BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU"

Transkript

1 Sayfası :8. Syf

2 Sayfası :8. Syf

3 Sayfası :7. Syf

4 Sayfası :7. Syf

5 Sayfası :5. Syf

6 Selvitopu ndan Gazze mesajı: Dünyanın kardeşliğe ihtiyacı var Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırının sona ermesini istedi. Yapılanların hiç bir zaman kabul görmeyeceğini belirten Başkan Selvitopu, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir dünya görmek istediğini vurguladı. Karabağlar Belediyesi ve Maliyeciler Mahallesi Muhtarlığı öncülüğünde düzenlenen iftar yemeğine bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Meclis üyelerinin de katıldığı iftar programında Gazze deki insanlık dışı saldırı gündeme geldi. İftar sonrası vatandaşlarla sohbet eden ve kısa bir konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Gazze deki saldırıyı kınayan açıklamalar yaptı. Ortadoğu da akan kanın durdurulması ve bu konuda gerekli adımların atılması gerektiğini belirten Başkan Selvitopu, Filistin de masum insanların katledilmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. DÜNYANIN BARIŞ VE KARDEŞLİĞE ÇOK İHTİYACI VAR Ortadoğu'da yaşanan gelişmelerin ürkütücü boyuta ulaştığını ve bölgede barış ve kardeşliğe çok ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Selvitopu, Bizler belki burada rahatız ama oralarda insanlar savaşın acısını çekiyorlar. Ölenleri rahmetle anıyoruz. Umuyoruz ki oralara da bir an önce barış gelir ve masum insanlar artık hayatlarını kaybetmezler diye konuştu. Ramazan ayının kutsal bir ay olduğunu, barış ve kardeşlik duygularının doruk noktasına ulaştığı vurgulayan Başkan Selvitopu, ülkemizin de kardeşliğe, dayanışmaya ihtiyacı olduğunu, böyle kutsal aylarda bu duyguları geliştirmenin hepimizin görevi olduğunu sözlerine ekledi.

7 Başkan Selvitopu ndan Gazze mesajı Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırının sona ermesini istedi. Yapılanların hiç bir zaman kabul görmeyeceğini belirten Başkan Selvitopu, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir dünya görmek istediğini vurguladı. Karabağlar Belediyesi ve Maliyeciler Mahallesi Muhtarlığı öncülüğünde düzenlenen iftar yemeğine bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Meclis üyelerinin de katıldığı iftar programında Gazze deki insanlık dışı saldırı gündeme geldi. İftar sonrası vatandaşlarla sohbet eden ve kısa bir konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Gazze deki saldırıyı kınayan açıklamalar yaptı. Ortadoğu da akan kanın durdurulması ve bu konuda gerekli adımların atılması gerektiğini belirten Başkan Selvitopu, Filistin de masum insanların katledilmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Dünya nın barış ve kardeşliğe çok ihtiyacı var Ortadoğu'da yaşanan gelişmelerin ürkütücü boyuta ulaştığını ve bölgede barış ve kardeşliğe çok ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Selvitopu, Bizler belki burada rahatız ama oralarda insanlar savaşın acısını çekiyorlar. Ölenleri rahmetle anıyoruz. Umuyoruz ki oralara da bir an önce barış gelir ve masum insanlar artık hayatlarını kaybetmezler. Diye konuştu. Ramazan ayının kutsal bir ay olduğunu, barış ve kardeşlik duygularının doruk noktasına ulaştığı vurgulayan Başkan Selvitopu, ülkemizin de kardeşliğe, dayanışmaya ihtiyacı olduğunu, böyle kutsal aylarda bu duyguları geliştirmenin hepimizin görevi olduğunu sözlerine ekledi.

8 Başkan Selvitopu'ndan Gazze mesajı Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırının sona ermesini istedi. Yapılanların hiç bir zaman kabul görmeyeceğini belirten Başkan Selvitopu, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir dünya görmek istediğini vurguladı. Karabağlar Belediyesi ve Maliyeciler Mahallesi Muhtarlığı öncülüğünde düzenlenen iftar yemeğine bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Meclis üyelerinin de katıldığı iftar programında Gazze deki insanlık dışı saldırı gündeme geldi. İftar sonrası vatandaşlarla sohbet eden ve kısa bir konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Gazze deki saldırıyı kınayan açıklamalar yaptı. Ortadoğu da akan kanın durdurulması ve bu konuda gerekli adımların atılması gerektiğini belirten Başkan Selvitopu, Filistin de masum insanların katledilmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Dünya nın barış ve kardeşliğe çok ihtiyacı var Ortadoğu'da yaşanan gelişmelerin ürkütücü boyuta ulaştığını ve bölgede barış ve kardeşliğe çok ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Selvitopu, Bizler belki burada rahatız ama oralarda insanlar savaşın acısını çekiyorlar. Ölenleri rahmetle anıyoruz. Umuyoruz ki oralara da bir an önce barış gelir ve masum insanlar artık hayatlarını kaybetmezler. Diye konuştu. Ramazan ayının kutsal bir ay olduğunu, barış ve kardeşlik duygularının doruk noktasına ulaştığı vurgulayan Başkan Selvitopu, ülkemizin de kardeşliğe, dayanışmaya ihtiyacı olduğunu, böyle kutsal aylarda bu duyguları geliştirmenin hepimizin görevi olduğunu sözlerine ekledi.

9 Başkan Selvitopu'ndan Gazze Mesajı! Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırının sona ermesini istedi. Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırının sona ermesini istedi. Yapılanların hiç bir zaman kabul görmeyeceğini belirten Başkan Selvitopu, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir dünya görmek istediğini vurguladı. Karabağlar Belediyesi ve Maliyeciler Mahallesi Muhtarlığı öncülüğünde düzenlenen iftar yemeğine bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Meclis üyelerinin de katıldığı iftar programında Gazze'deki insanlık dışı saldırı gündeme geldi. İftar sonrası vatandaşlarla sohbet eden ve kısa bir konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Gazze'deki saldırıyı kınayan açıklamalar yaptı. Ortadoğu'da akan kanın durdurulması ve bu konuda gerekli adımların atılması gerektiğini belirten Başkan Selvitopu,Filistin'de masum insanların katledilmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ortadoğu'da yaşanan gelişmelerin ürkütücü boyuta ulaştığını ve bölgede barış ve kardeşliğe çok ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Selvitopu, "Bizler belki burada rahatız ama oralarda insanlar savaşın acısını çekiyorlar. Ölenleri rahmetle anıyoruz. Umuyoruz ki oralara da bir an önce barış gelir ve masum insanlar artık hayatlarını kaybetmezler" diye konuştu. Ramazan ayının kutsal bir ay olduğunu, barış ve kardeşlik duygularının doruk noktasına ulaştığı vurgulayan Başkan Selvitopu, Türkiye'de kardeşliğe, dayanışmaya ihtiyacı olduğunu, böyle kutsal aylarda bu duyguları geliştirmenin hepimizin görevi olduğunu sözlerine ekledi.

10 BAŞKAN SELVİTOPU NDAN GAZZE MESAJI! Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırının sona ermesini istedi. Yapılanların hiç bir zaman kabul görmeyeceğini belirten Başkan Selvitopu, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir dünya görmek istediğini vurguladı. Karabağlar Belediyesi ve Maliyeciler Mahallesi Muhtarlığı öncülüğünde düzenlenen iftar yemeğine bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Meclis üyelerinin de katıldığı iftar programında Gazze deki insanlık dışı saldırı gündeme geldi. İftar sonrası vatandaşlarla sohbet eden ve kısa bir konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Gazze deki saldırıyı kınayan açıklamalar yaptı. Ortadoğu da akan kanın durdurulması ve bu konuda gerekli adımların atılması gerektiğini belirten Başkan Selvitopu,Filistin de masum insanların katledilmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ortadoğu'da yaşanan gelişmelerin ürkütücü boyuta ulaştığını ve bölgede barış ve kardeşliğe çok ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Selvitopu, Bizler belki burada rahatız ama oralarda insanlar savaşın acısını çekiyorlar. Ölenleri rahmetle anıyoruz. Umuyoruz ki oralara da bir an önce barış gelir ve masum insanlar artık hayatlarını kaybetmezler diye konuştu. Ramazan ayının kutsal bir ay olduğunu, barış ve kardeşlik duygularının doruk noktasına ulaştığı vurgulayan Başkan Selvitopu, Türkiye'de kardeşliğe, dayanışmaya ihtiyacı olduğunu, böyle kutsal aylarda bu duyguları geliştirmenin hepimizin görevi olduğunu sözlerine ekledi.

11 BAŞKAN SELVİTOPU NDAN GAZZE MESAJI Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırının sona ermesini istedi. Yapılanların hiç bir zaman kabul görmeyeceğini belirten Başkan Selvitopu, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir dünya görmek istediğini vurguladı. Karabağlar Belediyesi ve Maliyeciler Mahallesi Muhtarlığı öncülüğünde düzenlenen iftar yemeğine bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Meclis üyelerinin de katıldığı iftar programında Gazze deki insanlık dışı saldırı gündeme geldi. İftar sonrası vatandaşlarla sohbet eden ve kısa bir konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Gazze deki saldırıyı kınayan açıklamalar yaptı. Ortadoğu da akan kanın durdurulması ve bu konuda gerekli adımların atılması gerektiğini belirten Başkan Selvitopu, Filistin de masum insanların katledilmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Dünya nın barış ve kardeşliğe çok ihtiyacı var Ortadoğu'da yaşanan gelişmelerin ürkütücü boyuta ulaştığını ve bölgede barış ve kardeşliğe çok ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Selvitopu, Bizler belki burada rahatız ama oralarda insanlar savaşın acısını çekiyorlar. Ölenleri rahmetle anıyoruz. Umuyoruz ki oralara da bir an önce barış gelir ve masum insanlar artık hayatlarını kaybetmezler. Diye konuştu. Ramazan ayının kutsal bir ay olduğunu, barış ve kardeşlik duygularının doruk noktasına ulaştığı vurgulayan Başkan Selvitopu, ülkemizin de kardeşliğe, dayanışmaya ihtiyacı olduğunu, böyle kutsal aylarda bu duyguları geliştirmenin hepimizin görevi olduğunu sözlerine ekledi.

12 Haberciniz.com Başkan Selvitopu'ndan Gazze Mesajı! Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırının sona ermesini istedi. Yapılanların hiç bir zaman kabul görmeyeceğini belirten Başkan Selvitopu, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir dünya görmek istediğini vurguladı. Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Gazze'de yaşanan insanlık dışı saldırının sona ermesini istedi. Yapılanların hiç bir zaman kabul görmeyeceğini belirten Başkan Selvitopu, barış ve kardeşliğin hakim olduğu bir dünya görmek istediğini vurguladı. Karabağlar Belediyesi ve Maliyeciler Mahallesi Muhtarlığı öncülüğünde düzenlenen iftar yemeğine bölge halkı yoğun ilgi gösterdi. Meclis üyelerinin de katıldığı iftar programında Gazze deki insanlık dışı saldırı gündeme geldi. İftar sonrası vatandaşlarla sohbet eden ve kısa bir konuşma yapan Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu Gazze deki saldırıyı kınayan açıklamalar yaptı. Ortadoğu da akan kanın durdurulması ve bu konuda gerekli adımların atılması gerektiğini belirten Başkan Selvitopu, Filistin de masum insanların katledilmesinden dolayı duyduğu üzüntüyü dile getirdi. Ortadoğu'da yaşanan gelişmelerin ürkütücü boyuta ulaştığını ve bölgede barış ve kardeşliğe çok ihtiyaç duyulduğunu belirten Başkan Selvitopu, Bizler belki burada rahatız ama oralarda insanlar savaşın acısını çekiyorlar. Ölenleri rahmetle anıyoruz. Umuyoruz ki oralara da bir an önce barış gelir ve masum insanlar artık hayatlarını kaybetmezler diye konuştu. Ramazan ayının kutsal bir ay olduğunu, barış ve kardeşlik duygularının doruk noktasına ulaştığı vurgulayan Başkan Selvitopu, Türkiye'de kardeşliğe, dayanışmaya ihtiyacı olduğunu, böyle kutsal aylarda bu duyguları geliştirmenin hepimizin görevi olduğunu sözlerine ekledi.

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Yayın Tarihi :23.05.2014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :17. Syf. Sayfası :16. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Karabağlar'da imece usulü iftar Arap Hasan Mahallesi sakinleri esnaf ile ele ele vererek iftar yemeği düzenledi. Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi KARABAĞLAR'DA "STRATEJİK PLAN MUTLULUĞU Karabağlar Belediyesi stratejik

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZKAB, 2. yılını Selvitopu yla kutladı Merkezi Karabağlar'da bulunan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :31.056.2014 Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf. Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da her gün 800 kişiye iftar Karabağlar Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün 4 noktada,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :19. Syf Sayfası :2. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :2. Syf Sayfası :16.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Kentsel Dönüşümde Ortak Adım Atacaklar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :1-9. Syf SON DAKİKA GAZETESİ BALKAN GÜNLÜĞÜ GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :11.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar halkı Kültür Merkezi istedi Karabağlar Belediyesi nin halkın istekleri doğrultusunda bölgeye kazandıracağı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Meclisi Sivas şehitlerin unutmadı Karabağlar Belediye

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da aşı zamanı Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ilçe sınırları

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Sosyal projelerde sivil toplum kuruluşlarına

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :12. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da yüzlerce işçi nefes aldı: Temizlik ihalesi Karabağlar ilçesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8.syf Sayfası :7.syf Sayfası :7.syf Sayfası :9.syf Sayfası : 7.syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1.syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi'nden okullara destek Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :16. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Haklarını öğrenen kadınlar sertifika

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'ın semt evlerinde şenlik var

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :24. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :17. Syf Sayfası :1-9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :24. Syf. (Sosyal Demokrat Belediyecilik Eki) Karabağlar da asansörler mercek altında Ġlçedeki bin 800 civarındaki

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası : 12. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :22. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Engelli ressam, resim sevgisini köylülere aşılıyor Karabağlar'a

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da miniklere okul seti Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 7.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 6.syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 9.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 5.syf BASIN

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Son Dakika KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU: Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :30.052014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da bir ilk

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Meslekdaşlardan Selvitopu na Ziyaret Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Son Dakika Gazetesi Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu ndan 'kent kimliği'

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-5 Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar 5 Yılda Modern Hale Dönüşecek Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu hedefinin Karabağlar ı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU : 1-8.syf : 1-9.syf : 1-9.syf : 1-5.syf : 7.syf : 9.syf : 1-9.syf : 7.syf : 1-9.syf : 9.syf : 1-5.syf : 1-5.syf : 5.syf Selvitopu ndan dönüşümde sosyal patlama uyarısı! İzmir de kentsel dönüşüme en çok

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :15. Syf Sayfası :14. Syf SON DAKİKA

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf Sayfası

Detaylı

TOBB TERÖR TOPLANTISI

TOBB TERÖR TOPLANTISI Temmuz 2015 e-bülten TOBB TERÖR TOPLANTISI Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği nin (TOBB) de aralarında olduğu toplumun farklı kesimlerini temsil eden STK lar teröre karşı tek ses oldu. Başbakan Ahmet Davutoğlu

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası : 3. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :13. Syf ANAYURT GAZETESİ EGE TELGRAF GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf HÜRSES

Detaylı

TEMMUZ 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli Belediyesinin düzenlemiş olduğu iftar

Detaylı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı

DİDİM. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ölümünün 78. yılında Didim de anıldı Sayfa 4 15 Temmuz Demokrasi Parkı törenle açıldı Hafta içi 08:00 / 17.30 saatleri arasında hizmet vermekteyiz 3 10/Kasım/2016 DİDİM VATANDAŞLARIMIZIN DAİMA HİZMETİNDE... Çağrı Merkezi ve Halk Masası 444

Detaylı

SEDAŞ ın Geleneksel İftar Yemeği SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya da Gerçekleştirdi

SEDAŞ ın Geleneksel İftar Yemeği SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya da Gerçekleştirdi SEDAŞ ın Geleneksel İftar Yemeği SEDAŞ Ailesi Ramazan İftar Programlarının İlkini Sakarya da Gerçekleştirdi SEDAŞ (Sakarya Elektrik Dağıtım Şirketi) özel şirket olduktan sonra çalışanlarıyla başlattığı

Detaylı

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E

T.C. 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E T.C. S A R I Y E R B E L EDİYE B A Ş K A N L I Ğ I 2014 Y I L I K U R U M S A L M A L İ D U R U M V E B E K L E N T İ L E R R A P O R U İÇİNDEKİLER GİRİŞ...2 I - 2013 YILI İLE 2014 YILI BAŞLANGIÇ ÖDENEKLERİ

Detaylı

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu

AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti mazlum coğrafyaların umudu AK Parti İSTANBUL İL BAŞKANIMIZ AZİZ BABUŞCU nun yazısı 03 te 4 te AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 199 29-TEMMUZ-5 AĞUSTOS

Detaylı

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Süreli Elektronik Yayınıdır 1 AĞUSTOS 2015 YIL:1 SAYI:5. SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI e-bülten S a y f a 1

Salihli Ticaret ve Sanayi Odası Aylık Süreli Elektronik Yayınıdır 1 AĞUSTOS 2015 YIL:1 SAYI:5. SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI e-bülten S a y f a 1 SALİHLİ TİCARET VE SANAYİ ODASI e-bülten S a y f a 1 Salihli TSO üyelerinin çocukları, Ekonomi Üniversitesi nde indirimli okuyacak Salihli TSO Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Yüksel ile İzmir Ekonomi Üniversitesi

Detaylı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı

Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı Bodrum Belediye Başkanları Kitabı Yayınlandı 1877 yılında kurulan Bodrum Belediyesini ve Bodrum u yöneten Belediye Başkanlarının gözünden Bodrum un anlatıldığı Bodrum Belediye Başkanları kitabı yayınlandı.

Detaylı

SAYIN BASIN MENSUPLARI;

SAYIN BASIN MENSUPLARI; SAYIN BASIN MENSUPLARI; BUGÜN TÜM TÜRKİYE DE, BAŞTA ULUSLARARASI SENDİKALAR KONFEDERASYONU İLE TTB OLMAK ÜZERE FİLİSTİN KATLİAMININ DURDURULMASI İÇİN ÇEŞİTLİ ETKİNLİKLER DÜZENLENMEKTEDİR. İsrail ordusunun

Detaylı

15 Mayıs 2009 al-dimashqiyye Salonu

15 Mayıs 2009 al-dimashqiyye Salonu Suriye Arap Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Sayın Bashar al-assad ın Türkiye Cumhurbaşkanı Sayın Abdullah Gül ve Bayan Hayrünnisa Gül onuruna verilen Akşam Yemeği nde yapacakları konuşma 15 Mayıs 2009 al-dimashqiyye

Detaylı

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti

Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Başbakan Yıldırım, 39. TRT Uluslararası 23 Nisan Çocuk Şenliği ne gelen çocukları kabul etti Nisan 20, 2017-11:17:00 Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, 26 ülkeden, "39. TRT Uluslararası 23 Nisan

Detaylı

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız

Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız Emeğin İktidarını Birlikte Kuracağız 1 MAYIS Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Bayramı 1 Mayıs nedeniyle yayınladığı mesaj şöyle: İşçilerin birlik ve dayanışma günü olan, 1 Mayıs ın, tüm dünya ve ülkemiz

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı

1 von 5 21.11.2013 22:24

1 von 5 21.11.2013 22:24 Anasayfa Hamburg GEZİ + POLİS + ORUÇ = İFTAR Tarih : 2013.07.27 17:17:32 Hamburg Sivasspor Taraftar Derneği nin iftar yemeğinde, Gezi Parkı ve Hamburg polisinin Türk gençlerine karşı baskılı tutumuna yönelik

Detaylı

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI

T.C. İZMİR İLİ URLA BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No :37 KARAR 37 : Gündem maddelerinin görüşülmesi tamamlanmış olduğundan Ocak ayı meclis toplantısının ikinci birleşiminin kapatılmasına, bir sonraki meclis birleşiminin 1 Şubat 2016 Pazartesi günü

Detaylı

Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, Yatırıma ve üretime devam mesajı verdi

Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, Yatırıma ve üretime devam mesajı verdi Meclis toplantısında darbe girişimini kınayan Balıkesir Sanayi Odası, Yatırıma ve üretime devam mesajı verdi Balıkesir Sanayi Odası'nın son meclis toplantısında 15 Temmuz'daki darbe kalkışmasının etkileri

Detaylı

Bodrum aşığı yabancıların buluşması

Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum aşığı yabancıların buluşması Bodrum da yaşayan, çoğunluğu yabancı uyruklu olan Internations üyeleri, Bodrum Eski Çeşme Mahallesi ndeki Sugar and Salt restoranda düzenlenen yemekte bir araya geldi.

Detaylı

İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARABAĞLAR SONUÇ RAPORU

İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARABAĞLAR SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARABAĞLAR SONUÇ RAPORU Tarih: 24 Aralık 2010 Katılımcı Düzeyi ve Profili: Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 40 Katılımcı listesindeki Sayı: 35 2 3 4 Dağıtılan

Detaylı

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ

DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ DOWN SENDROMLULARDAN ANLAMLI MESAJ 21 Mart Down Sendromlular gününde sahne alan özel çocuklar, ilgi ve sevginin gücüyle aşılamayacak hiçbir engel olmadığını kanıtlayarak, bu hayatta biz de varız mesajı

Detaylı

ÜLKEMİZDE HUZURU BOZMAK İSTİYORLAR

ÜLKEMİZDE HUZURU BOZMAK İSTİYORLAR Meslek odaları ve bazı sivil toplum kuruluşları, son günlerde yaşanan iç kargaşalarda meydana gelen ölümler, Türk Bayrağına ve Atatürk heykellerine yapılan saldırılar üzerine sağduyu çağrısında bulundu.

Detaylı

İKÇÜ'lü öğrencilerden polise destek DHA

İKÇÜ'lü öğrencilerden polise destek DHA 15.12.2016 Perşembe İzmir Basın Gündemi İKÇÜ'lü öğrencilerden polise destek DHA İZMİR Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı öğrenci toplulukları, İzmir Çevik

Detaylı

Meram da dönüşüm başlıyor

Meram da dönüşüm başlıyor Meram da dönüşüm başlıyor Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, ilçenin temel sorunu olan imar ve kentsel dönüşüm ile alakalı çalışmalara başlandığını ifade etti. İlk olarak Hacıfettah, Çaybaşı ve Aksinne

Detaylı

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak

Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak AK PARTİ İSTANBUL İL BAŞKANLIĞI TEŞKİLAT İÇİ HAFTALIK BÜLTENİ YIL: 2013 SAYI : 198 22-29-TEMMUZ 2013 İstanbul, geleneksel iftarımızda buluştu Çoğunluk olmak, azınlığı yok saymak anlamına gelmez Ülkedeki

Detaylı

BASIN BĠRĠMĠ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BĠRĠMĠ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1-7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :1-5. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :9. Syf SON DAKĠKA

Detaylı

MÜSİAD ESKİŞEHİR İFTARI 12.07.2014. İş Dünyamızın, Oda ve Kurumlarımızın Başkan ve Temsilcileri

MÜSİAD ESKİŞEHİR İFTARI 12.07.2014. İş Dünyamızın, Oda ve Kurumlarımızın Başkan ve Temsilcileri MÜSİAD ESKİŞEHİR İFTARI 12.07.2014 Sayın Valim, Milletvekillerim, İş Dünyamızın, Oda ve Kurumlarımızın Başkan ve Temsilcileri MÜSİAD Üyeleri, MÜSİAD Dostları, Genç MÜSİAD'lı Kardeşlerim, Değerli Medya

Detaylı

Meram Belediyesi, Ramazan etkinliklerini iptal etti

Meram Belediyesi, Ramazan etkinliklerini iptal etti Meram Belediyesi, Ramazan etkinliklerini iptal etti Meram Belediyesi, katil devlet İsrail in Gazze ye düzenlediği saldırılardan dolayı Meram da Ramazan etkinliklerini iptal etti. Eğlenceli Ramazan etkinlikleri

Detaylı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı

CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı CHP Yalıkavak Temsilciliğinin düzenlediği Kahvaltıda Birlik ve Beraberlik Mesajı Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum İlçe Örgütü Yalıkavak Mahalle Temsilciliği tarafından geniş katılımlı birlik ve dayanışma

Detaylı

EKİM 2017 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

EKİM 2017 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili EKİM 2017 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL- İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Akdeniz ilçesinde Adıyaman Balyanlılar Derneği

Detaylı

İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER

İÇİNDEKİLER I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER VII İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...V İÇİNDEKİLER...VII GİRİŞ...XII I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER A. YEREL YÖNETİMLER...3 İl Özel İdareleri...3 Belediyeler...3... Köy İdareleri...4 Mahalle Muhtarlıkları...4 Yerel Yönetim

Detaylı

Filistin Sahnesinde Faal Olan Gruplara Karşı Filistin Halkının Tutumu (Anket)

Filistin Sahnesinde Faal Olan Gruplara Karşı Filistin Halkının Tutumu (Anket) Kamuoyu Yoklaması Filistin Sahnesinde Faal Olan Gruplara Karşı Filistin Halkının Tutumu (Anket) Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi Vizyon Siyasi Kalkınma Merkezi 2017 1 Filistin Sahnesinde Faal Olan Gruplara

Detaylı

w w w. m u s. b e l. t r

w w w. m u s. b e l. t r Kızıl ziyaret ve Kaniya Dengi kaynaklarından 6 kilometre çelik boru döşendiği ve 5 adet kapitaj yapıldığını ifade eden Başkan Necmettin Dede, ayrıca Erikli Bağı ve Kumluk mevkiinde de 3 adet kapitaj yapıldığını

Detaylı

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili MAYIS 2014 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Aydıncık CHP İlçe Yönetim Kurulu ve Belediye

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :1-14. Syf Sayfası :16. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da dönüşüm başlıyor

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Cumartesi, 03 Ağustos :00 - Son Güncelleme Cumartesi, 03 Ağustos :05 Ordu Muhtarlar Derneği nin organizasyonu, İl Özel İdaresi nin ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeğinde Vali Kenan ÇİFTÇİ, muhtarlarla bir araya geldi. İl Özel İdaresi sosyal tesislerinde düzenlenen iftar

Detaylı

TEK. MiLLET BAYRAK VATAN DEVLET

TEK. MiLLET BAYRAK VATAN DEVLET TEK MiLLET BAYRAK VATAN DEVLET Değerli Ümraniyeliler, kıymetli dostlar Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu ebedi azaptan kurtuluş olan, bereket, rahmet, iyilik, beraberlik ayı, cümle güzelliklerin zamanı

Detaylı

- (Karar No: 113/2015) 1 / 6

- (Karar No: 113/2015) 1 / 6 Belediye Meclisimiz Belediye Başkanı Sayın Muhittin SELVİTOPU'nun Başkanlığında toplanarak aşağıdaki kararları almıştı 1 2 3 4 5 - (Karar No: 109/2015) - (Karar No: 110/2015) - (Karar No: 111/2015) - (Karar

Detaylı

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni

Karaman Ticaret ve Sanayi Odası. Haziran Ayı Bülteni olmasını diler; ülkemizin ve İslam Aleminin mübarek gecesini tebrik ederiz" dediler. 01/06/2015 KARAMAN TİCARET VE SANAYİ ODASI NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI Meclis Başkanı M. Gökhan ALKAN ve Yönetim Kurulu

Detaylı

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...VII SUNUŞ... IX I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER

İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ...VII SUNUŞ... IX I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER I İÇİNDEKİLER ÖNSÖZ......VII SUNUŞ... IX I. BÖLÜM GENEL BİLGİLER A. YEREL YÖNETİMLER... 3 İl Özel İdareleri... 3 Belediyeler... 3 Köy İdareleri... 4 Mahalle Muhtarlıkları... 4 B. İL GENEL MECLİSLERİ...

Detaylı

MHP BODRUM DAN TURGUTREİS MAHALLESİNDE İFTAR YEMEĞİ

MHP BODRUM DAN TURGUTREİS MAHALLESİNDE İFTAR YEMEĞİ MHP BODRUM DAN TURGUTREİS MAHALLESİNDE İFTAR YEMEĞİ MHP Bodrum İlçe Teşkilatı tarafından Ramazan Ayı dolayısıyla gerçekleştirilen iftar yemeğinin ikincisi Turgutreis Mahallesi Atatürk Meydanı nda yapıldı.

Detaylı

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA

T.C. SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU BELEDİYE MECLİS BAŞKANLIĞI NA SULTANBEYLİ BELEDİYE MECLİSİ Tarih : 06.11.2012 KOMİSYON RAPORLARI Rapor No : 2012 / 24 HUKUK KOMİSYONU RAPORU KONU : Hizmet Alım İhalesi. komisyonumuza havale edilen Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü nün

Detaylı

MALTEPE BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ

MALTEPE BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ MALTEPE BELEDİYESİ SOSYAL YARDIM İŞLER MÜDÜRLÜĞÜ Müdürlüğümüz 5393 sayılı belediye kanunun 48.maddesi ve 22.04.2006 tarihli 26147 sayılı resmi gazetede yayımlanan Bakanlar Kurulunun Belediye ve Bağlı Kuruluşları

Detaylı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı

18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Ramazan Etkinlik Alanı Kur an-ı Kerim Tilaveti Söyleşi Şiir Ezgi Konser Sohbet Tiyatro Gösterimi Çocuk Gösterileri Cahit ALTUNAY Belediye Başkanı 18 Haziran - 19 Temmuz Atatürk Bulvarı Üzeri Etkinlik Alanı MANEVİ İKLİMİ DOYASIYA

Detaylı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı

HER AKŞAM SAAT: KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU. Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı RAMAZANIN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU KÜÇÜKKÖY STADI NDA BİRLİKTE YAŞAYALIM HER AKŞAM SAAT: 21.30 Hasan Tahsin USTA Belediye Başkanı Ramazan Etkinliklerimiz 21.30 da Küçükköy Stadı nda Gerçekleştirilecektir.

Detaylı

Başbakan Yıldırım, Kudüs Platformu Sempozyumu nun gala yemeğinde konuştu

Başbakan Yıldırım, Kudüs Platformu Sempozyumu nun gala yemeğinde konuştu Başbakan Yıldırım, Kudüs Platformu Sempozyumu nun gala yemeğinde konuştu Kasım 29, 2016-10:46:00 Başbakan Binali Yıldırım, İsrail'in camilerde ezanın hoparlörlerle okunmasının engellenmesine yönelik yasa

Detaylı

GAZİOSMANPAŞA MEYDANI NDA RAMAZANI BİRLİKTE YAŞAYALIM HER AKŞAM: 21:00 HASAN TAHSİN USTA GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI

GAZİOSMANPAŞA MEYDANI NDA RAMAZANI BİRLİKTE YAŞAYALIM HER AKŞAM: 21:00 HASAN TAHSİN USTA GAZİOSMANPAŞA BELEDİYE BAŞKANI GZİOSMNPŞ MEYDNI ND RMZNI BİRLİKTE YŞYLIM HER KŞM: 21:00 HSN THSİN UST GZİOSMNPŞ BELEDİYE BŞKNI RMZN ETKİNLİKLERİMİZ HER KŞM ST 21.00 DE GZİOSMNPŞ MEYDNI ND GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. BŞKNDN HSN THSİN UST

Detaylı

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU

ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU ihh 6. ULUSLARARASI ÇOCUK BULUŞMASI RAPORU 18 EKiM 2014 Uluslararası Çocuk Buluşması, İHH İnsani Yardım Vakfı nın dünyanın farklı coğrafyalarında gerçekleştirdiği yetim çalışmalarını Türkiye halkına anlatmak

Detaylı

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :25. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi nde bayram hazırlığı tamam Karabağlar Belediyesi Zabıta ve Temizlik İşleri

Detaylı

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI

KELES BELEDİYESİ MECLİS KARARI Karar No 52 Mevcut Yaşar KESKİN- İsmail KAHYA- Feruze DUMAN-Mustafa TOKSÖZ- İsmail Keles Belediye Meclisi, Belediye Başkanı Mehmet TEKE başkanlığında yukarıda isimleri yazılı bulunan üyelerin iştiraki

Detaylı

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ

BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ BAŞKANIMIZ SERHAT SOYDAN DÖNEM FAALİYETLERİMİZ HAKKINDA ÜYELERİMİZİ BİLGİLENDİRDİ Bugün tüm Türkiye de okullar sömestr tatiline girdi. Çocuklarımız yarıyılda çalışmalarının neticesini karnelerinde gördüler.

Detaylı

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi

www.besiktas.com.tr Günlük Kent Gazetesi 2 TEMMUZ 2013 0 212 260 23 60-0 212 260 52 29 %50 ye varan indirimler Beşiktaş'ta kutlandı 1 TEMMUZ Kabotaj Bayramı kapsamında İstanbul Boğazı nda gerçekleştirilen gösteriler, renkli görüntülere sahne

Detaylı

6. Uluslararası Sosyal Güvenlik Sempozyumu İzmir de Başladı

6. Uluslararası Sosyal Güvenlik Sempozyumu İzmir de Başladı 6. Uluslararası Sosyal Güvenlik Sempozyumu İzmir de Başladı Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) ve Uluslararası Sosyal Güvenlik Teşkilatı(ISSA) işbirliği ile Stratejik İnsan Kaynakları Politikaları ve İyi Yönetişim

Detaylı

Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu

Toplum Yararına Program Katılımcı Duyurusu TYP Katılımcı Sayısı 20 NİĞDE İL ÖZEL İDARESİ NİĞDE MERKEZ İLÇESİ SINIRLARI ÖZEL İDARE TOPLANTI SALONU Seçim Başlangıç Tarihi ve Saati 17.02.2015 15:30 Seçim Bitiş Tarihi ve Saati 17.02.2015 16:30 Niğde

Detaylı

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü

T.C. KAHRAMANMARAŞ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI Yazı İşleri ve Kararlar Dairesi Başkanlığı Meclis ve Encümen Şube Müdürlüğü KARAR TARİHİ KARAR NO KARARIN ÖZETİ 18.09.2015 2015/526 18.09.2015 2015/527 1- RAPOR/GÜNDEM NO 01: Özel Kalem Müdürlüğünün Afşin İlçesinde yeni düzenlenen meydan Şehit Er Ömer ERÜSTÜN ün, Andırın İlçesinde

Detaylı

Vergide son gün yarın

Vergide son gün yarın Vergide son gün yarın BEŞİKTAŞ Belediyesi vergi öemeleri konusunda vatandaşları bilgilendirdi. Son günün 30 Kasım olduğu hatırlatılan bilgilendirme notunda vergilerin nasıl ve nereye yatırılacağı konusunda

Detaylı

Ortadoğu birliğine doğru ilk adım mı?

Ortadoğu birliğine doğru ilk adım mı? 1/5 ページ Ortadoğu birliğine doğru ilk adım mı? Ekonomi / 10/06/2010 Türkiye, Ürdün, Lübnan ve Suriye arasında ortak bir deklarasyon imzalandı. Dört ülke arasında ticaret, gümrük, tarım, sağlık, ve enerji

Detaylı

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ

Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ AK PARTİ TBMM GRUP BAŞKANLIĞI MİLLETVEK HAZİRAN 2016 FAALİYET RAPORLARI Doç. Dr. Selçuk ÖZDAĞ TBMM 24. 25. ve 26. Dönem Manisa Milletvekili AK Parti Siyasi Erdem ve Etik Kurulu Üyesi TDED Manisa Şube Başkanı

Detaylı