısmının infaz edilmemesine ya da koģullarının varlığı halinde hükümdeki hapis cezasının ertelenmesine veya seçenek yaptırımlara çevrilmesine karar vererek yeni bir mahkûmiyet hükmü kurabileceğinin) SANIĞA ĠHTARINA (Huzurda bulunmayan sanığa ihtarat yapılamadı); ĠĢ bu karar iddia makamında Askeri. Savcı Hâk. Ütğm. Yunus Emre TAġOVA ( ) ve tutanakta Tnk. Uzm. ÇvĢ Halil Ġbrahim GÜLSOY ( ) hazır oldukları halde SANIĞIN YOKLUĞUNDA, oy sırası ve oybirliğiyle, talebe uygun ve itirazı kabil olmak üzere alenen okundu, usulen tefhim olundu. Huzurda bulunmayan sanık için, 353 sayılı Askeri Mahkemeler KuruluĢu ve Yargılama Usulü Kanunun 197 ve 202/2, 5271 sayılı CMK'nun 231/12'inci ve 5275 sayılı Ceza ve Güvenlik Tedbirlerinin Ġnfazı Hakkında Kanunun 101 inci maddeleri uyarınca iģ bu kararın tebliğinden itibaren karara bir hafta içerisinde itiraz edilebileceği, itiraz edildiği takdirde itirazın DĠYARBAKIR Komutan Yardımcılığı ve BirleĢtirilmiĢ Hava Harekat Merkezleri Komutanlığı Askeri Mahkemesince değerlendirileceği, itirazın Askeri Savcılık veya Askeri Mahkemeye verilecek dilekçeyle ya da tutanak kâtibine beyanda bulunmak ya da asker kiģiler için en yakın Askeri Birlik Komutanına veya Askeri Kurum Amirine veya en yakın adli mercie bir beyanda bulunmak, sivil Ģahıslar için de en yakın adlı mercie, Askeri Savcılık veya Askeri Mahkemeye verilecek dilekçeyle ya da tutanak kâtibine beyanda bulunmak suretiyle tutuklu ya da hükümlüler yönünden ceza ve tutukevi müdürlüklerine bir beyanda bulunmak ve/veya yazılı müracaatta bulunmak suretiyle de yapabileceğine dair itiraz yol ve süresi izah edilmek üzere mümkün olmak üzere karar verildi. Yukarıda suçu ve kimliği yazı1ı sanık hakkında mahkememizce verilen karar, tüm aramalara rağmen sanığa tebliğ edilememiģ, adresleri de zabıta marifetiyle tespit edilemediğinden, kararın 7201 sayılı E.K. Tebligat Kanuna göre Resmi Gazete de ilanından itibaren 15 gün içerisinde sanığa tebliğ edilmiģ sayılacağı ve kararın tebligat tarihinden itibaren 7 gün içerisinde, askeri veya sivil adli makamlara yapılacak yazılı veya sözlü müracaatla Askeri Yargıtay'da temyizinin mümkün olduğu, 7 gün içerisinde temyiz edilmemesi halinde kararın kesinleģeceği hususu ilanen tebliğ olunur. 9445

9 26 Kasım 2015 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 9 ARTIRMA, EKSİLTME VE İHALE İLÂNLARI 2 ADET CATERPILLAR MARKA 1600 KVA VE 1100 KVA JENERATÖR SATIN ALINACAKTIR Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: Erciyes Üniversitesi Rektörlüğü Ġdari ve Mali ĠĢler Daire BaĢkanlığı ihtiyacı 2 adet CATERPILLAR marka 1600 KVA ve 1100 KVA Jeneratör teknik Ģartnamesine ve markasına uygun olarak, Ofis imiz tip ticari Ģartnamesi ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen Ģartlarla, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacaktır. 1 - ĠHALE EVRAKI BEDELLĠDĠR. a) Ġstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında ve Ofisimiz internet sitesinde görebilirler. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, Ģartname bedelini (130,00 TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları zorunludur. b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dıģ zarfa konulması zorunludur. 2 - Teklif mektupları iç içe konulmuģ iki zarf halinde olacaktır. ĠÇ ZARFTA YALNIZ TEKLĠF EDĠLEN FĠYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLĠF MEKTUBU, dıģ zarfta ise iç zarfla birlikte teknik Ģartnamesinin, markasının, Ofis tip ticari Ģartnamesi ve ihale ek Ģartlar listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazılı taahhütname ve ticari Ģartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen belgeler bulunacaktır. 3 - Teklifler günü, saat ye kadar Genel Müdürlüğümüz, III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postada vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat de evvela dıģ zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen Ģartlara uygun olduğu tespit edilenlerin teknik Ģartnamesine ve markasına uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin fiyat ile ilgili iç zarfları bilahare bildirilecek bir tarihte açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir. 5 - Teklifler, ihaleye esas ticari Ģartnamenin 7. maddesinde belirtilen Ģartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacaktır. 6 - Ġhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecektir. 7 - Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihinden itibaren en az 6 ay süreli geçici teminat verilecektir. 8 - Söz konusu ihale, Kamu Ġhale Kanununun 3.maddesi (g) fıkrası (Ġstisna) kapsamında olup, Ofis, ihale konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte serbesttir /1-1

10 Sayfa : 10 RESMÎ GAZETE 26 Kasım 2015 Sayı : ADET TONER KARTUġ SATIN ALINACAKTIR Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: Ofisimizce, T.C. Maliye Bakanlığı Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı Uygulama ve Veri Yönetimi Daire BaĢkanlığı (II) ihtiyacı 7800 adet Toner KartuĢ teknik Ģartnamesine, Canon markasına ve ürün koduna uygun olarak, Ofis imiz tip ticari Ģartnamesi ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen Ģartlarla, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacaktır. 1 - ĠHALE EVRAKI BEDELLĠDĠR. a) Ġstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında ve Ofisimiz internet sitesinde görebilirler. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, Ģartname bedelini (130.-TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları zorunludur. b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dıģ zarfa konulması zorunludur. 2 - Teklif mektupları iç içe konulmuģ iki zarf halinde olacaktır. ĠÇ ZARFTA YALNIZ TEKLĠF EDĠLEN FĠYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLĠF MEKTUBU, dıģ zarfta ise iç zarfla birlikte teknik Ģartnamesi ve Canon markası, Ofis Ticari ġartnamesi ve ihale ek Ģartlar listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazılı taahhütname ve ticari Ģartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen belgeler bulunacaktır. 3 - Teklifler, 04/12/2015 günü, saat ye kadar Genel Müdürlüğümüz, III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postada vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat de evvela dıģ zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen Ģartlara uygun olduğu tespit edilenlerin teknik Ģartnamesine, markasına ve ürün koduna uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin fiyat ile ilgili iç zarfları aynı gün açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir. 5 - Teklifler, ihaleye esas ticari Ģartnamenin 7. maddesinde belirtilen Ģartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacaktır. 6 - Ġhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecektir. 7 - Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihinden itibaren en az 6 ay süreli geçici teminat verilecektir. 8 - Söz konusu ihale, Kamu Ġhale Kanununun 3.maddesi (g) fıkrası (Ġstisna) kapsamında olup, Ofis, ihale konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte serbesttir /1-1

11 26 Kasım 2015 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : ADET LEXMARK MARKA TONER KARTUġ SATIN ALINACAKTIR Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: Ofisimizce, Maliye Bakanlığı Gelir Ġdaresi BaĢkanlığı Uygulama ve Veri Yönetimi Daire BaĢkanlığı (II) ihtiyacı 5900 adet Lexmark marka Toner KartuĢ teknik Ģartnamesine, markasına ve ürün koduna uygun olarak, Ofis imiz tip ticari Ģartnamesi ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen Ģartlarla, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacaktır. 1 - ĠHALE EVRAKI BEDELLĠDĠR. a) Ġstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında ve Ofisimiz internet sitesinde görebilirler. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, Ģartname bedelini (140.-TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları zorunludur. b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dıģ zarfa konulması zorunludur. 2 - Teklif mektupları iç içe konulmuģ iki zarf halinde olacaktır. ĠÇ ZARFTA YALNIZ TEKLĠF EDĠLEN FĠYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLĠF MEKTUBU, dıģ zarfta ise iç zarfla birlikte teknik Ģartnamesi, markası, ürün kodu, Ofis Ticari ġartnamesi ve ihale ek Ģartlar listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazılı taahhütname ve ticari Ģartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen belgeler bulunacaktır. 3 - Teklifler, 04/12/2015 günü, saat ye kadar Genel Müdürlüğümüz, III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postada vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat de evvela dıģ zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen Ģartlara uygun olduğu tespit edilenlerin teknik Ģartnamesine, markasına ve ürün koduna uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin fiyat ile ilgili iç zarfları aynı gün açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir. 5 - Teklifler, ihaleye esas ticari Ģartnamenin 7. maddesinde belirtilen Ģartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacaktır. 6 - Ġhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecektir. 7 - Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihinden itibaren en az 6 ay süreli geçici teminat verilecektir. 8 - Söz konusu ihale, Kamu Ġhale Kanununun 3.maddesi (g) fıkrası (Ġstisna) kapsamında olup, Ofis, ihale konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte serbesttir /1-1

12 Sayfa : 12 RESMÎ GAZETE 26 Kasım 2015 Sayı : MUHTELĠF CĠNS VE MĠKTAR BĠLĠġĠM ÜRÜNÜ SATIN ALINACAKTIR Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: Ofisimizce, T.C. Maliye Bakanlığı BaĢhukuk MüĢavirliği Ve Muhakemat Genel Müdürlüğü ihtiyacı Muhtelif Cins Ve Miktar BiliĢim Ürünü ihtiyaç sahibi kuruluģça hazırlanan teknik Ģartnamesine ve istenilen marka/modellerine uygun olarak, Ofis imiz tip ticari Ģartnamesi ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen Ģartlarla, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacaktır. 1 - ĠHALE EVRAKI BEDELLĠDĠR. a) Ġstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında ve Ofisimiz internet sitesinde görebilirler. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, Ģartname bedelini (140.-TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları zorunludur. b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dıģ zarfa konulması zorunludur. 2 - Teklif mektupları iç içe konulmuģ iki zarf halinde olacaktır. ĠÇ ZARFTA YALNIZ TEKLĠF EDĠLEN FĠYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLĠF MEKTUBU, dıģ zarfta ise iç zarfla birlikte teknik Ģartname, marka/model ile Ofis Ticari ġartnamesi ve ihale ek Ģartlar listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazılı taahhütname ve ticari Ģartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen belgeler bulunacaktır. 3 - Teklifler, 04/12/2015 günü, saat ye kadar Genel Müdürlüğümüz, III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postada vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat de evvela dıģ zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen Ģartlara uygun olduğu tespit edilenlerin ihtiyaç sahibi kuruluģça hazırlanan teknik Ģartnamesine uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin fiyat ile ilgili iç zarfları aynı gün açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir. 5 - Teklifler, ihaleye esas ticari Ģartnamenin 7. maddesinde belirtilen Ģartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacaktır. 6 - Ġhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecektir. 7 - Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihinden itibaren en az 6 ay süreli geçici teminat verilecektir. 8 - Söz konusu ihale, Kamu Ġhale Kanununun 3.maddesi (g) fıkrası (Ġstisna) kapsamında olup, Ofis, ihale konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte serbesttir /1/1-1

13 26 Kasım 2015 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 13 SPSS LĠSANSLI YAZILIM SATIN ALINACAKTIR Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: Ofisimizce, T.C. Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Döner Sermaye ĠĢletme Müdürlüğü ihtiyacı SPSS Lisanslı Yazılım ihtiyaç sahibi kuruluģça hazırlanan teknik Ģartnamesine ve istenilen SPSS Statistics 23 Premium (500 kullanıcılı) marka/modeline uygun olarak, Ofis imiz tip ticari Ģartnamesi ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen Ģartlarla, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacaktır. 1 - ĠHALE EVRAKI BEDELLĠDĠR. a) Ġstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında ve Ofisimiz internet sitesinde görebilirler. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, Ģartname bedelini (100.-TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları zorunludur. b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dıģ zarfa konulması zorunludur. 2 - Teklif mektupları iç içe konulmuģ iki zarf halinde olacaktır. ĠÇ ZARFTA YALNIZ TEKLĠF EDĠLEN FĠYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLĠF MEKTUBU, dıģ zarfta ise iç zarfla birlikte teknik Ģartname, marka/model ile Ofis Ticari ġartnamesi ve ihale ek Ģartlar listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazılı taahhütname ve ticari Ģartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen belgeler bulunacaktır. 3 - Teklifler, 03/12/2015 günü, saat ye kadar Genel Müdürlüğümüz, III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postada vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat de evvela dıģ zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen Ģartlara uygun olduğu tespit edilenlerin ihtiyaç sahibi kuruluģça hazırlanan teknik Ģartnamesine ve istenilen SPSS Statistics 23 Premium (500 kullanıcılı) marka/modeline uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin fiyat ile ilgili iç zarfları aynı gün açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir. 5 - Teklifler, ihaleye esas ticari Ģartnamenin 7. maddesinde belirtilen Ģartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacaktır. 6 - Ġhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecektir. 7 - Teklif edilen bedelin % 3 ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihinden itibaren en az 6 ay süreli geçici teminat verilecektir. 8 - Söz konusu ihale, Kamu Ġhale Kanununun 3.maddesi (g) fıkrası (Ġstisna) kapsamında olup, Ofis, ihale konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte serbesttir /2/1-1

14 Sayfa : 14 RESMÎ GAZETE 26 Kasım 2015 Sayı : LĠSANS BAKIM VE GÜNCELLEME YAZILIMLARI SATIN ALINACAKTIR Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: Ofisimizce, Çevre ve ġehircilik Bakanlığı Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğü ihtiyacı olan lisans bakım ve güncelleme yazılımları teknik Ģartnamesine ve kuruluģça istenilen markalarına uygun olarak, Ofis imiz tip ticari Ģartnamesi ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen Ģartlarla, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacaktır. 1 - ĠHALE EVRAKI BEDELLĠDĠR. a) Ġstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında ve Ofisimiz internet sitesinde görebilirler. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, ihale doküman bedelini (130.-TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları zorunludur. b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslının teklif evrakına eklenerek dıģ zarfa konulması zorunludur. 2 - Teklif mektupları iç içe konulmuģ iki zarf halinde olacaktır. ĠÇ ZARFTA YALNIZ TEKLĠF EDĠLEN FĠYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLĠF MEKTUBU, dıģ zarfta ise iç zarfla birlikte teknik Ģartnamesine ve markaları ile Ofis Ticari Ģartnamesi ve ihale ek Ģartlar listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazılı taahhütname ve ticari Ģartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen belgeler bulunacaktır. 3 - Teklifler, 03/12/2015 günü, saat ye kadar Genel Müdürlüğümüz, III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postada vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat de evvela dıģ zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen Ģartlara uygun olduğu tespit edilenlerin teknik Ģartnamesine ve ihtiyaç sahibi kuruluģça istenilen markalarına uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin iç zarfları aynı gün açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir. 5 - Teklifler, ihaleye esas ticari Ģartnamenin 7. maddesinde belirtilen Ģartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacaktır. 6 - Ġhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecektir. 7 - Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihinden itibaren en az 6 ay süreli geçici teminat verilecektir. 8 - Söz konusu ihale, Kamu Ġhale Kanununun 3.maddesi (g) fıkrası (Ġstisna) kapsamında olup, Ofis, ihale konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte serbesttir /1-1

15 26 Kasım 2015 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : TON (800 mm 70 GR/ M² ) ĠLE 500 TON (400 mm 70 GR/ M² ) 1. HAMUR OFSET (BOBĠN) BASI KAĞIDI SATIN ALINACAKTIR Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: EskiĢehir Anadolu Üniversitesi Rektörlüğü Döner Sermaye ĠĢletme Müdürlüğü ihtiyacı, ton (800 mm 70 gr/ m² ) ile 500 ton (400 mm 70 gr/ m² ) 1. Hamur Ofset ( Bobin ) Bası Kağıdının ihtiyaç sahibi kuruluģça hazırlanan teknik Ģartnamesine uygun olarak, Ofis imiz ticari Ģartnamesi ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen Ģartlarla, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacaktır. 1 - ĠHALE EVRAKI BEDELLĠDĠR. a) Ġstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında ve Ofisimiz internet sitesinde görebilirler. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, Ģartname bedelini (140,00-TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları zorunludur. b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dıģ zarfa konulması zorunludur. 2 - Teklif mektupları iç içe konulmuģ iki zarf halinde olacaktır. ĠÇ ZARFTA YALNIZ TEKLĠF EDĠLEN FĠYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLĠF MEKTUBU, dıģ zarfta ise iç zarfla birlikte, Teknik Ģartname, Ofis Ticari Ģartnamesi ve ihale ek Ģartlar listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazılı taahhütname ve ticari Ģartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen belgeler bulunacaktır. 3 - Teklifler, günü, saat ye kadar Genel Müdürlüğümüz, III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postada vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat da evvela dıģ zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen Ģartlara uygun olduğu tespit edilen firmaların numunelerinin teknik Ģartnamelerine uygunluğunun ihtiyaç sahibi KuruluĢça belirlenmesini müteakip, numunelerinin uygun olduğu tespit edilen firmaların, fiyat ile ilgili iç zarfları bilahare bildirilecek bir tarihte açılacaktır. Numuneleri uygun bulunmayan firmaların iç zarfları ise açılmayarak diğer belgelerle birlikte iade edilecektir. Gerekli görülmesi halinde firmalar hakkında mali ve teknik yönden yeterlilik araģtırması yapılacaktır. 5 - Teklifler, ihaleye esas ticari Ģartnamenin 7.maddesinde belirtilen Ģartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacaktır. 6 - Ġhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecektir. 7 - Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihinden itibaren en az 6 ay süreli geçici teminat verilecektir. 8 - Söz konusu ihale, Kamu Ġhale Kanununun 3.maddesi (g) fıkrası (Ġstisna) kapsamında olup, Ofis, ihale konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte serbesttir /1-1

16 Sayfa : 16 RESMÎ GAZETE 26 Kasım 2015 Sayı : T.C. ÇALIġMA VE SOSYAL GÜVENLĠK BAKANLIĞI Ġġ TEFTĠġ KURULU BAġKANLIĞI ĠHTĠYACI 300 ADET DĠZÜSTÜ BĠLGĠSAYAR SATIN ALINACAKTIR Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: T.C. ÇalıĢma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ĠĢ TeftiĢ Kurulu BaĢkanlığı ihtiyacı 300 adet Dizüstü Bilgisayar teknik özellikler listelerine, Asus marka UX305 model, Dell marka XPS 13 model, HP marka Elitebook Folio 1020 model veya Lenovo marka X1 Carbon modelinden birine uygun olarak, Ofis imiz tip ticari Ģartnamesi ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen Ģartlarla, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacaktır. 1 - ĠHALE EVRAKI BEDELLĠDĠR. a) Ġstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında ve Ofisimiz internet sitesinde görebilirler. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, ihale doküman bedelini (130.-TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları zorunludur. b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dıģ zarfa konulması zorunludur. 2 - Teklif mektupları iç içe konulmuģ iki zarf halinde olacaktır. ĠÇ ZARFTA YALNIZ TEKLĠF EDĠLEN FĠYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLĠF MEKTUBU, dıģ zarfta ise iç zarfla birlikte teknik özellikler listeleri, marka/modeli, Ofis Ticari Ģartnamesi ve ihale ek Ģartlar listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazılı taahhütname ve ticari Ģartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen belgeler bulunacaktır. 3 - Teklifler, 07/12/2015 günü, saat ye kadar Genel Müdürlüğümüz, III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postada vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat de evvela dıģ zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen Ģartlara, ihtiyaç sahibi kuruluģça hazırlanan teknik özellikler listesine ve marka/modeline uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin iç zarfları aynı tarihte açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir. 5 - Teklifler, ihaleye esas ticari Ģartnamenin 7. maddesinde belirtilen Ģartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacaktır. 6 - Ġhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecektir. 7 - Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihinden itibaren en az 6 ay süreli GEÇĠCĠ TEMĠNAT verilecektir. 8 - Söz konusu ihale, Kamu Ġhale Kanununun 3.maddesi (g) fıkrası (Ġstisna) kapsamında olup, Ofis, ihale konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte serbesttir /1-1

17 26 Kasım 2015 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 17 OMURGA ANAHTARI SATIN ALINACAKTIR Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: Ofisimizce, T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bilgi ĠĢlem Dairesi BaĢkanlığı ihtiyacı Omurga Anahtarı teknik Ģartnamesine uygun olarak, Ofis imiz tip ticari Ģartnamesi ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen Ģartlarla, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacaktır. 1 - ĠHALE EVRAKI BEDELLĠDĠR. a) Ġstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında ve Ofisimiz internet sitesinde görebilirler. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, Ģartname bedelini (130.-TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları zorunludur. b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dıģ zarfa konulması zorunludur. 2 - Teklif mektupları iç içe konulmuģ iki zarf halinde olacaktır. ĠÇ ZARFTA YALNIZ TEKLĠF EDĠLEN FĠYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLĠF MEKTUBU, dıģ zarfta ise iç zarfla birlikte teknik Ģartnamesi, Ofis Ticari ġartnamesi ve ihale ek Ģartlar listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazılı taahhütname ve ticari Ģartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen belgeler bulunacaktır. 3 - Teklifler, 04/12/2015 günü, saat ye kadar Genel Müdürlüğümüz, III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postada vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat de evvela dıģ zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen Ģartlara uygun olduğu tespit edilenlerin teknik Ģartnamesine uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin fiyat ile ilgili iç zarfları aynı gün açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir. 5 - Teklifler, ihaleye esas ticari Ģartnamenin 7. maddesinde belirtilen Ģartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacaktır. 6 - Ġhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecektir. 7 - Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihinden itibaren en az 6 ay süreli geçici teminat verilecektir. 8 - Söz konusu ihale, Kamu Ġhale Kanununun 3.maddesi (g) fıkrası (Ġstisna) kapsamında olup, Ofis, ihale konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte serbesttir /1-1

18 Sayfa : 18 RESMÎ GAZETE 26 Kasım 2015 Sayı : VERĠ DEPOLAMA VE YEDEKLEME ÜRÜNLERĠ KAPASĠTE ARTIRIMI SATIN ALINACAKTIR Devlet Malzeme Ofisi Genel Müdürlüğünden: ĠçiĢleri Bakanlığı Emniyet Genel Müdürlüğü ihtiyacı Veri Depolama ve Yedekleme Ürünleri Kapasite Artırımı teknik Ģartnamesine uygun olarak, Ofis imiz tip ticari Ģartnamesi ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen Ģartlarla, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacaktır. 1 - ĠHALE EVRAKI BEDELLĠDĠR. a) Ġstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında ve Ofisimiz internet sitesinde görebilirler. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, ihale doküman bedelini (130.-TL) Ofis veznelerinden birine veya Ofis banka hesabına yatırmaları zorunludur. b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dıģ zarfa konulması zorunludur. 2 - Teklif mektupları iç içe konulmuģ iki zarf halinde olacaktır. ĠÇ ZARFTA YALNIZ TEKLĠF EDĠLEN FĠYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLĠF MEKTUBU, dıģ zarfta ise iç zarfla birlikte teknik Ģartnamesi, Ofis Ticari Ģartnamesi ve ihale ek Ģartlar listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazılı taahhütname ve ticari Ģartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen belgeler bulunacaktır. 3 - Teklifler, 02/12/2015 günü, saat ye kadar Genel Müdürlüğümüz, III Nolu Satınalma Daire BaĢkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postada vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat de evvela dıģ zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen Ģartlara, ihtiyaç sahibi kuruluģça hazırlanan teknik Ģartnamesine uygunluğunun belirlenmesini müteakip, uygun olduğu tespit edilen tekliflerin iç zarfları bilahare bildirilecek bir tarihte açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir. 5 - Teklifler, ihaleye esas ticari Ģartnamenin 7. maddesinde belirtilen Ģartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacaktır. 6 - Ġhale konusu malzemenin tamamı için teklif verilecek olup, kısmi teklifler değerlendirilmeyecektir. 7 - Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihinden itibaren en az 6 ay süreli verilecektir. 8 - Söz konusu ihale, Kamu Ġhale Kanununun 3.maddesi (g) fıkrası (Ġstisna) kapsamında olup, Ofis, ihale konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte serbesttir /1-1

19 26 Kasım 2015 Sayı : RESMÎ GAZETE Sayfa : 19 ZARF KAĞIDI SATIN ALINACAKTIR Devlet Malzeme Ofisi Basım İşletme Müdürlüğünden: AĢağıda cinsi ve miktarı yazılı Zarf Kağıtları teknik özellikler ve ticari Ģartname esaslarına göre iç piyasadan Açık Teklif Usulü ile satın alınacaktır. CĠNSĠ EBADI MĠKTARI I. Hamur Zarf Kağıdı 90 gr./m². Kraft Zarf Kağıdı 90 gr./m². Kraft Zarf Kağıdı 90 gr./m². Kraft Zarf Kağıdı 90 gr./m². NEYE GÖRE ALINACAĞI SON TEKLĠF VERME TARĠHĠ 210 mm kg. Teknik ġartname mm kg. Teknik ġartname mm kg. Teknik ġartname mm kg. Teknik ġartname ĠHALE EVRAKI BEDELLĠDĠR. a) Ġstekliler, ihale dokümanlarını Basım ĠĢletme Müdürlüğü Satınalma ġefliğinde ve Ofisimiz internet sitesinde görebilirler. Ancak ihaleye teklif verecek olan firmaların, Ģartname bedelini (100.-TL) Ofis veznelerinden birine veya ĠĢletmenin banka hesaplarından birisine yatırmaları zorunludur. b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin aslı ile bir suretinin teklif evrakına eklenerek dıģ zarfa konulması zorunludur. 2 - Teklif mektupları iç içe konulmuģ iki zarf halinde olacaktır. ĠÇ ZARFTA YALNIZ TEKLĠF EDĠLEN FĠYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLĠF MEKTUBU, dıģ zarfta ise iç zarfla birlikte teknik Ģartnamesi ile Ofis Ticari ġartnamesi ve ihale ek Ģartlar listesinin aynen kabul edildiğini belirten yazılı taahhütname ve ticari Ģartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen belgeler bulunacaktır. 3 - Teklifler, yukarıda gösterilen günde en geç saat e kadar Devlet Malzeme Ofisi Basım ĠĢletme Müdürlüğü Cumhuriyet Mahallesi Güney Yan Yolu No: 22 D-100 Karayolu Üzeri Gebze/KOCAELĠ adresinde bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postadaki vaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 4 - Teklif mektuplarının, son teklif verme günü saat de evvela dıģ zarfları açılacak, daha sonra teklif mektubu ile birlikte gönderilmesi gerekli olan belgeler incelenecek, bu inceleme sonucunda belgeleri istenilen Ģartlara uygun olduğu tespit edilenlerin iç zarfları açılacaktır. Uygun olmayan teklifler ise açılmadan teklif sahiplerine iade edilecektir. Gerekli görülmesi halinde firmalar hakkında mali ve teknik yönden yeterlilik araģtırması yaptırılacaktır. 5 - Teklifler, ihaleye esas ticari Ģartnamenin 7. maddesinde belirtilen Ģartlarla iç zarfların açılmasını müteakip en az 30 gün opsiyonlu olacaktır. 6 - Ġstekliler ihale konusu Zarf Kağıtların tamamı için teklifte bulunacakları gibi, miktarlar bölünmeksizin I. Hamur 210 mm. Zarf Kagıdı için ayrı, 210 mm. Kraft zarf Kağıdı için ayrı, mm. Kraft Zarf Kağıtları için ayrı, Kısmi teklifler de kabul edilecektir.

20 Sayfa : 20 RESMÎ GAZETE 26 Kasım 2015 Sayı : Teklif edilen bedelin %3 ünden az olmamak üzere istekliler tarafından belirlenecek tutarda son teklif verme tarihi itibarı ile en az 6 ay geçerli GEÇĠCĠ TEMĠNAT verilecektir. Teminatın; Banka teminat mektubu olması halinde, teminat mektubunda 4734 ve 4735 sayılı kanun ibaresi yerine, ilgili kanunun ve Ģartname hükümlerinin yerine getirmek üzere vermek zorunda olduğu ibaresi yer alacaktır Söz konusu ihale, Kamu Ġhale Kanununun 3. maddesi (g) fıkrası (istisna) kapsamında olup, ĠĢletme satın alma konusu alımı iģini ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte serbesttir /1-1 1 ADET ĠYON KROMATOGRAFĠ SĠSTEMĠ CĠHAZI SATIN ALINACAKTIR Ofisimizce, T.C. UĢak Üniversitesi Rektörlüğü Bilimsel AraĢtırma Projeleri Koordinasyon Birimi ihtiyacı 1 adet Ġyon Kromatografi Sistemi Cihazı, Ofisimiz tip ticari Ģartnamesi ile ihtiyaç sahibi kurumca hazırlanan teknik Ģartnamelerine uygun olarak ve ihale ek Ģartlar listesinde belirtilen Ģartlar dahilinde, açık teklif usulü ile iç piyasadan satın alınacaktır. Bu nedenle, istekliler, ilk tekliflerini yazılı olarak bildirecekler ve devamında sözlü olarak tekliflerini sürdüreceklerdir. 1 - ĠHALE EVRAKI BEDELLĠDĠR. a) Ġstekliler, ihale dokümanlarını Genel Müdürlüğümüz II No.lu Satınalma Daire BaĢkanlığında ücretsiz olarak inceleyebileceklerdir. Ayrıca teknik Ģartnameler ile sair ihale evrakları Ofisimizin adresinin ihale ilanları bölümünde ilan edilmiģ, çıktısı alınabilmekte olup, BaĢkanlığımızca ayrıca bir doküman verilmeyecektir. Ancak, ihaleye teklif verecek olan firmaların, Ģartname bedelini (100.-TL) Ofis veznesine veya Ġhale Ek ġartlarında belirtilen Ofis banka hesaplarından birine yatırmaları gerekmektedir. b) Yatırılan paraya ait ödendi belgesinin dıģ zarfa konulması zorunludur. 2 - Teklifler iç içe konulmuģ iki zarf (dıģ zarf - iç zarf) halinde olacaktır. ĠÇ ZARFTA YALNIZCA TEKLĠF EDĠLEN FĠYATIN YAZILI OLDUĞU TEKLĠF MEKTUBU, dıģ zarfta ise iç zarfla birlikte teknik ve ticari Ģartname ile ihale dokümanlarının aynen kabul edildiğini belirten yazı ve ticari Ģartnamenin 2. maddesinde yazılı belgeler ile ek Ģartlarda belirtilen belgeler bulunacaktır. 3 - Teklifler, 10/12/2015 günü, en geç saat ye kadar Genel Müdürlüğümüz II No.lu Satınalma Daire BaĢkanlığında bulundurulacaktır. Geç gelen teklifler ile postadaki gecikmeler dikkate alınmayacaktır. 4 - Teklif edilen ürünlerin marka, model ve menģei teklif mektuplarına belirtilecektir. 5 - Söz konusu ihale, Kamu Ġhale Kanununun 3. maddesi (g) fıkrası (istisna) kapsamında olup, Ofis satın alma konusu malzemeyi ihale edip etmemekte, kısmen ihale etmekte veya dilediği istekliye vermekte tamamen serbesttir /1-1

4 ADET BLADE SUNUCU CİHAZLARI SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN

4 ADET BLADE SUNUCU CİHAZLARI SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN 4 ADET BLADE SUNUCU CİHAZLARI SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN T.C. Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı ihtiyacı 4 adet blade sunucu cihazlarının Kuruluşça hazırlanan teknik

Detaylı

556 SAYILI MARKALARIN KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULAMASINA DAİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE

556 SAYILI MARKALARIN KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULAMASINA DAİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 30 Mart 2013 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28603 YÖNETMELİK Türk Patent Enstitüsünden: 556 SAYILI MARKALARIN KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULAMASINA DAİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA

Detaylı

1- İHALE EVRAKI BEDELLİDİR.

1- İHALE EVRAKI BEDELLİDİR. DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE MUĞLA SITKI KOÇMAN ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ BİLGİ İŞLEM DAİRE BAŞKANLIĞI İHTİYACI IP KAMERA SATIN ALINACAKTIR. Ofisimizce, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü

Detaylı

YÖNETMELİK. Marka: Ortak markalar ve garanti markaları dahil olmak üzere ticaret veya hizmet markalarını,

YÖNETMELİK. Marka: Ortak markalar ve garanti markaları dahil olmak üzere ticaret veya hizmet markalarını, 30 Mart 2013 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28603 Türk Patent Enstitüsünden: YÖNETMELİK 556 SAYILI MARKALARIN KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULAMASINA DAİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA

Detaylı

DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN NEYFCÖRF SON TEKLİF MALZEMENİN GRUBU MİKTAR ^ 3! VERME ALINACAĞI TARİHİ

DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN NEYFCÖRF SON TEKLİF MALZEMENİN GRUBU MİKTAR ^ 3! VERME ALINACAĞI TARİHİ DEVLET MALZEME OFİSİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜNDEN Aşağıda cinsi ve miktarı yazılı malzeme teknik şartnamesi ve ticari şartnamesi ile ihale ek şartları dahilinde iç ve dış piyasadan açık teklif isteme usulüne göre

Detaylı

DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYACI 1 ADET TORNA MAKİNASI ALINACAKTIR.

DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYACI 1 ADET TORNA MAKİNASI ALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE DEVLET SU İŞLERİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ 2. BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYACI 1 ADET TORNA MAKİNASI ALINACAKTIR. Ofisimizce, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü

Detaylı

1- İHALE EVRAKI BEDELLİDİR.

1- İHALE EVRAKI BEDELLİDİR. DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE HAVA KUVVETLERİ KOMUTANLIĞI HAVA TEKNİK OKULLAR KOMUTANLIĞI İHTİYACI 18 KALEM MUHTELİF LASTİK VE AKÜ SATIN ALINACAKTIR. Ofisimizce, Hava Kuvvetleri Komutanlığı

Detaylı

T.C. Resmî Gazete YASAMA BÖLÜMÜ TBMM KARARI. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır. 12 Aralık 2015 CUMARTESİ

T.C. Resmî Gazete YASAMA BÖLÜMÜ TBMM KARARI. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır. 12 Aralık 2015 CUMARTESİ T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 12 Aralık 2015 CUMARTESİ YASAMA BÖLÜMÜ TBMM KARARI Sayı : 29560 Kuruluşu : 7 Ekim 1920 http://www.basbakanlik.gov.tr

Detaylı

İhale Evrak Bedeli MİKRODEV MARKA UZAK TERMİNAL ÜNİTESİ RTU 330 8D0 16Dİ 32MB 45 Adet / 15:00 100,00 TL

İhale Evrak Bedeli MİKRODEV MARKA UZAK TERMİNAL ÜNİTESİ RTU 330 8D0 16Dİ 32MB 45 Adet / 15:00 100,00 TL DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE MUĞLA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI SU VE KANALİZASYON İDARESİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ELEKTRİK MAKİNE VE MALZEME İKMAL DAİRESİ BAŞKANLIĞI İHTİYACI MİKRODEV MARKA

Detaylı

b) Kanun Hükmünde Kararname: 551 sayılı Patent Haklarının Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameyi,

b) Kanun Hükmünde Kararname: 551 sayılı Patent Haklarının Korunması Hakkında Kanun Hükmünde Kararnameyi, AVRUPA PATENTLERİNİN VERİLMESİ İLE İLGİLİ AVRUPA PATENT SÖZLEŞMESİNİN TÜRKİYE'DE UYGULAMA ŞEKLİNİ GÖSTERİR YÖNETMELİK Sanayi ve Ticaret Bakanlığından: Yayımlandığı Resmi Gazete Tarihi: 09/01/2001 Yayımlandığı

Detaylı

DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE EGE ORMANCILIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYACI İKLİM İSTASYONU SATIN ALINACAKTIR.

DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE EGE ORMANCILIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYACI İKLİM İSTASYONU SATIN ALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE EGE ORMANCILIK ARAŞTIRMA ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ İHTİYACI İKLİM İSTASYONU SATIN ALINACAKTIR. Ofisimizce, Ege Ormancılık AraĢtırma Enstitüsü Müdürlüğü ihtiyacı

Detaylı

YÖNETMELİK HİZMET ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

YÖNETMELİK HİZMET ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK 12 Haziran 2015 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29384 Kamu İhale Kurumundan: YÖNETMELİK HİZMET ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 4/3/2009 tarihli ve 27159

Detaylı

TEBLİĞ TÜRK PATENT VE MARKA KURUMUNCA 2018 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (BİK/TÜRKPATENT: 2018/1)

TEBLİĞ TÜRK PATENT VE MARKA KURUMUNCA 2018 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (BİK/TÜRKPATENT: 2018/1) 30 Aralık 2017 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 30286 (Mükerrer) Türk Patent ve Marka Kurumundan: TEBLİĞ TÜRK PATENT VE MARKA KURUMUNCA 2018 YILINDA UYGULANACAK ÜCRET TARİFESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (BİK/TÜRKPATENT:

Detaylı

YÖNETMELİK HİZMET ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

YÖNETMELİK HİZMET ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK 12 Haziran 2015 CUMA Resmî Gazete Sayı : 29384 Kamu İhale Kurumundan: YÖNETMELİK HİZMET ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 4/3/2009 tarihli ve 27159

Detaylı

TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ TEKĠRDAĞ ġube MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA ġ I M A Y A P T I R I L A C A K T I R

TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ TEKĠRDAĞ ġube MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA ġ I M A Y A P T I R I L A C A K T I R TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ TEKĠRDAĞ ġube MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA ġ I M A Y A P T I R I L A C A K T I R Dumansız Sanayi Bölgesindeki Kiralık Evren Depo Stoklarından 5.000 ton, dökme hububatın karayolundan Tekirdağ

Detaylı

TEBLĐĞ. Tebliğin Yayımlandığı Resmî Gazete'nin. 28/1/2009 27124 Tebliğde Değişiklik Yapan Tebliğlerin Yayımlandığı Resmî Gazete'nin

TEBLĐĞ. Tebliğin Yayımlandığı Resmî Gazete'nin. 28/1/2009 27124 Tebliğde Değişiklik Yapan Tebliğlerin Yayımlandığı Resmî Gazete'nin 7 Haziran 2014 CUMARTESĐ Resmî Gazete Sayı : 29023 TEBLĐĞ Kamu Đhale Kurumundan: ĐHALELERE YÖNELĐK BAŞVURULAR HAKKINDA TEBLĐĞDE DEĞĐŞĐKLĐK YAPILMASINA DAĐR TEBLĐĞ MADDE 1 28/1/2009 tarihli ve 27124 sayılı

Detaylı

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Ġdari ve Mali ĠĢler Daire BaĢkanlığı ĠHALE ĠLANI

T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Ġdari ve Mali ĠĢler Daire BaĢkanlığı ĠHALE ĠLANI T.C. SÜLEYMAN DEMĠREL ÜNĠVERSĠTESĠ REKTÖRLÜĞÜ Ġdari ve Mali ĠĢler Daire BaĢkanlığı Sıra No: 1 Ġhâle Edilecek Yerin Adı, Ġhâlenin Tarihi ve Saati, Ġhâlenin Yapılacağı Yer: Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz

Detaylı

YÖNETMELİK MAL ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

YÖNETMELİK MAL ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK 25 Ocak 2017 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29959 Kamu İhale Kurumundan: YÖNETMELİK MAL ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 4/3/2009 tarihli ve 27159 mükerrer

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakan. Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır ATAMA KARARI

T.C. Resmî Gazete. Başbakan. Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır ATAMA KARARI T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ ATAMA KARARI Milli Savunma Bakanlığından: Karar Sayısı : 2015-631 1 Açık bulunan 1 inci

Detaylı

TARİHLİ RESMİ GAZETEDE. Hizmet Alımı İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır.

TARİHLİ RESMİ GAZETEDE. Hizmet Alımı İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır. 25.01.2017 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE Hizmet Alımı İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır. Söz Konusu Değişiklikler Yayım Tarihinde Yürürlüğe Girecektir.

Detaylı

1 FORMLABS FORM 2 MARKA 3D YAZICI 1 Adet / 14:00 50,00 TL 1. 2 ARTEC SPİDER MARKA 3D TARAYICI 1 Adet / 14:00 70,00 TL 2

1 FORMLABS FORM 2 MARKA 3D YAZICI 1 Adet / 14:00 50,00 TL 1. 2 ARTEC SPİDER MARKA 3D TARAYICI 1 Adet / 14:00 70,00 TL 2 DEVLET MALZEME OFİSİ İZMİR BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNCE İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SOSYAL PROJELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI İHTİYACI 3D HIZLI PROTOTİPLEME ÜNİTESİ SATIN ALINACAKTIR. Ofisimizce, Ġzmir BüyükĢehir Belediyesi

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİKLER

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİKLER T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 30 Ekim 2015 CUMA YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 29517 YÖNETMELİKLER Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığından: GENEL

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİK

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİK T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 7 Ekim 2015 ÇARŞAMBA YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ YÖNETMELİK Sayı : 29495 Ulusal Bor Araştırma Enstitüsünden: ULUSAL

Detaylı

DEVLET MALZEME OFİSİ TRABZON BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 165 KVA JENERATÖR SATIN ALINACAKTIR.

DEVLET MALZEME OFİSİ TRABZON BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 165 KVA JENERATÖR SATIN ALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ TRABZON BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ 165 KVA JENERATÖR SATIN ALINACAKTIR. İhale Tarihi : 16/11/ 2017 Perşembe günü Saat 14.00 İhale Kayıt No : 2017/570784 Talep Takip No : BENU68A8L Ofisimizce,

Detaylı

TARİHLİ RESMİ GAZETEDE. Mal Alımları İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır.

TARİHLİ RESMİ GAZETEDE. Mal Alımları İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır. 25.01.2017 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE Mal Alımları İhale Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır. Söz Konusu Değişiklikler Yayım Tarihinde Yürürlüğe Girecektir.

Detaylı

YÖNETMELİK. MADDE 4 Aynı Yönetmeliğin 16 ncı maddesinin dördüncü fıkrası yürürlükten kaldırılmıştır.

YÖNETMELİK. MADDE 4 Aynı Yönetmeliğin 16 ncı maddesinin dördüncü fıkrası yürürlükten kaldırılmıştır. 19 Haziran 2018 SALI Resmî Gazete Sayı : 30453 (Mükerrer) YÖNETMELİK Kamu İhale Kurumundan: ELEKTRONİK İHALE UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 25/2/2011 tarihli ve

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI ANDLAŞMA

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır MİLLETLERARASI ANDLAŞMA T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 19 Kasım 2014 ÇARŞAMBA YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 29180 MİLLETLERARASI ANDLAŞMA Karar Sayısı : 2014/6933 3 Haziran

Detaylı

Tarihli Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri

Tarihli Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri www.itirazci.com 25.01.2017 Tarihli Değişiklikleri DEĞİŞEN MEVZUAT DEĞİŞEN MADDE YÜRÜRLÜĞE GİRME TARİHİ MADDENİN DEĞİŞİKLİKTEN ÖNCEKİ HALİ 27. Madde 25.1.2017 İstenecek belgeler MADDE 27 (1) Ekonomik ve

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır TBMM KARARI TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır TBMM KARARI TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 6 Ekim 2015 SALI YASAMA BÖLÜMÜ Sayı : 29494 TBMM KARARI TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİNİN TATİLE GİRMESİNE İLİŞKİN

Detaylı

Tarihli Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri

Tarihli Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliği Değişiklikleri www.itirazci.com 25.01.2017 Tarihli Değişiklikleri DEĞİŞEN MEVZUAT DEĞİŞEN MADDE YÜRÜRLÜĞE GİRME TARİHİ MADDENİN DEĞİŞİKLİKTEN ÖNCEKİ HALİ 30. Madde 25.1.2017 İstenecek belgeler MADDE 30 (1) Ekonomik ve

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU KARARI

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU KARARI T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 4 Aralık 2015 CUMA YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 29552 HÂKİMLER VE SAVCILAR YÜKSEK KURULU KARARI Hâkimler ve Savcılar

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ AĞ ANAHTARI VE AĞ YÖNETİM YAZILIMI ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 5 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını

Detaylı

7035 SAYILI YASA İLE TEMYİZ SÜRELERİ DEĞİŞTİ

7035 SAYILI YASA İLE TEMYİZ SÜRELERİ DEĞİŞTİ 7035 SAYILI YASA İLE TEMYİZ SÜRELERİ DEĞİŞTİ Ceza ve hukuk yargılamasında 05.08.2017 tarihinden itibaren verilen kararlara karşı, (5 Ağustos 2017 Tarihli ve 30145 Sayılı Resmî Gazete Mükerrer yayınlanan

Detaylı

YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

YÖNETMELİK. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak ve Tanımlar 7 Eylül 2016 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 29824 Sermaye Piyasası Kurulundan: YÖNETMELİK 6362 SAYILI SERMAYE PİYASASI KANUNUNUN 13 ÜNCÜ MADDESİNİN DÖRDÜNCÜ FIKRASININ KISMEN İPTALİ ÜZERİNE YATIRIMCI TAZMİN

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ UÇAK BİLETİ ALIMI, VİZE İŞLEMLERİ VE OTEL REZERVASYONU HİZMET TEMİNİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA: DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır TEBLİĞLER

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır TEBLİĞLER T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 28 Ekim 2015 ÇARŞAMBA Sayı : 29516 YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ TEBLİĞLER Başbakanlık (Hazine Müsteşarlığı) tan: TIBBİ

Detaylı

YAPIM İŞLERİ İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİKLER

YAPIM İŞLERİ İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİKLER MADDE 30 (1) Ekonomik ve mali yeterlik ile mesleki ve teknik yeterliğin değerlendirilmesinde kullanılmak üzere aday veya isteklilerden istenecek belgeler aşağıdaki esaslara göre belirlenir: a) Yaklaşık

Detaylı

YÖNETMELİK. j) Endeks: Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayımlanan Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksini (Yİ-ÜFE),

YÖNETMELİK. j) Endeks: Türkiye İstatistik Kurumu tarafından yayımlanan Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksini (Yİ-ÜFE), 7 Haziran 2014 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29023 Kamu İhale Kurumundan: YÖNETMELİK DANIŞMANLIK HİZMET ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 4/3/2009 tarihli

Detaylı

12.06.2015 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE Çerçeve Anlaşma İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Düzenlemeler Yayımlanmıştır.

12.06.2015 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE Çerçeve Anlaşma İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Düzenlemeler Yayımlanmıştır. 12.06.2015 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE Çerçeve Anlaşma İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Düzenlemeler Yayımlanmıştır. ÇERÇEVE ANLAŞMA İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

b) Yapılacağı yer : ANKARA : Sözleşmenin imzalandığı tarihinden itibaren 3 c) İşe başlama tarihi

b) Yapılacağı yer : ANKARA : Sözleşmenin imzalandığı tarihinden itibaren 3 c) İşe başlama tarihi İhale İlanı TRT GENEL MÜDÜRLÜĞÜ KOMPANZASYON SİSTEMLERİNİN YENİLENMESİ yapım işi 4734 sayılı Kamu İhale Kanununun 19 uncu maddesine göre açık ihale usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı

Detaylı

Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun (5219 sayılı, numaralı, nolu yasası)

Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun (5219 sayılı, numaralı, nolu yasası) Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanunu, Yasası 5219 sayılı, numaralı, nolu kanun, yasa Çeşitli Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Kanun No. 5219 Kabul Tarihi : 14.7.2004 MADDE

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ÖĞRENCİ KIYAFET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını İSTEKLİ TEDARİKÇİ

Detaylı

YÖNETMELİK. Kamu İhale Kurumundan: DANIŞMANLIK HİZMET ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

YÖNETMELİK. Kamu İhale Kurumundan: DANIŞMANLIK HİZMET ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK 19 Haziran 2018 SALI Resmî Gazete Sayı : 30453 (Mükerrer) YÖNETMELİK Kamu İhale Kurumundan: DANIŞMANLIK HİZMET ALIMI İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 4/3/2009

Detaylı

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA ENGELSİZ EBA EĞİTİM İÇERİĞİ ÖZEL EĞİTİME GEREKSİNİM DUYAN ÇOCUKLAR İÇİN

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA ENGELSİZ EBA EĞİTİM İÇERİĞİ ÖZEL EĞİTİME GEREKSİNİM DUYAN ÇOCUKLAR İÇİN EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA ENGELSİZ EBA EĞİTİM İÇERİĞİ ÖZEL EĞİTİME GEREKSİNİM DUYAN ÇOCUKLAR İÇİN (otizm, zihinsel engel, vb.) ENGELSİZ EBA EĞİTİM İÇERİĞİ EĞİTİM YAZILIMI ALIMI İHALE İLANI (İKN:2015/182572)

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır BAKANLIĞA VEKÂLET ETME İŞLEMİ

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır BAKANLIĞA VEKÂLET ETME İŞLEMİ T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 2 Şubat 2016 SALI YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ Sayı : 29612 BAKANLIĞA VEKÂLET ETME İŞLEMİ T.C. BAŞBAKANLIK 28 Ocak 2016

Detaylı

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 23-28 ŞUBAT 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN KARADENİZ 2

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 23-28 ŞUBAT 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN KARADENİZ 2 EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 23-28 ŞUBAT 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN KARADENİZ 2. KİTAP FUARI, 19-27 MART 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN BURSA KİTAP FUARI, 16-24 NİSAN 2016

Detaylı

İHALE İLANI KARA ALANLARINDA AÇILACAK KUYULARDA LOG HİZMET ALIMI YAPILACAKTIR.

İHALE İLANI KARA ALANLARINDA AÇILACAK KUYULARDA LOG HİZMET ALIMI YAPILACAKTIR. İHALE İLANI KARA ALANLARINDA AÇILACAK KUYULARDA LOG HİZMET ALIMI YAPILACAKTIR. 1- İş Sahibi İdareye İlişkin Bilgiler 1.1. İş sahibi İdarenin; a) Adı: Türkiye Petrolleri A.O. Genel Müdürlüğü b) Adresi:

Detaylı

İhale Şehri :Eskişehir. İş Şehri :Eskişehir. Kurum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Tıp Fakültesi Birimi

İhale Şehri :Eskişehir. İş Şehri :Eskişehir. Kurum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Tıp Fakültesi Birimi İhale Şehri :Eskişehir İş Şehri :Eskişehir Kurum: Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesi Tıp Fakültesi Birimi İşin Adı/Konusu/Cinsi: İlaç Satın Alınacaktır İhale Tarihi :17.11.2011 10:30

Detaylı

SEPETÇĠ REHABĠLĠTASYON-KIZILĠNLER VE ERENKÖY AĞAÇLANDIRMA PROJE SAHALARINDA ĠġÇĠ GÜCÜ ĠLE FĠDAN BAKIMI

SEPETÇĠ REHABĠLĠTASYON-KIZILĠNLER VE ERENKÖY AĞAÇLANDIRMA PROJE SAHALARINDA ĠġÇĠ GÜCÜ ĠLE FĠDAN BAKIMI İhale Şehri Eskişehir İş Şehri Eskişehir Kurum Çevre Ve Orman Bakanlığı Eskişehir İl Çevre Ve Orman Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi Ağaçlandırma Proje Sahalarında İşçi Gücü İle Fidan Bakımı Hizmeti Alınacaktır

Detaylı

BĠNA ĠNġAATI YAPTIRILACAKTIR DEVLET HAVA MEYDANLARI ĠġLETMESĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DHMĠ) Malzeme Daire BaĢkanlığı

BĠNA ĠNġAATI YAPTIRILACAKTIR DEVLET HAVA MEYDANLARI ĠġLETMESĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DHMĠ) Malzeme Daire BaĢkanlığı BĠNA ĠNġAATI YAPTIRILACAKTIR DEVLET HAVA MEYDANLARI ĠġLETMESĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ(DHMĠ) Malzeme Daire BaĢkanlığı ERZĠNCAN HAVAALANI LOJMAN YAPIMI ĠġĠ. yapım iģi 4734 sayılı Kamu Ġhale Kanununun 19 uncu maddesine

Detaylı

TARİHLİ RESMİ GAZETEDE

TARİHLİ RESMİ GAZETEDE 25.01.2017 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE Yapım İşleri İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişikliklerin Yapılmasına İlişkin Düzenlemeler Yayımlanmıştır. Söz Konusu Değişiklikler Bu Yönetmeliğin 9 uncu Maddesi

Detaylı

a) Adresi : E.S.K.İ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORHANGAZİ MAHALLESİ ÖMÜR MEVKİİ ARITMA TESİSLERİ - ESKİŞEHİR

a) Adresi : E.S.K.İ. GENEL MÜDÜRLÜĞÜ ORHANGAZİ MAHALLESİ ÖMÜR MEVKİİ ARITMA TESİSLERİ - ESKİŞEHİR İhale Şehri :Eskişehir İş Şehri: Eskişehir Kurum :Eskişehir Büyükşehir Belediyesi E.s.k.i. Genel Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :Özel Güvenlik Hizmeti Alınacaktır İhale Tarihi: 15.11.2011 14:00 İhale

Detaylı

556 SAYILI MARKALARIN KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULAMA ŞEKLİNİ GÖSTERİR YÖNETMELİK

556 SAYILI MARKALARIN KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULAMA ŞEKLİNİ GÖSTERİR YÖNETMELİK 556 SAYILI MARKALARIN KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULAMA ŞEKLİNİ GÖSTERİR YÖNETMELİK BİRİNCİ KISIM Genel Hükümler Amaç Madde 1- Bu Yönetmeliğin amacı, 556 Sayılı Markaların Korunması

Detaylı

Sayfa 1/10

Sayfa 1/10 Kurumsal Müşteri İlişkileri İK Bize Ulaşın Beni Hatırla Şifremi Unuttum Deneme Kullanımı Yayınlarımız Eğitimlerimiz Abone Olun Çeşitli Bilgiler > MEVZUATTAKİ SON DEĞİŞİKLİKLER > 2017 Mevzuattaki Son Değisiklikler

Detaylı

T.C. Resmi Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır. 2 Ocak 1992 PERŞEMBE. Kanun

T.C. Resmi Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır. 2 Ocak 1992 PERŞEMBE. Kanun T.C. Resmi Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır Kuruluşu : 7 Ekim 1920 2 Ocak 1992 PERŞEMBE Sayı : 21099 Mükerrer YASAMA BÖLÜMÜ Kanun 2972 Sayılı Mahallî İdareler

Detaylı

SÜREYYAPAŞA GÖĞÜS HASTALIKLARI VE GÖĞÜS CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE

SÜREYYAPAŞA GÖĞÜS HASTALIKLARI VE GÖĞÜS CERRAHİSİ EĞİTİM VE ARAŞTIRMA HASTANESİNE Evrak Tarih ve Sayısı: 21/08/2015-1635 T.C. SAĞLIK BAKANLIĞI Türkiye Kamu Hastaneleri Kurumu İstanbul İli Anadolu Güney Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği *BE5U4DCZC* Sayı : 71587699-930- Konu:

Detaylı

ÇEŞİTLİ İŞKOLLARINA AİT İŞLERİN ASGARİ İŞÇİLİK ORANLARI

ÇEŞİTLİ İŞKOLLARINA AİT İŞLERİN ASGARİ İŞÇİLİK ORANLARI ÇEŞİTLİ İŞKOLLARINA AİT İŞLERİN ASGARİ İŞÇİLİK ORANLARI SOSYAL GÜVENLİK KURUMU ASGARİ İŞÇİLİK TESPİT KOMİSYONUNCA BELİRLENEN ÇEŞİTLİ İŞKOLLARINA AİT ASGARİ İŞÇİLİK ORANLARINI GÖSTERİR TEBLİĞ 1 Amaç ve

Detaylı

TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ TEKİRDAĞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA Ş I M A Y A P T I R I L A C A K T I R

TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ TEKİRDAĞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA Ş I M A Y A P T I R I L A C A K T I R TOPRAK MAHSULLERİ OFİSİ TEKİRDAĞ ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜNDEN TA Ş I M A Y A P T I R I L A C A K T I R Şubemiz Çorlu Ajans Amirliği Stoklarından 5.000 ton, dökme hububatın karayolundan Tekirdağ merkez kiralık Evren

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ DARÜŞŞAFAKA EĞİTİM KURUMLARI 2015 2016 EĞİTİM YILI KIRTASİYE MALZEMELERİ ALIM İŞİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; İDARE İSTEKLİ

Detaylı

Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Kanun No. 5194 Kabul Tarihi : 22.6.2004

Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Kanun No. 5194 Kabul Tarihi : 22.6.2004 Bazı Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Kanun No. 5194 Kabul Tarihi : 22.6.2004 MADDE 1. 24.6.1995 tarihli ve 551 sayılı Patent Haklarının Korunması Hakkında Kanun Hükmünde

Detaylı

T.C. SAHİL GÜVENLİK İKMAL MERKEZ KOMUTANLIĞI İHTİYACI PİRELLİ, GOODYEAR, LASSA, BRİDGESTONE VEYA MİCHELİN MARKA 20 KALEM LASTİK SATINALINACAKTIR.

T.C. SAHİL GÜVENLİK İKMAL MERKEZ KOMUTANLIĞI İHTİYACI PİRELLİ, GOODYEAR, LASSA, BRİDGESTONE VEYA MİCHELİN MARKA 20 KALEM LASTİK SATINALINACAKTIR. T.C. SAHİL GÜVENLİK İKMAL MERKEZ KOMUTANLIĞI İHTİYACI PİRELLİ, GOODYEAR, LASSA, BRİDGESTONE VEYA MİCHELİN MARKA 20 KALEM LASTİK SATINALINACAKTIR. DEVLET MALZEME OFİSİ İSTANBUL BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN Sahil

Detaylı

Kabul Tarihi : 22.6.2004

Kabul Tarihi : 22.6.2004 RESMİ GAZETEDE 26.06.2004 TARİH VE 25504 SAYI İLE YAYIMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRMİŞTİR. BAZI KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR KANUN Kanun 5194 No. Kabul Tarihi : 22.6.2004 MADDE 1.

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİKLER

T.C. Resmî Gazete. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır YÖNETMELİKLER T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 9 Ekim 2015 CUMA YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ YÖNETMELİKLER Sayı : 29497 Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığından:

Detaylı

T Ü R M O B TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ SİRKÜLER RAPOR MEVZUAT

T Ü R M O B TÜRKİYE SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER VE YEMİNLİ MALİ MÜŞAVİRLER ODALARI BİRLİĞİ SİRKÜLER RAPOR MEVZUAT Sirküler Rapor 07.10.2011/ 114-1 MİRASÇILIK BELGESİ VERİLMESİ VE TERK EDEN EŞİN ORTAK KONUTA DAVET EDİLMESİ İŞLEMLERİNİN NOTERLER TARAFINDAN YAPILMASINA İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA YÖNETMELİK YAYIMLANDI

Detaylı

İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ

İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ İhale İlanı Muhtelif Sokaklarda Tretuar ve Yol Kaplaması Yaptırılacaktır. İZMİR KONAK BELEDİYE BAŞKANLIĞI FEN İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ GÜNEŞLİ VE ATİLLA MAHALLERİNDE MUHTELİF SOKAKLARDA TRETUAR VE YOL KAPLAMASI

Detaylı

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 700

EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 700 EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 700.000 (YEDİYÜZBİN) ADET TABLET BİLGİSAYAR SETİ (TABLET BİLGİSAYAR, ŞARJ ADAPTÖRÜ, DAHİLİ KALEM, KORUYUCU KILIF) ALIMI İHALESİ İLANI 1. İdarenin; a) Adı: Milli Eğitim

Detaylı

BOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAŞINMAZ MAL SATIŞINA AİT (İDARİ ŞARTNAMEDİR)

BOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAŞINMAZ MAL SATIŞINA AİT (İDARİ ŞARTNAMEDİR) BOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI TAŞINMAZ MAL SATIŞINA AİT (İDARİ ŞARTNAMEDİR) Madde 1. İHALENİN KONUSU ve ŞEKLİ Bolu İli Merkez İlçesi yanında bulunan A Bloktaki taşınmazlar 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunun 35/a,36,37

Detaylı

TÜRK VATANDAŞLARI HAKKINDA YABANCI ÜLKE MAHKEMELERİNDEN VE YABANCILAR HAKKINDA TÜRK MAHKEMELERİNDEN VERİLEN CEZA MAHKUMİYETLERiNİN İNFAZINA DAİR KANUN

TÜRK VATANDAŞLARI HAKKINDA YABANCI ÜLKE MAHKEMELERİNDEN VE YABANCILAR HAKKINDA TÜRK MAHKEMELERİNDEN VERİLEN CEZA MAHKUMİYETLERiNİN İNFAZINA DAİR KANUN 6405 TÜRK VATANDAŞLARI HAKKINDA YABANCI ÜLKE MAHKEMELERİNDEN VE YABANCILAR HAKKINDA TÜRK MAHKEMELERİNDEN VERİLEN CEZA MAHKUMİYETLERiNİN İNFAZINA DAİR KANUN Kanun Numarası : 3002 Kabul Tarihi : 8/5/1984

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI GÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 08.MLZ.İŞL.7 MUHTELİF KORUMA MALZEMESİ ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. -Şirketin a) Adresi

Detaylı

İşin Adı/Konusu/Cinsi :1.2. Ünite Gaz Kanalı Ateş Ve İzole Tuğlalarının İmali Ve Eüaş a Teslimi İhalesi Yapılacaktır

İşin Adı/Konusu/Cinsi :1.2. Ünite Gaz Kanalı Ateş Ve İzole Tuğlalarının İmali Ve Eüaş a Teslimi İhalesi Yapılacaktır İhale Şehri :Kütahya İş Şehri :Kütahya Kurum :Eüaş Seyitömer Termik Santralı İşletme Müdürlüğü İşin Adı/Konusu/Cinsi :1.2. Ünite Gaz Kanalı Ateş Ve İzole Tuğlalarının İmali Ve Eüaş a Teslimi İhalesi Yapılacaktır

Detaylı

T.C. TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekirdağ ġube Müdürlüğü

T.C. TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekirdağ ġube Müdürlüğü T.C. TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekirdağ ġube Müdürlüğü Sayı : 73820702/209.02.01 Konu : Karayolu taģıma ihalesi ġubemiz Malkara Ajans Amirliği ve ġarköy Tesisli Ekip Stoklarından 5.378 ton,

Detaylı

1. BAŞVURU SÜRELERİ 1.1. Şikâyet başvuru süresi

1. BAŞVURU SÜRELERİ 1.1. Şikâyet başvuru süresi Kamu İhalelerine Yönelik Başvurular 1. BAŞVURU SÜRELERİ 1.1. Şikâyet başvuru süresi Kamu İhale Kanununun İdareye Şikâyet Başvurusu başlıklı 55 inci maddesi uyarınca şikâyet başvurusu usulüne uygun olarak

Detaylı

TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜNCE UYGULANACAK OLAN ÜCRET TARİFESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (BİK/TPE: 2006/2)

TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜNCE UYGULANACAK OLAN ÜCRET TARİFESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (BİK/TPE: 2006/2) Türk Patent Enstitüsü Başkanlığından: TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜNCE UYGULANACAK OLAN ÜCRET TARİFESİNE İLİŞKİN TEBLİĞ (BİK/TPE: 2006/2) MADDE 1 (1) Türk Patent Enstitüsü nün vereceği hizmetler karşılığı alacağı

Detaylı

CEZA MUHAKEMESİ KANUNUNUN YÜRÜRLÜK VE UYGULAMA ŞEKLİ HAKKINDA KANUN. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler

CEZA MUHAKEMESİ KANUNUNUN YÜRÜRLÜK VE UYGULAMA ŞEKLİ HAKKINDA KANUN. BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler 9333 CEZA MUHAKEMESİ KANUNUNUN YÜRÜRLÜK VE UYGULAMA ŞEKLİ HAKKINDA KANUN Kanun Numarası : 5320 Kabul Tarihi : 23/3/2005 Yayımlandığı R.Gazete : Tarih: 31/3/2005 Sayı : 25772 (M.) Yayımlandığı Düstur :

Detaylı

Kamu İhale Kurumundan:

Kamu İhale Kurumundan: Sayfa : 132 RESMÎ GAZETE 29 Kasım 2016 Sayı : 29903 ÇERÇEVE ANLAŞMA İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK Çerçeve Anlaşma İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinin 34 üncü maddesinin

Detaylı

485 SIRA NO.LU VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ 2017 / 111

485 SIRA NO.LU VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ 2017 / 111 BAKIŞ MEVZUAT BAŞLIK Sayı ÖZET 485 SIRA NO.LU VERGİ USUL KANUNU GENEL TEBLİĞİ 2017 / 111 Tebliğde 1 Ocak 2018 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere 7061 sayılı Kanunla Vergi Usul Kanunu nda tebligat

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 2018.MLZ.İŞL.28 İZOLASYON VE KABLO TAMİR APARATI ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. 1-Şirketin

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI GÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 08.MLZ.YAT. NYY, NYFGbY ve XLPE KABLO ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. -Şirketin a) Adresi

Detaylı

T.C. TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekirdağ ġube Müdürlüğü

T.C. TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekirdağ ġube Müdürlüğü T.C. 01849069 TOPRAK MAHSULLERĠ OFĠSĠ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Tekirdağ ġube Müdürlüğü Sayı : 73820702/209.02.01 Konu : Karayolu taģıma ihalesi Dumansız Sanayi Bölgesindeki Kiralık Evren Depo Stoklarından 5.000

Detaylı

556 SAYILI MARKALARIN KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULAMASINA DAİR YÖNETMELİK

556 SAYILI MARKALARIN KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULAMASINA DAİR YÖNETMELİK 556 SAYILI MARKALARIN KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULAMASINA DAİR YÖNETMELİK BİRİNCİ KISIM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç Madde 1 Bu Yönetmeliğin amacı, 556 sayılı Markaların

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 2018.MLZ.YAT.10 AG DAĞITIM PANOSU VE BOX (SDK) ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir. 1-Şirketin

Detaylı

TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ PATENT DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ PATENT DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER TÜRK PATENT ENSTİTÜSÜ PATENT DAİRESİ BAŞKANLIĞI HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA ADI 1 Patent Başvurusunun Şekli Olarak İncelenmesi 1- Başvuru formu (P-01) veya sisteme giriş 2- Tarifname, 3- İstem(ler),

Detaylı

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI

VANGÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI GÖLÜ ELEKTRİK DAĞITIM A.Ş. İHALE İLANI 017.MLZ.İŞL.19 İLETKEN, NYY KABLO, AER KABLO ve XLPE KABLO ALIMI İŞİ Açık İhale Usulü ile ihale edilecektir. İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler aşağıda verilmiştir.

Detaylı

Standart Form KİK015.2/Ç Tekliflerin Elektronik Ortamda Alındığı Münferit Sözleşmelerde Kesinleşen İhale Kararının Bildirilmesi Formu

Standart Form KİK015.2/Ç Tekliflerin Elektronik Ortamda Alındığı Münferit Sözleşmelerde Kesinleşen İhale Kararının Bildirilmesi Formu 14 Kasım 2012 ÇARŞAMBA Resmî Gazete 28467 YÖNETMELİK Kamu İhale Kurumundan: ÇERÇEVE ANLAŞMA İHALELERİ UYGULAMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 1 4/3/2009 tarihli ve 27159 sayılı

Detaylı

SİRKÜLER SAYI : 2018 / 36 İstanbul,

SİRKÜLER SAYI : 2018 / 36 İstanbul, SİRKÜLER SAYI : 2018 / 36 İstanbul,11.06.2018 KONU : Yatırımlarda Devlet Yardımları Hakkında Kararın Uygulanmasına İlişkin Tebliğ de (Tebliğ No: 2012/1) Değişiklik Yapılmıştır. 01.06.2018 tarihli ve 30438

Detaylı

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Jeotermal Gradyan Ve Üretim Kuyusu Açılması İşi Yaptırılacaktır JEOTERMAL GRADYAN VE ÜRETİM KUYUSU AÇILMASI İŞİ YAPTIRILACAKTIR

İşin Adı/Konusu/Cinsi :Jeotermal Gradyan Ve Üretim Kuyusu Açılması İşi Yaptırılacaktır JEOTERMAL GRADYAN VE ÜRETİM KUYUSU AÇILMASI İŞİ YAPTIRILACAKTIR İhale Şehri :Kütahya İş Şehri :Kütahya Kurum :T. C Kütahya İl Özel İdaresi İşin Adı/Konusu/Cinsi :Jeotermal Gradyan Ve Üretim Kuyusu Açılması İşi Yaptırılacaktır İhale Tarihi: 03.11.2011 10:00 İhale Usulü

Detaylı

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ OFİS SARF MALZEME VE KIRTASİYE TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; CEMİYET İSTEKLİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını : Madde

Detaylı

AKARYAKIT HARİCİNDE KALAN PETROL ÜRÜNLERİNİN YURT İÇİ VE YURT DIŞI KAYNAKLARDAN TEMİNİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA TEBLİĞ

AKARYAKIT HARİCİNDE KALAN PETROL ÜRÜNLERİNİN YURT İÇİ VE YURT DIŞI KAYNAKLARDAN TEMİNİNE İLİŞKİN USUL VE ESASLAR HAKKINDA TEBLİĞ 24 Nisan 2013 ÇARŞAMBA Resmî Gazete Sayı : 28627 Enerji Piyasası Düzenleme Kurumundan: TEBLİĞ AKARYAKIT HARİCİNDE KALAN PETROL ÜRÜNLERİNİN YURT İÇİ VE Amaç ve kapsam YURT DIŞI KAYNAKLARDAN TEMİNİNE İLİŞKİN

Detaylı

PATENT HAKLARININ KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULAMA ŞEKLİNİ GÖSTERİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE

PATENT HAKLARININ KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULAMA ŞEKLİNİ GÖSTERİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK MADDE 30 Mart 2013 CUMARTESİ Resmî Gazete Sayı : 28603 YÖNETMELİK Türk Patent Enstitüsünden: PATENT HAKLARININ KORUNMASI HAKKINDA KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMENİN UYGULAMA ŞEKLİNİ GÖSTERİR YÖNETMELİKTE DEĞİŞİKLİK

Detaylı

T.C. Resmî Gazete. Kuruluş Tarihi: (7 Teşrinievvel 1336)-7 Ekim 1920. 28 Mart 1983 PAZARTESİ KANUNLAR

T.C. Resmî Gazete. Kuruluş Tarihi: (7 Teşrinievvel 1336)-7 Ekim 1920. 28 Mart 1983 PAZARTESİ KANUNLAR T.C. Resmî Gazete Kuruluş Tarihi: (7 Teşrinievvel 1336)-7 Ekim 1920 Yönetim ve Yazı İşleri İçin Başbakanlık Neşriyat Daire Başkanlığına başvurulur 28 Mart 1983 PAZARTESİ Sayı: 18001 Mükerrer YASAMA BÖLÜMÜ

Detaylı

MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe 2- Tapu Belgesi 3- Vekil ise Vekâletname

MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU. 1- Dilekçe 2- Tapu Belgesi 3- Vekil ise Vekâletname MERZİFON BELEDİYE BAŞKANLIĞI EMLAK VE İSTİMLAK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMET STANDARTLARI TABLOSU SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER HİZMETİN TAMAMLANMA SÜRESİ (EN GEÇ SÜRE) 1

Detaylı

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT

İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT İHALE İLANI ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SAN. TİC. A.Ş. 2015 ŞUBAT ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. (İHALE KOMİSYONU) BAŞKANLIĞI NDAN ODAŞ ELEKTRİK ÜRETİM SANAYİ TİCARET A.Ş. NİN ENA ELEKTRİK ÜRETİM LİMİTED

Detaylı

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır)

(Resmi Gazetenin 10 Nisan 2012 tarih ve 28260 sayılı nüshasında yayımlanmıştır) Türkiye Bankalar Birliği'nden: TÜRKİYE BANKALAR BİRLİĞİ RİSK MERKEZİ ÜYELERİNİN MÜŞTERİLERİNİN RİSK MERKEZİ NEZDİNDEKİ BİLGİLERİNİN KENDİLERİNE YA DA ONAY VERMELERİ KOŞULUYLA BELİRLEDİKLERİ GERÇEK VEYA

Detaylı

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI 2018/11 Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü

T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI 2018/11 Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü T.C. SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANLIĞI 2018/11 Sigorta Primleri Genel Müdürlüğü Sayı : 24010506-010.06-E.165478516 Tarih :16.03.2018 Konu : Otomatik İşyeri Tescili 1- GENEL AÇIKLAMALAR Bilindiği üzere,

Detaylı

İşin Adı/Konusu/Cinsi: Er Yemekhanesi Islak Hacimlerin Onarımı Yaptırılacaktır

İşin Adı/Konusu/Cinsi: Er Yemekhanesi Islak Hacimlerin Onarımı Yaptırılacaktır İhale Şehri :Kütahya İş Şehri :Kütahya Kurum: Hv. er Eğt. tug. k. lığı Kütahya İşin Adı/Konusu/Cinsi: Er Yemekhanesi Islak Hacimlerin Onarımı Yaptırılacaktır İhale Tarihi :01.11.2011 11:00 İhale Usulü

Detaylı

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ

TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ADAK KURBAN KARKAS ET ALIMI TEKLİF ALMA ŞARTNAMESİ Sayfa 1 / 6 MADDE 1 - TANIMLAR Bu doküman ve eklerinde geçen; DARÜŞŞAFAKA İSTEKLİ TEDARİKÇİ : DARÜŞŞAFAKA CEMİYETİ ve bağlı kurumlarını,

Detaylı

ODA SİCİL EL KİTABI DOKÜMAN KODU ALICI DAĞITIM ŞEKLİ [ ] KONTROLLÜ [ ] KONTROLSÜZ ÜNVAN İMZA ÜNVAN İMZA GER FORM KODU: FRM.08.R00

ODA SİCİL EL KİTABI DOKÜMAN KODU ALICI DAĞITIM ŞEKLİ [ ] KONTROLLÜ [ ] KONTROLSÜZ ÜNVAN İMZA ÜNVAN İMZA GER FORM KODU: FRM.08.R00 ODA SİCİL EL KİTABI GER DOKÜMAN KODU ALICI DAĞITIM ŞEKLİ [ ] KONTROLLÜ [ ] KONTROLSÜZ HAZIRLAYAN ONAYLAYAN ÜNVAN İMZA ÜNVAN İMZA FORM KODU: FRM.08.R00 ODA SİCİL EL KİTABI GİRİŞ BÖLÜM NO REVİZYON NO REVİZYON

Detaylı

12.06.2015 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE. Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Düzenlemeler Yayımlanmıştır.

12.06.2015 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE. Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Düzenlemeler Yayımlanmıştır. 12.06.2015 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE Mal Alımı İhaleleri Uygulama Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Düzenlemeler Yayımlanmıştır. Söz Konusu Değişiklikler YAYIMLANDIĞI GÜN Yürürlüğe Girecektir. MAL

Detaylı

İÇİN TEMİN EDİLECEK HİZMET ALIMI İHALESİ İLANI (İKN:2015/75040)

İÇİN TEMİN EDİLECEK HİZMET ALIMI İHALESİ İLANI (İKN:2015/75040) EĞİTİMDE FATİH PROJESİ KAPSAMINDA 06-09 OCAK 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN CES FUARI İLE 14-18 MART 2016 TARİHLERİ ARASINDA DÜZENLENECEK OLAN CeBIT FUARI İÇİN TEMİN EDİLECEK HİZMET ALIMI İHALESİ

Detaylı

T.C. Resmî Gazete YASAMA BÖLÜMÜ TBMM KARARI. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır. 16 Aralık 2015 ÇARŞAMBA

T.C. Resmî Gazete YASAMA BÖLÜMÜ TBMM KARARI. Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır. 16 Aralık 2015 ÇARŞAMBA T.C. Resmî Gazete Başbakanlık Mevzuatı Geliştirme ve Yayın Genel Müdürlüğünce Yayımlanır 16 Aralık 2015 ÇARŞAMBA YASAMA BÖLÜMÜ Sayı : 29564 TBMM KARARI Kuruluşu : 7 Ekim 1920 http://www.basbakanlik.gov.tr

Detaylı