AVM YATIRIMLARI KONFERANSI SHOPPING CENTERS CONFERENCE

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "AVM YATIRIMLARI KONFERANSI SHOPPING CENTERS CONFERENCE"

Transkript

1 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI SHOPPING CENTERS CONFERENCE

2 KONFERANSLAR AVM Yatırımları Konferansları 500 ü aşkın yerli ve yabancı sektör uzmanının değerli katkılarıyla güncel konuların tartışıldığı ve sektörün gelişim trendlerinin incelendiği AVM Yatırımları Konferansı her yıl Mart ayının ilk haftasında gerçekleştirilmektedir.

3 KATILIMCI PROFİLİ Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Alışveriş Merkezi Yönetimleri Perakende Sektörü Temsilcileri İlgili Kamu Özel Sektör Temsilcileri İlgili Yerel Yönetim Temsilcileri Gayrimenkul Yatırımcıları Gayrimenkul Değerleme Yetkilileri AVM Tedarikçileri

4 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI - I 2 Mart 2009, Esma Sultan Yalısı, İSTANBUL AYD nin kuruluşunun hemen ardından kısa bir süre içinde organize edilen I. AVM Yatırımları Konferansı 2 Mart 2009 da Esma Sultan Yalısı nda gerçekleştirilmiştir.

5 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI - I 2 Mart 2009, Esma Sultan Yalısı, İSTANBUL Sektörün bugün ve geleceğinin tüm yönleri ile ele alındığı, yurtiçinden ve yurtdışından 400 den fazla katılımcının katıldığı I. AVM Yatırımları Konferansı nda, Türkiye de ve dünyada sektörün gündemini belirleyen STK lardan ve firmalardan uzmanlar - temsilciler konuşmacı olarak panellerde yer almıştır.

6 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI - I

7 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI I SPONSORLAR

8 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI II 10 Mart 2010, Swissotel The Bosphorus, İSTANBUL AVM yatırımlarında yeni dönem trendlerinin, perakende sektöründe yeni dönem stratejilerinin ağırlıklı olarak konuşulduğu II. AVM Yatırımları Konferansı 10 Mart 2010 da Swissotel The Bosphorus da 500 ü aşkın yerli ve yabancı sektör yöneticisinin katılımı ile gerçekleştirilmiştir.

9 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI II

10 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI II

11 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI II SPONSORLAR

12 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI III 03 Mart 2011, Swissotel The Bosphorus, İSTANBUL AVM Yatırımlarının Sürdürülebilirliği, Sürdürülebilir Ekonomi, Sürdürülebilir Yapılar, İnovasyon ve Gelecek 10 yıl konularının tartışıldığı III. AVM Yatırımları Konferansı 03 Mart 2011 de Swissotel The Bosphorus da 500 ü aşkın yerli ve yabancı katılımcı ile gerçekleştirilmiştir.

13 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI III

14 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI III

15 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI III Öğle Yemeği Sponsoru - PERSPECTIVE

16 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI III SPONSORLAR

17 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI IV 01 Mart 2012, Conrad, İSTANBUL 01 Mart 2012 de Conrad İstanbul da gerçekleştirilen Potansiyel Türkiye temalı IV. AVM Yatırımları Konferansı nda AVM yatırımları açısından Türkiye değerlendirmesi yapılmıştır.

18 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI IV Dünya Ekonomisi ve Türkiye Yapı Kredi Bankası Baş Ekonomisti Dr. Cevdet Akçay 2012 de Türkiye ve Dünya Ekonomisi değerlendirmeleri ve iş hayatında nelere dikkat edilmesi gerektiğini konusunda bir sunum gerçekleştirilmiştir.

19 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI IV Neden Türkiye? Prof.Dr. Kerem Alkin Moderatorlüğünde Glenn Aaronson (Forum Turkey Fund), Joost Bomhoff (UNIBAIL RODEMCO), Josip Kardun (ECE) AVM yatırımları açısından Türkiye değerlendirmesi yapmışlar, Avrupalı global yatırımcılar olarak Türkiye yi nasıl gördüklerini ve beklentilerinin karşılanıp karşılanamadığını paylaşmışlar ve Türkiye pazarının diğer global pazarlara göre farklı yönlerini tartışmışlardır. Oturum Sponsoru olan Elegance Optik in tanıtım filmi oturum öncesinde sahnede yayınlanmış ve katılımcılara oturum çıkışında hediyeler dağıtılmıştır.

20 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI IV Gelecek Nesil Aydın Yurdum Moderatorlüğünde bir araya gelen Emre Zorlu (Zorlu Center), Emre Torun (Torunlar GYO), Zeynep Yıldırım (İstinye Park), Fatih Karaca (KRC) ve Dilara Altınkılıç (Kahve Dünyası) Türkiye de AVM yatırım ve perakende sektörünün gelecek nesil yöneticileri; vizyonlarını, Türkiye ye bakışlarını ve kurumsal anlamda gelecek planlarını tartışmışlardır. Oturum Sponsoru olan Gratis in tanıtım filmi oturum öncesinde sahnede yayınlanmış, hediyeleri ise oturum çıkışında katılımcılara takdim edilmiştir.

21 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI IV Türkiye Zamanı Avi Alkaş Moderatorlüğünde bir araya gelen Cüneyt Yavuz (Mavi), Ferhat Ferhangil (Retail Platform), Scott Abbey (Foot Locker) ve Zrinoslav Aladrovic (Desigual) Türkiye pazarını ve beklentilerini tartışmış ve dünya pazarları ile karşılaştırma yapma fırsatı bulmuşlardır. Oturum Sponsoru olan Fungo Board un tanıtım filmi oturum öncesinde sahnede yayınlanmıştır.

22 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI IV Bugün Bildiğiniz Herşey Yanlış! Dünyanın en önemli konuşmacıları arasında yer alan, trendspotter, futurist, inovatif düşünür ve yazar, Everything We Know is Wrong ve The Attack of the Unexpected kitaplarının yazarı Magnus Lindkvist, farklı bakış açısıyla dinleyicilerine yeni ufuklar açmıştır.

23 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI III Öğle Yemeği Sponsoru İMZA GİYİM

24 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI IV

25 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI IV

26 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI IV SPONSORLAR

27 Basında AVM Yatırımları Konferansı IV AVM YATIRIMLARI KONFERANSI IV

28 Basında AVM Yatırımları Konferansı IV AVM YATIRIMLARI KONFERANSI IV

29 Basında AVM Yatırımları Konferansı IV AVM YATIRIMLARI KONFERANSI IV

30 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI SHOPPING CENTERS CONFERENCE 6 7 Mart 2013, LÜTFİ KIRDAR ISTANBUL

31 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI - V Sektörün bugün ve geleceğinin tüm yönleri ile ele alınacağı, Türkiye ve Dünya Ekonomisi nin değerlendirilip, AVM Yatırımcılarının ve Perakendecilerin Türkiye deki Rekabet lerini keyifle dinleyeceğimiz, yurtiçinden ve yurtdışından 500 den fazla üst düzey katılımcının yer alacağı V. AVM Yatırımları Konferansı nda, Türkiye de ve dünyada sektörün gündemini belirleyen STK lardan ve firmalardan uzmanlar - temsilciler konuşmacı olarak oturumlarda yer alacaktır.

32 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI V PROGRAM 09:15-10:00 AÇILIŞ KONUŞMALARI Hakan Kodal AYD Başkanı Egemen Bağış Avrupa Birliği Bakanı ve Baş Müzakereci 10:00 11:00 TÜRKİYE VE DÜNYA EKONOMİSİ - Keynote 11:00 11:30 KAHVE MOLASI 11:30 12:30 AVM YATIRIMCILARI OTURUMU- Panel 12:30 14:00 ÖĞLE YEMEĞİ 14:00 15:00 REKABET Panel 15:00 16:00 FUTURIST / CELEBRITY SPEAKER - Keynote 16:00 16:30 KAHVE MOLASI 16:30 17:30 AVM lerin GELECEĞİ - Panel *Program ve konuşmacılar değişiklik gösterebilir.

33 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI V Türkiye ve Dünya Ekonomisi : 2013 Türkiye ve Dünya Ekonomisi değerlendimeleri ve önümüzdeki dönmede nelere dikkat edilmesi gerektiği konuşulacaktır. AVM Yatırımları: Dünyanın önde gelen Ticari Gayrimenkul yatırımcıları, Türkiye nin en önde gelen Yatırımcısı ile birlikte Türkiye ve Türkiye den bir kol mesafesi yakın çevresindeki yatırım olanaklarını, yaptıklarını, yapacaklarını, beklentilerini ve bugüne kadar yaşadıkları deneyimlerini aktaracaklar. *Program ve konuşmacılar değişiklik gösterebilir.

34 AVM YATIRIMLARI KONFERANSI V Rekabet : AVM ve Perakende Sektörü genelinde sürdürülebilir ticari bir faaliyet için artık mutlaka çekici bir farklılık yaratmak şart. AVM Yönetimleri, Perakendeci Markalar, E-Ticaret herkes aynı müşteri kitlelerini hedefliyor. Biz daha iyiyiz... demek yetmiyor sadece, müşteriye istediğini sunmak ve her seferinde farklı ve beklentilerini karşılayan ürün, hizmet ve eğlenceler bulmak zorunda tüm sektör. Tabii tüketiciler sektörü ve bu hizmeti nasıl algılıyor? Bu algı nasıl ölçülüyor? Yatırımcı/Yönetim - Marka/Hizmet Tüketici/Ölçüm; bu çark bundan sonra nasıl dönecek? Futurist Keynote Speaker: Bize bildiklerimizden farklı şeyler söylecek ve yeni ufuklar açacak dünya çapında üne sahip sürpriz bir isim AVM lerin geleceği: Şehir Plancı veya Mimar Yerel Yönetimlerden yetkili biri ve sosyologlar AVM lerin geleceğini tartışacaklar. *Program ve konuşmacılar değişiklik gösterebilir.

35 3 Yılda 45 Üyeden 185 Üyeye TEŞEKKÜRLER

Ana Sponsor. Altın Sponsorlar. www.ayd.org.tr www.soysal.com.tr

Ana Sponsor. Altın Sponsorlar. www.ayd.org.tr www.soysal.com.tr Ana Sponsor Öğle Yemeği Sponsoru Güvenlik Sponsoru Altın Sponsorlar Sponsor Hulusi Belgü AYD Başkanı VIII. AVM Yatırımları Konferansı yla yeni bir heyecanı birlikte yaşıyoruz. Alışveriş merkezleri, perakende

Detaylı

Kayıt Yer: WOW İstanbul Kongre Salonu Dünya Para Sisteminde Çoğulculuk ve Adalet Yer: WOW İstanbul Kongre Salonu

Kayıt Yer: WOW İstanbul Kongre Salonu Dünya Para Sisteminde Çoğulculuk ve Adalet Yer: WOW İstanbul Kongre Salonu TASLAK PROGRAM 14.00-17.30 IBF BOG İcra Kurulu Toplantısı (WOW Kongre Merkezi Azur Salonu) (sadece davetiye ile) 09.00 09.30 Kayıt Yer: WOW İstanbul Kongre Salonu 09.30 11.00 Dünya Para Sisteminde Çoğulculuk

Detaylı

CATHIC Nedir? o CATHIC in 4 üncü yılında, Türkiye temsilciliğini Alkaş yapmaktadır.

CATHIC Nedir? o CATHIC in 4 üncü yılında, Türkiye temsilciliğini Alkaş yapmaktadır. CATHIC Nedir? Central Asia & Turkey Hotel Investment Conference (CATHIC); o International Hotel Investment Forum (IHIF) in, Türkiye ayağı olarak düzenlenmektedir. o CATHIC in 4 üncü yılında, Türkiye temsilciliğini

Detaylı

AKILLI METROPOLLER Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI

AKILLI METROPOLLER Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI Uluslararası Sürdürülebilir Yapılı Çevre Konferensı 13-15 Ekim 2016 TANITIM VE SPONSORLUK DOSYASI AKILLI METROPOLLER Sürdürülebilir ve Akıllı Binalar ile Akıllı Şehirler için Entegre Çözümler Organizasyon

Detaylı

KATILIMCI PROFİLİ / AUDIENCE PROFILE TESİS PROFİLİ / FACILITY PROFILE

KATILIMCI PROFİLİ / AUDIENCE PROFILE TESİS PROFİLİ / FACILITY PROFILE KATILIMCI PROFİLİ / AUDIENCE PROFILE TESİS YATIRIMCILARI / FACILITY INVESTORS TESİS YÖNETİCİLERİ / FACILITY MANAGERS TESİS TEKNİK MÜDÜRLERİ / FACILITY TECHNICAL DIRECTORS TESİS TEDARİKÇİLERİ / FACILITY

Detaylı

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da.

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. INSPIRED BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. RICHARD BRANSON YOSSI VARDI ALLEN TAYLOR Dünyaca

Detaylı

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel

SONUÇ BİLDİRGESİ. Dijital Evrim Teknoloji Platformu. 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus Hotel Teknoloji Platformları, güncel Teknoloji konularının paylaşıldığı Etkinliği, BThaber Özel Dosyası ve Ek Yayını ile etkileşimli bir paylaşım platformudur. SONUÇ BİLDİRGESİ 25 Mayıs 2017 CVK Park Bosphorus

Detaylı

GAYRİMENKULÜN BÜYÜK BULUŞMASI

GAYRİMENKULÜN BÜYÜK BULUŞMASI GAYRİMENKULÜN BÜYÜK BULUŞMASI GAYRİMENKULÜN TÜM ALT SEKTÖRLERİNİN 360 o BAKIŞ AÇISIYLA ÇÖZÜMLER ÜRETECEĞİ TÜRKİYE DEKİ İLK VE TEK ETKİNLİK GAYRİMENKULÜN TÜM ALT HER SEKTÖRLERİNİN ŞEY 360 Sektöre o BAKIŞ

Detaylı

ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU

ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU İMSAD tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen 4. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 12, inşaat endüstrisinin gündemini bir kez daha değiştirdi. TÜSİAD ın bu yıl stratejik

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com GELECEĞİN YAPILARI GELECEĞİN ŞEHİRLERİ ZİRVE VE FUARI Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli,

Detaylı

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI TARAFINDAN 19-20 OCAK 2006 TARİHLERİNDE DÜZENLENECEK OLAN ULUSLARARASI KONFERANS KONUSUNDA BASIN DUYURUSU

TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI TARAFINDAN 19-20 OCAK 2006 TARİHLERİNDE DÜZENLENECEK OLAN ULUSLARARASI KONFERANS KONUSUNDA BASIN DUYURUSU TÜRKİYE CUMHURİYET MERKEZ BANKASI TARAFINDAN 19-20 OCAK 2006 TARİHLERİNDE DÜZENLENECEK OLAN ULUSLARARASI KONFERANS KONUSUNDA BASIN DUYURUSU tarafından İstanbul da Enflasyon Hedeflemesi: Uygulama ve Olası

Detaylı

Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr www.soysal.com.tr

Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr www.soysal.com.tr Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr Hulusi Belgü AYD Başkanı VII. AVM Yatırımları Konferansı nda yeniden birlikteyiz. Alışveriş

Detaylı

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi

GELECEĞiN YAPILARI. ŞEHiRLERi GELECEĞiN YAPILARI GELECEĞiN ŞEHiRLERi ZİRVE VE FUARI www.yapivesehirzirvesi.com Geleceği inşa etmek büyük ölçüde daha modern, sağlıklı, güvenli, konforlu, verimli, tasarruflu, çevreci, teknolojik, sürdürülebilir

Detaylı

GYODER 2003 YILI ÇALIŞMA DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

GYODER 2003 YILI ÇALIŞMA DÖNEMİ FAALİYET RAPORU GYODER 2003 YILI ÇALIŞMA DÖNEMİ FAALİYET RAPORU Yönetim Kurul Toplantıları Dernek faaliyetlerinin koordinasyonunun sağlanması amacıyla ayda bir GYODER merkezinde yönetim kurulu toplantıları yapılmıştır.

Detaylı

ANA SPONSORLAR POWERED BY

ANA SPONSORLAR POWERED BY ANA SPONSORLAR POWERED BY International MICE & Wedding Forum-IMWF, endüstride stratejik olarak yenilikçi fikirler ve ortaklıklar ile profesyonelleri, fikir liderlerini bir araya getirir. Katılımcılar,

Detaylı

LOGO KULLANIM HAKLARI. 35 adet Digital Age Summit 2015 katılım davetiyesi ALAN KULLANIM HAKLARI

LOGO KULLANIM HAKLARI. 35 adet Digital Age Summit 2015 katılım davetiyesi ALAN KULLANIM HAKLARI SPONSORLUK LOGO KULLANIM HAKLARI Digital Age Summit 2015 gazete ve dergi ilanlarında logo kullanımı Digital Age Summit 2015 açıkhava ilanlarında logo kullanımı Digital Age Summit 2015 TV tanıtımlarında

Detaylı

ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU. Hazırlayan: D. Özden Özkan Çayırlı İMSAD Kurumsal İletişim Yöneticisi oozkan@imsad.org

ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU. Hazırlayan: D. Özden Özkan Çayırlı İMSAD Kurumsal İletişim Yöneticisi oozkan@imsad.org ETKİNLİK DEĞERLENDİRME RAPORU Hazırlayan: D. Özden Özkan Çayırlı İMSAD Kurumsal İletişim Yöneticisi oozkan@imsad.org İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenen 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi

Detaylı

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası

TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015. Sponsorluk Dosyası TÜYİD Yatırımcı İlişkileri Zirvesi 2015 Sponsorluk Dosyası Amaç ve Hedeflerimiz Vizyonumuz Türkiye de yatırımcı ilişkileri ile ilişkili farklı hedef kitleleri kurumsal ve bireysel platformda bir araya

Detaylı

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da.

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. INSPIRED BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. RICHARD BRANSON YOSSI VARDI ALLEN TAYLOR Dünyaca

Detaylı

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK

2 MAYIS MAYIS Stratejik Ortak YERLİLİK 2 MAYIS 2019 2 MAYIS 2019 YERLİLİK Stratejik Ortak Türkiye nin En Büyük ve En Köklü Odası Türk sanayinin en köklü temsilcilerinden biri olan İstanbul Odası, kurulduğu 1952 yılından bu yana, çalışmalarını,

Detaylı

BASIN BÜLTENİ 12 Ocak 2012

BASIN BÜLTENİ 12 Ocak 2012 BASIN BÜLTENİ 12 Ocak 2012 AVM ALGI ARAŞTIRMASI sonuçları açıklandı Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği (AYD) ve GfK TÜRKİYE işbirliği ile gerçekleştirilen AVM Algı Araştırması sonuçları 12 Ocak 2011

Detaylı

ULUSLARARASI OTOMOTİV SEKTÖRÜ 4.OSEG DE BULUŞUYOR

ULUSLARARASI OTOMOTİV SEKTÖRÜ 4.OSEG DE BULUŞUYOR 4. İÇİNDEKİLER ULUSLARARASI OTOMOTİV SEKTÖRÜ 4.OSEG DE BULUŞUYOR 4-OSEG HAKKINDA 7-KONUŞMACI PROFİLİ 12-KATILIMCI PROFİLİ 16-BASINDA OSEG 18-REKLAMLAR 23-SPONSORLUK ÜCRETLERİ 29-OSEG DEN KARELER 3 OSEG

Detaylı

WEBRAZZI KONFERANSLARI / 2018 SPONSORLUK DÖKÜMANI E-TİCARET DİJİTAL CONNECT: LONDON - SUMMIT DEVELOPER FINTECH

WEBRAZZI KONFERANSLARI / 2018 SPONSORLUK DÖKÜMANI E-TİCARET DİJİTAL CONNECT: LONDON - SUMMIT DEVELOPER FINTECH WEBRAZZI KONFERANSLARI / 2018 SPONSORLUK DÖKÜMANI E-TİCARET DİJİTAL CONNECT: LONDON - SUMMIT DEVELOPER FINTECH Webrazzi konferanslarında markanızlayer alaraktürkiye nin fikir önderlerine, sektör liderlerine

Detaylı

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz...

17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... 17-18 Eylül 2014 te Tekrar Beraberiz... NELER YAPTIK... 18-19 Eylül 2013 DHS 2013 DHS 2013 Konuşmacıları DHS 2013 Sponsorları Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında DHS 2013 Basında

Detaylı

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı. Dr. Vahdettin Ertaş. Finansal Erişim Konferansı. Açılış Konuşması. 3 Haziran 2014

Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı. Dr. Vahdettin Ertaş. Finansal Erişim Konferansı. Açılış Konuşması. 3 Haziran 2014 Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Dr. Vahdettin Ertaş Finansal Erişim Konferansı Açılış Konuşması 3 Haziran 2014 Sn. Hazine Müsteşarım, Sn. BDDK Başkanım, Dünya Bankasının ülke direktörü Sn. Raiser, yurtiçinden

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2015 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için VIII. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın!

Detaylı

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da.

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. RICHARD BRANSON Dünyaca ünlü girişimci, sıradışı fikirlerin

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 13. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ HAYALLER VE GERÇEKLER İK BUNUN NERESİNDE? PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Şubesi tarafından, bu yıl 13. düzenlenen İnsan

Detaylı

Eylül 2012. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş.

Eylül 2012. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Ara Dönem Özet Konsolide Faaliyet Raporu Eylül 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. ve Bağlı Ortaklığı Merrill Lynch Menkul Değerler A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2012 Dönemi Değerlendirmeleri

Detaylı

SONUÇ BİLDİRGESİ. Siber Güvenlik ve Felaket Yönetimi Teknoloji Platformu. 25 Nisan 2017 CVK Park Bosphorus Hotel

SONUÇ BİLDİRGESİ. Siber Güvenlik ve Felaket Yönetimi Teknoloji Platformu. 25 Nisan 2017 CVK Park Bosphorus Hotel Teknoloji Platformları, güncel Teknoloji konularının paylaşıldığı Etkinliği, BThaber Özel Dosyası ve Ek Yayını ile etkileşimli bir paylaşım platformudur. Siber Güvenlik ve Felaket Yönetimi Teknoloji Platformu

Detaylı

Sponsorluk Dosyası 1

Sponsorluk Dosyası 1 Sponsorluk Dosyası 1 www.tuad.org.tr I www.arastirmazirvesi.com 2 ARAŞTIRMA ZİRVESİ Geçmiş Araştırma Zirvelerine Sponsor Olan Bazı Araştırmaverenler 3 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 4 ARAŞTIRMA ZİRVESİ 5 ARAŞTIRMA

Detaylı

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C.

T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. T.C. Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Sağlık Bakanlığı Temsilcileri, T.C. Milli Eğitim Bakanlığı Temsilcileri, Toprak Mahsulleri Ofisi

Detaylı

Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr www.soysal.com.tr

Konferansa katılım ve sponsorluk olanakları için: Soysal Satış Bölümü T. (0212) 212 99 70 E. satis@soysal.com.tr www.soysal.com.tr Ana Sponsor Oturum Sponsoru Mobil Ödeme Çözümleri Sponsoru Öğle Yemeği Sponsoru Özel Sponsor Güvenlik Sponsoru Tema Park Eğlence Sponsoru Sponsorlar Güzellik ve Kişisel Bakım Sponsoru Altın Sponsorlar

Detaylı

Satinalma. BuyerNetwork.net Satınalma Kulübü. Satınalma Yöneticileri Filo Kiralama Sektörünü Değerlendirdi

Satinalma. BuyerNetwork.net Satınalma Kulübü. Satınalma Yöneticileri Filo Kiralama Sektörünü Değerlendirdi Endüstriyel Pazarlama ve Satış Konferansı Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Buluşuyor 16 ARALIK 2015 Satınalma Meslek Uygulamaları ISSN 2149-1232 FİYAT 10 TL Satinalma Yıl: 3 Sayı: 36 ARALIK 2015 Satınalma

Detaylı

BİNA ELEKTRİK, ELEKTRONİK, MEKANİK VE KONTROL SİSTEMLERİ DERGİSİ Ana Sponsor Öğle Yemeği Sponsoru Özel Sponsor Güvenlik Sponsoru Oturum Sponsoru Networking Sponsoru Tema Park Eğlence Sponsoru Sponsorlar

Detaylı

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA. Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir. ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org

25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA. Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir. ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org 25-29 NİSAN 2012 MARDAN PALACE - KUNDU/ ANTALYA Tüm Sağlık Yöneticileri Davetlidir ORGANİZASYON www.ohsadkurultayi.org TÜRKİYE SAĞLIK SEKTÖRÜ YİNE ANTALYA DA BULUŞUYOR! Özel Hastaneler ve Sağlık Kuruluşları

Detaylı

SONUÇ BİLDİRGESİ. Kamuda BT Yönetişimi ve Endüstri 4.0 Teknoloji Platformu. 21 Şubat 2017 Sheraton Hotel Convention Center

SONUÇ BİLDİRGESİ. Kamuda BT Yönetişimi ve Endüstri 4.0 Teknoloji Platformu. 21 Şubat 2017 Sheraton Hotel Convention Center Teknoloji Platformları, güncel Teknoloji konularının paylaşıldığı Etkinliği, BThaber Özel Dosyası ve Ek Yayını ile etkileşimli bir paylaşım platformudur. Kamuda BT Yönetişimi ve Endüstri 4.0 Teknoloji

Detaylı

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir.

farklı tasarlanan modern çizgisi ile etkinliğin yeterli ilgi ve katılımı sağlaması hedeflenmektedir. Değerli İş Ortağımız, İMSAD tarafından bu yıl üçüncüsü düzenlenecek 3. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 11, düzenlenmeye başladığı 2009 yılından buyana inşaat endüstrisinin gündemini değiştiriyor İMSAD

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2014 ) 5-6 Kasım 2014, İstanbul Fotoğraf: Emrah TAŞKIRAN TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ / 5-6 KASIM Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından üçüncüsü

Detaylı

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ

PLANLANAN TARİH. 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ PLANLANAN TARİH 16-17 Mayıs 2013 DÜZENLEYEN ULUSLARARASI UYGUNLUK DEĞERLENDİRME CEMİYETİ 1.PERSONEL BELGELENDİRME KONFERANSI HAZIRLIK ÇALIŞMASI PLANI Amaç : Şirketlerin temel varlık gücü olan rekabeti

Detaylı

ETİK VE İTİBAR DERNEĞİ TEİD ETİK ZİRVESİ 2014

ETİK VE İTİBAR DERNEĞİ TEİD ETİK ZİRVESİ 2014 1 2 H A Z İ R A N 2 0 1 ETİK VE İTİBAR DERNEĞİ TEİD ETİK ZİRVESİ 2014 SPONSORLUK DOSYASI İçinde bulunduğumuz, Avrupa da işsizlik oranlarının rekor seviyelere ulaştığı, paydaşlara karşı sorumluluğun ve

Detaylı

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri

Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri 1 Ödül Töreni Reklam ve Sponsorluk Seçenekleri MAPIC 2013 Ödül Töreni 2 Ödül Töreni Kategorileri - En İyi Moda ve Ayakkabı Perakende Satış Konsepti - En İyi Yiyecek ve İçecek Perakende Satış Konsepti -

Detaylı

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2015 ) 4-5 Kasım 015, ANKARA

TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2015 ) 4-5 Kasım 015, ANKARA 4-5 Kasım 2015 1 TÜREK 2015 SONUÇ RAPORU TÜRKİYE RÜZGAR ENERJİSİ KONGRESİ (TÜREK 2015 ) 4-5 Kasım 015, ANKARA Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB) tarafından dördüncüsü düzenlenen Türkiye Rüzgar Enerjisi

Detaylı

ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI

ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI ULUSLARARASI TARIM SİGORTALARI SEMPOZYUMU (IAIS) 02-03 Haziran 2016 SPONSORLUK DOSYASI Asya ve Avrupa nın Buluşma Noktasında Tarım Sigortaları alanında gerçekleştirilen ilk büyük çaplı organizasyon Dünya

Detaylı

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA

ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA ISAF EXCLUSIVE CONFEX HAKKINDA Dünyanın dikkatini üzerine çeken, pek çok sahada önemli ve yükselen trendi ile Bölge nin ilklerine imza atmakta olan ülkemiz, yeni ve akıllı yapılanma çizgisini yukarı doğru

Detaylı

Türkiye Bilişim Derneği. 5. Uluslararası İZMİR. Bilișim Hukuku Kurultayı Kasım. Sponsorluk Dosyası

Türkiye Bilişim Derneği. 5. Uluslararası İZMİR. Bilișim Hukuku Kurultayı Kasım. Sponsorluk Dosyası 1971 İZMİR 5. Uluslararası Bilișim Hukuku Kurultayı 2018 2-3 Kasım Sponsorluk Dosyası 2018 3 1971 BİLİŞİM ve HUKUK, Bilişim Teknikbilimini Ulusal Bir Kalkınma Aracı Olarak Kullanma hedefiyle bilişimde

Detaylı

YALIN dönüşüm 4-6 EKİM 2013 İLK ÇAĞRI. http://embk.mmo.org.tr. MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi İZMİR

YALIN dönüşüm 4-6 EKİM 2013 İLK ÇAĞRI. http://embk.mmo.org.tr. MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi İZMİR YALIN dönüşüm 4-6 EKİM 2013 MMO Tepekule Kongre ve Sergi Merkezi İZMİR İLK ÇAĞRI http://embk.mmo.org.tr SUNUŞ Yalın düşüncenin temel amacı, değerin ilk hammaddeden başlayarak değer yaratma süreci boyunca

Detaylı

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak

Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak Misyonumuz İnsan yönetimi konusunda lider bir sivil toplum kuruluşu olmak PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 12. İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ Lades Olmam Çünkü MUTLULUK AKLIMDA PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi

Detaylı

Zirve Takvimi

Zirve Takvimi 2016-2017 Zirve Takvimi İK profesyonellerinin buluşma noktası... 2016-2017 Zirve Takvimi 13. Seçme Yerleştirme & Yetenek Yönetimi Zirvesi 5-6 Ekim 2016, İstanbul Marriott Hotel Asia Performans, Ücret ve

Detaylı

MIPIM 2016 15 18 MART 2016 CANNES, FRANSA

MIPIM 2016 15 18 MART 2016 CANNES, FRANSA MIPIM 2016 15 18 MART 2016 CANNES, FRANSA MIPIM 2016 1. MIPIM NEDİR? 2. MIPIM DE NELER VAR? 3. MIPIM DE TÜRKİYE 2016 4. MIPIM DE TÜRKİYE 2015 5. MIPIM DE DİĞER ÜLKELER MIPIM 2016 MIPIM NEDİR? Gayrimenkul

Detaylı

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI

X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI X. TKYD KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ X. KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ TANITIM DOSYASI 19 OCAK 2017 Intercontinental İstanbul Otel KURUMSAL YÖNETİM ZİRVESİ HAKKINDA 2 Türkiye nin önde gelen şirketlerinin yönetim

Detaylı

KATILIM FIRSATLARI

KATILIM FIRSATLARI www.peryonkongre.com KATILIM FIRSATLARI Bir sivil toplum kuruluşu olan PERYÖN'ün hedefi, üyelerine ve topluma, kuruluş amacı ile ilgili değer yatamak. Hedefe ulaştıracak en güçlü yöntem ise üretimi ve

Detaylı

AYD III. GENEL KURUL / 22.03.2011

AYD III. GENEL KURUL / 22.03.2011 FAALİYET RAPORU 2010 AYD III. GENEL KURUL / 22.03.2011 İÇİNDEKİLER 1. SUNUŞ... 3 2. AYD HAKKINDA... 4 2.1. Vizyon, Misyon, Hedef... 5 2.2. Üye Profili... 5 2.3. 2010 Dönemi Yönetim Kurulu... 7 3. FAALİYETLER...

Detaylı

31.MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ TOPLANTISI

31.MÜHENDİSLİK DEKANLARI KONSEYİ TOPLANTISI 31. TOPLANTISI 16-17 Ekim 2015 Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi, BİLECİK MÜHENDİSLİK MÜHENDİSLİK DEKANLARI DEKANLARI KONSEYİ KONSEYİ (MDK) Mühendislik dekanları arasında deneyimlerin paylaşıldığı, iyi

Detaylı

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU

2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 2013 EYLÜL FAALİYET RAPORU 06 Eylül 2013- (Hande Tibuk) Kuzey Ren-Vestfalya Ekonomi Bakanlığı ve Nrw.Invest tarafından ikinci kez Türk firmalarına Kuzey Ren-Vestfalya da gerçekleştirdikleri başarılı ve

Detaylı

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası

20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası 20. KAMU KALİTE SEMPOZYUMU 18 Nisan 2019 İş birliği dosyası Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

ANA SPONSORLAR ÖZEL SPONSOR OTURUM SPONSORLARI ÖĞLE YEMEĞİ SPONSORU SPONSORLAR NETWORKING SPONSORU ALTIN SPONSORLAR

ANA SPONSORLAR ÖZEL SPONSOR OTURUM SPONSORLARI ÖĞLE YEMEĞİ SPONSORU SPONSORLAR NETWORKING SPONSORU ALTIN SPONSORLAR ANA SPONSORLAR ÖZEL SPONSOR OTURUM SPONSORLARI ÖĞLE YEMEĞİ SPONSORU SPONSORLAR NETWORKING SPONSORU ALTIN SPONSORLAR ALTIN SPONSORLAR GÜZELLİK VE KİŞİSEL BAKIM SPONSORU KONSEPT SPONSORU TEKNOLOJİ SPONSORU

Detaylı

İÇİNDEKİLER ELEKTRİKLİ ARAÇLAR ZİRVESİ

İÇİNDEKİLER ELEKTRİKLİ ARAÇLAR ZİRVESİ I. ETKİNLİK ÖZETİ II. İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ III. ETKİNLİĞİN TANIMI VE GENEL BİLGİLER IV. MALİYET DÖKÜMÜ V. ÖNGÖRÜLEN ETKİNLİK PROGRAMI VI. SPONSORLUK VII. İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİNDEKİLER ELEKTRİKLİ

Detaylı

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey

INFORMS REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey REVENUE MANAGEMENT & PRICING CONFERENCE - 2014 Istanbul Technical University (ITU) Macka Campus, Turkey 4-6 June 2014 SPONSORLUK DOSYASI INFORMS 2014 Gelir Yönetimi ve Fiyatlandırma Konferansı, İstanbul

Detaylı

Gayrimenkul Zirvesi 13

Gayrimenkul Zirvesi 13 Zirve Burası 10 Aralık 2013 // Four Seasons The Bosphorus Hotel Sponsorluk Sözleşmesi Firma Bilgileri Firma Adı Adres İlçe Şehir Telefon Numarası Faks Numarası Web Sitesi Vergi Numarası Posta Kodu Ülke

Detaylı

ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17

ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17 ÜSİMP ULUSAL PATENT FUARI 17 ÜNİVERSİTELERİN PATENTLERİ AR-GE MERKEZLERİ İLE BULUŞUYOR 6-7 KASIM 2017 Harbiye Askeri Müzesi, İstanbul B2B GÖRÜŞMELER TTO TANITIMLARI KONFERANS VE PANELLER AR-GE MERKEZLERİ

Detaylı

29 Kasım - 2 Aralık 2012 CNR EXPO VE KONFERANS MERKEZİ YEŞİLKÖY İSTANBUL

29 Kasım - 2 Aralık 2012 CNR EXPO VE KONFERANS MERKEZİ YEŞİLKÖY İSTANBUL 29 Kasım - 2 Aralık 2012 CNR EXPO VE KONFERANS MERKEZİ YEŞİLKÖY İSTANBUL iletişim TÜRKİYE 12 iletişim ve medya zirvesi MEDYA VE İLETİŞİMİN TÜM ÖNDERLERİ BU ZİRVEDE BULUŞUYOR MEDYA ve İLETİŞİM TÜRKİYE 2012

Detaylı

TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA. 15-19 Nisan 2014. Club Med Palmiye, Kemer

TürkiyeEnerjiForumu. Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! ANTALYA. 15-19 Nisan 2014. Club Med Palmiye, Kemer Uluslararası 06 TürkiyeEnerjiForumu 12. Yıl Club Med Palmiye, Kemer 2014 ANTALYA 15-19 Nisan 2014 Enerji profesyonellerinin vazgeçilmez doruğu 12.yaşında! Antalya da unutulmuz tarihi zirve için geriye

Detaylı

5. FİKRİ HAKLAR HUKUKU SEMİNERİ

5. FİKRİ HAKLAR HUKUKU SEMİNERİ ULUSLARARASI FİKRİ MÜLKİYET HAKLARI KORUMA DERNEĞİ 5. FİKRİ HAKLAR HUKUKU SEMİNERİ 05-06 Nisan 2018 SPONSORLUK BROŞÜRÜ İçindekiler AIPPI Nedir?... AIPPI ın Amacı... Seminerin Hedefi... Seminerin İçeriği...

Detaylı

2-3 EKİM 2018, ANKARA

2-3 EKİM 2018, ANKARA DESTEKLERİYLE ORGANİZATÖR 2-3 EKİM 2018, ANKARA S O N U Ç R A P O R U OPERASYON ve İÇERİK PARTNERİ www.inpps.com ZİRVE HAKKINDA Terörle mücadele, malların dolaşımının kontrolü ve uluslararası sınırlardaki

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2012 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2012 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

17. ARAŞTIRMA ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI

17. ARAŞTIRMA ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 17. ARAŞTIRMA ZİRVESİ SPONSORLUK DOSYASI 1 17. ARAŞTIRMA ZİRVESİ Tarih: 17-18 Nisan 2014 Yer: Conrad Otel İstanbul Değer ve Dönüşüm 2 İçerik Araştırma Zirvesi Tema.s.4 Neden Sponsor Olmalısınız. s.5 17.

Detaylı

Ö Z E T K İ T A P Ç I Ğ I

Ö Z E T K İ T A P Ç I Ğ I Ö Z E T K İ T A P Ç I Ğ I *Bu gençlik çalıştayı ücretsiz, katılım belgeli ve sınırlı kontenjana sahip bir eğitim etkinliğidir. Yunus Emre Kültür Merkezi Konferans Salonu Emrah Mah. İncirli, Keçiören/Ankara

Detaylı

Eğitimin, Hava Kuvvetlerinin Geleceğindeki Artan Önemi

Eğitimin, Hava Kuvvetlerinin Geleceğindeki Artan Önemi Eğitimin, Hava Kuvvetlerinin Geleceğindeki Artan Önemi H AVA H AR P O K U L U K O M U TAN L I Ğ I 12 Mayıs 2015 Yeşilyurt/İSTANBUL www.kartallarhaftasi.hho.edu.tr E-posta: icce2015@hho.edu.tr Telefon:+90

Detaylı

2-3 EKİM 2018 ANKARA. BİLGİLENDİRME DOSYASI DÜZENLEYEN HİMAYELERİNDE DESTEKLEYENLER

2-3 EKİM 2018 ANKARA.   BİLGİLENDİRME DOSYASI DÜZENLEYEN HİMAYELERİNDE DESTEKLEYENLER 2-3 EKİM 2018 ANKARA www.mrbsturkey.com BİLGİLENDİRME DOSYASI DÜZENLEYEN HİMAYELERİNDE DESTEKLEYENLER Terörle mücadele, malların dolaşımının kontrolü ve uluslararası sınırlardaki personelin izlenmesi gibi

Detaylı

2016 Değerlendirmesi ve 2017 Öngörüleri

2016 Değerlendirmesi ve 2017 Öngörüleri 2016 Değerlendirmesi ve 2017 Öngörüleri 2009 yılında, 16 Kurucu Üye AVM ile faaliyetlerine başlayan Alışveriş Merkezleri ve Yatırımcıları Derneği (AYD), Bugün, 124 Üye AVM yi, Toplam AVM lerin kiralanabilir

Detaylı

Kamu Kalite Sempozyumu

Kamu Kalite Sempozyumu Kamu Kalite Sempozyumu Türkiye Kalite Derneği (KalDer), ülkemizde tüm sektör ve kuruluşlarda yönetim kalitesinin artırılması ile daha iyi bir yaşam kalitesi yaratmak amacıyla, 25 yılı aşkın süredir çalışmalarını

Detaylı

GYODER 2001 yılı çalışma dönemi Faaliyet Raporu

GYODER 2001 yılı çalışma dönemi Faaliyet Raporu GYODER 2001 yılı çalışma dönemi Faaliyet Raporu 23 Ocak 2001 tarihinde Yapı Kredi Plaza B blok K 10 Levent İstanbul adresinde düzenlenen olağan Genel Kurul toplantısının ardından Derneğimiz Genel kurulunca

Detaylı

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI

4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 4.ULUSLARARASI İTİBAR YÖNETİMİ KONFERANSI 26-27 Kasım 2015, İSTANBUL SPONSORLUK DOSYASI 1 İtibar Yönetimi Enstitüsü ve Kadir Has Üniversitesi işbirliğiyle 26-27 Kasım 2015 tarihlerinde İstanbul da 4. Uluslararası

Detaylı

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da.

BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. INSPIRED BİR İŞİNİZ YOKSA GELİN. ÖNEMLİ BİR İŞİNİZ VARSA MUTLAKA GELİN. Dünyanın ünlü girişimcileri, iş dünyasına yön veren parlak fikirleriyle İstanbul da. RICHARD BRANSON YOSSI VARDI ALLEN TAYLOR Dünyaca

Detaylı

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ

PERYÖN - TÜRKİYE İNSAN YÖNETİMİ DERNEĞİ 14. EGE İNSAN YÖNETİMİ ZİRVESİ GELECEK GELDİ PERYÖN - Türkiye İnsan Yönetimi Derneği Ege Șubesi tarafından, bu yıl 14. düzenlenen İnsan Yönetimi Zirvesi; üyelerinin ve zirve katılımcılarının oylaması ile belirlenen GELECEK GELDİ ana

Detaylı

5. ULUSLARARASI %100 YENİLENEBİLİR ENERJİ KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI

5. ULUSLARARASI %100 YENİLENEBİLİR ENERJİ KONFERANSI SPONSORLUK DOSYASI 2 8-3 0 M A Y I S 2 0 1 5 SPONSORLUK DOSYASI IRENEC 2015, 5.ULUSLARARASI Endüstriyel, yaşamsal ve sosyal, yeryüzündeki neredeyse tüm insan faaliyetlerinin, fosil ve nükleer yakıt kaynaklı enerjilere bağımlı

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR

SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR SPONSORLUK DOSYASI BU FUAR 5174 SAYILI KANUN GEREĞİNCE TOBB (TÜRKİYE ODALAR VE BORSALAR BİRLİĞİ) DENETİMİNDE DÜZENLENMEKTEDİR SAYIN SEKTÖR TEMSİLCİSİ Derneğimiz T.C. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın

Detaylı

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ

ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ ÖZET SONUÇ BİLDİRGESİ 2000 yılından bu yana gerçekleştirilmekte olan uluslararası Bilişim Zirvesi ICT Summit etkinliği, Türk İş Dünyası nın teknoloji ile etkileşiminin bugününü ve geleceğini konuşturan

Detaylı

MÜSİAD VİZYONER 15 Basın Toplantısı 16.11.2015, Feriye Lokantası Değerli Basın Mensupları,

MÜSİAD VİZYONER 15 Basın Toplantısı 16.11.2015, Feriye Lokantası Değerli Basın Mensupları, MÜSİAD VİZYONER 15 Basın Toplantısı 16.11.2015, Feriye Lokantası Değerli Basın Mensupları, 18-19.Kasım tarihleri arasında, yani, bu hafta Çarşamba- Perşembe günü, İstanbul Yeşilköy Wow Otel de gerçekleştireceğimiz,

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Mart 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Mart 2013 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

2018 İN KONSEPTİ. Marketing Türkiye İPZ Anadolu Konferansları Takımı - 2 -

2018 İN KONSEPTİ. Marketing Türkiye İPZ Anadolu Konferansları Takımı - 2 - 2018 İN KONSEPTİ Marketing Türkiye İPZ Konferansları özünde iş dünyasının değişimi barındıran alanlarına odaklanarak bilgi aktarımı yapıyor. Amacı, iş dünyasında ola gidene dikkatini çekmek ve hem de ihtiyaç

Detaylı

T. C. ORMAN ve SU İŞLERİ BAKANLIĞI Hizmet İçi Eğitim Etkinliği Değerlendirme Raporu

T. C. ORMAN ve SU İŞLERİ BAKANLIĞI Hizmet İçi Eğitim Etkinliği Değerlendirme Raporu Program No: 05 Eğitimin Konusu: Etkili Tanıtım ve İletişim Metodolojisi Eğitimin Yeri ve Tarihi: Afyonkarahisar 16-18 Mart 2013 Katılımı Uygun Görülen Personel Sayısı: 118 Eğitime Fiilen Katılım Sağlayan

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2014. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2014. Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Eylül 2014 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Eylül 2014 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

etkinlik değerlendirme raporu

etkinlik değerlendirme raporu etkinlik değerlendirme raporu İMSAD tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen 2. Uluslararası İnşaatta Kalite Zirvesi 10, inşaat endüstrisinin gündemini bir kez daha değiştirdi. İnşaat Malzemesi Sanayicileri

Detaylı

BKS İLERLEME RAPORU MART SAYISI

BKS İLERLEME RAPORU MART SAYISI BKS İLERLEME RAPORU MART SAYISI Mali Sektörle İlişkiler ve Kambiyo Genel Müdürlüğü Finansal Araçlar ve Piyasalar Geliştirme Dairesi T: 0312 204 6825 E: bks@hazine.gov.tr BKS İLERLEME RAPORU MART SAYISI

Detaylı

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center

SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center SPONSORLUK DOSYASI 14 Ocak 2016 / Sabancı Center Kurumsal yönetime inancınızı paylaşmak, sürdürülebilir kalkınma hedefiyle ilerlemek için IX. Uluslararası Kurumsal Yönetim Zirvesi nde yerinizi alın! Uluslararası

Detaylı

Saygılarımızla, Genç Barış İnisiyatifi Derneği adına, M. Emre Akkaş Genel Başkan

Saygılarımızla, Genç Barış İnisiyatifi Derneği adına, M. Emre Akkaş Genel Başkan Genç Barış İnisiyatifi Derneği tüm insanlığın ortak gayesi olan dünya barışının temin edilmesine katkı sağlamak isteyen, insanlığa din, dil, ırk ve cinsiyet farkı gözetmeksizin faydalı olmayı hedeflemiş,

Detaylı

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI

17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI İSTANBUL FUAR MERKEZİ (İFM) SPONSORLUK DOSYASI SPONSORLUK DOSYASI ISAF IT SECURITY FUAR VE KONFERANSI 2015 17-20 EYLÜL 2015 İSTANBUL Günümüzün en çok ihtiyaç duyulan Bilgi ve Ağ Güvenliği konularını kapsayan

Detaylı

KÜRESEL BAŞARININ YENI ANAHTARI ŞEHIRLERIN LIDERLIĞI MART 2018 BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KURUMU KONFERANS MERKEZİ

KÜRESEL BAŞARININ YENI ANAHTARI ŞEHIRLERIN LIDERLIĞI MART 2018 BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KURUMU KONFERANS MERKEZİ KÜRESEL BAŞARININ YENI ANAHTARI ŞEHIRLERIN LIDERLIĞI BİLGİ VE İLETİŞİM TEKNOLOJİLERİ KURUMU KONFERANS MERKEZİ 28-29 MART 2018 www.akillisehirlerkonferansi.com TÜRKİYE KÜRESEL BAŞARININ YENI ANAHTARI ŞEHIRLERIN

Detaylı

AKILLI, SÜRDÜRÜLEBİLİR VE KAPSAYICI ÇÖZÜMLER

AKILLI, SÜRDÜRÜLEBİLİR VE KAPSAYICI ÇÖZÜMLER İŞLETME 2023 AKILLI, SÜRDÜRÜLEBİLİR VE KAPSAYICI ÇÖZÜMLER KURUMSAL SOSYAL SORUMLULUK PAZARYERİ 10 ARALIK 2O14 KADİR HAS ÜNİVERSİTESİ İSTANBUL KSS Pazaryeri Akıllı, Sürdürülebilir ve Kapsayıcı Çözümlerin

Detaylı

Webrazzi Etkinlikler '19

Webrazzi Etkinlikler '19 Webrazzi Etkinlikler '19 2006 yılının Ağustos ayında Arda Kutsal tarafından kurulan Webrazzi, internet alanında Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri inceleyerek analiz eden Türkiye nin lider medyasıdır. Sektöre

Detaylı

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104 EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI 104 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 7. Dönemi boyunca, EMO-Genç çalışmalarına oldukça önem vermiş oda ile bağlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yürütmüştür. Teknik geziler, tanışma toplantıları,

Detaylı

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN

9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN 9. ULUSAL ÇATI VE CEPHE KONFERANSI NDA YERİNİZİ ALIN Sayın İlgili, 12 Ağustos 2017 2002 den bu yana düzenlediğimiz Ulusal Çatı ve Cephe Sempozyumu, her geçen yıl büyüyen ilgi ve katılımdan aldığı güçle

Detaylı

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ

12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ 12-15 Kasım 2017 İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ AYAZAĞA KAMPÜSÜ SÜLEYMAN DEMİREL KÜLTÜR MERKEZİ PFZ NEDİR? Pazarlama ve Finans Zirvesi, yaklaşık 2000 üniversite öğrencisini bir araya getiren bir organizasyondur.itü

Detaylı

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş.

Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. Ara Dönem Özet Faaliyet Raporu Haziran 2013 Merrill Lynch Yatırım Bank A.Ş. 1 Yönetim Kurulu Başkanı nın Haziran 2013 Dönemi Değerlendirmeleri ve Beklentileri Bank of America Merrill Lynch, küresel stratejisinin

Detaylı

GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI

GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI GÜVENLİK FUARI VE KONFERANSI 6,7,8 MART 2018 Ankara Sheraton Hotel & Convention Center 6-7-8 Mart, 2018 Ankara Sheraton Hotel & Convention Center ISAF Exclusive... Marmara Fuarcılık ın sektördeki 19. Yılı

Detaylı

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon

Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon ULUSLARARASI AYDINLATMA & ELEKTRİK MALZEMELERİ FUARI VE KONGRESİ 19-22 EYLÜL 2018 İSTANBUL FUAR MERKEZİ FUAR SONUÇ RAPORU www.istanbullight.com Stratejik Ortaklar Destekleyen Kurumlar Organizasyon BU FUAR

Detaylı

Turkey Expo by Qatar Türkçe Katalog Ocak Doha Exhibition and Convention Center (DECC)DOHA ORGANIZED BY

Turkey Expo by Qatar Türkçe Katalog Ocak Doha Exhibition and Convention Center (DECC)DOHA ORGANIZED BY Turkey Expo by Qatar Türkçe Katalog TR 16-18 Ocak 2019 Doha Exhibition and Convention Center (DECC)DOHA ORGANIZED BY 1 16-18 Ocak 2019 Doha Exhibition and Convention Center (DECC) DOHA ORGANIZED BY 2 3

Detaylı