Chemitag.

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Chemitag. www.paktemkimya.com"

Transkript

1 Chemitag

2

3

4

5

6 Genel Hijyen Grubu Lotis Handclean Konsantre Teknik Sıvı El Sabunu Karbon, mürekkep ve yağların oluşturduğu kirleri cildi tahriş etmeden kolayca çözer. Yapısında koruyucu yağ lanolin ve provitamin B5 bulunmaktadır. Su ile seyreltme sonrası kıvamlaşır. Doğal kimyasallardan oluşmuş olup doğada biyolojik olarak parçalanır. Lotis Direk Kullanım Sıvı El Sabunu İçerdiği koruyucu ve nemlendirici özelliği sayesinde cildi daima canlı tutar. Cildin doğal nem dengesini korur. Lotis Foam Kuru Köpük El Sabunu Ellerin yıkanması esnasında dokunun yumuşamasını sağlar, aynı zamanda cilt bakımını yapar. Lotis Handclean Cream Granüllü El Temizleme Kremi Yapısındaki granül sayesinde yağların oluşturduğu yoğun kirleri, cildi tahriş etmeden kolayca çözer. İçeriğindeki bileşenler cildi besler, yumuşatır ve nem dengesini korur. Active Clean Yoğun Kıvamlı Konsantre Yüzey Temizleyici Güçlü formülü sayesinde en zorlu kirleri derinlemesine temizler. Kirlerle hemen reaksiyona girerek hızlı bir temizlik imkanı sağlar. Uygulandığı yüzeyler üzerinde olumsuz herhangi bir etki göstermez. Dezenfektan içeriği sayesinde mikropların yok edilmesinde etkili olur. Hemera Leather Shine Deri Temizleme Deri yüzeylerin temizliği için kullanılır. Besleyici formülü sayesinde derinin rengini koruyup yıpranmamasını sağlar.

7 Genel Hijyen Grubu Sencitive Konsantre Yüzey Temizleyici Her türlü yüzeyde güvenle uygulayabileceğiniz dezenfektan içerikli genel temizlik ürünüdür. Uygulandığı yüzeyde leke ve iz bırakmadan kolaylıkla temizlik sağlar. Güvenle kullanabileceğiniz bu ürün, kurulama, durulama gerektirmeden kalıcı, etkili ve hoş koku bırakarak kokuyu uzun süre muhafaza eder. Tabnak Non Stick Zemin Temizlik ve Bakım Özel formülü sayesinde kirlerin zemine yapışmasını önler. Tozlar yüzeyde tutunamadığı için uzun süreli hijyen sağlar. C & C Elde Bulaşık Yıkama Ürünü İçerdiği meyve esansı sayesinde yemek kokularını giderir. Durulaması kolaydır. Yüzeylerde iz ve leke bırakmaz. Cildin nem dengesinin bozulmaması için koruyucu yağlar kullanılmıştır. Kreon Lime Makineler İçin Kireç Çözücü Makinelerin içinde oluşan kireçlenmeleri etkili şekilde, zarar vermeden temizler. Kreon Graset Ağır Gıda Yağ Sökücü Otellerde hastanelerde, restaurant ve hazır yemek üretim tesislerinde oluşan yanık yağların temizliğinde kullanılır. Özellikle yanmış yağların ve katran tabakalarının çıkarılmasında,fırın ekipmanlarının, tava, tencere, davlumbaz ve paslanmaz yüzeylerin temizliğinde, zarar vermeden etkili sonuçlar sağlar.

8 Genel Hijyen Grubu Sanalkali Saniter Alkali Temizleme Kostik içermez. Uygulanan yüzeye zarar vermez. Yağ, sabun birikintilerini ve kötü kokuları yok eder. Sanacid Saniter Asidik Temizleme Su ve kireç lekelerini ortadan kaldırır. Asidik karakterli yapısından dolayı güvenle kullanım sağlanır. Armatürlerdeki lekeleri gidererek metal yüzeyi parlatır. Dione WC Klozet ve Pisuvar Temizleme Ev ve iş yerlerinde saniteralan temizliğinde ve dezenfeksiyonunda kullanılan etkin bir temizlik ürünüdür. Klozetlerin iç yüzey ve kıvrımlarındaki kir, pas ve lekeleri gidererek mikroplardan arındırır. Feronia Parfume Oda Parfümü Kötü kokuları giderir. Kalıcı formülü sayesinde kullanım sonrasında, havada uzun süreli hoş bir koku bırakır. Kreon Plug AC Asidik Gider Açıcı Giderdeki plastik boru ve düzeneklerde delinme vb. herhangi bir tahribata neden olmaz. C & C Çamaşır Suyu Dezenfektan özelliği ile istenen sağlıklı ve temiz ortamı oluşturur. İnatçı lekeleri kolaylıkla yok eder. Uygulaması kolaydır. Dione Rustlime Pas, Kireç, Yosun Temizleyici Ev ve iş yerlerinde saniter alanlarda oluşan pas, kireç ve yosunlanma gibi kirlerin temizliğinde etkin asidik bir üründür. Silinebilir yüzeylere zarar vermez.

9 Genel Hijyen Grubu C & C Kireç Çözücü Metal koruyucu inhibitör komponentler sayesinde oksitlenmeyi engeller. Sert zeminlerde ve her türlü metal yüzeylerde güvenle kullanılır. Dione Glass Cam Sil Cam yüzeyleri hızlı bir şekilde leke bırakmadan temizler. Yüzeylere zarar vermeden parlaklık sağlar. Hemera Otomat AL Yer Otomat Makinası Temizlik Maddesi Ağır kirli ve yağlı zeminlerin temizliği için kullanılan yer otomat makinesi kimyasalıdır. Özel formülü sayesinde köpüğü kontrolllü, yüksek alkali içeren yoğunlaştırılmış endüstriyel temizleme maddesidir. Hemera Otomat AC Yer Otomat Makinası Temizlik Maddesi İç ve dış zemin temizlik robotlarında, her türlü yıkanabilir zeminde uygulanabilen, yoğun kirlerin çıkarılması için yüksek konsantrasyonlu, köpüğü kontrollü temizlik ürünüdür. Hemera Rubber Off Lastik İzi Temizleyicisi Forklift ve yer otomatların bıraktığı lastik izlerini etkili bir şekilde temizlenmesinde kolaylık sağlar. Rubber Off Epoksi Zemin Temizleyici Epoksi zeminlerde bulunan yağ, kir vb. kalıntıları etkili şekilde temizler. Re Glass Cam Yenileme Ürünü Renk bozulması, çiçeklenme ve mavileşme oluşan camlarda, nemli ortamlarda uzun süre depolanan camlarda kullanılır. Cama yeni bir görüntü verir. Metal kaplı camlarda kullanıma uygun değildir.

10 Tekstil Leke Çözücüler ve Yardımcı Yıkama Ürünleri Feronia Rust Pas Sökücü Demir, bakır gibi materyallerin oluşturduğu, yıkama ile giderilemeyen pas lekelerini kolaylıkla temizler. Kumaş üzerinde herhangi bir tahribata yol açmaz. Feronia Ink Mürekkep Sökücü Tükenmez ve keçeli kalemlerin oluşturduğu lekeleri temizler. Kumaş üzerinde iz bırakmadan lekeyi çıkarır. Feronia Paint Boya Sökücü Kumaş üzerinde oluşan boyaları ve hatalı serigrafik boyaları etkili şekilde temizler. Kumaşa zarar vermez. Feronia Grase Yağ Leke Sökücü Doğal, madeni yağ gibi bileşikler içeren lekelerin çıkarılmasında kullanılır. Kumaş üzerinde iz ve leke bırakmaz.

11 Dezenfektan Grubu Disinfect Alco Alkol Bazlı Yüzey Dezenfektanı Bakteri, virüs ve mikroorganizmalar üzerinde öldürücü etkisi vardır. Aynı zamanda, uygulandığı yüzeyde mikroorganizmaların tekrar üremesini önler. Durulama gerektirmeden her türlü yüzeyde güvenle kullanılabilir. Lotis Alco Alkol Bazlı El Dezenfektanı Eldeki bakteri oluşumunu önler. Elde üreme riski yüksek olan gram pozitif ve gram negatif bakterilere karşı etkilidir. Lotis Antiseptic Alkol Bazlı Jel Dezenfektan Eldeki bakteri oluşumunu önler. Elde üreme riski yüksek olan gram pozitif ve gram negatif bakterilere karşı etkilidir. Jel yapısından dolayı kullanımı kolaydır. Uçuculuğu sayesinde durulama gerektirmez.

12 Konsantre Su Bazlı Yağ - Kir Çözücü ve Sökücü Grubu Carbograset Karbon ve Yağ Çözücü Karbonlaşmış yağ ve kir kalıntılarını yüzeyden kolayca temizler. Geliştirilmiş güçlü formülü sayesinde her türlü yağ kalıntısının yapısını bozarak kısa sürede bünyesine alır. Korozif etkisi bulunmamaktadır. Hassas yüzeylerin kullanımı için uygundur. Activegraset Kir ve Yağ Çözücü Konsantre su bazlı yağ sökücüdür. Benzin, mazot, tiner, gaz yağı ve benzeri kimyasalların yaptığı işi tek başına yapar. Boyalı yüzeylere zarar vermeden güvenle kullanılabilir. Multigraset Katranlaşmış Yağ ve Kir Çözücü Alüminyum ve boyalı yüzeylerde etkili olup motor parçalarının üzerinde bulunan ağır yağ ve kirlerin temizlenmesinde etkili sonuç verir. Kullanılan bu ürün yağların birikmesini engeller. Targraset Yağ ve Kir Çözücü Su ile seyreltildiğinde oluşturduğu emülsiyon sayesinde dik yüzeylere tutunur, katranlaşmış yağı ve kiri bünyesine alana kadar yüzeyde kalır. Tank yüzeylerinde güvenle kullanılır. Mekanik etkiye gerek kalmadan etkili sonuç sağlar. Washmaschines Konsantre, Parça Yıkama Makineleri İçin Yağ Çözücü Parça yıkama makinelerinde kullanılır. Yağlı ve kirli her türlü parçanın yıkanması için uygundur. Basınçlı yıkama makineleri ile ağır kirli zeminler, tanklar yıkanabilir. Aynı zamanda boru hatları ve donanımlarının yıkanmasında kullanılır.

13 AC Graset Konsantre Asidik Kir ve Yağ Çözücü Konsantre Su Bazlı Yağ - Kir Çözücü ve Sökücü Grubu Asidik karakterli yağ sökücüdür. Yüzeyde bulunan yağ, kir ve pası söker. Geçici fosfatı açığa çıkarır. Rustguard Pas Dönüştürücü Metal üzerinde bulunan pas ve tufalın alınmasını sağlayarak sonraki işleme metali hazır hale getirir. İçeriğindeki yüzey aktif maddeler sayesinde aynı zamanda metalin yağını da alır. Yüzeyin kısa sürede paslanmasını engeller. Metalprepare Boya Öncesi Metal Yüzey Hazırlayıcı Güçlü formülü sayesinde yüzeydeki yağlarların yapısını bozar. İnaktiflerine ayırdığı yağı yüzeyden kolayca uzaklaştırır. Mikron boyutta aşındırma yaparak boyanın tutunmasını sağlar. Metal üzerini demir fosfat kaplayarak boyanın ömrünü artırır. Pasivation Pasivasyon Sıvısı Metal yüzeyde karıncalanma ve pas oluşumunu önlemek için kullanılır. Ul Cleaner Ultrason Parça Yıkama Sıvısı Ultrasonik yıkama yapan makinelerde kullanılmak üzere formüle edilmiş konsantre kimyasal temizleyicidir. Climashine Klima Petek Temizleyici Asit içermeyen formülü sayesinde tüm alüminyum yüzeylerin temizliği ve parlatılmasında kullanılır. Klima petekleri, havalandırma bobinleri gibi ürünlerde güvenle kullanılır. Kullanım sonrası durulama yapılmalıdır.

14 Konsantre Su Bazlı Yağ - Kir Çözücü ve Sökücü Grubu Rinsefree Durulamasız Klima Petek Temizleyici Alüminyum yüzeyleri güvenle temizler ve yüzeylerin parlatılmasında etkili olur. Klima petekleri, havalandırma bobinleri vb. türünde ürünlerde durulama gerektirmeden güvenle kullanılır. Milkstone Süt Taşı Temizleme Süt endüstrisinde boru hatlarının, tanklarının süt taşından ve su sertliğinden oluşan birikintilerinin temizliğinde güvenle kullanılır. Limecemex Beton Kalıntıları Temizleyici Zorluk gösteren kirlilikler için geliştirilmiştir. Kireç, harç ve donmuş beton kalıntılarını herhangi bir tahribata yol açmadan temizler. Weldingshine Kaynak Leke Giderici Kaynak işlemi sırasında oluşan lekelerinin, ısıl oksitlenmelerinin ve korozyon tabakalarının temizlenmesinde etkili sonuç sağlar. Anti Crust Kaynak Çapak Önleyici Kaynak işlemi sırasında sıçrayan parçaların ve çapakların metal yüzeye yapışmasını önler.

15 Özel Solventler Metalguard Metal Yüzey Koruyucu Tüm demir çelik aksamın paslanmaya karşı korunması amacıyla kullanılır. Film yüzeyi sayesinde pasa karşı koruma sağlar. MachinePartClean Parça Yıkama Bütün metal aksamların parça yıkama temizliğinde güvenle kullanılır. Con Cleaner Z Zincir Temizleyici ve Koruyucu Forklift, makine vb. zincirlerin kolayca temizlenmesine yardımcı olur. Yağlayıcı özelliği sayesinde uzun ömürlü koruma sağlar. RustLooser Gevşetici Sıkışmış cıvata, somun gibi bağlantı elemanlarının pasını sökerek gevşetir. Koruyucu ve yağlayıcı özelliği sayesinde pasın tekrar oluşmasını engeller. Break 1 Paslanmaz Çelik Temizleyici Paslanmaz çelik yüzeylerde oluşan kir ve lekelerin temizlenmesini sağlayarak yüzeyi parlatır. Break 2 Fren, Balata Temizleyici Kampanalı ve diskli frenleri, şanzıman parçalarını, debriyaj parçalarını, sızdırmazlık alanlarındaki balata kalıntılarını, yağları ve kirleri etkili şekilde temizler.

16 Özel Solventler Metalshine Metal Yüzey Parlatıcı Her türlü metal yüzeylerin üzerinde oluşan lekelerin giderilmesinde ve parlatılmasında kullanılır. Yüzeye zarar vermez. Brasshine Bakır, Prinç Parlatıcı Bakır, prinç ve her türlü sarı malzemelerin yüzeylerinde oluşan lekeri temizler, aynı zamanda parlatmasını sağlar. Yüzeye zarar vermez. Stick Off Etiket Sökücü Metal, cam ve bilimum yüzeylere yapıştırılan ya da sökülen etiketlerin bıraktığı lekeleri ve izleri, zarar vermeden etkili şekilde sökülmesini sağlar. DK Kokusuz Solvent Metal yüzeylerdeki her türlü sanayi yağının temizlenmesinde kullanılır. Yanıcı ve parlayıcı özellikte değildir. Düşük oranda uçuculuğa sahiptir. DA Kokusuz Yağsız Solvent Benzin, tiner, mazot gibi kimyasalların yaptığı işi yapar; ancak yanıcı ve parlayıcı özellikte değildir. Her türlü metal yüzeylerdeki sanayi yağının temizlenmesinde kullanılır. DS Yağsız Solvent Metal yüzeylerdeki her türlü sanayi yağının temizlenmesinde kullanılır.

17 Elektriksel Yağ ve Kir Çözücü Solventler ElectriClean Elektrik Aksam Temizleyici Güçlü formülü sayesinde uygulandığı yüzeydeki yağ ve kirleri hemen söker, nem ve rutubeti bünyesine alır. Herhangi bir tortu bırakmaksızın buharlaşır. Temizlik sonrası metaller üzerinde korozyon oluşumuna sebebiyet vermez. ElectroClean Elektronik Kart Temizleyici Elektronik kart yüzeyindeki yağ, kir ve rutubet tabakalarının temizliğinde kullanılır. Kart üzerinde bulunan koruyucu wax tabakası, elektronik aksamlar üzerinde olumsuz etki göstermez. Herhangi bir tahribata yol açmaz. ElektricGuard Elektrik Devre Koruyucu Film yüzeyi sayesinde çalışan aksamların üzerine su, yağ ve tozların yapışmasını engeller. Kontaktörler, elektrik motorları, jeneratörler, kontrol panelleri, bataryalar ve neme maruz kalan tüm metal aksamların korunmasında kullanılır.

18 Kalıp Ayırıcı, Koruyucu ve Temizleyiciler Mold Cleaner Kalıp Temizleyici Kalıp üzerindeki tüm birikimi kısa sürede alır ve yüzeyden uzaklaştırır. Enjeksiyon kalıplarında oluşan yüzeysel pas tabakaları ve karıncalanmaları etkili şekilde temizler. Mouldlet Özel Kalıp Ayırıcı Farmasotik kalitede renksiz, kokusuz ve viskoz sıvıdır. Korozyona karşı koruyucudur. Kozmetik sanayi ve besin imalatında kalıp ayırıcı olarak güvenle kullanılır. Mouldlet-S Slikonlu Kalıp Ayırıcı ve Koruyucu Kalıpları stokta korumak için kullanılır. Korozyon inhibitörü içerir. Direk kullanımlı metal, plastik kalıp ayırıcı ve koruyucudur. Mouldlet WS Su Bazlı Slikonlu Kalıp Ayırıcı ve Koruyucu Silikonlu kalıp ayırıcı su ile seyreltilerek kullanılır. Kozmetik, kauçuk ve plastik sanayide kalıpları ayırarak koruma sağlar.

19 Konveyör Temizleme ve Bant Kaydırıcılar Band Slide Sabun Bazlı Bant Kaydırıcı Gıda sanayisinde daldırma ve damlalıklı sistemlerde kullanılan sabun bazlı sıvı bant kaydırıcıdır. Daldırma yöntemiyle veya damlalıklı aparatlarla beraber kullanılabilir. Chaner Bant Kaydırıcı Her tip bant kaydırıcı sistemlerde temizleme yaparak kaydırıcılığı kolaylaştırır. Con Cleaner-S Konveyör - Bant Kaydırıcı ve Temizleyici Konveyör bant ve zincirlerin kolayca temizlenmesi için formüle edilerek üretilmiştir. Polyurethanclean Poliüretan Temizleyici Kürleşmiş poliüretan köpüğü yumuşatmada ve kürleşmiş poliüretan atıklarını temizleme işleminde kullanılır.

20 Boya ve Mürekkep Sökücüler Paint M Stipper Alkali Boya Sökücü Kullanılan yüzeylere zarar vermeden boyayı eriterek söker. Temizleme sonrası herhangi bir durulama veya fırçalama işlemine gerek kalmaz. Acidic Dyes Asidik Karakterli Boya Sökücüler Çok katlı boyalar üzerinde etkilidir. Askı, kanca ve aparatların üzerinde bulunan katmanlaşmış boyaları kısa sürede söker. Metal yüzeye zarar vermez. Paint Stripper Çift Komponentli Boya Sökücü Bünyesinde ihtiva eden inhibitörler sayesinde boya altındaki metale zarar vermez. Boyayı eriterek bünyesine alır. Paint Gel Stipper Jel Boya Sökücü Fırça ile uygulanabilen jel formunda endüstriyel tip boya sökücüdür. Hatalı boyanmış, eskimiş, yanmış boyaların temizlenmesinde kullanılır.

21 Boya ve Mürekkep Sökücüler Ink Remover Mürekkep ve Boya Sökücü Matbaa makinelerinde blanketlerin, su haznelerinin, mürekkep tahliye ünitelerinin, merdanelerin ayrıca yürüme platformları ve makine kaportaları üzerindeki kurumuş mürekkeplerin, baskı merdanelerindeki renk değişikliği sırasında temizlenmesi gereken aksamların temizliğinde kullanılır. Paint Remover Mürekkep Sökücü Geliştirilmiş formülü sayesinde özellikle serigrafik, kurumuş, kemikleşmiş mürekkep ve boyaların temizlenmesinde kullanılan etkili bir üründür. Aynı zamanda serigrafik baskı hatalarının temizlenmesinde ve tekstil sektöründe kumaş üzerine yapılan baskı boyalarının kumaştan arındırılmasında güvenle kullanılır. Dilition İnceltici Solvent İnkjet kodlama sistemlerinde, yıkama ve boya inceltmesinde kullanılır. Roll Cleaner Merdane Temizleme Sıvısı Tüm matbaalarda kullanılabilen temizlik amaçlı geliştirilmiş bir formüldür. Merdane üzerindeki boyaların temizlenmesini kolaylıkla sağlayan güçlü bir üründür. Kauçuk malzemeye zarar vermeden metal üzerinde karıncalanma oluşumunu engeller.

22 Otomotiv Grubu Non Foam Cleaner Köpüksüz Oto Yıkama Makineli kullanım için geliştirilmiş özel köpüksüz bir formüle sahiptir. Yüzey aktif maddeler ve dengeli formülü sayesinde her türlü kirleri çözer. Kaportadaki boyaya zarar vermez. Yüzeyde, yıkama sonrası leke bırakmadan parlaklık sağlar. SL Polish Göğüs Parlatıcı Göğüste ve plastik yüzeylerde güvenle kullanılabilir. Tozların yapışmaması için özel formüle edilmiştir. Waksoot Kaplama Sökücü Bal Mumu Temizleyici Araçlar üzerinde bulunan koruyucu parafin mum tabakasını kalıntı bırakmadan araç üzerinden kolayca söker. Tire Shine Lastik Parlatıcı Aracınızın lastiklerini parlatarak aracınıza güzel bir görünüm kazandırır. Oluşturduğu film sayesinde lastiğin dış etkenlerden korunmasını sağlar. Whell Trim Polish Jant Parlatıcı Jant yüzeyinde biriken çamur, yağ ve fren balata artıklarının neden olduğu kirleri temizler ve janta parlaklık sağlar. Ceilinger Tavan Temizleme Araç tavanlarına yapışan sigara dumanının bıraktığı, kir ve kötü kokuların giderilmesini sağlar. Spreyleme veya silme yöntemiyle kolaylıkla uygulayabileceğiniz bir üründür.

23

24

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri OTO TEMİZLİK Oto Temizlik ve BAKIM ve Bakım ÜRÜNLERİ Ürünleri Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri MASTER PLUS Foam FZ 138-0 / FZ 138-10 0 Kg ( 0 L) 1 / Köpüklü oto şampuanı Özellikler: Tüm motorlu araçların

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri

Mutfak Hijyeni Ürünleri Mutfak Hijyeni Ürünleri M301 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Bol köpüklü elde bulaşık yıkama deterjanıdır. M301 konsantre bir üründür, çok az miktarı bile bulaşıkların

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,27 4 117,02 TL 22,23 TL 468,08

Detaylı

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz FWS yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin

Detaylı

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1 Mutfak Hijyeni Bulaşık Deterjanları M30 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı - Yüksek Performanslı Manual Dishwashing Detergent Konsantre olduğu için birkaç damlası bile bulaşıkları temizlemeye ve yağları gidermeye

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN KİŞİSEL TEMİZLİK TANIMI ADI HF KOD CİNSİ L KG KG TL FİYATI KOLİ TL FİYATI Green Care Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225438 Soft Sensatıon - Ekolojik, Hipoalerjik Sıvı El Sabunu 9990256 SIVI 5,00

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri. İşin mutfağında. hijyen var!

Mutfak Hijyeni Ürünleri. İşin mutfağında. hijyen var! Mutfak Hijyeni Ürünleri İşin mutfağında hijyen var! Yüksek performans sunan Maratem Profesyonel mutfak hijyeni ürünleri markası Culina, enerji tasarrufuna ve mutfak maliyetinin kontrol altına alınmasına

Detaylı

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır.

Detaylı

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri.

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri. Cam Temizleyici Kod: 100100 Cam, ayna gibi silinebilir parlak yüzeylerin temizliğinde etkili temizleme ürünüdür. Yüzeylerdeki yağlı ve kirli tabakayı etkin bir biçimde temizler, kalıntı ya da iz bırakmaz.

Detaylı

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ ARC - RELAXTIVE OIL YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ RELAXTIVE OIL HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? RELAXTIVE OIL sıkışmış, paslanmış cıvataları, somunları, bağlantı elemanlarını, uzun süre kullanılmadığı için paslanarak

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

Teknik Bakım Ürünleri

Teknik Bakım Ürünleri ÇİMENTO TEMİZLİK ÜRÜNLERİ ACIDEX CT 300 20,8 L(25 Kg) Çimento, harç, beton temizleme maddesi Özellikler: İnatçı kireç, çimento birikintileri ve inşaat sonrası temizlik için kullnılan bir üründür. Özellikle

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

SOLEX YAĞ ÇÖZÜCÜLER SOLVENT BAZLI YAĞ SÖKÜCÜ KÖPÜRMEYEN ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ DİK YÜZEY TEMİZLEYİCİSİ ALÜMİNYUM TEMİZLEYİCİSİ

SOLEX YAĞ ÇÖZÜCÜLER SOLVENT BAZLI YAĞ SÖKÜCÜ KÖPÜRMEYEN ÇOK AMAÇLI TEMİZLEYİCİ DİK YÜZEY TEMİZLEYİCİSİ ALÜMİNYUM TEMİZLEYİCİSİ YAĞ ÇÖZÜCÜLER SOLVENT BAZLI YAĞ SÖKÜCÜ SOLEX Mekanik ve elektrikli parçaların etkili temizliği ve yağdan arındırılması için endüstriyel yağ çözücü. Yağı, gresi, baz yapıştırıcıları, mürekkepleri, balmumunu,

Detaylı

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü AL-100 Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü ////////////////////////////////////////////////////// Sanayide kullanılan makinelerin çalışma koşullarından dolayı yüzeylerinde oluşan yağ ve kir artıklarının

Detaylı

Çiftlik ve Hayvancılık Endüstrisi. Gıda Endüstrisi. Süt Endüstrisi. İçecek Endüstrisi. Sağlık Sektörü. Otel & Mutfak Sektörü. Ulaşım & Kamu Alanları

Çiftlik ve Hayvancılık Endüstrisi. Gıda Endüstrisi. Süt Endüstrisi. İçecek Endüstrisi. Sağlık Sektörü. Otel & Mutfak Sektörü. Ulaşım & Kamu Alanları www.prokimsan.com BİOMİX ÜRÜNLERİ KATALOĞU PROKİMSAN KİMYA SANAYİ A.Ş olarak BİOMİX gurubu ürünlerimizle siz değerli müşterilerimizin hijyen, temizlik ve bakım sorunlarınızın çözümünde, uzman danışman

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr Velidedeoğlu Kimya fiyat açıklamaları; * Bu fiyat listesi 01 Ocak 2012 tarihinden itibaren geçerlidir ve bir önceki fiyat listesini geçersiz kılar. * Fiyat listemiz TÜRK LİRASI bazında geçerli olup, Doğru

Detaylı

YAĞ SÖKÜCÜLER. Konsantre Su Bazlı Yağ Sökücü. RESOLVER -EX Konsantre Su Bazlı Yağ Sökücü. Alkali Toz Yağ Alma Ürünü

YAĞ SÖKÜCÜLER. Konsantre Su Bazlı Yağ Sökücü. RESOLVER -EX Konsantre Su Bazlı Yağ Sökücü. Alkali Toz Yağ Alma Ürünü YAĞ SÖKÜCÜLER RESOLVER Yüksek Konsantre Su Bazlı Yağ Sökücü Su ile karıştırılarak kullanılan güçlü yağ sökücüdür. Tüm sanayi yağları üzerinde etkili ve hızlı sonuç verir. Katı yağlar, gıda yağları, gres

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri Culinary Hygiene Products

Mutfak Hijyeni Ürünleri Culinary Hygiene Products Mutfak Hijyeni Ürünleri Culinary Hygiene Products BULAŞIK DETERJANLARI / Dishwashing Detergents M30 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Yüksek Performanslı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing

Detaylı

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria HAKKIMIZDA GRIA Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, müşteri memnuniyeti ilkesi kabul ederek, genç ve tecrübeli kadrosuyla endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermektedir.

Detaylı

1. Kanalizasyondan gelen kötü kokuların çözümü (boruların iç çeperlerin temizliği)

1. Kanalizasyondan gelen kötü kokuların çözümü (boruların iç çeperlerin temizliği) miler Benz İstasy in a onl rı uran a t s r tla Re Ca nkala Ba ullar M'l AV er denc esi e R Ok KÖTÜ KOKULARA SON! ast anel er H r Evler Doğanın Çözümü! Referans edinmiş olduğumuz ilke doğanın kendini temizlemesi

Detaylı

Çamaşır Hijyeni Ürünleri

Çamaşır Hijyeni Ürünleri Çamaşır Hijyeni Ürünleri M664 Fosfatsız Komple Yıkama Çamaşır Deterjanı M665 Fosfatsız Ana Yıkama Çamaşır Deterjanı Özel aktif madde kombinasyonu ile fosfata ihtiyaç duymadan yüksek performans sağlar.

Detaylı

ENDÜSTRİYEL BAKIM VE KORUMA ENDÜSTRİYEL TEMİZLEYİCİLER

ENDÜSTRİYEL BAKIM VE KORUMA ENDÜSTRİYEL TEMİZLEYİCİLER ENDÜSTRİYEL BAKIM VE KORUMA ENDÜSTRİYEL TEMİZLEYİCİLER PROFESYONEL ENDÜSTRİYEL ALANLARDA VE AĞIR SANAYİDE ÇALIŞAN İŞCİLERİN ELLERİNDE OLUŞAN, FORCEFUL İŞCİ EL VE CİLT TEMİZLEYİCİ EN AĞIR KİRİ, YAĞI, MÜREKKEP

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

Amacımız en iyisini yapmak tüketiciye en uygun fiyatla sunmak olup bu amaçla AR-GE bölümümüz sürekli yenilik sloganı ile devamlı çalışmaktadır.

Amacımız en iyisini yapmak tüketiciye en uygun fiyatla sunmak olup bu amaçla AR-GE bölümümüz sürekli yenilik sloganı ile devamlı çalışmaktadır. Firmamız 2010 yılında Arıkan Kimya Sanayi olarak Oto Bakım ürünlerinde faaliyete başlamıştır. Zamanın getirdiği sektörel boşluklardan dolayı endüstriyel bakım kimyasalları ve temizlik ürünleri üretimine

Detaylı

ENDÜSTRİYEL BAKIM VE KORUMA KİMYASALLARI

ENDÜSTRİYEL BAKIM VE KORUMA KİMYASALLARI ENDÜSTRİYEL BAKIM VE KORUMA KİMYASALLARI ALKALİ TEMİZLEYİCİLER-YAĞ ALICILAR (RED) RED ( R ) 200- KONSANTRE SU BAZLI GÜÇLÜ YAĞ ÇÖZÜCÜ R 200; Endüstride eski alışkanlıklar olan; benzin,mazot,tiner gibi petrol

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

Toyota Araç Bakım Ürünleri

Toyota Araç Bakım Ürünleri TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Toyota Araç Bakım Ürünleri Aracınıza bakım yapmak

Detaylı

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI Makine ve Kimya Kompleksi TEMİZLİK KAZANÇ Saruhan şirketler grubu olarak faaliyette bulunduğumuz sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimimizi

Detaylı

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın!

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Sentetik temizlik ürünleri neden düşman? Hepimiz yıllarca kullandık. Mutfakta, banyoda, çamaşırlarımızda Yaşadığımız mekânların her köşesinde. Temizlemek, dezenfekte etmek

Detaylı

Spreyler. www.interendustri.com

Spreyler. www.interendustri.com Vulkanize fiber, Bez ve Kağıt mesnetler üzerine elektroliz yöntemiyle kaplanan zımparalarımız, en yüksek kalite ve performansta aşındırma kabiliyetine sahip, OSA, EN, ANSI sertifikalarına uygun ve uzun

Detaylı

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen

Kişisel Temizlik ve Hijyen Kişisel Temizlik ve Hijyen KATEGORİ ÜRÜN AİLESİ ÜRÜN TANIMI ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Kişisel Temizlik ve Hijyen Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük

Detaylı

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır. Size

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA EM ETKİN MİKROORGANİZMA KULLANIMI 1 ***KOKU GİDERİMİ Kötü kokular

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

Kimyasal Ürün Kataloğu

Kimyasal Ürün Kataloğu En yüksek beklenti, En üst kalite. Kimyasal Ürün Kataloğu Cilt Temizleme Ürünleri Furkan CITRUSSOL OVMAX Portakal Kokulu Yağ Sökücülü Granullü El Temizleme Kremi Ağır sanayide karşınıza çıkabilecek ağır

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

SP-500. Pas Sökücü Yağlayıcı Sprey

SP-500. Pas Sökücü Yağlayıcı Sprey SP-500 ///////////////////////////////////////////////////////////// Pas Sökücü Yağlayıcı Sprey Çevre koşulları nedeniyle paslanan ve sıkışan hareketli parçaların sökülmesi ve yağlanması için özel olarak

Detaylı

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ BAKIM & TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KONTAK 1 EVRENSEL YAĞ ÇÖZÜCÜ 2 PAS ÖNLEYİCİ 3 HIZLI 4 DONDURUCU 5 SİLAH YAĞI 6 SİLİKON KAYGANLAŞTIRICI 7 ETİKET ÇIKARICI 8 YAPIŞTIRICI

Detaylı

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ Çorlu Makina ve Kimya Kompleksi Dünya daki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden SARUHAN, faaliyette bulunduğu sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimini

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ BİRLİK BİO TEKNOLOJİ ve SU SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (0) 3 3 46 (0) 3 3 47 www.birbiotek.com BİRLİK BİO TEKNOLOJİ kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle, tedarik

Detaylı

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 7. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 7. Hafta Deriye uygulanan preparatlar Günlük deri bakım preparatları Yaşlanmayı önleyici preparatlar Dekoratif kozmetik ürünler Deodorant ve antiperspiranlar Güneş preparatları

Detaylı

KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ

KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ ARC - OIL and SOOT CLEANER KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ OIL and SOOT HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? OIL and SOOT özellikle gıda sektörü için üretilmiş bir ürün olup, fırın, fırın tavaları, yanmış

Detaylı

LİMİT İÇ ve DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ.

LİMİT İÇ ve DIŞ TİCARET LTD. ŞTİ. STAC PLASTIC (SP) İtalyan malı bakım & onarım ürünleri markasıdır. Firmamız yaklaşık olarak 20 yılı aşkın bir süredir SP markasının İç Anadolu bölge bayiliğini bir fiil yapmaktadır. Ürün kalitesi ve fiyat

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2016 YILI FİYAT LİSTESİ (09.12.2016) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 2,02 60,50 60,50 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız...

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Element Effekt Atık ve Yağ Parçalayıcı Element Bio Atık ve Yağ Parçalayıcı Ev, hastane gibi bina atık sistemlerinde, mutfak giderleri ve borularında, otel ve site

Detaylı

KİMYASAL ÜRÜNLERİ. Ürün Adı KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

KİMYASAL ÜRÜNLERİ. Ürün Adı KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ KG Litre /Paket TL Koli TL Maratem 9225001 M101 El Yıkama ü Sedefli Beyaz 5L 4 5,13 5 97,57 390,30 Maratem 9225002 M101 El Yıkama ü Sedefli Beyaz 20L 1 20,44 20 337,42 337,42

Detaylı

Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar ARC SOLVENT 1 YAĞ VE LEKE SÖKÜCÜ SOLVENT

Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar ARC SOLVENT 1 YAĞ VE LEKE SÖKÜCÜ SOLVENT ARC SOLVENT 1 YAĞ VE LEKE SÖKÜCÜ SOLVENT SOLVENT 1 HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? SOLVENT 1 mekanik tip ekipmanın ve metal parçaların temizlenmesi, polyester kumaşlardan leke çözme ve yağ giderimi için formüle

Detaylı

Su Şartlandırma Ürünleri

Su Şartlandırma Ürünleri Su Şartlandırma Ürünleri M801 Stabilizatörlü %56 lık Hızlı Çözülen Granül Klor M802 Stabilizatörlü %90 lık Yavaş Çözülen Granül/Tablet Klor Hızlı çözülen ve siyanürik asit içeren %56 lık organik klor

Detaylı

ÇİMENTO FABRİKALARINDA ALTERNATİF YAKIT OLARAK KULLANILACAK ATIK KODLARI

ÇİMENTO FABRİKALARINDA ALTERNATİF YAKIT OLARAK KULLANILACAK ATIK KODLARI ÇİMENTO FABRİKALARINDA ALTERNATİF YAKIT OLARAK KULLANILACAK ATIK KODLARI ATIK KODU ATIK AÇIKLAMASI 16 01 03 Ömrünü tamamlamış lastikler 08 03 19* Dağıtıcı yağ 08 04 17* Reçine yağı KULLANILMIŞ LASTİKLER

Detaylı

HYGIENE SAĞIM TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI CLEANING AND HYGIENE CHEMICALS FOR ANIMALS AND EQUIPMENT. hygiene

HYGIENE SAĞIM TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI CLEANING AND HYGIENE CHEMICALS FOR ANIMALS AND EQUIPMENT. hygiene HYGIENE SAĞIM TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI CLEANING AND HYGIENE CHEMICALS FOR ANIMALS AND EQUIPMENT hygiene AÇIK ALAN TEMİZLİĞİ (OPC) OPEN PLANT CLEANING DESAL FA 04 ALKALİ KÖPÜKLÜ TEMİZLİK ÜRÜNÜ Gıda

Detaylı

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI Yapılacak İşler NE? Uygulama Sıklığı NE ZAMAN? Kullanılacak Deterjan ve Dezenfektan NE KULLANI- LACAK? Kullanılacak Araçları NE İLE? Maddesinin Kullanım Oranı NE KADAR? Metodu NASIL? Kat arabanızda kullanılması

Detaylı

NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ??

NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? HORECA ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz otel yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin yanında

Detaylı

Endüstriyel & Teknik Faber Kimya

Endüstriyel & Teknik Faber Kimya www.faberkimya.com.tr Endüstriyel & Teknik Faber Kimya FABER KİMYA & İLAÇ, sağlıklı yaşamın vazgeçilmez unsuru olan hijyenin sağlanması konusunda, sektörde endüstriyel ürünler ve teknik hizmetler sunmak

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN AİLESİ ÜRÜN TANIMI ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibak. Köpük

Detaylı

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

BLUE BLUE. h jyen. h jyen ÜRÜN KATALOĞU.

BLUE BLUE. h jyen. h jyen ÜRÜN KATALOĞU. ÜRÜN KATALOĞU BLUE FOTOSELLİ HAVLU MAKİNASI - Gecik rme Ayarlı - Havlu Boyu Ayarlama Özelliği - %30 Havlu Ekonomisi - Özel Tasarım - Türk Malı FOTOSELLİ 21 CM AVLU - Laminasyonlu - 1 Kolide 6 adet - Boyu

Detaylı

Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi

Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi Tarlan Kimya San. Temizlik ve Kozmetik Ürünleri Limited Şirketi 1997 yılından beri otomotiv, banyo-mutfak, matbaa, maden ve endüstriyel alanda

Detaylı

ZETTEX AEROSOLLER. ZETTEX Temizleyiciler. Graffiti Remover. Stick with us for a stronger world 1000 L

ZETTEX AEROSOLLER. ZETTEX Temizleyiciler. Graffiti Remover. Stick with us for a stronger world 1000 L AEROSOLLER ZETTEX AEROSOLLER Pek çok kişi aerosolü tek bir ürün olarak düşünür, ancak bu doğru değildir. Bir aerosol dört parçadan oluşur: valf, kapak, kutu ve aktüatör. Aerosolün kutusu her türlü malzemeden

Detaylı

KONSANTRE GLİSERİNLİ CİLT TEMİZLEME SIVISI

KONSANTRE GLİSERİNLİ CİLT TEMİZLEME SIVISI ARC HAND CLEANER (STAR) KONSANTRE GLİSERİNLİ CİLT TEMİZLEME SIVISI ARC-STAR HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? STAR en ağır yağ ve kirleri cilde zarar vermeksizin etkin bir şekilde temizlemek ARC-STAR ın EN ÖNEMLİ

Detaylı

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret.

Bayvızyon. Ürün Kataloğu. Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret. Bayvızyon 2017 Endüstriyel Tüketim Malzemeleri Sanayi ve Ticaret Ürün Kataloğu www.bayvizyon.com DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (LÜX) DAR ISLAK MOP (EKO) GENİŞ ISLAK MOP (EKO) NEMLİ MOP NEMLİ MOP (ORLON)

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2015 YILI FİYAT LİSTESİ (01.10.2015) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 1,83 55,00 55,00 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

Özkörfez, 1994 yılında otomotiv sektöründe başladığı ticari hayatına sürekli gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini

Özkörfez, 1994 yılında otomotiv sektöründe başladığı ticari hayatına sürekli gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini Hakkımızda Özkörfez, 1994 yılında otomotiv sektöründe başladığı ticari hayatına sürekli gelişmeyi ve müşteri memnuniyetini kendine ilke edinerek, 2000 yılında Kırtasiye Sektöründede çalışmaya başlayan

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir.

Kullanımı: Motor sıcakken 6 Lt motor yağına 500 ml Ekonomizer eklenmesi önerilir. Özellikle eski araçlarda, motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan fazla yağ tüketiminin önüne geçer, böylece yakıt ekonomisi sağlar. Yağın viskozite indeksini düzenler. Egzoz dumanını azaltır. Kullanımı:

Detaylı

Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız!

Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız! Profilo nuzun dilinden en iyi biz anlarız! Profilo Yetkili Servis Bakım&Onarım Broşürü Uzman personel Orijinal yedek parça 3+4 yıl garanti 7/24 teknik destek 2 saat aralığında randevu Küçük ev aletlerinde

Detaylı

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=hgia1eskk90 VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=5g7ctk7xpl8

Detaylı

ARAÇ BOYA TEKNOLOJİSİ ve BOYA HATTI İŞLEMLERİ

ARAÇ BOYA TEKNOLOJİSİ ve BOYA HATTI İŞLEMLERİ Otomotiv Mühendisliği Ana Bilim Dalı OTO6116 OTOMOTİV MÜHENDİSLİĞİNDE ÖZEL KONULAR ARAÇ BOYA TEKNOLOJİSİ ve BOYA HATTI İŞLEMLERİ Prof. Dr. Necmettin Kaya Uludağ Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü

Detaylı

ISO 9001 ISO 14001 ISO

ISO 9001 ISO 14001 ISO MARINE ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA MARINE Mafra marine ürünleri denizlerimize zarar vermeyen katkılarla üretilmiştir. İthalat esnasında tüm işçi sağlığı onay aşamalarını geçmiştir. ISO 9001 ISO 14001 ISO 18001

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ

PURE OCEAN MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ YENİ NESİL MAKYAJ TEMİZLEME SERİSİ KOLAY KULLANIM VE ETKİLİ SONUÇ ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ BENZERSİZ FORMÜL BİYOTEKNOLOJİ İLE ÜRETİM BİTKİSEL AKTİF MOLEKÜLLER EKSTRA CİLT BAKIMI TEMİZLEME

Detaylı

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ YANABİLİR, 1 TERS KULLANILABİLİR YANABİLİR, 2 YANMAZ, GÜÇLÜ TOZ 3 EKRAN & YÜZEY İÇİN ISLAK MENDİL 4 KÖPÜK 5 BÜYÜK BOY 6 TV & BÜYÜK

Detaylı

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ

HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ il HACETTEPE ÜNİVERSİTESİ SAGLIK, KÜL TÜR VE SPOR DAİRE BAŞKAN LiGi TEMİZLİK MALZEMESİ ALiMi TEKNİK ŞARTNAMESİ 1) Çamaşır suyu 1. ph değeri 12,5-14 arasında, sodyum hipoklorit oranı en az %5 olmalıdır.

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

Moher Kimya, Türkiye nin önde gelen temizlik ürünleri üreten tesisine sahip firmalardan birisidir.

Moher Kimya, Türkiye nin önde gelen temizlik ürünleri üreten tesisine sahip firmalardan birisidir. Moher Kimya, Türkiye nin önde gelen temizlik ürünleri üreten tesisine sahip firmalardan birisidir. 2001 yılın da fiilen üretime başlayan tesisimiz aralıksız olarak üretime devam etmektedir.hes,mio ve Not

Detaylı

Temizlik - Bakım - Koruma

Temizlik - Bakım - Koruma www.ardex.com.tr Temizlik - Bakım - Koruma Lithofin KUKÜ Lithofin EKSTRA Güçlü Çimento Artığı Temizleyicisi Yeni uygulanmış ya da mevcut klinker, fayans, seramik, granit seramik, porselen seramik vb. yüzeylerdeki

Detaylı

Genel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Genel Temizlik ve Bakım Ürünleri Genel Temizlik ve Bakım Ürünleri M201 Krem Temizleyici M203 Cam Temizlik Ürünü Suya dayanıklı tüm yüzeylerde kullanılabilir. İçerdiği doğal kalsit sayesinde yüzeyleri çizmeden temizler, inatçı kirleri

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma

Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Yenilikçi Nano Teknolojisi ile Tam Koruma Würth Nano Teknolojisi Geleceği bugün yaşayınız! Yunanca nanos öneki, cüce anlamına gelir ve nanoteknolojinin 100 nanometreden (1 nanometre (nm) = milimetrenin

Detaylı

Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI

Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI Neden Buharlı Oto Yıkama? ESKİ OTO YIKAMA TEKNİKLERİ BUHARLAŞTI Güneşin zararlı UV ışınları, yoldan gelen zift, toz zerrecikleri, asit yağmurları, tuz,hava kirliliği, uçan haşaratlar ve ağaç reçineleri

Detaylı

LIQUI MOLY ÜRÜNLER VE ÇÖZÜMLER SERVİS ÜRÜNLERİ

LIQUI MOLY ÜRÜNLER VE ÇÖZÜMLER SERVİS ÜRÜNLERİ LIQUI MOLY VE ÇÖZÜMLER SERVİS İ Özellikle emme manifolt sistemleri ve boğaz kelebeklerindeki sertleşmiş kalıntılar ile balçığın temizliğinde kullanılan özel temizleme sıvısıdır Hızlı ve etkili temizlik

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan, fazla

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Koli İçi Adet KG TL 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,13 4 125,21 24,42 500,85

Detaylı

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY UKM-PROVIDENT MUTFAK HİJYENİ VE ÜRÜN UYGULAMALARI UKM UĞUR KİMYA KİMDİR? 1993 yılında kuruluşu uluşugerçekleşen şirketimiz, iz, 11 yıldır misyonunu u iyi bir kimya firması

Detaylı

GREEN SNOW RAİDERS DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR İÇİN KAR VE BUZ ÇÖZÜCÜ SOLÜSYON

GREEN SNOW RAİDERS DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR İÇİN KAR VE BUZ ÇÖZÜCÜ SOLÜSYON GREEN SNOW RAİDERS DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR İÇİN KAR VE BUZ ÇÖZÜCÜ SOLÜSYON DOĞAL VE SUNİ ÇİM SAHALAR ÜZERİNDE BUZ OLUŞUMUNU VE KARIN ZEMİN YÜZEYİNE YAPIŞMASINI ENGELLEYEN KİMYASAL BİR SIVIDIR. Perpa

Detaylı

Malzemelerin Yüzey İşlemi MEM4043 / bahar. ön ve son işlemler. Prof. Dr. Gökhan Orhan

Malzemelerin Yüzey İşlemi MEM4043 / bahar. ön ve son işlemler. Prof. Dr. Gökhan Orhan Malzemelerin Yüzey İşlemi MEM4043 / 2016-2017 bahar ön ve son işlemler Prof. Dr. Gökhan Orhan istanbul üniversitesi / metalurji ve malzeme mühendisliği bölümü Temizleme Yağ Giderme Yüzey Şartlama Ön İşlemler

Detaylı

TEMİZLEME TALİMATI NO: 01

TEMİZLEME TALİMATI NO: 01 NO: 01 Kutu Açıcı 1. Donmuş kaba yağları akıtmak için önce sıcak suyun altına tutun ve fırçalayın. 2. Evyeyi ılık su ve önerilen miktarda ki MSS- Kreon Blitz ile doldurun. 3. Islanması için birkaç dakika

Detaylı

TEHLİKELİ ATIK KODLARI 010506*:Tehlikeli maddeler içeren sondaj çamurları ve diğer sondaj atıkları 030104*:Tehlikeli maddeler içeren talaş, yonga,

TEHLİKELİ ATIK KODLARI 010506*:Tehlikeli maddeler içeren sondaj çamurları ve diğer sondaj atıkları 030104*:Tehlikeli maddeler içeren talaş, yonga, TEHLİKELİ ATIK KODLARI 010506*:Tehlikeli maddeler içeren sondaj çamurları ve diğer sondaj atıkları 030104*:Tehlikeli maddeler içeren talaş, yonga, kıymık, ahşap, kontraplak ve kaplamalar 030201*:Halojenlenmemiş

Detaylı

Direkt leke üzerine uygulayın,

Direkt leke üzerine uygulayın, Günlük Temizlik: Çimstone Yüzeylerde Temizleme Aracı : Çimstone Yüzeylerde Temizlik Maddesi : Çimstone Yüzeylerde Temizleme Şekli : Pamuklu nemli bir bez, hassas bulaşık süngeri Duru su, sıvı deterjan,

Detaylı

KATALOĞU. Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Bakım Kimyasalları

KATALOĞU. Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Bakım Kimyasalları ÜRÜN KATALOĞU Endüstriyel Temizlik Ürünleri ve Bakım Kimyasalları Uzman Kimya; 2006 yılından günümüze kadar olan süre zarfında kendini sürekli yenilemektedir. Felsefesi Empati olan Firmamız, kalite, satış

Detaylı

FLY ELEGANT COMFORT BASE

FLY ELEGANT COMFORT BASE FLY ELEGANT COMFORT BASE Y I L G A R A N T İ Y E A R W A R R A N T Y LINEER SÜZGEÇ 2017 Fiyat Kataloğu Duş kanallarında en ince tasarımı ile Artemis Lineer Süzgeç; banyo yıkanma alanlarının zarafetini

Detaylı

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ

EPOKSİ VE POLİÜRETAN SİSTEMLER METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ METYX TELATEKS MANİSA O.S.B. FABRİKASI ELEKTRİK TRAFO BİNASININ DURATEK ÜRÜNLERİ İLE YENİLENMESİ YAPILAN İŞLER Bina Dış Cephe Gerekli Yüzey Hazırlıklarının ve Gerekli Tamiratların Yapılması Dış Cephenin

Detaylı

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta

Deriye Uygulanan Ürünler. 9. Hafta Deriye Uygulanan Ürünler 9. Hafta Cilt bakım ürünlerinin temel amaçları: Cildin sağlıklı ve iyi durumda kalmasını sağlamak, Derinin temizlenmesi Derinin nem dengesinin korunması Derinin yaşlanması belirtilerinin

Detaylı