T.C. ATABEY KAYMAKAMLIĞI ATABEY ÖĞRETMENEVİ VE ASO

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "T.C. ATABEY KAYMAKAMLIĞI ATABEY ÖĞRETMENEVİ VE ASO"

Transkript

1 T.C. ATABEY KAYMAKAMLIĞI ATABEY ÖĞRETMENEVİ VE ASO BRİFİNG DOSYASI 2015

2 1. BÖLÜM KURULUŞUN GENEL TANIMI KURUMUN ADI Atabey : Öğretmenevi ve ASO Müdürlüğü KURUMUN ADRESİ Yeni Mahalle : Hastahane cad. TELEFON NUMARASI E-MAİL ADRESİ BRİFİNG DOSYASI a) Kurumun Görevleri : : A) Öğretmenlerin, Bakanlık merkez ve taşra teşkilâtı personelinin; a) Meslekî ve kültürel gelişmelerine, b) Hizmet içinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine, c) Davranış ve işbirliği içerisinde olmalarına, d) Birbirleri ile tanışmalarına, kaynaşmalarına ve dayanışmalarına, e) Sosyal ve moral ihtiyaçlarının karşılanmasına, f) Aileleri ve çevreleri ile sürekli ve olumlu ilişkiler içinde bulunmalarına, g) Öğretmenler günü kutlamalarına, h) Ölüm ve hastalık hallerinde dayanışma içinde olunmasına, katkı sağlamaktır. B) Kurum, amaçlarının yanı sıra aşağıdaki görevleri de yerine getirir. a) Hizmet içi eğitim faaliyetlerine eğitim merkezi veya yardımcı birim olarak gerekli desteği sağlamak, b) Hizmet içi eğitim faaliyetlerine katılanların kültürel ve çevre gezilerine, faaliyetlerin açılış ve kapanış törenlerine, benzeri organizasyonların yürütülmesine yardımcı olmak, c) Öğretmenlere yönelik olarak, öğretim yöntem ve teknikleri ile diğer meslekî konularda kurslar, paneller, çalışma toplantıları düzenlemek, d) İşletmelerde meslek eğitimi uygulaması kapsamında meslekî ve teknik öğretim okul ve kurumları öğrencilerinin beceri eğitimi yapmalarına katkı sağlamak. C) Kurum, yukarıda belirtilen amaç ve görevlerini, kendi bütçe imkanları ve/veya aktarılan kaynaklar ölçüsünde yerine getirir. HİZMETE GİRİŞ YILI KURUM MÜDÜRÜ KİTAPLIK KİTAP SAYISI : 1992 Erol ŞENOL 75

3 2. BÖLÜM KURUMUN TARİHÇESİ : Atabey öğretmenevi, 1992 yılında şu anda kullanılan hizmet ibnasında Halk Eğitimi Merkezi ile birlikte hizmet vermeye başlamıştır yılında, ilçemize yapılan Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün, yeni binasına taşınması ile boşalan 1958 yılı yapımı eski okul binasının tamamı Öğretmenevimize tahsis edilmiştir Yılında zemin katta düzenleme yapılarak bakım ve onarım çalışmaları yapılmıştır. Aynı yıl 1. katta bütün olan salonlar bölünerek öğretmenevimiz 12 oda ve 24 yatak kapasitesi olarak düzenlenmmiştir. Ayrıca 1. katta bulunan ayrı bölümlü 2 oda banyolu olarak teşrif edilmiştir. Öğretmenevi binasının bulunduğu yer itibaryle sessiz, sakin ve yeşillikler içindedir. Öğretmenevimizin bahçesinde küçük bir havuz etrafında yazlık bahçe bulunmakta olup üyelerimizin aileleri ile oturabilecekleri ve oyun oynayabilevcekleri kapalı alan bulunmaktadır. İlçemizde, Yatılı İlköğretim, Ortaöğretim ve Meslek Yüksek Okulu olması nedeniyle, bu okullarda öğrenim gören öğrenci aileleri çocuklarını görmek amacıyla sık sık ilçemizi ziyaret etmektedirler. Misafirlerimizin kalması için öğretmenevimiz hazır bulundurdulmaktadır. Ancak 2008 Yılında İlimizde meydana gelen küçük depremler ve artçıları sırasında 75. yıl YİBO Okulu Hizmet binası ve öğrenci pansiyonunun zarar görmesinden dolayı öğrenim gören çocuklarımızın mağdur olmamaları için Isparta Valiliğinin 14/ 8/ 2008 Tarih ve Sayılı onayları ile Öğretmenevi 1. katı 75. Yıl YİBO okuluna tahsis edilmiş olup, 15/01/2011 Tarihinde binadan ayrılmışlardır. 3. BÖLÜM KURUM BİNASININ ÖZELLİKLERİ VE BÖLÜMLERİ : Öğretmenevi Müdürlüğü Hizmet Binası iki katlı yığma bina olup, bodrum katta kazan dairesi ve ihtiyaç anında kullanılmak üzere yemek salonu bulunmaktadır. İdari Kısım : Hizmet Binamızda İdari kısım olarak 1 Müdür Odası bulunmaktadır Ortak Bölümler : Hizmet zemin katında 1 oyun salonu, 1 Okuma salonu, çay ocağı,lavabo müracaat, çamaşır odası ve arşiv bulunmaktadır. Isınma : Hizmet Binamız kaloriferli olup, katı yakıt kömür ile ısınmaktadır.

4 Aydınlatma Su Kanalizasyon : Hizmet binamız elektrikle aydınlatılmakta ve yeterli aydınlatma sağlanmaktadır. : Hizmet binamızda şehir şebeke suyu kullanılmaktadır ve yeterlidir. : Hizmet binamızın tüm birimleri kanazilasyon sistemine bağlı bulunmakta olup, sıkıntılı bir durum yoktur. Ancak İlköğretim öğrencilerinin kullanımından kaynaklanan yıpranmalara bağlı olarak ıslak zeminde kaçak olup bazı bölümlerde rutubet bulunmaktadır. Bahçe Alanı : Kurumumuz bahçesi 750 m2' dir. Korunması : Merkezimizin bahçesinin çevresi ihata duvarı ile çevrili olup, koruma altındadır. Ağaçlandırma ve Bahçemizinin ağaçlandırılması ve çiçeklendirilmesi yapılmış olup,mevsimçiçeklendirme : lik olarak da yeni ağaç ve çiçek dikimi yapılmakta, periyodik olarak temizlik ve bakımları yapılmaktadır. 4. BÖLÜM PERSONEL DURUMU : Öğretmenevi Müdürlüğümüzde: 1 Müdür Erol ŞENOL Müdür Yardımcısı Yılmaz DEMİRYÜREK Yardımcı Personel Görev yapmakta ve çalışmaktadır. KURUMUN FAALİYETLERİ Atabey Öğretmenevi Müdürlüğü olarak, 2014 Bütçe yılında öğretmenevimizin tekrar faaliyette olduğunu anlatmak planlanan çalışmalarımızı tanıtmak için tüm okullarımız ziyaret edilmiştir. Öğretmenevi mizin banyolu iki odanın düzenlenmesi yapılmıştır. Banyolu iki odaya televizyon, buzdolabı ve iki odamıza daha televizyon kurulmuştur. Öğretmenevi mizin otel kısmı 5 odamıza laminant kaplama yer döşemesi yapılmıştır. Yatak odaları için Tek kişilik yorgan, yastık ve nevresim takımı alınmıştır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün organize ettikleri toplantılar öğretmenevimizde yapılarak kurumumuzun tanıtılmasına çalışılmıştır, Yılda dört defa düzenlenen Asker yemin törenlerinde ilimize gelen misafirlerin barınması için afişler asılmış törenlerde öğretmenevimiz tamamen dolu olarak hizmet vermiştir. Otel kısmı ara koridor laminant parke yapılmıştır. Tüm kapılar boyanmıştır. Bahçe düzenlemisi yapılmış; ağaçlar budanmış, bahçe tesviye edilmiş, süs bitkileri dikilmiş, çit yapılmıştır.

5 Kurumumuz 2015 yılında otel kısmında Banyolu iki odanın ıslak zemininin Laminant kaplama olmayan 2 yatak odası ve merdivenlerin laminant yer döşemesinin yapılması. b) Teşkilat Yapısı Kurum Müdürü Kurum Müdür Yardımcısı Yönetim Kurulu Denetleme Kurulu PLANLANAN ÇALIŞMALAR c) Kadro ve Personel Durumu : Öğretmenevi Müdürlüğümüzde: 1 Kurum Müdür Erol ŞENOL Müdür Yardımcısı Yılmaz DEMİRYÜREK Yardımcı Personel Görev yapmakta ve çalışmaktadır. d) Bina, lojman, Diğer Sosyal ve Yardımcı Tesis Durumu : Öğretmenevi Müdürlüğü Hizmet Binası iki katlı yığma bina olup, bodrum katta kazan dairesi ve ihtiyaç anında kullanılmak üzere yemek salonu bulunmaktadır. İdari Kısım : Hizmet Binamızda İdari kısım olarak 1 Müdür Odası bulunmaktadır. Ortak Bölümler : Hizmet zemin katında 1 oyun salonu, 1 Okuma salonu, çay ocağı,lavabo müracaat, çamaşır odası ve arşiv bulunmaktadır. Isınma Aydınlatma Su Kanalizasyon : Hizmet Binamız kaloriferli olup, katı yakıt kömür ile ısınmaktadır. : Hizmet binamız elektrikle aydınlatılmakta ve yeterli aydınlatma sağlanmaktadır. : Hizmet binamızda şehir şebeke suyu kullanılmaktadır ve yeterlidir. : Hizmet binamızın tüm birimleri kanazilasyon sistemine bağlı bulunmakta olup, sıkıntılı bir durum yoktur. Ancak İlköğretim öğrencilerinin kullanımından kaynaklanan yıpranmalara bağlı olarak ıslak zeminde kaçak olup bazı bölümlerde rutubet bulunmaktadır. Bahçe Alanı : Kurumumuz bahçesi 750 m2' dir. Korunması : Merkezimizin bahçesinin çevresi ihata duvarı ile çevrili olup, koruma altındadır. Ağaçlandırma ve Bahçemizinin ağaçlandırılması ve çiçeklendirilmesi yapılmış olup,mevsimçiçeklendirme : lik olarak da yeni ağaç ve çiçek dikimi yapılmakta, periyodik olarak temizlik ve bakımları yapılmaktadır. e) Araç-Makine Parkı ve Teçhizat Durumu : Kurumumuzun aracı bulunmamaktadır. Odalarımız tefriş edilmiş durumdadır.

6 2. SON BİR YIL İÇİNDE YAPILAN ÇALIŞMALAR : Atabey Öğretmenevi Müdürlüğü olarak, 2014 Bütçe yılında öğretmenevimizin tekrar faaliyette olduğunu anlatmak planlanan çalışmalarımızı tanıtmak için tüm okullarımız ziyaret edilmiştir. Öğretmenevi mizin banyolu iki odanın düzenlenmesi yapılmıştır. Banyolu iki odaya televizyon, buzdolabı ve iki odamıza daha televizyon kurulmuştur. Öğretmenevi mizin otel kısmı 5 odamıza laminant kaplama yer döşemesi yapılmıştır. Yatak odaları için Tek kişilik yorgan, yastık ve nevresim takımı alınmıştır İlçe Milli Eğitim Müdürlüğümüzün organize ettikleri toplantılar öğretmenevimizde yapılarak kurumumuzun tanıtılmasına çalışılmıştır, Yılda dört defa düzenlenen Asker yemin törenlerinde ilimize gelen misafirlerin barınması için afişler asılmış törenlerde öğretmenevimiz tamamen dolu olarak hizmet vermiştir. Otel kısmı ara koridor laminant parke yapılmıştır. Tüm kapılar yeniden boyanmıştır Öğretmenevi bahçesine çit yapılmış ve boyanmıştır. Otel odalarına 12 adet karyola alınmıştır.bahçedeki ağaçlar bakımdan geçirilmiş ve düzenlenmiştir PLANLANAN ÇALIŞMALAR 1. Kurumumuz 2015 yılında otel kısmında Banyolu iki odanın ıslak zemininin yenilenmesi; 2. Laminant kaplama olmayan giriş ve merdivenlerin laminant yapılması. Odalara mini buzdolabı ve televizyon alınması. 3. Daha kaliteli bir hizmet sunarak daha fazla misafir ağırlamak ve sosyal tesis gelirlerimizi artırmak. 3. İSTATİSTİKİ BİLGİLER : Faaliyet Alanı Planlanan Gerçekleşen 2010 Yılı Sosyal Tesis Geliri Lira 2011 Yılı Sosyal Tesis Geliri Yılı Sosyal Tesis Geliri Yılı Sosyal Tesis Geliri Yılı Sosyal Tesis Geliri Yılı Konaklayan saysı 45 Kişi 2011 Yılı Konaklayan saysı 450 Kişi 2012 Yılı Konaklayan saysı 890 Kişi 2013 Yılı Konaklayan saysı 1407 Kişi 2014 Yılı Konaklayan saysı 1171 Kişi 4. İHTİYAÇ VE SORUNLAR: 1. Suit iki odanın banyo ıslak zeminleri ile, klozetlerinin yenilenmesi 2. Suit iki odanın kapılarının yenilenmesi ihtiyacı bulunmaktadır. 3. Giriş bölümünün düzenlenmesi engelli girişinin yeniden yapılması 4. Otel odalarına tv alınması ve uydu sisteminin kurulması 5. Otel odalarına dahili telefon santralinin kurulması 5. ÖNERİLER : Destek hizmetleri Genel Müdürlüğünden gönderilebilecek bakım onarım ödeneklerinden tahsisi durumunda çözümlenebilecektir Erol şenol Öğretmenevi ve ASO Müdürü V.

VİRANŞEHİR ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2016

VİRANŞEHİR ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2016 VİRANŞEHİR ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2016 KURUMUN ADI ADRESİ KONU BAŞLIKLARI I.BÖLÜM Viranşehir Öğretmenevi ve A.S.O. Müdürlüğü Kışla Mahallesi E/90 Karayolu Üzeri Viranşehir/Şanlıurfa

Detaylı

ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONU

ARGUVAN ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ PANSİYONU T.C. ARGUVAN KAYMAKAMLIĞI Arguvan Çok Programlı Lisesi Pansiyonu 2015/2016 1 2015 I. BÖLÜM a) Pansiyon Adı : Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Erkek Pansiyonu Arguvan Çok Programlı Anadolu Lisesi Kız

Detaylı

T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI T.C. AĞRI VALİLİĞİ AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 2013-2014 1.BÖLÜM a) OKULUN ADI :AĞRI GÜZEL SANATLAR LİSESİ b) ADRESİ :Yeni valilik yanı AĞRI c) TELEFON NUMARALARI : 2151536 SANTRAL 2151538

Detaylı

T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. ŞEHİTKÂMİL KAYMAKAMLIĞI ŞEHİTKÂMİL BELEDİYESİ KIZ ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015/2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI OKUL BİNASI PANSİYON BİNASI Şehitkâmil Belediyesi Kız Anadolu İmam

Detaylı

T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI

T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI T.C ARDEŞEN KAYMAKAMLIĞI Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI Güncelleme Tarihi: 01/03/2013 Kurum Adı Kurum Türü Kurum Müdür Yardımcıları K KURUMUN BİNA ve DONANIM BİLGİLERİ KURUM

Detaylı

T.C. CİZRE KAYMAKAMLIĞI KURTULUŞ İLKOKULU VE ORTAOKULU

T.C. CİZRE KAYMAKAMLIĞI KURTULUŞ İLKOKULU VE ORTAOKULU T.C. CİZRE KAYMAKAMLIĞI KURTULUŞ İLKOKULU VE ORTAOKULU 2012 2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM: a) Okulun Adı : Kurtuluş İlkokulu ve Ortaokulu b) Adresi : Cizre-Şırnak Karayolu 5. kilometresi

Detaylı

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI HOPA NURİ VATAN ANADOLU LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM Okulun; Adı :Hopa Nuri Vatan Anadolu Lisesi Adresi :Sundura Mahallesi Lise Caddesi Hopa Telefon ve Faks Numaraları:

Detaylı

T.C. PİRAZİZ KAYMAKAMLIĞI Piraziz Öğretmenevi Müdürlüğü

T.C. PİRAZİZ KAYMAKAMLIĞI Piraziz Öğretmenevi Müdürlüğü T.C. PİRAZİZ KAYMAKAMLIĞI Piraziz Öğretmenevi Müdürlüğü PİRAZİZ ÖĞRETMENEVİ YENİDEN YAPILANDIRMA PROJESİ PİRAZİZ - 2008 BÖLÜM I GİRİŞ Projenin Adı ve Konusu Piraziz Öğretmenevi nin Yeniden Yapılandırılması

Detaylı

T.C. AĞLASUN KAYMAKAMLIĞI 50. YIL İLKOKULU

T.C. AĞLASUN KAYMAKAMLIĞI 50. YIL İLKOKULU T.C. AĞLASUN KAYMAKAMLIĞI 50. YIL İLKOKULU 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI OKUL /KURUM MÜDÜRÜ MÜDÜR BAŞ YARD. MÜDÜR YARD. MÜDÜR YARD.

Detaylı

TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU

TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU TEKİRDAĞ ŞARKÖY CUMHURİYET ORTAOKULU 2017-2018 B R İ F İ N G D O S Y A S I Şarköy Cumhuriyet Ortaokulu Müdürlüğü Sayfa 1 / 9 1. BÖLÜM A. KURUMUN ADI : Şarköy Cumhuriyet Ortaokulu B. KURUM MÜDÜRÜ : Çetin

Detaylı

ÖĞRETİM YILI NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG DOSYASI

ÖĞRETİM YILI NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 ÖĞRETİM YILI NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU BRİFİNG DOSYASI 1 01 EKİM 2015 NURİ ÖZALTIN 75.YIL İLKÖĞRETİM OKULU 2013-2014 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM İLİ : ARTVİN İLÇESİ

Detaylı

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 2015 SÜLOĞLU ALİ AYAĞ ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI Fikret TİRFİL Okul Müdürü 28.09.2015 Sayfa 1 / 8 İçindekiler Tablosu BİRİNCİ BÖLÜM... 3 GENEL BİLGİLER... 3 İKİNCİ BÖLÜM...

Detaylı

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ

ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ ANITTEPE JANDARMA LOJMANLARI ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM OKULUN ADI: Anıttepe Jandarma Lojmanları Anaokulu ADRESİ : Yücetepe Mahallesi 88.Sokak (Anıttepe Jandarma

Detaylı

T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü. Brifing Dosyası

T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü. Brifing Dosyası T.C. ÇAMOLUK KAYMAKAMLIĞI Çamoluk Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Brifing Dosyası Aralık 2016 İÇİNDEKİLER Bilgiler Sayfa Numarası Kurum Bilgileri 1. Bölüm Genel Bilgiler 1 Arsa Bina Bilgileri 1 Eğitim

Detaylı

T.C TRABZON VALİLİĞİ ARSİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ARSİN 2014

T.C TRABZON VALİLİĞİ ARSİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ARSİN 2014 T.C TRABZON VALİLİĞİ ARSİN ÖĞRETMENEVİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI 1 ARSİN 2014 Misyonumuz Öğretmenlerimizin; Meslekî ve kültürel gelişmelerine, hizmet içinde ortaya çıkacak eğitim ihtiyaçlarının giderilmesine,

Detaylı

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu 2014/2015 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İstanbul/Kartal 11.02.2015 I.BÖLÜM A)OKULUN ADI: Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu B)ADRESİ : Atalar

Detaylı

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu

T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI. Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu T.C. KARTAL KAYMAKAMLIĞI Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu 2017/2018 EĞİTİM - ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İstanbul/Kartal 02.10.2017 I.BÖLÜM A)OKULUN ADI: Ergenekon İbrahim Şakir İlkokulu B)ADRESİ : Atalar

Detaylı

RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI RİZE FENER LİSESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1 İÇİNDEKİLER 1. Bölüm :.... Sayfa 3 a) Okul Kimlik Bilgisi :..... Sayfa 3 2. Bölüm :.... Sayfa 4 a) Okulun Tarihçesi:..... Sayfa 4 b) Genel

Detaylı

BRİFİNG D O S Y A S I

BRİFİNG D O S Y A S I BRİFİNG D O S Y A S I İLİ : AYDIN İLÇESİ : GERMENCİK ADI : BOZKÖY İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM VE ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Bozköy İlkokulu B- KURUM KODU : 719987 C- TELEFONU : ( 0256 ) 5761093

Detaylı

2013-2014 BRİFİNG DOSYASI

2013-2014 BRİFİNG DOSYASI 2013-2014 BRİFİNG DOSYASI BRİFİNG DOSYASI İLİ : KARAMAN İLÇESİ : MERKEZ OKULUN ADI : BOZKANDAK ORTAOKULU 1 2013 2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI I.BÖLÜM A- OKULUN ADI : Bozkandak Ortaokulu B- KURUM KODU : 750500

Detaylı

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI

T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI T.C. İDİL KAYMAKAMLIĞI İDİL İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İDİL ÇOK PROGRAMLI ANADOLU LİSESİ 2014/2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI II. DÖNEM BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI İdil

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU TARİHÇE Yakupoğlu İlköğretim Okulu, Yakupoğlu Deri Sanayi A.Ş. tarafından Eğitime %100 Destek kampanyası kapsamında 2006 yılı

Detaylı

T.C. T.C. GEDİZ GEDİZ KAYMAKAMLIĞI BRİFİNG DOSYASI

T.C. T.C. GEDİZ GEDİZ KAYMAKAMLIĞI BRİFİNG DOSYASI T.C. T.C. GEDİZ GEDİZ KAYMAKAMLIĞI KAYAMAKAMLIĞI Mehmetçik MEHMETÇİK ORTAOKULU Ortaokulu BRİFİNG DOSYASI 2017 İÇİNDEKİLER 1. Kurum Kimlik Bilgileri 2. Kurumun Genel Özellikleri 3. Personel Bilgileri 3.1.

Detaylı

ZEMİN KAT: 1. NORMAL KAT: 2. NORMAL KAT: ÇATI KATI: ÇATI ARASI KATI: 230 ADA 22 PARSEL :

ZEMİN KAT: 1. NORMAL KAT: 2. NORMAL KAT: ÇATI KATI: ÇATI ARASI KATI: 230 ADA 22 PARSEL : AHMET AFİF PAŞA YALISI 1 230 ADA 21 PARSEL EK-1 Ahmet Afif Paşa Yalısı, Boğaziçi İstinye Koyu nun yakınında, Köybaşı Caddesine 25 m, Boğaz a 40 m cepheli 2.248,28 m² yüzölçümlü arsa üzerinde 1910 yılında

Detaylı

a - OKULUN KURUMUN ADI : YUKARI HEREKE İLKOKULU b ADRESİ : Yukarı Hereke Mahallesi Emine Sokak No:24 Körfez/KOCAELİ c WEB ADRESİ

a - OKULUN KURUMUN ADI : YUKARI HEREKE İLKOKULU b ADRESİ : Yukarı Hereke Mahallesi Emine Sokak No:24 Körfez/KOCAELİ c WEB ADRESİ T.C. KÖRFEZ KAYMAKAMLIĞI YUKARI HEREKE İLKOKULU 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM A - OKULUN KURUMUN ADI B ADRESİ C WEB ADRESİ D E MAİL ADRESİ E - TELEFON FAX F MÜDÜRÜ G OKUTULAN YABANCI

Detaylı

2012 YILI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İL ÖZEL İDARESİ PROGRAMI

2012 YILI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İL ÖZEL İDARESİ PROGRAMI 2012 YILI MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ İL ÖZEL İDARESİ PROGRAMI NO OKUL ADI DERSLİK SAYISI YAPILAN İŞLER İlköğretim Okulları (Milli Eğitim Bakanlığı na onaya gönderilen yatırım programları 2011 yılından devam

Detaylı

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2010-2011 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM T.C PAZARCIK KAYMAKAMLIĞI PAZARCIK MESLEKİ VE TEKNİK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI a)

Detaylı

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ

HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ ÇARŞAMBA HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 / 2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI KURUM GENEL BİLGİLERİ KURUMUN ADI : Çarşamba Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü ADRESİ : Orta Mah. Çakmakçılar Yokuşu

Detaylı

KARAPINAR İBRAHİM GÜNDÜZ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

KARAPINAR İBRAHİM GÜNDÜZ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI KARAPINAR İBRAHİM GÜNDÜZ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI I.BÖLÜM A-OKUL ADI : Karapınar İbrahim Gündüz Anadolu Lisesi B-ADRES: Yunus Emre Mah. Hacı Veyiszade Cad. C-TELEFON NO :7556892 FAKS NO: 7556892

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ Akşam Sanat Okulu ÖĞRETMENEVİ VE AKŞAM SANAT OKULU MÜDÜRLÜĞÜ STRATEJİK PLANI YIL SONU FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç : Stratejik Hedef :. Öğretmenevi binasının

Detaylı

T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü

T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü T.C. UZUNKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü 201-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI Uzunköprü - 201 2/1 KURUMUN ADI : Uzunköprü Halk Eğitimi Merkezi ADRESİ : Mescit Mahallesi / Keşan

Detaylı

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli

Hakkaniye Köyü No:66 İzmit / Kocaeli O H İ OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER Okul /Kurum Adı Okul Müdürü Müdür Yardımcısı Okul - Aile Birliği Başkanı Okul Adresi Hakkaniye İlkokulu Eyüp ARSLAN Hayriye Sultan TÜRKOĞLU Kemal ÖZER Hakkaniye Köyü

Detaylı

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü

T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü T.C. MELİKGAZİ KAYMAKAMLIĞI Şeker Lisesi Müdürlüğü EĞİTİM HİZMETLERİ BRİFİNGİ 2012 2013 MELİKGAZİ 1 İdare odası Öğretmenl er odası Sınıflar Laboratuv Rehberlik Servisi Depo BT sınıfı Çok amaçlı Salon Arşiv

Detaylı

SUSURLUK HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012/2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

SUSURLUK HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012/2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI SUSURLUK HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012/2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1 2 A-KURUM HAKKINDA GENEL BİLGİLER B-HALK EĞİTİM MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜNÜN TARİHÇESİ C-KURUMUN BİNA DURUMU D-PERSONEL DURUMU

Detaylı

100. Yıl Mehmet Sadık ÖZYÜKSEL İlköğretim Kurumu

100. Yıl Mehmet Sadık ÖZYÜKSEL İlköğretim Kurumu 100. Yıl Mehmet Sadık ÖZYÜKSEL İlköğretim Kurumu 100. Yıl Mehmet Sadık ÖZYÜKSEL İlkokulu 100. Yıl Mehmet Sadık ÖZYÜKSEL Ortaokulu 2012-2013 EĞİTİM ÖĞRETİM YILINA HAZIRLIK SÜRECİ BİLGİLENDİRME DOSYASI 2012

Detaylı

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI

RİZE FENER LİSESİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI RİZE FENER LİSESİ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BİRİFİNG DOSYASI İÇİNDEKİLER 1. Bölüm :.... Sayfa 3 a) Okul Kimlik Bilgisi :..... Sayfa 3 2. Bölüm :.... Sayfa 4 a) Okulun Tarihçesi:..... Sayfa 4 b) Genel

Detaylı

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI MUSTAFA ESER İMAM HATİP ORTAOKULU TORBALI

ŞEHİT UZMAN ONBAŞI MUSTAFA ESER İMAM HATİP ORTAOKULU TORBALI ŞEHİT UZMAN ONBAŞI MUSTAFA ESER İMAM HATİP ORTAOKULU TORBALI En mühim ve feyizli vazifelerimiz milli eğitim işleridir. Milli eğitim işlerinde mutlaka muzaffer olmak lazımdır. Bir milletin kurtuluşu ancak

Detaylı

T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu

T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu T. C. DİDİM KAYMAKAMLIĞI İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Denizköy İlköğretim Okulu DENİZKÖY İLKÖĞRETİM OKULU, SİZİNLE HAYAT BULUYOR Denizköy İlköğretim Okulu 2012 1 1- ALT PROJENİN ADI VE KONUSU: Denizköy

Detaylı

www.egirdiruygulamaoteli.com Sayfa 1

www.egirdiruygulamaoteli.com Sayfa 1 Otelimiz kendine özgü atmosferiyle okulumuzda verilen kaliteli eğitimin sonucunda oluşan ürünü, siz saygıdeğer misafirlerimize öğrencilerimiz aracılığı ile sunmaktan mutluluk duymaktayız. www.egirdiruygulamaoteli.com

Detaylı

ÖĞRENCİ YURTLARI 2015-2016. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1

ÖĞRENCİ YURTLARI 2015-2016. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1 ÖĞRENCİ YURTLARI www.yurtburs.itu.edu.tr 2015-2016 www.yurtburs.itu.edu.tr 1 İTÜ Öğrenci Yurtlarımız Öğrenci Yurtlarımız yaklaşık 4.500 yatak kapasitesi ile öğrencilerine Gümüşsuyu ve Ayazağa yerleşkeleri

Detaylı

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU

KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU KUMRU İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ BİLGİ FORMU 1- FAALİYETLER A-Okullar yapılan tadilat onarım ve dağıtımları: 2013 Yılında ilçemiz okulları için İl özel İdaresi tarafından 100.000,00 TL ödenek tahsis edilmiş

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI ANKARA - AKYURT YAKUPOĞLU İLKOKULU ve ORTAOKULU TARİHÇE Yakupoğlu İlköğretim Okulu, Yakupoğlu Deri Sanayi A.Ş. tarafından Eğitime %100 Destek kampanyası kapsamında 2006 yılı

Detaylı

Brifing Dosyası KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI

Brifing Dosyası KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI KUVEYT TÜRK OKULU KUVEYT TÜRK OKULU BRİFİNG DOSYASI 20182019 2 İÇİNDEKİLER 1. OKULUN KİMLİK BİLGİLERİ.. 4 2. OKULUN GENEL ÖZELLİKLERİ... 57 3. BİNA, ARSA VE DONANIM BİLGİLERİ...89 3.1 BİNA VE ARSA BİLGİLERİ

Detaylı

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU

TARİH: REVIZYON: 0 SAYFA : 1/7 ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU SAYFA : 1/7 PROJE ADI KONU ve TARİH ISPARTAKULE KOZA EVLERĠ-2 01 MAYIS 2017 30 MAYIS 2017 AYLIK FAALĠYET RAPORU 1. GİRİŞ Ġstanbul ili, Avcılar Ġlçesi, Tahtakale Mahallesi Petunya Sokak üzerinde kurulu

Detaylı

Belediyeye bağlı hizmet eden Türkan Saylan Kültür Merkezi, Bahadır Erdoğdu Zihinsel Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezi, İdealtepe Spor Tesisleri ve

Belediyeye bağlı hizmet eden Türkan Saylan Kültür Merkezi, Bahadır Erdoğdu Zihinsel Engelliler ve Rehabilitasyon Merkezi, İdealtepe Spor Tesisleri ve Yetki ve Sorumluluk Müdürlüğümüz; Maltepe Belediyesine bağlı işletme ve iştiraklerin mal ve hizmet taleplerini 4734 sayılı kamu ihale kanunu, ilgili mevzuat çerçevesinde yer alan hükümler doğrultusunda

Detaylı

GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI GÜRBÜZ BORA İLKOKULU 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI OKUL /KURUM MÜDÜRÜ MÜDÜR YARD. MÜDÜR YARD. MÜDÜR YARD. OKUL AİLE BİR. BAŞ. OKUL /KURUM

Detaylı

ZONGULDAK BİLİM VE SANAT MERKEZİ STRATEJİK PLANI 2011-2015

ZONGULDAK BİLİM VE SANAT MERKEZİ STRATEJİK PLANI 2011-2015 T.C. ZONGULDAK VALİLİĞİ ZONGULDAK BİLİM VE SANAT MERKEZİ STRATEJİK PLANI 2011-2015 Zonguldak - 2010 İçindekiler Merkezimizin Tarihçesi...3 Merkezimizin Mevcut Durumu...4 Merkezimizin GZFT (SWOT) Analizi...8

Detaylı

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ Edirne İlhami Ertem Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI (2015 2016)

T.C. EDİRNE VALİLİĞİ Edirne İlhami Ertem Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI (2015 2016) T.C. EDİRNE VALİLİĞİ Edirne İlhami Ertem Anadolu Lisesi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI (2015 2016) OKULUN GENEL TANITIMI Adı Edirne İlhami Ertem Anadolu Lisesi Adresi Şükrüpaşa Mah. Hoca Ahmet Yesevi Cad. No:6

Detaylı

PEKŞENEL İNŞAAT LTD.ŞTİ. MERKEZ TEL/FAX +90 (312) 395 15 15 +90 (312) 394 77 80 DİDİM ŞUBE TEL/FAX +90 (256) 813 15 13 +90 (256) 813 15 13

PEKŞENEL İNŞAAT LTD.ŞTİ. MERKEZ TEL/FAX +90 (312) 395 15 15 +90 (312) 394 77 80 DİDİM ŞUBE TEL/FAX +90 (256) 813 15 13 +90 (256) 813 15 13 MİNİMUMLA MAKSİMUM GÖRÜNÜMLER PROJE DETAYLARI 10 LU (A B C) BLOKLAR ZEMİN KAT 1+1 DAİRELERDEN OLUŞMAKTADIR. 1 2 3 4 1 VE 4 NUMARALI DAİRELER, ÜÇ TARAFI TERASLA ÇEVRİLİ OLUP 35 M 2 KAPALI ALAN, 37 M 2

Detaylı

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü

T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü T.C. MİLLÎ EĞİTİM BAKANLIĞI İlköğretim Genel Müdürlüğü MAVİ GÖK, YEŞİL YAPRAK Projesi Uygulama Klavuzu 2009 Ç NDEK LER çindekiler Mavi Gök, Yeşil Yaprak Projesi Takvimi 1 Mavi Gök, Yeşil Yaprak Projesi

Detaylı

ŞAHBAĞI İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI Beyüzümü / VAN

ŞAHBAĞI İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI Beyüzümü / VAN BRİFİNG DOSYASI 2013-2014 Beyüzümü / VAN Çalışmadan, yorulmadan, üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar, önce haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonrada istiklal ve istikballerini kaybederler.

Detaylı

BRİFİNG DOSYASI Ekim Rize

BRİFİNG DOSYASI Ekim Rize T.C. RİZE VALİLİĞİ Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi Müdürlüğü BRİFİNG DOSYASI Ekim- 2017 Rize 1. Kurum Kimlik Bilgisi Kurum Adı Fatma-Nuri Erkan Bilim ve Sanat Merkezi Kurum Türü Özel Eğitim (Özel

Detaylı

Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Aliağa Rehberlik ve Araştırma Merkezi 2004 yılında Hükümet konağının 5. katında 4 oda tahsis edilerek kurulmuştur.

Detaylı

T.C. KIZILCAHAMAM KAYMAKAMLIĞI KIZILCAHAMAM HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

T.C. KIZILCAHAMAM KAYMAKAMLIĞI KIZILCAHAMAM HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. KIZILCAHAMAM KAYMAKAMLIĞI KIZILCAHAMAM HALK EĞİTİMİ MERKEZİ MÜDÜRLÜĞÜ 2015 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI Kurumun Genel Tanıtımı Adı Kızılcahamam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü Adresi Akçay

Detaylı

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATATÜRK ORTAOKULU

2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATATÜRK ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI ATATÜRK ORTAOKULU Okulun Fiziki Şartlarını Ve Donanımlarını İyileştirme Projesi ATATÜRK ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ EKİM 2014 SARAYKÖY / DENİZLİ GİRİŞ : Atatürk Ortaokulu 1 Müdür

Detaylı

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU

T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU T.C. ŞANLIURFA VALİLİĞİ İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU YEDİTAŞ İLK/ORTAOKULU 201-2019 STRATEJİK PLANI YIL SONU FAALİYET RAPORU Stratejik Amaç : 1 Stratejik Hedef :1.1 Fiziki Durum Okulun

Detaylı

ÖĞRENCİ YURTLARI

ÖĞRENCİ YURTLARI ÖĞRENCİ YURTLARI www.yurtburs.itu.edu.tr 1 www.yurtburs.itu.edu.tr 2017-2018 İTÜ Öğrenci Yurtlarımız Öğrenci yurtlarımız 4.706 kişilik yatak kapasitesi ile öğrencilerine Ayazağa, Gümüşsuyu ve Tuzla yerleşkeleri

Detaylı

KARAMAN-MERKEZ MEHMET ÇAVAŞ İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI

KARAMAN-MERKEZ MEHMET ÇAVAŞ İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI KARAMAN-MERKEZ MEHMET ÇAVAŞ İLKOKULU BRİFİNG DOSYASI 1. BÖLÜM: OKULUN ADI : Mehmet Çavaş İlkokulu (750497) ADRESİ : Osmangazi mahallesi 1080. sokak No:6 KARAMAN WEB ADRESİ : http://mehmetcavasilkokulu.meb.k12.tr

Detaylı

Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd 1 20.08.2015 11:34:20

Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd 1 20.08.2015 11:34:20 Kıbrıstaki Eviniz Premium.indd 1 20.08.2015 11:34:20 Sizler hepiniz, geleceğin bir gülü ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizlersiniz. Mustafa Kemal Atatürk Premium.indd 2 20.08.2015

Detaylı

2012-2013 ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

2012-2013 ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI HÜSEYİN OKAN MERZECİ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1 HÜSEYİN OKAN MERZECİ ANADOLU LİSESİ BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULUN / KURUMUN ADI ADRESİ

Detaylı

16 Kurslar ve Sosyal Faaliyetler 17 Onarım ve Bakım İşleri 18 Okulun Bina Durumu 19 Okulun Sorunları İÇİNDEKİLER. a.

16 Kurslar ve Sosyal Faaliyetler 17 Onarım ve Bakım İşleri 18 Okulun Bina Durumu 19 Okulun Sorunları İÇİNDEKİLER. a. İÇİNDEKİLER 1 Sunuş 2 Tarihçe 3 Vizyon 4 Misyon 5 İlkeler 6 İletişim Bilgileri 7 Yöneticilerimiz 8 Sınıf Öğretmenleri 9 Branş Öğretmenleri 10 Diğer Personel 11 Norm Kadro Eksikliği 12 Şube Öğrenci Sayıları

Detaylı

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN

1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN FATİH SULTAN MEHMET ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ 2013/2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM OKULA İLİŞKİN GENEL BİLGİLER OKUL /KURUM ADI FATİH SULTAN MEHMET LİSESİ OKUL /KURUM MÜRSEL VARAN MÜDÜRÜ

Detaylı

OVERSEERS PROSEDÜRÜ P20-YM-005

OVERSEERS PROSEDÜRÜ P20-YM-005 P20--005 Sayfa : 1 / 5 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı; mezuniyet töreni öncesi Danışma Kurulu ve Mütevelli Heyeti nin konaklamasının yapıldığı Henry Ford (HF) binasının hazırlık aşamalarını ilgili birimlerle

Detaylı

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG

T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ BRİFİNG 2013-2014 T.C. ZİRAAT BANKASI BALIKESİR FEN LİSESİ İLETİŞİM BİLGİLERİ Adres E-posta Adresi Web Adresi Paşaalanı M. Cemal Kutay Cd. Karesi - BALIKESİR zbfl@meb.k12.tr

Detaylı

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI T.C. YÜREĞİR KAYMAKAMLIĞI NASRETTİN HOCA ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2015-2016 BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Okul Haritası Nasrettin Hoca Anaokulu Müdürlüğü Brifing 2015-2016 - 2 - Yüreğir İlçe Mili Eğitim Müdürlüğü

Detaylı

PARK VE YEŞİL ALANLAR

PARK VE YEŞİL ALANLAR Park Bahçeler Müdürlüğü Park Bahçeler Müdürlüğü; imar planlarında yeşil alan olarak ayrılmış alanları amacına uygun olarak park, mahalle parkı, orta refüj, meydan ve kavşak düzenlemelerini projelendirerek

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ İLKOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI 2012-2013 Okul /Kurum Haritası KURUMUN ADI : Osmangazi İlkokulu Müdürlüğü İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar I BÖLÜM ADRES :

Detaylı

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AYSEL İBRAHİM AKINAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AYSEL İBRAHİM AKINAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI AYSEL İBRAHİM AKINAL MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKUL BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 BÖLÜM 1 Okulun Adı Lisesi Okul Müdürü Müdür Yardımcıları Ayşe Gül ÖZBAY : Şehitkamil Aysel-İbrahim

Detaylı

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder

MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder MİLLETİN KALBİNDE! gelecek İnşaA eder YÜKSEKOBA YILDIRIM LA KENDİNİZİ ÖZEL HİSSEDECEKSİNİZ İnşaat sektörünün yeni gözdesi olan, Yüksekoba imzalı pek çok kaliteli projenin de yer aldığı Millet Mahallesinde

Detaylı

KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI

KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI KARTAL MİLLİ EĞİTİM VAKFI ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2016-2017 BRİFİNG DOSYASI 1 2 3 A. TARİHİ GELİŞİM Okulumuzun inşaatına 1994 yılında başlanmış 1997 yılında tamamlanarak,1997-1998 Eğitim Öğretim yılında hizmete

Detaylı

NURGÜL RIZA GÜNEY ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ BRİFİNG DOSYASI

NURGÜL RIZA GÜNEY ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 NURGÜL RIZA GÜNEY ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM İLETİŞİM KURUMUN ADI İLİ ADRES WEB ADRES e-posta :NURGÜL RIZA GÜNEY ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA MERKEZİ :BARTIN :TUZCULAR KÖYÜ

Detaylı

YETKĠ GÖREV VE SORUMLULUKLARI

YETKĠ GÖREV VE SORUMLULUKLARI YETKĠ GÖREV VE SORUMLULUKLARI 1-Şanlıurfa İl Milli Eğitim Müdürlüğü Okul İnşaat Bakım ve Onarımlarının yapılması ve protokol dâhilinde ödeneklerin Köylere Hizmet Götürme Birliklerine aktarılması 2-Şanlıurfa

Detaylı

BRİFİNG DOSYASI. 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLÇESİ : TEFENNİ

BRİFİNG DOSYASI. 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLÇESİ : TEFENNİ BRİFİNG DOSYASI 2015-2016 Başpınar Şehit Ömer Kızılkaya Ortaokulu İLİ : BURDUR İLÇESİ : TEFENNİ BRİFİNG DOSYASI BAŞPINAR ŞEHİT ÖMER KIZILKAYA ORTAOKULU 2015 2016 EĞİTİM ve ÖĞRETİM YILI I. BÖLÜM Okulun/Kurumun

Detaylı

BEYAZ BAYRAK OKUL DENETİM FORMU

BEYAZ BAYRAK OKUL DENETİM FORMU BEYAZ BAYRAK OKUL DENETİM FORMU OKULUN ADI: BİNA SAYISI: SINIF SAYISI: ÖĞRETMEN SAYISI: TELEFONU: ÖĞRENCİ SAYISI (KIZ): TOPLAM PERSONEL SAYISI: ADRESİ: ÖĞRENCİ SAYISI (ERKEK): AP VP AP VP AP VP 37.Okul

Detaylı

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ?

SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? SULTANBEYLİ NİN YENİ CAZİBE MERKEZİYLE TANIŞMAYA, HAYATINIZI DAHA KONFORLU YAPMAYA, HAYALLERİNİZİ YAŞAMAYA HAZIR MISINIZ? TÜM BEKLENTİLERİNİZE EN İYİ YANITLARI BULACAĞINIZ PROJE, SULTANBEYLİ EMLAK KONUTLARI;

Detaylı

BURHANİYE BALIKESİR BRİFİNG DOSYASI

BURHANİYE BALIKESİR BRİFİNG DOSYASI 2018-2019 BURHANİYE BALIKESİR N A D İ R T O L U N İ L K O K U L U BRİFİNG DOSYASI 2018-2019 İÇİNDEKİLER I.BÖLÜM A. OKULUN ADI B. ADRESİ C. İLETİŞİM BİLGİLERİ D. AMAÇLARI E. SEVİYESİ F. ÖĞRENİM ŞEKLİ

Detaylı

Özel okullara yeni standartlar geldi

Özel okullara yeni standartlar geldi On5yirmi5.com Özel okullara yeni standartlar geldi Milli Eğitim Bakanlığı tarafından özel öğretim kurumlarına yeni standartlar getirildi. Yayın Tarihi : 18 Temmuz 2014 Cuma (oluşturma : 1/4/2016) Milli

Detaylı

TURNASUYU KIZ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ

TURNASUYU KIZ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ TURNASUYU KIZ ANADOLU LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.BÖLÜM a) Okulun Adı : Turnasuyu Kız Anadolu Lisesi b) Adresi : Yama Mah. Turnasuyu Köyü Gülyalı/ORDU c) E-posta Adresi

Detaylı

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ:

T.C. GEBZE BELEDİYESİ PARK VE BAHÇELER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV TANIMLARI. Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ: GÖREV TANIMLARI Karar Tarihi: 07/03/2008 Karar No: 84 Sayfa No: 1/10 AMAÇ: BİRİNCİ BÖLÜM Madde 1) Bu yönetmeliğin amacı 5393 Sayılı Belediye Kanunu nun 48 nci maddesi, ISO 9001-2000 kapsamında, Görev,

Detaylı

ERZURUM ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BRİFİNG DOSYASI

ERZURUM ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BRİFİNG DOSYASI ERZURUM ÖZEL EĞİTİM MESLEK LİSESİ BRİFİNG DOSYASI İçindekiler 1. Kurum Kimlik Bilgileri... 2 2. Kurumun Genel Özellikleri... 3 3. Personel Bilgileri... 5 3.1. Öğretmen Norm Kadro Bilgileri... 5 3.2. Kurumda

Detaylı

Pansiyonun Eve Yaklaştırılması

Pansiyonun Eve Yaklaştırılması Korgan Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğü Erkek Öğrenci Pansiyonu Pansiyonun Eve Yaklaştırılması Sayfa 1 İÇİNDEKİLER Projenin Adı : 3 Projenin Tanımı : 3 Yasal Dayanak : 3 Projenin Amacı : 3 Projenin

Detaylı

NAZAR EMLAK'TAN TURGUTREİS MERKEZ'DE DENİZE 0 VİLLA REF- ŞT-0005 Muğla / Bodrum

NAZAR EMLAK'TAN TURGUTREİS MERKEZ'DE DENİZE 0 VİLLA REF- ŞT-0005 Muğla / Bodrum NAZAR EMLAK'TAN TURGUTREİS MERKEZ'DE DENİZE 0 VİLLA REF- ŞT-0005 Muğla / Bodrum Satılık - Villa 3,500,000 TL 385 m2 Muğla / Bodrum Oda Sayısı : 5 Salon Sayısı : 2 Banyo Sayısı : 4 Yapının Şekli : Yapının

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI... - 2013 Okul /Kurum Haritası I. BÖLÜM KURUMUN ADI : TOROSLAR LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ İLİ : MERSİN İLÇESİ : TOROSLAR ADRES : AKBELEN

Detaylı

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü. 2013 Yılı Hizmetiçi Eğitim Faaliyet Raporu

Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü. 2013 Yılı Hizmetiçi Eğitim Faaliyet Raporu Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü 2013 Yılı Hizmetiçi Eğitim Faaliyet Raporu Ankara-2014 2013 T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü Mesleki Gelişimi

Detaylı

SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK

SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK SİMAV BELEDİYE BAŞKANLIĞI KÜLTÜR VE SOSYAL İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ GÖREV, YETKİ, SORUMLULUK VE ÇALIŞMA ESASLARINA İLİŞKİN YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM AMAÇ, KAPSAM, HUKUKİ DAYANAK AMAÇ MADDE 1 Bu Yönetmeliğin amacı,

Detaylı

ÖĞRENCİ YURTLARI. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1

ÖĞRENCİ YURTLARI. www.yurtburs.itu.edu.tr. www.yurtburs.itu.edu.tr 1 ÖĞRENCİ YURTLARI www.yurtburs.itu.edu.tr www.yurtburs.itu.edu.tr 1 İTÜ Öğrenci Yurtlarımız Öğrenci Yurtlarımız yaklaşık 3.700 yatak kapasitesi ile öğrencilerine Gümüşsuyu ve Ayazağa yerleşkeleri içerisinde

Detaylı

BİLECİK ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU

BİLECİK ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU BİLECİK ÜNİVERSİTESİ 2011 YILI YATIRIM PROGRAMI İZLEME VE DEĞERLENDİRME RAPORU Strateji Geliştirme Dairesi Başkanlığı 2012 1. GENEL DEĞERLENDİRME 1.1. Kuruluşun Yatırımlarını Finansman Kaynakları : Üniversitemiz

Detaylı

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA

T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI. ŞANLIURFA T.C KARAKÖPRÜ KAYMAKAMLIĞI ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ BRİFİNG DOSYASI ŞANLIURFA 2015 2016 www.sfl.meb.k12.tr I.BÖLÜM a)okulun ADI : ŞANLIURFA FEN LİSESİ MÜDÜRLÜĞÜ b)adresi : ATATÜRK ORMANI YOLU KARAKÖPRÜ/ŞANLIURFA

Detaylı

Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu. Banaz Belediye Başkanlığı. 243 Gün. Liste (Mülakat Yöntemi) Banaz Belediye Başkanlığı

Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu. Banaz Belediye Başkanlığı. 243 Gün. Liste (Mülakat Yöntemi) Banaz Belediye Başkanlığı Banaz Belediye Başkanlığı Kamusal Alt Yapının Yenilenmesi-Çevre Temizliği TYP Katılımcı Sayısı 10 Banaz Belediye Başkanlığı Banaz Belediye Başkanlığı tarafından toplum yararına programlar kapsamında ilçede

Detaylı

İhale Tarihi 02 Ekim 2015 saat 14.00 tedir. (Teklifler 01 Ekim 2015 saat 17.00 ye kadar alınmaktadır.)

İhale Tarihi 02 Ekim 2015 saat 14.00 tedir. (Teklifler 01 Ekim 2015 saat 17.00 ye kadar alınmaktadır.) TASARRUF MEVDUATI SİGORTA FONU İŞTİRAKLER VE GAYRİMENKULLER DAİRESİ BAŞKANLIĞI BODRUM İLÇESİ NİN SALİH ADASI NDA TOPLAM 34.265,78 m² YÜZÖLÇÜMLÜ DENİZE CEPHELİ 3 ADET PARSEL ÜZERİNDE TRİPLEKS VİLLA İhale

Detaylı

KOCAELİ / BAŞİSKELE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI

KOCAELİ / BAŞİSKELE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI KOCAELİ / BAŞİSKELE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ 2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BRİFİNG DOSYASI 1.KURUM BİLGİLERİ KURUM ADI : BAŞİSKELE HALK EĞİTİMİ MERKEZİ KURUM KODU :970267 ADRES :SERDAR MAH. ÇOBANDEDE SOK.

Detaylı

Eklenen (-)

Eklenen (-) BÜTÇE KESİN HESAP CETVELİ Ödeneği Üstü Harcama 44.19.00.62.01 01.1.1.00.000 05 03.2 Tüketime Yönelik 0,00 28.200,00 0,00 0,00 0,00 28.200,00 26.470,34 0,00 0,00 1.729,66 0,00 44.19.00.62.01 01.1.1.00.000

Detaylı

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI

T.C. TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI TC TOROSLAR KAYMAKAMLIĞI OSMANGAZİ ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ 2012-2013 BRİFİNG DOSYASI 2012-2013 Okul /Kurum Haritası I BÖLÜM KURUMUN ADI : Osmangazi Ortaokulu Müdürlüğü İLİ : Mersin İLÇESİ : Toroslar ADRES

Detaylı

ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI

ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK İMAM HATİP ORTAOKULU BRİFİNG DOSYASI 2016-2017 1 2 3 1.BÖLÜM A- OKULUN ADI B- ADRESİ C- İLETİŞİM BİLGİLERİ D- AMAÇLARI E- SEVİYESİ F- ÖĞRENİM ŞEKLİ G- OKUTULAN YABANCI DİL H-

Detaylı

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan

ÇİÇEK APARTMANI. Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan ÇİÇEK APARTMANI Zümrüt Çıkmazı Sokak No:8 Caddebostan Bu RESİM de Hayatın Renkleri Bir Arada Sabah yürüyüşü yeşillikler içindeki Göztepe Parkında, Bir ertesi sabah 15 km lik bisiklet turu Caddebostan sahil

Detaylı

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor

Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor www.yesilpark.com.tr YENİLİKLERİN ÖNCÜSÜ YEŞİLPARK HAYATINIZI GÜZELLEŞTİRECEK Sıra Dışı Tasarım, Konfor Ayrıcalık Yeşilpark Modern de Yaşam Standartlarınız Çok Yükseklere Taşınıyor Yepyeni Bir Heyecan

Detaylı

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU

2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU 2018 YILI HAZİRAN AYI FAALİYET RAPORU VİAPORT HOUSES & SUİTES Raporda mart ayında Sitemizde yapılmış olan faaliyetlerimiz yer almakta ve planlanan faaliyetlerimiz bulunmaktadır. Tel: 0216 222 01 71 Mail:

Detaylı

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR...

YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... YAŞAM BURADA BAŞLIYOR... GÜVENLİ YAŞAM BİZİMLE BAŞLIYOR BURGÜVEN İnşaat San. ve Tic. Ltd. Şti. 2007 yılında Bursa da kurulmuştur. Büyük projelere imza atarak kurumsal kimliğine oluşturmuştur. MUTLU EDECEK

Detaylı

Sizi. davet ediyoruz... www.adatoriaogrenciyurdu.com. hayal ettiğiniz gibi bir yurtta yaşamaya. Yurdumuzun Hitap Ettiği Fakülte ve Ulaşım Bilgileri

Sizi. davet ediyoruz... www.adatoriaogrenciyurdu.com. hayal ettiğiniz gibi bir yurtta yaşamaya. Yurdumuzun Hitap Ettiği Fakülte ve Ulaşım Bilgileri Yurdumuzun Hitap Ettiği Fakülte ve Ulaşım Bilgileri Yurdumuz Sakarya Üniversitesi Esentepe Yerleşkesi çıkışında yurtlar bölgesinde olup yerleşke girişine 8 dakika yürüme mesafesindedir. Şehir merkezine

Detaylı