BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU"

Transkript

1 Sayfası :8. Syf

2 Sayfası :11. Syf

3 Sayfası :4. Syf

4 Sayfası :İnternet Sitesi Meslekdaşlardan Selvitopu na Ziyaret Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu nu makamında ziyaret etti. İki dönem Odanın başkanlığını yapan ve Odanın kurucuları arasında yer alan Harita Mühendisi Muhittin Selvitopu, meslekdaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Selvitopu ayrıca, meslek odalarının sorumlu ve duyarlı bir tavır sergileyerek ülkenin değerlerine sahip çıktığını ifade etti. Oda Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım ise, 6495 Sayılı yasayla birlikte meslek odalarının onay yetkisinin kaldırıldığını, oda üyelerinin ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi.harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım ve yeni yönetim kurulu üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti. Başkan Selvitopu'na Sizi bizden birisi olarak görüyoruz. diyen İzmir Şube Başkanı Yıldırım 6495 Sayılı torba yasanın meslek odalarını olumsuz etkilediğini savundu. Yıldırım yaptığı değerlendirmede, söz konusu yasanın meslek odalarının ekonomik gelirlerini sekteye uğrattığını belirterek bu süreci en az hasarla atlatabilmek için oda üyelerinin dayanışma içerisinde mücadele ettiğini ifade etti. Bu yasadan olumsuz etkilendik Yıldırım, Meslekdaşlarımızın yaşadığı sorunların çözümlerine yönelik sizlerin de katkısıyla bir nebze olsun azaltacağımızı düşünüyoruz. Çünkü sizler odamızda başkanlık yaptığınız o dönemlerin zorluklarını çok iyi biliyorsunız. Özellikle son 6495 Sayılı torba yasa sonucu meslek odalarının onay yetkisi kaldırıldı. Harita, plan, etüt ve projeler kanunlarda açıkça belirtilen yetkili kuruluşlar dışında meslek odaları dahil başka bir kurum veya kuruluşun vize veya onayına tabi tutulması artık istenmiyor. Bu yasa aynı zamanda meslek odalarının

5 ekonomik gelirlerinin yok edilmesine ilişkin yasadır. Üye ile oda ilişkilerimizin bir şekilde koparılması söz konusu oldu. Söz konusu yasadan olumsuz etkilendik. Odaların bu süreci en az hasarla atlatılabilmesi üyelerin dayanışma içinde olmasıyla mümkün olacaktır. Hem bunu aşmak hem de belediye ile odaların işbirliğini arttırmak için sizlerle beraber çalışacağımızı biliyoruz. Burada olmanız bizim için güç olmuştur. dedi. Bayrağı ileri taşımak görevdir Oda yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Selvitopu ise meslek odalarının yaptığı çalışmaların Türkiye'de çok önemsenmemesine rağmen bu ülkenin değerlerine sahip çıkıldığını gösteren bir olgu olduğunu ve bu kurumların tarihte yerini aldığını ifade etti. Mesleki olarak bu odanın üyesi olduğunu ve üzerine düşen ne varsa yapmanın görevi olduğuna değinen Başkan Selvitopu, Yeni dönemde hem tecrübe hem gençliğin birarada olacağı bir yönetim görüyorum. Bu yönetimin daha da başarılı olacağına inanıyorum. Bu görevler bayrağı daha ileri taşımak görevidir. Hem şubede hem de genel merkezde Türkiye'de bayrağı taşıyacak arkadaşlarımızın olması bizi mutlu ediyor. diye konuştu. Ziyaretin sonunda Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım ve Oda Sekreteri Nilüfer Barışcan, Başkan Selvitopu'na çiçek ve özel yapım kum saati hediye etti.

6 Sayfası :İnternet Sitesi Meslekdaşlardan Selvitopu na Ziyaret Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu nu makamında ziyaret etti. İki dönem Odanın başkanlığını yapan ve Odanın kurucuları arasında yer alan Harita Mühendisi Muhittin Selvitopu, meslekdaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Selvitopu ayrıca, meslek odalarının sorumlu ve duyarlı bir tavır sergileyerek ülkenin değerlerine sahip çıktığını ifade etti. Oda Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım ise, 6495 Sayılı yasayla birlikte meslek odalarının onay yetkisinin kaldırıldığını, oda üyelerinin ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım ve yeni yönetim kurulu üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti. Başkan Selvitopu'na Sizi bizden birisi olarak görüyoruz. diyen İzmir Şube Başkanı Yıldırım 6495 Sayılı torba yasanın meslek odalarını olumsuz etkilediğini savundu. Yıldırım yaptığı değerlendirmede, söz konusu yasanın meslek odalarının ekonomik gelirlerini sekteye uğrattığını belirterek bu süreci en az hasarla atlatabilmek için oda üyelerinin dayanışma içerisinde mücadele ettiğini ifade etti. Bu yasadan olumsuz etkilendik Yıldırım, Meslekdaşlarımızın yaşadığı sorunların çözümlerine yönelik sizlerin de katkısıyla bir nebze olsun azaltacağımızı düşünüyoruz. Çünkü sizler odamızda başkanlık yaptığınız o dönemlerin zorluklarını çok iyi biliyorsunız. Özellikle son 6495 Sayılı torba yasa sonucu meslek odalarının onay yetkisi kaldırıldı. Harita, plan, etüt ve projeler kanunlarda açıkça belirtilen yetkili kuruluşlar dışında meslek odaları dahil başka bir kurum veya kuruluşun vize veya onayına tabi tutulması artık istenmiyor. Bu yasa aynı zamanda meslek odalarının ekonomik gelirlerinin yok edilmesine ilişkin yasadır. Üye ile oda ilişkilerimizin bir şekilde koparılması söz konusu oldu. Söz konusu yasadan olumsuz etkilendik. Odaların bu süreci en az hasarla atlatılabilmesi üyelerin dayanışma içinde olmasıyla mümkün olacaktır. Hem bunu aşmak hem de belediye ile odaların işbirliğini arttırmak için sizlerle beraber çalışacağımızı biliyoruz. Burada olmanız bizim için güç olmuştur. dedi.

7 Bayrağı ileri taşımak görevdir Oda yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Selvitopu ise meslek odalarının yaptığı çalışmaların Türkiye'de çok önemsenmemesine rağmen bu ülkenin değerlerine sahip çıkıldığını gösteren bir olgu olduğunu ve bu kurumların tarihte yerini aldığını ifade etti. Mesleki olarak bu odanın üyesi olduğunu ve üzerine düşen ne varsa yapmanın görevi olduğuna değinen Başkan Selvitopu, Yeni dönemde hem tecrübe hem gençliğin birarada olacağı bir yönetim görüyorum. Bu yönetimin daha da başarılı olacağına inanıyorum. Bu görevler bayrağı daha ileri taşımak görevidir. Hem şubede hem de genel merkezde Türkiye'de bayrağı taşıyacak arkadaşlarımızın olması bizi mutlu ediyor. diye konuştu. Ziyaretin sonunda Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım ve Oda Sekreteri Nilüfer Barışcan, Başkan Selvitopu'na çiçek ve özel yapım kum saati hediye etti.

8 Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar 5 yılda modern hale dönüşecek Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu hedefininkarabağlar ı çağdaş, modern, insanların rahat yaşabilecekleri bir kent halinegetirmek olduğunu söyledi. Başkan Selvitopu, Karabağlar ı İzmir in en seçkin ilçesihaline getirmek için stratejik plan hazırladıklarını, önümüzdeki 5 yıldakarabağlar da yapılacak çalışmaları İzmir Büyükşehir Belediyesi ile planlayarakilçeyi modern bir hale dönüştüreceklerini belirtti. Bir televizyon programına konuk olan Karabağlar BelediyeBaşkanı Muhittin Selvitopu Karabağlar da yapmayı planladığı projeleri, kentseldönüşüm çalışmalarını, mobilya sektörüyle ilgili çalışmaları, belediyeyönetimindeki tasarruf uygulamalarını ve hakla olan iletişimini anlattı. Özelliklekentsel dönüşüm projesi konusunun konuşulduğu programda Başkan Selvitopudönüşümün nasıl olması gerektiğine değindi. Türkiye nin en büyük kentsel dönüşüm alanlarının bulunduğuilçenin Karabağlar olduğunu, dönüşümde insanların hak ve menfaatlerininkorunması ve yerinde dönüşümün esas alınması gerektiğini belirten Selvitopu, bunlarıngerçekleşmesi halinde söz konusu projelere destek olacaklarını ifade etti.selvitopu şöyle konuştu: Kentseldönüşümün kapsadığı en büyük ilçelerden birisi Karabağlar. Çevre ve ŞehircilikBakanlığı nın ilan ettiği rakamlara göre, 540 hektarlık bir alanda dönüşümçalışması yapılacak. Bu alan 13 mahalleyi içeriyor. Bu alanlarda sadece fizikideğil, sosyal bir dönüşüm degerçekleştirilecek. Dönüşüm yapılacak bölgelerdeki yaşam tamamen değişecek. Biz kentsel dönüşümde hem fiziki hem desosyal konuyu ele alarak çalışmalar yapacağız. Dönüşüm projelerinde dikkatedeceğimiz konular oradaki insanların hak ve menfaatlerinin korunması, yerinde dönüşümün esas alınması, vatandaşlar tarafından projelerin benimsenmesi. Eğerbunlar tam olarak gerçekleşirse politik davranmadan bu projeleridestekleyeceğiz.

9 TEMEL HEDEF BİNA YAPMAK DEĞİL Dönüşüm çalışmalarında temel hedefin bina yapmak olmadığını,oradaki insanları daha iyi yaşam koşullarına ulaştırıp daha iyi yaşamalarınısağlamak olduğuna de değinen Selvitopu, projeler oluşturulurken meslek odalarıve sivil toplum kuruluşlarının da görüşlerinin alınması gerektiğinin altınıçizdi. Kentsel dönüşüm bölgesinde yaşayan vatandaşların sağlıklı bir biçimde bilgilendirilmesindenyana olduklarını da ifade eden Selvitopu, Kentsel dönüşüm çalışmalarında bizimkoyduğumuz bazı temel ilkeler var. Bunlar; projelerin açık, şeffaf ve katılımcıbir anlayışla hazırlanması, orada yaşayan vatandaşların sivil toplum kuruluşlarınınmeslek odalarının görüş ve önerilerinin alınması. Bunlar yapılırsa uygulamalardakolaylık olur. Aksi halde bu kadar önemli olan projeleri uygulamak çok güçolur. Kentsel dönüşümdeki temel hedef bina yapmak değildir. İnsanları daha iyiyaşam koşullarına ulaştırıp daha iyi yaşamalarını sağlamaktır. Vatandaşlarınyapılacak her şeyle ilgili bilgilendirilmesi gerekir. Uzundere de kentsel dönüşümirtibat bürosu var. Vatandaşlarımız gidip buradan da projelerle ilgili bilgialabilirler. diye konuştu. VATANDAŞLARLA SIK SIK BİRARAYA GELİYORUZ Yerel seçimler öncesinde Karabağlar ı açık, şeffaf, katılımcıbir anlayışla yöneteceklerini ifade eden Muhittin Selvitopu göreve geldiktenkısa bir süre içerisinde Halk günü uygulamalarına başladıklarını belirtti.halkın kendi seçtiği insanı tanımak, belediye başkanına sorunlarını bire biranlatmak istediğini söyleyen Selvitopu, İlk halk gününde yaklaşık 150 kişiylekonuştum. İkincisinde ise 100 kişiye yakın vatandaşla bire bir görüştüm. Ayrıcaziyarete gelen çok sayıda meslek odası, sivil toplum kuruluşlarınıntemsilcileri de oluyor. Halk günlerini devam ettireceğiz her ay bir defa yapmayıplanlıyoruz. İnsanlar burada bire bir belediye başkanına ulaşıp sorunlarınıanlatıyor. Halk kendi seçtiği kişiyi tanıma, ona derdini yakından anlatmak istiyor. Bizimde seçilen bir belediye başkanı olarak bu hakkı onlara vermemiz sık sıkvatandaşla bir araya gelmemiz gerekiyor. Bölgemizde dar gelirli insanlarımızyoğunlukta. Vatandaşlarımız en çok iş isteğiyle bize geliyorlar. Belediyedevatandaşlarımızı istihdam etmemiz çok zor, bunu onlara kendim de söylüyorum. AncakKarabağlar da istihdama yönelik projeler gerçekleştirerek işsiz insanlarımızayardımcı olmaya çalışacağız. Bunun yanı sıra bize bazı firmalar gelip işçiyeihtiyaçları olduğunu söylüyorlar. Biz de iş için gelen vatandaşlarımızı onlarayönlendiriyoruz dedi. Programda tasarruf tedbirleri aldıklarını, giderleri kısarak yatırım faaliyetlerineyöneldiklerini de dile getiren Selvitopu, Belediyeler hizmet kurumlarıdır. Bu yüzden hizmet kurumlarının kasalarıgenelde boş olur ve belediyeler borçlu olur. Biz Karabağlar Belediyesi ndeyatırıma dönük işler yapacağız. Giderleri kısıp, tasarruf tedbirleri alarakçalışacağız. Gereksiz harcamaları ortadan kaldırarak buradan elde ettiğimizgeliri projelerin uygulanmasında kullanacağız. İyi bir stratejik plan hazırlayarakbunu hayata geçirebiliriz. dedi. MOBİLYACILIK SEKTÖRÜ GELİŞECEK Başkan Selvitopu, Karabağlar da önemli ticaret kollarındanmobilyacılarla ilgili çalışmalarının olduğunu da belirterek ilçede mobilyacılıksektörünün gelişimine katkı koyacaklarını da vurguladı ve sektöre ilişkin şudeğerlendirmelerde bulundu: Karabağlar için mobilya sektörü çok önemli. Budurumda bizim sektöre duyarsız kalmamız düşünülemez. İzmir MobilyacılarOdası na yaptığımız ziyaretlerde de görüştüğümüz üzere mobilyacıların iki temelsıkıntısı var; bunlardan ilki mobilyasanayi sitesi, diğeri ise lojistik destek. Belediye olarak mobilya sanayisitesinin kurulmasıyla ilgili hem bizim hem de İzmir Büyükşehir Belediyesi ninyapacağı çalışmalar var. Site kurulmasıyla ilgili planlamalarımızı İzmirBüyükşehir Belediyesi ne de önererek site kurulmasına destek olacağız.

10 Sayfası :İnternet Sitesi Başkan Selvitopu'na Meslekdaşlarından Övgü Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu nu makamında ziyaret etti. İki dönem Odanın başkanlığını yapan ve Odanın kurucuları arasında yer alan Harita Mühendisi Muhittin Selvitopu, meslekdaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Selvitopu ayrıca, meslek odalarının sorumlu ve duyarlı bir tavır sergileyerek ülkenin değerlerine sahip çıktığını ifade etti. Oda Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım ise, 6495 Sayılı yasayla birlikte meslek odalarının onay yetkisinin kaldırıldığını, oda üyelerinin ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım ve yeni yönetim kurulu üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti. Başkan Selvitopu'na Sizi bizden birisi olarak görüyoruz. diyen İzmir Şube Başkanı Yıldırım 6495 Sayılı torba yasanın meslek odalarını olumsuz etkilediğini savundu. Yıldırım yaptığı değerlendirmede, söz konusu yasanın meslek odalarının ekonomik gelirlerini sekteye uğrattığını belirterek bu süreci en az hasarla atlatabilmek için oda üyelerinin dayanışma içerisinde mücadele ettiğini ifade etti. Yıldırım, Meslekdaşlarımızın yaşadığı sorunların çözümlerine yönelik sizlerin de katkısıyla bir nebze olsun azaltacağımızı düşünüyoruz. Çünkü sizler odamızda başkanlık yaptığınız o dönemlerin zorluklarını çok iyi biliyorsunız. Özellikle son 6495 Sayılı torba yasa sonucu meslek odalarının onay yetkisi kaldırıldı. Harita, plan, etüt ve projeler kanunlarda açıkça belirtilen yetkili kuruluşlar dışında meslek odaları dahil başka bir kurum veya kuruluşun vize veya onayına tabi tutulması artık istenmiyor. Bu yasa aynı zamanda meslek odalarının ekonomik gelirlerinin yok edilmesine ilişkin yasadır. Üye ile oda ilişkilerimizin bir şekilde koparılması söz konusu oldu. Söz konusu yasadan olumsuz etkilendik. Odaların bu süreci en az hasarla atlatılabilmesi üyelerin dayanışma içinde

11 olmasıyla mümkün olacaktır. Hem bunu aşmak hem de belediye ile odaların işbirliğini arttırmak için sizlerle beraber çalışacağımızı biliyoruz. Burada olmanız bizim için güç olmuştur. dedi. Oda yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Selvitopu ise meslek odalarının yaptığı çalışmaların Türkiye'de çok önemsenmemesine rağmen bu ülkenin değerlerine sahip çıkıldığını gösteren bir olgu olduğunu ve bu kurumların tarihte yerini aldığını ifade etti. Mesleki olarak bu odanın üyesi olduğunu ve üzerine düşen ne varsa yapmanın görevi olduğuna değinen Başkan Selvitopu, Yeni dönemde hem tecrübe hem gençliğin birarada olacağı bir yönetim görüyorum. Bu yönetimin daha da başarılı olacağına inanıyorum. Bu görevler bayrağı daha ileri taşımak görevidir. Hem şubede hem de genel merkezde Türkiye'de bayrağı taşıyacak arkadaşlarımızın olması bizi mutlu ediyor. diye konuştu. Ziyaretin sonunda Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım ve Oda Sekreteri Nilüfer Barışcan, Başkan Selvitopu'na çiçek ve özel yapım kum saati hediye etti.

12 Sayfası :İnternet Sitesi STAR EGE Meslekdaşlardan Selvitopu na Ziyaret Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şubesi yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu nu makamında ziyaret etti. İki dönem Odanın başkanlığını yapan ve Odanın kurucuları arasında yer alan Harita Mühendisi Muhittin Selvitopu, meslekdaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Selvitopu ayrıca, meslek odalarının sorumlu ve duyarlı bir tavır sergileyerek ülkenin değerlerine sahip çıktığını ifade etti. Oda Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım ise, 6495 Sayılı yasayla birlikte meslek odalarının onay yetkisinin kaldırıldığını, oda üyelerinin ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım ve yeni yönetim kurulu üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti. Başkan Selvitopu'na Sizi bizden birisi olarak görüyoruz. diyen İzmir Şube Başkanı Yıldırım 6495 Sayılı torba yasanın meslek odalarını olumsuz etkilediğini savundu. Yıldırım yaptığı değerlendirmede, söz konusu yasanın meslek odalarının ekonomik gelirlerini sekteye uğrattığını belirterek bu süreci en az hasarla atlatabilmek için oda üyelerinin dayanışma içerisinde mücadele ettiğini ifade etti. Bu yasadan olumsuz etkilendik Yıldırım, Meslekdaşlarımızın yaşadığı sorunların çözümlerine yönelik sizlerin de katkısıyla bir nebze olsun azaltacağımızı düşünüyoruz. Çünkü sizler odamızda başkanlık yaptığınız o dönemlerin zorluklarını çok iyi biliyorsunız. Özellikle son 6495 Sayılı torba yasa sonucu meslek odalarının onay yetkisi kaldırıldı. Harita, plan, etüt ve projeler kanunlarda açıkça belirtilen yetkili kuruluşlar dışında meslek odaları dahil başka bir kurum veya kuruluşun vize veya onayına tabi tutulması artık istenmiyor. Bu yasa aynı zamanda meslek odalarının ekonomik gelirlerinin yok edilmesine ilişkin yasadır. Üye ile oda ilişkilerimizin bir şekilde koparılması söz konusu oldu. Söz konusu yasadan olumsuz etkilendik. Odaların bu süreci en az hasarla atlatılabilmesi üyelerin dayanışma içinde olmasıyla mümkün olacaktır. Hem bunu aşmak hem de belediye ile odaların işbirliğini arttırmak için sizlerle beraber çalışacağımızı biliyoruz. Burada olmanız bizim için güç olmuştur. dedi. Bayrağı ileri taşımak görevdir Oda yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Selvitopu ise meslek odalarının yaptığı çalışmaların Türkiye'de çok önemsenmemesine rağmen bu ülkenin değerlerine sahip çıkıldığını gösteren bir olgu olduğunu ve bu kurumların tarihte yerini aldığını ifade etti. Mesleki olarak bu odanın üyesi olduğunu ve üzerine düşen ne varsa yapmanın görevi olduğuna değinen Başkan Selvitopu, Yeni dönemde hem tecrübe hem gençliğin birarada olacağı bir yönetim görüyorum. Bu yönetimin daha da başarılı olacağına inanıyorum. Bu görevler bayrağı daha ileri taşımak görevidir. Hem şubede hem de genel merkezde Türkiye'de bayrağı taşıyacak arkadaşlarımızın olması bizi mutlu ediyor. diye konuştu. Ziyaretin sonunda Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım ve Oda Sekreteri Nilüfer Barışcan, Başkan Selvitopu'na çiçek ve özel yapım kum saati hediye etti.

13 Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU'NA MESLEKDAŞLARINDAN ÖVGÜ Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmirŞubesi yönetimi, Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu nu makamında ziyaret etti. İki dönem Odanın başkanlığını yapan ve Odanın kurucuları arasında yer alan Harita Mühendisi Muhittin Selvitopu, meslekdaşlarının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Selvitopu ayrıca, meslek odalarının sorumlu ve duyarlı bir tavır sergileyerek ülkenin değerlerine sahip çıktığını ifade etti. Oda Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım ise, 6495 Sayılı yasayla birlikte meslek odalarının onay yetkisinin kaldırıldığını, oda üyelerinin ciddi sıkıntılar yaşadığını söyledi. Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım ve yeni yönetim kurulu üyeleri Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu'nu ziyaret etti. Başkan Selvitopu'na Sizi bizden birisi olarak görüyoruz. diyen İzmir Şube Başkanı Yıldırım 6495 Sayılı torba yasanın meslek odalarını olumsuz etkilediğini savundu. Yıldırım yaptığı değerlendirmede, söz konusu yasanın meslek odalarının ekonomik gelirlerini sekteye uğrattığını belirterek bu süreci en az hasarla atlatabilmek için oda üyelerinin dayanışma içerisinde mücadele ettiğini ifade etti. Yıldırım, Meslekdaşlarımızın yaşadığı sorunların çözümlerine yönelik sizlerin de katkısıyla bir nebze olsun azaltacağımızı düşünüyoruz. Çünkü sizler odamızda başkanlık yaptığınız o dönemlerin zorluklarını çok iyi biliyorsunız. Özellikle son 6495 Sayılı torba yasa sonucu meslek odalarının onay yetkisi kaldırıldı. Harita, plan, etüt ve projeler kanunlarda açıkça belirtilen yetkili kuruluşlar dışında meslek odaları dahil başka bir kurum veya kuruluşun vize veya onayına tabi tutulması artık istenmiyor. Bu yasa aynı zamanda meslek odalarının ekonomik gelirlerinin yok edilmesine ilişkin yasadır. Üye ile oda ilişkilerimizin bir şekilde koparılması söz konusu oldu. Söz konusu yasadan olumsuz etkilendik. Odaların bu süreci en az hasarla atlatılabilmesi üyelerin dayanışma içinde olmasıyla mümkün olacaktır. Hem bunu aşmak hem de belediye ile odaların işbirliğini arttırmak için sizlerle beraber çalışacağımızı biliyoruz. Burada olmanız bizim için güç olmuştur. dedi. Oda yönetiminin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Selvitopu ise meslek odalarının yaptığı çalışmaların Türkiye'de çok önemsenmemesine rağmen bu ülkenin değerlerine sahip çıkıldığını gösteren bir olgu olduğunu ve bu kurumların tarihte yerini aldığını ifade etti. Mesleki olarak bu odanın üyesi olduğunu ve üzerine düşen ne varsa yapmanın görevi olduğuna değinen Başkan Selvitopu, Yeni dönemde hem tecrübe hem gençliğin birarada olacağı bir yönetim görüyorum. Bu yönetimin daha da başarılı olacağına inanıyorum. Bu görevler bayrağı daha ileri taşımak görevidir. Hem şubede hem de genel merkezde Türkiye'de bayrağı taşıyacak arkadaşlarımızın olması bizi mutlu ediyor. diye konuştu. Ziyaretin sonunda Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası İzmir Şube Başkanı Mustafa Kubilay Yıldırım ve Oda Sekreteri Nilüfer Barışcan, Başkan Selvitopu'na çiçek ve özel yapım kum saati hediye etti.

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-5 Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar 5 Yılda Modern Hale Dönüşecek Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu hedefinin Karabağlar ı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Son Dakika KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI MUHİTTİN SELVİTOPU: Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye tarafından

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Kentsel Dönüşümde Ortak Adım Atacaklar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :15. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf. Sportmen ilavesi Sayfası :2. Syf Sayfası :31. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZTO dan Selvitopu ve ekibine

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Sosyal projelerde sivil toplum kuruluşlarına

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :1-9. Syf SON DAKİKA GAZETESİ BALKAN GÜNLÜĞÜ GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :11.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi KARABAĞLAR'DA "STRATEJİK PLAN MUTLULUĞU Karabağlar Belediyesi stratejik

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :30.052014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da bir ilk

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar halkı Kültür Merkezi istedi Karabağlar Belediyesi nin halkın istekleri doğrultusunda bölgeye kazandıracağı

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi Farkındalık Yaratacak

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :14. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da söz yine halkın!

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8.syf Sayfası :7.syf Sayfası :7.syf Sayfası :9.syf Sayfası : 7.syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1.syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi'nden okullara destek Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Son Dakika Gazetesi Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu ndan 'kent kimliği'

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :5. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi tam kadro halk gününde Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, belediye başkan yardımcıları,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da miniklere okul seti Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Yayın Tarihi :31.056.2014 Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf. Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Belediyesi,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :İnternet Sitesi İZKAB, 2. yılını Selvitopu yla kutladı Merkezi Karabağlar'da bulunan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 7.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 6.syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 9.syf Yayın Tarihi :05.12.2014 Sayfası : 5.syf BASIN

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :3. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :1-4. Syf Sayfası :19. Syf Sayfası :2. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :2. Syf Sayfası :16.

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :1-8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar Meclisi Sivas şehitlerin unutmadı Karabağlar Belediye

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU : 1-8.syf : 1-9.syf : 1-9.syf : 1-5.syf : 7.syf : 9.syf : 1-9.syf : 7.syf : 1-9.syf : 9.syf : 1-5.syf : 1-5.syf : 5.syf Selvitopu ndan dönüşümde sosyal patlama uyarısı! İzmir de kentsel dönüşüme en çok

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :11. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :1-10. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Selvitopu

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da her gün 800 kişiye iftar Karabağlar Belediyesi Ramazan ayı boyunca her gün 4 noktada,

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :17. Syf Sayfası :1-9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :24. Syf. (Sosyal Demokrat Belediyecilik Eki) Karabağlar da asansörler mercek altında Ġlçedeki bin 800 civarındaki

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :İnternet Sitesi BAŞKAN SELVİTOPU NDAN ÜCRETSİZ KURSLARA DAVET Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :13. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar modern hizmet binası için gün sayıyor Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-16. Syf Yayın Tarihi :06.12.2013 Sayfası :10.Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :7. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası :1-11. Syf Yayın Tarihi :06.12.2014 Sayfası

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Selvitopu ndan Gazze mesajı: Dünyanın kardeşliğe ihtiyacı var Maliyeciler Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğine katılan

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :7. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası : 12. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1-3. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :1. Syf Sayfası

Detaylı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karacan Düzce'de 22.11.2017-22:35 Son Güncelleme: 22.11.2017-22:35 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, 2019 a giden yolda dava uğruna daha fazla mücadele edeceğiz

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :9. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Karabağlar'da imece usulü iftar Arap Hasan Mahallesi sakinleri esnaf ile ele ele vererek iftar yemeği düzenledi. Karabağlar

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :1-9. Syf Sayfası :22. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Engelli ressam, resim sevgisini köylülere aşılıyor Karabağlar'a

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da aşı zamanı Karabağlar Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ilçe sınırları

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :15. Syf Sayfası :14. Syf SON DAKİKA

Detaylı

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği Yunanistan ın Kos Belediye Başkanı George Kritsis, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u ziyaret ederek Bodrum-Kos arasındaki turizm ve ticaret işbirliği

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :16. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Haklarını öğrenen kadınlar sertifika

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :24. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da Bisiklet Festivali ne yoğun ilgi Karabağlar Belediyesi Spor İşleri

Detaylı

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK

BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK BODRUM, RES LERE KARŞI BİRLİK OLDU KOCADON: HALKIN İSTEMEDİĞİ PROJE, BODRUM DA OLMAZ BODRUM BELEDİYE BAŞKANI KOCADON, RES KONUSUNDAKİ TAVRINI KOYDU: MÜCADELEYE DEVAM KOCADON, ŞİRKETİN BELEDİYE BİZİ BAĞLAMAZ

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası : 3. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :6. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :13. Syf ANAYURT GAZETESİ EGE TELGRAF GAZETESİ Sayfası :7. Syf Sayfası :8. Syf HÜRSES

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :2. Syf Sayfası :1-14. Syf Sayfası :16. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :2. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar'da dönüşüm başlıyor

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :6. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :8. Syf Sayfası :7. Syf SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :12. Syf Sayfası :İnternet Sitesi Karabağlar da yüzlerce işçi nefes aldı: Temizlik ihalesi Karabağlar ilçesi

Detaylı

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri

27. dönem çalışma raporu Asansör Denetimleri Asansör Denetimleri EMO İzmir Şubesi 125 Şubemiz ile Makine Mühendisleri Odası İzmir Şubesi birlikteliğiyle yürütülen asansör periyodik denetim çalışmaları 27.dönemde de sürdürülmüştür. 2008-2009 yılları

Detaylı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

Park Ayazma Villaları için start verildi

Park Ayazma Villaları için start verildi Park Ayazma Villaları için start verildi 01 Haziran 2015 Haber Linki: http://www.buyuktire.com/haber-5982- %E2%80%98park_ayazma_villalari%E2%80%99_icin_start_verildi.html Batı Koop. tarafından Tire Maltepe

Detaylı

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da

Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Yaşam Boyu Öğrenme, Araştırma ve Uygulama Merkezi nin ilk şubesi Bodrum da Muğla Sıtkı Koçma Üniversitesi, Bodrum Ticarete Odası ve Bodrum Belediyesinin katkıları ile tamamlanan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :1-4. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :8. SYF BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU YENİ VİZYON GAZETESİ Sayfası :8. Syf Sayfası :8. Syf Karabağlar Belediyesi spora da önem veriyor Karabağlar Belediyesi

Detaylı

İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARABAĞLAR SONUÇ RAPORU

İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARABAĞLAR SONUÇ RAPORU 1 2010-2013 İZMİR BÖLGE PLANI İLÇE LANSMAN SÜRECİ KARABAĞLAR SONUÇ RAPORU Tarih: 24 Aralık 2010 Katılımcı Düzeyi ve Profili: Yaklaşık Katılımcı Sayısı: 40 Katılımcı listesindeki Sayı: 35 2 3 4 Dağıtılan

Detaylı

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ

BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ BAŞKAN ÇİĞDEM DEMİRALP : ANKARA YA SÖZ VERDİK, BODRUM BELEDİYESİ Nİ ALACAĞIZ Bodrum Ak Parti İlçe Başkanı Çiğdem Demiral, önümüzdeki Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bodrum Belediye Başkanlığını almak

Detaylı

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR

ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR ALTINORDU BELEDİYE BAŞKANI ENGİN TEKİNTAŞ 92 MAHALLE MUHTARI İLE BİR GELDİ ARAYA Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu ilçesinde görev yapan 92 mahalle muhtarıyla değerlendirme toplantısında

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :8. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :4. Syf Sayfası :11. Syf Sayfası :3. Syf Sayfası :9. Syf BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası :5. Syf Sayfası

Detaylı

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Kasım 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Kasım 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçesi CHP Belediye Başkanı aday adaylarının

Detaylı

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13

hüseyin akdeniz tarafından yazıldı Çarşamba, 02 Şubat :27 - Son Güncelleme Cumartesi, 05 Şubat :13 Divan Başkanlığını Belediye Meclis Üyesi Yusuf Uzunlar,Başkan Yardımcılığını, Fatsa Muhtarlar Dernek Başkanı Mehmet Özgen,Katip Üyeliklerini,Perşembe Muhtarlar Dernek Başkanı Namık Canik ve Korgan muhtarlar

Detaylı

Haberpanorama.com Çukurova Gazeteciler Cemiyeti internet sitesi

Haberpanorama.com Çukurova Gazeteciler Cemiyeti internet sitesi http://www.adana.gov.tr Haberpanorama.com Çukurova Gazeteciler Cemiyeti internet sitesi Rotary lerden ÇGC ye ziyaret Adana da faaliyet gösteren 6 Rotary Kulübü Başkanı ile 2430.Bölge Dönem Guvernörü ve

Detaylı

KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU KARARLARI

KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU KARARLARI KENT KONSEYİ YÜRÜTME KURULU KARARLARI Karar No:1 Türk Kızılayı Zeytinburnu Şube Başkanlığının, tabii afetler karşısında acil olarak kullanacağı yardım malzemelerini depolayabilmesi için, ilçemiz sınırları

Detaylı

SGK Başkanı, Naci Şahin Konferans Salonu Açılışını Yaptı

SGK Başkanı, Naci Şahin Konferans Salonu Açılışını Yaptı SGK Başkanı, Naci Şahin Konferans Salonu Açılışını Yaptı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: -PERSONEL ODAKLI HİZMET ANLAYIŞINI ÖNEMSİYORUZ SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKAN YARDIMCISI MURAT

Detaylı

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü

Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü http://www.iha.com.tr/balikesir-haberleri/mesleki-egitim-tanitim-ve-isbirligi-protokolu-balikesir- 1685591/ Mesleki eğitim tanıtım ve işbirliği protokolü Meslek lisesi Organize Sanayi Bölgesi ile İl Milli

Detaylı

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10

ordumuhtarlarderneği tarafından yazıldı Pazartesi, 03 Kasım :00 - Son Güncelleme Perşembe, 06 Kasım :10 Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu, Başiskele'de ''Uluslararası Yerel Yönetimlerde Muhtarlığın Yeri ve Önemi'' çalıştayı düzenledi. Başiskele Belediyesi ev sahipliğinde gerçekleştirilen toplantıya Türkiye'nin

Detaylı

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili Temmuz 2013 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin / Mezitli Belediye Başkanı nı ziyaret ederek

Detaylı

8. Kamu Yönetimi Sempozyumu

8. Kamu Yönetimi Sempozyumu 8. Kamu Yönetimi Sempozyumu Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve Türkiye Belediyeler Birliği nin işbirliği ile Yönet imi Sempoz yumu Antakya Ottoman Palace ta çok sayıda davetlinin katılımı

Detaylı

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY

CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP İLÇE BAŞKANI RECAİ SEYMEN TEKRAR ADAY CHP Bodrum İlçe Başkanı Recai Seymen, 29 Kasım Pazar günü yapılacak olan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Kongresinde ilçe başkanlığına tekrar aday olduğunu

Detaylı

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi

Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Dr. Mustafa KURUCA Isparta da Sosyal Güvenlik Reformunun Yansımaları ve Sosyal Güvenlikte Teşvik Uygulamaları konulu konferans verdi Isparta Sosyal Güvenlik İl Müdürlüğünce düzenlenen Sosyal Güvenlik Reformunun

Detaylı

http://www.yeniasir.com.tr/surmanset/2017/02/21/istihdam-icin-sahaya-indiler Cumhurbaşkanı Erdoğan ın istihdam seferberliği çağrısına Balıkesir den tam destek geldi. Balıkesir Valisi Yazıcı, Sanayi Odası

Detaylı

İKÇÜ'lü öğrencilerden polise destek DHA

İKÇÜ'lü öğrencilerden polise destek DHA 15.12.2016 Perşembe İzmir Basın Gündemi İKÇÜ'lü öğrencilerden polise destek DHA İZMİR Kâtip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığına bağlı öğrenci toplulukları, İzmir Çevik

Detaylı

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU

BASIN BİRİMİ GÜNLÜK YAYIN RAPORU Sayfası :4. Syf Sayfası :7. Syf Sayfası :5. Syf Sayfası :9. Syf Sayfası :5. Syf Yayın Tarihi :23.05.2014 Sayfası :5. Syf Sayfası :10. Syf Sayfası :17. Syf. Sayfası :16. Syf. SON DAKİKA GAZETESİ Sayfası

Detaylı

MOBİLYA ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜLER

MOBİLYA ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜLER MOBİLYA ÜRETİMİNİ YERİNDE GÖRDÜLER Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Teknoloji Fakültesi öğrencileri bilimsel destekli üretim dersi kapsamında Bodrum Mutfak Mobilya yı ziyaret ederek yetkililerden üretim

Detaylı

"Kentsel Dönüşümün Anahtarı Kooperatiflerde"

Kentsel Dönüşümün Anahtarı Kooperatiflerde "Kentsel Dönüşümün Anahtarı Kooperatiflerde" 16 Ağustos 2014 Haber Linki: http://www.egemetropolgazetesi.com/haber/kentsel-donusumun-anahtari-kooperatiflerde-17554.html S.S. Batı Anadolu Konut Yapı Kooperatifleri

Detaylı

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi.

Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş, Altınordu İlçesi nde bulunan 92 Mahalle nin muhtarlarıyla ile bir araya geldi. TESK Otelde gerçekleştirilen toplantıya Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş

Detaylı

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi

7. dönem çalışma raporu ÜYE TOPLANTILARI. EMO Kocaeli Şubesi ÜYE TOPLANTILARI 60 Gebze de Temsilcilik Ve Üye Toplantısı Gerçekleştirildi 24 Şubat 2012 7. Dönem yönetim kurulu 24 Şubat Cuma günü Gebze temsilciliği üyeleriyle bir araya geldi. Buluşmada Şube Başkanı

Detaylı

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR!

ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! ALİAĞA TARİHSEL SEMBOLLERİNİ ÖNE ÇIKARIYOR! Aliağa(Özel ) Günümüzde Aliağa ilçesinin bulunduğu bölgede Milattan önce (MÖ) 1100 yılında kurulan ve Aiolis şehirlerinin başkenti konumunda olan Kyme Antik

Detaylı

BORNOVA BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU

BORNOVA BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU BORNOVA BELEDİYESİ GÖRÜNÜRLÜK RAPORU Sayın Olgun ATİLA, Bornova Belediye Başkanı Görünür Belediye, Türkiye de yerel yönetimlerin internet sitelerinin ulaşılabilirlik ve bilgi paylaşımı alanlarındaki performanslarını

Detaylı

- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR

- SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR SGK Başkanı Yadigar Gökalp İlhan 3. Yaş Baharı Kongresine Katıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI YADİGAR GÖKALP İLHAN: - SOSYAL GÜVENLİK KURUMU NUN SAĞLIK ALANINDA ÜSTLENDİĞİ ÇOK ÖNEMLİ GÖREVLER BULUNMAKTADIR

Detaylı

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM

MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE ZAM MİLAS TA, BELEDİYE İŞÇİLERİNE YÜZDE 10-16 ZAM Milas Belediyesi ile DİSK arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı. Buna göre işçilere yüzde 10 ila 16 arasında zam verildi. Milas Belediyesi ile

Detaylı

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI

T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI T.C. İZMİR BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANLIĞI PARK VE BAHÇELER DAİRESİ BAŞKANLIĞI YEŞİL ALANLAR PLANLAMA PROJE ŞUBE MÜDÜRLÜĞÜ ÇALIŞMA USUL VE ESASLARI HAKKINDA YÖNERGE BİRİNCİ BÖLÜM Genel Hükümler Amaç ve

Detaylı

Murat paşa Belediyesi'ne Ziyaret. Serik Belediyesi'ne Ziyaret. Konyaaltı Belediyesi'ne Ziyaret. Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret

Murat paşa Belediyesi'ne Ziyaret. Serik Belediyesi'ne Ziyaret. Konyaaltı Belediyesi'ne Ziyaret. Büyükşehir Belediyesi'ne Ziyaret U B E L E R İ M İ Z D E N H A B E R L E A N T A L Y A Serik Belediyesi'ne Ziyaret Murat paşa Belediyesi'ne Ziyaret 14 Mayıs 2004 tarihinde Muratpaşa Belediye Başkanlığı ziyaret edildi. Sayın Başkanımız

Detaylı

YENİ BİR PERDE AÇILIYOR

YENİ BİR PERDE AÇILIYOR TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu, yeni Ticaret ve Borçlar kanunlarının sanayicinin, tüccar ve esnafın anayasası olduğunu söyledi. YENİ TİCARET VE BORÇLAR KANUNLARIYLA EKONOMİDE YENİ BİR PERDE AÇILIYOR

Detaylı

BURSA İLİ NİN DEPREMSELLİĞİ VE TARİHİ PANELİ

BURSA İLİ NİN DEPREMSELLİĞİ VE TARİHİ PANELİ BURSA İLİ NİN DEPREMSELLİĞİ VE TARİHİ PANELİ Düzenleyen : Jeoloji Mühendisleri Odası Bursa İl Temsilciliği Tarih : 16 Ağustos 2008 Saat : 17:30 Yer : Osmangazi Belediyesi Ördekli Kültür Merkezi 16 Ağustos

Detaylı

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ

20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ 20. ŞUBE ÇALIŞMA RAPOR ÖZETLERİ ADANA ŞUBE 10. GENEL KURULUMUZ Şubemiz 10. Olağan Genel Kurulu Makina Mühendisleri Odası Adana Şubesi Toplantı Salonu nda 08-09 Şubat2014 tarihlerinde yapıldı. 13.02.2014

Detaylı

5174 SAYILI ODALAR BORSALAR VE BİRLİK KANUNU

5174 SAYILI ODALAR BORSALAR VE BİRLİK KANUNU BAŞKAN IN MESAJI Ticaret Borsaları bulundukları ilin ve bölgenin ekonomik ve sosyal kalkınmalarında aktif rol üstlenmektedirler. 2005 yılında kurulan ve 12 yıllık hizmet geçmişine sahip olan Kastamonu

Detaylı

Başkan Acar 4. Ulusal Sağlık Kurultayına Katıldı

Başkan Acar 4. Ulusal Sağlık Kurultayına Katıldı Başkan Acar 4. Ulusal Sağlık Kurultayına Katıldı SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: -BÜTÇEDEN SAĞLIK HARCAMALARINA 2012 YILINDA 47,8 MİLYAR LİRA AYRILDI -TÜRKİYE DE 3 MİLYON 447 BİN 166 KİŞİ DİYABET

Detaylı

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI

BODTO, HİJYEN EĞİTİMLERİ BAŞLADI BODTO, HİJYEN LERİ BAŞLADI Bodrum Ticaret Odası BODTO, Yönetmenliği kapsamında, gıda hijyeni konusunda Muğla Üniversitesi ile işbirliği içerisinde verilen eğitim çalışmaları başladı. Muğla Üniversitesi

Detaylı

Olmazsa Olmaz Sosyal Güvenlik

Olmazsa Olmaz Sosyal Güvenlik Olmazsa Olmaz Sosyal Güvenlik SOSYAL GÜVENLİK KURUMU BAŞKANI FATİH ACAR: -TEMEL PARAMETRELERE BAKTIĞIMIZ ZAMAN SOSYAL GÜVENLİK TÜRKİYE AÇISINDAN RİSK OLMAKTAN ÇIKTI -EMEKLİLERİMİZİN YÜZLERİNİN GÜLMESİ

Detaylı

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7. DÖNEM TEMMUZ AYININ 1. TOPLANTISININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R

T.C. KARTAL BELEDİYE BAŞKANLIĞI İSTANBUL 7. DÖNEM TEMMUZ AYININ 1. TOPLANTISININ 3.BİRLEŞİMİNE AİT M E C L İ S K A R A R I D I R KARARIN ÖZÜ : Görev ve Çalışma Yönetmeliği. TEKLİF : Etüt Proje Müdürlüğü nün 02.07.2014 tarih, 2014/11669 sayılı teklifi. BAŞKANLIK MAKAMI'NA; İlgi : 02.05.2014 tarih ve 6439 sayılı Başkanlık Oluru ilgi

Detaylı

HATAY İLİ NİN JEOLOJİSİ ve DEPREMSELLİĞİ KONFERANSI

HATAY İLİ NİN JEOLOJİSİ ve DEPREMSELLİĞİ KONFERANSI HATAY İLİ NİN JEOLOJİSİ ve DEPREMSELLİĞİ KONFERANSI Düzenleyen : Jeoloji Mühendisleri Odası Hatay İl Temsilciliği Tarih : 30 Ocak 2009 Saat : 15:00 Yer : Hatay Serbest Muhasebeciler ve Mali Müşavirler

Detaylı

Türkmenistan ata yurdumuz

Türkmenistan ata yurdumuz Türkmenistan ata yurdumuz Ağustos 15, 2013-5:41:17 Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Biz Türkiye, Türkmenistan'ı ata yurdumuz olarak görüyoruz. Türkmenistan'ın her başarısından en az Türkmenistan kadar büyük

Detaylı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı

Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Fethiye den 7 Kooperatif Ulaşımda Dönüşüme Katıldı Muğla Büyükşehir Belediyesi nin il genelinde sürdürdüğü Ulaşımda Dönüşüm Projesi ne Fethiye İlçesinde faaliyet gösteren 7 kooperatif daha katıldı. Muğla

Detaylı

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK

T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK T.C. ORDU BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ İTFAİYE DAİRESİ BAŞKANLIĞI GÖREV VE ÇALIŞMA YÖNETMELİĞİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK Meclis Karar Numarası : 2015/312 Meclis Karar Tarihi : 14.12.2015 Yürürlüğe

Detaylı

PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 03.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü ÜNIVERSITE Kâtip Çelebi Üniversitesi'nde 3 mühendislik bölümü daha açılıyor İZMIR 2012-2013

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili AĞUSTOS 2016 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili 1 CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Mersin/Mezitli İlçe Başkanlığı binasında yönetici

Detaylı

BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU, BATI TRAKYALI GENÇLERLE YTB DE BULUŞTU Cuma, 13 Nisan :47

BAŞBAKAN YARDIMCISI HAKAN ÇAVUŞOĞLU, BATI TRAKYALI GENÇLERLE YTB DE BULUŞTU Cuma, 13 Nisan :47 Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığında, Batı Trakya Azınlığı Yüksek Tahsilliler Derneğinin girişimleriyle Yunanistan'dan gelen Batı Trakyalı öğrencilerle

Detaylı

MESLEK ODALARI-VİZE VE ONAY İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ KANUNİ DÜZENLEME

MESLEK ODALARI-VİZE VE ONAY İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ KANUNİ DÜZENLEME MESLEK ODALARI-VİZE VE ONAY İŞLEMLERİ İLE İLGİLİ KANUNİ DÜZENLEME Halkla İlişkiler Başkanlığı TA K D İ M Değerli; Ana Kademe, Kadın Kolları, Gençlik Kolları MKYK üyemiz, Bakan Yardımcımız, Milletvekilimiz,

Detaylı

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı.

2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. 2.8 milyon TL harcanarak 8 ayda tamamlanan Alucra Turan Bulutçu Meslek Yüksek Okulu (MYO) binasının açılışı Kültür Bakanı Ertuğrul GÜNAY yaptı. Binanın açılış törenine Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul

Detaylı

TORBALI TİCARET ODASI MOBİLYA SEKTÖR ANALİZİ

TORBALI TİCARET ODASI MOBİLYA SEKTÖR ANALİZİ TORBALI TİCARET ODASI MOBİLYA SEKTÖR ANALİZİ a. Sektörün Dünya Ekonomisi ve AB Ülkelerindeki Durumu Dünya mobilya üretimi 2010 yılında yaklaşık 376 milyar dolar olurken, 200 milyar dolar olan bölümü üretim

Detaylı

Çalışma hayatında barış egemen olmalı

Çalışma hayatında barış egemen olmalı Çalışma hayatında barış egemen olmalı Ocak 19, 2012-3:31:16 olduğunu belirtti. olduğunu belirterek, ''Bu bakış açısı çerçevesinde diyalog merkezli çalışmalarımızı özellikle son 7 aydır yoğun bir şekilde

Detaylı

GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN...

GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN... GELECEĞİMİZE YAŞANILABİLİR DÜNYA BIRAKMAK İÇİN... ENERJİ VERİMLİLİĞİ DERNEĞİ DENİZLİ ŞUBESİ FAALİYET RAPORU: 2011-2015 2011-2015 FAALİYETLERİ 02 Enerji Verimliliği Derneği Denizli Şubesi 04.02.2011 tarihinde

Detaylı

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili

TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU. Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili TEMMUZ 2012 FAALİYET RAPORU Prof. Dr. Aytuğ ATICI Mersin Milletvekili CHP MERSİN İL-İLÇE ÖRGÜTLERİ, BELEDİYELER VE KÖYLERE YÖNELİK YAPILAN ÇALIŞMALAR 1. Anamur CHP İlçe Örgütünü ziyaret ederek ilçe yöneticilerinden

Detaylı