Dr. Mustafa Aydın ÇEVİK Anısına

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dr. Mustafa Aydın ÇEVİK Anısına"

Transkript

1 İz Bırakacak Bir Çalıştay... Dr. Mustafa Aydın ÇEVİK Anısına Mart 2014 Ramada Plaza Söğütözü-Ankara

2 Dr. Mustafa Aydın ÇEVİK Anısına Onursal Başkanlar Prof. Dr. Erdal AKALIN Prof. Dr. Emin TEKELİ Prof. Dr. Kurtuluş TÖRECİ Çalıştay Düzenleme Kurulu Prof. Dr. Halis AKALIN Prof. Dr. Hamdi AKAN Prof. Dr. Murat AKOVA Prof. Dr. Dilek ARMAN Prof. Dr. İsmail BALIK Prof. Dr. Ahmet BAŞUSTAOĞLU Prof. Dr. Ayşe KALKANCI Prof. Dr. Ateş KARA Prof. Dr. Volkan KORTEN Prof. Dr. Yeşim TAŞOVA Doç. Dr. Hasan TEZER Prof. Dr. Sercan ULUSOY Prof. Dr. Onur URAL Prof. Dr. Serhat ÜNAL Çalıştay Yürütücüleri Doç. Dr. F. Nurhayat BAYAZIT Ecz. İbrahim ÇEVİK Stajyer Dr. Numan İlteriş ÇEVİK Doç. Dr. Murat DİZBAY Doç. Dr. F. Şebnem ERDİNÇ Doç. Dr. E. Ediz TÜTÜNCÜ Doç. Dr. Gül Ruhsar YILMAZ

3 20-23 Mart 2014 Ramada Plaza, Söğütözü - Ankara Aramızdan ayrılışının 6. yılının haftasında, 24 Mart 2008 de kaybettiğimiz Dr. Mustafa Aydın ÇEVİK i Ankara da yapılacak bir Çalıştay la anacağız. Konuların özgün bir boyutta gözden geçirileceği Çalıştay da da yaşananlar eşliğinde bilimsel ve sosyal etkinlikler yer alacak. Farklı, Bilimsel ve sosyal, İnternet platformu ile ilişkili, Günlük pratikteki sorunların çözümlerine yönelik, Üyelerin kendilerini rahatça ifade edebilecekleri, Sonunda bir Çalıştay Raporu nun yayımlanacağı BİR ETKİNLİKTİR.

4 Dr. Mustafa Aydın ÇEVİK Anısına Başlıca Konular Aşı ve İmmünizasyon Hastane İnfeksiyonları Hepatitler HIV/AIDS İmmünsüpresif Hastada İnfeksiyonlar Mikrobiyoloji Laboratuvarı - Klinisyen İşbirliği Pediatrik İnfeksiyonlar Yoğun Bakım İnfeksiyonları İnfeksiyonların Ayaktan Tedavisi ve Profilaksi Genel Bilgiler Önemli Tarihler Erken Kayıt ve Konaklama için Son Tarih: 15 Ocak 2014 Bildiri Gönderme için Son Tarih: 31 Aralık 2013 Davet Mektubu Çalıştay katılımı için kurumlara verilmek üzere talep edilecek davet yazıları Çalıştay Genel Sekreterliği aracılığıyla katılımcılara gönderilecektir.

5 20-23 Mart 2014 Ramada Plaza, Söğütözü - Ankara İNFEKSİYON DÜNYASI NDA İLKLER... Özne Sizsiniz! E-POSTER Çalışma hayatınızda karşınıza çıkan, olguların tanı ve tedavisine, idari konulara veya güncel mevzuata yönelik soru(n)larınızın Çalıştay da yanıt bulması ve deneyimlerinizi paylaşmanız için e-posterlerinizi bekliyoruz. Her bir e-poster bildirisinde, yazarlar tarafından belirlenen bir katılımcı Bildiriyi Sunan Araştırmacı statüsünde kabul edilmektedir. Benzer sorunların e-poster olarak paylaşılmış olabileceği düşüncesi, sizi kendi sorununuzu aktarmaktan alıkoymasın... Tüm kabul edilen e-posterler, Çalıştay süresince sunum olarak ekranlarda gösterilecek ve Çalıştay Kitabı nda basılacaktır. SERBEST KÜRSÜ Yazıya dökmenin yetersiz kaldığı ya da son dakika yaşanan durum ve soru(n)lar için herkesi kürsüye davet ediyoruz. Kürsüde konuşmak istemeyenler için salonda soru kartları dağıtılacaktır. Bu sayede dileyenler isimsiz olarak soru(n)larını iletmiş olacaklardır.

6 Dr. Mustafa Aydın ÇEVİK Anısına E-POSTER Siz; infeksiyon hastalıkları ve mikrobiyoloji ile ilgilenen tüm hekim, idareci ve ilaç endüstrisi temsilcileri, Çalışma hayatınızda karşınıza çıkan, olguların tanı ve tedavisine, idari konulara veya güncel mevzuata yönelik soru(n)larınızın Çalıştay da yanıt bulması ve deneyimlerinizi paylaşmanız için e-posterlerinizi bekliyoruz. Burada hedeflenen yaşadığınız, yaşandığını düşündüğünüz, mevcut ve/veya olası soru(n)larınızı paylaşmak ve interaktif bir ortamda benzer soru(n)ları yaşayan kişilerle uygun çözüm(ler) bulmaktır. Bir kişinin soru(n)larına bulduğu çözümler herkes için uygun olabilir, biraraya gelindiğinde soru(n)lar farklı yönleriyle ele alınıp paylaşılarak daha iyi çözümler üretilebilir. Çalıştay daki başlıca konular şunlardır: Aşı ve İmmünizasyon Hastane İnfeksiyonları Hepatitler HIV/AIDS İmmünsüpresif Hastada İnfeksiyonlar Mikrobiyoloji Laboratuvarı - Klinisyen İşbirliği Pediatrik İnfeksiyonlar Yoğun Bakım İnfeksiyonları Çalıştay ın ana hedefi her türlü soru(n)un ve çözüm önerilerinin tartışılması olup e-poster konuları yukarıdaki başlıklarla sınırlı olmayacaktır.

7 20-23 Mart 2014 Ramada Plaza, Söğütözü - Ankara Örnek e-posterler Çalıştay web sitesinde yer almaktadır. Çalıştay ın farklı formatına paralel olarak e-poster formatında da farklılıklar bulunmaktadır: 1. Çalıştay da poster alanı bulunmayacaktır. 2. Başvuruda e-poster özeti hazırlanmayacak ve tam metin şekliyle kaydedilecektir. 3. Alışılagelen Amaç, Gereç ve Yöntem, Bulgular ve Sonuçlar yerine Soru(n), Olay/Olgu, Ne Yapıldı?/Ne Yapılmış?, Yorum/Öneri/ Tartışılması İstenen Konu formatı seçilmiştir. 4. e-poster formatında gönderilen soru(n)lar ve deneyimler değerlendirilecek, konularına göre sınıflandırılacaktır. Bilimsel oturumlarda yer alan Soru(nu)m var sunumları konuyla ilgili e-posterler arasından seçilecek ve poster sahibi tarafından 3 dakikalık sözlü sunum olarak paylaşılacaktır. 5. Kabul edilen tüm e-posterler Çalıştay süresince sunum olarak ekranlarda gösterilecektir. 6. Çalıştay da ele alınamayan veya çözüme kavuşmayan soru(n)ların yer aldığı e-posterler ise sonraki süreç içinde İnfeksiyon Dünyası Platformu nda tartışmaya açılacaktır. 7. Her bir e-poster bildirisinde, yazarlar tarafından belirlenen bir katılımcı Bildiriyi Sunan Araştırmacı statüsünde kabul edilmektedir. Çözümler soru ile başlar Sorunlar paylaşılırsa çözüm kolaylaşır Bilgi ve deneyim paylaşımı önemlidir

8 hayal değil, gerçek! Prof. Dr. Hamdi AKAN bir avuç değil, bir dünya insan yarattı. duvarlar yıkılacak. özne sizsiniz. Katılınca duvarların nasıl yıkıldığını çok iyi göreceksiniz. Prof. Dr. Mehmet BAKIR Prof. Dr. Dilek ARMAN sesiniz duyulacak, soru(n)lara bakış açınız değişecek. bir çok ilki göreceksiniz. Prof. Dr. İsmail BALIK payda sizsiniz. Prof. Dr. Ahmet BAŞUSTAOĞLU bu toplantı konunun uzmanları ile deneyimlerini direkt konuşma şansı verecek ve kendinizi özel hissedeceksiniz. Doç. Dr. F. Nurhayat BAYAZIT İnfeksiyon Dünyası nın bütün renkleri burada ve keyifli olacak. Prof. Dr. Yaşar BAYINDIR yüksek dozda iyi fikir içeriyor. Ecz. İbrahim ÇEVİK babama yakışır bir Çalıştay olacak. Stj. Dr. Numan İlteriş ÇEVİK farklıyız ve bu farkı sizlerle birlikte yaratacağız. Kaçırılmayacak bir fırsat. Doç. Dr. Murat DİZBAY Doç. Dr. F. Şebnem ERDİNÇ kapanışı olmayacak, İnfeksiyon Dünyası Platformu nda devam edecek.

9 KATILMALISINIZ... sıradışı bir etkinlik olacak. Prof. Dr. Ayşe KALKANCI konuşmadan da iletişim kurabileceksiniz. Prof. Dr. Ateş KARA daha önce alıştığınız toplantı formatlarından çok farklı bir şekilde planlandı. Prof. Dr. Volkan KORTEN değişmeyen tek şey değişim ve söyleyecekleriniz olabilir. Prof. Dr. Yeşim TAŞOVA bilimsel ve sosyal yönü ile uzun süre akıllarda kalacak, unutulmayacak bir Çalıştay olacak. Doç. Dr. Hasan TEZER sadece akademisyenler değil, herkes konuşacak. Doç. Dr. E. Ediz TÜTÜNCÜ hem şeffaf hem de yeniliklere her zaman açık. Tavsiye ederim. Prof. Dr. Sercan ULUSOY siz olmazsanız bir eksiğiz. Prof. Dr. Onur URAL Prof. Dr. Serhat ÜNAL bu çalıştay özgür ve samimi bir ortamda olacak, duvarlar yıkılacak ve en önemlisi sevgili kardeşim Mustafa Aydın ÇEVİK in adına ve yaptıklarına yakışır bir kalitede olacak. Çalıştay da görüşmek üzere. pratik yaklaşım kritik ve siz de konuşmalısınız. dunyasi.org/cunkuvideolari Doç. Dr. Gül Ruhsar YILMAZ

10 Dr. Mustafa Aydın ÇEVİK Anısına ÇALIŞTAY KAYIT KONAKLAMA BİLGİLERİ İNDİRİMLİ DÖNEM 4 GÜNLÜK ÇALIŞTAY TAM PAKET KAYDI TEK KİŞİLİK ODA KONAKLAMALI İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI KONAKLAMASIZ UZMAN 850 EURO 700 EURO 500 EURO ASİSTAN 750 EURO 600 EURO 450 EURO FİRMA GÖREVLİSİ 750 EURO 600 EURO 450 EURO REFAKATÇİ 600 EURO 450 EURO Konaklama günü için seçenekler Giriş Çıkış 19 Mart Mart Mart Mart 2014 KONAKLAMALI ÇALIŞTAY KAYIT PAKETLERİNE DAHİL HİZMETLER Ramada Plaza da kahvaltı dahil konaklama, gün boyu çay-kahve ikramı, açık büfe öğle yemekleri, akşam yemekleri (20-21 Mart 2014), büyük akşam yemeği (22 Mart 2014), bilimsel oturumlara ve Çalıştay aktivitelerine katılım, stand alanlarına giriş, bildiri gönderimi, Çalıştay kitabı, Çalıştay çantası, sertifika. KONAKLAMASIZ ÇALIŞTAY KAYIT PAKETLERİNE DAHİL HİZMETLER Gün boyu çay-kahve ikramı, açık büfe öğle yemekleri, akşam yemekleri (20-21 Mart 2014), büyük akşam yemeği (22 Mart 2014), bilimsel oturumlara ve Çalıştay aktivitelerine katılım, stand alanlarına giriş, bildiri gönderimi, Çalıştay kitabı, Çalıştay çantası, sertifika. Fiyatlara ulaşım ve otel transferleri dahil değildir. 15 Ocak 2014 tarihine kadar havaalanı-otel arası (tek yön) toplu taşıma ücreti 40 EURO, özel taşıma ücreti 70 EURO olup 15 Ocak 2014 sonrası fiyatlara %15 ilave yapılacaktır. Son dakika transfer ücretleri bu fiyata dahil değildir; tedarike göre fiyat verilecektir. Tablodaki tüm fiyatlara 15 Ocak 2014 tarihi itibariyle %15 fiyat artışı uygulanacaktır. Toplantı için 23 Mart 2014 günü dışında günlük kayıt yapılmayacaktır.

11 20-23 Mart 2014 Ramada Plaza, Söğütözü - Ankara (15 Ocak 2014 e kadar) İNFEKSİYONLARIN AYAKTAN TEDAVİSİ ve PROFİLAKSİ (23 Mart 2014) KAYDI KONAKLAMALI ÇALIŞTAY KAYIT KONAKLAMA TEK KİŞİLİK ODA İKİ KİŞİLİK ODADA KİŞİ BAŞI KONAKLAMASIZ BİLGİLERİ 300 EURO 225 EURO 175 EURO UZMAN 250 EURO 200 EURO 150 EURO ASİSTAN 250 EURO 200 EURO 150 EURO FİRMA GÖREVLİSİ 200 EURO 150 EURO REFAKATÇİ Konaklama günü için seçenekler Giriş Çıkış 22 Mart Mart Mart Mart 2014 Kayıt, Konaklama ve Transfer Ücretleri Hesap Bilgileri YAPI KREDİ BANKASI Hesap Adı: Diamed Kongre Org. Turizm Medya Ltd. Şti. Mithatpaşa Şubesi (359) Hesap No: (TL) IBAN No: TR Hesap No: (EURO) IBAN No: TR SWIFT CODE: YAPITRISXXX İnfeksiyon Dünyası Çalıştayı Genel Sekreterliği Ecz. İbrahim ÇEVİK Stajyer Dr. Numan İlteriş ÇEVİK Bükreş Sokak No: 3/18 Kavaklıdere-ANKARA Telefon: Faks: e-posta: calistay@infeksiyondunyasi.org Organizasyon Sekretaryası Diamed Kongre Organizasyon Ltd. Şti. Servi Sokak No: 31/2 Kurtuluş-ANKARA Tel: Faks: Hakan GÜNEL GSM: e-posta: hakan@diamed98.com Fatih ÜNLÜ GSM: e-posta: fatih@diamed98.com

12

23-25 ŞUBAT 2007. www.febrilnotropeni.net BİLKENT OTEL VE KONFERANS MERKEZİ, ANKARA. Derneği

23-25 ŞUBAT 2007. www.febrilnotropeni.net BİLKENT OTEL VE KONFERANS MERKEZİ, ANKARA. Derneği www.febrilnotropeni.net BİLKENT OTEL VE KONFERANS MERKEZİ, ANKARA Derneği 4. Febril Nötropeni Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu na Davet Febril Nötropeni Derneği tarafından düzenlenecek 4. Mezuniyet Sonrası

Detaylı

Bilimsel programda gerek ülkemizden gerek yurtdışından bizlere değerli bilgi ve deneyimlerini sunacak olan bilim adamları ile beraber olacağız.

Bilimsel programda gerek ülkemizden gerek yurtdışından bizlere değerli bilgi ve deneyimlerini sunacak olan bilim adamları ile beraber olacağız. Çok Kıymetli Meslektaşlarımız, Türk Prostodonti ve İmplantoloji Derneği'nin gelenekselleştireceğimiz bir yıl kongrebir yıl sempozyum serisinin 5. Sempozyumunu gerçekleştirecek olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Detaylı

6. Febril Nötropeni Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu na Davet,

6. Febril Nötropeni Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu na Davet, 6. Febril Nötropeni Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu na Davet, Febril Nötropeni Derneği tarafından düzenlenecek olan 6. Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu 21 22 Nisan 2012 tarihleri arasında İstanbul Green Park

Detaylı

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU

3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 3. Uluslararası Acil Tıp ve Aile Hekimliği SEMPOZYUMU 29 Kasım - 02 Aralık 2018 Merit Crystal Cove Otel Kıbrıs www.aciltipkibris.com İÇİNDEKİLER Genel Bilgiler 2 Konaklama Oteli 3 Kayıt, Konaklama ve Transfer

Detaylı

DAVET YAZISI. Talasemi Federasyonu Bilim Kurulu adına, Prof. Dr. Yeşim Aydınok. Talasemi Federasyonu Bilim Kurulu Başkanı Kongre Başkanı

DAVET YAZISI. Talasemi Federasyonu Bilim Kurulu adına, Prof. Dr. Yeşim Aydınok. Talasemi Federasyonu Bilim Kurulu Başkanı Kongre Başkanı 1. DUYURU DAVET YAZISI Değerli Ka lımcılar, Talasemi ve Hemoglobinopa ler in ülkemizde bir halk sağlığı sorunu olması, T.C. Sağlık Bakanlığı birimlerinin, Hemoglobinopa Tarama Merkezleri ile Tanı ve Tedavi

Detaylı

Fotoğraf: Prof. Dr. Ayla San

Fotoğraf: Prof. Dr. Ayla San Fotoğraf: Prof. Dr. Ayla San DAVET YAZISI Değerli Meslektaşlarım; 26-29 Nisan 2012 tarihleri arasında V. Ülkemizde Diyalizde Kalite Kongresi Bafra-Kıbrıs ta başarılı bir şekilde gerçekleşmiş olup unutulmaz

Detaylı

DAVET. De erli Meslektaşlar m z,

DAVET. De erli Meslektaşlar m z, DAVET De erli Meslektaşlar m z, Türk Üroloji Derne i taraf ndan düzenlenen 24.Ulusal Üroloji Kongresi ve 26.Dünya Videoüroloji Kongresi 20-24 Ekim tarihleri arasında Swissotel Büyük Efes/İzmir de gerçekleşecektir.

Detaylı

Değerli meslektaşlarımız,

Değerli meslektaşlarımız, Viral Hepatitlerin Takip ve Tedavisinde Yaklaşım & Akılcı Antibiyotik Kullanım Kursları Değerli meslektaşlarımız, Viral Hepatitle Savaşım Derneği (VHSD) ve Türkiye Aile Hekimleri Uzmanlık Derneği (TAHUD)

Detaylı

7. Ulusal Çocuk Solunum Yolu Hastalıkları ve Kistik Fibrozis Kongresi

7. Ulusal Çocuk Solunum Yolu Hastalıkları ve Kistik Fibrozis Kongresi www.cocuksolunum2016.org Uygulamalı Pediatrik Fleksibl Bronkoskopi Kursu 30 Mart 02 Nisan 2016 RIXOS DOWNTOWN ANTALYA 1 DAVET YAZISI Sayın meslektaşlarımız, Çocuk Solunum Yolu Hastalıkları Kistik Fibrozis

Detaylı

OLGULARLA PET/BT KURSU

OLGULARLA PET/BT KURSU OLGULARLA PET/BT KURSU Sevgili meslektaşlarımız, Türkiye Nükleer Tıp Derneği Onkoloji Çalışma Grubu olarak, sizleri, 22-25 Mayıs 2014 tarihinde İzmir Seferihisar Doğanbey de bulunan Dokuz Eylül Üniversitesi

Detaylı

DAVET MEKTUBU. Sayın Meslektaşlarım,

DAVET MEKTUBU. Sayın Meslektaşlarım, DAVET MEKTUBU Sayın Meslektaşlarım, Türk Nöroloji Derneği bünyesinde yer alan Nöropatik Ağrı Çalışma Grubu tarafından düzenlenen Nöropatik Ağrı Sempozyumu nun ondördüncüsü 3 5 Mart 2017 tarihleri arasında

Detaylı

Klinik araştırmaların son on yılda geçirdiği aşamalar, bu alanda eğitilmiş işgücünde artış,

Klinik araştırmaların son on yılda geçirdiği aşamalar, bu alanda eğitilmiş işgücünde artış, Değerli Yetkililer, Klinik araştırmaların son on yılda geçirdiği aşamalar, bu alanda eğitilmiş işgücünde artış, hızla değişen mevzuatlar ve Türkiye nin yeni parlayan ülkeler arasında olması bu konuda bir

Detaylı

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ,

SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, SAYIN FİRMA YETKİLİLERİ, Çocuk ürolojisi ülkemizde yan dal uzmanlığı olarak tescil edilmiş bir bilim dalıdır. Ülkemizde çocuk ürolojisi hizmetlerinin kalitesinin yükseltilmesi, olgu çeşitliliğinin arttırılması,

Detaylı

TÜRKİYE EKMUD KONGRESİ. 11-15 Mayıs 2016 Kaya Palazzo Kongre Merkezi Belek, Antalya BİRİNCİ DUYURU. www.ekmud2016.org www.ekmud.org.

TÜRKİYE EKMUD KONGRESİ. 11-15 Mayıs 2016 Kaya Palazzo Kongre Merkezi Belek, Antalya BİRİNCİ DUYURU. www.ekmud2016.org www.ekmud.org. TÜRKİYE EKMUD KONGRESİ 11-15 Mayıs 2016 Kaya Palazzo Kongre Merkezi Belek, Antalya BİRİNCİ DUYURU www.ekmud2016.org www.ekmud.org.tr GENEL BİLGİLER Değerli Meslektaşlarımız, Türkiye Enfeksiyon Hastalıkları

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Başkan Dr. Alpay Azap İkinci Başkan Dr. Murat Akova Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan Araştırma Sekreteri Dr. Volkan Korten Sayman Dr. Ahmet Demirkazık Üye Dr. Sevtap

Detaylı

Febril Nötropeni Derneği Yönetim Kurulu, Sayın Meslekdaşlarımız,

Febril Nötropeni Derneği Yönetim Kurulu, Sayın Meslekdaşlarımız, Sayın Meslekdaşlarımız, 1995 yılından bu yana her iki yılda bir yapılan Febril Nötropeni Simpozyumları nın 8.sini bu yıl 21-24 Şubat 2008 tarihleri arasında Ankara Sheraton Kongre Merkezi nde düzenliyoruz.

Detaylı

Katılım Sertifikası: Toplantı katılım sertifikası 5 Aralık 2015 tarihinde Toplantı Kayıt masasından dağıtılacaktır.

Katılım Sertifikası: Toplantı katılım sertifikası 5 Aralık 2015 tarihinde Toplantı Kayıt masasından dağıtılacaktır. BİLİMSEL PROGRAM Genel Bilgiler Bilimsel Program: Her zaman olduğu gibi katılımcılarımız için doyurucu bir bilimsel program hazırlanacaktır. Bilimsel program güncel konularla düzenlenmiş genel oturumlar

Detaylı

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ SPİNAL VE PERİFERİK SİNİR CERRAHİSİ GRUBU

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ SPİNAL VE PERİFERİK SİNİR CERRAHİSİ GRUBU Kıymetli Meslektaşlarımız, Türk Nöroşirurji Derneği Spinal ve Periferik Sinir Cerrahisi Grubu olarak, sizleri 21-24 Eylül 2017 tarihlerinde Hilton Bodrum Türkbükü Otel de gerçekleştireceğimiz sonbahar

Detaylı

www.balneoloji2012.org

www.balneoloji2012.org SPONSORLUK DOSYASI www.balneoloji2012.org 12-14 Nisan 2012 Divaisib Termal Resort Hotel & Spa Kozaklı - Nevşehir GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Nevşehir- Kozaklı- Divaisib Termal Resort Hotel & Spa Hotel

Detaylı

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz.

Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Sayın İlgili; Dokuz Eylül Üniversitesi Tekstil Mühendisliği Bölümü olarak 2002 yılından bu yana Uluslararası Teknik Tekstiller Kongresi düzenlemekteyiz. Kongremizde teknik tekstiller alanındaki ulusal

Detaylı

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU

KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KONGRE/KURS KAYIT - KONAKLAMA & TRANSFER FORMU KATILIMCININ Unvanı :. Adı :.. Soyadı :. Kurum :.. Adres :... Tel :. Fax :. E-posta : FATURA BİLGİLERİ Fatura İsmi :. TC Kimlik No :.Firma Adı :. Vergi Dairesi

Detaylı

Sevgili Meslektaşlarımız,

Sevgili Meslektaşlarımız, Sevgili Meslektaşlarımız, Sizleri, 30 Nisan - 3 Mayıs 2015 tarihleri arasında Antalya Papillon Aysha Otelde, yapılacak olan 14. Rejyonel Anestezi Kongresi ne davet etmekten büyük mutluluk duyuyoruz. İki

Detaylı

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU

Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ordu Üniversitesi Tıp Fakültesi Morfoloji Binası Konferans Salonu, Cumhuriyet Yerleşkesi, ORDU Toplantı Tarihi 3-4 Haziran 2016 Toplantı Dili Toplantı

Detaylı

ÇAĞRI KURULLAR DÜZENLEME KURULU BİLİMSEL KURUL. İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı BAŞKANLAR

ÇAĞRI KURULLAR DÜZENLEME KURULU BİLİMSEL KURUL. İnfeksiyon Hastalıkları ve Klinik Mikrobiyoloji Anabilim Dalı Başkanı BAŞKANLAR Sayın Meslektaşlarımız, Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği, 25. yaşını kutlarken yedi bölgede yedi etkinlik programı çerçevesinde Akdeniz Bölgesi etkinliği olarak, 3 Aralık 2011

Detaylı

Kongrenin başarılı olmasında en önemli faktör sizin değerli katılımınız olacaktır.

Kongrenin başarılı olmasında en önemli faktör sizin değerli katılımınız olacaktır. Değerli Meslektaşlarım, Önümüzdeki yıl Akdeniz Üniversitesi Pediatrik Endokrinoloji Bilim Dalımız ve Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Derneği işbirliği ile düzenleyeceğimiz yirmibirinci UPEK hazırlıklarımızı

Detaylı

Davet. Değerli Meslektaşlarım,

Davet. Değerli Meslektaşlarım, Davet Değerli Meslektaşlarım, 6-8 Şubat 2015 tarihleri arasında, %100 pratik kongremizin dördüncüsü Kıbrıs ta gerçekleşecektir. Günlük pratik uygulamaların ele alınacağı kongremizde kardiyovasküler hastalıkların

Detaylı

SİSTEMİK FUNGAL ENFEKSİYONLARDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU. 27-28 Şubat 2016 RAMADA OTEL-TRABZON

SİSTEMİK FUNGAL ENFEKSİYONLARDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU. 27-28 Şubat 2016 RAMADA OTEL-TRABZON SİSTEMİK FUNGAL ENFEKSİYONLARDA MULTİDİSİPLİNER YAKLAŞIM SEMPOZYUMU 27-28 Şubat 2016 RAMADA OTEL-TRABZON 04.01.2016 Değerli Meslektaşlarım, 27-28 Şubat 2016 tarihleri arasında Trabzon Ramada Otel de SİSTEMİK

Detaylı

ÖNSÖZ. Değerli Meslektaşlarım,

ÖNSÖZ. Değerli Meslektaşlarım, 1. DUYURU ÖNSÖZ Değerli Meslektaşlarım, Uluslararası Katılımlı Lizozomal Hastalıklar Kongresi nin altıncısını 11-15 Nisan 2018 tarihlerinde Rixos Premium Belek, Antalya da gerçekleştireceğiz. Kongremizde

Detaylı

Yıllık Bilimsel Toplantısı 03 EKİM 2015 Rixos Grand Otel, Ankara

Yıllık Bilimsel Toplantısı 03 EKİM 2015 Rixos Grand Otel, Ankara DUYURU Değerli Meslektaşlarımız olarak 3 Ekim 2015 de Ankara Rixos Otel de bir gün sürecek bir toplantı düzenliyoruz. Daha önceki yıllarda da düzenlediğimiz benzer toplantılara hem Radyoloji camiasından,

Detaylı

Ulusal Aritmi Toplantısı

Ulusal Aritmi Toplantısı Aritmi Ulusal Aritmi Toplantısı 13-15 Şubat 2015 Dedeman Otel Konya Nish İstanbul A Blok Kat: 8 No: 47-48 Çobançeşme, Sanayi Cd. 11, Yenibosna, Bahçelievler 34196 İSTANBUL T : +90 212 221 17 30 / 38 -

Detaylı

Değerli Üyemiz, Saygılarımızla, YÖNETİM KURULU

Değerli Üyemiz, Saygılarımızla, YÖNETİM KURULU DUYURU DOSYASI Değerli Üyemiz, 2008 Yılı nda gerçekleştirilen ilk kongrenin ardından, 2011 yılında Uluslararası Farmakovijilans Derneği (ISOP), II. Uluslararası kongresini Türkiye de gerçekleştirmenin

Detaylı

Değerli Meslektaşlarım,

Değerli Meslektaşlarım, Değerli Meslektaşlarım, Bilindiği üzere solid organ transplantasyonu (SOT) günümüzde son evre kalp, karaciğer böbrek, akciğer, pankreas, ince barsak hastalıklarında rutin bir tedavi yöntemi halini almıştır.

Detaylı

Sevgili Febril Nötropeni dostları,

Sevgili Febril Nötropeni dostları, Sevgili Febril Nötropeni dostları, Febril Nötropeni Derneği tarafından düzenlenecek olan 10. Febril Nötropeni Simpozyumu 17 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Swiss Otel ve Konferans Merkezi nde düzenlenecektir.

Detaylı

Sevgili Febril Nötropeni dostları,

Sevgili Febril Nötropeni dostları, Sevgili Febril Nötropeni dostları, Febril Nötropeni Derneği tarafından düzenlenecek olan 10. Febril Nötropeni Simpozyumu 17 19 Mayıs 2013 tarihleri arasında Swiss Otel ve Konferans Merkezi nde düzenlenecektir.

Detaylı

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır

Açılış Töreni. Firmalara katkı miktarındaki yüksekliğe göre stand seçimi sağlanacaktır KONGRE DÜZENLEME KURULU Prof. Dr. Necdet Kuyucu Prof. Dr. Ener Çağrı Dinleyici Prof. Dr. Metehan Özen Prof. Dr. Ateş Kara GENEL BİLGİLER Tarih 05-08 Nisan 2015 Konge Dili Yer Türkçe Konge ( Tahmini ) Katılımcı

Detaylı

NE OLDU? NE OLACAK? Kasım 2011-Ocak 2012. Ocak 2012. Oturum ve Sunum Kayıtları, İnfeksiyon Dünyası, Online TV ve Sunu Merkezi nde

NE OLDU? NE OLACAK? Kasım 2011-Ocak 2012. Ocak 2012. Oturum ve Sunum Kayıtları, İnfeksiyon Dünyası, Online TV ve Sunu Merkezi nde Kasım 2011-Ocak 2012 Oturum ve Sunum Kayıtları, İnfeksiyon Dünyası, Online TV ve Sunu Merkezi nde 26-27 Kasım 2011 de, Hatay da yapılan Klinik HIV/AIDS Sempozyumu 2011, 10 Ocak 2012 de, Ankara da yapılan

Detaylı

Febrİl 25-26 Kasım 2016 Hilton Otel, Ankara Sevgili Febril Nötropeni dostları, Febril Nötropeni Derneg i 25-26 Kasım 2016 tarihleri arasında Hilton Otel de Febril Nötropeni Mezuniyet Sonrası Eg itim Kursu

Detaylı

KONGREYE DAVET. Antalyada, Xanadu Resort Hotel de gerçekleşecek olan kongremizin başarıya ulaşması ancak sizlerin de bize katılması ile mümkündür.

KONGREYE DAVET. Antalyada, Xanadu Resort Hotel de gerçekleşecek olan kongremizin başarıya ulaşması ancak sizlerin de bize katılması ile mümkündür. KONGREYE DAVET Bariatrik ve Metabolik Cerrahi Derneği adına sizleri 19-22 Kasım 2015 tarihinde yapılacak kongremize davet etmekten büyük mutluluk ve onur duyuyoruz. Ülkemizde de tüm dünyada olduğu gibi

Detaylı

HIV / AIDS. Mezuniyet Sonrası. Eğitim. Kursu. 3-4 Aralık 2016 İstanbul

HIV / AIDS. Mezuniyet Sonrası. Eğitim. Kursu. 3-4 Aralık 2016 İstanbul Eğitim Kursu Değişik açılardan HIV/AIDS 09:30 09:40 Açılış Prof. Dr. Recep ÖZTÜRK, Prof. Dr. Fehmi TABAK 09:40 10:50 OTURUM I Oturum Başkanı: Prof. Dr. İlyas DÖKMETAŞ 09:40 10:00 2015-2016 : Yeni ne var?

Detaylı

SHERATON HOTEL SAMSUN 1.DUYURU

SHERATON HOTEL SAMSUN 1.DUYURU 1.DUYURU DAVET Değerli meslektaşlarım, 1996 yılından itibaren iki yılda bir olarak düzenlenen Ulusal Çocuk Gastroenteroloji, Hepatoloji ve Beslenme Kongresi nin onbirincisini Samsun da gerçekleştiriyoruz.

Detaylı

Proloterapi 2. Basamak 15-16 Eylül 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara. Değerli Meslektaşlarım,

Proloterapi 2. Basamak 15-16 Eylül 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara. Değerli Meslektaşlarım, Proloterapi 2. Basamak Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Değerli Meslektaşlarım, Proloterapi kronik kas iskelet sistemi ağrılarının tedavisinde kullanılan enjeksiyon temelli bir tedavi yöntemidir.

Detaylı

ÖNSÖZ. Değerli Meslektaşlarım,

ÖNSÖZ. Değerli Meslektaşlarım, 1. DUYURU ÖNSÖZ Değerli Meslektaşlarım, Uluslararası Katılımlı Lizozomal Hastalıklar Kongresi nin altıncısını 11-15 Nisan 2018 tarihlerinde Rixos Premium Belek, Antalya da gerçekleştireceğiz. Kongremizde

Detaylı

Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri 30 Haziran 1 Temmuz 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara

Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri 30 Haziran 1 Temmuz 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri 30 Haziran 1 Temmuz 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Değerli Meslektaşlarım, Günlük değerlendirme ve tedavi pratiğimizde kullandığımız yöntemlerden

Detaylı

Değerli Meslektaşlarımız,

Değerli Meslektaşlarımız, Değerli Meslektaşlarımız, Üroonkoloji ve Tıbbi Biyoloji ve Genetik Dernekleri tarafından ilk kez düzenlenen I. Moleküler Üroloji Toplantısı na sizleri davet etmekten büyük mutluluk ve onur duymaktayız.

Detaylı

Gündemdeki İnfeksiyonlar / Gündemdeki Antibiyotikler

Gündemdeki İnfeksiyonlar / Gündemdeki Antibiyotikler ÇAĞRI Sayın Meslektaşlarımız, Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği 25. kuruluş yılını kutlarken yedi bölgede yedi etkinlik programı çerçevesinde Marmara Bölgesi etkinliği olarak,

Detaylı

DÜZENLEME KURULU DÜZENLEME KOMİTESİ BİLİMSEL KOMİTE. Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter

DÜZENLEME KURULU DÜZENLEME KOMİTESİ BİLİMSEL KOMİTE. Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter SPONSORLUK DOSYASI DÜZENLEME KURULU Gülendam Bozdayı, Başkan Ahmet Pınar, Sekreter Bedia Dinç, Sekreter DÜZENLEME KOMİTESİ İmre Altuğlu Gülden Çelik Candan Çiçek Dilek Çolak Selda Erensoy Koray Ergünay

Detaylı

ORG ANİZAS Y ON SEKRETER YASI

ORG ANİZAS Y ON SEKRETER YASI 1.DUYURU ORG ANİZAS Y ON SEKRETER YASI Adres: 1469 Sok. No:18-35220 Alsancak - İZMİR Tel: +90 (232) 421 00 11 Faks: +90 (232) 463 23 84 tuked2018@claros.com.tr www.claros.com.tr Değerli Meslektaşlarımız,

Detaylı

Katılım Sertifikası Tüm katılımcılara katılım sertifikaları 13 Mart 2011 tarihinde kayıt masasından dağıtılacaktır.

Katılım Sertifikası Tüm katılımcılara katılım sertifikaları 13 Mart 2011 tarihinde kayıt masasından dağıtılacaktır. GENEL BİLGİLER Kurs Tarihi 12-13 Mart 2011 Kurs Yeri Kaya İzmir Thermal & Convention Hotel, İzmir Toplantının Dili Toplantının resmi dili Türkçe dir. Katılım Sertifikası Tüm katılımcılara katılım sertifikaları

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ MEZUNİYET SONRASI EĞİTİM KURSU

FEBRİL NÖTROPENİ MEZUNİYET SONRASI EĞİTİM KURSU 9-11 Kasım 2018,Swiss Otel, Ankara www.febrilnotropeni.net FEBRİL NÖTROPENİ MEZUNİYET SONRASI EĞİTİM KURSU BİLİMSEL PROGRAM 9 Kasım 2018 Cuma 13:45-14:00 Açılış Konuşması 14:00-15:30 Febril nötropenik

Detaylı

Değerli Meslektaşlarım,

Değerli Meslektaşlarım, Değerli Meslektaşlarım, Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği olarak, Hastane İnfeksiyonları Kongresi 2012 yi 12-15 Nisan 2012 tarihlerinde Antalya da düzenliyoruz. Sadece İnfeksiyon Hastalıkları

Detaylı

Ulusal Aritmi Toplantısı

Ulusal Aritmi Toplantısı Ulusal Toplantısı 13-15 Şubat 2015 Konya Nish İstanbul A Blok Kat: 8 No: 47-48 Çobançeşme, Sanayi Cd. 11, Yenibosna, Bahçelievler 34196 İSTANBUL T : +90 212 221 17 30 / 38 - F : +90 212 221 17 54 tkd@tkd.org.tr

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 21. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 19-22 Şubat 2015 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

Ankara da görüşmek üzere, saygı ve sevgi ile...

Ankara da görüşmek üzere, saygı ve sevgi ile... 2. DUYURU Değerli Meslektaşlarım Türk Kolon ve Rektum Cerrahisi Derneği (TKRCD) bilimsel toplantılarının olmadığı yıllarda ilk ve sonbaharda birer sempozyum yapma geleneğini sürdürmektedir. TKRCD, kuruluşundan

Detaylı

1-2 Kasım 2014 tarihinde, Ankara`da düzenlenecek olan 2. Klinik Nöral Terapi Sempozyumu ile ilgili sizlere bilgi vermekten mutluluk duyuyoruz.

1-2 Kasım 2014 tarihinde, Ankara`da düzenlenecek olan 2. Klinik Nöral Terapi Sempozyumu ile ilgili sizlere bilgi vermekten mutluluk duyuyoruz. 2. Klinik Nöral Terapi Sempozyumu 1-2 Kasım 2014 - Ankara 1-2 Kasım 2014 tarihinde, Ankara`da düzenlenecek olan 2. Klinik Nöral Terapi Sempozyumu ile ilgili sizlere bilgi vermekten mutluluk duyuyoruz.

Detaylı

İnfeksiyonlar ve İmmünizasyona Genel Bakış

İnfeksiyonlar ve İmmünizasyona Genel Bakış ÇAĞRI Sayın Meslektaşlarımız, Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği, 25. yaşını kutlarken yedi bölgede yedi etkinlik programı çerçevesinde Karadeniz Bölgesi etkinliği olarak, 16-17

Detaylı

DUYURU. 10. Ege Dermatoloji Günleri ne ait sunumlar kongre websitemizde yayınlanmıştır. İzlemek için websitemizi ziyaret ediniz.

DUYURU. 10. Ege Dermatoloji Günleri ne ait sunumlar kongre websitemizde yayınlanmıştır. İzlemek için websitemizi ziyaret ediniz. DUYURU 10. Ege Dermatoloji Günleri ne ait sunumlar kongre websitemizde yayınlanmıştır. İzlemek için websitemizi ziyaret ediniz. www.egedermatoloji2016.org Webcast/10.Ege Dermatoloji Günleri Sayın Meslektaşlarımız,

Detaylı

Lomber Omurga ve Sakroiliak Eklemin Osteopatik Manuel Teknikleri 2 31 Mart 1 Nisan 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara

Lomber Omurga ve Sakroiliak Eklemin Osteopatik Manuel Teknikleri 2 31 Mart 1 Nisan 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Lomber Omurga ve Sakroiliak Eklemin Osteopatik Manuel Teknikleri 2 31 Mart 1 Nisan 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Değerli Meslektaşlarım, Günlük değerlendirme ve tedavi pratiğimizde kullandığımız

Detaylı

3. Periferik Girişim Kursu 27-28 Kasım 2014 Marriott Şişli İstanbul

3. Periferik Girişim Kursu 27-28 Kasım 2014 Marriott Şişli İstanbul 3. Periferik Nish A Blok Kat:8 No: 47-48 Çobançeşme Sanayi Cad. 11, Yenibosna, Bahçelievler 34196 - Türkiye T. 212 221 17 30 / 38 F. 212 221 17 54 tkd@tkd.org.tr www.tkd.org.tr 3. Periferik TÜRK KARDİYOLOJİ

Detaylı

Değerli Meslektaşlarımız,

Değerli Meslektaşlarımız, Değerli Meslektaşlarımız, Türk Hastane İnfeksiyonları ve Kontrolü Derneği tarafından iki yılda bir düzenlenegelen eğitim programı, HİEP2015 dünyanın gözbebeği İstanbul da. Tüm dünyada en fazla bilgi üretilen

Detaylı

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI

SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI SPONSORLUK BEDELLERİ ve SPONSORLUK KOŞULLARI Elmas Sponsorluk: 25.000 Euro 1. Kongrede, firmadan 4 kişinin kayıt bedeli (4 tek kişilik oda) sponsorluk paketine dâhil olacaktır. 2. Firmaya sergi alanının

Detaylı

HIV / AIDS. Mezuniyet Sonrası. Eğitim. Kursu. 3-4 Aralık Florence Nightingale Hastanesi Şişli İstanbul

HIV / AIDS. Mezuniyet Sonrası. Eğitim. Kursu. 3-4 Aralık Florence Nightingale Hastanesi Şişli İstanbul Değişik açılardan HIV/AIDS 09:30 09:40 Açılış Prof. Dr. Recep ÖZTÜRK, Prof. Dr. Fehmi TABAK 09:40 10:50 OTURUM I Oturum Başkanı: Prof. Dr. İlyas DÖKMETAŞ 09:40 10:00 2015-2016 : Yeni ne var? Prof. Dr.

Detaylı

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır.

KAYIT FORMU Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Lütfen bu formu büyük harf ile doldurunuz ve kendiniz için bir kopya saklayınız. Her katılımcı için ayrı kayıt formu doldurulmalıdır. Katılımcı Bilgileri Kayit No (Kayıt yetkilisi tarafından verilecektir)...

Detaylı

V. ULUSAL YARA BAKIMI KONGRESİ

V. ULUSAL YARA BAKIMI KONGRESİ V. ULUSAL YARA BAKIMI KONGRESİ 25-28 Ekim 2010 Dedeman Otel, Gaziantep DAVET MEKTUBU Değerli Meslektaşlarım, Yara Bakımı ve Doku Onarımı Derneği nin düzenlediği Ulusal Yara Bakımı Kongrelerinin beşincisini

Detaylı

ONUR KURULU Deðerli Meslektaþlarýmýz, Çocukluktan eriþkinliðe geçiþ dönemi olan Adolesan dönemi, karþýlaþýlan sorunlarý ve yaklaþýmlarý ile üzerinde çalýþýlmayý hak etmektedir. Ýki yýl önce düzenlediðimiz

Detaylı

III. GÜNCEL KARDİYOLOJİ PRATİĞİNDE OLGULAR VE ÇÖZÜMLERI TOPLANTISI Mayıs 2017 Cratos Premium Hotel, KIBRIS DUYURU

III. GÜNCEL KARDİYOLOJİ PRATİĞİNDE OLGULAR VE ÇÖZÜMLERI TOPLANTISI Mayıs 2017 Cratos Premium Hotel, KIBRIS DUYURU III. GÜNCEL KARDİYOLOJİ PRATİĞİNDE OLGULAR VE ÇÖZÜMLERI TOPLANTISI 05-07 Mayıs 2017 Cratos Premium Hotel, KIBRIS DUYURU Değerli Meslektaşlarımız, 05-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Cratos Premium Hotel

Detaylı

19 Şubat 2016, CUMA. 10:45-12:30 Oturum I - BAŞAĞRISINA GİRİŞ Moderatörler: Prof. Dr. Fethi İdiman, Prof. Dr. Deniz Selçuki

19 Şubat 2016, CUMA. 10:45-12:30 Oturum I - BAŞAĞRISINA GİRİŞ Moderatörler: Prof. Dr. Fethi İdiman, Prof. Dr. Deniz Selçuki 10:30-10:45 AÇILIŞ Prof. Dr. Aksel Siva 19 Şubat 2016, CUMA 10:45-12:30 Oturum I - BAŞAĞRISINA GİRİŞ Prof. Dr. Fethi İdiman, Prof. Dr. Deniz Selçuki 10:45-11:15 Başağrısı Epidemiyolojisi ve Ekonomik Yük

Detaylı

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan

FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU. Başkan Dr. Alpay Azap. İkinci Başkan Dr. Murat Akova. Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan FEBRİL NÖTROPENİ DERNEĞİ YÖNETİM KURULU Başkan Dr. Alpay Azap İkinci Başkan Dr. Murat Akova Genel Sekreter Dr. Hamdi Akan Araştırma Sekreteri Dr. Volkan Korten Sayman Dr. Ahmet Demirkazık Üye Dr. Sevtap

Detaylı

Klinik Nöral Terapi 2. Basamak 6-7 Ekim 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara. Değerli Meslektaşlarım,

Klinik Nöral Terapi 2. Basamak 6-7 Ekim 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara. Değerli Meslektaşlarım, Klinik Nöral Terapi 2. Basamak Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Değerli Meslektaşlarım, Nöral terapi çoğunlukla belirli özelliklerde lokal anestezik enjeksiyonu ile otonom sinir sistemi üzerine

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU DAVET

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU DAVET AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ SAĞLIK VE TIP ALANINDA BİLİMSEL ARAŞTIRMALAR SEMPOZYUMU Değerli Meslektaşlarımız, DAVET Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Araştırmaları Geliştirme Komisyonu nun Akdeniz

Detaylı

OMURGA OSTEOPATİ EĞİTİMİ (6-7 NİSAN 2013)

OMURGA OSTEOPATİ EĞİTİMİ (6-7 NİSAN 2013) OMURGA OSTEOPATİ EĞİTİMİ (6-7 NİSAN 2013) 1-5 Nisan 2013 Uzaktan Eğitim/Ön Okumalar 6-7 Nisan 2013 Ankara Pratik Uygulamalar 13-17 Mayıs 2013 Uzaktan Eğitim/Ön Okumalar 18-19 Mayıs 2013 Ankara Pratik Uygulamalar

Detaylı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı

12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu. Organizasyon ve İletişim. 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Başkanı 12. Ulusal Tıbbi Genetik Kongresi Düzenleme Kurulu Dr. Sırrı ÇAM Dr. Serdar CEYLANER Dr. Tahsin YAKUT Dr. Sırrı ÇAM Dr. İbrahim AKALIN Dr. Mustafa ÖZEN Dr. Yavuz ŞAHİN Dr. Hakan ULUCAN 12. Ulusal Tıbbi

Detaylı

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU

XIII. ULUSAL HİSTOLOJİ ve EMBRİYOLOJİ KONGRESİ 30 Nisan 3 Mayıs 2016 Çeşme İZMİR KAYIT KONAKLAMA FORMU Kayıt konaklama formunu doldurarak, aşağıdaki iletişim bilgileri ile a iletmenizi rica ederiz. Göksu Evleri Çamlık Cad. No:191, Anadolu Hisarı, İstanbul-Türkiye Faks: +90 (216) 46540 48 : thed@eaorganizasyon.com.tr

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

GENEL BİLGİLER. Dernek Başkanı : Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :21. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 23-26 Nisan tarihleri arasında Perissia Otel Kapadokya da gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez Oteli

Detaylı

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir;

GENEL BİLGİLER. Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; GENEL BİLGİLER Tarih : 23. ANESTEZİ KIŞ SEMPOZYUMU, 10-12 Mart 2017 tarihleri arasında Bursa da gerçekleşecektir; Konaklama: Konaklama Merkez Oteli Crown Plaza Oteli dir. Düzenleyen: Uludağ Üniversitesi

Detaylı

Kongre içeriği sizlerden gelen geri bildirimlerle şekillenecektir. Bu amaçla gönderilen anketlere vereceğiniz yanıtlar bizim için çok önemlidir.

Kongre içeriği sizlerden gelen geri bildirimlerle şekillenecektir. Bu amaçla gönderilen anketlere vereceğiniz yanıtlar bizim için çok önemlidir. Türk Radyasyon Onkolojisi Derneğimiz 18 yaşına girmiş olup bu önemli yaş döneminde rüştünü ispat etmiş ve emin adımlarla ilerlemeye devam etmektedir. Her 2 yılda bir düzenlenen Ulusal Kongremiz bilimsel

Detaylı

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri,

Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık Sektörünün Değerli Temsilcileri, Sağlık sistemimizdeki değişim bütün hızıyla devam etmektedir. Bu süreç, kamu sektörünü olduğu kadar özel sektörü; hizmet planlamasını olduğu kadar finansmanını;

Detaylı

Proloterapi Temel Uygulamalar Kursu 13-14 Ekim 2012 Denizli. Değerli Meslektaşlarım,

Proloterapi Temel Uygulamalar Kursu 13-14 Ekim 2012 Denizli. Değerli Meslektaşlarım, Proloterapi Temel Uygulamalar Kursu Değerli Meslektaşlarım, Proloterapi kronik kas iskelet sistemi ağrılarının tedavisinde kullanılan enjeksiyon temelli bir tedavi yöntemidir. Artrit, bel ağrısı, boyun

Detaylı

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE

Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BİLİŞİM EĞİTİM KÜLTÜR ve ARAŞTIRMA DERNEĞİ www.bekad.org Sayı : 07.027.016 /7-321694 Tarih : 25/01/2016 Konu : Üniversitelere Özel Yök Çalıştayı... ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNE BEKAD Bilişim Eğitim Kültür

Detaylı

Kardiyak Görüntüleme Sempozyumu

Kardiyak Görüntüleme Sempozyumu Değerli Meslektaşlarımız, Son yıllarda konvansiyonel kateter anjiografiye alternatif olarak gelişen radyolojik yöntemler, hekim ve hasta grupları arasında ilgi ve aynı zamanda sorgulamacı bakışla izlenmektedir.

Detaylı

Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri - 2 1-2 Aralık 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara. Değerli Meslektaşlarım,

Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri - 2 1-2 Aralık 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara. Değerli Meslektaşlarım, Servikal Bölge Osteopatik Manuel Teknikleri - 2 1-2 Aralık 2012 Limak Ambassadore Boutique Hotel, Ankara Değerli Meslektaşlarım, Günlük değerlendirme ve tedavi pratiğimizde kullandığımız yöntemlerden bir

Detaylı

Nörostimülasyon Kadavra Kursu

Nörostimülasyon Kadavra Kursu Değerli Meslektaşlarımız, Nöromodülasyon Araştırma ve Eğitim Derneği Nörostimülasyon Kadavra Kursu 21-22 Mart 2015 tarihlerinde Akdeniz Üniversitesi, Anatomi Anabilim Dalı, Antalya da gerçekleşecektir.

Detaylı

4. FEBRİL NÖTROPENİ 23-25 ŞUBAT 2007. www.febrilnotropeni.net BİLKENT OTEL VE KONFERANS MERKEZİ, ANKARA. Derneği

4. FEBRİL NÖTROPENİ 23-25 ŞUBAT 2007. www.febrilnotropeni.net BİLKENT OTEL VE KONFERANS MERKEZİ, ANKARA. Derneği www.febrilnotropeni.net BİLKENT OTEL VE KONFERANS MERKEZİ, ANKARA Derneği 4. Febril Nötropeni Mezuniyet Sonrası Eğitim Kursu na Davet Febril Nötropeni Derneği tarafından düzenlenecek 4. Mezuniyet Sonrası

Detaylı

Neonatoloji Hemşireliği Derneği ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD. Neonatoloji BD. ve Erciyes Üniversitesi

Neonatoloji Hemşireliği Derneği ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD. Neonatoloji BD. ve Erciyes Üniversitesi ve Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları AD. Neonatoloji BD. ve Hemşirelik Bölümü işbirliği ile YENİDOĞAN HEMŞİRELİĞİ SEMPOZYUMU Sayın Meslektaşlarım; Dünyadaki ve ülkemizdeki

Detaylı

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur.

Yaka Kartı Toplantı düzeninin sağlanabilmesi için yaka kartlarının tüm bilimsel ve sosyal aktivitelerde yaka kartı takılması rica olunur. SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER Toplantı Merkezi Ondokuz Mayıs Üniversitesi/ Samsun Toplantı Tarihi 7-9 Ekim 2015 Toplantı Dili Toplantı dili Türkçe dir. Web Sayfası Toplantı resmi sitesi olan www.labaratuvarhayvanlarıbilimikongresi.org

Detaylı

Kronik Viral Hepatitlerde Güncel Durum

Kronik Viral Hepatitlerde Güncel Durum Türk Klinik Mikrobiyoloji ve İnfeksiyon Hastalıkları Derneği nin 25. yaşını kutlarken yedi bölgede yedi etkinlik programı çerçevesindeki Doğu Anadolu Bölgesi etkinliğini 23-24 Eylül 2011 tarihlerinde Van

Detaylı

Hepatit Mikrobiyolojisi Sempozyumu

Hepatit Mikrobiyolojisi Sempozyumu Hepatit Mikrobiyolojisi Sempozyumu Hepatitlerin Yönetiminde Laboratuvar 18 Ekim 2014 Kalyon Otel kayıt ve bildiri özeti gönderimi için son tarih 3 EKİM 2014 www.vhsd.org Değerli Meslektaşlarımız, Viral

Detaylı

Kronik Hastalıkların Yönetimi

Kronik Hastalıkların Yönetimi Aile de liğin Hekimorlar 2 Rap Ulusal Ulusal Kongresi Kongresi www.antalyakongre2018.com Antalya Aile Sağlığı Elemanları ve Çocuk Hemşireliği www.antalyakongre2018.com Kongre Konusu Kronik Hastalıkların

Detaylı

Kronik Hastalıkların Yönetimi

Kronik Hastalıkların Yönetimi Aile Sağlığı Elemanı Katılımlı Aile de liğin Hekimorlar 2 Rap Ulusal Kongresi Kongre Konusu www.antalyakongre2018.com Kronik Hastalıkların Yönetimi 05-08 Nisan 2018 Rixos Premium Belek The Land of Legends

Detaylı

KONGRESi ULUSAL Nisan Kapadokya - Nevşehir ULUSLARARASI KATILIMLI. SPONSORLUK DOSYASI

KONGRESi ULUSAL Nisan Kapadokya - Nevşehir ULUSLARARASI KATILIMLI.  SPONSORLUK DOSYASI ULUSAL KONGRESi ULUSLARARASI KATILIMLI 13-16 Nisan 2017 Perissia Hotel & Convention Center Kapadokya - Nevşehir www.endouroloji2017.org SPONSORLUK DOSYASI GENEL BİLGİLER KONGRE ADI: 12. Ulusal Endoüroloji

Detaylı

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi

: Prof. Dr. Mert Şentürk Istanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi GENEL BİLGİLER Tarih :22. GÖĞÜS KALP DAMAR ANESTEZİ ve YOĞUN BAKIM DERNEĞİ Ulusal Kongresi, 21-24 Nisan tarihleri arasında Liberty Hotels Lykia Fethiye de gerçekleşecektir. Konaklama: Konaklama Merkez

Detaylı

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz.

Sayın Yetkili, Süregelen değerli iş birliğinize teşekkür eder, bu değerli etkinliğe azami desteğinizin devamını dileriz. SPONSORLUK DOSYASI Sayın Yetkili, 1-3 MAYIS 2014 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu' da düzenlenecek olan 3. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası

Detaylı

15-17 Haziran 2012 AFYONKARAHİSAR

15-17 Haziran 2012 AFYONKARAHİSAR TÜRK KLİNİK BİYOKİMYA DERNEĞİ AFYON KOCATEPE ÜNİVERSİTESİ 15-17 Haziran 2012 AFYONKARAHİSAR Değerli Üyelerimiz, Türk Klinik Biyokimya Derneği ve Afyon Kocatepe Üniversitesi ile birlikte, Türk Klinik Biyokimya

Detaylı

TÜRKİYE 23. ULUSLARARASI MADENCİLİK KONGRESİ VE SERGİSİ

TÜRKİYE 23. ULUSLARARASI MADENCİLİK KONGRESİ VE SERGİSİ TÜRKİYE 23. ULUSLARARASI MADENCİLİK KONGRESİ VE SERGİSİ I M C E T 2 0 1 3 Birinci Duyuru 16-19 Nisan 2013 ANTALYA TMMOB MADEN MÜHENDİSLERİ ODASI KONGRENİN AMACI TMMOB Maden Mühendisleri Odası tarafından,

Detaylı

İbrahim Yazıcı Plaza-1, Ofis No:22 Üçevler 70 Sk. Nilüfer / Bursa

İbrahim Yazıcı Plaza-1, Ofis No:22 Üçevler 70 Sk. Nilüfer / Bursa Sayın Yetkili, 26 Nisan - 28 Nisan 2019 tarihleri arasında, Büyük Abant Oteli / Bolu'da düzenlenecek olan 7. Abant Anestezi Sempozyumu ile ilgili olarak detaylı bilgileri içeren sponsorluk dosyası dikkat

Detaylı

DAVET. Değerli Meslektaşlarımız,

DAVET. Değerli Meslektaşlarımız, DAVET Değerli Meslektaşlarımız, TJOD Ankara Şubesi İç Anadolu Kontrasepsiyon Kongresi 19-20 Mart 2016 tarihleri arasında Güral Sapanca Otel de gerçekleşecektir. Bu kongreye katılmanızdan büyük mutluluk

Detaylı

Değerli Meslektaşlarım,

Değerli Meslektaşlarım, DAVET Değerli Meslektaşlarım, Klinik nöralterapi uygulamaları konusunda çalışmalarını sürdüren uygulayıcıların bilgilerini ve pratiklerini gözden geçirmeleri sıklıkla hissedilen bir ihtiyaçtır. Düzenlenecek

Detaylı

DAVET. Konumuz, diğer gelişmeler ile ilgili bilgilerimiz ve kongre programımız kitabımızda yer almaktadır.

DAVET. Konumuz, diğer gelişmeler ile ilgili bilgilerimiz ve kongre programımız kitabımızda yer almaktadır. DAVET Sayın Meslektaşlarımız ve Bilim İnsanları, Tromboz, Hemostaz ve Anjioloji Derneği 1998 yılında kurulmuş, tromboz ve hemostaz alanı ile ilgilenen pek çok farklı bilim alanını bünyesinde barındıran

Detaylı

Panel 1 Dünyada ve Türkiye de HIV/AIDS Epidemiyolojisi Oturum başkanı: Dr. Aygen Tümer Konuşmacılar: Sağlık Bakanlığı yetkilisi DSÖ temsilcisi

Panel 1 Dünyada ve Türkiye de HIV/AIDS Epidemiyolojisi Oturum başkanı: Dr. Aygen Tümer Konuşmacılar: Sağlık Bakanlığı yetkilisi DSÖ temsilcisi 12 Kasım 2015 - Perşembe 13:45 14:00 Açılış 14:00 15:00 Panel 1 Dünyada ve Türkiye de HIV/AIDS Epidemiyolojisi Oturum başkanı: Dr. Aygen Tümer Konuşmacılar: Sağlık Bakanlığı yetkilisi DSÖ temsilcisi 15:00

Detaylı

BİLİMSEL PROGRAM. 17 Ocak 2015. 17-18 Ocak SuSesi Otel

BİLİMSEL PROGRAM. 17 Ocak 2015. 17-18 Ocak SuSesi Otel İKİNCİ DUYURU BİLİMSEL PROGRAM 17 Ocak 2015 10:00-10:10 Açılış Prof. Dr.Fehmi Tabak 10:10-10:40 VİRAL HEPATİTLER Başkanlar: Uz. Dr. Engin Seber, Prof. Dr.Nurcan Baykam Konferans: Hepatit virüslerinin tarihçeleri

Detaylı

Değerli Meslektaşlarım,

Değerli Meslektaşlarım, 13-17 Mayıs 2013 Uzaktan Eğitim/Ön Okumalar 18-19 Mayıs 2013 Ankara Pratik Uygulamalar Servikal Bölge Eklem ve Myofasial Sistemin Osteopatik Manuel Teknikleri Değerli Meslektaşlarım, Günlük değerlendirme

Detaylı