Dräger Fabius plus XL Anestezi Çalışma İstasyonları

Ebat: px
Şu sayfadan göstermeyi başlat:

Download "Dräger Fabius plus XL Anestezi Çalışma İstasyonları"

Transkript

1 Dräger Fabius plus XL Anestezi Çalışma İstasyonları D Dräger Fabius plus XL, kendisini kanıtlanmış Alman mühendisliği ile yüksek performanslı ventilasyon terapisini bir araya getirir. Ölçeklenebilir tasarım konseptleri sayesinde, şu anda istediğiniz kalitede çalışma istasyonunu, gelecekteki hedef ve ihtiyaçlarınızdan uzaklaşmadan seçmenize olanak verir.

2 02 Dräger Fabius plus XL Avantajlar Fabius plus XL Kaliteli terapi ve gelişmiş monitörizasyon imkanını kompakt fakat çok yönlü bir pakette sunmak için tasarlanan Fabius plus XL, kendisini kanıtlamış Alman mühendisliğini içerir. İçinden seçebileceğiniz geniş geliştirme seçenekleri yelpazesi, gelecek için esnekliği korurken günümüzde Dräger kalitesinin avantajlarının keyfini çıkarmanızı sağlar. Güçlü ve uygun maliyetli Son derece hassas ve yüksek doğruluk oranına sahip elektronik sürümlü piston ventilatörü sayesinde sunduğu yüksek kaliteli ventilasyon kapasitesine ek olarak, Fabius plus XL şimdi tedavi edici potansiyelinizi en üst seviyeye çıkarmanıza ve hasta güvenliğini arttırmanıza yardımcı olan bir dizi özelliğe sahiptir. Net bir görüş Fabius plus XL farklı görüş açılarından mükemmel bir görüş sağlayan 10,5 inç büyüklüğünde renkli bir ekranda bilgileri açıkça ve uygun bir şekilde düzenleyip görüntüler. Esnek ölçeklendirme Dräger Fabius plus XL; ilave monitör, gaz tüpü ve infüzyon pompası gibi diğer aksesuarları eklemenize olanak vererek esneklik sağlar ve kapasitesini arttırmanıza izin verir. Geliştirilmiş ergonomik özellikler Dikkatlice yerleştirilmiş montaj rayları, kolaylıkla erişerek ilave ekipman monte etmenize olanak verir. İsteğe bağlı yüksek taşıma arabası, ayakta durarak rahat bir şekilde çalışmanıza izin verir. Entegre güç çıkışı ile bir arada bulunan geliştirilmiş kablo yönetim konsepti daha az kablo karmaşası anlamına gelir. İhtiyaç duyduğunuz alan Üç adet büyük çekmece; sarf malzemelerini ihtiyaç duyuldukları yerde -hemen yakınınızda- saklamanızı sağlar. Üst saklama çekmecesi tercih ettiğiniz Scio gaz ölçüm modülünü monte etmek için dönüştürülebilir.

3 Dräger Fabius plus XL 03 Sistem parçaları Dräger Vapor 2000 ve D-Vapor D Esnek konumlandırma çözümleri sayesinde Fabius Plus cihazınızı duvara, tavana ve hatta sarf malzemeleri ve aletler için büyük çekmeceler içeren yüksek manevra kabiliyetli bir arabaya bile monte edebilirsiniz. Vamos Ailesi D Genişletilebilir Vamos Ailesi, bugün için gaz monitörizasyonu çözümü sunarken, ilerisi için de seçeneklerinizi açık bırakır. CO2 ve SpO2'ye ek olarak monitörizasyon kapasitenizi en sık kullanılan beş anestezi ajanını ve N2O'yu içerecek şekilde genişletebilirsiniz. Scio Four Ailesi D Bir bakışta O2, CO2, N2O ve uçucu anestezik ajanlar: Scio Four Ailesi ihtiyacınız olan her yerde bir Infinity monitör ile birlikte kullanılabilir. Infinity Delta MT Esnek konumlandırma çözümleri sayesinde Fabius Plus cihazınızı duvara, tavana ve hatta sarf malzemeleri ve aletler için büyük çekmeceler içeren yüksek manevra kabiliyetli bir arabaya bile monte edebilirsiniz.

4 04 Dräger Fabius plus XL Aksesuarlar Drägersorb Soda Lime MT Yüksek güvenlik 1, 2 ve CO2 emilim kapasitesi. Soda lime, kapalı devre solunum sistemleriyle birlikte kullanılan solunum anestezi makinelerinde CO2 emilimi için çok önemlidir. Ancak klasik soda lime, Bileşik A ve karbon monoksit üretebilir. D WaterLock 2 Hassas gaz ölçümü için kusursuz koruma. Dräger WaterLock 2, çoklu gaz sensörünün içine su girmesini güvenli bir şekilde önler. Dräger tarafından WaterLock 2 için geliştirilen membran teknolojisi, bakterilerin veya mikropların gaz ölçüm sistemine girmesini engeller. WaterLock 2'yi boşaltmak da güvenli ve kolaydır bu da kullanım ve hijyen açısından ilave bir avantaj sunar. Solunum Sistemleri ve Aksesuarları MT Tek seferlik kullanımlar için vazgeçilmez deneyimini sunar.

5 Dräger Fabius plus XL 05 İlgili Ürünler Dräger Fabius Plus D Kaliteli ventilasyonu, kullanım ve bakım kolaylığını, açık mimarinin sunduğu genişletme olanaklarıyla birleştirin. Dräger Fabius Plus, kaliteli ventilasyonu artan esneklik ve entegrasyon kapasitesiyle birleştirir. Dräger Fabius Plus cihazınızı ihtiyaçlarınız doğrultusunda çok çeşitli opsiyonlar ve aksesuarlarla donatabilirsiniz. Dräger Fabius Tiro D Çeşitli uzman ortamlarda kullanım için tasarlanmış kompakt fakat tam özellikli anestezi çözümüyle, en küçük alanlardan bile en iyi şekilde yararlanın. Dräger Fabius GS premium D Dräger Fabius GS premium kullanımı kolay, yüksek verimli ve gelecek için hazır bir anestezi çalışma istasyonudur. Modüler bir mimari ve geniş ventilasyon özellikleri yelpazesi ile birlikte güçlü bir tasarıma sahiptir. Fabius GS premium ihtiyaçlarınıza tam olarak uyacak şekilde kişiselleştirilebilir. Dräger Fabius MRI D Özel olarak MRI ortamlarında kullanılmak üzere tasarlanan Dräger Fabius MRI anestezi sistemindeki modern ventilasyon özelliği ile MRI ünitenizin tanısal özelliklerini geliştirin.

6 06 Dräger Fabius plus XL Teknik Veriler TEMEL ÜNİTE BOYUTLAR (G x Y x D) Standart Araba Versiyonu (Taşıyıcı), 2 Vaporizatörlü COSY ile Yakl. 35,8 x 56,7 x 30,3 inç (91 x 144 x 77 cm) Duvar/Tavan Versiyonu, 2 Vaporizatörlü COSY ile Yakl. 33,5 x 30,7 x 19,7 inç (85 x 78 x 50 cm) Yüksek Araba Versiyonu (Taşıyıcı), 2 Vaporizatörlü COSY ile AĞIRLIK VE YÜK Yakl. 35,8 x 59 x 30,3 inç (91 x 150 x 77 cm) Standart Araba (COSY ile) ek tüpler ve vaporizatörler olmadan 297,6 lb (135 kg) Duvar ve Tavan Montajı (COSY ile ve ek tüpler ve vaporizatörler olmadan) 152,1 lb (69 kg) Yüksek Araba (COSY ile) yedek gaz tüpleri ve vaporizatörler olmadan GÜÇ VE PİL DESTEĞİ Güç Girişi Tam şarjlı batarya ile çalıştırma süresi ANESTEZİ GAZI BESLEME MODÜLÜ 308,7 lb (140 kg) 100 ile 240 VAC arasında, 50/60 Hz, 70 VA En az 45 dakika (en fazla 120 dakika) Taze gaz akış göstergelerinin aralığı 0,0 ile 12,0 L/dk arası Vapor montaj parçası En fazla iki Dräger (Otomatik Ayırma/Kilitleme) veya Selectatec Vapor opsiyonel olarak ilave Dräger (Otomatik Ayırma/Kilitleme) veya Selectatec Vapor bekletme tutucu O2 yıkama VENTİLATÖR ÇALIŞMA ÖZELLİKLERİ Ventilatör E-vent Çalıştırma modları KONTROL GİRİŞ ARALIKLARI 87 psi'de maks. 75 L/dk (6 kpa x 100) Elektronik kontrollü, elektrikle çalışan Hacim Kontrollü Ventilasyon Basınç Kontrollü Ventilasyon (Opsiyonel) Basınç Desteği (Opsiyonel) SIMV/PS (Opsiyonel) Manuel Ventilasyon Spontan Solunum Solunum Frekansı (hız) 4 ile 60 bpm arasında (1/dk) İnspirasyon/ekspirasyon oranı (Ti:Te) 4:1 ile 1:4 arasında Pozitif Ekspirasyon Sonu Basıncı (PEEP) Basınç sınırlaması (Pmax) Tidal Hacim (Vt) İnspirasyon duraklaması (Tip:Ti) SIMV İnspirasyon süresi İnspirasyon basıncı (Pinsp) İnspirasyon Akışı (InspFlow) Basınç Destek Seviyesi (PPS) Apne ventilasyonu için min. frekans (Frek. Min.) Tetikleme seviyesi Entegre Güvenlik Fonksiyonları 0 ile 20 cmh2o (hpa) arasında 15 ile 70 cmh2o (hpa) arasında Hacim Kontrolünde 20 ile ml arasında SIMV/PS'de 20 ile ml arasında %0 ile 50 arasında 0,3-4,0 sn PEEP +5 ile 65 cmh2o (hpa) arasında Hacim ve Basınç Kontrol modlarında 10 ile 75 L/dk arasında Basınç Desteği ve SIMV/PS modlarında 10 ile 85 L/dk arasında PEEP +3 ile 20 cmh2o (hpa) arasında 3 ile 20 bpm arasında ve "KAPALI" 2 ile 15 L/dk arasında Duyarlı Oksijen Oranı Denetleyici (S-ORC), O2 /N2O karışımında en az %23 O2konsantrasyonunu garanti eder.

7 Dräger Fabius plus XL 07 Teknik Veriler O2 taze gaz valfi kapandığında veya O2 akışı 0,2 L/dk'nın altına düştüğünde N2O kesilir. O2 basıncı 1,38 bar (20 psi) ± 0,27 bar (4 psi) altına düştüğünde, sesli ve görsel (yanıp sönen kırmızı LED) sinyal verilir. Elektrik veya pil arızası durumunda manuel ventilasyon, gaz beslemesi ve ajan beslemesi mümkündür. Yüksek Basınç Tahliye Valfi 75 ± 5 cmh2o (hpa) değerinde açılır. Negatif Basınç Tahliye Valfi -8 ± 2 cmh2o (hpa) değerinde açılır. VENTİLATÖR MONİTÖRİZASYONU Monitörizasyon Ekspiratuar Dakika Hacmi Aralığı Kontrol Ekranı SOLUNUM SİSTEMİ İnspiratuar O2 konsantrasyonu (opsiyonel), solunum frekansı, tidal hacim ekspirasyonu, ekspiratuar dakika hacmi, tepe hava yolu basıncı, PEEP ve seçilen bazı ortalama veya plato basınçlarının sürekli monitörizasyonu. 0 ile 99 l/dk arasında 10,4 inç (26,4 cm) TFT renkli ekran, gece ve gündüz modu Opsiyonel solunum sistemi ısıtıcısı evet CO2 emicinin hacmi Standart: 1,5 L tekrar kullanılabilir kanister, Opsiyon: 1,2 L önceden doldurulmuş Drägersorb CLIC emici Tüm kompakt solunum sisteminin hacmi, emici dahil, hortumlar hariç, torba hariç Montaj GAZ BESLEMESİ VE BAĞLANTISI Gaz Besleme Versiyonları Tüp Besleme Versiyonları (opsiyonel) DİĞER 1,7 L döner kol üzerinde, sol veya sağ, yüksekliği ayarlanabilir O2/ N2O/ Hava, O2/, Hava, O2/ N2O O2, O2/ Hava, O2/ N2O, 1 veya 2 dik gaz tüpü, 2 tüp için pimindeks askı boyundurukları İletişim Arabirimi 1 RS-232 standart, ilave RS-232 opsiyonel Aktarılabilen veriler Tüm alarmlar, basınç, O2 ve hacim verileri, ventilasyon ayarları, akış eğrisi ve basınç eğrisi Protokoller Güç çıkışları Yazı tablaları Ek aksesuarlar Montaj opsiyonları Vitalink ve MEDIBUS 2 adet entegre, devre kesicili tıbbi derecede güç çıkışı (opsiyon) Çekilip çıkarılabilen tepsi (standart), kapaklı tepsi (opsiyonel) Anestezi gazı temizleme sistemi (AGSS), endotrakeal emme ünitesi, entegre yardımcı oksijen akış ölçeri, yardımcı ortak gaz çıkışı (CGO), düşük akış kiti, elektrik prizi şeridi Yan ve arka panellerde montaj rayları, hasta monitörü için yan/üst montaj parçaları, hasta gaz ölçüm modülü, infüzyon pompaları, infüzyon torbaları, depolama sepeti

8 08 Dräger Fabius plus XL Communications & Sales Marketing PP LE Klor içermez çevreyle uyumlu Değişikliklere tabidir 2016 Drägerwerk AG & Co. KGaA Notlar FİRMANIN / GRUBUN MERKEZİ Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Almanya Üretici firma: Drägerwerk AG & Co. KGaA Moislinger Allee Lübeck, Almanya Bölgesel Satış Temsilcinizi bulun: iletişim TÜRKİYE Draeger Medikal Ticaret ve Servis A.Ş. Fatih Sultan Mehmet Mah. Balkan Cad. No. 47/ Ümraniye İstanbul Tel Faks info.turkiye@draeger.com

Dräger Fabius Plus Anestezi Çalışma İstasyonları

Dräger Fabius Plus Anestezi Çalışma İstasyonları Dräger Fabius Plus Anestezi Çalışma İstasyonları Kaliteli ventilasyonu, kullanım ve bakım kolaylığını, açık mimarinin sunduğu genişletme olanaklarıyla birleştirin. Dräger Fabius Plus, kaliteli ventilasyonu

Detaylı

Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri

Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri Ponta Yatay Besleme Sistemi Tıbbi Destek Üniteleri Geniş bir yelpazede yatay ünite uzunluğu, kolon tipi ve iş istasyonu opsiyonlarına sahip çok yönlü Dräger Ponta, daha iyi bir çalışma alanı verimliliği

Detaylı

Resuscitaire Yenidoğan Açık Bakım

Resuscitaire Yenidoğan Açık Bakım Resuscitaire Yenidoğan Açık Bakım Resuscitaire, sancı ve doğum sürecinde sahip olunması gereken ideal cihazdır. Etkin bir ısıtmalı tedavi platformunu klinik acil durum ve resüsitasyon için ihtiyaç duyduğunuz

Detaylı

D-15974-2009. Size özel anestezi iş istasyonunuz DRÄGER FABIUS GS PREMIUM

D-15974-2009. Size özel anestezi iş istasyonunuz DRÄGER FABIUS GS PREMIUM D-15974-2009 Size özel anestezi iş istasyonunuz DRÄGER FABIUS GS PREMIUM 02 DRÄGER FABIUS GS PREMIUM En zorlu çalışma ortamlarından biri MT-16080-2009 Modern hastane ortamı çok zorludur. Sağlık çalışanları

Detaylı

Oxylog 3000 plus Acil ve Nakil Ventilasyonu

Oxylog 3000 plus Acil ve Nakil Ventilasyonu Oxylog 3000 plus Acil ve Nakil Ventilasyonu AutoFlow, entegre kapnografi ve non-invaziv ventilasyon gibi özellikleri ile yüksek ventilasyon performansı sunan kompakt ve sağlam Oxylog 3000 plus, hastalarınızı

Detaylı

Kişisel anestezi asistanınız DRÄGER PRIMUS

Kişisel anestezi asistanınız DRÄGER PRIMUS D-16232-2009 Kişisel anestezi asistanınız DRÄGER PRIMUS 02 DRÄGER PRIMUS Bütün bir bakım dünyası Giderek karmaşıklaşan bir sağlık bakım sisteminde yaşamsal bir rol oynuyorsunuz. İşiniz, her adımda son

Detaylı

MRI'ınız kadar gelişmiş düzeyde anestezi FABIUS MRI

MRI'ınız kadar gelişmiş düzeyde anestezi FABIUS MRI D-21707-2009 MRI'ınız kadar gelişmiş düzeyde anestezi FABIUS MRI 2 DRÄGER FABIUS MRI MRI zorluğu D-21719-2009 Esneklik, çok önemli bir unsurdur. Doğru ortamda esneklik, hem zamandan hem de paradan tasarruf

Detaylı

Dräger PARAT 5550 Kaçış başlıkları

Dräger PARAT 5550 Kaçış başlıkları Dräger PARAT 5550 Kaçış başlıkları Dräger PARAT 5550, alev geciktirici kılıfın içinde bulunan bir yangın kaçış başlığıdır. Yangından kurtarma ekiplerinin kazazede kurtarma çalışmalarında kullanması için

Detaylı

Babylog 8000 plus Yenidoğan Yoğun Bakım Ventilasyonu

Babylog 8000 plus Yenidoğan Yoğun Bakım Ventilasyonu Babylog 8000 plus Yenidoğan Yoğun Bakım Ventilasyonu Yenidoğan ventilasyonunda 40 yılı aşan, solunum teknolojisinde ise yüzyıllık deneyim, Dräger Medical'in Babylog 8000 plus'ı üretmesini sağlamıştır.

Detaylı

Agila Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri

Agila Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri Agila Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri Çok geniş bir yelpazede konfigürasyon ve opsiyon seçeneklerine sahip kompakt ve son derece ergonomik Dräger Agila ailesi, o çok değerli hasta bakım alanında

Detaylı

Isolette 8000 Yenidoğan Kapalı Bakım

Isolette 8000 Yenidoğan Kapalı Bakım Isolette 8000 Yenidoğan Kapalı Bakım Dräger, bebekler için stabil, koza benzeri bir ortam sağlamak için tasarlanan birçok performans özelliğiyle ısı düzenlemesi standardını belirliyor. Isolette 8000, Termo

Detaylı

Polaris 5xx/7xx Tıbbi Lambalar ve Video

Polaris 5xx/7xx Tıbbi Lambalar ve Video Polaris 5xx/7xx Tıbbi Lambalar ve Video Işık olmadan ameliyat yapılamaz. Yeterli ışık, ameliyathaneler için en temel ihtiyaçlardan biridir. Polaris lambalar, verim ve uyumluluk için tasarlanmış olup aydınlatma

Detaylı

Oxylog 2000 plus Acil ve Nakil Ventilasyonu

Oxylog 2000 plus Acil ve Nakil Ventilasyonu Oxylog 2000 plus Acil ve Nakil Ventilasyonu Oxylog 2000 plus ile performansınızı yükseltin. Oxylog 2000 plus, nerede olursanız olun günlük hayat kurtarma çabalarınızda sizi destekler. İnvaziv veya non-invaziv,

Detaylı

Dräger X-plore 8000 Başlıklar, kasklar, vizörler ve maskeler

Dräger X-plore 8000 Başlıklar, kasklar, vizörler ve maskeler Dräger X-plore 8000 Başlıklar, kasklar, vizörler ve maskeler Yenilikçi Dräger X-plore 8000 başlıkları, yeni motorlu hava temizleme respiratörlerinin (PAPR) ayrılmaz bir parçasıdır. Hem bol hem de dar seçenekleri,

Detaylı

Calio SI Türkiye'de Tasarlanıp Üretilen İlk ve Tek Sirkülasyon Pompası

Calio SI Türkiye'de Tasarlanıp Üretilen İlk ve Tek Sirkülasyon Pompası Bizim teknolojimiz. Sizin başarınız. Pompalar n Vanalar n Servis Calio SI Türkiye'de Tasarlanıp Üretilen İlk ve Tek Sirkülasyon Pompası 02 Tanıtım Türkiye'de Üretildi Calio SI ve KSB ile maliyetten tasarruf

Detaylı

Her zaman odak noktası BABYTHERM

Her zaman odak noktası BABYTHERM MT-752-2002 Her zaman odak noktası BABYTHERM 02 Optimum sıcaklık MT-1779-2003 03 Böylece küçük hastalarınız rahat eder Dräger'den BabyTherm bebek ısıtıcı sistemlerin en son jenerasyonu açık bakımda yeni

Detaylı

Dräger Opera Tıbbi Destek Üniteleri

Dräger Opera Tıbbi Destek Üniteleri Dräger Opera Tıbbi Destek Üniteleri Fonksiyon, hijyen ve aydınlatma uyumu içinde Dräger Opera, tavan besleme ünitesinin işlevselliğini, değişen ameliyathane iş akışı taleplerinizi karşılamak için özel

Detaylı

Oxylog VE300 Acil ve Nakil Ventilasyonu

Oxylog VE300 Acil ve Nakil Ventilasyonu Oxylog VE300 Acil ve Nakil Ventilasyonu D-128-2017 Anlaşılması ve kullanımı kolay Dräger Oxylog VE300, klinik öncesi acil servislerde karşılaştığınız zorlukların üstesinden gelmek için geliştirildi. Güvenilir

Detaylı

Me Too. tasarım Nurus D Lab. teknik doküman

Me Too. tasarım Nurus D Lab. teknik doküman Me Too tasarım Nurus D Lab teknik doküman Me Too, bedeni mükemmel şekilde tamamlar ve çalışma hayatındaki gereksinimlere akıllı yanıtlar verir. Her detayı teknoloji, deneyim ve özenle tasarlanan Me Too,

Detaylı

designed by Nurus D Lab teknik doküman

designed by Nurus D Lab teknik doküman designed by Nurus D Lab teknik doküman Be2, boyut çeşitliliği ile çalışma masa ve sistemlerinin gereksinimlere göre kurgulanmasına olanak sağlar. Bireysel çalışma alanlarına ve ada tipi çalışma sistemlerine

Detaylı

T Modeli Eki. Ek 1. e360t ve. e360t+ Modeli

T Modeli Eki. Ek 1. e360t ve. e360t+ Modeli Ek 1 e360t ve T Modeli Eki e360t+ Modeli Newport TM e360t Ventilatör ürününü satın aldığınız için tebrik ederiz. Bu paket, T modeline özgü olan özelliklerin açıklandığı Newport e360 Ventilatör Kullanım

Detaylı

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör

Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör Hastanın yakınındaki ortam havasını nemlendirmek veya aerosol tedavisi uygulamak için Tropic 2.0 ultrasonik nebülizör doğru çözümdür. Etkin bakteri iltresi Zamanlayıcı içerir

Detaylı

Enfeksiyon Kontrolünde Uzman. Düşük Isı H2O2 Gaz Plazma Sterilizatörü

Enfeksiyon Kontrolünde Uzman. Düşük Isı H2O2 Gaz Plazma Sterilizatörü Düşük Isı H2O2 Gaz Plazma Sterilizatörü Söz... Üstün kaliteli plazma sterilizatörü Renosem Hakkında RENOSEM, enfeksiyon önleme, mikrobiyal azalma sonucunu getiren yenilikçi Düşük Isılı Plazma Sterilizatörü

Detaylı

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları

Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Dräger Polaris 600 Ameliyat Lambaları Ameliyathane lambamız, üstün teknoloji ürünüdür: Dräger Polaris 600, sezgisel kontrolleri ve çok yönlü konfigürasyon seçenekleri ile hayatınızı oldukça kolaylaştırır.

Detaylı

Evita V300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Evita V300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Evita V300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Evita V300, yüksek ventilasyon kalitesi sunan ölçeklenebilir ve çok amaçlı bir cihazdır. Hastanedeki zorlu günlük çalışmalara ve değişen koşullara ayak

Detaylı

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli

Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için Symaro sensörleri yenilikçi ve enerji verimli Sıva altı montaj için enerji tasarruflu Symaro sensörleri DELTA anahtarları serisi ile kullanım için uygun Answers for infrastructure

Detaylı

BTT005 BLUETOOTH STEREO VERİCİ

BTT005 BLUETOOTH STEREO VERİCİ BTT005 BLUETOOTH STEREO VERİCİ *Kullanmadan önce 1 1. BTT005 Hakkında..1 2. Sistem Gereksinimleri 1 3. Genel açıklama...1 *Kullanmaya başlarken.2 1. Şarj etme.2 2. Vericiyi açma-kapama..3 3. Bluetooth

Detaylı

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi. Yeni Nesil Fiber Lazer Kesim Makinesi

Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi. Yeni Nesil Fiber Lazer Kesim Makinesi Yenilikçi Teknolojiler www.ermaksan.com.tr Lazer Serisi Yeni Nesil Fiber Lazer Kesim Makinesi R YENİ Fiber Laser Kesim Makinesi Koruyucu Cam Lazer ışınlarının verebileceği zararları engellemek ve sac kesimini

Detaylı

Avantajlar. Her hasta için ideal oksijen konsantrasyonu

Avantajlar. Her hasta için ideal oksijen konsantrasyonu Oxymixer Oxymixer bebeklere, çocuklara ve yetişkinlere kesintisiz ve kişiye göre ayarlanmış tıbbi hava ve tıbbi oksijen karışımı verilmesini sağlar. O 2 konsantrasyonu, 3 l/dk'nın altınki hızlarda bile

Detaylı

Kurulum talimatları hakkında genel bilgiler. Elektrik bağlantıları

Kurulum talimatları hakkında genel bilgiler. Elektrik bağlantıları Aracın elektrik sistemine yapılan bütün elektrik bağlantıları merkezi elektrik ünitesinde ve üst yapı konsolunun içine yapılmalıdır. Üstyapı konsolu kabinin içindeki yolcu tarafının üzerindeki panelin

Detaylı

Dräger Evita Infinity V500 ventilatör Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Dräger Evita Infinity V500 ventilatör Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Evita Infinity V500 ventilatör Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Günümüzün sağlık hizmetleri ortamının zorluklarını aşmak için tüm özelliklere sahip, yüksek performanslı ventilasyonu Infinity

Detaylı

Fark basınç ölçüm cihazı

Fark basınç ölçüm cihazı Fark basınç ölçüm cihazı testo 526 Tüm basınç aralıkları için uygundur Sıcaklık kompanzasyonlu fark basınç sensörü, 0... 2000, cihaza entegre Sıcaklık ve basıncı ölçmek üzere kullanılan farklı probların

Detaylı

Dräger Savina 300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Dräger Savina 300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Savina 300 Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Savina 300, türbinli bir ventilasyon sisteminin bağımsızlığını ve gücünü, modern ventilasyon modlarıyla bir araya getirir. Renkli dokunmatik

Detaylı

Dräger Savina 300 Classic Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Dräger Savina 300 Classic Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Savina 300 Classic Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Savina 300 Classic (bu konfigürasyonda), türbinli bir ventilasyon sisteminin bağımsızlığını ve gücünü, çok çeşitli ventilasyon modlarıyla

Detaylı

Dräger JM-105 Sarılık Ölçer Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

Dräger JM-105 Sarılık Ölçer Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger JM-105 Sarılık Ölçer Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger JM-105 Sarılık Ölçer, cihazın ömrü boyunca hesaplı bir şekilde size tutarlı kalitede takip sunar. Sonucunda olağanüstü standartta bir bakım

Detaylı

Online teknik sayfa GME700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI

Online teknik sayfa GME700 EKSTRAKTIF GAZ ANALIZ CIHAZLARI Online teknik sayfa A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T Sipariş bilgileri Tip Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda kullanılacak cihazın özellikleri ve spesifikasyonları

Detaylı

Dräger UCF 9000 Termal Görüntüleme Kameraları

Dräger UCF 9000 Termal Görüntüleme Kameraları Dräger UCF 9000 Termal Görüntüleme Kameraları Daima odak noktanızı koruyun: Termal görüntüleme kamerası Dräger UCF 9000, termal görüntüleme ve dijital kamera özelliklerini içinde barındıran bir üründür.

Detaylı

PRS xbxxx Temel Amplifikatörler

PRS xbxxx Temel Amplifikatörler İletişim Sistemleri PRS xbxxx Temel Amplifikatörler PRS xbxxx Temel Amplifikatörler www.boschsecrity.com/tr Yüksek verimli, D sınıfı amplifikatör kanalı/kanalları Anahtarlamalı güç kaynağı Yerel ses girişleri

Detaylı

1.0. OTOMATİK KONTROL VANALARI UYGULAMALARI

1.0. OTOMATİK KONTROL VANALARI UYGULAMALARI 1.0. OTOMATİK KONTROL VANALARI UYGULAMALARI Otomatik kontrol sistemlerinin en önemli elemanları olan motorlu vanaların kendilerinden beklenen görevi tam olarak yerine getirebilmeleri için, hidronik devre

Detaylı

NEW HOLLAND. TDD Delta Serisi

NEW HOLLAND. TDD Delta Serisi NEW HOLLAND TDD Delta Serisi NEW HOLLAND TDD Delta Serisi Modern kaporta, sade donanım ve yüksek performansı bir arada sunan TDD Delta serisi, 4 farklı model seçeneği ile üreticinin hizmetkarı olmaya

Detaylı

Polaris 100/200 Tıbbi Lambalar ve Video

Polaris 100/200 Tıbbi Lambalar ve Video Polaris 100/200 Tıbbi Lambalar ve Video Ameliyat odasında başarı için doğru aydınlatma çok önemlidir. Polaris 100/200 ameliyathane aydınlatma sistemleri, hastanenin bütçesini sarsmadan ve bakım gerektirmeden,

Detaylı

GE Healthcare. Mükemmellik Ruhu. XR 6000, Yeni Nesil Siluet

GE Healthcare. Mükemmellik Ruhu. XR 6000, Yeni Nesil Siluet GE Healthcare Mükemmellik Ruhu XR 6000, Yeni Nesil Siluet X-ışını görüntüleme ekipmanlarının tarihi boyunca, GE Healthcare daima inovasyonun öncüsü oldu. Bugün GE Healthcare, hastaların sağlık hizmetlerine

Detaylı

ÖWS/ATM-M, Mercedes-Benz için otomatik şanzıman temizleme sistemi

ÖWS/ATM-M, Mercedes-Benz için otomatik şanzıman temizleme sistemi Kullanım kılavuzu ÖWS/ATM-M, Mercedes-Benz için otomatik şanzıman temizleme sistemi Renk: 7015 Copyright H:Heinzer GmbH 1 Yağın yenilenmesi sonucu sistem temizlenmez; sadece yağın kalitesi iyileşir. Bu

Detaylı

Kabin Stantlı Isolette C2000 Yenidoğan Kapalı Bakım

Kabin Stantlı Isolette C2000 Yenidoğan Kapalı Bakım Kabin Stantlı Isolette C2000 Yenidoğan Kapalı Bakım Yenidoğanların büyümek için ihtiyaç duyduğu gerekli mikroiklimi, modern YYBÜ ortamları için ihtiyaç duyduğunuz ergonomi, erişilebilirlik ve taşınabilirlik

Detaylı

Dräger Perseus A500 Anestezi Çalışma İstasyonları

Dräger Perseus A500 Anestezi Çalışma İstasyonları Dräger Perseus A500 Anestezi Çalışma İstasyonları Ergonomide ve gelişmiş anestezi platformlu sistem entegrasyonundaki son düzenlemelerle birleştirilen kanıtlanmış ventilasyon teknolojisi, anestezi iş akışınızı

Detaylı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 3500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Hızlı, güvenilir, doğru ve 2 yıla kadar bakım gerektirmez: Dräger Pac 3500, karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin endüstriyel kişisel izlenmesi için

Detaylı

Dräger FPS -COM 5000 İletişim ünitesi

Dräger FPS -COM 5000 İletişim ünitesi Dräger FPS -COM 5000 İletişim ünitesi Çünkü acil bir durumda yanlış anlaşılmalara zaman yok: Dräger FPS -COM 5000 iletişim ünitesi özel olarak Dräger FPS 7000 tam yüz maskesi için geliştirilmiştir ve en

Detaylı

SIMSA. Dräger MRC 5000 Sığınma Odaları

SIMSA. Dräger MRC 5000 Sığınma Odaları SIMSA Dräger MRC 5000 Sığınma Odaları Bir acil durum sırasında Dräger-Simsa maden sığınma odaları, maden personeline hem sığınma alanı hem de solunum korumasını en üst düzey kalite ve güvenlik standartlarında

Detaylı

Dräger BabyFlow plus Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

Dräger BabyFlow plus Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger BabyFlow plus Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Üstün noninvaziv solunum destek sistemi, performansı ve hasta konforunu en üst düzeye çıkaracak şekilde tasarlanmıştır. D-48842-2015 02 Dräger BabyFlow

Detaylı

Dräger Babylog VN500 Yenidoğan Açık Bakım

Dräger Babylog VN500 Yenidoğan Açık Bakım Dräger Babylog VN500 Yenidoğan Açık Bakım Gelecek nesiller için. Babylog VN500 yılların deneyimini en son teknolojiyle bir araya getiriyor. Sonuç, en küçük hastalar için eksiksiz, entegre bir ventilasyon

Detaylı

Dräger VentStar Koaksiyel Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

Dräger VentStar Koaksiyel Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Dräger VentStar Koaksiyel Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Yeni Dräger VentStar Koaksiyel solunum devresi portföyü, hasta ile ventilatör veya anestezi çalışma istasyonu arasında esnek, alan tasarruflu bir

Detaylı

Çoklu aralık basıncı ve fark basıncı transmitteri

Çoklu aralık basıncı ve fark basıncı transmitteri Gönderi JUMO GmbH adresi: & Co. Mackenrodtstraße KG Telefon: Postal address: 36035 +49 661 Fulda, 6003-0 Germany Harlow Telefon: - Essex CM20 0216 2DY, 455 UK 86 52 Phone: 315-697-JUMO Phone: +49 661 6003-0

Detaylı

Movita Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri

Movita Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri Movita Tavan Besleme Ünitesi Tıbbi Destek Üniteleri Aralarından seçim yapabileceğiniz çok sayıda konfigürasyona ve opsiyona sahip çok yönlü Dräger Movita ailesi, neredeyse sınırsız konumlama becerisi ile

Detaylı

D Geleceğe yönelik bir karar DRÄGER EVITA INFINITY V500

D Geleceğe yönelik bir karar DRÄGER EVITA INFINITY V500 D-76317-2013 Geleceğe yönelik bir karar DRÄGER EVITA INFINITY V500 02 Gelecek için daima hazırlıklı olduğumdan nasıl emin olabilirim? D-76319-2013 D-76325-2013 Yüksek kaliteli ventilasyon terapisi için

Detaylı

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI

GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI GETINGE FD1600 ÖNDEN YÜKLEMELİ ÖRDEK SÜRGÜ YIKAYICI DEZENFEK- TÖR CİHAZI 2 Getinge FD1600 Getinge FD1600 3 HASTANE ENFEKSİYONUYLA MÜCADELE BASİT VE ETKİLİ Çekici modern tasarımı, kolay çalıştırılması ve

Detaylı

Filtreli Kaçış Başlıkları

Filtreli Kaçış Başlıkları Dräger PARAT 7500 Filtreli Kaçış Başlıkları Kombine yangın ve endüstriyel kaçış başlığı Dräger PARAT 7500, mümkün olduğunca hızlı bir kaçışın sağlanması dikkate alınarak kullanıcılarla beraber geliştirilmiştir.

Detaylı

emuseum KOLEKSİYONUNUZU WEBDE PAYLAŞIN Neden emuseum? SAYISAL GRAFİK TM www.sayisalgrafik.com.tr TMS ile tümleşik çalışma Programlanabilme

emuseum KOLEKSİYONUNUZU WEBDE PAYLAŞIN Neden emuseum? SAYISAL GRAFİK TM www.sayisalgrafik.com.tr TMS ile tümleşik çalışma Programlanabilme emuseum emuseum emuseum KOLEKSİYONUNUZU WEBDE PAYLAŞIN emuseum, The Museum System (TMS) koleksiyon yönetim yazılımı ile tümleşik çalışan ve koleksiyonu web üzerinde yayımlamaya yarayan bir sistemdir. Sanat

Detaylı

Ürün Hattı. Tek Tamburlu Toprak Silindirleri ASC 7-25 t Tier 3.

Ürün Hattı. Tek Tamburlu Toprak Silindirleri ASC 7-25 t Tier 3. Ürün Hattı Tek Tamburlu Toprak Silindirleri ASC 7-25 t Tier 3 www.tsmglobal.com.tr 2 Üstün emniyet özellikleri, çağdaş tasarım ve yüksek verimli motoru, mükemmel sıkıştırma gücü ile mümkün olan tüm çalışma

Detaylı

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNELERİ

NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNELERİ NEW HOLLAND İLAÇLAMA MAKİNELERİ SA Serisi ATOMİZÖRLER Yüksek hava debisi Üstün manevra kabiliyeti Mükemmel ilaçlama performansı New Holland SA Serisi bağ bahçe atomizörleri asılır tip olarak SA400 ve SA600

Detaylı

Kompakt Floresan CFL NI

Kompakt Floresan CFL NI MASTER PL-L 4 Pinli B C D E F A Ampul: Enerji tasarruflu kompakt floresan ampuller Kompakt uzun ark düşük basınç cıva deşarjlı ampuller Sistem, 2 paralel floresan tüp içerir Özellikleri: Starter ve kapasitörsüz

Detaylı

D-46451-2012. Asli işlere odaklanmak DRÄGER SAVINA 300

D-46451-2012. Asli işlere odaklanmak DRÄGER SAVINA 300 D-46451-2012 Asli işlere odaklanmak DRÄGER SAVINA 300 2 Bir ventilatör günlük hayatınızı kolaylaştırmaya nasıl katkıda bulunur? D-46454-2012 D-11112-2010 Hastalara mümkün olan en iyi bakımı sunmak her

Detaylı

DENEY 14 Otomatik Lamba Parlaklığı Kontrol Devresi

DENEY 14 Otomatik Lamba Parlaklığı Kontrol Devresi DENEY 14 Otomatik Lamba Parlaklığı Kontrol Devresi DENEYİN AMACI 1. Triyak ve SCR faz kontrol devrelerinin çalışmasını öğrenmek. 2. Diyak-triyak faz kontrol devrelerinin çalışmasını öğrenmek. 3. Bir otomatik

Detaylı

D-63374-2012. Daha fazla seçenek ile, daha kolay karar verin. DRÄGER EVITA V300

D-63374-2012. Daha fazla seçenek ile, daha kolay karar verin. DRÄGER EVITA V300 D-63374-2012 Daha fazla seçenek ile, daha kolay karar verin. DRÄGER EVITA V300 02 Doğru kararı bugün nasıl veririm? D-63267-2012 Sağlam kararlar için çok seçenek gerekir Yoğun Bakım Ünitesi ndeki günlük

Detaylı

Dekupajlar Sac kesme Nibler Tilki kuyru u Üfleyiciler Çivi çakma

Dekupajlar Sac kesme Nibler Tilki kuyru u Üfleyiciler Çivi çakma Dekupajlar Sac kesme Nibler Tilki kuyru u Üfleyiciler Çivi çakma DEKUPAJ CJ 65V3 65 mm / 400 W gelifltirilmifl endüvi yap s sayesinde daha uzun kullan m güvenli ve rahat tutufl için yumuflak sap elektronik

Detaylı

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h)

Düşük Sıcaklık Kazanı. Gaz yakıtlı ısıtıcı bacalı ve hermetik işletme için: 10,5 24 kw (9 000 20 600 kcal/h) VITOPEND 100-W Gaz yakıtlı kombi / ısıtıcı Bacalı veya hermetik işletme için Modülasyonlu, atmosferik brülörlü Anma ısı gücü aralığı: 10,5 30 kw (9 000 25 800 kcal/h) Düşük Sıcaklık Kazanı Vitopend 100-W,

Detaylı

BÖLÜM-6 KORUMA CİHAZLARI

BÖLÜM-6 KORUMA CİHAZLARI BÖLÜM-6 KORUMA CİHAZLARI 1 AŞIRI AKIMDAN KORUMA CİHAZLARI 1. Bıçak tipi sigorta 2. Buşonlu tip sigorta 3. Kapak tipi sigorta 4. Kartuş tipi sigorta 5. Otomatik sigorta (K-otomat) 6. Yanabilen bağlantı

Detaylı

ARAYÜZÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ

ARAYÜZÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ ARAYÜZÜN TEKNİK ÖZELLİKLERİ MODBUS DÖNÜŞTÜRÜCÜ UTY-VMSX PARÇA NO. 9708438047 Modbus, Schneider Electric SA şirketinin tescilli ticari markasıdır. İçindekiler 1 SİSTEMİN ANA HATLARI...1 2 BOYUT...2 3 TEKNİK

Detaylı

Online teknik sayfa MCS100E PD SEOS ÇÖZÜMLERI

Online teknik sayfa MCS100E PD SEOS ÇÖZÜMLERI Online teknik sayfa MCS100E PD A B C D E F H I J K L M N O P Q R S T 15267 14181 certified certified Sipariş bilgileri Tip MCS100E PD Stok no. Talep üzerine Uygulama yeri ve müşteri gereklilikleri doğrultusunda

Detaylı

HGX34e/170-4 S CO2 Motor: 220-240V Δ / 380-420V Y -3-50Hz Soğutucu: R744

HGX34e/170-4 S CO2 Motor: 220-240V Δ / 380-420V Y -3-50Hz Soğutucu: R744 Kapasite verisi Uygulama: Soğutma & AC Soğutucu R744 Güç kaynağı 50 Hz, 400 V Besleme frekansı 50 Hz Evaporasyon sıcaklığı -35,0 C Evaporasyon basıncı (abs.) 12,02 bar Kondenzasyon sıcaklığı -5,0 C Yoğuşmalı

Detaylı

Konveyörler NP, NI Serisi

Konveyörler NP, NI Serisi NP, NI Serisi NP Serisi T-Max konveyörleri, üretim şartlarınıza uygun olarak, Avrupa da, optimum verimde çalışacak şekilde imal edilmiştir. Alüminyum konstrüksiyon kasası, yüksek sıcaklığa dayanıklı bant

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri

Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri Teknik sistem kataloğu Taşıyıcı kol sistemleri 2 Makinaya farklı bakış açıları sayesinde uzun veya kısa boylu operatör oturarak ya da ayakta çalışabilir - Rittal taşıyıcı kol sistemleriyle izleme ve kumanda

Detaylı

VentStar Oxylog Solunum Sistemleri Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar

VentStar Oxylog Solunum Sistemleri Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar VentStar Oxylog Solunum Sistemleri Sarf Malzemeler ve Aksesuarlar Güvenilir, pratik ve güvenlik açısından test edilmiş. VentStar Oxylog tek kullanımlık solunum devreleri, hasta ile acil transport ventilatörü

Detaylı

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU

testo AG Endüstriyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU testo 511 testo AG Endüsiyel Amaçlı Ölçü ve Kontol Cihazları testo 511 Basınç Ölçüm Cihazı TANITMA VE KULLANIM KILAVUZU 2 testo kısa kullanım kılavuzu 511 testo kısa kullanım kılavuzu 511 1. Koruma kapağı:

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL

Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL Teknik sistem kataloğu Terminal kutuları KL 1 4 6 5 3 7 2 Küçük panolar Dünya çapında onaylı ve çok sayıda standart ölçülerde stoklarımızda mevcut. Pratik sistem aksesuarları, KL terminal kutularını yaygın

Detaylı

Etkili Canlandırma. Kalp masajı ve ventilasyon. www.animax-cpr.de. Ideen bewegen mehr

Etkili Canlandırma. Kalp masajı ve ventilasyon. www.animax-cpr.de. Ideen bewegen mehr Etkili Canlandırma Kalp masajı ve ventilasyon www.animax-cpr.de Ideen bewegen mehr Kalbin durması halinde, bir insanın hayatını kurtarmak için çabuk ve etkili canlandırma yapılması hayati önem taşır. Animax

Detaylı

HASTANE ÜRÜNLERİ RESULTS OF THE SCIENTIFIC PROCESS

HASTANE ÜRÜNLERİ RESULTS OF THE SCIENTIFIC PROCESS HASTANE ÜRÜNLERİ RESULTS OF THE SCIENTIFIC PROCESS 1996 YILINDA İZMİR DE KURULAN DİSERA, 2003 YILINDAN SONRA GEREK SATIŞ FAALİYETLERİ GEREKSE ÜRETİM FAALİYETLERİNE HIZ VERMİŞTİR. Üretim faaliyetinin ilk

Detaylı

Faaliyet Alanları. 22 Aralık 2014. Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü

Faaliyet Alanları. 22 Aralık 2014. Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 22 Aralık 214 Yıldız Teknik Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü 214 eğitim yılında doldurulmuş olan Bölümü Değerlendirme Anket Formları Raporu. Öğrencilerin staj yaptıkları firmaların doldurduğu

Detaylı

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com

otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com otyoo Akıllı Ev ve Otomasyon Sistemleri www.otyoo.com Hayatımıza hergün başka bir elektrikli cihaz girmekte. Ses sistemlerinden güvenlik sistemlerine, sinema sistemleri, akıllı televizyonlardan media oynatıcılara

Detaylı

VİDEO VE YAZILIM TABANLI İŞ ETÜDÜ

VİDEO VE YAZILIM TABANLI İŞ ETÜDÜ VİDEO VE YAZILIM TABANLI İŞ ETÜDÜ Arş.Gör. EMRE ÖZEL 2015 İş Etüdü Nedir? İş Etüdü, işin iyileştirilmesi ve işletmenin daha ekonomik çalışmasını sağlamak (gelişme olanağı yaratabilmek) amacıyla, üretim

Detaylı

Ürün Kataloğu. Konvansiyonel Mini Ekskavatör

Ürün Kataloğu. Konvansiyonel Mini Ekskavatör Konvansiyonel Mini Ekskavatör Ürün Kataloğu Kubota Dijital Panel A Aydınlatma Butonu C D B C Bilgi Ekranı Seçimi Motor Uyarı İkazı A B D Gösterge Ekranı Gelişmiş Bilgilendirme ve Uyarı Yakıt, sıcaklık

Detaylı

Minimal invaziv, maksimum güçlü

Minimal invaziv, maksimum güçlü Oral cerrahi & Implantoloji Minimal invaziv, maksimum güçlü YENİ Kemik cerrahisinde yeni güç Piezomed, cerrahların işini kolaylaştırır: Yenilikçi ultrason teknolojisi sayesinde yüksek hassasiyet ile sadece

Detaylı

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar

Buharlı Chill Therm. Electrolux Thermetic Cihazlar Chilltherm, Electrolux Thermaline'ın yeni kaynatma kazanıdır. Entegre soğutma sistemi sayesinde "Cook & Chill" prosesi için geleneksel ekipmanlar yerine tek bir ekipman kullanılması yeterlidir. Bir tek

Detaylı

Çeşitli klinik ihtiyaçlarınızı karşılar VISTA 120

Çeşitli klinik ihtiyaçlarınızı karşılar VISTA 120 D-3541-2011 Çeşitli klinik ihtiyaçlarınızı karşılar VISTA 120 02 D-3533-2011 Olağanüstü fiyatlarla gerçek izleme Tüm dünyadaki hastanelerin ortak bir sorunu vardır: Sıkı mali kısıtlamalar karşısında mümkün

Detaylı

Tekerlek sistemi Takviyeli naylon taşıyıcılar üzerinde anti statik sentetik malzeme ve dişli kayış

Tekerlek sistemi Takviyeli naylon taşıyıcılar üzerinde anti statik sentetik malzeme ve dişli kayış A-100 Teknik Özellikler Yük taşıma kapasitesi A100 : Tek kanat - 110 kg., çift kanat 140 kg. Tekerlek sistemi Takviyeli naylon taşıyıcılar üzerinde anti statik sentetik malzeme ve dişli kayış vasıtasıyla.

Detaylı

HİDROLİK SIZDIRMAZLIK ELEMANLARININ TEST YÖNTEM VE SONUÇLARI

HİDROLİK SIZDIRMAZLIK ELEMANLARININ TEST YÖNTEM VE SONUÇLARI 37 HİDROLİK SIZDIRMAZLIK ELEMANLARININ TEST YÖNTEM VE SONUÇLARI Fatih KÖMÜRCÜ Cavit Nail KUBALI ÖZET Bu çalışmada, hidrolik silindirlerde kullanılan sızdırmazlık elemanlarının test yöntemi ve bunların

Detaylı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı

Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Dräger Pac 5500 Tekli Gaz Algılama Cihazı Uzun süreli görevler, onun uzmanlığı: tekli gaz cihazı Dräger Pac 5500'ün ömür sınırlaması yoktur ve karbon monoksit, hidrojen sülfür veya oksijenin hızlı ve doğru

Detaylı

Biresin CR120 Kompozit reçine sistemi

Biresin CR120 Kompozit reçine sistemi Ürün Bilgi Formu Versiyon 07 / 2010 Biresin CR120 Kompozit reçine sistemi Tooling & Composites Kullanma yerleri Vakum infüzyon ve enjeksiyon için Özellikle yüksek sıcaklık dayanımı gerektiren uygulamalarda

Detaylı

SERVĐS BÜLTENĐ BĐÇERDÖVERLER KLĐMA KOMPRESÖRÜ DÜŞÜK BASINÇ HORTUMUNUN YENĐDEN KONUMLANDIRILMASI

SERVĐS BÜLTENĐ BĐÇERDÖVERLER KLĐMA KOMPRESÖRÜ DÜŞÜK BASINÇ HORTUMUNUN YENĐDEN KONUMLANDIRILMASI SERVĐS BÜLTENĐ BĐÇERDÖVERLER Kasım 2010 MODEL: CS6080 BĐÇERDÖVERLER (2007 ÜRETĐMĐ) GRUP - ALTGRUP: 50 200 KONU: KLĐMA KOMPRESÖRÜ DÜŞÜK BASINÇ HORTUMUNUN YENĐDEN KONUMLANDIRILMASI 2007 üretimi CS6080 biçerdöverler

Detaylı

Geberit pisuvar sistemleri. Tüm ihtiyaçları karşılar.

Geberit pisuvar sistemleri. Tüm ihtiyaçları karşılar. Geberit pisuvar sistemleri Tüm ihtiyaçları karşılar. Tüm avantajlar tek bir üründe. Geberit pisuvar sistemlerinin ayırt edici özelliği esnekliktir tüm ihtiyaçlar için mükemmel çözüm sunar. Geniş ürün yelpazesinin

Detaylı

Dräger Savina 300 Select Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Dräger Savina 300 Select Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Savina 300 Select Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Savina 300 Select (bu konfigürasyonda), türbinli bir ventilasyon sisteminin bağımsızlığını ve gücünü, karmaşık ventilasyon modlarıyla

Detaylı

Dräger Savina 300 Select Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu

Dräger Savina 300 Select Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu Dräger Savina 300 Select Yoğun Bakım Ventilasyon Monitörizasyonu D-12295-2016 Dräger Savina 300 Select (bu konfigürasyonda), türbinli bir ventilasyon sisteminin bağımsızlığını ve gücünü, gelişmiş ventilasyon

Detaylı

Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı

Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dräger Oxy 3000/6000 Bağımsız Ferdi Kurtarıcı Dayanıklı ve her zaman kontrol altında: Oksijen ferdi kurtarıcı Dräger Oxy 3000 ve 6000 cihazları, en zor koşulların üstesinden gelmek için tasarlanmıştır.

Detaylı

Yüksek Verim, Konfor ve Geniş Kullanım Alanı. Gaz Yakıtlı Yoğuşmalı Yer Tipi Kazan Isıtma Kapasitesi: 320 ile 620 kw. Logano Plus GB402.

Yüksek Verim, Konfor ve Geniş Kullanım Alanı. Gaz Yakıtlı Yoğuşmalı Yer Tipi Kazan Isıtma Kapasitesi: 320 ile 620 kw. Logano Plus GB402. [ Hava ] [ Su ] [ Toprak ] Gaz Yakıtlı Yoğuşmalı Yer Tipi Kazan Isıtma Kapasitesi: 320 ile 620 kw [ Buderus ] Yüksek Verim, Konfor ve Geniş Kullanım Alanı Enerjinizi boşa harcamayın: Buderus Yeni Seri

Detaylı

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri

Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda panelleri Teknik sistem kataloğu Masaüstü TFT monitörler için kumanda monitörler için kumanda Masaüstü TFT piyasada standart bulunan TFT'lere göre, zorlu endüstriyel ortamlarda dahi sürekli olarak sorunsuz çalışırlar.

Detaylı

CDD Toz Boya Çözme ve Gönderim Sistemi

CDD Toz Boya Çözme ve Gönderim Sistemi Toz Boya Çözme ve Gönderim Sistemi Toz Boya Sistemleri Hiç şüphesiz ki tekstil boyama prosesleri için en kritik unsur boyar maddelerdir. Boyar maddelerin, boyama makineleri tarafından prosese en uygun

Detaylı

Compresso. Kompresörlü basınçlandırma sistemleri ENGINEERING ADVANTAGE

Compresso. Kompresörlü basınçlandırma sistemleri ENGINEERING ADVANTAGE Kompresörlü basınçlandırma sistemleri Compresso Kompresörlü basınçlandırma sistemleri asınçlandırma & u kalitesi alanslama & Kontrol Termostatik kontrol ENGINEERING AVANTAGE Compresso, ısıtma soğutma ve

Detaylı

OvilanCube Entegre Veri Merkezi Çözümleri

OvilanCube Entegre Veri Merkezi Çözümleri OvilanCube Entegre Veri Merkezi Çözümleri Websitesi:www.ovilan.com İLETİŞİM Tel: +90 (216) 573 00 32 Faks: +90 (216) 573 00 92 E-mail: sales@ovilan.com MERKEZ Adres: Altıntepe Mah., Galip Bey Cad., CS

Detaylı

Lojistik gayrimenkul dünyasını keşfedin...

Lojistik gayrimenkul dünyasını keşfedin... Sanayi ve Lojistik Lojistik gayrimenkul dünyasını keşfedin... bizimle çalışmanın keyfini yaşayın... İhtiyacınıza Yönelik Profesyonel Çözümler Sanayi ve Lojistik ekibimiz, üretim ve depolama alanı ihtiyaçlarınızdan,

Detaylı

DENEY NO: 9 ÜÇ EKSENLİ BASMA DAYANIMI DENEYİ (TRIAXIAL COMPRESSIVE STRENGTH TEST)

DENEY NO: 9 ÜÇ EKSENLİ BASMA DAYANIMI DENEYİ (TRIAXIAL COMPRESSIVE STRENGTH TEST) DENEY NO: 9 ÜÇ EKSENLİ BASMA DAYANIMI DENEYİ (TRIAXIAL COMPRESSIVE STRENGTH TEST) 1. AMAÇ: Bu deney, üç eksenli sıkışmaya maruz kalan silindirik kayaç örneklerinin makaslama dayanımı parametrelerinin saptanması

Detaylı

SILVERLINE-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ

SILVERLINE-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ SILVERLINE-2.0 OTOGAZ DÖNÜŞÜM KİTİ Prins Otogaz Dönüşüm Kiti ile Üstün Performans Yüksek Sürüş Keyfi Kıymet bilenlerin otogaz dönüşüm kiti, Prins! Kıymet Bilenlerin Otogaz Dönüşüm Kiti, Prins! Dünyada

Detaylı