Kuruluşundan Bugüne PESİAD

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Kuruluşundan Bugüne PESİAD"

Transkript

1 Kuruluşundan Bugüne PESİAD 2005 yılında kurulduğu Pendik te, sosyal sorumluluk projelerini, hizmeti ve ticareti bir araya getirmeyi hedefleyen, öncelikle bölgesine ve bu sayede de ülkesine katkıda bulunmayı hedefleyen Pendik Sanayici ve İş Adamları Derneği bir sivil toplum kuruluşu olarak üyelerinden aldığı destek ile hızla büyümeye devam ediyor. Başlıca İnşaat, Makine, Metal Sanayi, Eğitim ve Gıda olmak üzere 55 farklı sektör gruplarının yer aldığı derneğimizde 2019 Ocak ayı verilerine göre 144 PESİAD ve 99 Genç PESİAD üyesi bulunmaktadır. Yıl: 2019 Sayı: 11 Yayınıdır 5

2 d Onur Kurulu Toplantılarımız PESİAD Geleneksel Onur Kurulu toplantımızı PESİAD Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Cin, Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal ve çok sayıda üyemizin katılımları ile gerçekleştirdik. PESİAD yönetim kurulu başkanımız Ahmet Cin genel gündem değerlendirmesi ve sektörel sıkıntılara değinerek faaliyetler ve benzeri dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi. Üyelerimiz sektörel faaliyetler hakkında ve ihracatı artırmaya yönelik görüşlerini paylaştılar. Ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Cin ve Pendik Kaymakamı İlhan Ünsal PESİAD a yeni üye olan iş adamlarına beratlarını takdim etti. PESİAD Geleneksel Onur Kurulu toplantımızı PESİAD Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Cin, İstanbul Mv. Erol Kaya,ve çok sayıda üyemizin katılımları ile gerçekleştirdik. PESİAD yönetim kurulu başkanımız Ahmet Cin genel gündem değerlendirmesi ve sektörel sıkıntılara değinerek faaliyetler ve benzeri dernek çalışmaları hakkında bilgi verdi.sektörlerindeki sorunlara değinerek sorular yönelten üyelerimiz, İstanbul Mv. Erol Kaya dan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Ardından Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Cin ve İstanbul Mv. Erol Kaya PESİAD ve Genç PESİAD a yeni üye olan iş adamlarına beratlarını takdim etti.

3 Dönemi Üye Buluşmaları Üye buluşmalarımız devam ediyor. Teşkilatlanma ve Halkla İlişkiler birimimizin organize ettiği üye buluşmaları etkinliğimizi yoğun bir katılımla icra ettik. Üyelerimiz arası iletişimin gelişmesi kapsamında samimi paylaşımların olduğu programda başkanımız Ahmet Cin derneğimizin geçmiş ve gelecek faaliyetleri halkında bilgiler aktardı.

4 d Genç PESİAD Mehmet Muş u Ağırladı Genç PESİAD İstişare Toplantıları kapsamında Ak Parti Grup Başkan Vekili Mehmet Muş ve Ak Parti İstanbul Mv. Eyüp Özsoy konuğumuz oldu. Ak Parti İstanbul İl Yönetim Kurulu Üyesi Ferhat Dağ, Ak Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil ve beraberindeki heyetin katılımı ile gerçekleşen etkinliğimizde PESİAD Başkanımız aynı zamanda Ak Parti Pendik Belediye Başkan Adayı Ahmet Cin, Genç PESİAD Başkanımız Murat AÇIK ve Genç PESİAD Yönetim Kurulu üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaret hoş sohbet ortamında gerçekleşti. Sıcak ve samimi sohbetlerin yapıldığı ziyarette Mehmet Muş güncel konular hakkında görüşlerini paylaşarak kendisine yöneltilen soruları yanıtladı.ziyaretin sonunda, Mehmet Bey e günün anısına bir hediye takdim edildi. Etkinliğimiz Genç PESİAD ın yeni üyelerinin beratlarını almalarıyla sona erdi. Başkanımız Murat Açık, Mehmet Muş ve beraberindekilere ziyaretleri için teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi. PENDİK Lİ GENÇLER İCAT ÇIKARTIYOR Pendik li Gençler İcat Çıkartıyor orta ve lise dönemindeki Pendikli tüm öğrencilerin icat çıkarması yönünde bir yarışma projesi olan çalışmamız hakkında Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz Bey i Sosyal Sorumluluk ve Tanıtım-Medya Birimi Başkanımız Yılmaz Yıldız ve birim üyelerimiz ile ziyaret ettik. Düzenleyeceğimiz projemiz hakkında ortak işbirliği yönünde önemli adımlar attık. Nazik karşılamalarından ötürü Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz Bey e ve Projemize destek olan öğretmenlerimize teşekkür ederiz. MESLEKİ EĞİTİMDE GENÇ UMUTLAR VE İSTİHDAM Mesleki Eğitimde Genç Umutlar ve İstihdam sosyal sorumluluk projemiz kapsamında İŞKUR Pendik Şube Müdürü Serap Dilaver Hanım ve Aziz Doğan Bey i Sosyal Sorumluluk ve Tanıtım-Medya Birimi Başkanımız Yılmaz Yıldız ve birim üyelerimiz ile birlikte ziyaret ettik. Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Pendik SHM İlçe Müdürü Ayser Soy Hanım ve beraberindeki heyetin de katıldığı toplantımızda projemizin geliştirilmesi yönünde birlikte önemli çalışmalar yaptık. Nazik karşılamalarından ötürü Pendik İŞKUR Şube Müdürü Serap Dilaver Hanım ve Aziz Doğan Bey e teşekkür ederiz.

5 Dönemi İstanbul Kalkınma Ajansı Ziyaretimiz İstanbul Sanayi Odası Ziyaretimiz İstanbul Kalkınma Ajansı Program Yönetim Birim Başkanı Dr. Neşe Türkseven i Dış ve Kurumsal İlişkiler birimi olarak ziyaret ettik. Kalkınma ajansının girişimcilik, çocuklar ve gençler, yenilikçi ve yaratıcı İstanbul mali destek programları hakkında bilgiler aldık. STK olarak sosyal sorumluluk projelerini geliştirmeyi amaç adinmiş derneğimizin bu yöndeki faaliyetlerinin artması yönünde çalışmalar yapacağımızı belirttik. İSTKA Program Yönetim Birim Başkanı Dr. Neşe Türkseven e nazik karşılamalarından ötürü teşekkür eder çalışma hayatında başarılar dileriz. İstanbul Sanayi Odası Dış Ticaret ve Uluslararası Pazarlar, AB ve Uluslararası şube yetkilisi Mehmet Akif Meral Bey i ziyaret ettik. İSO nun uyguladığı İSO Akademi eğitim programları, milli ve bireysel fuar katılımları, ulusal rekabetçiliğin geliştirilmesi, sektörel ticaret heyeti gibi konularda bilgiler aldık. Her yıl düzenli olarak organize etmeyi planladığımız sektörlerine göre üyelerimizin katılacağı fuar etkinlikleri hakkında çalışmalar yapacağımızı belirttik. Mehmet Bey e nazik karşılamalarından ötürü teşekkür eder çalışma hayatında başarılar dileriz. İTO İLE İŞ BİRLİĞİ Dış İlişkiler ve Kurumsal İlişkiler Birimi olarak İstanbul Ticaret Odası Uluslararası İlişkiler Müdürü Senem Erdoğan ı ziyaret ettik. 38 farklı fuar organizasyonu düzenleyen İstanbul Ticaret Odası ile üyelerimize yönelik yapmayı planladığımız faaliyetler hakkında bilgi alışverişinde bulunduk. Ziyaretimize gösterdiği nezaketinden dolayı İstanbul Ticaret Odası Uluslararası İlişkiler Müdürü Senem Erdoğan a teşekkür eder bundan sonraki yapacağı çalışmalarda başarılarının devamını dileriz. Uluslararası Pazarlama ve Satış Eğitimi Dış ve Kurumsal İlişkiler Birimimizin düzenlemiş olduğu Uluslararası Pazarlama ve Satış Eğitimi programımız PESİAD lokalinde gerçekleşti. Eğitimimiz uluslararası boyutta pazarlama yönetimi, stratejik planlama ve satış konularına yoğunlaşmış ve gerçek iş dünyası tecrübeleri ve örneklerini içermektedir. Pazarlama değişmez, kuralları da kavramları da. Pazarlamanın çeşitli alanlarda kullanımları vardır. Sadece değişen yurt dışında ayrı, yurt içinde ayrı, dijital dünyada ayrı, perakendede ayrı, B2B işlerinde ayrı. Dolayısıyla bu eğitimde önce biraz pazarlamanın önemli kavramları üzerinde durup ve daha sonra uluslararası ticarette bu kavramları nasıl kullanmak gerektiğine değinilmiştir.

6 d Üye Ziyaretlerimiz PESİAD Teşkilatlanma ve Halkla İlişkiler Birimimiz, üye ziyaretleri kapsamında PESİAD ve Genç PESİAD üyelerimizi yönetim kurulu üyelerimiz ile iş yerlerinde ziyaret ettik. Genel gündem ve sektör sıkıntıları hakkında istişarede bulunduk. MİR Denetim ve Müşavirlik - Murat Öztürk Büroland Ofis Mobilyaları - Ahmet Seferoğlu Demirkol Basım Reklam - Murat Demirkol Yepar Ayakkabı - Ö. Serdar Yeşil Eşrefoğlu Egzoz - Mustafa Az Zevk Oto Döşeme - Hayati Aslan Argem Tersanecilik - Şehrali Kömürcü Ay Orman Ürünleri - Fatih Kamil Ay Işın Elektrik - Adem Gökçe Yanık Yapı - Ahmet Sultan Yanık Birlik Tel - Murat Aka Dilay Mobilya - Fatih Arik Değer Elektrik - Şenol Değer Sun Züccaciye - Nurullah Sun, Ayhan Sun Güneri Otomativ - Niyazi Güneri

7 d Tecrübe Paylaşım Programı Genç PESİAD olarak düzenlediğimiz tecrübe paylaşımı içerikli kahvaltı programının konuğu PESİAD kurucularından Pendik Kent Konseyi Başkanı ve Şifa Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Yılmaz ı ağırladık. Yönetim kurulu başkanımız Murat Açık Genç PESİAD ın faaliyet ve çalışmaları hakkında bilgi verdi. Gençlere tecrübe, tecrübelilere de gençliğin enersüleyman Yılmaz dan Gençlere Mesajlar jisi lazım diyerek sözlerine başlayan Süleyman Yılmaz iş hayatındaki tecrübeleri paylaşıp Genç Önce insani ilişkilerinizi geliştirin sonra PESİAD üyelerimizden gelen soruları yanıtladı, ticari ilişkiler kendiliğinden kurulur. tavsiyelerde bulundu. Kazandığınız şehre karşı sorumluluğunuz vardır. Ardından yeni üye olan Genç PESİAD üyelerimize beratları taktim etti. Gençlere tecrübe, tecrübelilere gençliğin enerjisi lazım. Bizde kendisine katılımlarından dolayı teşekkür ederek plaket takdiminde bulunduk. de SEMANUR ALİOĞLU KAŞIKÇI YUNUS EMRE ÖZBEK İSMAİL GÜRBÜZ MEHMET ŞİRİN ÖZKAN ÜNĞAN NURULLAH GÜNGÖR Cağ Kebap ve İkram Günleri Her yıl düzenli olarak gerçekleştirdiğimiz Cağ Kebap ve İkram Günleri organizasyonumuzu, PESİAD Yönetim Kurulu Başkanımız Ahmet Cin, Genç PESİAD Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Açık ve AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil in katılımlarıyla Genç PESİAD yönetim kurulu üyemiz Yalçın Aka sponsorluğunda üyelerimiz yoğun katılımlarıyla gerçekleştirdik.

8 Dönemi Genç PESİAD Protokol Ziyaretleri Protokol ziyaretleri kapsamında Genç PESİAD Başkanımız Murat Açık ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerimiz ile Pendik Kızılay Başkanı Taşkın Gündağ ı makamında ziyaret ettik. Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Açık, Genç PESİAD ın görev dağılımını, yürüttüğü çalışma ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ardından Pendik Kızılay Başkanı Taşkın Bey Pendik de yürütülen çalışmalar ve uygulamalar hakkında bilgi vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Genç PESİAD a başarılar diledi. Biz de kendisine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Protokol ziyaretleri kapsamında Genç PESİAD Başkanımız Murat Açık ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerimiz ile Pendik Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz ı makamında ziyaret ettik. Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Açık, Genç PESİAD ın görev dağılımını, yürüttüğü çalışma ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ardından Milli Eğitim Müdürü Aytekin Bey Pendik de yürütülen çalışmalar ve uygulamalar hakkında bilgi vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Genç PESİAD a başarılar diledi. Biz de kendisine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Tebrik Mesajlarımız Protokol ziyaretleri kapsamında Genç PESİAD Başkanımız Murat Açık ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerimiz ile Pendik Müftüsü Hüseyin Baş ı makamında ziyaret ettik. Yönetim Kurulu Başkanımız Murat Açık, Genç PESİAD ın görev dağılımını, yürüttüğü çalışma ve sosyal faaliyetler hakkında bilgi verdi. Ardından Pendik Müftüsü Hüseyin Bey Pendik de yürütülen çalışmalar ve uygulamalar hakkında bilgi vererek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve Genç PESİAD a başarılar diledi. Biz de kendisine teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dileriz. Genç PESİAD üyemiz Fatih Yıldız ın bebeği dünyaya geldi, minik Yiğit Efeye ye ailesiyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz. Genç PESİAD üyemiz Tolga Köroğlu nun bebeği dünyaya geldi, minik Asel Öykü ye ailesiyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz. Genç PESİAD üyemiz Emrah Altınkaya nın bebeği dünyaya geldi, minik Ali ye ailesiyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyoruz.

9 d Genç PESİAD Üye Ziyaretlerimiz Üye ziyaretleri kapsamında Genç PESİAD yönetim kurulu olarak üyelerimizi iş yerlerinde ziyaret ettik. Genel gündem ve sektör sıkıntıları hakkında istişarede bulunduk. Gürbüz Mühendislik - İsmail Gürbüz Sun Harfiyat - Mehmet Sun Aktif Lazer - Nurullah Güngör Yavuz Bey İskender - Erkan Candan Makres Enerji - Semih Sancar Arif Çakır Mimarlık Mühendislik - Arif Çakır Serbest Muhasebe Mali Müşavir - Davut Çufalcı UNG Sigorta - Özkan Ünğan

10 Dönemi ŞEHİRLERİMİZİ TANIYALIM... Genel Bilgiler Yüz ölçümü: km² Nüfusu: İl Trafik Kodu: 27 Gaziantep İlçeleri: Şahinbey(Merkez),ŞehitKamil(Merkez), Oğuzeli (Merkez),Nizip,İslahiye,Araban,Yavuzeli,Nurdağı, Karkamış. Anadolu nun ilk yerleşim merkezlerinden biri olan Mezopotamya ile Akdeniz Bölgesi nin kesişme noktasında bulunan Gaziantep, tarihin her döneminde önemini korumuştur. Suriye, Kilis, Şanlıurfa, Hatay, Kahramanmaraş, Osmaniye ve Adıyaman a komşu olan Gaziantep, tarih boyunca değişik uygarlıkların, kültürlerin ve inançların harmanlandığı bir çekim merkezi olmuştur. Anadolu nun ilk yerleşim alanlarından birisi olan, Kalkolitik, Paleolitik, Neolitik, Hitit, Mitani, Asur, Pers, Büyük İskender, Selevkoslar, Roma, Bizans, İslam, Türk-İslam, Osmanlı dönemlerini yaşayan Gaziantep, bu dönemlere ait eserleri günümüze kadar taşımıştır. İlk uygarlıkların doğduğu Mezopotamya ve Akdeniz arasında bulunuşu, güneyden ve Akdeniz den doğuya, kuzeye ve batıya giden yolların kavşağında oluşu, Tarihi İpek Yolu nun buradan geçmesi uygarlık tarihine ve bugüne yön vermiş olup, ayrıca her dönemde kültür ve ticaret merkezi olma özelliğini korumuştur. Gaziantep ve çevresi tarihte ilk uygarlıkların doğduğu, Mezopotamya ve Akdeniz arasında bulunmaktadır. Bu nedenle Gaziantep, tarih öncesi çağlardan beri insan topluluklarına yerleşme sahası ve uğrak yeri olmuştur. Eski kent, bugünkü Gaziantep in 12 km. kuzeybatısında şimdiki Dülük Köyünde bulunmaktadır. Yapılan arkeolojik araştırmalarda taş, kalkolitik ve bakır dönemlerine ait kalıntılara rastlanmış olması, yörenin Anadolu nun ilk yerleşim alanlarından birisi olduğunu göstermektedir. Bir süre Babil İmparatorluğu nun egemenliğinde kalan Gaziantep, M.Ö yıllarında Hitit Devletinin bir kenti olmuştur. DÜLÜK şehri ise Hititlerin önemli bir dini merkezi olduğundan ayrı bir önem taşımaktadır. I. Dünya Savaşı ndan sonra İngilizler ve Fransızlar tarafından işgal edilen Gaziantep ve yöresi, akıllara durgunluk veren savunması ve eşsiz kahramanlığı ile bütün dünyada hayranlık uyandırmıştır. T.B.M.M. Antep e bu başarısından dolayı 8 Şubat 1921 tarihinde GAZİ lik ünvanı vermiştir. Bu dönemin izlerini hâlâ görmek mümkündür. Coğrafi yönden GAP ın giriş kapısı, sanayisi ve ticari hacmi ile GAP ın merkezi olan Gaziantep, ekonomik yönden çevresindeki birçok ili etkisi altında tutmaktadır. ¼ ü tarıma elverişli ovalardan oluşan ve bir bölümü Fırat nehrinin sularıyla sulanan Gaziantep; Antepfıstığı, zeytin, pamuk, üzüm, kırmızıbiber keten gibi ekonomik değeri yüksek sanayi bitkileri ile mercimek, buğday ve arpa gibi hububat ürünleriyle zengin bir tarım yöresidir. Ayrıca; Gaziantep Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesinin tüm ürünlerinin işlendiği, iç ve dış pazara sunulduğu bir sanayi ve ticaret merkezidir. IV tane Organize sanayi bölgesi, birçok sanayi alanları küçük sanayi siteleri ve serbest bölgesi ile ekonomi ve sanayide çok önemli bir noktadadır. Tüm dünya mutfakları arasında ayrıcalıklı bir yere sahip olan, seneler boyunca geleneklerinin ve yöresel özel damak lezzetinin zenginliğini koruyan Gaziantep Mutfağı, Gaziantep Turizmi nde önemli bir yere sahiptir. * T.C Kültür ve Turizm Bakanlığı Kaynaklarından Yararlanılmıştır.

11 d Üye Firmalarımızı Tanıyalım DEMİRÖZ MAKİNA KOMPRESÖR 1965 İstanbul Maltepe doğumluyum. İlk ve orta eğitimiyle çocukluğum Kartal ve Pendik te geçti. Kartal Endüstri Meslek Lisesi Elektrik bölümünü 1983 yılında bitirdim aynı yıl Yıldız Teknik Üniversitesi Elektrik Mühendisliğini kazandım ve hem okuyarak hem de çalışarak 1988 yılında üniversiteyi bitirdim Yılları arasında çalıştığım firmanın teknik müdürü olarak kere İtalya ve İngiltere ye giderek kompresör üzerine eğitimler aldım yılında Maltepe de 50m2 lik bomboş kiralık bir dükkanda annemden aldım $ borç parayla ekonomik krizde Demiröz Makina yı kurduk. Türkiye de eksik olan after market(satış sonrası hizmette) müşteri memnuniyetini ön planda tutarak devamlı kendi öz sermayemizle, riske girmeden büyüdük Yılında İkitelli şubemizi açtık Yılında Kartal Vergi Dairesinden vergi rekortmeni sıralamasına girdik Yılında firmamızın merkezini Pendik E-5 köprüsü üstündeki (Çınardere Mahallesi) 3 katlı 450m2 kendi yerimize taşıdık ve 2008 Yıllarında Yakacık Vergi Dairesinden vergi rekortmeni sıralamasına girdik Yılında NEOMARIN AVM sırasında D-100 karayolu üzerinde 5 katlı, 1500m2 yerimizi satın alarak genel merkezimizi buraya taşıdık Yılında İzmir şubemizi açtık Yılında PESİAD En Aktif Katılımcı Ödülü ne layık görüldük Yılında Başbakanlık, BİMER, İTO,TSE Ankara, TSE Gebze ye kendi imkanlarımla yaptığım yoğun baskılarla TSE (Türk Standartlarının) en az 20 yıl önceden kalma TSE12870 kodlu kompresör standartlarını değiştirdim.(bu yaptığım çalışma 1 ay önce baz alınarak şimdi MİB tarafından geliştirilerek Bakanlığa sunulmuş.) 2015 Yılında Bursa ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlarıyla Sağlık bakanlığı tarafından Çevreci Tesis Ödülü ne layık görüldük Yılında Gaziantep şubemizi açtık.2017 Yılında ilk defa düzenlenen bir organizasyon da Türkiye nin en iyi servisi seçildik. Firmamız Pendik çevresinde pek bilinmemekle beraber tüm Türkiye genelinde yaklaşık 35 kişilik kadrosuyla; Arçelik, Eczacıbaşı, TMO, Darphane, Çilek Mobilya, Brisa/Lassa, Nuh Beton, Hürriyet, Sabah, Star Gazeteleri vs gibi firmaya yeni kompresör, ikinci el kompresör, satış, servis, yedek parça hizmeti vermektedir. Ayrıca ithalat ve ihracatımızda vardır. Ana iştigal konumuz hava kompresörleri olmakla beraber azot jeneratörü, özel hastahane ve doğalgaz santralleri filtreleri vs. hizmeti de vermekteyiz. Örneğin; GAMA Enerji Kırklareli santrali azot jeneratörü işi, bir yük gemisine geçen sene ilk defa yerli azot jeneratör kurulumu gibi ilkleri başardık. Şu anda da dondurulmuş ekmeklere konulan katkı maddesini sıfırlayacak bir proje üzerinde BİM ekmek üreticisi Turkuvaz firmasıyla çalışıyoruz. Bunlar hariç Pendik Yelken Kulübü (PYK) başkan yardımcılığı ve bazı STK larda da görev yapmaktayım. Fecri Demiröz Demiröz Makina San. İth. İhr. Ve Tic. Ltd. Şti.

12 SİLTAŞ YAPI En Güzel Manzaralı Yatırım! SATIŞ OFİSİ: Kaynarca Mahallesi, Aydınlı Cd. No: 2, Pendik/İstanbul info@siltasyapi.com Adres: Aydıntepe Mah. Dr. Sadık Ahmet Cad. No:57 Kat:3 İÇMELER TUZLA / İSTANBUL Tel: E- Posta: info@atakturizm.com Batı Mahallesi Gezi Boyu Caddesi No: Pendik/İstanbul Tel: Fax: bilgi@.org.tr - bilgi@genc.org

İstişare Kurulu Toplantımız

İstişare Kurulu Toplantımız Kuruluşundan Bugüne PESİAD 2005 yılında kurulduğu Pendik te, sosyal sorumluluk projelerini, hizmeti ve ticareti bir araya getirmeyi hedefleyen, öncelikle bölgesine ve bu sayede de ülkesine katkıda bulunmayı

Detaylı

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası. 2014 Yılı Faaliyet Raporu Kırıkhan Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Faaliyet Raporu BAŞKANDAN Odamızın kurumsal yapısı ve yarım asırlık tarihinden elde ettiği tecrübe ve birikim sayesinde, son derece sağlam temeller üzerinde yapılanmıştır.

Detaylı

OCAK 2016 Web:

OCAK 2016 Web: OCAK 2016 Web: www.antakyatso.org.tr E-mail: antakyatso@tobb.org.tr ATSO DA EKONOMİ ÇALIŞTAYI Antakya Ticaret ve Sanayi Odası nda Hatay İlinin Ekonomisini, İstihdam Yapısını ve Bunlara Göçmen Etkilerini

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry MART 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 ŞUBAT / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN 2017 YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.02.2017-30.03.2017) Oda Meclisimizin 30 Mart 2017 tarih ve 49 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.04.2018-24.05.2018) 27.04.2018-24.05.2018 tarihleri arasındaki faaliyetleri ve çalışmalarımız bilgilerinize sunulmaktadır. AFYONKARAHISAR CHAMBER OF COMMERCE AND INDUSTRY

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 28.03.2017 18.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA SOSYAL HİZMET MERKEZ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN HAYATA GEÇİRİLEN PROJE ÜYELERİMİZE VE VATANDAŞLARIMIZA TANITILDI- 12.04.2017 ODAMIZ VE ALANYA

Detaylı

GAZİANTEP İN TARİHÇESİ Gaziantep tarihinin oluşumunda ve niteliğinde yer unsurunun önemi büyüktür. Bölgenin, ilk uygarlıklarının doğduğu, Mezopotomva

GAZİANTEP İN TARİHÇESİ Gaziantep tarihinin oluşumunda ve niteliğinde yer unsurunun önemi büyüktür. Bölgenin, ilk uygarlıklarının doğduğu, Mezopotomva GAZİANTEP İN TARİHÇESİ Gaziantep tarihinin oluşumunda ve niteliğinde yer unsurunun önemi büyüktür. Bölgenin, ilk uygarlıklarının doğduğu, Mezopotomva ve Akdeniz arasında bulunuşu güneyden ve Akdeniz`den

Detaylı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı

2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı 2011 YILI FAALİYET RAPORU Batı Akdeniz Ekonomisini Geliştirme Vakfı YÖNETİM KURULU 2011 FAALİYETLERİ 13.07.2011 Batı Akdeniz bölgesinin istihdam sorununa çözüm yaratmak amacıyla Akdeniz Radyo Televizyon

Detaylı

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI

TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI şubat 2017 18. SAYI TRABZONSPOR ŞENOL GÜNEŞ STADYUMU AÇILIŞI Trabzonspor Kulübü nün yeni stadyumunun açılışında ekibimizle görev başındaydık. Trabzon ofisimizden ekibin kurulumunun sağlandığı bu önemli

Detaylı

Onur Kurulu Toplantımız

Onur Kurulu Toplantımız www.pesiad.org.tr Sayı: 9 Ücretsizdir Yayınıdır Onur Kurulu Toplantımız Onur Kurulu Kahvaltı programız Hakmar yöneticisi İsa Albayrak ev sahipliğinde dernek binamızda düzenlendi. 2 Genç Go-Kart Turnuvası

Detaylı

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim

Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Veysel AYHAN ın oturum başkanlığını yaptığı ve SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulunda Sütçüler Yöresinde Tıbbi ve Aromatik Bitkilerin Üretim ve Pazarlama Olanakları Paneli Gerçekleştirildi. Sütçüler Prof. Dr. Hasan Gürbüz Meslek Yüksekokulu

Detaylı

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Fabrika Haberleri OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Adana Çimento Teknik Genel Müdür Yardımcısı Ünal Öner 01 Ocak 2008 tarihi itibariyle Mardin Çimento Genel Müdürlüğü ne ve Adana Çimento ÜNAL ÖNER

Detaylı

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI

2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 2012 STRATEJİ VE EYLEM PLANI TOPLANTISI 20 OCAK 2012 Sağlık Turizminin Bakiyesi Dünyada Ciro 100.000.000.000 $ Türkiye de Gelir 1.000.000.000 $ Toplamda 780 Milyon Kişinin Kullandığı Sağlık Turizmi Hizmetlerinde

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (23.06.2017-27.07.2017) I- KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER: 23.06.2017-27.07.2017 tarihleri arasında Odamıza; 42 yeni üye kaydedilmiş, 71 üyenin kayıtlarında değişiklik yapılmış,

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry NİSAN 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II- İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2015 MART / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry AĞUSTOS 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.07.2015-27.08.2015)

Detaylı

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu

Sayı: 13 ŞUBAT 2013. Güngören Belediye Başkanı Ziyaret Edildi. Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat KURU İLE Yönetim Kurulu Yeditepe Üniversitesi Bölüm Başkanı ve Öğretim Görevlileri Yönetim Kurulu Başkanımız Sayın Sedat Kuru ve Yönetim Kurulu Üyemiz Sayın Ömer ŞENGÜL, 21 Şubat 2013 Perşembe günü Yeditepe Üniversitesi Gıda

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 27.12.2011 24.01.2012 BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SINIRLARININ GENİŞLETİLMESİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ MÜCAVİR ALANLARININ İL SINIRLARINA GENİŞLETMESİ İLE İLGİLİ YAPILMAKTA OLAN YASAL

Detaylı

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017

AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 AKADEMİ ÇEVRE FAALİYET RAPORU 2017 IFAT EURASIA- 2. ÇEVRE TEKNOLOJİLERİ FUARI 16-18 Şubat 2017 AKADEMİ ÇEVRE A.Ş. olarak ekibimizle Türkiye de 2. kez gerçekleşen IFAT Eurasia da standımızı kurarak paydaşlarımız,

Detaylı

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ HAZİRAN AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.06.2015 Haziran ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 42 adet Kapasite Raporu, 10 adet

Detaylı

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu

YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI. 2014 Yılı Faaliyet Raporu YOZGAT TİCARET VE SANAYİ ODASI 2014 Yılı Faaliyet Raporu Yozgat Ticaret ve Sanayi Odası 2014 Yılı Oda Faaliyetlerimiz 69 Slayt 31.01.2014 AB Slovenia Projesi Denetimi 03.01.2014 Belediye Başkan Adayı Kazım

Detaylı

FABRİKALARDAN. Beton Sempozyumu nda. hazır beton sektörüne ışık tuttu

FABRİKALARDAN. Beton Sempozyumu nda. hazır beton sektörüne ışık tuttu Beton Sempozyumu ile hazır beton sektörüne ışık tuttu Akçansa nın katkılarıyla, TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi tarafından düzenlenen Beton Sempozyumu, sektörün profesyonel ve akademisyenlerini

Detaylı

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq

qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq wertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq qw ertyuiopgüasdfghjklsizxcvbnmöçq İZMİR TİCARET ODASI UR-GE KUYUMCULUK PROJESİ ST.PETERSBURG JUNWEX FUAR ZİYARETİ VE SEKTÖREL TİCARET HEYETİ ORGANİZASYONU RAPORU 5-8 ŞUBAT 2014 PROJE KOORDİNATÖRÜ: PINAR

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA

DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA DALYAN CARETTARUN DA BODRUMLU ATLETLERDEN 4 KUPA Muğla nın Ortaca ilçesine bağlı Dalyan mahallesinde ilk kez düzenlenen Carettarun 14 km koşusuna katılan İZAK (İzmir) Kulübü nün lisanslı sporcuları ve

Detaylı

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti

Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti H A B E R B Ü L T E N İ Hollanda Türkevi Topluluğu nun Ankara Ziyareti Hollanda Türkevi Topluluğu, geçtiğimiz hafta Ankara da hem yeni görevleri dolayısıyla dostları tebrik etmek, hem de gerek mevcut işbirliğinin

Detaylı

FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014

FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014 FUAR ÖZET RAPORU 13 16 Şubat 2014 ADANA İNŞAAT 2014 8. Yapı Malzemeleri, İnşaat Teknolojileri, İş ve İnşaat Makineleri Fuarı ADANA IHS 2014 Adana 8. Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Doğalgaz Teknolojisi,

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN EYLÜL 2017 YIL 2 SAYI 31 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:31 (06.09.2017) "ÖZEL MİNİK ELLER ANAOKULU AÇILDI" UTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı

Detaylı

25. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ YAZ ÇALIŞMA PROGRAMI

25. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ YAZ ÇALIŞMA PROGRAMI 26. DÖNEM MİLLETVEK ADAY ADAYLIĞI MANİSA SERVİSÇİ ESNAFLARIMIZ İLE İSTİŞARE 02.09.2015 16:50 ANKARA BAŞVURUMUZU YAPTIK 10 30.09.2015 12:10 ŞEHZADELER TOPLANTISI YAPTIK 75 ENERJİ VE TABİİ KAYNAKLAR BAKANLIĞINA

Detaylı

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ MESLEKİ DÜZENLEMELER KOMİTESİ FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ MESLEKİ DÜZENLEMELER KOMİTESİ FAALİYET RAPORU TÜRKİYE İÇ DENETİM ENSTİTÜSÜ DERNEĞİ MESLEKİ DÜZENLEMELER KOMİTESİ FAALİYET RAPORU 2012 MESLEKİ DÜZENLEME KOMİTESİ 2012 YILI FAALİYET RAPORU 2011 yılında kurulan Mesleki Düzenleme Komitesi, faaliyetlerine

Detaylı

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12

GENÇ PUPA. e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12 GENÇ PUPA e-bülten TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ KASIM SAYI 12 1 1 KASIM 2016 KOSGEB Kocaeli OSB Müdürü Hakan DEMİRCİ den Dinliyoruz Girişimcilik Destek Programı, Ar-ge, İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek

Detaylı

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu

SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu SEKTÖR KURULLARI ve İŞ GELİŞTİRME KOMİSYONU Bölgesel İş Geliştirme Forumu 28-29 Kasım 2014 - Bursa Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bursa Şubesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) ve

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

w w w. t i l m e n b i b e r. c o m

w w w. t i l m e n b i b e r. c o m www.tilmenbiber.com Mutluluk veren lezzetleri, hayatınıza tat katsın diye üretiliyor; İslahiye nin biber ve salça sektöründe büyüyen lezzet markası Tilmen Biber, hayatımıza mutluluk katan bu lezzetleri

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

e-bülten Bursa KOBİ si, Türkiye KOBİ si, Dünya KOBİ si Bursa KOBİ lerinin nabzı Merinos AKKM de attı OCAK 2016

e-bülten Bursa KOBİ si, Türkiye KOBİ si, Dünya KOBİ si Bursa KOBİ lerinin nabzı Merinos AKKM de attı OCAK 2016 e-bülten OCAK 2016 Bursa KOBİ si, Türkiye KOBİ si, Dünya KOBİ si Bursa KOBİ lerinin nabzı Merinos AKKM de attı Türkiye Orta Ölçekli Sanayiciler ve Yöneticiler Vakfı (TOSYÖV) Bursa Destekleme Derneği 2016

Detaylı

Uluslararası İpek Yolu'nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Gerçekleştirildi

Uluslararası İpek Yolu'nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Gerçekleştirildi Uluslararası İpek Yolu'nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Gerçekleştirildi Türk Ocakları Genel Merkezi tarafından düzenlenen Uluslararası İpek Yolu nun Yükselişi ve Türk Dünyası Bilgi Şöleni Ankara

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 ARALIK / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ

BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ BİLİM MERKEZİ GEZİMİZ 3.Sınıflar olarak Kayseri Bilim Merkezi ne düzenlediğimiz gezide Dünyamız ve Uzay, Maddenin Halleri gibi konularla ilgili bilgiler edindik. Eğlenceli ve keyifli vakit geçirdiğimiz

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi

Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi 1 Ağustos ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 45 üyeye Kapasite Raporu, 6 üyemize Ekspertiz Raporu ve 4 adette Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir. Yine bu zaman zarfında Odamıza 9 adet yeni üye

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 YIL 1 SAYI 15 10.07.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 03.06.2016 SINIR TANIMAYAN PROJE SON BULDU Uzunköprü Ticaret ve Sanayi

Detaylı

ŞANLIURFA YI GEZELİM

ŞANLIURFA YI GEZELİM ŞANLIURFA YI GEZELİM 3. Gün: URFA NIN KALBİNDEN GÜNEŞİN BATIŞINA GEZİ TÜRKİYE NİN GURURU ATATÜRK BARAJI Türkiye de ki elektrik üretimini artırmak ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi ndeki 9 ili kapsayan tarım

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry ARALIK 2015 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2015 ARALIK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin

Detaylı

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI

EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI EMİN GEÇİN PROJELERİ ANLATTI Bodrum daki yerel ve ulusal basın kuruluşlarının temsilcileri ile bir araya gelen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Emin Geçin müdürlüğün projeleri hakkında bilgiler verdi. İlçe

Detaylı

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ

2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 2017 ŞUBAT AYI E-BÜLTENİ 06.02.2017 TARİHİNDE ANKARA DA DÜZENLENEN "AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ" NE BORSAMIZ AKREDİTASYON İZLEME KOMİTESİ OLARAK KATILIM SAĞLADIK. 7 Şubat 2017 Salı günü TOBB konferans

Detaylı

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Dalaman Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Fırat, Muğla Ticaret

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 26.08.2014 30.09.2014 TORBA YASA 11 EYLÜL 2014 TARİHLİ RESMİ GAZETEDE YAYMLANARAK YÜRÜRLÜĞE GİRDİ-11 EYLÜL 2014 6552 SAYILI İŞ KANUNU İLE BAZI KANUN VE KANUN HÜKMÜNDE KARARNAMELERDE

Detaylı

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER

GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Aşağı Nohutlu Mahallesi, Sakarya Caddesi, Açıkgöz Apt Kat:2 Nu:4 Web:www.yozgattb.org.tr Tel: l:(0354)2129677 Fax:(0354)2170164 email: yozgattb@tobb.org.tr GERÇEKLEŞEN FAALİYETLER Borsamızın da Katılımıyla

Detaylı

GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN...

GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN... GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN... ENERJİ VERİMLİLİĞİ DERNEĞİ DENİZLİ ŞUBESİ FAALİYET RAPORU: 2011-2015 2011-2015 FAALİYETLERİ 02 Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi 04.02.2011 tarihinde

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU 23.02.2018-22.03.2018 1 KAYIT, DEĞİŞİKLİK ve TERKLER 23.02.2018-22.03.2018 tarihleri arasında Odamıza; 35 yeni üye kaydedilmiş, 97

Detaylı

ARHAVİ SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI DESTEK

ARHAVİ SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI DESTEK ARHAVİ SPOR KULÜBÜNE ANLAMLI DESTEK Artvin ilini temsilen Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden ve ilin tek temsilcisi olan Arhavi spor kulübü almış olduğu başarılı sonuçların meyvesini maddi ve

Detaylı

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü

Genç Fikirler Kulübü. 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni. Genç Fikirler Kulübü 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni 2014-2015 Akademik Yılı Bülteni OSMANİYE KORKUT ATA ÜNİVERSİTESİ GENÇ FİKİRLER KULÜBÜ -2015 Akademik Yılı Bülteni İçindekiler Kulübümüz Hakkında 1 Yönetim Kurulu 2 Bülten

Detaylı

ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI AŞÇILIK PROGRAMI

ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ DÖNEM SONU SINAV PROGRAMI AŞÇILIK PROGRAMI AŞÇILIK PROGRAMI AŞÇ 113 MUTFAK EKİPMANLARI AŞÇ 202 PASTANE ÜRÜNLERİ 14.00 201 BİL 150 TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİSİ 18.00 101 AŞÇ 244 AROMATİK OTLAR, BAHARATLAR VE KARIŞIMLAR TÜR 126 TÜRK DİLİ II 19.00 104-105

Detaylı

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU

TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU TAYVAN - FİLİPİNLER ELEKTRİK-ELEKTRONİK SEKTÖREL TİCARET HEYETİ DEĞERLENDİRME RAPORU Ülkemiz ile Tayvan ve Filipinler arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla 03 Mayıs - 11 Mayıs 2014 tarihleri

Detaylı

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ

CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ CEZAYİR SEKTÖREL AÇILIM GEZİSİ Sayın Cumhurbaşkanımızın 2014 yılı Kasım ayında yapmış oldukları Cezayir gezisi sırasında, Cezayir le ticaret hacminin arttırılmasına yönelik yapmış oldukları irade beyanının

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry EYLÜL 2016 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI II-İLİMİZİN İHRACAT RAKAMI 2016 EYLÜL / AFYONKARAHİSAR

Detaylı

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ

KÜTAHYA TİCARET VE SANAYİ ODASI LOBİ FAALİYETLERİ TAKİP LİSTESİ S.NO TARİH KONU İLETİŞİME GEÇİLEN/GÖRÜŞ BİLDİRİLEN MAKAM SONUÇ GÖZDEN GEÇİRMEYE YÖNELİK DEĞERLENDİRME 1 10/01/2017 6802 Sayılı Gider Vergisi Kanunu Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Hukuk Müşavirliğimiz

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 26.10.2015 Ekim ayı içerisinde üyelerimizin talep ettiği 38 üyeye Kapasite Raporu, 3 üyemize Ekspertiz Raporu ve 3

Detaylı

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN ORHANGAZİ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN GÜNDEM -Orhangazi Vizyon Çalıştayı Sonuç sunumlarının yer aldığı toplantının ikinci bölümünü gerçekleştirdik -Çalışma Hayatında Milli Seferberlik Kapsamında Gemlik

Detaylı

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ

BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ BODRUMSPOR LAZER 4.7 DE ÜÇÜNCÜ Bodrum Belediyesi Bodrumspor yelken takımı Türkiye Laser 4.7 Takım Şampiyonası nda 3. oldu. Türkiye Yelken Federasyonu ve Türk Yelken Vakfı tarafından 28-30 Ekim tarihlerinde

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (28.04.2017-25.05.2017) Oda Meclisimizin 25 Mayıs 2017 tarih ve 51 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 28.04.2017-25.05.2017

Detaylı

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu

UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu UETD Genelmerkez Gençlik Kolları Temmuz 2014 Faaliyet Raporu GK Faaliyet Raporu Temmuz 2014 2 4 Temmuz 2014 İftar Köln Ditib Merkez Camii UETD GM Genclik Kollarindan Beyza Külünk, Esma Cakmak, Meryem Ates

Detaylı

Çebi Denizcilik ve Ticaret A.Ş. yi temsilen Personel Müdürü Sn. Murat AKGÖZ konuk oldular. Kaptan Group çatısı altında denizcilik faaliyetlerini

Çebi Denizcilik ve Ticaret A.Ş. yi temsilen Personel Müdürü Sn. Murat AKGÖZ konuk oldular. Kaptan Group çatısı altında denizcilik faaliyetlerini Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümünce bu yıl 13.sü düzenlenen Geleneksel Kariyer Günleri Etkinliğinin ikinci haftasında Borealis

Detaylı

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu

8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 8-Haz-16 Türkiye-Filistin İş Forumu 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Türkiye-Filistin İş Forumu Ramallah Toplantısı 1 29-30 Mayıs 2016, Kudüs, Ramallah, Nablus Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK)

Detaylı

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ KONUMU, SINIRLARI VE KOMŞULARI:

GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ KONUMU, SINIRLARI VE KOMŞULARI: GÜNEYDOĞU ANADOLU BÖLGESİ KONUMU, SINIRLARI VE KOMŞULARI: Ülkemizin güney doğusunda yer alan bölge nüfus ve yüzölçümü en küçük bölgemizdir. Akdeniz, Doğu Anadolu Bölgeleriyle, Suriye ve Irak Devletleriyle

Detaylı

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme

18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI. Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme TOBB 18. TÜRKÇE KONUŞAN GİRİŞİMCİLER PROGRAMI 30 Nisan 2015 Perşembe - Ankara Ülkelerden gelen konukların gün boyu havaalanında karşılanması ve otele yerleştirme 12.30-13.30 Öğle Yemeği- Kent Otel (erken

Detaylı

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry

Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry Afyonkarahisar Chamber E- BÜLTEN of Commerce and Industry OCAK 2017 Afyonkarahisar AFYONKARAHİSAR Chamber of Commerce TİCARET VE and Industry SANAYİ ODASI 2017 OCAK / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ocak

Detaylı

BİRECİK REHBER KİTAP. Birecik Turizm Envanteri Projesi T.C. BİRECİK KAYMAKAMLIĞI 2011

BİRECİK REHBER KİTAP. Birecik Turizm Envanteri Projesi T.C. BİRECİK KAYMAKAMLIĞI 2011 Birecik Turizm Envanteri Projesi Bu kitabın içeriğinden sadece Birecik İlçesi ve Köylerine Hizmet Götürme Birliği sorumludur ve bu içeriğin herhangi bir şekilde DPT'nin veya Karacadağ kalkınma Ajansı'nın

Detaylı

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret

E-BÜLTEN. twiitter.com/edremitticaret ETO YENİ BAŞKANI COŞKUN SALON U, İDA EĞİTİM YARDIMLAŞMA DERNEĞİ VE AKBANK A.Ş. EDREMİT ŞUBE MÜDÜRÜ TEBRİK ZİYARETİNDE BULUNDULAR. İda Eğitim Yardımlaşma Ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Başkanı;Zehra

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

F A A L İ Y E T B Ü L T E N İ E K İ M

F A A L İ Y E T B Ü L T E N İ E K İ M F A A L İ Y E T B Ü L T E N İ E K İ M 2 0 1 7 MÜMDER DESTEK B U R S U Üniversite eğitimi gören, maddi imkanları sınırlı olan öğrencilerimize aşağıdaki burs seçenekleri ile destek olabilirsiniz. AYLIK AYLIK

Detaylı

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU

2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU AK PARTİ PENDİK İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANLIĞI 2014 YEREL SEÇİM FAALİYET RAPORU (30 Aralık 2013 29 Mart 2014) Hazırlayan: Ayser SOY Pendik İlçe Kadın Kolları Başkanı (07 Nisan 2014) GİRİŞ Pendik İlçe Kadın

Detaylı

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK.

MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. YAHYALI TİCARET ODASI E-BÜLTEN Yahyalı Ticaret Odası Yayınıdır Yıl:4 Sayı:11 (Ocak-Şubat-Mart 2018) MADENCİLİĞİN SORUNLARI İLE İLGİLİ TBMM VE MİGEM E GİTTİK. Yahyalı İlçemizin ve yöremizin en önemli gelir

Detaylı

Türk Armatörler Birliği

Türk Armatörler Birliği Cilt 1, Sayı 6 Bülten Tarihi : 18 TEMMUZ 2016 TAB E-BÜLTEN HAZİRAN 2016 Türk Armatörler Birliği Milliyet Gazetesinde Başkanımız ve Başkan Vekilimiz ile yapılan röportaj yayımlandı. Piri Reis Üniversitesi

Detaylı

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00

NO ADI SOYADI AİDATLAR GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 NO ADI SOYADI GÖZGÖZ 2008 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 1 SEFER GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 2 ERCAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00 3 SELMAN GÖZGÖZ 60,00 60,00 60,00 60,00 60,00

Detaylı

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK

AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI E- BÜLTEN KASIM-ARALIK 2014 0 İLİMİZ İHRACAT RAKAMI 2014 EKİM / AFYONKARAHİSAR İHRACATI İlimizin Ekim ayı ihracatı, geçen yılın aynı ayına göre yüzde 4,6 artışla

Detaylı

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ

MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ MAYSI AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTIMIZA HOŞ GELDİNİZ YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 28.04.2015 Mayıs ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 14 adet Ekspertiz

Detaylı

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ

AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ AĞUSTOS 2018 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI NA HOŞGELDİNİZ KONYA SANAYİ ODASI FAALİYET RAPORU ÜYE TALEPLERİ Ağustos ayında Odamızca; üyelerimizin talepleri doğrultusunda 40 Kapasite Raporu, 7 Ekspertiz Raporu,

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ

EYLÜL - EKİM BÜLTENİ EYLÜL - EKİM BÜLTENİ İSTANBUL GENÇ BARIŞ İNİSİYATİFİ DERNEĞİ Mecidiyeköy Mahallesi Şehit Er Cihan Namlı Caddesi No: 39/8 Şişli/İstanbul 1 GBİ ARTIK BM KÜRESEL İŞBİRLİĞİ AĞI ÜYESİ! DÜNYA BARIŞ GÜNÜNDE FESTİVAL

Detaylı

Z M ZE-MİR İNŞAAT. www zemirinsaat.com

Z M ZE-MİR İNŞAAT. www zemirinsaat.com Z M ZE-MİR İNŞAAT www zemirinsaat.com ZE-MİR İNŞAAT TURZ. TAŞ. TİC. LTD. ŞTİ. Z M Mehmet GÖKTAŞOĞLU Genel Müdür GENEL MÜDÜRÜMÜZDEN; Zemir İnşaat yılların verdiği tecrübeyle sağladığı birikimlerini profesyonel

Detaylı

FARKINDALIK EĞİTİMİ KOBİ'LERE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ VE FİNANSAL AVANTAJLAR

FARKINDALIK EĞİTİMİ KOBİ'LERE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ VE FİNANSAL AVANTAJLAR FARKINDALIK EĞİTİMİ KOBİ'LERE YÖNELİK DEVLET DESTEKLERİ VE FİNANSAL AVANTAJLAR İSMMMO AKADEMİ BAŞKANI NDAN Ekonomimizin ve mesleğimizin temel direklerinden olan KOBİ lere yönelik çeşitli devlet destekleri

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) AFYONKARAHİSAR TİCARET VE SANAYİ ODASI Sayın Meclis Üyeleri, YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (24.11.2017-28.12.2017) Oda Meclisimizin 28 Aralık 2017 tarih ve 58 sayılı toplantısının gündeminde yer alan,

Detaylı

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI

26. DÖNEM MİLLETVEKİLLERİ NİSAN AYI ÇALIŞMA PROGRAMI MİLLETVEK 01.04.2016 14:00 DİYARBAKIR 02.04.2016 15:00 VİYANA 03.04.2016 17:00 VİYANA 05.04.2016 10:00 ANKARA 07.04.2016 14:00 ANKARA 09.04.2016 12:00 ŞEHZADELER 09.04.2016 15:00 ŞEHZADELER 09.04.2016

Detaylı

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı,

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı, AHMET BAHA ÖĞÜTKEN 24.DÖNEM İSTANBUL MİLLETVEKİLİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI 1961'de İstanbul, Fatih te doğdu, Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini

Detaylı

ENDONEZYA MALEZYA TİCARET HEYETİ (27 Mayıs 1 Haziran 2012)

ENDONEZYA MALEZYA TİCARET HEYETİ (27 Mayıs 1 Haziran 2012) ENDONEZYA MALEZYA TİCARET HEYETİ (27 Mayıs 1 Haziran 2012) Ülkemiz ile Endonezya ve Malezya arasındaki ticari ilişkilerin gelişmesi amacıyla 27 Mayıs - Haziran 2012 tarihleri arasında Ekonomi Bakanlığı

Detaylı

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( )

YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU ( ) YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU (27.10.2017-23.11.2017) Sayın Meclis Üyeleri, Oda Meclisimizin 23 Kasım 2017 tarih ve 57 sayılı toplantısının gündeminde yer alan, Yönetim Kurulumuzun 27.10.2017-23.11.2017

Detaylı

2016 Mayıs Ayı Analizi Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası

2016 Mayıs Ayı Analizi Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 2012/3305 SAYILI YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI HAKKINDA KARAR ve 2012/1 SAYILI TEBLİĞ 2016 Mayıs Ayı Analizi Mehmet KARAKUŞ Adana Sanayi Odası 2016 Yılı Ocak-Mayıs Dönemi Yatırım Teşvik Belgeleri (Türkiye)

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MART 2016 YIL 1 SAYI 13 11.04.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:13 UZUNKÖPRÜ SERBEST MUHASEBECİ VE MALİ MÜŞAVİRLER BİRLİĞİNDEN UTSO YA ZİYARET(01/03/2016)

Detaylı

ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI AŞÇILIK PROGRAMI TARİH I.SINIF SAAT DERSLİK II.

ESKİŞEHİR MESLEK YÜKSEKOKULU ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI AŞÇILIK PROGRAMI TARİH I.SINIF SAAT DERSLİK II. 2017 - ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI AŞÇILIK PROGRAMI 19 MART AŞÇ 110 GIDA TEKNOLOJİSİ 09.00 101 RHİ 107 İLETİŞİM 11.00 200 AŞÇ 222 YARATICI MUTFAK UYGULAMALARI II 14.00 202 19.00 206-207

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU

OCAK 2013 FAALİYET RAPORU OCAK 2013 FAALİYET RAPORU 03 Ocak 2013 2012 Yılı Değerlendirme Toplantısı 2012 Yılının İstanbul Turizmi açısından değerlendirilmesinin yapıldığı, İstanbul Valisi Sayın Hüseyin Avni Mutlu nun teşrifleri

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Ocak Ayı Bülteni REKTÖR SABRİ GÖKMEN DEN KTSO BAŞKANI MUSTAFA TOKTAY A VEDA ZİYARETİ Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Rektörü Sabri Gökmen Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a veda ziyaretinde bulundu. Görev süresi

Detaylı

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ

SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ SERGİ, FUAR VE TEKNİK GEZİ Ülkemizde kurumsallaşmış bazı fuar ve sergilere Şubemizce her yıl düzenli olarak katılım ve destek sağlanmaktadır. Fuarların yanısıra, Şubemiz tarafından organize edilen teknik

Detaylı