BAFRA TİCARET VE SANAYİ ODASI

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BAFRA TİCARET VE SANAYİ ODASI"

Transkript

1 Meslek Komitesi.MESLEK KOMİTESİ Meslek Komitesi Grup. Adı Meslek Komitesi Toplantı Tarihi : Toplantı Saati : 0.00 Meslek Komite Toplantı No: 03 Toplantıya Katılmayan ler: belirtilerek açılmış, aşağıdaki gündem onaya sunulmuş ve onaylanmıştır. - Meslek Komitesi aylık toplantısı Muhammed Ali YILMAZ ; Özellikle yavru balık desteklerinin kaldırılmış olması bu desteklerin tekrar kazandırılması, Balıkçılık sektöründe tatlı su balıkçılığı yapanlara yönelik mazot desteğinin verilmesi, Ürün kalitesinin düşük Yem fiyatlarının yüksek olması ürün kalitesinin ve maliyetlerinde yüksek olmasına sebep oluyor, bu sebeple yem firmalarının bu konuda denetlenmesi, Tatlı su balıkçılığı üretimi yapan firmalardan tapuya sahip olanların İPARD desteklerinden faydalanmaları için iskan sorunlarının çözüme ulaştırılması, Son çıkan ÇEK kanunu ile çeklerin karşılıksız çıktığını,ödenmediğinden dolayı ticaretin sıkıntıya düştüğü bu çıkan yasanın günün şartlarına göre yeniden düzenlenmesi gerektiği, Meslek Komite üyesi ; Biçer döver sektöründe faaliyet gösterenlere indirimli mazot desteği verilmesi, Biçer döverlerin ulaşımı için TIR lara yüklenmesi ile ilgili Sanayi de yükleme rampasının yapılması, Biçer döver sektörünün bir araya getirilerek kooperatifleşmelerinin sağlanması yönünde girişimde bulunulması, Biçer döver sektörünün önünün açılması için düşük faizli (TOBB,KOSGEB..gibi) kredilerin sağlanması, Biçer dövercilere adetsel sınıflandırma yapılarak vergi oranlarında düzenleme yapılması, Meslek Komite üyesi Ziya Sert Buğday üretiminde ürün kalitesinin artması ve kaliteli un elde edilebilmesi için denetlemelerin yaspılması, Meslek Komite üyesi ; Hayvansal yem fiyatlarının yüksek olması, maliyetlerinin yüksek olması buna bağlı olarak et ve süt fiyatının da yüksek oluşu, Hayvan yetiştiriciliği yapanların yem fiyatlarının yüksek oluşundan ellerinde bulundurdukları hayvanları kesme yoluna gitmeleri hayvancılığın bitmesine sebep olmaktadır. Dişi hayvanların özellikle kesilmemesi ve hayvan üretiminin çoğalması, Bölgede süt sektörü ile kooperatiflerin oluşumunu sağlanması, Yem fiyatlarına bağlı olarak et fiyatlarının dengelenmesi, Kooperatif kanalı ile yapılan et ve süt satışlarında üreticiye daha fazla destek sağlanması, Meslek Komitemiz; yukarıdaki ifadeleriyle müzakerelerde bulunmuş ve konuların yönetim kuruluna iletilesine karar verilmiştir. gündemde başka madde olmadığından bir sonraki Meslek Komite toplantısının tarihinde saat 0.00 da olduğunu belirterek toplantıyı kapattı.

2 Meslek.MESLEK KOMİTESİ Meslek Komitesi Grup. Meslek Komitesi Toplantı Tarihi : Toplantı Saati : 0.00 Meslek Komite Toplantı No: 04 Toplantıya Katılmayan ler: - Meslek Komitesi aylık toplantısı gündemde başka madde olmadığından bir sonraki Meslek Komite toplantısının tarihinde saat 0.00 da olduğunu belirterek toplantıyı kapattı.

3 Meslek.MESLEK KOMİTESİ Meslek Komitesi Grup. Meslek Komitesi Toplantı Tarihi : Toplantı Saati : 0.00 Meslek Komite Toplantı No: 05 Toplantıya Katılmayan ler: - Meslek Komitesi aylık toplantısı gündemde başka madde olmadığından bir sonraki Meslek Komite toplantısının..203 tarihinde saat 0.00 da olduğunu belirterek toplantıyı kapattı.

4 Meslek Komitesi.MESLEK KOMİTESİ Meslek Komitesi Grup. Adı Meslek Komitesi Toplantı Tarihi : Toplantı Saati : 0.00 Meslek Komite Toplantı No: 06 Toplantıya Katılmayan ler: Olağanüstü Toplantı belirtilerek açılmış, aşağıdaki gündem onaya sunulmuş ve onaylanmıştır.. Ekmek Azami Fiyat tarifesi Yönetim Kurulunun tarih ve 203/45 sayılı ekmek azami fiyat tarifesinin belirlenmesine ilişkin yazısı okundu tarih ve 2863 sayılı ve tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren ve değişikliğe uğrayan TÜRK GIDA KODEKSİ EKMEK VE EKMEK ÇEŞİTLERİ TEBLİĞİ ile ekmek ve ekmek çeşitlerine ilişkin gramaj ve diğer yapılan değişikler hakkında bilgi verildi. İlgili Tebliğ uyarınca Samsun Esnaf ve sanatkârlar Odası tarafından Bafra İlçesine ilişkin belirlenen Ekmek ve Ekmek Çeşitleri ücret tarifesi okundu. Yapılan değerlendirmeler ve hesaplamalar incelenerek Tebliğ uyarınca yeni ekmek çeşitleri ve gramajlarına ilişkin üyelerimizin uyacağı Ekmek ve Ekmek Çeşitleri Azami fiyat tarifesinin aşağıdaki şekilde olması uygun görülerek, yönetim kuruluna havalesine oybirliği ile karar verildi. Ekmek 250 gr 0,75 Kepekli Ekmek 250 gr 0,75 Sütlü Ekmek 250 gr 0,85 Susamlı Ekmek 250 gr 0,85 Çavdar Ekmeği 250 gr 0,85 Haşhaşlı Ekmek 200 gr 2,00 Patıl 50 gr 0,40 Tahıl Ekmeği 250 gr 0,85 Yulaflı Ekmek 250 gr 0,85 Mısır Ekmeği 500 gr 2,00 Trabzon Ekmeği 500 gr 4,50 Trabzon Ekmeği 2000 gr 6,00 Trabzon Ekmeği 2500 gr 7,50 Sade Pide 200 gr 0,75 Yumurtalı Pide 200 gr,00 Lavaş 200 gr 0,75 gündemde başka madde olmadığından bir sonraki Meslek Komite toplantısının..203 tarihinde saat 0.00 da olduğunu belirterek toplantıyı kapattı.

5 Meslek.MESLEK KOMİTESİ Meslek Komitesi Grup. Meslek Komitesi Toplantı Tarihi :..203 Toplantı Saati : 0.00 Meslek Komite Toplantı No: 07 Toplantıya Katılmayan ler: - Meslek Komitesi aylık toplantısı gündemde başka madde olmadığından bir sonraki Meslek Komite toplantısının tarihinde saat 0.00 da olduğunu belirterek toplantıyı kapattı.

6 Meslek.MESLEK KOMİTESİ Meslek Komitesi Grup. Meslek Komitesi Toplantı Tarihi : Toplantı Saati : 0.00 Meslek Komite Toplantı No: 08 Toplantıya Katılmayan ler: - Meslek Komitesi aylık toplantısı Mehmet Komite Başkanı Muhammet Ali Yılmaz; Odamız üyelerine TOBB tarafından uygun kredi verilmesi, Meslek komite üyesi Mehmet Dursun; Bankaların verdiği çeklerden sorumlu olması gerektiği, Meslek Komitemiz; yukarıdaki ifadeleriyle müzakerelerde bulunmuş ve konuların yönetim kuruluna iletilesine karar verilmiştir. gündemde başka madde olmadığından bir sonraki Meslek Komite toplantısının tarihinde saat 0.00 da olduğunu belirterek toplantıyı kapattı. İMZA İMZA İMZA İMZA İMZA

7 Meslek.MESLEK KOMİTESİ Meslek Komitesi Grup. Meslek Komitesi Toplantı Tarihi : Toplantı Saati : 0.00 Meslek Komite Toplantı No: 09 Toplantıya Katılmayan ler: Toplantı gün ve saatleri hk, 2 - Meslek Komitesi aylık toplantısı, Odamız iç yönergesi; Madde 2- Meslek Komiteleri ayda bir kez meslek komitelerince belirlenen gün ve saatlerde olağan olarak toplanır. İbaresine istinaden.meslek Komite Toplantısı her ayın (2.)ikinci haftası Pazartesi günleri saat 0.00 da yapılmasına mevcut 5 meslek komite üyesinin kabul oyu ile oybirliği ile karar verildi. 2. Gündem Maddesi Hakkında Karar: gündemde başka madde olmadığından bir sonraki Meslek Komite toplantısının tarihinde saat 0.00 da olduğunu belirterek toplantıyı kapattı.

8 Meslek.MESLEK KOMİTESİ Meslek Komitesi Grup. Meslek Komitesi Toplantı Tarihi : Toplantı Saati : 0.00 Meslek Komite Toplantı No: 0 Toplantıya Katılmayan ler: - Meslek Komitesi aylık toplantısı gündemde başka madde olmadığından bir sonraki Meslek Komite toplantısının tarihinde saat 0.00 da olduğunu belirterek toplantıyı kapattı.

9 Meslek.MESLEK KOMİTESİ Meslek Komitesi Grup. Meslek Komitesi Toplantı Tarihi : Toplantı Saati : 0.00 Meslek Komite Toplantı No: Toplantıya Katılmayan ler: - Meslek Komitesi aylık toplantısı Oda Bilgi İşlem Memuru Ayhan Avcı daha önce alınmış kararlar hakkında bilgilendirme yaptı. Muhammed Ali YILMAZ ; Balık desteklerinin kaldırılmış olması ve bu desteklerin tekrar kazandırılması, Meslek Komite üyesi ; Kooperatiflerden gübre ve mazot alanlara yönelik indirim sağlanması, Çeltik ekimi ile ilgili kota uygulamasının, bölgemizin verimli topraklar olması sebebi ile iptal edilmesi, Meslek Komite üyesi ; Tarımsal sulama fiyatları yüksek bu fiyatların indirimli hale getirilmesi, Tarımsal elektrik ve sulamada elektrik ve su faturalarının hasat zamanı sonunda ödenmesi, Meslek Komitemiz; yukarıdaki ifadeleriyle müzakerelerde bulunmuş ve konuların yönetim kuruluna iletilesine karar verilmiştir. *Dağıtım : Tarım, Gıda ve Hayvancılık Bakanlığı gündemde başka madde olmadığından bir sonraki Meslek Komite toplantısının tarihinde saat 0.00 da olduğunu belirterek toplantıyı kapattı. Erkan Mustafa TOKUR

10 Meslek.MESLEK KOMİTESİ Meslek Komitesi Grup. Meslek Komitesi Toplantı Tarihi : Toplantı Saati : 0.00 Meslek Komite Toplantı No: 2 Toplantıya Katılmayan ler: - Meslek Komitesi aylık toplantısı gündemde başka madde olmadığından bir sonraki Meslek Komite toplantısının tarihinde saat 0.00 da olduğunu belirterek toplantıyı kapattı.

11 Meslek Komitesi.MESLEK KOMİTESİ Meslek Komitesi Grup. Adı Meslek Komitesi Toplantı Tarihi : Toplantı Saati : 0.00 Meslek Komite Toplantı No: 3 Toplantıya Katılmayan ler: ZİYA SERT MEHMET DURSUN belirtilerek açılmış, aşağıdaki gündem onaya sunulmuş ve onaylanmıştır.. Ekmek Azami Fiyat tarifesi 2. Meslek Komitesi aylık toplantısı Yönetim Kurulunun tarih ve 204/760 sayılı ekmek azami fiyat tarifesinin belirlenmesine ilişkin yazısı okundu tarih ve 2863 sayılı ve tarih ve sayılı Resmi Gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren ve değişikliğe uğrayan TÜRK GIDA KODEKSİ EKMEK VE EKMEK ÇEŞİTLERİ TEBLİĞİ ile ekmek ve ekmek çeşitlerine ilişkin gramaj ve diğer yapılan değişikler hakkında bilgi verildi. Yapılan değerlendirmeler ve hesaplamalar incelenerek Tebliğ uyarınca üyemiz Bafra Yetişal Ltd.Şti nin 250 gr ekmek için talep ettiği dilekçesine istinaden Ekmek Azami fiyat tarifesinin aşağıdaki şekilde olması uygun görülerek, yönetim kuruluna havalesine oybirliği ile karar verildi. Ekmek 250 gr,00 tl 2. Gündem Maddesi Hakkında Karar: gündemde başka madde olmadığından bir sonraki Meslek Komite toplantısının tarihinde saat 0.00 da olduğunu belirterek toplantıyı kapattı.

12 Meslek.MESLEK KOMİTESİ Meslek Komitesi Grup. Meslek Komitesi Toplantı Tarihi : Toplantı Saati : 0.00 Meslek Komite Toplantı No: 4 Toplantıya Katılmayan ler: - Meslek Komitesi aylık toplantısı gündemde başka madde olmadığından bir sonraki Meslek Komite toplantısının tarihinde saat 0.00 da olduğunu belirterek toplantıyı kapattı.

13 Meslek.MESLEK KOMİTESİ Meslek Komitesi Grup. Meslek Komitesi Toplantı Tarihi : Toplantı Saati : 0.00 Meslek Komite Toplantı No: 5 Toplantıya Katılmayan ler: - Meslek Komitesi aylık toplantısı gündemde başka madde olmadığından bir sonraki Meslek Komite toplantısının tarihinde saat 0.00 da olduğunu belirterek toplantıyı kapattı.

14 Meslek.MESLEK KOMİTESİ Meslek Komitesi Grup. Meslek Komitesi Toplantı Tarihi : Toplantı Saati : 0.00 Meslek Komite Toplantı No: 6 Toplantıya Katılmayan ler: - Meslek Komitesi aylık toplantısı gündemde başka madde olmadığından bir sonraki Meslek Komite toplantısının Kasım ayı Oda faaliyetlerin yoğun olması sebebi ile aynı ay içerisinde tarihinde saat 0.00 da olduğunu belirterek toplantıyı kapattı. Erkan Mustafa TOKUR

BAFRA TİCARET VE SANAYİ ODASI

BAFRA TİCARET VE SANAYİ ODASI Yönetim Kurulu Toplantı Tarihi : 23/10/2013 Toplantı Saati: 18.00 Yönetim Kurulu Toplantı No : 26 Toplantının Türü : Olağan Toplantı Toplantıya Katılmayan Üyeler : ERKAN MUSTAFA TOKUR TURGAY ÖZGÜR TOPKAYA

Detaylı

MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 16 TARİH KARAR

MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 16 TARİH KARAR Komite Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 16 16. MESLEK KOMİTESİ - UNLU VE SÜTLÜ GIDA ÜRÜNLERİ ÜRETİMİ VE TİCARETİ 16 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 2014 yılı Nisan ayında İstanbul da fuar olduğu

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2014 HAZİRAN KARAR VE TEKLİFLERİ

MESLEK KOMİTELERİ 2014 HAZİRAN KARAR VE TEKLİFLERİ MESLEK KOMİTELERİ 2014 HAZİRAN KARAR VE TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ Mobilya ve pimapen sektöründe faaliyet gösteren üyelerle sektörel ve güncel sorunların görüşülmesi, KARAR Komite

Detaylı

Ko mi te. Tarih Komite ve Talepleri Sonuç

Ko mi te. Tarih Komite ve Talepleri Sonuç Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri Sonuç 10 10. MESLEK KOMİTESİ - TARIM SEKTÖRÜ FİRMALARI 10 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 10 TARİH KARAR 10 19.06.2013 Odanın yurtiçi ve yurt dışı fuarlra

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 17 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU 1. Meslek Komite üyeleri sektörel

Detaylı

Toplantı Katılım Sonuç Raporu*

Toplantı Katılım Sonuç Raporu* Sayfa : 1 / 8 Konu: Yer : Tarih: Saat: Sayı : Türü: 6 NOLU MESLEK KOMİTESİ OLAĞAN TOPLANTISI BODTO TOPLANTI SALONU 22.09.2014 14.00 17 OLAĞAN TOPLANTI Görevli Personel: Katılımcılar: Adı/Soyadı ALTAN ATİLLA

Detaylı

BAFRA TİCARET VE SANAYİ ODASI

BAFRA TİCARET VE SANAYİ ODASI Yönetim Kurulu Toplantı Tarihi : 18/09/2013 Toplantı Saati: 20.00 Yönetim Kurulu Toplantı No : 21 Toplantının Türü : Olağan Toplantı Toplantıya Katılmayan ler : Toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı Göksel

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 TEMMUZ AYI KARARLARI /TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ 03.06.2015 tarih ve 27 sayılı olağan Haziran ayı toplantısındaki tekliflerle ilgili 09.06.2015 tarih ve

Detaylı

MANİSA TİCARET BORSASI

MANİSA TİCARET BORSASI MANİSA TİCARET BORSASI KANATLI SEKTÖR RAPORU 2015 EĞİTİM ARAŞTIRMA BİRİMİ TÜRKİYE VE DÜNYADA KANATLI SEKTÖRÜNÜN GENEL DURUMU T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı nca Geliştirilen Yerli Hibritler (ATAK

Detaylı

31 Mart 2013 PAZAR. Resmî Gazete. Sayı : YÖNETMELİK. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: HAYVAN ISLAHI KOMİTESİ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI

31 Mart 2013 PAZAR. Resmî Gazete. Sayı : YÖNETMELİK. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: HAYVAN ISLAHI KOMİTESİ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI 31 Mart 2013 PAZAR Resmî Gazete Sayı : 28604 YÖNETMELİK Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: HAYVAN ISLAHI KOMİTESİ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNETMELİK BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak

Detaylı

TAÇ TARIM U RU NLERI HAYVANCILIK GIDA SANAYI VE TI CARET A.Ş YILI FAALI YET RAPORU

TAÇ TARIM U RU NLERI HAYVANCILIK GIDA SANAYI VE TI CARET A.Ş YILI FAALI YET RAPORU TAÇ TARIM U RU NLERI HAYVANCILIK GIDA SANAYI VE TI CARET A.Ş. 2015 YILI FAALI YET RAPORU 1. GENEL BİLGİLER Raporun ait olduğu dönem : 01.01.2015-31.12.2015 Ticaret unvanı : Taç Tarım Ürünleri Hayvancılık

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ÇİNE MESLEK YÜKSEKOKULU DERS PROGRAMI. PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Ana Arı Yetiştirme

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ÇİNE MESLEK YÜKSEKOKULU DERS PROGRAMI. PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Ana Arı Yetiştirme PROGRAM: ARICILIK Ana Arı Yetiştirme Arı ve Arıcılık Ürünleri (Anfi 1) Çevre Koruma (Anfi 1) Nektar ve Polen Bitkileri Nektar ve Polen Bitkileri Arı ve Arıcılık Ürünleri Arı Ekolojisi Arı Hastalık ve Zararlıları

Detaylı

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI

ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI ÇOCUK KORUMA KORUYUCU TEDBİRLER KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISI KOORDİNATÖR KURULUŞ : Başbakanlığın 20.04.1963 tarih ve DPT Müst.nıın 3031-3-63/1972, Sayılı Genelgeleri. 18.10.2008 gün ve 27028 Sayılı Resmi

Detaylı

TARIMSAL DESTEKLER DEVLET DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

TARIMSAL DESTEKLER DEVLET DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI TARIMSAL DESTEKLER DEVLET DESTEKLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI Ankara -21 Ekim 2015 TARIMSAL DESTEKLER Sunum Planı 1- Türkiye Tarımı Genel Bilgiler 2- Tarımsal Destekleme Mevzuatı 3- Destekleme Kalemleri

Detaylı

ANTALYA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARı BiRLiCii THE ANTALYA UNION OF TRADESMEN AND (RAFTSMEN www.aesob.org.tr

ANTALYA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARı BiRLiCii THE ANTALYA UNION OF TRADESMEN AND (RAFTSMEN www.aesob.org.tr ANTALYA ESNAF VE SANATKARLAR ODALARı BiRLiCii THE ANTALYA UNION OF TRADESMEN AND (RAFTSMEN www.aesob.org.tr SAYı : 2012-MlOl-21-145 TARİH: 13/02/2012 KONU : Gıda leri Hk. ODALARA 2012/21 SA YILI GENELGE

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM : Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar

BİRİNCİ BÖLÜM : Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar HAYVAN IRKLARININ TESCİLİNE İLİŞKİN YÖNETMELİK Resmi Gazete Tarihi: 17/06/2003 Resmi Gazete Sayısı: 25141 Tarım ve Köyişleri Bakanlığından: BİRİNCİ BÖLÜM : Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak ve Tanımlar Amaç

Detaylı

Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı

Tetkiklerini yaptırmayan acentelerin tetkiklerini yaptırmaları ve fiziki şartlarını tamamlamaları için KTO tarafından posta ile uyarı yazısı KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 37 TARİH KARAR YAPILAN İŞ Acentelerin kanun ve yönetmeliklere uygun fiziki şartlara,unvan düzeltmelerine hakim olmaları için uyarı maili gönderimi talep Mail

Detaylı

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21

KLİMASAN KLİMA SANAYİ VE TİCARET A.Ş. / KLMSN, 2015 [KLMSN] :42:21 / KLMSN, 2015 [KLMSN] 05.06.2015 18:42:21 Genel Kurul Kararları Tescili (C Grubu) 1 TEVFİK 2 SERKAN 05.06.2015 18:36:13 05.06.2015 18:41:49 Adres Manisa OSB 1.Kısım Keçiliköyosb Mahallesi Cumhuriyet Cad.No:1

Detaylı

2003-2011 T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN BATMAN

2003-2011 T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN BATMAN T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2003-2011 DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN BATMAN Türk tarımını kalkındırmadan Türkiye yi kalkındıramayız Recep Tayyip ERDOĞAN Başbakan Ekolojik denge ve küresel

Detaylı

Y ö n e. Ko mi te. Komite ve Talepleri. Sonuç

Y ö n e. Ko mi te. Komite ve Talepleri. Sonuç Ko mi te Tarih Komite ve Talepleri 13 14 14. MESLEK KOMİTESİ - GAYRİMENKUL VE KİRALAMA HİZMETLERİ 14 KAYSERİ TİCARET ODASI OLARAK YAPILAN İŞLER 14 TARİH KARAR 14 31.12.2013 Azami Fiyat Tarifeleri Yönetmeliğinin

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 MARTAYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ

MESLEK KOMİTELERİ 2015 MARTAYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ MESLEK KOMİTELERİ 2015 MARTAYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ silinmesi hususunu düzenleyen 15. Maddesi 3. ve 4. Fıkrasına göre ; Ticaret ndeki kaydı terkin edilmiş olup

Detaylı

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü

T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü T.C. ŞEHZADELER BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri Müdürlüğü 5393 Sayılı Belediye Kanunu'nun 20. Maddesi gereğince 01 Haziran 2015 Pazartesi günü saat 18:00 de Belediye Meclis Başkanı Ömer Faruk ÇELİK Başkanlığında

Detaylı

SAKARYA DA TARIM VE HAYVANCILIK SEKTÖR ANALİZİ VE ÖNERİLER RAPORU PROJESİ SAHA ARAŞTIRMA ÇALIŞMASI SONUÇLARI

SAKARYA DA TARIM VE HAYVANCILIK SEKTÖR ANALİZİ VE ÖNERİLER RAPORU PROJESİ SAHA ARAŞTIRMA ÇALIŞMASI SONUÇLARI SAKARYA DA TARIM VE HAYVANCILIK SEKTÖR ANALİZİ VE ÖNERİLER RAPORU PROJESİ SAHA ARAŞTIRMA ÇALIŞMASI SONUÇLARI 1995 yılında TÜBİTAK Bilim Kurulu kararıyla kuruldu. Kurucuları arasında; TÜBİTAK, TOBB, TTGV,

Detaylı

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri

2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri 2014 Yılı Ocak-Haziran Dönemi Faaliyetleri AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 20 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN

Detaylı

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler

Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Odamız Başkanı Akif Arıcan ve Odamız Yönetim Kurulu Üyesi Selamettin Yılmaz Litvanya yı Ziyaret Ettiler Dalaman Belediye Başkanı Sedat Yılmaz, Dalaman Belediye Başkan Yardımcısı Kadir Fırat, Muğla Ticaret

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2014 EKİM AYI GÜNDEM MADDELERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ GÜNDEM:

MESLEK KOMİTELERİ 2014 EKİM AYI GÜNDEM MADDELERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ GÜNDEM: MESLEK KOMİTELERİ 2014 EKİM AYI GÜNDEM MADDELERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTESİ komite üyelerine bilgi verilmesi, aşağıdaki bilgiler komite üyelerine verilmiştir. Aşağıda oda sicil numarası,

Detaylı

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34

DEMİSAŞ DÖKÜM EMAYE MAMÜLLERİ SANAYİİ A.Ş. / DMSAS [] 25.12.2014 12:22:34 / DMSAS [] 25.12.2014 122234 1 HAKAN 25.12.2014 122006 25.12.2014 122206 Emek Mah. Aşıroğlu Cad. No147 41700 Darıca Kocaeli Telefon ve Faks Numarası Tel 0 262 677 46 00 Faks 0 262 677 46 99 huseyin.konanc@demisas.com.tr

Detaylı

ÇAT İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ

ÇAT İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ 1 ADI Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Desteklemesi 1 Başvuru formu ve taahhütname, (EK 1) 2 Tarımsal Yayım ve Danışmanlık Hizmetlerinin Düzenlenmesine Dair Yönetmelik kapsamında alınan yetki belgesinin il/ilçe

Detaylı

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R

T.C. ADANA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ M E C L İ S K A R A R Sayı: M.01.1.ABB.0.10.01-050.01.04-112 10.07.2012 Özü: Nazım İmar Planı Büyükşehir Belediye Meclisinin 10.07.2012 tarihli oturumunda okunan, Başkanlığın 10.07.2012 tarih ve M.01.1.ABB.0.10.01-301.01-91

Detaylı

Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi kuruluyor

Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi kuruluyor Ürün Doğrulama ve Takip Sistemi kuruluyor Kasım 07, 2013-9:12:39 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Ürün Doğrulama ve Takip Sisteminin yılbaşı itibarıyla bebek maması, bitkisel sıvı yağlar,

Detaylı

MALKARA TİCARET BORSASI AYLIK E-BÜLTEN web: / e-posta:

MALKARA TİCARET BORSASI AYLIK E-BÜLTEN web:  / e-posta: Sayfa 1/10 06 ŞUBAT 2017 TARİHİNDE ANKARA DA YAPILAN TOBB ODA BORSA AKREDİTASYON SİSTEMİ TANITIM EĞİTİMİ NE KATILDIK. 07 ŞUBAT 2017 TARİHİNDE ANKARA DA YAPILAN TOBB TÜRKİYE EKONOMİ ŞURASI NA MECLİS BAŞKANIMIZ

Detaylı

TÜRKİYE VE DÜNYADA KANATLI SEKTÖRÜNÜN GENEL DURUMU

TÜRKİYE VE DÜNYADA KANATLI SEKTÖRÜNÜN GENEL DURUMU TÜRKİYE VE DÜNYADA KANATLI SEKTÖRÜNÜN GENEL DURUMU Resim 1: Bakanlığımızca Geliştirilen Yerli Hibritlerimiz (ATAK S). 1. Kanatlı sektörü ile ilgili üretim, tüketim ve istihdam Bakanlığımız, 1930 lu yıllarda

Detaylı

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ARALIK AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 15 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

BAKANLAR KURULU TOPLANTISI ADALET BAKANI VE HÜKÜMET SÖZCÜSÜ ÇİÇEK, KOBİ LERİN BORÇLARININ YEN

BAKANLAR KURULU TOPLANTISI ADALET BAKANI VE HÜKÜMET SÖZCÜSÜ ÇİÇEK, KOBİ LERİN BORÇLARININ YEN BAKANLAR KURULU TOPLANTISI ADALET BAKANI VE HÜKÜMET SÖZCÜSÜ ÇİÇEK, KOBİ LERİN BORÇLARININ YEN Kasım 20, 2006-12:00:00 BAKANLAR KURULU TOPLANTISI ADALET BAKANI VE HÜKÜMET SÖZCÜSÜ ÇİÇEK, KOBİ'LERİN BORÇLARININ

Detaylı

ADANA TİCARET ODASI 2016 YILI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI

ADANA TİCARET ODASI 2016 YILI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI ADANA TİCARET ODASI 2016 YILI MESLEK GRUPLARI DESTEK PROGRAMI Adana Ticaret Odası üyelerinin sektörleriyle ilgili bilgi ve tecrübelerinin arttırılması, kurumsal kapasitelerinin geliştirilmesi, yurtiçi

Detaylı

1991 ZİRAAT MÜHENDİSLERİ MESLEKİ HİZMET VE DENETİM TÜZÜĞÜ

1991 ZİRAAT MÜHENDİSLERİ MESLEKİ HİZMET VE DENETİM TÜZÜĞÜ 1991 ZİRAAT MÜHENDİSLERİ MESLEKİ HİZMET VE DENETİM TÜZÜĞÜ (26.08.1994 - R.G. 99 - EK III - A.E. 429 Sayılı Tüzük) KIBRIS TÜRK MÜHENDİS VE MİMAR ODALARI BİRLİĞİ YASASI (12/1976 Sayılı Yasa) Madde 18 Altında

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTE TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU Yöresel ürünlerin piyasada tutundurulması

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2015-21000 Birleşim Tarihi : 09/10/2015 Birleşim Saati : 20:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA KATILANLAR

Detaylı

2003-2011 T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN AYDIN

2003-2011 T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN AYDIN T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2003-2011 DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN AYDIN Türk tarımını kalkındırmadan Türkiye yi kalkındıramayız Recep Tayyip ERDOĞAN Başbakan Ekolojik denge ve küresel gıda

Detaylı

1926

1926 1926 1926 2011 YILI BİRİME DESTEK MİKTARLARI ALAN BAZLI DESTEKLEMELER (TL/da) 1 Tütüne Alternatif Ürün Desteği 120 2 Toprak Analizi 2,5 3 Organik Tarım Tarla bitkileri, Sebze, Meyve 25 Hayvancılık,

Detaylı

Belediye Sosyal İşletme Tesisi için Bütçe İçi İşletme Kurulmasına.

Belediye Sosyal İşletme Tesisi için Bütçe İçi İşletme Kurulmasına. Tarihi 41 Belediye Sosyal İşletme Tesisi için Bütçe İçi İşletme Kurulmasına. Belediye Başkanı Yakup SAMANGÜL Başkanlığında, den; Ahmet Ayhan YILDIZ Hakkı ERDOĞAN-İsmail DENİZERİ 5393 sayılı Belediye Kanunu

Detaylı

MEVZUATLAR KANUNLAR. TEBLİĞ, TALİMAT ve KARARLAR YÖNETMELİKLER KANUNLAR. Zirai Mücadele ve Zirai Karantina Kanunu

MEVZUATLAR KANUNLAR. TEBLİĞ, TALİMAT ve KARARLAR YÖNETMELİKLER KANUNLAR. Zirai Mücadele ve Zirai Karantina Kanunu T.C. ANTALYA VALİLİĞİ Tarım İl Müdürlüğü MEVZUATLAR KANUNLAR 6968 Sayılı Zirai Mücadele ve Zirai Karantina Kanunu. 5179 Sayılı Gıdaların Üretimi, Tüketimi ve Denetlenmesine Dair Kanun Hükmünde Kararnamenin

Detaylı

21.05.2009 / 27234. 21 Mayıs 2009 PERŞEMBE. Resmî Gazete. Sayı : 27234 TEBLİĞ. Tarım ve Köyişleri Bakanlığından:

21.05.2009 / 27234. 21 Mayıs 2009 PERŞEMBE. Resmî Gazete. Sayı : 27234 TEBLİĞ. Tarım ve Köyişleri Bakanlığından: 21.05.2009 / 27234 21 Mayıs 2009 PERŞEMBE Resmî Gazete Sayı 27234 TEBLİĞ Tarım ve Köyişleri Bakanlığından TARIMSAL YAYIM VE DANIŞMANLIK HİZMETLERİNE DESTEKLEME ÖDEMESİ YAPILMASINA DAİR TEBLİĞ (TEBLİĞ NO

Detaylı

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ

ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. ALINAN KARARLAR YÖNETİM KURULUNDA ELE ALINARAK GEREKLİ GİRİŞİMLERDE BULUNULACAKTIR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI

Detaylı

TAÇ TARIM Ü RÜ NLERI HAYVANCILIK GIDA SANAYI VE TI CARET A.Ş YILI I LK 6 AYLIK FAALI YET RAPORÜ

TAÇ TARIM Ü RÜ NLERI HAYVANCILIK GIDA SANAYI VE TI CARET A.Ş YILI I LK 6 AYLIK FAALI YET RAPORÜ TAÇ TARIM Ü RÜ NLERI HAYVANCILIK GIDA SANAYI VE TI CARET A.Ş. 2018 YILI I LK 6 AYLIK FAALI YET RAPORÜ 1. GENEL BİLGİLER Raporun ait olduğu dönem : 01.01.2018-30.06.2018 Ticaret unvanı : Taç Tarım Ürünleri

Detaylı

GIDA ve KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Dursun KODAZ Gıda Mühendisi Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanlığı

GIDA ve KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ. Dursun KODAZ Gıda Mühendisi Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanlığı GIDA ve KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ Dursun KODAZ Gıda Mühendisi Gıda İşletmeleri ve Kodeks Daire Başkanlığı GENEL MÜDÜRLÜK YAPISI GIDA VE KONTROL GENEL MÜDÜRLÜĞÜ-ORGANİZASYON ŞEMASI GENEL MÜDÜR GENEL MÜDÜR

Detaylı

TEBLİĞ ÇİĞ SÜTÜN DEĞERLENDİRİLMESİNE YÖNELİK DESTEKLEME UYGULAMA ESASLARI TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2016/6)

TEBLİĞ ÇİĞ SÜTÜN DEĞERLENDİRİLMESİNE YÖNELİK DESTEKLEME UYGULAMA ESASLARI TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2016/6) 1 Şubat 2016 PAZARTESİ Resmî Gazete Sayı : 29611 Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığından: TEBLİĞ ÇİĞ SÜTÜN DEĞERLENDİRİLMESİNE YÖNELİK DESTEKLEME UYGULAMA ESASLARI TEBLİĞİ (TEBLİĞ NO: 2016/6) BİRİNCİ

Detaylı

Burak Sevilengül Turkcell Genel Müdür Yardımcısı TURKCELL DAHİLİ

Burak Sevilengül Turkcell Genel Müdür Yardımcısı TURKCELL DAHİLİ Burak Sevilengül Turkcell Genel Müdür Yardımcısı TÜRKİYE DE ÇİFTÇİLERİN 1 NUMARALI TERCİHİ TURKCELL Türkiye de Çiftçi Sayısı 3,5 milyon İLK TERCİH TURKCELL Turkcell 2 milyon çiftçiye hizmet veriyor TURKCELL

Detaylı

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI

HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI HACILAR BELEDİYESİ MECLİS TOPLANTISI TUTANAĞI 02.05.2011 Meclis toplantısı Belediye Başkanı Ahmet HERDEM in izinli olup yurtdışına çıktığından Belediye Başkan Vekili Hüdai BARUT Başkanlığında ve hoş geldiniz

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI TEMMUZ AYI TOPLANTILARININ 2.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal, Soğanlık, Eski:132 Pafta, 1063 Ada 38 parsel Yeni: 10058 Ada 419, 418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği teklifi 10058

Detaylı

2003-2011 T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN ELAZIĞ

2003-2011 T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN ELAZIĞ T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2003-2011 DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN ELAZIĞ Türk tarımını kalkındırmadan Türkiye yi kalkındıramayız Recep Tayyip ERDOĞAN Başbakan Ekolojik denge ve küresel

Detaylı

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ

ARAR NO : KARAR TARİHİ : KARAR ÖZETLERİ 1 Tekirdağ Belediye Meclisi 5393 Sayılı Belediye Kanununun 20. maddesi gereğince ŞUBAT 2011 Ayı toplantısını 02Şubat 2011 Çarşamba günü saat 10.00 da yapmış olup, alınan karar özetleri aşağıya çıkarılmıştır.

Detaylı

SĐRKÜLER Đstanbul, 13.05.2014 Sayı: 2014/105 Ref: 4/105. Konu: YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI HAKKINDA KARARDA DEĞĐŞĐKLĐK YAPAN KARAR YAYINLANMIŞTIR

SĐRKÜLER Đstanbul, 13.05.2014 Sayı: 2014/105 Ref: 4/105. Konu: YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI HAKKINDA KARARDA DEĞĐŞĐKLĐK YAPAN KARAR YAYINLANMIŞTIR SĐRKÜLER Đstanbul, 13.05.2014 Sayı: 2014/105 Ref: 4/105 Konu: YATIRIMLARDA DEVLET YARDIMLARI HAKKINDA KARARDA DEĞĐŞĐKLĐK YAPAN KARAR YAYINLANMIŞTIR 09.05.2014 tarih ve 28995 sayılı Resmi Gazete de 2012/3305

Detaylı

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EKİM AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI KASIM AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN KASIM AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

TAÇ TARIM Ü RÜ NLERI HAYVANCILIK GIDA SANAYI VE TI CARET A.Ş DÖ NEMI FAALI YET RAPÖRÜ

TAÇ TARIM Ü RÜ NLERI HAYVANCILIK GIDA SANAYI VE TI CARET A.Ş DÖ NEMI FAALI YET RAPÖRÜ TAÇ TARIM Ü RÜ NLERI HAYVANCILIK GIDA SANAYI VE TI CARET A.Ş. 2017 01.01.2017-30.06.2017 DÖ NEMI FAALI YET RAPÖRÜ 1. GENEL BİLGİLER Raporun ait olduğu dönem : 01.01.2017-30.06.2017 Ticaret unvanı : Taç

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Eylül/2017 ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN AĞUSTOS AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL FAALİYETLER GRUBU

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI 7.DÖNEM 5.TOPLANTI YILI EYLÜL AYI TOPLANTILARININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ: Kartal-Soğanlık, Eski:132 pafta, 1063 ada 38 parsel Yeni:10058 ada 419,418 ve Park/ Tescilli ve bu parseller arasında kalan tescilsiz kadastral alana dair plan değişikliği. TEKLİF: Plan ve

Detaylı

Resmi Gazete Tarihi: 05.10.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28786

Resmi Gazete Tarihi: 05.10.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28786 Resmi Gazete Tarihi: 05.10.2013 Resmi Gazete Sayısı: 28786 GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI KONTROLÜNE TABİ BELİRLİ ÜRÜNLERİN GİRİŞİNE YETKİLİ GÜMRÜK İDARELERİ İLE RESMİ KONTROLLERİNİ YAPMAYA YETKİLİ

Detaylı

T.C. BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN DUYURUSU

T.C. BAŞBAKANLIK HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI BASIN DUYURUSU HAZİNE MÜSTEŞARLIĞI Sayı: 2016/65 03/05/2016 BASIN DUYURUSU 6015 sayılı Devlet Desteklerinin İzlenmesi ve Denetlenmesi Hakkında Kanunun Ek 1 inci maddesi uyarınca hazırlanan ve 30/05/2014 tarihli ve 29015

Detaylı

Ordu'da Ziraat Bankası tarafından tarımsal

Ordu'da Ziraat Bankası tarafından tarımsal Ziraat Bankası Muhtarları ve çifçileri bilgilendirdi. Ordu'da T.C. Ziraat Bankası Samsun Bölge Müdürlüğü TESK Otelde tarımsal krediler bilgilendirme toplantısı yapıldı. Ziraat Bankası Samsun Bölge Müdürü

Detaylı

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI

KAVAKYOLU BELEDİYE BAŞKANLIĞI I TARİHİ 04.11.2014 NO 35 KONUSU 2015 MALİ YILI BÜTÇESİ 2015 Yılı Bütçesi 5393 Sayılı Belediye Kanunun 62. maddesine istinaden Belediye Encümeni tarafından görüşülmüş 26.08.2014 tarih ve 76 Sayılı kararı

Detaylı

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 07 / 03 /2014 ( 17 ) Konusu

MECLİS KARARI SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 07 / 03 /2014 ( 17 ) Konusu SAYFA : (1) Karar Tarihi Karar No Kararın- Sözleşmeli personel istihdamı; 07 / 03 /2014 ( 17 ) Konusu GÜNDEMİN ( 1. ) MADDESİ : M E V Z U : Belediyemizde 2014 Yılında 5393 Sayılı Yasanın 49. maddesi ve

Detaylı

2003-2011 T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN ADIYAMAN

2003-2011 T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN ADIYAMAN T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2003-2011 DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN ADIYAMAN Türk tarımını kalkındırmadan Türkiye yi kalkındıramayız Recep Tayyip ERDOĞAN Başbakan Ekolojik denge ve küresel

Detaylı

Sermayedeki Pay Oranı (%) Sermayedeki Pay Tutarı (TL) MEHMET ALİ YILMAZ 41,28 60.192.996,41 HALKA AÇIK 47,05 68.611.708,00 DİĞER 11,67 17.012.

Sermayedeki Pay Oranı (%) Sermayedeki Pay Tutarı (TL) MEHMET ALİ YILMAZ 41,28 60.192.996,41 HALKA AÇIK 47,05 68.611.708,00 DİĞER 11,67 17.012. SERMAYE PİYASASI KURULU KURUMSAL YÖNETİM İLKELERİ TEBLİĞİNİN (SERİ: II NO:17.1) 1.3.1 MADDESİ KAPSAMINDA YAPILAN EK AÇIKLAMALAR SPK nın II-17.1 sayılı Kurumsal Yönetim Tebliği uyarınca yapılması gereken

Detaylı

Sayı : 2012/23 Konu:Elektrik Enerjisi 01 Şubat 2012

Sayı : 2012/23 Konu:Elektrik Enerjisi 01 Şubat 2012 Sayı : 2012/23 Konu:Elektrik Enerjisi 01 Şubat 2012 Değerli Üyemiz, Eren Enerji Elektrik Üretim Anonim Şirketi nin elektrik enerjisi satış fiyat teklifi ile ilgili yazısı ilişikte sunulmuştur. Bilgilerinizi

Detaylı

152. YIL. Ziraat Bankası. Bir Bankadan Daha Fazlası. Kasım 2015 İstanbul

152. YIL. Ziraat Bankası. Bir Bankadan Daha Fazlası. Kasım 2015 İstanbul Ziraat Bankası Bir Bankadan Daha Fazlası 152. YIL 0 Kasım 2015 İstanbul Bir Bankadan Daha Fazlası 1.781 Şube 35 Bölge Yöneticiliği 8 Koordinatörlük 404 yerde TEK BANKA! Yurt Dışında Ziraat RUSYA AZERBAYCAN

Detaylı

Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır

Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır -36 Yabancı Dil Kursları (Ġngilizce-Rusça-Almanca) Ġçin Kayıtlar BaĢlamıĢtır Fethiye Ticaret ve Sanayi Odası & Amerikan Kültür Derneği Dil Okulları Fethiye Temsilciliği iş birliği ile yabancı dil kursları

Detaylı

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Eskişehir Tarım, Tarıma Dayalı Sanayi ve Ormancılık İhtisas Komisyonu Çalışmaları 07 Mayıs 2013 ESKİŞEHİR

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Eskişehir Tarım, Tarıma Dayalı Sanayi ve Ormancılık İhtisas Komisyonu Çalışmaları 07 Mayıs 2013 ESKİŞEHİR 2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Eskişehir Tarım, Tarıma Dayalı Sanayi ve Ormancılık İhtisas Komisyonu Çalışmaları 07 Mayıs 2013 ESKİŞEHİR İklim değişikliği Biyoçeşitliliğin Korunması Biyoyakıt Odun Dışı Orman

Detaylı

İSTANBUL İLİ ARNAVUTKÖY İLÇESİ HİZMET STANDARTLARI

İSTANBUL İLİ ARNAVUTKÖY İLÇESİ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO VATANDAŞA SUNULAN HİZMETİN ADI 1 İşletme Kayıt Belgesi 2 Sertifikalı Fide/Fidan Kullanım Desteği İSTANBUL İLİ ARNAVUTKÖY İLÇESİ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 2- Meslek odası

Detaylı

Türkiye de ve Dünyada Ekmek Sanayi. Ahmet KAVAK Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı V.

Türkiye de ve Dünyada Ekmek Sanayi. Ahmet KAVAK Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı V. Türkiye de ve Dünyada Ekmek Sanayi Ahmet KAVAK Gıda ve Kontrol Genel Müdür Yardımcısı V. 5996 sayılı Kanun ve getirdiği yenilikler Türk Gıda Kodeksi Yönetmelikleri Ülkemizde ekmek ile ilgili yasal düzenlemeler

Detaylı

YILLIK İŞ PLANI ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI NIN 2017 YILI YILLIK İŞ PLANI

YILLIK İŞ PLANI ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI NIN 2017 YILI YILLIK İŞ PLANI YILLIK İŞ PLANI ZİLE TİCARET VE SANAYİ ODASI BAŞKANLIĞI NIN 2017 YILI YILLIK İŞ PLANI ÖNSÖZ Dünyada yaşanan değişim ve gelişmeler doğrultusunda Türkiye de de yeniden yapılanma, kurumsallaşma gibi ihtiyaçlardan

Detaylı

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 07 ARALIK 2015 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ

ÖDEMİŞ BELEDİYE MECLİSİNİN 07 ARALIK 2015 TARİHLİ TOPLANTISINDA ALINAN MECLİS KARAR ÖZETLERİ ===========================ÖDEMİŞ BELEDİYESİ======================= Toplantı Dönemi : 2015 yılı Aralık Ayı Birleşim : 13 Oturum : 1 Tarihi : 07/12/2015 Karar Sayıları : 124, 125,126,127,128,129,130,131,132,133

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN HAZİRAN 2017 YIL 2 SAYI 28 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:28 (02.06.2017) SÜLEYBE-ŞEFİK ÖZTÜRK HUZUREVİ MÜDÜRÜNDEN YÖNETİM KURULU BAŞKANIMIZ

Detaylı

TURİZM 2015 ÜRÜN KATALOĞU

TURİZM 2015 ÜRÜN KATALOĞU DONUKFIRINCILIK TURİZM 2015 ÜRÜN KATALOĞU Turizm Kataloğu - 2015 1 2 Turizm Kataloğu - 2015 DONUK FIRINCILIK Değerli iş ortağımız, Buğday sofralarımızın vazgeçilmez ürünlerinin hammaddesi olarak yemeklerimize

Detaylı

MESLEK KOMİTELERİ 2015 NİSAN AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU

MESLEK KOMİTELERİ 2015 NİSAN AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU MESLEK KOMİTELERİ 2015 NİSAN AYI KARARLARI / TEKLİFLERİ 1 NOLU İMALATÇILAR GRUBU, 1. Zeytin karasuyunun atılması, 2. Yat çekek yeri, 3. Seydikemer Organize Sanayi Bölgesi kurulması, 4. Yabancılara villa

Detaylı

T.C. Bilecik İl Genel Meclisi Tarım ve Hayvancılık Komisyonu İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA

T.C. Bilecik İl Genel Meclisi Tarım ve Hayvancılık Komisyonu İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA T.C. Bilecik İl Genel Meclisi Tarım ve Hayvancılık Komisyonu Rapor No:001 Rapor Tarihi:21/04/2010 İL GENEL MECLİSİ BAŞKANLIĞINA İl Genel Meclisinin 09.04.2010 tarihinde yapılan 5 inci birleşiminde alınan

Detaylı

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI Haziran/2017 OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN HAZİRAN AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 12 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE

Detaylı

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ÇİNE MESLEK YÜKSEKOKULU DERS PROGRAMI. PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Üretim Planlanmaları Yrd.Doç.Dr.

ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ ÇİNE MESLEK YÜKSEKOKULU DERS PROGRAMI. PAZARTESİ SALI ÇARŞAMBA PERŞEMBE CUMA Üretim Planlanmaları Yrd.Doç.Dr. PROGRAM: ARICILIK YARIYILI: II Üretim Planlanmaları Arılıkta İlkbahar Uygulamaları Temel Bilgi Teknolojileri Yrd.Doç.Dr.Okan ATAY Uygulamalı Arıcılık I Yrd.Doç.Dr.Okan ATAY Arı Davranışları (Arıcılık Müzesi)

Detaylı

KADIKÖY İLÇE GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

KADIKÖY İLÇE GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER KADIKÖY İLÇE GIDA, TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ HİZMET STANDARTLARI SIRA NO 1 HİZMETİN ADI PERAKENDE İŞLETME KAYIT NUMARASI BAŞVURUSU BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER 1-Başvuru matbu dilekçesi 2-İşyeri Açma

Detaylı

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M

KONAK BELEDİYE MECLİSİ G Ü N D E M KONAK BELEDİYE MECLİSİ 02.05.2016 G Ü N D E M 1-Meclisin açılışı. 2-Mecliste verilecek önergeler. 3-Birimlerden gelen önergeler. 1-(68/16)-Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün 04.04.2016 tarihli

Detaylı

GÜMÜŞHACIKÖY İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMETLERİ SUNUM STANDARTLARI

GÜMÜŞHACIKÖY İLÇE GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜĞÜ KAMU HİZMETLERİ SUNUM STANDARTLARI ten Yararlananlar in Ortalama 1 ÇKS Kaydı İşlemleri 1) Tapu kayıtlarının onaylı fotokopisi 2) Çiftçi Belgesi 3) Muhtar ve aza onaylı arazi bilgi formu 4) Nüfus cüzdanı fotokopisi 5) Kiralık arazi varsa

Detaylı

2003-2011 T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN KİLİS

2003-2011 T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN KİLİS T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2003-2011 DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN KİLİS Türk tarımını kalkındırmadan Türkiye yi kalkındıramayız Recep Tayyip ERDOĞAN Başbakan Ekolojik denge ve küresel gıda

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.12.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 08.12.2015 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 20 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞINA KOMİSYON RAPORLARI Rapor No: 2015 / 20 Yüzme Havuzu Tahsisi Hk. edilen Emlak ve İstimlak Müdürlüğü nün 19/11/2015 tarih ve 2583 sayılı teklifi üzerinde gerekli inceleme yapılması talep edilmektedir. neticesinde;

Detaylı

2006 / 9922 Hayvanciligin Desteklenmesi Hakkinda Kararda Degisiklik Yapilmasina Dair Karar

2006 / 9922 Hayvanciligin Desteklenmesi Hakkinda Kararda Degisiklik Yapilmasina Dair Karar 2006 / 9922 Hayvanciligin Desteklenmesi Hakkinda Kararda Degisiklik Yapilmasina Dair Karar 17.01.2006 / 26052 Bakanlar Kurulu Kararı Karar Sayısı : 2006/9922 Ekli Hayvancılığın Desteklenmesi Hakkında Kararda

Detaylı

/ Ocak Sayı : YÖNETMELİK. Tarımsal Üretici Birliklerinin Kuruluş. Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik BİRİNCİ BÖLÜM

/ Ocak Sayı : YÖNETMELİK. Tarımsal Üretici Birliklerinin Kuruluş. Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik BİRİNCİ BÖLÜM 16.01.2005 / 25702 16 Ocak 2005 Resmî Gazete Sayı : 25702 YÖNETMELİK Tarımsal Üretici Birliklerinin Kuruluş Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Amaç ve

Detaylı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı

Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Genel Kurul Bilgilendirme Dokümanı Şirketimizin 2016 yılı faaliyet dönemi Olağan Genel Kurulu, Mahmutbey Mahallesi 2655..Sokak No:3 Bağcılar / İstanbul adresinde 28 Nisan 2017 günü saat 14:00 de aşağıda

Detaylı

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R

T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI K A R A R Sayfa 1 T.C İZMİR İLİ SELÇUK BELEDİYESİ MECLİS KARARI Toplantı Dönemi : Birleşim No : 2016-10000 Birleşim Tarihi : 05/05/2016 Birleşim Saati : 17:00 Birleşim Yeri : Meclis Başkanlığına Oturum No : KARARA

Detaylı

2003-2011 T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN DÜZCE

2003-2011 T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN DÜZCE T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2003-2011 DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN DÜZCE Türk tarımını kalkındırmadan Türkiye yi kalkındıramayız Recep Tayyip ERDOĞAN Başbakan Ekolojik denge ve küresel gıda

Detaylı

ERZURUM İLİ TARIM SEKTÖRÜ EYLEM PLANI

ERZURUM İLİ TARIM SEKTÖRÜ EYLEM PLANI 2 1 1: Arazi Toplulaştırması İŞLEM VE AÇIKLAMA - Merkez ve Hınıs ilçesinde ihaleye çıkılmış olan 35.000 Hektar alanda arazi toplulaştırmasının tamamlanması 2: Halk Elinde Küçükbaş Hayvan Islahı Ülkesel

Detaylı

2014 YILI ÇTB YILLIK İŞ PLANI HEDEFLERİ GERÇEKLEŞME RAPORU

2014 YILI ÇTB YILLIK İŞ PLANI HEDEFLERİ GERÇEKLEŞME RAPORU Sayfa No 1/9 MARKALAŞMA VE YENİ PAZARLAR İÇİN FUAR ORGANİZASYONLARI VE TEKNİK GEZİLER DÜZENLEMEK YÖNETİM KURULU 45.000 TL 34.955,83TL KURUMLAR/FİRMALAR PAYDAŞLARIMIZ, FUAR ORGANİZASYON FİRMALARI YILDA

Detaylı

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI AĞUSTOS AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI EYLÜL AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN EYLÜL AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. BALÇOVA BELEDİYESİ MECLİS KARARI KARAR NO : 8 Belediye Meclisi, Ocak ayı toplantısının 1 inci birleşim ve 1inci oturumda görüşülmesine geçilen ve gündemin 5 inci bölümünün Başkanlıktan Gelen Önergeleri Görüşülmesi 1inci maddesinde yer

Detaylı

MESLEK GRUPLARI SEKTÖREL İSTİŞARE TOPLANTISI

MESLEK GRUPLARI SEKTÖREL İSTİŞARE TOPLANTISI Organizasyonun Adı : MESLEK GRUPLARI SEKTÖREL İSTİŞARE TOPLANTISI Tarihi : 31.03.2015-28.04.2015 Davetli Sayısı 1321 Saati : 18:30 Katılımcı Sayısı 366 Açıklama : 14 sorudan oluşan 240 anket doldurulmuştur.

Detaylı

Yönetmelik. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar

Yönetmelik. BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Yönetmelik Tarım ve Köyişleri Bakanlığından: Tarımsal Üretici Birliklerinin Kuruluş Usul ve Esaslarına İlişkin Yönetmelik Amaç ve kapsam BİRİNCİ BÖLÜM Amaç, Kapsam, Dayanak ve Tanımlar Madde 1 Bu Yönetmeliğin

Detaylı

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI

OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI OCAK AYI OLAĞAN MECLİS TOPLANTISI ŞUBAT AYI FAALİYETLERİ ODAMIZ MESLEK KOMİTELERİNİN ŞUBAT AYI TOPLANTILARINDA TOPLAM 13 GÜNDEM MADDESİ GÖRÜŞÜLMÜŞTÜR. 1. MESLEK KOMİTESİ KARARLARI HAYVANCILIK VE TARIMSAL

Detaylı

TÜRKİYE DE TARIM ve HAYVANCILIK: SORUNLAR VE ÖNERİLER DOÇ.DR.BERRİN FİLİZÖZ

TÜRKİYE DE TARIM ve HAYVANCILIK: SORUNLAR VE ÖNERİLER DOÇ.DR.BERRİN FİLİZÖZ TÜRKİYE DE TARIM ve HAYVANCILIK: SORUNLAR VE ÖNERİLER DOÇ.DR.BERRİN FİLİZÖZ Tarım İnsanların toprağı işleyerek ekme ve dikme yoluyla ondan ürün elde etmesi faaliyetidir. Türkiye nüfusunun yaklaşık %48.4

Detaylı

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş

TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş TÜRKER PROJE GAYRİMENKUL VE YATIRIM GELİŞTİRME A.Ş 13.06.2013 Tarihli Resmi Gazetede yayımlanan II.14.1 Sayılı Finansal Raporlamalara İlişkin Esaslar Tebliği İle 03.01.2014 Tarihli ve 28871 Sayılı Resmi

Detaylı

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Bilecik Tarım, Tarıma Dayalı Sanayi ve Ormancılık İhtisas Komisyonu Çalışmaları 25 Nisan 2013 BİLECİK

2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Bilecik Tarım, Tarıma Dayalı Sanayi ve Ormancılık İhtisas Komisyonu Çalışmaları 25 Nisan 2013 BİLECİK 2014-2023 BÖLGE PLANI SÜRECİ Bilecik Tarım, Tarıma Dayalı Sanayi ve Ormancılık İhtisas Komisyonu Çalışmaları 25 Nisan 2013 BİLECİK İklim değişikliği Biyoçeşitliliğin Korunması Biyoyakıt Odun Dışı Orman

Detaylı

BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler

BİRİNCİ BÖLÜM. Genel Hükümler Tarımsal Üretime Yönelik Düşük Faizli Yatırım ve İşletme Kredisi Kullandırılmasına İlişkin Uygulama Esasları Tebliği (12.02.2006 tarihli Resmi Gazetede yayımlanan 2006/8 Numaralı Tebliğ) Amaç ve kapsam

Detaylı

2003-2011 T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN ERZURUM

2003-2011 T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN ERZURUM T.C. GIDA TARIM VE HAYVANCILIK BAKANLIĞI 2003-2011 DESTEK BİZDEN, ÜRETİM SİZDEN ERZURUM Türk tarımını kalkındırmadan Türkiye yi kalkındıramayız Recep Tayyip ERDOĞAN Başbakan Ekolojik denge ve küresel

Detaylı