İbrahim ÖZKAN AKSEKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 27 OCAK PAZAR ANTALYA

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "İbrahim ÖZKAN AKSEKİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI 27 OCAK PAZAR ANTALYA"

Transkript

1 AKSEKİ İbrahim ÖZKAN 10 Mayıs 1981 tarihinde Akseki de doğdu yılında İmam Hatip Lisesini bitirip aynı yıl iş hayatına atıldı yılından itibaren serbest muhasebecilik ve mali müşavirlik bürosunda çalışmaya başladı. Halen de muhasebecilik yapmaya devam etmektedir. Siyaset hayatına 1997 yılında Fazilet Patisi ile başlayan İbrahim ÖZKAN; yılları arasında Fazilet Partisi ve Saadet Partisinde Mahalle Başkanlığı, 2008 yılında AK Parti İstanbul Beyoğlu İlçe Teşkilatında Mahalle Başkanlığı yaptı yılında AK Parti Antalya Akseki İl Genel Meclis Üyesi adayı oldu ve İl Genel Meclis Üyesi seçildi yılında AK Parti Akseki İlçe Yönetim Kurulu Asıl Üyesi ve İdari ve Mali İşler Başkanı Olarak İlçe Başkan Yardımcısı görevini üstlendi yılında Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörlüğü görevini üstlenmiş 2018 yılında İç İşleri Bakanlığının tüm koordinatörlüklerin kaldırılması kararnamesi ile koordinatörlük görevi bitmiştir. Şuanda Antalya Büyükşehir Belediyesi personeli olarak görev yapmaktadır. Evli ve iki çocuk sahibidir.

2 AKSU Halil ŞAHİN tarihinde Aksu ya bağlı Güloluk köyünde doğdu. İlkokulu Güloluk köyünde okudu. Ortaokul tahsilini Antalya Faruk Tugayoğlu Ortaokulu nda tamamladı. Liseyi ise Antalya Lisesi nde bitirdi. Gazi Üniversitesi Eczacılık Fakultesini 1982 yılında bitiren Halil Şahin, 1985 yılında Aksu da Yörükoğlu Eczanesi ni açtı. Ayrıca tarım sektöründe örtü altı kesme çiçek, muz üretimi yaptı yılında AK Parti nin kuruluş aşamasında beldede görev aldı. İki dönem Ak Parti Aksu İlçe Başkanlığı yapan Halil Şahin 2014 yılında Aksu Belediye Başkanlığına seçilmiştir. Evli ve iki çocuk babasıdır.

3 DEMRE Süleyman TOPCU 1959 Yılında Demre de doğdu. Öğrenim hayatını tamamladıktan sonra erken yaşta iş hayatına atıldı. Esnaflığa babasıyla marangozluk yaparak başlayan Süleyman TOPCU, başarılı bir iş insanı olarak ticaret hayatına akaryakıt bayiliği, kum çakıl ocağı, iş makinesi ve beton santrali işletmeciliği yaparak devam ediyor. Evli ve 3 çocuk babasıdır. Siyasete yılları arasında ANAP İlçe başkanı olarak başlamış ve 2004 yılı Mahalli seçimlerde DYP den adaylığını koyarak Belediye Başkanı seçilmiştir yılında DP olan partisiyle tekrar Belediye Başkanı seçilen Süleyman TOPCU 2014 yılı yerel yönetimler seçiminde Ak Partiden 3. Dönem Belediye Başkanı olmuştur.

4 DÖŞEMEALTI Emre AFACAN 1979 yılı Antalya Döşemealtı nda doğdu. Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Mimarlık Fakültesi Mimarlık bölümünden 2002 yılında mezun oldu. Mimarlık hayatına 2002 den bu yana Antalya Döşemealtı nda devam etmektedir. Siyasi hayatı AK Parti de 2009 yılında meclis üyeliği ile başladı yılı yerel seçimlerinde meclis üyeliği için başvuru yaptı. Evli ve iki çocuk babası olan Emre Afacan iyi derecede İngilizce ve orta derecede Almanca bilmektedir.

5 ELMALI Ümit ÖZTEKİN 1974 yılında Elmalı da doğdu yılında Elmalı İmam Hatip Lisesinden mezun oldu. Aynı yıl Eskişehir Anadolu Üniversitesi İletişim Fakültesi Sinema ve Televizyon bölümünü kazandı. 2 yıl bu bölümde İngilizce eğitim gördükten sonra okul değiştirerek İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesini bitirdi yıllarında Ziraat Bankasında memurluk yaptı. Askerlik görevini Kars Kağızman da tamamladı. Elmalı da 14 yıl serbest avukatlık yapan Öztekin 13 Mayıs 2003 yılında yapılan ilk kongrede 29 yaşında Ak Parti Elmalı İlçe Başkanı seçilerek yılları arasında ilçe başkanlığı görevini yürüttü. 31 Mart 2014 yerel seçimlerinde Elmalı Belediye Başkanı seçilerek halen görevini devam etmektedir.aynı zamanda Yağlı Güreş Düzenleyen Kentler birliği Kurucu Birlik encümen üyesi ve Akdeniz Belediyeler Birliği Encümen üyesi görevlerini sürdürmektedir. Orta seviyede İngilizce ve Arapça bilmektedir. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

6 GAZİPAŞA Adil ÇELİK 27 Nisan 1970 tarihinde, Gaziantep ilinin Yavuzeli ilçesinde öğretmen bir babanın ve ebe bir annenin 2. çocuğu olarak dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Gazipaşa Cumhuriyet İlköğretim Okulu ve Gazipaşa Lisesi nde tamamladı. Çelik 1988 yılında, Diyarbakır Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi ni kazandı. Doktor olduktan sonra sırayla Kastamonu, Bingöl ve Gazipaşa da görev yaptı. 17 yıllık hekimliğinin 14 yılını Gazipaşa daki hemşerilerine hizmet ederek geçirdi yılından bu yana Gazipaşa Belediye Başkanlığı görevini yürüten Çelik, evli ve bir çocuk babasıdır.

7 GÜNDOĞMUŞ Mehmet ÖZEREN 1964 yılında Gündoğmuş ta doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Gündoğmuş ta tamamladı yılında Dokuz Eylül Üniversitesi Demirci Eğitim Yüksek Okulunu, 1989 yılında da Eskişehir Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi İktisat bölümünü bitirdi yılında başladığı öğretmenlik mesleğinden 2008 yılında istifa ederek ayrıldı yılında AK Parti den seçildiği Gündoğmuş Belediye Başkanlığı görevine halen devam etmektedir. (2. dönem) Zirvedeki Sevda, Bizim Memleket adlı bir şiir kitabı; Dünden Bugüne Gündoğmuş adlı bir araştırma kitabı yayımlanmıştır. Evli ve Mustafa Sait, Yavuz Selim, Ali Mücahit adlarında üç çocuk babasıdır.

8 İBRADI Hatice SEKMEN İlk ve Orta okulu İbradı ilçesinde okudu. Liseyi Akseki kız meslek lisesinde bitirdi İstanbul büyükşehir belediye seçimlerinde Refah Partisi Gaziosmanpaşa gençlik kollarında görev aldı memleketi olan İbradı ya yerleşti yılında İbradı İlçesinde AK parti kurucu heyette yer aldı. 7 eylül 2002 yılında AK parti kadın kollarına atandı. 2004/2009/2014 yılları arasında Ormana beldesinde 2 dönem belediye meclis üyeliği yaptı, bir dönem ana kademe ilçe başkan yardımcılığı ve teşkilat başkanlığı görevini yürüttü. Halen İbradı ilçesi AK parti kadın kolları başkanlığını yürütmekte. Evlive 24 yaşında Marmara matematik mezunu bir kızı var.

9 KAŞ Mutlu ULUTAŞ 1978 yılında Kaş ın Aklar Köyü nde dünyaya geldi. İlkokul, Ortaokul ve Lise eğitimlerini Fethiye de tamamladı. Üniversite eğitimlerini sırasıyla; Süleyman Demirel Üniversitesi Bilgisayar Programcılığı (Önlisans), Celal Bayar Üniversitesi Fen Fakültesi Biyoloji Bölümü (Lisans), Anadolu Üniversitesi İşletme Fakültesi (Lisans) olarak tamamladı. Askerlik vazifesini kısa dönem olarak yaptı. Turizm ve tarım alanında ticari faaliyetlerini sürdürmektedir yılında yapılan Ak Parti Olağan 3. Kaş İlçe Kongresinde İlçe Yönetim Kurulu Üyeliğine seçildi. Yönetim kademesinde Dış İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak görev aldı Mahalli İdareler Seçimi, 2010 Referandumu ve 2011 Genel Seçimlerinde Seçim Koordinasyon Başkanlıkları yaptı. 11 Şubat 2012 tarihinde gerçekleştirilen 4. Olağan Kaş İlçe Kongresinde İlçe Başkanı olarak seçildi. 30 Kasım 2018 tarihinde Kaş Belediye Başkan Aday Adaylığı için görevinden ayrıldı. İngilizce ve Almanca bilen Ulutaş, evli ve 2 çocuk babasıdır.

10 KEPEZ Hakan TÜTÜNCÜ 1979 Doğumludur. Aslen Korkutelilidir. İlk, orta ve lise eğitimini Antalya da tamamladı de İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi nden mezun oldu. Antalya Barosu Avukatlarındandır. Ak Parti Gençlik Kolları Antalya Kurucu İl Başkanlığı, İl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulundu yılları arası Ak Parti Gençlik Kolları Genel Başkanlığı görevinde bulundu Yerel Seçimlerinde Kepez Belelediye Başkanlığına seçildi Yerel Seçimlerinde aynı göreve tekrar seçildi den bu yana Akdeniz Belediyeler Birliği Başkanlığını da sürdürmektedir. Evli ve 1 çocuk babasıdır.

11 KONYAALTI Gaye DOĞANOĞLU T.E.D. Ankara Koleji ve Ankara Üniversitesi DTCF İtalyan Dili ve Edebiyatı Bölümünden mezun oldu. Yüksek Lisans eğitimini İtalya Perugia Üniversitesinde yaptı. Turizm sektöründe profesyonel turist rehberliği ve üst düzey yönetici olarak uzun yıllar görev aldı. İtalyan Hükümeti tarafından İtalyan ve Türk kültürüne yaptığı başarılı katkılardan dolayı ilk kez bir Türk kadını olarak ödüllendirildi.türk ve İtalyan Cumhurbaşkanlarının onayı ile Antalya İtalya Fahri Baş Konsolosu olarak atandı.siyasi hayatında yıllarında 3 dönem Muratpaşa Belediye Meclis Üyeliği yaptı.2014 yılından itibaren Konyaaltı Belediye Meclis Üyesidir.1994 yılında itibaren T.C İçişleri Bakanlığı tarafından 47 üye ülkenin bulunduğu Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresine Türkiye yi temsil etmek üzere atandı yılları arasında 6 dönem seçilmiş Kongre Başkan Yardımcısıdır. Yerel Yönetimler Özerlik Şartının raportörü olup ve Azerbaycan, Bosna Hersek, Arnavutluk, Karadağ, Andorra ve Gürcistan gibi ülkelerin yerel demokrasileri üzerine rapor hazırlamıştır. Türkiye Belediyeler Birliği Meclis Üyesi, TOBB Antalya KGK ve AYÇOV Mütevelli Heyet üyesidir. Antalya Büyükşehir Belediyesinin iştirakçi şirketlerinden ANSET Ltd. Şti. Genel Müdürüdür. İngilizce ve İtalyanca dillerini çok iyi konuşmaktadır. KBB uzmanı Arif Doğanoğlu ile evli olup Ata ve Ece olmak üzere 2 çocuk annesidir.

12 KUMLUCA Hüsamettin ÇETİNKAYA 1963 yılı Antalya İli, Kumluca İlçesi, Sarıcasu Köyü doğumlu olup İlkokulu Sarıcasu Köyü İlkokulunda bitirdi. Ortaokulu Kumluca Lisesinin Orta Bölümünde, Liseyi ise Antalya Tarım Meslek Lisesinde tamamladı. Üniversite tahsilini Selçuk Üniversitesi Eğitim Fakültesi Matematik Bölümünde yaptıktan sonra yüksek lisansını TODAIE (Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü) Kamu Yönetimi Uzmanlık programında tamamladı. Öğretmenlik hayatı boyunca Diyarbakır ili, Dicle Lisesi Matematik öğretmenliği ve müdürlüğü, Antalya ili, Akseki İlçesi Şahinler Lisesi müdürlüğü ve matematik öğretmenliği, Antalya İli, Finike İlçesi, Cumhuriyet Lisesi Müdürlüğü ve matematik öğretmenliği ve aynı ilçede Milli Eğitim Müdürlüğü ile Kumluca Ziya Gökalp ilköğretim Okulunda matematik öğretmenliği görevlerinde bulundu. 18 Nisan 1999 yerel seçimlerinde Kumluca Belediye Başkanı seçildi ve dört dönem başkanlık görevini başarıyla yaptı yılında Avrupa İş Konseyi (EBA) tarafından Uluslararası Socrates En İyi Şehir ve En İyi Belediye Başkanı ödülüne ve 2014 yılında Avrupa Kalite Araştırmaları Kuruluşu (ESQR) tarafından belediyecilik alanında En İyi Kalite Uygulamaları ödüllerine layık görüldü. Akdeniz ve Ege bölgesinde sahil kentlerinde Ak Partiden üst üste 3 dönem seçilen tek belediye başkanı olma unvanına ve onuruna sahip oldu. Evli ve üç çocuk babası olan Hüsamettin Çetinkaya 19 yıllık görev süresince Yerel Önderlik felsefesiyle uluslararası ödüller kazanacak belediyecilik çalışmalarının yanı sıra eğitimden sağlığa, turizmden ulaşıma kadar pek çok alanda Kumluca ya büyük hizmetler sunmuştur.

13 MANAVGAT Hasan ÖZ İki dönem Manavgat Ticaret ve Sanayi Odasi meclis üyeliği görevinde bulundu. Kuyumculuk faaliyeti ile iştigal etmektedir yilinda AK Parti ye üye oldu yilinda AK Parti manavgat ilçe yönetim kurulu üyesi olarak seçildi.2014 yilinda AK Parti Manavgat ilçe başkanliği görevine atandı yılı kasım ayında kongre ile AK Parti Manavgat ilçe başkanı seçildi yılı eylül ayında gerçekleştirilen ilçe kongresinde tekrar ilçe başkanı olarak seçildi. 31 mart 2019 mahalli idariler seçimleri aday adayı süreci için ilçe başkanlığı görevimden istifa etti. Evli ve 2 çocuk babasıdır.

14 MURATPAŞA Gökcen ÖZDOĞAN ENÇ 16 Mart 1976 da doğdu. Halkla İlişkiler Uzmanı; Selçuk Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü mezunudur. Turizm ve sağlık sektöründe yönetici pozisyonlarında çalışmıştır.2004 yılında AK Parti Antalya İl Kadın Kolları kongresiyle İl Kadın Kolları Tanıtım ve Medya Başkanlığı görevine getirilmiştir. Sonrasında Teşkilat Başkanlığı na getirilen ENÇ; yılları arasında AK PARTİ Antalya İl Kadın Kolları Başkanlığı görevini yürütmüştür yıllarında AK PARTİ Genel Merkez Sivil Toplum ve Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı olarak görev almıştır ve 26. Dönemde Antalya Milletvekili olarak seçilmiştir. 24. Dönemde TBMM Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu üyesi, TBMM Anayasa Komisyonu üyesi, TBMM AK Parti Grup Yönetim Kurulu üyesi ve çeşitli TBMM Araştırma Komisyonlarında görev alan ENÇ, TBMM Türkiye-Kosta Rika Parlamentolar arası Dostluk Grubu Başkanlığı görevini yerine getirmiştir. 26. Dönemde Bayındırlık, İmar, Ulaştırma ve Turizm Komisyonu Üyesi, Kadın Erkek Fırsat Eşitliği Komisyonu Üyesi ve Türkiye - Hindistan Parlamentolar Arası Dostluk Grubu Başkanı olarak görev almıştır. Uyuşturucu madde bağımlılığı ile mücadele amacıyla TBMM Genel Kurul kararıyla 2 Kasım 2017 tarihinde kurulan Meclis Araştırma Komisyonu Başkanlığı nda sözcü olarak görev almıştır. 18 Ağustos 2018 tarihinde gerçekleştirilen AK Parti 6. Olağan Kongresi nde Merkez Karar Yürütme Kurulu üyeliğine seçilmiştir.kadem, Türk Kadınlar Konseyi ve Türk Parlamenterler Birliği üyesidir. Milletvekilliği sürecinde özellikle madde bağımlılığı konusunda çalışmalar yürütmüştür. Antalya İli ne Yeşilay, Amatem ve Çematem kazandırılması için yoğun çalışmalar gerçekleştirmiştir. Yakın tarih kitapları ve trekking ilgi alanları arasındadır. İngilizce bilen ÖZDOĞAN ENÇ, evli ve 1 çocuk annesidir.

15 SERİK SERİK Enver APUTKAN tarihinde Serik te doğdu. İlköğrenimini Yukarıkocayatak İlkokulu, Orta öğrenimini Antalya İmam Hatip Lisesinde, Yüksek öğrenimini Isparta Eğitim Enstitüsü Matematik öğretmenliği ve Anadolu Üniversitesi Tarih bölümlerinde tamamladı yılları arasında Yukarıkocayatak Köyü Muhtarlığı, yılları arasında Yukarıkocayatak Belediye Başkanlığı yaptı den bu yana Serik Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi Meclis üyeliği görevlerini yürütmektedir. Evli ve 4 çocuk babasıdır.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu.

AVNI KAHYA ARDEŞEN BELEDIYE BAŞKAN ADAYI Yılında Ardeşen de doğdu. ARDEŞEN AVNI KAHYA 07.11.1962 Yılında Ardeşen de doğdu. İlk orta öğrenimi mi Ardeşen de Liseyi Rize de tamamladı. Siyasete 1978 de Milli Türk Talebe Birliği ile başladı, 1994 yılında Refah Partisinde Teşkilat

Detaylı

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır.

AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. AKYAKA ERGÜDER TOPTAŞ 1981 Kars Akyaka Doğumludur. İlk ve orta öğrenimini Akyaka da tamamlamıştır. Ticaretle uğraşmaktadır. Evli ve 3 Çocuk Babasıdır. ARPAÇAY ERÇETİN ALTAY 1964 Kars Arpaçay Doğumludur.

Detaylı

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ

BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ BARODA GELİŞİM GRUBU ADAYLARI BARO BAŞKAN ADAYIMIZ AV.BİLGİN YEŞİLBOĞAZ 1968 yılında Mersin de doğdu. İlkokulu Mersin Kurtuluş İlkokulu nda, ortaokulu ve liseyi Mersin Gazi Lisesinde okudu.1989 yılında

Detaylı

KÜRŞAT ATILGAN ÖMER ÇELĐK AKP

KÜRŞAT ATILGAN ÖMER ÇELĐK AKP KÜRŞAT ATILGAN Kürşat Atılgan, 27 Ağustos 1956 tarihinde Osmaniye'nin Kadirli ilçesinde doğdu. Babasının adı Mehmet Hakkı, annesinin adı Medine'dir. Hava Pilot Tuğgeneral; 1976 yılında Hava Harp Okulu'ndan

Detaylı

26 NİSAN 2012 TARİHLİ PERFORMANS TAKİP SINAVI 10. SINIFLAR 6 PUAN TÜRÜ ORTALAMASINA GÖRE OKUL BAŞARILARI S.N. İLÇE OKUL ADI ORTALAMA 381,751 2

26 NİSAN 2012 TARİHLİ PERFORMANS TAKİP SINAVI 10. SINIFLAR 6 PUAN TÜRÜ ORTALAMASINA GÖRE OKUL BAŞARILARI S.N. İLÇE OKUL ADI ORTALAMA 381,751 2 1 Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 381,751 2 Konyaaltı ÖZEL TOROS AKDENİZ FEN LİSESİ 365,798 3 Muratpaşa Adem-Tolunay Anadolu Lisesi 346,092 4 Muratpaşa ÖZEL ENVAR FEN LİSESİ 344,812 5 Muratpaşa ÖZEL

Detaylı

Toplam. 2 Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 88 27.22 5.71 7.07 25.80. 11 Muratpaşa Antalya Anadolu Lisesi 179 21.18 6.27 12.56 19.

Toplam. 2 Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 88 27.22 5.71 7.07 25.80. 11 Muratpaşa Antalya Anadolu Lisesi 179 21.18 6.27 12.56 19. MATEMATİK DERSİ NET SAYILARINA GÖRE OKUL SIRASI Kurum Adı : Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü - Ortaöğretim (1239082) Sınav Türü : PTS / PERFORMANS TAKİP SINAVI Sınav Açıklaması : Performans Takip Sınavı

Detaylı

HABİP AŞAN BEYTÜŞŞEBAP İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞIRNAK / MERKEZ

HABİP AŞAN BEYTÜŞŞEBAP İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ŞIRNAK / MERKEZ BEYTÜŞŞEBAP İLÇE HABİP AŞAN 1975 YILINDA BEYTÜŞŞEBAP İLÇESİNDE DOĞMUŞTUR. İLAHİYAT FAKÜLTESİ MEZUNUDUR. 1994 YILINDAN BERİ (25 YIL )VE İLÇE MÜFTÜLÜĞÜNDE GÖREV YAPMAKTADIR. ŞIRNAK İLİ GENELİNDE BİR ÇOK

Detaylı

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı,

Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini Özel Tarhan Koleji'nde tamamladı, AHMET BAHA ÖĞÜTKEN 24.DÖNEM İSTANBUL MİLLETVEKİLİ TEŞKİLAT BAŞKAN YARDIMCISI 1961'de İstanbul, Fatih te doğdu, Şebinkarahisar lı bir baba ve Rumeli göçmeni bir annenin oğlu, İlk, orta ve lise öğrenimini

Detaylı

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI

ÖZGEÇMİŞ ŞUBE BAŞKANI ŞUBE BAŞKANI 1955 yılında İstanbul Fatih de doğdum. İlk öğrenimimi Levent, orta öğrenimimi Gültepe de tamamladıktan sonra Gültepe Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümünü 1973-1974 yılında bitirdim. İki

Detaylı

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri

İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri İMO 45. Dönem Yetkili Kurulları Özgeçmişleri Yönetim Kurulu Cemal Gökçe (Yönetim Kurulu Başkanı) Ağrı da doğdu. Liseden sonra öğretmen okulunu bitirdi. Devlet Mühendislik Mimarlık Akademisi nden inşaat

Detaylı

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi)

Kasım KUTLU. Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU Kasım Kutlu Genel Müdür (Makine Mühendisi) Kasım KUTLU, 01.03.1957 tarihinde Rize, Güneysu da doğdu. 1982 yılında Çukurova Üniversitesi Mühendislik Fakültesi nde Makine Mühendisliği bölümünden

Detaylı

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN

PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun olduktan (1972) sonra bir süre aynı bölümde kütüphane memurluğu yaptı (1974-1978). 1976 da Türk

Detaylı

Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı

Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı Alaaddin TOSUN İl Müftü Yardımcısı 04/05/1962 yılında samsun İli Havza İlçesinde doğdu.ilkokulu ilçesinde bitirdi.imam Hatip Lisesini Çorum İlinde tamamladı.1984-1989 yıllarında İzmir Dokuz Eylül Üniversitesini

Detaylı

Toplam. 2 Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 87 6.46 2.99 0.54 5.72. 10 Muratpaşa Adem-Tolunay Anadolu Lisesi 146 4.45 3.56 1.99 3.

Toplam. 2 Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 87 6.46 2.99 0.54 5.72. 10 Muratpaşa Adem-Tolunay Anadolu Lisesi 146 4.45 3.56 1.99 3. FİZİK DERSİ NET SAYILARINA GÖRE OKUL SIRASI Kurum Adı : Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü - Ortaöğretim (1239082) Sınav Türü : PTS / PERFORMANS TAKİP SINAVI Sınav Açıklaması : Performans Takip Sınavı L2

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI İÇİN AYRILAN YURTDIŞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖNLİSANS VE LİSANS PROGRAMLARI İÇİN AYRILAN YURTDIŞI YATAY GEÇİŞ KONTENJANLARI SINIF 2 SINIF 3 SINIF 4 SINIF 5 2014-2015 eğitim öğretim yılı Güz yarıyılında Akdeniz Üniversitesi diploma programlarına yatay geçiş ile uluslararası öğrenci alınacak olup, Yükseköğretim Kurulu tarafından

Detaylı

Hüseyin Girenes Fen 78 471.290490.21519. Hasan Çolak 180 416.030472.145117 Anadolu Lisesi ANTALYA ALANYA. A. Fevzi Alaettinoğlu 210 382.406401.

Hüseyin Girenes Fen 78 471.290490.21519. Hasan Çolak 180 416.030472.145117 Anadolu Lisesi ANTALYA ALANYA. A. Fevzi Alaettinoğlu 210 382.406401. ANTALYA İLİNDE BULUNAN ANADOLU LİSELERİ TABAN PUANLARI İl Adı İlçe Adı Kontenjan Kont Taban Tavan Yüzdelik Adı Sayı Puan Puan Dilim ANTALYA AKSEKİ Akseki 120 372.140407.088231 Hüseyin Girenes Fen 78 471.290490.21519

Detaylı

H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ

H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ H.VAHİT OKUMUŞER ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK İL MÜDÜRÜ 1954 yılında Kütahya ili Tavşanlı ilçesinde doğdu. İlk, orta ve Lise eğitimini Tavşanlı da tamamladı. 1977 yılında A.D.M.M.A İnşaat Mühendisliği Bölümünü

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Taban Puanları

Akdeniz Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban ve tavan puanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversite

Detaylı

(İl Milli Eğitim Müdürlüğü) ANTALYA VALİLİĞİ ATAMA / YERDEĞİŞTİRME ONAY LİSTESİ CAFER KAVAK ÇİĞDEM BAŞAK CEYHAN KARA. Fakültesi (Buca) Müzik Eğitimi

(İl Milli Eğitim Müdürlüğü) ANTALYA VALİLİĞİ ATAMA / YERDEĞİŞTİRME ONAY LİSTESİ CAFER KAVAK ÇİĞDEM BAŞAK CEYHAN KARA. Fakültesi (Buca) Müzik Eğitimi T.C. ANTALYA VALİLİĞİ (İl Milli Eğitim Müdürlüğü) ATAMA / YERDEĞİŞTİRME ONAY LİSTESİ 1 31691197434 AHMET Ondokuz Mayıs Üniversitesi KAVAK Eğitim Fakültesi Coğrafya Yavuz Selim (969922)Antalya Ticaret Borsası

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ SON 5 YIL EN DÜŞÜK PUANLAR Fakülte / Yüksekokullar / Meslek Yüksekokulları En Küçük En Küçük Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği MF-3 475,84818 MF-3 451,90389 MF-3 449,49584 Diş

Detaylı

HARCAMALARIN %'LİK DAĞILIMI

HARCAMALARIN %'LİK DAĞILIMI 05.06.2015 2013 2014 DEĞİŞİM BÜTÇE TOPLAMI 1.374.417.547,00 1.578.286.317,00 %14,83 ÜCRETLER 950.082.864,00 1.052.355.622,00 %10,76 KAMU PERSONELİ SAĞLIK 629,00 2.427,00 %285,85 KAMU PERSONELİ İLAÇ 243,00

Detaylı

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya

13 Nisan 2012, Majesty Mirage Park Resort Hotel, Antalya Dr. Mehmet ÖZDEMİR Hacettepe Üniversitesi Sosyal ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyoloji bölümünü 1973 yılında bitirdi. Aynı üniversitede Siyaset, Kültür ve Edebiyat Sosyolojisi dallarında yüksek lisans

Detaylı

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ

ŞİRKET VE ŞİRKETİN İLİŞKİLİ TARAFLARI İLE İLİŞKİSİNİN NİTELİĞİ VE ÖNEMLİLİK DÜZEYİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK Bursa Çimento Fabrikası A.Ş. de Yönetim Kurulu Başkanı, Çemtaş Çelik Makina A.Ş. de Yönetim Kurulu

Detaylı

GAYRİMENKULÜN ENERJİSİ 2018 RAPORU 1 ŞUBAT 2019

GAYRİMENKULÜN ENERJİSİ 2018 RAPORU 1 ŞUBAT 2019 GAYRİMENKULÜN ENERJİSİ 2018 RAPORU 1 ŞUBAT 2019 GEÇİŞ HAREKETLERİ İKİNCİ EL KONUTA TAŞINMA 2018 DE ARTTI 132.899 121.407 2017 2018 66.531 60.922 %9 -%8 Yeni Konuta Taşınma İkinci El Konuta Taşınma Antalya,

Detaylı

Ardahan'lıyum 30 yıldır İstanbul/Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim.

Ardahan'lıyum 30 yıldır İstanbul/Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim. Ardahan'lıyum 30 yıldır İstanbul/Gaziosmanpaşa ilçesinde ikamet etmekteyim. Evli ve 3 çocuk annesiyim. İlköğrenimimi Ardahan'ın Göle ilçesinde, lise öğrenimimi ise İstanbul'un Eyüp ilçesinde tamamladım.

Detaylı

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti

Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Süleyman Demirel Hayatını Kaybetti Türkiye Cumhuriyeti nin 9. Cumhurbaşkanı, 40 yılı aşkın siyasi hayatında kendi deyimiyle altı kez gittiği başbakanlığa yedi kez gelen parti lideri, Devlet Su İşleri nin

Detaylı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı

Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri. Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı Kendi Kaleminden öğretmen özgeçmişleri Muharrem NAZLI TD ve Edebiyatı/ Müdür Başyardımcısı 1974 Amasya Taşova da doğdu. İlköğrenimini Şeyhli köyünde, ortaöğrenimimi Samsun Ladik İlçesi Şıhlı nahiyesinde,

Detaylı

Antalya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar

Antalya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar On5yirmi5.com Antalya TEOG boş kontenjanlar Teog taban puanlar 2015-2016 yılı Antalya Teog hangi liselerde boş kontenjan var, e-okul için taban puanları, toplam kontenjları ve TEOG okul türleri işte bu

Detaylı

Toplam. 7 Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 119 23.27 4.90 1.83 22.05. 12 Muratpaşa Antalya Anadolu Lisesi 231 21.98 5.31 2.71 20.

Toplam. 7 Döşemealtı Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 119 23.27 4.90 1.83 22.05. 12 Muratpaşa Antalya Anadolu Lisesi 231 21.98 5.31 2.71 20. TÜRK EDEBİYATI DERSİ NET SAYILARINA GÖRE OKUL SIRASI Kurum Adı : Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü - Ortaöğretim (1239082) Sınav Türü : PTS / PERFORMANS TAKİP SINAVI Sınav Açıklaması : Performans Takip

Detaylı

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Çankaya Mahallesi Ada 2 Parselde İmar Planı Değişikliği

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Çankaya Mahallesi Ada 2 Parselde İmar Planı Değişikliği T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Yılı 2018 Toplantı Ayı 08 / AĞUSTOS Toplantı Tarihi ve Günü 01-08-2018 / Çarşamba İlgili Müdürlük KENTSEL TASARIM MÜDÜRLÜĞÜ Karar No 2 5 6 Evrakın Özü Çankaya

Detaylı

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002

HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 HKMO B ü l t e n i Haziran 2002 1954 yılında Denizli-Acıpayam'da doğdu, 1979 yılında Yıldız Teknik Üniversitesi Harita ve Kadastro Mühendisliği bölümünü bitirdi. 1987 yılı HKMO İzmir Şubesi kurucu üyesi,

Detaylı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı

2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA OKUL BİRİNCİLİĞİ KONTENJANINDAN YERLEŞENLER Hazırlayan: Burak KILANÇ, Tercih Bülteni TV Programı Akademik Danışmanı 2009 ÖSYS'de LİSANS PROGRAMLARINA BİRİNCİLİĞİ NDAN LER TÜRÜ LİSANS PROGRAMI EK LA EK DİL 1 Amerikan Kültürü ve Edebiyatı EGE ÜNİVERSİTESİ 2 1 1 1 4921 DİL 1 İngiliz Dili ve Edebiyatı BOĞAZİÇİ ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri

T.C. GEBZE KAYMAKAMLIĞI Gebze Anadolu Lisesi Müdürlüğü 2010 Mezunlarımız ve Üniversite Yerleşme Bilgileri 1 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL TIP FAKÜLTESİ İSTANBUL TIP 2 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ MARMARA ÜNİVERSİTESİ (İSTANBUL) TIP FAKÜLTESİ 3 ÖĞRENCİ ÖĞRENCİ ULUDAĞ ÜNİVERSİTESİ (BURSA) TIP FAKÜLTESİ 4

Detaylı

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu.

ABDULLAH UÇMAN PROF. DR. İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. PROF. DR. ABDULLAH UÇMAN İstanbul Üniversitesi, Edebiyat Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü nden mezun oldu. 1976 da Türk Dili ve Edebiyatı Ansiklopedisi nin yayın kurulunda görev aldı. 1981 de doktorasını

Detaylı

9 Muratpaşa Antalya Anadolu Lisesi

9 Muratpaşa Antalya Anadolu Lisesi PUAN BAZINDA OKUL BAŞARILARI (YGS-4 SIRALI) Kurum Adı : Antalya İl Milli Eğitim Müdürlüğü - Ortaöğretim (1239082) Sınav Türü : PTS / PERFORMANS TAKİP SINAVI Sınav Açıklaması : Performans Takip Sınavı L2

Detaylı

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ

YÜRÜTTÜĞÜ GÖREVLER / AYRILMA NEDENLERİ : ERGÜN KAĞITÇIBAŞI : BURSA DOĞUM TARİHİ : 01 / 01 / 1934 ÖĞRENİM DURUMU : İSTANBUL ÜNİVERSİTESİ HUKUK İşletmeleri A.Ş., Ares Çimento A.Ş., Tunçkül Çimento A.Ş. ve Bursa Beton A.Ş. nde Yönetim Kurulu Başkanı

Detaylı

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MAT-FEN EĞİTİM KURUMLARI YERLEŞTİRME SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2007-2008-2009 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 30 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 155 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK

Detaylı

2015 YILINDA EĞİTİME ALINACAK MALİ HİZMETLER UZMANLARININ LİSTESİ ( 23 Şubat - 27 Mart 2015 )

2015 YILINDA EĞİTİME ALINACAK MALİ HİZMETLER UZMANLARININ LİSTESİ ( 23 Şubat - 27 Mart 2015 ) 2015 YILINDA EĞİTİME ALINACAK MALİ HİZMETLER UZMANLARININ LİSTESİ ( 23 Şubat - 27 Mart 2015 ) KURUM ADI Kontenjan sayısı 1. Grup (A) 1. Grup (B) 2. Grup 3. Grup 4. Grup 5. Grup TÜRKİYE BÜYÜK MİLLET MECLİSİ

Detaylı

2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2014-LYS) SONUÇLARI. 27 Haziran 2014

2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2014-LYS) SONUÇLARI. 27 Haziran 2014 2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI (2014-LYS) SONUÇLARI 27 Haziran 2014 2014-LİSANS YERLEŞTİRME SINAVLARI SAYISAL BİLGİLER 2014-LYS ADAY BİLGİLERİ YGS sonrası herhangi bir LYS ye girmeye hak kazanan aday

Detaylı

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE

YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE. Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE YEREL YÖNETİMLERDE STRATEJİK PLAN ve UYGULAMA ÖRNEKLİ PERFORMANS ESASLI BÜTÇE Dr. Ali İhsan ÖZEROĞLU Hatice KÖSE İstanbul, 2014 İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... 13 YEREL YÖNETİMLER EVRENSEL BİLDİRGESİ... 15 GİRİŞ...

Detaylı

Universite 2011-Programın Adı Puan Türü Ok.1.TabanOk.1.Tavan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Bolu) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği

Universite 2011-Programın Adı Puan Türü Ok.1.TabanOk.1.Tavan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Bolu) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği Universite 2011-Programın Adı Puan Türü Ok.1.TabanOk.1.Tavan Abant İzzet Baysal Üniversitesi (Bolu) Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği YGS-1 362,307 364,626 Abant İzzet Baysal Üniversitesi

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU

EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2018-2019 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI UYGUN GÖRÜLEN ÖNLİSANS VE LİSANS KURUMİÇİ YATAY GEÇİŞ KONTENJAN TABLOSU 2. Sınıf Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 0 3 Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz

Detaylı

CHP milletvekili adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı toplantı Konca Garden tesislerinde yapıldı.

CHP milletvekili adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı toplantı Konca Garden tesislerinde yapıldı. CHP Milletvekili Adaylarını Tanıttı CHP milletvekili adaylarının tanıtıldığı kahvaltılı toplantı Konca Garden tesislerinde yapıldı. Kahvaltıya yerel basının yanı sıra CHP'den milletvekili adayları M. Akif

Detaylı

Devletin Şefleri Cumhurbaşkanları

Devletin Şefleri Cumhurbaşkanları Devletin Şefleri Cumhurbaşkanları Cumhuriyetin kuruluşu Anadolu insanının iman, namus, bağımsızlık, özgürlük, vatan ve millete sevgi ile bağlılığının inancı ve iradesi ile kendisine önderlik yapan Mustafa

Detaylı

S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER. Sayısı (Her Bölüm İçin)

S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER. Sayısı (Her Bölüm İçin) S.NO ANLAŞMALI ÜNİVERSİTELER 1 4 ADIYAMAN AFYON KOCATEPE AĞRI İBRAHİM ÇEÇEN AKDENİZ BÖLÜMLER Türk Dili Edebiyatı İ.Ö, İşletme, İşletme İ.Ö, İktisat, İktisat İ.Ö, Siyaset Bilimi Ve Kamu Yönetimi, Siyaset

Detaylı

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ!

27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayis 2016 HAZİRAN 2016 SAYI:1 YENİ MISAD YÖNETİM KURULU SEÇİLDİ! 27 Mayıs 2016 tarihinde düzenlenen MISAD Genel Kurul Toplantısı sektör aktörlerini bir araya getirdi... TEŞEKKÜRLER MİSAD Yönetim Kurulu

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 16 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP FAKÜLTESİ (İNGİLİZCE) 19 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP FAKÜLTESİ 125 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 236 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ 10 ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Erciyes Üniversitesi Taban Puanları

Erciyes Üniversitesi Taban Puanları 2012-201 Üniversitesi Taban Puanları 2012-201 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversit

Detaylı

ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARİHLİ 12. SINIFLAR PERFORMANS TAKİP SINAVI PUAN TÜRLERİNE GÖRE İLÇE SIRALAMALARI

ANTALYA İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ TARİHLİ 12. SINIFLAR PERFORMANS TAKİP SINAVI PUAN TÜRLERİNE GÖRE İLÇE SIRALAMALARI PUAN TÜRLERİNE GÖRE İLÇE SIRALAMALARI PUAN ORTALAMASI YGS -1 PUAN TÜRÜ YGS -2 PUAN TÜRÜ YGS -3 PUAN TÜRÜ YGS -4 PUAN TÜRÜ YGS -5 PUAN TÜRÜ YGS -6 PUAN TÜRÜ Sıra İlçe Adı ORTALAMA Sıra İlçe Adı YGS-1 Sıra

Detaylı

Tanımı. Çalışma Alanları

Tanımı. Çalışma Alanları Tanımı Türk gençliğinin fizîken ve ruhen sağlıklı bir şekilde gelişimini sağlayan, sporu kitlelere yayan ve sevdiren, Türk sporunun ve sporcusunun uluslar arası alanlarda başarılı olmasını sağlayan, aynı

Detaylı

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ

TÜRK NÖROŞİRÜRJİ DERNEĞİ NÖROŞİRÜRJİ UZMANLIĞINDA 40. YIL PLAKET ve TEŞEKKÜR BELGESİ ALAN ÜYEMİZ Prof. Dr. Aydın PAŞAOĞLU 1948 yılında doğdu. 1973 de İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi nden mezun oldu. Aynı yıl Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Nöroşirürji Anabilim Dalında asistanlığa başladı.

Detaylı

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer

Prof. Dr. Ayşe Bora Tokçaer Prof. Dr. Ersin Tan 1959 yılında Ankara da doğmuştur. İlk, orta ve lise öğrenimini TED Ankara Kolejinde yaptıktan sonra Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesine girmiş ve 1982 yılında mezun olmuştur. 1982-1984

Detaylı

Anadolu Üniversitesi Taban Puanları

Anadolu Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 Üniversitesi Taban Puanları 2012-2013 yılı yerleştirme sonuçlarına göre Üniversitesi nin Lisans, Meslek Yüksekokulu ve Önlisans programları taban puanları, kontenjanları 4 YILLIK BÖLÜMLER Üniversit

Detaylı

YILLARI YERLEŞTI RME I STATI STI KLERI

YILLARI YERLEŞTI RME I STATI STI KLERI 2009-2015 YILLARI YERLEŞTI RME I STATI STI KLERI NİHAT KÖSE ~ 1 ~ SON YEDİ YILIN ÖSYM YERLEŞTİRME İSTATİSTİKLERİ VE SONUÇLARI 2009 2010 2011 2012 2013 2014 2015 Öğrenci oranı S. Y Öğrenci oranı S.Y Öğrenci

Detaylı

2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf. Yurt Dışı 5.yy. Yurt İçi 3. yy. Yurt Dışı 9.yy. Yurt Dışı 3.yy. Yurt İçi 7. yy. Yurt İçi 5. yy. Yurt İçi 9.

2. Sınıf 3. Sınıf 4. Sınıf 5. Sınıf. Yurt Dışı 5.yy. Yurt İçi 3. yy. Yurt Dışı 9.yy. Yurt Dışı 3.yy. Yurt İçi 7. yy. Yurt İçi 5. yy. Yurt İçi 9. Adalet Meslek Yüksekokulu Adalet 2 YGS-3 3 1 Adalet Meslek Yüksekokulu Ceza İnfaz ve Güvenlik Hizmetleri 2 YGS-5 2 1 Atatürk Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği (Almanca) 4 DİL-1 2 1 2 1 Atatürk Eğitim

Detaylı

2018-YKS Kılavuzunda Yer Alan Üniversitemiz Önlisans Programlarının 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanlarla Yerleşen Adayın Başarı Sırası

2018-YKS Kılavuzunda Yer Alan Üniversitemiz Önlisans Programlarının 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanlarla Yerleşen Adayın Başarı Sırası 2018-YKS Kılavuzunda Yer Alan Üniversitemiz Önlisans Programlarının 2015, 2016, 2017 Yıllarında En Küçük Puanlarla Yerleşen Adayın Başarı Sırası 2018 2017 2016 2015 SIRASI* PUAN TÜRÜ SIRASI* PUAN TÜRÜ

Detaylı

2000-ÖSYS YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ KODLARI, MİNİMUM PUANLARI VE KAYIT KODLARI

2000-ÖSYS YÜKSEKÖĞRETİM PROGRAMLARININ KODLARI, MİNİMUM PUANLARI VE KAYIT KODLARI YÜKSEKÖĞRETİM LİSANS PROGRAMLARI ABANT İZZET BAYSAL ÜNİ. (BOLU) Bolu Sağlık Yüksekokulu 1011012 Hemşirelik SAY 166.365 10101 1011029 Fen Bilgisi Öğretmenliği SAY 183.585 10102 1013043 Fen Bilgisi Öğr.

Detaylı

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding

BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding BURCU GERİŞ, Başkan Yardımcısı ve CFO, TAV Havalimanları Holding Burcu Geriş 1999 da Boğaziçi Üniversitesi İşletme bölümünden mezun oldu. London Business School ve Columbia Business School dan MBA derecesi

Detaylı

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%)

TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım. TBMM MİLLETVEKİLLERİ Partilere göre dağılım YEREL YÖNETİMLER KADIN ORANI (%) TBMM MİLLETVEKİLLERİ Cinsiyete göre dağılım SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450 8 1.8

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 00062 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP (İNGİLİZCE) 00033 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) TIP 00125 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP 00230 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP 00077 ANKARA ÜNİVERSİTESİ TIP 00011 ANKARA ÜNİVERSİTESİ

Detaylı

Çevre 2 Tıbbı Doküman ve Sekreterlik 2 Tıbbi Laboratuvar 2 Antrenörlük Eğitimi 2

Çevre 2 Tıbbı Doküman ve Sekreterlik 2 Tıbbi Laboratuvar 2 Antrenörlük Eğitimi 2 Üniversite Önlisans/Lisans Y. Lisans Doktora Anlaşma Yapılan Üniversiteler ve Bölümleri Öğrenci Sayısı Öğretim Üyesi Sayısı Fakülte/Yüksekokul/Enstitü Bölüm Makine Mobilya Dekorasyon Teknik Bilimler Meslek

Detaylı

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2010 LYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ

MATFEN EĞİTİM KURUMLARI 2010 LYS SONUÇLARINA GÖRE ÜNİVERSİTEYE YERLEŞEN ÖĞRENCİLERİMİZ 2010 YILI ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ'Nİ KAZANANLAR 1 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ 9 ORTA DOĞU TEKNİK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) ELEKTRİK-ELEKTRONİK MÜHENDİSLİĞİ

Detaylı

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü

Puan Kont Yerleşen 2013 Min 2013 Yerleştirme Türü DEVLET ve VAKIF (ÖZEL) ÜNİVERSİTELERİN 2013 TABAN PUANLARI KONTENJAN YERLEŞEN SAYILARI ve 2013-2014 ÜCRETLERİ İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL VAKIF (ÖZEL) Programın Programın Adı ve Meslek Yüksekokulu

Detaylı

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası

Öğrenmek İstiyorum Kampanyası Öğrenmek İstiyorum Kampanyası TRABZON DA KAMPANYAYA İLGİ ARTIYOR sağlık üreme sağlığı bilgilerinin girmesine yönelik olarak başlanan Öğrenmek İstiyorum Kampanyası kapsamında Trabzon da ilgi gün geçtikçe

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. TABLO ÜNİVERSİTE Tür ŞEHİR FAKÜLTE/YÜKSOKUL PROGRAM ADI AÇIKLAMA DİL 4 ÇUKUROVA ÜNİVERSİTESİ Devlet ADANA Ziraat Fak. Bahçe Bitkileri MF-2 280,446 255,689 47 192.000 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA

Detaylı

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. 2015 YILI FAALİYETLERİNİN GÖRÜŞÜLECEĞİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISINDA GELECEK DÖNEM İÇİN YÖNETİM KURULU ÜYE ADAYLARIMIZ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR. Adı Soyadı Görevi Mesleği Son 5 Yılda Ortaklıkta Üstlendiği

Detaylı

2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI

2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI 2011-ÖSYS YERLEŞTİRME PUANI EN YÜKSEK 100 ADAYIN YERLEŞTİRİLDİKLERİ YÜKSEKÖĞRETİM ROGRAMLARI 2011-ÖSYS sonuçlarına göre yerleştirme puanı en yüksek 100 adayın, puan türlerine göre yerleştirildikleri yükseköğretim

Detaylı

2011 KADIN İSTATİSTİKLERİ

2011 KADIN İSTATİSTİKLERİ 2011 İSTATİSTİKLERİ PARLAMENTO SEÇİM YILI PARLAMENTODAKİ MİLLETVEKİLİ MİLLETVEKİLİ İÇİNDEKİ PAY ( ) 1935 395 18 4.6 1943 435 16 3.7 1950 487 3 0.6 1957 610 8 1.3 1965 450 8 1.8 1973 450 6 1.3 1991 450

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 KOÇ ÜNİVERSİTESİ Vakıf İSTANBUL İnsani Bilimler ve Edebiyat Fak. Arkeoloji ve Sanat Tarihi İNG TS-1 449,145 446,594 8 3.550 4 ANADOLU ÜNİVERSİTESİ Devlet ESKİŞEHİR İletişim Bilimleri Fak. Basın ve Yayın

Detaylı

AKADEMİK YILI EK KONTENJAN SAYILARI

AKADEMİK YILI EK KONTENJAN SAYILARI 2016-2017 AKADEMİK YILI EK KONTENJAN SAYILARI Puan Min. Mak. Boş DİŞ HEKİMLİĞİ FAKÜLTESİ Türü Puan Puan Kontenjan Diş Hekimliği MF-3 433,492 449,361 0 Diş Hekimliği (%100 Burslu) MF-3 468,077 488,285 0

Detaylı

Sayıştay. Haber Bülteni. 2 Nevzat Altan 3. Daire. 3 Ali Osman Güçlü Sayıştay. 4 Bekir Aydınlı Sayıştay. Taykan Ataman 5. Daire Başkanlığına Seçildi

Sayıştay. Haber Bülteni. 2 Nevzat Altan 3. Daire. 3 Ali Osman Güçlü Sayıştay. 4 Bekir Aydınlı Sayıştay. Taykan Ataman 5. Daire Başkanlığına Seçildi Temmuz 2010 Yıl: 14 Sayı: 164 Bu Sayıda 1 Taykan Ataman 5. Daire Başkanlığına Seçildi 2 Nevzat Altan 3. Daire Başkanlığına Seçildi İbrahim Kandemir Sayıştay 3 Ali Osman Güçlü Sayıştay Ömer Zengin Sayıştay

Detaylı

İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER

İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER III İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ... I İÇİNDEKİLER... III I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER A. YEREL YÖNETİMLER... 3 İl Özel İdareleri... 3 Belediyeler... 3 Büyükşehir Belediyeleri... 4 Köy İdareleri... 4 Mahalle Muhtarlıkları...

Detaylı

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL

ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL ÖZEL ABC İLKOKULU VE ORTAOKULU 2014-2015 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI İŞ VE ETKİNLİK TAKVİMİ EYLÜL 01 EYLÜL 2014 Sene başı Öğretmenler Kurulu Toplantısı 08 EYLÜL 2014 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı Uyum Haftası

Detaylı

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞLERDE BAŞVURU YAPILABİLECEK EŞDEĞER BÖLÜMLER ve KONTENJANLAR

AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞLERDE BAŞVURU YAPILABİLECEK EŞDEĞER BÖLÜMLER ve KONTENJANLAR AKDENİZ ÜNİVERSİTESİ 2016-2017 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI KURUM İÇİ YATAY GEÇİŞLERDE BAŞVURU YAPILABİLECEK EŞDEĞER BÖLÜMLER ve KONTENJANLAR Fakülte Adı Bölüm Yatay Geçişi Kabul Edilecek Bölümler

Detaylı

2005-2009 Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Birliği projelerinden

2005-2009 Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğü Avrupa Birliği projelerinden Özcan BÜYÜKGENÇ Karabük Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Karabük Kent Konseyi Başkanı KİŞİSEL BİLGİLER Medeni durum: Evli ve 2 çocuk babası Doğum Tarihi ve Yeri: 18.04.1975 Karabük Nüfusa

Detaylı

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız.

Tercih yaparken mutlaka ÖSYM Kılavuzunu esas alınız. 4 HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Fen Fak. Aktüerya Bilimleri MF-1 411,216 337,320 72 66.100 4 ANKARA ÜNİVERSİTESİ Devlet ANKARA Fen Fak. Astronomi ve Uzay Bilimleri MF-1 241,591 197,251 72 315.000

Detaylı

ANTALYA İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI

ANTALYA İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI ANTALYA İLİNDEKİ HER BİR LİSENİN 2016 YGS ORTALAMA, PUAN, SIRA BİLGİSİ VE İL - TÜRKİYE SIRALAMALARI ANTALYA ADAY SAYILARI TEMEL YGS PUANLARI FEN BİLİMLERİ TÜRKÇE SOSYAL BİLİMLER MATEMATİK YGS'ye Giren

Detaylı

Lisans Toplam Açıköğretim Önlisans Programları Örgün Öğretim Tablo 3 / A _B Önlisans Toplam

Lisans Toplam Açıköğretim Önlisans Programları Örgün Öğretim Tablo 3 / A _B Önlisans Toplam ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ 2014-2015 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI ÖSYM YERLEŞTİRME BİLGİLERİ Program Seviyesi Program Türü Kontenjan Yerleşen Tercih Oranı Açıköğretim 5638 5638 100 Lisans Programları Tablo 4 Örgün Öğretim

Detaylı

Sayfa1. Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Endüstriyel Tasarım Mühendisliği. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler

Sayfa1. Moleküler Biyoloji ve Genetik (İngilizce) Endüstriyel Tasarım Mühendisliği. Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Okul Numarası 346 Üniversite Adı BOĞAZİÇİ Program Adı (İngilizce) 367 BOĞAZİÇİ İktisat (İngilizce) 309 BOĞAZİÇİ Tarih (İngilizce) 465 BOĞAZİÇİ Turizm İşletmeciliği (İngilizce) 494 BOĞAZİÇİ Matematik (İngilizce)

Detaylı

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ

GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ GAZİ EĞİTİM FAKÜLTESİ 5.sınıf İLKÖĞRETİM MATEMATİK ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SINIF ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 FEN BİLGİSİ ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 SOSYAL BİLGİLER ÖĞRETMENLİĞİ 1 1 1 MÜZİK ÖĞRETMENLİĞİ

Detaylı

PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU

PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU PROGRAM, PUAN TÜRÜ, KONTENJAN, BAŞARI SIRASI, EN KÜÇÜK PUAN VE ÖĞRENİM ÜCRETİ TABLOSU Program Adı Öğrenim Süresi Puan Türü 2017-2018 Kontenjanları 2016 ÖSYS 0,12 Başarı Sırası 2016 ÖSYS En Küçük Puan Öğrenim

Detaylı

UniversiteTuru FakulteYuksekOkulAdi ProgramAdi PuanTuru TabanPuanKontenjanOgretimTuruOgretimTuru BasariSirasi Ankara Üniversitesi Devlet Dil ve Tarih

UniversiteTuru FakulteYuksekOkulAdi ProgramAdi PuanTuru TabanPuanKontenjanOgretimTuruOgretimTuru BasariSirasi Ankara Üniversitesi Devlet Dil ve Tarih UniversiteAdi UniversiteTuru FakulteYuksekOkulAdi ProgramAdi PuanTuru TabanPuanKontenjanOgretimTuruOgretimTuru BasariSirasi Ankara Üniversitesi Devlet Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Alman Dili ve Edebiyatı

Detaylı

2013-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar

2013-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre En Büyük ve En Küçük Puanlar 2013-DGS Ek Yerleştirme Sonuçlarına Göre ve En Küçük lar 100110018 ABANT İZZET BAYSAL ÜNİVERSİTESİ (BOLU) Eğitim Fakültesi Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Öğretmenliği SAY 2 2 267,28332 274,13663 100110115

Detaylı

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar No 304 Evrakın Özü İmar Planı Değişikliği Karar Tarihi

T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI. Karar No 304 Evrakın Özü İmar Planı Değişikliği Karar Tarihi T.C. KEPEZ BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Yılı 2018 Toplantı Ayı 10/EKİM Toplantı Tarihi ve Günü 01-10-2018 / Pazartesi İlgili Müdürlük K E N T S E L T A S A R IM M Ü D Ü R L Ü Ğ Ü Karar No 304 Evrakın

Detaylı

Prof. Dr. Celal GÖLE

Prof. Dr. Celal GÖLE Prof. Dr. Celal GÖLE gole@politics.ankara.edu.tr 1948 yılında Amerika Birleşik Devletleri'nde doğmuş, orta öğrenimini TED Ankara Koleji nde tamamladıktan sonra 1969 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden

Detaylı

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER

YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELER Tarık Volkan Cengen 93 1976 yılında İstanbul da doğdu. 1986-1993 yılları arasında İstanbul Lisesi nde okudu. 1998 yılında İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü nden makina mühendisi

Detaylı

PROGRAM KODU (1) ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE PROGRAM ADI (2) ÖĞR. SÜRE (3) PUAN TÜRÜ (4) GENEL KONT. (5) VE EN KÜÇÜK AÇIKLAMAL PUAN (7)

PROGRAM KODU (1) ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE PROGRAM ADI (2) ÖĞR. SÜRE (3) PUAN TÜRÜ (4) GENEL KONT. (5) VE EN KÜÇÜK AÇIKLAMAL PUAN (7) PROGRAM KODU (1) ÜNİVERSİTE ADI FAKÜLTE PROGRAM ADI (2) ÖĞR. SÜRE (3) PUAN TÜRÜ (4) GENEL KONT. (5) ÖZEL KOŞUL 2014 ÖSYS VE EN KÜÇÜK AÇIKLAMAL PUAN (7) AR (6) 207010351 İPEK ÜNİVERSİTESİ (ANKARA) Sinema

Detaylı

AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI

AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI 2017-2018 AKADEMİK YILI (GELEN ÖĞRENCİ) FARABİ KONTENJANLARI Üniversitemiz, belirlemiş olduğu kontenjana göre üniversitelerden gelen başvuruları sınıf bazında genel akademik ortalamaya göre değerlendirmektedir.

Detaylı

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora

Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Doktora. Alan kodu Derece Yükseköğretim Kurumu Toplam. Yüksek Lisans. Doktora ÖD: i ADALET MESLEK YÜKSEKOKULU / 10.0 alet Bafra Meslek okulu / / 11.3 Bilgisayar Programcılığı 04. Muhasebe ve Vergi Uygulamaları ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI MESLEK YÜKSEKOKULU / / 11.3 Bilgisayar Programcılığı

Detaylı

HKMO Bülteni Mayıs 2004

HKMO Bülteni Mayıs 2004 HKMO Bülteni Mayıs 2004 1953 yılında Adapazarı'nda doğdu. 1977 yılında İstanbul Teknik Üniversitesinden mezun oldu. Tapu ve Kadastro Genel Müdti(lüQü'nde Başmüfettiş olarak görev yapmaktadır. HKMO Ankara

Detaylı

Ek-Kontenjan Puan, Kontenjan, Ücret ve Burslar

Ek-Kontenjan Puan, Kontenjan, Ücret ve Burslar 2018-2019 Ek-Kontenjan, Kontenjan, ve Burslar Program Adı Türü Diş Hekimliği Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesi (li) SAY 382,93905 4 66.000 -- Eğitim Fakültesi Arapça Öğretmenliği (%50 Burslu) DİL -- 41

Detaylı

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLAN KARARLARININ 6360 SAYILI BÜYÜKŞEHİR KANUNU KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ

ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLAN KARARLARININ 6360 SAYILI BÜYÜKŞEHİR KANUNU KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ ANTALYA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ PLAN KARARLARININ 6360 SAYILI BÜYÜKŞEHİR KANUNU KAPSAMINDA DEĞERLENDİRİLMESİ Levent HANSU (Şehir Y.Plancı) Gazi Üniversitesi, Fen Bilimleri Enstitüsü, Şehir ve Bölge Planlama

Detaylı

II-5 5436 SAYILI KANUNLA İHDAS EDİLEN İÇ DENETÇİ KADROLARINDAN (720) ADEDİNİN SINIF VE DERECELERİNİN DEĞİŞTİRİLEREK KAMU KURUMLARINA TAHSİS EDİLMESİ

II-5 5436 SAYILI KANUNLA İHDAS EDİLEN İÇ DENETÇİ KADROLARINDAN (720) ADEDİNİN SINIF VE DERECELERİNİN DEĞİŞTİRİLEREK KAMU KURUMLARINA TAHSİS EDİLMESİ II-5 5436 SAYILI KANUNLA İHDAS EDİLEN İÇ DENETÇİ KADROLARINDAN (720) ADEDİNİN SINIF VE DERECELERİNİN DEĞİŞTİRİLEREK KAMU KURUMLARINA TAHSİS EDİLMESİ HAKKINDA KARAR 5436 SAYILI KANUNLA İHDAS EDİLEN İÇ DENETÇİ

Detaylı

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ

YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ YEDİTEPE ÜNİVERSİTESİNİN 2017 ÖSYS MERKEZİ YERLEŞTİRME SİSTEMİNE GÖRE ÖĞRENCİ ALAN PROGRAMLARININ PUAN TÜRLERİ MF Matematik Sınavı (LYS-1) : 11 Haziran 2017 Pazar, Saat:10:00, Tek Oturum: 135 dakika Matematik

Detaylı

Konya Şubesinin 4. Dönem yönetim. başkanlık yapmıştır.evli ve üç çocuk babasıdır.

Konya Şubesinin 4. Dönem yönetim. başkanlık yapmıştır.evli ve üç çocuk babasıdır. Hüseyin ŞAHİN (Başkan) 1955 yılında Konya'da doğdu. 1977 yılında Konya DMMA'dan mezun oldu.toprak iskan, Konya Sanat Okulu, Meslek Yüksek Okulu, Kayseri Yapı Sanat Lisesinde meslek dersi öğretmenlikleri

Detaylı

2008 ÖSS ALAN HARİTASI / SAYISAL

2008 ÖSS ALAN HARİTASI / SAYISAL 2008 ÖSS ALAN HARİTASI / SAYISAL PUAN TÜRÜ SAY 1 TOPLAM : 23 SÖZ 1 EA 1 ALAN İÇİ OLARAK SEÇEBİLECEĞİNİZ LER Acil Yardım ve Afet Yönetimi Aktüerya Beslenme ve Diyetetik Bilgi Teknolojileri Bilgisayar Öğretmenliği

Detaylı

6. Bölüm. İdarî Yapı. Dünden Bugüne Antalya

6. Bölüm. İdarî Yapı. Dünden Bugüne Antalya 6. Bölüm İdarî Yapı 233 234 A L T I N C I Yat Limanı ve Kaleiçi - 2007 nın 5747 Sayılı Kanundan Önceki 14 İlçe İdari Haritası 235 A L T I N C I 236 A L T I N C I nın 5747 Sayılı Kanundan Sonraki 19 İlçe

Detaylı