İÇİMİZDEN BİRİ.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İÇİMİZDEN BİRİ."

Transkript

1 BAŞLARKEN

2 İÇİMİZDEN BİRİ

3 HAKKIMIZDA TOFD, 1998 yılında kuruldu tarih ve 2004/7252 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile Kamu Yararına Çalışan Dernek statüsünü aldı. Öncelikli görevi; yeni oluşabilecek kalıcı sakatlıkların önlenmesi ve toplumun bu alanda bilgilenmesini sağlamaktır. Genel ve yerel yönetimler, üniversiteler, sivil toplum kuruluşları, ulusal ve uluslararası ilgili kurum ve kuruluşlarla işbirliği yapmaktadır. ESCIF (European Spinal Cord Injury Federation) üyesidir.

4 ÇALIŞMALARIMIZ I. BİYOMEDİKAL DESTEK HİZMETLERİ Tekerlekli Sandalye, Yara Minderi, Medikal Malzeme Temini Fizik Tedavi Hizmetleri II. MESLEKİ DESTEK ÇALIŞMALARI Tekstil Atölyesi Çalışmaları Grafik Tasarım Atölyesi Çalışmaları Mutfak Atölyesi Çalışmaları III. EKONOMİK FAALİYETLER Projeler Rutin Faaliyetler IV. SOSYAL DESTEK ÇALIŞMALARI Eğitim ve Seminerler Sanat Spor V. HÜSNÜ AYIK BAKIM MERKEZİ ÇALIŞMALARI

5 I. BİYOMEDİKAL DESTEK HİZMETLERİ

6 Tekerlekli sandalye, bası yarası minderi ve/veya her türlü medikal malzemenin temini için plastik kapak kampanyası başta olmak üzere pek çok proje ve kampanya yürütülmektedir. Fizik tedavi egzersizleri, omurilik felçli bireylerin karşılaştıkları sağlık risklerini önlemedeki en önemli unsurlardan birisidir. TOFD Hüsnü Ayık Bakım Merkezinde, omurilik felçli kişilerin fizik tedavilerinin, bünyesinde bulunduran fizyoterapistler vasıtasıyla düzenli olarak yapılmasını sağlamaktadır. Ayrıca bize başvuran omurilik felçli bireyleri, hastanelerin fizik tedavi ve rehabilitasyon bölümlerine yönlendirerek, tedavi sürecinin takibini yapıyoruz.

7 II. MESLEKİ DESTEK ÇALIŞMALARI Tekstil Atölyesi Grafik Tasarım Atölyesi Mutfak Atölyesi

8 Meslek Atölyeleri Tekstil Atölyesi 2005 Yılında ortopedik engelli bireylere adapte edilerek kurulmuş tekstil atölyelerinde hedef grup, çağın gereklerine uygun, güncel ve popüler iş alanları hedef alınarak yetiştirilmektedir. Grafik Tasarım Atölyesi 2012 Yılında kurulan grafik tasarım atölyesinde, ortopedik engelli gençlerin meslek edinmeleri ve İŞKUR aracılığıyla işe yerleştirilmeleri desteklenmektedir. Mutfak Sanatları Atölyesi* 2018 Yılında, TOFD Hüsnü Ayık Bakım Merkezi binasında kurulacak mutfak atölyesinde kurumsal firmalara yönelik ürünler hazırlanması planlanmıştır. Tüm aşamalarında engelli bireylerin görev alacağı atölye hem meslek edinme hem de gelir getirici etkinlik kategorisinde hizmet sunacaktır. * Projenin fiziksel iyileştirme çalışmalarının Eylül 2018 de tamamlanacağı öngörülmektedir.

9 III. EKONOMİK FAALİYETLER Projeler Rutin Faaliyetler

10 Projeler - Ulusal - Engelsiz Tasarımcılar - Kırlangıç Projesi Uygulama tarihleri: 1 Aralık Aralık 2013 Fon sağlayıcı kurum: İstanbul Kalkınma Ajansı (İSTKA) Amaç: 8-24 yaş arasındaki 36 ortopedik engelli gence grafik tasarım alanında mesleki eğitim verilmiştir. İZLE Engelinizle Başa Çıkın Projesi Uygulama tarihleri: 1 Ekim Ekim 2015 Fon sağlayıcı kurum: İçişleri Bakanlığı Dernekler Dairesi Başkanlığı Amaç: Engelliler ile ailelerinin doğru ve bilimsel bilgi kaynağına erişebilmelerinin sağlanmasıdır. TURKUAZ Su Altında Özgürlük Projesi Uygulama tarihleri: 1 Haziran Eylül 2015 Fon sağlayıcı kurum: TC. Gençlik ve Spor Bakanlığı Amaç: Hedef grubu oluşturan yaş arasındaki 20 ortopedik engelli gence sualtı dalışı ve sualtı fotoğrafçılığı eğitimleri verilmiştir.

11 BIOMECHANICS HUMATERRA MODERN DANS PROJESİ 1 Haziran Ağustos 2013 İtalya (Il Cortile) & Yunanistan & TOFD ortaklığıyla Avrupa Birliği nin Kültür Programı tarafından desteklenmiştir. Projeler - Uluslararası - Handicap International Projesi 17 Haziran haziran 2001 Handicap International Türkiye Programı tarafından desteklenmiştir. I CAN WORK (Çalışabilirim!) Projesi 15 Ekim Ekim 2015 ROSCOS (Romanya Omurilik Felçlileri Derneği) & Praxis Europe (İngiltere) & TOFD Sivil Toplum Diyaloğunun Geliştirilmesi III Siyasi Kriterler Hibe Programı tarafından desteklenmiştir. EFE Herkes İçin İstihdam Projesi 1 Ağustos Ağustos 2014 Türkiye, Yunanistan, Bulgaristan, Almanya, Slovenya ve İtalya ortaklığı ile yürütülmüştür. Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme - Leonardo da Vinci Ortaklık Programı tarafından desteklenmiştir. Engelli Ayrımcılığı İle Mücadelede İzleme Projesi 15 Ekim Ekim 2015 TOFD & ASPAYM-Madrid (İspanya Madrid Omurilik Felçlileri Derneği) ortaklığıyla yürütülmüştür. AB Siyasi Kriterler Hibe Programı: Sivil Toplum Diyaloğu- III programı tarafından desteklenmiştir. MISSING LINK - Eksik Bağlantı Projesi 1 Ağustos Ağustos 2014 Belçika, Türkiye, İsveç, İngiltere ortaklığıyla yürütülmüştür. Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme - Grundtvig Ortaklık Programı tarafından desteklenmiştir. User Driven Methodology Hedef Kitle Tarafından Yönetim Modeli Projesi 1 Eylül Eylül 2017 Belçika, Türkiye, Bulgaristan, İngiltere, Polonya, İspanya ortaklığıyla yürütülmüştür. Avrupa Birliği Erasmus + K2 Mesleki Eğitim Alanında Stratejik Ortaklık Programı tarafından desteklenmiştir. TUTORS: Network for Promoting The Personal Autonomy of Persons with Spinal Cord Injury 15 Ağustos Aralık 2014 ASPAYM MADRID & ÖZEV & TOFD ortaklığıyla yürütülmüştür. ASPB Engellilerin Toplumsal Entegrasyonun Programı tarafından desteklenmiştir.

12 Rutin Faaliyetler 1. Plastik Kapak Kampanyası 2. Benimle Çıkar mısın? 3. Uluslararası Çocuk Şenliği 4. Burada Engellendim! 5. Erişebilirim Projesi

13 Plastik Kapak Kampanyası Kampanya 2011 yılından beri devam etmektedir. Türkiye nin 81 ilinde uygulanmaktadır. Her tür/çeşit/renkte plastik kapak kabul edilmektedir. Elde edilen gelir, ihtiyaç sahiplerine akülü ve manuel tekerlekli sandalye almak için kullanılmaktadır. Plastik kapak kampanyası, geniş bir toplumsal dayanışma içinde yürütülmektedir.

14 Benimle Çıkar mısın? Proje, 2012 yılından beri devam etmektedir.

15 Uluslararası Çocuk Şenliği Başbakanlık Tanıtma Fonu tarafından desteklenen proje, 2006 yılından bu yana yürütülmektedir.

16 Burada Engellendim! Yalnızca fotoğraf çekerek bile yaşamın içindeki engelleri ortadan kaldırmaya destek verebilirsiniz. Proje; Mixx Awards Türkiye Kamu Hizmetleri Ödülü (2011), Altın Örümcek, MediaCta Felis Başarı Ödülü (2012), Kristal Fare Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi Ödülü (2012), Polonya Varshova Orange 3.lük Ödülü, Türkiye Engelsiz Bilişim Platformu ve Engelsiz Web Sayfası Ödülü nü almaya hak kazanmıştır.

17 Erişebilirim Projesi Projenin amacı, erişilebilirlik konusunda herkesin ulaşabileceği bir bilgi kaynağı oluşturulabilmesidir. Proje, TOFD & Sivil Toplum için Destek Vakfı işbirliğiyle geliştirilmiştir. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi, projenin akademik destekçisidir.

18 Masal TV Projesi İSTKA mali desteğiyle yürütülen projenin ortakları; Marmara Üniversitesi ile Yıldız Teknik Üniversitesi dir. Proje, bedenin üst kısmını kullanabilen, zihin engeli bulunmayan, ortopedik engelli, yaşları arasındaki 30 çocuk/genç için hazırlanmıştır. Hedef gruba önce yaratıcı yazarlık ardından da web 4.0. uygulamaları eğitimi verilerek animasyon filmler hazırlanması desteklenecektir. Hazırlanan filmler, internet televizyonundan yayınlanacaktır.

19 Ağaç Yaşken Eğilir Projesi İçişleri Bakanlığı İl Sivil Toplumla İlişkiler Müdürlüğü mali desteğiyle yürütülmekte olan Ağaç Yaşken Eğilir Projesi, sivil toplum çalışmalarına üniversite öğrencilerinin aktif katılımını arttırmayı hedeflemektedir. Proje, Mimar Sinan G.S.Ü., Okan Üniversitesi, İstanbul Yeni Yüzyıl Üniversitesi, İstanbul Rumeli Üniversitesi, Çocuk Hakları Zirvesi ve Kalkınma Derneği ile Türkiye Yardımsevenler Derneği Bakırköy Şubesi ortaklığıyla yürütülmektedir.

20 IV. SOSYAL DESTEK ÇALIŞMALARI Eğitim ve Seminerler TOFD Sanat Atölyesi Sportif Faaliyetler

21 Eğitim ve Seminerler Öğrenci Seminerleri İlk ve ortaöğretim kurumlarıyla üniversitelerde önleyici ve koruyucu bilgiler içeren öğrenci seminerleri düzenlenmektedir. Kurumsal İlkyardım Eğitimleri Herhangi bir kaza durumunda ilk müdahaleyi yapma potansiyeli taşıyan meslek gruplarına; Askeri Birlikler, Jandarma, Trafik, Polis Ekipleri ile Okulları, Zabıta, Milli Eğitime Bağlı Okullar, Üniversiteler, Meslek Örgütlenmelerinde İlkyardım Eğitimleri verilmektedir.

22 Engelsiz Yaşam İçin Trafik Güvenliği İnisiyatifi Semineri HED Akademi işbirliğiyle 2017 yılında başlattığımız Trafik Güvenliği Semineri ve Emniyet Kemeri Simülatörü ofisleriniz ve/veya depolarınızda çalışanlarınıza uygulanmaktadır.

23 Engelsiz Yaşam İçin Trafik Güvenliği İnisiyatifi Semineri Seminer ve simülasyon uygulamaları bugüne kadar; Garanti Bankası Genel Müdürlüğü ve Operasyon Merkezi, Okan Üniversitesi, Obagi Türkiye çalışanlarına uygulanmıştır. Trafikte Keşke Yapsaydım yerine İyi ki Yapmışım demek için bizimle iletişime geçin.!

24 TOFD Sanat Atölyesi Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, kurulduğu günden itibaren kamuoyu farkındalığını sanatı araç olarak kullanarak gündeme getirmektedir. TOFD Halk Oyunları Topluluğu ulusal ve uluslararası pek çok festivalde başarılı gösterilere imza atmıştır.

25 TOFD Sanat Atölyesi 1998 yılından bu yana TOFD Sanat Atölyesi tarafından hazırlanmış «Ayak İzi», «Azizname», «Rüya ve Maskeler», «Hurafeleme», «Yoksa Engel Siz misiniz?» İsimli tiyatro oyunları binlerce izleyiciyle buluşturulmuştur. Yoksa Engel Siz misiniz? oyunundan bir sahne

26 TOFD Sanat Atölyesi Omurilik felcinin neden olduğu pek çok sorunu odağına alan tiyatro oyunlarında TOFD sanatçıları, binlerce sahne almış, bu oyunlar yüz binlerce kişi tarafından izlenmiştir.

27 TOFD Sanat Atölyesi TOFD Sanat Atölyesi çatısı altında sergilenen oyunların bilet gelirleri, Hüsnü Ayık Bakım Merkezi sabit giderleri yanında gerçekleştirilen diğer projelerin finansmanında kullanılmaktadır.

28 TOFD Sportif Faaliyetler Amaç, başta omurilik felçlileri olmak üzere ortopedik engelli ve engelsiz üyelerini sportif etkinliklere yönelterek Türk sporuna katkıda bulunmak, ulusal ve uluslar arası çapta yapılan organizasyonlara katılmak, organizasyonlar düzenlemek, söz konusu branşlarda yarışmalara katılmak ve spor kulüpleri kurmaktır. Koşular RUNATOLIA Vodafone İstanbul Maratonu Wings for Life World Run RunTOFD Diğer Kategoriler Pilates Bilek Güreşi Alan Tenisi Basketbol Okçuluk Masa Tenisi Yelken

29 Koşular

30 RUNATOLIA Her yıl 2 defa İstanbul(Avrasya) Maratonu ve Antalya(Runtalia) Maratonunda gerçekleştirilen koşuda sivil toplum kuruluşları adına koşarak bağış toplanmaktadır. Gönüllü koşucular, 2006 yılından bu yana aktif olarak Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği adına koşmakta ve bağış toplamaktadırlar.

31 Vodafone İstanbul Maratonu 2006 yılından beri gerçekleştirilen İstanbul ve Antalya maratonlarına Yol arkadaşım olur musun?' sloganı ile katılıyoruz.

32 Wings for Life World Run Omurilik felçlileri yararına 32 ülkede aynı anda düzenlenen Wings for Life World Run koşusunun Türkiye temsilcisi; Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği dir.

33 RunTOFD, 2017 yılında başladı. Daha şimdiden onlarca STK, binlerce gönüllü koşarak, TOFD için on binlerce lira bağış topladı. Sizde bireysel veya takım oluşturarak katılabilir, itici güç olarak tekerlekli sandalyeli bir koşucuya parkur boyunca eşlik edebilirsiniz.

34 Diğer Kategoriler

35 Bilek Güreşi Omurilik Felçlileri Gençlik ve Spor Kulübü, Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası nda 7 adet madalya kazandı. Şampiyonada 1.olan Leyla Gökalp, şu anda Dünya Şampiyonasına hazırlanıyor.

36 Okçuluk Omurilik felçli Bahattin Hekimoğlu, Okçuluk Türkiye Şampiyonasında birinci oldu!

37 Tenis 2016 yılından bugüne hizmet veren engelli alan tenisi oynayan sporcularımız, haftanın dört günü antrenman yapıyorlar.

38 Yüzme Milli Sporcumuz Okan Çınar ın 6x6 lık başarısı..

39 Pilates Haftanın belirli günlerinde TOFD Merkez de bulunan Pilates Stüdyosu engelli sporcularını ağırlıyor.

40 V. TOFD HÜSNÜ AYIK BAKIM MERKEZİ ÇALIŞMALARI

41 TOFD Hüsnü Ayık Bakım Merkezi, 2009 yılından bu yana hizmet vermektedir. Merkez den 18 yaşını doldurmuş, bakımını üstlenecek kimsesi olmayan, ekonomik ve sosyal yoksunluk içinde olan omurilik felçlileri yararlanmaktadır. İstanbul Beylikdüzü-Gürpınar da bulunan Merkezin, 24 yatak kapasitesi ve 21 kişiden oluşan profesyonel bir kadrosu bulunmaktadır. Merkezin tüm giderleri, başta TOFD Sanat Atölyeleri olmak üzere TOFD tarafından gerçekleştirilen etkinlik, faaliyet ve projelerden elde edilen gelirler, ayni ve nakdi bağışlarla karşılanmaktadır.

42

43 KURUMSAL DESTEKÇİLERİMİZ

44 KURUMSAL DESTEKÇİLERİMİZ

45 KURUMSAL DESTEKÇİLERİMİZ

46 PEKİ YA SİZ BİZİM İÇİN NELER YAPABİLİRSİNİZ? Bireysel üyemiz olabilirsiniz. Kurumsal mali destekçimiz olabilirsiniz. Hüsnü Ayık Bakım Merkezi için ayni ve nakdi katkı sağlayabilirsiniz. Özel günlerinizde (Kuruluş yıldönümü, yılbaşı, bayram, vb.) davetiye, sertifika, masa takvimi, kupa bardak, nikah şekeri, t-shirt tasarım ve basım hizmetleri için bizimle işbirliği yapabilirsiniz. Toplantı, fuar, vb. etkinliklerinizde stantlarımıza yer ayırarak bizlere destek olabilirsiniz. Tekerlekli sandalye bağışlayarak, engelli bir çocuğu, genci ya da yetişkini özgürleştirebilirsiniz. Plastik Kapak kampanyamıza kurumsal destek verebilirsiniz. Bir (1) adet akülü tekerlekli sandalye bağışı karşılığında, Engelsiz Yaşam İçin Trafik Güvenliği İnisiyatifi Seminerimizi satın alabilirsiniz. Tiyatro ve dans gösterilerimize toplu bilet satın alabilirsiniz. Benimle Çıkar mısın? Projesi kapsamında, engelli bireylere unutamayacakları bir gün yaşatabilirsiniz. Yaşadığınız şehirdeki mimari engellerin fotoğraflarını çekerek adresine yükleyebilir ve erişilebilirlikle ilgili çalışmalarımıza katkı sağlayabilirsiniz. Koşularımızda kurumsal koşu takımları kurabilir ve «YOL ARKADAŞIMIZ» olabilirsiniz. Desteğinizle varız, teşekkür ederiz

47 Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği, kurulduğu 1998 yılından bu yana tam bir toplumsal dayanışma örneği sergileyerek hizmet üretmeye devam etmektedir. Türkiye nin saygın kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, halkın tanıdığı ve sevdiği başarılı ünlü isimler TOFD tarafından gerçekleştirilen projelerin etkili, kamuoyu tarafından bilinir ve sürdürülebilir olmalarına destek vermektedir. Kurumsal ve bireysel tüm destekçilerimize sonsuz teşekkürlerimizle

E-BÜLTEN. www.tofd.org.tr

E-BÜLTEN. www.tofd.org.tr E-BÜLTEN www.tofd.org.tr CEYHUN YILMAZ IN ÇAĞRISINA FUTBOL CAMİASINDAN ANLAMLI YANIT! Ceyhun Yılmaz ın Twitter dan yaptığı çağrıya kayıtsız kalmayan spor kulüpleri ve futbolcular engellilerin yüzünü güldürdü.

Detaylı

Projelerde Kamu, Özel ve Sivil Toplum İşbirliği

Projelerde Kamu, Özel ve Sivil Toplum İşbirliği Projelerde Kamu, Özel ve Sivil Toplum İşbirliği Sivil Toplum Özel Sektör Bülent ÖZCAN Proje Uygulama Başkanı Avrupa Birliği Bakanlığı Kamu TÜRKİYE DE PROJE KÜLTÜRÜ GELİŞİYOR KAMU SİVİL TOPLUM Proje bazlı

Detaylı

MAYIS 2013 www.tofd.org.tr

MAYIS 2013 www.tofd.org.tr E-BÜLTEN MAYIS 2013 www.tofd.org.tr FULYA FATİH TERİM ÇİFTÇİ ENGELLİLERE Adana da 6 Mayıs tarihinde Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim ve Değerli Eşi Fulya Terim, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Amaç Ordu Üniversitesi öğrencilerinin beden, ruh ve düşünce sağlığının gelişimine yönelik sosyal, kültürel, sportif her türlü desteği vermek, bireysel ve sosyal gelişimlerine

Detaylı

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.)

SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) SPOR A.Ş. (İstanbul Spor Etkinlikleri ve İşletmeciliği Ticaret A.Ş.) Sporun nabzını 20 ayrı branşta verdiği hizmetle elinde tutan Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden; Türkiye'nin ilk ve tek spor organizasyon

Detaylı

ANTALYA ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI

ANTALYA ÇAĞDAŞ EĞİTİM VE KÜLTÜR VAKFI 1 Sıkça Sorulan Sorular KOŞARAK YANIMDA OL Antalya çağdaş eğitim ve kültür vakfı kızlarımızı destekleyerek, genç kızlarımızın gücünün topluma ve ekonomiye katılımını sağlıyor. Desteğiniz daha fazla kızımızın

Detaylı

Suriye İnsani Krizi Sürecinde Türk Kızılayı nın Mülteci Çocuklar için Adaptasyon Çalışmaları. İlhami YILDIRIM Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı

Suriye İnsani Krizi Sürecinde Türk Kızılayı nın Mülteci Çocuklar için Adaptasyon Çalışmaları. İlhami YILDIRIM Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı Suriye İnsani Krizi Sürecinde Türk Kızılayı nın Mülteci Çocuklar için Adaptasyon Çalışmaları İlhami YILDIRIM Türk Kızılayı İstanbul Şube Başkanı Suriye Acil Durum Müdahalesi Psiko-Sosyal Destek Programı

Detaylı

Erasmus+ OKUL DEĞERİNİ BİLİN! www.happykids.com.tr

Erasmus+ OKUL DEĞERİNİ BİLİN! www.happykids.com.tr Erasmus+ OKUL DEĞERİNİ BİLİN! Erasmus+ Okul Okul Eğitimi Programı AMAÇLARI Eğitimde kaliteyi artırmak, Program ülkeleri okullar ve eğitim personeli arasında işbirliğini güçlendirmek Erasmus+ Okul Hedef

Detaylı

ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER & LLP/ ERASMUS / FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ

ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER & LLP/ ERASMUS / FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ KARABÜK ÜNİVERSİTESİ ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER OFİSİ TANITIM SUNUSU ULUSLAR ARASI İLİŞKİLER & LLP/ ERASMUS / FARABİ KURUM KOORDİNATÖRLÜĞÜ Karabük Üniversitesi kurulduğu andan itibaren uluslararası tanınırlığa

Detaylı

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora

Derece Alan Üniversite Yıl. Sanatlar Fakültesi Y. Lisans Fotoğraf Mimar Sinan Güzel Sanatlar 2011- Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Doktora ÖZGEÇMİŞ 1. Adı Soyadı: Nevzat Yıldırım 2. Doğum Tarihi: 02.12.1987 3. Unvanı: Öğretim Görevlisi 4. Öğrenim Durumu: Yüksek Lisans Derece Alan Üniversite Yıl Lisans Fotoğraf ve Grafik Kocaeli Üniversitesi

Detaylı

YETENEKLİYSEN..! BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ.

YETENEKLİYSEN..! BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ. GİRNE AMERİKAN ÜNİVERSİTESİ YETENEKLİYSEN..! www.spor.gau.edu.tr BURSUN HAZIR... BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR YÜKSEKOKULU 2018 ÖZEL YETENEK SINAVI GİRİŞ KILAVUZU TESİSLERİMİZ Kapalı Yüzme Havuzu Açık Yüzme Havuzu

Detaylı

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81

Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Telefon : 210 21 96 Faks : 210 79 81 Büyük Spor Salonu : 210 21 98 Baraka Spor Salonu : 210 21 94 Spor Merkezi : 210 78 50 Havuz Müdürlüğü : 210 27 36 Tenis Kortları : 210 21 93 Internet Adresi E-posta

Detaylı

İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği SESSİZ GÜÇ.

İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği SESSİZ GÜÇ. İşitme Engelliler ve Aileleri Derneği SESSİZ GÜÇ ied@ied.org.tr BİZ KİMİZ? 2004 de Bakırköy de kurulduk. 14 yıllık sivil toplu deneyimi Bir velimizin işitme engelli oğlu için sosyal faaliyet arayışları

Detaylı

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ

İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ İTÜ GELİŞTİRME VAKFI BEYLERBEYİ YERLEŞKESİ OKULLARI 2014-2015 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI 26. VELİ BÜLTENİ Değerli Velilerimiz, Eğitim ve öğretim çalışmalarımız, tüm hafta boyunca yoğun bir tempoyla devam etti.

Detaylı

Tarlabaşı Yaz Atölyeleri

Tarlabaşı Yaz Atölyeleri Tarlabaşı Yaz Atölyeleri Tarlabaşı Toplum Merkezi Tarlabaşı Toplum Merkezi, Tarlabaşı sakinlerinin toplum yaşamına katılımını desteklemeyi amaçlayan bir sivil toplum kuruluşudur. 2006 yılından beri düzenlediği

Detaylı

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu

Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Adnan Menderes Üniversitesi Akademik Değerlendirme Puan Bildirim Formu Kodu A Puan Grubu ARAŞTIRMA VE YAYIN ETKİNLİKLERİ A1. Makaleler A1.1 SCI (Science Citation Index)- Expanded, SSCI (Social Science

Detaylı

TANITIM DOSYASI YAYIN ORGANLARIMIZ

TANITIM DOSYASI YAYIN ORGANLARIMIZ Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği 1998 yılından bu yana; öncelikle omurilik felçlileri olmak üzere tüm ortopedik engellilerin tıbbi, mesleki, ekonomik ve sosyal sorunlarının çözümlerine yönelik ulusal

Detaylı

29 Ekim 2008 Cumhuriyetimizin 85. Yılında 85 metre Dünya Rekoru: Devrim Cenk ULUSOY SPONSOR DOSYASI

29 Ekim 2008 Cumhuriyetimizin 85. Yılında 85 metre Dünya Rekoru: Devrim Cenk ULUSOY SPONSOR DOSYASI NİHAİ DOKÜMAN Versiyon 2 2008/09/09 www.sas.odtu.edu.tr ODTÜ Mezunları Derneği Antalya Şubesi 1 İÇİNDEKİLER İÇİNDEKİLER... 2 1. Devri m CENK ULUSOY KISA ÖZGEÇMİŞİ... 3 2. metre Dünya Rekoru Denemesi İçeriği...

Detaylı

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI Amaç Ordu Üniversitesi öğrencilerinin beden, ruh ve düşünce sağlığının gelişimine yönelik sosyal, kültürel, sportif her türlü desteği vermek, bireysel ve sosyal gelişimlerine

Detaylı

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday

EYLÜL. Pazartesi / Monday Salı / Tuesday Çarşamba/Wednesday Perşembe/Thursday Cuma /Friday Cumartesi / Saturday Pazar / Sunday EYLÜL 1. Sınıf ve Nakil Öğrenci Oryantasyon ve Veli Bilgilendirme 1 2 3 4 5 Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 1.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 2.Gün Ramazan Bayramı/Feast of the Ramadan 3.Gün

Detaylı

Genç Doğa Derneği Kapadokya sürdürülebilir kalkınma ve Gençlik Derneği SOSDER-Sosyal faaliyetleri engellenmiş çocuklar Derneği Genç Bilişim Derneği

Genç Doğa Derneği Kapadokya sürdürülebilir kalkınma ve Gençlik Derneği SOSDER-Sosyal faaliyetleri engellenmiş çocuklar Derneği Genç Bilişim Derneği ÖZGEÇMİŞ 1. Soyadı : ULUDOĞAN 2. Adı : MUSTAFA 3. Doğum Tarihi : 20.10.1962 4. Uyruğu : T.C. 5. Öğrenim : FAKÜLTE Öğrenim Ç.Ü.Ziraat Fakültesi (1980-1985) ODTU SEM (02.1999-10.1999) BİLGİ Ü. (09.2006-06.2007)

Detaylı

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN

YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN 17.04.2011 YIL BOYUNCA 185 FARKLI ÜNİVERSİTE 40 FARKLI BRANŞTA 20 BİN SPORCUNUN MÜCADELESİNE SAHNE OLAN ŞAMPİYONLARIN FESTİVALİ KOÇ FEST İN 2012 MARATONU BAŞLIYOR KOÇ HOLDİNG DIŞ İLİŞKİLER VE KURUMSAL

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI SUNUM HAZİRAN 2014 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI TEMMUZ 2010 TARİHİNDE KURULDU. ANKARA DA 5 İNCİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ MİSYONUMUZ BİLİMSEL BİLGİNİN ÜRETİLMESİ VE YAYILMASI

Detaylı

HİBE VEREN KURUMLAR TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ

HİBE VEREN KURUMLAR TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ HİBE VEREN KURUMLAR TEKNOLOJİ TRANSFER OFİSİ Gaziantep ve AB Projeleri SIRASI KURULUŞ SÖZLEŞME ADEDİ YÜZDESİ HİBE TUTARI ( ) YÜZDESİ 1 Ankara 206 6,39 23.461.895,52 5,83 2 İstanbul 203 6,29 25.963.219,98

Detaylı

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU

TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU TÜRKİYE GOLF FEDERASYONU 2009-2010 YILLARI FAALİYET RAPORU Türkiye Golf Federasyonu nun 2009-10 yılları faaliyet raporu aşağıda bilgilerinize sunulmuştur. ULUSAL SPORTİF FAALİYETLER 2009 Yılı Faaliyetleri

Detaylı

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30

E Y L Ü L Ders Yılı nın Başlaması Tören/Program Komisyonu 08:30 E Y L Ü L 2 0 1 8 1 Eylül Cumartesi 2 Eylül Pazar 3 Eylül Pazartesi 4 Eylül Salı Sene Başı Öğretmenler Kurulu Okul Müdürü 09:00 Okul Yönetimi 5 Eylül Çarşamba / Kurulu 6 Eylül Perşembe Alan / Zümre Toplantıları

Detaylı

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar

FİZİKİ ŞARTLAR ve OKUL İMKÂNLARI. Laboratuarlar KAL a Bakış OKULUN TARİHÇESİ Okulumuz 1955 yılında Bakanlığımız tarafından ortaya konan Maarif Kolejleri projesi kapsamında açılmıştır. Türkiye nin dünyaya eğitim alanında kendi tavrını koyduğu en önemli

Detaylı

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV

1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV 1) Mustafa Kemal Atatürk ve Latife Hanım ın Vals Dansı ile Festival Açılışı (Özel makyaj, kostüm, görsel efekt kurgusu ile) 2) Dans Yarışmaları *NTV Spor Canlı Yayını İle (90 Dakika) Türkiye Dans Sporları

Detaylı

ERASMUS PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ. Avrupa Birliği Birimi 31 Ocak 1 Şubat 2013

ERASMUS PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ. Avrupa Birliği Birimi 31 Ocak 1 Şubat 2013 ERASMUS PERSONEL EĞİTİM ALMA HAREKETLİLİĞİ Avrupa Birliği Birimi 31 Ocak 1 Şubat 2013 Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları İki programdan oluşmaktadır: Hayatboyu Öğrenme Programı Gençlik Programı

Detaylı

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ

GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ GENÇLİK VE SPOR MÜDÜRLÜĞÜ 2001 Yılı Faaliyetleri 2000-2001 dönemi Gençlik ve Spor Kulübünün sezon açılışı 10 Ekim 2001 tarihinde Fuar Yüzme Havuzunda düzenlenen kokteylle yapılmıştır. Bayan-erkek basketbol,

Detaylı

T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI

T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI T.C. İSTANBUL KALKINMA AJANSI Bölgesel Yenilik Stratejisi Çalışmaları; Kamu Kurumlarında Yenilik Anketi İstanbul Bölgesel Yenilik Stratejisi Kamu Kurumlarında Yenilik Anketi Önemli Not: Bu anketten elde

Detaylı

ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ GENÇLİK DEĞİŞİM PROJELERİ

ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ GENÇLİK DEĞİŞİM PROJELERİ ERASMUS KOORDİNATÖRLÜĞÜ GENÇLİK DEĞİŞİM PROJELERİ ERASMUS + ANA EYLEMLER ANA EYLEM 1 ANA EYLEM 2 ANA EYLEM 3 JEAN MONNET Bireylerin Öğrenme Hareketliliği İyi ve Yenilikçi Uygulamalar için İş Birliği Politika

Detaylı

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları. Bilgilendirme Toplantıları

Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları. Bilgilendirme Toplantıları Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Bilgilendirme Toplantıları Ulusal Ajans olarak da bilinen AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı, Avrupa Komisyonu tarafından yürütülen Eğitim

Detaylı

M A R D İ N V A L İ L İ Ğ İ OCAK - HAZİRAN SAYI:1 YIL: 2015 A V R U P A B İ R L İ Ğ İ P R O J E L E R K O O R D İ N A S Y O N M E R K E Z İ ABM A R

M A R D İ N V A L İ L İ Ğ İ OCAK - HAZİRAN SAYI:1 YIL: 2015 A V R U P A B İ R L İ Ğ İ P R O J E L E R K O O R D İ N A S Y O N M E R K E Z İ ABM A R M A R D İ N V A L İ L İ Ğ İ OCAK - HAZİRAN SAYI:1 YIL: 2015 E B Ü L T E N A V R U P A B İ R L İ Ğ İ P R O J E L E R K O O R D İ N A S Y O N M E R K E Z İ ABM A R M A R D İ N ABMAR da Yeni Bir Ekip İlgili

Detaylı

KUMLUCA HALK EĞĠTĠMĠ MERKEZĠ MÜDÜRLÜĞÜ HAYDI BUZLARI KIRALIM PROJESĠ BILGILENDIRME SEMINERI

KUMLUCA HALK EĞĠTĠMĠ MERKEZĠ MÜDÜRLÜĞÜ HAYDI BUZLARI KIRALIM PROJESĠ BILGILENDIRME SEMINERI KUMLUCA HALK EĞĠTĠMĠ MERKEZĠ MÜDÜRLÜĞÜ HAYDI BUZLARI KIRALIM PROJESĠ BILGILENDIRME SEMINERI TOPLANTI ICERIGI Ulusal Ajans Hayat boyu ogrenme Programlari GRUNDTVIG Projeleri Haydi Buzlari Kiralim (Let s

Detaylı

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI

TÜRKİYE JUDO VE KURAŞ FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 2009-2010 YILLARINA AİT FAALİYET RAPORU FEDERASYONUMUZA AİT BAZI TEKNİK BİLGİLERİ, Judo Yapılan Faal İl Sayısı; 2010 yılı itibariyle 63 ilde faal judo yapılmaktadır. Sporcu Sayımız; 2009 yılı lisanslı

Detaylı

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ

KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 08.10.2018 KADIKÖY BELEDİYESİ BÜNYESİNDE YAPILAN KURS(EĞİTİM)LİSTESİ 1) Çocuklar Ve Yetişkinler İçin Oluşturulan Kış Spor Okulu Eğitimleri Kalamış Spor Merkezi, Koşuyolu Parkı Spor Merkezi, Acıbadem Yüzme

Detaylı

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr

www.sosyalmedyaodulleri.com.tr 2015 Sosyal Medya Kulübü SMÖ 2015 Takvim Dijital Dünya da Biz Benzer Etkinlikler Sponsorluk Türleri Ana Sponsorluk Platin Sponsorluk Gold Sponsor Silver Sponsorluk Kategori Sponsorlukları Diğer Sponsorluklar

Detaylı

Bilim Kahramanları Buluşuyor

Bilim Kahramanları Buluşuyor Bilim Kahramanları Buluşuyor 1. 9 16 yaş arası gençler, bilimin kolay erişilebilir ve eğlenceli olduğunu keşfediyorlar; 2. her sene farklı bir konuda topluma faydası olacak çözümler üretiyorlar; 3. yaşamları

Detaylı

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim

Önemli Tarihler. Yarışma Yeri ve Ulaşım. Karamürsel Altın Kemer Plajı Yarışma Konumu İçin Tıklayınız. İletişim Önemli Tarihler Yarışma Kayıt Son Tarih : 10 Ağustos 2018 saat 23:59 a kadar Kontrol Listesinin yayınlanması : 11 Ağustos 2018 Yarışma Tarihi : 12 Ağustos 2018 Yarışma Yeri ve Ulaşım Karamürsel Altın Kemer

Detaylı

Ç. Ü. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR Y.O. ENGELLİ SPORLARINI TANITMA FESTİVALİ Ç.Ü. BESYO ESTAFE 14 ARALIK ÇARŞAMBA

Ç. Ü. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR Y.O. ENGELLİ SPORLARINI TANITMA FESTİVALİ Ç.Ü. BESYO ESTAFE 14 ARALIK ÇARŞAMBA Ç. Ü. BEDEN EĞİTİMİ VE SPOR Y.O. ENGELLİ SPORLARINI TANITMA FESTİVALİ Ç.Ü. BESYO ESTAFE 14 ARALIK ÇARŞAMBA SPORLA EĞİTİM, ENGELSİZ GELECEĞİM! GOALBALL (GÖRME ENGELLİLER ) OTURARAK VOLEYBOL (BEDENSEL ENGELLİLER)

Detaylı

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v.

3-) Üniversite içi Spor Faaliyetlerini koordine etmek; (Turnuvalar Sportif Şenlikler Yarışmalar, Maç organizasyonları, Spor Kursları v. ULUSLARARASI ANTALYA ÜNİVERSİTESİ SPOR BİRİMİ OLARAK ASLİ GÖREVLERİMİZ ; 1-) Hizmet verdiği kesimin beden sağlıklarını korumak ve geliştirmek, onlara disiplinli çalışma alışkanlığı kazandırmak, spora ilgi

Detaylı

: 1994 Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Halk Eğitimi(Hayatboyu Öğrenme) Bölümü

: 1994 Ankara Üniversitesi Eğitim Bilimleri Fakültesi Halk Eğitimi(Hayatboyu Öğrenme) Bölümü Ö Z G E Ç M İ Ş Kişisel Bilgiler Adı Soyadı : DENİZ YAYLA Telefon İş : 0 (312) 279 22 21 (0312) 283 90 78 79 Telefon Mobil : 0 505 336 0059 Faks : 0 (312) 279 14 86 0 (312) 283 35 05 E-posta(lar) : dnzyayla@yahoo.com

Detaylı

Fark Ettikçe, Birlikte Güçleniyoruz...

Fark Ettikçe, Birlikte Güçleniyoruz... Kadın Örgütlerinin Engelli Kadınlarla İlgili Farkındalıklarının Arttırılması Projesi Fark Ettikçe, Birlikte Güçleniyoruz... Sabancı Vakfı Toplumsal Gelişme Hibe Programı kapsamında desteklenen Kadın Örgütlerinin

Detaylı

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖDÜL TALİMATI

TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖDÜL TALİMATI TÜRKİYE ATLETİZM FEDERASYONU ÖDÜL TALİMATI Amaç MADDE 1- (1) Bu talimatın amacı; ulusal ve uluslararası atletizm yarışmalarında üstün başarı gösteren sporcular ile bunların kulüpleri, teknik direktörleri

Detaylı

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI GLOBAL RUN 2017 İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI Bodrum, Global Run ile festival coşkusuna hazırlanıyor Global Yatırım Holding in, Bodrum Cruise Port ev sahipliğinde 4 üncü kez gerçekleştireceği Global Run Bodrum

Detaylı

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU

ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU ESKİŞEHİR BÜYÜKŞEHİR GENÇLİK VE SPOR KULÜBÜ 2014 YILI FAALİYET RAPORU Eskişehir Büyükşehir Gençlik ve Spor Kulübü olarak Atletizm, Hentbol (Kız Erkek), Dragon, Kano, Yelken, Yüzme, Basketbol ve Atıcılık

Detaylı

SAMSUN YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI ( ) 7. ERKEN YAŞTA EVLİLİKLERİN ÖNLENMESİ - EK PLAN

SAMSUN YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI ( ) 7. ERKEN YAŞTA EVLİLİKLERİN ÖNLENMESİ - EK PLAN SAMSUN YEREL EŞİTLİK EYLEM PLANI (2017-2018) 7. ERKEN YAŞTA EVLİLİKLERİN ÖNLENMESİ - EK PLAN Faaliyet Zaman Sorumlu Kurum/Kuruluşlar Destekçi Kurum/Kuruluşlar Göstergeler Stratejik Öncelik 7.1: Erken yaşta

Detaylı

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123

ANTRENÖR SAYILARIMIZ SPORCU SAYIMIZ LİSANSLI SPORCU FAAL SPORCU BAYAN 3.674 990 ERKEK 11.196 3.133 GENEL TOPLAM 14.870 4.123 TÜRKİYE ÖZEL SPORCULAR SPOR FEDERASYONU BAŞKANLIĞI 19 KASIM 2012-30 EKİM 2014 YILLARI ARASI YÖNETİM KURULU FAALİYET RAPORU Federasyonumuzun 4.Olağan Mali Genel Kurulunda delegelerimizin bilgisine sunulmak

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı GENÇLİK PROGRAMI EYLEM 1.3 ve 5.1 PROJELERİNDEN ÖRNEKLER TR-5.1-7-2008-R3 Gelecek Bugündür-Gençlik Politikalarına

Detaylı

Genç nedir? Genç Hafta nın tarihsel süreci Neden Genç Hafta? Gençler ne istiyor? Medyada biz; Genç Hafta Daha önce neler yaptık? Karelere yansıyanlar

Genç nedir? Genç Hafta nın tarihsel süreci Neden Genç Hafta? Gençler ne istiyor? Medyada biz; Genç Hafta Daha önce neler yaptık? Karelere yansıyanlar Genç nedir? Genç Hafta nın tarihsel süreci Neden Genç Hafta? Gençler ne istiyor? Medyada biz; Genç Hafta Daha önce neler yaptık? Karelere yansıyanlar Destekçilere getirisi GENÇ SİZCE NEDİR? BİZCE; Çocukluktan

Detaylı

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI

KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIMI 1 ÜNVANI/GÖREVİ SORUMLULUK ALANI ORGANİZASYONDAKİ YERİ VEKİLİ : Şube Müdürü /Kültür Şube İş ve İşlemleri, (Nilüfer ZENGİN) :Kültür Şube Müdürlüğü(Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı) :, Yardımcıları,

Detaylı

TAMAMLAYICI TERAPİLERLE AVRUPA BİRLİĞİ SATANDARTLARINDA HEMŞİRELİK BAKIMINI GELİŞTİRME (BestCARE) PROJESİ KAPANIŞ KONFERANSI ANTALYA DA YAPILDI

TAMAMLAYICI TERAPİLERLE AVRUPA BİRLİĞİ SATANDARTLARINDA HEMŞİRELİK BAKIMINI GELİŞTİRME (BestCARE) PROJESİ KAPANIŞ KONFERANSI ANTALYA DA YAPILDI TAMAMLAYICI TERAPİLERLE AVRUPA BİRLİĞİ SATANDARTLARINDA HEMŞİRELİK BAKIMINI GELİŞTİRME (BestCARE) PROJESİ KAPANIŞ KONFERANSI ANTALYA DA YAPILDI Antalya Valiliği'nin ortak olarak yeraldığı Avrupa Birliği

Detaylı

ERASMUS+ 2015 YILINA AİT TEKLİF ÇAĞRILARI

ERASMUS+ 2015 YILINA AİT TEKLİF ÇAĞRILARI ERASMUS+ 2015 YILINA AİT TEKLİF ÇAĞRILARI HASAN ORTAÇ İL AB PROJE KOORDİNATÖRÜ UŞAK VALİLİĞİ AB KOORDİNASYON MERKEZİ ERASMUS+ ÖZEL EYLEMLER (Grundtvig, Erasmus, Comenius, Leonardo) (Bireylerin Öğrenme

Detaylı

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları

T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü. Sayı : /10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları *BE8VL9F6* T.C. YAŞAR ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ Sağlık Kültür Spor Müdürlüğü Sayı : 61219748-813.03-8417 03/10/2017 Konu : Öğrenci Spor Turnuvaları GENEL SEKRETERLİK MAKAMINA Üniversitemiz Selçuk Yaşar Kampüsü

Detaylı

Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1 Aralık Haziran Faaliyet Raporu

Avrupa Akdeniz Gençlik Uygulama ve Araştırma Merkezi. 1 Aralık Haziran Faaliyet Raporu 1 Aralık 2013-30 Haziran 2014 Faaliyet Raporu Özet Rapor, nin 1 Aralık 2013-30 Haziran 2014 tarihleri arasında gerçekleştirdiği ve bir sonraki 6 aylık dönemde gerçekleştirilmesi planlanan çalışmaları içermektedir.

Detaylı

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Antrenörlük Eğitimi (Örgün Öğretim) Diploma Programı Müfredatı. D e rs No D e rs K odu D e rs in A d ı T U A K T S

Antrenörlük Eğitimi Bölümü Antrenörlük Eğitimi (Örgün Öğretim) Diploma Programı Müfredatı. D e rs No D e rs K odu D e rs in A d ı T U A K T S A k d e n iz Ü n i v e r s ite s i 11Mart 2016 Cuma 09:32 Antrenörlük Eğitimi Bölümü Antrenörlük Eğitimi (Örgün Öğretim) Diploma Programı 2015 Müfredatı i. D ö n e m Z o ru n lu D e rs le r 8021 ENF101

Detaylı

Sevgili Medine Abla - O Artik Bir YIBO Öğretmeni

Sevgili Medine Abla - O Artik Bir YIBO Öğretmeni Sevgili Medine Abla - O Artik Bir YIBO Öğretmeni Bu akşam gönüllümüz sevgili Medine Hakkâri de YIBO da gönderdiğiniz kitapları almış telefonla selam ve sevgilerini yolladı tüm ILKYAR gönüllülerine ve bağışçılarına...

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK DPT ULUSAL AJANS

T.C. BAŞBAKANLIK DPT ULUSAL AJANS T.C. BAŞBAKANLIK DPT ULUSAL AJANS (Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programı) Comenius Okul Eğitimi Erasmus Yüksek Öğretim & İleri Eğitim Leonardo da Vinci Mesleki Eğitim ve Öğretim Grundtvig Yetişkin

Detaylı

Aktivist Programı - Başvuru. Kimler Başvurabilir

Aktivist Programı - Başvuru. Kimler Başvurabilir Aktivist Programı - Başvuru Avrupa Birliği Türkiye Delegasyonu, Türkiye deki aktif bireylerin, sivil toplum örgütlerinin ve platformların desteklenmesi amacıyla 2012 yılı sonlarında Sivil Düşün AB Programını

Detaylı

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

T.C. İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ ENGELLİLER UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2016 YILI ETKİNLİKLERİ SONUÇ RAPORU Giriş Engellilik insanların yaşam sürecinde karşılaşabilecekleri bir deneyimdir. Herkes yaşamının bir döneminde geçici veya kalıcı biçimde engelli olabilir veya ilerleyen

Detaylı

Dr. Vesife HATISARU Uzman, Okul Eğitimi Koordinatörlüğü 19 Şubat 2014

Dr. Vesife HATISARU Uzman, Okul Eğitimi Koordinatörlüğü 19 Şubat 2014 ERASMUS+ OKUL EĞİTİMİ DESTEKLERİ Dr. Vesife HATISARU Uzman, Okul Eğitimi Koordinatörlüğü 19 Şubat 2014 Okul Eğitimi Personeline Yönelik Öğrenme Hareketliliği Projeleri Hareketlilik projesi: Okulun ihtiyaçlarına

Detaylı

TRAFİKTE GENÇ FİKİRLER YARIŞMA ŞARTNAMESİ

TRAFİKTE GENÇ FİKİRLER YARIŞMA ŞARTNAMESİ TRAFİKTE GENÇ FİKİRLER YARIŞMA ŞARTNAMESİ 1. Yarışmanın Konusu ve Amacı Millî Eğitim Bakanlığı Ortaöğretim Genel Müdürlüğü, Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü,

Detaylı

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013)

T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013) T.C. AVRUPA BİRLİĞİ BAKANLIĞI Haftalık Türkiye - AB Gündemi 11. Hafta (11-17 Mart 2013) 11 MART 2013 PAZARTESİ 09:45-17:00 Avrupa Birliği Bakanlığı Mali İşbirliği Başkanı M. Süreyya Süner ve beraberindeki

Detaylı

2014-02 KALKINMA KURULU TOPLANTISI 13.11.2014 UŞAK

2014-02 KALKINMA KURULU TOPLANTISI 13.11.2014 UŞAK 2014-02 KALKINMA KURULU TOPLANTISI 13.11.2014 UŞAK GÜNDEM 1 2 3 4 5 Açılış ve Yoklama 2014 Yılı Ajans Ara Faaliyet Raporunun Görüşülmesi Bölge İllerinin Turizm Potansiyellerinin Değerlendirilmesi ve Kurul

Detaylı

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir.

KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ. İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. KİLİS GENÇLİK HİZMETLERİ VE SPOR İL MÜDÜRLÜĞÜ İl müdürlüğümüz Kilis İl Özel İdaresine Ait Renk iş hanının en üst katında hizmet vermektedir. İLİMİZİN SPOR FAALİYETLERİ AMATÖR SPOR KULÜP SAYILARI Bal Ligi

Detaylı

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR

FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR FESTİVALİMİZ BU YIL 21-22-23 AĞUSTOS TARİHLERİNDE YAPILIYOR 1 / 29 konuklara kültürel Geleneksel 43.sü ulusal varlıklarımızın düzenlenecek çapta ev hale sahipliği da gelmiş, adını yapmaya olan duyurmuş

Detaylı

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU

NİSAN 2014. KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan-Mayıs- Haziran) FAALİYET RAPORU NİSAN 2014 KONYA İLİ KONYA GENÇLİK MERKEZİ 2014 YILI 3 AYLIK (Nisan ) FAALİYET RAPORU AY HAFTA 2013 FAALİYET PLANINIZA GÖRE BU HAFTA FAALİYETLERİNİZ İletişim Akademi Projesi 2 (Uygulamalı İletişim, Etkili

Detaylı

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU

SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU SPONSORLUK FIRSATLARI 2013-2014 SEZONU Ünilig, Türkiye'nin üniversitelerarası ilk çok branșlı, deplasmanlı spor ligi olarak Genel Müdürlüğümüz tarafından 2012-13 sezonunda organize edilmeye bașlandı. İlk

Detaylı

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ.

Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ. Atılım Üniversitesine HOŞGELDİNİZ 2017 www.atilim.edu.tr ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 140 Laboratuvar

Detaylı

TARLABAŞI TOPLUM MERKEZİ

TARLABAŞI TOPLUM MERKEZİ TARLABAŞI TOPLUM MERKEZİ Tarlabaşı Toplum Merkezi (TTM) İstanbul un cok boyutlu dezavantajlı bölgelerinden biri olan Tarlabaşı nda bölge sakinlerinin kent yaşamına eşit katılımlarını desteklemek için 2006

Detaylı

ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE

ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE ANKARA DA BİR ÜNİVERSİTE Sayılarla Atılım Üniversitesi 6 Fakülte 2 Yüksekokul 550 Akademisyen (Tam Zamanlı) 40 Lisans Programı 140 Laboratuvar 13 Araştırma ve Hizmet Merkezi Sayılarla Atılım Üniversitesi

Detaylı

ENTEGRASYON. Spor Kulübü Spor faaliyetlerinizin partneri

ENTEGRASYON. Spor Kulübü Spor faaliyetlerinizin partneri SPOR ILE ENTEGRASYON Spor Kulübü Spor faaliyetlerinizin partneri SPOR KULÜBÜ NEDİR? Spor kulübü, birlikte spor yapmak isteyen insanların gönüllü olarak bir araya geldiği bir birliktir. Spor kulüpleri Almanya

Detaylı

GAZĠ ÜNĠVERSĠTESĠ PROJE KOORDĠNASYON VE UYGULAMA MERKEZĠ & SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ

GAZĠ ÜNĠVERSĠTESĠ PROJE KOORDĠNASYON VE UYGULAMA MERKEZĠ & SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ GAZĠ ÜNĠVERSĠTESĠ PROJE KOORDĠNASYON VE UYGULAMA MERKEZĠ & SÜREKLĠ EĞĠTĠM MERKEZĠ SERTĠFĠKALI PROJE ÇEVRĠM VE YÖNETĠMĠ EĞĠTĠMĠ (PROJECT CYCLE AND MANAGEMENT TRAINING) EĞĠTĠMCĠLER Dr. Hüseyin GÜMÜġ huseyingms@gmail.com

Detaylı

Avrupa Yerel Demokrasi Haftası

Avrupa Yerel Demokrasi Haftası Avrupa Yerel Demokrasi Haftası Avrupa Yerel Demokrasi Haftası nedir? Avrupa Yerel Demokrasi Haftası (ELDW) her yıl Ekim ayında Avrupa çapında gerçekleştirilen bir etkinliktir. 47 üye ülkeden yerel ve bölgesel

Detaylı

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI

YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI SUNUM HAZİRAN 2014 YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ GEÇMİŞTEN GELECEĞE UZANAN BİLİM KAPISI TEMMUZ 2010 TARİHİNDE KURULDU. ANKARA DA 5 İNCİ DEVLET ÜNİVERSİTESİ MİSYONUMUZ BİLİMSEL BİLGİNİN ÜRETİLMESİ VE YAYILMASI

Detaylı

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR!

ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! ÇOCUK VE ANNELER İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GÜN 11-12 MAYIS 2019 DA HERŞEY ANNELER VE ÇOCUKLARI İÇİN BU ŞENLİKTE BULUŞUYOR! İzmir Çocuk Festivali Ne Zaman ve Nerede? Neden İzmir Çocuk Fest? Festivalde Kimler var?

Detaylı

ERASMUS+ ( ) 2016

ERASMUS+ ( ) 2016 ERASMUS+ (2014-2020) 2016 Yürütme Ajansı na Sunulan Merkezi Projeler Merkezi Projeler MERKEZİ PROJELER NİÇİN ÖNEMLİDİR? Sektörlere yön veren kurum ve kuruluşlarla ortaklık kurmayı sağlar, Proje sonuçlarının

Detaylı

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ

OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ OKULLAR HAYAT OLSUN OKULLAR YENİ YAŞAM ALANLARIMIZ Okullarımız halka açıldı Okullar eğitim-öğretim saatleri dışında; akşam saatleri, hafta sonları ve yaz aylarında halkımızın hizmetine açıldı. Derslikler,

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ NE HOŞGELDİNİZ Sevgili Öğrencilerimiz; 2008 yılında kurulan Gümüşhane Üniversitesi nin dünyaya açılan penceresi sloganıyla kısa sürede büyük gelişim sağlayan Gümüşhane Üniversitesi İletişim Fakültesi,

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYE ÜNİVERSİTE SPORLARI FEDERASYONU TARAFINDAN ORGANİZASYONU GERÇEKLEŞTİRİLEN 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINDA TÜRKİYE ÜNİVERSİTELER ARASI TAKIM SPORLARI VE FERDİ YARIŞMALARA ÜNİVERSİTEMİZİ

Detaylı

ENGELLİ KADINLARIN HAK TEMELLİ MÜCADELE ADIMLARI PROJESİ

ENGELLİ KADINLARIN HAK TEMELLİ MÜCADELE ADIMLARI PROJESİ ENGELLİ KADINLARIN HAK TEMELLİ MÜCADELE ADIMLARI PROJESİ Proje Hakkında Sabancı Vakfı Toplumsal Gelişme Hibe Programı kapsamında desteklenen Engelli Kadınların Hak Temelli Mücadele Adımları projemiz Orta

Detaylı

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİ MİLLİ EĞİTİM VE KÜLTÜR BAKANLIĞI KÜLTÜR DAİRESİ MÜDÜRLÜĞÜ Kültür Dairesi nin Güzel Sanatlarla İlgili Derneklere Yardım Tüzüğü Kapsamında 2017 Yılı İçin Yapacağı Yardımlar

Detaylı

AB HİBELERİ. A. Şükran KARADAYI Uzman Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı

AB HİBELERİ. A. Şükran KARADAYI Uzman Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı AB HİBELERİ A. Şükran KARADAYI Uzman Batı Akdeniz Kalkınma Ajansı AB mali yardımları Avrupa Komisyonu (European Commission) tarafından, tüm aday ülkeler için olduğu gibi, her yıl Türkiye ye tahsis edilen

Detaylı

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ :

KISA TARİHÇE : ŞEHİR ÖZELLİKLERİ : KISA TARİHÇE : Üniversitenin Kurucu Vakfı olan Gevher Sultan Eğitim, Araştırma, Kültür ve Sağlık Vakfı (GESAV) nın 2007 yılında kurulması ile birlikte kuruluş çalışmaları başlayan Mevlana Üniversitesi

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

Strateji Geliştirme Müdürlüğü

Strateji Geliştirme Müdürlüğü Geliştirme 2014 YILI FAALİYET RAPORU A MÜDÜRLÜĞÜMÜZ ÜN GÖREV YETKİ VE SORUMLULUKLARI 1 müz ün Görevi :, Belediyemizin iç ve dış çevre analizini yaparak eksik hizmet sunulan şartların belirlenip ilçe hakına

Detaylı

BÜYÜK ÖLÇEKLİ AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ ETKİNLİKLERİ

BÜYÜK ÖLÇEKLİ AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ ETKİNLİKLERİ Bölüm B Büyük Ölçekli Avrupa Gönüllü Hizmeti etkinlikleri BÜYÜK ÖLÇEKLİ AVRUPA GÖNÜLLÜ HİZMETİ ETKİNLİKLERİ BÜYÜK ÖLÇEKLİ AGH ETKİNLİKLERİNİN AMAÇLARI NELERDİR? Bu eylem, gençlik, kültür ve spor alanında

Detaylı

BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA

BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA BURSA KENT KONSEYİ BURSA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ NİN KATKILARIYLA KENT KONSEYİ MEVZUATI YASA 5393 SAYILI BELEDİYE KANUNU (TC Resmi Gazete Tarih: 13 Temmuz 2005, Sayı 25874) Kent Konseyi MADDE 76 Kent Konseyi

Detaylı

Uludağ Hazır Giyim Ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği İhracat Raporu (Temmuz / Ocak-Temmuz 2018)

Uludağ Hazır Giyim Ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği İhracat Raporu (Temmuz / Ocak-Temmuz 2018) Uludağ Hazır Giyim Ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği İhracat Raporu (Temmuz / Ocak-Temmuz 2018) UİB Ar-Ge Şubesi 1 Ağustos 2018 Sayfa 1 / 10 İÇİNDEKİLER AYLIK İHRACAT DEĞERLENDİRMESİ TEMMUZ 2018 UHKİB

Detaylı

Pink Uluslararası Organizasyon ve Etkinlik Ajansı

Pink Uluslararası Organizasyon ve Etkinlik Ajansı Pink Uluslararası Organizasyon ve Etkinlik Ajansı Organizasyon dünyası sektöründe 30. Yılını gururla kutlayan Pink Organizasyon, ulusal ve uluslararası organizasyon hizmetlerinde 2016 yılını da lider olarak

Detaylı

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler

EYPRO BÜLTENİ. Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi. Sayı 6, EKİM-KASIM 2017 İçindekiler EYPRO BÜLTENİ Engelsiz Yaşam Uygulama ve Araştırma Merkezi İstanbul Aydın Üniversitesi Engelsiz Yaşam Araştırma Ve Uygulama Merkezi engelli bireylerin bağımsız yaşama koşullarına erişme ve kent yaşamına

Detaylı

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI T.C DUMLUPINAR ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK KÜLTÜR VE SPOR DAİRE BAŞKANLIĞI 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ÜNİVERSİTELER ARASI SPOR MÜSABAKALARI YILLIK FAALİYET RAPORU Hazırlayanlar : Ali AKYOL (Şube Müdürü) Halil

Detaylı

2011 Sponsorluk Sunumu

2011 Sponsorluk Sunumu 2011 Sponsorluk Sunumu Kimdir? 2008 yılında Türkiye de motor sporlarının gelişimine ve Türkiye nin yurt dışında tanıtımına katkıda bulunmak amacıyla Borusan Otomotiv tarafından kurulmuştur. Türkiye dışında;

Detaylı

İşletme 2023 Cumhuriyetin 100. Yılında Kurumsal Sorumluluk Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri 9 Aralık 2011, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul

İşletme 2023 Cumhuriyetin 100. Yılında Kurumsal Sorumluluk Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri 9 Aralık 2011, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul İşletme 2023 Cumhuriyetin 100. Yılında Kurumsal Sorumluluk Kurumsal Sosyal Sorumluluk Pazaryeri 9 Aralık 2011, Kadir Has Üniversitesi, İstanbul Dünyamız son yirmi yılda hızlı bir şekilde değişti. Hem ekonomik,

Detaylı

KÜLTÜREL YAPILANMA GRUBUNUN (KYG) DEĞERLENDİRME ANKETİ

KÜLTÜREL YAPILANMA GRUBUNUN (KYG) DEĞERLENDİRME ANKETİ KÜLTÜREL YAPILANMA GRUBUNUN (KYG) DEĞERLENDİRME ANKETİ Kasım, 2006 Değerli Arkadaşlar, Bildiğiniz gibi 7 Temmuz, 2006 da başlayan ve 27 Ağustos 2006 da tamamlanan Kültürel Yapılanma Grubumuzu ve Etkinliklerini

Detaylı

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ

STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇLAR-HEDEFLER-PERFORMANS GÖSTERGELERİ STRATEJİK AMAÇ 1: Eğitim Öğretim Kalitesini Arttırmak HEDEF 1.1. Lisans programlarına kabul edilen öğrencilerin niteliklerini artırmak. HEDEF 1.2. Öğretim

Detaylı

BRÜKSEL, NİSAN 2016 Burs Programı

BRÜKSEL, NİSAN 2016 Burs Programı JEAN MONNET BURS PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI İZLEME VE ÇALIŞMA ZİYARETİ BRÜKSEL, 21-22 NİSAN 2016 Burs Programı JEAN MONNET BURS PROGRAMI 2015-2016 AKADEMİK YILI İZLEME VE ÇALIŞMA ZİYARETİ BRÜKSEL,

Detaylı

Yardımseverlik Koşusu Rehberi. 3-4 Mart 2018 Runatolia 2018 Maratonu için hazırlanmıştır

Yardımseverlik Koşusu Rehberi. 3-4 Mart 2018 Runatolia 2018 Maratonu için hazırlanmıştır Yardımseverlik Koşusu Rehberi 3-4 Mart 2018 Runatolia 2018 Maratonu için hazırlanmıştır İnsanlar Neden Koşar? Bilim insanlarına göre atalarımız, koşmaya yaklaşık 4.5 milyon yıl önce başladılar. Amaçları

Detaylı

319 Sok. No:64 D:3 Kılıçreis Mah. Üçyol - İzmir +902322561359 +905357016514 boraakince@gmail.com. Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 21/04/1989 Uyruk T.C.

319 Sok. No:64 D:3 Kılıçreis Mah. Üçyol - İzmir +902322561359 +905357016514 boraakince@gmail.com. Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 21/04/1989 Uyruk T.C. KIŞISEL BILGILER Bora Akince 319 Sok. No:64 D:3 Kılıçreis Mah. Üçyol - İzmir +902322561359 +905357016514 boraakince@gmail.com Cinsiyet Erkek Doğum Tarihi 21/04/1989 Uyruk T.C. İŞ DENEYIMI 02.2012- Genel

Detaylı