ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLÎLÎK A. Ş. KATILIM KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU IZAHNAME TADlL METNt

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLÎLÎK A. Ş. KATILIM KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU IZAHNAME TADlL METNt"

Transkript

1 ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLÎLÎK A. Ş. KATILIM KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU IZAHNAME TADlL METNt "Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Katılım Katkı Emeklilik Yatırım Fonu" izahnamesinin Kısaltmalar bölümü ile Bölüm (I) "FON HAKKINDA GENEL BİLGİLER" başlığı altmdaki (1.2) Kurucu, Yönetici ve Saklayıcı Hakkında Genel Bilgiler maddesi, (1.3) Kurucu Yöneticileri maddesi ve (1. 4) Fon Kurulu, Fon Denetçisi ve Fon Hizmet Birimi maddesi ve Bölüm (VII) "FON MALVARLIGINDAN KARŞILANACAK HARCAMALAR VE KURUCU'NUN KARŞILADIĞI GİDERLER" başlığı altındaki (7. 1.3) Fon Portföyündeki Varlıkların Alım Satımına Aracılık Eden Kuruluşlar ve Aracılık işlemleri için Ödenen Komisyonlar maddesi, Sermaye Piyasası Kurulu'ndan alınan... lj... /. 0.2~.. /.. 2n<?. f<s'tarih ve 3:}-. -. f,... l. Q... sayılı izin doğrultusunda aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir. ESKİ EKIL: KISALTMALAR Bil ilendinne Dokümanları BIST Devlet Katkisi Hakkında Finansal Raporiama Tebliği Fon Kanun KAP Kurucu Kurul KYD MKK PYŞ Tebliği Rehber RMD Sakla ıcı Sistem Yönetmeli'i Takasbank TMS/TFRS Fon i tüzü'ü, fon izahnamesi ve tanıtım formu Borsa Istanbul A.. Bireysel Emeklilik Sisteminde Devlet Katkisi Hakkında II sayılı Yatırım Fonlannm Finansal Raporlama Esaslannalli kintebli" Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Katılım Katkı Emeklilik Yatırım Fonu 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanunu Kamu u A dınlatma Platformu Allianz Ya am ve Emeklilik A. Semıa e Pi asası Kurulu Kurumsal Yatırımcı Yöneticileri Deme ~i Merkezi Ka it Kurulu u A.. III sayılı Portföy Yönetim Şirketleri ve Bu Şirketlerin Faali etlerine ili kin Esaslar Tebli"i Kurulun i-spk.4632 s.kn ( tarih ve 7/223 s.k.) sayılı ilke Kararı olarak kabul edilen, "Emeklilik Yatırım Fonlanna ili kin Rehber Riske Maruz Değer (RMD), belirli güven aralığmda ve ölçüm süresi içinde bir fon portfoyünün kaybedebileceği maksimum de "eri ifade eder. Istanbul Takas ve Saklama Bankasi A.. Bire sel Emeklilik Sistemi Hakkında.. Jstanbul Takas ve Saklama Bankasi A.. ;;-Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurumu tsrafiîjdan yürürlüğe konulmuş olan Türkiye Muhasebe -SSmdatîtlan/Türki e Finansal Ra orlama Standartları ile c AL NZYftŞffMVEÇVEKLİL

2 vlop Yönetici bunlara ili kin ek ve orumlar Vadeli işlem ve O,si. on Pi, asası Yapı Kredi Portföy Yönetimi A. Ş. Emeklilik Yatırım Fonlannm Kuruluş ve Faaliyetlerine ilişkin Esaslar Hakkında YENÎ EKIL: KISALTMALAR Bil ilendirme Dokümanları BIST Finansal Raporlama Tebliği Fon Kanun KAP Kurucu/Şirket Kurul KYD PYŞ Tebliği Rehber RMD Sakla ıcı Sistem Yönetmeli ı Takasbank VtOP Yönetici Devlet Katkisi Hakkında Fon i tuzu"", fon izahnamesi ve tanıtım formu Borsa Istanbul A sayılı Yatırım Fonlanmn Finansal Raporlama Esaslanna ili kin Tebli' Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Katılım Katkı Emeklilik Yatırım Fonu 4632 sayılı Bireysel Emeklilik Tasarruf ve Yatırım Sistemi Kanunu Kamu u A dmlatma Platformu Allianz Ya am ve Emeklilik A. Serma e Pi asası Kurulu K.ummsal Yatırımcı Yöneticileri Deme'i III sayılı Portföy Yönetim Şirketleri ve Bu Şirketlerin Faali etlerine ili kin Esaslar Tebli'i Kurulun i-spk s. kn ( tarih ve 7/223 s. k.) sayılı ilke Karan olarak kabul edilen, "Emeklilik Yatırım Fonlanna ili kin Rehberi Riske Mamz Değer (RMD), belirli güven aralığında ve ölçüm süresi içinde bir fon portföyünün kaybedebileceği maksimum de "eri ifade eder. Istanbul Takas ve Saklama Bankasi A.. Bire sel Emeklilik Sistemi Hakkında Istanbul Takas ve Saklama Bankasi A. Vadeli I lem ve O si on Pi asası HSBCPortfö Yönetimi A.. Emeklilik Yatırım Fonlannın Kuruluş ve Faaliyetlerine ilişkin Esaslar Hakkında Bireysel Emeklilik Sisteminde Devlet Katkisi Hakkında SJi >;'i'.-'..'." f ALL,. YAŞAM VE EMEKLİLİK A.

3 ESKİ EKIL: I. FON HAKKINDA GENEL BÎLGILER 1.2. Kurucu, Yönetici ve Saklayıcı Hakkında Genel Bilgiler Unvan ve Yetki Belgelerine ilişkin Bilgiler Kurucu nün Kurulu izin Tarihi ve Numarasi Faali et izin Tarihi ve Numarasi Yönetici'nin Yetki Belgesi Sakla ıcı'nın AIIianz Ya am ve Emeklilik A.. 05/02/ /07/2003 ve Emeklilik Ruhsatı Ya ı Kredi Portfo Yönetimi A.. Portföy Yöneticiliği ve Yatırım Danışmanlığı Faaliyetine ilişkin Yetki Belgesi ** Tarih: 13/05/2015 No:PY.PY. 17-YD. 9/391 Istanbul Takas ve Saklama Bankasi A.. "Portföy Yönetim Şirketleri Tebliği'ne uyum çerçevesindc, Yapı Kredi Portföy Yönetimi A. Ş. ilin 08/03/2007 larih ve PYŞ/PY/25-20 ve PYŞ/YD/10 sayılı PORTFÖY YÖNETİMİ ve YATIRIM DANIŞMANLIĞI yetki belgcsi iptal edilerek, Yapı Kredi Portföy Yönetimi A. Ş."ye Kanun'un 40 mcı ve 55 inci maddeleri uyarınca düzenlenen 13/05/2015 ve PYŞ.PY. 17-YD. 9/391 sayılı YATIRIM DANIŞMANLIĞI ve PORTFÖY YÖNETİMİ yetki bclgesi verilmiştir." iletişim Bilgileri Kurucu Allianz Yaşam ve Emeklilik A.Ş. 'nin Merkez adresi ve intemet sitesi: Allianz Tower, Küçükbakkalköy Mahallesi Kayışdagı Caddesi No: l Ataşehir/Istanbul www. allianz asamemeklilik. com. tr Telefon numarasi: Yönetici Yapı Kredi Portföy Yönetimi A.Ş. 'nin Merkez adresi ve intemet sitesi: Büyükdere Cad.Yapı Kredi Plaza A Blok Kat: Levent/tSTANBUL www. a ikredi ortfo. com.tr Telefon numarasi: Sakla ıcı Istanbul Takas ve Saklama Bankasi A.. 'nin Merkez adresi ve intemet sitesi: Reşitpaşa Mahallesi, Tuncay Artım Caddesi, Emirgan, Sarıyer Istanbul com. tr Telefon numarasi: ( ". ~ 'a V c 'V -ti, YŞAMVEEMEÜLİK

4 1.3. Kurucu Yöneticileri Kurucunun yönetim kumlu üyelerine ve diğer yöneticilerine ilişkin bilgiler aşa almaktadır: ;ıda yer Adı Soyadı Görevi Son 5 Yılda Yaptığı işler Tecrübesi Aylin Somersan döneminde Allianz SE CEO Coqui Başkanı/ Ofisi Eş Başkanı Murahhas Ocak Aralık 2015 Allianz Sigorta A. Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A. Ş. şirketlerinde Mali işler Genel Müdür Yardımcılığı Temmuz Aralık 2015 Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Üyesi Ocak 2016 tarihinden itibaren Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş.'de Başkanı ve Murahhas Üye H. Faik Açıkalın Başkan Vekili 2010 tarihinden itibaren Koç Finansal Hizmetler Murahhas Üye ve icra Başkanı 2011 tarihmden itibaren Koç Holding Bankacılık ve Sigorta Grubu Başkam 24 Yıl Niccolö Ubertalli Yönetim Kumlu döneminde UniCredit SpA Tüketici Finansmanı Başkanı döneminde UniCredit Tiriac Bank Genel Müdür Şubat 2015 tarihüıden itibaren Yapı Kredi'de UniCredit'i temsilen Murahhas Üye ve Genel Müdür Vekili ve Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Oyesi 20 Yıl Sergio Balbinot döneminde Assicurazioni Generali SpA' da sırasıyla Genel Müdür, Genel Müdür, Murahhas Üye ve Sigorta Başkanı 01 Ocak 2015 tarihinden itibaren Allianz Türkiye Üyesi 33 Yıl Sirma Genteheva Gotovats (iç Denetim) döneminde Uralsib Insurance Group Hayatdışı branşı CEO, Hayat ve Sağlık branşı Başkanı ağustos 2015 tarihinden itibaren Allianz SR Güney ve Batı Avrupa Bölge sorumlusu A J NZYSŞAMVMpfC KA. Ş.

5 . i'ı:' Ahmet Turul tarihinden itibaren Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş tarihinden itibaren Allianz Sigorta (iç A. Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A. Ş. Kontrol ve Risk Yönetimi ile 2013 tarihinden itibaren Allianz Yaşam ve Uyum) Emeklilik A. Ş. Üyesi 21 Yıl 36 Yıl Tolga Gürkan /Operasyonlar Genel Müdür 2010 tarihüıden itibaren Alliamz Hayat ve Emeklilk A. Ş. ve Allianz Sigorta A. Ş. Genel Müdür 2014 tarihinden itibaren Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Taylan Türkölmez Yönetim Kumlu / Genel Müdür l Mayıs Ekim 2013 Yapı Kredi Emeklilik A. Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu 4 Ekim 2013 tarihüıden itibaren Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Genel Müdürü ve 25 Yıl Ersin Pak Mali işler Genel Müdür Allianz Sigorta A. Ş. Ürün ve Fiyatlandınna Grup Müdürü Allianz Sigorta A. Ş. Teknik işler Genel Müdür 2015 tarihinden itibaren Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Mali işler Genel Müdür 15 Yıl Ilkay Özel insan Kaynakları Genel Müdür döneminde Yapı Kredi Sigorta Genel Müdür yardimcisi ve Yapı Kredi Sigorta Mali Grup Genel Müdür 2013 tarihinden itibaren Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. insan Kaynakları Genel Müdür 22 Yıl Okan Ozdemir Pazarlama Genel Müdür döneminde Allianz Pazarlama Uzmanı, Istanbul Anadolu Yakası Acente Temsilcisi, Istanbul Anadolu Yakası Bölge Müdürü, Acenteler Satış Grup Başkanı, Satış ve Dağıtım Kanalları Grup Başkanı l/,-. -2ÜN;>Ağustos 2016 döneminde Satış ve Bağîtım'Kanallan Direktörü ylu.1,2016 tarihinden itibaren Allianz 20 Yıl t A" NZ<<ŞAMVEM0«ÎLKA. Ş.

6 Şebnem Seniye Kaıaduman Hukuk Genel Müdür Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Pazarlama Genel Müdür döneminde Finansbank Hukuk Müşavirliğinden Sorumlu Genel Müdür 2015 tarihinden itibaren Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Hukuk Genel Müdür Fon Kurulu, Fon Denetçisi ve Fon Hizmet Birimi Fon hizmet birimi Yapı ve Kredi Bankasi A. Ş. nezdinde oluşturulmuştur. 'in 12 nci maddesi çerçevesinde atanan fon kurulu üyeleri, 14 üncü maddesi çerçevesinde atanan fon denetçisi ve fon hizmet biriminde görevli fon müdürüne ilişkin bilgilere KAP'ta yer alan sürekli bilgilendirme formundan ( ulaşılması mümkündür. YENİ EKIL: I. FON HAKKINDA GENEL BİLGİLER 1.2. Kurucu, Yönetici ve Saklayıcı Hakkında Genel Bilgiler Unvan ve Yetki Belgelerine ilişkin Bilgiler Kurucu'nun Kuruluş izin Tarihi ve Numarasi Faali et izin Tarihi ve Numarasi îönetici'nin Yetki Belgesi Sakla ıcı'nm AIIianz Ya am ve Emeklilik A. 05/02/ /07/2003 ve Emeklilik Ruhsatı HSBCPortfö Yönetimi A.. Portföy Yöneticiliği ve Yatırım Faaliyetine ilişkin Yetki Belgesi** Tarih: No:PY.PY. 5-YD.4/1192 Istaııhul Takas ve Saklama Bankasi A.. Danışmanlığı.. Portföy Yönetim Şirketleri Tebliği'ne uyum çcrçevesinde, HSBC Ponföy Yönetimi A. Ş. nin 06/02/2004 tarih ve PYŞ/PY/23-18 sayılı Portföy yöneticiliği yetki belgesi iptal edilerek, 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanunu'un 40 inci ve 55 inci maddeleri uyarınca düzenlenen 26/01/2015 ve PYŞ/PY.5-YD. 4/1192 sayılı Portföy Yöneticiliği ve Yatırım danışmanlığı yetki belgeleri verilmiştir. /'y. i~ ALL N AŞAMVEEMEKlM,S. w"

7 iletişim Bilgileri Kurucu Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş.'nin Merkez adresi ve intemet sitesi: Allianz Tower, Küçükbakkalköy Mahallesi Kayışdağı Caddesi No: l Ataşehir/lstanbul www. allianz asamemeklilik. com. tr Telefon numarasi: 0216) Yönetici HSBC Portföy Yönetimi A. Ş. 'nin Merkez adresi ve intemet sitesi: Esentepe Mah. Büyükdere Cad. No: Şişli/Istanbul com. tr/tr/ ortfo Telefon numarasi: 0212) Sakla ıcı Istanbul Takas ve Saklama Bankasi A.. 'nin Merkez adresi ve intemet sitesi: Reşitpaşa Mahallesi, Borsa Istanbul Caddesi No: 4, Sanyer/ISTANBUL com. tr Telefon numarasi: almaktadır: 1.3. Kurucu Yöneticileri Kurucunun yönetim kurulu üyelerine ve genel müdürüne ilişkin bilgiler aşa gıda yer Adı Soyadı Görevi Son 5 Yılda Yaptığı işler Tecrübesi Aylin Somersan Coqui Başkanı/ Murahhas Üye döneminde Allianz SE CEO Ofisi Eş Başkanı Ocak Aralık 2015 Allianz Sigorta A. Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A. Ş. şirketlerinde Mali işler Genel Müdür Yardımcılığı Temmuz Aralık 2015 Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Ocak 2016 tarihinden itibaren Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş.'de Yönetim Kurulu Başkanı ve Murahhas Üye H. Faik Açıkalın Başkan Vekili 2010 tarihinden itibaren Koç Finansal Hizmetler Murahhas Üye ve icra Başkanı 2011 tarihüıden itibaren Koç Holding Bankacılık ve Sigorta Grubu Başkanı 24 Yıl Niccolö Ubertalli döneminde UniCredit g-'. -":.-% >t ı. Fı.nansmam Başkanı 2012.< 2İ>15 pneminde UniCredit Tiriac AU! ZY/ÇAMVEE. IKA. Ş.

8 Bank Genel Müdür Şubat 2015 tarihinden itibaren Yapı Kredi'de UniCredit'i temsilen Murahhas Üye ve Genel Müdür Vekili ve Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. 20 Yıl Sergio Balbinot döneminde Assicurazioni Generali SpA' da sırasıyla Genel Müdür, Genel Müdür, Murahhas Üye ve Sigorta Başkanı 01 Ocak 2015 tarihinden itibaren Allianz Türkiye Üyesi 33 Yıl Sirma Gentcheva Gotovats (iç Denetim) döneminde Uralsib Insurance Group Hayatdışı branşı CEO, Hayat ve Sağlık branşı Başkanı Ağustos 2015 tarihinden itibaren Allianz SE Güney ve Batı Avmpa Bölge sorumlusu tarihinden itibaren Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. 21 Yıl Ahmet Tuml (iç Kontrol ve Risk Yönetimi ile Uyum) 2010 tarihinden itibaren Allianz Sigorta A. Ş. ve Allianz Hayat ve Emeklilik A. Ş. Üyesi 2013 tarihinden itibaren Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Üyesi 36 Yıl Tolga Gürkan /Operasyonlar Genel Müdür 2010 tarihinden itibaren Allianz Hayat ve Emeklilk A. Ş. ve Allianz Sigorta A. Ş. Genel Müdür 2014 tarihinden itibaren Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Üyesi Taylan Türkölmez / Genel Müdür l Mayıs Ekim 2013 Yapı Kredi Emeklilik A. Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu 4 Ekim 2013 tarihinden itibaren Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Genel Müdürü ve Üyesi 25 Yıl /..' 1\ N fw YIVEEMBKÜLİKA.

9 1.4. Fon Kurulu, Fon Denetçisi ve Fon Hizmet Bu-liSFÎ :'îv y. ::'. ;.;.*. Fon hizmet birimi HSBC'fofn.ı/i. A/fe-Ajynezdindeltui-ulmuştur. 'm 12 nci maddesi çerçevesindei ateinait', fqil;;l Brul j üyeleri, 14 üncü maddesi çerçevesin atanan fon denetçisi ve fon Kzmettroin(fe, gevlifon'nriidürim kin bilgilere KAP'ta yer alan sürekli bilgilendirme fomiuridafltokap. or ulasılmasî mümkündür. '.; - ' '~~* ESKİ EKIL: r"., FON. MA.LVARLIGINDAN_KARLANACAK HARCAMALAR VE KURUCU'NUN KARŞILADIĞI GÎDERLER: Fon Portfoyündeki Varlıkların Alım Satımma Aracılık Eden Kuruluşlar' ve Aracılık işlemleri îçin Ödenen Komisyonlar Fonjortföyünde yer alan varlıkların alım satımma Yapı Kredi Yatırım Menkul Değerler A. Ş. ve Yapı ve Kredi Bankasi A. Ş. aracılık etmektedir. 1) ortakhk pay\komisyon": Ugili kummun komisyon tarifesine göre ile ıgında değişkenlik göstermektedir. 2) Kira Sertifıkası alım satım Komisyonu: ) Gelir Ortaklığı Senetleri Komisyonu : Yyk andaki komisyon oranlanna BSMV dahil olmayıp. Borsa tstanbul tarafindan borsa payı ve tescil ücreti dahildir. YENİ EKÎL: FON MALVARLIĞINDAN KARŞILANACAK HARCAMALAR VE GİDERLER: YII;.., KURUCU'NUN KARŞILADIĞI Fon Portfoyündeki Varlıkların Alım Satımma Aracılık Eden Aracılık işlemleri tçin Ödenen Komisyonlar ar ve Fon portföyımde yer alan varlıkların alım satımına Yapı Kredi Yatırım Menkul Ede rler A. Ş, HSBC Yatırım Menkul Değerler A. Ş., Oyak Yatırım Menkul Değerler A"; HSBC Bank A. Ş. ve Yapı Kredi Bankasi A. Ş. aracılık etmektedir. ---~"~ ~ 'c~'~ ' "v" l) Ortaklık Payı Komisyonu: ilgili kurumun komisyon tarifesine göre ile aralığında değişkenlik göstermektedir. 2) Kira Sertifikası alım satım Komisyonu: ) Gelir Ortaklığı Senetleri Komisyonu : Yukandakı komisyon oranlanna'bsfînj olmayıp, BIST tarafindan tahsil edilen ve tescil ücreti dahildir. " y'"'"-' - /' f-'/ YA5A((fVEEW;KLİUK.y

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.263/1265 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.263/1265 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 30.01.2017 Kayıt Belge No : EYF.263/1265 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir belge

Detaylı

QNB FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. PARA PİYASASI ŞEMSİYE FONU NA BAĞLI FİNANS PORTFÖY PARA PİYASASI FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ

QNB FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. PARA PİYASASI ŞEMSİYE FONU NA BAĞLI FİNANS PORTFÖY PARA PİYASASI FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ QNB FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. PARA PİYASASI ŞEMSİYE FONU NA BAĞLI FİNANS PORTFÖY PARA PİYASASI FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ Finans Portföy Para Piyasası Fonu izahnamesinin giriş bölümü, kısaltmalar bölümü

Detaylı

QNB FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. DEĞİŞKEN ŞEMSİYE FON A BAĞLI FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ

QNB FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. DEĞİŞKEN ŞEMSİYE FON A BAĞLI FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ QNB FİNANS PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. DEĞİŞKEN ŞEMSİYE FON A BAĞLI FİNANS PORTFÖY BİRİNCİ DEĞİŞKEN FON İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ Finans Portföy Birinci un izahnamesinin giriş ve kısaltmalar bölümü ile 1.1, 1.2.1,

Detaylı

ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. TEMKİNLİ DEĞİŞKEN GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU. IZAHNAME TADİL METNt

ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. TEMKİNLİ DEĞİŞKEN GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU. IZAHNAME TADİL METNt ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. TEMKİNLİ DEĞİŞKEN GRUP EMEKLİLİK YATIRIM FONU IZAHNAME TADİL METNt "Allianz Yaşam ve Emeklilik A. Ş. Temkinli Değişken Grup Emeklilik Yatırım Fonu" izahnamesüıin Kısaltmalar

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF-OKS.17-1/1294 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF-OKS.17-1/1294 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 27.12.2016 Kayıt Belge No : EYF-OKS.17-1/1294 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.262/1265 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.262/1265 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 30.01.2017 Kayıt Belge No : EYF.262/1265 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir belge

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.262/1265 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.262/1265 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 30.01.2017 Kayıt Belge No : EYF.262/1265 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir belge

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF-OKS.70-1/770 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF-OKS.70-1/770 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 12.09.2017 Kayıt Belge No : EYF-OKS.70-1/770 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir

Detaylı

FİNANS PORTFÖY AMERİKAN DOLARI YABANCI BORSA YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ

FİNANS PORTFÖY AMERİKAN DOLARI YABANCI BORSA YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ FİNANS PORTFÖY AMERİKAN DOLARI YABANCI BORSA YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ Finans Portföy Amerikan Doları Yabancı Borsa Yatırım Fonu izahnamesinin giriş ve kısaltmalar bölümü ile 1.1, 1.2.1, 1.4, 1.6,

Detaylı

A.B.D. HAZİNE BONOSU DOLAR BORSA YATIRIM FONU NUN İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ

A.B.D. HAZİNE BONOSU DOLAR BORSA YATIRIM FONU NUN İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ A.B.D. HAZİNE BONOSU DOLAR BORSA YATIRIM FONU NUN İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ A.B.D. Hazine Bonosu Dolar Borsa Yatırım Fonu izahnamesinin 1.1, 2.1, 13.1 nolu maddeleri Sermaye Piyasası Kurulu ndan alınan 28/12/2015

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.73-1/102 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.73-1/102 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 27.02.2004 Kayıt Belge No : EYF.73-1/102 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir belge

Detaylı

ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. OKS KATILIM STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ

ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. OKS KATILIM STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 12.12.2017 Kayıt Belge No : EYF-OKS.133-1/1421 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının

Detaylı

1.1. Fona İlişkin Genel Bilgiler

1.1. Fona İlişkin Genel Bilgiler AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ Sermaye Piyasası Kurulu ndan alınan 08/08/2017 tarih ve 9422 sayılı izin doğrultusunda AXA HAYAT

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi :

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayda Alma Belgesi Tarihi : 17.10.2003 Kayıt Belge No : EYF.42-1/1237 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir belge

Detaylı

ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. OKS STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ

ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. OKS STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 12.12.2017 Kayıt Belge No : EYF-OKS.134-1/1421 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının

Detaylı

AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ

AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ EK/3. İZAHNAME TADİL METNİ AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ AXA HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İzahnamesinin

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF. 37-1/1237

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF. 37-1/1237 Kayda Alma Belgesi Tarihi : 17.10.2003 Kayıt Belge No : EYF. 37-1/1237 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF. 199/313

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF. 199/313 Kayda Alma Belgesi Tarihi : 24.04.2013 Kayıt Belge No : EYF. 199/313 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir belge

Detaylı

TASARRUF SAHİPLERİNE DUYURU

TASARRUF SAHİPLERİNE DUYURU TASARRUF SAHİPLERİNE DUYURU APP fon kodlu Ak Portföy P1 Serbest Özel Fon izahnamesinin 7.1.2. maddesinde belirtilen fon portföyünde yer alan varlıkların alım satımına aracılık eden kuruluşlara Yapı Kredi

Detaylı

FİNANS PORTFÖY ALTIN BORSA YATIRIM FONU YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ

FİNANS PORTFÖY ALTIN BORSA YATIRIM FONU YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ FİNANS PORTFÖY ALTIN BORSA YATIRIM FONU YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ Finans Portföy Altın Borsa Yatırım Fonu izahnamesinin giriş ve kısaltmalar bölümü ile 1.1, 1.2.1, 1.4, 1.6, 2.1 ve 13.1, No lu

Detaylı

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. OKS KATILIM STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. OKS KATILIM STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. OKS KATILIM STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU 31.12.2018 I - Fon Bilgileri İçtüzük Ticaret Siciline Tescil Tarihi : 06.12.2017 İzahname Ticaret Sicili Tescil

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.249 / 238 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.249 / 238 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 10.06.2015 Kayıt Belge No : EYF.249 / 238 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir belge

Detaylı

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. OKS KATILIM STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. OKS KATILIM STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. OKS KATILIM STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU 30.06.2018 I - Fon Bilgileri İçtüzük Ticaret Siciline Tescil Tarihi : 06.12.2017 İzahname Ticaret Sicili Tescil

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.29-1 / 1160 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.29-1 / 1160 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 03.10.2003 Kayıt Belge No : EYF.29-1 / 1160 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.248 / 238 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.248 / 238 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 10.06.2015 Kayıt Belge No : EYF.248 / 238 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir belge

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.33-1/1160 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.33-1/1160 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 03.10.2003 Kayıt Belge No : EYF.33-1/1160 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir belge

Detaylı

AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KARMA DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ

AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KARMA DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ EK/3 İZAHNAME TADİL METNİ AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KARMA DIŞ BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ AXA HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KARMA DIŞ BORÇLANMA

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : 244 / 611

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : 244 / 611 Kayda Alma Belgesi Tarihi : 05.08.2014 Kayıt Belge No : 244 / 611 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir belge

Detaylı

ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU

ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU Performans Sunum Raporu nun Hazırlanma Esasları Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş. Gelir Amaçlı Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu na ( Fon ) ait Performans Sunum Raporu, Sermaye Piyasası Kurulu

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.160 / 1125 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.160 / 1125 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 30.12.2011 Kayıt Belge No : EYF.160 / 1125 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir

Detaylı

NN HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. KATILIM KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ

NN HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. KATILIM KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 28/12/2016 Kayıt Belge No : EYF.260/1262 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma NN HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. KATILIM KATKI

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.161 / 1125 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.161 / 1125 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 30.12.2011 Kayıt Belge No : EYF.161 / 1125 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI 4 Temmuz 2006 tarihli 6591 sayılı Türkiye Ticaret Sicili Gazetesi nde yayınlanan ilana göre Anadolu Hayat Emeklilik

Detaylı

AZİMUT PYŞ KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

AZİMUT PYŞ KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARI FONU 1 OCAK - 31 ARALIK 2018 DÖNEMİNE AİT VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖY BİLGİLERİ Halka arz tarihi: 10 Temmuz 2015 YATIRIM VE YÖNETİME

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.162 / 1125 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.162 / 1125 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 30.12.2011 Kayıt Belge No : EYF.162 / 1125 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.162 / 1125 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.162 / 1125 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 30.12.2011 Kayıt Belge No : EYF.162 / 1125 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.33-1/1160 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.33-1/1160 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 03.10.2003 Kayıt Belge No : EYF.33-1/1160 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir belge

Detaylı

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KATILIM KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KATILIM KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 27.12.2016 Kayıt Belge No : EYF-OKS.26-1/1294 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.75-1 / 102 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.75-1 / 102 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 27.02.2004 Kayıt Belge No : EYF.75-1 / 102 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir

Detaylı

AVIVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KATILIM KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ

AVIVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KATILIM KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ Kayda Alma Belgesi Tarihi : 09.03.2017 Kayıt Belge No : EYF.265/1261 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma AVIVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KATILIM KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ BU İZAHNAME EMEKLİLİK

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.74-1/102 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.74-1/102 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 27.02.2004 Kayıt Belge No : EYF.74-1/102 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir belge

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.34-1 / 1160 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.34-1 / 1160 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 03.10.2003 Kayıt Belge No : EYF.34-1 / 1160 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.144/693 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.144/693 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 01.08.2011 Kayıt Belge No : EYF.144/693 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir belge

Detaylı

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU DÖNEMİ FON KURULU FAALİYET RAPORU

CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU DÖNEMİ FON KURULU FAALİYET RAPORU CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ FON KURULU FAALİYET RAPORU I. FON İLE İLGİLİ BİLGİLER A. GENEL BİLGİLER Fon un Unvanı Fon un

Detaylı

METLIFE EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ

METLIFE EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 28.12.2016 Kayıt Belge No : EYF-OKS.19-1/1294 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının

Detaylı

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.216/467

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.216/467 Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 13.06.2013 Kayıt Belge No : EYF.216/467 Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : 09/06/2006

Kayda Alma Belgesi Tarihi : 09/06/2006 Kayda Alma Belgesi Tarihi : 09/06/2006 Kayıt Belge No : EYF.99-1/657 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir belge

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2009 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2009 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU FİNANSAL TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Gruplara Yönelik Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu

Detaylı

Gruplara Yönelik Gelir Amaçlı Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu 100.000.000.- (yüzmilyon) TL / 10.000.000.

Gruplara Yönelik Gelir Amaçlı Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu 100.000.000.- (yüzmilyon) TL / 10.000.000. CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK GELİR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ FON KURULU FAALİYET RAPORU I. FON İLE İLGİLİ BİLGİLER A. GENEL

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 24.04.2013 Kayıt Belge No : EYF.195/370 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu

Detaylı

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.132/1132

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.132/1132 Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 14.01.2010 Kayıt Belge No : EYF.132/1132 Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Esnek Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon") mali tablo dipnotları aşağıda sunulmuştur. a) Birim Pay Değeri 31 Aralık 2008 31 Aralık 2007 Net Varlık

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Esnek Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon") mali tablo dipnotları aşağıda sunulmuştur.

Detaylı

ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU

ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. STANDART EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2016 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR Performans Sunum Raporu nun Hazırlanma Esasları Ziraat Hayat ve

Detaylı

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.189/329

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.189/329 Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 24.04.2013 Kayıt Belge No : EYF.189/329 Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri

Detaylı

Gelir Amaçlı Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu 100.000.000.- (yüzmilyon) TL 10.000.000.000 (onmilyar) Pay

Gelir Amaçlı Kamu Borçlanma Araçları Emeklilik Yatırım Fonu 100.000.000.- (yüzmilyon) TL 10.000.000.000 (onmilyar) Pay CİGNA FİNANS EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GELİR AMAÇLI KAMU BORÇLANMA ARAÇLARI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 01.01.2015 30.06.2015 DÖNEMİ FON KURULU FAALİYET RAPORU I. FON İLE İLGİLİ BİLGİLER A. GENEL BİLGİLER Fon

Detaylı

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF 152/1003 Kayıt Nedeni :

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF 152/1003 Kayıt Nedeni : Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 14.11.2011 Kayıt Belge No : EYF 152/1003 Kayıt Nedeni : Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma

Detaylı

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 19 Nisan 2013 Kayıt Belge No : EYF 183/338

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 19 Nisan 2013 Kayıt Belge No : EYF 183/338 Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 19 Nisan 2013 Kayıt Belge No : EYF 183/338 Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri

Detaylı

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GRUP ALTERNATİF ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME TADİL METNİ

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GRUP ALTERNATİF ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME TADİL METNİ KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. GRUP ALTERNATİF ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME TADİL METNİ Katılım Emeklilik ve Hayat A.Ş. Grup Alternatif Esnek Emeklilik Yatırım Fonu izahnamesinin, GENEL ESASLAR

Detaylı

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.188/329

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.188/329 Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 24.04.2013 Kayıt Belge No : EYF.188/329 Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri

Detaylı

ZİRAAT HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 6 AYLIK RAPOR

ZİRAAT HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 6 AYLIK RAPOR ZİRAAT HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 6 AYLIK RAPOR Bu rapor Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş Likit Esnek Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.01.2014-30.06.2014 dönemine ilişkin gelişmelerin,

Detaylı

ZİRAAT HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 6 AYLIK RAPOR

ZİRAAT HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 6 AYLIK RAPOR ZİRAAT HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU 6 AYLIK RAPOR Bu rapor Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş Katkı Emeklilik Yatırım Fonu nun 01.01.2014-30.06.2014 dönemine ilişkin gelişmelerin, Fon

Detaylı

Yatırım ve Yönetime İlişkin Bilgiler Halka Arz Tarihi 1 Temmuz 2011 Portföy Yöneticileri 31 Aralık 2016 tarihi itibariyle (*)

Yatırım ve Yönetime İlişkin Bilgiler Halka Arz Tarihi 1 Temmuz 2011 Portföy Yöneticileri 31 Aralık 2016 tarihi itibariyle (*) Performans Sunum Raporu nun Hazırlanma Esasları Ziraat Hayat ve Emeklilik A.Ş. Likit Esnek Emeklilik Yatırım Fonu na ( Fon ) ait Performans Sunum Raporu, Sermaye Piyasası Kurulu nun ( SPK ) 1 Temmuz 2014

Detaylı

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi :... Kayıt Belge No :...

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi :... Kayıt Belge No :... Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi :... Kayıt Belge No :... Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma

Detaylı

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi :... Kayıt Belge No :... Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi :... Kayıt Belge No :... Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi :... Kayıt Belge No :... Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2009 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2009 TARİHİ İTİBARİYLE FİNANSAL TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU FİNANSAL TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon") finansal tablo dipnotları

Detaylı

FİBA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ

FİBA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi: 27/12/2016 Kayıt Belge No :.EYF_OKS.24-1/1294 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Beyaz Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon") mali tablo dipnotları

Detaylı

TASARRUF SAHİPLERİNE DUYURU HALK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU NA BAĞLI RELATİF PERFORMANS DEĞİŞKEN ALT FONU (2.

TASARRUF SAHİPLERİNE DUYURU HALK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU NA BAĞLI RELATİF PERFORMANS DEĞİŞKEN ALT FONU (2. TASARRUF SAHİPLERİNE DUYURU HALK YATIRIM MENKUL DEĞERLER A.Ş. B TİPİ ŞEMSİYE FONU NA BAĞLI RELATİF PERFORMANS DEĞİŞKEN ALT FONU (2. ALT FON) İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ Halk Yatırım Menkul Değerler A.Ş. B Tipi

Detaylı

temsilcilikleri ve intemet sitesinde güncellenmiş olarak katılımcıların incelemesine sunulmak ve

temsilcilikleri ve intemet sitesinde güncellenmiş olarak katılımcıların incelemesine sunulmak ve Kayda Alma Belgesi Tarihi : 30. 12. 2011 Kayit Belge No : EYF. 161 /1125 Kayit Nedeni : ilk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlannm kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsaminda düzenlenen bir

Detaylı

TACİRLER PORTFÖY ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

TACİRLER PORTFÖY ÖZEL SEKTÖR BORÇLANMA ARAÇLARI FONU A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka arz tarihi: 19 Kasım 2015 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER 30 Aralık 2016 tarihi itibarıyla (*) Portföy Yöneticileri Fon toplam değeri (TL) Birim Pay Değeri

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2008 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Gruplara Yönelik Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon")

Detaylı

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.46-1/1281

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.46-1/1281 Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 04.11.2003 Kayıt Belge No : EYF.46-1/1281 Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri

Detaylı

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 31 ARALIK 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR GRUPLARA YÖNELİK BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI Anadolu Hayat Emeklilik A.Ş. Gruplara Yönelik Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu ("Fon")

Detaylı

AZİMUT PYŞ BİRİNCİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

AZİMUT PYŞ BİRİNCİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) AZİMUT PYŞ BİRİNCİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) 1 OCAK - 31 ARALIK 2018 DÖNEMİNE AİT VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR AZİMUT PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.

Detaylı

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.185/311

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.185/311 Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 22.04.2013 Kayıt Belge No : EYF.185/311 Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri

Detaylı

1.4. Fon Kurulu, Fon Denetçisi ve Fon Hizmet Birimi

1.4. Fon Kurulu, Fon Denetçisi ve Fon Hizmet Birimi AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ Sermaye Piyasası Kurulu ndan alınan / / tarih ve sayılı izin doğrultusunda AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. BAŞLANGIÇ

Detaylı

ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU

ZİRAAT HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. LİKİT ESNEK EMEKLİLİK YATIRIM FONU 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2016 DÖNEMİNE AİT PERFORMANS SUNUŞ RAPORU VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR Performans Sunum Raporu nun Hazırlanma Esasları Ziraat Hayat ve

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF-OKS.28.1/1294 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF-OKS.28.1/1294 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 27.12.2016 Kayıt Belge No : EYF-OKS.28.1/1294 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir

Detaylı

AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ

AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ EK/3 İZAHNAME TADİL METNİ AXA HAYAT VE EMEKLİLİK A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME DEĞİŞİKLİĞİ AXA HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. PARA PİYASASI LİKİT KARMA EMEKLİLİK YATIRIM FONU

Detaylı

KATILIM EMEKLiLiK VE HAYAT A.Ş. KATILIM STANDART EMEKLiLiK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU

KATILIM EMEKLiLiK VE HAYAT A.Ş. KATILIM STANDART EMEKLiLiK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU KATILIM EMEKLiLiK VE HAYAT A.Ş. KATILIM STANDART EMEKLiLiK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU 30.06.2018 I - Fon Bilgileri İçtüzük Ticaret Siciline Tescil Tarihi : 29.05.2014 İzahname Ticaret Sicili Tescil Tarihi

Detaylı

ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU ÖNEMLİ BİLGİ

ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU ÖNEMLİ BİLGİ ALLIANZ YAŞAM VE EMEKLİLİK A.Ş. KATKI EMEKLİLİK YATIRIM FONU TANITIM FORMU ÖNEMLİ BİLGİ BU TANITIM FORMUNDA YER ALAN BİLGİLER, SERMAYE PİYASASI KURULU (SPK) TARAFINDAN 20/08/2015 TARİH VE EYF 8702 SAYI

Detaylı

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 11 Ekim 2005 Kayıt Belge No : EYF 90-1/1190

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 11 Ekim 2005 Kayıt Belge No : EYF 90-1/1190 Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 11 Ekim 2005 Kayıt Belge No : EYF 90-1/1190 Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri

Detaylı

BEREKET EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ

BEREKET EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 27.12.2016 Kayıt Belge No : EYF-OKS.30-1/1294. Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının

Detaylı

HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI (DÖVİZ) EMEKLİLİK YATIRIM FONU) 31 ARALIK 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI (DÖVİZ) EMEKLİLİK YATIRIM FONU) 31 ARALIK 2006 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ BEYAZ EMEKLİLİK YATIRIM FONU (eski ünvanı ANADOLU HAYAT EMEKLİLİK A.Ş. GELİR AMAÇLI KARMA BORÇLANMA ARAÇLARI (DÖVİZ) EMEKLİLİK YATIRIM FONU) MALİ TABLOLAR A. BİLANÇO DİPNOTLARI

Detaylı

NN HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. BAŞLANGIÇ EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ

NN HAYAT ve EMEKLİLİK A.Ş. BAŞLANGIÇ EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 27.12.2016 Kayıt Belge No : EYF-OKS.11-1/1294 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının

Detaylı

ICBC TURKEY PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş.

ICBC TURKEY PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. ICBC TURKEY PORTFÖY YÖNETİMİ A.Ş. 01.01.2016-31.12.2016 DÖNEMİ FAALİYET RAPORU A-GENEL BİLGİLER 1- TARİHSEL GELİŞİM VE ORTAKLIK YAPISI ICBC Turkey Yatırım Menkul Değerler A.Ş. ( Eski Unvanı: Tekstil Yatırım

Detaylı

AZİMUT PYŞ BİRİNCİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON)

AZİMUT PYŞ BİRİNCİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) AZİMUT PYŞ BİRİNCİ HİSSE SENEDİ FONU (HİSSE SENEDİ YOĞUN FON) 1 OCAK - 30 HAZİRAN 2017 DÖNEMİNE AİT VE YATIRIM PERFORMANSI KONUSUNDA KAMUYA AÇIKLANAN BİLGİLERE İLİŞKİN RAPOR A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖY

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF_OKS.14.1/1294 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF_OKS.14.1/1294 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Kayda Alma Belgesi Tarihi : 27.12.2016 Kayıt Belge No : EYF_OKS.14.1/1294 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir

Detaylı

KATILIM EMEKLiLiK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLiLiK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU

KATILIM EMEKLiLiK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLiLiK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU KATILIM EMEKLiLiK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLiLiK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU 30.06.2018 I - Fon Bilgileri İçtüzük Ticaret Siciline Tescil Tarihi : 29.12.2016 İzahname Ticaret Sicili Tescil

Detaylı

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF 187 / 333

Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF 187 / 333 Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 24.04.2013 Kayıt Belge No : EYF 187 / 333 Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri

Detaylı

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.181/314

Kayda Alma Belgesi Tarihi : Kayıt Belge No : EYF.181/314 Kayda Alma Belgesi Tarihi : 19.04.2013 Kayıt Belge No : EYF.181/314 Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma yükümlülükleri kapsamında düzenlenen bir belge olup, emeklilik şirketinin

Detaylı

TACİRLER PORTFÖY KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARI FONU

TACİRLER PORTFÖY KISA VADELİ BORÇLANMA ARAÇLARI FONU A. TANITICI BİLGİLER PORTFÖYE BAKIŞ Halka arz tarihi: 9 Mart 2005 YATIRIM VE YÖNETİME İLİŞKİN BİLGİLER 31 Aralık 2016 tarihi itibarıyla (*) Portföy Yöneticileri Fon toplam değeri (TL) Birim Pay Değeri

Detaylı

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF ALTIN EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME TADİL METNİ

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF ALTIN EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME TADİL METNİ KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. ALTERNATİF ALTIN EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAME TADİL METNİ Hayat A.Ş. Alternatif Altın Emeklilik Yatırım Fonu izahnamesinin, FON İLE İLGİLİ BİLGİLER başlıklı B bölümünün

Detaylı

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 HAZİRAN 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR

OYAK EMEKLİLİK A.Ş. BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU 30 HAZİRAN 2007 TARİHİ İTİBARİYLE MALİ TABLOLAR BÜYÜME AMAÇLI HİSSE SENEDİ EMEKLİLİK YATIRIM FONU MALİ TABLOLAR ARA DÖNEM FİNANSAL TABLOLARI HAKKINDA İNCELEME RAPORU Oyak Emeklilik A.Ş. Büyüme Amaçlı Hisse Senedi Emeklilik Yatırım Fonu Fon Kurulu na

Detaylı

KATILIM EMEKLiLiK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLiLiK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU

KATILIM EMEKLiLiK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLiLiK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU KATILIM EMEKLiLiK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLiLiK YATIRIM FONU FAALİYET RAPORU 31.12.2018 I - Fon Bilgileri İçtüzük Ticaret Siciline Tescil Tarihi : 29.12.2016 İzahname Ticaret Sicili Tescil

Detaylı

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ

KATILIM EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BAŞLANGIÇ KATILIM EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi : 27.12.2016 Kayıt Belge No : EYF-OKS.29-1/1294 Kayıt Nedeni : İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının

Detaylı

Azimut Portföy Yönetimi A.Ş. Katılım Şemsiye Fonu na Bağlı Azimut PYŞ Kira Sertifikaları (Sukuk) Katılım Fonu

Azimut Portföy Yönetimi A.Ş. Katılım Şemsiye Fonu na Bağlı Azimut PYŞ Kira Sertifikaları (Sukuk) Katılım Fonu Azimut Portföy Yönetimi A.Ş. Katılım Şemsiye Fonu na Bağlı Azimut PYŞ Kira Sertifikaları (Sukuk) Katılım Fonu 1 Ocak - 30 Haziran 2017 Dönemine Ait Performans Sunum Raporu ve Yatırım Performansı Konusunda

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. İKİNCİ PARA PİYASASI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. İKİNCİ PARA PİYASASI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi: 10/12/2003 Kayıt Belge No: KYD-591 Kayıt Nedeni: İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu aydınlatma

Detaylı

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BİRİNCİ PARA PİYASASI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ

AVİVASA EMEKLİLİK VE HAYAT A.Ş. BİRİNCİ PARA PİYASASI EMEKLİLİK YATIRIM FONU İZAHNAMESİ Bu kısım Sermaye Piyasası Kurulu tarafından doldurulacaktır. Kayda Alma Belgesi Tarihi: 01.10.2003 Kayıt Belge No: EYF.19-1/1158 Kayıt Nedeni: İlk kayda alma Bu izahname emeklilik yatırım fonlarının kamuyu

Detaylı