NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ??

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ??"

Transkript

1 HORECA ÜRÜNLERİ

2 NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz otel yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin yanında dezenfekte olması da müşteriler tarafından beklenmekte. Bu sebeple kullanılacak ürünlerin standartlara uygun, onaylı ve dezenfekte amaçlı olup, otellerin beklentilerini karşılamak gerekliliği ortaya çıkmakta. Bu safha da dünyanın ikinci büyük kimyasal üreticisi MAFRA artık endüstriyel temizlik ürünlerinde de Türkiye de ve sizin yanınızdadır.

3 EN ÖNEMLİSİ.!!! MAFRA SPA ürünleri ; ISO 9001 ISO ISO kalite ve çevre sertifikaları olan H.A.C.C.P. standartlarına sıkı sıkıya bağlı, sürekli gelişim ve evrim ile özdeşleşmiş bir kuruluştur.

4 Kırkbeş yıldır ( ) ; Otomotiv, endüstriyel noktalar,oteller,üretim tesisleri, deniz ve hava taşıtları sektörlerinde, uluslar arası bayii ağı ile geniş bir yelpazeye sahip spesifik, konsantre ve kaliteli ürünleri ile sektörde yer almaktadır. Şirket yönetim merkezi,laboratuarları ve üretim tesisleri Bollate-Milano'da bulunmaktadır. MA-FRA satış ağı, İtalya içinde 130' dan fazla firma ile Avrupa ve Avrupa dışı 38'i aşkın ülkeden oluşmaktadır. MAFRA S.p.A. ISO ISO ISO kalite ve çevre sertifikaları ile BOEING D6 onayı sahibi, H.A.C.C.P. standartlarına sıkı sıkıya bağlı, sürekli gelişim ve evrim ile özdeşleşmiş bir kuruluştur.

5

6

7 Oda Hava temizleme ürünü : ODORBACT OUT ODA İÇİ TEMİZLEME Dünyada gribal ve polene bağlı hastalıkların %80 inin havalandırma sistemlerinden kaynaklandığını biliyormusunuz.? Tam 10 dakika içinde odanızın içindeki virüsleri ve polenleri kovarak çocuğunuzu ve sevdiklerinizi sağlıklı bir ortamda konaklamasını sağlar.. Odorbact Out klima sistemi içinde oluşmuş kötü kokuları ortadan kaldırarak, oda klimalarında biriken bakteri, mikrop ve mantarları ortadan kaldıran güçlü bir üründür. Kullanım Şekli ; Klima sisteminin tüm hava kanalları açılır. Klima son faza getirilir. Odanın tüm camları kapatılır. Ürün çalkalandıktan mandala basılır ve gaz çıkışı sağlanır. Ürün bitene kadar havaya oda içinde gezerek sıkılır,10 dk bekledikten sonra tüm kapılar açılarak 2 dakika havalandırma yapılır. Ürün Ambalajı : 150 ml

8 Sigara kokusunu yok etmek için ODORZERO * Otellerimizde sigara içilen odalardan, misafirlerimiz çıktığı zaman sigara kokusu yapışır ve kalır. İşte ODORZORE havadaki ve yapışan nikotin kalıntılarını bulup, parçalar ve yok eder. Tekrar sigara içilene kadar korur. Asla leke yapmaz ve PH dengededir. * Ortalama 1:50 ve 1:100 oranında su ile inceltilerek kullanılır.

9 Kokulu Hijyenik Zemin Temizlik Deterjanı MAFRAPAV UFFICE * Otel, restoran, fabrika, hastane ve benzeri ortak kullanım alanlarının mükemmel temizliği için geliştirilmiştir. Fosfat ve Kostik içermez. Mermer, granit gibi parlak yüzeyleri temizler ve parlak görünümüne zarar vermez. Hoş kokuludur. Konsantre bir üründür. * Ortalama 1:20 oranında su ile inceltilerek kullanılır.

10 El Temizleme & Sıvı Sabun HANDY NET * Sentetik deterjan bazlı, etkin temizlik sağlayan, genel bir el yıkama ürünüdür. * Otellerde, okullarda, restaurantlarda, ofislerde ve diğer kamuya açık alanlarda kullanıma uygundur. * ÖZELLİKLERİ sentetik deterjan, nemlendirici ve parfüm bazlı genel el temizleyicidir. Etkin yüzey aktif maddesi yağlı kirlerin kusursuz şekilde atılmasını, atılan kirlerin emülsifikasyonunu ve emülsiyonun stabilizasyonunu sağlar. İçeriğindeki mono etanolamin sayesinde iyi köpürme özelliği, nemlendirici sayesinde ise iyi bir cilt bakımı sağlar. Parfümlü olarak üretilmiştir, kokusu ferahlık verir.

11 Hare Bırakan Kristal Ayna, Abajur, Seramik, Mermer Temizleme DETHY * Otellerde, restoran, cafe ve ofislerde kullanılan kristal avizeler, kristal camlar, abajur, seramik vazolar ve mermer yüzeylerde oluşmuş yağ, nikotin, dumandan meydana gelen hareleri giderir, temizler ve ortama hoş bir koku bırakır. * Ekstra güçlü ve yenilikçi formülü sayesinde yüzeye çok etkili bir parlaklık verir. * Çabuk kuruması ile ilgili tekrar bir işleme gerek kalmaz. * Ortalama saf ve 1:15 oranında su ile inceltilerek kullanılır.

12 Yüzey Temizleme Alkolü BACTERYD FAST * Gıda ile temas eden tüm yüzey ve mutfak ekipmanlarında kullanılır. ( Dilimleme makinaları, kesme tahtaları vb. ) * Parlak olmayan yüzeylerde kullanılır. * Alkol ve bakterisidin içeren optimize bir karışımıdır. Geniş bir yelpazedeki mikroorganizmalara karşı etkilidir. * Birçok mikroorganizmaya karşı etkindir, ortam güvenliğini sağlar. * Durulama gerektirmez. * Sprey formunda uygulama yapılır.

13 Metal Yüzey Parlatıcısı INOX SHINE * Paslanmaz çelik yüzeyler için seyrelterek kullanılan yüzey parlatıcısıdır. * Yüzeylerin üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturur. * Güzel bir parıltı vererek yüzeylerin güzel gözükmesini sağlar. * Parmak izi ve su lekelerine karşı dayanıklıdır ve cilalanmış görüntüsünü uzun süre korur. * Ortalama saf veya 1:5 oranında su ile inceltilerek kullanılır.

14 Çamaşır Yıkama & Parfümlü MIX * Otel, restoran, fabrika ve hastane çamaşırların yıkanmasında mükemmel sonuç sağlayan bir çamaşır yıkama deterjanıdır. * Özellikle yemek yağı, kahve, sos ve şarap gibi zorlu kirlerinin temizlenmesinde son derece başarılıdır. * Sürekli yıkama ve çalkalama sonucunda çamaşır dokularının yıpranmasını önler. * Sert su bölgelerinde, çamaşırlarda renk değişimesini önler. * Çamaşırlara hoş koku verir. * Ütülemede kolaylık sağlar, silindir ütünün etkinliğini arttırır. * Arıtma tesislerine zarar vermez. * Direkt kullanım

15 Çamaşır Yumuşatıcısı & Parfümlü MORBIT FIOC * Otel, restoran, fabrika ve hastane çamaşırlarında mükemmel yumuşaklık sağlayan çamaşır yumuşatıcısıdır. Deterjanlı yıkama sırasında çamaşırlar üzerinde oluşan statik elektriklenmeyi önleyecek şekilde özel olarak formüle edilmiştir. * Sürekli yıkama ve çalkalama sonucunda çamaşır dokularının yıpranmasını önler. * Sert su bölgelerinde, çamaşırlarda renk değişimesini önler. * Çamaşırlara hoş koku ve yumuşaklık verir. Ütülemede kolaylık sağlar, silindir ütünün etkinliğini arttırır. * Arıtma tesislerine zarar vermez. * 6 KG. makinalarda 1 kapak yeterlidir.

16 Yağlı Zemin Temizleme MAFRAPAV DEGRASER * Otel, restoran, fabrika, hastanelerin mutfaklarında, park alanlarında ve yağlı çalışma ortamı olan zeminlerde kullanılmaktadır. * Hoş kokulu olup zemine zarar vermez. * Elle veya makine kullanımına uygundur. * Ortalama 1:10 veya 1:30 oranında su ile inceltilerek kullanılır.

17 Genel Temizlik Oda&Salon Kumaş ve Döşeme Dezenfektan PULIMAX * Kumaş-deri döşemeleri ve tüm plastik aksamı derinlemesine temizler. * Kumaş yüzeylerden nikotin, kir ve lekeleri kolayca çözer * Garantili ve hijyenik temizlik sağlar. * Kumaş döşemelerini ilk günkü görüntüsüne kavuşturur. * Sigaraya bağlı kötü kokuları ortadan kaldırır. * ODA içi tavan temizliğinde mükemmel sonuçlar verir. * Hotel odasının içinde tüm yıkanabilir kumaş ve plastiklerin temizlenmesinde de kullanılabilir. * Özellikle halıları net bir şekilde, renk attırmadan temizler * Ortalama 1:20 oranında su ile inceltilerek kullanılır.

18 Halı Yıkama ve Temizleme CARPET CLEANER * Otellerde, Cafelerde ve restoranlarda bulunan halılar hepimiz için problemlidir. * Carpet cleaner halıları derinlemesine temizler ve parlaklığını geri getirir. * Bünyesinde bulunan parfüm vasıtası ile halıdan kötü kokuyu uzaklaştırır. * Yumuşatma özelliği bulunur * 1/ 20 ve 1/ 15 oranında kullanıldığından birim ürün maliyeti çok düşüktür.

19 Mutfak Tezgah Üstü Temizleme SGRASSO FOOD * Mutfaklarda tezgahlar ve davlumbazların temizliği son derece zordur. Biriken yağlar yüzeylerde tüm mikrop ve bakterileri üzerine toplar. Bunun için genellikle önce yağ çözücü, sonra dezenfektan kullanılır. SGRASSO bu iki görevi de üstlenir ve yağ tabakasını yok eder. * Ortalama saf veya 1:15 oranında su ile inceltilerek kullanılır.

20 Banyo ve Kir Temizleme BATHY PLUS * Özellikle banyolarda temizlik ve kalıntı çözücü olarak kullanılır. Sert sularda rahat çalışır ve kireçleri çözer, tekrar oluşumunu engeller. Leke ve tortu bırakmaz. * Hoş bir koku bırakır. * Ortalama 1:4 veya 1:10 oranında su ile inceltilerek kullanılır.

21 Mutfak Izgaralarındaki Yanmış Atık ve Yağ Temizleme GRILLBRILL Özellikle ızgarası olan bölümlerde, ızgara ve alttan ısıtmalı pişirici sistemlerin temizliğinde kullanılan, hoş kokulu ve kuvvetli bir donmuş yağ sökücüdür. * Ortalama saf veya 1:2 oranında su ile inceltilerek kullanılır.

22 Cam ve Cam Yüzeyleri Temizleme & Parlatma SPLIT * Doğal surfactantslardan oluşan amonyaksız formüllüdür. * Hızlı kurur,kapalı ve havalandırılmayan ortamlar için idealdir. * Cam ve ayna yüzeylerde leke bırakmaz. * Nikotin ve yağ kirleri ile böcek lekeleri için de ideal sonuç verir. * Otel lobby ve odalarında cam temizliği kullanımları içinde ideal olan bir üründür. * Otel camlarına yapışmış kireçleri ve kirleri söker atar. * Ortalama 1:10 veya 1:15 oranında su ile inceltilerek kullanılır.

23 Tuvalet Koku Giderici ve Temizlik WC CHIMIK * Otel Tuvalet ve psivuarlarda oluşan kötü kokuları giderir * Tuvaletlerde bağlantı borularında katılaşmayı yok eder,dolayısı ile tıkanmayı engeller. * Dezenfekte eder.15 lt ye bir kapak wc chimik kullanılır.

24 Tuvalet Akıntı ve Tortu Temizleme BATHY WC * BATHY WC tuvaletlerimizde temizlikte sıkça yaşadığımız akıntı izini çıkartır. * Klozetin dibinde oluşan tortuları ve karaltıyı çıkartır. * Gerçek rengine döndürülen bir tuvalet temizliği sağlar. * Hoş kokuludur. * Sah veya ½ sulandırılar kullanılır.

25 HP 12 * PVC cam ve kapı doğramaları için üretilmiş kuvvetli bir temizleyicidir * Otellerde kullanılan tüm plastik koltuk ve şezlonglar için ideal çözümdür

26 ÇİFT FANLI ARAMOTİZE ÜNİTE C. S. PROFESSIONAL * Çok amaçlı hava temizleme sistemi * m3 lük alanda etkili. * 30 gün etkili kartuşlar. * Çift fan etkisi ve sessiz çalışma. * Kolay kurulum ve 2 adet pilli çalışabilme. * Tamamen organik ve Enviro Kleen sertifikalı üründür.

27 FİLTRE HAVALANDIRMA VE KLİMA PARFÜM C. S. PROFESSIONAL * California Filter Freshener ile otel, ofis, hastane, otobüs vb. kapalı alan olan her yerde, tüm çeşit klima ve havalandırma sistemlerinde kolayca kullanılabilen bir üründür. * Her yerde tazelik, canlandırıcı bir etki bırakan koku üründür. Herhangi bir boyutta ki hava filtresine takılır. Sıcak veya soğukta çalıştırarak havalandırın her zaman çalışırabilirsiniz. * 45 GÜN ETKİLİDİR. * Tamamen organik ve Enviro Kleen sertifikalı üründür.

28 HOME DEO DOĞAL EV DEODORANT Ma*fra nın dünyadaki büyük deneyimi Home Deo da buluştu. Oteliniz için özel bir koku benzersiz ve özel stil yaratır. Zarif bir şişe içindeki doğal aromalar bulunduğunuz ortama ferah bir hava katacaktır. Ürünün içindeki sopaları doğal aroma ile buluşturmanız yeterli. Çok kısa sürede doğal aromanın tazeliği sizinle olacaktır. Kokuların etkisini yenilemek için periyodik olarak sopaları çevirmek gerekir. Doğal aroma 125 ml içerir ve kendisini 45 gün kesinlikle unutturmaz.

29 TEK FANLI ARAMOTİZE ÜNİTE C. S. PROFESSIONAL * Çok amaçlı hava temizleme sistemi * 300 m3 lük alanda etkili. * 30 gün etkili kartuşlar. * Tek fan etkisi ve sessiz çalışma. Kolay kurulum ve 1 adet pilli çalışabilme. * Tamamen organik ve Enviro Kleen sertifikalı üründür.

30 MAFRA İLE HOTELİNİZ,HEMDE PIRIL PIRIL VE HIJYEN

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ

FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ FWS & SHOWROOM ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA ÜRÜNLERİ?? * Müşteri memnuniyeti bağlamında siz FWS yöneticilerinin karşılaştığı zorlukları bilmekteyiz. Artık çağımızda otellerin temiz olması da yetmiyor. Temizliğin

Detaylı

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ SAĞLIK SEKTÖRÜ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir

Detaylı

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ OTOMOTİV SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ

RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ RAYLI TAŞIMACILIK TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini

Detaylı

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İSTASYON SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır. Size

Detaylı

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ GEMİ İNŞAAT VE TAMİR SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ Sayın Yetkili, Bildiğiniz üzere hizmet verdiğiniz sektörde, uzun yol yapan araçlara asfalttaki tüm yağlı kir yapışarak, size sıkıntılı bir temizlik süreci yaşatmaktadır.

Detaylı

Temizlik ve Bakým Cozumleri

Temizlik ve Bakým Cozumleri Temizlik ve Bakým Cozumleri KÜF TEMÝZLEYÝCÝ HÝJYENÝK EV KULLANIMI anýnda etki beyazlatýr aktif klor etkisi KÜF TEMÝZLEYÝCÝ Güçlü ve kalýcý bir þekilde her çeþit küfün giderilmesinde kullanýlýr. Kalýcý

Detaylı

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI

www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI www.nily.com.tr TEMİZLİK KİMYASALLARI Makine ve Kimya Kompleksi TEMİZLİK KAZANÇ Saruhan şirketler grubu olarak faaliyette bulunduğumuz sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimimizi

Detaylı

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri

Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri Oda Temizliği ve Hijyen Ürünleri ODA TEMİZLİĞİ ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M701 WC Temizlik Ürünü M711 Hero WC Temizlik Ürünü WC ve pisuvarlarda oluşan üre taşı, kireç gibi birikimleri temizler; zararlı mikroorganizmalara

Detaylı

HAVA ULAŞIMI TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ

HAVA ULAŞIMI TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ HAVA ULAŞIMI TEMİZLİK VE DEZENFEKTAN ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini

Detaylı

ISO 9001 ISO 14001 ISO

ISO 9001 ISO 14001 ISO MARINE ÜRÜNLERİ NİYE MAFRA MARINE Mafra marine ürünleri denizlerimize zarar vermeyen katkılarla üretilmiştir. İthalat esnasında tüm işçi sağlığı onay aşamalarını geçmiştir. ISO 9001 ISO 14001 ISO 18001

Detaylı

KURUMSAL KOKU SİSTEMLERİ

KURUMSAL KOKU SİSTEMLERİ KURUMSAL KOKU SİSTEMLERİ KURUMSAL KOKU KULLANIM ALANLARI Otomotiv show roomları Mağazalar Oteller ve rezidanslar Restoranlar Sinemalar Alışveriş merkezleri Bankalar Spor salonları ve sağlık merkezleri

Detaylı

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1

9225035 10,00 10,20 1 9225036 20,00 20,40 1. M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing Detergent - Optima 9225024 20,00 20,20 1 Mutfak Hijyeni Bulaşık Deterjanları M30 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı - Yüksek Performanslı Manual Dishwashing Detergent Konsantre olduğu için birkaç damlası bile bulaşıkları temizlemeye ve yağları gidermeye

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri

Mutfak Hijyeni Ürünleri Mutfak Hijyeni Ürünleri M301 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Bol köpüklü elde bulaşık yıkama deterjanıdır. M301 konsantre bir üründür, çok az miktarı bile bulaşıkların

Detaylı

GIDA TANKI VEYA KAZANI TEMİZLEME VE DEZENFEKTE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR

GIDA TANKI VEYA KAZANI TEMİZLEME VE DEZENFEKTE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR GIDA TANKI VEYA KAZANI TEMİZLEME VE DEZENFEKTE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv

Detaylı

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri.

Kod: Cam Temizleyici. Kullanım Alanları. ph: Cam Parlak Yüzeyler Ayna Elektrikli Ev Aletleri. Cam Temizleyici Kod: 100100 Cam, ayna gibi silinebilir parlak yüzeylerin temizliğinde etkili temizleme ürünüdür. Yüzeylerdeki yağlı ve kirli tabakayı etkin bir biçimde temizler, kalıntı ya da iz bırakmaz.

Detaylı

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA

Temizligin Aydınlatan Gücü KİMYA Temizligin Aydınlatan Gücü ( KİMYA Firma Profili HAKKIMIZDA 1998 yılında, çamaşır suyu ve tuzruhu üretimiyle Eskişehir Baksan Sanayi Sitesinde imalat hayatına başlayan SİRAÇ ailesi üretim ve çalışma ağını

Detaylı

1. Kanalizasyondan gelen kötü kokuların çözümü (boruların iç çeperlerin temizliği)

1. Kanalizasyondan gelen kötü kokuların çözümü (boruların iç çeperlerin temizliği) miler Benz İstasy in a onl rı uran a t s r tla Re Ca nkala Ba ullar M'l AV er denc esi e R Ok KÖTÜ KOKULARA SON! ast anel er H r Evler Doğanın Çözümü! Referans edinmiş olduğumuz ilke doğanın kendini temizlemesi

Detaylı

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları

gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria Endüstriyel Mutfak Ekipmanları gria HAKKIMIZDA GRIA Endüstriyel Mutfak Ekipmanları, müşteri memnuniyeti ilkesi kabul ederek, genç ve tecrübeli kadrosuyla endüstriyel mutfak sektöründe hizmet vermektedir.

Detaylı

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız...

Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Yarınlar Hepimizin... Biz Buradayız... Element Effekt Atık ve Yağ Parçalayıcı Element Bio Atık ve Yağ Parçalayıcı Ev, hastane gibi bina atık sistemlerinde, mutfak giderleri ve borularında, otel ve site

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri Kişisel Temizlik ve Bakım Ürünleri KİŞİSEL TEMİZLİK ve HİJYEN ÜRÜNLERİ M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Beyaz M101 El Yıkama Ürünü - Sedefli Pembe El temizliği için idealdir. Yumuşak formülü sayesinde

Detaylı

İNŞAAT SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

İNŞAAT SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ İNŞAAT SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA

OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA OTEL, ALIŞVERİŞ MERKEZİ, HASTANE, TEMİZLİK İŞLETMELERİ, OKUL VE OFİSLER, SOSYAL İŞLETMELERİN TEMİZLİK, KOKU VE DEZENFEKSİYON UYGULAMALARINDA EM ETKİN MİKROORGANİZMA KULLANIMI 1 ***KOKU GİDERİMİ Kötü kokular

Detaylı

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri

Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri OTO TEMİZLİK Oto Temizlik ve BAKIM ve Bakım ÜRÜNLERİ Ürünleri Oto Temizlik ve Bakım Ürünleri MASTER PLUS Foam FZ 138-0 / FZ 138-10 0 Kg ( 0 L) 1 / Köpüklü oto şampuanı Özellikler: Tüm motorlu araçların

Detaylı

ATIK TOPLAMA SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR

ATIK TOPLAMA SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR ATIK TOPLAMA SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ İŞ GÜVENLİĞİ KANUNUNA PARALEL UYGULAMALAR VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz

Detaylı

NAKLİYE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ

NAKLİYE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ NAKLİYE SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİMİZ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

KAR MAKİNESİ SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

KAR MAKİNESİ SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ KAR MAKİNESİ SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın!

Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Dostunuzu düşmanınızı tanıyın! Sentetik temizlik ürünleri neden düşman? Hepimiz yıllarca kullandık. Mutfakta, banyoda, çamaşırlarımızda Yaşadığımız mekânların her köşesinde. Temizlemek, dezenfekte etmek

Detaylı

ÇİMENTO SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ

ÇİMENTO SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ ÇİMENTO SEKTÖRÜ ÜRÜNLERİ VİRA petrokimya Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv ve enerjidir. Otomotiv ve enerji sektöründeki distribütörlüklerimiz birbirini tamamlayan bir yelpaze

Detaylı

TEKSTİL HİJYEN ÜRÜNLERİ

TEKSTİL HİJYEN ÜRÜNLERİ TEKSTİL HİJYEN ÜRÜNLERİ Çorlu Makina ve Kimya Kompleksi Dünya daki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden SARUHAN, faaliyette bulunduğu sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimini

Detaylı

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt)

Temizlik Setleri. Ürün Özellikleri: Mop. Sap. Kova. Tekerlekli Taşıma Aparatı. Ürün Kodu. Ürün Barkod Koli Barkod Koli İçi Hacim (lt) İÇİNDEKİLER TEMİZLİK SETLERİ... 4 MOPLAR... 6 APARATLAR... SAPLAR... 14 CAM TEMİZLİK ÜRÜNLERİ... 16 TEMİZLİK BEZLERİ... 18 SÜNGER VE OVMA ÜRÜNLERİ... 20 Temizlik Setleri Mop Temizleme alanı genişletilmiş

Detaylı

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ

GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ S O F E TA M A R İ N E GÜVERTE ve GÖVDE TEMİZLİĞİ Tekne Güverte Ve Gövde Temizlik Maddesi Cleaner teknelerdeki kaymaz yüzeylerde oluşan ağır kirleri ve siyah lekeleri etkili bir şekilde ve kolaylıkla

Detaylı

Çamaşır Hijyeni Ürünleri

Çamaşır Hijyeni Ürünleri Çamaşır Hijyeni Ürünleri M664 Fosfatsız Komple Yıkama Çamaşır Deterjanı M665 Fosfatsız Ana Yıkama Çamaşır Deterjanı Özel aktif madde kombinasyonu ile fosfata ihtiyaç duymadan yüksek performans sağlar.

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜN KİŞİSEL TEMİZLİK TANIMI ADI HF KOD CİNSİ L KG KG TL FİYATI KOLİ TL FİYATI Green Care Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225438 Soft Sensatıon - Ekolojik, Hipoalerjik Sıvı El Sabunu 9990256 SIVI 5,00

Detaylı

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ

MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ MUTFAK HİJYEN ÜRÜNLERİ Çorlu Makina ve Kimya Kompleksi Dünya daki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden SARUHAN, faaliyette bulunduğu sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek üretimini

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen

Kişisel Temizlik ve Hijyen Kişisel Temizlik ve Hijyen KATEGORİ ÜRÜN AİLESİ ÜRÜN TANIMI ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Kişisel Temizlik ve Hijyen Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 10 2 NEMLI MOP CM 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 700 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI(1 MIKRON) 180000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 10000 6 TOZ BEZI 4000 METRE 7 EV TIPI OTOMATIK CAMASIR

Detaylı

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ...

EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... EN DEĞERLİ SİZSİNİZ... SET DEMOSET 9 Parça 125 TL ORGA DAMLA 24 Parça 115 TL 500 Gr. ORGA'DAMLA ORGA'HALI MATİK ORGA GENEL TEMİZLİK 1000 Gr. ORGA'JEL ORGA'HALI I ORGA YAĞ ATIK KAN TEM. 1000 Gr. ORGA'SIVI

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,27 4 117,02 TL 22,23 TL 468,08

Detaylı

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ

ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ ÜRÜN KATALOĞU Önder KARAKUZ BİRLİK BİO TEKNOLOJİ ve SU SAN. VE TİC. LTD. ŞTİ. (0) 3 3 46 (0) 3 3 47 www.birbiotek.com BİRLİK BİO TEKNOLOJİ kurulduğu ilk günden itibaren yılların verdiği deneyimle, tedarik

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri. İşin mutfağında. hijyen var!

Mutfak Hijyeni Ürünleri. İşin mutfağında. hijyen var! Mutfak Hijyeni Ürünleri İşin mutfağında hijyen var! Yüksek performans sunan Maratem Profesyonel mutfak hijyeni ürünleri markası Culina, enerji tasarrufuna ve mutfak maliyetinin kontrol altına alınmasına

Detaylı

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI

T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI T.C. KARAMANOĞLU MEHMETBEY ÜNİVERSİTESİ REKTÖRLÜĞÜ İDARİ VE MALİ İŞLER DAİRE BAŞKANLIĞI İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı nca Satın Alınacak TONER VE KARTUŞ /KIRTASİYE VE TEMİZLİK MALZEMELERİNE Ait

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 109 Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SERACARE Çimento Sökücü SERACARE Leke Çıkartıcı SERACARE Derz Temizleyici SERACARE Yüzey Koruyucu 110 Kalekim Yüzey Temizlik

Detaylı

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr

İLETİŞİM BİLGİLERİ. Genel Müdür Umut VELİDEDEOĞLU. gsm: 0532 580 19 00 e-mail: umut@velidedeoglu.com.tr Velidedeoğlu Kimya fiyat açıklamaları; * Bu fiyat listesi 01 Ocak 2012 tarihinden itibaren geçerlidir ve bir önceki fiyat listesini geçersiz kılar. * Fiyat listemiz TÜRK LİRASI bazında geçerli olup, Doğru

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Koli İçi Adet KG TL 9225375 Hijyenmax Antibakteriyel Köpük Sabun SIVI 5,00 5,13 4 125,21 24,42 500,85

Detaylı

mikrofiber bezler www.anbertem.com

mikrofiber bezler www.anbertem.com mikrofiber bezler www.anbertem.com MİKROFİBER TEKNOLOJİ HARİKASI Mikrof iber Temizlik Bezleri Berceste mikrofiber temizlik bezleri, teknoloji kullanılarak polyester ve poliamid bileşiminden üretilmiştir.

Detaylı

Mutfak Hijyeni Ürünleri Culinary Hygiene Products

Mutfak Hijyeni Ürünleri Culinary Hygiene Products Mutfak Hijyeni Ürünleri Culinary Hygiene Products BULAŞIK DETERJANLARI / Dishwashing Detergents M30 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Yüksek Performanslı M305 Elde Yıkama Bulaşık Deterjanı Manual Dishwashing

Detaylı

TEMİZLEME TALİMATI NO: 01

TEMİZLEME TALİMATI NO: 01 NO: 01 Kutu Açıcı 1. Donmuş kaba yağları akıtmak için önce sıcak suyun altına tutun ve fırçalayın. 2. Evyeyi ılık su ve önerilen miktarda ki MSS- Kreon Blitz ile doldurun. 3. Islanması için birkaç dakika

Detaylı

Nano Silgi 1 li - 5 li

Nano Silgi 1 li - 5 li Nano Silgi 1 li - 5 li Temizleme tekniğinde dünyada sansasyon yaratan Nano Silgi, şebekemsi yapısı sayesinde en inatçı kir ve lekeleri temizleyebilmektedir. Bina cepheleri, duvarlar ve zeminlerdeki (derz)

Detaylı

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ

Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ Made in Europe TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TEKNOLOJİ TEMİZLİK ÜRÜNLERİ YANABİLİR, 1 TERS KULLANILABİLİR YANABİLİR, 2 YANMAZ, GÜÇLÜ TOZ 3 EKRAN & YÜZEY İÇİN ISLAK MENDİL 4 KÖPÜK 5 BÜYÜK BOY 6 TV & BÜYÜK

Detaylı

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize

Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize Markamızın garantisi firmamızdır. Ürünlerimizin ISO 9001-2008 COMPANY belgesi bulunmaktadır. Kare kod uygulamasını uygulayarak, tüketicileremize markamızın arkasında Limit İç ve Dış Ticaret LTD. ŞTİ. vardır

Detaylı

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ

DOKUZ EYLÜL ÜNİVERSİTESİ 1 PVC CILASI 0 2 NEMLI MOP CM 7000 3 BUYUK BOY MAVI COP TORBASI 000 4 BUYUK BOY ENFEKTE ATIK COP TORBASI( MIKRON) 360000 5 ORTA BOY KIRMIZI COP TORBASI 16000 6 TOZ BEZI (PEMBE) 30 7 CAMASIR YARDIMCI SIVI

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi!

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri. Hijyenik. bir yaşam biçimi! Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Hijyenik bir yaşam biçimi! İşletmelerde etkin ve kalıcı hijyenin sağlanması, insan sağlığının korunması açısından büyük önem taşımaktadır. Selin, Hijyenmax, Sens, Maratem

Detaylı

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS

www.parabond.eu Parabond DL CHEMICALS Parquet ZINC transparent 600 700 Glazing Marine-Parquet Construction SPRAYABLE PANEL & DECORATION www.parabond.eu TR MS polimer bazlı, yüksek kaliteli, hızlı kürlenen yapıştırıcı mastik. Çok yüksek ilk

Detaylı

Çamaşır Hijyeni Ürünleri

Çamaşır Hijyeni Ürünleri Çamaşır Hijyeni Ürünleri Çamaşır Deterjanları M664 Fosfatsız Komple Yıkama Çamaşır Deterjanı Fully Built Detergent with Oxygen Based Bleach, Enzymes and TAED Phosphate Free Özel aktif madde kombinasyonu

Detaylı

FLY ELEGANT COMFORT BASE

FLY ELEGANT COMFORT BASE FLY ELEGANT COMFORT BASE Y I L G A R A N T İ Y E A R W A R R A N T Y LINEER SÜZGEÇ 2017 Fiyat Kataloğu Duş kanallarında en ince tasarımı ile Artemis Lineer Süzgeç; banyo yıkanma alanlarının zarafetini

Detaylı

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI

Ekonomizer 500 ml YAĞ KATKILARI Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların motor parçalarındaki aşınmadan kaynaklanan, fazla

Detaylı

BLUE BLUE. h jyen. h jyen ÜRÜN KATALOĞU.

BLUE BLUE. h jyen. h jyen ÜRÜN KATALOĞU. ÜRÜN KATALOĞU BLUE FOTOSELLİ HAVLU MAKİNASI - Gecik rme Ayarlı - Havlu Boyu Ayarlama Özelliği - %30 Havlu Ekonomisi - Özel Tasarım - Türk Malı FOTOSELLİ 21 CM AVLU - Laminasyonlu - 1 Kolide 6 adet - Boyu

Detaylı

CIP Sisteminin Avantajları

CIP Sisteminin Avantajları Gıda işletmelerinde spesifik hijyen sorunlarının çözümünde CIP temizleme yöntemi büyük bir öneme sahiptir. Uzun zamandan beri başarı ile uygulanmaktadır. Gıda işletmelerinin otomatik olarak temizlenmesini

Detaylı

DETERJAN VE DEZENFEKTANLAR. Fırat ÖZEL, Gıda Mühendisi 2006

DETERJAN VE DEZENFEKTANLAR. Fırat ÖZEL, Gıda Mühendisi 2006 DETERJAN VE DEZENFEKTANLAR Fırat ÖZEL, Gıda Mühendisi 2006 ÖNEMLİ! Gıdaları insanların sağlıklarını çok ciddi şekilde etkiler. Bu nedenle, gıda üreten kişilerin temizlik kurallarına uyması çok önemlidir.

Detaylı

PlasmaMade ve temiz hava. Herkes için her yerde temiz hava nasıl satılır V1.0 000-

PlasmaMade ve temiz hava. Herkes için her yerde temiz hava nasıl satılır V1.0 000- PlasmaMade ve temiz hava Herkes için her yerde temiz hava nasıl satılır V1.0 000- PlasmaMade Airfilter garanti ediyor: Sağlıklı Hava Birden fazla kişinin beraber yaşadığı; oturma odası, yatak odası, ofis

Detaylı

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA YAŞANAN PROBLEMLER & ÇÖZÜMLERİ

TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA YAŞANAN PROBLEMLER & ÇÖZÜMLERİ TOPLU TAŞIMA ARAÇLARINDA YAŞANAN PROBLEMLER & ÇÖZÜMLERİ Vira Petrokimya LTD. ŞTİ. www.virapet.net www.mafrasatis.com HAKKIMIZDA VİRA şirketi Nisan 2010 yılında kurulmuş olup, faaliyet alanları otomotiv

Detaylı

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ

ARC - RELAXTIVE OIL. Gelismis, Güvenilir, Kimyasallar YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ ARC - RELAXTIVE OIL YAĞLAYICI VE GEVŞETİCİ RELAXTIVE OIL HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? RELAXTIVE OIL sıkışmış, paslanmış cıvataları, somunları, bağlantı elemanlarını, uzun süre kullanılmadığı için paslanarak

Detaylı

ANA BULAŞIKHANE BÖLÜM TEMİZLİK PLANI

ANA BULAŞIKHANE BÖLÜM TEMİZLİK PLANI ANA BULAŞIKHANE BÖLÜM PLANI DAVLUMBAZ VE FİLTRESİ SUMA SÜPERFOAM 1. Davlumbaz filtrelerini yerlerinden dikkatlice sökünüz. 2. Sökülen filitreler kazan kaynatmada kaynatılır15 dk-30 dk 3. Son olarak su

Detaylı

Toyota Araç Bakım Ürünleri

Toyota Araç Bakım Ürünleri TOYOTA PAZARLAMA VE SATIŞ A.Ş. Cumhuriyet Mah. E-5 Yan Yol No: 11 Yakacık 34876 Kartal - İSTANBUL Toyota İletişim Merkezi (0212) 354 0 354 www.toyota.com.tr Toyota Araç Bakım Ürünleri Aracınıza bakım yapmak

Detaylı

Temizlik - Bakım - Koruma

Temizlik - Bakım - Koruma www.ardex.com.tr Temizlik - Bakım - Koruma Lithofin KUKÜ Lithofin EKSTRA Güçlü Çimento Artığı Temizleyicisi Yeni uygulanmış ya da mevcut klinker, fayans, seramik, granit seramik, porselen seramik vb. yüzeylerdeki

Detaylı

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY UKM-PROVIDENT ÇAMAŞIR HİJYENİ VE ÜRÜN UYGULAMALARI UKM UĞUR KİMYA KİMDİR? 1993 yılında kuruluşu uluşugerçekleşen şirketimiz, iz, 11 yıldır misyonunu u iyi bir kimya firması

Detaylı

TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI

TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI TURİZM TESİSLERİNDE HİJYEN ÇALIŞMALARI Otellerimiz yurt içinden ve yurt dışından bir çok insanımızın konakladığı ve ortaklaşa kullandığı alanlarımızdır. Bu sebeple bu mekanların temizliği ve dezenfeksiyonuda

Detaylı

Yağlı Boya Yardımcı Malzemeleri

Yağlı Boya Yardımcı Malzemeleri Yağlı Boya Yardımcı Malzemeleri Terlans Yağlı Boya Hızlı Kurutucu Açıklama: Terlans Yağlı Boya Hızlı Kurutucu; yağlı boyanın kuruma süresini kısaltmak için kullanılır. Boyanın saydamlığını ve akışkanlığını

Detaylı

GENEL ALAN HİJYEN ÜRÜNLERİ KİŞİSEL BAKIM HİJYEN ÜRÜNLERİ

GENEL ALAN HİJYEN ÜRÜNLERİ KİŞİSEL BAKIM HİJYEN ÜRÜNLERİ GENEL ALAN KİŞİSEL BAKIM Çorlu Makina ve Kimya Kompleksi Dünya daki teknolojik gelişmeleri yakından takip eden SARUHAN, faaliyette bulunduğu sektörlerde uluslararası standartlarda ürünler geliştirerek

Detaylı

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü

AL-100. Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü AL-100 Boyalı Yüzeyler İçin Konsantre Yağ Sökücü ////////////////////////////////////////////////////// Sanayide kullanılan makinelerin çalışma koşullarından dolayı yüzeylerinde oluşan yağ ve kir artıklarının

Detaylı

KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ

KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ ARC - OIL and SOOT CLEANER KONSANTRE YAĞ, İS ve KURUM TEMİZLEYİCİ OIL and SOOT HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? OIL and SOOT özellikle gıda sektörü için üretilmiş bir ürün olup, fırın, fırın tavaları, yanmış

Detaylı

NEM NİÇİN ÖNEMLİDİR?

NEM NİÇİN ÖNEMLİDİR? NEM NİÇİN ÖNEMLİDİR? UYGUN DEĞİL (KURU) İDEAL NEM UYGUN DEĞİL (YAŞ) Bakteri Virüsler Küfler Toz ve akarlar Burun kuruluğu Alerji ve astım Mobilya ve ağaç Statik elektrik 10 20 30 40 50 60 70 80 90 100

Detaylı

FINEAMIN 06 kullanılan kazan sistemlerinin blöfleri yalnızca ph ayarlaması yapılarak sorunsuzca kanalizasyona dreyn edilebilir.

FINEAMIN 06 kullanılan kazan sistemlerinin blöfleri yalnızca ph ayarlaması yapılarak sorunsuzca kanalizasyona dreyn edilebilir. Kazan Kimyasalları FINEAMIN 06 Demineralize su kullanlan, yüksek basınçlı buhar sistemleri için korozyon ve kireçlenmeyi önleyici kimyasal Kullanıcı ve Çevre Dostu: FINEAMIN 06, doğada hemen hemen tümüyle

Detaylı

Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler

Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler Türk ye n n İlk G mdes Helal Sert f kalı Tem zl k ve Kozmet k Ürünler Islak Havlu 72 li ( Parfümlü - Parfümsüz ve Hac Umre ) Cep Mendili 15 li Gül Suyu 500 gr 6,00 1,50 13,00 Çocuk Diş Macunu 75 gr Diş

Detaylı

TECRÜBEDEN GELEN KALİTE

TECRÜBEDEN GELEN KALİTE TECRÜBEDEN GELEN KALİTE Türkiye de Tuzla / İSTANBUL bölgesinde bulunan yaklaşık 16.000 m 2 kapalı alana sahip üretim fabrikamızda, doğaya ve kullanıcılara duyarlı bir şekilde üretilen BAYCO ürünleri, kalite

Detaylı

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt

Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt Teknik Föy Fenomastic Hygiene Emulsion Matt Ürün tanımı Fenomastic Hygiene Emulsion Matt yüksek kalitede, saf akrilik, su bazlı iç cephe boyasıdır. Düşük uçucu organik bileşik (VOC) değerine sahip olması

Detaylı

KONSANTRE GLİSERİNLİ CİLT TEMİZLEME SIVISI

KONSANTRE GLİSERİNLİ CİLT TEMİZLEME SIVISI ARC HAND CLEANER (STAR) KONSANTRE GLİSERİNLİ CİLT TEMİZLEME SIVISI ARC-STAR HANGİ AMAÇLA GELİŞTİRİLDİ? STAR en ağır yağ ve kirleri cilde zarar vermeksizin etkin bir şekilde temizlemek ARC-STAR ın EN ÖNEMLİ

Detaylı

Sayfaları çevirin ve daha fazla kazanmanın yollarını keşfedin!

Sayfaları çevirin ve daha fazla kazanmanın yollarını keşfedin! Hızlı Başlangıç! Hazır Ürün Paketleri Nasıl kazanacaksınız? Hızlı Başlangıç indirimine, hazır paketlerden ve / veya kendi seçiminizden oluşan ürünlerle sahip olabilirsiniz. Hızlı Başlangıç! En İyi Zinde

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2015 YILI FİYAT LİSTESİ (01.01.2015) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 1,66 49,80 49,80 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri

Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri 91 Yapıştırıcılar Yüzey Temizlik ve Bakım Malzemeleri SeraCare Çimento Sökücü SeraCare Leke Çıkartıcı SeraCare Yüzey Koruyucu 92 Kalekim Yüzey Temizlik ve Bakım

Detaylı

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal

Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal Turizmin gelişmesi konaklama tesislerinden beklenen hizmetin artmasına neden olmuştur. Misafirler gece konaklamasının yanında farklı sosyal faaliyetleri yapabileceği tesisleri tercih etmektedirler. Bu

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH85 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ

HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ HASTANE TEMİZLİĞİ AYŞEGÜL LİKOĞLU ENFEKSİYON KONTROL HEMŞİRESİ VE EĞİTİM HEMŞİRESİ Amaç Hastanede çalışan personeli ve yatan hastaları hastane enfeksiyonları açısından korumak, bilinçlendirmek, Gerekli

Detaylı

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri

Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri PROFESYONEL TEMIZLIK KAĞIDI ÜRÜNLERI / Professional Tissue Paper Products Kişisel Temizlik ve Hijyen Ürünleri Personal Care and Hygiene Products SIVI SABUNLAR VE EL DEZENFEKTANLARI / Liquid Soaps and

Detaylı

MEDTRAY SICAK VE SOĞUK YEMEK DAĞITIM ARACI

MEDTRAY SICAK VE SOĞUK YEMEK DAĞITIM ARACI MEDTRAY SICAK VE SOĞUK YEMEK DAĞITIM ARACI MED TRAY (Sıcak ve Soğuk Yemek Dağıtım) Aracı Nedir? MED TRAY aracının sıcak ve soğuk bölümü aynı anda çalışabilme özelliğine sahiptir. Isıtıcı ve soğutucu aynı

Detaylı

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA MAXISEAL ACIDPROOF VH62 DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA PROBLEM Otel, restoran, rezidans, ticari ve kamu projelerinde karşılaşılan en büyük sorunlardan biri doğal taş tezgah, zemin ve yüzeylerin

Detaylı

FAQ-TIENS DICHO II.Nesil Meyve&Sebze Temizleyici

FAQ-TIENS DICHO II.Nesil Meyve&Sebze Temizleyici FAQ-TIENS DICHO II.Nesil Meyve&Sebze Temizleyici 1. II.Nesil Meyve&Sebze Temizleyici tam olarak nedir ve nasıl çalışılır? TIENS DICHO II.Nesil Meyve&Sebze Temizleyici bir temizleme ürünü olup, gerçek hayata

Detaylı

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY

PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY PROVIDENT COST DOWN HIGH QUALITY UKM-PROVIDENT GENEL TEMİZLİKTE TEMEL KURALLAR VE ÜRÜN UYGULAMALARI UKM UĞUR KİMYA KİMDİR? 1993 yılında kuruluşu gerçekleşen şirketimiz, 15 yıldır misyonunu iyi bir kimya

Detaylı

TAHLİYE VE POMPA HORTUMLARI

TAHLİYE VE POMPA HORTUMLARI Kampa Havalandırma ve Sulama Sistemleri Ltd. Şti. olarak 2007 yılından bu yana Pompalar, Hidroforlar, Dalgıç Pompalar, Sirkülasyon Pompaları, Fanlar, Sanayi Tipi Vantilatörler, Blower/Vakum Pompası gibi

Detaylı

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ

KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ KİŞİSEL TEMİZLİK ÜRÜNLERİ TAVSİYE EDİLEN PERAKENDE SATIŞ FİYAT LİSTESİ ÜRÜN AİLESİ ÜRÜN TANIMI ÜRÜN KODU ÜRÜN ADI CİNSİ L KG Hijyenmax Sıvı Sabunlar ve El Dezenfektanları 9225375 Hijyenmax Antibak. Köpük

Detaylı

Genel Temizlik ve Bakım Ürünleri

Genel Temizlik ve Bakım Ürünleri Genel Temizlik ve Bakım Ürünleri M201 Krem Temizleyici M203 Cam Temizlik Ürünü Suya dayanıklı tüm yüzeylerde kullanılabilir. İçerdiği doğal kalsit sayesinde yüzeyleri çizmeden temizler, inatçı kirleri

Detaylı

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA

ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA ELİOGARD MUCIZE KORUMA DOĞAŞ TAŞLAR İÇİN ASİDE DAYANIKLI KAPLAMA VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=hgia1eskk90 VİDEO İzlemek için linki tıklayın: https://www.youtube.com/watch?v=5g7ctk7xpl8

Detaylı

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi

Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Oto Bakım Ürünleri Aracına Değer Verenlerin Tercihi Ekonomizer 500 ml Ekonomizer, içeriğinde bulunan yüksek kaliteli katkılar sayesinde, motor yağının viskozite indeksini arttırır. Özellikle eski araçların

Detaylı

Profesyonel. www.paly.com.tr

Profesyonel. www.paly.com.tr Profesyonel 0 0 Mineralli Ovma Sıvısı Geliştirilmiş extra gücü ile mutfak ve banyolarınızda yüzeyi çizmeden pırıl pırıl yapar. Kusursuz parlaklık ve hijyen sağlar. Tüm yüzeylerdeki yanmış, kurumuş, ağır

Detaylı

Aşağı Pazarcı Mahallesi 1010 Sokak No: 7 Manavgat Antalya Telefon: 0 242 746 61 50 Faks: 0242 742 75 73 www.sorti.com.tr Sipariş Hattı: 0532 773 13 30

Aşağı Pazarcı Mahallesi 1010 Sokak No: 7 Manavgat Antalya Telefon: 0 242 746 61 50 Faks: 0242 742 75 73 www.sorti.com.tr Sipariş Hattı: 0532 773 13 30 Aşağı Pazarcı Mahallesi 1010 Sokak No: 7 Manavgat Antalya Telefon: 0 242 746 61 50 Faks: 0242 742 75 73 www.sorti.com.tr Sipariş Hattı: 0532 773 13 30 TARİHÇE: Sorti Kimya, 1989 yılında Yusuf Sönmez tarafından

Detaylı

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI

YAŞMAK HOTELS / ODA TEMİZLİK PLANI Yapılacak İşler NE? Uygulama Sıklığı NE ZAMAN? Kullanılacak Deterjan ve Dezenfektan NE KULLANI- LACAK? Kullanılacak Araçları NE İLE? Maddesinin Kullanım Oranı NE KADAR? Metodu NASIL? Kat arabanızda kullanılması

Detaylı

HYGIENE SAĞIM TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI CLEANING AND HYGIENE CHEMICALS FOR ANIMALS AND EQUIPMENT. hygiene

HYGIENE SAĞIM TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI CLEANING AND HYGIENE CHEMICALS FOR ANIMALS AND EQUIPMENT. hygiene HYGIENE SAĞIM TEMİZLİK VE HİJYEN KİMYASALLARI CLEANING AND HYGIENE CHEMICALS FOR ANIMALS AND EQUIPMENT hygiene AÇIK ALAN TEMİZLİĞİ (OPC) OPEN PLANT CLEANING DESAL FA 04 ALKALİ KÖPÜKLÜ TEMİZLİK ÜRÜNÜ Gıda

Detaylı

Klima Sistemleri ve Problemler

Klima Sistemleri ve Problemler Klima Sistemleri ve Problemler Durum Havalandırma sisteminden kötü kokular gelmesi Klima soğutma kapasitesinin azalması Klima evaparatörünün kaçak yapması ve arızalanması Sebep Klima sistemlerinde biriken

Detaylı

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU

OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU 2015 YILI FİYAT LİSTESİ (01.10.2015) KOD ÜRÜN ADI VARYANT LT AD. OXY MUTFAK TEMİZLİK ÜRÜN GRUBU MT 001 30 OXY SIVI BULAŞIK DETERJANI Yeşil/ Limon kokulu 30 29,4 1 1,83 55,00 55,00 MT 001 5 OXY SIVI BULAŞIK

Detaylı