Hangi Banka Kaç Eleman Alacak?

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Hangi Banka Kaç Eleman Alacak?"

Transkript

1 On5yirmi5.com Hangi Banka Kaç Eleman Alacak? İşsizliğin giderek arttığı şu günlerde bankalardan güzel bir haber geldi yılı pek çok banka kadrosuna yeni elemanlar katacak... Yayın Tarihi : 20 Aralık 2009 Pazar (oluşturma : 2/4/2016) Geçtiğimiz yıllarda yaşanan yoğun şube açılışları ve personel ihtiyacı krizin etkisiyle 2009 yılında hız kesmişti yılında ise piyasalardaki iyileşmelere paralel olarak şube açılışları ve personel ihtiyaçlarının artacağı öngörülüyor da 13 banka 400 civarında şube açıp yaklaşık 10 bin kişiye iş imkanı sağlayacak. Fakat diğer bankaların da, henüz netleşmediği için açıklamadıkları şube sayıları ve istihdam rakamları hesaba katıldığında bankaların 2010 yılında bin civarında istihdam yaratacağı tahmin ediliyor. Bankacılık sağladığı kariyer imkanlarıyla her dönem yeni mezunlar açısından popülerliğini koruyor. Bankalar da ağırlıklı olarak yeni mezunları tercih ediyor ve çoğunlukla üniversite mezunu, insan ilişkilerinde başarılı, takım çalışmasına yatkın, analitik düşünceye sahip kişileri arıyor şube açacak. İş Bankası nın 15 i yurtdışında olmak üzere, toplam şubesi ve çalışanı bulunuyor yılı Kasım sonu itibarıyla 59 şube açılışı yapan, yıl sonuna kadar 5-6 şube açılışı daha yapmayı planlayan banka, 2009 yılında krize rağmen kişiyi bünyesine kattı. İş Bankası 2010 yılında ise şube daha açacak ve bu doğrultuda (sayısı henüz kesin olmayan) personel alımı yapacak.

2 İşe alım süreci - Tüm alımlar sınavla yapılıyor, sınavlara başvuru koşulları ise alım yapılacak pozisyona göre değişiyor. 30 yaşını doldurmamış ve üniversitelerin 4 yıllık bölümlerinden mezun olmak (açılan pozisyona göre farklı bölümlerden alım yapılıyor) temel koşullar. Bunun yanı sıra müfettiş yardımcılığı ve uzman yardımcılığı sınavlarına başvuruda bulunmak isteyen adayların iyi derecede yabancı dil bilgisine sahip olmaları bekleniyor. İşe alınan adaylar, görev yerlerinde fiilen çalışmaya başlamadan önce bir temel eğitime katılıyor kişi istihdam edecek Ziraat Bankası, şubesi ve personeli ile hizmet veriyor yılında servis görevlisi, uzman yardımcısı ve müfettiş yardımcısı unvanları başta olmak üzere toplam personel alımı gerçekleştiren banka, içinde bulunduğumuz Aralık ayı içerisinde yeni personeli daha bünyesine katacak ve böylece 2009 yılı için hedefledikleri kişilik istihdam sayısına ulaşmış olacak. Ziraat Bankası, 2010 yılı içinde ise açılacak yeni şubeleri de göz önüne alındığında kişilik daha personel alımı yapmayı planlıyor. İşe alım süreci; Banka, yeni alımlarda üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren bölümlerinden mezun, yüksek rekabet ortamında çalışabilecek, gelişime ve değişime açık, teknolojiyi iyi kullanabilen, ayrıca aranılan pozisyona göre İngilizce veya diğer bir yabancı dil bilgisine sahip adayları tercih edecek.

3 1.200 kişiyi işe alacak Yapı Kredi, 844 şubesi ve 17 bin çalışanı ile hizmet veriyor. Geçtiğimiz yıl hızlı şubeleşme stratejileri sonucu Türkiye de bir rekora imza atarak 185 yeni şubeyi hizmete açtıklarını söyleyen Yapı Kredi İnsan Kaynakları ndan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cihangir Kavuncu, "Son 18 aylık sürece baktığımızda 240 yeni şube açtığımızı görüyoruz. Bu orta büyüklükteki bir banka kadar genişlediğimiz anlamına geliyor" diyor yılında Türkiye ekonomisinin yüzde 3-3,5 düzeyinde büyüyeceğini öngördüklerini, Yapı Kredi olarak bu oranın üzerinde bir büyüme hedeflediklerini söyleyen Kavuncu: "Büyümenin itici güçlerinden birinin yeni açacağımız şubeler olacağını düşünüyoruz. Bu çerçevede 2010 yılı içinde 60 yeni şube açma planımız var. İstihdam da bu büyümeye paralel olarak artacak." Yapı Kredi, 2010 yılında kişiyi daha bünyesine katmayı hedefliyor. İşe alım süreci - Adaylarda aranan ilk özellik, üniversite mezunu olmaları. Deneyimsiz alımlarda 28 yaşını aşmamış, lisans mezunu ve tercihen yabancı dil bilen, erkek adaylar için askerliğini tamamlamış ve/veya en az 2 yıl tecil hakkı olan, uzun soluklu çalışabilecek genç yetenekler tercih ediliyor. Bununla birlikte banka, pozisyona bağlı olarak toplu alım planlaması da yapabiliyor. İşe alınan adaylar yoğun bir eğitim döneminden geçiyor. Ekim 2009 da açılan Bankacılık Akademisi bünyesinde bankaya katılacaklar için pozisyonlarına göre 30 ila 40 gün arasında değişen eğitim programları mevcut.

4 İlk etapta kişi alacak Halkbank, 7 si yurtdışında 667 şube ve kişilik personeliyle hizmet veriyor da kişiyi istihdam eden Halkbank, 2010 yılında başta İstanbul olmak üzere, büyük şehirlerde ve hizmet birimlerinin olmadığı yerlerde şube açarak ilk etapta kişiye daha istihdam sağlamayı planlıyor, fakat bu sayı ihtiyaca göre daha da artabilecek. İşe alım süreci - İşe alımlar için öncelikle yazılı sınav yapılıyor. Yazılı sınavda başarılı olan adaylar daha sonra mülakata alınıyorlar ve burada da başarılı olanlar Halkbank ailesine katılıyor. İşe alım sürecinin tamamlanmasının hemen ardından oryantasyon içerikli, 5 gün süreli bir eğitim programına dahil ediliyor. Bunu 20 iş günü süreli işbaşı eğitimleri ve Temel Bankacılık Sertifikasyonu izliyor. E-öğrenme eğitimleri, seçmeli eğitimler, konferans ve seminerler ve işbaşı eğitimleri ile desteklenen sınıf içi kariyer eğitimlerinin toplam süresi, atandıkları pozisyona bağlı olarak 25 ila 50 gün arasında değişiyor kişiyi işe alacak Finansbank, Türkiye de 461 şubesi ve 10 bini aşkın personeliyle hizmet veriyor. Finansbank 2010 yılında yaklaşık 50 şube açıp, hem şubelerde hem de genel müdürlük birimlerinde istihdam etmek üzere civarında kişiyi istihdam etmeyi planlıyor. İşe alım süreci - Müfettiş yardımcısı, MT, yetkili yardımcısı, gişe, çağrı merkezi gibi giriş pozisyonlarına yönelik alımları gazete ve internet ilanlarıyla duyurarak toplu alımlar yapılıyor. İşe alımlarda, pozisyonlara göre değişmekle birlikte, genel yetenek testi, yabancı dil testi ve yetkinlik envanteri kullanılıyor. Ağırlıklı olarak yeni mezunları istihdam edecek olan banka, müşteri odaklı, ekip çalışmasına yatkın, ticari bilince sahip, analitik düşünme ve problem çözme yeteneği gelişmiş kişileri bünyesine katacak. Banka, tüm çalışanlarına yoğun bir eğitim veriyor. Son 5 yılda ortalama 9 adam/günlük bir eğitim hacmi gerçekleştiren Finansbank, e-öğrenme faaliyetlerine de ağırlık veriyor.

5 50 şube açacak DenizBank ın 12 si yurtdışında olmak üzere 442 şubesi ve çalışanı var yılında 50 şube açmayı ve çalışan sayılarını kişiye ulaştırmayı planladıklarını söyleyen DenizBank Yönetim Hizmetleri Grubu Genel Müdür Yardımcısı Tanju Kaya, yıl sonunda hedefledikleri sayıya ulaşacaklarını söylüyor. Bankanın 2010 hedefi ise 50 şube açıp çalışan sayısını e çıkarmak. Kaya, "DenizBank olarak büyüme hedeflerimizi aynen koruduk, yıl içerisinde 30 yeni şubemiz faaliyete başladı, 20 şubemizi de yıl sonuna kadar faaliyete başlatacağız yılı için de büyüme hedeflerimiz aynı iddiasını koruyacak" diyor. İşe alım süreci - Genel yetenek sınavı, kişilik envanteri ve yetkinlik bazlı mülakat süreçleri sonrasında pozisyonlara bağlı olarak lise mezunu ya da üniversite mezunu adaylardan toplu alımlar yapılıyor. Kaya, "Bu süreçte Tarım Bankacılığı gibi özellikli pozisyonlarımız için akademik bilgiye de önem verdiğimizden, bu pozisyondaki tüm çalışanlarımızın Ziraat Fakültesi mezunu olması sektörde bizi farklılaştırmıştır" diyor. Bankada yeni göreve başlayan tüm çalışanlara öncelikle e-learning yoluyla oryantasyon eğitimi veriliyor. 150 kişiyi istihdam edecek ING Bank ın Türkiye genelinde 354 şubesi ve çalışanı var yılında şube açılışı öngörmeyen banka, 2010 yılında 150 kişiyi bünyesine katacak. İşe alım süreci - İşe alım sürecinde adaylar belli sınavlara alınıyor. Örneğin üç yıl ve altı deneyimi olan tüm adaylar genel yetenek sınavına giriyor. Bu sınava ek olarak müdür altı kadrolarda kişilik envanteri uygulanıyor. Sınavı geçen tüm adaylara yetkinlik bazlı İK ve işkolu mülakatları yapılıyor. Banka, deneyimsiz olarak göreve başlayanlar, görev alınan pozisyona göre farklılık gösteren çeşitli sınıf, işbaşı ve e-eğitimlere katılıyorlar. 15 şube açacak Şekerbank ın 256 şubesi ve çalışanı var. Banka 2010 yılında 15 e yakın şube açılışı ve 100-

6 150 kişilik istihdam hedefliyor. Şekerbank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Zuhal Ulutürk, "Özellikle Anadolu daki şubelerimiz yerel davranabilme yetkinliğine sahip insan kaynağı profiliyle küçük işletmeler, mikro, zirai ve KOBİ segmentlerinde 56 yıllık bilgi birikimi ile hizmete devam ediyor. Yeni açılacak şubelerimiz de aynı konseptte hizmet verecekler. İnsan kaynakları ihtiyaçlarımızı öncelikle banka içinden karşılıyoruz ancak Anadolu da ağırlıklı olarak açacağımız yeni şubelerimiz için kısıtlı sayıda olsa da yöresel istihdam imkanı sağlayacağız" diyor. İşe alım süreci - Deneyimsiz işe alımlarda aday pozisyona uzman adayı, müşteri temsilcisi, müfettiş yardımcısı, gişe yetkilisi/memur pozisyonlarında başlıyor. İlgili pozisyona yapılan başvurunun ardından adaylar toplu olarak yapılan merkezi sınava davet ediliyor kişiyi işe alacak Anadolubank ın 86 şubesi ve çalışanı var. Geçen yıl şube açmayı hedefleyen banka, 2009 da 12 şube açarak bu hedefe ulaştı. Banka önümüzdeki yıl da büyümeye devam edecek yılının ekonomik konjoktör açısından zor bir yıl olacağını düşünen banka, şube açıp kişiyi istihdam etmeyi planlıyor. İşe alım süreci - işe alımlarda tercih edilen eleman profili pazarlama ya da pazarlamaya yatkın adaylar. İşe alınan yeni mezun adaylara 3 haftalık temel bankacılık eğitimi veriliyor. Personel sayısını yüzde 20 artıracak ABank ın Türkiye genelinde 46 şubesi ve yaklaşık çalışanı var yılını büyüme değil, mevcut personelini koruma yılı olarak tanımlayan ABank, 2010 için arasında perakendeye yönelik şube açmayı ve personel sayısını buna paralel olarak yüzde 20 nin üzerinde artırmayı hedefliyor. İşe alım süreci - İşe alım için her yıl MT alımı yapılıyor, amaç yöneticileri içeriden yetiştirmek. Süreç, sınava katılım ve sonrasında mülakat aşaması ve 2 aylık bir eğitimle sonuçlanıyor. MT olarak yeni mezun personel alımı yapıldığında işbaşı eğitiminden önce belirli bir süre sınıf eğitimi veriliyor. Sektörde 170 bin kişi çalışıyor Türkiye Bankalar Birliği nin verilerine göre Türkiye de Temmuz-Eylül 2009 döneminde faaliyet gösteren banka sayısı 49. Bunlardan 32 si mevduat bankası, 13 ü kalkınma ve yatırım bankası ve 4 ü de katılım bankası yılının üçüncü çeyreğinde mevduat bankaları ile kalkınma ve yatırım bankalarının toplam şube sayısı son bir yılda 351, Ekim-Aralık 2008 dönemine göre ise 105 artarak e ulaştı. Toplam çalışan sayısı ise Satış ve pazarlama kadroları artacak

7 Sunduğu kariyer ve gelişim olanaklarıyla her dönem yıldızı parlayan bir sektör olan bankacılıkta, bu yıl alımlar şube açılışlarına paralel olarak en çok satış, pazarlama ve operasyon kadrolarında olacak. Yapı Kredi İnsan Kaynakları ndan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cihangir Kavuncu, satış ve kontrol/teftiş fonksiyonlarının gündemdeki yerini koruyacağını, şube açılışlarının hız kestiği bu dönemde gelecek yıllara yatırım amaçlı "Yönetici Adayı" programlarının gündemde üst sıralarda yer alacağını söylüyor. Turkish Bank yetkilileri ise 2010 yılında bankacılık sektörünün azalan kárlılığını kredileri arttırarak muhafaza etmeye çalışacağından, bu yıl ticari, işletme bankacılığı ve bireysel pazarlama personel ihtiyacının artacağı, bu alanların ön plana çıkacağı görüşünde. 12 şube açacak Eurobank Tekfen, 42 şubesi ve 720 çalışanı ile hizmet veriyor yılında yeni şube açılışlarını perakende şube ağırlıklı olarak planlayan ve 4 yeni perakende şube açılışı hedefleyen banka, bu hedefini Aralık 2009 içinde tamamlayarak, yıl sonunda 46 şubeye ulaşmayı hedefliyor. Eurobank Tekfen, Kasım 2009 da toplam 154 kişiyi işe aldı, yıl sonu itibariyle ise çalışan sayısını 760 a çıkarmayı hedefliyor yılında 12 yeni perakende / ticari şube açmayı planlayan banka, 230 kişiyi işe alacak. Şubelerde satış kadrolarına yapılacak alımlar 2010 yılında daha ağırlık kazanıyor. Gerek ticari bankacılık, gerek işletme bankacılığı gerek bireysel bankacılık segmentlerinde mevcut ve yeni şubelerin satış kadrolarının genişletilmesi hedefleniyor. İşe alım süreci - Adaylar, insan kaynakları işe alım bölümü yetkilileri ile personel ihtiyacı olan şube/bölüm yöneticilerinin katıldığı görüşmelere davet ediliyor, banka deneyimi olmayan adayların seçiminde, mülakat haricinde, genel yetenek sınavları ve pozisyonun gerekliliğine göre İngilizce sınavı da yapılıyor şube açacak T-Bank ın, 25 şubesi ve 470 çalışanı var. Bankanın 2010 yılı hedefi şubeye ulaşmak. Şubeler, kurumsal, KOBİ ve perakende işkolunu içine alan karma yapıda, ortalamada 12 çalışana sahip şubeler olacak. İşe alım süreci - Adaylar işe alım sürecinde yetenek ve becerilerinin değerlendirildiği, mesleki kişilik envanterlerinin yapıldığı, yapılandırılmış mülakatları kapsayan kademeli bir süreçten geçiriliyor. Bankacılık deneyimi olmayanlar için temel bankacılık ve işbaşı eğitimlerinden oluşan bir oryantasyon süreci var. Ancak, bankada işe alımların büyük bir bölümünü deneyimli bankacılar oluşturuyor. 5 şube açacak

8 Turkish Bank ın 25 şubesi ve 272 personeli var yılında şube açılışı yapmayan banka 2010 yılında 5 şube açıp 35 kişiyi işe almayı planlıyor. İşe alım süreci - Adaylar başvurularını internet üzerinden yapabiliyor. Banka, ticari bankacılık pazarlama kadrolarında görev yapacak ve ileride de şube müdürlüğü potansiyeline sahip dinamik, yaratıcı, takım çalışmasına yatkın kişileri tercih ediyor. Personel eğitimlerinde genellikle banka içi deneyimli insan kaynağı, Türkiye Bankalar Birliği ve banka dışı diğer eğitim kurumları devreye giriyor. Bu dökümanı orjinal adreste göster Hangi Banka Kaç Eleman Alacak?

Bankacı Olmak İsteyenlere Fırsat!

Bankacı Olmak İsteyenlere Fırsat! On5yirmi5.com Bankacı Olmak İsteyenlere Fırsat! Hedefiniz bankacı olmaksa bu yılı iyi değerlendirin!bankalar yıl sonuna kadar 7 bin kişiyi işe alacak... Yayın Tarihi : 1 Ekim 2010 Cuma (oluşturma : 10/11/2015)

Detaylı

Çağrı Merkezi İstatistikleri Aralık 2011

Çağrı Merkezi İstatistikleri Aralık 2011 Çağrı Merkezi İstatistikleri Aralık 2011 Rapor Kodu: DT23 Ocak 2012 Çağrı Merkezleri İstatistikleri 1,2,3 Aralık 2011 Açıklama: Çağrı merkezi hizmetleri ve bu hizmetlerin kullanılmasına ilişkin istatistiki

Detaylı

102 Bin Kişiye Yeni İş Müjdesi

102 Bin Kişiye Yeni İş Müjdesi On5yirmi5.com 102 Bin Kişiye Yeni İş Müjdesi 148 şirketi kapsayan 2010 İstihdam Araştırması, işsizlerin yüzünü güldürecek bir sonucu da ortaya çıkardı. Yayın Tarihi : 1 Şubat 2010 Pazartesi (oluşturma

Detaylı

TİCARİ bilimler fakültesi

TİCARİ bilimler fakültesi Sütlüce YERLEŞKESİ TİCARİ bilimler fakültesi BANKACILIK VE FİNANS (İngİlİzce DESTEKLİ) İKTİSAT (TÜRKÇE/İNGİLİZCE) İŞLETME (TÜRKÇE/İNGİLİZCE) MUHASEBE VE DENETİM SİYASET BİLİMİ VE ULUSLARARASI İLİŞKİLER

Detaylı

Adana da 1100 Kişi İşe Alınacak

Adana da 1100 Kişi İşe Alınacak On5yirmi5.com Adana da 1100 Kişi İşe Alınacak Adana da istihdam edilmek üzere toplam 1100 kişi aranıyor. Yayın Bu perakende stanbul dan dönemde Tarihi : 1 Eylül geliyor. yaplyor. en 2016 çok Perşembe Adana

Detaylı

4500 Stajyer Aranıyor!

4500 Stajyer Aranıyor! On5yirmi5.com 4500 Stajyer Aranıyor! İşte İnsan'ın araştırmasına katılan 44 şirket, 2011'de toplam 4 bin 500 stajyer kabul edeceğini açıkladı. İşte o şirketler... Yayın Tarihi : 28 Şubat 2011 Pazartesi

Detaylı

izmirmba: Farklı düşün!

izmirmba: Farklı düşün! İZMİR ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ İŞLETME YÜKSEK LİSANS PROGRAMI izmirmba: Farklı düşün! şirketlerin işini iyi bilen yöneticilere ihtiyacı artıyor. Oysa hem büyük şirketler hem de kobiler beklentilerini

Detaylı

Halkbank Genel Müdürü Hüseyin Aydın: Zor zamanlarda, doğru stratejilerle büyümeyi sürdürdük

Halkbank Genel Müdürü Hüseyin Aydın: Zor zamanlarda, doğru stratejilerle büyümeyi sürdürdük Halkbank Genel Müdürü Hüseyin Aydın: Zor zamanlarda, doğru stratejilerle büyümeyi sürdürdük 2008 yılsonunda 2007 ye göre toplam aktiflerde %27, mevduatta %30,6 lık artış elde ederek sektörün üzerinde büyüme

Detaylı

ULUSLARARASI FİNANS UZMANI

ULUSLARARASI FİNANS UZMANI TANIM Bankalar ve diğer mali kuruluşlar ile işletmelerin uluslar arası finansal hareketlerini planlama, uygulama ve kontrol işlemlerini yapma bilgi ve becerisine sahip kişidir. A-GÖREVLER Uluslararası

Detaylı

1. Stratejik Yol Haritası Hazırlanarak Yararlanılabilecek Destekler

1. Stratejik Yol Haritası Hazırlanarak Yararlanılabilecek Destekler KOSGEB Yeni Kredi Protokollerini Hayata Geçirdi Ahmet KARAYİĞİT Ülkemizde KOBİ lere yönelik destek veren en büyük kuruluş, T.C. Sanayi ve Ticaret Bakanlığı na bağlı olarak faaliyet gösteren Küçük ve Orta

Detaylı

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM?

BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? BU KADAR YÖNETİCİYİ NASIL BULURUM? Yetenek Seçimi ve Gelişiminde Teknosa Uygulaması HR Dergi Seçme Yerleştirme Zirvesi 21 Eylül 2012 Asena YALINIZ İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı İçindekiler Teknosa

Detaylı

Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı

Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı BASIN BÜLTENİ Eğitim sektöründe eleman ihtiyacı arttı Okulların açılmasıyla birlikte öğrencilerin maratonu başladı, eğitim sektöründe istihdam yaz başından itibaren hareketlendi. Yenibiris.com Haziran-Temmuz-Ağustos

Detaylı

Müfettiş Yardımcısı İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM AT. cv.isbank.com.tr

Müfettiş Yardımcısı İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM AT. cv.isbank.com.tr İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM AT. Müfettiş Yardımcısı Bankamız bilgi sistemleri ve bankacılık süreçlerinin, Genel Müdürlük bölümlerinin, yurt içi, yurt dışı şubelerinin, yönetimini kontrol ettiği iştiraki

Detaylı

Bir e-eğitim Markası Nasıl Yenilendi?

Bir e-eğitim Markası Nasıl Yenilendi? Bir e-eğitim Markası Nasıl Yenilendi? ŞekerAkademik d i 20 Mart 2012 Şekerbank Şekerbank, 1953 yılında şeker pancarı üreticisinin finansal ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla Pancar Kooperatifleri Bankası

Detaylı

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ. İlan Bilgileri

Başvuru yapmak için TIKLAYINIZ. İlan Bilgileri Şube: Acıbadem Hst. Taksim İlan Adı: Endoskopi Hemşiresi Acıbadem Sağlık Grubu bünyesinde Acıbadem Taksim Hastaanemizde görevlendirilmek üzere; - Hemşirelik Lisans ya da Sağlık Meslek Lisesi mezunu, -

Detaylı

İŞLETME FAKÜLTESİ TARİHÇEMİZ

İŞLETME FAKÜLTESİ TARİHÇEMİZ İŞLETME FAKÜLTESİ TARİHÇEMİZ İşletme Fakültesi; 1992 yılında, Ege ve çevre bölgelerin alanında uluslararası tanınırlığa sahip, İngilizce eğitim veren yüksek öğretim kurumu ihtiyacını karşılamak amacıyla

Detaylı

Bankacılık Programı na katıl.

Bankacılık Programı na katıl. . Üniversite veya yüksek okuldan 2013 yılında mezun olduysan, Bankacılık sektörünü kendine uygun görüyorsan, Kurumsal hayatın gereklerini yerine getirmeye hazırsan, bankademi Bankacılık Programı na katıl.

Detaylı

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları. Eylül 2018

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları. Eylül 2018 Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları Eylül 2018 Rapor Kodu:DT13 Kasım 2018 İçindekiler Sayfa No. Banka Sayısı.... i İstihdam.. i Cinsiyet ve Eğitim Durumuna Göre Çalışan Sayısı.. ii Şube

Detaylı

EKONOMİ POLİTİKALARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI Mart 2013, No: 53

EKONOMİ POLİTİKALARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI Mart 2013, No: 53 EKONOMİ POLİTİKALARI GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI Mart 2013, No: 53 i Bu sayıda; 2013 Şubat ayı enflasyonu, 2012 Aralık Ayı Finansal Kesim Dışındaki Firmaların Net Döviz Pozisyonu, 2012 İşgücü ve İstihdam

Detaylı

İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GİRİŞİMCİLİK BÖLÜMÜ

İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ GİRİŞİMCİLİK BÖLÜMÜ İŞLETME VE YÖNETİM BİLİMLERİ FAKÜLTESİ NEDEN GİRİŞİMCİLİK? Girişimcilik geleceğin mesleği olacak Gelişmekte olan ekonomilerde mevcut işletmelerde çalışmak kadar kendi işini kurmak da önemli olmaya başlıyor

Detaylı

Çağrı Merkezi İstatistikleri. Aralık 2018

Çağrı Merkezi İstatistikleri. Aralık 2018 Çağrı Merkezi İstatistikleri Aralık 2018 Rapor Kodu:DT23 Ocak 2019 (Toplulaştırılmış, 25 banka) A. Çağrı Merkezi Çalışan Sayısı Yarı zamanlı Dış aramalara Dış aramalara i Dış aramalara Dış aramalara Dış

Detaylı

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum.

Firmanızın hedeflerine ulaşarak, gelişmesine ve kazancını arttırmasına katkıda bulunabilme fırsatını bana sağlarsanız çok memnun olurum. Müge Dalgıç İletişim Bilgileri E-Posta : mugenurdalgic@gmail.com Adres Bilgileri : Türkiye - İstanbul(Asya) - Kadıköy - Göztepe Ev Telefonu : 90 (216) 567 82 23 Cep Telefonu : 90 (541) 890 86 92 Kişisel

Detaylı

Memur olmak isteyenlere müjde. İşte memurluk şartları..

Memur olmak isteyenlere müjde. İşte memurluk şartları.. On5yirmi5.com Memur olmak isteyenlere müjde. İşte memurluk şartları.. FETÖ darbe girişimi sonrası binlerce memur açığa alınmış ve boşalan koltuklara ilişkin alımlar başladı. Halkbank, Sayıştay, Devlet

Detaylı

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları. Haziran 2018

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları. Haziran 2018 Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları Haziran 2018 Rapor Kodu:DT13 Temmuz 2018 İçindekiler Sayfa No. Banka Sayısı.... i İstihdam.. i Cinsiyet ve Eğitim Durumuna Göre Çalışan Sayısı.. ii

Detaylı

Engelli Vatandaşlara Sunulan Bankacılık Hizmetleri İstatistikleri Haziran 2013

Engelli Vatandaşlara Sunulan Bankacılık Hizmetleri İstatistikleri Haziran 2013 Engelli Vatandaşlara Sunulan Bankacılık Hizmetleri İstatistikleri Haziran 2013 Rapor Kodu: YT09 Ağustos 2013 Engelli Vatandaşlara Sunulan Bankacılık Hizmetleri İstatistikleri 1 Haziran 2013 Engelli vatandaşlara

Detaylı

İş Arayanlar İçin Büyük Fırsat!

İş Arayanlar İçin Büyük Fırsat! On5yirmi5.com İş Arayanlar İçin Büyük Fırsat! İş arayanlar, işini değiştirmek isteyenler, bu yıl büyük şirketler, 110 binin üzerinde eleman alımı yapacak. Belki de hayallerinizin işi bu listede... Yayın

Detaylı

MIN ALIS. Veri Bilimci Veri Mühendisi Veri Mimarı Bize Katıl. BANKACILIĞIN GELECEĞİ BURADA. cv.isbank.com.tr

MIN ALIS. Veri Bilimci Veri Mühendisi Veri Mimarı Bize Katıl. BANKACILIĞIN GELECEĞİ BURADA. cv.isbank.com.tr BANKACILIĞIN GELECEĞİ BURADA Veri Bilimci Veri Mühendisi Veri Mimarı Bize Katıl. Bankamız uygulamalarında ve projelerinde görevlendirilecek çalışma arkadaşları arıyoruz. MIN ALIS Alım sürecinin ilk aşaması

Detaylı

TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK ÖZEL BANKASINDA* İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM ATMAYA HAZIR MISINIZ?

TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK ÖZEL BANKASINDA* İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM ATMAYA HAZIR MISINIZ? TÜRKİYE NİN EN BÜYÜK ÖZEL BANKASINDA* İŞ HAYATINA GÜÇLÜ BİR ADIM ATMAYA HAZIR MISINIZ? *2015 Haziran ayı itibarıyla özel bankalar arasında toplam aktif, kredi, mevduat ve özkaynak büyüklüğüne göre. *2015

Detaylı

T. VAKIFLAR BANKASI T.A.O. STAJYER MEMUR SINAVI BROŞÜRÜ

T. VAKIFLAR BANKASI T.A.O. STAJYER MEMUR SINAVI BROŞÜRÜ T. VAKIFLAR BANKASI T.A.O. STAJYER MEMUR SINAVI BROŞÜRÜ Lütfen broşürdeki bilgileri dikkatlice okuduktan sonra Başvuru Formu linkini tıklayınız. I - Vakıfbank'ı Tanıyalım II- Sınava İlişkin Açıklamalar

Detaylı

MENKUL KIYMETLER VE SERMAYE PİYASASI MESLEK ELEMANI

MENKUL KIYMETLER VE SERMAYE PİYASASI MESLEK ELEMANI TANIM Ulusal ve uluslararası sermaye piyasalarını takip ve analiz ederek sermaye piyasalarında müşterisi adına hisse senedi, altın, döviz ve diğer menkul kıymetlerin alım satımını yapan kişidir. A- GÖREVLER

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ

HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ HALK FAKTORİNG A.Ş. MEVCUT YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ERDAL ERDEM Halk Faktoring A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Detaylı

SENİ TÜRKİYE NİN BANKASINA BEKLİYORUZ. UZMAN YARDIMCISI ALIM SINAVI 13 EKİM 2018

SENİ TÜRKİYE NİN BANKASINA BEKLİYORUZ. UZMAN YARDIMCISI ALIM SINAVI 13 EKİM 2018 SENİ TÜRKİYE NİN BANKASINA BEKLİYORUZ. Bankamızın Iṡtanbul da bulunan Genel Müdürlük Bölümlerinde görevlendirilecek çalışma arkadaşlarımızı seçmek üzere 13 Ekim 2018 Cumartesi ve izleyen günlerde Uzman

Detaylı

Sektörün İtici Gücü: Tarımsal İşletmeler. Dedeman Oteli 18 Nisan 2012

Sektörün İtici Gücü: Tarımsal İşletmeler. Dedeman Oteli 18 Nisan 2012 Sektörün İtici Gücü: Tarımsal İşletmeler Dedeman Oteli 18 Nisan 2012 Kapsam 1. Garanti Bankası ve Tarım Sektörü 2. Tarımsal İşletme Tanımı ve Değişen Kavramlar 3. Tarımsal İşletme Yapısı 4. Tarımsal İşletmelerin

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ

HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ HALKLA İLİŞKİLER VE ORGANİZASYON HİZMETLERİ A. ALANIN MEVCUT DURUMU VE GELECEĞİ Halkla İlişkiler ve Organizasyon Hizmetleri alanı, küreselleşen dünya içinde kurum ve kuruluşlar için bir ihtiyaç olarak

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014

CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 CREALUS Eğitim ve Danışmanlık Kurumsal Eğitim Kataloğu 2014 Hakkımızda CREALUS, kurulduğu günden bu güne kadar müşterilerine stratejik çözüm ortağı olarak yenilikçi, yaratıcı ve katma değerli eğitim ve

Detaylı

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları. Aralık 2018

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları. Aralık 2018 Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları Aralık 2018 Rapor Kodu:DT13 Şubat 2019 İçindekiler Sayfa No. Banka Sayısı.... i İstihdam.. i Cinsiyet ve Eğitim Durumuna Göre Çalışan Sayısı.. ii Şube

Detaylı

İKTİSAT LİSANS PROGRAM BİLGİLERİ

İKTİSAT LİSANS PROGRAM BİLGİLERİ İKTİSAT LİSANS PROGRAM BİLGİLERİ Genel Bilgiler Programın Amacı Kazanılan Derece Kazanılan Derecenin Seviyesi Kazanılan Derecenin Gerekleri ve Kurallar Kayıt Kabul Koşulları Önceki Öğrenmenin Tanınması

Detaylı

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları Mart 2018 Rapor Kodu: DT13 Nisan 2018 İçindekiler Sayfa No. Banka Sayısı.... i İstihdam.. i Cinsiyet ve Eğitim Durumuna Göre Çalışan Sayısı.. ii Şube

Detaylı

FATMAKAYN AK NASUHAKPIN AR BÜLENTTANK UT MUSTAFATAN KUT MUSTAFAAKP INARLI

FATMAKAYN AK NASUHAKPIN AR BÜLENTTANK UT MUSTAFATAN KUT MUSTAFAAKP INARLI Gündemdeki Kararlar Sıra No Başvuru No Başvuruda Bulunan 1 1619201500004 DUYGUORAL 54 2 1619201500004 55 3 1619201500004 56 4 1619201500004 57 5 1619201500004 58 6 1619201500004 59 7 1619201500004 60 8

Detaylı

Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği en az 2 yıl tecil ettirmeyi taahhüt etmek,

Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten muaf veya askerliği en az 2 yıl tecil ettirmeyi taahhüt etmek, THY A.O. Uzman Adayları Arıyor THY A.O. Uzman Adayları Arıyor Genel Kriterler T.C. vatandaşı olmak, Adli sicil ve adli sicil arşiv kaydı bulunmamak, Erkek adaylar için; askerliğini yapmış, askerlikten

Detaylı

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜNDE BECERİ AÇIĞI VE İYİ ÖRNEKLER

BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜNDE BECERİ AÇIĞI VE İYİ ÖRNEKLER BİLGİ TEKNOLOJİLERİ SEKTÖRÜNDE BECERİ AÇIĞI VE İYİ ÖRNEKLER Editör DR. CEYHUN GÖCENOĞLU Türkiye Bilişim Vakfı na verdiği destekten ötürü teşekkür ederiz. ÖNSÖZ Haziran 2016 Ekonomik kalkınma kapsamında;

Detaylı

Ekonomi Bülteni. 01 Haziran 2015, Sayı: 13. Yurt Dışı Gelişmeler Yurt İçi Gelişmeler Finansal Göstergeler Haftalık Veri Akışı

Ekonomi Bülteni. 01 Haziran 2015, Sayı: 13. Yurt Dışı Gelişmeler Yurt İçi Gelişmeler Finansal Göstergeler Haftalık Veri Akışı Ekonomi Bülteni, Sayı: 13 Yurt Dışı Gelişmeler Yurt İçi Gelişmeler Finansal Göstergeler Haftalık Veri Akışı Ekonomik Araştırma ve Strateji Dr. Saruhan Özel Ezgi Gülbaş Orhan Kaya Çağlar Kuzlukluoğlu 1

Detaylı

İntörn Mühendislik Yelpazesini Genişleteceğiz

İntörn Mühendislik Yelpazesini Genişleteceğiz İntörn Mühendislik Yelpazesini Genişleteceğiz KMTSO Başkanı Kemal Karaküçük, intörn mühendisliğin Türkiye de ilk kez Kahramanmaraş ta başladığını belirterek, Gelecek yıllarda da diğer mühendislik fakültelerinin

Detaylı

İnsan Kaynakları Süreçlerinde Dijitalleşme Endeksi Araştırması

İnsan Kaynakları Süreçlerinde Dijitalleşme Endeksi Araştırması www.pwc.com.tr/yetkin-ik İnsan Kaynakları Süreçlerinde Dijitalleşme Endeksi Araştırması Kariyer.net & İş yaşamının geleceğine etki edecek 5 Megatrend ve Yetenek Yönetimi Stratejilerine Etkileri 1 2 3 4

Detaylı

Çağrı Merkezi İstatistikleri. Aralık 2018

Çağrı Merkezi İstatistikleri. Aralık 2018 Çağrı Merkezi İstatistikleri Aralık 2018 Rapor Kodu:DT23 Ocak 2019 Çağrı Merkezleri İstatistikleri 1 Aralık 2018 Çağrı merkezi leri ve bu lerin kullanılmasına ilişkin istatistiki bilgileri içeren ve bankaların

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Mehmet Akif AYDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı 1963 yılında Ankara'da doğdu. 1986 yılında Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi İktisat Bölümünden mezun oldu. 20.10.1986

Detaylı

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın

Mehmet Gökmen Uçar. Abdurrahman Özciğer. Mehmet Sezgin. Veysel Sunman. Mustafa Aydın KKB 2012 FAALİYET RAPORU YÖNETİM KURULU Gökmen Uçar 18 Sezgin Veysel Sunman Abdurrahman Özciğer Mustafa Aydın YÖNETİM Cantekin Osman Sindel İsmail Hakkı İmamoğlu Ertuğrul Bozgedik 19 KKB 2012 FAALİYET

Detaylı

V IP. Professional Security Company

V IP. Professional Security Company V IP Professional Security Company Değerli Müşterimiz; G ünümüz iş dünyasının hızlı temposunda kuruluşlar arasında daha iyiye ulaşma çabası, belirlenen amaçlara ulaşma yolundaki rekabet, sonuçta ulaşılan

Detaylı

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır.

İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel uzmanlık belgesini başarıyla almaya hak kazanmıştır. GMC FILM EĞİTİM Araç Kaplama, Cam Filmi, Seramik Kaplama eğitiminiz için, bildiğimiz herşeyi sizinle paylaşıyoruz... GMC Film Akademi eğitim uzmanları, İstanbul Aydın Üniversitesi tarafından verilen sektörel

Detaylı

uygulamalı bilimler fakültesi

uygulamalı bilimler fakültesi KÜÇÜKYALI YERLEŞKESİ uygulamalı bilimler fakültesi ULUSLARARASI LOJİSTİK BÖLÜMÜ (İNGİLİZCE DESTEKLİ) HAVACILIK YÖNETİMİ Turİzm Yönetİcİlİğİ Bölümü (İNGİLİZCE DESTEKLİ) İstanbul Ticaret Üniversitesi, Uygulamalı

Detaylı

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı. Dr. Vahdettin Ertaş. Finansal Erişim Konferansı. Açılış Konuşması. 3 Haziran 2014

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı. Dr. Vahdettin Ertaş. Finansal Erişim Konferansı. Açılış Konuşması. 3 Haziran 2014 Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş Finansal Erişim Konferansı Açılış Konuşması 3 Haziran 2014 Sn. Hazine Müsteşarım, Sn. BDDK Başkanım, Dünya Bankasının ülke direktörü Sn. Raiser, yurtiçinden

Detaylı

(EK-C) TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SİGORTACILIK VE RİSK YÖNETİMİ PROGRAMI TYYÇ BİLGİ PAKETİ ÖRNEĞİ

(EK-C) TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SİGORTACILIK VE RİSK YÖNETİMİ PROGRAMI TYYÇ BİLGİ PAKETİ ÖRNEĞİ (EK-C) TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SİGORTACILIK VE RİSK YÖNETİMİ PROGRAMI TYYÇ BİLGİ PAKETİ ÖRNEĞİ Genel Bilgi BAŞKENT Üniversitesi Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölümü (Türkçe) Başkent Üniversitesi Sigortacılık

Detaylı

Türkiye'nin En İyi 10 Üniversitesi

Türkiye'nin En İyi 10 Üniversitesi On5yirmi5.com Türkiye'nin En İyi 10 Üniversitesi İşte Türkiye nin En İyi 10 Üniversitesi Yayın Tarihi : 18 Ocak 2012 Çarşamba (oluşturma : 7/2/2016) Türkiye de her geçen gün yeni bir üniversite açılıyor.

Detaylı

BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ

BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ BAHÇECİ SAĞLIK GRUBU / İK & MUHASEBE STAJYERİ Genel Nitelikler: Kadın Hastalıkları, doğum, infertilite ( kısırlık) ve üremeye yardımcı tekniklerin uygulamasında sektörün öncü kuruluşlarından Bahçeci Sağlık

Detaylı

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır.

Kuruluşumuzun amacı, beklentileriniz doğrultusunda kaliteli hizmeti siz değerli müşterilerimize sorunsuz ve en uygun şekilde sunmaktır. Değerli Müşterimiz; Günümüz iş dünyasının hızlı temposunda kuruluşlar arasında daha iyiye ulaşma çabası, belirlenen amaçlara ulaşma yolundaki rekabet, sonuçta ulaşılan başarı ve bu başarının değerini belirleyen

Detaylı

GENEL ŞARTLAR. 1. 657 sayılı Kanun un 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

GENEL ŞARTLAR. 1. 657 sayılı Kanun un 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, AÇIKLAMALAR "Öğretim Üyesi Yetiştirme Programına İlişkin Usul Ve Esaslar" uyarınca, Yükseköğretim Kurumlarına Alan sınavı yapılan Öğretim Üyesi Yetiştirme Programı (ÖYP) araştırma görevlisi kadroları dışında

Detaylı

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ A. Kuruluş 1998 yılında kurulan Fakültemiz, lisans ve lisansüstü eğitim programlarıyla güçlenerek gelişmektedir. Fakültemiz lisans programlarına 1999-2000 öğretim

Detaylı

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları

Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları Bankacılık Sisteminde Banka, Çalışan ve Şube Sayıları Aralık 2017 Rapor Kodu: DT13 Şubat 2018 İçindekiler Sayfa No. Banka Sayısı.... i İstihdam.. i Cinsiyet ve Eğitim Durumuna Göre Çalışan Sayısı.. ii

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BULENT ECEVİT UNIVERSITY SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GRADUATE SCHOOL OF SOCIAL SCIENCE

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BULENT ECEVİT UNIVERSITY SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GRADUATE SCHOOL OF SOCIAL SCIENCE BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BULENT ECEVİT UNIVERSITY SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ GRADUATE SCHOOL OF SOCIAL SCIENCE SOSYAL BİLİMLER ENSTİTÜSÜ NÜN GENEL YAPISI Bülent Ecevit Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü

Detaylı

HAFTALIK BÜLTEN 04-08 OCAK 2016

HAFTALIK BÜLTEN 04-08 OCAK 2016 04-08 OCAK 2016 HAFTANIN ÖZETİ Yeni yılın ilk haftasında Ortadoğu da yaşanan gerginliklere bir yeni halka daha ekleyen Suudi Arabistan İran gerginliği piyasalarda etkisini hissettirdi. Bölgeye ilişkin

Detaylı

MESLEKİ EĞİTİM İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM OLABİLR Mİ?

MESLEKİ EĞİTİM İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM OLABİLR Mİ? MESLEKİ EĞİTİM İŞSİZLİĞE ÇÖZÜM OLABİLR Mİ? GENÇLİK PROJESİ "Bu proje T.C. Başbakanlık DPT AB Eğitim ve Gençlik Programları Merkezi Başkanlığı (http://www.ua.gov.tr) Gençlik Programı kapsamında ve Avrupa

Detaylı

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir.

AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. AKADEMİK PERSONEL ALIMI Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: Üniversitemiz birimlerine, 2547

Detaylı

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU

HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU HALK FAKTORİNG A.Ş. YÖNETİM KURULU Erdal ERDEM Yönetim Kurulu Başkanı Yönetim Kurulu Başkanı 1971 yılında Çankırı`da doğdu. Afyon Kocatepe Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Maliye Bölümü

Detaylı

TARİH LİSANS PROGRAM BİLGİLERİ

TARİH LİSANS PROGRAM BİLGİLERİ TARİH LİSANS PROGRAM BİLGİLERİ Bir toplumun dünya tarihi içinde rol oynayabilmesi, tarihin öznesi olabilmesi, bu şuura sahip olup olmamasına bağlıdır. Birey ya da toplum olarak tarihin oluşumunda rol üstlenebilmek,

Detaylı

HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM ELEMANI

HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM ELEMANI TANIM Çalıştığı kurumun tanınmasını, çalışmalarına karşı insanlarda olumlu izlenimler uyandırmasını, çevresiyle iyi ilişkiler kurmasını ve saygınlığını artırmasını sağlamak amacıyla gerekli çalışmaları

Detaylı

Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ. Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü

Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ. Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü Sütlüce YERLEŞKESİ İLETİŞİM FAKÜLTESİ Halkla İlİşkİler Bölümü Görsel İletİşİm Tasarımı Bölümü Medya ve İletİşİm Sİstemlerİ Bölümü Reklamcılık Bölümü Bilginin sürekli bir gelişme içinde bulunduğu ve bilgi

Detaylı

DERS BİLGİLERİ. Pazarlama Yönetimi BBA 261 Güz 3+0+0 3 5

DERS BİLGİLERİ. Pazarlama Yönetimi BBA 261 Güz 3+0+0 3 5 DERS BİLGİLERİ Ders Kodu Yarıyıl T+U+L Saat Kredi AKTS Pazarlama Yönetimi BBA 261 Güz 3+0+0 3 5 Ön Koşul Dersleri BBA 102 Dersin Dili Dersin Seviyesi Dersin Türü İngilizce Lisans Zorunlu Dersin Koordinatörü

Detaylı

"Küçük ve orta boy işletmeciler, Genç girişimciler, Kadın girişimciler Krediniz bankadan, teminatınız bizden."

Küçük ve orta boy işletmeciler, Genç girişimciler, Kadın girişimciler Krediniz bankadan, teminatınız bizden. "Küçük ve orta boy işletmeciler, Genç girişimciler, Kadın girişimciler Krediniz bankadan, teminatınız bizden." Kuruluş Amacı Küçük ve orta ölçekli işletmelere banka kredisi kullanımında kefil olarak işletmelere

Detaylı

Çağrı Merkezi İstatistikleri

Çağrı Merkezi İstatistikleri Çağrı Merkezi İstatistikleri C a Haziran 2018 J u Rapor Kodu:DT23 Temmuz 2018 J Çağrı Merkezleri İstatistikleri 1 Haziran 2018 Çağrı merkezi ve bu n kullanılmasına ilişkin istatistiki bilgileri içeren

Detaylı

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1:

ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: ERZURUM TEKNİK ÜNİVERSİTESİ KARİYER PLANLAMA, UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ YÖNETMELİĞİ BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç MADDE 1: Bu Yönetmeliğin amacı, Erzurum Teknik Üniversitesine

Detaylı

Çağrı Merkezi İstatistikleri. Eylül 2018

Çağrı Merkezi İstatistikleri. Eylül 2018 Çağrı Merkezi İstatistikleri Eylül 2018 Rapor Kodu:DT23 Ekim 2018 Çağrı Merkezleri İstatistikleri 1 Eylül 2018 Çağrı merkezi leri ve bu lerin kullanılmasına ilişkin istatistiki bilgileri içeren ve bankaların

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2015 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

Alternatif Finansal Kiralama A.Ş. (ALease)

Alternatif Finansal Kiralama A.Ş. (ALease) 1 Alternatif Finansal Kiralama A.Ş. (ALease) 2013 ALease 2 1997 yılında Alternatifbank ın iştiraki olarak kurulmuştur, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumuna (BDDK) bağlı olarak faaliyet göstermektedir,

Detaylı

DenizBank KOBİ ve TARIM BANKACILIĞI. Gökhan SUN Genel Müdür Yardımcısı

DenizBank KOBİ ve TARIM BANKACILIĞI. Gökhan SUN Genel Müdür Yardımcısı DenizBank KOBİ ve TARIM BANKACILIĞI Gökhan SUN Genel Müdür Yardımcısı KOBİ ve TARIM BANKACILIĞI Dünyada ve Türkiye de KOBİ lerin Yeri DenizBank KOBİ Bankacılığı KOBİ BANKACILIĞI Dünyada ve Türkiye de Tarım

Detaylı

Çağrı Merkezi İstatistikleri

Çağrı Merkezi İstatistikleri Çağrı Merkezi İstatistikleri Eylül 2017 Rapor Kodu: DT23 Ekim 2017 Çağrı Merkezleri İstatistikleri 1 Eylül 2017 Çağrı merkezi ve bu n kullanılmasına ilişkin istatistiki bilgileri içeren ve bankaların dönem

Detaylı

T Ü B İ T A K. TEKNOLOJİ ve YENİLİK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI (TEYDEB) 1514- GİRİŞİM SERMAYESİ DESTEKLEME PROGRAMI 2013 YILI ÇAĞRISI

T Ü B İ T A K. TEKNOLOJİ ve YENİLİK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI (TEYDEB) 1514- GİRİŞİM SERMAYESİ DESTEKLEME PROGRAMI 2013 YILI ÇAĞRISI T Ü B İ T A K TEKNOLOJİ ve YENİLİK DESTEK PROGRAMLARI BAŞKANLIĞI (TEYDEB) 1514- GİRİŞİM SERMAYESİ DESTEKLEME PROGRAMI 2013 YILI ÇAĞRISI Ülke ekonomisine katma değer sağlayabilecek nitelikte yenilikçi,

Detaylı

EXPERIAN BANKACILIK BÜLTENİ Çeyrek

EXPERIAN BANKACILIK BÜLTENİ Çeyrek EXPERIAN BANKACILIK BÜLTENİ 2017 1. Çeyrek Bankacılık sektörüne genel bakış Bankaların aktif büyümesi ve kredi stoğu büyümeye devam ediyor ve bu büyüme personel ve şube sayısı artmadan gerçekleşiyor İki

Detaylı

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI

ÇARŞAMBA TİCARET BORSASI 2016 YILI YILLIK İŞ PLANI KONU Tahmini Maliyet (TL) Başlama Tarihi Bitiş Tarihi Sorumlu Kişi İşbirliği Yapılacak Kurumlar ve Kişiler Performans 1.1.1.1 2013 yılında istihdam edilmesi planlanan basın ve halkla ilişkiler personelinin

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU:

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN DUYURU: AKADEMİK PERSONEL ALIMI (ÖNCELİKLİ ALANLARDAKİ ARAŞTIRMA GÖREVLİSİ ALIMI) Yükseköğretim Kurulu Başkanlığının web Sitesinde, Akademik Kadro İlanları Bölümünde İlan Edilmiştir. ERCİYES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜNDEN

Detaylı

ÖZEL SEKTÖR DOSYASI: KOBİLERİN İSTİHDAMA KATKISI VE EKONOMİK BEKLENTİLERİ

ÖZEL SEKTÖR DOSYASI: KOBİLERİN İSTİHDAMA KATKISI VE EKONOMİK BEKLENTİLERİ ÖZEL SEKTÖR DOSYASI: KOBİLERİN İSTİHDAMA KATKISI VE EKONOMİK BEKLENTİLERİ Bu çalışma; (OKFRAM) ve İKSARA Araştırma ve Danışmanlık işbirliği ile gerçekleştirilmiştir. Araştırma örneklemi, Türkiye deki faal

Detaylı

TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ

TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ TCMB BANKA MECLİSİ VE DENETİM KURULU ÜYELİKLERİ 1. Süreç 9 2015 tarihinde Merkez Bankası Yıllık Olağan Genel Kurul toplantısı gerçekleştirilecek olup süresi dolan iki Banka Meclisi Üyesi ve yine süresi

Detaylı

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI

PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI PTT A.Ş. PERSONEL ALIM İLANI Şirketimiz Merkez ve Taşra Teşkilatına 657 sayılı Kanun ve diğer kanunların sözleşmeli personel hakkındaki hükümlerine tabi olmaksızın Bakanlar Kurulunca 04/10/2013 tarih ve

Detaylı

2015 III. Çeyrek Konsolide Ara Dönem Faaliyet Raporu

2015 III. Çeyrek Konsolide Ara Dönem Faaliyet Raporu 2015 III. Çeyrek Konsolide Ara Dönem Faaliyet Raporu İÇİNDEKİLER SUNUŞ... 2 ANA ORTAKLIK BANKANIN ORTAKLIK YAPISI... 2 KURUMSAL PROFİL... 3 ANA ORTAKLIK BANKANIN YÖNETİM KURULU VE DENETÇİLERİ... 5 ANA

Detaylı

BANK MELLAT Merkezi Tahran Türkiye Şubeleri 2010 III. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU

BANK MELLAT Merkezi Tahran Türkiye Şubeleri 2010 III. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU BANK MELLAT Merkezi Tahran Türkiye Şubeleri 2010 III. ARA DÖNEM FAALİYET RAPORU 1 İ Ç İ N D E K İ L E R I. GENEL BİLGİLER 1. Şubenin Gelişimi Hakkında Özet Bilgi 2. Şubenin Sermaye ve Ortaklık Yapısı 3.

Detaylı

ISLAMIC FINANCE NEWS ROADSHOW 2013-TURKEY

ISLAMIC FINANCE NEWS ROADSHOW 2013-TURKEY ISLAMIC FINANCE NEWS ROADSHOW 2013-TURKEY 3 EYLÜL 2013 DR. VAHDETTİN ERTAŞ SERMAYE PİYASASI KURULU BAŞKANI KONUŞMA METNİ Değerli konuklar, yurtdışından gelen değerli misafirlerimiz, finans sektörünün kıymetli

Detaylı

Kadınların gözde sektörleri: Eğitim, gıda ve sağlık

Kadınların gözde sektörleri: Eğitim, gıda ve sağlık On5yirmi5.com Kadınların gözde sektörleri: Eğitim, gıda ve sağlık Yarı zamanlı işler de dahil olmak üzere, kadın adayların yüzde 73 ünün ücret beklentisi 1.500 TL yi geçmiyor. Yayın Tarihi : 7 Mart 2016

Detaylı

17.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50565

17.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50565 17.06.2016 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=50565 Yazdır Anasayfa Yönetmelikler Üyelik Duyurular İletişim Arama Seçenekleri Tümünde ara Seçiniz Ara İlan No : 1009031 İlanın Çıkılacağı yer

Detaylı

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz

28.10.2009. 1. Rakamlarla İş Bankası. 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı. 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz Yetenek Yönetimi Bölümü 27 Ekim 2009 1. Rakamlarla İş Bankası 2. İş Bankası Müşteri Odaklı Dönüşüm Programı 3. Yeni İK İş Modeli 4. Misyon, Vizyon ve Çalışma İlkelerimiz 5. Yetenek Yönetimi Yaklaşımımız

Detaylı

İstanbul Barosuna kayıtlı 0-5 yıllık avukatlar ile stajyer avukatlara % 50 burs

İstanbul Barosuna kayıtlı 0-5 yıllık avukatlar ile stajyer avukatlara % 50 burs İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI TİCARET HUKUKU YÜKSEK LİSANS PROGRAMI İstanbul Barosuna kayıtlı 0-5 yıllık avukatlar ile stajyer avukatlara % 50 burs İSTANBUL KEMERBURGAZ ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI

Detaylı

BÖLÜM LOKASYON POZİSYON EĞİTİM BİLGİ YETKİNLİK

BÖLÜM LOKASYON POZİSYON EĞİTİM BİLGİ YETKİNLİK BÖLÜM LOKASYON POZİSYON EĞİTİM BİLGİ YETKİNLİK BAKIRKÖY INTERNATIONAL MASLAK FULYA MASLAK Danışma Yatan Hasta Danışmanı Hasta Danışmanı * Sağlık sektöründe en az bir yıl deneyim sahibi olmak * Temel bilgisayar

Detaylı

EKONOMİK VE MALİ POLİTİKA GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI Ekim 2011, No:8

EKONOMİK VE MALİ POLİTİKA GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI Ekim 2011, No:8 EKONOMİK VE MALİ POLİTİKA GENEL BAŞKAN YARDIMCILIĞI Ekim 2011, No:8 Bu sayıda; Merkez Bankasının döviz satım ihaleleri, karşılık kararları ve Merkez Bankasının döviz rezervleri değerlendirilmiştir. i Merkez

Detaylı

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ

SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ SPK DÜZENLEMELERİ KAPSAMINDA EK AÇIKLAMALARIMIZ Sermaye Piyasası Kurulu nun, Kurumsal Yönetim Tebliğinin (II-17.1) sayılı Tebliğinin 1.3.1 maddesi uyarınca yapılması gereken ek açıklamalar aşağıda bilginize

Detaylı

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI

YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI YARATICI DÜŞÜNME & İNOVASYON MİCRO MBA PROGRAMI Approved Centre İstanbul Business School programları dünyanın önde gelen yetkilendirme kuruluşu PEARSON tarafından akredite edilmiştir. Aldığınız dersleri

Detaylı

31.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=47925

31.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=47925 31.12.2015 https://yoksis.yok.gov.tr/ilansayfa/?sessionid=47925 Yazdır İlan No : Anasayfa Yönetmelikler 1006414 Üyelik Duyurular İletişim İlanın Çıkılacağı yer Arama Seçenekleri Tümünde İSTANBUL ara TEKNİK

Detaylı

DIŞ TİCARET ENSTİTÜSÜ

DIŞ TİCARET ENSTİTÜSÜ DIŞ TİCARET ENSTİTÜSÜ ULUSLARARASI TİCARET DOKTORA PROGRAMI Uluslararası Ticaret Doktora Programı, ülkemizde bu alanda doktora düzeyindeki eğitim-öğretim açığını kapatmak üzere açılmış olup, 2014-2015

Detaylı

Hüseyin Aydın. Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantep Sanayi Odası 20 Ekim 2011

Hüseyin Aydın. Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantep Sanayi Odası 20 Ekim 2011 Hüseyin Aydın Türkiye Bankalar Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Gaziantep Sanayi Odası 20 Ekim 2011 Sayın Vekilim, Sayın Başkanlar, Gaziantep İlimizin Değerli Girişimcileri, Sayın Meslektaşlarım, Değerli

Detaylı

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA

HİZMETLERİMİZ HAKKINDA HİZMETLERİMİZ HAKKINDA Avraska İş Geliştirme ve Yönetim Danışmanlığı Ltd.Şti. İstanbul, Temmuz 2015 Yeni rekabet sadece firmaların fabrikalarda ürettikleri ürünler arasında değil; fabrika çıktılarına ambalaj,

Detaylı

RAKAMLARLA KONYA İSTİHDAMI FEYZULLAH ALTAY

RAKAMLARLA KONYA İSTİHDAMI FEYZULLAH ALTAY Bugün, yükselen ekonomisi ve gelişmekte olan performansıyla ülkesi için önemli bir katma değer oluşturan sayılı merkezlerden birisidir. Gelişmekte olan ekonomisine paralel olarak birçok sektörde yeni iş

Detaylı

TEST VE DEĞERLENDİRME BAŞKAN YARDIMCILIĞI. İlan No: TBTK.BİLGEM.TDBY.2014-1 1) İŞİN TANIMI VE ÖZELLİKLERİ

TEST VE DEĞERLENDİRME BAŞKAN YARDIMCILIĞI. İlan No: TBTK.BİLGEM.TDBY.2014-1 1) İŞİN TANIMI VE ÖZELLİKLERİ TEST VE DEĞERLENDİRME BAŞKAN YARDIMCILIĞI İlan No: TBTK.BİLGEM.TDBY.2014-1 1) İŞİN TANIMI VE ÖZELLİKLERİ 1.1. Referans Kodu: TBTK.TDBY.2014-1.1/ AR-GE Personeli: Test ve Değerlendirme Başkan Yardımcılığında;

Detaylı