Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak"

Transkript

1

2 Bu yıl 40 ıncısı kutlanan Turizm Haftası kapsamında Adıyaman Valiliği tarafından etkili bir turizm programı gerçekleştirildi. Aralarında üniversitemizin de bulunduğu çok sayıda kamu ve özel sektör kurumu etkinlik programı kapsamında çeşitli faaliyetler düzenledi. Faaliyet çerçevesinde turizm fakültemizin desteğiyle önemli bir konferans düzenlenirken, aynı zamanda turizm topluluğunun organize ettiği bir bisiklet turu gerçekleştirildi.

3 Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak Üniversitemiz Turizm Topluluğunca Turizm Haftası Etkinlikleri Kapsamında Osman Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rahman TEMĠZKAN tarafından "Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak" adlı Konferans düzenlendi. Adıyaman turizminin dünü ve bugününün konuģulduğu ve M. Vehbi Koç Konferans Salonunda gerçekleģtirilen konferansa Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit TEMĠR, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya YARULLĠNA YILDIRIM, Adıyamanlı turizmciler, iģletme sahipleri, kurum amirleri, STK temsilcileri, akademik ve idari çalıģanlar ile öğrenciler katıldı. "Adıyaman Turizmine Dünden Bakmak" adlı konferansta konuģan Osman Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rahman TEMĠZKAN, Turizm kenti olan Adıyaman ın değerlerine sahip çıkması gerektiğini belirterek, turizm potansiyeli had safhada olan Adıyaman ın özellikle Nemrut ile ilgili önemli projelere imza atması gerektiğini belirtti. Bu konuda gerek kamuya gerek Üniversiteye gerekse de sektör temsilcilerine çok büyük görevler düģtüğünü dile getirdi.

4 Konferansın ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Seyit TEMĠR yaptığı kısa değerlendirmede turizmin Adıyaman için önemine değinerek el birliği ile Ģehrimizi yüceltmemiz gerektiğini dile getirdi. Prof. Dr. TEMĠR, konuģmasının ardından konuģmacı Doç. Dr. Rahman TEMĠZKAN a ve katılımcılara katkı ve katılımlarından dolayı teģekkür etti. Konferansın ardından Doç. Dr. Rahman TEMĠZKAN, Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ yü makamında ziyaret etti. Ziyarette Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya YARULLĠNA YILDIRIM, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Çiğdem SABBAĞ ile ArĢ. Gör. Dr. Caner ÇALIġKAN da hazır bulundu. Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdikten sonra Doç. Dr. Rahman TEMĠZKAN a Üniversitemizde gerçekleģtirdikleri konferanstan dolayı teģekkür ederek Cendere Köprüsü Minyatürü hediye etti.

5 Osman Gazi Üniversitesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Rahman TEMĠZKAN tarafından fakültemiz öğrencilerine Turizmin Evrensel Önemi ve Turizm Meslek Yasası" adlı seminer verildi. YaklaĢık iki saat süren seminer boyunca turizmin dünya ekonomisindeki öneminden ve diplomalı turizmcilerin değerinden bahseden Dr. Temizkan, akademik eğitim almıģ turizmcilerin sektörde daha etkin ve baģarılı olabilmesi için kapsamlı bir meslek yasasına ihtiyaç duyulduğunu vurguladı.

6 Aynı zamanda bu esasla kurulan TĠYADER in (Uluslararası Turizm Eğitimcileri ve Profesyonelleri Derneği) baģkan yardımcılığını üstlenen Doç. Dr. Rahman TEMĠZKAN, derneğin amaçlarından ve faaliyetlerinden bahsetti. Dr. Temizkan, seminer sonunda öğrenciler tarafından yöneltilen soruları cevapladı.

7 Fakültemiz öğretim elemanı ArĢ.Gör. Dr. Caner ÇALIġKAN fakültemiz öğrencilerine algı dünyamız konulu bir seminer verdi. YaklaĢık bir saat süren seminer süresince teknolojinin ve internetin çerçevesini çizdiği algı dünyamızdan bahseden Dr. ÇalıĢkan, diğer yandan sosyal medyanın sosyal yaģama olumlu ve olumuz etkilerine değindi. Seminer kapsamında dünyaya ve ülkemize ait internet ve telefon kullanım istatistiklerine de değinilirken seminer sonunda öğrencilerden gelen sorular yanıtlandı.

8 Turizm Fakültesi Turizm İşletmeciliği Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ramilya YARULLİNA YILDIRIM Bartın Üniversitesi Edebiyat Fakültesi ve Atatürk Kültür Merkezi Başkanlığı işbirliği ile Nisan 2016 tarihlerinde Bartın da düzenlenen Uluslararası Edebiyat ve Toplum Sempozyumuna Tatar Romanlarında Toplumsal Değişimlerin Yansıması adındaki bildiri ile katıldı.

9 Turizm mesleğini akademik ve sektörel açıdan tanıtmak amacıyla fakültemiz akademik ve idari personelince Adıyaman-Kahta ve Merkez bölgesinde yer alan okullar ziyaret edildi. Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Altınşehir Anadolu Lisesi, Bilgi Anadolu Lisesi ve Ertuğrul Gazi Anadolu Lisesi ne gerçekleşen ziyaretlerde lise son sınıfta okuyan ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrencilere turizm mesleği ve önemi anlatıldı. Her biri birer seminer havasında gerçekleşen ziyaretlerde, öğretim elemanlarımız tarafından öğrencilere fakültemizin olanakları hakkında bilgi verildi.

10 Üniversitemiz Turizm Fakültesi Turizm Topluluğu tarafından Turizm Haftası münasebetiyle Üniversitemizden Perre Antik Kenti ne bisiklet turu düzenledi. Tura Adıyaman Belediye BaĢkanı F. Hüsrev KUTLU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Adıyaman Kültür ve Turizm Ġl Müdürü Mustafa EKĠNCĠ, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, Müze Müdürü Fehmi ASLAN, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya YARULLĠNA YILDIRIM, akademik ve idari çalıģanlar ile öğrenciler katıldı.

11 Üniversitemiz Rektörlük Binası önünden Adıyaman Belediye BaĢkanı F. Hüsrev KUTLU nun startı ile pedal çevirmeye baģlayan bisikletçiler çevre yolu üzerinden Adıyaman ın tarihi ve turistik yeri Perre Antik Kenti ne kadar pedal çevirdi. Perre Antik Kenti ne ulaģıldığında kısa bir jimnastik hareketinin ardından Adıyaman Belediye BaĢkanı F. Hüsrev KUTLU, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Adıyaman Müze Müdürü Fehmi ASLAN ve Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya YARULLĠNA YILDIRIM günün anlam ve önemine dair konuģmalar gerçekleģtirirken burada bisikletçilere çiğ köfte ve Adıyaman ın meģhur helvası ikram edildi. Adıyaman Belediye BaĢkanı F. Hüsrev KUTLU ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ ile hatıra fotoğrafı çektiren bisikletçiler Müze Müdürü Fehmi ASLAN rehberliğinde Perre Antik Kenti ni gezdiler.

12 Üniversitemiz Turizm Fakültesi'nin eğitim-öğretim yılı mezuniyet töreni düzenlendi. Rektörlük Konferans Salonu nda düzenlenen törene Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Seyit TEMĠR, Prof. Dr. Hasan SOLMAZ, Prof. Dr. Ali AYDIN, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya YARULLĠNA YILDIRIM, Turizm Fakültesi öğretim elemanları, akademik ve idari çalıģanlar, öğrenciler ve aileleri katıldı. Mezuniyet açılıģ konuģmasını yapan Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya YARULLĠNA YILDIRIM, çocuklarının yarını için kendinden özveride bulunan ailelere teģekkür etti. YILDIRIM konuģmasında mezun olan öğrencilerin dört yıllık eğitim-öğretim hayatı boyunca Türkiye nin farklı turistik Ģirketlerinde, önemli acentelerde ve otellerde staj

13 veya iģ imkânlarını kullandıklarını belirtti. Diğer yandan Prof. Dr. Ramilya YARULLĠNA YILDIRIM, fakülte öğrencilerinin Work and Travel aracılığıyla Amerika da kendileri mesleki anlamda geliģtirme fırsatı bulduğunu; Erasmus Programı kapsamında Ġtalya, Slovakya, Polonya; Mevlana Programı kapsamında ise Rusya üniversitelerinde 1 veya 2 dönem eğitim aldıklarını konuģmasına ekledi. Mezuniyet töreninde konuģan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ de Üniversitemizden mezun olan öğrencilerin topluma, vatana, millete büyük katkıları olacağına inandığını söyledi. Öğrencilerin bu günlere gelmelerinde hocalarının büyük katkıları olduğunu ifade eden Prof. Dr. GÖNÜLLÜ, öğrencilere Ģu tavsiyelerde bulundu: Öğrencilerimiz burada öğrendiklerini en güzel Ģekilde hayatlarında ve iģ yaģamlarında uygulasınlar ve öğrendikleri gibi davransınlar. Bunun dıģında çevrelerini düģünerek davransınlar. Ülkemiz, ailemiz, dostlarımızla birlikte en iyiyi oluģturmalıyız. Dünya sizin için git gide zorlaģacak ve siz çok sabırlı olarak önünüze çıkan imkânları ve fırsatları en

14 iyi Ģekilde kullanın. Kendiniz imkân üreterek insanları sizle birlikte yaģayabilir hâle getirin. Burada mutlu bir gün yaģıyoruz. Ömrünüz mutlu olsun. Biz sizin mutluluğunuz için buradaydık. Gayretli olun. Ülkemizi, insanları sevin. En güzel günler sizinle olsun. Turizm Fakültesi ve Seyahat ĠĢletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölüm birincisi Recai KOÇ ile Yiyecek ve Ġçecek ĠĢletmeciliği Bölüm birincisi Selma Lubabe ERDOĞAN'ın mezunlar adına yaptıkları konuģmanın ardından Fakülte birincisi Recai KOÇ'un adı YAġ kütüğüne çakıldı. Ödülünü ise Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ verdi. Fakülte ve Seyahat ĠĢletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölüm ikincisi Ali Mert GÜL'e ödülünü Prof. Dr. Seyit TEMĠR verirken, Fakülte ve Seyahat ĠĢletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölüm üçüncüsü Mahmut BOZOĞLAN'a ise ödülünü Prof. Dr. Hasan SOLMAZ verdi. Yiyecek ve Ġçecek ĠĢletmeciliği Bölüm birincisi Selma Lubabe ERDOĞAN ödülünü Prof. Dr. Ali AYDIN dan alırken, Bölüm ikincisi Erman BAġ'a ödülünü Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramilya YARULLĠNA YILDIRIM, bölüm üçüncüsü ġehriban KAYA'ya ise ödülünü Dekan Yardımcısı Doç. Dr.

15 Çiğdem SABBAĞ verdi. Ödül töreninin ardından fotoğraflarla dört yıl adlı fotoğraf sunumu yapılırken, Turizm Fakültesi öğrencileri ve TRT sanatçısı NeĢe DEMĠR tarafından mini konser icra edildi. Konserin ardından tüm öğrencilere mezuniyet belgeleri takdim edildi. Rektörlük binası önünde kep atma töreni düzenlenirken, akabinde kokteyl ile program son buldu.

16 MEZUNİYET PİKNİĞİ Fakültemiz Yiyecek Ġçecek ĠĢletmeciliği Bölümü ile Seyahat ĠĢletmeciliği ve Turizm Rehberliği Bölümü 4. Sınıf öğrencileri, akademik ve idari personelimizin de katıldığı mezuniyet pikniği düzenledi. GölbaĢı ilçesinde düzenlenen piknikte öğrencilerimiz yaklaģan final ve bütünleme sınavları öncesinde moral depoladılar.

17 Hazırlayan: Arş.Gör.Dr.Caner ÇALIŞKAN

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016

Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Turizm Fakültesi Etkinlik Bülteni / Şubat Sayısı / 2016 Öğretim Üyemizden Seminer Üniversitemiz İİBF öğretim üyesi Yrd.Doç.Dr. Murat AYAN fakültemiz öğrencilerine hizmet kalitesi ile ilgili seminer verdi.

Detaylı

SÖKE TĠCARET BORSASI COMMODĠTY EXCHANGE 2016 OCAK-MART E-DERGĠ

SÖKE TĠCARET BORSASI COMMODĠTY EXCHANGE 2016 OCAK-MART E-DERGĠ SÖKE TĠCARET BORSASI COMMODĠTY EXCHANGE 2016 OCAK-MART E-DERGĠ ĠÇĠNDEKĠLER SAYFA NO KATILIM GÖSTERDİĞİMİZ AKTİVİTELER 3-10 ISO VE AKREDİTASYON 11-12 SOSYAL SORUMLULUK 13 İSTATİSTİKİ VERİLER 14-18 BASINDA

Detaylı

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU

HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU HAYRABOLU TİCARET BORSASI 2014 YILI FAALİYET RAPORU Türkiye Muharip Gaziler Derneği Hayrabolu Temsilci Ali Güz Borsamızca Derneklerine yapılan yardımlardan dolayı Borsamız Yönetim Kurulu Başkanı Süreyya

Detaylı

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104

7. dönem çalışma raporu EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI. EMO Kocaeli Şubesi 104 EMO - GENÇ ÇALIŞMALARI 104 EMO GENÇ ÇALIŞMALARI 7. Dönemi boyunca, EMO-Genç çalışmalarına oldukça önem vermiş oda ile bağlarının gelişmesi yönünde çalışmalar yürütmüştür. Teknik geziler, tanışma toplantıları,

Detaylı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi. Turizm Fakültesi

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi. Turizm Fakültesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi Çiğli/İzmir Temmuz 2012 İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi; 14.07.2010 tarihinde kabul edilen ve 22.07.2010 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan

Detaylı

8 Mart Dünya Kadınlar Günü

8 Mart Dünya Kadınlar Günü 8 Mart Dünya Kadınlar Günü 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ - 2014 8 MART Dünya Emekçi Kadınlar Günü KUTLU OLSUN AÇIŞ KONUŞMASI Yahya ARIKAN - İSMMMO Başkanı KONUŞMACILAR Komite Başkanı Sezer Karan ın sunuşunun

Detaylı

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti

Fotoğraf: Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İlyas Çapoğlu nun Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu Ziyareti Ülkemizin turizm sektörüne kalifiye elemanlar yetiştirme amacıyla 2008 yılında kurulan Erzincan Üniversitesi Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksekokulu, aynı yıl Turizm ve Otel İşletmeciliği programı, sonrasında

Detaylı

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi

Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi Prof. Dr. Figen ÇOK Okulumuz Velilerine Yönelik Günümüzde Çocuklar ve Ergenler Konulu Seminer Verdi TED Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eğitim Bilimleri Bölüm Başkanı, Rehberlik ve Psikolojik Danışma Öğretim

Detaylı

FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ

FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ FETHİ YILMAZ SEZER MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ OKULUMUZ Konum:Çolaklı Mahallesi Telefon : (0242) 763 72 30 İL MERKEZİNE 65 KM UZAKLIKTA İLÇE MERKEZİNE 15 KM UZAKLIKTA Derslik Sayısı: 21 Öğretmen Sayısı:

Detaylı

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ VE TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ

GAZİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ VE TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ GAZİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ SEYAHAT İŞLETMECİLİĞİ VE TURİZM REHBERLİĞİ BÖLÜMÜ BİRİNCİ YARIYIL Adı TUR 101 Turizme Giriş Z 3 0 3 3 6 TUR 121 Genel Ekonomi Z 3 0 3 3 6 TUR 131 Genel Muhasebe Z 3 0

Detaylı

2014 YILI FAALİYETLERİ

2014 YILI FAALİYETLERİ 2014 YILI FAALİYETLERİ 28 Ağustos 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali ÇETİNKAYA görevine başladı. 27 Eylül 2013 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bayram Ali Çetinkaya Atatürk Üniversitesinde düzenlenen

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2007 BÜLTENİ TEMA SEMİNERİ Yüksekokulumuzda 10 Ocak 2007 günü TEMA Vakfı nın düzenlediği Erozyon, Çevreye Verdiği Zararlar ve Alınabilecek Önlemler konulu seminer verildi. Seminer tema

Detaylı

Necmettin Erbakan Üniversitesi

Necmettin Erbakan Üniversitesi Necmettin Erbakan Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümü Yrd. Doç. Dr. Mehmet Ulutaş Konya / 2015 Etkinlikler Dosyası Havacılık Semineri (21.12.2015) Fakültemizde

Detaylı

MALATYA TURİZM GELİŞTİRME ÇALIŞTAYI SONUÇ RAPORU 29-30 NİSAN 2011 MALATYA

MALATYA TURİZM GELİŞTİRME ÇALIŞTAYI SONUÇ RAPORU 29-30 NİSAN 2011 MALATYA MALATYA TURİZM GELİŞTİRME ÇALIŞTAYI SONUÇ RAPORU 29-30 NİSAN 2011 MALATYA 29-30 Nisan tarihleri arasında Malatya nın kültür ve turizmde mevcut durumunu ortaya koymak, mevcut yürütülen projeleri ele almak

Detaylı

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği

OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Fabrika Haberleri OYAK Çimento Grubu nda görev değişikliği Adana Çimento Teknik Genel Müdür Yardımcısı Ünal Öner 01 Ocak 2008 tarihi itibariyle Mardin Çimento Genel Müdürlüğü ne ve Adana Çimento ÜNAL ÖNER

Detaylı

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi

T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi T.C. Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi Aylık E-Bülten http://elbistanmyo.ksu.edu.tr - Aralık 2014 AÖF Sınavları İlçemizde İlk Defa Yapıldı. Anadolu Üniversitesi AÖF sınavları için tüm alt yapı hizmetleri;

Detaylı

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ

BAġKAN : Özcan KALAYCI. SAYMAN : Nesrin FĠDAN ÜYE : Figen GÖNEN. info@antalyafalezrotary.org KOMĠTELER TOPLANTI BĠLGĠLERĠ Binota-Kalyan BANERJEE Nilüfer&Ġsmail KAHYAOĞLU Demet Salih PEKER Bilge & Özcan KALAYCI Kuruluş 13 Mart 2007 Charter 30 Mayıs 2007 Dönem: 2011-2012 Tarih: 27.12.2011 Sayı: 26 U.R ve BÖLGE YÖNETĠMĠ YÖNETĠM

Detaylı

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU

İSTANBUL AYDIN ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU SAĞLIK HİZMETLERİ MESLEK YÜKSEKOKULU Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Bülteni Yıl: 3 Sayı: 12 Şubat 2016 SAĞLIK HİZMETLERİ İstanbul da Uluslararası Eğitim Zirvesi Dünyanın en seçkin üniversiteleri,

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SOSYAL BİLİMLER MESLEK YÜKSEKOKULU Yrd. Doç. Dr. Mehmet ALTINÖZ Müdür Vekili Ankara, 18 Eylül 2012 1976 dan günümüze Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu; Büro Yönetimi ve Yönetici

Detaylı

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret

Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Turizm Fakültesi Dekanı ndan ziyaret Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Bahar, Bodrum Belediye Başkanı Mehmet Kocadon u makamında ziyaret etti. Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi

Detaylı

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ

DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ DİCLE ÜNİVERSİTESİ PROJE KOORDİNASYON UYGULAMA VE ARAŞTIRMA MERKEZİ 2014-2015 Eğitim-Öğretim Yılı ETKİNLİK BÜLTENİ 1 Proje Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi 2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2008

Detaylı

TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ

TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ TÜRKONFED GENEL SEKRETERLER TOPLANTISI ĠÇ VE DIġ ĠLETĠġĠM EĞĠTĠMĠ 23-25 EKİM 2015 / ALANYA TÜRKONFED Genel Sekreterler Koordinasyon Toplantısı, İç ve Dış İletişim Eğitimi, 23-25 Ekim 2015 tarihleri arasında

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ. Doç.Dr. Yunus KOÇ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ. Doç.Dr. Yunus KOÇ HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ENSTİTÜSÜ Doç.Dr. Yunus KOÇ TÜRKİYAT ARAŞTIRMALARI ANABİLİM DALI YÜKSEK LİSANS PROGRAMI ÖĞRETİM ÜYESİ SAYILARI/İSTATİSTİKLER Görevlendirme: 1 profesör (yabancı

Detaylı

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER

ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER ÖĞRENCİLERİMİZ SİVİL SAVUNMA TATBİKATI İZLEDİLER 25.02.2014 Salı günü 3. ve 4. sınıf öğrencilerimize okulumuzun bahçesinde Yangın Söndürme Tatbikatı yapılmıştır. Tatbikatı öğrencilerimiz ilgiyle izlemişlerdir.

Detaylı

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office

Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi. e-bülten. uio.akdeniz.edu.tr/tr. Akdeniz University International Relations Office Akdeniz Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Ofisi e-bülten Akdeniz University International Relations Office @AkdenizUni_IRO YENİ ULUSLARARASI ÖĞRENCİLERİMİZ ÜNİVERSİTEMİZDE Bu yıl 12 Mayıs 2018 tarihinde

Detaylı

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü

OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü Fabrika Haberleri OYAK ta Görev Değişikliği Oyak Adana Çimento Sanayii T.A.Ş. Genel Müdürü İsmail Erkovan ın, emekliye ayrılması sebebiyle yerine Oyak Bolu Çimento Sanayi A.Ş. Genel Müdürü K. Ümit Özel

Detaylı

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa

Kuzey Kıbrıs ta. Bir Çay Molası. Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması. 19-24 Kasım 2012. Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa Kuzey Kıbrıs ta Bir Çay Molası Ekonomik ve Kültürel İşbirliği Buluşması 19-24 Kasım 2012 Lefkoşa - Güzelyurt - Girne - İskele - Gazimağusa FAALİYET RAPORU K.K.T.C. NİN 29. KURULUŞ YILDÖNÜMÜNDE KUZEY KIBRIS

Detaylı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı

Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası Çeşitli Etkinlik ve Ziyaretlerle Kutlandı Sosyal Güvenlik Haftası 11-15 Mayıs tarihleri arasında çeşitli etkinlik ve ziyaretlerle kutlandı. Sosyal Güvenlik Kurumu(SGK) Başkanı Yadigar

Detaylı

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi. Turizm Fakültesi

İzmir Katip Çelebi Üniversitesi. Turizm Fakültesi İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi İzmir Temmuz 2014 İzmir Kâtip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi; 14.07.2010 tarihinde kabul edilen ve 22.07.2010 tarihinde Resmi Gazete de yayınlanan

Detaylı

Avrupa Dil Ödülü Akşehir Meslek Yüksekokulu'nun, Akşehir'in. Konferans: İki Konu İki Konuk. Sempozyum Programı Açıklandı

Avrupa Dil Ödülü Akşehir Meslek Yüksekokulu'nun, Akşehir'in. Konferans: İki Konu İki Konuk. Sempozyum Programı Açıklandı Avrupa Dil Ödülü Akşehir Meslek Yüksekokulu'nun, Akşehir'in 2009-2010 Öğretim Yılında başlanılan yeni Almanca Dil Öğretim Sistemimiz olan Hallo, wir können auch Deutsch! (Merhaba. Biz de Almanca Konuşabiliyoruz!),

Detaylı

Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde KKTCyi Azerbaycanda düzenlediği road show etkinliğiyle tanıttı.

Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde KKTCyi Azerbaycanda düzenlediği road show etkinliğiyle tanıttı. AVRASYA İNCELEMELERİ MERKEZİ CENTER FOR EURASIAN STUDIES KKTC, AZERBAYCAN'DA TANITILDI - 06.12.2016 6 Aralık 2016 kibrispostasi.com Turizm ve Çevre Bakanlığı, turizm tanıtma ve pazarlama çalışmaları çerçevesinde

Detaylı

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü

T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü Evrak Tarih ve Sayısı: 26/05/2016-E.21411 T.C. ADNAN MENDERES ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim, Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürlüğü *BEKRNL6R* Sayı : 66047447-918.99 Konu : Stajyer

Detaylı

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü. 30. yıl

İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü. 30. yıl İstanbul Üniversitesi Orman Fakültesi Peyzaj Mimarlığı Bölümü 30. yıl Peyzaj Mimarlığı Bölümü Kuruluş 30. yıl Peyzaj Mimarlığı Bölümü 1985 te İ.Ü. Orman Fakültesinin 3. bölümü olarak açılmıştır. Fakültemiz,

Detaylı

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar

İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar İSTANBUL GEDİK ÜNİVERSİTESİ DERS DIŞI ETKİNLİKLER UYGULAMA ESASLARI BİRİNCİ BÖLÜM Amaç ve Kapsam, Dayanak, Tanımlar Amaç ve Kapsam MADDE-1 Bu Esasların amacı, İstanbul Gedik Üniversitesine bağlı fakülte

Detaylı

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu

Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu. Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Muazzez ve Yaşar Şapçı Ortaokulu Okullar Hayat Olsun Projesi 2014 Yılı Çalışma Raporu Kütüphaneler Kitapsız Kalmasın! diyerek kütüphanemizi zenginleştirdik Eğirdir MYO öğrencilerinin "Saklama, Bağışla!"

Detaylı

Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi.

Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi. Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu nun Mezuniyet Töreni her yıl olduğu gibi bu yılda görkemli geçti. Törene, Vakfıkebir Kaymakamı Sedat Sırrı

Detaylı

Düpol"den Köseköy Myo"ya Ziyaret KAYNAŞLI MYO DAN STANDARD PROFİL E TEKNİK GEZİ Düzce Üniversitesi Kaynaşlı Meslek Yüksekokulu Lastik ve Plastik Teknolojisi Programı öğretim elemanları ve öğrencileri

Detaylı

Karar Sayısı : 2016/863 Recep Tayyip ERDOĞAN Karar Sayısı : 2016/864 Recep Tayyip ERDOĞAN Karar Sayısı : 2016/865 Recep Tayyip ERDOĞAN Atama

Karar Sayısı : 2016/863 Recep Tayyip ERDOĞAN Karar Sayısı : 2016/864 Recep Tayyip ERDOĞAN Karar Sayısı : 2016/865 Recep Tayyip ERDOĞAN Atama Yardımcılığından: Karar Sayısı : 2016/863 Yardımcılığından: Karar Sayısı : 2016/864 Yardımcısı Yardımcılığından: Karar Sayısı : 2016/865 Yardımcısı Yardımcısı Yardımcılığından: Karar Sayısı : 2016/866

Detaylı

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU

GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU GÖNEN TĠCARET ODASI ARALIK 2018 FAALĠYET RAPORU Gönen Sivil Toplum Platformu 6.cı toplantısını 06 Aralık 2018 PerĢembe günü Madeni ĠĢleri Odası BaĢkanı Ġlhan AYDIN moderatörlüğü ve Gönen Ticaret Odası

Detaylı

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ

GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ GÜMÜŞHANE ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ NE HOŞGELDİNİZ Sevgili Öğrenciler, Gümüşhane Üniversitesi Turizm Fakültesi turizm işletmeciliği, turizm rehberliği, gastronomi ve mutfak sanatları bölümlerinin

Detaylı

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti.

Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti. Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu Fethiye yi Ziyaret Etti. Odamız tarafından Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu na Fethiye sorunları ve çözüm önerileri ile ilgili; Fethiye Körfezi nin Temizlenmesi,

Detaylı

TEOG SINAVINDA TÜRKİYE'NİN % 5'LİK DİLİMİNDE 67 ÖĞRENCİ OKUL PERSONELİMİZ DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ.

TEOG SINAVINDA TÜRKİYE'NİN % 5'LİK DİLİMİNDE 67 ÖĞRENCİ OKUL PERSONELİMİZ DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ. TEOG SINAVINDA TÜRKİYE'NİN % 5'LİK DİLİMİNDE 67 ÖĞRENCİ OKUL PERSONELİMİZ DÜZENLENEN YEMEKTE BİR ARAYA GELDİ. TED Kayseri Koleji Vakfı Okulları Yönetim Kurulu tarafından, 26.06.2014 Perşembe günü Develi

Detaylı

ORTACA MESLEK YÜKSEKOKULU

ORTACA MESLEK YÜKSEKOKULU ORTACA MESLEK YÜKSEKOKULU MY YOGA STUDIO OTEL, LOKANTA VE IKRAM HIZMETLERI BÖLÜMÜ ADAY ÖGRENCI BROSÜRÜ Mugla Sitki Koçman Üniversitesi Ortaca Meslek Yüksekokulu,Dalyan Yolu Üzeri 48600 Ortaca/ MUGLA Tel:

Detaylı

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 26-29 Şubat 2004, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katkıda bulunuldu.

A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 26-29 Şubat 2004, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katkıda bulunuldu. A. KÜLTÜREL FAALİYETLER VE TANITMA ETKİNLİKLERİ : 26-29 Şubat 2004, Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarına (EMITT) katkıda bulunuldu. İstanbul Beylikdüzü nde açılan fuarda Sivas Standı açtık.

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN OCAK 2016 YIL 1 SAYI 10 03.02.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:10 5 MAYIS 2015 Trakya Kalkınma Ajansı ndan Uzunköprü Ticaret ve Sanayi Odası

Detaylı

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ

OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ OTELCİLER, BOOKING.COM UN HİZMETİNİN DURDURULMASINA TEPKİ GÖSTERDİ Bodrum daki turizmciler booking.com un durdurulması karşısında isyan etti. Toplantı yapan turizmciler Tursab ın turizme ihanet ettiğini

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN TEMMUZ 2016 YIL 1 SAYI 17 10.08.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:17 UZUNKÖPRÜ DEMOKRASİSİNE SAHİP ÇIKIYOR (18.07.2016) 18 Temmuz 2016 Pazartesi

Detaylı

Araştırma Görevlilerimiz Uluslararası Yaz Okulu Programında Kazakistan da Fakültemizi Başarı İle Temsil Ettiler

Araştırma Görevlilerimiz Uluslararası Yaz Okulu Programında Kazakistan da Fakültemizi Başarı İle Temsil Ettiler Araştırma Görevlilerimiz Uluslararası Yaz Okulu Programında Kazakistan da Fakültemizi Başarı İle Temsil Ettiler 10-11 Haziran 2014 tarihlerinde rektörümüz Prof. Dr. Seyit AYDIN, rektör yardımcımız ve Orman

Detaylı

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ

İKTİSADİ ve İDARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ Öğrenci Odaklı Üniversite Fatih Üniversitesi Tıp Fakültesi ve FATÜBAT tarafından düzenlenen 3. Uluslararası Öğrenci Kongresi ni onurlandırmanızı diler, saygılar sunarım. Prof. Dr. M. Ramazan YİĞİTOĞLU

Detaylı

T.C. Niğde Üniversitesi

T.C. Niğde Üniversitesi T.C. Niğde Üniversitesi Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi (TBTF) Lisans Öğrenci iyet Anketi 2015-2016 Bu veri toplama aracı, Ayhan Şahenk Tarım Bilimleri ve Teknolojileri Fakültesi

Detaylı

YÖNETĠM. Prof. Dr. Remzi VAROL Bölüm BaĢkanı. Komisyonu. Uluslararası ĠliĢkiler Komisyonu

YÖNETĠM. Prof. Dr. Remzi VAROL Bölüm BaĢkanı. Komisyonu. Uluslararası ĠliĢkiler Komisyonu YÖNETĠM Prof. Dr. Remzi VAROL Bölüm BaĢkanı Yrd. Doç. Dr. ġevki Yılmaz GÜVEN Bölüm BaĢkan Yardımcısı 1-Ders ve Sınav Programı Komisyonu 2-Mezuniyet Komisyonu 3-Ġntibak Komisyonu 4-Bologna ve AKTS Komisyonu

Detaylı

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü

10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ. -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü 10.06.2013 PAZARTESİ İZMİR GÜNDEMİ -Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı - Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürlüğü İKÇÜ ile Putra Üniversitesi arasında 'Mevlana Değişim Programı' İzmir Kâtip Çelebi

Detaylı

TURİZM FAKÜLTESİ mezunları iş olanakları. İzmir

TURİZM FAKÜLTESİ mezunları iş olanakları. İzmir TURİZM FAKÜLTESİ mezunları iş olanakları İzmir İzmir Katip Çelebi Üniversitesi Turizm Fakültesi bünyesinde ; Turizm İşletmeciliği, Turizm Rehberliği, Rekreasyon Yönetimi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları

Detaylı

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri

Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz. 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Bin Yıllık Musiki Kültürümüze Katkı Sunuyoruz 14 Ocak 2014 Kürdilihicazkâr Faslı Beraber ve Solo Şarkılar Konseri Müdürlüğümüz bünyesinde faaliyet gösteren AKM Klasik Türk Sanat Müziği Korosunun Şef Mitat

Detaylı

27. dönem çalışma raporu Enerji Verimliliği Etkinlikleri

27. dönem çalışma raporu Enerji Verimliliği Etkinlikleri Enerji Verimliliği Etkinlikleri EMO İzmir Şubesi 215 ENERJİ VERİMLİLİĞİ ETKİNLİKLERİ Şubemiz tarafından son dönemde Enerji Verimliliği ile ilgili olarak gerçekleştirilen ve gerçekleştirilmesi planlan tüm

Detaylı

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi

Ege Üniversitesi Egitim Fakültesi T.C. EGE ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ A. Kuruluş 1998 yılında kurulan Fakültemiz, lisans ve lisansüstü eğitim programlarıyla güçlenerek gelişmektedir. Fakültemiz lisans programlarına 1999-2000 öğretim

Detaylı

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU

ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU ÇORUM SERBEST MUHASEBECİ MALİ MÜŞAVİRLER ODASI YÖNETİM KURULU (01.01.2013 31.12.2013) DÖNEMİ FAALİYET RAPORU 1. UZUN ZAMANDIR BEKLEDİĞİMİZ TESMER ÇORUM ŞUBESİ BÜNYESİNDE; ODAMIZ 3 MART 2013 TARİHİNDE YAPILACAK

Detaylı

ÇALIŞTAYIN KONUSU: Teknik Bilim Programlarının Geleceği

ÇALIŞTAYIN KONUSU: Teknik Bilim Programlarının Geleceği ÇALIŞTAYIN KONUSU: Teknik Bilim Programlarının Geleceği 1. Eğitim öncesi dönemde karşılaşılan sorunlar: Orta öğretim hayatı sırasındaki sıkıntılar, Sosyal Çevre, Maddi Olanaklar, 2. Eğitim süreçlerinde

Detaylı

KALĠTE BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI SONUÇ BĠLDĠRGESĠ. 18 Temmuz Harran Üniversitesi. Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi

KALĠTE BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI SONUÇ BĠLDĠRGESĠ. 18 Temmuz Harran Üniversitesi. Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi KALĠTE BĠLGĠLENDĠRME TOPLANTISI SONUÇ BĠLDĠRGESĠ 18 Temmuz 2018 Harran Üniversitesi Ġktisadi ve Ġdari Bilimler Fakültesi Konferans Salonu Osmanbey YerleĢkesi, ġanlıurfa Harran Üniversitesi Kalite Koordinatörlüğü

Detaylı

KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ

KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ KOSOVA KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ PROJESİ Kosova Kardeşlik Köprüsü Projesi kapsamında Salihli ye gelen Kosova heyeti ilk ziyaretini İlçe Kaymakamımız Sayın Ertan PEYNİRCİOĞLU na yaptı. Prizren Millî Eğitim Müdür

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN AĞUSTOS 2016 YIL 1 SAYI 18 09.09.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:18 UTSO KOSGEB DESTEKLERİNE DEVAM EDİYOR (03/08/2016) Uzunköprü Ticaret

Detaylı

D3 Tİ NÖ 2 22 U. ÜNALIR TİO İÖ 2 50 M. R. MERT Readıng And Speakıng In Foreıgn Langua TİO NÖ 2 55 M. TEKİN. 26 H. Ö. SUCU B6 Yoğun İngilizce III TR 2

D3 Tİ NÖ 2 22 U. ÜNALIR TİO İÖ 2 50 M. R. MERT Readıng And Speakıng In Foreıgn Langua TİO NÖ 2 55 M. TEKİN. 26 H. Ö. SUCU B6 Yoğun İngilizce III TR 2 04.11.2015 Çarşamba 03.11.2015 Salı TURİZM FAKÜLTESİ 2015-2016 EĞİTİM-ÖĞRETİM GÜZ YARIYILI ARA SINAV PROGRAMI Tarih/Gun Saat Bölüm Ders Adı ÖS Öğr. Elemanı Derslikler GM 2 50 A. ÇAKIR TİO NÖ 2 3 M. BULUT

Detaylı

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ

ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ ERCİYES ÜNİVERSİTESİ İLAHİYAT FAKÜLTESİ (H. Mehmet Bayraktar Binası) TANITIM KİTAPÇIĞI (2010-2011) KAPAK İLAHİYAT FAKÜLTESİ Tarihçe 16 Aralık 1965 tarihinde Yüksek İslam Enstitüsü adıyla Milli Eğitim Bakanlığı

Detaylı

2014 2015 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ERASMUS + PROGRAMI ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ VE 2014 2015 AKADEMİK YILI STAJ HAREKETLİLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI

2014 2015 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ERASMUS + PROGRAMI ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ VE 2014 2015 AKADEMİK YILI STAJ HAREKETLİLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI 2014 2015 AKADEMİK YILI BAHAR DÖNEMİ ERASMUS + PROGRAMI ÖĞRENCİ ÖĞRENİM HAREKETLİLİĞİ VE 2014 2015 AKADEMİK YILI STAJ HAREKETLİLİĞİ SEÇİM SONUÇLARI ÖNEMLİ NOT: ÖĞRENCİLER İÇİN 1 KASIM 2014 TARİHİ SAAT

Detaylı

TC FATİH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 1040000 AHMET İNAN

TC FATİH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ 1040000 AHMET İNAN TC FATİH ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ EĞİTİM BİLİMLERİ BÖLÜMÜ REHBERLİK VE PSİKOLOJİK DANIŞMA ANABİLİM DALI 2011-2012 GÜZ EDU 103 ORIENTATION TO EDUCATION DERSİ KARİYERİMDE İLK ADIMLAR DOSYASI 1040000

Detaylı

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ

BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ BAYRAM'DA TERCİH BODRUM VE ROMA. KOCADON: HAZIRIZ Bayram tatili için tatilciler yurt içinde Bodrum u, yurt dışında Roma yı tercih ediyor Ramazan Bayramı nın hafta içine denk gelmesi ve çalışanların yıllık

Detaylı

Ağırlama Endüstrisine Giriş

Ağırlama Endüstrisine Giriş NEVŞEHİR HACI BEKTAŞ VELİ ÜNİVERSİTESİ TURİZM FAKÜLTESİ 2013-2014 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİ ARA SINAV PROGRAMI Tarih/Gun Saat Bölüm Ders Adı Öğr. Elemanı Derslikler Ağırlama Endüstrisine Giriş Ds3

Detaylı

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ MESLEK ELEMANI

TURİZM VE OTEL İŞLETMECİLİĞİ MESLEK ELEMANI TANIM Turizm ve otelcilik işletmelerinde turizm hizmetinin sunumu, pazarlanması ve işletmenin dış müşterilere tanıtımında görev alan kişidir. A-GÖREVLER Turizm ve otel işletmeciliği meslek elemanlarının

Detaylı

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ

BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ BAŞKENT ÜNİVERSİTESİ BİLİMSEL TOPLANTI DÜZENLEMEVE DESTEKLEME İLKELERİ YÖNERGESİ Amaç Madde 1- Başkent Üniversitesinin Fakülte, Meslek Yüksekokulu, Konservatuvar, Enstitü ve Merkezler gibi akademik birimleri

Detaylı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı

ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı ICMME-2017 Matematik ve Matematik Eğitimi Uluslararası Konferansı Şanlıurfa da Yapıldı Her yıl matematikçileri, matematik eğitimcilerini, eğitim uygulamasını yapan öğretmen ve öğrencileri, ayrıca kamuda

Detaylı

DEKANLIK T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU

DEKANLIK T.C. KARABÜK ÜNİVERSİTESİ GÖREV TANIM FORMU DEKANLIK İlgili mevzuat ile Karabük Üniversitesi Rektörlüğü ve nca belirlenen amaç, ilke ve talimatlar doğrultusunda, Fakülte ile ilgili hizmetlerin yerine getirilmesi ve koordinasyonu sağlamak. Dekanlık

Detaylı

Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi.

Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi. Vakfıkebir MYO 8. Mezunlarını Verdi. Karadeniz Teknik Üniversitesi Vakfıkebir Meslek Yüksekokulu nun Mezuniyet Töreni görkemli geçti. Törene, Vakfıkebir Kaymakamı Sayın Sedat Sırrı ARISOY, Belediye Başkanı

Detaylı

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ ZONGULDAK BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ 01.03.2019 PROF.DR. YÜKSEL AYAZ DEKAN V. TARİHÇE VE GENEL BİLGİLER Birimimiz, Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu adı altında Denizcilik

Detaylı

T.C. MUĞLA VALİLİĞİ İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü UZAKTA BİR KARDEŞİM VAR PROJESİ

T.C. MUĞLA VALİLİĞİ İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü UZAKTA BİR KARDEŞİM VAR PROJESİ T.C. MUĞLA VALİLİĞİ İl Sosyal Etüt ve Proje Müdürlüğü UZAKTA BİR KARDEŞİM VAR PROJESİ UYGULAMA YÖNERGESİ 2013 1 BİRİNCİ BÖLÜM Genel Esaslar Amaç, Kapsam, Hukuki Dayanak. Sorumluluk Amaç Madde 1 Giderek

Detaylı

TÜRKI YE BURSLUSU ULUSLARARASI ÖG RENCI LER EG I TI M AKADEMI SI 2016

TÜRKI YE BURSLUSU ULUSLARARASI ÖG RENCI LER EG I TI M AKADEMI SI 2016 TÜRKI YE BURSLUSU ULUSLARARASI ÖG RENCI LER EG I TI M AKADEMI SI 2016 Uluslararası Genç Derneği ve İstanbul Bilimler Akademisi (İBA)'nın Yurtdışı Türkler ve Akraba Topluluklar Başkanlığı desteğiyle düzenlediği

Detaylı

Çebi Denizcilik ve Ticaret A.Ş. yi temsilen Personel Müdürü Sn. Murat AKGÖZ konuk oldular. Kaptan Group çatısı altında denizcilik faaliyetlerini

Çebi Denizcilik ve Ticaret A.Ş. yi temsilen Personel Müdürü Sn. Murat AKGÖZ konuk oldular. Kaptan Group çatısı altında denizcilik faaliyetlerini Karadeniz Teknik Üniversitesi Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği Bölümünce bu yıl 13.sü düzenlenen Geleneksel Kariyer Günleri Etkinliğinin ikinci haftasında Borealis

Detaylı

Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir.

Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir. SAYFA NO : 1/7 1. AMAÇ Bu prosedürün amacı, bölüm içinde yürütülen eğitim ve öğretim faaliyetlerinin gerçekleştirilmesinde sorumluluk ve esasları belirlemektir. 2.UYGULAMA ALANI Bölüm Başkanı, Dekanlık

Detaylı

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI

T.C. BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ TIP FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU KARARLARI TOPLANTIYA KATILANLAR Prof. Dr. Mustafa AYDIN Prof. Dr. Rafet KOCA Prof. Dr. ġükrü Oğuz ÖZDAMAR Doç. Dr. Ali Uğur EMRE Doç. Dr. Mehmet ÇABUK Yrd. Doç. Dr. Yavuz Sami SALĠHOĞLU (Dekan) () () () () () Tıp

Detaylı

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme

GÜNDEM: 1- Bilgilendirme T.C. RECEP TAYYİP ERDOĞAN ÜNİVERSİTESİ EĞİTİM FAKÜLTESİ YÖNETİM KURULU TOPLANTI TUTANAĞI Sayı : 237 Tarih : 14.05.2015 Toplantıda Bulunanlar : Prof. Dr. Mehmet KÜÇÜK(Başkan) Prof. Dr. Bülent VEREP(Üye)

Detaylı

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014

EKİM AYI MECLİS TOPLANTISI / YÖNETİM KURULU FALİYET RAPORU SUNUMU. YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 YÖNETİM KURULU AYLIK FAALİYET RAPORU 27 Ekim 2014 Ekim ayı içerisinde Odamız tarafından; üyelerimizce talep edilen 37 adet Kapasite Raporu, 15 adet Ekspertiz raporu ve 6 adet de Fiili Tüketim Belgesi düzenlenmiştir.

Detaylı

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ

ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ HU08 e-bülten AĞUSTOS 2017 ÇOCUKLARLA ETKİNLİKLER PROGRAMI DÜZENLENDİ www.hu.edu.tr HU08 AĞUSTOS 2017 Üniversitemiz'de Kayıtlar Devam Ediyor Hakkari nin Doğa Sporları Rotası Çıkarılıyor Kardeşlik Sınır

Detaylı

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE

KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE KARİKATÜRİST VE RESSAMLAR, ARTIK AYA NİKOLA KİLİSESİNDE Bodrum Hilmi Uran Meydanı nda uzun bir süre Halk Eğitim Merkezi olarak kullanılan ve geçtiğimiz yıl, 1960 lı yıllarda sonradan eklenen kısımları

Detaylı

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU

TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU TÜRKİYE BÖLGESEL HEMOFİLİ SEMPOZYUMU 23 OCAK 2017 - ANTALYA T ürkiye Hemofili Derneğinin (TRHD) düzenlediği Türkiye Bölgesel Hemofili Sempozyumlarının dördüncüsü; Antalya İl Sağlık Müdürlüğü ve Akdeniz

Detaylı

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu

2017 YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ. Stratejik Plan. İzleme ve Değerlendirme. Raporu YILI ERCİYES ÜNİVERSİTESİ Stratejik Plan İzleme ve Değerlendirme Raporu (ECZACILIK FAKÜLTESİ) A1. ÖĞRETİM KALİTESİNİ ARTIRMAK VE SÜREKLİ İYİLEŞTİRME SAĞLAMAK H1.1. Öğretim programlarının niteliğinin 2021

Detaylı

Diyalog İçin Halk Bilimi Projesi Ankara Etkinlik Haftası Çerçevesinde BALKANLAR VE TÜRKİYEDE HALK KÜLTÜRÜ KONFERANSI

Diyalog İçin Halk Bilimi Projesi Ankara Etkinlik Haftası Çerçevesinde BALKANLAR VE TÜRKİYEDE HALK KÜLTÜRÜ KONFERANSI Bu proje AB tarafından desteklenmektedir. Diyalog İçin Halk Bilimi Projesi Ankara Etkinlik Haftası Çerçevesinde BALKANLAR VE TÜRKİYEDE HALK KÜLTÜRÜ KONFERANSI Türkiye & AB Sivil Toplum Diyaloğu II Kültür

Detaylı

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ

BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ BÜLENT ECEVİT ÜNİVERSİTESİ DENİZCİLİK FAKÜLTESİ 01.02.2018 PROF.DR. YÜKSEL AYAZ DEKAN V. TARİHÇE VE GENEL BİLGİLER Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi Yüksekokulu, Zonguldak Karaelmas Üniversitesi bünyesinde

Detaylı

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ

ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ ODA YÖNETİM KURULU FAALİYETLERİ 25.03.2014 22.04.2014 ALANYA BELEDİYE BAŞKANI ADEM MURAT YÜCEL E HAYIRLI OLSUN TİCARETİ-09 OCAK 2014 30 MART 2014 TARİHİNDE GERÇEKLEŞEN SEÇİMLER SONUCUNDA HİZMET BAYRAĞINI

Detaylı

SİNOP ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU

SİNOP ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU SİNOP ÜNİVERSİTESİ TURİZM İŞLETMECİLİĞİ VE OTELCİLİK YÜKSEKOKULU YÜKSEKOKULUMUZ Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Yüksekokulu 31.12.2009 tarihli ve 27449 sayılı (7. Mükerrer) Resmi Gazetede yayımlanan,

Detaylı

(EK-C) TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SİGORTACILIK VE RİSK YÖNETİMİ PROGRAMI TYYÇ BİLGİ PAKETİ ÖRNEĞİ

(EK-C) TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SİGORTACILIK VE RİSK YÖNETİMİ PROGRAMI TYYÇ BİLGİ PAKETİ ÖRNEĞİ (EK-C) TİCARİ BİLİMLER FAKÜLTESİ SİGORTACILIK VE RİSK YÖNETİMİ PROGRAMI TYYÇ BİLGİ PAKETİ ÖRNEĞİ Genel Bilgi BAŞKENT Üniversitesi Sigortacılık ve Risk Yönetimi Bölümü (Türkçe) Başkent Üniversitesi Sigortacılık

Detaylı

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ

OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ OCAK-ŞUBAT-MART 2008 BÜLTENİ AYDIN MESLEK YÜKSEKOKULU PROGRAMLARININ TEKNİK GEZİLERİ SAĞLIK PROGRAMLARI ÇOCUK GELİŞİMİ PROGRAMI: Aydın Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı 17 Mart 2008 tarihinde

Detaylı

AYLIK FAALİYET RAPORU

AYLIK FAALİYET RAPORU AYLIK FAALİYET RAPORU KASIM 2014 İBB Gençlik Meclisi tarafından AYLIK yapılan çalışma özetlerini içermektedir. www.ibbgenclikmeclisi.com İçindekiler İçindekiler 5.Dönem Vizyon ve Misyon 1 Temel Değerlerimiz

Detaylı

TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM FUARI RAPORU 21 24 MART 2013 GÖTEBORG - İSVEÇ

TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM FUARI RAPORU 21 24 MART 2013 GÖTEBORG - İSVEÇ TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM FUARI RAPORU 21 24 MART 2013 GÖTEBORG - İSVEÇ Aykut TERZİOĞLU Dış Ekonomik İlişkiler ve Uluslararası Organizasyonlar Müdürlüğü Fuarcılık Masası Uzmanı TUR 2013 GÖTEBORG TURİZM

Detaylı

Diş Hekimliği Sempozyumu

Diş Hekimliği Sempozyumu Diş Hekimliği Sempozyumu Diş Hekimliği Fakült esi İlk Sempozyumuna İmza At t ı Mustafa Kemal Üniversitesi ve Hatay Diş Hekimliği Odası işbirliğiyle Atatürk Konferans Salonu nda Mustafa Kemal Üniversitesi

Detaylı

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti

Okulumuzda Klasik Müzik Ziyafeti Okulumuzda Ziyafeti Klasik Müzik Lise Müzik Kulübü öğrencilerimiz, 13 Haziran 2016 Pazartesi saat 14.15 te okulumuz konferans salonunda müzik ziyafeti verdi. Öğretim yılının başından beri Müzik Öğretmenimiz

Detaylı

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN

UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN MAYIS 2016 YIL 1 SAYI 15 10.06.2016 1 UZUNKÖPRÜ TİCARET VE SANAYİ ODASI E-BÜLTEN SAYI:15 ERCAN İHTİYAR, ONUR ÖZÇELİKÇİ NİN İŞYERİ AÇILIŞINA KATILDI 06.05.2016

Detaylı

T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI

T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI T.C. Harran Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi BİLGİLENDİRME ve İSTİŞARE TOPLANTISI Prof.Dr.Hasan AKAN Dekan V. Dekanlık ataması 1 Temmuz 2016 15 Temmuz olayları nedeniyle istifa 27 Temmuz da yeniden

Detaylı

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012

ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 ARDAHAN İL MÜFTÜLÜĞÜ AİLE İRŞAT VE REHBERLİK BÜROSU FAALİYETLERİ 2012 Ardahan da Aile İrşat ve Rehberlik Büromuz 09 Ocak 2012 tarihinde kurulmuştur. AİRB Çalışma Odası TANITIM BROŞÜRÜMÜZ Büromuzun kurulduğu

Detaylı

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu

Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu Türkiye Diyanet Vakfı Afyonkarahisar Sosyal Tesisi 2015-2016 Yılı Faaliyet Raporu 2 İÇİNDEKİLER Giriş 1-5 Sosyal Alanlar 6-16 Fakülte Dağılımları ve Tesis Çalışanları 17 Manevi Faaliyetler 18-49 Sosyal

Detaylı

2013 KASIM FAALİYET RAPORU

2013 KASIM FAALİYET RAPORU 2013 KASIM FAALİYET RAPORU www.howtoistanbul.com Tanıtım Toplantısı 12 Kasım 2013 A. Murat Ersoy İstanbul Valiliği'nin, İstanbul Kalkınma Ajansı desteği ile İl Kültür Turizm Müdürlüğü Ortaklığı, TÜRSAB

Detaylı

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ

BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ BATMAN ÜNİVERSİTESİ ERASMUS+ PROGRAMI WROCLAW ÜNİVERSİTESİ ULUSLARARASI PERSONEL EĞİTİM HAFTASI VE POLONYA ÜNİVERSİTELERİ İŞBİRLİĞİ ZİYARETİ 14-18 MAYIS 2018 Üniversitemizin uluslar arasılaşma faaliyetleri

Detaylı